MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku Písek dne : MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra Trambová, 2. místostarostka Ing. Milena Hladíková, vedoucí odboru Návrh zpracoval Jana Adamová, oddělení majetku a veřejných zakázek

2 1) Pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku pronájem prostoru kanceláře č o výměře 24 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC, sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek pro žadatelku za účelem rozšíření výuky anglického jazyka na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje starostku města Písku podpisem dodatku k nájemní smlouvě. Dne byl zveřejněn na úřední desce návrh na pronájem volných prostor v objektu čp. 108, Karlova ul. v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek. Žadatelka žádá o pronájem volného prostoru sloužícího podnikání č o výměře 24 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC ve výše uvedeném objektu za účelem rozšíření výuky anglického jazyka. Žadatelka má již uzavřenou nájemní smlouvu ze dne na pronájem prostor v tomto objektu o výměře 37,5 m 2 za účelem výuky anglického jazyka. Smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy pro tuto lokalitu. Žadatelka nemá dluh vůči městu Písek. Doporučují schválit pronájem výše uvedeného nebyt. prostoru pro žadatelku za cenu ve výši Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití formou dodatku ke stávající nájemní smlouvě (usnesení a). Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne a č. 708/18 ze dne stránka 2 (celkem 12)

3 2) Pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 2272, Mírové náměstí v Písku pronájem prostoru sloužícího podnikání o výměře 68,59 m 2 v objektu čp. 2272, Mírové náměstí v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek, pro žadatele Oblastní charitu Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , za účelem rozšíření stávajících prostor organizace pro zázemí Střediska pomoci na dobu neurčitou, za úplatu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , žádá o pronájem volného prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 2272, Mírové náměstí v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek za účelem rozšíření stávajících prostor organizace pro zázemí Střediska pomoci. Po provedení zaměření skutečného stavu se jedná o výměru 68,59 m 2. Výše nájemného činí 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití. Záměr města na pronájem výše uvedeného prostoru pro žadatele byl zveřejněn na úřední desce po dobu 15 dnů k připomínkám občanů k záměru nebyly vzneseny žádné připomínky. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: pronájem nebytového prostoru doporučuje schválit. Doporučují schválit pronájem výše uvedeného nebyt. prostoru pro žadatele za cenu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití (usnesení a). Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne a č. 708/18 ze dne stránka 3 (celkem 12)

4 3) Snížení výměry pronajatých prostor pro nájemce Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Oheň života Písek snížení výměry pronajatých prostor v objektu čp. 155, 156, Putimská ulice v Písku, pro nájemce Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Oheň života Písek, Ot. Jeremiáše 1320, Písek, IČO a to o prostory nacházející se v čp. 156, Putimská ul. o celkové výměře 148,35 m 2 a pověřuje starostku města podpisem dodatku k nájemní smlouvě od Zároveň dojde k vyúčtování nájemného za rok 2018, kdy byla nájemcem uhrazena celá částka nájemného. Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Oheň života Písek, Ot. Jeremiáše 1320, Písek, IČO , na základě nájemní smlouvy ze dne včetně dodatků č. 1 3 užívá nebyt. prostory v objektu čp. 155, 156, Putimská ul. v Písku o celkové výměře 420,65 m 2. Vzhledem k tomu, že na základě usnesení zastupitelstva města č. 110/18 ze dne a usnesení č. 169/18 ze dne došlo ke změně vlastníka budovy čp. 156, Putimská ul. v Písku, předkládá odbor správy majetku návrh na snížení výměry pronajatých prostor pro nájemce. Jedná se o níže uvedené prostory užívané v čp. 156, Putimská ul.: Klubovna VS Dílna Sklad Sociál Sklepní prostory 30,00 m 2 29,00 m 2 15,00 m 2 2,35 m 2 72,00 m 2 Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Oheň života Písek nemá dluh vůči městu Písek. Doporučují schválit snížení výměry formou dodatku a zároveň vyúčtovat nájemné za rok 2018, kdy byla nájemcem uhrazena celá částka nájemného (usnesení a). Dle usnesení rady města č. 751/08 ze dne stránka 4 (celkem 12)

5 4) Pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 450, V Portyči v Písku pronájem prostoru sloužícího podnikání č. 19 o výměře 8,07 m 2 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek žadatele za účelem uskladnění materiálu na dobu neurčitou, za úplatu ve výši 200 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Žadatel žádá o pronájem volného prostoru sloužícího podnikání č. 19 ve výše uvedeném objektu za účelem uskladnění materiálu. Po provedení zaměření skutečného stavu se jedná o výměru 8,07 m 2. Výše nájemného činí 200 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití. Záměr města na pronájem výše uvedeného prostoru pro žadatele byl zveřejněn na úřední desce po dobu 15 dnů k připomínkám občanů k záměru nebyly vzneseny žádné připomínky. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: pronájem nebytového prostoru doporučuje schválit. Doporučují schválit pronájem výše uvedeného nebyt. prostoru pro žadatele za cenu ve výši 200 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití (usnesení a). Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne a č. 708/18 ze dne stránka 5 (celkem 12)

6 5) Pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 97, Heydukova ulice v Písku pronájem prostoru sloužícího podnikání o výměře 48 m 2 v objektu čp. 97, Heydukova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 122 v k. ú. Písek, pro žadatele THEIA krizové centrum o.p.s., Mánesova 11/3b, České Budějovice, IČO , za účelem poskytování registrovaných sociálních služeb odborného sociálního poradenství pro obyvatele města Písku a poskytování akreditovaných služeb poradenství v oblasti oddlužení na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Dne byl zveřejněn na úřední desce návrh na pronájem volného prostoru sloužícího podnikání o výměře 48 m 2 v objektu čp. 97, Heydukova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 122 v k. ú. Písek. V daném termínu přišla žádost společnosti THEIA krizové centrum o.p.s., Mánesova 11/3b, České Budějovice, IČO , za účelem poskytování registrovaných sociálních služeb odborného sociálního poradenství pro obyvatele města Písku a poskytování akreditovaných služeb poradenství v oblasti oddlužení. Výše nájemného činí 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Doporučují schválit pronájem výše uvedeného nebyt. prostoru pro žadatele za cenu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití (usnesení a). Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne a č. 708/18 ze dne stránka 6 (celkem 12)

7 6) Pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku pronájem prostoru kanceláře č o výměře 34,5 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC, sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek, pro Spolek COHIBA MUSICA, Erbenova 1530, Písek, IČO , za účelem zázemí pro působení statutárního orgánu Spolku COHIBA MUSICA, zejména pro potřeby administrativní činnosti, prostory pro jednání, zázemí k uložení dokumentů na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje starostku města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty s účinností od Dne byl zveřejněn na úřední desce návrh na pronájem volných prostor v objektu čp. 108, Karlova ul. v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek. Spolek COHIBA MUSICA, Erbenova 1530, Písek, IČO , žádá o pronájem volného prostoru sloužícího podnikání č o výměře 34,5 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC ve výše uvedeném objektu za účelem zázemí pro působení statutárního orgánu Spolku COHIBA MUSICA, zejména pro potřeby administrativní činnosti, prostory pro jednání, zázemí k uložení dokumentů. Výše uvedený spolek působí v oblasti kultury a mezi jeho hlavní činnosti patří již od roku 2008 pořádání projektu adventních oslav ve městě pod názvem Advent v Písku. O pronájem žádají s účinností od Výše nájemného činí 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití. Spolek nemá dluh vůči městu Písek. Doporučují schválit pronájem výše uvedeného nebyt. prostoru pro spolek za cenu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití (usnesení a). Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne a č. 708/18 ze dne stránka 7 (celkem 12)

8 7) Výpůjčka prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 1364, nábřeží 1. máje v Písku změnu užívání prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 1364, nábřeží 1. máje v Písku který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek o výměře 54,55 m 2 pro Městské středisko sociálních služeb, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČO Prostor bude využíván jako sklad. pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o výpůjčce. na svém zasedání dne schválila usnesení č. 629/18: schvaluje výpůjčku prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 1364, nábřeží 1. máje v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek o výměře 54,55 m 2 pro Městské středisko sociálních služeb, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČO , za účelem provozování nekomerční sociální služby Taxík Maxík (zázemí pro řidiče) a skladu na dobu neurčitou od a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem smlouvy o výpůjčce. Výpůjčka bude v tomto případě uplatněna z důvodu rozšíření služeb pro seniory na žádost města. MSSS nyní žádá o změnu užívání nebytového prostoru, neboť dispečink pro Taxíka Maxíka bude zřízen v prostorách jídelny v Topělecké ul. čp. 425, Písek. Prostor v objektu čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, bude využíván pouze jako sklad. Stanovisko DBS města Písku: doporučuje změnu užívání schválit. Doporučují schválit změnu užívání výše uvedeného prostoru (usnesení a). Dle usnesení rady města č. 629/08 ze dne stránka 8 (celkem 12)

9 8) Rozšíření účelu výpůjčky v objektu čp. 425, Topělecká ul. v Písku rozšíření účelu výpůjčky prostoru sloužícího podnikání v budově čp. 425, Topělecká ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek pro Městské středisko sociálních služeb, nábř. 1. máje 2142, Písek, IČO , o zázemí dispečinku pro provozování nekomerční sociální služby Taxík Maxík a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o výpůjčce. Městské středisko sociálních služeb, nábř. 1. máje 2142, Písek, IČO , má s městem Písek, zast. DBS města Písku, uzavřenou smlouvu o výpůjčce prostoru sloužícího podnikání v budově čp. 425, Topělecká ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek, za účelem zajištění stravování. Nyní žádají o rozšíření účelu nájmu o zázemí dispečinku pro provozování nekomerční sociální služby Taxík Maxík. Zázemí pro řidiče je sem přesunuto z čp. 1364, nábřeží 1. máje z objektivních praktických důvodů, zejména z důvodů vyhrazeného parkovacího místa pro Taxík Maxík, dále z důvodů vhodnější lokality (v této lokalitě jsou převážně byty DPS, ve kterých bydlí cílová skupina této nekomerční soc. služby). Stanovisko DBS města Písku: doporučuje rozšíření účelu výpůjčky schválit. Doporučují schválit rozšíření účelu výpůjčky (usnesení a). Dle usnesení zastupitelstva města č. 471/03 ze dne stránka 9 (celkem 12)

10 9) Žádost o výpůjčku popř. pronájem stavby na stav. parc. č v k. ú. Písek 1. výpůjčku technické stavby bez čísla popisného nebo evidenčního, která je součástí pozemku parc. č. st o výměře 219,10 m 2 v k. ú. Písek, zapsaného na listu vlastnictví č. 1 u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek, pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje, Oblastní středisko Písek, K. Čapka 2477, Písek, IČO , pro potřeby zdravotnické záchranné služby a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o výpůjčce na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce a smlouvy o složení jistoty 2. pronájem technické stavby bez čísla popisného nebo evidenčního, která je součástí pozemku parc. č. st o výměře cca 353 m 2 v k. ú. Písek, zapsaného na listu vlastnictví č. 1 u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek, pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje, Oblastní středisko Písek, K. Čapka 2477, Písek, IČO , pro potřeby zdravotnické záchranné služby na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 300 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje starostku města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Oblastní středisko Písek, K. Čapka 2477, Písek, IČO , žádá o výpůjčku popř. pronájem stavby na stav. parc. č k. ú. Písek. Jedná se výměník tepla v ulici Karla Čapka pro potřeby zdravotnické záchranné služby. Žádost je přílohou materiálu. Dle koeficientu cenové mapy a účelu využití činí výše nájemného 300 Kč/m 2 a rok. Po provedení zaměření skutečného stavu se jedná o výměru 219,10 m 2, tj Kč/rok. Záměr města na výpůjčku (pronájem) výše uvedeného prostoru pro žadatele byl zveřejněn na úřední desce po dobu 15 dnů k připomínkám občanů k záměru nebyly vzneseny žádné připomínky. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Ponechávají rozhodnutí na radě města. stránka 10 (celkem 12)

11 Dle koeficientu cenové mapy schválené usnesením zastupitelstva města č. 243/11 ze dne a doplněné usnesením rady města č. 778/16 ze dne a č. 708/18 ze dne Žádost o výpůjčku popř. pronájem stavby na stav. parc. č k.ú. Písek stránka 11 (celkem 12)

12 stránka 12 (celkem 12)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů, záměry prodeje bytů, žádosti o udělení výjimky,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 06.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 27.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 05.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 02.012.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 01/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří 1. schválit a) podání žádosti o poskytnutí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.01.2006 Usnesení č. 32 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 09.01.2006. Usnesení č. 33 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo o zhotovení

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 16872018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

Obsah prostory sloužící podnikání : Využití. úkonu. (rozsah) dle volných kanceláří Kč/m 2 /rok 600. prostory určené pro podnikání

Obsah prostory sloužící podnikání : Využití. úkonu. (rozsah) dle volných kanceláří Kč/m 2 /rok 600. prostory určené pro podnikání Obsah prostory sloužící podnikání : Bod a) Druh úkonu Prodloužení vyhlášeného záměru Nájemné 1000 Kč/m 2 /rok 600 Kč/m 2 /rok Lokalita v ZR ZR Dolní ulice 165/1 m2 (rozsah) dle volných kanceláří Využití

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 42

Město Broumov určeno Radě města č. 42 Město Broumov určeno Radě města č. 42 Majetkové záležitosti předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK,Mgr.Špůr, starosta dne: 14.5.2012,24.5.2012 k jednání dne:30.5.2012 předloženo RM dne:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.03.2009 Usnesení č. 177 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.02.2009. Usnesení č. 178 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na provedení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 09.11.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 49

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 49 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ b í h úd jů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 49 DNE: 19. 9. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 770/2016/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící k ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města

Více

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ:

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Á I I žďár'ao s;;z,wou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: 26. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 50

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 50 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 50 DNE: 03. 10. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 790/2016/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící k podnikání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání Á I I f6ár NAO SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 DNE: 15. 1. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Byty a prostory sloužící podnikání

Byty a prostory sloužící podnikání Á I I ŽĎÁR NAD sazavou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ M~sTSKÝ úřad ŽóÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚST A č. 19 DNE: 29. 7. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 287/2019/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 31-33 Název: Revokace usnesení rady města č. RM 15 19 37 24 a č. RM 15 19 37 25 N Mimořádný materiál: Návrh usnesení: 1 RM 15 21 37 31 Varianta 1 Rada města projednala

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 87 JEDNACÍ ČÍSLO: 1488/2018/0P DNE: NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 87 JEDNACÍ ČÍSLO: 1488/2018/0P DNE: NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání Á I I MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJU MĚSTSKÝ úřad ŽĎÁR NAD SAzAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 87 DNE: 9. 4. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1488/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE: Dle pří/oženě

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 05. dubna 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 05. dubna 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 05. dubna 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 88/2017 1. bere na vědomí informaci k usnesení Rady města Kynšperk nad Ohří č. RM 58/2017 ze dne

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Byty a prostory sloužící podnikání. Odbor majetkoprávní:

Byty a prostory sloužící podnikání. Odbor majetkoprávní: Á I I ŽĎÁR NAD sfi.:i..avou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚST A č. 7 DNE: 28. 1. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 87/2019/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2007 Usnesení č. 940 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 03.09.2007. Usnesení č. 941 Rada města souhlasí se záborem veřejného prostranství

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 254/2016 1. vzala na vědomí zahájení přípravy návrhu nových zásad pro pronájem bytů, pronájem nebytových

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.02.2009 Usnesení č. 93 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 26.01.2009 Usnesení č. 94 Rada města bere na vědomí oficiální míru inflace za rok

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014 č. 105 u p r a v e n á v e r z e vyřazení zmařené investice Multifunkční centrum XXX. č. 106 změnu přílohy č. 1 - přehled investičních

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 21. prosince 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 21. prosince 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 21. prosince 2016 č. 371/2016 u p r a v e n á v e r z e a) uzavření dodatků k dohodám o pracovní činnosti s účinností od 01.01.2017 se členy Sboru

Více

I I tm.,..,os.;z."'ou

I I tm.,..,os.;z.'ou Á I I tm.,..,os.;z."'ou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽóÁR NAD SAzAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 88 DNE: 23. 4. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1519/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Usnesení č. 238 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.03.2006. Usnesení č. 239 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dodání LHO a lesnických

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.11.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 42 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 2. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, M. Bernardová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 603 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 604 Rada města bere na vědomí cenový rozsah projektové přípravy

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Usnesení 10. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 10. schůze rady městského obvodu konané dne 10. schůze rady městského obvodu konané dne 25.02.2019 čís. 0215/RMOb-Vit/M1822/10-0232/RMOb-Vit/M1822/10 Radomíra Vlčková starostka Leoš Koláček místostarosta Strana 1/8 Přehled usnesení rady městského

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 02. 09. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P. Stodolovský, v 16.45 hodin odchází Ing. D. Štojdl Ing. O.

Více

Rada města Přibyslav Zápis

Rada města Přibyslav Zápis Rada města Přibyslav Zápis z 35. schůze Rady města Přibyslav, konané dne 30. 03. 2016 v 16:00 hodin v kanceláři starosty města na radnici. Přítomni: Martin Kamarád, starosta Michael Omes, místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb tel ,

Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb tel , Spis : MaP 6/2017 Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb tel. 354 440 190, 354 440 187 Č. j. MUCH/14760/2017-MaP V Chebu dne 20.02.2017 Z

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 2.10.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 1037. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 277/2015-282/2015, 1038. Rada

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Radka Ondriášová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 698 Rady města Vimperk ze dne 17.7.2017 záměr č. 43/21/2017 změny nájemní smlouvy č. 40-130/13 uzavřené dne 17.03.2017 mezi městem Vimperk a Městskými službami Vimperk, s. r. o. jejímž předmětem

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 88. schůze Rady města Hostinné, konané dne 28.06.2017 1365/88/RM/2017 Schválení programu 88. schůze rady města program 88. schůze: 1. Schválení

Více

RADA MĚSTA SCHVALUJE :

RADA MĚSTA SCHVALUJE : RADA MĚSTA SCHVALUJE : Příloha č. 01 usnesení 45. Rady města Stříbra ze dne 112016 MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. UKONČENÍ NÁJEMNÍ SMLOUVY DOHODOU: Ukončení nájemní smlouvy uzavřené s paní Xxxx, nar. Xxxx bytem

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 č. 34 u p r a v e n á v e r z e použití finančních prostředků ve výši do 5.000 Kč ze schváleného příspěvku z rozpočtu zřizovatele

Více