Neoficiální průvodce po trati Rallye Vltava

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Neoficiální průvodce po trati Rallye Vltava"

Transkript

1 Neoficiální průvodce po trati allye Vltava Autor: osťa Kutěj, :04 Tanto text vnikl jako neoficiální průvodce diváka po trati 20. Historic Vltava allye. Nemá a cíl nahradit materiály pořadatele, ale možná někomu pomůže ve volbě místa odkud sledovat soutěžní voidla. Text vnikl a vydatné pomoci ředitele soutěže. Z 1 Čínovský okruh jsem se rohodl vynechat, je dostatečně námý a jede se už dlouhá léta bee měn. Jediná měna je nemožnost přístupu od Sobětic, ale tu míním dále v článku. Na okruhu se bude jako na jediném diváckém místě vybírat vstupné, a to ve výši 100 korun. Pro úplnost jen čas uavření 14:30-17:30, první voidlo vyraí na trať v 16:00 Z 2/5 Z oupov Křenice Uavírka od 16: 01 první voidlo pojede v 17:01 a ve 20:01 Zkouška je jistě námá rallye Šumava. Hodně amotaná trať bude ve Vřeskovicích, kde je na návsi několik odbočení a trať je de heky akroucená. Bohužel je de velice málo místa pro diváky a je sem velmi omeený přístup autem. Z Vřeskovic jede Z do Biřkova a odtud po velice heké silnici do obce Kámen, kde je DM Kámen. ychlý příjed do odbočení na ruční brdu. Zde najdete dostatek místa bepečně sledovat soutěžní voidla a dostatek místa na aparkování. Prosím, aby byla ponechána volná příjedová komunikace. DM Kámen Mei Vřeskovicemi a Kamenem je několik ajímavých míst, ale jsou obtížně přístupná. Velmi ajímavé jsou horionty mei oupovem a Vřeskovicemi. Třetí horiont nemá v oblibě jedec Sabo, který de tvrdě havaroval na rallye Šumava a po jedecké chybě hodně robil své Mitsubishi.

2 Sledovat průjedy le louky, která je přístupná od oupova. Důraně doporučuji dbát na vlastní bepečnost a průjedy voidel sledovat dostatečné vdálenosti. Pravděpodobně se bude na co dívat, neb i civilní voidlo v povolené rychlosti vypadalo, že se rodivočí, a jak se říká v jedné divadelní hře, hópne. Z3/6 Poleňka - Koryta Uavírka od 16:32 první voidlo pojede v 17:32 a ve 20:32 Start bude přístupný od Dolan a Balkov, Samotná příjedová komunikace bude pro běžný provo uavřena a bude střežena policií! Z jede do obce Poleň, kde bude odbočení přes hranu nahoru do kopce a dále do kopce po atočeném úseku námém i rallye Šumava. Přístup k odbočení je obce Poleň, kde bude i dostatek místa na aparkování. I de prosím ponechme volnou komunikaci a nepoškoujme soukromý majetek. Trať vede přes vrch Doubrava, kde jsou krásné protahováky, a na mei v lese je dostatek místa ke sledování voidel. Přístup do lesního úseku možný poue pěšky! Je to krásná procháka do kopce. Tímto dravím kuřáky:-) levé odbočení v Poleni Trať pokračuje k DM Věckovice, námému i rallye Šumava. Trať dále pokračuje přes Tětětice do Koryt ale de je špatný nebo omeený přístup. Kdo chce vidět dejší srdcový úsek kopce, musí si udělat procháku DM Věckovice. Přístup k DM je od Klatov přes Tupadly. Poor!!! Navigace se snaží navigovat Klatov přes část vanou Láně a následně přes Tajanov. Neposlouchejte je, v Tajanově není most:-) esta je možná Klatov na Domažlice, a prvním želeničním přejedem doprava přes obec Kal do Tajanova a de doleva na Tupadly. V Tajanově je možno něco málo pojíst a popít v Hospůdce u Křížku.

3 DM Věckovice Z 4/7 Sobětice-Vítkovice Uavírka od 17:04 první voidlo pojede v 18:04 a ve 21:04 Na úvod je potřeba sdělit všem, kdo jsou vyklí se dopravit k Činovskému okruhu od Sobětic, že toto letos nebude možné! Je šance se v dostatečném předstihu nechat avřít na místní komunikaci mei Čínovem a Soběticemi a sledovat tak hned dvě ajímavá místa anebo naopak přijet k trati od Činova až na Z7. Start Z je a statkem v Soběticích

4 start Z a statkem v Soběticích Zajímavé místo je po sjedu od Sobětic před obcí Lažánky, kde pokud budeme stát vlevo po směru Z, uvidíme celý sjed od Sobětic, pravé odbočení a několik velice technických míst. Přístup je možný od okruhu, který by v té době měl být už otevřený.

5 Odbočení před obcí Lažánky DM Kydliny: příjed po velice úké uskákané silnici, v Kydlinech bude odbočení a křížkem a místo je dobře přístupné od Bolešin a Klatov. DM Kydliny Trať dále vede do obce Hoštice, kde je rychlé odbočení doleva dolů, na silnici je spousta posypu fotografové de mají možnost ulovit spoustu áběrů. Přístup od Mochtína, místa na parkování je dostatek.

6 Odbočení směr Hoštice V obci Obytce je pěkná náves, kam bude přístup od Klatov a trať je de ajímavě atočená. Místo není jako oficiální divácké místo vhledem k malému prostoru pro diváky. Zbytek Z je velice obtížně přístupný. Z8/12 Kašovice Lipová Lhota Uavírka od 8:16 první voidlo pojede v 9:16 a ve 13:40

7 Start v Kašovicích DM v obci Čermná, kde bude odbočení přes hranu do kopce. Přístup od silnice Sušice Kolinec před obcí Puchverk doprava. Prosím, i de ponechme komunikaci průjednou. Z Čejkov do Tedražic vede úká, atočená, ale rychlá silnice. Trať pokračuje do obce Zbynice, ale je sem velmi špatný přístup a málo místa. Místo tedy není jako divácké, ale kdo si udělá procháku, jistě nebude litovat. Další možnost je cesta autem Hrádku, ale prosím poor na možnost průjedu! Komunikace je velmi úká!

8 odbočení v Čermné DM v Čejkovy pravé odbočení přes hranu dolů. Místo je velice dobře přístupné od Nalžovských Hor a místa pro sledování je dostatek. Trať vede dále po úké cestě přes Tedražice do cíle, ale v Tedražicích není prostor pro bepečné sledování soutěžních voidel a cíl koušky je v podstatě divácky nepřístupný.

9 Z9/13 Pohorsko Maleč odbočení v Čejkovech Uavírka od 9:09 první voidlo pojede v 10:09 a ve 14:07 Start v Pohorsku pod návsí do úké komunikace. Z vede po velice úké uskákané silničce, kam se tak akorát vejde jedno auto. Divácky je toto bohužel nevděčné, protože je špatně přístupné, ale pokud si ejména kameramané udělají výlet po trati, jistě uloví spoustu kvalitního materiálu. Trať vede k DM Lana přístupnému od Sušice přes Nedice na Šumavě. Na místě je hostinec, kde hladový divák jistě dostane něco na ub.

10 DM Lana, hostinec v poadí Hned a DM je odbočení na úké doleva přístupné od Javorníka. Dalším DM je Strašín, přístupné od Nedic na Šumavě. Parkování ve Strašíně je opravdu pohodlné. DM Strašín

11 Z vede přes areál emědělské společnosti. Za areálem je divácky velmi obtížně přístupná a doporučit ji le jen datným pěším turistům:-) Z10/14 Šimánov Žihobce Uavírka od 9:59 první voidlo pojede v 10:59 a ve 14:57 start Z 10/14 Průjed obcí Šimanov je velice úký, technický, ale bohužel autem pro diváka cela nepřístupný. DM osedly Přístup možný od Sušice přes Podmokly. ychlé odbočení s dostatkem výhledu. DM směr Žihobce odbočení přes hranu. Přístup od Nedic na Šumavě. Při parkování prosím nechat volnou komunikaci. Fotky těchto míst se bohužel ukáaly být vadné na jinak beproblémové letité kartě. Aneb vše jednou doslouží:-( Laskavý čtenář jistě promine. Z11/15 Žihobce Žichovice Uavírka od 10:15 první voidlo pojede v 11:15 a ve 15:13 Start a obcí Žihobce směrem na Bukovník do kopce a Z se jede směrem na Bukovník, Damíč, Soběšice, Mačice, Bukovník, Bílenice a Žichovice. V Bukovníku má divák možnost sledovat voidla hned dvakrát, prvním místem je odbočení doprava. Druhým o cca 200m dále je odbočení taktéž doprava ven obce. Bukovník je ovšem přístupný jen pěšky od startu anebo od obce Mačice. Obojí je slušná procháka do kopce. DM Damíč nabídne odbočení vlevo v první části DM, druhou část DM tvoří úké odbočení doleva na místní komunikaci. Za DM je prudké odbočení doprava. Obec Damíč tak nabíí tři místa vhodná ke sledování soutěžních voidel.

12 první část DM Damíč Z se dostane do Soběšic, kde je heky akroucená trať. Místo není jako divácké, ale dá se na něj pohodlně dostat od Strašic a je tady určitě co vidět. DM Mačice odbočení doleva nahoru směrem na Bukovník. Pamětníci si jistě pomatují lípu, která de byla a už bohužel vala a své. Místo je dobře přístupné od Sušice přes Neamyslice, Frymburk a Damětice.

13 levé odbočení v obci Mačice íl Z je na ačátku obce Žichovice u bývalého ředitelství JZD. Přístup od Neamyslic a Sušice. Trať Vltavy je asaená do krásné Šumavské krajiny, která nemusí sloužit jen jako cíl rallye ale i jako místo pro hned několik výletů. Zámek v Horaždovicích, hrad abí, hrad Kašperk, Černá věž v Klatovech, ohledna na Svatoboru u Sušice a mnoho dalších míst si aslouží návštěvu. Turistický servis v Klatovech a Sušici je na poměrně dobré úrovni. V obou městech mají dlouho do večera otevřeny obchodní domy velkých naček a je tedy možnost nakoupit potraviny a nápoje. Také restaurací a barů je v obou městech dostatek. Je tedy postaráno i o možnost kulturního vyžití. Ubytování je možné v mnoha penionech a hotelích. Zde však ponechám jejich výběr na každém jednom diváku. Časový harmonogram je možné stáhnout de Mapy jsou k dispoici v poměrně slušném rolišení tady Senam diváckých míst včetně bepečnostních plánků je k dispoici tady Senam přihlášených posádek nalenete de Na ávěr chci poprosit každého diváka, dbejte prosím na to, že motorsport může být nebepečný. espektujte pořadatele a soukromé vlastnictví. Při parkování prosím ponechte volné příjedové komunikace. A hlavně užijte si rallye:-) Na viděnou v Klatovech.

Tab. č. 11 Platné hlasy pro polit. stranu, hnutí, koalici v okrese Klatovy (relativní údaje)

Tab. č. 11 Platné hlasy pro polit. stranu, hnutí, koalici v okrese Klatovy (relativní údaje) Strana zdravého rozumu Balbínova poetická strana Právo a Spravedlnost NEZÁVISLÍ Koruna Česká (monarch. strana) Občanská demokratická strana Okres celkem 0,66 0,09 0,31 0,76 0,16 33,96 Běhařov - - - 1,32

Více

PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE

PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Název přílohy : A.2 - a jejich administrativních částech Zadavatel : Se sídlem : Škroupova 18, 306 13 Plzeň a Česká republika - Se sídlem : Těšnov 17,

Více

Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+rozhovor

Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+rozhovor Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+ohovor Autor: Jaromír "kilometr" Antoš, 23. 10. 2010 21:16 Devátý ročník Setkání mistrů, po sedmé píšu průvodce a po páté jdu na rohovor s Janem Mochanem. Včera

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Únor 2010 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 28.2.2010 Ke 28.2.2010 evidoval Úřad práce

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS CYKLOTRASY 67 KM Pátek 11. 9. 2015 16:30 20:00 Příjezd účastníků, registrace a ubytování Masarykova kolej, Thákurova 1, 160 41, Praha 6. Účastnící obdrží startovní balíček s

Více

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 11. 8. 2015 22:03 Josef Peták s Alenou Benešovou ačali svou náročnou letní tour už při ally Bohemia na počátku července,

Více

Cyklotrasy Pobeskydí

Cyklotrasy Pobeskydí Cyklotrasy Pobeskydí 36 km 33 km 50 km 40 km 30 km Z Fryčovic po startu vyjedete vpravo směrem na Rychaltice po cyklostezce 6006. Za mostem v Rychalticích podjedete hlavní silnici a odbočíte vpravo na

Více

KATEGORIE RACE. Zajištěno na centrálním parkovišti Sportovního areálu Ještěd, stejně jako prostory pro registraci, občerstvení, servis apod.

KATEGORIE RACE. Zajištěno na centrálním parkovišti Sportovního areálu Ještěd, stejně jako prostory pro registraci, občerstvení, servis apod. KATEGORIE RACE Trat závodu: Trať závodů je rozdělena na 5 rychlostních zkoušek, které se odehrávají v několika lokalitách Ještědského hřebene. Tyto rychlostní zkoušky (dále také RZ, značeny na jednotlivých

Více

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu Veletržní sraz Chytej 2017 - cesta na ubytovnu Protože předpokládám, že většina z vás přijede autem, tak nejdřív popis jak se dostat k ubytovně, aby jste si před návštěvou osvěžovny mohli svého čtyřkolového

Více

Obsah: 1 Titulní strana 2 Obsah, časový harmonogram pátek 10.6.2011 3 Celková mapa pátek - 10.6.2011 4 Umístění diváckých míst pátek 10.6.

Obsah: 1 Titulní strana 2 Obsah, časový harmonogram pátek 10.6.2011 3 Celková mapa pátek - 10.6.2011 4 Umístění diváckých míst pátek 10.6. Obsah: 1 Titulní strana 2 Obsah, časový harmonogram pátek 10.6.2011 3 Celková mapa pátek - 10.6.2011 4 Umístění diváckých míst pátek 10.6.2011 5,6,7 RZ 1,3 Němčičky fotografie, popis, příjezd 8,9,10 RZ

Více

PODROBNÝ PLÁN TRAS A INSTRUKCE PRO ÚČASTNÍKY ZÁVODU

PODROBNÝ PLÁN TRAS A INSTRUKCE PRO ÚČASTNÍKY ZÁVODU PODROBNÝ PLÁN TRAS A INSTRUKCE PRO ÚČASTNÍKY ZÁVODU Více na www.dokrumlova.cz Trasa 10 km BISTRO KOLIS BOROVIČKY LACRUM FLORIÁNEK MARIÁNSKÁ STUDÁNKA ROKYTNÁ BISTRO KOLIS Od bistra se vydáte směrem k sídlišti,

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Listopad 2009 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 30.11.2009 Ke 30.11.2009 evidoval Úřad

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Říjen 2009 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.10.2009 Ke 31.10.2009 evidoval Úřad

Více

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk.

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk. Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012 Jedná se o tradiční setkání turistů a přátel přírody v oblasti Šluknovského výběžku. Připraveny jsou pro Vás denní a noční výlety

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Leden 2010 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.1.2010 Ke 31.1.2010 evidoval Úřad práce

Více

p. č. 717/27, 717/22 a 717/173/ /16/ZPR/Vas EK 75 L typ EKO KOMFORT o jmenovitém

p. č. 717/27, 717/22 a 717/173/ /16/ZPR/Vas EK 75 L typ EKO KOMFORT o jmenovitém Charakteristika stacionárního katastrální podání zdroje 28.12.2015 Domovní ČOV Rabí p. č. 1582/3 4.1.2016 9/16/ZPR/Vas 30.12.2015 Kamna 10 kw Sušice nad Otavou p. č. 1494/5 5.1.2016 46/16/ZPR/Vas 4.1.2016

Více

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové,

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové, INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU 15.9. 2017 Místo konání: Hotel a restaurace Ještěd Začátek: 19.30 Slavnostní zahájení: 20.00 Konec: 24.00 Téma: Budoucnost Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně,

Více

BEZPEČNOSTNÍ TELEFON SAFETY MOBILE +420 777 505 402

BEZPEČNOSTNÍ TELEFON SAFETY MOBILE +420 777 505 402 BEZPEČNOSTNÍ TELEFON SAFETY MOBILE +420 777 505 402 Soudce Jiří Přibyl při vynesení rozsudku po tragédii při automobilové rally v Lopeníku mimo jiné uvedl, že takové závody jsou ze své podstaty nebezpečné.

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Leden 2008 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.1.2008 Ke 31.1.2008 evidoval Úřad práce

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Únor 2008 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 29.2.2008 Ke 29.2.2008 evidoval Úřad práce

Více

42. Rallye Český Krumlov 2014 AMK Rallye Český Krumlov, P.O.Box 106, 381 01 Č. Krumlov www.rallyekrumlov.cz, e-mail: rallye.krumlov@centrum.

42. Rallye Český Krumlov 2014 AMK Rallye Český Krumlov, P.O.Box 106, 381 01 Č. Krumlov www.rallyekrumlov.cz, e-mail: rallye.krumlov@centrum. UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 42. Rallye Český Krumlov 2014 Pátek 2.5.2014 Číslo a název RZ 2/5 Slavkov Mezipotočí od č.p. 16 na silnici č. 15911 - Slavkov Veleslavice hlavní silnice II/162 Veleslavice - Bohdalovice

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Červenec 2009 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.7.2009 Ke 31.7.2009 evidoval Úřad

Více

Organizačně technické podmínky

Organizačně technické podmínky Občanské sdružení Šumava bez hranic Ukázka připraveného produktu zájezd Za krásami pošumavských hradů a zámků Název zájezdu: Za krásami pošumavských hradů a zámků Druh zájezdu: Třídenní standardní poznávací

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Září 2009 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 30.9.2009 Ke 30.9.2009 evidoval Úřad práce

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Prosinec 2010 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.12.2010 Ke 31.12.2010 evidoval Úřad

Více

UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 44. Rallye Český Krumlov Pátek Číslo a název RZ. Uzavírka komunikací začátek konec poznámka.

UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 44. Rallye Český Krumlov Pátek Číslo a název RZ. Uzavírka komunikací začátek konec poznámka. UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 44. Rallye Český Krumlov 2016 Pátek 27.5.2016 Číslo a název RZ 2/5 Rožmitál Odbočení na most ze silnice II/160 na skládku Lověšice po místní komunikai JIP Větřní směr Všeměry -

Více

Společenstvo hostinských a výčepníků Sušice

Společenstvo hostinských a výčepníků Sušice Společenstvo hostinských a výčepníků Sušice 1884-1949 EL NAD č.: 619 25 I. Vývoj původce archivního fondu Společenstvo č. II hostinských a pivovarnických živností v Sušici bylo založeno již na samém počátku

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Leden 2011 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.1.2011 Ke 31.1.2011 evidoval Úřad práce

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Březen 2009 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.3.2009 Ke 31.3.2009 evidoval Úřad práce

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Duben 2009 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 30.4.2009 Ke 30.4.2009 evidoval Úřad práce

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

185 Horažďovice předměstí - Domažlice km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak

185 Horažďovice předměstí - Domažlice km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 185 Horažďovice předměstí - Domažlice km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 17540 17500 17542 17502 1960 17544 17570 17506 776 17546 17508 4 7542 Ze stanice Plzeň hl.n. Praha hl.n. 0 Horažďovice předměstí190

Více

Fotoporadna 4 Kompozice

Fotoporadna 4 Kompozice Fotoporadna 4 Kompoice Autor: Pavel Norri Pravda, 3. 4. 2011 23:20 Nyní, když jsme si již vybrali místo k focení a umíme acháet s fotoaparátem, bychom si měli říct něco o kompoici. O kompoici toho bylo

Více

UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 45. Rallye Český Krumlov Pátek před křižovatkou Malče z obou směrů. Číslo a název RZ

UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 45. Rallye Český Krumlov Pátek před křižovatkou Malče z obou směrů. Číslo a název RZ UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 45. Rallye Český Krumlov 2017 Pátek 19. 5. 2017 Číslo a název RZ 2/5 okruh Svince Uzavřena účelová komunikace od cvičiště psů od Velešína (u silnice Nádražní č. 15710) přes přejezd

Více

SEZNAM PŘIJATÝCH ŽÁDOSTÍ O DOTACI VÝZVA č. 2

SEZNAM PŘIJATÝCH ŽÁDOSTÍ O DOTACI VÝZVA č. 2 SEZNAM PŘIJATÝCH ŽÁDOSTÍ O DOTACI VÝZVA č. 2 (abecední seznam žadatelů dle jednotlivých Fichí) Výzva MAS č. 2 - č. 15/000/00000/232/000110/V002 PRV 2014-2020 Název MAS Registrační číslo MAS Číslo Výzvy

Více

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ KLATOVY Denisova 93/I, Klatovy. Tel ; e mail : Obsah:

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ KLATOVY Denisova 93/I, Klatovy. Tel ; e mail : Obsah: OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ KLATOVY Denisova 93/I, 339 01 Klatovy Tel. 602 185 732; e mail : fotbal@sumavanet.cz číslo 1 /2018-2019 z 3.7.2018 Obsah: Konečné tabulky soutěží 2017/2018 Zařazení družstev roč.2018/2019

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Únor 2009 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 28.2.2009 Ke 28.2.2009 evidoval Úřad práce

Více

Drouhavec st. p. č koordinované kotel na dřevo 23 kw

Drouhavec st. p. č koordinované kotel na dřevo 23 kw 20.12.2016 pec na pečení potravin 250 kg/rok Červená u Kašperských Hor 99/1 9.1.2017 102/17/ZPR/Vas 6.1.2017 krbová vložka 12 kw Sušice nad Otavou p. č. 2455 a st. p. č. 3010 9.1.2017 106/17/ZPR/Vas 5.12.2016

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, 339 01 Klatovy 1. Informační brožura

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, 339 01 Klatovy 1. Informační brožura Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, 339 01 Klatovy 1 Informační brožura Listopad 2011 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese

Více

Virtual Cup Vysočinou ze Žďáru nad Sázavou

Virtual Cup Vysočinou ze Žďáru nad Sázavou Virtual Cup Vysočinou ze Žďáru nad Sázavou 1. T1. Trasa začíná na parkovišti u obchodníka ŠKODA, firmy AUTO, Nádražní 67, Žďár nad Sázavou. 2. Vyjeďte vpravo okolo parkoviště nových a ojetých vozů po silnici

Více

Přes tři hrady a dvě řeky

Přes tři hrady a dvě řeky Přes tři hrady a dvě řeky Výlet v okolí obce, který vás zavede na zříceninu hradu Kraví Hora, hradu Levnov a tvrze Šance. Cestou překročíme několikrát dvě řeky - Oslavku a Chvojnici. - Časová náročnost:

Více

Borová Lada, Kvilda, Knížecí Pláně Výlety Šumava, Česká Republika 23,496 km Cyklo trasa Mapa

Borová Lada, Kvilda, Knížecí Pláně Výlety Šumava, Česká Republika 23,496 km Cyklo trasa Mapa Borová Lada, Kvilda, Knížecí Pláně Výlety Šumava, Česká Republika Cyklo trasa 23,496 km Střední 341 m Mapa Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika Borová lada parkoviště Z parkoviště odbočte doprava směrem

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Švihov otevírá novou cyklostezku. Pro turisty i pro školáky

Švihov otevírá novou cyklostezku. Pro turisty i pro školáky TISKOVÁ ZPRÁVA města Švihova Švihov otevírá novou cyklostezku. Pro turisty i pro školáky Švihov, 25. května 2014 - Po téměř desetiletém úsilí se otevřel u Švihova poslední přibližně 0,6 kilometru dlouhý

Více

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Další, již 24. konference ČHS se uskuteční 6. 8. 11. 2009 v obci Dolní Lomná Ubytování a popis místa: Rekreační středisko se

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2014-2015 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2014 / 2015 M U Ž I DOROST Divize 2 Divize 0 Krajský přebor 1 Krajský přebor st. 1 1.A třída 5 Krajský přebor ml. 1 1. B třída 6 Krajská

Více

Bezpečnostní plán Rally HK

Bezpečnostní plán Rally HK Název rally : Riddle Race 14.10.2017 Základní pojmy Soutěž rally rally začíná administrativní přejímkou nebo seznamovacími jízdami podle toho co nastane první soutěžní část rally začíná 1RZ soutěžní část

Více

Letní lezení ve Francii

Letní lezení ve Francii Letní lezení ve Francii Někomu se možná může zdát, že jet lézt do Francie v létě je trochu šílené. Neříkám, že ne,ale určitě se tu dají najít krásné oblasti, kde si můžete pohodově zalézt, vykoupat se,

Více

Po Šluknově a okolí. (vůdcovská práce) Antonín Matějka

Po Šluknově a okolí. (vůdcovská práce) Antonín Matějka Po Šluknově a okolí (vůdcovská práce) Antonín Matějka 23. února 2008 1 Úvod Dost často k nám na základnu přijíždí různé návštěvy. A proto jsem se rozhodl napsat pár návrhů na výlety po okolí Šluknova.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, Klatovy 1. Informační brožura

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, Klatovy 1. Informační brožura Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, 339 01 Klatovy 1 Informační brožura Září 2011 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese

Více

POCHOD SLOVÁCKÝMI VINOHRADY Burčákový pochod dne

POCHOD SLOVÁCKÝMI VINOHRADY Burčákový pochod dne POCHOD SLOVÁCKÝMI VINOHRADY Burčákový pochod dne 14.10.2017 Trasa: Milotice - Mutěnice Zdravíme všechny účastníky dalšího ročníku Burčákového pochodu! Už se nám sobota blíží, proto zasíláme několik informací

Více

185 Horažďovice předměstí - Domažlice

185 Horažďovice předměstí - Domažlice 185 Horažďovice předměstí - Domažlice km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 17540 17500 17542 17502 1960 17544 17570 17506 R 776 17546 17508 7542 2 2 4 Ze stanice Plzeň hl.n. Praha hl.n. 0 Horažďovice

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2000-2001 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2000/2001 M U Ž I DOROST II. ČNFL / Divize 1 Divize 0 Oblastní přebor 2 Oblastní přebor star. 3 1.A třída 3 Oblastní přebor mlad. 3 1. B

Více

www.vyletynaden.cz ČB, Bavorovice, ZOO, Nám. ČB České Budějovice a okolí, Česká Republika 23,790 km Cyklo trasa Mapa

www.vyletynaden.cz ČB, Bavorovice, ZOO, Nám. ČB České Budějovice a okolí, Česká Republika 23,790 km Cyklo trasa Mapa www.vyletynaden.cz ČB, Bavorovice, ZOO, Nám. ČB České Budějovice a okolí, Česká Republika Cyklo trasa 23,790 km Snadná 29 m Mapa www.vyletynaden.cz Itinerář České Budějovice a okolí, Česká Republika Náměstí

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Červenec 2008 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 31.7.2008 Ke 31.7.2008 evidoval Úřad

Více

2. etapa: (středa): Kalek Přísečnice Königsmühle Klínovec Boží Dar (52 km) Trasa na Mapy.cz http://mapy.cz/s/it1x Trasa na Wandermap.

2. etapa: (středa): Kalek Přísečnice Königsmühle Klínovec Boží Dar (52 km) Trasa na Mapy.cz http://mapy.cz/s/it1x Trasa na Wandermap. 2. etapa: (středa): Kalek Přísečnice Königsmühle Klínovec Boží Dar (52 km) Trasa na Mapy.cz http://mapy.cz/s/it1x Trasa na Wandermap.net http://www.wandermap.net/cs/route/3067379-pum-2015-2-streda Stoupání:

Více

Bezpečnostní plán Rally HK

Bezpečnostní plán Rally HK Název rally : Final race 12.11. 2016 Základní pojmy Soutěž rally rally začíná administrativní přejímkou nebo seznamovacími jízdami podle toho co nastane první soutěžní část rally začíná 1RZ soutěžní část

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Červen 2007 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 30.6.2007 Ke 30.6.2007 evidoval Úřad práce

Více

Bezpečnostní plán Rally HK

Bezpečnostní plán Rally HK Název rally : Devill Race III 19.5.2018 Soutěž rally Základní pojmy rally začíná administrativní přejímkou nebo seznamovacími jízdami podle toho co nastane první soutěžní část rally začíná 1RZ soutěžní

Více

Hřebenovka Nízkých Tater: 5 krásných dní nad civilizací

Hřebenovka Nízkých Tater: 5 krásných dní nad civilizací Stránka č. 1 z 5 Hřebenovka Nízkých Tater: 5 krásných dní nad civilizací 10. září 2007 9:31 Jít a dívat se minimálně pět dní na lidskou civilizaci jenom shora! Tenhle nevšední zážitek si můžete dopřát,

Více

Průvodce diváka po XVII. TipCars Pražském Rallysprintu

Průvodce diváka po XVII. TipCars Pražském Rallysprintu Průvodce diváka po XVII. TipCars Pražském Rallysprintu (Text a Foto: Petr Eliáš) Nové Subaru XV na trati XVII.TipCars Pražského Rallysprintu Připravili jsme pro vás průvodce diváka po tratích rychlostních

Více

Ultramaraton jihočeských novotruhnistů

Ultramaraton jihočeských novotruhnistů Ultramaraton jihočeských novotruhnistů Vzdálenost: 52, 1 km Celkové převýšení: 1880 m Občerstvovací stanice: U Vacla (10, 7 km), Vrábče (21, 9 km), Plešovice (30, 5 km), Rohy (43, 5 km) Start a cíl: Kuklov,

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Pošumaví, Blatenská pahorkatina VE DNECH 28.4. - 1.5.2011

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Pošumaví, Blatenská pahorkatina VE DNECH 28.4. - 1.5.2011 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Pošumaví, Blatenská pahorkatina VE DNECH 28.4. - 1.5.2011 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, MTB, trek) Ubytování: 3 noci s polopenzí v RZ Rel. Areál Hnačov

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3 Historie voů Škoda Fabia W - voy 1, 2 a 3 Autor: Standa standak Komínek, 14. 2. 2008 22:01 Dnes se po minulém úvodu podíváme na první tři exempláře vou Škoda Fabia W. Historie voů Škoda Fabia W - úvod

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, Klatovy 1. Informační brožura

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, Klatovy 1. Informační brožura Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, 339 01 Klatovy 1 Informační brožura Říjen 2011 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese

Více

Jindřichohradecký půlmaraton

Jindřichohradecký půlmaraton Jindřichohradecký půlmaraton Protokol o změření trati 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Název závodu: Jindřichohradecký půlmaraton Místo: Jindřichův Hradec a okolí Pořadatel závodu: BROMEX solution s.r.o Měření provedl:

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, Klatovy 1. Informační brožura

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, Klatovy 1. Informační brožura Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni kontaktní pracoviště Klatovy, Krameriova č.p. 180, Klatovy I, 339 01 Klatovy 1 Informační brožura Srpen 2011 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese

Více

IP 10b >>> VACOV, SIL. II/171

IP 10b >>> VACOV, SIL. II/171 A15 >>> SOBĚŠICE SIL. II/172 C3a IP 10b IP 10b E13 C3a A15 IS 11b IS 11a B1 > VACOV, SIL. II/171 >>> SOBĚŠICE SIL. I/172 IS 11b > NOVÁ VES, SIL. III/17220

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2010-2011 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2010 / 2011 M U Ž I DOROST Divize 0 Divize 0 Krajský přebor 1 Krajský přebor st. 4 1.A třída 5 Krajský přebor ml. 0 1. B třída 9 Krajská

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 1993-1994

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 1993-1994 SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 1993-1994 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 1993 / 1994 M U Ž I DOROST Divize 1 Divize 0 Oblastní přebor 3 Oblastní přebor st. 2 1.A třída 3 Oblastní přebor ml. 0 1. B třída 5 Oblastní

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Červen 2006 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 30.6.2006 Ke 30.6.2006 evidoval Úřad práce

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 1990-1991 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 1990 / 1991 M U Ž I DOROST Divize 3 Divize 0 Oblastní přebor 1 Oblastní přebor st. 2 1.A třída 4 Oblastní přebor ml. 0 1. B třída 3 Oblastní

Více

Barokní. perly Třeboňska na kole.

Barokní. perly Třeboňska na kole. Barokní perly Třeboňska na kole www.itrebon.cz Baroko v krajině Třeboňska Třeboňská rybniční krajina, protkaná sítí vodních kanálů, s rašeliništi a borovými lesy, je většinou vnímána jako dílo renesančních

Více

Vápencové lezení za humny

Vápencové lezení za humny Vápencové lezení za humny Volných dní využíváme i tak, že prozkoumáváme místní lezecké terény. Zatím se nám podařilo prozkoumat čtyři oblasti, které se nacházejí nedaleko od nás. Tři jsou na břehu řeky

Více

FERRATY NASSFELD- HERMAGOR

FERRATY NASSFELD- HERMAGOR FERRATY NASSFELD- HERMAGOR Ferraty jsou cesty zajištěné pomocí lana! Jsou bezplatně přístupné každému - za předpokladu, že má potřebné zkušenosti s pohybem v horách a odpovídající vybavení. Údaje o době

Více

ewrc.cz Admiral Rally odhaluje trať Autor: Jiří Dokulil, :15

ewrc.cz Admiral Rally odhaluje trať Autor: Jiří Dokulil, :15 Admiral Rally odhaluje trať Autor: Jiří Dokulil, 7. 9. 2010 15:15 Blížící se XIX. Admiral rally, která o tomto víkendu do Vyškova přiláká kompletní špičku Mistrovství ČR ve sprintrally, nabídne divákům

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 1991-1992 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 1991 / 1992 M U Ž I DOROST ČNFL / Divize 2 Divize 0 Oblastní přebor 3 Oblastní přebor st. 1 1.A třída 3 Oblastní přebor ml. 0 1. B třída

Více

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Mapa Běžky 83,217 km Střední 405 m tripsforaday.com Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika tripsforaday.com

Více

Uloha1 šumavský prales

Uloha1 šumavský prales Uloha1 šumavský prales a) Na Šumavě byl krásný prales vysoké stromy a zelená tráva (předmět 1122). Na Baltíkové ploše se tento les objeví hned i s nápisem ŠUMAVSKÝ PRALES, který bude nahoře přibližně uprostřed

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE Odbor životního prostředí

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE Odbor životního prostředí MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE Odbor životního prostředí nám. Svobody 138, 342 01 I telefon: 376 540 111, fax: 376 540 112 číslo jednací: 680/17/ZPR/Han V Sušici dne 27. února 2017 Spisová značka: 11/17/ZPR/Han Úředně

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2002-2003

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2002-2003 SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2002-2003 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2002/2003 M U Ž I DOROST Divize 1 Divize 0 Krajský přebor 3 Krajský přebor star. 4 1.A třída 2 Krajský přebor mlad. 4 1. B třída 8 Krajská

Více

outdoor KŘIVOKLÁTSKO A ČESKÝ KRAS 35 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce Grada Publishing

outdoor KŘIVOKLÁTSKO A ČESKÝ KRAS 35 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce Grada Publishing outdoor 35 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce KŘIVOKLÁTSKO A ČESKÝ KRAS Grada Publishing 3 Jakub Turek a kolektiv Outdoorový průvodce utdoor KŘIVOKLÁTSKO A ČESKÝ KRAS Kolektiv autorů Horydoly.cz: Filip

Více

Průvodce "Průvodce Harrachov"

Průvodce Průvodce Harrachov Mumlavský vodopád Vodopád 50 46'13.44"N 15 27'19.98"E Když pojedete okolo Harrachova, nenechte si ujít návštěvu Mumlavského vodopádu, ke kterému dojdete podél řeky Mumlavy, jak jinak. Na tohle překrásné

Více

SEZNAM MÍST, KDE JE MOŽNÉ VYUŽÍT SLUŽBU NÁKUP DO RUKY od Běšiny

SEZNAM MÍST, KDE JE MOŽNÉ VYUŽÍT SLUŽBU NÁKUP DO RUKY od Běšiny SEZNAM MÍST, KDE JE MOŽNÉ VYUŽÍT SLUŽBU NÁKUP DO RUKY od 1.6.2013 Oběrné místo Albrechtice Andělice Annín Babice Babín Balkovy Beňovy Bernartice Bešetín Běšiny Bezděkov Bezděkov Bezpravovice Bílenice Bíluky

Více

HOSTINNÉ. Trasa č. 1 Panoráma. 14 km. Trasa: (značení až od Červené Výšinky)

HOSTINNÉ. Trasa č. 1 Panoráma. 14 km. Trasa: (značení až od Červené Výšinky) HOSTINNÉ Trasa č. 1 Panoráma Trasa: Značení KČT: Občerstvení: Spoje: Poznámky: 14 km Hostinné Rudník v Rudníku Rudník (6 km) Hostinné (8 km) (značení až od Červené Výšinky) autobus z/do Rudníku při dešti

Více

Příručka fotografy a pořadatele

Příručka fotografy a pořadatele Příručka fotografy a pořadatele Cílem této příručky je pomoci fotografům a pořadatelům se vzájemnou komunikací na závodní dráze Pokyny pro pořadatele Prosíme všechny pořadatele o schovívavost k akreditovaným

Více

/16/ZPR/Vas jmenovitém výkonu 75 kw p. č Krbová kamna 10 kw, kotel 20 KW, Podolí u Klatov. stanovisko č

/16/ZPR/Vas jmenovitém výkonu 75 kw p. č Krbová kamna 10 kw, kotel 20 KW, Podolí u Klatov. stanovisko č Žádost 28.12.2015 Domovní ČOV Rabí p. č. 1582/3 4.1.2016 9/16/ZPR/Vas 30.12.2015 Kamna 10 p. č. 1494/5 5.1.2016 46/16/ZPR/Vas 4.1.2016 Domovní ČOV Dlouhá Ves u Sušice p. č. 129/2 5.1.2016 51/16/ZPR/Vas

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2009-2010 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2009 / 2010 M U Ž I DOROST Divize 0 Divize 2 Krajský přebor 2 Krajský přebor starší 1 1.A třída 4 Krajský přebor mladší 1 1. B třída 9 Krajská

Více

Subaru na sněhu jako doma -test-

Subaru na sněhu jako doma -test- Subaru na sněhu jako doma -test- Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 3. 2. 2009 14:46 Jako blesk čistého nebe přišla nedávno práva o tom, že se načka Subaru stahuje e světového šampionátu rally. Při vyslovení

Více

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení.

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení. VSTUPENKY - GRAND PRIX 2019 Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Vstupenka SILVER vás opravňuje ke vstupu na čtyři vnější přírodní tribuny Masarykova okruhu, a to B, D, E a G, mezi

Více

Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa

Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa www.vyletynaden.cz Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Mapa Běžky 83,217 km Střední 405 m www.vyletynaden.cz Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika www.vyletynaden.cz

Více

Na kruhovém objezdu vyjedete druhou odbočkou (v podstatě udržíte přímý směr, obrázek 1). Obrázek 1

Na kruhovém objezdu vyjedete druhou odbočkou (v podstatě udržíte přímý směr, obrázek 1). Obrázek 1 Přejít na popis cesty veřejnou dopravou Cesta automobilem Pojedete-li k nám autem, je jednou z možností dojet ke stanici metra Vysočanská (bývalé náměstí Lidových milicí) a odtud pokračujte nahoru na Prosek.

Více

Velké finále Mogul driving cupu

Velké finále Mogul driving cupu Velké finále Mogul driving cupu Autor: Global Assistance acing Aréna Sosnová, 1. 4. 2014 20:38 Více fotografií najdete ZDE MOGUL driving cup už druhým rokem baví automobilové nadšence, kteří mají možnost

Více

PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE

PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Název přílohy : A.2 - a jejich administrativních částech Zadavatel : Se sídlem : Škroupova 18, 306 13 Plzeň a Česká republika - Se sídlem : Těšnov 17,

Více

BEZPEČNOSTNÍ ZPRAVODAJ PRO OBYVATELE V OBLASTI RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY VALMEZ

BEZPEČNOSTNÍ ZPRAVODAJ PRO OBYVATELE V OBLASTI RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY VALMEZ BEZPEČNOSTNÍ ZPRAVODAJ PRO OBYVATELE V OBLASTI RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY VALMEZ PÓDIUM RÁMCOVÝ PROGRAM 38. KOWAX VALAŠSKÉ RALLY VALMEZ 2019 Seznamovací jízdy RZ ValMez: Administrativní přejímky: Technické přejímky:

Více

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK

SOUTĚŽNÍ ROČNÍK SOUTĚŽNÍ ROČNÍK 2015-2016 ÚČAST DRUŽSTEV V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ 2015 / 2016 M U Ž I DOROST Divize 1 Divize 0 Krajský přebor 3 Krajský přebor st. 2 1.A třída 5 Krajský přebor ml. 2 1. B třída 5 Krajská

Více

Propozice soutěž O skleněnou hůlku Nový Bor 2014

Propozice soutěž O skleněnou hůlku Nový Bor 2014 Propozice soutěž O skleněnou hůlku Nový Bor 2014 Jak se k nám dostane bez bloudění Příjezd ze směru České Kamenice+ dojezd do Nového Boru na vlakové nádraží (popř. autobusové) Na kruhovém objezdu pojedete

Více

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech

Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, Klatovy. Informační brožura. Úřadu práce v Klatovech Úřad práce v Klatovech, Krameriova 180, 339 01 Klatovy Informační brožura Úřadu práce v Klatovech Únor 2011 Informace o počtu nezaměstnaných v okrese Klatovy ke 28.2.2011 Ke 28.2.2011 evidoval Úřad práce

Více