Televizní reklama Patria Direct. grafický návrh, 2d a 3d animace, copywriting, audio, dabing, beta cam

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Televizní reklama Patria Direct. grafický návrh, 2d a 3d animace, copywriting, audio, dabing, beta cam"

Transkript

1 Patria Direct Televizní reklama Patria Direct grafický návrh, 2d a 3d animace, copywriting, audio, dabing, beta cam Délka spotu: 10 sec. Celoanimovaný deseti vteřinový FullHD reklamní TV spot Patria Direct, přední společnosti na českém trhu v obchodování s akciemi a jinými komoditami. Realizace spotu zahrnovala kompletní služby od idei spotu, grafického návrhu, copywritingu přes animační 2d a 3d zpracování k ozvučení a nadabováním panem Bohdanem Tůmou. Celý spot byl vytvořen na přání klienta ve velmi krátkém čase.

2 Websitemaster a.s. 2d a 3d animace, postprodukce Lokalizace reklamního spotu estránky do maďarštiny Délka spotu: 140 sec. Websitemaster a.s. je provozovatelem služby estránky.cz, která slouží uživatelům internetu k snadné tvorbě webových stránek. Vzhledem k zahraničním projektům a expanzi projektu vznikla potřeba lokalizace propagačního video spotu do cizojazyčných verzí. Po úspěšné lokalizaci reklamního spotu do anglické verze (ewebsite.com) jsme nyní provedli kompletní lokalizaci do maďarštiny (eoldal.hu) při zachování grafiky spotu beze změn a dodržení corporate designu klienta.

3 Pražská energetika, a. s. Video poradci pro Centrum energetického poradenství scenář, red kamera, postprodukce, casting, kostýmy, maskér Medium: HD Pro natáčení poradců byla zvolena RED kamera, která kombinuje výhody HD kamery a kamery kinematografické. Hlavním důvodem pro její výběr, byl naprosto čistý obraz bez šumů, který byl podmínkou pro další postprodukci zejména klíčování video poradců a jejich další využití s alfakanálem. RED kamera umí zaznamenávat obraz v rozlišení 4K, tedy v rozlišení srovnatelném s rozlišením klasického 35mm filmu. Zpracování záznamu, který je pořizován na harddisk nebo paměťovou kartu, je díky kvalitnímu kodeku Redcode RAW a software REDCINE bezproblematické jak pro MAC tak pro PC. Zdrojové materiály klient obdržel na disky Blu-Ray (BD-R DL 50GB dat).

4 Americam Security design, postprodukce, after effect, 3d 3D prezentace Medium: mov Animovaný reklamní spot představující produkty společnosti, jejich vlastnosti a použití. Spot je dlouhý cca 6 minut a je v HD rozlišení v anglickém jazyce. Společnost American Security nabízí provozovatelům obchodů a prodejen to nejoptimálnější řešení ochrany zboží na míru. Komplexní realizace HD reklamního spotu zahrnovala několik variant návrhů scénáře, tvorbu 3d vizualizací, animací, vytvoření celoanimovaného spotu, otextování, postprodukci v Adobe After Effect a export do HD rozlišení ( obrazových bodů).

5 NAUSUS 3d vizualizace, animace, modeling Virtuální průlet domem Intraktivní virtuální 3D prohlídka rodinného domu Pro zadavatele, reklamní agenturu Nausus, jsme vytvořili komplexní vizualizaci interiéru rodinného domu v zástavbě na území Vinoře včetně rozmístění zařízení a vybavení místností a renderování animovaného virtuálního průletu celým domem. Cílem virtuální prohlídky bylo představit rodinný dům, rozložení jeho místností a jejich možné vybavení.

6 PEARL QATAR design, 3d vizualizace Návrh a vizualizace nádvoří hotelu Návrh a vizualizace plastické skulptury pro nádvoří hotelu Pearl Qatar. Při návrhu byl kladen důraz na vytvoření mořské laguny s faunou a florou, která jakoby vystupuje nad povrch nádvoří hotelu. Skladba materiálů skla a kovů byla volena s ohledem na požadavek klienta používat plastiku k osvětlení nádvoří za použití barevného skla zcela bez vody.

7 Preciosa Lustry Stánek pro veletr Frankfurt 2010 spolupráce na nárhu a designu, 3d vizualizace, modeling 3d vizualizace výstavního stánku pro veletr Light+Building 2010 ve Frankfurtu nad Mohanem. Na největší světové výstavě světelné techniky představilo více než 1500 výrobců celé spektrum osvětlovací techinky od moderních po klasická svítidla, zdroje všech druhů a oblastí použití včetně komponentů a příslušenství. Společnost Preciosa je tradičním výrobcem exkluzívních broušených výrobků z pravého českého křišťálu již od roku Mezinárodním sídlem společnosti je město Jablonec nad Nisou ležící na severu Čech, kde má sklářská výroba staletou tradici.

8 Preciosa lustry 3d vizualizace, animace, modeling Projekty Preciosa ve světě Kompletní 3d modeling pro předního světového výrobce svítidel společnost Preciosa Lustry a.s. Na základě dodaných skic a dalších podkladů byly realizovány 3d vizualizace ve vysokém rozlišení, 3d animace včetně zpracování multimediálních prezentačních CD pro jednotlivé projekty a 3d interaktivní modely.

9 DVD Digital Golf School design, postprodukce, dvd mastering, audio, lisování 4 výuková DVD Medium: dvd DVD Digital Golf School Swing realizované pro společnost Digital Media, a.s. Vám poradí jak se stát špičkovým hráčem golfu. Součástí zakázky byla komplexní produkce reauthoringu DVD, zahrnující následující služby: lokalizace DVD pro český trh, překlady, korektury a výroba titulků, odborný překlad a úprava textů s ohledem na obraz, úpravu textů do češtiny používané pro titulkování, časové nasazení titulků na obraz, namluvení profesionálním speakerem, testování funkčnosti DVD, sestavení a výroba finálního DVD.

10 Fixed Point design, postprodukce, dvd mastering, audio, lisování DVD AIRBRUSH Medium: dvd Společnost Fixed Point připravila výukové edice instruktážních a vzdělávacích programů na DVD. Tento způsob výuky je efektivní, program můžete opakovaně přehrávat a spojení mluveného slova s obrazem posiluje schopnost zapamatovat si vše potřebné. CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE připravila komplexní produkci výukového DVD na téma Airbrush včetně výroby grafické koncepce, potisku a obalu.

11 Rádio Bonton 3d vizualizace, modeling Příprava 3D loga rádia Příprava 3D loga rádia pro kampaň Bonton vládne Praze! Rádio Bonton je známa rozhlasová stanice, která oslovuje nejvíce skupinu posluchačů mezi 18 až 39 lety. Předmětem realizace byla příprava 3D loga pro kampaň rádia. Cílem kampaně Bonton vládne Praze! bylo upevnit svůj status pražského rádia, které přináší informace prostupující celým spektrem aktuálního dění v metropoli. Vizuál s motivem vrtulníku ohýbajícího Petřínskou rozhlednu s logem Bontonu byl umístěn v MHD na lavičkách, regionálních tiscích a také jako reklama v kině.

12 Moving Culture Lokalizace Bibi Blocksberg 3 design, audio, postprodukce, dvd autoring, lisování Medium: DVD Moving Culture je mezinárodní společnost se širokou škálou působnosti. Její divize se specializují na filmovou produkci, distribuci, zastupování talentovaných umělců, obchod s filmovými právy a výtvarnými díly české současné umělecké scény. Komplexní realizace Bibi Blocksberg 3 zahrnovala návrh grafiky, potisku disku, obalu. DVD menu a kompletní DVD authoring páté a šesté epizody seriálu dobrodružství malé čarodějky Bibi Blocksberg.

Návrh a vizualizace nádvoří hotelu design, 3d vizualizace

Návrh a vizualizace nádvoří hotelu design, 3d vizualizace PEARL QATAR Návrh a vizualizace nádvoří hotelu design, 3d vizualizace Návrh a vizualizace plastické skulptury pro nádvoří hotelu Pearl Qatar. Při návrhu byl kladen důraz na vytvoření mořské laguny s faunou

Více

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.: Maturitní okruhy z odborných předmětů 2010

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.: Maturitní okruhy z odborných předmětů 2010 NAW WEBOVÉ STRÁNKY 1 Barevné modely (nejen v oblasti webdesignu), fyzikální podstata barvy 2 Zacházení s barvou v oblasti webdesignu a její účinek na psychiku 3 Tvar vizuálních prvků webdesignu, vliv na

Více

PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ. nabídka produkčních a mediálních služeb

PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ. nabídka produkčních a mediálních služeb HOLD Production, s.r.o. Praha 8, Na Rokytce 1032 Liberec III, Mrštíkova 399/2a Tel.: 602 404 692, 724 135 671 PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ nabídka produkčních a mediálních služeb Ve spolupráci s

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

CZECH KIOSK. Služby. Výhody

CZECH KIOSK. Služby. Výhody CZECH KIOSK Společnost CZECH KIOSK s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti návrhů, výroby, servisu a dohledu informačních kiosků, platebních automatů, terminálů a dalších zařízení. Náš tým čerpá ze

Více

27. 11. 2012, Brno Připravil: Ing. Jaromír Landa. Postprocessing videa

27. 11. 2012, Brno Připravil: Ing. Jaromír Landa. Postprocessing videa 27. 11. 2012, Brno Připravil: Ing. Jaromír Landa Postprocessing videa Digitální video Digitální video Typ záznamového zařízení, které pracuje s digitálním signálem a ne s analogovým. Proces, kdy se v určitém

Více

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21 Obsah Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11 Potřebné parametry počítače pro práci s multimédii 12 Stručně pro každého 12 Podrobněji pro zájemce o techniku 12 Jak ověřit kvalitu svého počítače

Více

Příloha č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍ KAMPANĚ

Příloha č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍ KAMPANĚ Předmětem plnění této veřejné zakázky na služby je zajištění komunikační kampaně k otevření nové části science centra Techmania, a to outdoorové kampaně, rozhlasové a internetové kampaně. Součástí plnění

Více

Ceník vysílání reklamních spotů

Ceník vysílání reklamních spotů Ceník vysílání reklamních spotů Soustava LCD 46 HD obrazovek Albert Tarif ** Počet spotů/hod. Délka spotu (sec.) Cena/1 spot Doba vysílání denně A 12 10 5,00 9.00 21.00 144 B 24 10 4,00 9.00 21.00 288

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

Základní pojmy. Multimédia. Multimédia a interaktivita

Základní pojmy. Multimédia. Multimédia a interaktivita Základní pojmy Multimédia Jedná se o sloučení pohyblivého obrazu, přinejmenším v televizní kvalitě, s vysokou kvalitou zvuku a počítačem, jako řídícím systémem. Jako multimediální systém se označuje souhrn

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Projekt je realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurence

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.5, od 16. 6. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

Natáčecí dny: - počet natáčecích dnů: 5 dní, - natáčecí den bude plánován u předmětu fyzika jako dvanácti hodinový,

Natáčecí dny: - počet natáčecích dnů: 5 dní, - natáčecí den bude plánován u předmětu fyzika jako dvanácti hodinový, Trojské gymnázium s. r. o. Trojská 110/211, 171 00 Praha 7 - Troja Převrácená třída reg. č.: CZ.2.17/3.1.00/36251 Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky s názvem TV a IT služby v rámci projektu Převrácená

Více

Fakulta multimediálních komunikací

Fakulta multimediálních komunikací Fakulta multimediálních komunikací (FMK) uskutečňuje studijní program Mediální a komunikační studia, obor Marketingové komunikace a studijní program Výtvarná umění, obor Multimedia a design a studijní

Více

Svatební video ve vysokém rozlišení (HDV) na Blue-ray

Svatební video ve vysokém rozlišení (HDV) na Blue-ray W - v i d e o s t u d i o, J a r o m í r W o j t y l a, K o m e n s k é h o 3 4, L h o t a u O p a v y 7 4 7 9 2 T e l : 6 0 3 4 3 7 1 8 8, 7 2 4 0 9 2 7 5 5, e m a i l : w - v i d e o @ w - v i d e o.

Více

Zásady prezentace CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků

Zásady prezentace CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Zásady prezentace CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Prezentace Prezentace: přednášený text + elektronický materiál Přednášený text: poutavý

Více

Infobox Rosnička pro evropský projekt Budoucnost ruku v ruce

Infobox Rosnička pro evropský projekt Budoucnost ruku v ruce Infobox Rosnička pro evropský projekt Budoucnost ruku v ruce design, flash, cms Destinace: Areál KovoSteel Stare město Předmětem realizace zakázky byla výroba interaktivní prezentace a venkovního závěsného

Více

Historie. Děrné štítky

Historie. Děrné štítky Paměťová média Děrné štítky Historie Prvním paměťovým médiem byli děrné štítky. Jednalo se o většinou papírové štítky. Datová kapacita byla minimální, rychlost čtení malá a rychlost zápisu ještě menší.

Více

Teleshopping v televizi SPORT 5

Teleshopping v televizi SPORT 5 Teleshopping v televizi SPORT 5 OBSAH 1. Představení televize SPORT 5 2. Vysvětlení pojmu teleshopping 3. Výhody teleshoppingu 4. Teleshopping v televizi SPORT 5 5. Možnosti prezentace klienta 6. Ceník

Více

AUDIO ANIMACE POSTPRODUKCE &VIDEO

AUDIO ANIMACE POSTPRODUKCE &VIDEO ANIMACE POSTPRODUKCE &VIDEO AUDIO vybrané reference Animal Music / Sto Zvířat, AIG Lincoln, Beafour-Ipsen International, B.I.G. Prague, Boomerang Publishing / Unilever, department of Design, EmiFilm /

Více

Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků

Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Obrazový materiál příjemná součást prezentace lépe zapamatovatelný často nahrazení

Více

litos grafické studio s námi můžete komunikovat...

litos grafické studio s námi můžete komunikovat... litos grafické studio s námi můžete komunikovat... k profil firmy LITOS, grafické studio působí na trhu reklamy a polygrafie od roku 1993. Je středně malým podnikatelským subjektem, který pracuje v oblasti

Více

Název práce: Počítačová grafika pojmy prezentace

Název práce: Počítačová grafika pojmy prezentace Datum: 30. listopadu 2013 Projekt: Využití ICT techniky především v uměleckém vzdělávání Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.1013 Číslo DUM: VY_32_INOVACE_596 Škola: Akademie VOŠ, Gymn. a SOŠUP Světlá

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

MATURITNÍ PRÁCE S OBHAJOBOU

MATURITNÍ PRÁCE S OBHAJOBOU Soukromá vyšší škola grafická a Střední umělecká škola grafická Jihlava, Křížová 18 Střední umělecká škola grafická MATURITNÍ PRÁCE S OBHAJOBOU Předmět: Animovaná tvorba Obor: 82 41 M/05 Grafický design-multimediální

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.4, od 6. 4. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

graf ika a design Focused on your needs

graf ika a design Focused on your needs Focused on your needs graf ika a design Trigama International s.r.o. Hakenova 920/1, 196 00 Prague Czech Republic IČ 02184117 www.trigama.eu info@trigama.eu tel/phone 00420 777 820 487 Trigama International

Více

Jaroslav Nachtigall. 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com

Jaroslav Nachtigall. 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com Portfolio Jaroslav Nachtigall 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com graphic design Jaroslav Nachtigal l 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com grafický design - projekt

Více

Tvorba videa další programy

Tvorba videa další programy Tvorba videa další 1. Seznámení s pro tvorbu videa www.isspolygr.cz Vytvořila: Bc. Lea Navrátilová Datum vytvoření: 28. 2. 2013 Strana: 1/15 Škola Ročník 4. ročník (SOŠ, SOU) Název projektu Interaktivní

Více

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SLUŽBY

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SLUŽBY SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SLUŽBY 58 Vydavatelské služby 58.1 Vydávání knih, periodických publikací a ostatní vydavatelské služby 58.11 Vydávání knih 58.11.1 Knihy v tištěné podobě 58.11.11 Učebnice

Více

POKROČILÉ PREZENTAČNÍ PROGRAMY PRO PODPORU VÝUKY

POKROČILÉ PREZENTAČNÍ PROGRAMY PRO PODPORU VÝUKY Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné POKROČILÉ PREZENTAČNÍ PROGRAMY PRO PODPORU VÝUKY Distanční studijní opora Jména autorů Ing. Josef Botlík Ing. Dalibor Hula Mgr. Petr

Více

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint Počítačová prezentace Základní pojmy Počítačová prezentace využití elektronického systému pro předávání informací jednoduché zpracování textu, grafiky, zvuku a animací vysoká účinnost prezentace - přehledná

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na zajištění reklamní komunikační kampaně v rámci realizace projektu Iniciativy Společenství Equal

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na zajištění reklamní komunikační kampaně v rámci realizace projektu Iniciativy Společenství Equal Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na zajištění reklamní komunikační kampaně v rámci realizace projektu Iniciativy Společenství Equal I. Základní údaje Název zakázky: Zadavatel: Kontaktní osoba:

Více

PRÁCE S VIDEEM. Název šablony: III/2-1, Výuka IVT na 2. stupni práce s videem

PRÁCE S VIDEEM. Název šablony: III/2-1, Výuka IVT na 2. stupni práce s videem PRÁCE S VIDEEM Název šablony: III/2-1, Výuka IVT na 2. stupni práce s videem Číslo a název projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3443, Krok za krokem na ZŠ Želatovská ve 21.století Název školy: ZŠ Přerov, Želatovská

Více

CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE

CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE Identifikační údaje Název a adresa CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE s.r.o. Sídlo a fakturační adresa: Pod Strání 22/2220, 100 00, Praha 10 Strašnice Adresa provozovny, kontaktní

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Identifikační karta modulu v. 4. Forma výuky. Doporučený typ studia. Personální zabezpečení (vyplňte ve formátu Příjmení Jméno, bez titulů)

Identifikační karta modulu v. 4. Forma výuky. Doporučený typ studia. Personální zabezpečení (vyplňte ve formátu Příjmení Jméno, bez titulů) Identifikační karta modulu v. 4 Kód modulu Typ modulu volitelné Jazyk výuky čeština v jazyce výuky Média česky Média anglicky Media Způsob ukončení * zkouška Počet kreditů 10 Forma výuky Prezenční studium

Více

film, události a živé přenosy Živý přenos Video produkce Záznam událostí Profesionálové pro

film, události a živé přenosy Živý přenos Video produkce Záznam událostí Profesionálové pro film, Profesionálové pro události a živé přenosy Živý přenos Video produkce Záznam událostí BMK.TV Vše se dozvíte ve dvou větách U nás najdete specialisty pro profesionální živé přenosy, streamování videa,

Více

Výuka IVT na 1. stupni

Výuka IVT na 1. stupni Výuka IVT na 1. stupni Autor: Mgr. Lenka Justrová Datum (období) tvorby: 24. 8. 26. 8. 2012 Ročník: pátý Vzdělávací oblast: UVNITŘ POČÍTAČE Anotace: Žáci se seznámí s pojmem INFORMACE. Uvědomí si, že už

Více

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga)

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga) Prezentace společnosti eportály s.r.o. www.eportaly.cz Kdo jsme Firma eportály s.r.o. je česká firma orientovaná na B2B a B2C. Nabízíme služby v oblasti grafických služeb, internetu a reklamy převážně

Více

Společnost B&B Polygrafie

Společnost B&B Polygrafie Společnost B&B Polygrafie Naše společnost se dlouhodobě specializuje zejména na obalový a reklamní materiál v pivovarnictví. V tomto interaktivním dokumentu bychom Vám rádi představili nabídku našich služeb

Více

Webové prezentace a aplikace. Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp

Webové prezentace a aplikace. Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp Webové prezentace a aplikace Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp Název školy: Číslo a název projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity:

Více

DVD s pracemi (složky s pracemi + složka nahledy hotovych praci prijmeni tam budou vysledky v jpg, pdf, avi nebo animace ve flashi ve formatu swf):

DVD s pracemi (složky s pracemi + složka nahledy hotovych praci prijmeni tam budou vysledky v jpg, pdf, avi nebo animace ve flashi ve formatu swf): POKYNY K UKONČENÍ PŘEDMĚTU GRAFIKA, DESIGN a MULTIMÉDIA 2011 POKYNY PRO VYTVORENI DVD S PRACEMI DO PREDMETU POCITACOVA GRAFIKA ----------------------------------------------------------------- Jednotlive

Více

POKYNY K VYPRACOVÁNÍ MAURITNÍHO PROJEKTU

POKYNY K VYPRACOVÁNÍ MAURITNÍHO PROJEKTU Střední škola uměleckomanažerská, s.r.o., Táborská 185, Brno POKYNY K VYPRACOVÁNÍ MAURITNÍHO PROJEKTU Pro studijní obor Multimediální tvorba SŠUM 2017 OBSAH 01. Všeobecné informace 3 02. Pokyny k vypracování

Více

Maturitní práce 2018/2019

Maturitní práce 2018/2019 Střední škola uměleckých řemesel, s.r.o., Gurťjevova 8, Ostrava Zábřeh Maturitní práce 2018/2019 Předmět: NAV Vyučující: Mgr. Lucie Kurečková Ročník: 4 GD Téma : Země a lidé Termín zahájení: 2.4. 2019

Více

Maturitní práce s obhajobou

Maturitní práce s obhajobou Soukromá vyšší škola grafická a Střední umělecká škola grafická Jihlava, Křížová 18 Střední umělecká škola grafická Maturitní práce s obhajobou Předmět: Animovaná tvorba Obor: 82 41 M/17 Multimediální

Více

Bon Art Music, SE Reklamní a produkční společnost

Bon Art Music, SE Reklamní a produkční společnost Bon Art Music, SE Reklamní a produkční společnost www.bonart.cz Profil společnosti Jsme reklamní a produkční společnost. Naším hlavním posláním je realizovat a uvádět do života představy a záměry našich

Více

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ ELITNÍ BYZNYS KOMUNITA E15 PREMIUM Prestižní setkávání nad důležitými tématy, které hýbou byznysem a veřejným děním, trendy, jaká budoucnost

Více

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY Využití a vlastnosti - Seznam objektů dělený do kategorií - Půdorys objektu - Systém trasování - Zvukové komentáře - Jazykové mutace - Propojení s virtuálními prohlídkami - Virtuální

Více

Ceník služeb platný k 26.1.2012

Ceník služeb platný k 26.1.2012 Ceník služeb platný k 26.1.2012 Kód Produkt Cena Poznámka Vhodné nabídky S01 Konzultace rentability opravy 0Kč Jedná se o základní posouzení, podle typu zařízení a sdělené závady s ohledem na její stáří

Více

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo VGN-FW4ZJ/H Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové

Více

Moderní multimediální elektronika (U3V)

Moderní multimediální elektronika (U3V) Moderní multimediální elektronika (U3V) Prezentace č. 10 Přehrávače a rekordéry DVD-Video Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. Ústav radioelektroniky, FEKT VUT v Brně Program prezentace Přehled základních vlastností

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527

Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Projekt: Příjemce: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova 3, 371 60 České Budějovice

Více

Hodnoticí standard. Počítačový 3D grafik (kód: N) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Počítačový 3D grafik (kód: N) Odborná způsobilost. Platnost standardu Počítačový 3D grafik (kód: 82-030-N) Autorizující orgán: Ministerstvo kultury Skupina oborů: Umění a užité umění (kód: 82) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 5 Odborná způsobilost Název Úroveň

Více

PRÁCE S VIDEEM. Název šablony: III/2-1, Výuka IVT na 2. stupni práce s videem

PRÁCE S VIDEEM. Název šablony: III/2-1, Výuka IVT na 2. stupni práce s videem PRÁCE S VIDEEM Název šablony: III/2-1, Výuka IVT na 2. stupni práce s videem Číslo a název projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3443, Krok za krokem na ZŠ Želatovská ve 21.století Název školy: ZŠ Přerov, Želatovská

Více

Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007

Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007 Jednací místnosti pro státní správu a jejich vybavení audiovizuální technikou pro efektivní sdílení informací. 2. 3. dubna 2007 Obsah jednotlivé prvky místnosti přední x zadní projekce místnosti pro ministerstva

Více

Videosekvence. vznik, úpravy, konverze formátů, zachytávání videa...

Videosekvence. vznik, úpravy, konverze formátů, zachytávání videa... Videosekvence vznik, úpravy, konverze formátů, zachytávání videa... VIDEOSEKVENCE (VIDEO) Sekvence obrázků rychle po sobě jdoucích (např. 60 snímků za sekundu) tak, že vznikne pro diváka iluze pohybu.

Více

OBSAH ADOBE PREMIERE PRO OFICIÁLNÍ VÝUKOVÝ KURZ

OBSAH ADOBE PREMIERE PRO OFICIÁLNÍ VÝUKOVÝ KURZ OBSAH ZAČÍNÁME.............................................................11 O knize.................................................... 11 Předpoklady............................................... 11

Více

více než 1000 zrealizovaných projektů za 14 let

více než 1000 zrealizovaných projektů za 14 let Ve zkratce o historii a základních rysech firmy: Filosofie a poslání firmy je poskytovat a vytvářet pro naše zákazníky dobré nápady, návrhy, realizace a tím pro ně přispět k zabezpečení stálého postavení

Více

Minimax. Kouzelné pohádky pro děti i rodiče

Minimax. Kouzelné pohádky pro děti i rodiče Minimax Kouzelné pohádky pro děti i rodiče Dítě velmi specifický divák děti jsou velmi pozorní televizní diváci ve sledování nejsou setrvační a velmi pečlivě si vybírají své programy děti mají specifický

Více

DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE

DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE B1 DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE Mgr. Roman Úlovec 20. 1. 2015-1 - OBSAH NEŽ ZAČNEME.................................... 3 TEORETICKÁ ČÁST.................................

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

SPECIFIKACE SLUŽEB A DODÁVEK VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SPECIFIKACE SLUŽEB A DODÁVEK VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SPECIFIKACE SLUŽEB A DODÁVEK VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zachování odkazu památek reformace a jejich zpřístupnění široké veřejnosti I. Obecné podmínky Dodavatel zajistí: - jednotný grafický styl produktů tištěných

Více

Funkce. Porovnání verzí Pinnacle Studio 20. Pinnacle Standard Pinnacle Plus Pinnacle Ultimate. NewBlue efekty (900+ předvoleb a 75+ pluginů)

Funkce. Porovnání verzí Pinnacle Studio 20. Pinnacle Standard Pinnacle Plus Pinnacle Ultimate. NewBlue efekty (900+ předvoleb a 75+ pluginů) Porovnání verzí Pinnacle Studio 20 481 001 000 Funkce Pinnacle Standard Pinnacle Plus Pinnacle Ultimate NewBlue efekty (900+ předvoleb a 75+ pluginů) Podpora 4K Ultra HD Podpora XAVC S XAVC a DVCPRO HD

Více

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava Mediální informace TV FORUM Nová Karolina Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava TV FORUM Nová Karolina Mediální informace Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava je nejvýraznější

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/34. 0185 Moderní škola 21. století Číslo a název šablony III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT klíčové aktivity Název vzdělávací

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

Obsah. Předmluva 1 1. Potřebné vybavení Z jakých částí se skládá kamera? 11

Obsah. Předmluva 1 1. Potřebné vybavení Z jakých částí se skládá kamera? 11 Obsah Předmluva 1 1. Potřebné vybavení 3 Videokamera 4 Počítač 4 Střihové a grafické karty 6 Software pro zpracování videa 8 Něco málo o existujících videosystémech 8 Co rozumíme pojmem videosystém? 8

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme SUBCON 2015 Jediný britský veletrh s jednoznačným zaměřením na subdodávky & výrobu & technologie Zastoupení všech úrovní v oblasti strojírenského dodavatelského řetězce

Více

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu 1 Obsah 2 úvod.......................................................................................... 3 1 / jednotný vizuální styl

Více

Obsah. Úvod 13. Kapitola 1. Kapitola 2. Předmluva 10 Poznámka editora 11 Poděkování 12

Obsah. Úvod 13. Kapitola 1. Kapitola 2. Předmluva 10 Poznámka editora 11 Poděkování 12 Předmluva 10 Poznámka editora 11 Poděkování 12 Úvod 13 Kapitola 1 Začínáme s programem VEGAS 15 Instalace 16 Základní nástroje programu Vegas 5 17 Kontrolní panel stop 18 Okno časové osy 20 Okna v programu

Více

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI Tato sekce zahrnuje výrobu a distribuci informačních a kulturních produktů, poskytování prostředků pro distribuci těchto produktů a pro zprostředkování přenosu

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor 1 Úvod Audiovizuálního vybavení přednáškových a seminárních prostor vychází z požadavků fakulty

Více

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 9. MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY JEDNOU ZA ROK, PŘED VÁNOCI S TRADICÍ OD ROKU 2007 10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK

Více

Hustopeče, město vína a mandlí

Hustopeče, město vína a mandlí BDB9D Hustopeče, město vína a mandlí Registrační číslo projektu: Předmět zakázky: služba Oblast podpory: 2.2 - Rozvoj služeb v cestovním ruchu Druh zadávacího řízení: zakázka malého rozsahu 2. kategorie

Více

DVD video. Ing. Jan Buriánek. Katedra softwarového inženýrství Fakulta informačních technologií České vysoké učení technické v Praze

DVD video. Ing. Jan Buriánek. Katedra softwarového inženýrství Fakulta informačních technologií České vysoké učení technické v Praze Ing. Jan Buriánek (ČVUT FIT) DVD video BI-MGA, 2010, Přednáška 6 1/23 DVD video Ing. Jan Buriánek Katedra softwarového inženýrství Fakulta informačních technologií České vysoké učení technické v Praze

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Software pro zpracování videí. Windows Movie Maker

Software pro zpracování videí. Windows Movie Maker Software pro zpracování videí Petr Krčmárik Windows Movie Maker Movie Maker je součástí každého Windows XP. Najdete ho ve Startu v Příslušenství. Po kliknutí na jeho ikonu ani nestačíte postřehnout nějakou

Více

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Uchazeč vyplní žlutě označená pole STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Grafika

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE

INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary Autor: Ing. Hana Šmídová Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_HARDWARE_S1 Číslo projektu: CZ 1.07/1.5.00/34.1077

Více

Příloha č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍ KAMPANĚ

Příloha č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍ KAMPANĚ Příloha č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍ KAMPANĚ Předmětem plnění této veřejné zakázky na služby je zajištění komunikační kampaně k otevření prvního 3D Planetária v České republice, a to outdoorové

Více

Připomínky a oslavy významných výročí roku 2018

Připomínky a oslavy významných výročí roku 2018 Připomínky a oslavy významných výročí roku 2018 jednotné a zastřešující logo projektu včetn animované formy Oslavme společné století neměnil bych Claim CZ/SK: Neměnil bych / Nemenil by som Claim ENG: Come

Více

Digitální optický záznamový standard DVD

Digitální optický záznamový standard DVD Digitální optický záznamový standard DVD Ing. Tomáš Kratochvíl Současná televizní technika a videotechnika kurz U3V Program semináře a cvičení DVD přehled vlastností standardu. Obrazové a zvukové formáty

Více

Digitální optický záznamový standard DVD

Digitální optický záznamový standard DVD Digitální optický záznamový standard DVD Ing. Tomáš Kratochvíl Současná televizní technika a videotechnika kurz U3V Program semináře a cvičení DVD přehled vlastností standardu. Obrazové a zvukové formáty

Více

Externí engineering. Vývojová a konstrukční kancelář. Telefon: + 420 257 327 027 + 420 257 323 601

Externí engineering. Vývojová a konstrukční kancelář. Telefon: + 420 257 327 027 + 420 257 323 601 Externí engineering Úvod Proces kompletního vývoje výrobku Komplexní Vývoj výrobkůna zakázku Řešení v každé fázi procesu vývoje výrobku Externí engineering Studie Vývoj výrobku Výroba Podpora marketingu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 18/2012/1.3 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.06/04.0006

Více

VÝROBNÍ LIST PRAKTICKÝCH CVIČENÍ FAMU

VÝROBNÍ LIST PRAKTICKÝCH CVIČENÍ FAMU OBOROVÉ - ANIMACE 1.r. ANIMACE KRESEB Vytvoření vlastní figury, která je dobře animovatelná. K tomu, aby student pochopil, jaké vlastnosti musí mít, může být použito daného výtvarného typu. Druhou částí

Více

Prezentace. RNDr. Vladimír Kostka. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Prezentace. RNDr. Vladimír Kostka. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Prezentace a vystupování učitele RNDr. Vladimír Kostka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích úvod kvalifikační standard učitele učitel získá pedagogické kompetence, odborné znalosti,

Více

Úvod do problematiky. Význam počítačové grafiky. Trochu z historie. Využití počítačové grafiky

Úvod do problematiky. Význam počítačové grafiky. Trochu z historie. Využití počítačové grafiky Přednáška 1 Úvod do problematiky Význam počítačové grafiky Obrovský přínos masovému rozšíření počítačů ovládání počítače vizualizace výsledků rozšíření možnosti využívání počítačů Bouřlivý rozvoj v oblasti

Více

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM KRKONOŠE REGIONCARD ojedinělý projekt zaměřený na marketing celého regionu včetně polské strany cílem je přilákat nové klienty a navýšit počet dní

Více

Zaručená zábava pro děti a celou rodinu!

Zaručená zábava pro děti a celou rodinu! Zaručená zábava pro děti a celou rodinu! V TV-MĚŘENÍ OD ÚNORA 2014 JEDEN Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH DĚTSKÝCH BRANDŮ NA SVĚTĚ!!! STANDARDNÍ PRODEJ REKLAMY V PRŮBĚHU 1. POLOLETÍ 2014 Dítě velmi specifický divák děti

Více

REKLAMNÍ MOŽNOSTI VE VYSÍLÁNÍ

REKLAMNÍ MOŽNOSTI VE VYSÍLÁNÍ REKLAMNÍ MOŽNOSTI VE VYSÍLÁNÍ ceník platný od 1. ledna 2016 TEL.: 465 532 818, 777 725 270 O TELEVIZI OIK TV... OIK TV je od roku 1991 zpravodajsko-informační medium pro obyvatele a návštěvníky Orlickoústeckého

Více