Výhody členství v Pilsner Klubu Po registraci a přihlášení do Pilsner Klubu získávají členové následující výhody a oprávnění.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výhody členství v Pilsner Klubu Po registraci a přihlášení do Pilsner Klubu získávají členové následující výhody a oprávnění."

Transkript

1 PILSNER KLUB Pravidla, Podmínky použití a Zásady ochrany osobních údajů 1. PRAVIDLA Pilsner Klub (dále jen "klub" či "stránky") je umístěný na webu Pilsner Urquell (www.pilsnerurquell.cz) a funguje jako místo pro komunikaci, soutěžní aktivity a další interakce registrovaných a přihlášených členů. Jak se registrovat do Pilsner Klubu? Registrace probíhá pomocí vyplnění kontaktního formuláře a potvrzení odkazu zaslaného na e- mailovou adresu uživatele. Výhody členství v Pilsner Klubu Po registraci a přihlášení do Pilsner Klubu získávají členové následující výhody a oprávnění. Přihlášení členové mohou: Vyhledávat mezi členy klubu Zadáním jména nebo jeho části můžete vyhledávat mezi členy Pilsner Klubu, najít tak své známé a požádat je o přátelství v rámci Pilsner Klubu. Vytvořit si vlastní seznam přátel v rámci Pilsner Klubu Vybrané členy klubu můžete požádat o přátelství. Pokud vaši žádost potvrdí, zařadí se do seznamu vašich přátel. Své klubové přátele pak můžete například zvát na pivo, nebo s nimi komunikovat na zdi označené jako "Přátelé". Vkládat zprávy o svých návštěvách restaurací, tzv. check-in V mobilní verzi aplikace Pilsner Klub můžete značit hospodu Pilsner Urquell, ve které se právě nacházíte. Hospodu vyhledáte v navigátoru a označíte tzv. check-in. Vaši přátelé poté uvidí check-in na zdi. Na základě této aktivity se vám generuje seznam naposledy navštívených hodpod. Označovat oblíbené restaurace Ve svém profilu můžete označovat oblíbené restaurace a hospody. Pozitivně hodnotit zprávy od Pilsner Urquell a vašich přátel Na komunikační zdi můžete příspěvky od svých přátel nebo od Pilsner Urquell pozitivně hodnotit stisknutím tlačítka "Líbí se mi". Komentovat zprávy od Pilsner Urquell a vašich přátel Na komunikační zdi můžete komentovat příspěvky od vašich přátel nebo od Pilsner Urquell.

2 Zvát přátele na pivo Své přátele v rámci Pilsner Klubu můžete pozvat na pivo vytvořením pozvánky, v níž uvedete jméno akce, restauraci a termín. Pozvaní přátelé mohou na pozvánku reagovat. Pozvat můžete i nečleny klubu, a sice vypsáním jejich ové adresy, na kterou se má pozvánka odeslat. Účastnit se soutěží Administrátor (Pilsner Urquell) na zdi pravidelně vyhlašuje soutěže o ceny. Členové klubu se mohou do soutěží zapojit. Číst novinky z Pilsner Urquell Na zdi jsou pravidelně zveřejňovány exkluzivní příspěvky od Pilsner Urquell. Můžete je komentovat nebo pozitivně ohodnotit. Číst články od ambasadorů Pilsner Urquell Členové klubu mají přístup k článkům od ambasadorů Pilsner Urquell (tzv. Tipy od znalců). Sbírat body za aktivitu a tím si zvyšovat status Za aktivitu v klubu sbíráte body a podle dosaženého počtu bodů se zvyšuje váš klubový status, tedy jakási klubová hodnost. Nejvyšším statusem je Mistr. Za co všechno se body udělují a v jakém množství, zjistíte na klubových stránkách po kliknutí na číslo osobního skóre přihlášeného člena klubu. AMBASADOŘI Kromě výše uvedených členských výhod mají ambasadoři Pilsner Urquell v Pilsner Klubu také další výhody a oprávnění, které nejsou dostupné běžným členům klubu. Zároveň mají i určité povinnosti a zodpovědnosti. Jak se prezentuje opravdový ambasador? Každý ambasador by měl být příznivcem a nositelem své oblíbené značky a měl by jí prezentovat v tom nejlepším světle, ať už v soukromí, nebo na veřejnosti. Ambasador je pro nás důležitým článkem pro udržení kontaktu s příznivci piva Pilsner Urquell. Svými náměty, připomínkami a aktivitou nás ambasadoři inspirují k lepším výkonům. Ambasador by měl hlavně reprezentovat a podporovat svojí vybranou značku. K tomu patří vystupování na veřejnosti, především tedy v každé provozovně, kde se čepuje naše pivo, ale i ve všech ostatních. Pokud se ambasador setká s nekalým nebo jinak závadným podáváním piva, nebude svojí pozici zneužívat a vyvolávat spor mezi hostinským a jím samotným. Prosíme ambasadory, aby takové poznatky sdíleli pomocí komunikačních nástrojů Pilsner Klubu.

3 Ambasador se snaží být pozitivní, aktivní a přátelský. Každý ambasador, který činí opak, tím snižuje nejen svoji ale i naši pozici. Ambasador je povinen dodržovat pravidla slušného chování při návštěvě našich provozoven a v jednání s ostatními ambasadory. Pokud dojde k hrubému porušení nebo k poškození pozice Pilsner Urquell, ambasador bude z programu nenávratně vyloučen. Jak si můžete jako ambasador utvrdit pozici svojí aktivitou? V nově spuštěném Pilsner Klubu se budete moci podílet na vytváření obsahu: nahráváním článků, pozitivním hodnocením přidaných příspěvků, psaním komentářů a podobně. Za každou aktivitu získáváte určitý počet bodů. Svojí pozici v ambasadorském programu tak můžete postupně zvyšovat. Cílem není soupeřit s ostatními členy, ale získat za svojí aktivitu ohodnocení a postavení v ambasadorském programu a možnost dostat se mezi TOP 50. Výpis hodnocených aktivit najdete níže. Články (blog) Nahrání článku - 3 body Like ("lajk") článku 1 bod (Bodovány jsou max. 3 "lajky" denně.) Komentář - 1 bod (Bodovány jsou max. 3 komentáře denně.) Zveřejnění TOP článků PPAS pro členy Pilsner klubu - 5 bodů Věcný feedback k aktualizaci dat o hospodě - 2 body Účast na Pilsner Festu - 3 body Účast v soutěži 3 body Organizace srazu/setkání 8 bodů Aktivita v rámci Klubu Vyplnění rozšířeného profilu - 2 body Chcete být v TOP 50 ambasadorů? Na základě nově založeného hodnocení aktivity se může stát členem TOP 50 kterýkoliv z ambasadorů. TOP 50 je skupina padesáti nejaktivnějších členů, kteří získají určitá privilegia spojená právě s členstvím v této skupině. V současnosti je složení TOP 50 stanovené, ale jejími členy se můžete stát v budoucnu i vy. Co na vás v takovém případě čeká? Například: - Účast na speciálním odborném srazu ambasadorů (na jaře) - Úzká spolupráce s brand týmem značky Pilsner Urquell a účast na jejím vývoji a podpoře. - Možnost zasílání postřehů z návštěv našich provozoven (kvalita piva, čepování, servis atd.) Každý půlrok bude vyhodnocováno množství bodů na vašich ambasadorských účtech, takže se TOP 50 bude průběžně měnit. První aktualizace členů v TOP 50 proběhne v lednu Jak se stát ambasadorem?

4 V současné chvíli je nábor ambasadorů s ohledem na kapacitu programu uzavřen. Do budoucna však plánujeme nábor opět zahájit, a to na základě oficiálních podmínek ke vstupu. Tyto podmínky budou dostatečně včas zveřejněny na našich webových stránkách. 2. PODMÍNKY POUŽITÍ Váš souhlas Tyto webové stránky vlastní a provozuje společnost Plzeňský Prazdroj a. s., U Prazdroje 64/7, Plzeň, IČ: , DIČ: CZ Jsou vám k dispozici pro informační účely. Přístupem na tyto stránky nebo jejich použitím souhlasíte s těmito Podmínkami použití a Zásadami ochrany osobních údajů. V případě, že nesouhlasíte s těmito Podmínkami použití a Zásadami ochrany osobních údajů, neměli byste používat tyto stránky. Vaše použití internetových stránek Pokud není uvedeno jinak, jsou tyto stránky poskytnuty pro vaše osobní a nekomerční použití. Nesmíte měnit, upravovat, kopírovat, šířit, přenášet, zobrazovat, předvádět, reprodukovat, publikovat, poskytovat licenci, vytvářet odvozené práce, opisovat ani prodávat jakékoliv informace, software, výrobky nebo služby získané z těchto stránek. Můžete zobrazovat a elektronicky kopírovat, stahovat a tisknout části materiálu obsaženého na těchto stránkách pro své osobní a nekomerční účely, za předpokladu, že jste nepozměnili, nevymazali žádný copyright, ochrannou známku ani jiné označení duševního vlastnictví. Jakékoliv jiné použití materiálů na těchto stránkách, včetně, nikoliv však výlučně, úpravy, reprodukce, šíření, opětovné publikace, zobrazování nebo přenos obsahu těchto stránek, bez předchozího písemného souhlasu společnosti Plzeňský Prazdroj a. s., je zakázáno. Jakýkoliv materiál, který stahujete, včetně, nikoliv však výlučně, softwaru, souborů, grafiky, dat nebo jakéhokoliv jiného obsahu, je majetkem společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. nebo držitelů jejích licenčních práv. Při stahování jsou vám tyto materiály poskytnuty společností Plzeňský Prazdroj a. s. na základě licence, která je odvolatelná. Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. si ponechává úplná a kompletní práva na software a k veškerým s ním spojeným právům duševního vlastnictví. Materiál nesmíte dále šířit nebo prodávat, ani nesmíte přepracovávat, rozebírat nebo jinak měnit na jakoukoliv jinou formu. Materiál, který odesíláte Berete na vědomí a potvrzujete, že jste odpovědní za jakékoliv vámi odeslané materiály, včetně, nikoliv však výlučně, dodržení zákonnosti, spolehlivosti, vhodnosti, původnosti a zachování autorských práv takových materiálů. Nesmíte odesílat, nahrávat, šířit nebo jinak publikovat prostřednictvím těchto stránek jakýkoliv obsah, který je hanlivý či urážlivý, pomlouvačný či nactiutrhačný, neslušný či obscénní, zastrašující či ohrožující, zasahující do osobních nebo veřejných práv, nevhodný či hrubý, nezákonný nebo jinak nevyhovující či problematický, nebo který může představovat trestný čin nebo k němu nabádat, porušovat práva jakékoliv strany nebo jinak porušovat právní odpovědnost nebo jakýkoliv zákon. Na tyto stránky nesmíte nahrávat žádný komerční obsah. Autorská práva k veškerému materiálu, který odešlete, a veškerá související práva, která vám již náleží, zůstávají vám. Odesláním materiálu však udílíte společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. časově neomezenou, neodvolatelnou, bezplatnou a nevýhradní licenci platnou ve všech zemích světa, která ji opravňuje reprodukovat, přizpůsobovat, upravovat, překládat, zveřejňovat, veřejně předvádět, veřejně zobrazovat a šířit jakýkoliv materiál, který odešlete.

5 Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. reaguje na upozornění ohledně údajného porušení autorských práv, která jsou v souladu s platnými právními předpisy na ochranu autorských práv, a to vždy přiměřeně vhodným způsobem, který může spočívat mj. také v odstranění vloženého materiálu, který s přihlédnutím k dostupným informacím pravděpodobně porušuje jakákoliv autorská práva. Kromě vámi zadaných osobních informací můžeme shromažďovat, podle našich Zásad ochrany osobních údajů, všechny poznámky, návrhy, nápady, grafické zobrazení nebo jiné informace, které předáte společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. prostřednictvím těchto stránek, které se stanou vlastnictvím společnosti Plzeňský Prazdroj a. s., i v případě, že je tato dohoda později ukončena. Plzeňský Prazdroj a. s. a jeho pověřené firmy budou moci volně kopírovat, předkládat, šířit, zahrnovat a jinak používat materiály, které předáte pro jakékoliv a všechny komerční nebo nekomerční účely, a to bez jakýchkoliv závazků týkajících se kompenzace vůči vám nebo jiným za dotčené materiály. Registrace uživatelů podmínky 1. Tyto webové stránky jsou určeny výhradně osobám starším 18 let. Všechny údaje zadávané v registraci (založení nového profilu) a v dalších formulářích musí být pravdivé. Při jakékoliv změně těchto údajů je uživatel povinen provést jejich opravu, či o opravu požádat poskytovatele. Údaje je možné měnit on-line přímo přes webové rozhraní poskytovatele. Na registraci není právní nárok, provozovatel si vyhrazuje právo smazat uživatelský profil. 2. Registrovaný uživatel nese plnou odpovědnost za vše, k čemu na účtu dojde v souvislosti se zjištěním uživatelova přihlašovacího jména a hesla jinou osobou, které nebude způsobeno poskytovatelem. 3. Registrovaný uživatel souhlasí s tím, že mu poskytovatel bude zasílat formou u informace o novinkách v nabídce jeho společnosti. 4. Registrovaný uživatel souhlasí s tím, že informace o uživateli (vyjma osobních dat chráněných zákonem č. 101/2000 Sb.) budou použity pro marketingové účely poskytovatele. K marketingovým účelům poskytovatele může být použit bez předchozího souhlasu uživatele i výňatek z ové korespondence mezi poskytovatelem a uživatelem. 5. Registrovaný uživatel souhlasí s ověřením registrace zasláním potvrzovacího u s unikátním odkazem pro ověření schopnosti disponovat s ovou schránkou uvedenou při registraci. 6. Zaregistrováním vyslovujete souhlas s těmito všeobecnými podmínkami, zejména se zpracováním osobních údajů na základě zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. 7. Některé údaje o návštěvnících jsou automaticky shromažďovány v průběhu jejich návštěv pro statistické účely. Jedná se například o IP adresu, operační systém, verzi prohlížeče a rozlišení obrazovky počítače. Tyto údaje následně používáme při vedení statistik a dalším vývoji internetových stránek Prohlášení SPOLEČNOST PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A. S. NEDÁVÁ ŽÁDNÉ ZÁRUKY ANI ZAJIŠTĚNÍ TÝKAJÍCÍ SE PŘESNOSTI NEBO KOMPLETNOSTI OBSAHU TĚCHTO STRÁNEK. TYTO STRÁNKY A MATERIÁLY, INFORMACE, SLUŽBY A VÝROBKY NA TĚCHTO STRÁNKÁCH, VČETNĚ TEXTU, GRAFIKY A ODKAZŮ, JSOU POSKYTNUTY TAK, JAK JSOU BEZ JAKÉKOLIV ODPOVĚDNOSTI ZA VADY A BEZ JAKÝCHKOLIV ZÁRUK, AŤ JIŽ VÝSLOVNĚ VYJÁDŘENÝCH NEBO IMPLICITNÍCH ČI DOMNĚLÝCH. SPOLEČNOST PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A. S. POTVRZUJE VŠECHNY ZÁKONEM STANOVENÉ ZÁRUKY, AŤ JIŽ VÝSLOVNĚ ZÁKONEM VYJÁDŘENÉ NEBO IMPLICITNÍ ČI PŘEDPOKLÁDANÉ, VČETNĚ,

6 NIKOLI VŠAK VÝLUČNĚ, ZÁRUKY NEPORUŠOVÁNÍ ZÁKONA A ZÁKONNÝCH ZÁRUK SOUVISEJÍCÍCH S OBCHODNÍM JEDNÁNÍM NEBO PLNĚNÍM ZÁVAZKŮ. PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A. S. NEZARUČUJE, ŽE FUNKCE OBSAŽENÉ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH BUDOU NERUŠENÉ NEBO BEZCHYBNÉ, A ŽE CHYBY BUDOU OPRAVENY, NEBO ŽE TYTO STRÁNKY NEBO SERVER, KTERÝ ZPŘÍSTUPŇUJE TYTO STRÁNKY, NEOBSAHUJÍ VIRY NEBO JINÉ ŠKODLIVÉ KOMPONENTY. PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A.S. NEDÁVÁ ŽÁDNÉ ZÁRUKY TÝKAJÍCÍ SE POUŽITÍ MATERIÁLŮ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH, CO SE TÝČE JEJICH KOMPLETNOSTI, SPRÁVNOSTI, PŘESNOSTI, ADEKVÁTNOSTI, POUŽITELNOSTI, AKTUÁLNOSTI, SPOLEHLIVOSTI NEBO JINÉ ZÁRUKY. KROMĚ VÝŠE UVEDENÉHO, VY (NIKOLIV PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A. S.) PŘIJÍMÁTE VEŠKERÉ NÁKLADY ZA JAKOUKOLIV NEZBYTNOU ÚDRŽBU, ÚPRAVY NEBO OPRAVY. TOTO PROHLÁŠENÍ NEMÁ VLIV NA VAŠE ZÁKONNÁ PRÁVA TÝKAJÍCÍ SE NÁKUPU VÝROBKŮ. Omezení odpovědnosti SPOLEČNOST PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A. S. NEBUDE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ ODPOVĚDNÁ ZA JAKÉKOLIV PŘÍMÉ, NEPŘÍMÉ, ZVLÁŠTNÍ, SANKČNÍ, NÁHODNÉ, PENALIZOVANÉ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY, NEBO V JAKÉKOLIV JINÉ SOUVISLOSTI, ANI V PŘÍPADĚ ŽE BY BYL PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A.S. DŘÍVE UPOZORNĚN NA MOŽNOST VZNIKU TAKOVÝCH ŠKOD, AŤ JIŽ PŘI JEDNÁNÍ DLE SMLUVNÍHO VZTAHU, NEDBALOSTI NEBO V JAKÉKOLIV JINÉ SOUVISLOSTI, VZNIKAJÍCÍ Z NEBO VE SPOJITOSTI S POUŽITÍM, NEMOŽNOSTI POUŽITÍ NEBO PROVÁDĚNÍ INFORMACÍ, SLUŽEB, VÝROBKŮ A MATERIÁLŮ, KTERÉ JSOU DOSTUPNÉ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH. TATO OMEZENÍ PLATÍ BEZ OHLEDU NA TO, ŽE SE TÍM PORUŠÍ ZÁKLADNÍ ÚČEL TAKTO LIMITOVANÉHO NÁPRAVNÉHO OPATŘENÍ. ABY SE ZABRÁNILO JAKÝMKOLIV POCHYBNOSTEM, ŽÁDNÁ ZDE UVEDENÁ INFORMACE NEOMEZUJE ODPOVĚDNOST SPOLEČNOSTI PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A.S. ZA OSOBNÍ ZRANĚNÍ ZPŮSOBENÉ JEJÍ NEDBALOSTÍ. Odškodnění Souhlasíte, že odškodníte, budete bránit a udržovat bezúhonnost společnosti Plzeňský Prazdroj a. s., jejích pracovníků, managementu, zaměstnanců, zástupců, držitelů licence a dodavatelů před jakýmikoliv ztrátami, výdaji, škodami a náklady, včetně, nikoliv však výlučně, přiměřených poplatků za právní zastoupení a soudních poplatků, které vzniknou na základě jakéhokoliv porušení těchto podmínek nebo na základě jakékoliv aktivity spojené s vaším internetovým účtem (včetně nedbalostního nebo úmyslně škodlivého jednání), způsobené vámi nebo jakoukoliv jinou osobou přistupující na tyto stránky s použitím vašeho internetového účtu. Odkazy na další internetové stránky Na těchto stránkách mohou být umístěny odkazy na jiné webové stránky. Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. nekontroluje tyto stránky a váš přístup na ně je výhradně na vaše vlastní riziko. Plzeňský Prazdroj a. s. nijak neschvaluje žádné výrobky nebo informace uvedené na stránkách, které můžete prostřednictvím těchto stránek navštívit. Zkontrolujte adresu URL uvedenou ve vašem internetovém prohlížeči, abyste zjistili, zda se stále nacházíte na stránkách Plzeňský Prazdroj a. s. nebo na jiné internetové stránce. Jurisdikce Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. řídí a provozuje tyto stránky z České republiky. Tyto stránky jsou určeny pouze pro Českou republiku a společnost Plzeňský Prazdroj a. s. žádným způsobem nezaručuje, že materiály na těchto stránkách jsou vhodné pro použití mimo Českou republiku. Jestliže používáte stránky z místa nacházejícího se mimo Českou republiku, jste výhradně odpovědní za dodržování jakýchkoliv místních platných zákonů. Nesmíte používat nebo exportovat materiály na těchto stránkách způsobem, který by porušoval exportní zákony a

7 předpisy České republiky. Jakýkoliv právní nárok týkající se webových stránek nebo vašeho použití těchto stránek se musí řídit zákony České republiky bez ohledu na konflikt zákonných ustanovení, a vy souhlasíte s tím, že tato jurisdikce a soudní příslušnost v jakýchkoliv právních úkonech přímo nebo nepřímo vznikajících nebo se týkajících těchto stránek bude u soudů nacházejících se v České republice. Změny těchto internetových stránek a těchto Smluvních podmínek Poskytnutím materiálů na těchto stránkách společnost Plzeňský Prazdroj a. s. nezaručuje, že tyto materiály vám zůstanou k dispozici. Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. je oprávněna kdykoliv ukončit jakoukoliv část těchto stránek, aniž by vás upozornila. Plzeňský Prazdroj a. s. si také vyhrazuje právo na změnu smluvních podmínek a oznámení, dle kterých jsou tyto stránky poskytovány a vaše používání těchto stránek po jakýchkoliv takových změnách bude považováno za souhlas s takovými upravenými Smluvními podmínkami. Souhlasíte s tím, že budete pravidelně kontrolovat tyto Podmínky použití, abyste ověřili, zda nedošlo k jejich změně. 3. ZÁSADY OCHRANY SOUKROMÍ Zásady ochrany soukromí společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. Tyto webové stránky vlastní a provozuje společnost Plzeňský Prazdroj a. s., U Prazdroje 64/7, Plzeň, IČ: , DIČ: CZ Asi vás bude zajímat, jak jsou informace, které nám poskytujete, zabezpečeny, a jak s těmito informacemi zacházíme. Proto přicházíme se Zásadami ochrany soukromí. V tomto dokumentu jsou rovněž zahrnuty informace, jak předcházet shromažďování či sdílení vašich osobních dat. Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. si vyhrazuje právo tyto Zásady ochrany soukromí kdykoliv upravit nebo aktualizovat, a to bez předchozího upozornění. V případě jakékoli změny tohoto dokumentu zveřejníme jeho nové znění na tomto místě. Jakékoli úpravy se budou vztahovat na všechny informace shromážděné společností Plzeňský Prazdroj a. s., včetně informací již shromážděných. Protože tyto Zásady ochrany soukromí mohou být občas měněny, čtěte je prosím pravidelně. Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. si je vědoma významu ochrany osobních údajů a soukromí svých zákazníků, a proto při uchovávání a zpracování vašich osobních údajů postupuje v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, se zákonem č.127/2005 Sb. o elektronických komunikacích a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie. Z těchto předpisů pak vycházejí i tyto Zásady ochrany soukromí. Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. klade velký důraz na bezpečnostní politiku, mlčenlivost zaměstnanců, dodržování vnitřních směrnic a výběr smluvních partnerů. Zachováváme důvěrnost komunikací, zpráv, provozních a lokalizačních údajů v souladu se zákonem o elektronických komunikacích. Pro zpracování osobních údajů volíme nejnovější technické prostředky umožňující jejich maximální ochranu. Na internetových stránkách shromažďujeme osobní i souhrnné informace. Osobní informace se týkají jednotlivých osob např. jméno, adresa, telefonní číslo, fotografie, ová adresa, číslo platební karty, apod. Osobní informace nám poskytujete dobrovolně a vědomě, například registrací na našich stránkách nebo poskytnutím jména a adresy a vyžádání si následného kontaktu. Nevyžadujeme, abyste se registrovali nebo nám poskytovali tyto informace, abyste mohli zobrazit naše stránky nebo měli přístup k jejich obsahu. Souhrnné informace jsou údaje, jako např. kolik zákazníků navštíví naše internetové stránky, jaké stránky zobrazí, jaké informace si stahují, jaký typ internetového prohlížeče a operační systém používají, název poskytovatele internetu, apod. Pokud navštívíte naše stránky, tyto

8 informace automaticky shromažďujeme a kombinujeme je s podobnými informacemi shromážděnými o dalších návštěvnících. Tyto informace nám neumožňují identifikovat vás jako jednotlivce. Shromažďováním těchto informací zjišťujeme, jak nejlépe přizpůsobit naše internetové stránky našim návštěvníkům. Jak jsou informace shromažďovány Jak jsme uvedli výše, osobní informace jsou shromažďovány přímo od vás a s vaším souhlasem prostřednictvím registrace. Pokud se zapojíte do reklamní akce, shromáždíme informace potřebné pro vaši účast a pro splnění našich závazků. Když nám zašlete , shromáždíme ové adresy, abychom vám mohli odpovědět. Pravidelně také shromažďujeme souhrnné neosobní informace, při každé návštěvě našich internetových stránek. Shromažďování těchto neosobních informací se provádí pomocí technologie cookies nebo internetových příznaků (web beacons) (také nazývané jednopixelové gif ), jak je vysvětleno níže. Cookies Proč používáme cookies. Stejně jako mnoho dalších společností i my někdy používáme na našich internetových stránkách technologii cookie. Cookies jsou části informací, které internetová stránka přenáší na jednotlivé pevné disky počítačů uživatelů pro účely uchování záznamů. Zpříjemňují online aktivity uložením vašich předvoleb při návštěvě určité stránky. Tato data jsou použita pouze jako souhrnná a cookies neobsahují žádné osobně identifikovatelné informace a nemohou profilovat váš systém nebo shromáždit informace z vašeho pevného disku. Když zobrazíte naše internetové stránky, do vašeho počítače uložíme cookie. Dočasné cookies se používají pro účely zjišťování počtu návštěv našich stránek. Tyto dočasné cookies jsou vymazány, jakmile zavřete svůj internetový prohlížeč. Permanentní cookies mohou být také prohlížečem uloženy na vašem počítači. Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, tento typ cookies nám řekne, zda jste nás již dříve navštívili nebo zda jste novým návštěvníkem. Cookie neobsahuje žádné osobní informace o vás ani nám neposkytuje žádnou možnost, jak vás kontaktovat a cookie také nesbírá žádné informace z vašeho počítače. Cookies používáme proto, aby nám pomohly identifikovat funkce na webových stránkách a informace, o které máte největší zájem, abychom vám mohli poskytnout více toho, co požadujete. Část Nápověda na nástrojové liště u většiny prohlížečů vám řekne, jak zabránit, aby váš prohlížeč přijímal nové cookies, jak vás může prohlížeč upozornit, když přijmete nové cookie, nebo jak úplně cookies zakázat. Pamatujte však, že vám cookies umožňují využívat co nejvíce z nejnovějších funkcí webových stránek společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. Více informací o cookies naleznete na stránkách Zakázání/Povolení Cookies Máte možnost cookies přijmout nebo odmítnout v nastavení svého prohlížeče. Nicméně, pokud cookies zakážete, nebudete moci využívat všech interaktivních funkcí našich stránek. Co dělat s cookies uloženými v počítači? Je několik způsobů, jak spravovat cookies. Pokud používáte různé počítače na různých místech, budete muset zajistit, aby byl každý prohlížeč upraven tak, aby vyhovoval vašim požadavkům na cookies. Některé moderní prohlížeče obsahují funkci, která analyzuje zásady ochrany soukromí webových stránek a umožní uživateli kontrolu jejich požadavků na ochranu soukromí. Jsou známy jako funkce P3P (platforma pro předvolby ochrany soukromí). Můžete snadno mazat jakékoliv cookies, které byly instalovány do složky pro cookies ve vašem prohlížeči. Například pokud používáte Průzkumníka Microsoft Windows: Otevřete Průzkumníka Windows. Klikněte na tlačítko Hledat na nástrojové liště. Zadejte cookie do vyhledávacího pole pro Složky a soubory. Zvolte Tento počítač v poli Cíl vyhledávání. Klikněte na Hledat.

9 Poklepejte na nalezené složky. Vyberte kterýkoliv soubor cookie. Stiskněte klávesu Delete (Vymazat) na své klávesnici. Pokud nepoužíváte Průzkumníka Microsoft Windows, měli byste vybrat cookies ve funkci Nápověda pro získání informací o tom, kde můžete najít složku s cookies. Více informací o Cookies Pro jaké účely se používají cookies relace? Webové stránky typicky používají cookies dané relace pro zajištění, že budete rozpoznáni při procházení mezi jednotlivými podstránkami na jedněch internetových stránkách a že se neztratí informace, které jste zadali. Například jestliže by stránky webové aplikace se spotřebitelskou soutěží nepoužily cookies relace, zadané registrační kontaktní údaje by zmizely, než se dostanete ke komunikaci o způsobu doručení výhry. Můžete si zvolit, že přijmete cookies relace (session) změnou nastavení vašeho prohlížeče více informací naleznete na stránkách Ke cookies má přístup pouze stránka, která je umístila do vašeho počítače. Cookies jsou součástí informace, která je dočasně uložena v paměti vašeho počítače, nikoliv na pevný disk. Cookie nezachycuje žádné informace, které by vás osobně identifikovaly. Cookie ukládá informace o relaci vašeho prohlížeče. Cookie je zničen, jakmile se odhlásíte z webové stránky, ukončíte prohlížeč nebo jste neaktivní po určitou dobu (obvykle 20 minut). Na co se používají trvalé cookies? Trvalé cookie umožňuje webové stránce pamatovat si vás při dalších vašich návštěvách, urychluje nebo vylepšuje vaše zkušenosti s poskytovanými službami nebo funkcemi. Například obsah webové stránky může být nabízen v různých jazycích. Při první návštěvě si vyberete, že chcete prohlížet obsah v češtině a stránky mohou tuto předvolbu zaznamenat v podobě trvalého cookie ve vašem prohlížeči. Pokud se na stránku opět vrátíte, stránka použije cookie a zajistí tak, že bude obsah zobrazen v češtině. Příklad z ukazuje, jak může být trvalé cookie použito. Můžete se rozhodnout, zda umožníte svému prohlížeči přijmout tyto typy cookies změnou nastavení. Více informací naleznete v části správa cookies na stránkách Trvalé cookies jsou uloženy na počítači uživatele, aby je stránka mohla rozpoznat při opětovné návštěvě a také, aby mohl být uživatel sledován v rámci procházení stránek. V závislosti na konfiguraci mohou být cookie přístupné i pro jiné stránky. Malý kousek informace, který je trvale uložen na pevném disku počítače, nikoliv v dočasné paměti, zachycuje informace, které by vás mohly osobně identifikovat (prostřednictvím ID). Může být nastaven tak, aby po určité době vypršela jeho platnost nebo nikdy. Uživatel jej může vymazat ručně ze svého počítače. Internetové příznaky (Web Beacons) Internetové příznaky, nebo také Web beacons, jsou nástroje internetu, které nám pomáhají například určit, zda byla stránka prohlížena. Pokud nás například požádáte o zaslání informací o reklamních akcích nebo o informační zpravodaj, můžeme využít internetové příznaky (web beacons) ke stanovení toho, kolik z ů, které jsme zaslali, bylo vlastně otevřeno. Obecně vzato, jakýkoliv elektronický obrázek zobrazený jako součást webové stránky, včetně reklamního banneru, může působit jako internetový příznak (web beacon). Reklamní sítě třetích stran, které přidávají reklamy na jakékoliv webové stránky Plzeňský Prazdroj a. s., mohou ve svých reklamách používat cookies nebo internetové příznaky (web beacons). Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. nemá kontrolu nad cookies nebo internetovými příznaky těchto třetích stran a nemá přístup k jakýmkoliv informacím, které mohou shromažďovat jménem této třetí strany. Chcete-li se dozvědět více o reklamních sítích třetích stran a jejich zásadách ochrany osobních údajů, klikněte na

10 Kromě toho může společnost Plzeňský Prazdroj a. s. využít cookies a/nebo internetové příznaky, když Plzeňský Prazdroj a. s. umístí reklamu na webové stránky jiných společností. Jakékoliv informace, které takto shromáždíme, se budou řídit těmito Zásadami ochrany osobních údajů. Soutěže o ceny zdarma a reklamní akce Naše stránky někdy obsahují upozornění na probíhající reklamní akce a v některých případech můžeme vyžadovat elektronické zadání informací. Pokud tato situace nastane, použijeme vámi poskytnuté informace pro účely reklamní akce (například, abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry). V přiměřeném časového období po ukončení reklamní akce budou vaše osobní informace vymazány z naší databáze ledaže byste nám poskytli svůj souhlas s tím, abychom je mohli i nadále uchovávat a používat k opětovnému kontaktu. Soutěže o ceny zdarma a reklamní akce mají obvykle svá vlastní podrobná pravidla upravující mj. ochranu osobních údajů účastníků těchto akcí. Dotazníky a průzkumy Čas od času můžeme požádat návštěvníky, aby vyplnili dotazníky a průzkum mínění o svém přístupu a zájmech. Tyto průzkumy nám pomohou lépe pochopit vaše potřeby. Pokud bychom vzory vašich odpovědí umístili na naše webové stránky, pak v těchto odpovědích nebudou zahrnuty žádné osobní informace, jež by vás mohly identifikovat. Jestliže se zúčastníte některého z našich průzkumů, ujišťujeme vás, že v rámci výsledku průzkumu nezachováváme žádné osobní informace o vás v našich databázích. Dotazníky a průzkumy mohou mít svá vlastní podrobná pravidla upravující ochranu osobních údajů účastníků. Jak používáme vaše osobní informace Jestliže jste nám při registraci udělili souhlas k následnému kontaktování nebo jste souhlasili se zařazením do našeho seznamu adres pro rozesílání pošty, můžeme vás čas od času kontaktovat prostřednictvím příslušného média a z patřičných důvodů. Například vám můžeme zaslat marketingové nebo propagační materiály; můžeme odpovídat na vaše komentáře nebo požadavky na zaslání informací. V části s y na našich stránkách vás požádáme o zadání některých osobních informací, například vašeho jména a telefonního čísla. Tyto informace použijeme pouze tehdy, kdy vás budeme potřebovat kontaktovat přímo, a naše předchozí pokusy kontaktovat vás em nebudou úspěšné. Vaši ovou adresu nebudeme používat pro jakékoliv jiné účely, než pro odpověď na , který jste nám zaslali pokud k tomu nebudeme mít vaše svolení. Vaše osobní informace také používáme ke zlepšení našich marketingových a reklamních aktivit, abychom statisticky analyzovali využití webových stránek a ke zlepšení funkcí a obsahu našich stránek. Vaše osobní informace můžeme také použít k umístění obsahu, který je přizpůsoben vašim zájmům a to podle informací, které jste nám poskytli a také z vašich aktivit na stránkách. Tento na míru přizpůsobený obsah může zahrnovat například recepty, bannery, informace o výrobcích a reklamy. Neshromažďujeme osobní informace automaticky, ale můžeme kombinovat neosobní informace shromážděné automaticky (prostřednictvím cookies) s vašimi dříve zadanými osobními informacemi. Primárním cílem společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. při shromažďování osobních informací je poskytnout vám smysluplný a na míru přizpůsobený obsah během používání našich internetových stránek a interaktivních služeb. Smluvní strany, které poskytují podpůrné služby společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. Spolupracujeme se třetími stranami firmami a jednotlivci. Například si najímáme agentury, které nám pomohou řídit reklamní akce pro zákazníky, analyzovat data, plnit objednávky, které zadáte, a poskytovat zákaznické služby. Tito zástupci mohou mít přístup k osobním informacím,

11 pokud je potřebují k provádění svých funkcí pro Plzeňský Prazdroj a. s.; nesmí je však používat pro jiné účely a jsou povinni zachovávat tyto informace v tajnosti. Sdílení dat a přenos Neprodáváme, nepřenášíme, ani nesdílíme osobní informace, které shromažďujeme na našich webových stránkách, třetím stranám bez vašeho předchozího souhlasu. Toto pravidlo má omezené výjimky: informace předložíme v případech, kdy nám to umožňuje nebo nařizuje zákon (například v případech, kdy je nutné vyšetřit zločin nebo mu zabránit) a můžeme předat informace třetím stranám, které nám poskytují podpůrné služby, jak je to popsáno v podmínkách uvedených výše. Mohou nastat situace, kdy budeme sdílet souhrnné informace o našich návštěvnících (například procentní zastoupení mužů a žen u návštěvníků našich stránek) s reklamními partnery, obchodními partnery, sponzory a dalšími třetími stranami ve snaze přizpůsobit nebo vylepšit obsah a reklamu na našich stránkách pro naše uživatele. Můžeme také shromažďovat souhrnná data z webových protokolových souborů (například váš internetový prohlížeč, operační systém, navštívené stránky, atd.), abychom pochopili, jak uživatelé prochází naše stránky a jaké funkce jsou nejoblíbenější. Prodej osobních informací třetím stranám je zakázán pod přísnými sankcemi. Se třetími stranami však můžeme sdílet anonymní, neosobní, souhrnné informace o všech našich uživatelích. Odkazy na další internetové stránky společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. Na této stránce mohou být umístěny odkazy na jiné webové stránky společnosti Plzeňský Prazdroj a. s. Měli byste se podívat na příslušné zásady těchto stránek, protože zde mohou být odlišné aplikace a funkce, Podmínky použití a Zásady ochrany osobních údajů. Odkazy na další internetové stránky Společnost Plzeňský Prazdroj a. s. se snaží, aby vám každý náš odkaz poskytl užitečné informace. Webové stránky a adresy se však velmi rychle mění, a Plzeňský Prazdroj a. s. se nemůže zaručit za obsah každé stránky, na niž uvedeme odkaz. Kromě toho mohou mít různé webové stránky různé zásady ochrany osobních údajů. Měli byste si vždy pročíst zásady ochrany osobních údajů dané stránky, kterou navštívíte, abyste chápali svá práva. Taková stránka může poskytovat přístup na jiné internetové stránky, které nevlastní společnost Plzeňský Prazdroj a. s. nebo nad nimi nemá kontrolu. V případech, kdy Plzeňský Prazdroj a. s. nevlastní nebo nemá kontrolu nad takovými stránkami, je návštěva těchto stránek výhradně na vaše vlastní riziko. Plzeňský Prazdroj a. s. také nijak neschvaluje žádné výrobky nebo informace uvedené na stránkách třetích stran, které můžete prostřednictvím těchto stránek navštívit. Zkontrolujte adresu URL uvedenou ve vašem internetovém prohlížeči, abyste zjistili, zda se stále nacházíte na stránkách Plzeňský Prazdroj a. s. nebo na jiné internetové stránce. Výběr a kontrola Máte naprostou kontrolu nad vámi poskytnutými osobními informacemi. Například můžete vždy změnit údaje pro kontakt změnou informací ve vašem profilu na našich stránkách. Nebo, pokud si přejete, můžete zrušit svou registraci úplně a my okamžité odstraníme vaše osobní informace z naší databáze. Jak nás můžete kontaktovat S nabídkami vás kontaktujeme pouze na základě vašeho výslovného přání. Pokud nechcete dostávat tyto propagační nabídky, sdělte nám to libovolnou formou: em, telefonem nebo poštou (viz. adresa níže) nebo si změňte nastavení ve vašem profilu na těchto stránkách. Máteli k vyřazení vašeho jména z databáze jakékoli dotazy, obraťte se na nás prostřednictvím

12 kontaktního formuláře nebo poštou (viz. adresa níže). Máte-li jakékoliv jiné dotazy týkající se našich Zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat na adrese: Plzeňský Prazdroj a. s. U Prazdroje 64/7, Plzeň Rádi odpovíme na vaše otázky nebo si vyslechneme vaše komentáře a návrhy. Plzeňský Prazdroj a. s., Všechna práva vyhrazena.

Podmínky použití. Váš souhlas. Vaše použití internetových stránek. Materiál, který odesíláte

Podmínky použití. Váš souhlas. Vaše použití internetových stránek. Materiál, který odesíláte Podmínky použití Váš souhlas Tyto webové stránky vlastní a provozuje společnost Mondelez Czech Republic s.r.o., IČO: 471 23 915, se sídlem: Karolinská 661, Praha 8 (dále též Mondelez ), jsou vám k dispozici

Více

PODMÍNKY POUŽITÍ. Váš souhlas

PODMÍNKY POUŽITÍ. Váš souhlas PODMÍNKY POUŽITÍ Váš souhlas Tyto webové stránky vlastní a provozuje společnost Mondelez Czech Republic s.r.o., IČO: 471 23 915, se sídlem: Karolinská 661, Praha 8 (dále též Mondelez ), jsou vám k dispozici

Více

DestinaCZe2013.cz - Ochrana osobních údajů

DestinaCZe2013.cz - Ochrana osobních údajů DestinaCZe2013.cz - Ochrana osobních údajů Tyto zásady ochrany osobních údajů Vás mají informovat o způsobech, jakými shromažďujeme, používáme a chráníme informace, které nám můžete prostřednictvím stránek

Více

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů (dále jen Podmínky ) Před zahájením užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů umístěných na internetovém serveru www.martinu.cz si prosím

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Neposkytujeme žádné záruky ani prohlášení, že používání jakýchkoli materiálů zobrazených na těchto stránkách neporuší práva třetích osob.

Neposkytujeme žádné záruky ani prohlášení, že používání jakýchkoli materiálů zobrazených na těchto stránkách neporuší práva třetích osob. Podmínky používání Vítejte na stránkách společnosti Eli Lilly (dále jen Lilly ). Používáním těchto stránek souhlasíte s dodržováním následujících podmínek a všech příslušných zákonů a předpisů. Pokud nesouhlasíte

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Na našich stránkách soustřeďujeme jak informace osobní identifikace, tak agregátní informace.

Na našich stránkách soustřeďujeme jak informace osobní identifikace, tak agregátní informace. Ochrana dat 1. TYPY INFORMACÍ, KTERÉ SOUSTŘEĎUJEME Na našich stránkách soustřeďujeme jak informace osobní identifikace, tak agregátní informace. Informace osobní identifikace se vztahují k osobě např.

Více

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů Obchodní podmínky 1. Vymezení pojmů Poskytovatel poskytovatelem se pro účely těchto všeobecných podmínek rozumí Společnost HRS Hotelonline s.r.o., se sídlem Praha 2, Vinohrady, Vinohradská 2165/48, okres

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru

Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru (dále jen Podmínky ) 1. SEZNAM POJMŮ 1.1. Provozovatel Provozovatelem pro značku Jack Daniel s se míní společnost Brown-Forman, Czechia, s.r.o., Identifikační

Více

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky.

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky jsou platné pro užívání služeb systému SdíleníZakázek.cz URL: http://www.sdilenizakazek.cz, který je provozován a spravován Davidem Horáčkem,

Více

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Pepsi výzva červen (dále též jen soutěž ).

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

Strana 7: Odmítnutí právní odpovednosti:

Strana 7: Odmítnutí právní odpovednosti: Strana 7: Odmítnutí právní odpovednosti: Odmítnutí právní odpovednosti za webovou stránku Omezení rucení Toto je oficiální webová stránka Prem International s.r.o. Tím, že ji uživatel/návštevník použije

Více

Online tisk 4.0. 1. vydání

Online tisk 4.0. 1. vydání Online tisk 4.0 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Právní informace & sdělení

Právní informace & sdělení Právní informace & sdělení Tím, že používáte tyto webové stránky, on-line služby, aplikaci a službu zasílání e-mailových zpráv a/nebo reklamních sdělení ( služby Parker ) společnosti Parker-Hannifin Corporation

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis LICENČNÍ PODMÍNKY užívání softwarové aplikace Beautis Tyto licenční podmínky užívání softwarové aplikace Beautis (dále jen Licenční podmínky ) představují smlouvu uzavřenou mezi Geesoft.net s.r.o. se sídlem

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů v souvislosti s internetovými stránkami MyLyconet Verze souboru: 3.00 (květen 2014) Ochrana Vašich osobních údajů je pro společnost Lyoness a majitele těchto internetových

Více

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Instalace a aktivace Předchozí verze Instalace Aktivace Pokud máte nainstalovanou předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Security, je třeba ji ukončit.

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Vypracovali: Datum: 14. 9. 2012 Jméno Michal Zeman Jan Košátko Jan Skýpala Funkce IT specialista Project Manager Service Desk Manager Kontakt helpdesk@algotech.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

Evidenční systém pro reklamace Wooky tabletů reklamace.wooky.cz

Evidenční systém pro reklamace Wooky tabletů reklamace.wooky.cz Evidenční systém pro reklamace Wooky tabletů reklamace.wooky.cz Na výše uvedené URL adrese je umístěno jednoduché online rozhraní pro evidenci reklamací tabletů a příslušenství Wooky. Evidenční rozhraní

Více

Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní

Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní Registrací do provizního programu potvrzuje partner i poskytovatel provizního programu svůj závazek řídit se těmito Obchodními podmínkami. Poskytovatelem

Více

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet Tento stručný návod vám ukáže: 1. jak postupovat při registraci do CitiManager a) Pouze pro stávající držitele karet, kteří používají online výpisy b) Pouze pro držitele karet, kteří používají papírové

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Plus500UK Limited. Zásady ochrany soukromí

Plus500UK Limited. Zásady ochrany soukromí Plus500UK Limited Zásady ochrany soukromí Zásady ochrany soukromí Prohlášení o zásadách zachování soukromí Plus500 Ochrana soukromí a osobních a finančních informací našich klientů a návštěvníků webových

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb 1. Úvodní ustanovení 1.1. Obecná ustanovení Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti ebrothers Software

Více

Status akce Frisco Telefonní číslo a pravidla ochrany osobních údajů

Status akce Frisco Telefonní číslo a pravidla ochrany osobních údajů Status akce Frisco Telefonní číslo a pravidla ochrany osobních údajů Preambule 1. Akce Frisco telefonní číslo se řídí výhradně oficiálními pravidly tohoto Statusu (dále jen Status, které vyznačují práva

Více

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz DODATEK č. 1 20.1.2012 OBSAH OBSAH... 48 C. PRÁCE SE SYSTÉMEM... 49 C.1 ÚVODNÍ OBRAZOVKA PO PŘIHLÁŠENÍ... 49 C.2 NASTAVENÍ VLASTNÍCH ÚDAJŮ... 50 a. Nastavení Uživatele... 50 b. Nastavení Systému... 51

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

Pravidla soutěže Cafissimo Latte Art

Pravidla soutěže Cafissimo Latte Art Pravidla soutěže Cafissimo Latte Art I. Pořadatel a organizátor soutěže 1. Soutěž bude probíhat prostřednictvím profilu Tchibo Česká republika, v aplikaci serveru Facebook.com (dále jen FB ), na stránkách

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

Druhy souborů cookie používané webovými stránkámi Wizz Air

Druhy souborů cookie používané webovými stránkámi Wizz Air Druhy souborů cookie používané webovými stránkámi Wizz Air 1.1. Nezbytně nutné soubory cookie Tyto soubory cookie jsou nezbytně nutné k tomu, aby Vám byl umožněn pohyb po stránkách a využití funkcí, zvolených

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

Podmínky užití webového rozhraní webové rozhraní 1. Funkce webového rozhraní 2. Registrace na webovém rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní webové rozhraní 1. Funkce webového rozhraní 2. Registrace na webovém rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.rc zivot.cz (dále jen webové rozhraní ) provozovaném podnikatelem Jakubem Záleským, se sídlemt. G. Masaryka 856, 565 01, Choceň IČ:01161768,

Více

Registr práv a povinností

Registr práv a povinností Registr práv a povinností Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP list č.1/20 OBSAH 1 Úvod... 3 2 Doporučené nastavení prohlížeče... 4 2.1 Problém s certifikátem...

Více

Jak používat program P-touch Transfer Manager

Jak používat program P-touch Transfer Manager Jak používat program P-touch Transfer Manager Verze 0 CZE Úvod Důležité upozornění Obsah tohoto dokumentu a technické parametry příslušného výrobku podléhají změnám bez předchozího upozornění. Společnost

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

Právní ujednání/ Režim právní ochrany dat nalézajících se na webových stránkách

Právní ujednání/ Režim právní ochrany dat nalézajících se na webových stránkách Právní ujednání/ Režim právní ochrany dat nalézajících se na webových stránkách PŘEČTĚTE SI PROSÍM POZORNĚ NÍŽE UVEDENÉ SDĚLENÍ, KTERÉ SE VZTAHUJE NA TUTO STRÁNKU A NA VEŠKERÝ MATERIÁL, KTERÝ STRÁNKA OBSAHUJE.

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Ve Webmium nám jde o ochranu vašeho soukromí a zabezpečení vašich osobních údajů. Řídíme se všemi platnými zákony o ochraně soukromí a předpisy pro zabezpečení osobních

Více

Je maximálně důležité, abyste byli informováni o tom, že Nestlé Česko s.r.o. je správcem Vašich osobních údajů.

Je maximálně důležité, abyste byli informováni o tom, že Nestlé Česko s.r.o. je správcem Vašich osobních údajů. Zásady ochrany osobních údajů společnosti Nestlé Česko s.r.o., se sídlem Praha 4 Modřany, Mezi vodami 2035/31, PSČ 143 20, IČ 457 99 504, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011

ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011 ZVLÁŠTNÍ PODMÍNKY ŘEŠENÍ GROUPWARE (EXCHANGE) NABÍDKA INDIVIDUAL Poslední verze ze dne 13. června 2011 DEFINICE: Aktivace Služby: Aktivace Služby se provádí po potvrzení platby Zákazníka a vyznačuje se

Více

OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY

OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY Q1: Jak podat Návrh prostřednictvím on-line platformy? Q1: Jak podat Návrh prostřednictvím on-line platformy? Pro správné pochopení postupu

Více

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele

1. Úvodní ustanovení. 2. Základní pojmy. 3. Předmět této smlouvy. 4. Práva a povinnosti Provozovatele 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost WVG Solution s.r.o., se sídlem Nad Mazankou 1392/30, Libeň (Praha 8), 182 00 Praha, IČO: 02145138, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Social Feeds. Uživatelská příručka. Verze: 2.0

Social Feeds. Uživatelská příručka. Verze: 2.0 Social Feeds Uživatelská příručka Verze: 2.0 SWD-1525056-0614113034-010 Obsah Aplikace Kanály sociálních sítí... 2 Kanály aplikací sociálních sítí... 3 Zobrazení položek kanálů podle aplikací sociálních

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Pravidla k ochraně soukromí Marionnaud Perfumeries Česká republika (Privacy Policy) 1. Úvod

Pravidla k ochraně soukromí Marionnaud Perfumeries Česká republika (Privacy Policy) 1. Úvod Pravidla k ochraně soukromí Marionnaud Perfumeries Česká republika (Privacy Policy) 1. Úvod Marionnaud Perfumeries se zavazuje chránit Vaše soukromí a zajistit, že Vaše osobní data jsou chráněna. Tato

Více

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž Evropský týden BOZP 2006 BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž EVROPSKÝ TÝDEN BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI Evropská kampaň cílená na mladé lidi a mladé pracovníky, prováděná za účelem

Více

Podmínky užití webového rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.pocitacsnadno.cz (dále jen webové rozhraní ), které provozuje podnikatel Zdeněk Pros, se sídlem V hůrkách 2145/1, 158 00, Praha - Stodůlky

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání

Všeobecné smluvní podmínky užívání Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb poskytovaných na serveru Ovcee.cz (dále jen Podmínky ) Nahráním souboru na server Ovcee.cz nebo zaregistrováním se a vytvořením účtu uživatele souhlasí uživatel

Více

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Server 11 RYCHLÝ ÚVODNÍ LIST NOVELL Při instalaci nové verze systému SUSE Linux Enterprise 11 postupujte podle následujících pokynů. Tento dokument obsahuje

Více

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA,

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA, Profil investora Založení Profilu investora Profil investora, jehož prostřednictvím můžete spravovat své účty, registrovat se na semináře, stahovat obchodní aplikace a školící materiály, si můžete založit

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ VZDÁLENÝCH SERVISNÍCH SLUŽEB BASE dle ustanovení Nového občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Tato Smlouva upravuje vztah mezi obchodní společností BZOOM s.r.o., se

Více

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD Obsah Obsah 1 PTV Map&Guide internet V2 Co je nového?... 3 1.1 Změna licenčních modelů... 3 1.1.1 Kmenoví zákazníci 3 1.1.2 Noví zákazníci 4 1.2 Nástroj pro

Více

Registr práv a povinností

Registr práv a povinností Registr práv a povinností Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP v4.0

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Statut soutěže "Registruj se do Kozlí rodinky a vyhraj půllitr" a pravidla ochrany osobních údajů

Statut soutěže Registruj se do Kozlí rodinky a vyhraj půllitr a pravidla ochrany osobních údajů Statut soutěže "Registruj se do Kozlí rodinky a vyhraj půllitr" a pravidla ochrany osobních údajů Preambule 1. Soutěž Registruj se do Kozlí rodinky a vyhraj půllitr se řídí výhradně oficiálními pravidly

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Poslední aktualizace 8.5.2015 1. ÚVOD Společnosti ze skupiny Unibail-Rodamco (Centrum Praha jih-chodov s.r.o.) jakožto správce a společnosti DARK SIDE a.s jakožto zpracovatel

Více

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor Verze: 1.06 Strana: 1 / 17 Návod pro použití Plug-in SMS Operátor 1. Co to je Plug-in modul SMS Operátor? Plug-in modul (zásuvkový modul) do aplikace MS Outlook slouží k rozšíření možností aplikace MS

Více

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem.

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem. Všeobecné podmínky Klubu Zone For Power Provozovatelem Klubu Zone For Power je společnost Zone For Power, s.r.o., IČ: 24223123, se sídlem Praha 1, Lublaňská 1916/17, PSČ 120 00, Praha 2, zapsaná v obchodním

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla níže uvedená ustanovují pravidla soutěže na internetových stránkách www.jcb-agro.cz (dále jen soutěž ). 2 Pořadatelem

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

Manuál registrace do aukčního portálu ForesTrade

Manuál registrace do aukčního portálu ForesTrade Manuál registrace do aukčního portálu ForesTrade FORESTA SG, a.s. Horní náměstí 1 Vsetín 1 Základní informace ForesTrade je elektronický aukční portál provozovaný v internetovém prostředí. Provozovatelem

Více

NÁVOD K NASTAVENÍ BEZDRÁTOVÉ SÍTĚ FNUSA-GUEST PRO HOSPITALIZOVANÉ PACIENTY

NÁVOD K NASTAVENÍ BEZDRÁTOVÉ SÍTĚ FNUSA-GUEST PRO HOSPITALIZOVANÉ PACIENTY NÁVOD K NASTAVENÍ BEZDRÁTOVÉ SÍTĚ FNUSA-GUEST PRO HOSPITALIZOVANÉ PACIENTY OBSAH: ÚVODEM... 1 NASTAVENÍ BEZDRÁTOVÉ SÍTĚ PRO WINDOWS XP... 3 NASTAVENÍ BEZDRÁTOVÉ SÍTĚ PRO WINDOWS 7... 7 NASTAVENÍ BEZDRÁTOVÉ

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9355538 Issue 1 Vydaná elektronická příručka odpovídá "Podmínkám a ustanovením uživatelských

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Swinging Dogs s.r.o. se sídlem Za mototechnou 939/23, Praha 13, Česká republika, IČ: 248 256 71 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

Zákaznické licenční podmínky služby

Zákaznické licenční podmínky služby Zákaznické licenční podmínky služby Nezávazný český překlad End User License Terms Podmínky používání software Microsoft Tento dokument se týká uživatelem používaného software Microsoft, které zahrnuje

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Onlinelogo.cz

Všeobecné obchodní podmínky. Onlinelogo.cz Všeobecné obchodní podmínky služby Onlinelogo.cz Onlinelogo.cz...... Všeobecné obchodní podmínky Služba Onlinelogo.cz je provozována společností MARKETINGOVÁ KANCELÁŘ.CZ, s.r.o. Rašínova 2 602 00 Brno

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. REVIZEview

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. REVIZEview UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA REVIZEview Copyright ILLKO, s.r.o., 2007 Windows je zapsaná ochranná známka společnosti Microsoft. Všechny ostatní zmíněné ochranné známky a autorská práva jsou vlastnictvím svých

Více

2. Ochrana osobních údajů. zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném u Úřadu městské části Praha 2, č. j. MCP2/061140/2015/OZ- REG/Ska

2. Ochrana osobních údajů. zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném u Úřadu městské části Praha 2, č. j. MCP2/061140/2015/OZ- REG/Ska Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.mujtreneronline.cz (dále jen webové rozhraní ), které provozuje podnikatel Felix Strouhal, se sídlem Na Zderaze 268/9, 120 00, Praha

Více

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete.

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete. Kalendář Úvodní příručka Naplánování schůzky v Lyncu Setkejte se tváří v tvář a ušetřete si cestu díky online schůzce v Lyncu 2013. Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje

Více

Licenční podmínky pro uživatele

Licenční podmínky pro uživatele Licenční podmínky pro uživatele Společnost Plzeňský Prazdroj a.s. se sídlem U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň IČ: 45357366 zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni, odd. B, vložka 227 (dále jen

Více

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/.

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2. Seznámení K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2.1. Uživatel (učitel) Uživatelem (učitelem) se myslí osoba, která

Více

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti.

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti. Obsah Přihlášení k Office 365... 1 Nastavení přeposílání (předávání) doručené pošty... 2 Instalace plného balíku aplikací Office 365 Pro Plus pro studenty... 3 Přihlášení v plné verzi Office 365 Pro Plus

Více

Úvod. Popis a funkce programu HESLO.

Úvod. Popis a funkce programu HESLO. Úvod Popis a funkce programu HESLO. Program HESLO Vám umožňuje mít všechna Vaše hesla do emailových serverů, bankovnictví a jiné důležité údaje (PIN, PUK apod.) pod jedním přístupovým heslem, v jednom

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná

Více

Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips

Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips Datum účinnosti tohoto Oznámení o ochraně soukromí osobních údajů Srpen 22, 2014 Úvod Toto oznámení o ochraně soukromí osobních údajů se týká osobních

Více

Všeobecné podmínky PALETAPOTRAVIN.CZ, S.R.O. 28. října 2015 Autor: Paletapotravin.cz, s.r.o.

Všeobecné podmínky PALETAPOTRAVIN.CZ, S.R.O. 28. října 2015 Autor: Paletapotravin.cz, s.r.o. Všeobecné podmínky PALETAPOTRAVIN.CZ, S.R.O. 28. října 2015 Autor: Paletapotravin.cz, s.r.o. Všeobecné podmínky Paletapotravin.cz, s.r.o. I. ÚVOD Společnost Paletapotravin.cz, s.r.o., se sídlem Plotní

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Aplikace VERIA Manager pro EZS Model: VERIA - 8995 Panther Před instalací software si prosím pečlivě prostudujte tuto příručku a uchovejte ji pro případ další potřeby. Děkujeme, že

Více

Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8

Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8 Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8 Návod na miniaplikaci meteostanice WANET pro Windows Vista/7/8 Přehledné zobrazení aktuálního počasí Vaší meteostanice na pracovní ploše v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem

OBCHODNÍ PODMÍNKY. a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby Eshopnafacebook objednacím formulářem OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. SMLUVNÍ STRANY Eshop na Facebook se sídlem Malešická 13 Praha-3 Žižkov 130 00 IČ: 87409178 (dále jen "Poskytovatel") a fyzická nebo právnická osoba, která dokončí objednávku služby

Více

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA 1. Kupující je povinen a oprávněn sám nebo se svými pracovníky a společníky používat koupený SW JÍDELNA pro svoji osobní resp. firemní potřebu výhradně dle

Více

Kudyšel comfort. Manuál k programu

Kudyšel comfort. Manuál k programu Kudyšel comfort Manuál k programu Program Kudyšel comfort je určen pro obsluhu zařízení kudyšel (gps logeru). Kudyšel je zařízení, které zjišťuje souřadnice GPS a spolu s časovými údaji je ukládá do své

Více

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL Smluvní strany: Člověk v tísni, o.p.s. IČ 25755277 se sídlem Šafaříkova 24, 120 00 Praha 2 zastoupený Karlem Strachotou, ředitelem programu Jeden

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Certifikát. První kroky s certifikátem

Certifikát. První kroky s certifikátem Certifikát První kroky s certifikátem Vážená klientko, vážený kliente, děkujeme Vám za projevení důvěry a blahopřejeme k získání Vašeho certifikátu. Co je to osobní certifikát Osobní certifikát je soubor,

Více