Licenční podmínky pro uživatele

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Licenční podmínky pro uživatele"

Transkript

1 Licenční podmínky pro uživatele Společnost Plzeňský Prazdroj a.s. se sídlem U Prazdroje 7, Plzeň IČ: zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni, odd. B, vložka 227 (dále jen Poskytovatel) 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost Plzeňský Prazdroj je provozovatel portálu Prazdroj menu (dále jen Produkt ) určeného pro provozovatele restauračních zařízení. 1.2 Následující licenční podmínky s koncovým uživatelem (dále jen EULA ) upravují vztahy mezi Poskytovatelem a uživatelem Produktu. Součástí těchto podmínek mohou být další podmínky. Tyto licenční podmínky a další podmínky jsou zveřejněny na internetu na adrese menu.prazdroj.cz. Produkt zahrnuje počítačový software, nebo jeho jednotlivé části a může obsahovat příslušnou databázi, dokumentaci v elektronické podobě a webové služby. 1.3 Produkt je provozován prostřednictvím webového rozhraní menu.prazdroj.cz. Pilsner si vyhrazuje právo po předchozím upozornění změnit adresu webového rozhraní Produktu. 1.4 Veškerá práva ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon), k Produktu a jeho jednotlivým částem náleží Poskytovateli nebo jiným oprávněným držitelům práv duševního vlastnictví. Poskytovatel prohlašuje, že je oprávněn poskytovat oprávnění k výkonu práva užít Produkt třetím osobám (dále jen Uživatel), a to ve stanoveném rozsahu uvedených v těchto licenčních podmínkách a dalších podmínkách. 1.5 Uživatel se zavazuje při výkonu práva užít Produkt k dodržování a ochraně práv ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon), jakož i jiných práv duševního vlastnictví vztahujících se k Produktu nebo souvisejících s jeho užíváním a k ochraně obchodního tajemství Poskytovatele (zejm. myšlenek a principů, na základě kterých funguje Produkt a jednotlivé části Produktu). 1.6 O změnách způsobu užívání Produktu bude Poskytovatel Uživatele vždy předem vhodným způsobem informovat 2. Poskytování a rozsah licence 2.1 Uživatel registrací k užívání Produktu potvrzuje, že souhlasí s licenčními podmínkami EULA. Pokud Uživatel s podmínkami smlouvy EULA nesouhlasí je povinen zdržet jakéhokoliv používání Produktu a je povinen tuto skutečnost Poskytovateli oznámit a bude mu ukončen přístup k Produktu. Smluvní strany se dohodly, že za akceptaci EULA se považuje označení checkboxu při elektronické registraci na webovém rozhraní. Pilsner EULA Strana 1 (celkem 5)

2 2.2 Při dodržení ustanovení této EULA tímto Poskytovatel uděluje Uživateli nevýhradní oprávnění k výkonu práva užít Produkt, tzn. právo používat, přistupovat, zobrazovat a spouštět Produkt. 2.3 Licence se vždy vztahuje k jednomu přístupovému právu za účelem užívání Produktu. 2.4 Uživatel je výslovně srozuměn se zákazem udělování práv třetím osobám ohledně Produktu, tj. zejména prodávat, postupovat, pronajímat, dávat do nájmu, distribuovat, vyvážet, dovážet, jednat jako prostředník nebo poskytovatel, ani jinak udělovat práva třetím stranám ohledně Produktu nebo jakékoli jeho části. 2.5 Uživatel je výslovně srozuměn se zákazem úprav Produktu, tj. zejména provádět, způsobovat, dovolovat ani schvalovat úpravy, vytváření odvozených děl, překlad, zpětnou analýzu, dekompilaci, převod ze zdrojového kódu nebo hacking softwaru nebo jakékoli jeho části. 2.6 Uživatel nesmí rozmnožovat dokumentaci k užívání Produktu dodanou s Produktem v elektronické podobě, ani její části uvádět ve svých veřejně publikovaných materiálech bez předchozího písemného souhlasu Poskytovatele. 2.7 Uživatel provede taková opatření, aby tento článek licenčních podmínek neporušili ani jeho zaměstnanci. 2.8 Uživatel je povinen neprodleně sdělit jakoukoliv změnu kontaktních a firemních údajů včetně ové adresy Poskytovateli. 2.9 Porušením výše uvedených podmínek ztrácí Uživatel práva vyplývající z těchto licenčních podmínek. Poskytovatel je oprávněn vyměřit Uživateli za každé neoprávněné přenechání Produktu k užití třetí osobě smluvní pokutu ve výši ,- - Kč. Povinnost zaplatit smluvní pokutu se nedotýká povinnosti nahradit škodu vzniklou z důvodu porušení licenčních podmínek. Smluvní pokuta je splatná do 10 dnů od výzvy k jejímu uhrazení. 3. Licenční doba 3.1 Poskytovatel poskytuje Uživateli Licenci na dobu neurčitou, pokud není sjednáno jinak. Licenční doba se počítá od okamžiku přidělení Licence. Poskytnutá Licence je nevýlučná a nepřenosná. 3.2 Uživatel je oprávněn kdykoliv po dobu užívání tuto EULA oprávněn ukončit užívání Produktu a tímto EULA ukončit. Učiní tak písemným / elektronickým oznámením Poskytovateli. 3.3 Poskytovatel je oprávněn kdykoliv kdykoli i bez udání důvodu přerušit poskytování služeb Produktu pro Uživatele. 3.4 Ukončením platnosti této EULA bude Uživateli zamezeno dalšímu přístupu do Produktu. Tímto okamžikem je Uživatel povinen zanechat užívání výstupů z Produktu (jídelní / nápojové lístky a další). Tímto však není dotčeno oprávnění Poskytovatele k užití dat vložených do Produktu v době platnosti EULA. 4. Podmínky užívání 4.1 Uživatel je povinen Produkt užívat v souladu s videotutoriálem a dalšími podmínkami užití Produktu. Pilsner EULA Strana 2 (celkem 5)

3 4.2 Přistup k Produktu bude zabezpečen prostřednictvím uživatelského jména a hesla. Uživatel je odpovědný za řádné zabezpečení jeho přístupových údajů proti zneužití. 4.3 Poskytovatel neodpovídá za jakoukoliv škodu v případě neoprávněného užití Produktu ze strany třetích osob. 4.4 Poskytovatel je oprávněn pro své účely analyzovat data zadaná Uživatelem. 4.5 Užíváním Produktu nepřechází na Uživatele jakékoliv oprávnění k užití loga, ochranných známek nebo jiných předmětu duševního vlastnictví Poskytovatele nebo třetích osob, není li dohodnuto jinak. 4.6 Uživatel je oprávněn užít pro restaurační zařízení, které provozuje, jídelní / nápojové lístky a další výstupy Produktu v rozsahu obvyklém pro toto užití. Uživatel je oprávněn tyto výstupy ve formátu PDF zasílat předem neohraničenému okruhu třetích osob. Toto oprávnění platí jen po dobu užívání Produktu. 4.7 V rámci užití výstupů Produktu je Uživatel oprávněn používat logo Poskytovatele a dalších subjektů, které jsou ve výstupech Produktu umístěny. Toto užití je výlučně omezeno na obvyklé využití těchto výstupů. 4.8 Uživatel není oprávněn loga nebo jakékoliv předměty duševního vlastnictví využívat jiným než dohodnutým způsobem ani do nich jakkoliv zasahovat či měnit. 5. Obecné ujednání 5.1 Poskytovatel se zavazuje zajistit provoz Produktu a jeho technické zajištění. Náklady na tento provoz nese Poskytovatel. Provoz je možný na obvyklých webových prohlížečích. 5.2 Poskytovatel je oprávněn kdykoliv jednostranně i bez udání důvodu ukončit vůči Uživateli oprávnění užívání Produktu a to bez nároku na náhradu škody, odstupné či jakékoliv jiné plnění. Poskytovatel oznámí tuto skutečnost písemně / elektronicky Uživateli. 5.3 Poskytovatel je oprávněn kdykoliv i bez udání důvodu přerušit provozování Produktu a Uživateli z tohoto neplyne žádné právo na náhradu nákladů, škody, ušlého zisku nebo jakéhokoliv jiného plnění. 5.4 Uživatel je povinen bez zbytečného odkladu informovat Poskytovatele, jestliže má podezření na jakoukoliv programovou či jinou chybu v technickém řešení Produktu nebo zneužití Produktu třetí osobou. 5.5 Uživatel je povinen zajistit, aby všechny osoby zodpovědné za užívání Produktu byly seznámeny s EULA a aby se řídily jejími ustanoveními. 5.6 Uživatel se zavazuje, že neohrozí dobré jméno Poskytovatel používáním Produktu v souvislosti s poskytováním a nabízením zboží či služeb, které jsou v rozporu s platnými právními předpisy a dobrými mravy. 6. Ochrana osobních údajů, povinnost mlčenlivosti, obchodní tajemství 6.1 Uživatel je povinen provést taková opatření, aby nemohlo dojít ke zneužití Produktu. O ztrátě, vyzrazení, odcizení, nebo jakémkoliv riziku zneužití bezpečnostních údajů je Uživatel povinen bez zbytečného odkladu informovat Poskytovatele do 3 pracovních dnů. Pilsner EULA Strana 3 (celkem 5)

4 6.2 Uživatel je povinen zachovávat mlčenlivost ohledně informací nezbytných k přístupu do jeho uživatelského rozhraní a bere na vědomí, že Poskytovatel nemůže nést odpovědnost za porušení této povinnosti ze strany Uživatele nebo třetích osob. 6.3 Obě strany se zavazují, že při plnění předmětu Smlouvy, zajistí, aby nedošlo k porušení obchodního nebo bankovního tajemství, ochrany osobních údajů ve smyslu ustanovení zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o ochraně osobních údajů ) 6.4 Uživatel souhlasí se zpracováním svých osobních údajů. Poskytovatel zpracovává a užívá kontaktní údaje Uživatele. Uživatel souhlasí se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze společnosti Poskytovatele jakožto správce a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu (maximálně na dobu 10-ti let) s tím, že k těmto údajům mohou být přiřazeny i další údaje. Bere na vědomí, že má práva dle 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv na adrese Poskytovatele odvolat, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pochybností o dodržování práv správcem se může na Poskytovatele obrátit, a případně se s podnětem může obrátit i přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha Komunikace a helpdesk 7.1 V případě jakéhokoliv problému v souvislosti s využíváním Produktu je Uživatel povinen kontaktovat Poskytovatele na ové adrese menu@prazdroj.cz 7.2 Poskytovatel bude bez zbytečného odkladu reagovat na oznámený problém a v přiměřené lhůtě povaze problému navrhne odpovídající řešení. 8. Odpovědnost za vady, odpovědnost za škodu 8.1 Poskytovatel neodpovídá za škodu způsobenou užitím Produktu. Poskytovatel není odpovědný za funkčnost a bezchybnost Produktu. Je však povinen dle svých možností zajistit jeho funkcionalitu. 8.2 Poskytovatel neodpovídá za ztrátu dat či jiných údajů uložených na serverech Produktu. 8.3 Uživatel využívá Produkt na svou vlastní odpovědnost. 8.4 Uživatel není oprávněn vůči Poskytovateli či jakémukoliv subjektu spojenému s Produktem uplatňovat náhradu škody, ušlého zisku nebo jakéhokoliv jiného plnění. 9. Závěrečná ustanovení 9.1 Právní vztah založený EULA se řídí právním řádem České republiky, bez ohledu na to, zda je Uživatel český nebo zahraniční subjekt. 9.2 Nevynutitelnost nebo neplatnost kteréhokoli článku, odstavce, pododstavce nebo ustanovení těchto Licenčních podmínek neovlivní vynutitelnost nebo platnost Pilsner EULA Strana 4 (celkem 5)

5 ostatních ustanovení těchto Licenčních podmínek. V případě, že jakýkoli takovýto článek, odstavec, pododstavec nebo ustanovení by mělo z jakéhokoli důvodu pozbýt platnosti (zejména z důvodu rozporu s aplikovatelnými zákony a ostatními právními normami) bude nahrazeno právně přijatelným způsobem obdobného obsahu. 9.3 EULA, jakož i práva a povinnosti vzniklé na základě Smlouvy nebo v souvislosti s ní, se řídí obchodním zákoníkem. V případě sporu si strany sjednávají místní příslušnost obecného soudu Poskytovatele. 9.4 Poskytovatel je oprávněn tyto Podmínky průběžně novelizovat a měnit. Tato změna bude neprodleně zaslána Uživateli. 9.5 Tyto podmínky nabývají účinnosti dne Pilsner EULA Strana 5 (celkem 5)

Všeobecné licenční a obchodní podmínky EULA (End-User-License-Agreement) Licenční ujednání opravňující k užívání systému TAXexpert

Všeobecné licenční a obchodní podmínky EULA (End-User-License-Agreement) Licenční ujednání opravňující k užívání systému TAXexpert Všeobecné licenční a obchodní podmínky EULA (End-User-License-Agreement) Licenční ujednání opravňující k užívání systému TAXexpert 1. Základní ustanovení a definice pojmů 1.1 Následující licenční podmínky

Více

Podmínky používání portálu menu.prazdroj.cz

Podmínky používání portálu menu.prazdroj.cz 1. Úvodní ustanovení Podmínky používání portálu menu.prazdroj.cz 1.1. Společnost Plzeňský Prazdroj a.s., se sídlem U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň, IČO: 45357366, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Podmínky používání portálu menu.prazdroj.cz

Podmínky používání portálu menu.prazdroj.cz Podmínky používání portálu menu.prazdroj.cz 1. Úvodní ustanovení 1.1. Plzeňský Prazdroj a.s., se sídlem U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň, IČO: 45357366, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Společnost MEATUS CZ spol. s r.o., IČ: 01671545, se sídlem Sušilova 1528/1, Pražské Předměstí,

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

Podmínky užití webového rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní http://www.napalubu.eu/ (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Napalubu s.r.o., se sídlem Famfulíkova 1138/4, Kobylisy,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost PERFECT CROWD s.r.o., IČ: 275 87 673, sídlem Velké Kunratické 1576/3g, 148 00 Praha 4 Kunratice, zapsaná v obchodním

Více

Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru

Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru (dále jen Podmínky ) 1. SEZNAM POJMŮ 1.1. Provozovatel Provozovatelem pro značku Jack Daniel s se míní společnost Brown-Forman, Czechia, s.r.o., Identifikační

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PERFECT CROWD S.R.O. Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost PERFECT CROWD s.r.o., IČ: 275 87 673, sídlem Velké Kunratické 1576/3g, 148 00 Praha 4 Kunratice, zapsaná v obchodním

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Philips Coreline (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Společnost ABOR, s.r.o., se sídlem Poříčí nad Sázavou, Potoční 292, PSČ 257 21, IČ 284 90 517 (dále též ABOR ),, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů (dále jen Podmínky ) Před zahájením užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů umístěných na internetovém serveru www.martinu.cz si prosím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekolcz (pod živností Michal Nétek) se sídlem Lužická 419/14, Povel, 779 00 Olomouc, Česká republika identifikační číslo: 06333893 1 ÚVODNÍ

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ WEBOVÉHO PORTÁLU Verze 4.0 účinná od:

SMLUVNÍ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ WEBOVÉHO PORTÁLU   Verze 4.0 účinná od: SMLUVNÍ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ WEBOVÉHO PORTÁLU WWW.JSNS.CZ Verze 4.0 účinná od: 25. 5. 2018 I. Základní pojmy Portál výukových audiovizuálních děl (dále jen "portál") - obsahuje audiovizuální lekce (AV lekce)

Více

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL

SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL SMLOUVA O VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE VÝUKOVÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH DĚL Smluvní strany: Člověk v tísni, o.p.s. IČ 25755277 se sídlem Šafaříkova 24, 120 00 Praha 2 zastoupený Karlem Strachotou, ředitelem programu Jeden

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti R2B2 s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 028 86 286 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 225031

Více

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Česká exportní Banka, a.s., se sídlem Praha 1, Vodičkova 34/701, PSČ 111 21, zapsaná

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti TRAVEL BUSINESS, s.r.o se sídlem náměstí 14.října 1307/2, 150 00 Praha 5 identifikační číslo: 03288315, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky

VšeobeVšeobecné obchodní podmínky VšeobeVšeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU SMLOUVA O PODMÍNKÁCH PREZENTACE PRACOVNÍ NABÍDKY NA PORTÁLU WWW.TALENTPEOPLE Článek I. 1. Společnost TalentPeople s. r. o., se sídlem Antala Staška 510/3814000, IČ : 24661481, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ 6 000 Kč NA DALŠÍ NÁKUP I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti OK financial CZ s.r.o. I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vztahy mezi smluvními

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky.

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky jsou platné pro užívání služeb systému SdíleníZakázek.cz URL: http://www.sdilenizakazek.cz, který je provozován a spravován Davidem Horáčkem,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen jako "Občanský zákoník") vzájemná práva a povinnosti mezi společností

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) podnikatele Pavla Hrubého, IČ: 034 90 947, se sídlem Lhotákova

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Česká asociace studentů psychologie, z. s. Šlechtitelů 813/21, Olomouc - Holice, PSČ 779 00 IČO: 26530694 Vedený pod spisovou značkou L 5136 u Krajského soudu v Ostravě 1. ÚVODNÍ

Více

Obchodní podmínky ke službě GovDaily Denní přehled veřejných zakázek

Obchodní podmínky ke službě GovDaily Denní přehled veřejných zakázek Obchodní podmínky ke službě Denní přehled veřejných zakázek (platné od 3. 12. 2018) Čl. I. Smluvní strany 1. Poskytovatel: enovation, s.r.o., IČ 27909751, se sídlem Na Příkopě 583/15, Praha 1, 110 00,

Více

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Systém JOSEPHINE je internetovou aplikací, kterou provozuje společnost NAR marketing s.r.o. Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE (dále jen Podmínky ) obsahují základní

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK PRO ZÁKAZNICKOU SEKCI. 1) Základní ustanovení

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK PRO ZÁKAZNICKOU SEKCI. 1) Základní ustanovení ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK PRO ZÁKAZNICKOU SEKCI 1) Základní ustanovení Vlastníkem a provozovatelem internetového systému Zákaznické sekce (dále jen Sekce ) je společnost SMS, s. r. o. Teplice, která je v souladu

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o designový nůž Sambonet (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazněupravuje pravidla uvedené soutěže. K účasti

Více

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky )

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky upravují provozování a užívání webové služby wish.tips provozované na webové stránce www.wish.tips (dále jen

Více

SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU

SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU WWW.TALENTPEOPLE Článek I. 1. Společnost TalentPeople s. r. o., se sídlem Antala Staška 510/3814000, IČ : 24661481, zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb 1. Úvodní ustanovení 1.1. Obecná ustanovení Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti ebrothers Software

Více

uzavřená podle 14 zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOOÚ) mezi:

uzavřená podle 14 zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOOÚ) mezi: SMLOUVA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (dále jen Smlouva ) uzavřená podle 14 zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOOÚ) mezi: ČD Cargo, a.s. Se sídlem: Zastoupena:

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže VYHRAJTE BAZÉN TAMPA o nadzemní bazény Marimex Tampa 3,05m x 0,76 m s kartušovou filtrací (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti Vím, co jím a piju o.p.s., se sídlem Praha

Více

Licenční podmínky. 1. Všeobecná ustanovení

Licenční podmínky. 1. Všeobecná ustanovení Licenční podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky se týkají uzavření dohody o užívání softwarového produktu Robeeto (dále jako Program ) mezi Podnikatelem a společností JobAs s.r.o.,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Soutěž s Oral-B o

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Vratislav Pecka, Tatarkova 16, Praha 4 149 00, IČ 75534908 (dále jen prodávající ) upravují vzájemná práva

Více

Obchodní podmínky služby PO SVÉM

Obchodní podmínky služby PO SVÉM Obchodní podmínky služby PO SVÉM společnosti SALMAKIS s.r.o., se sídlem Hviezdoslavova 508/23, 149 00 Praha 4, identifikační číslo: 24686891, zapsané v obchodním rejstříku vedeném v obchodním rejstříku

Více

PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla nakládání s osobními údaji (dále jen "pravidla") Nadace ČEZ, se sídlem Praha 4, Duhová 1531/3, PSČ 14000, IČ: 267 21 511, zapsané

Více

LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY. čl. 1. Úvodní ustanovení

LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY. čl. 1. Úvodní ustanovení LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY čl. 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto licenční a obchodní podmínky (dále jen podmínky ) Společně k bezpečí, z.s. (dále jen poskytovatel ) se sídlem Staré Sedlo 92, Orlík nad Vltavou,

Více

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz.

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz. Pravidla soutěže (dále jen Pravidla ) I. Obecná ustanovení GODS, s.r.o. se sídlem Šenovská 43, 180 00 Praha 8; IČ 45 78 79 56 (dále jen Pořadatel ), vyhlašuje na stránkách www.applikace.cz (dále Soutěžní

Více

1.2. Dále je na webovém rozhraní prostor pro další služby, které aktuálně webové rozhraní nabízí.

1.2. Dále je na webovém rozhraní prostor pro další služby, které aktuálně webové rozhraní nabízí. Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní www.vyberautoservis.cz (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Orange World s.r.o., se sídlem Olgy Havlové 2874/16,

Více

Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security:

Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security: Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security: UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY UŽIVATELE PEČLIVĚ SI PŘEČTĚTE NÁSLEDUJÍCÍ licenční smlouvu k software SPOLEČNOSTI SAFETICA TECHNOLOGIES

Více

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam:

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam: PODMÍNKY PRONÁJMU MANIPULAČNÍ TECHNIKY společnosti Simple Lift s.r.o., sídlem Kšírova 497/122, Horní Heršpice, 619 00 Brno, IČO 04352246, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Článek 1 - Obecná ustanovení

Článek 1 - Obecná ustanovení Článek 1 - Obecná ustanovení 1.1. Provozovatele tohoto webu a poskytovatelem služeb na tomto webu je společnost All Day Digital s r.o., IČ 02276801, se sídlem Pod Strání 51, 760 01 Zlín, zapsaná v obchodním

Více

Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz

Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz 1. Úvod Ladislav Němec - fyzická osoba, se sídlem na adrese Stříbrné Hory 114, 341 01, Nalžovské Hory, IČO: 75345145, tel.: +420

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Kvíz o jablkách (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky pro provozování internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.imunitaprozdravi.cz a internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.zdraviakrasa.eu (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. verze č 1. platná od

OBCHODNÍ PODMÍNKY. verze č 1. platná od OBCHODNÍ PODMÍNKY verze č 1. platná od 8.4.2015 1. Úvod 1.1. Provozovatelem internetového serveru Gayfriendlyprague.com, dostupného na internetové adrese (URL) http://www.gayfriendlyprague.com (dále jen

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnosti Takeplace, s.r.o. se sídlem Roubalova 383/13, 602 00 Brno, CZ IČ: 29208602 DIČ: CZ29208602 Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně a jasně upravuje soutěž Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. 1. Pořadatel a organizátor

Více

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP HackItUP se koná ve dnech 25. 27. 10. 2019 v Olomouci v prostorách Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci (Šlechtitelů 813/21, Holice, 779 00

Více

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů;

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů; PRAVIDLA SOUTĚŽE PO ČEM MUŽI TOUŽÍ A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Vyhlašovatelem soutěže je společnost Cinema City Czech s.r.o., IČ: 26449242, Praha 4 - Háje, Arkalycká 951/3, PSČ 14900, společnost zapsaná v obchodním

Více

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOL. REGIONSERVIS S.R.O. PLATNÉ OD 1. 2. 2015 Všeobecné obchodní společnosti REGIONSERVIS s.r.o., se sídlem Nad Koupadly 287/5, Strašín, 251 01 Říčany, IČO: 27427170, DIČ:

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více