Zápis z jednání rady města Dobříše ze dne (rada č. 24/2005)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání rady města Dobříše ze dne (rada č. 24/2005)"

Transkript

1 Zápis z jednání rady města Dobříše ze dne (rada č. 24/2005) Přítomni: MUDr. Stanislav Holobrada, JUDr. Jaroslav Musil, Josef Němec, Ing. Jiří Krotil, Milan Tichý, Stanislav Valtr. a) Schůzi zahájil a řídil starosta města. b) Při zahájení schůze bylo přítomno 5 členů RM. c) Přítomným členům RM byl starostou města předložen níže uvedený návrh programu hosté: zástupci Českého svazu zahrádkářů základní org. Dobříš (k bodu 1) paní Anna Pytlíková, jednatelka společnosti TEAR s.r.o. pan Pavel Bech a pan Josef Veselý ve věci nájemní smlouvy na pronájem kina 1) Žádost Českého zahrádkářského svazu ZO Dobříš, zastoupené předsedou Josefem Černohorským, Dobříš, o převod budovy moštárny. Usnesení 1/24/2005 RM vzala na vědomí žádost Českého zahrádkářského svazu ZO Dobříš, zastoupené předsedou Josefem Černohorským, Dobříš, o převod budovy moštárny RM ukládá odboru-kancelář města zpracovat návrh dohody o narovnání s ČSZ ZO ve věci převodu budovy moštárny a předat jej na jednání ZM. Termín: do ) Návrh smlouvy o poskytnutí právních služeb uzavírané mezi Městem Dobříš a Mgr. Martinem Rytířem, jejímž předmětem je poskytování právních služeb v souvislosti s výběrovým řízením v rámci dotace poskytnuté Ministerstvem pro místní rozvoj. Usnesení 2/24/2005 RM schvaluje po zapracování vznesených připomínek uzavření smlouvy o poskytnutí právních služeb mezi Městem Dobříš a Mgr. Martinem Rytířem, jejímž předmětem je poskytování právních služeb v souvislosti s výběrovým řízením v rámci dotace poskytnuté Ministerstvem pro místní rozvoj na výstavbu 24 bytů chráněného bydlení. 3) Návrh na schválení budoucí darovací smlouvy týkající se stavby parkoviště v ul. Plk. B. Petroviče, uzavírané mezi Městem Dobříš jako budoucím obdarovaným a panem H.. a panem J.., jako budoucími dárci. Usnesení 3/24/2005 RM schvaluje uzavření budoucí darovací smlouvy týkající se stavby parkoviště v ul. Plk. B. Petroviče, uzavírané mezi Městem Dobříš jako budoucím obdarovaným a panem A.H., bytem Rejkovice a panem V.J., bytem Příbram., jako budoucími dárci a předává ji k projednání ZM. Termín: dle jednání ZM

2 4) Z důvodu zhoršených rozhledových poměrů z ulice Malé Paseky do ulice Za Pivovarem pro nevhodně umístěný elektrorozvodný pilíř, navrhuje MP a odbor dopravy a silničního hospodářství několik možných řešení k odstranění této situace. Usnesení 4/24/2005 RM na základě předložené žádosti a doporučení odboru dopravy a silničního hospodářství souhlasí s instalací parabolického zrcadla u výjezdu z ulice Malé Paseky do ulice Za Pivovarem v Dobříši. Termín: červen 2005 zodpovídá: Ing. Morávek 5) Návrh na zastavení nemovitosti pozemkové parcely č. 1445/33 o výměře 920 m2 v lokalitě Dobříš Větrník, v prospěch ebanky, a.s. Usnesení 5/24/2005 RM projednala návrh na zastavení nemovitosti pozemkové parcely č. 1445/33 o výměře 920 m2 v lokalitě Dobříš Větrník, v prospěch ebanky, a.s. a předává věc k projednání ZM. Termín: dle jednání ZM 6) Vyjádření odboru životního prostředí MěÚ Dobříš k dopisu Ing. J.K., bytem Chotobuš, Dobříš (k usnesení RMč. 2/22/2005). Usnesení 6/24/2005 RM bere na vědomí vyjádření odboru životního prostředí MěÚ k podnětu Ing. J.K., bytem Chotobuš, Dobříš (viz. usnesení 2/22/2005). 7) Pan V.B., bytem Fričova, Dobříš, zaslal v zastoupení občanů města Dobříše výzvu upozorňující na znečištění komunikací, travnatých ploch a dětských hřišť, živočišnými výkaly. Usnesení 7/24/2005 RM vzala na vědomí připomínku pana V.B. ke znečišťování veřejných ploch živočišnými výkaly a předává ji odboru životního prostředí jako podklad ke zpracování návrhu na řešení této problematiky v Dobříši. Termín: do zodpovídá: RNDr. Štych 8) Návrh budoucí darovací smlouvy uzavírané mezi Městem Dobříš a manželi S.. a F. a T.H, jejímž předmětem je darování stavby parkoviště, která je budována v souvislosti s výstavbou RD v ulici Pražská. Usnesení 8/24/2005 RM schvaluje uzavření budoucí darovací smlouvy uzavírané mezi Městem Dobříš a společností Merona, s.r.o., manželi S.. a F. a T. H.., jejímž předmětem je darování stavby parkoviště, která je budována v souvislosti s výstavbou RD v ulici Pražská. 9) Okrašlovací spolek města Dobříše, zaslal úvahu týkající se podoby vánočního stromu. Usnesení 8/24/2005 RM vzala na vědomí podnět Okrašlovacího spolku města Dobříše týkající se nové podoby vánočního stromku města.

3 10) Stanovisko odboru investic a správy majetku města k návrhu kupní smlouvy, jejímž předmětem je odkup cca 50 m telekomunikační sítě zřízené v rámci stavby 18 b.j. Českým Telekomem v ul. B. Němcové. Usnesení 10/24/2005 RM schvaluje uzavření kupní smlouvy jejímž předmětem je odkup cca 50 m telekomunikační sítě zřízené v rámci stavby 18 b.j. Českým Telekomem v ul. B. Němcové v Dobříši. 11) Vyjádření odboru životního prostředí k provedení hydrologických prací (průzkumný vrt) na pozemku p.č. 1896/125, vlastník pan J. Š., Štefánikova.. Praha 5. Usnesení 11/24/2005 RM bere na vědomí provedení hydrologických prací (průzkumný vrt) na pozemku p.č. 1896/125 v k.ú. Dobříš a ukládá odboru životního prostředí zařadit vrt do evidence. 12) Vyjádření odboru investic a správy majetku města k usnesení RM 27/14/2005, týkající se neoprávněných záborů veřejného prostranství u domu č.p. 261, Dobříš (Stará fabrika). Usnesení 12/24/2005 RM vzala na vědomí vyjádření odboru investic a správy majetku města k usnesení RM 27/14/2005, týkající se neoprávněných záborů veřejného prostranství u domu č.p. 261, Dobříš (Stará fabrika) a schvaluje navržený postup pro odstranění neoprávněných záborů. Termín: červen 2005 zodpovídá: ing. Modlík 13) Návrh na schválení projektu stavby nového kabelového vedení s následnou realizací, včetně vstupu na pozemky parc. č. 2465/1, (2465) a 2708 v ulici Lidická, Dobříš. Usnesení 13/24/2005 RM schvaluje realizaci projektu nového kabelového vedení, včetně vstupu na pozemky parc. č. 2465/1, (2465) a 2708 v ulici Lidická, Dobříš za podmínek stanovených odborem investic a správy majetku města. Termín: dle stavebního povolení 14) Návrh smlouvy mezi Městem Dobříš a GORDIC spol. s r.o., jejímž předmětem je poskytnutí souboru služeb potřebných pro provozování produktů GORDIK (GINIS). Usnesení 14/24/2005 RM projednala a po zapracování připomínek schválila smlouvu mezi Městem Dobříš a GORDIC spol. s r.o., jejímž předmětem je poskytnutí souboru služeb potřebných pro provozování produktů GORDIC (GINIS). Termín: průběžně zodpovídá: Ing. Kordule 15) Oznámení ředitele Základní školy Dobříš, Komenského nám. 35, o rozšíření počtu šestých tříd ze dvou na tři třídy ve školním roce 2005/2006 s tím, že nedojde k navýšení počtu žáků. Usnesení 15/24/2005 RM vzala na vědomí oznámení ředitele Základní školy Dobříš, Komenského nám. 35, o rozšíření počtu šestých tříd ze dvou na tři třídy ve školním roce 2005/2006.

4 16) Návrh kupní smlouvy uzavírané mezi Městem Dobříš a Ing. Jerome Colloredo Mannsfeldem, jejímž předmětem je koupě pozemků vedle polikliniky, za účelem realizace projektu chráněného bydlení. Usnesení 16/24/2005 RM vzala na vědomí návrh kupní smlouvy mezi Městem Dobříš a Ing. Jerome Colloredo Mannsfeldem, jejímž předmětem je koupě pozemků vedle polikliniky, za účelem realizace projektu výstavby chráněného bydlení a předává jej ke schválení na příští jednání ZM. 17) Stanovisko odboru investic a správy majetku města k nabídce a.s. EKO-KOM a návrh smlouvy o výpůjčce, jejímž předmětem je půjčka 8 ks odpadových nádob. Usnesení 17/24/2005 RM na základě předloženého stanoviska odboru investic a správy majetku města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce na 8 ks odpadních nádob na tříděný odpad se společností EKO- KOM a.s. RM v této věci ukládá odboru investic a správy majetku města zpracovat návrh lokalit pro umístění odpadních nádob. Termín: červen ) Žádost ředitele Základní školy Dobříš, Komenského nám. 35, o schválení zvýšení kapacity školní družiny ze 75 na 90 žáků s účinností od 1. září Usnesení 18/24/2005 RM na základě žádosti ředitele Základní školy Dobříš, Komenského nám. 35, schvaluje zvýšení kapacity školní družiny ze 75 na 90 žáků s účinností od 1. září zodpovídá: L.Svojtková, DiS 19) Návrh dopisu k předání podnikatelského záměru za účelem rekonstrukce a provozování sportovišť, předložený Ing. P. Kordulem. Usnesení 19/24/2005 RM vzala na vědomí návrh dopisu k předání podnikatelského záměru za účelem rekonstrukce a provozování sportovišť, předložený Ing. P. Kordulem a ukládá v této věci starostovi města zjistit u podobných sportovních zařízení, jak je zabezpečena správa jinými subjekty než je městem. Termín: ) Zpráva o vykonání veřejnoprávní kontroly v ZUŠ, předložená Bc. Pinkavovou. Usnesení 20/24/2005 RM vzala na vědomí zprávu o vykonání veřejnoprávní kontroly v ZUŠ, předložená Bc. Pinkavovou.

5 21) Jednání RM se zúčastnila paní Anna Pytlíková ve věci informace o špatném technickém stavu budovy č.p. 261 v Dobříši. Usnesení 21/24/2004 RM vzala na vědomí opakovanou informaci jednatelky společnosti TEAR s.r.o. o nevyhovujícím technickém stavu objektu č.p. 216 v Dobříši a nevyhovujících podmínkách pro bydlení v tomto objektu. RM současně v této věci pověřuje paní Annu Pytlíkovou zajištěním nového tržního znaleckého posudku na ocenění stavby č.p. 261 v Dobříši a přilehlých pozemků a pověřuje ji k jednáním s nájemníky o ukončení nájemních smluv a zajištění náhradních bytů a ubytování. Termín: červen-červenec 2005 zodpovídá: A.Pytlíková, jednatelka TEAR s.r.o. 22) Jednání RM se zúčastnil nájemce pan Pavel Bech s předchozím nájemcem panem Josefem Veselým ve věci ukončení nájemní smlouvy na pronájem budovy kina. Usnesení 22/24/2005 RM za účasti nájemce budovy kina Dobříš objasnila důvody vedoucí k oznámení o ukončení nájemního vztahu ze strany města a předložila návrh postupu pro narovnání nájemního vztahu. Termín: průběžně 23) Vyjádření tajemníka MěÚ ke zprávě auditora ze dne Usnesení 23/24/2005 RM vzala na vědomí vyjádření tajemníka MěÚ ke zprávě auditora města ze dne Na vědomí, pro usnesení 5 členů RM 24) Výběrové řízení byt č.p. 371 v Dobříši Usnesení 24/24/2005 RM vyhlašuje výběrové řízení na prodej bytové jednotky č.2 v domě č.p. 371 v Dobříši dle podmínek stanovených usnesení ZM č. 7/27/2005. RM ukládá odboru investic a správy majetku města zajistit zveřejnění vyhlášeného výběrového řízení. Termín:do ) Výběrové řízení pozemek + PD přístavba domu č.p Dobříš-Větrník. Usnesení 25/24/2005 RM vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku a projektové dokumentace na přístavbu domu č.p v Dobříši za podmínek stanovených usnesením ZM č. 9/27/2005. RM ukládá odboru investic a správy majetku města zajistit zveřejnění vyhlášeného výběrového řízení. Termín:do ) Informace jednatelky TEAR s.r.o. o probíhajícím soudím sporu o byt č.p výpověď z bytu p.h... Usnesení 26/24/2005 RM vzala na vědomí informaci jednatelky společnosti TEAR s.r.o. o probíhajícím soudím sporu o byt č.p. 1500, Dobříš ve věci výpovědi nájemní smlouvy p.i.h., který byt dlouhodobě neužívá.

6 27) Návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene k pozemní komunikaci v rámci výměny azbestocementového potrubí v ulici v Lipkách, Dobříš uzavírané se Středočeským krajem. Usnesení 27/24/2005 RM schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene k pozemní komunikaci v rámci výměny azbestocementového potrubí v ulici v Lipkách, Dobříš uzavírané se Středočeským krajem. 28) Zpracování rozpočtového výhledu, přehledu nemovitého majetku a seznamu rozpracovaných investic města. Usnesení 28/24/2005 RM ukládá vedoucí finančního odboru, odboru - kancelář města a odboru investic a správy majetku města zpracovat návrh rozpočtového výhledu, přehled nemovitého majetku města a seznam rozpracovaných investic města včetně stadia rozpracovanosti. Termín: červenec 2005 zodpovídá: Ing. Tomášková Termín: Termín: Zapsal : Stanislav Valtr Ověřil : MUDr. Stanislav Holobrada JUDr. Jaroslav Musil

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne 29. 11. 2005 Přítomni: MUDr. Stanislav Holobrada, JUDr. Jaroslav Musil, Ing. Jiří Krotil, Josef Němec, Milan Tichý, PhDr. Jaromír Žák, Stanislav Valtr. a)

Více

Zápis z jednání rady města Dobříše ze dne (rada č. 11/2005)

Zápis z jednání rady města Dobříše ze dne (rada č. 11/2005) Zápis z jednání rady města Dobříše ze dne 15. 3. 2005 (rada č. 11/2005) Přítomni: MUDr.Stanislav Holobrada, JUDr.Jaroslav Musil, Milan Tichý, Ing. Jiří Krotil, Josef Němec, PhDr. Jan Bureš, Stanislav Valtr.

Více

Zápis z 38. jednání Rady města Dobříše ze dne 20. září 2005

Zápis z 38. jednání Rady města Dobříše ze dne 20. září 2005 Zápis z 38. jednání Rady města Dobříše ze dne 20. září 2005 Přítomni: MUDr. Stanislav Holobrada, JUDr. Jaroslav Musil, PhDr. Jaromír Žák, Ing. Jiří Krotil, Milan Tichý, Josef Němec, Stanislav Valtr. a)

Více

Zápis z 21. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 21. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 21. jednání Rady města Dobříše ze dne 6. 8. 2009 Přítomni: Omluveni: Hosté : Mgr. Jaroslav Melša, Mgr. Stanislav Vacek, Eva Marvanová, PhDr. Jan Bureš Ph.D., Michal Dudla, Ing. Martin Musil,Ing.

Více

Zápis z 15. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 15. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 15. jednání Rady města Dobříše ze dne 27. 08. 2014 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Jaroslav Melša, Eva Marvanová, Mgr. Jan Bláha, RNDr. Jiří Kastner, Ing. Bc. Helena Pekaríková (od bodu č. 4),

Více

Zápis z 26. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 26. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 26. jednání Rady města Dobříše ze dne 18.12.2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Jaroslav Melša, Eva Marvanová, Mgr. Ivana Lenerová, Ing. Bc. Helena Pekaríková, Šárka Krůtová, DiS. Mgr. Jan Bláha,

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 1. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 1. jednání Rady města Dobříše ze dne 9.1.2018 Přítomni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Mgr. Petra Neubergerová (do bodu č. 3), MUDr. Stanislav Holobrada, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul.

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 877/2016/OP dne 12.12.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Nabytí pozemku - schválení A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Jamská, ZR 1 5338

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 26. 1. 2011 od 16,00 hodin v zasedací

Více

Zápis z 22. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 22. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 22. jednání Rady města Dobříše ze dne 2.10.2018 Přítomni: Omluveni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Ing. Bc. Helena Pekaríková, Mgr. Petra Neubergerová, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega,

Více

Obsah RM č. 11 ze dne ) MFK Dobříš - úpravu nájemní smlouvy v článku, kde je řešena doba trvání, výpověď a zánik nájmu...

Obsah RM č. 11 ze dne ) MFK Dobříš - úpravu nájemní smlouvy v článku, kde je řešena doba trvání, výpověď a zánik nájmu... Obsah RM č. 11 ze dne 11.4.2008 1) MFK Dobříš - úpravu nájemní smlouvy v článku, kde je řešena doba trvání, výpověď a zánik nájmu.... 3 2) Josef Voltr - pronájem pozemku (zeleného pásu) před prodejnou

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 91.

Více

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, MUDr. Forstová, MUDr. Blažek, p. Fořt p. Brom - tajemník MěÚ, JUDr.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne

20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne 20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne 19.8.2010 Přítomni: Členové ZO: Pejcha Jiří ing., Weselý Aleš ing., Hrdinová Vladimíra, Seknička Pavel, Pavelka Stanislav, Záškoda Miroslav,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.11.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 1) Volba návrhové komise a OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.01.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Ing. Moučka, p. Christelbauer. 1. Starosta Inženýrské sítě v okrajových částech města. Usnesení č. 4489/2018

Ing. Moučka, p. Christelbauer. 1. Starosta Inženýrské sítě v okrajových částech města. Usnesení č. 4489/2018 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 93. jednání Rady města

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 6. října 2014

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 6. října 2014 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 6. října 2014 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Lácha, Josef Novák, Stanislav Kahuda Omluven: Vlasta Tišlerová, Josef

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svobodová Omluveni: Ing.

Více

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu.

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu. USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2008 konané dne 13. února 2008 RM schvaluje: 1. Obsah textu veřejného oznámení konkurzních řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky Základní školy Tišnov, Smíškova 840, okres

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne 30. 10. 2018 Přítomni: Omluveni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Ing. Bc. Helena Pekaríková, Mgr. Petra Neubergerová, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega,

Více

Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne 24. 11. 2011 Přítomni: Omluveni: Mgr. Jaroslav Melša, Eva Marvanová, PhDr. Jan Bureš, Ph.D., Ing. Martin Musil, Ing. Bohumila Budková Mgr. Jan Bláha, RNDr.

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-89-2018 Termín jednání 19. března 2018 Začátek jednání 14:00 Ing. Zdeněk Praus Starosta městyse Bc. Miloš Tichý Místostarosta městyse Přítomni

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne 03.09.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Usnesení. z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin. v kanceláři starosty města

Usnesení. z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin. v kanceláři starosty města Usnesení z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 15.5.2017 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: dle prezenční listiny 4, od 14.47 5 (Mgr. Tojmarová) Upraveno! RaM po projednání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

Zápis z 6. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 6. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 6. jednání Rady města Dobříše ze dne 4. 3. 207 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Mgr. Petra Neubergerová, Ing. Tomáš Hadžega, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Radek Vystyd, MPA

Více

USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 18/2012 ze schůze Rady města Čelákovic 20. září 2012

USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 18/2012 ze schůze Rady města Čelákovic 20. září 2012 USNESENÍ RADY MĚSTA Usnesení č. 18/2012 ze schůze Rady města Čelákovic 20. září 2012 Rada města Čelákovic: 1.1. Schvaluje předložený program jednání 1.2.1. Jmenuje Miloše Sekyru ověřovatelem usnesení.

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 1. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 1. jednání Rady města Dobříše ze dne 07. 01. 2015 Přítomni: Mgr. Stanislav Vacek, Mgr. Petra Neubergerová, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega, Radek Řechka, Radek Vystyd, Ing. Bohumila

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Jednání Rady města Broumova č. 39 ze dne

Jednání Rady města Broumova č. 39 ze dne Jednání Rady města Broumova č. 39 ze dne 23. 4. 2008. Přítomni: JUDr. Růčková, Bc. Franc, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Marek, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : -------------

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 1. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 09.01.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 11-2008 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28.8. 2008 od 18.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.9.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 599. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-77-2017 Termín jednání 4. října 2017 Začátek jednání 13:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Stanislav

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Z Á P I S č.9/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.9/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.9/ 2 0 1 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 5.9. 2018 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/19/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 9. 2012 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

USNESENÍ č. 2/2013. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 27. května 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2013. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 27. května 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2013 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 27. května 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017 Program: 1. Městská policie Trutnov. 2. Kotelny. 3. Žádost o schválení přijetí sponzorského daru. 4. Žádost o schválení investice

Více

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne 13.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing. Jan Landa,

Více

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Přítomni: 8 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing. arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, Petr

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan Zápis č. 1/2008/10 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 27. 2. 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Jiří Švanyga Vlasta Sedláková Ing. Zdeněk Škromach Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 34.

Více

Zápis ze 17. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis ze 17. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis ze 17. jednání Rady města Dobříše ze dne 21. 8. 2018 Přítomni: Omluveni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Mgr. Petra Neubergerová, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega, Radek Vystyd, MPA, JUDr.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 24. 6. 2009 v zasedací místnosti MěÚ

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 2

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 2 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 20.2.2017 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 2 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Dvořáková Vlaďka příchod v 19:15, Vrábelová

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis z 18. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 18. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 18. jednání Rady města Dobříše ze dne 22. 8. 2017 Přítomni: Omluveni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Mgr. Petra Neubergerová, MUDr. Stanislav Holobrada, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega,

Více

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 5 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 8. 10. 2015 Zapsal : Josef Klíma 8. 10. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 8. 10. 2015

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 4 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2.2.2015 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht (příchod v 16:50), PhDr. Ilona

Více

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne 26.1.2009 37/3/R/2009 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.1/1/r/2009, 4/1/R/2009, 5/1/R/2009. II. schvaluje začlenění rozhodčí

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 24. schůzi dne 12. 1. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.2.2018 v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Přítomní: Ing. Radka Formánková - starostka Lumír Konečný - místostarosta. MUDr. Petr Fila-radní,

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 17

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 17 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 12.12.2016 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 17 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Dvořáková Vlaďka, Vrábelová Kateřina,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 05.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2011 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více