HROMADNÁ DOPRAVA V OPAVĚ. Zastávka. zóna. Pondělí - Neděle. Kylešovice, Vaníčkova 30 Stadion 30. Jatky 30 Ostroj 30 Jatky 30. Anenská 30.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HROMADNÁ DOPRAVA V OPAVĚ. Zastávka. zóna. Pondělí - Neděle. Kylešovice, Vaníčkova 30 Stadion 30. Jatky 30 Ostroj 30 Jatky 30. Anenská 30."

Transkript

1 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

2 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

3 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

4 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

5 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

6 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

7 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

8 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

9 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

10 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

11 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

12 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

13 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

14 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

15 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

16 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

17 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

18 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

19 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

20 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

21 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

22 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

23 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

24 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

25 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

26 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

27 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

28 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

29 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: Kylešovice, Vaníčkova Stadion a Východní nádraží a Praskova Ostroj Anenská a Holasická a Ratibořská a Vrchní a U Cukrovaru Pekařská a Divadlo a U soudu Horovo náměstí a Nemocnice a Městský hřbitov Englišova Dostojevského Vančurova Prokopa Holého Šeděnkova Jaktař, U Jaktarky a Jaktař Platnost od..

30 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

31 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

32 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

33 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

34 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

35 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

36 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

37 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

38 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

39 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

40 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

41 MĚSTSKÁ Bílovecká, OPAVA, tel: fax: a Jaktař Jaktař, U Jaktarky Šeděnkova a Stará silnice SME a Divadlo a Dolní náměstí a Praskova a Východní nádraží a Stadion Kylešovice, Vaníčkova Platnost od..

PONDĚLÍ - NEDĚLE, SVÁTKY

PONDĚLÍ - NEDĚLE, SVÁTKY 5 7 8 9 a Holasická 3 a Partyzánská 3 a U Cukrovaru 3 a Vrchní 3 a Ratibořská 3 a Holasická 3 Platnost od 1.9. 23 MĚSTSKÁ 3 4 6 1 45 3 45 3 45 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:553624928 2 3 4 7 8

Více

PONDĚLÍ - NEDĚLE, SVÁTKY

PONDĚLÍ - NEDĚLE, SVÁTKY 5 7 8 9 a Holasická 3 a Partyzánská 3 a U Cukrovaru 3 a Vrchní 3 a Ratibořská 3 a Holasická 3 Platnost od 3.. 23 MĚSTSKÁ 3 4 45 3 45 3 45 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:553624928 2 3 4 7 8 a Holasická

Více

02 25 19K 49 49 23 57K 45 16K 07 17K 17 17K 13K. K - Končí v zastávce Kylešovice, škola a - Bezbariérová zastávka - zastávka na znamení

02 25 19K 49 49 23 57K 45 16K 07 17K 17 17K 13K. K - Končí v zastávce Kylešovice, škola a - Bezbariérová zastávka - zastávka na znamení MĚSTSKÁ Sluneční Vančurova Prokopa Holého a Stará silnice Hradecká Kylešovice, Hlavní 5 6 8 9 7 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:55759 fax:55698 5 K 9 9 9 9 57K 5 K K K K K 58 K 8 8 K 9K 5 K 5 55 K K K Platnost

Více

Pracovní dny 44 D 20 D D D DT 16 D 50 D 22 D 55 D D 57 D

Pracovní dny 44 D 20 D D D DT 16 D 50 D 22 D 55 D D 57 D Slavkov / Slavkov, u areálu / Slavkov, Černá cesta / Slavkov, Latarna / - (Otice, statek) / - (Otice, Slavkovská) / - (Otice, kaple) / Psychiatrická léčebna, / Nemocnice Horovo náměstí U soudu Divadlo

Více

56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z

56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z 16Z 36Z 56Z MĚSTSKÁ Zastávka Kateřinky 3 a Ratibořská 3 1 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:553698 56Z Z 36Z 56Z Z 36Z 56Z Z 36Z 56Z Z 56Z Z 36Z 56Z Z 36Z 56Z Z 36Z 56Z Z 36Z 56Z Platnost od 1.9. MĚSTSKÁ

Více

HROMADNÁ DOPRAVA V OPAVĚ. Zastávka. zóna Kateřinky 30 Švédská kaple 30

HROMADNÁ DOPRAVA V OPAVĚ. Zastávka. zóna Kateřinky 30 Švédská kaple 30 MĚSTSKÁ Zastávka a Nemocnice 3 Psychiatrická léčebna 3 a Albert hypermarket 3 Zem. tech. škola 3 1 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA, tel:553759 fax:55398 8 58 8 58 3 3 51 31 51 31 51 31 51 31 51 31 51 31 51

Více

31 42Z 51 02Z 11 52Z 12Z

31 42Z 51 02Z 11 52Z 12Z MĚSTSKÁ Stadion 3 1 3 6 8 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:5536498 31 4Z 51 Z 5Z Z 38 58 31 51 Platnost od 1.4. MĚSTSKÁ Stadion 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:5536498 3 43Z 5 Z 53Z

Více

37 49 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z

37 49 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z Stadion 3 Papírny 3 Platnost od 1.9. MĚSTSKÁ 1 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA, tel:553759 fax:55398 37 9 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 37 37 9 3 5 Stadion 3 Papírny 3 Platnost od 1.9. MĚSTSKÁ 8 Bílovecká 98, OPAVA,

Více

51 15 36 55 17 36 53 17F 31P 56 26 06 56 36 26 06 36 06 26 46 06 26 46 06 26 46 06 26P 36 16 56 21P 57 58 51 56

51 15 36 55 17 36 53 17F 31P 56 26 06 56 36 26 06 36 06 26 46 06 26 46 06 26 46 06 26P 36 16 56 21P 57 58 51 56 2 MĚSTSKÁ Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:553624928 Zastávka Kaufland 3 Městský hřbitov 35/35, 3 Platnost od 1.3. 1 1 3 < 6 5 7 6 9 8 51 36 55 36 53 F 31P 56 56 36 36 26 26 26 26P 36 56 P 58 51 56

Více

03V 20V V 34 01V 21V 45 09V V V 55

03V 20V V 34 01V 21V 45 09V V V 55 MĚSTSKÁ Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:55759 fax:55698 Zastávka Platnost od.. < 6 7 9 6 7 8 9 5 55 V V 5 5 5 V V V 5 V 7 V V 55 V 7 6 V V V 55 V - Jede přes Vávrovice, Opavia 5 V 8 5 55 V V 5 V 7 V V 55 MĚSTSKÁ

Více

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ OKRUŽNÍ JÍZDY HISTORICKÝM AUTOBUSEM

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ OKRUŽNÍ JÍZDY HISTORICKÝM AUTOBUSEM .. Nádraží 5 7 1 5 5 .. Nádraží 4 7 5 5 .. Nádraží 1 4 5 7 5 55 5 55 5 .. Nádraží 1 4 8 5 5 .. Nádraží 5 7 8 7 57 7 57 7 .. Nádraží 1 5 7 5 5 .. Nádraží 4 5 8 4 4 4 .. Nádraží 4 4 4 4 .. Nádraží 1 4 7

Více

Směr Hnidousy Platí od : 1.7.2015

Směr Hnidousy Platí od : 1.7.2015 5002 MAD Kladno,linka č.2: Nám. Svobody Hnidousy VÝLUKOVÝ 1 +0 Nám.Svobody 1 +2 Gymnasium 1 + Central 1 +5 Divadlo 1 + Autobusové nádraží 1 + U hřbitovů 1 +11 Na kopci 1 +1 Havlíčkovo náměstí 1 +1 Hnidousy

Více

NÁVRH Specifikace nemovitostí určených k uzavření budoucích smluv o převodu nemovitostí z vlastnictví kraje darem

NÁVRH Specifikace nemovitostí určených k uzavření budoucích smluv o převodu nemovitostí z vlastnictví kraje darem NÁVRH Specifikace nemovitostí určených k uzavření budoucích smluv o převodu nemovitostí z vlastnictví kraje darem 1) Budoucí převod částí pozemku darem Středisko Bruntál Vrbno pod Pradědem 1716/1 dle GP

Více

PŘÍLOHA č. 1 ke Smlouvě o provádění úklidu města a dalších činností s tím souvisejících POLOŽKOVÝ CENÍK

PŘÍLOHA č. 1 ke Smlouvě o provádění úklidu města a dalších činností s tím souvisejících POLOŽKOVÝ CENÍK PŘÍLOHA č. 1 POLOŽKOVÝ CENÍK Činnost prováděná v rámci úklidu jednotka Kč/jednotka bez DPH Pokosení trávníku v rovině do 10 000m 2, včetně m 2 pokoseného 1,50 odstranění odpadů trávníku Pokosení trávníku

Více

URCENi VEREJNEHO PROSTRANSTVi

URCENi VEREJNEHO PROSTRANSTVi STATUTARNI MESTO OPAVA URCENi VEREJNEHO PROSTRANSTVi Pi'iloha c. 1 Obecne zavazne vyhlasky c. 2/2016, o mistnim poplatku za uzivani verejneho prostranstvi Ocinnost od: Od patnacteho dne po dni vyhlaseni

Více

Pracovní dny Platnost od

Pracovní dny Platnost od Metropol 01 U Zimního stadionu 01 B B B B B B B B B B B B B B B 5.51 5.52 5.54 5.55 5.56 5.58 6.00 6.03 6.04 6.05 6.06 6.07 6.08 6.11 6.12 6.14 6.15 6.16 6.18 6.20 6.23 6.24 6.25 6.26 6.31 6.32 6.34 6.35

Více

Platí od do MHD TEPLICE PRACOVNÍ DNY

Platí od do MHD TEPLICE PRACOVNÍ DNY 585 Trnovanská,Rudné doly,náměstí 1 4.37 4.38 4.40 4.41 5.00 5.02 5.03 5.04 5.05 5.06 5.07 5.08 5.09 - - - - - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - - Bystřany, hřbitov 3 5.16 5.19 5.23 5.25 5.28 5.32

Více

Slovo starosty Vá ení obèané, Podìkování POLICIE ÈESKÉ REPUBLIKY DÌKUJE

Slovo starosty Vá ení obèané, Podìkování POLICIE ÈESKÉ REPUBLIKY DÌKUJE p p p p p p STUDENSKÝ TEP 2 3 STUDENSKÝ TEP Letní setkání v Maršovì STUDENSKÝ TEP 4 Žlutý den v Olšanech - nahoøe, dole - oprava silnic ve Studené 5 STUDENSKÝ TEP Konec loòského a zaèátek nového škol.roku

Více

Platí od PRACOVNÍ DNY. MHD TEPLICE Stanice. Zóna

Platí od PRACOVNÍ DNY. MHD TEPLICE Stanice. Zóna 585 Trnovanská,Rudné doly,náměstí 1 4.39 4.40 4.42 4.43 4.44 4.45 4.46 4.47 4.48 4.49 4.51 4.54 4.55 5.00 5.02 5.03 5.04 5.06 5.07 5.08 5.09 - - - - - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - - Bystřany,

Více

15X. celodenní nástup předními dveřmi

15X. celodenní nástup předními dveřmi X ve dnech.. a.. Divadlo Malá Hradební d Hlavní nádraží ČD Čajkovského Cukrovar Vodárna Zdymadla U Vodopádu Kotva L Pražská Hřbitov Vaňov Revoluční, Ústí nad Labem tel. :,, internet : www.dpmul.cz Pátek..

Více

Plán udržitelné městské mobility Opava Strategie, analýza, návrh, akční plán

Plán udržitelné městské mobility Opava Strategie, analýza, návrh, akční plán Plán udržitelné městské mobility Opava Strategie, analýza, návrh, akční plán UDIMO spol. s r. o. zpracovatel projektu Ing. Bc. Martin Dostál, Ing. Petr Macejka CÍL PLÁNU MOBILITY Uspokojení potřeb mobility

Více

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje Provozovatel linky 895 3 - Dopravní podnik města Olomouce, a.s., Koželužská 1, 771 Olomouc, tel. 5855331, fax 5855335 @ Trnkova 71 0 @ V Kotlině 71 2 @ Šantovka 71 4 @ Tržnice 71 6 @ Okresní soud 71 8

Více

INFORMÁTOR PROSINEC 2017

INFORMÁTOR PROSINEC 2017 INFORMÁTOR PROSINEC 2017 Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z. s. Oblastní odbočka OPAVA Časopis vychází pro vnitřní potřebu členů Oblastní odbočky SONS ČR, zapsaný spolek OPAVA a jejich

Více

Seznam linek zařazených do ODIS stav k 1. 1. 2016

Seznam linek zařazených do ODIS stav k 1. 1. 2016 Seznam linek zařazených do stav k 1. 1. 2016 1 915001 DPO MHD Ostrava 2 915002 DPO MHD Ostrava 3 915003 DPO MHD Ostrava 4 915004 DPO MHD Ostrava 5 915005 DPO MHD Ostrava 6 915006 DPO MHD Ostrava 7 915007

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Zápis z Fóra Zdravého města Opava Datum konání: 21. 3. 2012 od 16:00 Místo konání: Obecní dům Sál purkmistrů Přítomno: 67 občanů Program: - uvítání primátorem města Z. Jiráskem a

Více

Výsadby byly provedeny TSO, s.r.o. Realizace projektu stála celkem 1,36 mil Kč, z toho 0,9 mil Kč bylo spolufinancováno z OPŽP.

Výsadby byly provedeny TSO, s.r.o. Realizace projektu stála celkem 1,36 mil Kč, z toho 0,9 mil Kč bylo spolufinancováno z OPŽP. Odbor rozvoje města a strategického plánování STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KOMUNITNÍ PLÁN ZDRAVÍ A KVALITY ŽIVOTA 2013 2014 a JEHO PLNĚNÍ A. ÚŘAD, KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ Opatření A. 1 Aktivita města na sociálních

Více

24.9.2014 PARDUBICE TRANSFORMACE SOC. ZAŘÍZENÍ V MSK

24.9.2014 PARDUBICE TRANSFORMACE SOC. ZAŘÍZENÍ V MSK 24.9.2014 PARDUBICE TRANSFORMACE SOC. ZAŘÍZENÍ V MSK Marianum, p. o. - výchozí stav Sídlo organizace: Rooseveltova 47, Opava Poskytované soc. služby: domov pro osoby se zdravotním postižením, centrum denních

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED

ROZPOČTOVÝ VÝHLED PŘÍLOHA č. 2 k usn.č. 540/27 ZM 17, 1 b) 1 ROZPOČTOVÝ VÝHLED 2019-2020 PŘÍJMY Návrh rozpočtu na rok 2018 Výhled 2019 Výhled 2020 Daňové příjmy pol. 1xxx 895 573 700 891 573 700 891 573 700 pol. 111 daň

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Zápis z Fóra s veřejnou diskusí Datum konání: 05. 10. 2015 od 16:00 Místo konání: Kulturní dům Na Rybníčku Přítomno: 70 občanů Program: - uvítání a prezentace aktivit ve vztahu k

Více

RADA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY USNESENÍ. z mimořádné 36. schůze RADY

RADA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY USNESENÍ. z mimořádné 36. schůze RADY RADA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY USNESENÍ z mimořádné 36. schůze RADY STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY dne 15. 5. 2018 2 36. MRMO 15. 5. 2018 Mimořádné schůze Rady statutárního města Opavy konané dne 15. 5. 2018

Více

NÁVRH Specifikace nemovitostí určených k nabytí nemovitostí do vlastnictví kraje darem a koupí

NÁVRH Specifikace nemovitostí určených k nabytí nemovitostí do vlastnictví kraje darem a koupí NÁVRH Specifikace nemovitostí určených k nabytí nemovitostí do vlastnictví kraje darem a koupí a) Nabytí nemovitostí darem 1) Nabytí části stavby silnice vč. mostů darem Katastrální území Číslo parcely

Více

Seznam integrovaných linek v ODIS stav k 14. 12. 2014

Seznam integrovaných linek v ODIS stav k 14. 12. 2014 Seznam integrovaných linek v stav k 14. 12. 2014 1 915001 DPO MHD Ostrava Hlavní nádraží Křižíkova - Karolina - Důl Jeremenko - Poliklinika - Dubina Interspar 2 915002 DPO MHD Ostrava Hlavní nádraží Křižíkova

Více

N 11N 31N 52RN

N 11N 31N 52RN 5 8 Karla IV. Šafaříkovo náměstí V Zeleni Novosedlické náměstí Poslední cesta Kamenný Vrch Kamenný Vrch škola ZPA Krajský soud Mírové náměstí Revoluční Divadlo Západní nádraží ČD Dílny ČD Sklárna Na Luhách

Více

Operační plán zimní údržby místních komunikací na území Statutárního města Opavy na rok 2013/2014

Operační plán zimní údržby místních komunikací na území Statutárního města Opavy na rok 2013/2014 Operační plán zimní údržby místních komunikací na území Statutárního města Opavy na rok 2013/2014 2013 Marek WITASSEK vedoucí úseku komunikací Aleš ŽIŽLAVSKÝ v. r. jednatel a ředitel společnosti Úvod:

Více

Operační plán zimní údržby místních komunikací na území Statutárního města Opavy na rok 2015/2016

Operační plán zimní údržby místních komunikací na území Statutárního města Opavy na rok 2015/2016 Operační plán zimní údržby místních komunikací na území STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY na rok 2015/2016 2015 Marek WITASSEK vedoucí úseku komunikací Ing. Jan HAZUCHA v. r. ředitel společnosti Úvod: Realizátorem

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 368-10/15 O ceně pozemků p.č. 2349/9, 2349/10, 2349/11 a 2370/2 v k.ú.opava-předměstí, obec Opava, kraj Moravskoslezský Objednatel znaleckého posudku: Statutární město Opava Horní náměstí

Více

36T 16T 56T 56T 46T 56T 56T 06T 16T 16T 16T 36T 16T 16T 56T 56T 36T 46T 36T 06T 13T

36T 16T 56T 56T 46T 56T 56T 06T 16T 16T 16T 36T 16T 16T 56T 56T 36T 46T 36T 06T 13T 3 MĚSTSKÁ < 5 6 8 5 6 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:553698 36T T 56T 56T 6T 56T T T T 36T T T 56T 56T 36T 6T T T T 56T T 36T 56T T 36T 56T T 36T 56T 31T T - Nejede přes zastávku Kateřinky, Stříbrné

Více

Hvězda - Bezručova (Z) - Kampus - Poliklinika - Hilarova - Bělehradská (T) - Malátova - Máj Elba - Stavbařů - MÍROVÁ

Hvězda - Bezručova (Z) - Kampus - Poliklinika - Hilarova - Bělehradská (T) - Malátova - Máj Elba - Stavbařů - MÍROVÁ 2: MÍROVÉ NÁMĚSTÍ - MÍROVÁ a MÍROVÉ NÁMĚSTÍ - Revoluční - Divadlo Malá Hradební - HLAVNÍ NÁDRAŽÍ - Drogerie - Japex - (Hostovická - Pod Svahem - Hostovická) - Teplárna - Trmická Globus - Nové Předlice

Více

Pracovní dny. Pracovní dny

Pracovní dny. Pracovní dny Platnost od..7 do 8..8 Most, nádraží Most, TESCO Most, zimní stadion Most, sportovní hala Most, obchodní dům PRIOR Most,. náměstí Most, Čs.mládeže Most, Dopravní podnik Most, Severografia Most, Velebudická

Více

USNESENi RADY STATUTARNIHO MESTA OPAVY

USNESENi RADY STATUTARNIHO MESTA OPAVY RADA STATUTARNIHO MESTA OPAVY USNESENi z mimoradne 7. schuze RADY,, v STATUTARNIHO MESTA OPAVY dne 5. 5. 2015 2 7. MRMO 5. 5. 2015 Mimořádné schůze Rady Statutárního města Opavy konané dne 5. 5. 2015 se

Více

Seznam integrovaných linek v ODIS stav k 1. 1. 2015

Seznam integrovaných linek v ODIS stav k 1. 1. 2015 Seznam integrovaných linek v stav k 1. 1. 2015 1 915001 DPO MHD Ostrava Hlavní nádraží Křižíkova - Karolina - Důl Jeremenko - Poliklinika - Dubina Interspar 2 915002 DPO MHD Ostrava Hlavní nádraží Křižíkova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1606-105/2013 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně pozemků parc.č. 510/5, 612/44, 2162/59, 2373/516, 2506/8, 2530/317, 2663/220, 2702/312 katastrální území Opava - Předměstí, parc.č.

Více

Příloha č. 1 ke Smlouvě o nájmu tepelných zdrojů včetně rozvodů tepla ze dne 1.6.1998

Příloha č. 1 ke Smlouvě o nájmu tepelných zdrojů včetně rozvodů tepla ze dne 1.6.1998 Příloha č. 1 ke Smlouvě o nájmu tepelných zdrojů včetně rozvodů tepla ze dne 1.6.1998 Kotelna Číslo popisné SZ strojní zařízení Hrnčířská 3 121 SZ Hany Kvapilové 3 2273 SZ Hany Kvapilové 13 1378 SZ Tomáškova

Více

Praha - Žižkov. Anita Prokešová Richard Ott. LS 2010/11 Urbanismus I. mapový list 56_14

Praha - Žižkov. Anita Prokešová Richard Ott. LS 2010/11 Urbanismus I. mapový list 56_14 Praha - Žižkov Popis území Čtvrť Žižkov se nachází východně od centra Prahy. Patří převážně do městské části Praha 3. Žižkov začal vznikat v druhé polovině 19. století a v roce 1922 byl připojen k Praze.

Více

Seznam integrovaných linek v ODIS stav k 1. 9. 2014

Seznam integrovaných linek v ODIS stav k 1. 9. 2014 Seznam integrovaných linek v 1 915001 DPO MHD Ostrava 2 915002 DPO MHD Ostrava 3 915003 DPO MHD Ostrava 4 915004 DPO MHD Ostrava 5 915005 DPO MHD Ostrava 6 915006 DPO MHD Ostrava 7 915007 DPO MHD Ostrava

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Kamenná 535 1 2 4 5 6 7 8 9 13 15 Janov,transformátor 16 Janov,hotel Praha 18 Janov,pošta 19 Janov,samoobsluha 22 Bedřichov,úpravna vody 23 24 25 27 Bedřichov,u stadionu 23 28 29 33 Hrabětice,mačkárna

Více

2018 Marek WITASSEK vedoucí provozovny komunikace

2018 Marek WITASSEK vedoucí provozovny komunikace Operační plán zimní údržby místních komunikací na území STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY na rok 2018/2019 2018 Marek WITASSEK vedoucí provozovny komunikace Ing. Jan HAZUCHA v. r. jednatel společnosti Úvod: Realizátorem

Více

U S N E S E N Í RADY

U S N E S E N Í RADY RADA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY U S N E S E N Í z mimořádné 39. schůze RADY STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY dne 14. 9. 2018 2 39. MRMO 14. 9. 2018 Mimořádné schůze Rady statutárního města Opavy konané dne 14. 9.

Více

PLNĚNÍ ROZPOČTU 2011. Schválený rozpočet 2011. Upravený Skutečnost 2011 PŘÍJMY

PLNĚNÍ ROZPOČTU 2011. Schválený rozpočet 2011. Upravený Skutečnost 2011 PŘÍJMY PŘÍJMY Schválený rozpočet rozpočet Skutečnost DAŇOVÉ PŘÍJMY 658 376 500,00 678 569 370,00 679 319 467,57 1xxx sdílené daně 553 000 000,00 538 300 000,00 531 967 378,06 1111 daň z příjmů FO ze závislé činnosti

Více

Směr Nám.Svobody Platí od : 27.7.2015

Směr Nám.Svobody Platí od : 27.7.2015 20 (A ) Kladno,Náměstí Svobody Slaný +0 Slaný,Palackého +2 Slaný,Šultysova + Slaný,aut.nádr. + Slaný,hotel Praha + Slaný,žel.zast. + Slaný,Netovice + Jemníky,Na mašině + Knovíz + Jemníky +2 Pchery,odb.Jemníky

Více

1: Zákaz volného pohybu psů - CELKOVÝ PŘEHLED. Legenda. Město Havlíčkův Brod. Havlíčkovo nám Havlíčkův Brod

1: Zákaz volného pohybu psů - CELKOVÝ PŘEHLED. Legenda. Město Havlíčkův Brod. Havlíčkovo nám Havlíčkův Brod Příloha č. 1 obecně závazné vyhlášky města Havlíčkův Brod č. 8/2015, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejných prostranstvích v Havlíčkově Brodě Legenda č. 1 centrum města č. 2 okolí nemocnice

Více

PRACOVNÍ DNY

PRACOVNÍ DNY - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - 585, 1 4.52 5.05 5.08 5.13 5.15 3 5.04 5.05 5.06 5.06 5.15 5.15 5.17 5.18 5.19 5.20 5.22 5.24 5.25 5.26 5.27 5.28 5.28 5.29 5.30 5.32 5 5.34 5.35 5.37 5.41 5.47

Více

Usnesení č. 62/3692 - Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 5. Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje

Usnesení č. 62/3692 - Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 5. Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje Usnesení č. 62/3692 - Příloha č. 2 Strana 1 Středisko Bruntál Smlouva Silnice Parcelní Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje BR/29/e/2010/Ha III/4422 1878 Svobodné Heřmanice

Více

Zvýšení počtu spojů linky č. 9 zajíždějících na Lesní hřbitov

Zvýšení počtu spojů linky č. 9 zajíždějících na Lesní hřbitov Zvýšení počtu spojů linky č. ve středu.., v sobotu.., v neděli.., a v pondělí.. spoje linky č. zajíždět B středa.. sobota.. neděle.. pondělí.. 7 adresa Pouchovská, Hradec Králové, tel.:, fax www.dpmhk.cz

Více

Směr Energie MAD KLADNO. Pracovní dny. Soboty, neděle a svátky. Zastávka OAZA. Platí od 1.9.2015. Poznámky: Spoj s bezbariérově přístupným vozidlem

Směr Energie MAD KLADNO. Pracovní dny. Soboty, neděle a svátky. Zastávka OAZA. Platí od 1.9.2015. Poznámky: Spoj s bezbariérově přístupným vozidlem 1 +0 OAZA 1 +2 Okrsek 1 +3 Růžové pole 1 +6 Zdrav.stř. 1 +8 Pražská křiž. 1 +10 Na Slovance 1 +1 1 +13 U Bondyho 1 +15 Divadlo 1 +16 Central 1 +19 Gymnasium 1 +21 Nám.Svobody 1 + U nemocnice 1 +2 žel.zast.město

Více

U S N E S E N Í ZASTUPITELSTVA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY

U S N E S E N Í ZASTUPITELSTVA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY ZASTUPITELSTVO STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY A U S N E S E N Í z 25. zasedání ZASTUPITELSTVA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY dne 15. 09. 2014 2 547/25 ZM 14 Volba ověřovatelů zápisu volí ověřovatele zápisu z 25. zasedání

Více

Příloha 7: Projektové listy k opatření 2

Příloha 7: Projektové listy k opatření 2 Příloha 7: Projektové listy k opatření 2 Pozn.: V případě opatření 2 jsou přiloženy pouze typové projektové listy získané od cca 1/3 potenciálních žadatelů. Projektové listy zatím nebyly shromážděny, protože

Více

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení OBSAH PREZENTACE 1. Organizační struktura přípravy IPRM 2. Téma

Více

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA A DOPRAVA ÚSTECKÉHO KRAJE

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA A DOPRAVA ÚSTECKÉHO KRAJE Revoluční, Ústí nad Labem, tel. : 8, 77, 8 7 8 Karla IV. Šafaříkovo náměstí V Zeleni Novosedlické náměstí Poslední cesta Kamenný Vrch Kamenný Vrch škola ZPA Krajský soud Mírové náměstí Revoluční Divadlo

Více

Zpravodaj Magistrátu města Opavy červen 2001

Zpravodaj Magistrátu města Opavy červen 2001 HLÁSKA Zpravodaj Magistrátu města Opavy červen 2001 Z obsahu: Změny nájemného a služeb Výsledky ankety Hlásky 100 let Zemského archivu Změny v městské dopravě Vyhlášky Sdělení Okresní knihovny Kulturní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1557-56/2013 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně 1m 2 pozemků parc.č. 2301/3, parc.č. 2303/3 a ceně 1m 2 pozemku zastavěného chatkou, zahrádkářská osada U Cukrovaru, katastrální

Více

NOČNÍ LINKA. Informace: 844 844 807 www.dpmcb.cz. Platnost: Jede denně

NOČNÍ LINKA. Informace: 844 844 807 www.dpmcb.cz. Platnost: Jede denně od.. Máj - Antonína Barcala Jaroslava Bendy Šumava Jihočeská univerzita Vysokoškolské koleje Výstaviště U Zelené ratolesti Poliklinika Sever Senovážné nám. - pošta Nádraží Metropol U Soudu Poliklinika

Více

Databáze Sčítací operáty

Databáze Sčítací operáty Databáze Sčítací operáty Soupis lokalit, u kterých jsou vytěžené informace typu: sčítané osoby a čp. Aktualizováno: 5. 9. 2017 Archiv Lokalita Okres (politický) Rok SOkA Bruntál Adamov Vrbno 1921 SOkA

Více

ŠKOLNÍ DEN PRÁZDNINY DOVOLENÁ

ŠKOLNÍ DEN PRÁZDNINY DOVOLENÁ 0 1 Náměstí Míru af 25H 40H 55H af 25H 55H af 25H 55H af af 3 Na výstavišti ag 10H 25H 40H 55H ag 25H 55H ag 25H 55H ag ag 5 Václava Klementa ah 10H 25H 40H 55H ah 25H 55H ah 25H 55H ah ah 7 Městský stadion

Více

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví. oddělení sociálně právní ochrany dětí

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví. oddělení sociálně právní ochrany dětí Mgr. Dana Balážová vedoucí Náhradní rodinná péče pro oblast Nový Bor - Arnultovice: Akátová Lidická Polní U Slévárny B. Egermanna Lipová Prokopa Velikého U Studánky Dobrovského Luční Příkrá U Vodárny Gen.Svobody

Více

Výňatek z přepravního řádu a informace o tarifu jsou zveřejněny ve vozidle na lince.

Výňatek z přepravního řádu a informace o tarifu jsou zveřejněny ve vozidle na lince. Václavské náměstí - Důl.květen - Trmická - Pod Svahem - Sibiřská - Ryjice linka č. Václavské náměstí - Důl. květen - Stará škola - Trmická - Pod Svahem - Divadlo - Pekařská - Sibiřská - Ryjice Přepravu

Více

01/2009. www.tydeniky.cz. (list 1)

01/2009. www.tydeniky.cz. (list 1) obec část obce domácnosti Brno Bohunice Ukrajinská 565 Brno Bohunice Ukrajinská 691 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 475 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 436 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 548 Brno Bohunice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2018. IČ: Horní náměstí Opava

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2018. IČ: Horní náměstí Opava ZNALECKÝ POSUDEK č. 429-17/2018 o ceně nemovitosti - jednotková cena souboru pozemků v areálu bývalých Dukelských kasáren v k.ú. Opava-Předměstí, obec Opava, kraj Moravskoslezský za předpokladu, že na

Více

PLNĚNÍ ROZPOČTU 2013

PLNĚNÍ ROZPOČTU 2013 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMY (v Kč) Skutečnost 2010 Skutečnost 2011 Skutečnost 2012 Schválený DAŇOVÉ PŘÍJMY 707 859 508,49 679 319 467,57 695 563 532,90 717 549 400,00 730 249 860,00 758 865 108,84 1xxx sdílené

Více

HROMADNÁ DOPRAVA V OPAVĚ. Zastávka. zóna. Platnost od

HROMADNÁ DOPRAVA V OPAVĚ. Zastávka. zóna. Platnost od 9 MĚSTSKÁ a Městský hřbitov 3 3 5 6 7 9 9 9 9 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 9 9 9 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 Platnost od.9. 9 MĚSTSKÁ a Městský hřbitov 3 3 5 7 9 3 5 3 5 3 5 3 5 3 5 3 5 3

Více

Výlukový jízdní řád 4420/ K xs41. B xs / / /14420

Výlukový jízdní řád 4420/ K xs41. B xs / / /14420 244 Brno - Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Bránice - Ivančice km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak/BUS 4820 4420/14404 50 B xs41 K xs41 IDS JMK S41 Brno - Miroslav, Moravské Bránice - Ivančice

Více

Seznam plakátovacích ploch - Hradec Králové

Seznam plakátovacích ploch - Hradec Králové Seznam plakátovacích ploch - Hradec Králové 0068 Mandysova (hřiště ZŠ) deska v zemi/d 0166 Piletická (Piletice náves) deska v zemi/d 0246 Svatováclavské nám. deska v zemi/d 0291 Bezručova deska v zemi/d

Více

Rychle a bez hledání drobných! Jezdit s čipovou kartou je snadnější! www.dpmlb.cz

Rychle a bez hledání drobných! Jezdit s čipovou kartou je snadnější! www.dpmlb.cz H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H Autobusové stanoviště 04:53 05:08 05:23 05:38 05:53 06:08 06:23 06:38 06:53 07:08 07:23 07:38 07:53 08:08 08:23 08:38 08:53 09:08 09:23 09:38 09:53 Václava Klementa

Více

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví. oddělení sociálně právní ochrany dětí

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví. oddělení sociálně právní ochrany dětí Mgr. Dana Balážová vedoucí Náhradní rodinná péče pro oblast Nový Bor - Arnultovice: Akátová Lidická Polní U Slévárny B. Egermanna Lipová Prokopa Velikého U Studánky Dobrovského Luční Příkrá U Vodárny Gen.Svobody

Více

dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo 51/SMMS/2009

dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo 51/SMMS/2009 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo č. 51/SMMS/2009 / Smlouva na zabezpečení veřejně prospěšných služeb ostatní služby / Město Stříbro, Masarykovo nám. 1, 349 01 S t ř í b r o, zastoupené starostou města Mgr.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Veřejná zakázka na stavební práce zadávána v otevřeném řízení 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ): ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku podlimitní Dílo je

Více

1331, 1327,1329/

1331, 1327,1329/ seč travnatých ploch (TP 1.1.) lokalita ppč výměra m 2 počet sečí celkem výměra za rok náměstí Míru 2/1, 2/2, 2/3, 2/4, 160/2, 160/4, 183, 182 1 844 8 14 752 Tyršovo náměstí 191, 195, 395, 192/4, 1 386

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0024432/19//DOP/JLa Č.j.: MULTM/0026021/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

PŘÍJMY. Návrh rozpočtu na rok 2015. Stránka 1 PLNĚNÍ ROZPOČTU 2014. Schválený rozpočet na rok 2009. Schválený. Schválený.

PŘÍJMY. Návrh rozpočtu na rok 2015. Stránka 1 PLNĚNÍ ROZPOČTU 2014. Schválený rozpočet na rok 2009. Schválený. Schválený. Stránka 1 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMY rozpočet na rok rozpočet na rok rozpočet na rok rozpočet na rok rozpočet rozpočet na rok Skutečnost DAŇOVÉ PŘÍJMY 730 639 000 673 982 401,27 649 530 000 707 859 508,49

Více

OBJÍŽĎKOVÉ JÍZDNÍ ŘÁDY MĚSTSKÉ DOPRAVY PŘI VÝLUCE V ULICI NA RADOUČI

OBJÍŽĎKOVÉ JÍZDNÍ ŘÁDY MĚSTSKÉ DOPRAVY PŘI VÝLUCE V ULICI NA RADOUČI OBJÍŽĎKOVÉ JÍZDNÍ ŘÁDY MĚSTSKÉ DOPRAVY PŘI VÝLUCE V ULICI NA RADOUČI platí od 6. června s úpravami od 1. srpna pravděpodobně do poloviny srpna LINKY A/ B/ C/ 10/ 20/ 30/ 31/ 50/ 80 Jan Holub červen 2011,

Více

Komunikační vagón rozpis jízd od

Komunikační vagón rozpis jízd od PONDĚLÍ - ČTVRTEK SMĚR DEPO HOSTIVAŘ - NEMOCNICE MOTOL linka A DEPO HOSTIVAŘ 9:49:05 11:05:10 SKALKA 6:44:15 7:40:15 8:39:05 9:51:30 11:07:40 STRAŠNICKÁ 6:46:50 7:42:50 8:41:40 9:54:05 11:10:25 ŽELIVSKÉHO

Více

Povodňový jízdní řád. Linka č.1 - Chrochvice - Želenice - Hlavní nádraží PÁTEK 7.6.2013

Povodňový jízdní řád. Linka č.1 - Chrochvice - Želenice - Hlavní nádraží PÁTEK 7.6.2013 Linka č.1 - Chrochvice - Želenice - Hlavní nádraží PÁTEK 7.6.2013 hod. ZASTÁVKA - HLAVNÍ NÁDRAŽÍ 40 05 00,20,40 SEZNAM ZASTÁVEK 06 00,20,40 HLAVNÍ NÁDRAŽÍ 07 00,20,40 VÝTOPNY 08 00,20,40 HUSITSKÁ 09 00,20,40

Více

RADA STATUTARNfHO MESTA OPAVY USNESENI. z mimoradne 3. schuze. RADY STATUTARNiHO MESTA OPAVY. dne 22. 12. 2014

RADA STATUTARNfHO MESTA OPAVY USNESENI. z mimoradne 3. schuze. RADY STATUTARNiHO MESTA OPAVY. dne 22. 12. 2014 RADA STATUTARNfHO MESTA OPAVY, USNESENI z mimoradne 3. schuze RADY STATUTARNiHO MESTA OPAVY dne 22. 12. 2014 2 3. MRMO 22. 12. 2014 Mimořádné schůze Rady Statutárního města Opavy konané dne 22. 12. 2014

Více

Městská hromadná doprava v Pardubicích

Městská hromadná doprava v Pardubicích Čepí,prodejna - Starý Mateřov,křižovatka - Pardubice,Hlavní nádraží Pardubice,,.listopadu Pardubice,,Hlavní nádraží-výstup 7 8 9 54 - ízdenkový automat - zóna II - zastávka je bezbariérově přístupná Platnost

Více

RADA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY

RADA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY Stránka 1 z 11 RADA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY U S N E S E N Í 14. schůze Rady statutárního města Opavy konané dne 2.5.2019 v 09:00 hodin v zasedací místnosti rady, přízemí vlevo, budova Hlásky, Horní nám.

Více

<

< Vozovna DP Chemopharma Sigma Klíše lázně V Besídkách Kaufland Solvayova Hraničář Divadlo Malá Hradební d Hlavní nádraží ČD Krajský soud Děčínská Třebízského Střekov nádraží ČD Karla IV. Šafaříkovo náměstí

Více

MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE 2016

MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE 2016 MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE 2016 ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY Multifunkční hřiště s umělým povrchem včetně oplocení ZŠ Východní Zhotovitel: EUROGREEN CZ s. r. o., Jiřetín pod Jedlovou Cena díla: 3.067.340

Více

Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání:

Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání: PŘÍLOHA Č. 1 K OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠCE MĚSTA JESENÍKU č. 1 /2015 Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání: Centrum

Více

Rozpočtový výhled

Rozpočtový výhled Stránka1 Finanční a rozpočtový odbor FARO (ORJ 0020) 154,605,200 156,667,500 156,367,500 0000 běžné výdaje - nákup materiálu (sáčky na psí exkrementy + známky) 150,000 150,000 150,000 0000 běžné výdaje

Více

Globus - Globus - Sklárna - Divadlo - Malá Hradební - Hlavní nádraží ČD - Kamenný Vrch - Karla IV. linka č. Globus - Nové Předlice - Divadlo - Kamenný Vrch - Karla IV. Přepravu zajišťuje: Dopravní podnik

Více

15.06 15.08 15.10 15.11 15.13 15.14 15.16 < < < 15.18 15.20 15.22 15.23 15.24 15.25 15.26 15.27 15.28 15.29 15.31 15.32 15.34 15.36 15.37 15.

15.06 15.08 15.10 15.11 15.13 15.14 15.16 < < < 15.18 15.20 15.22 15.23 15.24 15.25 15.26 15.27 15.28 15.29 15.31 15.32 15.34 15.36 15.37 15. Krupka, sídliště - Maršov, škola - Chlumec - Přestanov - Chabařovice kostel - Nové Předlice - Divadlo - Hlavní nádraží ČD linka č. Krupka sídliště - Chlumec - Přestanov - Chabařovice kostel - Nové Předlice

Více

Veřejná zeleň ve městě Liberci

Veřejná zeleň ve městě Liberci Veřejná zeleň ve městě Liberci Město Liberec má, na rozdíl od jiných měst podobné velikosti, atypickou strukturu systému zeleně. Tato skutečnost je dána zejména urbanistickým členěním zástavby, kdy v jiných

Více

SMĚR: NEMOCNICE Zajišťuje: FTL - First Transport Lines, a.s., Prostějov,Letecká 8,tel: , fax:

SMĚR: NEMOCNICE Zajišťuje: FTL - First Transport Lines, a.s., Prostějov,Letecká 8,tel: , fax: autobusová st. 41 Dolní FTL 41 Šárka lékárna 41 4 Šárka 41 Brněnská 41 Poděbradovo nám. 41 Platí od 0.. SMĚR: NEMOCNICE Zajišťuje: FTL - First Transport Lines, a.s., Prostějov,Letecká,tel:,4 fax:4 www.ftl.cz

Více

Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje. Katastrální území. nad Moravicí

Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje. Katastrální území. nad Moravicí Strana 1 Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje Středisko Bruntál 1) Zřízení věcného břemene BR/10/e/2013/Ha II/452 2493/4 Leskovec uložení do pom. 2 100 200 2663/19 nad

Více

38 g/m 2. balení: 250 ks/bal. Papírové ručníky ZZ zelené vrstvy: 1 rozměr: 23 x 23 vyrobeno: 100% recykl. balení: 250 ks/bal

38 g/m 2. balení: 250 ks/bal. Papírové ručníky ZZ zelené vrstvy: 1 rozměr: 23 x 23 vyrobeno: 100% recykl. balení: 250 ks/bal O P A M E T A L s. r. o. Dobšická 3661/26, 669 02 Znojmo 2 Korespondenční adresa: Vančurova 28, 746 01 Opava Tel.: 776 800 550 ; email: info@opametal.cz Zapsána u rejstříkového soudu v Brně spisová značka

Více

11x 42GH. 14x. G - Podvihov Na Nové x - Nejede přes Podvihov H - Jede ve dnech šk.vyuč.

11x 42GH. 14x. G - Podvihov Na Nové x - Nejede přes Podvihov H - Jede ve dnech šk.vyuč. Chvalíkovice 5/5 Chvalíkovice, Obecní úřad 5/5 Vršovice 5/5 Raduň, škola 5/5 Raduň, Komárovská 5/5 Podvihov, Kom.Chal. vodárna, 5/5 Podvihov, Kom.Chal. hlavní Podvihov, Na Nové Podvihov, hostinec Podvihov,

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA ZASTUPITELSTVO STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY USNESENÍ z 34. zasedání ZASTUPITELSTVA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY dne 17. 9. 2018 2 34. ZMO 17. 9. 2018 672/34 ZM 18 Volba ověřovatelů zápisu volí ověřovatele zápisu

Více

INFORMÁTOR ČERVEN 2019

INFORMÁTOR ČERVEN 2019 INFORMÁTOR ČERVEN 2019 Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek Oblastní odbočka OPAVA Časopis vychází pro vnitřní potřebu členů SONS ČR, z. s. Oblastní odbočky OPAVA

Více

Pracovní dny. Pracovní dny

Pracovní dny. Pracovní dny Platnost od 9..8 do..9 Most, nádraží Most, TESCO Most, zimní stadion Most, sportovní hala Most, obchodní dům PRIOR Most,. náměstí Most, Čs.mládeže Most, Dopravní podnik Most, Severografia Most, Velebudická

Více

Směr Slaný,aut.nádr. Platí od : 27.7.2015

Směr Slaný,aut.nádr. Platí od : 27.7.2015 20 (A ) Kladno,Náměstí Svobody Slaný 1 +0 Nám.Svobody 1 +2 Gymnasium 1 + Central 1 + Divadlo 1 + Autobusové nádraží 1 + Poldi 1 + Průmyslová 1 + Kübeck 1 + 1 + 2+ Vinařice,východ 2+ Pchery,Humny 2+2 Pchery,křiž.

Více