USNESENÍ RADY ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ RADY ze dne 2. 4. 2013"

Transkript

1 USNESENÍ RADY ze dne č. 60/2013 souhlasí s umístěním stavby vodovodní, kanalizační a plynové přípojky pro prodejnu potravin č.p.1031 na pozemku v k.ú. Libuš do pozemku ve vlastnictví Hlavního města Prahy, ve správě MČ Praha-Libuš parc.č dle projektové dokumentace vypracované Ing. Václavem Čuřínem, autorizovaným technikem ČKAIT z 02/2013 za splnění následujících podmínek: - bude vydáno kladné stanovisko správce komunikace t.j. Technické správy komunikaci hl. m. Prahy, - pro uložení přípojek do pozemků ve vlastnictví Hlavního města Prahy, ve správě MČ Praha Libuš parc. č v k.ú. Libuš bude před zahájením stavby uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o úplatném zřízení věcných břemen v souladu se schválenými Zásadami pro zřizování věcných břemen a stanovení náhrad za jejich zřízení, - bude zachován průchod na chodníku v komunikaci v ulici Libušská, - po dokončení stavby budou stavbou dotčené konstrukce a pozemky uvedeny do původního stavu, - tento souhlas se vydává za správce pozemků parc. č v k. ú. Libuš a nenahrazuje vyjádření vlastníků sítí infrastruktury, vyjádření k výkopovým pracím a neřeší zábor veřejného prostranství. č. 61/2013 souhlasí s umístěním stavby STL plynovodu PE 63 o délce 70 m a plynovodních přípojek STL PE 40 do pozemků ve vlastnictví Hlavního města Prahy, ve správě MČ Praha-Libuš parc. č. 439/3 a 429/15 oba v k.ú. Libuš pro bytové domy č.p , č.p , v ulici V Rohu dle projektové dokumentace vypracované Ing. Zdeňkem Novosádem, IČ: ČKAIT ev.č pod č. 016/2012 z 01/2013 za splnění následujících podmínek: - pro uložení STL plynovodu a STL přípojek do pozemků ve vlastnictví Hlavního města Prahy, ve správě MČ Praha-Libuš parc.č. 439/3 a 429/15 v k.ú. Libuš bude před zahájením stavby uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o úplatném zřízení věcných břemen v souladu se schválenými Zásadami pro zřizování věcných břemen a stanovení náhrad za jejich zřízení, - bude zachován trvalý průjezd komunikací V koutě a V Rohu a průchod na chodníku a do všech nemovitostí v ulici V Rohu, - po dokončení stavby budou stavbou dotčené konstrukce a pozemky uvedeny do původního stavu, - tento souhlas se vydává za správce pozemků parc. č. 439/3 a 429/15 oba v k.ú. Libuš a nenahrazuje vyjádření vlastníků sítí infrastruktury, vyjádření k výkopovým pracím a neřeší zábor veřejného prostranství. č. 62/ schvaluje zveřejnění Výzvy na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na zpracování průkazů energetické náročnosti budov dle vyhlášky č.148/2007 Sb. o energetické náročnosti budov ve znění pozdějších předpisů, na objekty ve vlastnictví hlavního města Prahy svěřené Městská část Praha-Libuš. Seznam budov je přílohou č. 1 této Výzvy Strana 1 (celkem 7)

2 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této výzvy, která je nedílnou součástí tohoto usnesení 3. ukládá Odboru správy majetku a investic ÚMČ administrativně zajistit výběrové řízení. č. 63/ schvaluje vypsání Výzvy na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na zajištění výměny 344 ks. osvětlovacích těles v budovách Základní školy Meteorologická, Meteorologická 181, Praha 4 - Libuš dle seznamu, který je přílohou č. 1 této výzvy, 2. schvaluje text Výzvy k veřejné zakázce malého rozsahu, - ZŠ Meteorologická výměna 344 ks. osvětlovacích těles, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, 3. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka jejím podpisem. č. 64/ schvaluje vypsání Výzvy na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na zajištění havarijní opravy podlahy zásobovací chodby školní kuchyně vč. výměny vstupních venkovních dveří v budově Základní školy Meteorologická, Meteorologická 181, Praha 4 Libuš, 2. schvaluje text Výzvy k veřejné zakázce malého rozsahu, - ZŠ Meteorologická havarijní oprava podlahy zásobovací chodby školní kuchyně vč. výměny vstupních venkovních dveří, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, 3. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka jejím podpisem. č. 65/ souhlasí s pronájmem služebního bytu o velikosti 2+1, o výměře 47,94 m2 v Mateřské škole, se sídlem Lojovická 557/12, Praha 4 Libuš panu Štěpánu Krupičkovi, bytem Na Vyhlídce 332, Vyžlovka s účinností od 1. května 2013, na dobu určitou jednoho roku s možností prolongace. Výše měsíčního nájemného je 5.550,- Kč bez služeb spojených s užíváním bytu. Nájemné bude každoročně valorizováno, poprvé nejpozději k datu podle oficiálního inflačního indexu vydaného Českým statistickým úřadem za předcházející rok, 2. schvaluje smlouvu a uzavření nájemní smlouvy na služební byt o velikosti 2+1 v areálu Mateřské školy, se sídlem Lojovická 557/12, Praha 4 Libuš, 3. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy o nájmu služebního bytu, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. č. 66/ souhlasí s pronájmem služebního bytu o velikosti 3+1, o výměře 79,05 m2 v Základní škole Meteorologická, Meteorologická 181, Praha 4 - Libuš panu Emilu Vintrovi, Zbudovská 768/17, Praha 4 s účinností od 1. května 2013, na dobu určitou jednoho roku s možností prolongace. Výše měsíčního nájemného je 7.400,- Kč bez služeb spojených s užíváním bytu. Nájemné bude každoročně valorizováno, poprvé Strana 2 (celkem 7)

3 nejpozději k datu podle oficiálního inflačního indexu vydaného Českým statistickým úřadem za předcházející rok, 2. schvaluje smlouvu a uzavření nájemní smlouvy na služební byt o velikosti 3+1 v areálu Základní školy, Meteorologická č.p. 181/2, Praha 4 Libuš, 3. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem smlouvy o nájmu služebního bytu, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. č. 67/ souhlasí s pronájmem služebního bytu o velikosti 3+1, o výměře 72,8 m2 a zahrady v Mateřské škole, se sídlem Ke Kašně 334, Praha 4 Písnice panu Mgr. Zdeňkovi Běleckému, bytem Meteorologická 181, Praha 4 - Libuš s účinností od 3. dubna 2013, na dobu určitou jednoho roku s možností prolongace. Výše měsíčního nájemného je 8.000,- Kč bez služeb spojených s užíváním bytu. Nájemné bude každoročně valorizováno, poprvé nejpozději k datu podle oficiálního inflačního indexu vydaného Českým statistickým úřadem za předcházející rok, 2. schvaluje smlouvu a uzavření nájemní smlouvy na služební byt o velikosti 3+1 v areálu Mateřské školy, se sídlem Ke Kašně 334, Praha 4 Písnice s panem Mgr. Zdeňkem Běleckým, 3. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy o nájmu služebního bytu, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. č. 68/ schvaluje znění textu Dohody o uznání a narovnání vlastnického práva k nemovitosti, pozemku parc.č. 210/2 v k.ú. Písnice, obec Praha, zapsané v duplicitním zápisu vlastnictví na LV 1296 pro k.ú. Písnice, obec Praha mezi účastníky Městskou částí Praha-Libuš a paní Miladou Coňkovou, bytem K Vrtilce 57/27, Praha 4 - Písnice, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, 2. postupuje předložení Dohody o uznání a narovnání vlastnického práva do Zastupitelstva MČ Praha-Libuš ke schválení. č. 69/2013 bere na vědomí schválení Dodatku č. 1 k dohodě o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku s Úřadem práce České republiky, Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2 ze dne , který je nedílnou součástí tohoto usnesení. č. 70/ schvaluje Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky u veřejné zakázky malého rozsahu Údržba zeleně v MČ Praha-Libuš a to v souladu se Zprávou o posouzení a hodnocení nabídek, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem tohoto Rozhodnutí, které je nedílnou součástí usnesení, 3. schvaluje cenovou nabídku vítězného uchazeče, kterou předložil v rámci veřejné zakázky, 4. schvaluje plné moci pro zastupování MČ ve věcech technických vystavené k mandátní smlouvě s dodavatelem služeb Údržba zeleně v MČ Praha-Libuš, firmou - Strana 3 (celkem 7)

4 MK3, a.s., se sídlem Krupská 10/15, Teplice, pro Ing. Annu Rusiňákovou a Ing. Michala Paučíka, které jsou nedílnou součástí tohoto usnesení, 5. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem těchto plných mocí, 6. schvaluje smlouvu a uzavření mandátní smlouvy se společností MK3, a.s., se sídlem Krupská 10/15, Teplice, IČ: za celkovou cenu ,- Kč včetně DPH, 7. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem mandátní smlouvy, která je nedílnou součástí usnesení. č. 71/ schvaluje text a uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytnutí programového vybavení DATACENTRUM pro Windows (DC1-MZDY) a jeho servisu se společností DATACENTRUM systems & consulting, a.s., Písnická 30/13, Praha 4 Kamýk, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem tohoto dodatku, který je nedílnou součástí tohoto usnesení. č. 72/2013 schvaluje výši osobního příplatku paní Mgr. Blance Chýlové pověřené řízením Základní školy Lad. Coňka, L. Coňka 40, Praha 4 Písnice s účinností od Platový výměr je neveřejnou přílohou tohoto usnesení. č. 73/2013 schvaluje příspěvkové organizaci Mateřská škola, Lojovická 557, Praha 4 Libuš převedení finančních prostředků ve výši ,- Kč z rezervního fondu do fondu odměn na posílení mzdových prostředků pro rok č. 74/ jmenuje konkurzní komisi pro konkurz na obsazení vedoucího pracovního místa ředitele/ky příspěvkové organizace zřizované MČ Praha-Libuš, Základní škola s rozšířenou výukou jazyků, Ladislava Coňka 40, Praha 4 - Písnice, IČ , ve složení: Předseda komise: Ing. Lenka Koudelková zástupce zřizovatele Členové komise: PaedDr. Jaroslava Adámková Mgr. Darina Medová Mgr. Jana Vinterová Mgr. Zdeněk Bělecký Mgr. Jana Daňhelková Lenka Suchopárová zástupce zřizovatele zástupce krajského úřadu zástupce ČŠI odborník v oblasti státní správy zástupce pedagogických pracovníků školy zástupce Školské rady Strana 4 (celkem 7)

5 2. jmenuje do funkce tajemníka konkurzní komise Ing. Ivanu Petříkovou, vedoucí Odboru správního a školství Úřadu MČ, 3. souhlasí, aby pan starosta Mgr. Jiří Koubek byl přizván k jednání konkurzní komise, 4. ukládá panu starostovi Mgr. Jiřímu Koubkovi jmenovat výše uvedené členy konkurzní komise. č. 75/ souhlasí s udělením výjimky z ustanovení Vnitřní směrnice č. 1/2012 Zásady a postupy jmenuje konkurzní komisi pro konkurz na obsazení vedoucího pracovního místa ředitele/ky příspěvkové organizace zřizované MČ Praha-Libuš, Mateřská škola K Lukám, se sídlem K Lukám 664/1a, Praha 4, IČ , ve složení: Předseda komise: Ing. Lenka Koudelková zástupce zřizovatele Členové komise: PaedDr. Jaroslava Adámková zástupce zřizovatele Mgr. Darina Medová zástupce krajského úřadu Mgr. Jana Vinterová zástupce ČŠI Mgr. Zuzana Soukopová odborník v oblasti státní správy PaedDr. Jarmila Kadeřábková zástupce pedagogických pracovníků školy 2. jmenuje do funkce tajemníka konkurzní komise Ing. Ivanu Petříkovou, vedoucí Odboru správního a školství Úřadu MČ, 3. souhlasí, aby pan starosta Mgr. Jiří Koubek byl přizván k jednání konkurzní komise, 4. ukládá panu starostovi Mgr. Jiřímu Koubkovi jmenovat výše uvedené členy konkurzní komise. č. 76/ jmenuje konkurzní komisi pro konkurz na obsazení vedoucího pracovního místa ředitele/ky příspěvkové organizace zřizované MČ Praha-Libuš, Mateřská škola Mezi Domy, se sídlem Mezi Domy 373, Praha 4, IČ , ve složení: Předseda komise: Ing. Lenka Koudelková zástupce zřizovatele Členové komise: PaedDr. Jaroslava Adámková zástupce zřizovatele Mgr. Darina Medová zástupce krajského úřadu Mgr. Jana Vinterová zástupce ČŠI Mgr. Zuzana Soukopová odborník v oblasti státní správy Mgr. Markéta Kecová zástupce pedagogických pracovníků školy Strana 5 (celkem 7)

6 2. jmenuje do funkce tajemníka konkurzní komise Ing. Ivanu Petříkovou, vedoucí Odboru správního a školství Úřadu MČ, 3. souhlasí, aby pan starosta Mgr. Jiří Koubek byl přizván k jednání konkurzní komise, 4. ukládá panu starostovi Mgr. Jiřímu Koubkovi jmenovat výše uvedené členy konkurzní komise. č. 77/ schvaluje smlouvu a uzavření darovací smlouvy se společností DDD SERVIS, s.r.o., Libušská 104/313, Praha 4 na konání místních kulturněsportovních akcí pořádaných MČ Praha-Libuš v roce 2013, 2. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. č. 78/ bere na vědomí Důvodovou zprávu k návrhu majetkového převodu Městské části Praha-Libuš - svěření pozemku, jehož parcelní číslo a výměra jsou uvedeny v bodě 2. tohoto usnesení, který je v majetku obce, t.j. hlavního města Prahy, do správy Městské části Praha-Libuš, 2. schvaluje dle usnesení o zmocnění Zastupitelstvem městské části Praha-Libuš č. 14/2013 ze dne na základě ustanovení 89 odst. 2 písm. d), ve spojení s ustanovením 17 odst. 1 písm. h) a ustanovením 19 odst. 4 zákona č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze, ve znění pozdějších předpisů návrh majetkového převodu Městské části Praha-Libuš - svěření pozemku parc. číslo 428/1 (orná půda) o výměře m 2, k.ú. Libuš, v majetku obce, t.j. hlavního města Prahy, do správy MČ Praha-Libuš, s návrhem na využití, který je neveřejnou přílohou tohoto usnesení. č. 79/ schvaluje text písemné Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve veřejné zakázce na stavební práce Snižování spotřeby energie v MŠ Ke Kašně MČ Praha-Libuš - jako zakázky malého rozsahu a to v rámci: projektu financovaného z OPŽP Snižování spotřeby energie v MŠ Ke Kašně MČ Praha- Libuš, reg. č. CZ.1.02/3.1.00/ a z prostředků akce Rekonstrukce areálu MŠ Ke Kašně (havarijní stav), akce č , kterou obdržela MČ Praha- Libuš schválením usnesení Zastupitelstva hl. m. Prahy ze dne 7/50 ze dne jako uvolnění rezervy pro městské části hl. m. Prahy vytvořené v kap rozpočtu hlavního města Prahy na rok 2011 bude projekt spolufinancován, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podepsáním této Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve veřejné zakázce malého rozsahu, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. Strana 6 (celkem 7)

7 č. 80/ schvaluje text písemné Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve veřejné zakázce na zpracovatele: prováděcí projektové dokumentace (část A), energetického auditu (část B) a žádosti o dotaci OPŽP (část C) jako zakázky malého rozsahu vyhlášené po částech a to v rámci nového projektu Snižování spotřeby energie v MŠ Lojovická MČ Praha-Libuš s cílem podat žádost o dotaci do Operačního programu Životní Snižování spotřeby energie v MŠ Ke Kašně MČ Praha-Libuš, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podepsáním této Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve veřejné zakázce malého rozsahu, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. Strana 7 (celkem 7)

2. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy, která je nedílnou

2. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy, která je nedílnou USNESENÍ RADY ze dne 7. 4. 2014 č.73/2014 schvaluje odměny členům redakční rady časopisu U nás za 1. Q. 2014 dle přílohy, která je neveřejnou přílohou tohoto usnesení. č. 74/2014 1. schvaluje text a uzavření

Více

vyzvedávání žádostí v jednotlivých mateřských školách: od do

vyzvedávání žádostí v jednotlivých mateřských školách: od do USNESENÍ RADY ze dne 29. 4. 2014 č. 90/2014 1. revokuje text přílohy usnesení č. 82/2014 ze dne 7. 4. 2014, dopisu a plné moci, 2. schvaluje aktualizovaný text dopisu Žádosti o udělení souhlasu hlavního

Více

č. 118/2013 č. 121/2013 č. 122/2013

č. 118/2013 č. 121/2013 č. 122/2013 USNESENÍ RADY ze dne 3. 6. 2013 č. 117/2013 1. souhlasí s rozborem hospodaření MČ Praha-Libuš bez výhrad, který je nedílnou součástí tohoto usnesení, 2. doporučuje Zastupitelstvu MČ Praha-Libuš jeho schválení.

Více

USNESENÍ RADY ze dne 15. 6. 2015. č. 150/2015. Rada MČ Praha-Libuš

USNESENÍ RADY ze dne 15. 6. 2015. č. 150/2015. Rada MČ Praha-Libuš USNESENÍ RADY ze dne 15. 6. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 150/2015 1. schvaluje pronájem bytu o velikosti 2+1, o výměře 47,94 m2 v areálu Mateřské školy, se sídlem Lojovická 557/12, 142 00 Praha 4 Libuš

Více

č. 107/2019 č. 108/2019

č. 107/2019 č. 108/2019 USNESENÍ RADY ze dne 13. 5. 2019 č. 107/2019 schvaluje změnu rozpočtu MČ Praha-Libuš pro rok 2019 č. 05/2019, provedenou rozpočtovými opatřeními č. 18/2019 a č. 19/2019, která je nedílnou č. 108/2019 1.

Více

č. 102/2017 č. 103/2017

č. 102/2017 č. 103/2017 USNESENÍ RADY ze dne 5. 6. 2017 č. 102/2017 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy se společností ProTrade, s.r.o., Na Konečné 50/2, 142 00 Praha 4 v podobě drobných dětských cen v celkové výši 10.287,-

Více

č. 128/2015 č. 130/2015

č. 128/2015 č. 130/2015 USNESENÍ RADY ze dne 25. 5. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 128/2015 1. schvaluje uzavření Smlouvy o Roznášce informačních/propagačních materiálů s Českou poštou s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha

Více

č. 139/2018 č. 140/2018

č. 139/2018 č. 140/2018 USNESENÍ RADY ze dne 11. 6. 2018 č. 139/2018 1. schvaluje uzavření Dodatku č. 4, ke Smlouvě č. 2014074062 o nájmu služebního bytu o velikosti 2+1, o výměře 64,02 m 2 v areálu Mateřské školy Mezi Domy,

Více

č. 331/2018 č. 332/2018

č. 331/2018 č. 332/2018 USNESENÍ RADY ze dne 10. 12. 2018 č. 331/2018 bere na vědomí podklady pro výroční zprávu Magistrátu hl. m. Prahy o stavu a rozvoji vzdělávací soustavy v kraji za všechny mateřské a základní školy zřizované

Více

č. 87/2015 č. 89/2015 1. schvaluje hospodářský výsledek jednotlivých příspěvkových organizací zřízených MČ Praha-Libuš za rok 2014,

č. 87/2015 č. 89/2015 1. schvaluje hospodářský výsledek jednotlivých příspěvkových organizací zřízených MČ Praha-Libuš za rok 2014, USNESENÍ RADY ze dne 14. 4. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 87/2015 1. schvaluje uzavření smlouvy č. 14211013 o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní

Více

1. schvaluje Výroční zprávu dle zákona č.106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím za rok 2012, která je nedílnou součástí tohoto usnesení,

1. schvaluje Výroční zprávu dle zákona č.106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím za rok 2012, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, USNESENÍ RADY ze dne 28. 1. 2013 č. 6/2013 Rada MČ Praha-Libuš schvaluje navýšení počtu dětí v mateřských školách nad 24 dětí ve třídě na školní rok 2013/2014 zřizovaných MČ Praha-Libuš dle přílohy, která

Více

č. 92/2019 č. 93/2019

č. 92/2019 č. 93/2019 USNESENÍ RADY ze dne 15. 4. 2019 č. 92/2019 1. bere na vědomí Zápis o průběhu konkurzního řízení na obsazení pracovního místa ředitele/ky příspěvkové organizace Základní školy s rozšířenou výukou jazyků,

Více

č. 96/2012 Předseda komise: Mgr. Jiří Koubek zástupce zřizovatele Členové komise: PaedDr. Jaroslava Adámková zástupce zřizovatele

č. 96/2012 Předseda komise: Mgr. Jiří Koubek zástupce zřizovatele Členové komise: PaedDr. Jaroslava Adámková zástupce zřizovatele USNESENÍ RADY ze dne 24. 4. 2012 č. 95/2012 ředitele/ky příspěvkové organizace zřizované MČ Praha-Libuš, Mateřská škola Lojovická, se sídlem Lojovická 557/12, 142 00 Praha 4 Libuš, IČ 60437928, ve Mgr.

Více

č. 52/2018 č. 53/2018

č. 52/2018 č. 53/2018 USNESENÍ RADY ze dne 26. 3. 2018 č. 52/2018 1. schvaluje uzavření objednávky na zajištění terénní práce v rámci projektu Mapování přístupnosti a bezbariérovosti objektů na území městské části Praha-Libuš

Více

č. 239/2015 č. 240/2015

č. 239/2015 č. 240/2015 USNESENÍ RADY ze dne 21. 9. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 239/2015 vydává souhlas zřizovatele s přijetím finančního daru pro Základní školu s rozšířenou výukou jazyků, IČ: 60 437 936, L. Coňka 40/3, 142

Více

č. 8/2018 č. 9/2018 č. 10/2018

č. 8/2018 č. 9/2018 č. 10/2018 USNESENÍ RADY ze dne 30. 1. 2018 č. 8/2018 1. schvaluje uzavření Smlouvy o úpravě vzájemných vztahů mezi smluvními stranami s Pražskou vodohospodářskou společností a.s., Žatecká 110/2, PSČ 110 01 Praha

Více

č. 17/2015 č. 18/2015

č. 17/2015 č. 18/2015 USNESENÍ RADY ze dne 2. 2. 2015 č. 15/2015 1. schvaluje navýšení počtu dětí ve třídě v mateřských školách zřizovaných MČ Praha- Libuš nad 24 dětí na školní rok 2015/2016, 2. pověřuje pana starostu Mgr.

Více

č. 124/2016 č. 125/2016

č. 124/2016 č. 125/2016 USNESENÍ RADY ze dne 6. 6. 2016 Rada MČ Praha-Libuš č. 124/2016 1. schvaluje přidělení dotací na projekty v rámci výzvy Dotačního programu pro rok 2016 projektu Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21

Více

č. 135/2019 č. 136/2019

č. 135/2019 č. 136/2019 USNESENÍ RADY ze dne 3. 6. 2019 č. 135/2019 1. bere na vědomí zápis z jednání vedoucích pracovních skupin v rámci Komunitního plánování rozvoje sociálních služeb v MČ Praha 12 konaného dne 15. 4. 2019

Více

USNESENÍ RADY ze dne č. 181/2019. Rada městské části Praha-Libuš: č. 182/2019. Rada městské části Praha-Libuš:

USNESENÍ RADY ze dne č. 181/2019. Rada městské části Praha-Libuš: č. 182/2019. Rada městské části Praha-Libuš: USNESENÍ RADY ze dne 5. 8. 2019 č. 181/2019 1. považuje za předčasný předložený návrh společnosti AZUCHA s.r.o., Londýnská 4, 120 00, Praha 2, IČO: 27595773 o pořízení změny územního plánu hl. m. Prahy

Více

č. 252/2017 č. 253/2017

č. 252/2017 č. 253/2017 USNESENÍ RADY ze dne 20. 11. 2017 č. 252/2017 schvaluje Plán kontrol příspěvkových organizací zřízených Městskou částí Praha Libuš na rok 2017 dle přílohy, která je nedílnou č. 253/2017 schvaluje změnu

Více

č. 209/2015 č. 210/2015

č. 209/2015 č. 210/2015 USNESENÍ RADY ze dne 10. 8. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 209/2015 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy s panem Bc. Pham Quoc Loc, bytem Holzova 133, 628 00 Brno, IČ:03077071, na činnost Klubu Junior ve

Více

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E USNESENÍ Zastupitelstvo městské části 7. jednání datum konání: 10.06.2019 čís. 0104/2019/ - 0120/2019/...... Pavel Novotný,

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

USNESENÍ RADY ze dne

USNESENÍ RADY ze dne USNESENÍ RADY ze dne 21. 6. 2011 č. 181/2011 1. schvaluje předloženou nabídku firmy T-Mobile pro MČ Praha-Libuš s navrhovaným tarifem Tarif FIRMA, 2. pověřuje vedoucího OSMI ing. Sedláka připravit společně

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 78. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 31.10.2005 U S N E S E N Í 78. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 78/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

USNESENÍ. USNESENÍ Městské části Praha - Běchovice číslo 549/43/09 ze dne

USNESENÍ. USNESENÍ Městské části Praha - Běchovice číslo 549/43/09 ze dne číslo 548/43/09 k návrhu na schválení programu jednání 43. zasedání ZMČ I. SCHVALUJE aj program 43. zasedání ZMČ tak, jak byl předložen místo číslo 549/43/09 k návrhu na nájem části obvodového pláště nemovitosti

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ34 konané dne radní MČ Praha 21 - RNDr. Jitka Jenšovská

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ34 konané dne radní MČ Praha 21 - RNDr. Jitka Jenšovská MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č RMČ34 konané dne 26 04 2016 Přítomni : Ověřovatel : dle prezenční listiny radní MČ Praha 21 - RNDr Jitka Jenšovská Program jednání: 1 Kontrola plnění

Více

2. VI.73/800/1 Věc : Plnění hospodaření VHČ DOMY ve výnosech, nákladech a službách, účetní stav nedoplatků nájemného a služeb k 30.9.

2. VI.73/800/1 Věc : Plnění hospodaření VHČ DOMY ve výnosech, nákladech a službách, účetní stav nedoplatků nájemného a služeb k 30.9. Z á p i s z 73. schůze Rady městské části Brno-Líšeň ze dne 30.10.2013 1. Zahájení a schválení programu Přítomni : Mgr. Štefan, p. Sedláček, Ing. Svobodová, p. Pavlík, Bc. Mílek, p. Hrazdíra, Ing. Mgr.Vondráčková,

Více

USNESENÍ RADY ze dne

USNESENÍ RADY ze dne USNESENÍ RADY ze dne 18. 2. 2019 č. 23/2019 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy se společností Centrál Group Košíře a.s., Na Strži 1702/65 140 00 Praha 4 Nusle, IČ: 276 46 297 zapsanou V obchodním rejstříku,

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne 15.6.2015 Usnesení č. 44/2015 Zastupitelstvo obce podle 84 odst.1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/001/14 ze dne 12.11.2014

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/001/14 ze dne 12.11.2014 číslo 1/001/14 k návrhu na schválení programu 1. jednání Rady MČ Praha - Běchovice a) předložený program 1. jednání RMČ Praha - Běchovice a) se zněním programu jednání číslo 2/001/14 k návrhu na schválení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016 č. 101/2016 změnu odpisového plánu pro rok 2016 příspěvkové organizaci Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 30. řádné jednání rady městské části, konané dne 29. 9. 2009 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová

Více

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 23. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod.

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 23. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod. Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 23. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 25. 6. 2018 v 17:30 hod. 7. Závěrečný účet městské části Praha-Zbraslav za rok 2017 (Z 23 201 18) I. s c

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1)

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1) - 1 - U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu 2014 (č. 1/1 17/1) Přítomní členové rady : I. Mikulica, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek, R. Schmuch

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 6. schůze, konané dne 25.03.2015 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Přizváni k jednání:

Více

ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013

ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013 ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1639/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 106. schůze rady města. 2. Kontrola

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 27. schůze, konané dne 19.11.2014 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Ing.

Více

USNESENÍ RADY ze dne 9. 6. 2014

USNESENÍ RADY ze dne 9. 6. 2014 USNESENÍ RADY ze dne 9. 6. 2014 č. 114/2014 1. schvaluje personální změny v Poradní skupině tajemníka ÚMČ Praha-Libuš pro nakládání s přebytečným a nepotřebným majetkem svěřeným MČ (dále jen likvidační

Více

Zápis jednání. jednání č. RMČ 82. konané dne 7. 12. 2009 USN RM 486/2009 502/2009

Zápis jednání. jednání č. RMČ 82. konané dne 7. 12. 2009 USN RM 486/2009 502/2009 Zápis jednání RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ 82 konané dne 7. 12. 2009 486/2009 502/2009 Přítomni : starostka Alena Samková zástupce starostky ing. Jiří Vintiška radní Danuška Bossanyiová, Karel Kubíček

Více

č. 191/2018 č. 192/2018

č. 191/2018 č. 192/2018 USNESENÍ RADY ze dne 30. 7. 2018 č. 191/2018 1. schvaluje seznam požadavků MČ Praha-Libuš na investiční dotace hlavního města Prahy v roce 2019 dle přílohy, která je nedílnou součástí tohoto usnesení,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis z 7. zasedání rady města

Zápis z 7. zasedání rady města Zápis z 7. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 08. 01. 2019 od 08.15 hod do 9.45 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Tisk č. 1 Smlouva o budoucí

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 21. řádné jednání rady městské části, konané dne 27. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

USNESENÍ z 16. schůze Rady města Lovosice (RM) dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 16. schůze Rady města Lovosice (RM) dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 16. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 02.09.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E USNESENÍ Zastupitelstvo městské části 5. jednání datum konání: 27.04.2015 čís. 0086/2015/ - 0104/2015/...... Ing. Marcela

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin.

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin. Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31. 1. 2011 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Bc. František Kolář k bodu č.4), 9), 10), 11), 12)

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 12. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod.

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod. Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 14. 12. 2015 v 17:30 hod. 7. Zpráva o činnosti Rady MČ Praha-Zbraslav (Z 8 59 15) b e r e n a v ě d o m í

Více

Schválená usnesení 35. Rady HMP ze dne

Schválená usnesení 35. Rady HMP ze dne R-27208 2448 17.10.2017 k pojmenování ulic a náměstí na území hlavního města Prahy R-27055 2449 17.10.2017 k návrhu obecně závazné vyhlášky, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 55/2000 Sb., kterou

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/69/13 ze dne 12.6.2013

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/69/13 ze dne 12.6.2013 číslo 1/69/13 k návrhu na schválení programu 69. jednání RMČ a) předložený program 69. jednání RMČ SCHVALUJE a) předložený program 69. jednání RMČ číslo 2/69/13 k návrhu na souhlas se změnou územního plánu

Více

P R O G R A M. 9. jednání Rady HMP, které se koná dne od hod.

P R O G R A M. 9. jednání Rady HMP, které se koná dne od hod. P R O G R A M 9. jednání Rady HMP, které se koná dne 4. 3. 2019 od 10.00 hod. K odsouhlasení - zápis z 8. jednání Rady HMP ze dne 25. 2. 2019 ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační záležitosti 10.00 10.10 2. 32200

Více

Schválená usnesení 20. Rady HMP ze dne

Schválená usnesení 20. Rady HMP ze dne R-32908 933 20.5.2019 k záměru udělit mezinárodní Cenu Karla IV. hlavním městem Prahou a Univerzitou Karlovou v roce 2020 R-33291 934 20.5.2019 k návrhu na jmenování Řídící rady dle schválené Celoměstské

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Informace z usnesení 30. Rady MČ Brno-Starý Lískovec ze dne

Informace z usnesení 30. Rady MČ Brno-Starý Lískovec ze dne Informace z usnesení 30. Rady MČ Brno-Starý Lískovec ze dne 04.11.2015 1. Pronájem pozemku p. č. 2776 k. ú. Starý Lískovec při ul. Osová na hlídané parkoviště Rada MČ Brno-Starý Lískovec schvaluje uzavření

Více

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 113/6/2015 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Neinvestiční

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 2-2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 ZÁPIS z 24. schůze, konané dne 13.11.2013 od 15:00 hodin pracovna starostky, I. patro, Havlíčko nám. 9, Praha 9 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

č. 64/2019 č. 65/2019

č. 64/2019 č. 65/2019 USNESENÍ RADY ze dne 25. 3. 2019 č. 64/2019 1. schvaluje Rozhodnutí o výběru dodavatele pro veřejnou zakázku malého rozsahu,,rekonstrukce části kamenné zdi na pozemku parc. č. 517/3 v k.ú. Libuš a to v

Více

č. 51/2012 č. 52/2012

č. 51/2012 č. 52/2012 USNESENÍ RADY ze dne 13. 3. 2012 č. 50/2012 1. bere na vědomí podnět Mgr. Daniely Partlové, zastupitelky MČ Praha-Libuš k revizi postupu MČ Praha-Libuš v procesu při umisťování stavby na pozemku parc.č.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

- 0650/RMOb-Mich/1418/41

- 0650/RMOb-Mich/1418/41 41. schůze rady městského obvodu konané dne 18.07.2016 čís. 0630/RMOb-Mich/1418/41-0650/RMOb-Mich/1418/41 Ing. Martin Juroška, Ph.D. starosta Ing. Vladimír Kozel místostarosta Strana 1/11 Přehled usnesení

Více

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1298/55/13 schvaluje program 55. schůze rady

Více

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne 13.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing. Jan Landa,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Poznámka: Číslo Usnesení Zodpovídá Termín

Poznámka: Číslo Usnesení Zodpovídá Termín Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 1. 2016 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 14. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 29.9.2008 236/14z předložený program 14. zasedání Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/22/11 ze dne

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/22/11 ze dne Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/22/11 k návrhu na schválení programu 22. jednání RMČ a) předložený program 22. jednání RMČ SCHVALUJE a) předložený program 22. jednání RMČ číslo 2/22/11 k návrhu

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 390/20/15 schvaluje program 20. schůze rady městského

Více

U S N E S E N Í č. 61/5/2015 Zastupitelstvo MČ Praha Slivenec

U S N E S E N Í č. 61/5/2015 Zastupitelstvo MČ Praha Slivenec U S N E S E N Í č. 61/5/2015 výběr dodavatele zakázky Vypracování dokumentace pro provedení stavby na výstavbu tělocvičny ZŠ a MŠ Slivenec, firmu BKN, spol. s r.o., za cenu 758.250,- Kč + DPH dle cenové

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne 29. 6. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 2242 /2015 Počet listů dokumentu: 6 Usnesení RM č. 352/2015 Rada města Jablonné

Více

R A D A M Č P R A H A 2 1

R A D A M Č P R A H A 2 1 R A D A M Č P R A H A 2 1 46. jednání datum konání: 29.05.2012 čís. RMČ46/0747/12 - RMČ46/0777/12 Přehled usnesení Rada MČ Praha 21 dle čísel ze dne: 29.05.2012 Číslo Název Předkladatel RMČ46/0747/12 Kontrola

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 23. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 23. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 23. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne 17. 10. 2011 čís. 324/23 345/23 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání Červený Kostelec Usnesení z 18. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 4.10.2017 R-2017/18/1-18. Červený Kostelec 4.10.2017 Chodník "Obalovna - Devět křížů" Červený Kostelec uzavření Smlouvy o

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 1. schůze, konané dne 15.01.2014 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Ing.

Více

Usnesení 47. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 47. schůze rady městského obvodu konané dne 47. schůze rady městského obvodu konané dne 04.09.2017 čís. 0839/RMOb-SB/1418/47-0857/RMOb-SB/1418/47 RNDr. Mojmír Krejčíček starosta Mgr. Michal Hořínek místostarosta Strana 1/11 Přehled usnesení rady

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 17. schůze, konané dne 07.08.2013 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Ing.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 74. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 22. září 2014 čís. 1093/74 1107/74 1/5 1093/74 Rada městského obvodu Martinov 22. září 2014

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/15/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/030/15 ze dne 4.11.2015

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/030/15 ze dne 4.11.2015 číslo 1/030/15 k návrhu na schválení programu 30. jednání Rady MČ Praha - Běchovice a) předložený program 30. jednání RMČ Praha - Běchovice a) se zněním programu 30. jednání RMČ Praha - Běchovice 1.zástupce

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 13. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 9:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Bernardová, Z. Wildová, R.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 1. schůze, konané dne 14.01.2015 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Vladislava

Více

Přijatá usnesení z 25. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 23. listopadu 2011

Přijatá usnesení z 25. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 23. listopadu 2011 Přijatá usnesení z 25. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 23. listopadu 2011 Usnesení 25/01/11R: RM ukládá vedení města jednat o prodeji id. ½ pozemku p.č. 1741/1 orná půda o celkové výměře 603

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 18. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 12.08.2015 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 88. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 27.08.2014 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více