Pojďme si při vysávání provonět domov.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pojďme si při vysávání provonět domov."

Transkript

1 Příručka projektu trnd Swirl deo perly do vysavače: Pojďme si při vysávání provonět domov. trnd Projekt Projektový blog: Tvůj trnd kontakt:

2 Pojďme seznámit naše okolí se Swirl deo perlami do vysavače. V tomto projektu trnd se snažíme: Vybraných 100 trnd-partnerek nyní stráví 4 týdny testováním voňavých sáčků deo perliček do vysavače. Je skvělé, že společně s komunitou trnd můžeme vyzkoušet nové Swirl deo perly do vysavače, které při vysávání provoní vaši domácnost. Swirl deo perly brání vzniku nepříjemného zápachu při úklidu pomocí vysavače.... vyzkoušet Swirl deo perly do vysavače společně se 100 trnd-partnery z České republiky.... podělit se o naši zkušenost s ostatními: tím, že dáme Swirl deo perly k vyzkoušení také našim přátelům a známým. Vyzkoušet. Podělit se o svou zkušenost. Aromatické perličky se optimálně rozptýlí v prachovém sáčku vysavače a příjemně provoní celý vysávaný prostor.... vyjádřit svůj názor na Swirl deo perly do vysavače prostřednictvím dvou online dotazníků. Vyjádřit svůj názor.... sbírat vyplněné dotazníky: názory a postřehy od našich přátel a známých na Swirl deo perly a jejich výhody. Sbírat hodnocení. Společně s našimi 100 trnd-partnerkami z České republiky budeme zkoušet Swirl deo perly do vysavače pro úklid domácnosti majitelek psů a koček. O své zkušenosti s produktem se podělíme s našimi přáteli, rodinou a známými. Pojďme začít společně!

3 Swirl deo perly - něco víc, než pouhé uklízení. Swirl deo perly. Jistě si mnohé z nás umíme představit zábavnější aktivity, než úklid a vysávání koberců v domácnosti. Nicméně, jedná se o činnost nezbytnou a na druhou stranu všechny chceme mít náš domov čistý, útulný a příjemně provoněný. Swirl deo perly jsou vhodné pro všechny značky a typy vysavačů s prachovým sáčkem. Perly nelze použít v bezsáčkových modelech, robotech a vysavačích s mokrým vysáváním. V závislosti na frekvenci vysávání vydrží Swirl deo perly vonět více než jeden měsíc. V závislosti na frekvenci vysávání vydrží Swirl deo perly vonět více než jeden měsíc. Swirl vůně do vysavačů příjemně provoní domov. Swirl deo perly brání vzniku nepříjemného zápachu při úklidu pomocí vysavače. Po nasátí z podlahy se aromatické perličky optimálně rozptýlí v prachovém sáčku vysavače a vydávají svěží aromatickou kompozici a příjemně provoní celý vysávaný prostor. Kromě oblíbených vůní magnolie (růžové), aloe vera (zelené) a ovoce (žluté), Swirl prodává také speciální deo perly určené majitelkám koček a psů Aby nám uklízení zpříjemnila, přichází značka Swirl s řadou vůní do vysavačů, které eliminují nepříjemné pachy při vysávání koberců a postupně uvolňují z prachového sáčku vysavače příjemnou vůni přímo při vysávání.

4 Swirl deo perly pro majitelky koček a psů. Tvůj balíček. Na začátku projektu dostane každý účastník počáteční výbavu, obsahující následující: Swirl deo perly Active Fresh pro majitelky psů Ideální pro chovatele psů všech plemen. P Jsou speciálně vyvinuty pro chovatele psů všech plemen k zabránění vzniku nepříjemného zápachu při vysávání prachu a psích chlupů. P Perly Active Fresh při vysávání vydávají vůni čerstvě vypraného prádla. Díky optimálnímu rozložení perliček v sáčku vysavače je vůně vydávána více než měsíc. Pro Tebe: 1 x sáček Swirl deo perliček pro majitelky koček nebo psů. Průvodce harmonogramem projektu souhrnný trnd spouštěcí WOM dokument který obsahuje informace o Swirl deo perlách a mnoho inspirujících nápadů, které podnítí navázání komunikace. Marketingové dotazníky (brožura o 40 stránkách) určené ke konverzacím s přáteli a rodinou. K vyzkoušení pro Tvé přátele: 4 x sáčky Swirl deo perliček s různými vůněmi, určené k vyzkoušení pro přátele a známé. 7 x sáčky Swirl deo perliček pro známé, majitele koček a psů. Swirl deo perly Mild Care pro majitelky koček Ideální pro chovatele koček všech plemen. P Jsou speciálně vyvinuty pro chovatele koček všech plemen k zabránění vzniku nepříjemného zápachu při vysávání prachu a kočičích chlupů. P Perly Active Fresh při vysávání vydávají svěží aromatickou kompozici připomínající dětský zásyp a příjemně provoní celý prostor. Díky optimálnímu rozložení perliček v sáčku vysavače je vůně vydávána více než měsíc. Po celou dobu trvání projektu společně sdílíme a diskutujeme naše nápady a myšlenky na projektovém blogu: Své dotazy a návrhy, týkající se projektu, můžeš poslat na ovou adresu: lila@trnd.cz.

5 Důležité kroky v projektu trnd. 3 Poděl se o své zkušenosti s deo perlami Swirl. 1 Otevři balíček a začni fotit. Vyzkoušej: Nejprve rozbal balíček s Tvojí výbavou otevři ho například s ostatními členy rodiny, s přáteli, nebo kolegy a seznam se s jeho obsahem, se Swirl deo perlami a dalšími informacemi, které nalezneš uvnitř. Potom deo perly začni zkoušet. Hurá na to! Hodně foť: Pojďme se podělit o momenty rozbalování a prvního zkoušení produktu s přáteli a rodinou prostřednictvím fotografií. Na následující odkaz nám posílej své fotografie, které zařadíme do naší společné fotogalerie.» Pokud Tě produkt přesvědčil, poděl se o své zkušenosti se Swirl deo perličkami se svým okolím. Můžeš udělat následující: Dát další vzorky Swirl deo perliček k vyzkoušení svým přátelům a známým. Vyprávět o svých vlastních zkušenostech s deo perličkami Swirl a jejich hlavních přednostech lidem v Tvém okolí. Budeš mít také příležitost podělit se o své VIP znalosti o deo perličkách a o značce Swirl. Existuje celá řada možností, kde a kdy můžeš hovořit s přáteli, sousedy, kolegy a známými. V této projektové brožuře najdeš také několik tipů, jak navázat konverzaci o Swirl deo perlách. O své zkušenosti se s námi potom můžeš podělit na našem společném projektovém blogu:» 2 Řekni nám svůj názor. 4 Pomoz s marketingovým průzkumem. Můžeš nám napsat svůj názor na Swirl deo perly v průběhu čtyř týdnů trvání projektu tím, že vyplníš dva online dotazníky: na začátku: počáteční dotazník na konci: závěrečný dotazník Tyto dotazníky nalezneš na stránkách trnd, v části určené pro členy: můj trnd. Jakmile bude online anketa připravena, obdržíš od nás informace em. Na 4 týdny se z Tebe stane průzkumník trhu pro značku Swirl. S dotazníky průzkumu trhu, které najdeš v balíčku, se můžeš dotázat 20 přátel, známých, nebo kolegů na téma vysávání koberců po domácích mazlíčcích. Toto je také příležitost říci jim dodatečné informace, které jinde nenajdou a zodpovědět všechny jejich dotazy na Swirl deo perly. Více informací najdeš v brožurce s dotazníky průzkumu trhu.»

6 Zásady trnd. Věta, kterou můžeš říci ostatním... Abychom docílili upřímné, otevřené a úspěšné verbální propagace - šeptandy, vytvořili jsme několik základních pravidel. Jako člen projektového týmu budeš povinen řídit se podle následujících zásad. Buď otevřený. Na trnd projektu není absolutně nic tajného. Nevytváříme žádné prodejní místo, ani se nesnažíme o skrytou reklamu. Všichni členové by měli v době trvání kampaně až budou hovořit se svými přáteli a známými dát všem na vědomí, že jsou účastníky trnd a že se podílí na jednom z projektů. Neměl/a by ses snažit někoho klamat. V žádném případě nejsi prodejcem, který putuje od dveří ke dveřím ve snaze prodat produkt, anebo myšlenku! Jednoduše buď otevřený/á a řekni ostatním svůj vlastní názor. Buď upřímný. Zdá se to být samozřejmé, ale bohužel ne vždy tomu tak je. Jedině upřímná šeptanda funguje. To znamená neovlivňovat lidi a nesnažit se vylíčit věci v lepších barvách, než jaké ve skutečnosti jsou. Jednoduše řekni svůj upřímný názor a rovněž názor Tvých přátel a známých. Swirl deo perličky zpříjemní vysávání a navíc hezky provoní celou domácnost. Měj uši nastražené. Šeptanda se nesnaží ovlivnit Tvé přátele, nebo Tvé známé. Není třeba cokoliv přeceňovat jednoduše jim řekni o novém produktu z projektu trnd a nechej je vyjádřit jejich názor i když nesouhlasí s tím Tvým. Byli bychom rádi kdybys nashromáždil/a co nejvíce názorů a podělil/a ses s námi o ně!

7 Tipy na informace, o které se můžeš podělit. Sortiment vůní do vysavačů značky Swirl. Existuje spousta příležitostí, při kterých můžeš předat informace o Swirl deo perlách do vysavače. Zde je pár nápadů, jakým způsobem se můžeš podělit o své zkušenosti a další informace se svými přáteli a známými: Venčení psů. Znáte to! Jako snad každý majitel psa jsme na svého čtyřnohého společníka náležitě hrdí. A tak se snadno může stát, že se na ulici, v parku, či někde v přírodě dáme do řeči s někým dalším, kdo si s námi na téma našich čtyřnohých miláčků rád popovídá. Na téma uklízení po našich pejscích se můžeme také pochlubit našimi zkušenostmi se Swirl. deo perlami do vysavače. Oslavy, párty a posezení s přáteli. Určitě čas od času pozveš své přátele, či známé na nějakou oslavu, párty, či jen k příjemnému posezení u Tebe doma. Až se řeč stočí na téma uklízení, můžeš se zmínit, že vysávání pro Tebe už není vůbec nepříjemnou činností, protože používáš Swirl deo perly do vysavače. Pokud je perličky zaujmou a navíc, pokud jsou majiteli psů a koček, můžeš jim také předat vzorek k vlastnímu vyzkoušení. Jarní úklid. Možná, že Ty už máš svůj jarní úklid za sebou. Ale co třeba Tvé kamarádky, či kolegyně z práce? Až se zase budete na toto nepříjemné téma jednou bavit, můžeš jim dát tip, aby si také provoněly svou domácnost s Swirl deo perličkami do vysavače. Jistě máš spoustu dalších zajímavých nápadů, jak navázat konverzace o produktu. Napiš nám o nich ve svých komentářích na projektovém blogu, a také o to, jak pomáháš zvyšovat povědomí o Swirl deo perličkami do vysavač mezi svými přáteli, rodinnými příslušníky, kolegy a známými. Těšíme se na Tvé zajímavé nápady a fotografie! Swirl vůně do vysavačů eliminují nepříjemné pachy, které se mohou uvolňovat z prachového sáčku vysavače při vysávání. Mild Care Deo perličky se svěží aromatickou kompozici připomínající dětský zásyp, která příjemně provoní celý prostor. Speciálně vyvinuto pro chovatele koček k zabránění vzniku nepříjemného zápachu při vysávání prachu v bytě. Active Fresh Pro majitele psů všech plemen. Deo perličky s příjemnou vonnou kompozicí připomínající čerstvě vyprané prádlo. Speciálně vyvinuto k zabránění vzniku nepříjemného zápachu při vysávání prachu v bytě, kde je chován pes. Další vůně: Ovocná svěžest S příjemnou vůní čerstvého ovoce. Magnolie S jemnou vůní jihomořské magnolie. Relaxační aloe S uklidňující vůní aloe vera.

8 Tipy a triky pro čistou domácnost. Zde jsme si pro Tebe připravili několik užitečných tipů pro čištění a úklid vaší domácnosti Správné čištění koberců: Vysávejte koberce pravidelně; alespoň jednou týdně. Volně ležící nečistoty (cukr, drobky) odstraníte snadno vysavačem. Zaschlé látky nejprve opatrně oddělte lžičkou nebo hřbetem nože a následně vykartáčujte resp. vysajte. V případě silného znečištění použijte běžné čisticí prostředky na koberce. Důležité: V každém případě dbejte návodu k použití výrobce koberce a vždy nejprve proveďte zkušební čištění na místě, které není vidět. Informace pro osoby s alergií na domácí prach (roztoče): Roztoč není pro člověka v zásadě nebezpečný. Produkují však výkaly, které se v suchém stavu rozpadají na nejjemnější prachové částečky a vyvolávají u člověka alergické reakce. Tip Swirl : Při nákupu dejte přednost kobercům s krátkým vlasem, ze kterých lze snadno vysát nečistoty a prachové částečky způsobující alergie. Obecně platí: Koberce vysávejte alespoň jednou týdně, abyste zabránili usazování prachu a dalších nečistot. Sáček ve vysavači vyměňte vždy nejpozději po dvou měsících. Čištění oken: Nemáte zrovna po ruce žádný běžný čisticí prostředek na okna? Pak pomůže osvědčený prostředek: Do teplé vody na čištění stříkněte trochu octa nebo lihu! Odolnou špínu odstraníte nejlépe kyselinou citrónovou nebo octovou esencí. Tip Swirl : Nemyjte okna, pokud svítí slunce. V důsledku rychlého schnutí mohou vznikat nepěkné šmouhy. Na oknech nebo zrcadlech nebude tak snadno ulpívat prach, pokud do vody na čištění přidáte kapku glycerínu. Péče o podlahy: Údržba dřevěných a laminátových podlah je snadná: pravidelně je vytírejte vlhkým, dobře vyždímaným hadrem, parkety a desky občas ošetřete voskovou emulzí a přeleštěte suchým mopem pro zvýšení lesku. Vzhledem k tomu, že jsou deskové podlahy často pouze navoskované, dřevo se snadněji znečistí. Na odolnou špínu pomůže, když do teplé vody na čištění (40-60 C ) přidáte trochu pracího prášku na bílé prádlo. Tyto prostředky na praní obsahují rozjasňující složky. Špína a částečky písku působí na dřevěné a laminátové podlahy jako smirkový papír - v takovém případě pomůže, když před vytíráním vysajete. Zároveň tak zmizí chomáče prachu, chlupy a vlasy a při vytírání nebudou viset na hadru. Tip Swirl : Úklid dřevěných a laminátových podlah bez poškrábání vám usnadní hubice na parkety ze sortimentu hubic Swirl. Díky plstěným kluzným ploškám klouže bez škrábanců. Zbavte se v domácnosti lapačů prachu, jakými jsou například objemné závěsy nebo záclony.

9 Historie vysávání. Vlhké čajové sáčky. Posypání trávou a pilinami. Patent na vysavač. Cesta k dnešním moderním vysavačům byla dlouhá a náročná. Začalo se u čajových sáčků, dřevěných pilin, pokračovalo se přes vířidla prachu a mohutné vysávací jednotky až k vysavačům, které máme v našich domácnostech dnes. V 18. století se k čištění koberců používaly zcela běžně mokré čajové pytlíky. Ty měly zabránit víření usazeného prachu po místnosti. Sáčky fungovaly jenom tehdy, pokud byly mokré. Aby nezabarvily koberec, musely být důkladně proprané studenou vodou a vyždímané. Na počátku 20. století se ujala zajímavá metoda čištění koberců. Na povrch koberce se kladla posekaná tráva, která údajně snižovala jeho prašnost. Piliny zase naopak chránily koberec před prošlapáním a bránily zanášení prachem a špínou. Mezi pokrokovější metody patřilo tahání koberců po trávě nebo prášení ve sněhu. Kroniky uvádějí, že jako první si nechal patentovat vysavač v roce 1901 anglický konstruktér Huber Cecil Booth. Stal se tak původcem masového vstupu vysavačů do domácností. Jednoho dne podívat na nádraží St. Pancras v Londýně, kde se měl právě předvádět nový způsob čištění železničních vagónů. Systém spočíval na principu dmychadla v tom, že se vzduch odfukoval prach ze sedadel a podlah. Výsledkem však místo čistého vagónu bylo velké množství rozvířeného prachu. Booth dospěl k názoru, že mnohem efektivnější by bylo prach vysávat nežli ho odfukovat. Když se vrátil domů, ihned provedl pokus. Sklonil se k podlaze, před ústa si přiložil kapesník a nasál vzduch. Na kapesníku se mu uchytilo množství prachu a nečistot. Princip současného vysavače byl na světě. První vysavač První vysavač se H.C. Boothovi podařilo zkonstruovat v roce února 1902 založil společnost Vacuum Cleaner Co. Ltd., která začala vyrábět vysavače. Centrální systém vysávání V některých velkých obytných domech, ale zejména v hotelích, fungoval jakýsi gigantický agregát, který byl umístěn v suterénu budovy. Z jakéhokoli patra se obyvatelé domu mohli do tohoto systému napojit a odsát si tak nahromaděný prach a nečistoty. Vysávání z ulice Pokud nemohl být agregát umístěn přímo v suterénech či sklepních prostorách domů, existoval jakýsi mobilní přístroj. Řešilo to také problém, pokud v domě nebyla zavedená elektrika. Agregát byl umístěn v povozech čistících společností, která projížděla ulicemi. Zastavila před domem zájemce o úklid a hadice o délce 250 metrů se natáhla do okna, odkud proběhlo čištění. Úspěch u krále V roce 1902 pracoval tento přístroj na čištění Westminsterského opatství před korunovací krále Edwarda VII. Král byl výsledkem tak nadšený, že nechal zakoupit vysavače pro Buckinghamský palác a druhý do královského zámku ve Windsoru. První přenosný vysavač Přenosný vysavač vyrobil Booth roku 1906, ale tentokrát už nebyl první. V roce 1905 ho předstihla americká firma Chapman and Skinner ze San Franciska. Počet výrobců narůstá Počátkem 20. století se začíná objevovat větší množství výrobců vysavačů. Mezníkem se však stává rok 1912, kdy Axel Wenner- Gren buduje Elektrolux a vyrábí první vysavač Lux 1 historicky nejznámější vysavač.

10 Melitta a Swirl. Charakterisitky a cena patent na první filtr do kávy značky Melitta vznik značky Swirl, zastupující sortiment chytrých řešení pro domácnost. Melitta je německá společnost, která se zabývá prodejem kávy a filtrů do kávy a kávovarů. Organizace Melitta Group má sídlo v městě Minden a pobočky po celém světě. V roce 1908 přišla Melitta Bentz z německých Drážďan na způsob, jak oddělit kávovou sedlinu s pomocí papírového filtru. 8.července, roku 1908 si tato 35-letá žena v domácnosti nechala svůj první filtr do kávy patentovat na patentním úřadě v Berlíně. Cesta časem společnosti Melitta Obchodní značkou společnosti Melitta bylo tenkrát černé M v černém kolečku. První kulaté filtry z hliníku nesly vyražený nápis Original Melitta ". V roce 1988 vytvořila společnost Melitta značku Swirl, nabízející doplňkové produkty pro chytré pomocníky v domácnosti. Výrobky značky Swirl, působící na trhu již 20 let, představují kvalitu, inovativní vývoj a skvělé nápady pro úklid domácnosti. Za značkou Swirl se skrývá rozsáhlý sortiment chytrých řešení pro domácnost, jako například vysávání, likvidace odpadu nebo čištění po psech a kočkách. Deo perly Swirl Swirl vůně do vysavačů eliminují nepříjemné pachy, které se mohou uvolňovat z prachového sáčku vysavače při vysávání. Perly nelze použít v bezsáčkových modelech, robotech a vysavačích s mokrým vysáváním. V závislosti na frekvenci vysávání vydrží Swirl deo perly vonět více než jeden měsíc. Kromě 3 klasických vůní ovoce, magnolie a aloe, Swirl nabízí také 2 vůně, speciálně vyvinuté pro majitele domácích mazlíčků: Mild Care - pro majitele koček všech plemen k zabránění vzniku nepříjemného zápachu při vysávání prachu a kočičích chlupů. Swirl deo perly vydávají svěží aromatickou kompozici připomínající dětský zásyp. Active Fresh pro majitele psů všech plemen k zabránění vzniku nepříjemného zápachu při vysávání prachu a psích chlupů. Swirl deo perly vydávají svěží aromatickou kompozici připomínající čerstvě vyprané prádlo a příjemně provoní domácnost. Balení, které lze zakoupit vo obchodech, obsahuje 4 sáčky. Maloobchodní cena: 70 Kč

11 trnd Central Eastern Europe Kft., organizační složka Olgy Havlové 2874/8, Praha 3 - Žižkov

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn.

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. Příručka projektu trnd Vanish Oxi Action: Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vanish Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Pojďme povědět světu o Vanish Oxi Action.

Více

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables.

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. trnd Průvodce projektem Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. Nonstop* svěží vůně až do dalšího vyprání. Blog projektu: www.trnd.cz/lenor-unstoppables Kontakt trnd: Pigeon@trnd.cz *až 12 týdnů, při

Více

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip Zapojte do úklidových prací barvy a struktury. S našimi barevně rozlišenými válci z mikrovláken můžete jednoznačně rozlišovat jednotlivé oblasti. Jako skuteční profesionálové.

Více

Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení.

Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení. Příručka projektu trnd Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení. Projekt trnd Projektový blog: www.trnd.com/braun-cooltec Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Staňme se trnd onlinereportéry

Více

Pojďme v České republice do boje proti lupům.

Pojďme v České republice do boje proti lupům. Head & Shoulders: Pojďme v České republice do boje proti lupům. Bez lupů po celý život*? Miliony lidí na celém světě** se zapojily do testu. Seznamte své přátele s Head & Shoulders. V tomto trnd-projektu

Více

Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti.

Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti. Příručka projektu trnd Pokračovací kojenecké mléko Hami: Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/hami-mlicko Váš trnd kontakt: lila@trnd.cz S Hami mlíčkem pro

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

SUpERSÍLA. pro VšECHNY.

SUpERSÍLA. pro VšECHNY. VySAVAče Náš tip Problémy s místem? Kärcher nabízí rafinované řešení, aby se hezké věci v životě ocitly v centru pozornosti. Čím méně místa vysavač potřebuje, tím lépe. Ultrakompaktní VC 5 je malý a přesvědčí

Více

Zážitek z nejrychlejšího vysávání s bezdrátovým vysavačem

Zážitek z nejrychlejšího vysávání s bezdrátovým vysavačem Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Tyčový vysavač Sací hubice otočná o 360 25,2 V, doba provozu až 65 min 2 v 1: vysavač a ruční vysavač Mini Turbo kartáč FC6823/01 Zážitek z nejrychlejšího

Více

Produkty Forbo FloorCare

Produkty Forbo FloorCare Produkty Forbo FloorCare Speciálně navržené produkty Forbo FloorCare zaručí efektivní, jednoduché čištění a udržovací procedury a tím udrží Vaši podlahu v perfektním stavu. Spray má skvělé výsledky pro

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE DEX HERMES MISTRAL FEBOS TANTAL PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČE V prodeji trvale nabízíme veškeré typy profesionálních vysavačů Dle velikosti a druhu uklízených prostor Pro práci

Více

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ Vaše úkoly v projektu 1. OCHUTNEJTE A ROZDÁVEJTE Vychutnejte si společně s přáteli bohatou cremu v šálku kávy NESCAFÉ

Více

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1:

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Průvodce projektem NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Vždy uchovávejte mimo dosah dětí.. A.I.S.E. Více: www.keepcapsfromkids.eu S LENOREM SE CÍTÍM SKVĚLE. ŠIŘTE POVĚDOMÍ O KAPSLÍCH LENOR 3v1 V našem novém projektu

Více

Pojďme si čistit zuby v naprosto novém rozměru!

Pojďme si čistit zuby v naprosto novém rozměru! Příručka projektu trnd Sonický kartáček Philips Sonicare DiamondClean: Pojďme si čistit zuby v naprosto novém rozměru! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/philips-sonicare Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz

Více

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení!

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! Průvodce trnd-projektem Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-waterflex Vaše

Více

Čistota střižená na míru

Čistota střižená na míru Příslušenství pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot Čistota střižená na míru Firma Kärcher nabízí pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot bohaté a užitečné příslušenství pro

Více

ST-VC0256 VYSAVAČ. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-VC0256 VYSAVAČ. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-VC0256 VYSAVAČ Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 CZ Vysavač Vážený zákazníku! Gratulujeme vám k zakoupení produktu značky "Saturn". Jsme přesvědčeni, že naše výrobky

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

Návod na čištění a údržbu podlah

Návod na čištění a údržbu podlah S přírodou k člověku Návod na čištění a údržbu podlah pro podlahy ze dřeva, korku, linolea a minerálních povrchů suché čištění mokré čištění údržba základní obnova odstraňování problematických skvrn intenzivní

Více

DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS

DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS ŘADA NTS eswift nízké emise prachu JSEM VASE STAR PRO HOBBY, DO DILEN A GARAZI Víceúčelové vysavače pro rychlé použití doma nebo v zaměstnání. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS eswift! Pragmatický, praktický, dobrý

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

CeraVe - Expert na suchou pokožku

CeraVe - Expert na suchou pokožku Průvodce projektem CeraVe - Expert na suchou pokožku Vyvinuto s dermatology trnd Projekt Projektový balíček CeraVe Vaše úkoly v projektu 1. SEZNAMTE SE Ve svém projektovém balíčku najdete: CeraVe Hydratační

Více

Víceúčelový průmyslový vysavač

Víceúčelový průmyslový vysavač Víceúčelový průmyslový vysavač 10029117 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře!

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! Průvodce trnd-projektem Elektrický zubní kartáček Oral-B Professional Care 500: Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/oral-b Váš trnd kontakt:

Více

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin.

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd průvodce projektem Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/beyond trnd kontakt: pepe@trnd.cz Poznejte nové krmivo pro psy Beyond!

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

Kompaktnost je skvelá.

Kompaktnost je skvelá. Kompaktnost je skvelá NIC JINÉHO S NÍM NESNESE SROVNÁNÍ KOMPAKTNÍ tradicní SYSTÉM NANOPACK: NOVÝ PROSTOR OPRAVDOVÁ REVOLUCE Objevte nový prostor ve svém vlastním domě! Díky svým extrémně malým rozměrům

Více

iclebo home robotický vysavač s funkcí robotického mopu

iclebo home robotický vysavač s funkcí robotického mopu iclebo home robotický vysavač s funkcí robotického mopu iclebo home inteligentní robotický vysavač s funkcí robotického mopu Spojením robotického vysavače s funkcí robotický mop MOPPING nabízí iclebo home

Více

ZÁRUČNÍ LIST. Made in Germany

ZÁRUČNÍ LIST. Made in Germany Made in Germany ZÁRUČNÍ LIST VANY A SPRCHOVÉ VANIČKY ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm a ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm se samočisticím Perl-Effektem. 30LETÁ ZÁRUKA DÍKY SMALTOVANÉ OCELI KALDEWEI

Více

F600 sáčkové vysavače XXXXX

F600 sáčkové vysavače XXXXX F600 sáčkové vysavače XXXXX Benefity řady F600 NEJVYŠŠÍ SACÍ VÝKON NA TRHU Absolutně nejvyšší sací výkon 530 W umožňuje při běžném znečištění využití minimálního výkonu s velmi nízkou hlučností EXTRÉMNÍ

Více

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd průvodce projektem Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/vileda trnd kontakt: joey@trnd.cz Poznejte nové

Více

vysavač trilobite 2.0

vysavač trilobite 2.0 vysavač trilobite 2.0 electrolux trilobite 3 Představujeme Vám nejčistšího mazlíčka, jakého jste kdy vlastnili. Když jsme v roce 2001 představili model Trilobite, první zcela automatický domácí vysavač

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

Vysavač, který neztrácí sání. Uklidíte všude. Dyson příslušenství

Vysavač, který neztrácí sání. Uklidíte všude. Dyson příslušenství Vysavač, který neztrácí sání. Uklidíte všude. Dyson příslušenství Dokonalé příslušenství pro dokonalý úklid. Vývojáři společnosti Dyson věnovali stejně velké úsilí vývoji vysavače i příslušenství. Dobře

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

Kontaktní čočky Biofinity Energys

Kontaktní čočky Biofinity Energys trnd průvodce projektem Kontaktní čočky Biofinity Energys Ulevte svým očím od digitální únavy. trnd Projekt Zaostřete na svět ostrého zraku Harmonogram projektu V našem novém projektu společně nakoukneme

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

vytváříme útulný domov KATALOG PRODUKTŮ kompletní sortiment

vytváříme útulný domov KATALOG PRODUKTŮ kompletní sortiment vytváříme útulný domov KATALOG PRODUKTŮ kompletní sortiment Obsah: BARVY Tónovací malířské barvy...2 Zlatá a stříbrná barva... 3 PÉČE O LÁTKU Škrobenky... 4 Faldy, Bělamin, Voňka, Aviváž... 5 DEZODORAČNÍ

Více

Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších

Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších Příručka projektu trnd trnd Projekt Kojenecké mléko Hami: Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších Projektový blog: www.trnd.cz/hami Váš trnd kontakt: lila@trnd.cz S Hami mlíčkem pro spokojená bříška

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Průvodce projektem Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Pro Tebe: 1x Jar okamžitá pěna 375ml 1x náhradní náplň trndkuchařka s recepty Průvodce projektem Pro Tvoje přátele: 3x Jar okamžitá pěna 375ml

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ Projekt ROZŠÍŘENÍ VYBRANÝCH PROFESÍ O ENVIRONMENTÁLNÍ PŘESAH Č. CZ.1.07/3.2.04/05.0050 EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ EKOZNAČKY Ekologicky šetrný výrobek šetrnější k životnímu prostředí

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Svobodný v pohybu a stejně výkonný jako kabelový vysavač*

Svobodný v pohybu a stejně výkonný jako kabelový vysavač* Svobodný v pohybu a stejně výkonný jako kabelový vysavač* H-Free H-Free je multifunkční vysavač od Hoover se systémem samostatné cyklónové jednotky, který perfektně splňuje nároky na každodenní úklid.

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1.

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. NOVÝ PATENTOVANÝ REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. Vytírání a vysávání v jednom kroku s čističkou podlah FC 5 od firmy Kärcher. Home & Garden PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOSTI PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOST

Více

Test robotických vysavačů

Test robotických vysavačů Test robotických vysavačů Robotické vysavače jsou stále oblíbenějšími pomocníky v domácnosti. Práci klasického vysavače nenahradí, ale úklid výrazně usnadní. Poradíme vám s jejich výběrem. Výsledek testu

Více

Lakeside Powerplus. Čistič jezírek

Lakeside Powerplus. Čistič jezírek 10033423 10033424 Lakeside Powerplus Čistič jezírek Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

FIG 1 7 3 2 8 FIG 2 1 9 10

FIG 1 7 3 2 8 FIG 2 1 9 10 FIG 1 7 3 2 8 FIG 2 1 9 10 FIG 3 4 6 5 FIG 4 A B 3 B A 3 5 6 10 9 1 OBLAST POUŽITÍ... 2 2 POPIS (OBR. 1-2-3)... 2 3 SEZNAM OBSAHU BALENÍ... 2 4 SYMBOLY... 2 5 DOPLŇKOVÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 6 PROVOZ...

Více

CLEAN COTTON. www.yankeecandle.cz Svíčka je k dispozici na e-shopu těchto str{nek. Sekce Media veškeré ostré foto a tiskové zpr{vy volně ke stažení.

CLEAN COTTON. www.yankeecandle.cz Svíčka je k dispozici na e-shopu těchto str{nek. Sekce Media veškeré ostré foto a tiskové zpr{vy volně ke stažení. CLEAN COTTON Legenda od Yankee Candle: vůně ryzí čistoty od: Lucie Röslerov{, 777 302 726, lucieroslerova@volny.cz www.yankeecandle.cz Svíčka je k dispozici na e-shopu těchto str{nek. Sekce Media veškeré

Více

Šiřte povědomí o tyčinkách YES!

Šiřte povědomí o tyčinkách YES! Šiřte povědomí o tyčinkách YES! V našem novém projektu máme šanci seznámit se s novými tyčinkami YES!, které se perfektně hodí ke zdravému životnímu stylu a zajistí, že vždy budeme mít po ruce skvělou

Více

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely:

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely: BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje Tloušťka lamely: Šířka lamely: Délka lamely: Balení: 14 mm 96 mm 1840 mm 2,12m 2 /12ks Objemová hmotnost: 720 kg/m3 Součinitel tepelné vodivosti: 0,22 W/mK

Více

Časopis, který se stane Tvým osobním stylistou.

Časopis, který se stane Tvým osobním stylistou. trnd-průvodce projektem InStyle: Časopis, který se stane Tvým osobním stylistou. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/instyle Tvůj trnd-kontakt: alexa@trnd.cz Kdo jsou průzkumnice trhu InStyle? V

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029113 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím pozorně následující manuál a postupujte podle návodu k obsluze, aby se předešlo možnému poškození.

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba

Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba Sika ComfortFloor podlahové systémy Peče a údržba Udržujte Vaši podlahu Sika ComfortFloor čistou Sika ComfortFloor jsou bezešvé odolné polyuretanové podlahy, s nízkými nároky na údržbu. Chcete-li zachovat

Více

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1.

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. NOVÝ PATENTOVANÝ REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. Vytírání a vysávání v jednom kroku s čističkou podlah FC 5 od firmy Kärcher. Home & Garden PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOSTI PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOST

Více

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit MV 3 Premium Fireplace Kit s filtrem na hrubé nečistoty a popel: výkonný a energeticky úsporný základní vysavač se stabilní nádrží z nekorodující ušlechtilé

Více

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815L-0 Vytištěno v USA

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815L-0 Vytištěno v USA rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815L-0 Vytištěno v USA číslo péče o zákazníka Jako součást Programu péče o zákazníka společnosti Rexair každý MiniJet obdrží sériové číslo

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

Záruční podmínky a údržba Prohlášení o záruce a návod na ošetření podlah Egger Laminát

Záruční podmínky a údržba Prohlášení o záruce a návod na ošetření podlah Egger Laminát Záruční podmínky a údržba Prohlášení o záruce a návod na ošetření podlah Egger Laminát Záruční podmínky pro podlahy EGGER Laminát Podlahy EGGER Laminát vám poskytnou jistotu po mnoho let. EGGER nabízí

Více

prací prostředek pro dětské prádlo

prací prostředek pro dětské prádlo prací prostředek pro dětské prádlo 2,4 kg 4,5 kg 15 kg BATOLE Kvalitní prací prášek českého výrobce, určený převážně na prádlo přicházející do styku s dětskou pokožkou, která je nejvíce vystavena rizikům

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

Víceúčelový vysavač Vax

Víceúčelový vysavač Vax Víceúčelový vysavač Vax 1700 Více informací, kontakty, servis a další na www.vax-cr.cz český návod Obsah Důležité bezpečnostní informace... 1 Výbava vysavače... 2 Vysávání... 4 Čištění koberců, čalounění

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

Profesionální vysavače. Návod k použití

Profesionální vysavače. Návod k použití fesionální vysavače Návod k použití Light Napětí Frekvence 50Hz 50Hz 50Hz 50Hz 50Hz 50Hz 50Hz Výkon 1200W 1000W 1000W 1200W 2000W 3000W 2000W Vysávání 2300 2000 1800 2000 2000 3000 2000 mm mm mm mm mm

Více

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí Čištění za studena Čistí rychle a důkladně kovy, lak a většinu umělých hmot od oleje, tuku, téru, živic, vosků, pryskyřic apod. Nepřenosné použití je ideální

Více

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia. Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.cz, www.boltonczechia.cz Profesionální řada WC NET Aktivátor

Více

PÉČE O PODLAHY DR. SCHUTZ

PÉČE O PODLAHY DR. SCHUTZ PÉČE O PODLAHY DR. SCHUTZ Elastické podlahoviny Základní čističe CC-Základní čistící prostředek R 750 ml 178,00 Odstraňuje staré vrstvy ošetř. prostředků, zbytky lepidel apod. 5 l 822,00 Určen pro základní

Více

ODVAHU! Knížka o přežití. Okamžitá pomoc při strachu, úzkosti a panice

ODVAHU! Knížka o přežití. Okamžitá pomoc při strachu, úzkosti a panice Dr. med. Claudia Croos-Müller ODVAHU! Knížka o přežití Okamžitá pomoc při strachu, úzkosti a panice 12 a ½ cvičení pro okamžitou pomoc pro získání klidu a odvahy V této knize najdeš následující cvičení:

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Internet a autorský zákon (pracovní list)

Internet a autorský zákon (pracovní list) Zvyšování kvality výuky v přírodních a technických oblastech CZ.1.07/1.128/02.0055 Označení: EU-Inovace-Inf-7-04 Předmět: Informatika Cílová skupina: 7. třída Autor: Jana Čejková Časová dotace: 1 vyučovací

Více

HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah

HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah HTC EZwood TM Průvodce broušením dřevěných podlah CZ Brousit svojí dřevěnou podlahu může každý! Žádné stopy po zapínání a vypínání Můžete brousit proti směru vláken dřeva Brousí se prakticky bez prachu

Více

BESTSELLERS v ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Cordless Bateriový podlahový čistič pro domácnosti.

BESTSELLERS v ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Cordless Bateriový podlahový čistič pro domácnosti. BESTSELLERS 2019 HOME&GARDEN FC 5 Cordless Bateriový podlahový čistič pro domácnosti. Obj. číslo: 1.055-601.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno nabití baterie Pracovní šířka: 300 mm Otáčky válce: cca 500

Více

Ceník služeb. 1) Čištění interiérů vozidel. A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV

Ceník služeb. 1) Čištění interiérů vozidel. A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV Ceník služeb 1) Čištění interiérů vozidel A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV 1. Kompletní vysátí interiéru a zavazadlového prostoru 2. Kompletní vyčištění a vyleštění vnitřních

Více

Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní.

Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní. Průvodce trnd-projektem Vonné perličky Lenor Unstoppables. Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní. trnd Projekt Blog projektu: ww.trnd.cz/lenor trnd contact: freud@trnd.cz Vítejte v našem nejnovějším

Více

BESTSELLERS ,- HOME&GARDEN. WV 2 Premium 10 Years Edition Originál slaví desetileté výročí. Limitovaná edice akustěrky.

BESTSELLERS ,- HOME&GARDEN. WV 2 Premium 10 Years Edition Originál slaví desetileté výročí. Limitovaná edice akustěrky. LET BESTSELLERS 2018 HOME&GARDEN WV 2 Premium 10 Years Edition Originál slaví desetileté výročí. Limitovaná edice akustěrky. Obj. číslo: 1.633-426.0 Nádoba na špinavou vodu: 100 ml Doba chodu na 1 nabití

Více

CENOVÁ SENZACE.

CENOVÁ SENZACE. www.kik.cz Ruční a podlahový vysavač v jednom Od 13. února 2019 Bezšňůrový multifunkční přístroj TECHNOLOGIE POWER CYCLONE EXTRA SACÍ VÝKON díky elektricky rotující PODLAHOVÉ HUBICI! MAX. 150 W CENOVÁ

Více

Vymezení širokého konceptu položky majetku

Vymezení širokého konceptu položky majetku Vymezení širokého konceptu položky majetku Širokým konceptem položky majetku se rozumí přidělení jednoho katalogového čísla majetku (KČM) skupině různých výrobků s vymezenými shodnými vlastnostmi z pohledu

Více

Garážová vrata a pohony Centrální vysavače Komplexní elektroinstalace

Garážová vrata a pohony Centrální vysavače Komplexní elektroinstalace » Zámecké náměstí 21/3, 79201 Bruntál / T: +420 554 777 292-3 / F: +420 554 777 294 / elikon@elikon.cz / www.elikon.cz Garážová vrata a pohony Centrální vysavače Komplexní elektroinstalace Garážová vrata

Více

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH TYP HORIZONTAL (P+D) 1 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou TYP VERTIKAL (P+D) 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou

Více

Kompletní přehled výrobků značky Somat

Kompletní přehled výrobků značky Somat Příloha tiskové zprávy Kompletní přehled výrobků značky Somat MULTIFUNKČNÍ ČISTIČE TABLETY Somat Multi-Perfect Express Power NOVINKA! Nové tablety do myček nádobí Somat Multi-Perfect s recepturou Express

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou.

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. Průvodce trnd-projektem Vložky Always Ultra: Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. trnd projekt Blog projektu: www.trnd.cz/always-ultra Váš trnd kontakt: alexa@trnd.cz

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný zásobník na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

Návod k použití pro vysavače BOLEZZO

Návod k použití pro vysavače BOLEZZO Návod k použití pro vysavače BOLEZZO Katalogové číslo: 403032, 403033, 403034, 403035 403032 403033 403034 403035 Technické parametry vysavačů Model 403032 403033 403034 403035 Příkon (W) 1000 1200 2000

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více