Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších"

Transkript

1 Příručka projektu trnd trnd Projekt Kojenecké mléko Hami: Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších Projektový blog: Váš trnd kontakt: lila@trnd.cz

2 S Hami mlíčkem pro spokojená bříška našich malých zvědavců. V tomto projektu trnd se snažíme: Vítejte v druhém ročníku projektu Hami mlíčko, ve kterém se zaměříme na mléčnou výživu miminek od 6 do 12 měsíců. Je skvělé, že společně s komunitou trnd bude i vaše děťátko moci ochutnat kojenecké mléko Hami.... podávat Hami mlíčko našemu děťátku stejně jako ostatní vybrané trnd-maminky z České republiky. Vyzkoušejte produkt. Kojenecké mléko Hami: chutné mlíčko pro spokojené bříško.... podělit se o své zkušenosti s Hami mlíčkem prostřednictvím tří online dotazníků. Podělte se o svou zkušenost.... povědět o Hami mlíčku svým přátelům, sdílet s nimi zkušenosti s mlíčkem Hami (jak miminku chutná, jak je po něm spokojené) a dát jim možnost vyzkoušet vzorky. Předejte svou zkušenost dál. Společně s našimi dalšími trnd-partnerkami-maminkami z celé České republiky dostanete příležitost vyzkoušet mléko Hami 2 a Hami 2 Hajaja pro klidný spánek nebo Hami 2 Citlivé bříško při nadýmání. Pojďme zkušenost s mlékem Hami sdílet i s ostatními maminkami. Vždyť jen miminko se spokojeným bříškem může zkoumat a objevovat svět každý den!... nasbírat co nejvíce zpráv a dotazníků marketingového průzkumu, a zjistit tak, co si naši přátelé myslí o Hami mlíčku a komu z nich jsme doporučením mléka Hami pomohli a usnadnili výběr. Napište zprávu.

3 Také nekojená miminka vnímají lásku a péči svých maminek. Nejlepší výživou miminka je mateřské mléko. Pokud ale z jakéhokoli důvodu maminka nekojí, není třeba si zoufat. Miminko přeci vnímá lásku své maminky stejně silně, i když dostává mlíčko z kojenecké lahvičky. Zdraví a spokojenost miminka s mlékem Hami. od narození od ukončeného 6. měsíce od ukončeného 12. měsíce od ukončeného 24. měsíce Mléko Hami s Preci Nutri je vyváženým zdrojem živin důležitých pro správný růst a vývoj vašeho děťátka. Navíc je mléko Hami u dětí oblíbené díky své přirozeně mléčné chuti. Mléka Hami s Preci Nutri pro spokojené bříško a správný růst a vývoj dítěte: Prebiotické oligosacharidy GOS/FOS pozitivně působí na zdravou střevní mikroflóru pro spokojené bříško. Chuť a kvalita ověřena českými maminkami. Víte, že? S mlékem Hami jsou spokojené stovky českých maminek. Kojenecká mléka Hami jsou doporučena Českou pediatrickou společností. Mléka Hami obsahují všechny důležité vitamíny a minerály pro zdraví a spokojenost miminka*. Mléka Hami nabízí také speciální mlíčka na mírné zažívací potíže. *Omega 3 mastné kyseliny [kyselina alfa linoleová] pozitivně působí na vývoj mozku. Železo přispívá k normálnímu rozvoji rozpoznávacích schopností dítěte a ke krvetvorbě. *Vápník a vitamín D jsou nezbytné k normálnímu růstu kostí. * Díky prebiotikům, vápníku, železu a dalším důležitým látkám. Vápník pro normální růst kostí. Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další info na obalech a webových stránkách. Potravina pro zvláštní výživu POTRAVINA PRO ZVLÁŠTNÍ LÉKAŘSKÉ ÚČELY. VÍTE, ŽE? Malý kojenec potřebuje v porovnání s vámi přijmout 3x více energie, téměř 4x více vápníku a vitamínu D a železa (na 1 kg váhy).

4 Proti mírným zažívacím potížím s mlékem Hami 2 Citlivé bříško. Lepší zasycení a klidnější spánek s mlékem Hami Hajaja. Hami Hajaja: Lépe zasytí vaše děťátko na noc. Řada kojeneckých mlék Hami Citlivé bříško pomáhá při nejčastějších mírných zažívacích potížích, jako jsou ublinkávání, zácpy a koliky, nadýmání. Kojenecké mléko Hami Hajaja vaše miminko lépe zasytí na noc díky přídavku rýžových a kukuřičných vloček. Nemusíte se obávat, že byste své děťátko překrmovala. Hami Hajaja má totiž srovnatelnou energetickou hodnotu jako mléko bez přídavku sytící složky. Kojenecká mléka Hami Citlivé bříško mají speciálně upravené složení, aby ulevila citlivému bříšku a zároveň miminku dodala vše pro jeho správný růst a vývoj*. Seženete ve variantě: od narození, od ukončeného 6. měsíce (Hami 2 Citlivé bříško při nadýmání). VÍTE, ŽE? Zažívací potíže trápí až 55 % kojenců? Na vině často bývá ještě neúplně vyvinutý trávicí systém miminka? Stovkám miminek pomohlo mlíčko Hami Citlivé bříško? VÍTE, ŽE? RŮSTOVÝ HORMON SE UVOLŇUJE PŘEDEVŠÍM BĚHEM SPÁNKU? Proto je spánek tolik důležitý pro zdravý růst vašeho miminka. * Obsahují totiž například vápník, vitamín D a další potřebné látky.

5 Váš balíček. Vaše úkoly v projektu trnd. Na začátku projektu dostane každý účastník počáteční výbavu, obsahující následující: 1 Otevřete balíček a začněte fotit. Pro vás: 1x 500g balení Hami 2. 1x 350g balení Hami 2 Citlivé bříško / nebo 1x 500g balení Hami 2 Hajaja. Průvodce projektem souhrnný trnd dokument pro zahájení WOM (šeptandy) který obsahuje informace o produktech Hami a mnoho inspirujících nápadů k navázání komunikace. Marketingové dotazníky (brožura o 40 stránkách) určené ke konverzacím s přáteli a rodinou. 1x slevu na mléka Hami na (svůj unikátní kód naleznete v můj trnd ). Vyzkoušejte: Nejprve rozbalte balíček se svou výbavou otevřete jej například s ostatními členy rodiny, s přáteli a seznamte se s jeho obsahem: s pokračovacími mléky Hami a dalšími informacemi, které naleznete uvnitř. Potom můžete zkusit jedno z mlék připravit svému děťátku. Vzorečky tří druhů mléka můžete také dát svým přátelům, pokud budete chtít. Hodně foťte: Pojďme se podělit o momenty rozbalování a prvního zkoušení produktu s přáteli a rodinou prostřednictvím fotografií. Můžete nám poslat své fotografie společně se svými zprávami o rozhovorech o produktu. Je to snadné: Navštivte a klikněte na tlačítko Napsat zprávu. Pro vaše přátele: 30x 25g sáčků kojeneckého mléka Hami 2. 2 Vyjádřete svůj názor. Můžete nám napsat svůj názor na Hami mlíčko v průběhu šesti týdnů trvání projektu tím, že vyplníte tři online dotazníky: na začátku: počáteční dotazník, uprostřed: poločasový dotazník, na konci: závěrečný dotazník. Tyto dotazníky naleznete na stránkách trnd, v části určené pro členy: můj trnd. Jakmile bude online dotazník připraven, obdržíte od nás informace em.

6 3 Povězte světu o Hami mlíčku. 5 Pomozte nám s produktovým průzkumem. Poté, co jste se přesvědčila o tom, že Hami mlíčko je to pravé pro vaše miminko, pomozte nám společně s ostatními účastnicemi seznámit ostatní maminky s tímto produktem. Například můžete svým kamarádkám vyprávět o tom, jak Hami mlíčko chutná a vaše děťátko s ním prospívá, dát vzorky Hami mlíčka maminkám kojenců od 6 měsíců, aby je mohly také vyzkoušet, podělit se o zajímavé informace o Hami mlíčku a o tom, jak chutná a jak s ním miminka prospívají. Pojďme společně nafotit pár fotografií a zachytit momenty s našimi miminky a to, jak jim chutná Hami mlíčko. Existuje spousta dobrých způsobů, jak hovořit o produktech. V našem projektovém průvodci najdete několik tipů, jak můžete navázat konverzace o produktu. Staňte se průzkumnicí trhu pro Hami mlíčko! S dotazníky pro průzkum trhu se můžete dotázat 20 přátel a známých na téma pokračovací kojenecká mléka Hami. To může být pro vás také příležitost povědět jim nějaké informace navíc. Některé informace naleznete v brožurce dotazníků marketingového průzkumu. Čím více dotazníků marketingového průzkumu nasbíráte, tím budeme šťastnější. Po celou dobu trvání projektu sdílíme své názory v tématech týkajících se produktů pokračovacích mlíček Hami a výživy pro kojence. 4 Pište zprávy o svých konverzacích. Své dotazy a návrhy, týkající se projektu, můžete poslat na ovou adresu: lila@trnd.cz Poté, co jste dala ostatním možnost seznámit se s mlékem Hami, je důležité, abyste nás o tom informovala. O tom, jak jste hovořila s ostatními maminkami kamarádkami a známými, můžete napsat zprávu. V těchto zprávách bychom se rádi dozvěděli s kolika přáteli a známými jste hovořila, jaká byla jejich reakce a co se chtěli dozvědět o Hami mlíčku. Napsat takové zprávy je snadné. Najděte si odkaz: Klikněte na tlačítko Napsat zprávu a můžete začít psát svou zprávu. Zprávy o WOM konverzacích jsou to nejdůležitější v našich trnd projektech, protože čím více zpráv naši trnd-partneři pošlou, tím více ukážeme, že všichni spolupracujeme jako jeden tým. Také Nutricia výrobce produktů Hami může získat přehled o tom, čeho jsme schopni dosáhnout díky šeptandě.

7 Zásady trnd. Věta, kterou můžete říci ostatním: Abychom docílili upřímné, otevřené a úspěšné verbální propagace - šeptandy, vytvořili jsme několik základních pravidel. Jako členka projektového týmu budete povinna řídit se podle následujících zásad. Buďte otevřená. Na trnd projektu není absolutně nic tajného. Nevytváříme žádné prodejní místo, ani se nesnažíme o skrytou reklamu. Všichni členové by měli v době trvání kampaně až budou hovořit se svými přáteli a známými dát všem na vědomí, že jsou účastníky trnd a že se podílí na jednom z projektů. Neměla byste se snažit někoho klamat. V žádném případě nejste prodejcem, který putuje od dveří ke dveřím ve snaze prodat produkt, anebo myšlenku! Jednoduše buďte otevřená a řekněte ostatním svůj vlastní názor. Buďte upřímná. Zdá se to být samozřejmé, ale bohužel ne vždy tomu tak je. Jedině upřímná šeptanda funguje. To znamená neovlivňovat lidi a nesnažit se vylíčit věci v lepších barvách, než jaké ve skutečnosti jsou. Jednoduše řekněte svůj upřímný názor a rovněž názor svých přátel a známých. Víte, že mléka Hami jsou doporučená Českou pediatrickou společností? Mějte uši nastražené. Šeptanda se nesnaží ovlivnit vaše přátele nebo vaše známé. Není třeba cokoliv přeceňovat jednoduše jim řekněte o novém produktu z projektu trnd a nechte je vyjádřit jejich názor i když nesouhlasí s tím vaším. Byli bychom rádi kdybyste nashromáždila co nejvíce názorů a podělila se o ně s námi!

8 Tipy na informace, o které se můžete podělit. Pokud vás Hami mlíčko přesvědčilo, můžete jej doporučit svým přátelům a známým, také rodičům. Posezení s přáteli. Na procházce s kočárkem nebo v parku. Existuje spousta příležitostí, při kterých můžete předat informace o Hami mlíčku. Zde je pár nápadů, jakým způsobem se můžete podělit o své zkušenosti a další informace se svými přáteli a známými: To, že jsme s naším děťátkem doma rozhodně neznamená, že jsme nucené stranit se veřejnosti. Jistě si i vy rády domů přizvete hosty, nejlépe další maminky, abyste s nimi mohly pohovořit o svých ratolestech, prvních zoubcích, o tom co je trápí a co jim naopak prospívá. Snadno tak dostanete příležitost zmínit se o Hami mlíčku a podělit se o vzorky navíc, které jste dostaly ve startovacím balíčku. S přicházejícím jarem se snad sem tam najde příležitost vyrazit s kočárkem do parku, po městě anebo do přírody. Také tam můžeme potkat další maminky, se kterými můžeme prohodit pár slov. Mají děťátko ve věku 6 12 měsíců? Potom také ony mohou vyzkoušet některé ze vzorečků Hami 2, Hami 2 Citlivé bříško, nebo Hami 2 Hajaja. Je jejich děťátko starší? Řekněte jim o výhodách mlíčka Hami. Možná se s ostatními maminkami pravidelně scházíte v klubech maminek či dětských centrech. Tam si vaše děťátko vyhraje s ostatními a vy máte mezitím čas probrat maminkovské záležitosti. Jistě bude dobrá příležitost podělit se o pár vzorečků ze startovacího balíčku a zjistit názory ostatních maminek v dotaznících, které vyplní. Občas si rády zajdeme na kurzy jógy, pilates, tance či jiných zdraví prospěšných činností. A je dost pravděpodobné, že právě tam potkáme maminky se stejně starými děťátky, jako máme my. Ve volných chvílích, kdy nás instruktorka nechá chvilku si oddechnout, se můžeme pobavit o správné výživě, jak pro sebe, tak i pro naše miminka. Kluby maminek nebo dětská centra. Rozhovory s dalšími maminkami na cvičebních kurzech. Jistě máte spoustu dalších zajímavých nápadů, jak navázat konverzace o produktu. Podělte se o ně s námi ve svých zprávách, a také o to, jak pomáháte zvyšovat povědomí o Hami mlíčku mezi svými přáteli a známými - rodiči. Těšíme se na vaše zajímavé nápady a fotografie!

9 4 hlavní důvody, proč doporučit mléko Hami také ostatním maminkám. S kravským mlékem počkejte minimálně do tří let. V české studii z roku 2014* vyšlo, že každé druhé české batole má nedostatek důležitých živin, jako jsou například železo a vitamín D. A právě o tyto vitamíny je obohaceno batolecí mléko. Naopak kravské mléko je na ně relativně chudé. Česká batolata mají nedostatek železa a vitamínu D. Doporučená denní dávka kravského mléka a batolecího mléka Hami obsahuje: Batolecí mléko obsahuje více železa a vitamínu D než mléko kravské. Mléka Hami jsou přizpůsobená potřebám českých kojenců a batolat. Jsou doporučena Českou pediatrickou společností. Dětmi oblíbená přirozeně mléčná chuť. Doporučená denní dávka je ml v závislosti na příjmu dalších mléčných výrobků. Předcházejte nedostatkům u svého dítěte podáváním batolecího mléka obohaceného právě o tyto živiny. Mléka Hami obsahují vše potřebné pro spokojené bříško a správný růst a vývoj* děťátka. * Díky obsahu vápníku a vitamínu D, železu a dalších látek. * dle studie 1000 dní chybí vitamín D 62 % a železo 40 % českých batolat.

10 Pojďme si přečíst, jaké mají s Hami 2 zkušenosti ostatní maminky. Hami maminky kuchařky. Žaneta: Díky Hami Citlivé bříško nemusíme již do kojeneckého mléka přidávat lactobacilky, aby ji nebolelo bříško. Děkujeme! Radka: Když se ráno probudí, Hami mlíčko mít musí. Jelikož ho ráda má, i po obědě si ho dá. Hajaja to večer jistí, celou noc pak malá prospí. Klára: Já osobně jsem nadšená z mlíčka na spaní, naše malá se hodně budí, i když už je větší a od doby, kdy dávám mlíčko na spinkání mi spinká až do rána, to je naprostá bomba a doporučím to všude!!! :-) Martina: Už i my jsme vyzkoušeli pokračovací kojeneckou výživu Hami 2 Esterce zachutnalo až se za ušima oblizovala. :-) Stanislava: Nám chutná moc, dokonce i Citlivé bříško, i když problém se zácpou nemáme, je spokojenější a dnes se zájmem žvatlala. Konečně i my máme svoje mlíčko, které nám sedí. Už v loňském ročníku projektu Hami jsme se přesvědčili, že je mezi vámi spousta kreativních maminek kuchařek. Pojďme se inspirovat lahodnými pochoutkami, které připravily svým děťátkům: Jablečná mléčná přesnídávka Omyjeme a oloupeme 2 menší jablka, odstraníme jádřince, krátce povaříme, dáme do mixéru a přidáme trochu připraveného mléka Hami 2. Vše rozmixujeme a ihned podáváme. Přesnídávka z rýže nebo kuskusu Uvaříme rýži, či kuskus, připravíme Hami mléko dle návodu a namačkáme 1 banán. Banán smícháme s rýží/ kuskusem a zalijeme trochou Hami mléka. Ovocný koktejl Podle návodu připravíme nemléčnou rýžovou kaši Hami s mlékem Hami 2 a smícháme ho s libovolnou ovocnou přesnídávkou Hami vhodnou pro daný věk. Vše rozmixujeme a podáváme. Bramborové pyré (kaše) Povaříme brambory a rozmixujeme s předem připraveným Hami mléčkem. Vynikající je s mixovaným květákem. Miminkovská svíčková Mrkev, celer, petržel lehce osmahneme na trošce másla, přidáme hovězí/telecí maso, zalijeme vodou, povaříme. Uvařené maso pokrájíme na malé kousky, zeleninu rozmixujeme a přidáme trochu Hami 2 připraveného dle návodu a vmícháme pokrájené maso. Jako příloha poslouží uvařené a vidličkou rozmačkané kukuřičné těstoviny. Máte také svůj jedinečný recept s Hami mlíčkem? Napište nám jej formou zprávy. Najděte si odkaz: Klikněte na tlačítko Napsat zprávu a můžete začít psát svou zprávu.

11 Co vlastně znamená doporučení od České pediatrické společnosti? S mléky Hami od narození až do batolecího věku. Základní řada Kojenecká mléka Hami jsou od ledna 2014 doporučena Českou pediatrickou společností. od narození od ukončeného 6. měsíce od ukončeného 12. měsíce od ukončeného 24. měsíce Batolecí mléka Hami 3 a Hami 4 nově také s příchutí vanilky. Množství: 500g Cena: 199 Kč Hami Citlivé bříško při nadýmání ublinkávání zácpě a kolikách od narození od ukončeného 6. měsíce Česká pediatrická společnost doporučuje mléka Hami na základě: Ověřené kvality produktů mlék Hami. Ověřené kvality výrobních procesů. Schválených vzdělávacích programů. Množství: 350g Cena: 149 Kč Hami Hajaja od ukončeného 6. měsíce od ukončeného 12. měsíce Množství: 500g Cena: 199 Kč

12 Fakta a čísla. Kojenecká mléka Hami: Jejich složení je přizpůsobeno potřebám českých kojenců a batolat. Všechna mléka Hami jsou doporučena Českou pediatrickou společností. Od prvního dne váš malý zvědavec objevuje svět všemi smysly. Hami je vaší inspirací a oporou, abyste se svým děťátkem poznávali nové chutě, vůně, struktury, barvy, tvary i zvuky. Mléka Hami obsahují vše potřebné pro spokojené bříško a správný růst a vývoj děťátka*. Speciální kojenecká mléka Hami 2 Citlivé bříško jsou přirozené a efektivní řešení při mírných zažívacích potížích. Kojenecké mléko Hami Hajaja vaše miminko lépe zasytí na noc díky přídavku rýžových a kukuřičných vloček. Mají přirozenou mléčnou chuť, oblíbenou u dětí. Inspirujte se na stránkách Klubu maminek. Balení Hami 2, 3, 4: 500g Balení Hami 2 Citlivé bříško: 350g Cena: 199 Kč** Cena: 149 Kč** Získejte exkluzivní slevy a další výhody. Poraďte se s námi nejen o výživě. Balení Hami 2, 3 Hajaja: 500g ** Doporučená maloobchodní cena. Cena: 199 Kč** Najděte přátele. Soutěžte a bavte se. Bezplatná telefonická poradna pro maminky. * Obsahují totiž například vápník, vitamín D a další potřebné látky. Milá maminko, v souladu se zákonem bychom vás jménem výrobců dětské výživy chtěli informovat, že o počáteční kojenecké výživě by s maminkami měl mluvit výhradně pediatr nebo odborný lékařský personál.

13 trnd kontakt: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft., organizační složka Lublaňská 667/42, Vinohrady, Praha 2

Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti.

Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti. Příručka projektu trnd Pokračovací kojenecké mléko Hami: Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/hami-mlicko Váš trnd kontakt: lila@trnd.cz S Hami mlíčkem pro

Více

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn.

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. Příručka projektu trnd Vanish Oxi Action: Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vanish Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Pojďme povědět světu o Vanish Oxi Action.

Více

Pojďme v České republice do boje proti lupům.

Pojďme v České republice do boje proti lupům. Head & Shoulders: Pojďme v České republice do boje proti lupům. Bez lupů po celý život*? Miliony lidí na celém světě** se zapojily do testu. Seznamte své přátele s Head & Shoulders. V tomto trnd-projektu

Více

SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI

SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI trnd Průvodce projektem SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI PLNÉ BŘÍŠKO PRO AKTIVNÍ DĚTI Sunárek Ovocné kašičky s cereáliemi a Sunárek BIO křupky trnd projekt Vítejte v našem nejnovějším projektu, ve kterém

Více

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin.

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd průvodce projektem Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/beyond trnd kontakt: pepe@trnd.cz Poznejte nové krmivo pro psy Beyond!

Více

Šiřte povědomí o tyčinkách YES!

Šiřte povědomí o tyčinkách YES! Šiřte povědomí o tyčinkách YES! V našem novém projektu máme šanci seznámit se s novými tyčinkami YES!, které se perfektně hodí ke zdravému životnímu stylu a zajistí, že vždy budeme mít po ruce skvělou

Více

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou.

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. Průvodce trnd-projektem Vložky Always Ultra: Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. trnd projekt Blog projektu: www.trnd.cz/always-ultra Váš trnd kontakt: alexa@trnd.cz

Více

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Průvodce projektem Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Pro Tebe: 1x Jar okamžitá pěna 375ml 1x náhradní náplň trndkuchařka s recepty Průvodce projektem Pro Tvoje přátele: 3x Jar okamžitá pěna 375ml

Více

1. DEN/1. TÝDEN. SUROVINY: 50 g (1/2) chléb celozrnný, 1 ČL másla, 1 plátek tvrdého sýru (30% tuku), 1 ks červené papriky

1. DEN/1. TÝDEN. SUROVINY: 50 g (1/2) chléb celozrnný, 1 ČL másla, 1 plátek tvrdého sýru (30% tuku), 1 ks červené papriky 1. DEN/1. TÝDEN 6:30 300 ml vlažné vody s citronem nebo 1 PL jablečného octa 7:00 SNÍDANĚ OVESNÁ KAŠE S JABLKEM SUROVINY: 4 PL ovesných vloček, 150 g (1ks) bílého neslazeného jogurtu 3% tuku, 1 jablko,

Více

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables.

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. trnd Průvodce projektem Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. Nonstop* svěží vůně až do dalšího vyprání. Blog projektu: www.trnd.cz/lenor-unstoppables Kontakt trnd: Pigeon@trnd.cz *až 12 týdnů, při

Více

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře!

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! Průvodce trnd-projektem Elektrický zubní kartáček Oral-B Professional Care 500: Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/oral-b Váš trnd kontakt:

Více

Lilkové karbanátky. Ingredience. Postup přípravy receptu. podle potřeby. Doba vaření: 30 minut Počet porcí: 2 Česká kuchyně Vegetariánský recept

Lilkové karbanátky. Ingredience. Postup přípravy receptu. podle potřeby. Doba vaření: 30 minut Počet porcí: 2 Česká kuchyně Vegetariánský recept Lilkové karbanátky Doba vaření: 30 minut Počet porcí: 2 Česká kuchyně Vegetariánský recept Ingredience vejce 1-2 kusy cibule 1 kus lilek 1 kus česnek 2 stroužky podle potřeby mletý pepř strouhanka kari

Více

CeraVe - Expert na suchou pokožku

CeraVe - Expert na suchou pokožku Průvodce projektem CeraVe - Expert na suchou pokožku Vyvinuto s dermatology trnd Projekt Projektový balíček CeraVe Vaše úkoly v projektu 1. SEZNAMTE SE Ve svém projektovém balíčku najdete: CeraVe Hydratační

Více

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení!

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! Průvodce trnd-projektem Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-waterflex Vaše

Více

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ Vaše úkoly v projektu 1. OCHUTNEJTE A ROZDÁVEJTE Vychutnejte si společně s přáteli bohatou cremu v šálku kávy NESCAFÉ

Více

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu: Kontakt:

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu:   Kontakt: Průvodce projektem Breyers Delights Blog projektu: www.trnd.cz/breyers-delights Kontakt: pigeon@trnd.cz Vaše úkoly v projektu Breyers DElights! 1. Nakupte a ochutnejte! Kupte si zmrzlinu Breyers Delights,

Více

Jak správně jíst v době kojení

Jak správně jíst v době kojení Jak správně jíst v době kojení 2007 Kolektiv MindSoft s. r. o. Vydáno společností MindSoft s. r. o. K Rozkoši 326 149 00 Praha, Czech Republic www.fit-porod.cz www.porod-na-videu.cz www.jak-otehotnet.cz

Více

NOVĚ DĚTSKÁ. VÝŽIVA Mléčná výživa, kaše, čaje, příkrmy & šťávy. Přírodní! nám leží na srdci

NOVĚ DĚTSKÁ. VÝŽIVA Mléčná výživa, kaše, čaje, příkrmy & šťávy. Přírodní! nám leží na srdci NOVĚ DĚTSKÁ VÝŽIVA Mléčná výživa, kaše, čaje, příkrmy & šťávy Přírodní! Vývoj Vašeho dětátka nám leží na srdci Pečeť Bio zaručuje: šetrné využívání zemědělství, surovin a energie vhodný chov zvířat a krmení

Více

VÁNOČNÍ AKCE ENERGY DETOX VITALITY. vánoční balíčky od Avity. ... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život!

VÁNOČNÍ AKCE ENERGY DETOX VITALITY. vánoční balíčky od Avity. ... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život! VÁNOČNÍ AKCE 3 ENERGY DETOX VITALITY vánoční balíčky od Avity... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život! 1. Balíček ENERGY pro celou rodinu na podporu srdečně-cévního systému STIM

Více

Náhradní mléčná výživa nejen pro klidný spánek. 1 Potravina pro zvláštní výživu

Náhradní mléčná výživa nejen pro klidný spánek. 1 Potravina pro zvláštní výživu Náhradní mléčná výživa nejen pro klidný spánek 1 Potravina pro zvláštní výživu Význam kojení a výživy mateřským mlékem (MM) Mateřské mléko zlatý standard ve výživě novorozenců nejlepší způsob výživy novorozenců

Více

Budu hovořit o JUNIOR mléce a o výživě pro malé děti. Představím vám belgický konsenzus pro JUNIOR mléka, který byl publikován v roce 2014 v European

Budu hovořit o JUNIOR mléce a o výživě pro malé děti. Představím vám belgický konsenzus pro JUNIOR mléka, který byl publikován v roce 2014 v European Budu hovořit o JUNIOR mléce a o výživě pro malé děti. Představím vám belgický konsenzus pro JUNIOR mléka, který byl publikován v roce 2014 v European Journal of Pediatrics. 1 Pro můj úvod jsem opět zvolil

Více

Sušená kojenecká a dětská výživa

Sušená kojenecká a dětská výživa Veterinární a farmaceutická univerzita Brno Fakulta veterinární hygieny a ekologie Sušená kojenecká a dětská výživa IVA projekt 2014/FVHE/2340/036 Bc. Lenka Bernatíková Doc. MVDr. Bohumíra Janštová, Ph.D.

Více

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Výživa nekojeného kojence Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Mléčná strava 1 Tak, kde nelze kojit, dostává novorozenec a kojenec Mateřské mléko z banky mateřského mléka krátkodobě Umělá mléka z:

Více

Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku

Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku Mateřské mléko Nejlepší způsob výživy je mateřské mléko složení je přizpůsobeno výživovým potřebám v různých fázích vývoje Složení mateřského

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem trnd průvodce projektem Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/podravka-ajvar trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme ajvar Podravka! Jsme

Více

OSVĚŽENÍ MLÉKEM. Karolína Hlavatá

OSVĚŽENÍ MLÉKEM. Karolína Hlavatá OSVĚŽENÍ MLÉKEM Karolína Hlavatá Mléko v dobách našich předků Mléko a mléčné výrobky jsou součástí výživy člověka již od mladší doby kamenné, kdy se člověk usadil a začal pěstovat obilí a chovat dobytek

Více

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ

Více

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt trnd průvodce projektem : Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/zendium trnd kontakt: karmen@trnd.cz *S přirozenými enzymy a proteiny Přesvědčme se o jedinečných

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu.

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.hu/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series

Více

Více rozmanitosti, více vitality

Více rozmanitosti, více vitality Více rozmanitosti, více vitality Happy life, den za dnem. Pro mého psa vybírám a kupuji jen to nejlepší. Obsahuje výborné drůbeží a jehněčí maso a k tomu denní porci ovoce a zeleniny. To se přece líbí

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

VY_52_INOVACE_02_37.notebook May 21, 2014. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo.

VY_52_INOVACE_02_37.notebook May 21, 2014. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu: Šablona číslo/název: Inovace školství V/2 Inovace

Více

Lepek a jeho zavádění do kojenecké stravy

Lepek a jeho zavádění do kojenecké stravy Lepek a jeho zavádění do kojenecké stravy Co je lepek Lepek, jinak také gluten, je směsí dvou bílkovin, které se nacházejí společně se škrobem ve vnitřní části semen (endospermu) některých obilovin, především

Více

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ Slova a psychologie jde to vůbec dohromady? Ano, a dokonce více, než se může na první pohled zdát! Volba vhodných slovních spojení, přesvědčivých obratů,

Více

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1:

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Průvodce projektem NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Vždy uchovávejte mimo dosah dětí.. A.I.S.E. Více: www.keepcapsfromkids.eu S LENOREM SE CÍTÍM SKVĚLE. ŠIŘTE POVĚDOMÍ O KAPSLÍCH LENOR 3v1 V našem novém projektu

Více

Lophlex Vám přináší vždy něco navíc. Získejte svou odměnu nízkobílkovinné potraviny

Lophlex Vám přináší vždy něco navíc. Získejte svou odměnu nízkobílkovinné potraviny Lophlex Vám přináší vždy něco navíc Získejte svou odměnu nízkobílkovinné potraviny Vážení, připravili jsme pro vás informační brožuru o zcela novém ročním programu Lophlex vám přináší vždy něco navíc.

Více

JÍDELNÍČEK, SLOŽENÍ TĚLA A JEHO VLIV NA VÝKON SPORTOVCE, FOTBALISTY. Pavel Suchánek

JÍDELNÍČEK, SLOŽENÍ TĚLA A JEHO VLIV NA VÝKON SPORTOVCE, FOTBALISTY. Pavel Suchánek JÍDELNÍČEK, SLOŽENÍ TĚLA A JEHO VLIV NA VÝKON SPORTOVCE, FOTBALISTY Pavel Suchánek JAKÉ JSOU POŽADAVKY NA SPORTOVCE? TRÉNINK A JEHO PRAVIDELNOST - TRENÉŘI REGENERACE - KONDIČNÍ TRENÉŘI A FYZIOTERAPEUTI

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Dobrá výživa pro dobrý noční spánek. Výživa pro lepší život. Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Dobrá výživa pro dobrý noční spánek. Výživa pro lepší život. Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku BŘEZEN 2014 NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ Dobrá výživa pro dobrý noční spánek Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku Tip na dobrou výživu pro dobrý noční spánek Vápník potřebný pro udržení

Více

Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě!

Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě! trnd Projekt Heineken: Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě! trnd Projekt Objevte vzrušující svět piva Heineken ve zbrusu novém projektu! Váš startovací balíček. Na začátku tohoto projektu obdrží

Více

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Výživa nekojeného kojence Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Mléčná strava 1 Tak, kde nelze kojit, dostává novorozenec a kojenec Mateřské mléko z banky mateřského mléka krátkodobě, přechodně Umělá

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

slevová knížka dm babybonus

slevová knížka dm babybonus za 25 bodů slevová knížka dm babybonus 15 % lavera S tímto kuponem získám slevu 15% na jeden libovolný produkt dětské pečující kosmetiky Baby & Kinder značky lavera. 15 % Podmínky viz zadní strana. Slevový

Více

Zeleninový salát. Seznam surovin: Paprika Okurka Cibule Rajčata Ředkvičky Sůl, pepř/zálivka (špetka cukru a ocet)

Zeleninový salát. Seznam surovin: Paprika Okurka Cibule Rajčata Ředkvičky Sůl, pepř/zálivka (špetka cukru a ocet) Paprika Okurka Cibule Rajčata Ředkvičky Sůl, pepř/zálivka (špetka cukru a ocet) Zeleninový salát Zeleninu nakrájíme na kostičky a vše smícháme, poté podle chuti dochutíme kořením či zálivkou a můžeme servírovat.

Více

ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY. Karla Pelikánová. 40 sladkých receptů nejen pro sportovce a vyznavače zdravé stravy

ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY. Karla Pelikánová. 40 sladkých receptů nejen pro sportovce a vyznavače zdravé stravy 1 U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 2 5 4 1 6 8 Karla Pelikánová ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY 40 sladkých receptů nejen pro sportovce

Více

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Sipping Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Přípravky enterální klinické výživy dle složení a stupně naštěpení jednotlivých živin: polymerní, oligomerní, speciální a modulární Polymerní

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu: trnd kontakt:

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu:  trnd kontakt: trnd Projekt Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series 7. Váš

Více

ŽIVINY V POTRAVĚ. Energii nám dodávají 3 základní živiny: Sacharidy Tuky Bílkoviny

ŽIVINY V POTRAVĚ. Energii nám dodávají 3 základní živiny: Sacharidy Tuky Bílkoviny ŽIVINY V POTRAVĚ Energii nám dodávají 3 základní živiny: Sacharidy Tuky Bílkoviny 1) SACHARIDY Hlavní zdroj energie Měly by tvořit cca 50-60% celkového energetického příjmu SLOŽENÉ (zdravější): Pečivo,

Více

Sacharidy. Sacharidy. Co jsou sacharidy a k čemu slouží?

Sacharidy. Sacharidy. Co jsou sacharidy a k čemu slouží? Sacharidy 1. 11. 2018 Sacharidy Co jsou sacharidy a k čemu slouží? Společně s bílkovinami a tuky patří sacharidy k základním živinám a jsou pro naše tělo důležitým zdrojem energie. Jsou převážně rostlinného

Více

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 2.10.2017 Přesnídávka Celozrnné pečivo s pomazánkou z karotky, kakao (A: 01,03,07,11) Polévka Rýžová s vejcem (A: 03,09) Oběd Milánské špagety se sýrem, nápoj granátové jablko (koktejl), hroznové

Více

www.zdrava5.cz Tento sešit patří:

www.zdrava5.cz Tento sešit patří: www.zdrava5.cz Kancelář Světové zdravotnické organizace v České a Slovenské republice podporuje projekt Zdravá 5, který je v souladu s Globální strategií pro zdraví, výživu a pohyb. Tento sešit patří:

Více

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY 6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY VODA // ODKYSELENÍ TĚLA (UDRŽENÍ SPRÁVNÝCH HODNOT PH V TĚLE) // BÍLKOVINY SACHARIDY TUKY VLÁKNINA MIKRO-ŽIVINY (VITAMÍNY, MINERÁLY, ENZYMY ) VODA NAPROSTO ZÁSADNÍ

Více

Pracovní sešit pro žáky základních škol. Jídlověda

Pracovní sešit pro žáky základních škol. Jídlověda Pracovní sešit pro žáky základních škol Jídlověda Obsah 1. Výživová pyramida 3 2. Polysacharidy 6 3. Zelenina a ovoce 8 4. Bílkoviny 11 5. Tuky 13 6. Přirozená a umělá strava 14 7. Proč zdravě jíst 17

Více

Romská kuchařka. Perkelt

Romská kuchařka. Perkelt Romská kuchařka Soupis receptů na klasické romské pokrmy, které se připravovaly v rámci akce Dny romské kuchyně dne 30. 9. 2009 v Romském kulturním a společenském centru v Karviné za finanční spoluúčasti

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

KOTVA CZ.1.07/1.4.00/21.3537

KOTVA CZ.1.07/1.4.00/21.3537 KOTVA CZ.1.07/1.4.00/21.3537 Identifikátor materiálu Anotace Autor Jazyk EU: PRIR - 48 Pracovní list seznámí žáky s jednotlivými složkami potravy. Mgr. Kateřina Vanýsková Čeština Vzdělávací oblast Člověk

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

JAK TO FUNGUJE ZÁKLADNÍ INFORMACE

JAK TO FUNGUJE ZÁKLADNÍ INFORMACE PROGRAM PKU+ 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE JAK TO FUNGUJE Nutricia se jako Váš partner pro život s PKU snaží pomáhat Vám žít život naplno a podporovat Vás v dodržování PKU diety. Co si budeme povídat, všichni víme,

Více

Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou. Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523

Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou. Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523 Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523 Studie SOLSTICE se provádí v přibližně 200 výzkumných centrech na celém světě.

Více

Marketing. Praxe.Workshop. Obchodní rozhovor. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger

Marketing. Praxe.Workshop. Obchodní rozhovor. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger Marketing Praxe.Workshop Obchodní rozhovor Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 OBSAH PRAXE.WORKSHOP Obchodní rozhovor Autorky: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESUM Za obsah odpovídá: Austrian

Více

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku Dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku Proč potřebuji dodržovat speciální dietu? I když se pomocí dialýzy z těla odstraní mnoho odpadních látek, musíte být při stravování stále opatrní, abyste

Více

Prolog 11. Pro koho je knížka 12 Víme, co jíme a co jedí naše děti? 14

Prolog 11. Pro koho je knížka 12 Víme, co jíme a co jedí naše děti? 14 Obsah Prolog 11 Pro koho je knížka 12 Víme, co jíme a co jedí naše děti? 14 Je život nebezpečný? 15 Proč je vlastně všechno velko? 16 Velkovýroby, velkochovy, velkojatka, širé lány 17 Chemická válka 18

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

do Úterý Středa Čtvrtek Pátek Přesnídávka Chléb s pomazánkou z tuňáka, čaj (A: 01,04,07)

do Úterý Středa Čtvrtek Pátek Přesnídávka Chléb s pomazánkou z tuňáka, čaj (A: 01,04,07) Úterý 1.5.2018 Polévka Státní svátek Středa 2.5.2018 Přesnídávka Chléb s pomazánkou z lučiny, čaj (A: 01,07) Polévka Krkonošská zelňačka (A: 01,07) Oběd Rizoto z vepřového masa, salát z červené řepy, pomerančový

Více

OBĚDY A VEČEŘE NEJEN PRO CELIAKY

OBĚDY A VEČEŘE NEJEN PRO CELIAKY 1 Karla Pelikánová OBĚDY A VEČEŘE NEJEN PRO CELIAKY 60 zdravých, rychlých a snadných receptů, kterým přijdou na chuť úplně všichni 2 SALÁTY Špenátový s rajčaty Zeleninový salát s čerstvým baby špenátem

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Chia pudink s jahodami a bazalkou Chia pudink s jahodami a bazalkou 2 porce 10 min* Tato nenápadná semínka, která na první pohled připomínají mák, jsou úžasným zdrojem živin a energie. Chia jsem si oblíbila hlavně při pečení. Přidávám

Více

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod na vytvoření vlastního videa Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Sami nejlépe víte, že trh s finančními poradci je přesycen.každý poradce se snaží odlišit od ostatních, být nejlepší

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Kompletní sortiment pro gastronomii a maloobchod Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Značka špičkové kvality pro gastronomii Díky dlouholeté spolupráci

Více

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo Focení Svatby Svatbu máte jenom jednou, a proto svatební focení patří k těm nejdůležitějším. Snažím se tedy fotit tak, aby každá z fotek zaznamenávala důležité okamžiky Vašeho dne, Vaše úsměvy a emoce,

Více

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. EU peníze školám. Inovace výuky v PrŠ Horní Česká

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. EU peníze školám. Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu: Šablona číslo/název: Zpracoval: Předmět: Název

Více

10 TIPŮ NA VÝROBU NEJZDRAVĚJŠÍHO SMOOTHIE

10 TIPŮ NA VÝROBU NEJZDRAVĚJŠÍHO SMOOTHIE 10 TIPŮ NA VÝROBU NEJZDRAVĚJŠÍHO SMOOTHIE Milujeme smoothie! Máte to stejně? Pak jistě toužíte po super kombinaci, která by byla nejen chutná, ale především zdravá! Jak na výrobu nejzdravějšího smoothie?

Více

Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ

Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ Katalog pochutin Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ V jedinečných prostorách starého mlýna uprostřed přírody vznikají venkovsky laděné domácí produkty, které jsou tvořeny s láskou k venkovu,

Více

NÁVRH. VYHLÁŠKA ze dne 2017,

NÁVRH. VYHLÁŠKA ze dne 2017, NÁVRH II. VYHLÁŠKA ze dne 2017, kterou se mění vyhláška č. 54/2004 Sb., o potravinách určených pro zvláštní výživu a o způsobu jejich použití, ve znění pozdějších předpisů Ministerstvo zdravotnictví stanoví

Více

Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán!

Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán! Průvodce trnd-projektem AHMAD TEA: Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/ledovy-anglan Váš trnd-kontakt: karmen@trnd.cz Osvěžte se v létě

Více

4 hod. praktický raw food seminář

4 hod. praktický raw food seminář 20. ČERVNA 2015 v IC Zahrada na Žižkově Jak jednoduše začít 4 hod. praktický raw food seminář Společně si uděláme: Mandlové mléko (po melounovém přípitku) Vanilkový chia puding s ovocem Jarně-letní bramborový

Více

Působení reklamy na kojeneckou výživu. Dagmar Schneidrová 3. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze

Působení reklamy na kojeneckou výživu. Dagmar Schneidrová 3. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze Působení reklamy na kojeneckou výživu Dagmar Schneidrová 3. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze Co ukazují výzkumy Komerční balíčky v porodnici (Donnelly, A, Snowden DM, Renfrew MJ, Woolridge MW

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

QUICK! prodluž si svůj den

QUICK! prodluž si svůj den QUICK! prodluž si svůj den = LAHODNÝ POVRCH ŽVÝKACÍ ČÁST JÁDRO S ENERGIÍ O PRODUKTU Každý den řešíme mnoho různých úkolů najednou. V rytmu moderního života je těžko udržet svou aktivitu po dobu celého

Více

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ?

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? Otevřete si svůj pop up v nejlukrativnější předvánoční období spolu s projektem MINT: Pop Up Hall

Více

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu 10 jednoduchých tipů Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu Napsal: Aleš Kalina, kouč v oblasti mezilidských vztahů Tento materiál můžete volně šířit s uveřejněním odkazu www.mujvztah.cz Tip #

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Základní škola, Prachovice, okres Chrudim Chrudimská 57, Prachovice

Základní škola, Prachovice, okres Chrudim Chrudimská 57, Prachovice Vyhodnocení průzkumu spokojenosti se stravováním ve školní jídelně za školní rok 2017/2018 Ve snaze o zkvalitnění školního stravování a služeb školní jídelny byl sestaven dotazník, který obsahoval 13 otázek.

Více

Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu Vítejte ve systému Tungsten Network. Cílem tohoto videa je představit jednotlivé kroky postupu, jak vytvářet žádosti o podporu, jak sledovat stav dříve vytvořených

Více

Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu. Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU

Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu. Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU Tyto recepty jsou určeny pro ženu s nadváhou. Pro vaši orientaci uvádíme následující přibližné parametry:

Více

Ovoce a zelenina. Čerstvé šťávy. Vymačkejte si šťávy z ovoce a zeleniny. Recepty, tipy a nápady pro zdraví

Ovoce a zelenina. Čerstvé šťávy. Vymačkejte si šťávy z ovoce a zeleniny. Recepty, tipy a nápady pro zdraví Ovoce a zelenina Čerstvé šťávy Vymačkejte si šťávy z ovoce a zeleniny Recepty, tipy a nápady pro zdraví Vymačkejte šťávu a pochutnejte si. Ovoce a zelenina Čerstvá šťáva, vymačkaná z ovoce nebo zeleniny,

Více

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 2.1.2017 Přesnídávka Chléb se žervé, okurka, mléko (A: 01,07) Polévka Slepičí s nudlemi (A: 01a,03,09) Oběd Zapečené těstoviny s vepřovým masem, červená řepa, čaj (A: 01a,03,07) Svačina Rohlík

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Jana Sládková www.revolucni-dieta.cz WWW.REVOLUCNI-DIETA.CZ Rozhodujete se taky jako já, jakým způsobem dosáhnout

Více

Jezte zdravě. Žijte zdravě.

Jezte zdravě. Žijte zdravě. trnd průvodce projektem Ovesné kaše Dr. Oetker: Jezte zdravě. Žijte zdravě. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/ovesna-kase trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme ovesnou kaši s lněnými semínky

Více

Kamila Krajčíková. kuchařka Kamily K.

Kamila Krajčíková. kuchařka Kamily K. Kamila Krajčíková kuchařka Kamily K. Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Kamila Krajčíková kuchařka Kamily K. Grada Publishing Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy Všechna

Více

Lehké recepty Méně cholesterolu

Lehké recepty Méně cholesterolu Lehké recepty Méně cholesterolu Lehké recepty Méně cholesterolu Stravovat se zdravě, neznamená mít hlad! A ani to neznamená, že se musíte vzdát tradičních jídel a dělat kompromisy v chuti. Stačí sáhnout

Více

Kontaktní čočky Biofinity Energys

Kontaktní čočky Biofinity Energys trnd průvodce projektem Kontaktní čočky Biofinity Energys Ulevte svým očím od digitální únavy. trnd Projekt Zaostřete na svět ostrého zraku Harmonogram projektu V našem novém projektu společně nakoukneme

Více