Dobrovolný svazek obcí "Horní Berounka, povodí Klabavy" Zastupitel Milan Hurnl

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dobrovolný svazek obcí "Horní Berounka, povodí Klabavy" Zastupitel Milan Hurnl"

Transkript

1 4/2011 Cheznovák

2 Do každého vydání měsíčníku "Cheznovák" svým příspěvkem přspívá každý zastuptel obce. Dnes přšla řada na mě a tak pár slovy se svým názorem jsem přspěl. Za krátkou dobu po volbách jsem rád, že se stuace v obc ukldnla. Jak sam víte o Vaš volební přízeň se ucházely dvě strany a to strana "Za rozvoj obce Cheznovce " a strana" Za hezčí Cheznovce". Byly hlasy mez občany, kteří se obával o budoucí spoluprác mez zastuptel těchto dvou stran v nově vznklém zastuptelstvu a hodně se o všem dskutovalo. Mohu alespoň za sebe říc a jsem rád, že zvolení zastuptelé se nakonec dohodl. Prot sobě njak nebojují a naopak spolupracují, což obec potřebuje nejvíce. Zde v rovně obecní s nemůžeme hrát na nějaké poltkaření, vždyť to všchn vdíme v rovnně nejvyšší na úrovn státu. Je důležté se spojt na společnou prác, ctít názor jeden druhého a ten umět přjmout. Pro obec se s velkým úslím všech zastuptelů podařlo získat nějaké dotace jž přznané, další dotace jsou ve formě žádostí a doufám, že se je podaří pro obec získat a proměnt v realzované akce v obc. Do budoucna s přej udržení současného vstřícného stavu, který mez zastuptel, občany dle mého názoru panuje, pro všechny občany a obec, aby dle předvolebního motta jednotlvých stran se spojla v jedno a to, aby se obec rozvíjela a byla hezčí. Zastuptel Mlan Hurnl Dobrovolný svazek obcí "Horní Berounka, povodí Klabavy" Obec Cheznovce je členskou obcí HBPK. Hlavním účelem sdružení je řešení společných problémů v oblast hospodářské, kulturní, socální a ochrana žvotního prostředí. Důležtým úkolem je rozvoj cestovního ruchu - cyklostezky. Sdružuje celkem 24 obcí v okrese Plzeň - město a v okrese Rokycany, byl založen v roce Na zasedání Sněmu zástupců Horní Berounky, povodí Klabavy dobrovolného svazku obcí v roce 2010 se mmo jné začalo s přípravou projektu Dřevěný rnoblář. Tento projekt je dotován Plzeňským krajem a obec Dřevěný moblář stál 2880,- Kč. Slouží k odpočnku cykloturstů a ostatních výletníků, kteří s mohou posedět v příjemném prostředí. Věříme, že se lavčka nestane cílem vandalů.

3 y cneznovce Cheznovce - obecní znak na zdraví, a proto se cvokař nedožíval vysokého věku. Tato práce byla navíc málo placená. V roce 1999 dostaly Cheznovce obecní znak od tehdejšího předsedy Poslanecké sněmovny Václava Klause, na kterém je vyobrazen typcký výrobek podbrdských cvokařů, tedy cheznovckých, zlatá šerka (cvoček) na zeleném štítě. Zajímavá je hstore cvočků a cvokařství vůbec. Když ještě nebyly vbramy (gumové podrážky) Kdo dnes obouvá vbramy nebo obuv s jnou turstckou podrážkou as netuší, že naš dědové s dával své pevné boty do hor kovat železem, stejně jako vojác a hlavně horští myslvc. Pevná hovězí kůže, zpevněná na okraj podrážky specálním ocelovým cvočky něoo vydržela. Domácká výroba hřebíků a cvočků poskytovala jž od 18. století skromnou obžvu ldem zdejšího nepřílš štědrého kraje. Cvočkař pracoval v malých dílnách ( veřtatech ), kde nepřetržtě hořel oheň, rozdmýchanávaný měchem. Do výhně kladl cvokař železné pruty nebo dráty a do červena rozpáleným dával na kovadlně určtý tvar. Na jeden výrobek potřeboval cvokař ran půldruhaklovým kladvem. Těžká práce, těžký vzduch zanechaly své V Cheznovcích pracovalo as 120 cvokařů v celkem 25 dílnách ( počty dílen cvokařů se měnly), a to zejména v zmních měsících. V létě cheznovští pracoval na stavbách nebo v zemědělství. Vrchol výroby cvočků - šerk byl tak okolo roku 1840, kdy začaly ruční prác nahrazovat stroje, šerky, které byly velm pracné a vyráběly se jen ručně, změnly strojní výrobou svůj vzhled materál. V současné době zdobí původní šerka náš erb prapor obce, stala se takovým kovářským šperkem a zároveň vyhledávanou starožtností. Materál od paní H. Stupkové zpracovala V. Emestová Skupl,.. uolka'ů p'ed duftou u HUMhl fp. 56 (p'ad,. too)

4 Stručný záps ZO Cheznovce konaného (podrobný Záps za je zveřejněn na webu obce v sekc Zápsy za Cheznovce) Zastuptelstvo obce přjalo následující usnesení: č schválení ověřovatelů zápsu a zapsovatele č. 6S - schválení programu jednání č schválení hrubých úprav u.baerovc" mlýna č schválení Smlouvy o pronájmu ubytovny v LD č schvaluje frmu Dřevona Kolář pro opravu dveří v ubytovně čp. 193 č schválení hospodaření obce za 1. čtvrtletí 2011 a stavu fnančních prostředků na účtech v bance č schvaluje vybrání nejvhodnější frmy na rekonstrukc restaurace v LD dle projektu Dr. Rusňaka č schválení prodloužení Nájemní smlouvy s Lesospolem Zbroh a.s. č schvaluje prodej obecního pozemku u čp. 23 č schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene - zemní kabel č schvaluje záps za rok 2010 do kronky obce č schválení Závěrečného účtu obce Zastuptelstvo vzalo na vědomí: kontrolu usnesení regstrac k DPH od vyjádření k projektům Zbrožské a.s. vyjádření fnančního výboru k hospodaření obce za 1. čtvrtletí 2011 zprávu o fnanční kontrole u ZŠaMŠ PO Cheznovce Rozpočtové opatření č.l Dskuse na ZO: starosta: - shrnutí 6. měsíců práce ZO Co jsme udělal? rozhlas - je hotový - doladění a hlastost na základě přpomínek občanů, je třeba stanovt režm hlášení web obce - není dobrý, snažíme se stránky předělat, požádal jsme pana Skurovce - velký krtk - termín do středy časops - vydáváme ho v našch možnostech po zasedání ZO - naše náklady 35,- Kč za kus, v nakladatelství 70,- Kč cesta kolem Zbrožské a.s. - byla opravená na náklady frmy SKANSKA, nyní je opět rozlámaná, zítra jednání s nvestorem ohledně větší opravy (foto p. P. Jedlčky k dspozc) bezplatná skládka bologckého odpadu - kontejner na "hráz" přístupný každou středu a sobotu od 17 do 18 hodn. vysekání potoka - provedl pracovníc Povodí Vltava nstalace 2 kusů zpomalovacích tabulí - směr od Strašc je hotová, od Mýta bude zprovozněna ng. Srbkem v nejblžších dnech (přívod elektrky - fnanční vyrovnání 500,- Kč za rok) dřevěný moblář - posezení "u Zájezdku" pro občany a tursty, velký problém je s mládeží ubytovna LD - nájemce je zajštěn - nájem 25 ts. Kč /měsíc + elektrka Právní poradna každý měsíc na náklady obce - další bude v pátek d hodn zakoupení auta pro účely obce a doprava důchodců k lékař auto k lékař do Mýta pro důchodce a matky s dětm - služba každou středu zakoupení párty stanu - ve správě místních hasčů pro akce obce možnost zapůjčení (rodnná oslava)

5 Co se bude v dohledné době dělat nebo kupovat? přestavba restaurace v LD předpokládaný náklad 3 ml. Kč projektová příprava projektu zateplení školy - rozpočet 5 ml. Kč - dotace zajštění multfunkčního vozítka za 1,5-2 ml. Kč - dotace 90% ng. P. Savncová pracuje na vypracování Územního plánu obce Cheznovce přpravuje se akce ve spoluprác se složkam obce "Den s obcí" na posvícení akce,,50let zpátky"- zabjačka a k dobré chut zahraje Cheznovanka Co by bylo třeba? řešení regulace: - multfunkční hřště - oprava cesty "v rokl" a) zavezení b) vyčštění Samozřejmě počítáme s návrhy Vás občanů. místo starostka - 1. Blahovcová se uskuteční vítání šest nových občánků obce M. Huml čp čtyř dny svítlo veřejné osvětlení starosta- došlo k propojení drátů - porucha už je odstraněna M. Huml čp Ta smlouva s Lesospolem je dobrá? starosta - Lesospol je nejsoldnější ze všech možností, kontrola z MŽP neshledala problémy an závady v hospodaření lesa M. Huml čp ubytovna už je v provozu? Kdo bude zajšťovat pořádek? starosta - ubytovna už bude v provozu, paní Hrubá bude 2x týdně provádět úkld - kontrola, nájemc vědí o opravě dveří a rekonstrukc restaurace v LD M. Stupková čp chc se zeptat jak dopadla faktura hasčů - TUBUS místostarostka - za nedodaný materál jsou peníze zpět na účtu obce P. Jedlčka čp doprava - na křžovatky Strašce - Těně se podaří dát značky omezující dopravu kamonů do naší obce, ale bohužel se nezamezí průjezdu kamonů od Mýta, kde zvýšl průjezd pod mostem. Slnce od Mýta je popraskaná, máme nafoceno a budeme žádat opravu komunkace. Kontejner na trávu je přístupný všem občanům, proč někteří trávu vozí do lesa? A to jný nepotřebný materál. Chtěl bych obecní vyhlášku - př porušení je sankce 2.000,- Kč. místostarostka - na vyhlášku to nevdím, ale občané by s měl uvědomt co dělají a jakou mají možnost - vše je v ldech. J. Marek čp nepořádek do příkopů házejí hlavně "pražác" - bohužel M. Huml čp LD bude zavřený? Jak dlouho? starosta - hostnský dostal výpověď ke konc června, dokončená rekonstrukce musí být do konce roku M. Huml čp na nového hostnského bude výběrové řízení? starosta - určtě ANO! Je to otázka vyjednávání - nájem, cena pva, cena jídla. NZERÁT: Prodám dřevěný srub E6 u" '"Stě epana. " nformace: MUDr. Jaromír Pražák tel:

6 o KLUB DUCHODCU o Po třech měsících letošního roku můžeme blancovat čnnost Klubu důchodců zase poztvně. Nový rok jsme začal besedou se starostou. Čníme tak sce nepravdelně, ale dost často, abychom byl jako nejstarší generace neustále v obraze s děním v obc. Bereme úspěchy naší obce stále za své, neboť máme poct, že my jsme byl kdys kapkou v moř př zajšťování úkolů, že jsme se podílel na zvelebování obce a že stále do ní patříme. Už jenom to, že se scházíme, v sedě a v pohodě dskutujeme, nás naplňuje sounáležtostí a pokud je něco, čím se obec může chlubt, jsme patřčně hrdí. Nám, třetí generac už zbývá jen šířt slávu naší obce za její hrance a ukazovat ostatním jak se žje v Cheznovcích. V únoru jsme poslouchal paní ředtelku ze zbrožského muzea Mgr. Dagmar Vletovou, která zasvěceně hovořla nejen o muzeu, ale také o osobnost se Zbrohem spjatou, J. V. Sládkem, jehož jméno muzeum nese. Bylo to téměř dvou hodnové vyprávění plné glos a vsuvek ze žvota J. V. Sládka doplněné fotografem. Bez hlesu jsme poslouchal a bylo znát, že téma je pro pracovnc muzea osobní a srdečné, že má nasbíráno plno materálů, které nkde jnde př běžné prohlídce muzea nenajdete. Dokonce jsme s za rectoval básnčky, na které jsme s vzpomněl z dob našeho mládí. Třetím tématem byly turstcké trasy po Zbrožsku, které vedly pro dnešní tursty už po nevdtelných skalách, poněvadž jsou zarostlé a schované v zelen lesů nebo náletů. Zbrožské muzeum přpravuje jejch dokumentac a vydání místního turstckého průvodce. Př sledování poutavého výkladu Bc. Evy Svobodové bylo zapotřebí značné představvost a znalost místního prostředí, což starším ldem z Cheznovc nedělalo problém, poněvadž Zbroh byl pro naš obec správním místem. Pro dokreslení stuace jsme se musel vždy orentovat podle současných výrazných orentačních bodů Zbroha, abychom s udělal představu, ve kterých místech se skála nachází. Je překvapvé, že zbrožské skály jsou zaneseny ve svazových turstckých průvodcích jako výborné trénnkové horolezecké skály, které jsou ještě dnes využívány. Další pololetí bude naplněno nejen besedam, ale také zájezdy, na kterých se v současnost domlouváme. Už máme vypracováno několk tras a bude na zvážení šršího audtora, kterou trasu s vybereme. K účast na zájezdech zveme šrokou veřejnost a zájemce, když nechodí pravdelně na naše schůzky. O termínech a organzačních záležtostech budete včas nformován plakáty. v podzmních a zmních měsících s zase poslechneme jná zajímavá témata, na která zveme další důchodce. Přjďte mez nás. Bude se Vám v kolektvu líbt. Za Klub důchodců Mgr. Eva Savkovová

7 x Požární ochrana očma dětí Tak jako každý rok, tak letos vyhláslo Sdružení hasčů Čech, Moravy a Slezska soutěž: "Požární ochrana očma dětí", která je určena pro dět do 18 let. Výtvarné část této soutěže se zúčastnly dět ze ZŠ Cheznovce. Celkem bylo vytvořeno 20 prací ve dvou kategorích (mladší a starší žác). Ze základního kola postouply vždy tř nejlepší výkresy do kola okresního z každé kategore. Vítězné obrázky nakresll: Patrk Štochl, Ondřej Mareš, Radka Hošková, Jří Švhla, Adéla Štochlová a Lukáš Stupka. Všechny obrázky je možno shlédnout na Adéla Štochlová Patrk Štochl Příspěvek od Evy Šubrtové Lukáš Stupka

8 ZO Chovatelů Poštovnívh Holubů Cheznovce Přspěvek, tato organzace byla založena 16.února 1997 kdy došlo k reorganzac Oblastního sdružení Ldce. Zakládajícím členy toho dne byl Řechtáček Josef Komárov,Mach Václav Komárov, Fůrst Václav Mýto,Palek Josef Líšná,Huml Jaroslav Cheznovce, Huml mloslav Olešná,Huml Josef KrejčaJ Cheznovce, Doc. Tlustý Medový Újezd, Bohuml Skule Osek,Neblecha Lubomír Radnce. Předsedou od jejího založení je přítel Řechtáček m se tak mez sebou ofcálně ttulujeme "přítel"/ Krátce o způsobu závodů Poštovních holubů. Poštovní holub má od narození vypěstovaný nstnk vracet se pokud možno co nejrychlej na svůj rodný holubník nebo naholubník který považuje od malčka za rodný, Starý holub se těžko zabydluje v jném prostředí a obyčejně se vrátí tam kde považuje za svůj domov když se to někdy podaří takového holuba přesadt do nového holubníku neustále se vrací byť se jenom podívat domů. Poštovní holub se začíná trenovat jž od holouběcího věku a to nejprve na vzálenost 12 km 50 km 100 km až 400 km do věku jednoho roku. Po přezmování se s holouběte stává tzv..ročák'' který už je platným členem závodního týmu aje nasazovan na závody někdy až do vzdálenost 600km. Vyzrálý holub je potom uznávan chovatelem od věku 2 až 8 let jako závodník. Tak jako u atleta jsou běžecké dstance od 100m sprnt až po maraton, tak v současné době jsou šlechtěn holub na krátké 100 km až d0350 km střední tratě 400 km -450 km a na dlouhé tratě od 600 km až do 1000 km. Také holubářský spolek sestavuje letový plán podle délky tratě obyčejně však 4 tratě krátké, 4-5 tratí středních a 4-5 tratí dlouhých. Organzace těchto závodu je rež Oblastního sdružení které obvykle čítá v průměru 80 chovatelů v určté vzdálenost. Na závod se holub přepravují zvlášt vybaveným kamonem, opatřeným přepravním boxy pro maxmálně 30 holubů/box. Př naplnění kamonu lze vypustt až ks holubů.ty potom podle vlastních sl a schopností se snaží co nejrychlej doletět na svůj domovský holubník.než se tak stane jsou před závoden opatřen kontrolním gumčkam navlečeným na nohu holuba.

9 Tyto gumčky jsou po přletu z holuba odňaty a konstatovány do specálních hodn kde je označovan přesný čas příletu a to den, hodna, mnuta, vteřna. Po závodě dochází k vyhodnocovaní doby příletu, a je jm k času buď přpočítáván nebo odečítáván čas podle vzálenost na holubníku. Potom dojde k vyhodnocení celého závodu. To je jen v krátkost o způsobu závodu. Samožřejmě,že to zase tak jednoduché není, ale v prncpu jsem to posal celkem podrobně. Samotní holub jsou v průběhu sezony ohodnocován podle umístění po skončení zavodní sezony j sou t nej lepší z celé ČR vystavován na celostátních výstavách a ohodnocování cenam. a v naší základní organzac se vyskytnou mmořádní jednc kteří jsou takto ohodnocen na těchto akcí a zde reprezentují nejen za Cheznovce ale chovatele. Příklad: ve dvou případech se povedlo, že holub chovatelů Fůrsta, a Řechtáčka, se zůčastnl celostátních výstav. A největší úspěch organzace Cheznovce je loňský rok kdy holubčka,,732 ostenďačka" př. Řechtáčka se umístnla z Národního závodu Oostende /Belge/ na prvním místě v celé České republce. Naše čnost začína počínaje dubnem a konče říjnem kalendářního roku, dalo by se tedy říc,že čnnost organzace je jen omezena na krátké období. Není to však pravda je nutné se o svoje svěřence starat celoročně.zajštovat pro ně krmvo, veternární peč. Veškerá čnnost organzace je fnancována z příspěvků jednotlvých členů. A že to není lacný koníček Vám můžu dokladovat na mé osobě, přes č. příspěvek je největší položka, veternární peče, potom zajštění různého druhu krmva. U mě to dělá ročně kolem tsíc Kč. To však záleží co chtete v tomto sportu dokázat a za jakou cenu. Přesto je to krásný koníček který nevíce ocení chovatel, když vdí z oblak přlítat holuba ze závodu. S pozdravem letu zdar! Předseda za CHPH Řechtáček Josef

10 Vznk a význam kronkářství (středověk) Počátky kronkářství v Českých zemí sahají až do dávného středověku. Byly to zprvu velm jednoduché záznamy o jednotlvých významnějších událostech, pokud záznamů přbývalo, bývaly časově řazeny a tvořly letopsy. Vedle letopsů exstovala nekrologa, což byly přehledy o zemřelých a pohřbených v daném místě. Postupem času vznkaly jž první skutečné kronky. Záznamy současných nebo mnulých událostí měly formu popsu nebo vyprávění a psal je především velm schopní písmác, kteří byl tímto úkolem pověřen. V českých zemích jsme měl celou řadu kronkářů, většnou anonymních, přesto se dochovala řada jmen např. Kosmas ( ) a jeho Kronka česká, nebo tzv. Dalml, první kronkář píšící česky a dokonce ve verších. Kronky získávaly na oblbě a brzy se staly určtým druhem lteratury. Kronkář středověku se ale často uchyloval až k mytologckému vyprávění a tomu také podřzoval hstorckou přesnost. Pro současné kronkáře to jsou dnes pouze symbolckým předchůdc. Vedle kronk popsujících osudy celých dynastí vládců a jejch států nebo prostě událost v žvotě středověkého národa exstovaly tzv. Městské knhy (as ve 14. století), které zaznamenávaly mmořádné událost ve městech (požáry, epdeme, válečné útrapy). Například Českobrodská knha soudní a pamětní z 15. století obsahuje záps o btvě u Lpan, Trhová knha Kutné Hory přnáší zprávu o volbě Vladslava Jagellonského českým králem (obě knhy byly městské). o něco pozděj vznkaly také jakés vpsky do farních matrk, posléze farní pamětní knhy, ve kterých byly zaznamenány takové významné změny jako zrušení nevolnctví, zavedení povnné školní docházky, ale také zavedení trvale platných příjmení to, že každý dům dostal své domovní číslo. Čerpáno z brožury,,0 kronkách obcí" Jřího Bartoně. Pro časops "Cheznovák" zpracovala paní Vlasta Ernestová - kronkářka obce Cheznovce Příště: Pamětní knhy od roku 1836 do 1. světové války

11 z. y. / 'RECEPT TETY ŠNAUEROVE:: 4.~7,L,~ j,~ J,., lbej~t 5,~'~,,~ 'f, ~b.j~ J. ~~ J t::.~

12 nformace z Klubu důchodců Klub důchodců, tak jako v mnulých létech přpravuje v letošním roce opět autobusové zájezdy a to: do Lysé nad Labem na výstavu "Květy" dne 15. července" do Ltoměřc na výstavu "Zahrada Čech" dne 12. září do ZOO v Plzn v měsíc srpnu Podrobnější podmínky zájezdů budou uvedeny na plakátech, které včas před konáním zájezdů budou vyvěšeny. Na zájezdy Klub důchodců zve občany naší obce. Byl bychom rád, aby všechna místa v autobusech byla obsazena občany z naší obce, abychom nemusel na neobsazená místa získávat občany ze sousedních obcí. Václav Hrabák předseda KD Cheznovce Poděkování Český svaz žen Cheznovce děkuje všem, kteří přspěl na 15. ročník celonárodní květnové sbírky ČESKÝ DEN PROT RAKOVNĚ. Celkem se v naší obc vybralo ,- Kč Přpomenutí: Poplatek za odpady v roce 2011 je splatný do Výše poplatku 500,-/rok za každého občana s trvalým pobytem v obc, 500,- Kč/rok za objekt sloužící k rekreac. Poplatek za psa v roce 2011 je splatný do ,- Kč za psa/rok, za každého dalšího psa 150,- Kč. Oznámení: od hod BEZPLATNÁ právní poradna -JUDr. Čelechovský Vítání občánků

13 Kulturní kalendář Slavnost české muzky - Vačkářův Zbroh ročník hudebního festvalu je tradčním setkáním hudebních a pohybových souborů základních uměleckých škol, zahrančních amatérských souborů vojenských kapel. - místo: proluka Masarykova náměstí Zbroh Hstorcký víkend aneb strašdla a mumraje plzeňské ročník Hstorckého víkendu proběhne na náměstí Republky a v hstorckém centru města. V nabtém programu nebudou chybět koncerty, šermíř, kejklíř, dobové soutěže, tržště. - místo: hstorcké centrum města Plzně Bahna Den pozemního vojska BAHNA 2011 je každoroční prezentací Armády České republky a klubů vojenské hstore na veřejnost. Jde o největší akc svého druhu v České republce. V jednom místě a v jeden den v roce máte možnost vdět, čím armáda aktuálně dsponuje v oblast pozemního vojska. Je zde k vdění také technka zahrančních armád a ukázky hstorckých zbraní a vozdel. - místo: Tankodrom Bahna u Strašc ( čerpáno z Kulturního kalendáře PK červenec 2011 "Den s obcí" OÚ Cheznovce spolu s některým složkam obce přpravují pro občany celodenní akc pod názvem "Den s obcí". Všchn občané jsou zván do areálu klubu FC Cheznovce 96 - hřště. Přpravovaný program: Fotbalové utkání Ukázka modelu vrtulníku Seskok parašutstů Hořovce Ukázka zásahu Polce ČR Hasč Rokycany + JSDH Cheznovce MOTOSHOW - vystoupení na tralové motorce Fotbalové utkání Pouťové atrakce po celý den, doprovodná hudba s reproduktorů, v případě hezkého počasí od hodn hrají" DJ Fafa & DJ Márty., ČESKÉ HTY Zajštěno občerstvení VSTUP ZDARMA a zmrzlna. JSTE VŠCHN VÍTÁN A PŘJĎTE SE DOBŘE POBAVT.

14 O znarneru Nová služba občanům Cheznovc DOPRAVA K LÉKAŘŮM DO MÝTA Každou středu v 9.00 hod. Objednání a podrobnost na OÚ osobně nebo na tel. Č Oznámení SBĚRNA ŽELEZA Otevřena každou SUDOU NEDĚL hodn Kontejner na trávu umístěn "Na hráz" určený pro bologcký odpad (tráva, lstí, jablka...). Přístupný bude každou středu a sobotu hodn Větve stromů a keřů je možno odvézt na Parkovště za hasčskou zbrojnc - roh "Regulace" a potoka Pokud zde bude skladován jakýkolv jný materál, bude tato služba ZRUŠENA a každý s bude nadále větve lkvdovat SÁM!!!

15 u ou í o x StránkJt zá6avy Moudra Muž nejsou nkdy dost staří, aby přestal dělat hloupost. Margaret Mtchell Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí. Albert Ensten Člověk se musí vysmát všemu, co ho bolí, protože jenom tak s může zachovat svoj rovnováhu, jenom tak může předejít tomu, aby ho svět nedohnal k šílenství! McMurphy ~~.M1Í 1l;\. w Vtpy ~ M t~~ prášky, aby se odnaučl pít?" "Paní sousedko, vašemu muž prý doktor předepsal nějak é ~y J~ Af'WJOO "Ano, dávám mu je každé ráno do kafe." T "A působí to?".jo, už přestal pít kafe." NfME'CKY DOMACKY.NUX AOAM Sedí dvě blechy na patníku u slnce a vykládaj í s. Vtom jedna vdí, jak.-=-t--~+- se zdálky blíží velký, huňatý pes a loučí se: "Holka, měj se, mně už to Sl;~ _--+- totž jede."... by9tnl "l#~ -1,ÍÓÉl. 1: SPflYMA BB\.JC<A Dva polcajt najdou mrtvo lu a la ~ $Yfll' M~, ffal,$«'f přemýšlejí, co s ní udělají _~ - O$lJ)V =! eft~ "Co j zakopat?",!! ~ ; +.._-- "Ne, to by j mohl někdo v vkopat" *, OO~ ~ ~T ~-"~ "Co j takhle hodt do vody 7" HvAfJl,.! vvmtíjhf HO.RN~ "Ne, to vyplave a zase j najdou." - JMENO HUS'TY! Dm.". "A co třeba j spált?" lpnj NM Č CJW!M' "1 ~. ROZll! "Dobrý nápad!" řekl s a hodl j.9!j Tw, PMjj l!n4!. do kopřv. ~ ~ ~ 0!)PA,l _.--- e~v ZNAW ~ lw.ljw ~ ";M! JlHHOUT -', HROm. 'l.jc'/, '1í~ OQA ~ ~ vu.oa, ~,. UYNlf (-+-~, >----+ g~aa!- - 'MJ. VY~ M ~AAl fm/'{a -- MOA.-.- ~CKY WtllSf' P1EVM, VAT -!lha j ~T r f JWlJ ; 1 _ eflfllj, EjJ~'f"01>/ KY, f~!j TÍ~Af W2E... -!!,,! --~-=*==. -- k "1-... pnu,.. j U~y T8~T, ;!!.._.- j ~ ACTlNA

16 Cheznová Vydává Obecní úřad Cheznovce ČO Cheznovce čp. 16 zpracovatel: Jana Taušová autoř příspěvků: Jana Taušová Mlan Huml Vlasta Emestová Eva Šubrtová Mgr. Eva Savkovová Václav Hrabák Josef Řehtáček l. ročník Vyšlo - květen 2011 Vážení občané, Vaše přpomínky a názory můžete vyjádřt osobně na OÚ nebo písemně (poštovní schránka na chodbě OÚ nebo emal: cheznovce!{l)volny.cz). Autorské příspěvky neopravujeme. Za případné chyby se omlouváme.

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek - 8 V. Huml od bodu ad 7.

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek - 8 V. Huml od bodu ad 7. ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 24. května 2011 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 6. září 2011 od 19.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, L. Marek, V. Huml, P. Urx

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, L. Marek, V. Huml, P. Urx ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 2. května 2012 od 19.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml P. Jedlička

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml P. Jedlička ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 21. února 2012 od 18.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, Ing. Roman Karásek, L. Marek, V. Huml

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, Ing. Roman Karásek, L. Marek, V. Huml ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 30. září 2014 od 19.00 hodin v Lidovém domě

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml P. Jedlička

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml P. Jedlička ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 27. října 2011 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, L. Marek, V. Huml, P. Urx

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, L. Marek, V. Huml, P. Urx ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 14. června 2012 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 7. srpna 2012 od 19.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 18.12.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Marta Kesnerová, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Ing. Tomáš Vileta, Petr Dibus, Martina

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 14. října 2016 od 19.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 13.3.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Marta Kesnerová, Ing. Tomáš Vileta, Petr Dibus, Martina

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, V. Huml, M. Huml, L. Marek - 9

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, V. Huml, M. Huml, L. Marek - 9 ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 1. března 2011 od 18.30 hodin v přístavbě Lidového

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, V. Huml, M. Huml, L. Marek - 9

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, V. Huml, M. Huml, L. Marek - 9 ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 31. března 2011 od 18.30 hodin v přístavbě

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

20 2012 12 we love golf

20 2012 12 we love golf 2012 ROUND 01 BENÁTKY NAD JIZEROU 26.04.2012 Golfový areál Golf Resort Paradse se nachází nedaleko města Benátky nad Jzerou. Hřště celý areál je zasazen do krásné přírody v chráněné krajnné oblast Travny.

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 16.prosince 2014 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 24. září 2013 od 19.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY srpen září 2016 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. Oznamujeme občanům, že od 1. 9. 2016 bude opět otevřena obecní restaurace u KD s otevírací

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ 1. TURISTICKÝ ZÁJEZD ČERVEN 2016 Sportovní komise připravila třídenní turistický zájezd do Vysokých Tater Roháče.

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 25. 10. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky A. Štechová a V.

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 1. března 2016 od 18.00 hodin v přístavbě

Více

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod.

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. v KD Svrčovec Zastupitelstvo obce 1. Vzalo na vědomí 1. Informace starosty o plnění

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019

U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019 U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019 4/076-2019 4/077-2019 4/078-2019 4/079-2019 4/080-2019 4/081-2019 4/082-2019 4/083-2019

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ KULTURNÍ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ČERVEN - SRPEN 2013 Sportovní den Rozloučení s předškoláky INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. ZO Ženklava oznamuje, že 16. zasedání zastupitelstva

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 22.9. do 29.9. 2013 Pondělí Polévka nočková s bramborem Vepřové maso na rajčatech, těstoviny Úterý

Více

Usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 23.1.2008 v zasedací místnosti městyse Chudenice

Usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 23.1.2008 v zasedací místnosti městyse Chudenice Zastupitelé městyse schválili: Usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 23.1.2008 Jmenování paní Dany Andrlové do funkce ředitelky MŠ Chudenice, okres Klatovy, příspěvkové organizace.

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 26.listopadu 2013 od 18.00 hodin v přístavbě

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z 24. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 24. 11. 2008 Starosta zahájil zasedání v 19:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 11 členů zastupitelstva. Omluveni: Mgr.

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 14. 11. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Pavel Alenka, Radka Krejčí, Marie Čeledová,

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Ve sběrném dvoře Hvozdná NESBÍRÁME DO ODVOLÁNÍ SUŤ a PAPÍR. Děkujeme za pochopení. Žádáme občany, aby do kontejnerů na bioodpad nevhazovali ani drobné větve, ale

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek, L. Marek

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek, L. Marek ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 27. března 2014 od 18.00 hodin v Lidovém domě

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

Rada Souhrn 8. řádné jednání Rady, konané dne v 8:30 hod.

Rada Souhrn 8. řádné jednání Rady, konané dne v 8:30 hod. Zveřejněné usnesení je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Město Březnice,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě č. 11 dne 16. 9. 2014

Zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě č. 11 dne 16. 9. 2014 Zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě č. 11 dne 16. 9. 2014 Program: 1. Zahájení a kontrola přijatých usnesení, 2. Dílčí informace o hospodaření obce k 31. 8. 2014, 3. Majetkoprávní vyrovnání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Datum : 30.3. 2010 Začátek : 19.00 Místo : OÚ Hatín Zasedání řídil : starosta Ing. Jiří Boček Přítomní členové zastupitelstva

Více

Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 24. 9. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-24/2018 Datum jednání: 20.09.2018 3) Program jednání (USN-Z3-546/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Výroční členská schůze MO ČRS Žižkov 1 dne 20.3.2014

Výroční členská schůze MO ČRS Žižkov 1 dne 20.3.2014 Výroční členská schůze MO ČRS Žžkov 1 dne 20.3.2014 Vážení sportovní přátelé, jako každý rok se scházíme, abychom Vás seznáml s novým nformacem ohledně sportovní rybařny, změnam v rybářském řádu a dále

Více

U s n e s e n í z 12. zasedání zastupitelstva města konaného dne 30.08.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě

U s n e s e n í z 12. zasedání zastupitelstva města konaného dne 30.08.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě U s n e s e n í z 12. zasedání zastupitelstva města konaného dne 30.08.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě Usnesení č. 154/2012: program 12. zasedání zastupitelstva města Staré Město navržený

Více

Zápis z 1. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin

Zápis z 1. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin Zápis z 1. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne 02.03.2017 v 18.00 hodin Přítomni: Bartheldi Leoš, Nešpor Daniel, Jindřiška Trinklová, Němec Roman, Němcová Věra Pechanec Pavel, Severová Leona.

Více

ZAJEČOVSKÉ NOVINY ZAJEČOVSKÉ SPOLKY Včelaři v Zaječově Založení včelařského spolku v Zaječově bylo 8.února 1938. Spolek sdružoval včelaře ze Zaječova, Kvaně, Olešné a Jiviny. Měl 28 členů, kteří chovali

Více

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 18. 11. 2014. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 16,00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. září 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. září 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. září 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 24.02.2016 Termín: středa 24.02.2016 od 20 hodin, hasičárna Bor Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení zapisovatele

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků, včetně tanečních zábav

Více

Příloha k usnesení. z 10. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 10. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 10/06/2016- ZO U Příloha k usnesení z 10. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 13.6.2016 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni : dle prezenční listiny Program : 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 3) Program jednání (USN-Z3-257/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Čj.169/2017 5 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 24. 3. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 2. června 2015 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Výpis přijatých usnesení ze schůze rady města v Rožmitále pod Třemšínem dne

Výpis přijatých usnesení ze schůze rady města v Rožmitále pod Třemšínem dne Výpis přijatých usnesení ze schůze rady města v Rožmitále pod Třemšínem dne 13.3.2012 65/2012 Rada města souhlasí se zveřejněním záměru prodeje pozemku parc. č. st. 115 zastavěná plocha a nádvoří o výměře

Více

Krajské sdružení ČSCH

Krajské sdružení ČSCH Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje Organizační řád CL L Organizační přehled 1) Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje (dále jen sdružení) je ve smyslu 9, odst. 3 a 22 stanov ČSCH dobrovolné

Více

ZÁPIS. Ověřovateli zápisu navrhla Ing. Pavlu Savincovou a Mgr. Bohuslavu Šlapákovou, zapisovatelem Janu Taušovou.

ZÁPIS. Ověřovateli zápisu navrhla Ing. Pavlu Savincovou a Mgr. Bohuslavu Šlapákovou, zapisovatelem Janu Taušovou. ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 29. března 2012 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM V Ý P I S U S N E S E N Í z XXX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Blatnice pod Svatým Antonínkem (dále jen ZOB) konaného v obřadní síni obecního úřadu dne 14. 06. 2018 v 17 00 hodin Pozn.: zveřejněna

Více

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města číslo : 78 konaného dne: 20.1.2004 od 15:00:00 do 19:40:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 5. 10. 20155 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 15. prosince 2015 od 18.00 hodin v přístavbě

Více

3.1.5 Finanční vypořádání dotací za rok 2017 a Státní závěrečný účet za rok 2017

3.1.5 Finanční vypořádání dotací za rok 2017 a Státní závěrečný účet za rok 2017 - manažer a poradce Celkové náklady na projekt čnly 120 ts Kč Z dotace byly hrazeny výdaje ve výš 58,- Kč, 62 ts Kč bylo uhrazeno z vlastních zdrojů ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY NA ROK 2017 Na valné hromadě DSO Regonu

Více

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ

Více

U S N E S E N Í z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka, konaného dne od 18:00 hod. v zasedací síni OÚ Stará Paka

U S N E S E N Í z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka, konaného dne od 18:00 hod. v zasedací síni OÚ Stará Paka U S N E S E N Í z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka, konaného dne 25. 2. 2016 od 18:00 hod. v zasedací síni OÚ Stará Paka Zastupitelstvo obce Stará Paka: 1) schvaluje program 9. veřejného

Více

Obec Chrášťany. Veřejné zasedání zastupitelstva obce č. 7/2017. ze dne

Obec Chrášťany. Veřejné zasedání zastupitelstva obce č. 7/2017. ze dne Obec Chrášťany Veřejné zasedání zastupitelstva obce č. 7/2017 ze dne 19.12.2017 Účast: Ing. Hruška Pavel, Mgr. Petra Papírníková, Vilímek Jiří, Zídková Lenka, Vratislav Balcar, Zdeněk Šubrt, Ludvík Miroslav

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016 Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 5. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 7-2008 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 19.6. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Město Moravský Beroun

Město Moravský Beroun Město Moravský Beroun Zastupitelstvo města Moravský Beroun Obecně závazná vyhláška č. /018, k zabezpečení veřejného pořádku Zastupitelstvo města Moravský Beroun se na svém zasedání dne 1.1.018 usnesením

Více

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 8. 4. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 30. zasedání zastupitelstva

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 16.12.2014 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 29.05.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Drbohlav,

Více

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 PŘÍJMY Kč Rozpočtová skladba oddíl položka Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 1 900 000 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatně výdělečné

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, Martin Louka: Létající babí léto TAKÉ PO PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek. Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová

Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek. Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová Program: 1.Kontrola usnesení 2.Ustanovení komisí 3.Zprávy

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2006

V Ř E S K O V Á K květen 2006 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K květen 2006 Vážení spoluobčané, v letošním roce jsme se zavázali, že dokončíme úpravy na místě bývalého kluziště. Na tomto místě by mělo vzniknout travnaté hřiště. Akci jsme

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 11. prosince 2012 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne 21.9.2016 Přítomní zastupitelé: J. Šustr, A Šustrová, I. Lavičková, L. Bouchner, M. Neumaierová P.Skála a J. Sýkora 1) Zahájení

Více

Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky

Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky datum konání: 4.10.2013 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 7 členů

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 22/2013

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 22/2013 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 22/2013 Ze schůze Rady města Toužim č. 22 konané dne 18. listopadu 2013 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulých schůzí 2. Projednání žádosti o nájem pozemku

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 15.12.2010 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: 8 příchod 18.15 - ing. Kožený odchod 19.45 - p. Fiala V. Návrhová komise: p. FialaV., p. Marousek P., p. Mikyska T. Ověřovatelé:

Více

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ:

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ: Zápis č.5 /2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bítovčice, konaného dne 24.6.2015 od 17:30 hodin na obecním úřadě. Ověřovatelé zápisu: Josef Kremláček, Jiří Hron Zapsala: MUDr. Monika Kostková,

Více

Saldo: Příjmy - výdaje

Saldo: Příjmy - výdaje ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽELECHOVICE NAD DŘEVNICÍ ZA ROK 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2017

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek V. Huml

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek V. Huml ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 12. července 2011 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Z Á P I S č. 1/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Přítomni: D. Vohryzková, M. Bláha, R. Vaněčková, Z. Jestřábová, V. Kuchta, J. Meloun, M. Necudová Omluveni: - Přítomno 7 členů

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2004

V Ř E S K O V Á K duben 2004 V Ř E S K O V Á K duben 2004 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v minulém čísle Vřeskováka byl vložen anketní lístek se žádostí o vaši pomoc při stanovení priorit v rozvoji obce. Rovněž jsme vás žádali o

Více

Závěrečný účet obce Hudlice za rok IČO:

Závěrečný účet obce Hudlice za rok IČO: Závěrečný účet obce Hudlice za rok 2018 - IČO: 00233285 Schváleno usnesením č. 6-4/2019/ZO ze dne 20.6.2019 (zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v

Více