Mnohem rychleji. Pusťme se do práce na rychlé návratnosti investic do vašeho stroje společně. - vezměte to hned od začátku za správný konec

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mnohem rychleji. Pusťme se do práce na rychlé návratnosti investic do vašeho stroje společně. - vezměte to hned od začátku za správný konec"

Transkript

1 Investice do strojního vybavení - vezměte to hned od začátku za správný konec Pusťme se do práce na rychlé návratnosti investic do vašeho stroje společně. Mnohem rychleji.

2 12 minut vám může ušetřit 12 měsíců Pokud uvažujete o koupi nového stroje, dejte nám 12 minut času na to, abychom vám vysvětlili, jakým způsobem můžeme maximálně urychlit návratnost vaší investice. Za předpokladu vzájemné spolupráce od samotného počátku, můžeme zkrátit dobu návratnosti vložené investice o celých 12 měsíců.* Nástroje, nástrojová řešení, služby, podpora a odborné znalosti firmy Sandvik Coromant přináší skutečné zvýšení celkové produktivity, zrychlení výroby, racionálnější hospodaření s nástroji a zkrácení prostojů. Správně začít není jen dobrý nápad, je to dobrá příležitost. *Vypočteno na základě nejobvyklejších situací. Podrobnější informace získáte na webových stránkách Než zaplatíte za nový stroj, ujistěte se, že se vám vaše investice vrátí. Zrychleným splácením vašeho nového stroje se zkracuje čas, který je nutný k tomu, aby vám investice do nového stroje mohla začít přinášet zvýšený zisk. Firma Sandvik Coromant vám nabízí komplexní balík služeb, které vám umožní hned od začátku maximálně využít potenciál vaší investice. Naši specialisté využívají zkušeností získaných spoluprací s tisíci výrobců a na jejich základě pro vás připraví řešení dokonale odpovídající vašim potřebám a cílům. Úzce spolupracujeme s našimi zákazníky v následujících oblastech: posouzení obrobků, procesů a aplikací pomoc při přípravě časových studií, zpracování analýz nákladů na obrobek a projektů na klíč výběr nástrojového řešení, které nejlépe odpovídá vašim požadavkům na obrábění poskytování aplikační podpory přímo ve výrobním závodě přizpůsobení školicího programu s cílem dosáhnout špičkové výkonnosti vašich pracovníků

3 Postupovat správně od úplného začátku je to nejdůležitější Čím více času a úsilí investujete na začátku, tím lepších výsledků dosáhnete v dlouhodobém měřítku. Lepší nástroje a nástrojová řešení znamenají lepší návratnost vložené investice. Přejděte od tohoto scénáře... Plánování Realizace Výroba Úsilí Cena Zainteresování všech stran Cenu strojů a nástrojů vždy posuzujte s ohledem na konečnou cenu na obrobek Porovnejte technická řešení Technická analýza Problémy a jejich řešení Další náklady na nové nástroje Optimalizace Rychlejší realizace Menší frustrace Dosažení správné kvality obrobku Vysoké náklady na obrobek Velký tlak na výrobu součástí Dodací lhůty nových nástrojů Stroj je neustále obsazený Neustálé řešení problémů...k tomuto. SPECIÁLNÍ NABÍDKA! Žlutý trojúhelník řešení Sandvik Coromant vypovídá o všem - čím důkladněji budete postupovat na počátku, tím jednodušší jsou věci z dlouhodobého hlediska. Čas CNC SOUSTRUH Nyní 3 roky!!

4 Připravení zákazníci mají lepší výsledky Když Sandvik Coromant hovoří o obchodním podnikání, má tím na mysli váše podnikání. A to, jak dosáhnout co nejlepších výsledků. Sandvik Coromant dovede možnosti vašeho stroje přeměnit ve zlato. Umožníte-li nám ujmout se nástrojového vybavení vášeho stroje hned na počátku, bude to pro vás znamenat: 1 Rychlejší návratnost vložené investice U běžných investic do strojů se doba návratnosti pohybuje od 3 do 5 let. Nástroje, odborné znalosti a služby firmy Sandvik Coromant vám umožní zkrátit tuto dobu o celých 12 měsíců. Můžete tak snížit své úvěrové zatížení a zvýšit ziskovost svého podnikání. 2 Zrychlení výroby Naše nástroje a služby vám umožní maximální využití možností vašeho stroje a pomohou vám optimalizovat rychlost úběru materiálu. Hned od začátku můžete vyrábět více součástí za hodinu. Výsledky tisíců instalací a aplikací ukazují obvyklý nárůst produktivity o 20 %.

5 3 Optimální účinnost Naše neustálá snaha o inovaci a patentované produkty (jen za poslední 4 roky jsme získali 160 patentů víc než kdokoli z konkurentů) je pro vás zárukou trvalé špičkové výkonnosti. Využijte tyto jedinečné zdroje při volbě nového stroje a my vám zaručíme, že budete mít neustále k dispozici ty nejmodernější špičkové nástroje. 4 Zkrácení doby prostojů Díky jednotnému standardizovanému nástrojovému systému, který je přizpůsoben vašim každodenním potřebám, ztrácíte méně času výměnami nástrojů. Díky tomu je doba prostojů zkrácena na absolutní minimum. Být chytrý nutně neznamená být velký. Jste úspěšní, protože jste chytří. Totéž platí také pro nás. Bez ohledu na to, zda je vaše firma velká nebo malá, Sandvik Coromant rozumí prioritám i naléhavým potřebám vaší společnosti. Nižší náklady. Globální konkurence. Krátké dodací lhůty. Stále složitější tvar obrobků a velmi nestandardní materiály. A nad tím vším stojí výzva udržet vaši konkurenceschopnost na špici a pomoci vám dosáhnout co možná nejrychlejší návratnosti vložené investice. Výkonná nástrojová řešení firmy Sandvik Coromant přizpůsobená vašim potřebám vám umožní dosáhnout maximálního využití vašeho stroje.

6 Řeči nic nestojí úspěch má nedozírnou cenu Naši specialisté na investice do strojů dovedou na základě parametrů vaší výroby převést slova na konkrétní finanční údaje. Naše speciálně vytvořené interaktivní programy vám umožní získat okamžitý přístup k přímým i nepřímým výhodám vybavení moderními obráběcími nástroji, mezi které patří například snížení mzdových nákladů, rychlejší návratnost vložené investice a větší vytíženost stroje. Jsme schopni vám poskytnout veškeré potřebné finanční údaje k tomu, abyste mohli posoudit výhody komplexních nástrojových řešení firmy Sandvik Coromant. A samozřejmě, rádi vám naše výrobky prakticky předvedeme. A pokud jde o nástrojové vybavení, zkuste počítat. Podíváte-li se na skutečná čísla, rychle zjistíte, že se vám otevírají zcela nové příležitosti. Především, náklady na nástroje se do celkové ceny výrobku promítají pouze 3 %. Ovšem existuje mnoho dalších, ještě důležitějších údajů. Nástrojové vybavení zvolené kvalifikovanými odborníky vám umožní využít celý potenciál vašeho nového stroje. A ještě mnohem více. Obráběcí postupy přizpůsobené vašim konkrétním potřebám vám umožní zvýšit řezné parametry o neskutečných 20 %. To může znamenat snížení nákladů na obrobek o celých 15 %. Stačí podnikat chytře. Nechte firmu Sandvik Coromant ukázat vám, jak na to.

7 Co nás odlišuje od ostatních jsou naši nástrojoví specialisté Ve světě obtížně obrobitelných kovů a vysoce konkurenčního tržního prostředí úspěch často závisí jen na nepatrných odlišnostech. Vezměte si například Johna. Nákup nového stroje je významným projektem, který s sebou nese napjaté termíny a vysoká očekávání. John ví, čím procházíte. Současně ale umí dosáhnout mnohem vyššího využití vašeho stroje, než kdokoli jiný v oboru. John si uvědomuje, že pokud věnujete o trochu více času přípravě souborné koncepce, budou vaše konkrétní výsledky mnohem lepší. Nemějte obavy. John vám nejen pomůže rychle dosáhnout špičkové výkonnosti, ale současně vám bude k dispozici ještě po dlouhou dobu. Jeho posláním je, aby byl tam, kde ho budete potřebovat. Dnes, zítra nebo v následujících letech. Zavolejte vašemu zástupci firmy Sandvik Coromant a realizujte vaši investici do nového stroje správně hned od začátku. Zvolte správný postup hned na začátku a my zajistíme, že zůstanete konkurenceschopní... Nejenom, že má firma Sandvik Coromant po celém světě své nástrojové specialisty, ale současně také zákazníkům nabízí prověřený program, který jim pomáhá optimalizovat výrobní proces. Náš program je kombinací nejmodernějších inovací s osvědčenou komplexní metodikou, která zahrnuje analýzu investice, zhodnocení aplikace, časovou studii, analýzu zpracování obrobků, zajištění pomoci přímo na dílně a neustálou aplikační podporu s cílem pomoci vám zajistit maximální zhodnocení vašeho stroje i vaší investice.

8 Specialisté na investice do strojního vybavení Ať jste kdekoli, firma Sandvik Coromant je vždy nablízku. Naše rozsáhlá síť poboček ve více než 60 zemích na 5 kontinentech pro vás znamená, že vám vždy můžeme stát po boku a zaměřit se na vaše konkrétní potřeby. Pokud investujete do nového stroje, dejte nám vědět. Shromážděte všechna fakta a údaje k tomu, abyste mohli učinit nejlepší rozhodnutí. Budete-li si to přát, rádi vám poradíme. Pokud hodláte z vaší investice do strojního vybavení učinit novou příležitost pro rozvoj podnikání, naši specialisté jsou připraveni se s vámi podělit o své zkušenosti a poskytnout vám podporu, kterou potřebujete. Vezměte to za správný konec hned od začátku, kdo ví, jak daleko se můžete dostat? Čas nejsou peníze čas je spousta peněz Samu podstatu předností investice do nástrojového řešení firmy Sandvik Coromant představuje systém pro upínání nástrojů Coromant Capto. Tento systém je navržen tak, aby vám umožnil maximální racionalizaci hospodaření s nástroji, systém Coromant Capto představuje jednotný komplexní upínací systém pro soustružnické i rotační nástroje. Tento systém zaručuje maximální opakovatelnost a tuhost upnutí a díky tomu také nejvyšší možnou rychlost úběru materiálu. Nejsou nutné žádné další úpravy - standardní nástroje můžete okamžitě začít používat. Tento systém vám umožní významně zkrátit dobu výměny nástroje z obvyklých 10 minut až na 1 minutu, což u běžného CNC soustruhu představuje roční úsporu nákladů ve výši až Euro. Váš lokální distributor produktů Sandvik Coromant: ČESKÁ REPUBLIKA SANDVIK CZ s.r.o. Na Pakráci 30 CZ PRAHA 4 Tel , 4, 6 Fax SLOVENSKÁ REPUBLIKA SANDVIK SLOVAKIA s.r.o. Hraničná 18 SK BRATISLAVA Tel: Fax: C-2940:118 CZE/01 AB Sandvik Coromant Vytištěno na recyklovatelném papíře. Vytišteno ve Švédsku v Sandvikens Tryckeri Your success in focus

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi A mohli jste si spokojeně užívat výhod optimalizované výroby s důmyslnými a úspornými řešeními Jakožto zvláštní kategorie soustružení s

Více

Modularita nástrojového vybavení. se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL

Modularita nástrojového vybavení. se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL Modularita nástrojového vybavení se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL Nástrojové sestavy optimalizované s využitím standardních položek Proč utrácet peníze za samostatné nástroje pro každý

Více

Modulární systém Coromant EH

Modulární systém Coromant EH Modulární systém Coromant EH Flexibilní nástrojové vybavení pro díry malých průměrů Z hlediska ziskovosti má při obrábění kovů naprosto zásadní význam dosah nástrojů až k obtížně přístupným partiím obráběné

Více

Vyvážený přístup k ekonomice výroby

Vyvážený přístup k ekonomice výroby Pro přímé vydání Kontakt: Seco Tools CZ, s.r.o. Londýnské nám. 2 639 00 Brno Alena TEJKALOVÁ Telefon: +420-530-500-827 E-mail: alena.tejkalova@secotools.com www.secotools.com/cz Vyvážený přístup k ekonomice

Více

Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem. Naše služby

Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem. Naše služby Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem Naše služby X Tekutý nástroj více jak chladící a mazací látka. Faktory jako produktivita, hospodárnost a kvalita opracování, závisí v rozhodující

Více

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Údržba, oprava, obnova, ochrana Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Henkel - řešení pro všechny problémy v údržbě. Údržba, oprava, obnova a ochrana strojního zařízení. Maximalizace produkce,

Více

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2019

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2019 Centrum produktivity Nabídka školení v roce 2019 Proč může být návštěva našeho Centra produktivity dobrou investicí Vzdělání váže talent Každý rok se našich kurzů zúčastní více než 30 000 posluchačů na

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

Centrum produktivity Nabídka školení v roce 2017

Centrum produktivity Nabídka školení v roce 2017 Centrum produktivity Nabídka školení v roce 2017 Proč může být návštěva našeho Centra produktivity dobrou investicí Vzdělání váže talent Každý rok se našich kurzů zúčastní více než 30 000 posluchačů na

Více

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2018

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2018 Centrum produktivity Nabídka školení v roce 2018 Proč může být návštěva našeho Centra produktivity dobrou investicí Vzdělání váže talent Každý rok se našich kurzů zúčastní více než 30 000 posluchačů na

Více

CoroMill 390 Stopkové frézy s velikostí břitových destiček 07 Třída GC1130 pro obrábění ocelí

CoroMill 390 Stopkové frézy s velikostí břitových destiček 07 Třída GC1130 pro obrábění ocelí CoroMill 390 Stopkové frézy s velikostí břitových destiček 07 Třída GC1130 pro obrábění ocelí S novými stopkovými frézami malých průměrů, opatřenými břitovými destičkami velikosti 07, lze nyní osvědčenou

Více

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Smooth Delší životnost Efficiency pro for vaše Tough deskové Environments výměníky tepla Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Delší životnost pro vaše

Více

Soustružnické nástroje a řešení společnosti Sandvik Coromant. Rychlá cesta k produktivnímu soustružení

Soustružnické nástroje a řešení společnosti Sandvik Coromant. Rychlá cesta k produktivnímu soustružení Soustružnické nástroje a řešení společnosti Sandvik Coromant Rychlá cesta k produktivnímu soustružení Řešení, která vám umožní zůstat na čele S našimi rozsáhlými znalostmi o obrábění kovů a porozuměním

Více

CoroMill QD. Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek

CoroMill QD. Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek CoroMill QD Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek Hlavní problém při frézování drážek, především při obrábění hlubokých a úzkých drážek, obvykle představuje odvádění třísek. CoroMill QD je první

Více

Vysoká spolehlivost při upichování velkých průměrů

Vysoká spolehlivost při upichování velkých průměrů Vysoká spolehlivost při upichování velkých průměrů Prioritní požadavky uživatelů. na operace spojené s upichováním větších průměrů byly zkoumány už v raném stádiu vývoje nové koncepce. Tento průzkum probíhal

Více

Daňové a transakční poradenství

Daňové a transakční poradenství Daňové a transakční poradenství Committed to your success Daňové a transakční poradenství Strategické plánování, znalost daňové legislativy a optimalizace daňového zatížení povedou ke stálému zlepšování

Více

CoroBore Hrubovací vyvrtávání

CoroBore Hrubovací vyvrtávání CoroBore Hrubovací vyvrtávání Vyvrtávání zpředu, stupňovité vyvrtávání a zpětné vyvrtávání Koncepce CoroBore nové generace, určená pro hrubovací vyvrtávání, řeší problémy se vznikem vibrací, dělením třísek

Více

Návrh a management projektu

Návrh a management projektu Návrh a management projektu Metody ekonomického posouzení projektu ČVUT FAKULTA BIOMEDICÍNSKÉHO INŽENÝRSTVÍ strana 1 Ing. Vladimír Jurka 2013 Ekonomické posouzení Druhy nákladů a výnosů Jednoduché metody

Více

Energetická účinnost? To je otázka volby. 3otázky, které byste. si měli položit ohledně dodavatele pohonů

Energetická účinnost? To je otázka volby. 3otázky, které byste. si měli položit ohledně dodavatele pohonů Energetická účinnost? To je otázka volby 3otázky, které byste si měli položit ohledně dodavatele pohonů Zamyslete se nad svým dodavatelem pohonů a položte si následující tři otázky Otázka důvěry Je můj

Více

Zařízení pro kontrolu výrobků

Zařízení pro kontrolu výrobků Zařízení pro kontrolu výrobků Školení Obsluha Manažeři zabezpečování jakosti Technici údržby Školení Využívejte svá zařízení naplno Školení ke kontrolním přístrojům Školení uživatelů Jistota a know-how

Více

Produktivita a jakost při obrábění

Produktivita a jakost při obrábění Produktivita a jakost při obrábění Pavel Zeman, Matěj Sulitka Setkání obchodních ředitelů členských podniků SST 1.6.2017 ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ Ústav výrobních strojů a zařízení

Více

Speciální pěny. Polyetylénové pěnové výrobky. Automobilový průmysl. Elektronika. Vzdušný a kosmický prostor. Stavebnictví. Sport a volný čas.

Speciální pěny. Polyetylénové pěnové výrobky. Automobilový průmysl. Elektronika. Vzdušný a kosmický prostor. Stavebnictví. Sport a volný čas. Speciální pěny Polyetylenové pěny vysoké výkonnosti Polyetylénové pěnové výrobky Automobilový průmysl Elektronika Vzdušný a kosmický prostor Stavebnictví Sport a volný čas Armáda Speciální pěny Podnikání

Více

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY NECHTE NAŠE KOTOUČE AŤ PRACUJÍ ZA VÁS... Brusné kotouče 3M TM Cubitron TM II revolučně mění

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery Efektivní nátěrové systémy pro modulární obytné kontejnery Přední světový dodavatel nátěrových hmot Společnost Hempel byla založena roku 1915. V současné době se řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele

Více

Koncepce s oboustrannými mnohobřitými břitovými destičkami s pozitivním záběrem

Koncepce s oboustrannými mnohobřitými břitovými destičkami s pozitivním záběrem CoroMill 745 Koncepce s oboustrannými mnohobřitými břitovými destičkami s pozitivním záběrem Tajemstvím unikátní frézy CoroMill 745 je patentovaný systém ustavení břitových destiček. Nakloněním břitové

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

More than quality. *

More than quality. * More than quality. * Od té doby, kdy jsme v roce 1958 jako první na světě dodali zákazníkům vozíkovou pec, jsme vázáni kvalitou našich výrobků. Nepřetržitý proces inovací položil základ prodejního úspěchu

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Brožura pojistných fondů

Brožura pojistných fondů Brožura pojistných fondů Název ho fondu: NOVIS ETF Akciový Pojistný Fond Jméno tvůrce produktu s investiční složkou: NOVIS pojišťovna (NOVIS Poisťovňa a.s.) Datum účinnosti brožury pojistných fondů 1.

Více

SCÉNAŘE VÝKONNOSTI Jednorázové pojistné 1 rok 10 let

SCÉNAŘE VÝKONNOSTI Jednorázové pojistné 1 rok 10 let Název ho fondu: NOVIS ETF Akciový Pojistný Fond Jméno tvůrce produktu s investiční složkou: NOVIS pojišťovna (NOVIS Poisťovňa a.s.) Datum účinnosti brožury pojistných fondů 1. leden 2018. O jaký pojistný

Více

Školou k jednoduchosti

Školou k jednoduchosti Školení Lenze Školou k jednoduchosti Je to tak jednoduché. 1 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních kroků až ke

Více

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Obsah 02 Úvod 04 Multi-vendor 06 Znalostní báze 08 Servisní portál 10 Globální servisní centra

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

Představujeme... Rozšíření nabídky Kennametal o karbidové závitníky

Představujeme... Rozšíření nabídky Kennametal o karbidové závitníky Představujeme... Rozšíření nabídky Kennametal o karbidové závitníky...první karbidové závitníky specielně navrženy pro závitování v ocelích! Snižte výrobní náklady až o 65%! Řezání závitů 4x vyšší rychlostí

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

TAK TROCHU JINÁ IBM Global Business Services

TAK TROCHU JINÁ IBM Global Business Services TAK TROCHU JINÁ IBM Global Business Services ZMĚNA JE JAKO DRAVÁ ZVĚŘ. JSTE NA TO PŘIPRAVENI? NABÍZÍ: 3 1 2 ZMĚNA JE JAKO DRAVÉ ZVÍŘE. JSTE NA TO PŘIPRAVENI? IBM Global Business Services Vám může pomoci

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

Návrh jednoúčelového stroje se řeší v rámci projektu v pátém ročníku

Návrh jednoúčelového stroje se řeší v rámci projektu v pátém ročníku Návrh jednoúčelového stroje se řeší v rámci projektu v pátém ročníku Jednoúčelové stroje jsou stroje určené pro obrábění výrobků se specifickými rozměry, tvarem a nároky na operace obrábění. Konstrukce

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Metoda rýhování. Informace o produktu. metoda rýhování 18/294. Frézování: Tváření: třískové obrábění. beztřískové obrábění

Metoda rýhování. Informace o produktu. metoda rýhování 18/294. Frézování: Tváření: třískové obrábění. beztřískové obrábění Metoda rýhování Informace o produktu Techniku rýhování lze rozdělit do dvou postupů: tváření a frézování. Oba postupy mají svou speciální oblast použití, možnosti využití a omezení. Zatímco předností tváření

Více

Nástroje pro efektivní upichování a zapichování

Nástroje pro efektivní upichování a zapichování Nástroje pro efektivní upichování a zapichování Potenciál pro upichování CoroCut QD je nejodolnější a nejvyspělejší koncepce pro upichování a zapichování na trhu. Je ideální pro bezpečné upichování nebo

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu

Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu Inovace výrobků Frézování VÝKON A SPOLEHLIVOST SPOLEČNĚ POSUZOVANÉ, JEDINEČNĚ ŘEŠENÉ Příští generace úspěšné řady nástrojů Walter

Více

STUDIE NÁVRATNOSTI PRO SAFETICA INSIGHT

STUDIE NÁVRATNOSTI PRO SAFETICA INSIGHT STUDE NÁVRATNOST PRO SAFETCA NSGHT 1 SHRNUTÍ Hlavní finanční výhoda spojená s používáním Safetica nsight je eliminace neefektivně vynaloženého pracovního času, který zaměstnanci tráví soukromými záležitostmi

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A RÁDI! BĚŽNÝ ÚČET SPOŘENÍ A INVESTICE PŮJČKY U nás neplatíte žádné poplatky, zato máte o svých penězích

Více

Nástrojové držáky z nabídky Sandvik Coromant. Hydro-Grip. Sortiment vysoce přesných hydromechanických sklíčidel

Nástrojové držáky z nabídky Sandvik Coromant. Hydro-Grip. Sortiment vysoce přesných hydromechanických sklíčidel Nástrojové držáky z nabídky Sandvik Coromant Hydro-Grip Sortiment vysoce přesných hydromechanických sklíčidel Hydro-Grip * až trojnásobná upínací síla ve srovnání s konvenčními sklíčidly Vysoce přesné

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

Když se chladící a mazací látka stane tekutým nástrojem. Řezné oleje / brusné oleje

Když se chladící a mazací látka stane tekutým nástrojem. Řezné oleje / brusné oleje Když se chladící a mazací látka stane tekutým nástrojem. Řezné oleje / brusné oleje Vaše operace obrábění vrtání Milý specialisto na obrábění Jako uživatel chladících a mazacích látek nemísitelných s vodou

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365 Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků Dynamics 365 Soustředíme se na správné příležitosti? Jak můžeme lépe řídit svou obchodní pipeline? Má každý možnost přístupu ke stejné historii zákazníka?

Více

Efektivnost informačních systémů. strategické řízení taktické řízení. operativní řízení a provozu

Efektivnost informačních systémů. strategické řízení taktické řízení. operativní řízení a provozu Informační systémy EIS MIS TPS strategické řízení taktické řízení operativní řízení a provozu 1 Otázky: Proč se výdaje na počítač v našem podniku neustále zvyšují, když jejich cena klesá? Víme vůbec kolik

Více

Řízení svařovací dokumentace

Řízení svařovací dokumentace Řízení svařovací dokumentace WELDEYE WELDING MANAGEMENT SOFTWARE "Dříve nám běžně zabralo 1-2 hodiny načíst údaje o svářeči z informačního systému, vytisknout a oskenovat kvalifikace, vybrat správnou WPS

Více

Zlepšování užitných vlastností obráběcích strojů změnou konstrukce a technologie

Zlepšování užitných vlastností obráběcích strojů změnou konstrukce a technologie Zlepšování užitných vlastností obráběcích strojů změnou konstrukce a technologie Ing. Martin Mareš, Ph.D. 22. listopadu 2016, Hustopeče ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ Ústav výrobních

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

Nástroje PKD MODCO : Přesnost v sériové výrobě.

Nástroje PKD MODCO : Přesnost v sériové výrobě. _ SILNÍ VYTRVALCI V TŘÍSKOVÉM OBRÁBĚNÍ Nástroje PKD MODCO : Přesnost v sériové výrobě. Inovace výrobku Řešení PKD NÁSTROJE PKD: PRODUKTIVITA V SÉRIOVÉ VÝROBĚ S NÁSTROJI MODCO. Pro zkušené profesionály

Více

Korrvu. Obaly s funkcí zavěšení a přidržení obsahu. Ochrana, která zlepšuje prezentaci výrobku

Korrvu. Obaly s funkcí zavěšení a přidržení obsahu. Ochrana, která zlepšuje prezentaci výrobku Korrvu Obaly s funkcí zavěšení a přidržení obsahu Ochrana, která zlepšuje prezentaci výrobku Obaly Korrvu VŠESTRANNOST, ÚSPORA PROSTORU A KVALITNÍ OCHRANA ZÁSILEK Obaly Korrvu s funkcí zavěšení a přidržení

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo

Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo Ocelové pilové pásy na dřevo Úvod Ocelové pilové pásy na dřevo 02 / 03 Evoluce se nikdy nezastaví. Ocelové pásy Bohlerstrip pro pásové pily na dřevo. Nová

Více

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PŘEDSTAVENÍ FACTORINGU WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS FACTORING BAD DEBT PROTECTION EXPORT FINANCE TRADE FINANCE VYSVĚTLENÍ FACTORINGU Řízení finančních toků společnosti

Více

Výkonné, přesné, spolehlivé

Výkonné, přesné, spolehlivé _ BLAXX : FRÉZY NOVÉ GENERACE Inovace výrobků Výkonné, přesné, spolehlivé Frézování powered by Tiger tec Silver NEPŘEKONATELNÉ SPOJENÍ: BLAXX A TIGER TEC SILVER Produktivita a spolehlivost Když jsou ve

Více

Investiční horizont je minimálně 3 roky.

Investiční horizont je minimálně 3 roky. Amundi investiční manažer Nechte starosti o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT AMUNDi investiční MANAŽER Amundi investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom.

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom. 23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ WORKsmart -Eco Pečujte o životní prostředí i svůj zisk www.tomtom.com/business Let s drive business Obsah 2 Jak ekologické je vaše podnikání? 3 Optimalizace využití vozidel

Více

SÍLA TRADIČNÍCH A DYNAMIKA MODERNÍCH PRODEJNÍCH KANÁLŮ V JEDNOM ŘEŠENÍ. Pro-SALE!

SÍLA TRADIČNÍCH A DYNAMIKA MODERNÍCH PRODEJNÍCH KANÁLŮ V JEDNOM ŘEŠENÍ. Pro-SALE! SÍLA TRADIČNÍCH A DYNAMIKA MODERNÍCH PRODEJNÍCH KANÁLŮ V JEDNOM ŘEŠENÍ Pro-SALE! Prověřená síla tradiční obchodní sítě a dynamika moderních elektronických kanálů v jednom řešení to je Pro-SALE! Jste finanční

Více

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, 21.03.2018 Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT - Platí mluvené slovo - Rukopis projevu Klause-Dietera

Více

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry NÁSTROJOVÁ ŘEŠENÍ PRO DŘEVOZPRACUJÍCÍ PRŮMYSL UNIMERCO, s.r.o. INOVATIVNÍ SPOLEČNOST Podpora na místě UNIMERCO, s.r.o. bylo založeno v roce 2006

Více

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC CNC CAM HSMWorks Přehled modulů Kapitola 1 - seznámení s prostředím HSM Works Kapitola 2 - import modelů, polohování Kapitola 3 - základy soustružení

Více

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání.

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. SEND Objednávejte leteckou přepravu rychleji než kdykoli předtím. Změna je ve vzduchu Získávání nabídek, provádění rezervací a sledování zásilek představuje

Více

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008 2D nebo 3D? Ano Autodesk Inventor TM Suite 2008 Získejte výkon 3D od společnosti, která vám přinesla 2D Softwarové produkty Autodesk Inventor jsou nejlepší volbou pro uživatele aplikace AutoCAD, kteří

Více

Časopis pro karosárny a lakovny

Časopis pro karosárny a lakovny pole position Časopis pro karosárny a lakovny Jaro 2015 Bezpečně do HODNOTA Investice, které se vyplatí VYTRVALOST Efektivní demontáž a montáž díky neúnavné nové generaci akumulátorů RENTABILITA Vyplatí

Více

Kvalita a kapacita stroje byla nabízena i dalším zákazníkům, což vedlo k prudkému rozvoji sdružení, počet pracovníků vzrostl na 15 zaměstnanců.

Kvalita a kapacita stroje byla nabízena i dalším zákazníkům, což vedlo k prudkému rozvoji sdružení, počet pracovníků vzrostl na 15 zaměstnanců. Základním impulsem pro vznik společnosti v r. 1990 bylo uvolnění podnikatelského trhu v naší republice a uvolnění výrobních prostor za rodinným domem. Vzhledem k tomu, že současní vlastníci firmy (otec

Více

SSAB Laser OPTIMALIZOVÁN PRO VAŠE POTŘEBY A LASEROVÉ PÁLENÍ

SSAB Laser OPTIMALIZOVÁN PRO VAŠE POTŘEBY A LASEROVÉ PÁLENÍ SSAB Laser OPTIMALIZOVÁN PRO VAŠE POTŘEBY A LASEROVÉ PÁLENÍ Pokud zjistíte, že běžně používaný materiál se nechová perfektně dle vašich představ, vyzkoušejte materiál SSAB Laser. Tato ocel má zaručenou

Více

KOV. Nová technika vrtání pro rychlé a flexibilní nasazení. FEIN KBH 25 první ruční systém jádrového vrtání kovu na světě

KOV. Nová technika vrtání pro rychlé a flexibilní nasazení. FEIN KBH 25 první ruční systém jádrového vrtání kovu na světě KOV Nová technika vrtání pro rychlé a flexibilní nasazení. FEIN KBH 25 první ruční systém jádrového vrtání kovu na světě Nová dimenze jádrového vrtání s FEIN KBH 25. První ruční systém jádrového vrtání

Více

PODNIKATELSKÝ PLÁN. Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město. Ing. Miroslava Kořínková III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

PODNIKATELSKÝ PLÁN. Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město. Ing. Miroslava Kořínková III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název školy Číslo projektu Autor Název šablony PODNIKATELSKÝ PLÁN Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město CZ.1.07/1.5.00/34.1007 Ing. Miroslava Kořínková III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím

Více

Optimalizujte Vaše výrobní postupy S odvalovacími nástroji Wilson Wheel!

Optimalizujte Vaše výrobní postupy S odvalovacími nástroji Wilson Wheel! Optimalizujte Vaše výrobní postupy S odvalovacími nástroji Wilson Wheel! Optimalizace výrobních postupů se dnes stává více a více důležitým faktorem, aby bylo možné obstát v tvrdé konkurenci. V efektivní

Více

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ OCHRANA PROTI KOROZI PROSTŘEDKY PRO TVÁŘENÍ CHLADICÍ A MAZACÍ PROSTŘEDKY VÁŠ KOMPETENTNÍ PARTNER Společnost Wilhelm Dietz GmbH & Co. KG byla založena před více

Více

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ www.simplesystem.cz Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C 2 Nakupujte zboží kategorie C snadno rychle & transparentně 3 Fakta, která vás přesvědčí: Nákupní

Více

ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM

ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM Žádný člověk není ostrovem, nikdo není sám pro sebe... www.spolecenskaodpovednostfirem.cz IMPLEMENTACE VZDĚLÁVÁNÍ O asociaci

Více

Nejdůležitější novinky

Nejdůležitější novinky T-Max P - geometrie pro ISO S Komplexní řada nových geometrií pro produktivní soustružení žárovzdorných a titanových slitin orientovaná na snížení tlaku nástroje na obrobek a kontrolu utváření třísky.

Více

Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let

Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let Co se na vašem účtu mění Způsob podepisování Nyní už všechny dokumenty podepisujete pouze vy. Platební karta Týdenní limit pro výběry z bankomatů

Více

III. Mezinárodní konference STROJÍRENSKÁ TECHNOLOGIE PLZEŇ

III. Mezinárodní konference STROJÍRENSKÁ TECHNOLOGIE PLZEŇ Článek 2008 Nižší náklady na součást a vyšší kvalita povrchu při frézování obrobků na jedno upnutí Fréza CoroMill 490 představuje originální koncepci, která vzešla z mnohaletých odborných zkušeností v

Více

NAŠE POSLÁNÍ. Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. Franklin Covey Co. Všechna práva vyhrazena.

NAŠE POSLÁNÍ. Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. Franklin Covey Co. Všechna práva vyhrazena. NAŠE POSLÁNÍ Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. VÍCE NEŽ 30 LET ZKUŠENOSTÍ 100 000 SETKÁNÍ S KLIENTY KAŽDÝ ROK KANCELÁŘE VE VÍCE NEŽ 140 ZEMÍCH TISÍCE DRŽITELŮ FIREMNÍCH PRŮKAZŮ FRANKLINCOVEY

Více

Nechte starost o Vaše investice

Nechte starost o Vaše investice IKS INVESTIČNÍ MANAŽER Nechte starost o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT IKS INVESTIČNÍ MANAŽER IKS Investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies

SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies Kdo jsme? Naše společnost byla založena 15. dubna 1994 zápisem do obchodního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 14824. Statutárním orgánem společnosti

Více

Řezná keramika. Moderní a produktivní způsob obrábění žárovzdorných slitin

Řezná keramika. Moderní a produktivní způsob obrábění žárovzdorných slitin Řezná keramika Moderní a produktivní způsob obrábění žárovzdorných slitin Obrábění pomocí řezné keramiky Použití Keramické třídy je možné použít pro široký okruh aplikací a materiálů, přičemž nejčastěji

Více

Neporazitelné od samého začátku!

Neporazitelné od samého začátku! MANN-FILTER Neporazitelné od samého začátku! Skutečné hodnoty, které platí >> Kvalita originálního dílu Moderní kompresory vyžadují vyzrálou filtrační techniku v kvalitě prvovýroby. Termín OE kvalita není

Více

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F.

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. Machines HELLER Obráběcí centra Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. V krátkosti FT 2000/4000 Dvě velikosti strojů s různými pracovními prostory: FT 2000 (630/630/830) a FT 4000(800/800/1000)

Více

Vyměnitelné břitové destičky

Vyměnitelné břitové destičky Vyměnitelné břitové destičky Obr. Sortiment nejběžnějších normalizovaných vyměnitelných břitových destiček ze slinutého karbidu a řezné keramiky (bílé a černé destičky). Vyměnitelné břitové destičky (VBD)

Více

Marketing & průzkum trhu únor 2014. Pavlína Langerová, AUDICA

Marketing & průzkum trhu únor 2014. Pavlína Langerová, AUDICA únor 2014 Pavlína Langerová, AUDICA Odborné školení v rámci projektu Odborné vzdělávání zaměstnanců společnosti RILEXTRADERS reg.č.: CZ.1.04/1.1.02/94.01311 co je to praktický marketing jak si udělat průzkum

Více

NOVÁ ÉRA V OPLÁŠTĚNÍ BUDOV

NOVÁ ÉRA V OPLÁŠTĚNÍ BUDOV NOVÁ ÉRA V OPLÁŠTĚNÍ BUDOV THERMAL ENVIRONMENT FIRE GUARANTEE 40-LET SPOLEHLIVÁ IZOLACE 20% ZLEPŠENÍ TEPELNĚ-IZOLAČNÍCH VLASTNOSTÍ Vydejte se na cestu s IPN-QuadCore: ipn-quadcore.cz NOVÁ ÚROVEŇ POŽÁRNÍCH

Více

Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě

Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě Záleží nám na Vašem úspěchu. Na Vaší cestě k udržení konkurenceschopnosti vidíme tyto výzvy: Jane, CEO Jak snížit naše celkové náklady (TCO),

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více