Dodatečné informace k podmínkám veřejné soutěže č. 1. Výběr provozovatele Víceúčelového sportovního centra Na Chobotě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace k podmínkám veřejné soutěže č. 1. Výběr provozovatele Víceúčelového sportovního centra Na Chobotě"

Transkript

1 ze dne k veřejné soutěži o nejvhodnější nabídku Výběr provozovatele Víceúčelového sportovního centra Na Chobotě Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku vyhlášená v souladu s ustanovením 1772 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění, na uzavření smlouvy o smlouvě budoucí pachtovní. vyhlašovatel: Městská část Praha 17 Žalanského 291/12b, Praha Řepy, IČ Tyto dodatečné informace k podmínkám veřejné soutěže jsou uveřejněny stejným způsobem, jako byly uveřejněny podmínky veřejné soutěže, na webových stránkách vyhlašovatele. Strana 1 (celkem 6)

2 Dotaz č. 1: V zadávacích podmínkách v čl. 6 bod 6.3. je uvedeno "celoroční provozování" v souvislosti s tímto požadavkem se chci ujistit jak bude nahlíženo na uzavření např. po dobu 5-7 dnů z důvodu generálního úklidu kdy je vypuštěn i bazén atd. nebo například uzavření bazénu na několik hodin z důvodu plaveckých závodů např. dětí ze základních škol apod. To samé se týká sportovních ploch umístěných v hale a venkovních sportovišť. Předpokládám, že vyhlašovateli záleží na tom, aby byl areál v maximální míře využit a nedocházelo k uzavírání a omezování provozu ve "slabších" méně vytížených obdobích, ale uzavření na několik dnů z důvodů výše uvedených nebude penalizováno dle návrhu Pachtovní smlouvy. Odpověď č. 1: Uzavření některých částí areálu za účelem provedení nezbytné údržby nebude pochopitelně ze strany propachtovatele nikterak sankcionováno. Dotaz č. 2: Kvalifikační předpoklady budou obsaženy, jako samostatný bod nabídky viz příloha připravované "členění nabídky". Odpověď č. 2: Ano, v souladu s čl. 10 (Jednotný způsob a rozsah zpracování nabídky) Podmínek veřejné soutěže, tvoří prokázání splnění kvalifikačních předpokladů základních, profesních a technických kvalifikačních předpokladů, samostatný bod nabídky. Dotaz č. 3: Výpis z OR a živnostenský list - požadujete originál nebo je možné vložit do naší nabídky kopii - sken? Odpověď č. 3: Navrhovatel předloží kopie těchto dokladů, přičemž výpis z obchodního rejstříku nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů - viz bod (Pravost a stáří dokladů a změny v kvalifikaci navrhovatele) Podmínek veřejné soutěže. Dotaz č. 4: Podpisy: u čestných prohlášení, návrhy smluv, prezentace navrhovatele atd. nepožadujete nikde ověřené podpisy. Požadujete na některém dokumentu ověřené podpisy? Odpověď č. 4: Veškeré dokumenty, u kterých vyhlašovatel v podmínkách veřejné soutěže požaduje, aby byly podepsány, musí být ze strany navrhovatele originálně podepsány (nesmí se jednat o kopii) osobou oprávněnou jednat jménem či za navrhovatele - viz bod (Pravost a stáří dokladů a změny v kvalifikaci navrhovatele) a čl. 16 (Požadavky na návrhy smluv) Podmínek veřejné soutěže. Strana 2 (celkem 6)

3 Pokud za navrhovatele jedná zmocněnec na základě plné moci, musí být tato plná moc předložena v originále nebo v úředně ověřené kopii, jako součást nabídky navrhovatele i jako součást každého návrhu smlouvy (návrh smlouvy o smlouvě budoucí pachtovní a návrh smlouvy o spolupráci) viz bod (Pravost a stáří dokladů a změny v kvalifikaci navrhovatele) a bod 16 (Požadavky na návrhy smluv) Podmínek veřejné soutěže. Dotaz č. 5: V zadání bod je uvedeno... bude stanovena jako "cena za rok pachtu"... v čl. 15 je toto nazýváno..."výše pachtovného"... je tato terminologie nějak důležitá pro nás při přípravě nabídky? Výši pachtovného uvažujeme napsat na samostatném listu nabídky dle nevíme zdali ale nepožadujete aby výše pachtovného nebyla uvedena dle čl. 15 odst v části "Podnikatelský záměr". Můžete nám prosím toto upřesnit. Odpověď č. 5: Terminologie cena za rok pachtu nebo výše pachtovného nemá vliv na zpracování nabídky. Pro zpracování nabídky je důležité, aby v nabídce byla uvedena nabízená roční výše pachtovného za pacht celého Víceúčelového sportovního centra Na Chobotě. Zároveň nabízená výše pachtovného musí být doplněna do Smlouvy o smlouvě budoucí pachtovní. Postačí, aby výše pachtovného byla uvedena na samostatném listu nabídky dle bodu Podmínek veřejné soutěže. Dotaz č. 6: V odst zadání se uvádí, abychom do nabídky uvedli také "záměr na využití venkovních ploch areálu". Můžete nám upřesnit a potvrdit o jaké se jedná kromě nám známých: 4 tenisové kurty, 2 hřiště beachvolejbal, parkování a blíže nespecifikované dětské hřiště, lavičky, venkovní posilovací stroje popsané v příloze č. 3 "Podrobný rozsah minimálního vybavení (Investice provozovatele) chtěli bychom si upřesnit, zdali je stále uvažováno s umístěním venkovní horolezecké stěny. Máme tomu rozumět, že můžeme přijít s dalšími návrhy a záměry na využití venkovních ploch? Návrhy, jak je využít, máme a chci si potvrdit, že takové návrhy mohou být v nabídce obsaženy. Odpověď č. 6: Ano, v souladu s bodem Podmínek veřejné soutěže mohou být v nabídce obsaženy návrhy a záměry na využití venkovních ploch. Základní skladba částí areálu, tak, jak je uvedena v odst. 6.3 Podmínek veřejné soutěže, však musí být respektována a zachována. Dotaz č. 7: K podrobnému rozsahu minimálního vybavení (investice provozovatele), bychom se rádi dotázali zdali, by jste nám mohli poskytnout kompletní projektovou dokumentaci z které bude zřejmé označení používané v popisu Příloha č. 3. Optimální by bylo disponovat kompletní projektovou dokumentací ve formátu.pdf a.dwq a také případně knihou standardů a dalšími specifikacemi např. jak mají vypadat pulty obsluhy, kterou jsou součástí dodávky zhotovitele Strana 3 (celkem 6)

4 stavby abychom z toho mohli odvodit námi navrhované vybavení toto nechat ocenit a připravit ucelenou knihu ke kterému se zavážeme tak jak je požadováno v zadání výběrového řízení. Odpověď č. 7: Projektová a prováděcí dokumentace sport centra je uveřejněna na webových stránkách vyhlašovatele: Dotaz č. 8: Chtěli bychom si ověřit v příloze č. 3 - Podrobný rozsah minimálního vybavení je ubytovací část areálu a gastronomická část v 1.NP nazvána Hotel a restaurace. Na situačním plánu je tato ubytovací část nazvána Ubytovna. S ohledem na připravovanou prezentaci prosím o upřesnění, zdali máme nazývat tuto část hotel / ubytovna nebo například variantně "sport hostel" sportovní hostel? Odpověď č. 8: Tato část areálu nadále ponese název Sport hotel. Dotaz č. 9: U vybavení se chci ještě zeptat, zdali je nutné do nabídky napsat také konkrétního výrobce či dodavatele nábytku a vybavení? Za dobu výstavby se toto může změnit a chci se ujistit, že následně bude možná záměna za srovnatelné vybavení, jestliže některé z nyní navrhovaného se přestane vyrábět nebo bude možné ho nahradit lepším výrobkem. Odpověď č. 9: Navrhovatel v nabídce uvede pouze finanční částku, kterou je do vybavení připraven investovat. Dotaz č. 10: Obdobné se týká nádobí a dalšího povinného vybavení. Chcete do nabídky napsat částku, za kterou bychom tyto věci uvažovali nakoupit nebo i konkrétně napsat počty, ceny a výrobce? Odpověď č. 10: Navrhovatel v nabídce uvede pouze finanční částku, kterou je do vybavení připraven investovat. Dotaz č. 11: IT vybavení areálu, které je součástí dodávky zhotovitele. Zajímá nás, zdali v této fázi nám můžete upřesnit tip odbavovacího systému, zdali skříňky budou ovládány v on-linovém systému nebo v off-linovém (více běžný) kdy každou ze skříněk lze ovládat čipem který má k tomu nahráno z pokladny oprávnění. Strana 4 (celkem 6)

5 Odpověď č. 11: Vyhlašovatel uvažuje s off line provedením, řízeným z recepce, kde si každý návštěvník vyzvedne kartu nebo čip. Dotaz č. 12: Zvedák pro imobilní spoluobčany pro vstup do bazénu. Předpokládáme je s ním uvažováno v dodávce zhotovitele stavby. Odpověď č. 12: Ano, viz projektová dokumentace, viz odpověď č. 7 na dotaz č. 7. Dotaz č. 13: Ke členění nabídky smlouvy by měli obsahovat přílohy dle textu smluv u těch příloh, které ještě nejsou připraveny např. předávací protokol uvedeme -- bude přiložen v době uzavírání smlouvy --? Odpověď č. 13: Ano, předávací protokol bude zpracován a přiložen v době uzavírání smlouvy pachtovní jako příloha této smlouvy. Dotaz č. 14: Předání areálu, tak jak je popsáno ve Smlouvě o smlouvě budoucí pachtovní dojde... nejpozději k datu podepsání Pachtovní smlouvy, jejíž uzavření je však podmíněno pravomocným kolaudačním souhlasem. Zkušební provoz, který je, v případě obdobných areálů někdy požadován ze strany stavebního úřadu není zde popsán a uvažován. Znamená to, že reálně by nastala situace, že by areál byl provozován na základě budoucí smlouvy? Odpověď č. 14: Zajištění zkušebního provozu není po budoucím provozovateli požadováno z důvodu, že zkušební provoz požadovaný stavebním úřadem bude zajišťován zhotovitelem stavby. Situace, že by Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě bylo provozováno na základě Smlouvy o smlouvě budoucí pachtovní, by neměla nastat. Dotaz č. 15: Prosíme o upřesnění termínu "sluneční loučka" - můžete nám blíže specifikovat zdali je uvažováno s touto loučkou v této fázi projektu nebo je její dokončení uvažováno později. Můžeme případně do nabídky napsat návrhy, jak tuto plochu využít viz návrh na využití venkovních ploch? Bude areál celý oplocen nebo jen venkovní hřiště a zbytek bude volně přístupný? V jakém režimu je počítáno provozování venkovního parkoviště? Bude zde umístěna vjezdová závora a systém kontroly parkování? Strana 5 (celkem 6)

6 Odpověď č. 15: Ano, na parkovišti bude umístěna vjezdová závora a sytém kontroly parkování. Také v případě tohoto dotazu odkazujeme na projektovou dokumentaci. Dotaz č. 16: Jak je prosím řešeno vytápění areálu? Zdali, je uvažováno připojení na dálkový systém vytápění od Pražské teplárenské nebo je uvažováno s vlastní kotelnou? Odpověď č. 16: Vytápění je zajištěno pomocí vlastní plynové kotelny. Dotaz č. 17: V příloze č. 2 v písmenu i) je drobný překlep... má být "navrhovatel"..opravíme souhlasíte? Odpověď č. 17: V příloze č. 2 (Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů) Podmínek veřejné soutěže je v písm. i) drobný překlep: původní první slovo textu uvedeném v tomto písmenu navrhoval, opravte za slovo navrhovatel. Strana 6 (celkem 6)

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa:

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Identifikační údaje zadavatele Forman Adamec, a.s. Bohuslava Martinů 2103/6, 741 01 Nový Jičín IČ: 258 97 276 Zastoupená Lubomírem Adamcem, předsedou

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) město

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu:

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku na stavební práce pod názvem Stavební úpravy domova se zvláštním režimem Jedná se o zadávací řízení

Více

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na pacht nebytových prostor v budově Hrad Litoměřice s názvem Pacht nebytových prostor k zajištění provozu Vinárny v budově Hradu Litoměřice 1. Identifikační údaje zadavatele Název:

Více

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 7. 4. 2016 Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás vyzvat jako účastníka zadávacího řízení podlimitní veřejné zakázky na

Více

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD) 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Název: Česká republika - Úřad práce České republiky se sídlem Dobrovského 1278/25 170 00 Praha 7 Jednající: PhDr. Kateřina Sadílková,

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Číslo zakázky GYMPOL/VŘ/01/2015 Název programu: Název projektu: Název výběrového řízení: Předmět výběrového řízení (služba/dodávka/stavební práce): Datum vyhlášení výběrového řízení:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ evropský sociální fond v ČR - j EVROPSKÁ UNIE MINISTERSTVO šk Q LS T V Í, m lá d e ž e a t ě l o v ý c h o v y INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Obec Ludgeřovice vyzývá tímto zájemce z řad fyzických a právnických osob oprávněných k podnikání k podání cenové nabídky a návrhu smlouvy o dílo na akci Splašková kanalizace obce

Více

Název: Městská část Praha 17 Žalanského 291/12b, Praha Řepy IČO: Prvního pluku 206/7, Praha 8 Karlín IČO:

Název: Městská část Praha 17 Žalanského 291/12b, Praha Řepy IČO: Prvního pluku 206/7, Praha 8 Karlín IČO: Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku (dále jako Podmínky ) ve smyslu ustanovení 1772 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jako Občanský zákoník ) na uzavření smlouvy o smlouvě budoucí

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Výzva k podání nabídek Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008, CZ.1.07/1.1.24/01.0064,

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více

České dráhy, a.s. vyhlašují

České dráhy, a.s. vyhlašují České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují nezávazné

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto:

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto: Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) na zajištění dodávky osobního vozidla 1.

Více

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku.

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VZMR/01/OKH/2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY veřejné zakázky malého rozsahu ZÁZNAM TISKOVÝCH KONFERENCÍ A TVORBA REPORTÁŽÍ AKCE DEN S HEJTMANEM 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. ZÁKLADNÍ ÚDAJE

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 10. 10. 2018 Výzva k podání nabídky Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta ve smyslu ust. 18 odst. 5 a za dodržení podmínek dle ust. 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Zadavatel: Obec Brod nad Dyjí Brod nad Dyjí 45 691 81 Březí IČ: 00283045 V Brodě nad Dyjí 23.1.2013 Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Výzva k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE část D: modernizace a rozšíření identity managementu město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice

Více

CZ.1.07/3.1.00/50.0025

CZ.1.07/3.1.00/50.0025 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice 1. Název předmětu koncesní smlouvy: Provozování vodovodu v obci Černolice 2. Druh zadávacího

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

marketingu a komunikace, tisková mluvčí

marketingu a komunikace, tisková mluvčí Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v podlimitním otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování strategického plánu rozvoje města Horažďovice

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování strategického plánu rozvoje města Horažďovice VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování strategického plánu rozvoje města Horažďovice město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice tel.: 371 430 522, fax: 371 430

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a provedení související inženýrské činnosti stavby Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín město Horažďovice

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Zadávací dokumentace 1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 2. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/410/99 Druh zadávacího řízení Realizace outdoor kampaně

Více

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce DÍL 2. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce DÍL 2. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce DÍL 2. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ ZVÝŠENÍ KVALITY NÁVAZNÉ PÉČE - LŮŽKA VZ005 dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 5. 4. 2018 Výzva k podání nabídky Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta ve smyslu ust. 18 odst. 5 a za dodržení podmínek dle ust. 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro obec Malenovice Dodávky 39234000-1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 11 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; Ústí nad Labem; Tel.:

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; Ústí nad Labem; Tel.: STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475271111 č. jednací : MM/ORM/37409/14 č. evidenční: /14, ORM/121/14 vyřizuje : Lenka

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 10/2014 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

VÝZVA. k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

VÝZVA. k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Evidenční číslo zakázky: LDN 004/2017VZMR Zadavatel - Léčebna dlouhodobě

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Dodávky osobních automobilů (dále také jako Veřejná zakázka )

Dodávky osobních automobilů (dále také jako Veřejná zakázka ) VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTÍ O ÚČAST A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE (dále také jako Kvalifikační dokumentace ) pro jednací řízení s uveřejněním dle ust. 29 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané podle Metodického dopisu č. 4 k Pravidlům pro žadatele a příjemce obecná část, verze 4 v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Výzva k podání nabídky. Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta

Výzva k podání nabídky. Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta V Praze dne 4.5.2018 Výzva k podání nabídky Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta ve smyslu ust. 31 a za dodržení podmínek dle ust. 6 zákona číslo 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: 13223/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Ing.Ctibor

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více