Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích"

Transkript

1 Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Gorgan, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák, Bc. Grusman, p. Brandejs, Ing. Havrlant Pozdní příchod: Dřívější odchod: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Milan Brandejs, Ing. Jirka Hosté: p. Milan Kotrnec bývalý starosta Broumova p. Jan Školník APRB o.s. P r o g r a m: 1. Zahájení 2. Volba ověřovatele zápisu schůze DSO Broumovsko 3. Volba předsedy a místopředsedů 4. Volba revizní komise 5. Rozpočtové opatření č. 6 k Projekt meziobecní spolupráce 7. Různé Z á p i s z j e d n á n í: 1. Zahájení Pan Rejchrt uvítal starosty, přivítal nově zvolené starosty a poděkoval za spolupráci těm, kteří nebyli zvoleni. Starosta pořadatelské obce Ing. Jirka přivítal všechny ve své obci a stručně je seznámil se současným děním v obci. Obec stále provozuje základní školu. Nyní staví kanalizaci. P. Rejchrt zahájil jednání členské schůze DSO Broumovsko. Seznámil zúčastněné s programem a vyzval je k odsouhlasení.

2 2. Volba ověřovatele zápisu schůze DSO Broumovsko P. Rejchrt navrhnul za ověřovatele zápisu p. Brandejse a Ing. Jirku a vyzval zúčastněné k hlasování. 3. Volba předsedy a místopředsedů P. Rejchrt informoval, že dle stanov DSO Broumovsko je volební období předsedy a dvou místopředsedů čtyřleté a shodné s volebním obdobím zastupitelstev obcí. Z tohoto důvodu je nutné na této schůzi zvolit předsedu a dva místopředsedy. P. Rosová navrhla znovuzvolení p. Rejchrta za předsedu DSO Broumovsko. P. Rejchrt funkci přijal. Dále p. Rejchrt navrhnul na prvního místopředsedu Ing. Bitnara. Ing. Bitnar funkci přijal. P Rosová navrhla na druhého místopředsedu p. Brandejse. P. Brandejs funkci přijal. 4. Volba revizní komise P. Rejchrt informoval, že dle stanov DSO Broumovsko je funkční období revizní komise, která je tříčlenná a je volená členskou schůzí, také čtyřleté a shodné s volebním obdobím zastupitelstev obcí. Z tohoto důvodu vyzval členy DSO Broumovsko k volbě revizní komise a současně navrhnul, aby revizní komise zůstala ve stejném složení jako v minulém volebním období, tj. Mgr. Mücková, p. Rosová a Bc. Grusman. Volba Mgr. Mückové jako členky revizní komise. Mgr. Mücková funkci přijala. Volba p. Rosové jako členky revizní komise. P. Rosová funkci přijala. Volba Bc. Grusmana jako člena revizní komise. Bc. Grusman funkci přijal. 5. Rozpočtové opatření č. 6 k a č. 7 k P. Rejchrt seznámil starosty s rozpočtovým opatřením č. 6 k a p. Rejchrt starosty vyzval je k jeho schválení. P. Rejchrt seznámil starosty s rozpočtovým opatřením č. 7 k a p. Rejchrt starosty vyzval je k jeho schválení. 6. Projekt meziobecní spolupráce Mgr. Hana Colby novým starostům představila projekt meziobecní spolupráce. Dále předala starostům materiály, které vznikly při přípravě a byly prokonzultovány

3 v pracovních skupinách. V materiálech jsou připravené cíle k problémovým okruhům jednotlivých oblastí. Oblast školství P. Tauchmanová seznámila starosty se třemi problémovými okruhy, které vyplynuly z analýzy problematiky a z diskuse v pracovní skupině. Mgr. Mücková doplnila informace pí. Tauchmanové. Starostové se s problémovými okruhy seznámili a diskutovali o nich. Problémový okruh Absence zařízení pro děti do tří let Bez diskuse. Problémový okruh Trávení volného času - Starostové požádali, zda by na webových stránkách DSO Broumovsko bylo možné provozovat portál s nabídkou volnočasových aktivit dětí. Problémový okruh Financování ZŠ snižování počtu malých ZŠ v obcích Starostové by uvítali pomoc při zpracovávání dotací pro školy a školky, společné financování školního psychologa atd. Diskuse vznikla i o nutnosti udržet na Broumovsku gymnázium, např. s novými technickými směry. Ing. Bitnar sdělil, že firma Veba letos od září zřídila učňovské školství v Olivětíně pro potřeby provozu Veby. Oblast sociálních služeb P. Tauchmanová seznámila starosty s problémovými okruhy této oblasti. Problémový okruh Informovanost o možnostech sociální péče Bez diskuse. Problémový okruh Financování a organizace péče o seniory P. Rejchrt doplnil informace, že část domovů důchodců má ve vlastnictví a správě kraj, část obce a ve financování z těchto různých zdrojů jsou rozdíly. Prioritní je terénní péče, pokud není možné, aby seniorům pomáhaly děti. Domovy pro seniory jsou až poslední možnost. P. Tauchmanová požádala, aby případné připomínky poslali starostové mailem. Tým meziobecní spolupráce připomínky do problémových okruhů zapracuje. Oblast odpadového hospodářství Mgr. Colby seznámila starosty s výsledky analýzy této oblasti. Problémový okruh Separace komunálního odpadu Mgr. Colby sdělila, že prvotní v této oblasti je zpracování plánu odpadového hospodářství. Teprve na základě jeho výstupu je možné provádět určitá opatření. Problémový okruh Černé skládky Obce, kterých se to týká, nemají prostředky na řešení. Předcházením vzniku černých skládek je umožnění ukládání velkoobjemového odpadu celoročně, nikoliv pouze v době svozových dnů. Ing. Bitnar sdělil, že včera rada města Broumova probírala, že v okrajových částech Broumova mají s tříděním velkoobjemového odpadu občanů ostatních obcí problém. Přivážejí svůj odpad na sběrná místa města Broumov. Navrhnul vše zařídit tak, aby všichni občané Broumovska měli stejná práva a stejné povinnosti. P. Rejchrt navrhnul, aby i tento problém byl řešen v plánu odpadového hospodářství. Servis samosprávám Problémový okruh Velké zatížení malých obcí a nedostatek personálu na malých obcích Mgr. Colby seznámila starosty s výstupy analýzy, kterými jsou vytvoření servisního centra a zajištění školící a vzdělávací činnosti. P: Rejchrt sdělil starostům, co všechno je v tomto bodu zahrnuto. Předpokládá, že společný postup všech obcí služby zjednoduší a zlevní.

4 P. Rejchrt oznámil, že se jedná o tom, aby projekt probíhal dále. Hledají se finanční prostředky na tento projekt, dokud se nenajdou finanční prostředky na podporu činnosti dobrovolných svazků obcí. 7. Různé Projekt podpořený z OPŽP Navýšení kapacity kontejnerů na tříděný odpad a kompostérů pro občany v ORP Broumov Ing. Eliášová informovala starosty o úpravě spoluúčastí obcí. Obce převedly na účet DSO Broumovsko podíly vypočtené podle projekčního rozpočtu. Nyní budou podíly přepočítány podle rozpočtu ze smlouvy o dílo s vítěznou firmou. Některé obce budou doplácet, některým obcím bude část podílu vrácena. Na kontejnery i kompostéry budou mezi obcemi a DSO Broumovsko uzavřeny smlouvy o výpůjčce na dobu udržitelnosti. Po této době přejdou do vlastnictví obcí. Mgr. Colby navrhla, že DSO Broumovsko připraví pro všechny samolepky na kontejnery a kompostéry. Samolepky budou obsahovat informace, co je možné do kterého kontejneru dávat a že jde o vlastnictví DSO Broumovsko pořízené z dotace OPŽP. Mgr. Colby požádala starosty, aby jí do týdne sdělili počet samolepek, které chtějí pořídit. Hudební festival za poklady Broumovska P. Školník sdělil starostům, že příští ročník bude jubilejní desátý. Díky podpoře z Norských fondů budou na zahajovací koncert pozváni známí interpreti. P. Školník požádal o podporu obcí formou daru. Dále sdělil, že v příštím ročníku bude koncert pořádán i v kostele v Bezděkově. Kostel patří ke skupině kostelů otce a syna Dientzenhoferových. Z Norských fondů budou v příštím roce opravovány některé kostely. Je možné, že v některých nebude možné koncert pořádat. Starostové p. Školníkovi sdělili, že by nechtěli vyměnit pořádání koncertu v kostele ve své obci za koncert v Bezděkově, zvláště když je tento ročník jubilejní. Mgr. Mücková sdělila, že město Meziměstí může pořádat koncert pouze v jednom ze svých kostelů. Destinační management P. Školník sdělil, že nově vzniklá společnost je obecně prospěšná společnost. Nyní má správní rada 7 členů. Tři členové jsou navrhováni DSO Broumovsko. Nyní je potřeba navrhnout dva nové zástupce místo těch, kteří odstoupili z důvodu nezvolení starosty ve svých obcích. Starostové navrhli, aby se členy správní rady stali znovu zástupci Broumova a Adršpachu, Ing. Bitnar a p. Urban. P. Rejchrt vyzval starosty k hlasování o volbě Ing. Bitnara do správní rady Destinačního managementu Broumovska. Dále vyzval starosty k hlasování o volbě p. Urbana do správní rady Destinačního managementu Broumovska.

5 Dále p. Školník sdělil, že stále je překryv poskytování služeb Destinačního managementu a Branky. Po jednání obou společností je jasné, že kraj přepočítává příspěvek na destinační společnosti podle počtu obyvatel v místě. Police nad Metují se bude muset rozhodnout, ke které společnosti bude nadále patřit. Obce DSO Policko se musí mezi sebou dohodnout, jak to bude dále, jednání probíhají. Třídění biologicky rozložitelných odpadů Mgr. Colby sdělila, že od mají obce povinnost zajistit občanům třídění biologicky rozložitelných odpadů. V první polovině roku 2015 je možnost podat žádost o podporu z Operačního programu Životní prostředí na pořízení popelnic na bio odpad. P. Rejchrt na jednání svazu měst a obcí získal informace, že prováděcí vyhláška zatím není připravená. POV Mgr. Colby sdělila, že v letošním ročníku je možné podat žádosti na dva dotační tituly Obnova a údržba venkovské zástavby a občanské vybavenosti a Komplexní úprava nebo dovybavení veřejných prostranství a místních komunikací, infrastruktura. Sdělila dále pravidla a možnosti dotačních titulů. Herní automaty Ing. Bitnar sdělil, že město Broumov by rádo zakázalo na svém území herní automaty. Obává se, že v té chvíli by se mohlo stát, že se přesunou do okolních obcí. Proto navrhuje, aby k zákazu přistoupily všechny obce DSO Broumovska. Rada Euroregionu Glacensis Mgr. Mücková sdělila, že by bylo potřeba zvolit zástupce DSO Broumovska do rady Euroregionu Glacensis. Navrhla, aby se členem stal starosta města Broumova Ing. Bitnar. P. Rosová navrhla, aby se tímto členem stala Mgr. Mücková. Starostové její návrh podpořili a p. Rejchrt vyzval starosty k hlasování o volbě Mgr. Mückové jako zástupce DSO Broumovska v radě Euroregionu Glacensis. Příští schůze DSO Broumovsko se bude konat ve čtvrtek v 9,00 v restauraci ve Vernéřovicích V Martínkovicích dne Zapsala Ing. Yvona Eliášová

6 U S N E S E N Í Č. 11/2014 členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích Členská schůze I. s c h v a l u j e I.I. program členské schůze DSO Broumovsko 11/2014 I.II. za ověřovatele zápisu p. Brandejse a Ing. Jirku I.III.. rozpočtové opatření č. 6 k I.IV. rozpočtové opatření č. 7 k II. II.I. II.II. II.III. II.IV. II.V. v o l í předsedou DSO Broumovska na další volební období pana Karla Rejchrta, starostu obce Božanov místopředsedy DSO Broumovska na další volební období Ing. Bitnara a pana Brandejse členy revizní komise DSO Broumovsko na další volební období Bc. Grusmana, Mgr. Mückovou a p. Rosovou do správní rady společnosti Destinační management Broumovska Ing. Bitnara do správní rady společnosti Destinační management Broumovska p. Urbana II.VI. kandidáta do rady Euroregionu Glacensis Mgr. Mückovou jako zástupce DSO Broumovsko V Martínkovicích dne Milan Brandejs místopředseda DSO Karel Rejchrt předseda DSO

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Jetřichově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Jetřichově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 9. 6. 2016 v Jetřichově Přítomni: p. Rejchrt, Ing. Havrlant, Mgr. Mücková, p. Rosová, p. Králová, Bc. Grusman, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov),

Více

Z á p i s. z členské schůze dobrovolného svazku obcí Broumovsko v Božanově.

Z á p i s. z členské schůze dobrovolného svazku obcí Broumovsko v Božanově. Z á p i s z členské schůze dobrovolného svazku obcí Broumovsko 11. 11. 2010 v Božanově. Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Brandejs, p. Hermonová, p. Rosová, Mgr. Mücková, p. Novák, p. Grusman

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 8. 2013 v Adršpachu Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne ve Vernéřovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne ve Vernéřovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 1. 11. 2011 ve Vernéřovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, p. Novák, P.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 3. 2012 v Teplicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Gabrielová (Heřmánkovice), p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko v Martínkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko v Martínkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko 1. 3. 2011 v Martínkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 26. 10. 2017 v Adršpachu Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, Bc. Grusman Pozdní

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 29. 11. 2012 v Broumově Přítomni: p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Černý (Křinice), Ing, Jirka, Mgr.

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Místo: Vernéřovice ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 23. 8. 2016 Přítomni: p. Urban,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 22. 11. 2016 v Šonově Přítomni: p. Rejchrt, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Bc. Grusman, p. Brandejs,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 1. 2012 v Meziměstí

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 1. 2012 v Meziměstí Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 1. 2012 v Meziměstí Přítomni: p. Cahová, P. Rejchrt, P. Kotrnec, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Chráska (Jetřichov, místostarosta), p. Rosová, Ing.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 10. 5. 2016 v Hynčicích Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Gorgan, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 21. 7. 2016 v Křinicích Přítomni: p. Urban, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, Bc. Grusman, p.

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Místo: Teplice nad Metují ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 13. 12. 2016 Přítomni:

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 5. 2. 2013 v Heřmánkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Slezák (Broumov), Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 2. 3. 2017 v Broumově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 28. 2. 2012 v Hynčicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Hermonová, p. Doležal, Mgr. Mücková, p. Novák, p. Grusman, p.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 18. 12. 2012 v Broumově Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 9. 2012 v Božanově Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Harasevič, p. Hermonová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák, p. Brandejs Pozdní

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 11. 4. 2017 v Heřmánkovicích Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Gorgan, p. Rosová, Mgr. Mücková,

Více

Jednání Rady Města Broumova č. 35 ze dne 1. února 2012

Jednání Rady Města Broumova č. 35 ze dne 1. února 2012 Jednání Rady Města Broumova č. 35 ze dne 1. února 2012 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnold Vodochodský, Mgr. Jiří Ringel, MUDr. Jiří Veselý, pan Pavel Fröde, pan Arnošt Obst a Ing.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 20. 2. 2014 v Šonově Přítomni: p. Kozár (Adršpach), p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Meziměstí

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Meziměstí Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 9. 2016 v Meziměstí Přítomni: p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p.. Králová, p. Harasevič, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p.

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Místo: Hejtmánkovice ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 29. 6. 2017 Přítomni: p.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hejtmánkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hejtmánkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 22. 4. 2014 v Hejtmánkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Grusman,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 22. 3. 2018 v Božanově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 2. 5. 2018 v Broumově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 26. 1. 2017 v Adršpachu Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing.

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 5. 4. 2016 v Broumově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 09.02.2017 14. února 2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 09.02.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 5. 2011 v Hejtmánkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 5. 2011 v Hejtmánkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 5. 2011 v Hejtmánkovicích Přítomni: p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Gabrielová (Heřmánkovice), p. Harasevič, p. Hermonová, p. Gorgan, p. Rosová, Ing.

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 27. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15. 12. 2015 od 11:00 hodin v restauraci Mexita Hradec Králové Přítomni: JUDr.

Více

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Odbor sociálních věcí a zdravotnictví nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 15664/2016 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: Spisový znak: 101.2.2

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 14. 3. 2013 v Martínkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Gabrielová (Heřmánkovice), p. Harasevič, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností

Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Analýza činnosti dobrovolných svazků obcí v území správního obvodu ORP Broumov 1 1 Obecné

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 14. 1. 2016 v Božanově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Abely (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Jednání Rady Města Broumova č. 17 ze dne 1. června 2011

Jednání Rady Města Broumova č. 17 ze dne 1. června 2011 Jednání Rady Města Broumova č. 17 ze dne 1. června 2011 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnold Vodochodský, pan Pavel Fröde, pan Arnošt Obst, Mgr. Jiří Ringel a Ing. Eva Blažková - tajemnice.

Více

Zápis č. 23/2014 * * *

Zápis č. 23/2014 * * * Zápis č. 23/2014 o průběhu veřejného zasedání Zastupitelstva obce Česká, konaného dne 23. července 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti obecní sokolovny. Starostka Ing. Jana Chiniová, předsedající veřejného

Více

Police nad Metují, Suchý Důl, Velké Petrovice, Žďár nad Metují, Bezděkov nad Metují, Bukovice, Česká Metuje, Machov

Police nad Metují, Suchý Důl, Velké Petrovice, Žďár nad Metují, Bezděkov nad Metují, Bukovice, Česká Metuje, Machov ZÁPIS Z 4. ZASEDÁNÍ DOBROVOLNÉHO SVAZKU OBCÍ POLICKA V ROCE 2016 konaného dne 24. listopadu 2016 od 15 hod. v restauraci Obecní dům v Machově na náměstí Přítomní členové: V. Friml, Ing. J. Krtička, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích nad Metují

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích nad Metují Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 26. 9. 2017 v Teplicích nad Metují Přítomni: p. Rejchrt, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 20. 8. 2015 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.30 hod. přítomno:

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s ze 4. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. dubna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 3/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 17.5.2011 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá, Ing.

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 29. 11. 2011 v Křinicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, p.

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANICKO č. 4

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANICKO č. 4 . Dobrovolný svazek obcí Šlapanicko ZÁPS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANCKO č. 4 konané dne 21. 6. 2016 od 9:00 hod. Místo konání: zasedací sál MěÚ Šlapanice, Opuštěná 9/2, Brno Navrženy program jednání: 1.

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty.

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty. Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré, konané dne 1. 11. 2018 v obecním domě obce Bystré Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.2.2014 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.2.2014 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.2.2014 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.2.2014 se konalo 16. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Z Á Z N A M z jednání Rady regionu Přítomni: Omluveni: konané dne 2. 9. 2015 od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Ing. Miroslav Sládek, Ing. Ivan Radosta, Pavel Souhrada, Zdeněk Bárta, Hana

Více

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský Přítomni: USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13 ze dne 26. 11. 2015 Předseda: Členové: Tajemník: Omluveni: Host: Ing. Michal Drábek Ivana Todlová, Marek Ždánský, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

Záznam z 2. neoficiálního setkání představitelů obcí v územním obvodu ORP Hořice. ze dne 25. 9. 2014

Záznam z 2. neoficiálního setkání představitelů obcí v územním obvodu ORP Hořice. ze dne 25. 9. 2014 Projekt Podpora meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.1.04/4.1.00/B8.00001 Záznam z 2. neoficiálního setkání představitelů obcí v územním obvodu ORP Hořice Místo: Restaurace Koruna, Hořice ze dne 25. 9. 2014

Více

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec (dále jako zastupitelstvo obce )

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř kancelář Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 30. listopadu 2015 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Milan Kratochvíl,

Více

Zápis z 18. zasedání Monitorovacího výboru Operačního programu Životní prostředí , konaného dne 23. listopadu 2015 v TOP Hotelu Praha

Zápis z 18. zasedání Monitorovacího výboru Operačního programu Životní prostředí , konaného dne 23. listopadu 2015 v TOP Hotelu Praha Ministerstvo životního prostředí odbor fondů EU Č. j.: 1666/300/15 83201/ENV/15 Zápis z 18. zasedání Monitorovacího výboru Operačního programu Životní prostředí 2007 2013, konaného dne 23. listopadu 2015

Více

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE ZÁPIS č. 20 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DUBČANY ze dne 27. 3. 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: Bc. Karel

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 9 /2018

Z Á P I S č. 9 /2018 Z Á P I S č. 9 /2018 ze zasedání zastupitelstva obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 31.10.2018 v Pluhově Žďáru 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pluhův Žďár (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žernov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žernov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žernov, konaného 3. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Žernov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 4/2013 konaného dne

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 4/2013 konaného dne Zápis z jednání č. 4/2013 konaného dne 10. 9. 2013 Přítomni: 1. Jiří Uchytil (místopředseda) 8. Vladimír Mareček 2. František Kučera 9. Jiří Pykal 3. Jiří Svoboda 10. Jaroslav Poborský 4. Josef Matějek

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Študlov

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Študlov Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Študlov Zasedání ze dne: 18.6.2015 Čas konání: 18.00 hod Místo: zasedací místnost OU Přítomnost: dle prezenční listiny Omluveni: dle prezenční listiny Hosté:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 8.2.2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 15 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

Z á p i s. Mgr. Ivana Kudrnáčová, PhDr. Tomáš Rybička, Ing. Milan Smolík, Bc. Lucie Barešová, Mgr. Martina Berdychová (v. z. Ing.

Z á p i s. Mgr. Ivana Kudrnáčová, PhDr. Tomáš Rybička, Ing. Milan Smolík, Bc. Lucie Barešová, Mgr. Martina Berdychová (v. z. Ing. Z á p i s z 2. jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Královéhradeckého kraje konaného dne 21.2.2017 od 14 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: MUDr. Zdeněk Fink,

Více

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zápis z jednání Přítomni dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu Věc Zápis z mimořádného jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro prevenci kriminality a pro udělování grantů

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 1. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. ledna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Jednání Rady města Broumov č. 52 ze dne 5. září 2016

Jednání Rady města Broumov č. 52 ze dne 5. září 2016 Jednání Rady města Broumov č. 52 ze dne 5. září 2016 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Mgr. Eva Bilíková, Monika Mrštinová, Ing. Eva Blažková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji obecnímu úřadu za dárkový balíček a gratulací k mým

OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji obecnímu úřadu za dárkový balíček a gratulací k mým Sokol Antonín Brandová Anna Janíková Iveta Jetel Jaroslav Malá Miloslava Leier Jiří OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji ZO a kulturní komisi za příjemnou

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Jednání Rady města Broumov č. 89 ze dne 15. ledna 2018

Jednání Rady města Broumov č. 89 ze dne 15. ledna 2018 Jednání Rady města Broumov č. 89 ze dne 15. ledna 2018 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Místo: Meziměstí ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: P. Urban,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 16. 1. 2017 od 18:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J.

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2014. konaného dne 27.11.2014 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2014. konaného dne 27.11.2014 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/01527/14 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2014

Více

Zápis č. 10/18 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 10/18 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Místo konání: OÚ Čakov Zápis č. 10/18 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 2.11.2018 Přítomní zastupitelé: Omluven: Hosté: Začátek: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Jana Jabůrková, Jan Dušák,

Více

Plnění minulého usnesení

Plnění minulého usnesení Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva Obce Telnice konaného dne 19.12.2011 od 17.00 hodin ve velké zasedací místnosti Obecní radnice ========================================================= Jednání zastupitelstva

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 8/2008. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 8/2008. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 8/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 20. srpna 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Aleš

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 18:30. Program:

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 18:30. Program: Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 28. 1. 2016 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 18:30 Program: Hasičský dům Veltrusy Ing. Martin Dykast,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ZÁPIS z 31. jednání Valné hromady Svazku obcí Podřipsko, které se

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016 č.j.: 754/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 692 ze dne 26.09.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Ondřejov konaného dne

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Ondřejov konaného dne Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Ondřejov konaného dne 1. 11. 2018 Přítomni: Beránek Václav Brabec Josef Brilová Romana Chadzitaskos Goce Kölblová Jaroslava Kvapil David Lanzendörfer

Více

1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS

1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS 1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS Přítomni: 1. Mgr. Dagmar Havlová 2. Barbora Skrbková 3. Ing. Jolana Ondráčková 4. Bc. Aneta Šmídová 5. Vojtěch Halama

Více