Otočný krokovač Výr. Číslo Návod k použití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Otočný krokovač Výr. Číslo. 1497. Návod k použití"

Transkript

1 Otočný krokovač Výr. Číslo Návod k použití

2 Varování Pročtěte si jako první! Jednou z největších výhod tohoto krokovače je posíleno jádro na zlepšení rovnováhy pro celkové silnější, pružnější tělo. Ale stejně jako udržet stabilitu, se musíte nejprve naučit, jak správně smontovat tento krokovač. Pokud vystoupíte na krokovač stiskněte pedál až k podlaze před uvedením své plné tělesné hmotnosti na produkt, pak opatrně vyložte druhou nohu. Předtím, než přístroj vypnete, stiskněte pedál až k zemi před zvednutím druhé nohy z produktu. Nepohybujte horní částí těla, jednoduše umístíte váhu na pedálu, pak přeneste váhu na opačnou nohu pro udržení rovnováhy. Bezpečnostní opatření Přečtěte si všechny pokyny před použitím tohoto produktu. Varovné prohlášení jsou určeny na podporu bezpečnosti uživatelů a účinnost. Poraďte se se svým lékařem před zahájením tohoto nebo jakéhokoli jiného cvičebního programu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud jste těhotná nebo bez souhlasu lékaře. Přestaňte ihned s cvičením, pokud máte neobvyklé příznaky: jako je bolest na hrudi, nepravidelný tep, závratě nebo pokud se necítíte dobře. Nepoužívejte ve vodě, v blízkosti vody, s mokrými rukama nebo nohama Nepoužívejte v blízkosti nadměrného tepla nebo vlhkost. Před použitím zkontrolujte přístroj pro opotřebení nebo poškození. Když přístroj jeví známky poškození nepoužívejte jej. Přístroj skladujte na suchém a chladném místě mimo dosah přímého slunečního světla Nepokládejte na přístroj těžké předměty. Pouze jeden člověk může používat výrobek současně. Nepoužívejte tento výrobek, pokud vaše hmotnost přesahuje hmotnostní limit 110 kg.

3 Doporučení uživatelům Nepoužívejte tento výrobek jakýmkoli jiným způsobem, než je doporučeno. Cvičte v rámci svých fyzických omezení, začněte pomalu a nepřemáhejte se. Poraďte se se svým cvičitelem a to zejména pokud jste někdy trpěli chorobou nebo prodělali úraz vztahující se na nohy, kotníky, kolena, kyčle, záda nebo oběhovou soustavu. Používejte tento produkt v bezpečném přehledném prostředí aby se snížilo riziko úrazu nebo poškození sebe, jiných osob, či samotného výrobku. Nepoužívejte na nerovné a nestabilní podlaze. Nepoužívejte pod vlivem alkoholu, drog, nebo při nadměrném vyčerpání. Nedodržení uživatelských doporučení může vést ke zranění vás nebo jiných osob. Otočný Krokovač Obsah balení: Krokovací Digitální přístrojový panel Uživatelská příručka Cvičební podložka Pred použitím výrobku nezabudnite skontrolovať, či boli všetky komponenty súčasťou balenia. Jednotlivé časti: 1. Trup 2. Podložka 3. Valec 4. Základňa 5. Trupový rám 6. Digitálny prístrojový panel 7. Obrazovka 8. Tlačidlo režimu číslo Veľkosť produktu Váha produktu Materiál popis 25cm x 98cm x 25cm 5,25 kg Oceľová živica Specifikace produktu může být změněna s cílem zlepšit kvalitu produktu bez předchozího upozornění.

4 Jak používat výrobek Pokud se chcete aklimatizovat na tomto krokovači, je doporučeno omezit používání výrobku, dokud nejste řádně zvyklí na jeho použití. Může být pohodlnější zatím používat výrobek u zdi nebo stabilní židli, které vám pomohou udržet stabilizaci během počátečního použití nebo dokud se na výrobek adaptujete. Krok 1: Dostaňte se do pozice: Rozložte podložku na rovné podlaze a umístěte produkt do středu podložky. Vždy používejte tento výrobek s podložkou nebo na koberci, aby se zabránilo sklouznutí či poškození podlahy. Postavte se čelem k produktu a umístěte jednu nohu přímo v centru pedálu. Vstupte plnou vahou na jednotku a stiskněte pedál až k podlaze. Krok 2: Přenášejte svou váhu: Vyložte druhou nohu na stupátko.vaše držení těla musí být vzpřímené, aby se zapojily svaly a abyste udrželi rovnováhu. Přenášejte svou váhu mezi pedály se jednotka naklání směrem k druhé noze. Krok 3: Získejte rytmus: Jakmile máte váš produkt stabilizovaný, začněte se pomalu houpat ze strany na stranu v pomalém tempu dokud dosáhnete stanovený rytmus. Při postupném zvyšování rytmu zvýšíte prospěšnost tohoto aerobního cvičení. Při nadměrné rychlosti netlačte pedál až zcela k podlaze.

5 Cvičební program Pro maximální výsledky používejte tento krokovač 2-3 krát týdně. Vaše schopnost pokročit závisí na úrovni vaší současné zdatnosti. Postupujte pomalu, aby mělo vaše tělo dostatek času na přizpůsobení. Začátečníci : Tento krokovač používejte každý druhý den po dobu 5 minut. Jak se zvyšuje vaše kondice, tak postupně zvyšujte svůj čas cvičení každý týden ( nebo každý druhý týden jak vám vaše schopnosti dovolují ), dokud nejste schopni provádět cvičení každý druhý den po dobu 10 minut. Prozatímní / Pokročilí : Může být bezpečné začít cvičit na krokovači po 15 minut denně ( pokud vám vaše zdatnosti dovolují ). Postupně zvyšujte svou denní rutinu, aby se vaše fizycké síly přizpůsobovali. Nepoužívejte Krokovač 7 dní za sebou. Pro pokročilé cvičence, kteří chtějí používat produkt každý den, je doporučeno, aby si odpočinuli alespoň 2 dny v období 7 dnů. Cvičební variace Houpání rukama: 1.Účinně pohybujte rukama pro krásné bicepsy, tricepsy a ramena. 2. Začněte tím, že kývate rukama v přirozené chůzi do rytmu. 3. Kývejte rameny výše a / nebo silnější a zvýšíte intenzitu cvičení. (Poznámka: zvyšte intenzitu cvičení až po tom, co jste dobře vyvážený na přístroji). Houpavé dřepy 1. Posilujte svou vnitřní a vnější stranu stehen a zapojte také boky, hýždě a stehna. 2. Pokrčte kolena, jako byste seděli na židli. Nechte vaši horní část těla přirozeně ohýbat dopředu. Měli byste cítit, jak se napíná zadní část těla. 3. Je důležité pro vaši bezpečnost, aby kolena stáli tak, že jablíčka budou v jedné rovině s druhým a třetím prstem. Ujistěte se, aby vaše jablíčko nebylo za linií prstů.

6 Posilování se zvednutými rukama 1.Dejte krásný vzhled vašim zádům, rukám a ramenům. 2. Alternativně zvedněte ruce nad hlavu, pak pomocí houpání nohou na stupačkách se snažte vytvořit rytmické tempo. 3. Toto je skvělé cvičení pro posílení deltového svalu, prsních svalů a posilování ramen a hrudní oblasti. Základní otočky: 1. Posilte vaše břišní svaly a záda aby byly dostatečně silné a flexibilní pro váš život. 2. Přiveďte pěsti k hrudi, pak pohybujte lokty vlevo a vpravo ve spojení s houpacími pohyby na krokovači. 3. Ramena udržujte paralelně k podlaze, přičemž věnujte zvláštní pozornost tomu, aby se pěsti a lokty volně houpaly. Výměna baterií 1. Vložte plochý šroubovák mezi trap a digitální počítadlo. 2. Po oddělení čítače z trupu, vyjměte baterie umístěné na zadní straně pultu a nahraďte je novými1, 5 L1152 bateriemi. 3. Umístěte digitální počítadlo zpět do původní polohy.

7 CD displej digitální počítadlo Opakování (COUNT): Zobrazí se opakování cvičení. Čas (TIME): Čas uplynulý od začátku cvičení. Když vynulujete počítadlo, bude změněno na 0. Frekvence za minutu (STEP / MIN): Zobrazí se frekvence za minutu po zahájení cvičení. Když vynulujete počítadlo, bude změněno na 0. Kalorický výdej (CAL): zobrazí se, kolik bude spálených kalorií při cvičení. Jako pracovat s digitálním počítačem. Start Když začnete cvičení, napájení se automaticky zapne a počítadlo začne fungovat. Stop Jakmile přestanete cvičení zobrazí se (STOP) v levém dolním rohu obrazovky LCD asi 4 sekundy. Pak se napájení vypne po několika minutách. Obnovení Pokud chcete obnovit čítač, stiskněte resetovací tlačítko po dobu 3 sekund. Volba funkce Vyberte funkci, kterou chcete zobrazit. Potvrďte vybranou funkci šipkou ( ), zobrazí se v dolní části obrazovky LCD. Ostatní Jakmile se zobrazí (SCAN) v dolní části obrazovky, bude se displej měnit každých 5 sekund od (aktuální frekvence), (spotřeba kalorií), až po (frekvence za minutu). Pokud je obtížné vidět zobrazení na obrazovce nebo je displej nečitelný, vyměňte baterii. Pokud počítadlo nevypadá správně, vyjměte baterii a znovu ji vložte. Pokud máte vyměnit baterii, počítač se změní na 0. Před použitím obnovte počítač. Vzhledem k vibrace, které se vyskytují v průběhu přepravy, váš počítač nebude nastaven na 0. To není ale známka poruchy. Co mám dělat, pokud cítím nepohodlí v kolenou? U začátečníků se mohou vyskytnout mírné bolesti kolen. Střídavě ohýbejte kolena bez toho, abyste tělem třásly ze strany na stranu. Je cvičení na tomto přístroji nebezpečné pro mou podlahu? Vzhledem k tomu, ze stroj obsahuje dvě - pojezdová kola se síla nepřenáší přímo na podlahu. Kromě toho cvičíte s použitím podložky. Musím používat podložku? Rozhodně, vaše podložka je navržena tak, aby poskytla otáčivým kolečkům a produktu stabilitu. Při nepoužívání podložky může tento přístroj způsobit kola na podlaze nebo poškodit podlahu, nebo mohou nastat změny na přístroji během cvičení. Proto je nutné a pro vás bezpečné používat podložky. Je těžké udržet rovnováhu? Udržet bezpečnou rovnováhu může být zpočátku náročné. Uživatel však může udržet bezpečnou rovnováhu tak, že se pomalu přizpůsobuje sám sobě a svému výkonu přidržením se stěny nebo těžké židle.

8 Jaký je hmotnostní limit? Hmotnostní limit je 110 kg. Záruka na výrobek Záruku na výrobek potvrzuje Reliant International Media, že tento výrobek je bez závad materiálu a zpracování po stanovené časové období od data původního nákupu s výjimkou jak je uvedeno níže. Tato záruka se nevztahuje na škody způsobené nesprávným použitím nebo zneužitím, nehodou, upevnění jakéhokoliv neoprávněného předmětu na výrobek, nebo jiných podmínek, které jsou mimo kontrolu Reliant International Media. Reliant mezinárodní Media nenese zodpovědnost za jakýkoliv typ náhodných, následných nebo speciálních škod. Reliant International Media opraví nebo vymění, případně vám váš produkt vrátí zpět. Pokud je vhodné nahradit váš produkt, spolehněte se, že vám bude vrácen stejný produkt. Záruka je výhradně přes servisní středisko Reliant mezinárodních médií jinak záruka zaniká. Tato záruka vám poskytuje specifická zákonná práva. Můžete mít další práva, která se mohou lišit stát od státu. Protože jednotlivé státní pravidla, některé z výše uvedených omezení a vyloučení se nemusí vztahovat na Vás.

ROTAČNÍ STEPPER NÁVOD K POUŽITÍ. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

ROTAČNÍ STEPPER NÁVOD K POUŽITÍ. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. ROTAČNÍ STEPPER NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Přečtete si prosím tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Pokud výrobek předáváte další osobě, předejte

Více

Swing Nordic Walking Stepper. návod k použití

Swing Nordic Walking Stepper. návod k použití Swing Nordic Walking Stepper návod k použití Obsah Rozsah dodávky 3 Účel použití 3 Prohlášení o shodě 3 Informace o bezpečnosti 4 Montáž 6 Informace o cvičení 8 Použití počítače 9 Zapínání/vypínání 9 Výběr

Více

TRINFIT Ultra TRN Návod k použití

TRINFIT Ultra TRN Návod k použití www.trinfit.cz TRINFIT Ultra TRN-110-00 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte s lékařem. Posouzení

Více

w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Power Tower TRN Návod na použití

w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Power Tower TRN Návod na použití w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Power Tower TRN-158-00 Návod na použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte

Více

TRINFIT Bench FX2 TRN-122-FX2

TRINFIT Bench FX2 TRN-122-FX2 www.trinfit.cz TRINFIT Bench FX2 TRN-122-FX2 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte s lékařem.

Více

TRINFIT Vario LX7 TRN-117-LX7. Návod k použití

TRINFIT Vario LX7 TRN-117-LX7. Návod k použití www.trinfit.cz TRINFIT Vario LX7 TRN-117-LX7 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte s lékařem.

Více

POSILOVAČ BŘICHA AB ROLLER

POSILOVAČ BŘICHA AB ROLLER POSILOVAČ BŘICHA AB ROLLER Seznam součástek Díl Popis Počet 1 Držadlo 1 2 Tylní opěrka 1 3 Opěrka paží 2 4 Polstrování pod týl 1 5 Zajišťovací pevnostní šroub 4 6 Zajišťovací objímka 4 7 šroub 2 8 Počítač

Více

TRINFIT Vario LX3 TRN-113-LX3. Návod k použití

TRINFIT Vario LX3 TRN-113-LX3. Návod k použití www.trinfit.cz TRINFIT Vario LX3 TRN-113-LX3 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte s lékařem.

Více

TRINFIT Vario LX6 TRN-116-LX6. Návod k použití

TRINFIT Vario LX6 TRN-116-LX6. Návod k použití www.trinfit.cz TRINFIT Vario LX6 TRN-116-LX6 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte s lékařem.

Více

Masér krevního oběhu Výr. Číslo. 1500

Masér krevního oběhu Výr. Číslo. 1500 Masér krevního oběhu Výr. Číslo. 1500 Děkujeme vám za zakoupení našeho masážního stroje. Přečtěte si prosím pečlivě tento návod před použitím a to zejména nováčci kvůli bezpečnosti, aby bylo možné používat

Více

Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core

Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core Uživatelský manuál Před použitím si prosím důkladně přečtěte následující pokyny. Uživatelský manuál si uschovejte pro případ budoucí potřeby. V případě,

Více

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST!

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Multifunkční elektronická váha CS6281 - Návod k použití VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Obsah CS6281... 1 NÁVOD K POUŽITÍ... 1 OBSAH... 2 ÚVOD... 2 VLOŽENÍ BATERIÍ... 3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM... 3 ZJIŠŤOVÁNÍ

Více

TRINFIT Vario LX4 TRN-114-LX4. Návod k použití

TRINFIT Vario LX4 TRN-114-LX4. Návod k použití www.trinfit.cz TRINFIT Vario LX4 TRN-114-LX4 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte s lékařem.

Více

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30

HB-8242HP Magnetic bike TIRO 30 HB-822HP Magnetic bike TIRO 30 Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku! Prosíme, pozorně si přečtěte následující instrukce v návodu krok po kroku. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Tento stroj je určen pouze k domácímu

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Číslo výrobku: 1334 Manuál návod na použití Důležité: Přečtěte si pozorně všechny pokyny před použitím tohoto produktu. Uschovejte tento návod pro budoucí použití. Technické údaje tohoto výrobku se mohou

Více

w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Multi Tower TRN Návod na použití

w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Multi Tower TRN Návod na použití w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Multi Tower TRN-160-00 Návod na použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte

Více

KLIKY VARIACE TŘÍČTVRTEČNÍ KLIK KLIK S ROZPAŽENÍM. Lze provádět od 2. týdne. Lze provádět od 7. týdne

KLIKY VARIACE TŘÍČTVRTEČNÍ KLIK KLIK S ROZPAŽENÍM. Lze provádět od 2. týdne. Lze provádět od 7. týdne KLIKY VARIACE TŘÍČTVRTEČNÍ KLIK POČET OPAKOVÁNÍ 0 INTENZITA střední Lze provádět od. týdne Začněte na všech čtyřech, pak přeneste váhu vpřed, tak, aby byla téměř celá na pažích. Pokrčte a překřižte nohy.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN 4342 insportline AB Lifter

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN 4342 insportline AB Lifter UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 434 insportline AB Lifter OBSAH ŠTÍTEK S BEZPEČNOSTNÍMI POKYNY...3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 PŘED ZAHÁJENÍM CVIČENÍ...4 SESTAVENÍ...5 JAK POUŽÍVAT POSILOVACÍ STROJ BŘIŠNÍCH

Více

Vibrační plošina. Art.-Nr Příručka

Vibrační plošina. Art.-Nr Příručka Vibrační plošina Art.-Nr. 6061534 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím tuto příručku dříve, než uvedete přístroj do provozu. Příručku pečlivě uschovejte

Více

Drazí zákazníci, přečtěte si velmi pečlivě tyto instrukce před zahájením používání stroje. Naleznete zde vemi důležité bezpečnostní informace.

Drazí zákazníci, přečtěte si velmi pečlivě tyto instrukce před zahájením používání stroje. Naleznete zde vemi důležité bezpečnostní informace. UŽIVATELSKÝ MANUÁL Drazí zákazníci, přečtěte si velmi pečlivě tyto instrukce před zahájením používání stroje. Naleznete zde vemi důležité bezpečnostní informace. Důležitá bezpečnostní opatření Přečtěte

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 9101 Stepper insportline Bailar

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 9101 Stepper insportline Bailar UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 9101 Stepper insportline Bailar OBSAH VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 SPECIFIKACE... 4 MONTÁŽ... 5 KONTROLA OBSAHU BALENÍ... 5 MONTÁŽ ZÁKLADNY... 7 MONTÁŽ PEDÁLŮ...

Více

Uživatelský manuál CZ. IN 5729 Rotoped insportline Xbike

Uživatelský manuál CZ. IN 5729 Rotoped insportline Xbike Uživatelský manuál CZ IN 5729 Rotoped insportline Xbike 1 OBSAH DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 SEZNAM DÍLŮ DODANÝCH V BALENÍ... 5 NÁVOD NA SESTAVENÍ... 6 NÁKRES... 9 SEZNAM DÍLŮ... 10 NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ

Více

TRINFIT Bench FX5 TRN-125-FX5

TRINFIT Bench FX5 TRN-125-FX5 www.trinfit.cz TRINFIT Bench FX5 TRN-125-FX5 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte s lékařem.

Více

w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Bench FX7 TRN-127-FX7 Návod k použití

w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Bench FX7 TRN-127-FX7 Návod k použití w w w. t r i n f i t. c z TRINFIT Bench FX7 TRN-127-FX7 Návod k použití www.trinfit.cz info@trinfit.cz 702 030 255 POKYNY KE CVIČENÍ VAROVÁNÍ: Před zahájením jakéhokoliv cvičebního programu se poraďte

Více

Stay Healthy,Stay Fit

Stay Healthy,Stay Fit Stay Healthy,Stay Fit Důležité bezpečnostní informace Uschovejte tento manuál na bezpečném místě. Před montáží a používáním přístroje je důležité si přečíst tento manuál Před použitím tohoto přístroje,

Více

Cvičení na vytrvalost

Cvičení na vytrvalost Cvičení na vytrvalost Vytrvalost přesahuje oddělené výbuchy síly, každodenní vytrvalé a výkonné využití kardiovaskulárního systému nám umožňuje cítit se silnějšími a lépe fungovat. Následující cvičení

Více

DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 NÁKRES... 4 SEZNAM DÍLŮ... 5 MONTÁŽ SOUHRNNÉ INFORMACE... 8 SPOJOVACÍ MATERIÁL... 10

DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 NÁKRES... 4 SEZNAM DÍLŮ... 5 MONTÁŽ SOUHRNNÉ INFORMACE... 8 SPOJOVACÍ MATERIÁL... 10 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 5547 Magnetický běžecký pás insportline Sprynkl OBSAH DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 NÁKRES... 4 SEZNAM DÍLŮ... 5 MONTÁŽ SOUHRNNÉ INFORMACE... 8 SPOJOVACÍ MATERIÁL... 10

Více

DULEŽITÉ INFORMACE BEZPECNOSTNÍ UPOZORNENÍ

DULEŽITÉ INFORMACE BEZPECNOSTNÍ UPOZORNENÍ DULEŽITÉ INFORMACE Trenažér sestavte podle pokynu uvedených v manuálu a používejte pouze originální dodané díly. Pred zahájením sestavování zkontrolujte, zda byly dodány všechny díly uvedené v seznamu

Více

ORTHEO DISC základní cvičební program pro záda

ORTHEO DISC základní cvičební program pro záda ORTHEO DISC základní cvičební program pro záda 2 ORTHEO DISC Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosím, přečtěte si pečlivě návod k obsluze. Předáváte-li tento produkt další osobě,

Více

Pilates Míč Návod k použití

Pilates Míč Návod k použití Pilates Míč Návod k použití Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Upřímně doufáme, že s používáním tohoto sportovně-terapeutického náčiní budete spokojeni. Před prvním použitím si prosím přečtěte tento

Více

fitness...tradiční značka sportovního vybavení průvodce cvičením

fitness...tradiční značka sportovního vybavení průvodce cvičením fitness...tradiční značka sportovního vybavení průvodce cvičením průvodce cvičením Závěsný systém ARTIS fitness X-trainer představuje kompletní cvičební pomůcku pro trénink celého těla za méně než 30 minut.

Více

BEZPEČNOSTNÍ RADY DŮLEŽITÉ: TOTO ZAŘÍZENÍ JE URČENO POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ

BEZPEČNOSTNÍ RADY DŮLEŽITÉ: TOTO ZAŘÍZENÍ JE URČENO POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ RADY DŮLEŽITÉ: TOTO ZAŘÍZENÍ JE URČENO POUZE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. I když jsme vynaložili velké úsilí k zajištění kvality každého

Více

b) Do prostoru pro baterie vložte 9V baterii, pamatujte na polaritu baterie a zavřete kryt baterie, jak je znázorněno na následujícím obrázku

b) Do prostoru pro baterie vložte 9V baterii, pamatujte na polaritu baterie a zavřete kryt baterie, jak je znázorněno na následujícím obrázku Baterie je zcela vyčerpána 7) m/s 2 Při měření akcelerace displej zobrazuje akcelerační jednotku: m / s2 8) mm/s Při měření rychlosti se na displeji zobrazí jednotka rychlosti: mm / s2 Při měření přemístění

Více

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJ NA POSILOVÁNÍ RUKOU A NOHOU DELUXE III

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJ NA POSILOVÁNÍ RUKOU A NOHOU DELUXE III NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJ NA POSILOVÁNÍ RUKOU A NOHOU DELUXE III Obsah. Bezpečnostní opatření. Elektrická bezpečnost 3. Popis. Seznam dílů 5. Montážní návod 6. Ovládání 7. Cvičení Bezpečnostní opatření

Více

Fit pás magnetický Návod k použití

Fit pás magnetický Návod k použití www.fitpas.cz Fit pás magnetický Návod k použití 2 Úvod www.fitpas.cz Gratulujeme Vám ke koupi magnetického Fit pásu. Tato moderní cvičební pomůcka s praktickým designem Vám pomůže udržet se ve formě a

Více

LS9055 PEDÁLOVÝ TRENAŽER - ŠLAPADLO

LS9055 PEDÁLOVÝ TRENAŽER - ŠLAPADLO LS9055 PEDÁLOVÝ TRENAŽER - ŠLAPADLO DŮLEŽITÉ: Přečtěte si prosím pozorně tento manuál než začnete přístroj používat. Vážení zákazníci, příznivci sportu, děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek a rádi

Více

Udržovat správnou formu a cviky vykonávejte pomalu a kontrolovaně. Lokty, kolena a ramena by měly být vždy uvolněné.

Udržovat správnou formu a cviky vykonávejte pomalu a kontrolovaně. Lokty, kolena a ramena by měly být vždy uvolněné. Seznámení s Pilates Pilates formuje a posiluje střední svaly v těle. Zaměřuje se na základní posturální svaly, které udržují tělo v rovnováze poskytují podporu pro páteř. Zejména se při cvičení pilates

Více

MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit

MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit Obrázky k těmto textům naleznete v Anglickém návodu. MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit Tento manuál obsahuje důležité informace o bezpečném používání a údržbě,

Více

Návod na použití STEPPER FORTE (IN 191)

Návod na použití STEPPER FORTE (IN 191) Návod na použití STEPPER FORTE (IN 191) SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL Seven Sport s.r.o., Dělnická 957, 749 01 Vítkov tel. +420 556 300970, www.insportline.cz pro Slovensko: insportline s.r.o.,

Více

Vše, co potřebujete pro kompletní trénink:

Vše, co potřebujete pro kompletní trénink: NR: 1132 Vše, co potřebujete pro kompletní trénink: Aerobik-Step je zařízení které budete někdy potřebovat. To bude nejen pro vás ideální kardiovaskulární cvičení na upevňování nohou a podporu srdce, či

Více

Mimosezónní tréninkový plán 2015. Nadhazovači a poziční hráči 16-21

Mimosezónní tréninkový plán 2015. Nadhazovači a poziční hráči 16-21 Mimosezónní tréninkový plán 2015 Nadhazovači a poziční hráči 16-21 1. 2. týden 1. týden tempo 1:0:1 sec odpočinek 1 min mezi okruhy počet opakování : 2 Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Neděle

Více

Teploměr MS6501 R242C

Teploměr MS6501 R242C Teploměr MS6501 R242C Návod k použití Obsah 1. Přehled... 3 2. Popis teploměru... 3 3. Použití... 4 4. Specifikace... 5 5. Přesnost... 6 5.1 C...6 5.2 F...6 6. Údržba... 6 7. Výměna baterie... 7 1 Symbol

Více

Montážní rámeček pevného disku Instrukční příručka

Montážní rámeček pevného disku Instrukční příručka Montážní rámeček pevného disku Instrukční příručka CECH-ZCD1 7020229 Kompatibilní hardware Systém PlayStation 3 (řada CECH-400x) Bezpečnostní opatření Abyste zajistili bezpečné používání tohoto produktu,

Více

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ Tento přístroj využívá měnič stejnosměrného napětí s nízkou spotřebou a vysokým poměrem mezi indukčností a akumulací energie k přeměně napětí 9V na stejnosměrné napětí

Více

Pevný disk (HDD) (s montážním rámečkem) Instrukční příručka

Pevný disk (HDD) (s montážním rámečkem) Instrukční příručka Pevný disk (HDD) (s montážním rámečkem) Instrukční příručka CECH-ZHD1 7020228 Kompatibilní hardware Systém PlayStation 3 (řada CECH-400x) Bezpečnostní opatření Abyste zajistili bezpečné používání tohoto

Více

Procvičování kloubů CX - 01

Procvičování kloubů CX - 01 Procvičování kloubů CX - 01 Typ produktu: Cvičení a relaxace Funkce: Posilování, rozvoj a zlepšování svalů ramen. Zlepšuje celkovou ohebnost kloubů ramen, zápěstí, loktů a klíčních kostí. Použití: Přidržte

Více

SPINING ALPHA www.insportline.cz

SPINING ALPHA www.insportline.cz SPINING ALPHA www.insportline.cz -1- Návod na použití -2- Složení kola: KROK 1 Připevněte přední a zadní stabilizační tyč (6 a 7) k hlavní části (1) a připevněte je šrouby, matkami a podložkami (10,11,12).

Více

Magnetický eliptický crossový trenažér

Magnetický eliptický crossový trenažér Magnetický eliptický crossový trenažér Výr. Číslo. 997 Užívatelský manuál Důležité: Před použitím produktu si pozorně přečtěte instrukce. Uschovejte tento uživatelský manuál pro budoucí použití. Specifikace

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU CZ ÚVOD 1 MONTÁŽ RÁMU 3 INSTALACE JEDNOTKY 4 UCHYCENÍ KOLA 5 ODEPNUTÍ KOLA 7 UPOZORNĚNÍ 8 DOPORUČENÍ 8 MONTÁŽ JEDNOTKY 12 Děkujeme, že jste si vybrali trenažér Novo Mag Force.

Více

ROCKY STAR NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE VÝROBEK SE MŮŽE OD OBRÁZKU MÍRNĚ LIŠIT ÚVOD

ROCKY STAR NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE VÝROBEK SE MŮŽE OD OBRÁZKU MÍRNĚ LIŠIT ÚVOD ROCKY STAR NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE VÝROBEK SE MŮŽE OD OBRÁZKU MÍRNĚ LIŠIT ÚVOD Vážený zákazníku, blahopřejeme Vám k zakoupení tohoto kvalitního výrobku, který byl vyvinut podle nejnovějších technických

Více

Škola zad. Cvičení proti bolestem hrudní a bederní páteře

Škola zad. Cvičení proti bolestem hrudní a bederní páteře Škola zad Cvičení proti bolestem hrudní a bederní páteře 2 Proč nás v kanceláři bolí záda? Při dlouhém sezení, které je pro dnešní kancelářskou práci více než typické, záda zabolí čas od času téměř každého.

Více

MINI RING PRO Výr. Číslo. 1314

MINI RING PRO Výr. Číslo. 1314 MINI RING PRO Výr. Číslo. 1314 Montáž a cvičení Pohybující se kola Nepťibližujte se k nim počas průběhu cvičení Držte mimo dosahu dětí Maximální zatížení přístroje Mini Ring Pro je 110 kg. Následující

Více

Návod na použití. Magnetický stepper SG8.5

Návod na použití. Magnetický stepper SG8.5 Návod na použití Magnetický stepper SG8.5 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL INSPORTLINE, nám. J. Zajíce 3, 749 01 Vítkov tel. +420 556 300970, www.insportline.cz pro Slovensko: insportline s.r.o.,

Více

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Pro zajištení maximální bezpecnosti pri cvicení provádejte pravidelné kontroly, zda nedošlo k poškození a opotrebení cástí prístroje. Jestliže bude prístroj používat také jiná osoba,

Více

Eliptický trenažér AIR I Návod na použití

Eliptický trenažér AIR I Návod na použití Eliptický trenažér AIR I Návod na použití SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL INSPORTLINE, nám. J. Zajíce 3, 749 01 Vítkov tel. +420 556 300970, www.insportline.cz pro Slovensko: insportline s.r.o.,

Více

Skleněná elektronická váha M8012-JD. Návod k použití

Skleněná elektronická váha M8012-JD. Návod k použití Skleněná elektronická váha M8012-JD - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 OBECNÉ INFORMACE... 3 JAK VÁHA PRACUJE... 3 DŮLEŽITÉ POZNÁMKY... 3 REFERENČNÍ TABULKY... 4 A. PODÍL TUKU V TĚLE... 4 B. PODÍL VODY

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 5061 Krokoměr insportline PR039

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 5061 Krokoměr insportline PR039 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 5061 Krokoměr insportline PR039 OBSAH OBSAH... 2 ÚVOD... 3 POUŽÍVÁNÍ KROKOMĚRU... 3 TLAČÍTKA... 3 DOPORUČENÍ... 3 PŘIPEVNĚNÍ KROKOMĚRU... 3 CVIČEBNÍ REŽIMY... 4 ÚVODNÍ NASTAVENÍ...

Více

Strečink - ohybače kyčlí a hýžďové svaly - 2.

Strečink - ohybače kyčlí a hýžďové svaly - 2. svaly - 1. Položte se na záda na kraj lavice tak, aby bérce obou kolenou pokrčených dolních končetin - visely dolů. S nádechem zvedněte jedno koleno k hrudníku. S dalším nádechem oběma rukama přitáhněte

Více

Strečink a cvičení s míčem

Strečink a cvičení s míčem Strečink a cvičení s míčem Strečink pro hráče ledního hokeje Strečink je účinná metoda pro zlepšení pohyblivosti svalů a vazivových tkání, snižuje riziko poranění, zmenšuje svalovou bolestivost po tréninku,

Více

tel. +420 556 300970, www.insportline.cz pre Slovensko: insportline s.r.o., Bratislavská 36, 911 05 Trenčín

tel. +420 556 300970, www.insportline.cz pre Slovensko: insportline s.r.o., Bratislavská 36, 911 05 Trenčín ávod na použití Magic gym I 1797 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL/ SERVIS A NÁHRADNÉ DIELY ZABEZPEČUJE DODAVATEĽ SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 957, 749 01 Vítkov tel. +420 556 300970, www.insportline.cz

Více

IN 1336 Bench lavička HERO

IN 1336 Bench lavička HERO N Á V O D N A P O U Ž I T Í IN 1336 Bench lavička HERO Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi našeho produktu. Ačkoliv vynakládáme velké úsilí k zajištění kvality každého našeho 1 výrobku, ojediněle se

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN BE006 Samo-stojné žebřiny Benchmark Olympic

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN BE006 Samo-stojné žebřiny Benchmark Olympic UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN BE006 Samo-stojné žebřiny Benchmark Olympic OBSAH ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 ČÁSTI ZAŘÍZENÍ... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY... 4 SEZNAM DÍLŮ... 4 MONTÁŽNÍ POSTUP... 5 ZÁRUKA...

Více

CARDIO GYM NÁVOD K POUŽITÍ

CARDIO GYM NÁVOD K POUŽITÍ CARDIO GYM NÁVOD K POUŽITÍ DĚKUJEME VÁM ZA ZAKOUPENÍ TOHOTO VÝROBKU. Prosíme, přečtěte si pozorně tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Pokud výrobek předáváte dalšímu uživateli,

Více

TP44 Návod na instalaci a použití Digitální programovatelný termostat TP44 TP44

TP44 Návod na instalaci a použití Digitální programovatelný termostat TP44 TP44 www.regulus.cz TP44 Návod na instalaci a použití Digitální programovatelný termostat TP44 CZ TP44 1. Popis Digitální termostat je vhodný k řízení teploty v obývacím pokoji a velmi snadno se ovládá. Umožňuje

Více

Krokoměr návod k použití PR-315

Krokoměr návod k použití PR-315 Krokoměr návod k použití PR-315 1. Úvod Děkujeme za nákup tohoto digitálního krokoměru. Doufáme, že Vám tento přístroj pomůže sledovat pokroky a zlepší Vaši vytrvalost. Krokoměr můžete připnout klipem

Více

Krokoměr s tukoměrem 2 v 1

Krokoměr s tukoměrem 2 v 1 U Topolů 1778 258 01 Vlašim Česká republika NÁVOD K POUŽITÍ Krokoměr s tukoměrem 2 v 1 Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. Děkujeme, že jste si zakoupili

Více

Uživatelský manál - CZ IN 3332 Vibromasážní stroj insportline Katrina

Uživatelský manál - CZ IN 3332 Vibromasážní stroj insportline Katrina Uživatelský manál - CZ IN 3332 Vibromasážní stroj insportline Katrina OBSAH DÍLY... 3 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 4 SESTAVENÍ... 5 BEZPEČNOST POUŽÍVÁNÍ... 6 UMÍSTĚNÍ PŘÍSTROJE... 7 OVLÁDACÍ PANEL... 9 NÁVOD

Více

112 CVIČENÍ PRO ZDRAVÁ ZÁDA ANATOMIE CVIČENÍ BEDERNÍ PÁTEŘE

112 CVIČENÍ PRO ZDRAVÁ ZÁDA ANATOMIE CVIČENÍ BEDERNÍ PÁTEŘE 112 CVIČENÍ PRO ZDRAVÁ ZÁDA ANATOMIE 113 Bolest bederní neboli dolní části zad je jedním z nejběžnějších problémů, se kterým se potýká v některé části svého života většina dospělých. Těm z nás, kteří se

Více

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití Děkujeme za nákup kompaktního metronomu Seiko DM 90. Pečlivě si přečtěte tento návod před jeho použitím, pro zajištění dlouhé životnosti přístroje. Uložte

Více

Spartan Sport Rotoped Výr. Číslo Návod

Spartan Sport Rotoped Výr. Číslo Návod Spartan Sport Rotoped Výr. Číslo. 1010 Návod Návod k použití Krok 1: Vyberte hlavní rám se všemi dílci z krabice a položte ho na podlahu. Zkontrolujte díly dle seznamu, abyste se ujistili, zda je obsah

Více

Magnetický rotoped S Type

Magnetický rotoped S Type návod na použití Magnetický rotoped S Type IN 88 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL Roman Košťál, nám. J. Zajíce 3, 749 01 Vítkov tel. 556 300970, www.insportline.cz pro Slovensko: insportline

Více

Trampolína s držadlem. Manuál, montáž, instalace a údržba. číslo výr: 1103

Trampolína s držadlem. Manuál, montáž, instalace a údržba. číslo výr: 1103 Trampolína s držadlem Manuál, montáž, instalace a údržba číslo výr: 1103 Upozornění: Přečtěte si tento materiál před kompletizací a používáním této trampolíny Upozornění 1.Nepokoušejte se dělat kotrmelce.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 11/04. Obj. č.: 84 09 44

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 11/04. Obj. č.: 84 09 44 NÁVOD K OBSLUZE Verze 11/04 Obj. č.: 84 09 44 Obsah Úvod Charakteristika výrobku Pokyny před uvedením přístroje do provozu Seznam příslušenství Montážní návod a nákres LSD221 Tréninkový computer Funkce

Více

BOSU. Balanc Trainer. návod k použití

BOSU. Balanc Trainer. návod k použití V - V BOSU návod k použití ÚVODNÍ SLOVO Gratulujeme k pořízení BOSU Balanc Trainer. Nákupem tohoto fitness nářadí jste udělali první krok vedoucí ke zlepšení své celkové kondice, stejně jako rovnováhy,

Více

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Popis přístroje Pohled zepředu a z boku Seznam součástí A. Tryska B. Kryt vodní nádržky C. Náhradní

Více

CVIKY KE SNIŽOVÁNÍ HMOTNOSTI

CVIKY KE SNIŽOVÁNÍ HMOTNOSTI CVIKY KE SNIŽOVÁNÍ HMOTNOSTI Provádět tělesná cvičení efektivně je základem funkčního tréninku. Prostudujte si proto následující cviky dříve, než budete přidávat zátěž nebo provádět cvičení proti odporu.

Více

Cvičení s expanderem

Cvičení s expanderem 38 MÍČ A EXPANDER Cvičení s expanderem Výchozí pozice 1Posaďte se na podlahu s míčem za zády. Ujistěte se, že upínací očka pro expander jsou po stranách vašeho těla. 2Uchopte expander mezi palce a dlaně

Více

Procvičování kloubů CX - 01

Procvičování kloubů CX - 01 Procvičování kloubů CX - 01 Typ produktu: Cvičení a relaxace Funkce: Procvičování, posilování a rozvoj svalů ramen a rukou. Zlepšuje celkovou ohebnost kloubů ramen, zápěstí, loktů a klíčních kostí. Použití:

Více

Elipsovité zařízení SF - 05

Elipsovité zařízení SF - 05 Elipsovité zařízení SF - 05 Cvičební a rozvoj koordinace těla Zvyšuje pohyblivost horních i dolních končetin a zlepšuje ohebnost kloubů. Pevně uchopte rukojeti oběma rukama a postavte se na pedály. Pohybujte

Více

Návod na použití. IN 1794 insportline Twist Stepper Big

Návod na použití. IN 1794 insportline Twist Stepper Big Návod na použití IN 1794 insportline Twist Stepper Big OBSAH DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ.... 2 POPIS PRODUKTU.... 3 ÚPRAVA PNUTÍ......3 INSTRUKCE PRO GUMOVÁ TÁHLA....4 INSTRUKCE PRO POSUVNÉ PEDÁLY...5

Více

Škola zad. Cvičení proti bolestem zad při sedavém zaměstnání

Škola zad. Cvičení proti bolestem zad při sedavém zaměstnání Škola zad Cvičení proti bolestem zad při sedavém zaměstnání 2 Proč nás v kanceláři bolí záda? Při dlouhém sezení, které je pro dnešní kancelářskou práci více než typické, záda zabolí čas od času téměř

Více

UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC2.0/TC3.0/TX2.0/TXF3.0

UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC2.0/TC3.0/TX2.0/TXF3.0 UŽIVATELSKÁ P ÍRU KA TITANIUM TC2.0, TC3.0, TX2.0, TXF3.0 Computer FUNKCE TLACÍTEK OVLADAC DRIVE TLACÍTEK Otáčejte ovladačem i-drive pro úpravu hodnot nastavení nebo úrovně odporu, otáčením po směru hodinových

Více

Poznámka: Před použitím tohoto zařízení si prosím pozorně přečtěte všechny pokyny

Poznámka: Před použitím tohoto zařízení si prosím pozorně přečtěte všechny pokyny Poznámka: Před použitím tohoto zařízení si prosím pozorně přečtěte všechny pokyny Obsah: Než začnete:... 2 Důležité bezpečností pokyny:... 3 Návod k sestavení:... 4 Diagram:... 7 Seznam součástí:... 8

Více

Přístroj CHI. Uživatelská příručka

Přístroj CHI. Uživatelská příručka Přístroj CHI Uživatelská příručka Poslední revize: 11. 3. 2013 Návod k použití Vážený zákazníku, Gratulujeme ke koupi tohoto přístroje, který Vám pomůže na cestě za zdravím a tělesnou kondicí. Před jeho

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 3500

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 3500 NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 3500 DODAVATEL : DMA Praha s.r.o. Centrála-distribuce: Kunice 207, 251 63 Strančice tel.: 323 664 465-6, fax: 323 664 335 www.dmapraha.cz,

Více

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití Masážní přístroj krku a ramen JKW-821 Návod k použití Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Kde masážní přístroj používat... 3 Bezpečnostní opatření... 4 Případy, kdy by Masážní přístroj krku

Více

Smart Scale US20E Uživatelská příručka

Smart Scale US20E Uživatelská příručka Smart Scale US20E Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení UMAX Smart Scale, která využívá pokročilou technologii pro sledování hmotnosti a dalších tělesných parametrů. Smart Scale analyzuje tělesné

Více

CVIČTE SPRÁVNĚ Pohyb provádějte vždy v plném rozsahu. VYHNĚTE SE Nepřiměřeně rychlému cvičení. Spouštějte nohy, dokud nejsou

CVIČTE SPRÁVNĚ Pohyb provádějte vždy v plném rozsahu. VYHNĚTE SE Nepřiměřeně rychlému cvičení. Spouštějte nohy, dokud nejsou Cviky a protažení TRICEPSOVÉ KLIKY CVIČTE SPRÁVNĚ Pohyb provádějte vždy v plném rozsahu. VYHNĚTE SE Nepřiměřeně rychlému cvičení. 2 Položte ruku na každou tyč, odtlačte se a úplně natáhněte paže. 1 Postavte

Více

DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX Návod k obsluze

DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX Návod k obsluze DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX-5003 Návod k obsluze 1.Úvod Děkujeme vám, za nákup dvoukanálového měřiče teploty. Před zahájením práce věnujte několik minut přečtení návodu k obsluze, abyste se co nejdůkladněji

Více

Procvičování kloubů LK - 01

Procvičování kloubů LK - 01 Procvičování kloubů LK - 01 Typ produktu: Cvičení a relaxace Funkce: Procvičování, posilování a rozvoj svalů ramen a rukou. Zlepšuje celkovou ohebnost kloubů ramen, zápěstí, loktů a klíčních kostí. Použití:

Více

BIO SHAKE SLIMMER NÁVOD K POUŽITÍ. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny.

BIO SHAKE SLIMMER NÁVOD K POUŽITÍ. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. U Topolů 1778 258 01 Vlašim Česká republika NÁVOD K POUŽITÍ BIO SHAKE SLIMMER Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. Důležitá upozornění 1. Těhotné ženy,

Více

tel: + 421 32 6526704, email: insportline.reklamacie@stonline.sk

tel: + 421 32 6526704, email: insportline.reklamacie@stonline.sk CZ - NÁVOD NA POUŽITÍ Vibrační stroj insportline Lotos IN 2165 SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 957, 749 01 Vítkov www.insportline.cz tel/fax: +420 556 770 191, email: servis@insportline.cz pre Slovensko:

Více

Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Pneumatická pistole 1/2 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pokyny Upozornění! Zajistěte, aby se při používání tohoto zařízení

Více

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně Uživatelský manuál DB-100 DB-100B Indikátor úrovně Uchovejte tento manuál pro pozdější použití! Copyright Zákaz reprodukce! Tento manuál je platný pro čísla výrobků: 10453010, 10453010. Nejnovější verzi

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7766 MultiTrainer insportline Advance (TR8)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7766 MultiTrainer insportline Advance (TR8) UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7766 MultiTrainer insportline Advance (TR8) 1 OBSAH BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 ÚDRŽBA... 4 POKYNY KE CVIČENÍ... 4 SESTAVENÍ A MOŽNOST PŘESTAVENÍ... 5 PŘIPEVNĚNÍ... 6 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY,

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

Barre Anna. Baletní tyč

Barre Anna. Baletní tyč Barre Anna Baletní tyč 10032652 CZ Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

SPORT BIKE HB INDIANA

SPORT BIKE HB INDIANA SPORT BIKE HB 8207 - INDIANA Vážení zákazníci, před začátkem používání tohoto stroje si pečlivě přečtěte následující instrukce. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Udržujte stroj mimo dosah dětí a zvířat. Nikdy nenechávejte

Více

ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ MATRACE S KOPMRESOREM PA 1500

ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ MATRACE S KOPMRESOREM PA 1500 ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ MATRACE S KOPMRESOREM PA 1500 POUŽITÍ Antidekubitní matrace tvoří součást řady kompenzačních pomůcek pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Je velmi

Více

Multifunkční osobní váha TH831

Multifunkční osobní váha TH831 Multifunkční osobní váha TH831 Standardní srovnávací hodnoty Věk Tuk % Voda % Svalová hmota % Podváha Normál Nadváha Obezita Normál Normál Žena 10-12 28 >60

Více