Sheffi Discovery eld Endeavor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sheffi Discovery eld Endeavor"

Transkript

1 Sheffield Discovery Endeavor

2

3 Sheffield Measurement Inc. Historie produktů Sheffield pro dimenzionální měření se datuje již od roku 1906, počínaje výrobou nástrojů pro měření závitů a speciálních měřicích zařízení. Tato společnost vyvinula své první komparátory již v dvacátých letech a v roce 1938 uvedla měřicí nástroj Precisionaire, který stal světovým standardem. V roce 1965 společnost Sheffield vyrobila první zařízení pro souřadnicové měření Cordax. Společnost Sheffield Measurement je v dnešní době i nadále světovou špičkou v oblasti dimenzionálního měření a kontrolních systému. Společnost Sheffield Measurement je součástí skupiny Hexagon Metrology, největšího seskupení mezinárodních značek na trhu dimenzionální metrologie. Produkty Sheffield mají podporu rozsáhlé evropské servisní sítě skupiny Hexagon Metrology, která zajišťuje instalaci, školení, záruku, údržbu, pomoc při použití a služby v oblasti dimenzionálního měření. Precizní rozměrová kontrola. Přesně tam, kde ji potřebujete. Nejlepší řešení pro ty nejnáročnější požadavky Společnost Sheffield Measurement dokáže uspokojit i ty nejvyšší nároky na kvalitu dílů, požadavky na nulové procento defektu a výrobu just-in-time. Odolné souřadnicové měřicí stroje (SMS) společnosti Sheffield Measurement dokáží spolehlivě pracovat ve všech typech výrobních prostředí a bez kompromisů zaručují stejnou přesnost měření, jakou lze dosáhnout v kontrolní laboratoři. Výkonné programovací prostředí PC-DMIS z těchto zařízení učiní ty nejvšestrannější kontrolní nástroje ve vaší továrně. SMS Sheffield se vyznačují nedostižným výkonem, díky kterému můžete provádět častější kontroly na větším počtu vzorků. Všestranný pomocník Potřebujete provést rychlé měření, nebo spustit kompletní kontrolu celé součásti? V obou případech není nutné žádné složité nastavení. Během pár minut můžete převést soubor CAD na kompletní a optimalizovaný program dimenzionální kontroly. Navíc můžete nechat hlavní kontrolní práci na operátorech obráběcích strojů přímo na jejich stanovišti. Výsledky kontroly můžete mít k dispozici v reálném čase, takže první výskyt chyby se nepromítne do dalších výrobních cyklů. Nahraďte těžkopádné postupy manuálního měření s nedokonalou možností opakování plně automatizovanými SMS, navíc za konkurenceschopnou cenu v porovnání s mnohými manuálními přístroji. A co je nejdůležitější, získáte kombinaci spolehlivého hardwaru a snadno použitelného softwaru, která boří mýty o tom, že SMS jsou nákladné a těžko použitelné nástroje, které dokáží ovládat pouze draze placení experti. Sami poznáte rychlou návratnost své investice díky zařízení, které usilovně pracuje na snížení zmetkovosti, úspoře času a spokojenosti zákazníků.

4 discovery TM II Funguje jako obráběcí stroj pro kontrolu kvality.

5 Dostupné, plně automatické systémy SMS Povyšte produktivitu, hospodárnost a spolehlivost na vyšší úroveň s SMS Sheffield Discovery II. Díky výkonu, který Discovery II již od roku 1997 dokazuje v menších provozech i velkých výrobních závodech, tento produkt skvěle překlenuje propast mezi nízkou cenou a vysokým výkonem. Ověřuje kvalitu dílu až 20krát rychleji než manuální metody, kontroluje nastavení obráběcích systémů a urychluje automatické řízení procesu s jednoduchostí technologie plug-and-play. Bok po boku s obráběcími systémy Díky využití pokročilých kompozitních materiálu a provedení ve stylu obráběcích strojů je Discovery II přirozeným řešením pro kontrolu v provozu i v laboratoři. Mobilní podstavec umožňuje přesun na požadované místo kontroly. Zařízení stačí zapojit, připojit jeho počítač a můžete spustit měření. Součástí standardní výbavy je automatická kompenzace teploty, takže není vyžadováno zajištění teploty okolního vzduchu. Podobné je to s údržbou. V zařízení stačí občas promazat ložiska (postup na pět minut), a to je vše. Přesnost v každém výrobním prostředí Tlumící účinek mechanických ložisek a pokročilých kompozitních materiálů umožňuje SMS Discovery II pracovat prakticky bez ohledu na vibrace a pohyb výrobní linky. Díky svému výkonu jde o ideální řešení kontroly rozměru ve výrobní fázi. Skenování v dosahu Díky nedávnému uvedení skenování do třídy SMS Discovery II společnost Sheffield přelomově zvýšila dostupnost skenování. Kompaktní systém Discovery II s odolnou konstrukcí pro výrobní prostředí vybavený sondou SP25M nabízí kombinaci skenování a bodového měření ve stejné části programu, s automatickou výměnou zakončení a modulů, a dosahuje tak optimální Flexibility a krátké doby cyklu.

6 endeavor TM Odolnost pro výrobní linku. Inteligence pro kontrolní laboratoř.

7 Přesnost v dostupném provedení Souřadnicové měřící stroje (SMS) Endeavor přinášejí novou úroveň výkonu při kontrole a jsou vhodné pro výrobní linky i kontrolní laboratoře. Můžete se spolehnout na dosud nedostupný výkon ukrytý v cenově výhodném zařízení, které dokáže pracovat v každém výrobním prostředí. Žádné SMS až dosud nedisponovaly takovými možnostmi a žádné laboratorní zařízení nebylo tak dostupné. Pokročilá kinematická konstrukce Odolná a přesto odlehčená konstrukce a optimální umístění ložisek umožňují zařízení Endeavor přesnější ovládání bez zkreslení pohybem systému. Design produktu Endeavor je ze své podstaty odolný proti vibracím, takže vám budou stačit standardní elastomerické izolační podložky. Kompenzace teploty v reálném čase umožňuje dosáhnout garantované přesnosti i při změně teploty v rozmezí až ±5 C, díky čemuž může tento produkt dodávat plný výkon i v situacích, které již přesahují schopnosti ostatních SMS systémů. Vyšší spolehlivost, nižší provozní náklady Srdcem pohybového systému XY produktu Endeavor je lineární magnetický pohon bez pohyblivých částí, takže zařízení neobsahuje žádné řemeny, kladky ani jiné mechanické části se sklony k opotřebení, přetržení či nutností seřizování. Výsledkem je pozoruhodně tichý stroj s plynulým pohybem, který se snadno udržuje a obvykle nevyžaduje jiný servis, než pravidelnou kalibraci. Větší flexibilita a přesnost měření díky průběžnému skenování Skenování je efektivní a přesný způsob, jak rychle automaticky shromažďovat velká množství dat. Při použití SMS Endeavor s výbavou pro skenování je možné za stejnou a často ještě kratší dobu získat větší množství dat než při použití konvenčního testování dotykovou sondou. Rychleji a přesněji získáte souhrn údajů o rozměrech, poloze, to vše s vysokou úrovní opakovatelnosti a přesnosti, a tím zlepšíte celkový výkon kontroly.

8 Kontrolní software Nejrozšířenější kontrolní software v tomto odvětví Software PC-DMIS společnosti Hexagon Metrology nabízí to nejucelenější řešení pro současné metrologické aplikace. Díky té největší bázi měřicího a kontrolního softwaru a dostupnosti v celé řadě jazyků je prostředí PC-DMIS ideální pro kontrolní operace v rámci celé společnosti, ať již pro jeden závod nebo pro více pracovišť po celém světě. Plně vybavený metrologický software Prostředí PC-DMIS PRO nabízí základní intuitivní grafické uživatelské rozhraní (bez CAD) se sadou průvodců, které pomohou operátorovi rychle si osvojit a ovládat hlavní kontrolní funkce. Tento produkt zahrnuje následující funkce: Kompletní programovací prostředí včetně programovacích funkcí vyšší úrovně. Přizpůsobitelné nabídky. Rutiny Quick Start pro kvalifikaci sondy, vyrovnání součástí a funkci Hyper Reporting. Algoritmy s certifikací PTB. Plná sada přizpůsobitelných nástrojů pro tvorbu sestav a rozšířené nástroje Hyper Reporting. Intuitivní nástroj Probe and Go, který automaticky rozpozná typy prvků a vytvoří interaktivní grafickou reprezentaci dílu. Přizpůsobení pro váš způsob použití Systém PC-DMIS obsahuje plně konfigurovatelné, intuitivní grafické uživatelské rozhraní, které vás provede programováním dílu, nastavením a kontrolou. To umožňuje všem uživatelům bez ohledu na jejich zkušenosti rychle, účinně a přesně provádět měření čehokoli od jednoduchých hranolových dílů až po složité zahnuté povrchy. Systém PC-DMIS zvyšuje výkon při programování dílu a vylepšuje produktivitu měření díky rychlým spouštěcím rutinám kvalifikace sondy, vyrovnání dílu a výstupu sestavy, stejně jako automatickému rozpoznávání funkce a rychlým a jednoduchým rutinám pro individuální měření. Možnost plné 3D animace včetně digitalizovaných obrazů dílů a upnutí dílu ve stroji umožňuje vizuálně ověřit nastavení a program před zahájením vlastní kontroly dílu.

9 Přidaná možnost importu souborů CAD Prostředí PC-DMIS CAD zahrnuje všechny funkce PC-DMIS PRO plus: Možnost plné 3D animace včetně digitalizovaných obrazů dílů a upnutí dílu ve stroji, takže operátor může vizuálně ověřit nastavení a program před zahájením vlastní kontroly dílu. Dokumentace neznámého dílu pro generování počítačových modelů pro aplikace reverzního inženýrství. Nativní stahování formátů VDAFS, IGES, DXF, DWG, STEP, XYZIJK, STL, DES a DMIS. Doplněk v podobě rozhraní Direct CAD Interface (DCI) pro vytvoření programů dílů přímo v modelech CAD pomocí nativních algoritmů a nástrojů systému CAD. Doplněk Direct CAD Translator (DCT) umožňuje použití nativního modelu CAD i v případě, že uživatel nevlastní daný systém CAD. Přidává skenování a tenkostěnné díly Vedle funkcí PC-DMIS PRO a PC-DMIS CAD zahrnuje prostředí PC-DMIS CAD++ funkce skenování a digitalizace, které umožňují rychlé a účinné měření složitých tvarů, jako jsou lopatky turbíny, vrtáky, modely, plechové díly a další zahnuté tvary. Tento produkt zahrnuje následující funkce: Digitalizace rovných, rotačních, otevřených či uzavřených tvarů a ploch. Digitalizace obvodu, profilu, a obruby. Simulace sondy. Kompletní sada měřicích nástrojů pro tenkostěnné produkty. Programování offline přináší vyšší efektivitu Systémy PC-DMIS CAD a PC-DMIS CAD++ podporují online i offline programování a jsou doplněny grafickými modely dílů a simulacemi dráhy sondy, což může pomoci opravit chyby v programu ještě před jeho načtením do výrobní linky. Možnosti vytváření programu offline zvyšuje produktivitu tím že, nepotřebuje SMS na tvorbu programu, čímž nesnižuje jeho měřící kapacitu. Celý program lze vytvořit bez SMS, a zároveň ho i ověřit před jeho uvedením do výroby. Je-li potřeba ověřit či aktualizovat databázi CAD, systém PC- DMIS může načíst výsledky kontroly přímo do systému CAD. Snadno použitelné okno s jazykem Visual Basic umožňuje vytvořit své vlastní grafické zprávy pomocí přetažení myší, což usnadňuje zahrnutí textu, grafů, dokumentů, log a bitmapových obrázků.

10 Discovery II CMM - Výkon a rozměry Modely D-8 D-12 D-28 Měření X (mm) Y (mm) Z (mm) Výkonnostní údaje MPEE (μm) (1) L/200 MPEP (μm) (2) 4.5 MPETHP/t (μm/s) (3) 6.5 / 85 Max. 3D rychlost (mm/s) Max. 3D zrychlení (mm/s 2 ) Max. hmotnost dílu (kg) Hmotnost SMS (kg) - přibližně Tlak přívodu vzduchu Spotřeba vzduchu Bez požadavku na vzduch Požadované napájení V stř. +10% -15%, Hz Relativní vlhkost % bez kondenzace Provozní rozsah teplot C Rozměry A - Šířka (mm) B - Délka (mm) C - Výška (mm) D - Výška stolu (mm) E - Vzdálenost od stolu k X (mm) Modely D-8 D-12 D-28 (1) (2) (3) (1) MPEE = Maximum Permissible Error maximální přípustná chyba pro měření velikosti, podle ISO (2) MPEP = Maximum Permissible Probing Error maximální přípustná chyba sondy, podle ISO (3) MPETHP/t = Maximum Permissible Scanning Probing Error maximální přípustná chyba sondy při skenování, podle ISO Výkonnostní hodnoty platí pouze při splnění následujících specifikací: - Okolní teplota: 20 ± 2 C - Max. odchylka teploty vzduchu: 2 K/h 2 K/24h - Max. prostorový gradient: 1 K/m (všechny modely) - Max. vibrace podlahy: amplituda 2 μm špička-špička / frekvence 5-50 Hz MPEE MPEP: Testy prováděny s TP6 MPETHP/t: Testy prováděny s SP25M Rozměry viz výše. Výška je uváděna se základním podstavcem. Zobrazený model D-28.

11 Endeavor+ TM CMM - Výkon a rozměry Modely Měření X (mm) Y (mm) Z (mm) Výkonnostní údaje Standardní rozsah teplot C Standardní rozsah teplot C MPEE (µm) (1) L/ L/ L/263 MPEP (µm) (2) MPETHP/t (µm/s) (3) 3.0 / / / 80 Rozšířený rozsah teplot C Rozšířený rozsah teplot C MPEE (µm) (1) L/ L/ L/250 MPEP (µm) (2) MPETHP/t (µm/s) (3) 3.0 / / / 80 Max. 3D rychlost (mm/s) Max. 3D zrychlení (mm/s 2 ) Max. hmotnost dílu (kg) Hmotnost SMS (kg) - přibližně Tlak přívodu vzduchu - Spotřeba Požadované napájení Relativní vlhkost ,2 Bar - 85 L/min V stř. ± 10 %, Hz % bez kondenzace Provozní rozsah teplot C Rozměry A - Šířka (mm) B - Délka (mm) C- Výška (mm) D - Výška stolu (mm) E - Vzdálenost od stolu k X (mm) Modely (1) MPEE = Maximum Permissible Error maximální přípustná chyba pro měření velikosti, podle ISO (2) MPEP = Maximum Permissible Probing Error maximální přípustná chyba sondy, podle ISO (3) MPETHP/t = Maximum Permissible Scanning Probing Error maximální přípustná chyba sondy při skenování, podle ISO Standardní rozsah teplot - Okolní teplota: C (modely 9.y.z); C (modely 12.y.10); - Max. odchylka teploty vzduchu: 1 K/h 2 K/24h (modely 9.y.z); 1 K/h 1 K/24h (modely 12.y.10) - Max. prostorový gradient: 1 K/m (všechny modely) Rozšířený rozsah teplot - Okolní teplota: C (modely 9.y.z); C (modely 12.y.10); - Max. odchylka teploty vzduchu: 2 K/h 5 K/24h (modely 9.y.z); 2 K/h 3 K/24h (modely 12.y.10) - Max. prostorový gradient: 1 K/m (všechny modely) - Max. vibrace podlahy: amplituda 1 μm špička-špička / frekvence 5-50 Hz MPEE MPEP: Testy prováděny s TP200 nebo TP7M MPETHP/t: Testy prováděna s SP25M nebo SP600M Rozměry viz výše. Uvedené nákresy slouží pouze pro ilustraci. Všechny specifikace v tomto dokumentu mohou být bez upozornění změněny. E - 10/06

12 Hexagon Metrology s.r.o. Turkova 828/ Praha 4 Tel.: Fax: info.cz@hexagonmetrology.com

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj Coordinate Measuring Machines www.sheffieldmeasurement.com PIONEER... PIONEER je ideální volbou pro zákazníky, kteří kupují jejich první souřadnicový

Více

Kompatibilita a import CAD

Kompatibilita a import CAD Kompatibilita a import CAD Import a automatické rozpoznání 3D vlastností CATIA V5 WorkNC nyní nabízí import a automatické rozpoznání vlastností vrtaných otvorů z CATIA V5. V modulu automatického vrtání

Více

CNC SOUŘADNICOVÉ MĚŘICÍ STROJE SOUHRN SPECIÁLNÍCH SPECIFIKACÍ

CNC SOUŘADNICOVÉ MĚŘICÍ STROJE SOUHRN SPECIÁLNÍCH SPECIFIKACÍ Souřadnicové měřicí stroje CNC SOUŘADNICOVÉ MĚŘICÍ STROJE SOUHRN SPECIÁLNÍCH SPECIFIKACÍ PRC 1341(2) Tento prospekt přináší mnoho speciálních specifikací CNC souřadnicových měřicích strojů, které reagují

Více

Optický měřicí přístroj. Česká verze

Optický měřicí přístroj. Česká verze Optický měřicí přístroj Česká verze MT1 Velký rozsah měření v kompaktním a praktickém optickém měřicím přístroji pro soustružené a broušené díly. Jeho jedinečné provedení poskytuje přímý přístup k dílu,

Více

METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ

METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha ÚVOD Společnost Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH již dlouhou dobu sleduje vývoj v poměrně

Více

Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha

Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha METROTOMOGRAFIE JAKO NOVÝ NÁSTROJ ZAJIŠŤOVÁNÍ JAKOSTI VE VÝROBĚ Ing. Petr Knap Carl Zeiss spol. s r.o., Praha ÚVOD Společnost Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH již dlouhou dobu sleduje vývoj v poměrně

Více

Software Form Control

Software Form Control Měření na kliknutí myši. Tak jednoduchá je kontrola obrobku v obráběcím centru pomocí měřícího softwaru FormControl. Nezáleží na tom, zda má obrobek obecné 3D kontury nebo běžný 2.5D charakter. Uživatel

Více

Co-Cr, titan 5, zirkon, akrylát PMMA, vosk, kompozit Pracovní plocha - osy X; Y; Z. 50 x 200 x 70 mm Pracovní plocha - osy A; B 360 ; +/-25 Pohon osy

Co-Cr, titan 5, zirkon, akrylát PMMA, vosk, kompozit Pracovní plocha - osy X; Y; Z. 50 x 200 x 70 mm Pracovní plocha - osy A; B 360 ; +/-25 Pohon osy INTERDENT 2015 CAD/CAM systémy Po více než 35 letech zkušeností v oblasti stomatologie, během nichž bylo hlavním cílem společnosti a jejích zaměstnanců vyrábět kvalitní výrobky a rozhodující význam hrál

Více

Katalog výrobků. Hexagon metrology

Katalog výrobků. Hexagon metrology Katalog výrobků Hexagon metrology WLS400M 2 wls400 Hexagon Metrology WLS400 Technologie skenování s bílým světlem od firmy Hexagon Metrology využívá digitálních obrazů a nově vyvinutých algoritmů pro přesné

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Voestalpine Automotive Components: absolutní přesnost od zapracování nástrojů až po sériovou výrobu

Voestalpine Automotive Components: absolutní přesnost od zapracování nástrojů až po sériovou výrobu Příklad použití Voestalpine Automotive Components: absolutní přesnost od zapracování nástrojů až po sériovou výrobu Sídlo společnosti: Schwäbisch Gmünd Systém GOM: ATOS Triple Scan Software GOM: ATOS Professional,

Více

Optimalizujte svoje souřadnicové měřicí stroje. Kompletní retrofit balíček. Rychlost a výkonnost

Optimalizujte svoje souřadnicové měřicí stroje. Kompletní retrofit balíček. Rychlost a výkonnost Optimalizujte svůj souřadnicový měřicí stroj pomocí retrofit balíčku společnosti Renishaw Optimalizujte svoje souřadnicové měřicí stroje Omlaďte své staré souřadnicové měřicí stroje pomocí některého z

Více

BROŽURA K PRODUKTU. PC-DMiS. Enterprise Metrology Solutions

BROŽURA K PRODUKTU. PC-DMiS. Enterprise Metrology Solutions BROŽURA K PRODUKTU PC-DMiS Enterprise Metrology Solutions 2 Enterprise Metrology Solution Podniková řešení metrologie (EMS) S pomocí řešení PC-DMIS EMS je možné přizpůsobit metrologický informační systém

Více

PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ PROFILU - CONTRACER

PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ PROFILU - CONTRACER PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ PROFILU - CONTRACER PR 1163 (4) Zajištění kvality měřením profilu: Profiloměry od firmy Mitutoyo Zajištění kvality nezná žádné KDYŽ a ALE... CONTRA... nýbrž jen VÍTĚZE a PORAŽENÉ PŘÍSTROJE

Více

RECENZE APLIKACE NX CMM INSPECTION PROGRAMMING

RECENZE APLIKACE NX CMM INSPECTION PROGRAMMING Dr. Charles Clarke RECENZE APLIKACE NX CMM INSPECTION PROGRAMMING Průmyslové trendy a požadavky...3 Nový přístup k tvorbě kontrolních programů CMM...4 Používaná aplikace...4 Automatické programování kontrolních

Více

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky Beko DRYPOINT M PLus Sušení Hospodárnost na minimálním prostoru DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky BEKO Sušení DRYPOINT M PLUS Dva v jednom: úspěšný koncept membránových

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Zakázkové měření.

Zakázkové měření. Akreditovaná kalibrační laboratoř č. 2301, 2273 Zakázkové měření 3D měření 2D/3D optické měření na mikroskopu Micro-Vu 1D měření na lineárním výškoměru 1D měření na délkoměru Precimahr ULM 520S-E Měření

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

Optické měřicí přístroje. Česká verze

Optické měřicí přístroje. Česká verze Optické měřicí přístroje Česká verze Kvalita a efektivita ve výrobě V našem každodenním životě potvrzuje provádění kontroly toho, co děláme, správnou pracovní praxi a ujišťuje nás, že jsme na správné cestě.

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

Vláknový laser UBRA LX

Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA představuje vysokorychlostní 2D laserový systém pro efektivní dělení materiálu spojené s vysokou účinností, dynamikou, spolehlivostí a

Více

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 1 Miracle (zázrak) CMM - reprezentuje plně automatizované CMM Všechna tři vodící tělesa jsou vyrobena z vysoce kvalitního granitu, zachovávají si své vlastnosti a tvrdost i

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7.

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7. Elcometer 2300 Rotační viskozimetr Rotační viskozimetry Elcometer 2300 slouží k měření viskozity kapalin v souladu s několika normami. Pomocí rotačních viskozimetrů mohou být přesně měřeny vlastnosti kapalin

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

Systémy zpracování obrazu

Systémy zpracování obrazu Systémy zpracování obrazu Systém zpracování obrazu QUICK IMAGE Systém zpracování obrazu QUICK SCOPE ruční Systém zpracování obrazu QUICK SCOPE CNC Strana 424 Strana 425 Strana 425 3D CNC-systém zpracování

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr

Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr Digitální tloušťkoměr Elcometer 415 Jednoduché, rychlé a přesné měření tloušťky povlaku v odvětvích s využitím nátěrových a práškových barev. Rychlý a přesný, více měření

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

SurfaceMeasure. Bezkontaktní řádková laserová sonda pro souřadnicové měřicí stroje

SurfaceMeasure. Bezkontaktní řádková laserová sonda pro souřadnicové měřicí stroje Souřadnicové měřicí stroje Bezkontaktní řádková laserová sonda pro souřadnicové měřicí stroje SurfaceMeasure PRC 1376 Nová skenovací sonda se automaticky přizpůsobí povrchovým vlastnostem obrobku a poskytuje

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 je snadno použitelný přístroj ke zaznamenávání teploty ve vypalovací peci, ideální pro

Více

Brožura k výrobku. Leitz Reference Xe. Souřadnicový měřicí stroj

Brožura k výrobku. Leitz Reference Xe. Souřadnicový měřicí stroj Brožura k výrobku Leitz Reference Xe Souřadnicový měřicí stroj 2 Leitz Reference Xe Coordinate Measuring Machine Souřadnicový měřicí stroj pro malé a střední podniky Leitz Reference Xe Malé a střední podniky,

Více

LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9

LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9 INFORMACE O PRODUKTECH LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9 Cenově dostupný laserový skener pro měřicí rameno ROMER Absolute Arm 2 LASEROVÝ SKENER HP-L-8.9 HLAVNÍ FAKTA Laserové snímání dostupné všem HP-L-8.9 je dostupné

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Eclipse Magnetics MOULAR Magnetický upínací systém Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Power Matrix Modular je variabilní modulová jednotka, nabízí vyšší výhody a úspory nákladů v porovnání

Více

K-Series. Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry. Nano&Solution

K-Series. Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry. Nano&Solution K-Series Vysokorychlostní EDM vrtací stroje pro malé průměry Nano&Solution K1C Vysokorychlostní EDM vrtací stroj Nejlépe prodávaný stroj v přijatelné cenové hladině Provoz Řídící panel a displej jsou umístěny

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

MITUTOYO ROUNDTEST A FORMTRACER V AKCI

MITUTOYO ROUNDTEST A FORMTRACER V AKCI MITUTOYO ROUNDTEST A FORMTRACER V AKCI Od 1. října do 31. prosince 2015 MITUTOYO ROUNDTEST A FORMTRACER V AKCI ROUNDTEST Roundtest RA-120 Vhodný pro dílenské prostředí a připraven na výkon. Snadno použitelný

Více

novostavby pro a jako náhrada za původní Geotermální tepelné čerpadlo Daikin Altherma Vytápění a teplá užitková voda APLIKACE ZEMĚ - VODA

novostavby pro a jako náhrada za původní Geotermální tepelné čerpadlo Daikin Altherma Vytápění a teplá užitková voda APLIKACE ZEMĚ - VODA APLIKACE ZEMĚ - VODA Vytápění a teplá užitková voda pro novostavby a jako náhrada za původní Geotermální energie představuje bezplatný zdroj energie pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody. Přináší mimořádné

Více

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker Čtyřosý průmyslový robot picker Jedinečná řada čtyřosých a šestiosých robotů pro všechny aplikace Kdykoliv potřebují výrobní podniky ve své výrobě navýšit rychlost, opakovatelnost a spolehlivost, představují

Více

Bezolejové šroubové kompresory WIS 30-55 kw

Bezolejové šroubové kompresory WIS 30-55 kw LABORATORY INDUSTRY Bezolejové šroubové kompresory WIS 30-55 kw CUSTOMER SERVICE PURE AIR S p o l e h l i v á t e c h n o l o g i e Proč použít WIS? Vzhledem k neustálému vývoji pneumatického nářadí, strojů

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Souřadnicové měřicí stroje CRYSTA-APEX S PRC 1374(3) Vysoký výkon, nízká cena, CNC souřadnicový měřicí stroj, který splňuje světové standardy

Souřadnicové měřicí stroje CRYSTA-APEX S PRC 1374(3) Vysoký výkon, nízká cena, CNC souřadnicový měřicí stroj, který splňuje světové standardy Souřadnicové měřicí stroje CRYSTA-APEX S PRC 1374(3) Vysoký výkon, nízká cena, CNC souřadnicový měřicí stroj, který splňuje světové standardy Přesnost - Rychlost - Flexibilita: Crysta-Apex S Požadavky

Více

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Zvýšená flexibilita a jednoduchost pro projektování, montáž a uvedení HVAC zařízení do provozu Answers for infrastructure. Acvatix kombiventily

Více

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 CleanAIR bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 Bezolejové kompresory Průmyslové obory, jako jsou potravinářství, nápojový průmysl, elektronická a textilní výroba, nemohou riskovat jakoukoliv přítomnost oleje

Více

DEA GLOBAL Silver Souřadnicové měřící stroje

DEA GLOBAL Silver Souřadnicové měřící stroje DEA GLOBAL Silver Souřadnicové měřící stroje Serving Metrology Worldwide www.dea.it DEA GLOBAL SILVER + PŘEDURČEN K MAXIMÁLNÍMU VÝKONU Souřadnicový měřící stroj (SMS) DEA GLOBAL znamenal světovou revoluci

Více

SolarMax 20C/25C/30C/35C. Osvědčená spolehlivost.

SolarMax 20C/25C/30C/35C. Osvědčená spolehlivost. SolarMax 20C/25C/30C/35C Osvědčená spolehlivost. Osvědčená spolehlivost Sputnik Engineering uvedl svůj první fotovoltaický centrální měnič SolarMax do provozu již v roce 1992. Od té doby se svými každodenními

Více

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na každém povrchu

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na každém povrchu DPU6555 Reverzní vibrační desky Neporazitelná na každém povrchu Díky její obrovské hutnicí síle a rychlému pojezdu vpřed a vzad deska DPU6555 nabízí mimořádně vysokou produktivitu. Je to všestranný stroj

Více

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Společnost Epson věří, že dokážete využít naplno všechny možnosti tiskárny. PŮSOBIVÁ KVALITA, VÝJIMEČNÉ TISKÁRNY. Zkušenosti společnosti Epson

Více

DPU5545 Reverzní vibrační desky. Specialista pro těžké zeminy

DPU5545 Reverzní vibrační desky. Specialista pro těžké zeminy DPU5545 Reverzní vibrační desky Specialista pro těžké zeminy Díky její enormní hutnicí síle a rychlému pojezdu vpřed a vzad deska DPU5545 nabízí vysokou produktivitu. Je to všestranný stroj pro všechna

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST.

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG PRODUKTY 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. Naše kompletní řada kladiv nabízí vysokou kvalitu a špičkové produkty, které jsou spolehlivé, odolné a zkonstruované pro optimální

Více

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS On-line datový list A B C D E F Technická data v detailu Systém Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

MSM 5,5-15 kw. Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM 5,5-15 kw. Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny Uživatelské benefity Kompletní řešení - velmi kompaktní design vše v jednom samostatně stojící verze zabírá plochu méně než jeden metr čtvereční k dispozici

Více

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů Per Loewgren, globální manažer pro výrobky pro oblast středně velkých robotů, obloukové svařování, řezání a nepřetržité laserové svařování IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu

Více

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 E-Line 92 Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 Vysoký výkon pro malé velikosti Kdo řeže malé formáty, neměl by být nucen vzdávat se absolutní přesnosti a spolehlivosti. Nyní existují stroje

Více

Vizualizace v provozech povrchových úprav

Vizualizace v provozech povrchových úprav Vizualizace v provozech povrchových úprav Zdeněk Čabelický, AITEC s.r.o., Ledeč nad Sázavou Aplikace systémů ASŘ v provozech povrchových úprav v současné době nabývá na významu. V podstatě každá větší

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE Rádi bychom Vám představili novou řadu pneumatického nářadí pro průmysl. Tyto nástroje a principy konstrukce se velmi osvědčily. Jsou spolehlivé a účinné již mnoho let

Více

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně).

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně). dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Testovací zařízení tahu vodičů WT3-201ME Obj. číslo: 106001934 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Motorizované testovací zařízení určené ke zjišťování

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

INFORMACE O PRODUKTECH. Dea Global Silver. Souřadnicové měřící stroje

INFORMACE O PRODUKTECH. Dea Global Silver. Souřadnicové měřící stroje INFORMACE O PRODUKTECH Dea Global Silver Souřadnicové měřící stroje 2 DEA GLOBAL Silver DEA GLOBAL Silver DEA GLOBAL Silver 3 PŘEDURČEN K MAXIMÁLNÍMU VÝKONU Souřadnicový měřící stroj (SMS) DEA GLOBAL znamenal

Více

Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw

Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory RME moderní design inovativní a všestranný spolehlivý výkon To vše je výsledkem desetiletí

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Zkušebna Mydlovary s.r.o. (Local service centre for KAMSTRUP A/S) tel

Zkušebna Mydlovary s.r.o. (Local service centre for KAMSTRUP A/S)  tel Pro průtok 150 m 3 /h q p 1000 m 3 /h Ultrazvukový průtokový snímač Kompaktní design Statické měřidlo bez pohyblivých dílů Velký dynamický rozsah Žádné opotřebení Výjimečná přesnost Dlouhá životnost MID-2004/22/EC

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 19 18 1 17 16 15 2 3 14

Více

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Utahování se stává Představujeme nový šroubovací systém MT Focus 400 vyvinutý společností Atlas Copco, vaším partnerem v oblasti utahování.

Více

Hiab 211W Nosnost 21 tm

Hiab 211W Nosnost 21 tm Hiab 211W Nosnost 21 tm Informační brožura o výrobku Další usnadnění recyklace Rychlý a kompaktní Hiab XS 211W HiPro je 21tm jeřáb optimalizovaný pro lehké aplikace při recyklaci materiálů a dokonalá

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

Rotační šroubové kompresory. RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RME moderní design inovativní a všestranný spolehlivý výkon To vše je výsledkem desetiletí zkušeností

Více

Naše malé systémy pro velká zadání. Technické specifikace

Naše malé systémy pro velká zadání. Technické specifikace Měření kontur odklon od tradičních způsobů: Spojení měřicích os X a Z je možné jen do jistých mezí. Naše řešení: oddělení os X a Z. Osa X provádí posuv měřeného prvku, zatímco osa Z zajišt uje kontakt

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Posuvné měřítko Vybaveno indukčním snímačem AOS (Advanced Onsite Sensor Pokročilý vestavěný snímač) Ruční měřidla a systémy přenosu dat Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko Nová

Více

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY Řada produktů SLADĚNÁ KOMBINACE ELEGANTNÍHO, ERGONOMICKÉHO HARDWARU A VÝKONNÉHO, SNADNO POUŽITELNÉHO SOFTWARU, KTERÁ UMOŽŇUJE RYCHLOU, POHODLNOU A ZÁBAVNOU PRÁCI V PROSTŘEDÍ CAD Řada produktů SpaceMouse

Více

Výhody systémů na výrobu

Výhody systémů na výrobu Výhody systémů na výrobu vzduchové výplně Ü Optimální ochrana: spolehlivě chrání produkty díky vzduchovým polštářkům z pevného a odolného materiálu. Ochranný efekt polštářků zůstává zachován po velmi dlouhou

Více

ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA. Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení

ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA. Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení Mílové kroky pro pohony obráběcích strojů V součtu inovací nepřekonatelný Velikost 7 Velikost 8 Velikost

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip ewm Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk / Dokonalost jako princip MULTIMATRIX / ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza,

Více

Precizní digitální manometr s bateriovým napájením

Precizní digitální manometr s bateriovým napájením s bateriovým napájením nerezový senzor třída přesnosti 0,05 Rozsahy od 0 100 mbar do 0... 400 bar Přednosti modulární konstrukce datalogger grafický displej nerezové pouzdro Ø 100 mm rozhraní pro komunikaci:

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Souřadnicové měření je měření prostorových souřadnic prováděné pomocí CMM Souřadnicový měřicí stroj CMM je měřicí systém k měření prostorových souřadn

Souřadnicové měření je měření prostorových souřadnic prováděné pomocí CMM Souřadnicový měřicí stroj CMM je měřicí systém k měření prostorových souřadn Seminář z oboru GPS (Geometrické Specifikace Produktů) Současný stav v oblasti návaznosti souřadnicových měřicích strojů v systémech kvality Doc. Tykal Osnova: Úvod Zkoušení CMM: - typy zkoušek - podmínky

Více

ort Elektrická úsporná sada NorthO I identifikujte žrouty ve vaší domacnosti IT Specialista na chytrá řešení Q-Power

ort Elektrická úsporná sada NorthO I identifikujte žrouty ve vaší domacnosti IT Specialista na chytrá řešení Q-Power ort Elektrická úsporná sada identifikujte žrouty ve vaší domacnosti NorthO I Q-Power ---- Magické Trio produktů Balíček pro úsporu energie "Electricity Saving Kit" je cenově výhodné řešení, které umožňuje

Více