Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,"

Transkript

1 Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 5/2014 ze dne Usnesení č. 48/2014 zvolilo ověřovatelem zápisu pana Radka Wenzla a Michala Janatu. Usnesení č. 49/2014 zvolilo do návrhové komise zastupitele paní JUDr. Ivanu Weigandovou a Mgr. Ludmilu Šimkovou. Usnesení č. 50/2014 schválilo program jednání: 1) Kontrola plnění usnesení 2) Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok ) Účetní závěrka města Milovice za rok ) Rozpočtové opatření č.6/2014/zm 5) Návrh na prodej pozemku parc.č v k.ú. Benátecká Vrutice 6) Návrh na uzavření Kupní smlouvy a Plánovací smlouvy mezi Městem Milovice a společností Centrum zdraví Milovice spol. s r.o., týkajících se prodeje části pozemku parc.č. 1416/1 v k.ú. Benátecká Vrutice 7) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Přírodní zahrada MŠ Kostička 8) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Tůně Milovice Josefov 9) Začlenění Města Milovice do územní působnosti Místní akční skupiny Polabí, o.p.s., na období ) Zápisy Kontrolního výboru ZM 11) Zápisy Finančního výboru ZM 12) Diskuze 13) Závěr Usnesení č. 51/2014 vzalo na vědomí zprávu o plnění předchozích usnesení ZM. Usnesení č. 52/2014: a) schvaluje závěrečný účet města Milovice za rok 2013, b) souhlasí s celoročním hospodařením města Milovice za rok 2013, a to bez výhrad. Usnesení č. 53/2014: schvaluje předloženou účetní závěrku města Milovice za rok 2013 a převod výsledku hospodaření ve schvalovacím řízení v částce ,32,- Kč na účet výsledků hospodaření minulých účetních období. Usnesení č. 54/2014: schválilo ukončení rozpravy. Strana 1 (celkem 33)

2 Usnesení č. 55/2014: schválilo Rozpočtové opatření č. 6/2014/ZM ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Usnesení č. 56/2014 schválilo prodej nemovitosti - pozemku parc. č ostatní plocha-jiná plocha o výměře 32 m 2 v k. ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV - Podmokly, za těchto podmínek: - celková kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (523,052,- Kč za 1 m 2 pozemku). Kupní cena je stanovena podle Znaleckého posudku č. 5969/89/14, ze dne , - kupující uhradí náklady spojené se zpracováním Kupní smlouvy, Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí. Usnesení č. 57/2014 a) vzalo na vědomí usnesení Rady města č. 311/2014, ze dne , kterým se Rada města vypořádala s připomínkami JUDr. Kristýny Bukovské, Komenského 580, Milovice - Mladá, týkající se textu Kupní smlouvy, který byl součástí zveřejněného Záměru o uzavření kupní smlouvy o prodeji nemovitosti - části pozemku parc.č. 1416/1, v k. ú. Benátecká Vrutice, mezi Městem Milovice (jako prodávajícím) a společností Centrum zdraví Milovice, s.r.o., IČ , se sídlem Praha 10 - Štěrboholy, Hrušovská 476/25, PSČ (jako kupující), b) schválilo uzavření Kupní smlouvy o prodeji části pozemku parc.č. 1416/1 v k. ú. Benátecká Vrutice, mezi Městem Milovice (jako prodávajícím) a společností Centrum zdraví Milovice, s.r.o., IČ , se sídlem Praha 10 - Štěrboholy, Hrušovská 476/25, PSČ (jako kupující), ve znění, které je přílohou tohoto usnesení (ve znění, které bylo uvedeno v Záměru zveřejněném na Úřední desce MěÚ Milovice), c) schválilo uzavření Plánovací smlouvy mezi společností Centrum zdraví Milovice, s.r.o., IČ , se sídlem Praha 10 - Štěrboholy, Hrušovská 476/25, PSČ a Městem Milovice, ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Usnesení č. 58/2014 schválilo přestávku v čase od do hod. Usnesení č. 59/2014 schválilo přijetí dotace ze SFŽP ČR na realizaci akce Přírodní zahrada MŠ Kostička. Usnesení č. 60/2014 a) schválilo přijetí dotace ze SFŽP ČR na realizaci akce Tůně Milovice - Josefov, b) schválilo uzavření Smlouvy č o poskytnutí podpory ze SFŽP ČR. Usnesení č. 61/2014 uděluje souhlas se začleněním Města Milovice do územní působnosti Místní akční skupiny Polabí, o. p. s., na období Usnesení č. 62/2014 vzalo na vědomí Zápis č. IV/2014, ze dne , z jednání Kontrolního výboru ZM a Zápis č. V/2014, ze dne , z jednání Kontrolního výboru. Strana 2 (celkem 33)

3 Usnesení č. 63/2014 vzalo na vědomí Zápis č. 4/2014, z jednání Finančního výboru Zastupitelstva města, ze dne V Milovicích Ověřovatelé zápisu: Starosta města Milovice: Michal Janata.. Lukáš Pilc. Radek Wenzl. Strana 3 (celkem 33)

4 Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Zápis č. 5/2014 z veřejného jednání Zastupitelstva Města Milovice č. 5/2014, konaného v pondělí dne od hodin v zasedací místnosti ZM v Milovicích nám. 30. června 508 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil v hodin starosta města Milovice, Lukáš Pilc. Přivítal přítomné a konstatoval splnění všech podmínek, které jsou nutné ke svolání veřejného jednání Zastupitelstva města podle jednacího řádu Zastupitelstva města a zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů. Následně starosta města konstatoval, že z 15 zvolených členů Zastupitelstva města je v této chvíli přítomno 10 členů Zastupitelstva města Milovice. Omluvena je paní PhDr. Jitka Malá, Ph.D., pan Pavel Křáp a pan Bc. Richard Vavrda. Pan Stanislav Melichar a pan Ing. Petr Hůla, Ph.D., dorazí v průběhu jednání. Tímto je schopné usnášení ve všech bodech programu. Následně starosta města Milovice určil zapisovateli dnešního jednání: Zapisovatelkou byla určena: Tereza Vykoukalová asistentka kanceláře starosty, Mgr. Věra Hátlová vedoucí kanceláře starosty. Dohledem nad průběhem hlasování byli pověřeni zastupitelé: Stanislav Horčík a Ing. Jiří Hlaváček. Následovala volba ověřovatelů Zápisu, starosta města navrhl, aby ověřovateli Zápisu byli zvoleni zastupitelé: Radek Wenzl a Michal Janata. Následně dal pan starosta o návrhu hlasovat. Usnesení č. 48/2014 zvolilo ověřovatelem zápisu pana Radka Wenzla a Michala Janatu. Hlasování: pro 8 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 0, zdržel se 2 (Mgr. Zdeněk Milata, Radek Wenzl). Návrh byl schválen. Po zvolení ověřovatelů Zápisu starosta města navrhl, aby do návrhové komise byli zvoleni zastupitelé: JUDr. Ivana Weigandová a Mgr. Ludmila Šimková. Následně dal pan starosta o návrhu hlasovat. Usnesení č. 49/2014 zvolilo do návrhové komise zastupitele paní JUDr. Ivanu Weigandovou a Mgr. Ludmilu Šimkovou. Hlasování: pro 8 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Marcela Říhová, Ing. Jiří Hlaváček, Mgr. Zdeněk Milata, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 0, zdržel se 2 (JUDr. Ivana Weigandová, Mgr. Ludmila Šimková). Návrh byl schválen. Po zvolení ověřovatelů Zápisu starosta města seznámil všechny přítomné s tím, že Zápis z jednání Zastupitelstva města č. 4/2014, ze dne , byl vyhotoven dne a téhož dne byl rozeslán členům Zastupitelstva města k připomínkování. Stanovený termín pro připomínky byl do 12:00 hodin. Ve stanoveném termínu byla doručena připomínka od pana Radka Wenzla, která byla zpracována do Zápisu. Zápis byl, jeho ověřovateli podepsán dne a téhož dne byl zveřejněn na webových stránkách Města Milovice společně se zvukovou nahrávkou celého průběhu jednání Zastupitelstva města a rozeslán Zastupitelům města Milovice. Strana 4 (celkem 33)

5 Starosta města předložil návrh programu jednání: 1) Kontrola plnění usnesení 2) Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok ) Účetní závěrka města Milovice za rok ) Rozpočtové opatření č. 6/2014/ZM 5) Návrh na prodej pozemku parc. č v k. ú. Benátecká Vrutice 6) Návrh na uzavření Kupní smlouvy a Plánovací smlouvy mezi Městem Milovice a společností Centrum zdraví Milovice spol. s r.o., týkajících se prodeje části pozemku parc. č. 1416/1 v k. ú. Benátecká Vrutice 7) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Přírodní zahrada MŠ Kostička 8) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Tůně Milovice Josefov 9) Začlenění Města Milovice do územní působnosti Místní akční skupiny Polabí, o.p.s., na období ) Zápisy Kontrolního výboru ZM 11) Zápisy Finančního výboru ZM 12) Diskuze 13) Závěr na veřejné jednání ZM přišel Ing. Petr Hůla, Ph.D na veřejné jednání ZM přišel pan Stanislav Melichar Starosta města se dotázal přítomných členů ZM, zda má někdo návrh na změnu programu jednání. Mgr. Zdeněk Milata uvedl, že by chtěl navrhnout protinávrh, kdy chtěl program doplnit o další tři body a to: 1. Návrh na iniciativu města ve věci zlepšení pokrytí mobilními signály v lokalitě Boží Dar, 2. Návrh na iniciativu města ve věci zajištění předškolního vzdělávání, 3. Informace o jednání Mikroregionu Polabí ze dne Pan Ing. Petr Hůla, Ph.D., navrhl protinávrh o doplnění jednoho bodu a to - Navýšení počtu členů Zastupitelstva města Milovice do dalšího volebního období. Pan starosta uvedl, že o tomto bodu bylo v minulosti hlasováno, kdy již o tom zastupitelstvo rozhodlo a dále konstatoval, že diskuze o tomto návrhu již jednou proběhla a byla celkem vášnivá, měla trvání asi dvě hodiny. Pan Ing. Petr Hůla, Ph.D., reagoval na sdělení pana starosty, že o tom ví, protože na tomto jednání byl. Dále uvedl, že přesto předkládá návrh Navýšení počtu členů Zastupitelstva města Milovice do dalšího volebního období. Starosta města nechal hlasovat o protinávrhu pana Ing. Petra Hůly, Ph.D.: Protinávrh usnesení 1) Kontrola plnění usnesení 2) Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok ) Účetní závěrka města Milovice za rok ) Rozpočtové opatření č.6/2014/zm 5) Návrh na prodej pozemku parc.č v k.ú. Benátecká Vrutice 6) Návrh na uzavření Kupní smlouvy a Plánovací smlouvy mezi Městem Milovice a společností Centrum zdraví Milovice spol. s r.o., týkajících se prodeje části pozemku parc.č. 1416/1 v k.ú. Benátecká Vrutice 7) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Přírodní zahrada MŠ Kostička 8) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Tůně Milovice Josefov 9) Začlenění Města Milovice do územní působnosti Místní akční skupiny Polabí, o.p.s., na období ) Zápisy Kontrolního výboru ZM 11) Zápisy Finančního výboru ZM 12) Navýšení počtu členů Zastupitelstva města Milovice. 13) Diskuze 14) Závěr Hlasování: pro 2 (Mgr. Zdeněk Milata, Ing. Petr Hůla, Ph.D.), proti 7 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Michal Janata), zdržel se 3(Jitka Sudková, Mgr. Ludmila Šimková, Stanislav Melichar). Návrh nebyl schválen. Strana 5 (celkem 33)

6 Paní Mgr. Ludmila Šimková se dotázala, zda jsou nějaké podklady k bodům, které doplňuje Mgr. Milata. Pan Mgr. Zdeněk Milata uvedl, že podklady jsou a posílal je em. Pan Radek Wenzl uvedl, že je pan Mgr. Milata poslal na za deset minut šest a že je to výborný čas. Pan Mgr. Milata uvedl, že to bylo za dvanáct minut šest. Paní místostarostka uvedla, že by chtěla uvést k tématu nedostatečná kapacita předškolního vzdělávání, že to bude předkládat paní místostarostka a uvedla, že to pan Mgr. Milata velice dobře ví, tedy není potřeba dávat to do programu. Paní místostarsotky sdělila, že to máme jako bod č. 4 Rozpočtové opatření č. 6/2014/ZM a že k tomu má podrobné informace. Paní Mgr. Ludmila Šimková uvedla, že jak chtěl pan Milata informovat, ohledně Mikroregionu Polabí, k tomu by se paní zastupitelka zeptala, hned v prvním bodě programu. Pan starosta uvedl, že může informovat k mobilním operátorům tedy o Vodafonu, T-mobilu a dalších operačních sítí, co se týká lokality Božího Daru. Pan starosta dále uvedl, že to se již může řešit v rámci bodu diskuze, protože se tohle téma řešilo už několikrát a není to tak jednoduché. Pan Mgr. Milata uvedl, že chce požádat pana Wenzla, aby diskutovali, dle toho jak jsou vyvoláni, aby to nebylo jak na trhu, to jen pro pořádek, aby to na jednání zaznělo. Dále pan Mgr. Milata uvedl, že podle toho, co se v tomto městě děje, tak on nevidí problém v tom, jak body předložil, tím spíše kdy jsou k tomu přidány informace z posledních dní. Pan Milata si myslí, že není problém dávat výtisky během jednání, konstatoval, že v celé řadě orgánů je to zcela běžné. Dále uvedl, že co se týká té informace, to celé tam pan Mgr. Milata vypsal a k mobilním operátorům jsou také věci, které se vyvíjejí. Pan Mgr. Milata uvedl, že se ale nebrání diskuzi. Pan starosta reagoval na sdělení pana Mgr. Milaty, že se mají materiály posílat dřív, aby se neudálo, že se poté objeví Zápis KV, kdy ani předseda Výboru neví, kde se na jednání vzal. Pan starosta uvedl, že o tom tam byla minule vášnivá diskuze a pan starosta by chtěl těmto věcem předejít, dále předal slovo paní místostarostce. Paní místostarostka uvedla, že na sdělení pana Mgr. Milaty musí reagovat, protože v souvislosti posledních událostí, v závislosti zápisů do MŠ, uvádí, že se musela vyvolat nejdříve jednání s dotčenými orgány, aby si udělaly v předstihu čas za posledních 14 dnů, kdy to paní místostarostka řešila. Uvedla, že řešení avizovala již v předstihu a dnes je připravena podat podrobné informace. Pan Radek Wenzl uvedl, že chce reagovat na sdělení pana Mgr. Milaty, aby pana zastupitele přestal neustále napomínat, co se má a co se nemá. Pan Wenzl uvedl, že pan Mgr. Milata to neudělal poprvé a že ve třičtvrtě na šest poslat nějaké doplňující body. Dále uvedl, že by materiály měly být připraveny o den dřív. Dále uvedl, že to není poprvé, co nějaké body pan Milata předložil na poslední chvíli a pak o nich chce nějak irelevantně rozhodovat, když nemá nikdo podklady nastudovány. Pan Mgr. Milata uvedl, že co se týká Zápisů z KV ZM, vzhledem k tomu, že na jednání byl jediný bod jednání Zastupitelstva města před měsícem a půl zhruba, které se týkaly dotací nad ,- Kč, kdy o tom rozhodovalo Zastupitelstvo města Kontrolní výbor o tom rozhodoval na svém jednání a Zápis se na jednání objevil oficiálně po půl sedmé tak pan Mgr. Milata si myslí, že zaslat materiály ve třičtvrtě na šest, tím spíše, když materiály dávají v průběhu jednání i ostatní členové zastupitelstva. Pan Mgr. Milata uvedl, že by se měl umět pan Wenzl chovat, dle jednacího řádu tohoto Zastupitelstva města, jelikož nejsou tam jak na trhu. Pan Mgr. Milata uvedl, že dal návrh do jednání a nechápe, proč se o tom vede taková diskuze. Dále uvedl, že rozhodně hlasováním se mohou poté řešit další otázky, a že pan zastupitel pouze chce, aby se k sobě chovali kultivovaně. Starosta města nechal hlasovat o protinávrhu pana Mgr. Zdeňka Milaty: Protinávrh usnesení 1) Kontrola plnění usnesení 2) Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok ) Účetní závěrka města Milovice za rok ) Rozpočtové opatření č.6/2014/zm 5) Návrh na prodej pozemku parc.č v k.ú. Benátecká Vrutice 6) Návrh na uzavření Kupní smlouvy a Plánovací smlouvy mezi Městem Milovice a společností Centrum zdraví Milovice spol. s r.o., týkajících se prodeje části pozemku parc.č. 1416/1 v k.ú. Benátecká Vrutice 7) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Přírodní zahrada MŠ Kostička 8) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Tůně Milovice Josefov 9) Začlenění Města Milovice do územní působnosti Místní akční skupiny Polabí, o.p.s., na období ) Zápisy Kontrolního výboru ZM 11) Zápisy Finančního výboru ZM 12) Návrh na iniciativu města ve věci zlepšení pokrytí mobilními signály v lokalitě Boží Dar 13) Návrh na iniciativu města ve věci zajištění předškolního vzdělávání 14) Informace o jednání Mikroregionu Polabí ze dne ) Diskuze 16) Závěr Hlasování: pro 2 (Mgr. Zdeněk Milata, Ing. Petr Hůla, Ph.D.), proti 8 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Strana 6 (celkem 33)

7 Wenzl, Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Stanislav Melichar, Michal Janata), zdržel se 2 (Jitka Sudková, Mgr. Ludmila Šimková). Návrh nebyl schválen. Starosta města nechal hlasovat o původním návrhu programu jednání Zastupitelstva města. Usnesení č. 50/2014 schválilo program jednání: 1) Kontrola plnění usnesení 2) Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok ) Účetní závěrka města Milovice za rok ) Rozpočtové opatření č.6/2014/zm 5) Návrh na prodej pozemku parc. č v k. ú. Benátecká Vrutice 6) Návrh na uzavření Kupní smlouvy a Plánovací smlouvy mezi Městem Milovice a společností Centrum zdraví Milovice spol. s r.o., týkajících se prodeje části pozemku parc.č. 1416/1 v k.ú. Benátecká Vrutice 7) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Přírodní zahrada MŠ Kostička 8) Návrh na schválení přijetí dotace na realizaci akce: Tůně Milovice Josefov 9) Začlenění Města Milovice do územní působnosti Místní akční skupiny Polabí, o.p.s., na období ) Zápisy Kontrolního výboru ZM 11) Zápisy Finančního výboru ZM 12) Diskuze 13) Závěr Hlasování: pro 10 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Stanislav Melichar, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 0, zdržel se 2 (Mgr. Zdeněk Milata, Ing. Petr Hůla, Ph.D.). Návrh byl schválen. Starosta města předal slovo paní místostarostce, aby přednesla první bod jednání Zastupitelstva města. 1. Kontrola plnění usnesení ZM Záznam z průběhu jednání Zastupitelstva města Milovice k jednotlivým bodům schváleného programu Místostarostka města předložila členům Zastupitelům města kontrolu plnění usnesení. Usnesení č. 31/2014 zvolilo ověřovatelem zápisu pana Radka Wenzla a Michala Janatu. Plnění: Zápis z veřejného jednání ZM č. 4/2014 byl ověřovateli podepsán dne Usnesení č. 35/2014: a) schválilo Zprávu nezávislého auditora o přezkoumání hospodaření svazku v roce 2013 ve znění, které bylo předloženo, b) schválilo Závěrečný účet Mikroregion Polabí za rok 2013 ve znění, které bylo předloženo. Plnění: Výpis usnesení ZM zaslán předsedovi svazku Mikroregion Polabí dne , prostřednictvím datové schránky. Usnesení č. 36/2014: a) vzalo na vědomí výpověď obce Přerov nad Labem ze svazku obcí Mirkoregion Polabí, b) pověřuje zatupováním města Milovice pana Mgr. Zdeňka Milatu, zastupitele města Milovice, na jednání valné hromady svazku obcí Mikroregion Polabí, které se koná dne Plnění: Výpis usnesení ZM č. 36a/2014 zaslán předsedovi svazku Mikroregion Polabí dne , prostřednictvím datové schránky. Výpis usnesení č. 36b/2014 ZM společně s materiály na jednání valné hromady Mikroregion Polabí, byl zaslán panu zastupiteli Mgr. Zdeňku Milatovi dne , prostřednictvím u. Usnesení č. 37/2014 schválilo prodej pozemku parc. č. 1209/11, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 25 m 2 v k. ú. Milovice nad Labem, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví Tamary Jelínkové, trvale bytem nám. 30. června 505, Milovice, za těchto podmínek: Strana 7 (celkem 33)

8 - kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (1.000,- Kč/m 2 ), - veškeré náklady spojené s prodejem nemovitosti hradí kupující (náklady na zpracování Kupní smlouvy a Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí, správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a daň z nabytí nemovité věci), - Návrh na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí bude podán po zaplacení celkové kupní ceny. Plnění: Smlouva byla podepsána ze strany města Milovice dne a paní Tamara Jelínková byla dne vyzvána k podpisu smlouvy. Usnesení č. 38/2014 schválilo prodej pozemku parc. č. 1211/23, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 25 m 2 v k. ú. Milovice nad Labem, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví manželů Filipa a Kateřiny Horálkových (do společného jmění manželů), oba trvale bytem Kaštanová 664, Milovice, za těchto podmínek: - kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (1.000,- Kč/m 2 ) a bude uhrazena v šesti měsíčních splátkách, s tím, že správní poplatek spojený s vkladovým řízením do katastru nemovitostí a daň z nabytí nemovité věci budou uhrazeny spolu s poslední splátkou kupní ceny, - veškeré náklady spojené s prodejem nemovitosti hradí kupující (náklady na zpracování Kupní smlouvy a Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí, správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a daň z nabytí nemovité věci), - Návrh na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí bude podán po zaplacení celkové kupní ceny. Plnění: Smlouva byla podepsána ze strany města Milovice dne a manželé Horálkovi byli dne vyzváni k podpisu smlouvy. Usnesení č. 39/2014 schválilo prodej nemovitosti - pozemku st. parc. č. 5243, zastavěná plocha, o výměře 10 m 2 (pozemek vznikl Geometrickým plánem č /2012 z pozemku parc. č ostatní plocha-ostatní komunikace, o celkové výměře m 2, v k. ú. Benátecká Vrutice), z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV Podmokly, za těchto podmínek: - celková kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (1.000,- Kč za 1 m 2 pozemku), - kupující uhradí náklady spojené se zpracováním Geometrického plánu, Kupní smlouvy, Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí, - Město Milovice, jako prodávající, v souladu se zákonem, uhradí daň z nabytí nemovitých věcí. Plnění: Smlouva byla podepsána ze strany města Milovice dne Dále byla Smlouva zaslána společnosti ČEZ Distribuce, a.s., dne , prostřednictvím pošty k podpisu. Usnesení č. 40/2014 schválilo prodej části pozemku parc. č ostatní plocha, jiná plocha a části pozemku parc. č. 993/3 - ostatní plocha, ostatní komunikace o celkové výměře obou částí cca 80 m 2 (přesná výměra bude stanovena po zpracování Geometrického plánu), vše v k. ú. Milovice nad Labem, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví Josefa Janečka, trvale bytem 5. května 33/46, Milovice, za těchto podmínek: - kupní cena je stanovena ve výši 500,- Kč za 1m 2 pozemku, - veškeré náklady spojené s prodejem nemovitosti hradí kupující (náklady na zpracování Geometrického plánu, náklady na zpracování Kupní smlouvy a Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí, správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a daň z nabytí nemovité věci), - Návrh na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí bude podán po zaplacení celkové kupní ceny. Plnění: Výpis usnesení ZM byl zaslán panu Janečkovi dne , prostřednictvím pošty. Oddělení Správy majetku města již zadalo zpracování Geometrického plánu projektantem. Usnesení č. 41/2014 schválilo uzavření Smlouvy o budoucí kupní smlouvě, jejímž předmětem je odkoupení části pozemku v k. ú. Milovice nad Labem, pro možnost realizace stavby Rekonstrukce mostu ev. č. M-01 přes potok Mlynařice, PK parc.č. 190/6 o výměře cca 50 m 2 (přesná výměra bude stanovena Geometrickým plánem po dokončení stavby) z vlastnictví pana Stanislava Kříže, trvale bytem Nymburk, Dlouhá třída 91/23, PSČ , do vlastnictví Města Milovice (za cenu ve výši 100,- Kč za 1 m 2 pozemku) ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Plnění: Smlouva o budoucí kupní smlouvě byla podepsána ze strany města Milovice dne Zaslána panu Stanislavu Křížovi k podpisu dne , prostřednictvím pošty. Strana 8 (celkem 33)

9 Usnesení č. 42/2014 schválilo částky za výkup pozemků v lokalitě fotbalového hřiště z vlastnictví paní Vladimíry Podrazilové a pana Ing. Jiřího Vognera, do vlastnictví Města Milovice, které nově jsou: 100,- Kč/m 2 za pozemek pod komunikací, 120,- Kč/m 2 za pozemek pod tréninkovým hřištěm, 300,- Kč/m 2 za pozemek pod hřištěm, s tím že město Milovice uhradí veškeré náklady spojené s jejich prodejem (náklady na zpracování Kupní smlouvy a Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí, správní poplatek spojený s vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a daň z nabytí nemovité věci). Plnění: Oddělení správy majetku města zpracovává Smlouvu ve spolupráci s právním zástupcem města Milovice. Usnesení č. 43/2014 a) schválilo, v návaznosti na schválení poskytnutí dotace Výborem Regionální rady regionu Střední Čechy, uzavření smlouvy s Regionální radou o poskytnutí dotace ve výši ,- Kč na realizaci projektu registrační číslo CZ.1.15/1.1.00/ Propojení ul. Armádní se silnicí č. II/272 - Benátecká Vrutice - Milovice ve znění, které je přílohou tohoto usnesení, b) konstatuje, že ve schváleném rozpočtu Města Milovice na rok 2014 je, v Propojení ul. Armádní se silnicí II/272, vyčleněna částka ve výši ,- Kč na financování, respekt. spolufinancování výše uvedeného projektu. Plnění: Smlouva byla podepsána ze strany města Milovice a ze strany Regionální rady regionu Střední Čechy, dne Usnesení č. 44/2014 schválilo v souladu s ustanovením 85 písm. j) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Smlouvu o využití přeplatku z úhrady prokazatelné ztráty vzniklé plněním závazku veřejné služby, v systému PID za kalendářní rok 2013 ve výši ,45,- Kč. Přeplatek bude dopravcem použit jako dotace na obnovu investic souvisejících s provozováním veřejné linkové dopravy účelu obnovy vozového parku a k posílení autobusové linky Plnění: Výpis usnesení ZM byl zaslán na OAD Kolín dne , prostřednictvím datové schránky. Na plnění usnesení oddělení Správa majetku města dále pracuje. Usnesení č. 45/2014 schválilo Rozpočtové opatření č. 3/2014/ZM ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Plnění: Rozpočtové opatření č. 3/2014/ZM bylo zveřejněno na webových stránkách Města Milovice dne Dne byl proveden převod finančních prostředků dle schváleného rozpočtového opatření. Usnesení č. 46/2014 vzalo na vědomí Zápis č. 3/2014 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva města, ze dne a Zápis č. 2/2014, z jednání Finančního výboru Zastupitelstva města, ze dne Plnění: Zápis z veřejného jednání ZM č. 4/2014, ze dne byl zaslán elektronicky předsedovi Finančního výboru dne a téhož dne byl zveřejněn na webových stránkách Města Milovice společně se zvukovým záznamem celého jednání. Usnesení č. 47/2014 vzalo na vědomí Zápis č. III/2014, ze dne , z jednání Kontrolního výboru ZM s tím, že paní místostarostkou bylo opakovaně vysvětleno, že nedošlo k porušení Směrnice č. 6/2013 Poskytování dotací z rozpočtu města Milovice. Plnění: Zápis z veřejného jednání ZM č. 4/2014, ze dne byl zaslán elektronicky předsedovi Kontrolního výboru dne a téhož dne byl zveřejněn na webových stránkách Města Milovice společně se zvukovým záznamem celého jednání. Diskuze k návrhu: zaznamenána na CD Strana 9 (celkem 33)

10 Místostarostka města nechala hlasovat o návrhu: Usnesení č. 51/2014 vzalo na vědomí zprávu o plnění předchozích usnesení ZM. Hlasování: pro 12 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Mgr. Zdeněk Milata, Stanislav Melichar, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 0, zdržel se 0. Návrh byl schválen. 2. Návrh závěrečného účtu města Milovice za rok 2013 Starosta města předal slovo vedoucí Ekonomického oddělení paní Marcele Pokorné, která uvedla, že na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů, dle 17 je město povinno zpracovat závěrečný účet po skončení kalendářního roku. V tomto závěrečném účtu jsou obsaženy údaje o plnění rozpočtu příjmů a výdajů v plném členění podle rozpočtové skladby, údaje o hospodaření s majetkem, údaje o čerpání účelových fondů, hospodaření příspěvkových organizací města, vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu a rozpočtu krajů. Města jsou dle tohoto zákona povinny dát přezkoumat hospodaření za uplynulý kalendářní rok. V našem případě přezkoumání hospodaření provedla auditorská firma ATLAS AUDIT s.r.o., Čelákovice dle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí s tímto závěrem: Při přezkoumání hospodaření územního celku Město Milovice za rok 2013 jsme nezjistili žádné chyby a nedostatky. Celá zpráva je součástí závěrečného účtu. Tuto zprávu projednala rada města na svém jednání dne a přijala k tomu usnesení, které je přílohou této zprávy. Návrh závěrečného účtu musí být zveřejněn nejméně po dobu 15 dnů před projednáním v zastupitelstvu města na úřední desce a na webových stránkách města. Připomínky k závěrečnému účtu mohou občané uplatnit buď písemně ve lhůtě stanovené při jeho zveřejnění nebo ústně na zasedání Zastupitelstva města. Projednání závěrečného účtu v souladu s výše uvedeným zákonem se uzavírá vyjádřením: a) souhlasu s celoročním hospodařením, a to bez výhrad, b) souhlasu s výhradami, na základě nichž přijme město opatření potřebná k nápravě zjištěných chyb a nedostatků; přitom vyvodí závěry vůči osobám, které svým jednáním způsobily městu škodu. Města Milovice se týká vyjádření pod bodem a). Návrh závěrečného účtu města za rok 2013 byl projednán finančním výborem dne , Radou města dne a dne byl zveřejněn na úřední desce a na webových stránkách města Milovice. Diskuze k návrhu: zaznamenána na CD Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 52/2014: a) schvaluje závěrečný účet města Milovice za rok 2013, b) souhlasí s celoročním hospodařením města Milovice za rok 2013, a to bez výhrad. Hlasování: pro 10 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Stanislav Melichar, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 1 (Ing. Petr Hůla Ph.D.), zdržel se 1 (Mgr. Zdeněk Milata). Návrh byl schválen. 3. Účetní závěrka města Milovice za rok 2013 Starosta města předal slovo vedoucí Ekonomického oddělení paní Marcele Pokorné, která uvedla, že na základě zákona o účetnictví č. 563/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, 4 odst.8, písm.w) a prováděcí vyhlášky č. 220/2013 Sb., má město povinnost schvalovat účetní závěrku. Dle prováděcí vyhlášky musí být závěrka schválena nejpozději do šesti měsíců ode dne, ke kterému se účetní závěrka sestavuje, tj. do Rada města jmenovala tříčlennou komisi, která připravila podklady pro schválení účetní závěrky města Milovice za rok V příloze máte připojeny tyto podklady: 1) Usnesení komise pro přípravu podkladů pro schválení účetní závěrky města Milovice za rok 2013, 2) Tabulky předložených podkladů a jejich hodnocení dle hledisek posuzování, 3) Tabulka hledisek posuzování, 4) Účetní závěrka 2013 zaslaná v elektronické podobě (tyto materiály jsou přílohou k bodu č. 2 - návrh závěrečného účtu města Milovice za rok 2013). Účetní závěrka města Milovice za rok 2013 byla projednána na finančním výboru dne a v Radě města dne Strana 10 (celkem 33)

11 Diskuze k návrhu: zaznamenána na CD Starosta města nechal hlasovat o návrhu: Usnesení č. 53/2014: schvaluje předloženou účetní závěrku města Milovice za rok 2013 a převod výsledku hospodaření ve schvalovacím řízení v částce ,32,- Kč na účet výsledků hospodaření minulých účetních období. Hlasování: pro 11 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Mgr. Zdeněk Milata, Stanislav Melichar, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 0, zdržel se 1 (Ing. Petr Hůla, Ph.D.). Návrh byl schválen. 4. Rozpočtové opatření č. 6/2014/ZM Vedoucí Ekonomického oddělení paní Marcela Pokorná předložila: Nedaňové příjmy: 3111, Odvody příspěvkových organizací. Příspěvkovým organizacím města Milovice bylo schváleno přerozdělení hospodářských výsledků za rok 2013 s tím, že u 4 PO bylo rozhodnuto o vrácení části zlepšeného HV v celkové výši 800 tis. Kč. Přijaté dotace: 4122 Neinvestiční přijaté transfery od krajů Zastupitelstvo Středočeského kraje schválilo poskytnutí dotací z Fondu podpory dobrovolných hasičů a složek IZS. Města Milovice se týká částka 135 tis. Kč, na nákup zásahových obleků Ostatní investiční přijaté transfery ze státního rozpočtu Tůně Milovice Josefov Dne obdrželo město Milovice Rozhodnutí o poskytnutí dotace ve výši ,- Kč. Ve schváleném rozpočtu města Milovice na rok 2014 byla pouze částka ,- Kč. Tímto dochází pouze k úpravě dle Rozhodnutí. Přírodní zahrada MŠ Kostička Dne obdrželo město Milovice z Ministestva životního prostředí Rozhodnutí o poskytnutí dotace ve výši ,- Kč na akci Přírodní zahrada MŠ Kostička. Tato částka se začleňuje do rozpočtu. VÝDAJE: Výdaje běžné: 3111 Mateřské školy Vrácená částka od příspěvkových organizací bude použita na posílení kapacit MŠ a bude využita dle aktuální potřeby Požární ochrana JPO III Do rozpočtu se zařazuje částka na nákup zásahových obleků, které budou hrazeny z přijaté dotace. Výdaje kapitálové: 2321 Tůně Milovice-Josefov V rozpočtu města Milovice na r bylo počítáno s realizací akce Tůně Milovice - Josefov ve výši 80 tis. Kč. Vzhledem k tomu, že stavební práce byly zahájeny v 2/2014, ZM schválilo rozpočtovým opatřením č.1/2014/zm navýšení položky na tis. Kč, aby byly dodrženy splatnosti faktur do doby obdržení Smlouvy o poskytnutí dotace. Po obdržení Smlouvy se částka pouze upravuje Přírodní zahrada MŠ Kostička V rozpočtu města Milovice na r bylo počítáno s realizací akce Přírodní zahrada MŠ Kostička ve výši 600 tis. Kč (10% předpokládaných finančních nákladů dle Žádosti o dotaci). Z důvodu obdržené Smlouvy o poskytnutí dotace se částka zařazuje do rozpočtu i na stranu výdajů Hydroizolace budov ZŠ V rozpočtu města Milovice na r bylo počítáno s realizací akce Hydroizolace základu budovy ZŠ T. G.. M. v ul. Pionýrů 54 ve výši tis. Kč a s realizací akce Izolace základu kotelny v budově č. p. 581 ve výši 220 tis. Kč. Provedeným výběrovým řízením byly vysoutěženy částky tis. Kč (ZŠ čp. 54) a 500 tis. Kč (ZŠ čp. 581). Potřebné prostředky ve výši 280 tis Kč na stavbu Izolace základu kotelny v budově čp. 581 budou přesunuty ze stavby Hydroizolace základu budovy ZŠ T. G,.M., v ul. Pionýrů 54. Rozpočtovým opatřením se výsledek hospodaření a financování nemění. Návrh Rozpočtového opatření byl částečně projednán na jednání finančního výboru dne a dále bude ještě předložen dne a na jednání rady města bude předložen dne K výše uvedenému návrhu předložila místostarostka protinávrh: Do původního rozpočtového opatření začlení do rozpočtových příjmů do položky: 4122 Neinvestiční přijaté transfery od krajů restaurování pomníků obětem 1.sv. války v části Benátecké Strana 11 (celkem 33)

12 Vrutice ve výši Kč. Tuto samou částku zároveň navrhla začlenit do rozpočtových výdajů do položky Pořízení,zachování a obnova hodnot místního kulturního,národního a historického povědomí. Zároveň informovala členy ZM s návrhem posílit kapacity MŠ celkem na 640 míst a to v souvislosti s výsledky posledních zápisů dětí do MŠ. Navrhla posílení navýšení kapacity MŠ U dvou veverek v ul. Komenského, č. p. 581, Milovice Mladá, navrhla navýšení kapacity o 2 oddělení po 25 dětech, a to k termínu od Z důvodu zajištění mzdových nákladů na pedagogický i nepedagogický personál v nově otevřených třídách bude během měsíce června podána žádost o změnu zápisu. Před zahájením provozu bude nutné částečně zrekonstruovat sociální zařízení, tak, aby prostory splňovaly požadavky stanovené vyhláškou č. 410/2005 Sb., o hygienických požadavcích na prostory a provoz zařízení a provozoven pro výchovu a vzdělávání dětí a mladistvých. Pobyt dětí venku na přilehlé školní zahradě bude upraven vnitřním předpisem p. o., který stanoví rozpis pobytu na zahradě pro jednotlivé třídy MŠ. Stravování dětí nově otevřených tříd bude zajištěno v jídelně a výdejně stravy v I. PP budovy, ul. Komenského, č. p. 581, která je prostorově i hygienicky vyhovující. Úpravy soc. zařízení budou financovány zřizovatelem, na vybavení tříd bude p. o., převeden příspěvek. Na základě výše uvedeného navrhla, aby původní rozpočtové výdaje z položky Odvody příspěvkových organizací byly rozděleny takto: Oprava budovy ZŠ č. p. 581, ul. Komenského, 300. tis. Kč a položka ZŠ a MŠ Juventa 500 tis. Kč. Diskuze k návrhu: zaznamenána na CD Pan starosta nechal hlasovat o návrhu ukončení rozpravy Usnesení č. 54/2014: schválilo ukončení rozpravy. Hlasování: pro 12 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Mgr. Zdeněk Milata, Stanislav Melichar, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 0, zdržel se 0. Návrh byl schválen. Starosta města nechal hlasovat o protinávrhu paní místostarostky: Usnesení č. 55/2014: schválilo Rozpočtové opatření č. 6/2014/ZM ve znění, které je přílohou tohoto usnesení. Hlasování: pro 12 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Mgr. Zdeněk Milata, Stanislav Melichar, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková, PhDr. Jitka Malá, Ph.D.), proti 0, zdržel se 0. Návrh byl schválen pan Radek Wenzl opustil veřejné jednání ZM 5. Návrh na prodej pozemku parc. č. 5055, v k. ú. Benátecká Vrutice Starosta města uvedl, že v souladu s usnesením Rady města č. 285/2014, ze dne , byl dne zveřejněn na Úřední desce MěÚ Milovice Záměr o prodeji nemovitosti - pozemku parc. č. 5055, v k. ú. Benátecká Vrutice, v tomto znění: ZÁMĚR O PRODEJI NEMOVITOSTI Pozemku parc. č ostatní plocha-jiná plocha, o výměře 32 m 2 v k. ú. Benátecká Vrutice, zapsaného na LV č. 1 pro obec Milovice, katastrální území Benátecká Vrutice, vedeném u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk. Na předmětném pozemku byla, v rámci stavby MILOVICE, ul. Topolová, č. parc. 489 kabel VN, TS Eltraf, kabel NN vybudována TS ELTRAF, která je ve vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV - Podmokly. Předmětný pozemek se nachází v ul. Topolová, v části Mladá a podle schváleného Územního plánu města Milovice (Změna č. 2) je umístěn v zóně OV 1 Všeobecně obytné území. K prodeji se stanovují tyto podmínky: kupujícím je společnost ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV - Podmokly, celková kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (523,052,- Kč za 1 m 2 pozemku). Kupní cena je stanovena podle Znaleckého posudku č. 5969/89/14, ze dne , kupující uhradí náklady spojené se zpracováním Kupní smlouvy, Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí, Město Milovice, jako prodávající, v souladu se zákonem, uhradí daň z nabytí nemovitých věcí. Strana 12 (celkem 33)

13 Město Milovice, jako prodávající, v souladu se zákonem, uhradí daň z nabytí nemovitých věcí. Termín pro doručení připomínek nebo námitek k Záměru skončil dne v 11:30 hodin v podatelně MěÚ Milovice, ve stanoveném termínu nebyla doručena žádná připomínka, ani námitka. Na základě výše uvedeného Rada města doporučuje Zastupitelstvu města prodej předmětného pozemku schválit. Dosavadní přijatá usnesení RM, ZM: Usnesení RM č. 285/2014, ze dne : schválila zveřejnění Záměru o prodeji nemovitosti - pozemku parc.č ostatní plocha-jiná plocha o výměře 32 m 2 v k. ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV - Podmokly, ve znění které je přílohou tohoto usnesení. Usnesení RM č. 345/2014, ze dne : a) konstatuje, že ke zveřejněnému Záměru o prodeji nemovitosti - pozemku parc. č ostatní plocha-jiná plocha o výměře 32 m 2 v k.ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV - Podmokly, nebyla v termínu stanoveném Záměrem doručena žádná připomínka ani námitka, b) doporučuje Zastupitelstvu města schválit prodej nemovitosti - pozemku parc. č ostatní plocha-jiná plocha o výměře 32 m 2 v k.ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV Podmokly, za těchto podmínek: - celková kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (523,052,- Kč za 1 m 2 pozemku). Kupní cena je stanovena podle Znaleckého posudku č. 5969/89/14, ze dne , - kupující uhradí náklady spojené se zpracováním Kupní smlouvy, Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí, - Město Milovice, jako prodávající, v souladu se zákonem, uhradí daň z nabytí nemovitých věcí. Stanovisko k návrhu: Nebylo vyžádáno. Vztah k rozpočtu Částka ve výši ,- Kč bude příjmem do rozpočtu města v roce 2014 (kupní cena ve výši ,- Kč po odečtu 670,- Kč, to je daně z nabytí nemovitých věcí ve výši 4 % z kupní ceny). Diskuze k návrhu: zaznamenána na CD Starosta města nechal hlasovat o protinávrhu pana Mgr. Zdeňka Milaty: Protinávrh usnesení schválilo prodej nemovitosti - pozemku parc. č ostatní plocha-jiná plocha o výměře 32 m 2 v k. ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV - Podmokly, za těchto podmínek: - celková kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (1.000,- Kč za 1 m 2 pozemku). Kupní cena je stanovena podle Znaleckého posudku č. 5969/89/14, ze dne , - kupující uhradí náklady spojené se zpracováním Kupní smlouvy, Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí. Hlasování: pro 1 (Mgr. Zdeněk Milata), proti 9 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Stanislav Melichar, Michal Janata, Jitka Sudková), zdržel se 2 (Mgr. Ludmila Šimková, Radek Wenzl). Návrh nebyl schválen. Starosta města nechal hlasovat o původním návrhu: Usnesení č. 56/2014 schválilo prodej nemovitosti - pozemku parc. č ostatní plocha-jiná plocha o výměře 32 m 2 v k. ú. Benátecká Vrutice, z vlastnictví Města Milovice do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ , Teplická 874/8, Děčín IV - Podmokly, za těchto podmínek: - celková kupní cena je stanovena ve výši ,- Kč (523,052,- Kč za 1 m 2 pozemku). Kupní cena je stanovena podle Znaleckého posudku č. 5969/89/14, ze dne , Strana 13 (celkem 33)

14 - kupující uhradí náklady spojené se zpracováním Kupní smlouvy, Návrhu na vkladové řízení o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí a správní poplatek spojený se vkladovým řízením o převodu vlastnického práva v katastru nemovitostí. Hlasování: pro 11 (Lukáš Pilc, Stanislav Horčík, Radek Wenzl, Ing. Petr Hůla, Ph.D., Marcela Říhová, JUDr. Ivana Weigandová, Ing. Jiří Hlaváček, Stanislav Melichar, Mgr. Ludmila Šimková, Michal Janata, Jitka Sudková), proti 0, zdržel se 1 (Mgr. Zdeněk Milata). Návrh byl schválen. 6. Návrh na uzavření Kupní smlouvy a Plánovací smlouvy mezi Městem Milovice a společností Centrum zdraví Milovice spol. s r.o., týkající se prodeje části pozemku parc. č. 1416/1, v k.ú. Benátecká Vrutice Starosta města uvedl, že na základě Záměru, na vybudování zdravotnického zařízení CENTRUM ZDRAVÍ MILOVICE - novostavba polikliniky předloženého PharmDr. Pavlínou Tumovou MBA, jednatelkou společnosti Centrum zdraví Milovice, s.r.o., v souladu s usnesením Zastupitelstva města č. 26/2013, ze dne a v souladu s usnesením Rady města č. 215/2014, ze dne , byl dne na Úřední desce MěÚ Milovice zveřejněn Záměr o uzavření Kupní smlouvy o prodeji části pozemku parc.č. 1416/1 v k. ú. Benátecká Vrutice, mezi Městem Milovice (jako prodávajícím) a společností Centrum zdraví Milovice, s. r. o. (jako kupující). ZÁMĚR O UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY O PRODEJI NEMOVITOSTI v níže uvedeném znění: K U P N Í S M LO U V A Smluvní strany: Město Milovice IČ: se sídlem: Milovice, nám. 30. června 508, PSČ zastoupené starostou města Lukášem Pilcem bankovní spojení: GE Money Bank, a.s., č. účtu /0600 na straně jedné jako prodávající a Centrum zdraví Milovice, s.r.o. IČ: se sídlem: Praha 10 - Štěrboholy, Hrušovská 476/25, PSČ zapsána v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka jejímž jménem jedná jednatelka společnosti PharmDr. Pavlína Tumová MBA na straně druhé jako kupující uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, tuto kupní smlouvu (dále též smlouva ): Čl. I. Předmět prodeje 1) Prodávající prohlašuje, že je vlastníkem pozemku parc.č. 1416/1, ostatní plocha, jiná plocha, o výměře m 2 v katastrálním území Benátecká Vrutice, zapsaným na LV č. 1 u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk. 2) Geometrickým plánem č /2013 zpracovaným společností GEOline, s.r.o., Štěrboholská 44, Praha 10, ověřeným Ing. Milanem Halaburtem dne , pod číslem 89/2013, schváleným Katastrálním úřadem pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk dne , pod číslem 1391/2013 byl od pozemku parc.č. 1416/1 oddělen pozemek, nově označen jako parc.č. 1416/58 ostatní plocha, jiná plocha, k.ú. Benátecká Vrutice o výměře m 2, dosud v KN nezapsaný, a tato oddělená část je předmětem koupě a prodeje. Uvedený Geometrický plán je nedílnou Přílohou č. 1 této smlouvy. 3) Souhlas s dělením pozemku podle uvedeného Geometrického plánu vydal Stavební úřad Městského úřadu Milovice dne , pod č.j. SÚ/482/14/Lan. 4) Prodávající tímto prodává pozemek parc.č. 1416/58 ostatní plocha, jiná plocha, k.ú. Benátecká Vrutice (dále jen Nemovitost) za dohodnutou kupní cenu kupující a kupující tuto Nemovitost přijímá do svého vlastnictví se všemi právy a povinnostmi, se kterými prodávající Nemovitost užíval či byl oprávněn užívat, součástmi a příslušenstvím, a to ve stavu, v jakém se nachází ke dni uzavření této kupní smlouvy. Čl. II. Kupní cena, splatnost 1) Prodávající a kupující se dohodli, že kupní cena za 1 m 2 pozemku činí 400,- Kč, tj. kupní cena celé Nemovitosti činí ,- Kč (slovy: dvamilionysedmsetčtyřitisícčtyřista korun českých). 2) Celou kupní cenu ve výši ,- Kč se zavazuje kupující uhradit nejpozději do 30 dnů ode dne podpisu této smlouvy, převodem na účet prodávajícího, uvedený v záhlaví této smlouvy, variabilní symbol VS ) V případě, že kupující nevybuduje zdravotnické zařízení v souladu s ustanovením článku IV. odst. 1) této smlouvy, doplatí kupující rozdíl mezi zaplacenou kupní cenou a cenou stanovenou podle Odhadu tržní hodnoty Strana 14 (celkem 33)

15 majetku č. 3/2012 ing. Aleše Smetáka ze dne , který stanovil jako cenu obvyklou v čase a místě ve výši 1.065,- Kč za 1 m 2 pozemku. Znalecký posudek je volnou přílohou této smlouvy, a to Přílohou č. 2. Uvedený rozdíl kupní ceny kupující zaplatí bezhotovostním převodem na účet prodávajícího do 30 dnů ode dne marného vypršení lhůty dle čl. IV. odst. 1 této smlouvy. V případě prodlení kupující uhradí prodávajícímu smluvní pokutu ve výši 1.000,- Kč za každý i započatý týden prodlení. 4) Výše kupní ceny za 1 m 2 pozemku, uvedená v odst. 1 tohoto článku, a ustanovení o doplatku kupní ceny, uvedené v odst. 3 tohoto článku je v souladu s usnesením Zastupitelstva města Milovice č. 26/2013, které zastupitelstvo přijalo na svém jednání č. 2/2013 konaném dne ) Návrh na zahájení řízení o vkladu vlastnického práva a zápisu geometrického plánu do veřejného seznamu (dále jen katastr nemovitostí) podá prodávající do 10 (deseti) pracovních dnů ode dne úplného zaplacení kupní ceny uvedené v odst. 1) a 2) tohoto článku. 6) Provedením vkladu vlastnického práva podle této smlouvy se rozumí den zápisu vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí. Čl. III. Prohlášení smluvních stran 1) Prodávající prohlašuje, že: seznámil kupující s právním stavem Nemovitosti, na Nemovitosti neváznou žádné dluhy, věcná břemena, zástavní práva, práva z nájemních smluv ani jiné právní závady bez rozdílu, zda se zapisují do katastru nemovitostí či nikoliv. Výjimkou jsou podzemní inženýrské sítě, zakreslené ve výkresu SITUACE zpracovaném projektantem Patrik Hoffman architektonická kancelář, Kroftova 10, Praha 5 - Smíchov. Uvedený výkres je Přílohou č. 4 této smlouvy, Nemovitost není jakýmkoli způsobem zatížena, ani ohledně ní nebyly uzavřeny žádné kupní, darovací či jiné smlouvy, které by jakkoli omezovaly či znemožňovaly nabytí vlastnického práva k Nemovitosti kupující, ani tato Nemovitost nebyla užita jako nepeněžitý vklad do základního kapitálu obchodní společnosti nebo družstva, nejsou mu známy žádné vady, na něž kupující neupozornil, je jediným a řádným vlastníkem Nemovitosti, počínaje dnem podpisu této smlouvy neuzavře smlouvu o převodu nemovitosti na další osobu nebo jakoukoli jinou smlouvu zatěžující Nemovitost zástavním právem, věcným břemenem nebo nájemním právem, ke dni podpisu této smlouvy neváznou na Nemovitosti žádné povinnosti vzniklé zejména z porušení správních a daňových předpisů, do doby podpisu smlouvy nezatajil kupující žádnou jemu známou skutečnost týkající se Nemovitosti, o níž by se dalo předpokládat, že by v případě, že by kupující o ní věděl, mohla ovlivnit rozhodnutí kupující uzavřít tuto smlouvu, do doby podpisu smlouvy si není vědom toho, že by byla podána žaloba týkající se Nemovitosti, nebo že by probíhalo správní řízení, rozhodčí či jiné řízení před soudem či jakýmkoliv státním či samosprávným orgánem nebo rozhodčím soudem, způsobilé Nemovitost nebo výkon vlastnického práva k ní nepříznivě ovlivnit, ani že si není vědom žádného sporu týkajícího se Nemovitosti způsobilého kupující nepříznivě ovlivnit, ke dni podpisu smlouvy stát nemá vůči němu daňovou pohledávku (včetně jejího příslušenství), na základě které může vzniknout zákonné zástavní právo v případech uvedených v daňovém řádu, a dále že mu nebylo do podpisu smlouvy doručeno žádné rozhodnutí správce daně o uplatnění rozsahu zástavního práva k Nemovitosti dle téhož zákonného ustanovení, 2) Kupující prohlašuje, že si Nemovitost prohlédla, že se seznámila s jejím faktickým a právním stavem, a v tomto stavu ji také kupuje a přijímá, Prodávající se zavazuje předat a kupující se zavazuje Nemovitost převzít na základě předávacího protokolu do 15 (patnácti) kalendářních dnů ode dne vkladu vlastnického práva ve prospěch kupující. O tomto bude sepsán předávací protokol. Kupující může od této smlouvy odstoupit v případě, že na Nemovitosti bude váznout zástavní právo, nebo věcné právo nebo břemeno nebo jiné právo ve prospěch třetí osoby, prohlášení prodávajícího uvedená v čl. III. smlouvy se ukážou být nepravdivá a jejich nepříznivý účinek na Nemovitost nebude prodávajícím odstraněn ani na základě písemné výzvy kupující v termínu stanoveném ve výzvě, který nesmí být kratší než 30 dní, nedojde do 5 (pěti) měsíců ode dne podání návrhu na vklad vlastnického práva u příslušného katastrálního úřadu k vkladu vlastnického práva k Nemovitosti ve prospěch kupující, pokud se strany nedohodnou jinak, Prodávající může od této smlouvy odstoupit v případě, že nedojde do 5 (pěti) měsíců ode dne podání návrhu na vklad vlastnického práva u příslušného katastrálního úřadu k vkladu vlastnického práva k Nemovitosti ve prospěch kupující, pokud se strany nedohodnou jinak, Strana 15 (celkem 33)

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 4/2014 ze dne 12. 5. 2014

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Smluvní strany: Město Milovice IČ: 002 39 453 se sídlem: Milovice, nám. 30. června 508, PSČ 289 24 zastoupené starostou města Lukášem Pilcem bankovní spojení: GE Money Bank, a.s.,

Více

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ Kancelář starosty tel ,

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ Kancelář starosty tel , Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář starosty tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Zápis z jednání Rady města Milovice č. 15/2014 konaného dne 2. 6. 2014

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Zápis č. 2/2013 z veřejného jednání Zastupitelstva Města Milovice č. 2/2013, konaného

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2014 ze dne 15. 9. 2014

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 5/2013 ze dne 9. 9. 2013 Usnesení

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 8/2014 ze dne 15. 12. 2014

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 7/2013 ze dne 3. 12. 2013

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z veřejného jednání Zastupitelstva města Milovice č. 2/2016 ze dne 18. 4.

Více

Město MILOVICE Kancelář Městského úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář Městského úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář Městského úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z mimořádného jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2015

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE Kupní smlouva číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE-12-6005020 uzavřená podle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") I. SMLUVNÍ STRANY ČEZ Distribuce,

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z jednání Zastupitelstva města Milovice č. 3/2015 ze dne 20. 4. 2015

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 23.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: OSM Termín konání: 06.12.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy pan Konečný Projednáno a doporučeno: RM 22.11.2016

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 č. ZM 12/2018 u p r a v e n á v e r z e Závěrečný účet Města Kynšperk nad Ohří za rok 2017, který tvoří přílohy

Více

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762 Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor

Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor str. 1 / 7 Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor Naše č.j.: MUUO/35805/2017/MPO/pk Vyřizuje: Polakovičová Eva Číslo spisu: 2792/2017 Tel: 465514262 Poč. listů: 1 E-mail: polakovicova@muuo.cz Záměr

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Rekonstrukce domu čp čp v ulici Husitská

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Rekonstrukce domu čp čp v ulici Husitská MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc Ludmila

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Podklady na zasedání ZM dne: 15.08.2019 Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se

Více

Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z veřejného jednání Zastupitelstva města Milovice č. 5/2016 ze dne 28. 11.

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 11. 10. 2012 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 20.09.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 1756 k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DZMYI* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: 00300535, CZ00300535 Číslo

Více

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zásady stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zastupitelstvo města Planá schválilo dne 21. 03. 2018 tyto zásady, kterými se stanovuje postup při prodeji nemovitostí ve vlastnictví

Více

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 10. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2/1 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2/1 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 35 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc.

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 5. 2014 Usnesení 752/2014 - ZM 31 ze dne 22. 5. 2014 Kontrola plnění usnesení 1. nepřijalo ke kontrole plnění usnesení k 22.5.2014

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-16-010-17 ze dne 24.1.2017 Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. Modřany 1 6. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015:

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015: O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část Důvodová zpráva - Odkoupení pozemku - nová rolbárna ZS Majetkoprávní dořešení části stavby rolbárny na části pozemku ve vlastnictví ČR, s právem hospodaření pro Povodí Vltavy, s.p. 1. Úvodní část V rámci

Více

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 13.12.2018 Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Materiál č. 04/OM/04, příloha č. 5 č. / /OM uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz

Více

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.11.2017 OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI

SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI Smluvní strany: Pan/í., r.č.., trvale bytem... dále oba jen jako Prodávající na straně jedné a Pan/í., r.č.., trvale bytem... dále jen jako Kupující na straně druhé, uzavírají

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a MMPr-SML/.../2016 SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ uzavřená podle ust. 1785 zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné

KUPNÍ SMLOUVA. kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné KUPNÍ SMLOUVA kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné KOVOHUTĚ HOLDING DT, a.s. se sídlem: Čelákovice, Křižíkova 270, PSČ: 250 88 IČ: 46357033

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

USNESENÍ z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2010 ze dne

USNESENÍ z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2010 ze dne Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel. a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax: 325577203, 325577403, email: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 11.2012 Bod pořadu jednání: Věc: : Majetkoprávní operace odbor strategického rozvoje a dotací Zpracoval: Irena Weinerová

Více

Doložka Tato smlouva byla schválena Zastupitelstvem města Brna na zasedání č. Z7/22 dne likvidátor

Doložka Tato smlouva byla schválena Zastupitelstvem města Brna na zasedání č. Z7/22 dne likvidátor 5416023838 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: LACRUM Brno, státní podnik

Více

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849 1. Agrovysočina, a.s. se sídlem Zarybník 516, 594 42 Měřín zastoupená ing.gabrielem Večeřou, předsedou představenstva IČ: 469 00 721 bankovní spojení: Komerční banka, a.s., číslo účtu: 2200751/0100 a zapsaná

Více

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103)

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103) 1 U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 27. září 2016 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

KUPNÍ SMLOUVU O PŘEVODU POZEMKŮ /dle ustanovení 2128 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění/

KUPNÍ SMLOUVU O PŘEVODU POZEMKŮ /dle ustanovení 2128 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění/ KUPNÍ SMLOUVA O PŘEVODU POZEMKŮ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely tyto smluvní strany Obec Pertoltice pod Ralskem IČ: 000672912 se sídlem Pertoltice pod Ralskem 165, PSČ 471 24 zastoupen Petrem

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ Kancelář úřadu tel ,

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ Kancelář úřadu tel , Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář úřadu tel. 325 57 00, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Zápis z jednání Rady města Milovice č. 40/206 konaného dne 8. 2. 206 od 6:30

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Bukovice, IČ: 00653675 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smlouva č. 2013/ Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smlouva č. 2013/ Smluvní strany: Smlouva č. 2013/ KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1) Lázně Poděbrady, a.s., 1Č 45147833, se sídlem Poděbrady, Jiřího nám. 39, 290 01, zastoupené Ing. Jiřím Odcházelem, MBA, PhD. - předsedou představenstva

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34 zastoupené

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Název materiálu: Odkoupení pozemků parc.č. 863 a 870/2 k.ú. Daliměřice

Název materiálu: Odkoupení pozemků parc.č. 863 a 870/2 k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.05.2019 Název materiálu: Odkoupení pozemků parc.č. 863 a 870/2 k.ú. Daliměřice Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z veřejného jednání Zastupitelstva města Milovice č. 3/2018 ze dne 14. 5.

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-32-011-14 ze dne 16.9.2014 Prodej části pozemku parc. č. 786/3 v k. ú. Komořany při ulici U Vlečky 3 2. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milovice č. 7/2014 ze dne

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 2. 4. 2015. Odbor správy majetku. Prodej pozemku parc.č. st. 1625/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 2. 4. 2015. Odbor správy majetku. Prodej pozemku parc.č. st. 1625/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 2. 4. 2015 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Radka Ondriášová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

I. Důvodová zpráva 1. Úvodní část "ZM s c h v a l u j e práce v nemovitosti VSK jsou dokončeny, je navrhováno kupní smlouvu uzavřít již nyní.

I. Důvodová zpráva 1. Úvodní část ZM s c h v a l u j e práce v nemovitosti VSK jsou dokončeny, je navrhováno kupní smlouvu uzavřít již nyní. I. Důvodová zpráva - Schválení kupní smlouvy s VSK Č.K. Rozhodnutí ve věci schválení vlastní kupní smlouvy navazující na již schválenou a podepsanou budoucí smlouvu kupní reg. č. 434/212/OSM ze dne 11.6.2012,

Více

Kupní smlouva. jako prodávající na straně jedné,

Kupní smlouva. jako prodávající na straně jedné, Kupní smlouva Níže podepsaní účastníci, a to STAFIN Nepomucká s.r.o. IČ: 28001834, se sídlem Edvarda Beneše 590/31, 301 00 Plzeň zapsaná do obchodního rejstříku vedeného Krajským soudem v Plzni, v oddílu

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So Zápis č. Z-17-03 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel Soukup, Jiří Šindelář, Zdeněk Vašíček, Ing. Vladimír

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00EO8V5* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: Číslo účtu: Zastoupen: 00300535,

Více

Kupní smlouva na nemovitou věc

Kupní smlouva na nemovitou věc Kupní smlouva na nemovitou věc uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 Obec Bystřice

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více