Zápis. z 23. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 23. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady"

Transkript

1 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 23. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin Charvát, Jan Řehounek, Jakub Rychtecký, Helena Dvořáčková, Jaroslav Menšík, Libor Slezák, František Weisbauer, Dušan Salfický, Vítězslav Novohradský (L. Slezák příchod 09:50hod) (V. Novohradský odchod 11:00hod) Leoš Martínek, interní audit Radim Jelínek, vedoucí kanceláře primátora Michal Zitko, tajemník magistrátu Omluveni: Vladimír Ninger, Jiří Rozinek I. Schválení programu schůze Na začátku schůze byla předkladatelkou stažena zpráva č. 24. a nově zařazena zpráva č. 29. Program 23. řádné schůze rady města byl s výše uvedenými změnami schválen takto: (pro 7, nehl 1) 1. Mezinárodní architektonická soutěž - MAS Dukla (prezentace) P: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie Z: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie Miroslav Janovský, odbor rozvoje a strategie 2. Poskytnutí daru, dotace z rezerv Rady, primátora a náměstků P: Jiří Rozinek, náměstek primátora Z: Václav Brož, vedoucí ekonomického odboru Renata Hochmanová, odbor ekonomický Monika Denková, odbor ekonomický 3. Smlouva o koupi a úplatném vypořádání majetkových práv ke stavbě P: Jiří Rozinek, náměstek primátora Z: Vladimír Bakajsa, vedoucí odboru dopravy 23. řádná schůze dne Strana 1 (celkem 27)

2 4. Smlouva o výpůjčce bytu P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Z: Ivana Srbová, odbor majetku a investic Šárka Kolovratníková, odbor majetku a investic 5. Změny v nájemních smlouvách a smlouvách o výpůjčce P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Z: Ivana Srbová, odbor majetku a investic Edita Šklíbová, odbor majetku a investic 6. Záměr prodeje objektu k bydlení včetně pozemku v ul. U Trojice č.p. 564 P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Z: Ivana Srbová, odbor majetku a investic Bohuslava Hrdá, odbor majetku a investic 7. Přenechání nebytových prostor Městské policii P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Z: Ivana Srbová, odbor majetku a investic Edita Šklíbová, odbor majetku a investic 8. Doporučení vybraných žadatelů k nájmu bytů v majetku města P: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Z: Ivana Srbová, odbor majetku a investic Šárka Kolovratníková, odbor majetku a investic 9. Schválení kapacit v pobytových službách sociální péče Domova pro seniory U Kostelíčka Pardubice P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora Z: Iva Bartošová, odbor sociálních věcí Martina Burdová, odbor sociálních věcí 10. Stanovení kritérií obce pro určení nároku na dávku doplatek na bydlení P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora Z: Iva Bartošová, odbor sociálních věcí 11. Žádost o poskytnutí dotace Pardubického kraje na činnost a provoz TIC pro rok 2015 P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora Z: Lucie Břízová, odbor školství, kultury a sportu 12. Přijetí daru ve prospěch statutárního města Pardubice P: Jakub Rychtecký, náměstek primátora Z: Lucie Břízová, odbor školství, kultury a sportu Jana Fiedlerová, odbor školství, kultury a sportu 13. Nájemní smlouva s Východočeskou galerií v Pardubicích P: Martin Charvát, primátor města Pardubic Z: Aleš Uchytil, kancelář tajemníka 14. Schválení užití znaku města Pardubic P: Radim Jelínek, vedoucí kanceláře primátora Z: Hana Svobodová, kancelář primátora 23. řádná schůze dne Strana 2 (celkem 27)

3 15. Změna v komisi pro sociální a zdravotní věci RmP P: Radim Jelínek, vedoucí kanceláře primátora Z: Alena Pešková, kancelář primátora Nikola Jiráková, kancelář primátora 16. Organizační řád P: Jiří Turek, vedoucí kanceláře tajemníka Z: Jiří Turek, vedoucí kanceláře tajemníka 17. Program mimořádné valné hromady EBA a.s. P: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie Z: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie 18. Zadávací podmínky a hodnotící komise v rámci zadávacího řízení P: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie Z: Karolína Vopršalová, odbor rozvoje a strategie Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie 19. Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů P: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie Z: Karolína Vopršalová, odbor rozvoje a strategie Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie 20. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Pardubického kraje na projekt Sportovní hry MŠ 2015 P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Lukáš Dvořák, odbor školství, kultury a sportu Petra Šnejdrová, odbor školství, kultury a sportu 21. Dotace a granty z Programu podpory kultury P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Iva Kamenická, odbor školství, kultury a sportu 22. Odpisový plán dlouhodobého hmotného majetku Kulturního centra Pardubice P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Lukáš Dvořák, odbor školství, kultury a sportu 23. Smlouva o vzájemné spolupráci P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Lucie Břízová, odbor školství, kultury a sportu 24. Stanovisko města ke vzniku soukromé základní školy v Pardubicích - STAŽENO P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Olga Havlíková, odbor školství, kultury a sportu 23. řádná schůze dne Strana 3 (celkem 27)

4 25. Souhlas zřizovatele s podáním žádosti o dotaci z rozvojového programu MŠMT P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Olga Havlíková, odbor školství, kultury a sportu 26. Odpisové plány dlouhodobého hmotného majetku příspěvkových organizací ve školství P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Lukáš Dvořák, odbor školství, kultury a sportu Jana Harvánková, odbor školství, kultury a sportu 27. Dodatek ke smlouvě o poskytování služeb P: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Z: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Iveta Skládalová, odbor školství, kultury a sportu 28. Poskytnutí věcného daru P: Rostislav Hübl, ředitel MpP Z: Václav Brynych, 2. zástupce ředitele MpP 29. Program valné hromady společnosti VAK Chrudim a.s. P: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie Z: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie 30. Diskuse Informativní zprávy: Zahraniční služební cesta Bełchatów, Polsko, Dny města Belchatowa ve dnech P: Radim Jelínek, vedoucí kanceláře primátora Z: Hana Svobodová, kancelář primátora Aktualizace projektových záměrů ITI P: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie Z: Miroslav Janovský, odbor rozvoje a strategie Dodatečně členové rady obdrželi: - Zprávu č. 1 Mezinárodní architektonická soutěž - MAS Dukla (prezentace) - Zprávu č. 17 Program mimořádné valné hromady EBA a.s. - Informativní zprávu Aktualizace projektových záměrů ITI - Novou zprávu č. 29 Program valné hromady společnosti VAK Chrudim a.s. Na stůl členové rady obdrželi: - Ke zprávě č úpravu přílohy důvodové zprávy k návrhu usnesení č řádná schůze dne Strana 4 (celkem 27)

5 II. Schválení usnesení z 22. mimořádné schůze RmP a jmenování ověřovatelů z 23. řádné schůze Rady města Pardubic Usnesení z předešlé 22. mimořádné schůze RmP byla s c h v á l e n a. Ověřovateli zápisu z 23. řádné schůze RmP byli jmenování: Jakub Rychtecký Dušan Salfický III. Pořadí projednávaných zpráv 1. Mezinárodní architektonická soutěž - MAS Dukla (prezentace) Zpravodaj: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie - Zprávu uvedl M. Janovský (ORS), přivítal I. Kovačeviče (zástupce firmy CCEA), který prezentoval přípravy urbanisticko-architektonické soutěže. V následné diskusi řešeny otázky získání dotace, výběru vítěze soutěže, nutnost dodržování parametrů a jeden z hlavních úkolů zabývat se propojením ZŠ Gorkého s atletickým areálem, zejména řešena otázka omezení dopravy. Přijaté usnesení č. 1170/2015 (pro 8, nehl. 1) S o u h l a s í s prezentací Mezinárodní architektonické soutěže MAS Dukla na nejbližším jednání zastupitelstva. 2. Poskytnutí daru, dotace z rezerv Rady, primátora a náměstků Zpravodaj: Martin Charvát, primátor města Pardubic - Okomentoval předložené návrhy na usnesení. Následná diskuse se týkala především návrhu č. 1 Dance Studia HPM v Pardubicích. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1171/2015 (pro 8, nehl. 1) 23. řádná schůze dne Strana 5 (celkem 27)

6 na návrh porady vedení dne poskytnutí dotace Dance Studio HPM v Pardubicích, Dlouhá 216, Mikulovice, IČ , na účast a reprezentaci na Tanečním festivalu ve Švédsku, ve výši Kč 50,0 tis. z rezervy Rady. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1172/2015 (pro 8, nehl. 1) na návrh porady vedení dne poskytnutí dotace Okresnímu mysliveckému spolku Pardubice, Hůrka 1789, Pardubice, IČ , na uspořádání XXIV. ročníku Memoriálu Františka Bajera ve střelbě na TRAP a VII. ročníku Kozap cup ve střelbě na loveckém kole, ve výši Kč 5,0 tis. z rezervy nám. Rychteckého. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1173/2015 (pro 8, nehl. 1) na návrh porady vedení dne poskytnutí finančního daru *****, v celkové výši Kč 20,0 tis. a to: z rezervy primátora Kč 8,0 tis. a z rezervy každého náměstka po Kč 3,0 tis. 3. Smlouva o koupi a úplatném vypořádání majetkových práv ke stavbě Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátora Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1174/2015 (pro 8, nehl. 1) Uzavření smlouvy o koupi a úplatném vypořádání majetkových práv ke stavbě mezi statutárním městěm Pardubice, Pernštýnské nám. 1, Pardubice, IČ: a firmou Stavconsult Projekt a.s., se sídlem Praha 2, Vinohradská 365/10, IČ: Kupní smlouva je přílohou usnesení. 23. řádná schůze dne Strana 6 (celkem 27)

7 4. Smlouva o výpůjčce bytu Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - Upřesnila, že se jedná pouze o prodloužení smlouvy za stejných podmínek. Přijaté usnesení č. 1175/2015 (pro 9) uzavření smlouvy o výpůjčce k bytu č. ***** o velikosti 3+1 (93,76 m 2 ) v domě čp. *****, *****, s panem *****, nar. *****, státním příslušníkem Ukrajiny, trvale bytem Dražkovice čp. 25, Pardubice, povolení k trvalému pobytu , vydané MV ČR Pardubice dne a paní *****, nar. *****, státní příslušník Ukrajiny, trvale bytem Dražkovice čp. 25, Pardubice, povolení k trvalému pobytu , vydané MV ČR Pardubice dne Smlouva o výpůjčce bude uzavřena na dobu určitou - do Z.: Ing. Ivana Srbová T.: Změny v nájemních smlouvách a smlouvách o výpůjčce Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - Stručně okomentovala jednotlivé návrhy na usnesení. - M. Charvát upozornil na důležitost zohledňování stanoviska městských obvodů při jednání komisí. Přečetl čl. 3 odst. 6 Obecného statutu a Jednacího řádu komisí a požádal o striktní dodržování Jednacího řádu. Na základě této připomínky byl upraven návrh na usnesení č. 1 jako nedoporučený ke schválení. O tomto návrhu na usnesení bylo hlasováno samostatně a byl přijat radou města. - J. Rychtecký upozornil u návrhu na usnesení č. 7 na vazbu na dotaci vyplývající ze smlouvy. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1176/2015 (pro 7, zdrž. 2) změnu nájemní smlouvy uzavřené dne ve znění dodatků č. 1 a 2 se společností Železářství KUTIL, s.r.o., IČ , se sídlem Sladkovského 1566, Pardubice, na prostory sloužící podnikání, označené jako jednotky č. 1566/21, 1566/22 a 1566/23 o celkové výměře 292,28 m 2, nacházející se v 1. n.p. budovy č.p Sladkovského ul. stojící na pozemku označeném jako stavební parcela č.parc.st v k.ú. a obci Pardubice, část obce Zelené Předměstí. Změna se bude týkat nájemného, a to tak, že dojde ke snížení nájemného z původní částky ve výši ,11 Kč/rok bez DPH na částku ve výši ,67 Kč/rok bez DPH (snížení o 30%) po dobu 1 roku. Toto 23. řádná schůze dne Strana 7 (celkem 27)

8 snížení bude podporou de minimis. Z: Ing. Ivana Srbová T: Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1177/2015 (pro 8, zdrž. 1) změnu smlouvy o výpůjčce uzavřené dne , s příspěvkovou organizací Východočeské divadlo Pardubice, IČ , se sídlem U Divadla 50, Pardubice, která bude spočívat v rozšíření předmětu výpůjčky o budovu bez č.p./č.e. (prostory označené jako č.45 a č.49), která je součástí pozemku stavební parcely č. parc. st. 9397, k.ú. a obec Pardubice a postavené v areálu Hůrka č.p Z: Ing. Ivana Srbová T: Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1178/2015 (pro 8, zdrž. 1) změnu smlouvy o výpůjčce s příspěvkovou organizací Ratolest, dětská péče a léčebná rehabilitace, IČ , se sídlem k Blahobytu 727, Pardubice, která bude spočívat v rozšíření předmětu výpůjčky o prostory bývalé ordinace o výměře 56,8 m 2 nacházející se v budově č.p. 727 ul. K Blahobytu, která je součástí pozemku označeného jako stavební parcela č. parc. st. 5022, v k.ú. a obci Pardubice, část obce Zelené Předměstí. Z: Ing. Ivana Srbová T: Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 1179/2015 (pro 8, zdrž. 1) změnu v osobě nájemce v nájemní smlouvě ze dne ve znění dodatků č. 1 až 7, jejímž předmětem jsou prostory sloužící podnikání nacházející se v budově č.p. 54, ul. Klášterní, která je součástí pozemku stavební parcely č. parc. st. 94/1, a v budově č.p. 55, ul. Pernštýnské nám., která je součástí pozemku stavební parcely č. parc. st. 92, vše v k.ú. Pardubice, a to z fyzické osoby podnikající *****, na právnickou osobu KAVÁRNA EVROPA s.r.o., IČ , se sídlem Sedláčkova 434, Pardubice, ostatní náležitosti a podmínky nájemní smlouvy zůstanou nezměněny. Z: Ing. Ivana Srbová T: řádná schůze dne Strana 8 (celkem 27)

9 Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 1180/2015 (pro 8, zdrž. 1) změnu v osobě nájemce v nájemní smlouvě ze dne , jejímž předmětem jsou prostory sloužící podnikání označené jako jednotka č. 2257/21, nacházející se ve vchodě č.p. 2257, v budově č.p , Resslova ul., Pardubice, postavené na stavebních parcelách č. parc. st , a to z fyzické osoby podnikající *****, na právnickou osobu MUDr. Pavel Sillinger s.r.o., IČ , se sídlem Staré Jesenčany 150, Pardubice, ostatní náležitosti a podmínky nájemní smlouvy zůstanou nezměněny. Z: Ing. Ivana Srbová T: Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 1181/2015 (pro 8, zdrž. 1) záměr změny nájemní smlouvy ze dne ve znění dodatků č. 1 až 7 se společností Anglické gymnázium, Střední odborná škola a Vyšší odborná škola, s.r.o., IČ , se sídlem Gorkého 867, Pardubice, která bude spočívat ve snížení výměry z 1821,10 m 2 na 1518,02 m 2, tzn. snížení roční výše nájemného z částky ve výši ,- Kč/rok bez DPH na částku ve výši ,- Kč/rok bez DPH. Z: Ing. Ivana Srbová T: Návrh č. 7 Přijaté usnesení č. 1182/2015 (pro 8, zdrž. 1) záměr změny nájemní smlouvy ze dne ve znění dodatků č. 1 až 8 se společností "P. Ministr v.o.s.", IČ , se sídlem Husova ul. čp. 298, Pardubice, která bude spočívat v rozšíření zázemí v areálu Skateparku Pardubice čp ul. Kpt. Bartoše, který je součástí pozemků označených jako st.p.č , k.ú. a obec Pardubice, část obce Zelené Předměstí. Změnou nájemní smlouvy dojde ke zvýšení a upřesnění výměr pronajatých prostor o 64,8 m 2, celková výměra bude činit 1530,25 m 2 a v důsledku toho bude zvýšeno nájemné z původní částky ve výši Kč/rok bez DPH na částku ve výši ,72 Kč/rok bez DPH. Z: Ing. Ivana Srbová T: Návrh č. 8 Přijaté usnesení č. 1183/2015 (pro 8, zdrž. 1) I. R u š í usnesení RmP č. 1078/2015 ze dne ve znění : " RmP schvaluje záměr uzavřít smlouvu o výpůjčce na prostor označený jako nebyt č. 541 o výměře 64,09 m 2, nacházející se ve II. nadzemním podlaží budovy Evropského spolkového domu č.p. 54 a 55, ul. Klášterní a Pernštýnské náměstí, které jsou součástí pozemků stavebních parcel č.parc.st. 92 a st. 94/1, k.ú. a obec Pardubice, část 23. řádná schůze dne Strana 9 (celkem 27)

10 obce Pardubice - Staré Město, s příspěvkovou organizací Pedagogicko - psychologická poradna, IČ , se sídlem Pardubice, Sukova třída 1260, PSČ , za účelem provozování pracoviště pedagogicko-psychologické poradny Pardubice, s tím, že výpůjčitel provede změnu účelu užívání na stavebním úřadě." II. záměr uzavřít nájemní smlouvu na prostor označený jako nebyt č. 541 o výměře 64,09 m 2, nacházející se ve II. nadzemním podlaží budovy Evropského spolkového domu č.p. 54 a 55, ul. Klášterní a Pernštýnské náměstí, které jsou součástí pozemků stavebních parcel č.parc.st. 94/1 a st. 92, k.ú. a obec Pardubice, část obce Pardubice - Staré Město, s příspěvkovou organizací Pedagogicko - psychologická poradna, IČ , se sídlem Pardubice, Sukova třída 1260, PSČ , za účelem provozování pracoviště pedagogicko-psychologické poradny Pardubice, s tím, že nájemce provede změnu účelu užívání na stavebním úřadě. Z: Ing. Ivana Srbová T: Záměr prodeje objektu k bydlení včetně pozemku v ul. U Trojice č.p. 564 Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora - Informovala o tom, že objekt uvedený v návrhu na usnesení byl již dvakrát neúspěšně dražen. Proto je nyní předkládán záměr přímého prodeje se sníženou cenou. - J. Rychtecký požádal, aby byl objekt využíván pouze pro účely bydlení, ne jako ubytovna. Přijaté usnesení č. 1184/2015 (pro 9) I. záměr prodeje pozemku označeného jako st.p.č. 792 ( druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří ) o výměře 304 m 2 v k.ú. Svítkov, obci Pardubice, části obce Svítkov, jehož součástí je budova č.p. 564, vedená v KN jako objekt k bydlení, ul. U Trojice, Pardubice, dále pozemku označeného jako p.p.č ( druh pozemku zahrada ) o výměře 832 m 2 v k.ú. Svítkov, obci Pardubice, části obce Svítkov, a to formou veřejné dobrovolné dražby. Vyvolávací cena bude činit ,- Kč. Z: Ing. Ivana Srbová T: II. U k l á d á odboru majetku a investic Magistrátu města Pardubic záměr uvedený v bodě I. zveřejnit a po uplynutí zákonné lhůty předložit prodej nemovitostí ke schválení Zastupitelstvu města Pardubic. Z: Ing. Ivana SrbováT: řádná schůze dne Strana 10 (celkem 27)

11 7. Přenechání nebytových prostor Městské policii Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1185/2015 (pro 9) I. R u š í usnesení RmP č. 5967/2014 ze ve znění : " RmP doporučuje Zastupitelstvu města Pardubic ke schválení záměr prodeje pozemku označeného jako stavební parcela č. 9498, jehož součástí je stavba čp v Chrudimské ul. - objekt občanské vybavenosti a dílu "a" odděleného z pozemku označeného jako p.p.č. 2389/3 o výměře 328 m 2 GP č /2014 ze dne , vše v k.ú. a obci Pardubice, část obce Zelené Předměstí formou veřejné dobrovolné dražby za těchto podmínek: 1. vyvolávací cena bude činit 100% z ceny nemovitých věcí v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem 2. v případě, že nemovité věci nebudou vydraženy za 100% z ceny nemovitých věcí v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem, bude v opakované dražbě vyvolávací cena činit 80% ceny nemovitostech věcí v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem. 3. finanční prostředky z prodeje těchto nemovitých věcí budou využity na opravy a údržbu majetku města (a to nejen objektů využívaných příspěvkovými organizacemi města)." II. D o p o r u č u j e ZmP zrušit usnesení č. 2020Z/2014 ze ve znění : " ZmP I. schvaluje záměr prodeje pozemku označeného jako stavební parcela č. 9498, jehož součástí je stavba čp v Chrudimské ul. - objekt občanské vybavenosti a dílu "a" odděleného z pozemku označeného jako p.p.č. 2389/3 o výměře 328 m 2 GP č /2014 ze dne , vše v k.ú. a obci Pardubice, část obce Zelené Předměstí formou veřejné dobrovolné dražby za těchto podmínek: 1. vyvolávací cena bude činit 100% z ceny nemovitých věcí v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem 2. v případě, že nemovité věci nebudou vydraženy za 100% z ceny nemovitých věcí v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem, bude v opakované dražbě vyvolávací cena činit 80% ceny nemovitostech věcí v místě a čase obvyklé určené znaleckým posudkem. 3. finanční prostředky z prodeje těchto nemovitých věcí budou využity na opravy a údržbu majetku města (a to nejen objektů využívaných příspěvkovými organizacemi města). II. ZmP ukládá odboru majetku a investic MmP záměr uvedený v bodě I zveřejnit a po uplynutí zákonní lhůty předložit ke schválení Zastupitelstvu města Pardubic prodej těchto nemovitostí." Z: Ing. Ivana Srbová T: III. přenechání budovy č.p Chrudimská ul., která je součástí pozemku označeného jako stavební parcela č. parc.st.9498, a dále přenechání části pozemku označeného jako pozemková parcela č.parc. 2389/3 o výměře 328 m 2, který je blíže vymezen v přiložené mapce, vše v k.ú. a obci 23. řádná schůze dne Strana 11 (celkem 27)

12 Pardubice, část obce Zelené Předměstí, do užívání Městské policii Pardubice, IČ: , se sídlem Pernerova ul. 443, Pardubice, za účelem vybudování zázemí pro obvodní oddělení. Městská policie Pardubice zajistí na vlastní náklady změnu účelu užívání těchto prostor na stavebním úřadě. Z: Ing. Ivana Srbová T: Doporučení vybraných žadatelů k nájmu bytů v majetku města Zpravodaj: Helena Dvořáčková, náměstkyně primátora Bez rozpravy Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1186/2015 (pro 9) poskytnutí obecního bytu č. 136 o velikosti 1+1 (34,10 m 2 ), v domě čp. *****, ul. *****, Pardubice, do nájmu panu *****, nar. *****, na dobu určitou - do , za nájemné ve výši ***** Kč/m2/1měsíc. Právo nájmu vznikne za podmínky, že předtím bude uzavřena dohoda o ukončení nájmu a odevzdání bytu, jehož je jmenovaný v současné době nájemcem. Z.: Ing. Ivana Srbová T.: Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1187/2015 (pro 9) poskytnutí obecního bytu č. 7 o velikosti 3+1 (59,71 m 2 ), v domě čp. *****, ul. *****, Pardubice, do nájmu panu *****, nar. *****, na dobu určitou - po dobu trvání pracovního poměru ke Statutárnímu městu Pardubice, útvaru Městské policie, za nájemné ve výši ***** Kč/m2/1měsíc. Jedná se o služební byt. Z.: Ing. Ivana Srbová T.: řádná schůze dne Strana 12 (celkem 27)

13 9. Schválení kapacit v pobytových službách sociální péče Domova pro seniory U Kostelíčka Pardubice Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora - Na žádost M. Charváta byl do návrhu na usnesení doplněn odkaz na důvodovou zprávu. Přijaté usnesení č. 1188/2015 (pro 9) plánované změny poměrů kapacit v registrovaných pobytových službách sociální péče Domova pro seniory U Kostelíčka Pardubice dle důvodové zprávy. 10. Stanovení kritérií obce pro určení nároku na dávku doplatek na bydlení Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora - Okomentoval předloženou zprávu s tím, že se jedná o kritéria k doplatku na bydlení, které vyplácí Úřad práce. Tato kompetence byla přenesena na odbor sociálních věcí a nyní je navrženo schválení nastavení kritérií pro tento odbor. - M. Zitko upřesnil, že výši dávek hmotné nouze nestanovuje odbor sociálních věcí, nýbrž Úřad práce. Přijaté usnesení č. 1189/2015 (pro 9) jako základní kritérium udělení souhlasu/nesouhlasu pro posuzování nároku na dávku doplatek na bydlení přihlášení osoby k trvalému pobytu ve statutárním městě Pardubice do Žádost o poskytnutí dotace Pardubického kraje na činnost a provoz TIC pro rok 2015 Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora Bez rozpravy 23. řádná schůze dne Strana 13 (celkem 27)

14 Přijaté usnesení č. 1190/2015 (pro 9) podání žádosti o poskytnutí dotace na činnost a provoz Turistického informačního centra Pardubice pro rok 2015 z rozpočtových prostředků Pardubického kraje. Případným konečným příjmecem dotace bude Kulturní centrum Pardubice, IČ: , příspěvková organizace města. 12. Přijetí daru ve prospěch statutárního města Pardubice Zpravodaj: Jakub Rychtecký, náměstek primátora Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1191/2015 (pro 9) přijetí peněžitého daru ve výši ,- Kč od obchodní společnosti Synthesia a.s. za účelem zajištění organizačních opatření pro XXII. ročník Městských slavností Pardubice - podzimní část. Znění darovací smlouvy tvoří přílohu tohoto usnesení. 13. Nájemní smlouva s Východočeskou galerií v Pardubicích Zpravodaj: Martin Charvát, primátor města Pardubic Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1192/2015 (pro 9) uzavření nájemní smlouvy N 1/2015 mezi statutárním městem Pardubice, jako nájemcem, a Východočeskou galerií v Pardubicích, jako pronajímatelem, o pronájmu tří uměleckých děl ze sbírek VČG za účelem jejich umístění ve Východočeském divadle v Pardubicích. Návrh smlouvy tvoří přílohu tohoto usnesení. 23. řádná schůze dne Strana 14 (celkem 27)

15 14. Schválení užití znaku města Pardubic Zpravodaj: Radim Jelínek, vedoucí kanceláře primátora Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1193/2015 (pro 9) užití znaku města Pardubic panu *****. 15. Změna v komisi pro sociální a zdravotní věci RmP Zpravodaj: Radim Jelínek, vedoucí kanceláře primátora Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1194/2015 (pro 9) I. O d v o l á v á paní Markétu Juchelkovou z členství v komisi pro sociální a zdravotní věci. II. J m e n u j e paní *****, nar.*****, trvale bytem *****, členkou komise pro sociální a zdravotní věci. 16. Organizační řád Zpravodaj: Michal Zitko, tajemník magistrátu - Okomentoval předloženou zprávu a upřesnil důvody změn v Organizačním řádu. 23. řádná schůze dne Strana 15 (celkem 27)

16 Přijaté usnesení č. 1195/2015 (pro 8) Organizační řád, který je přílohou č. 1 tohoto usnesení. Přílohy: Příloha č. 1 - Organizační řád Příloha č. 2 - změnová verze 17. Program mimořádné valné hromady EBA a.s. Zpravodaj: Jan Řehounek, náměstek primátora - Upřesnil jednotlivé návrhy na usnesení a požádal M. Čadu (vedoucí ORS) o doplnění. - J. Rychtecký požádal o informaci, zda bylo vypsáno výběrové řízení na ředitele společnosti EBA a.s. reagoval M. Čada, který vysvětlil důvody, proč H. Šmejkalová nebyla zvolena členkou představenstva na základě výběrového řízení dle změny stanov nemusí být výběrové řízení vypisováno. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1196/2015 (pro 8) B e r e n a v ě d o m í konání mimořádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s., IČ: dne Pozvánka včetně programu valné hromady je přílohou důvodové zprávy. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1197/2015 (pro 8) P o v ě ř u j e v souladu s usnesením zastupitelstva č. 106Z/2015 ze dne náměstka Ing. Jiřího Rozinka k zastupování města Pardubice na řádné valné hromadě společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s., IČ: s datem konání dne Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1198/2015 (pro 8) U k l á d á zástupci města na řádné valné hromadě společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s., IČ: s 23. řádná schůze dne Strana 16 (celkem 27)

17 datem konání dne postupovat při hlasování u jednotlivých bodů programu valné hromady takto: 1. hlasovat u bodu 3 programu valné hromady pro odvolání Ing. Michala Červinky z pozice člena představenstva s účinností ode dne hlasovat u bodu 4 programu valné hromady pro zvolení Ing. Hany Šmejkalové členkou představenstva s účinností dnem a hlasovat pro schválení její smlouvy o výkonu funkce, jejíž součástí je pověření k řízení společnosti. 18. Zadávací podmínky a hodnotící komise v rámci zadávacího řízení Zpravodaj: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie - Vysvětlil důvody změny v příloze důvodové zprávy, která byla na začátku jednání předložena na stůl. Jedná se o úpravu podmínek pro zpracování nabídek. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1199/2015 (pro 8) podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zadávací podmínky - oznámení o zahájení zadávacího řízení a textovou část zadávací dokumentace - v rámci zadávání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce v otevřeném zadávacím řízení "Labská hotelová škola - výměna oken". Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1200/2015 (pro 8) U s t a n o v u j e podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, pro posouzení a hodnocení nabídek v otevřeném zadávacím řízení v rámci zadávání veřejné zakázky "Labská hotelová škola - výměna oken" hodnotící komisi včetně náhradníků, která bude plnit i funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami, v tomto složení: Členové hodnotící komise (náhradníci): Ing. Helena Dvořáčková (Ing. Martin Charvát) Ing. Jan Řehounek (Ing. Jiří Rozinek) František Brendl (Ludmila Ministrová) Pavel Studnička (Bc. Otakar Kovařík) Ing. Jaroslav Hruška (Ing. Jan Dvořáček) 23. řádná schůze dne Strana 17 (celkem 27)

18 Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1201/2015 (pro 8) U s t a n o v u j e podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, pro posouzení a hodnocení nabídek v otevřeném zadávacím řízení v rámci zadávání veřejné zakázky "Revitalizace dětského hřiště Sokolovská ulice" hodnotící komisi včetně náhradníků, která bude plnit i funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami, v tomto složení: Členové hodnotící komise (náhradníci): Ing. Helena Dvořáčková (Ing. Martin Charvát) Ing. Jan Řehounek (Ing. Jiří Rozinek) Ing. Tomáš Pelikán (Vladimír Martinec) Pavel Studnička (Bc. Otakar Kovařík) Ing. Jaroslav Hruška (Ing. Jan Dvořáček) 19. Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zpravodaj: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie - Okomentoval předložené návrhy na usnesení. - Požádal o součinnost s možným konáním mimořádné RmP v příštím týdnu J. Řehounek upřesní termín této mimořádné RmP. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1202/2015 (pro 8) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o zadání veřejné zakázky "Výstavba systému varování a vyrozumění obyvatelstva statutárního města Pardubic v roce 2015" v jednacím řízení bez uveřejnění dle 23 odst. 4 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů a to z důvodu, že veřejná zakázka může být splněna z technických důvodů pouze určitým dodavatelem - SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o., IČ: , s nabídkovou cenou ,-- Kč bez DPH. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1203/2015 (pro 8) R u š í podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Dodávka osobního automobilu Škoda Octavia pro Městskou policii Pardubice" z důvodu, že ve lhůtě pro podání nabídek zadavatel neobdržel žádnou nabídku. 23. řádná schůze dne Strana 18 (celkem 27)

19 Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1204/2015 (pro 8) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb., v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů a na základě čl. 11 odst. 6 výjimky ze směrnice zadavatele, Zadávacího řádu veřejných zakázek, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Rozšíření licence ASPI o 10 přístupů" dodavateli Wolters Kluwer, a.s., Praha, IČ: , s celkovou cenou ve výši ,-- Kč bez DPH za jeden rok (z toho cena za rozšíření licence o 10 přístupů činí ,-- Kč bez DPH). Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 1205/2015 (pro 8) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v rámci veřejné zakázky "Prostor před KD Dukla (stavební úpravy ul. Gorkého v úseku ul. Čs. armády - Jana Palacha)" zadávané v otevřeném zadávacím řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, že nejvhodnější nabídkou, na základě výsledku hodnocení nabídek hodnotící komisí, je nabídka uchazeče EUROVIA CS, a.s., Praha, IČ: , s nabídkovou cenou ve výši ,-- Kč bez DPH, druhý v pořadí se umístil uchazeč COLAS CZ, a.s., Praha, IČ: , s nabídkovou cenou ve výši ,-- Kč bez DPH, třetí v pořadí se umístil uchazeč STRABAG a.s., Praha, IČ: , s nabídkovou cenou ve výši ,-- Kč bez DPH. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 1206/2015 (pro 8) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v rámci veřejné zakázky "Multimodální uzel veřejné dopravy v Pardubicích - PD" zadávané v otevřeném zadávacím řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, že nejvhodnější nabídkou, na základě výsledku hodnocení nabídek hodnotící komisí, je nabídka uchazeče GREBNER - projektová a inženýrská kancelář spol. s r.o., Praha, IČ: , s nabídkovou cenou ve výši ,-- Kč včetně DPH, druhý v pořadí se umístil uchazeč HaskoningDHV Czech Republic, spol. s r.o., Praha, IČ: , s nabídkovou cenou ve výši ,-- Kč včetně DPH, třetí v pořadí se umístil uchazeč VPÚ DECO PRAHA a.s., Praha, IČ: , s nabídkovou cenou ve výši ,-- Kč včetně DPH. 20. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Pardubického kraje na projekt Sportovní hry MŠ 2015 Zpravodaj: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu 23. řádná schůze dne Strana 19 (celkem 27)

20 Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1207/2015 (pro 7, nehl. 1) smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtových prostředků Pardubického kraje na podporu projektu Sportovní hry mateřských škol 2015, jehož realizátorem je DDM ALFA Pardubice- Polabiny, Družby 334, Pardubice, IČ Smlouva o poskytnutí dotace je přílohou č. 1 tohoto návrhu usnesení. 21. Dotace a granty z Programu podpory kultury Zpravodaj: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu - Okomentovala jednotlivé dotace a granty, návrh na usnesení č. 4 doplnil J. Rychtecký s tím, že se jedná zejména o zanedbané hroby a pamětní desky. - H. Dvořáčková vznesla dotaz, na čí žádost se ruší poskytování dotací (návrh na usnesení č. 6) reagovala I. Liedermanová zrušení je na žádost dotčených žadatelů, ne města. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1208/2015 (pro 6, nehl. 2) vyhlášení výběrového řízení na grant z Programu podpory kultury na rok 2015 na účel "Akce, které zvýrazňují město v mezinárodním a celorepublikovém kontextu". K rozdělení je určena částka ,00 Kč. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1209/2015 (pro 6, nehl. 2) vyhlášení výběrového řízení na grant z Programu podpory kultury na rok 2015 na účel "Podpora literární tvorby a ediční činnost pardubických občanů, podpora činnosti věnované literatuře (přednášky, sympozia, doprovodné výstavy)". K rozdělení je určena částka ,00 Kč. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1210/2015 (pro 6, nehl. 2) 23. řádná schůze dne Strana 20 (celkem 27)

21 vyhlášení výběrového řízení na grant z Programu podpory kultury na rok 2015 na účel "Vybavení pro kulturní činnost". K rozdělení je určena částka ,00 Kč. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 1211/2015 (pro 6, nehl. 2) vyhlášení výběrového řízení na grant z Programu podpory kultury na rok 2015 na účel "Projekty, jenž se zabývají kulturou, pamětí města a historií města". K rozdělení je určena částka ,00 Kč. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 1212/2015 (pro 6, nehl. 2) vyhlášení výběrového řízení na grant z Programu podpory kultury na rok 2015 na účel "Podpora celoroční systematické práce s mládeží". K rozdělení je určena částka ,00 Kč. Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 1213/2015 (pro 6, nehl. 2) R u š í poskytnutí dotace z usnesení č. 479 /2015 ze dne pro žádosti: č Continuo Pardubice, IČ: na účast na "Mezinárodním festivalu Svátky písní Olomouc" ve výši 9.600,00 Kč č Dětský pěvecký sbor Zpěváčci, IČ: na účast na pěveckém festivalu "Zahrada písní" ve výši 5.600,00 Kč č *****, IČ: ***** na pořádání akce "Pomáháme dětem 2015" ve výši ,00 Kč č Pardubický pivovar a.s., IČ: na pořádní akce "Pernštýnské slavnosti" ve výši ,00 Kč 22. Odpisový plán dlouhodobého hmotného majetku Kulturního centra Pardubice Zpravodaj: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Bez rozpravy 23. řádná schůze dne Strana 21 (celkem 27)

22 Přijaté usnesení č. 1214/2015 (pro 7, nehl. 1) odpisový plán dlouhodobého hmotného majetku pořízeného příspěvkovou organizací Kulturní centrum Pardubice se sídlem nám. Republiky 1, Pardubice, IČ: Odpisový plán je přílohou tohoto usnesení. 23. Smlouva o vzájemné spolupráci Zpravodaj: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu - Uvedla, že se jedná o využívání reklamních ploch na tř. Míru na základě smlouvy o vzájemné spolupráci. Smlouva je uzavřena na jeden rok, kdy tyto plochy budou využívány všemi odbory magistrátu města. Přijaté usnesení č. 1215/2015 (pro 8) návrh smlouvy o vzájemné spolupráci mezi statutárním městem Pardubice a Službami města Pardubic a.s., která je přílohou tohoto usnesení. 24. Stanovisko města ke vzniku soukromé základní školy v Pardubicích - STAŽENO 25. Souhlas zřizovatele s podáním žádosti o dotaci z rozvojového programu MŠMT Zpravodaj: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu - Uvedla, že se jedná o novinku, se kterou prozatím nejsou žádné zkušenosti. Asistent pedagoga by se měl zabývat zejména komunikací s domácím prostředím, přípravou do školy a snižováním neomluvených absencí u studentů se sociálním znevýhodněním. 23. řádná schůze dne Strana 22 (celkem 27)

23 Přijaté usnesení č. 1216/2015 (pro 8) S o u h l a s í se záměrem Základní školy Pardubice-Dubina, Erno Košťála 870, Mateřské školy Pastelka Pardubice-Polabiny, Rosická 157 a Mateřské školy Duha Pardubice-Popkovice a Staré Čívice, Pražská 89 podat žádost o dotaci z rozvojového programu MŠMT "Financování asistentů pedagoga pro děti, žáky a studenty se sociálním znevýhodněním na období září - prosinec 2015". 26. Odpisové plány dlouhodobého hmotného majetku příspěvkových organizací ve školství Zpravodaj: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu Bez rozpravy Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1217/2015 (pro 8) odpisové plány dlouhodobého hmotného majetku pořízeného Základní školou Pardubice-Dubina, Erno Koštála 870, IČ: Odpisové plány jsou přílohami č. 1 až 4 tohoto usnesení. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1218/2015 (pro 8) odpisové plány dlouhodobého hmotného majetku pořízeného Základní školou Pardubice-Studánka, Pod Zahradami 317, IČ: Odpisové plány jsou přílohami č. 1 až 3 tohoto usnesení. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1219/2015 (pro 8) odpisový plán dlouhodobého hmotného majetku pořízeného Mateřskou školou Pardubice, Gebauerova 1691, IČ: Odpisový plán je přílohou tohoto usnesení. 23. řádná schůze dne Strana 23 (celkem 27)

24 27. Dodatek ke smlouvě o poskytování služeb Zpravodaj: Ivana Liedermanová, vedoucí odboru školství, kultury a sportu - Okomentovala předloženou zprávu a vysvětlila problematiku rozvozu stravy do MŠ a ZŠ v Pardubicích. Bez rozpravy Přijaté usnesení č. 1220/2015 (pro 8) dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytování služeb na rozvoz stravy ze školních vývařoven na výdejny uzavřený mezi obchodní společností Multi-Invent s.r.o. a statutárním městem Pardubice, který je přílohou tohoto usnesení. Zpravodaj: Martin Charvát, primátor města Pardubic Bez rozpravy 28. Poskytnutí věcného daru Přijaté usnesení č. 1221/2015 (pro 8) poskytnutí věcného daru - 92 kusů vyřazených kožených bund ve vlastnictví statutárního města Pardubice humanitární organizaci ADRA o.p.s., Klikatá 1238/90c, Praha Program valné hromady společnosti VAK Chrudim a.s. Zpravodaj: Miroslav Čada, vedoucí odboru rozvoje a strategie - Vysvětlil důvody zařazení zprávy do programu RmP dodatečně. - Doporučil hlasovat na valné hromadě společnosti VAK Chrudim a.s. tak, jak je popsáno v důvodové zprávě. 23. řádná schůze dne Strana 24 (celkem 27)

25 Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 1222/2015 (pro 8) B e r e n a v ě d o m í konání valné hromady společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s., IČ: s datem konání dne Pozvánka včetně programu valné hromady je přílohou důvodové zprávy. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 1223/2015 (pro 8) P o v ě ř u j e v souladu s příslušným usnesením zastupitelstva č. 106Z/2015 ze dne náměstka primátora Ing. Jana Řehounka nebo Ing. Miroslav Čadu k zastupování města Pardubice na valné hromadě společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s., IČ: s datem konání dne Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 1224/2015 (pro 8) U k l á d á zástupci města na řádné valné hromadě společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s., IČ: s datem konání dne postupovat při hlasování u jednotlivých bodů programu valné hromady takto: 1. hlasovat u bodu č. 2. programu pro takové návrhy, které umožní zvolení pana ***** novým členem dozorčí rady, resp. pro návrhy těch akcionářů, kteří zvolení pana ***** podporovali. 2. hlasovat u bodu č. 3. programu pro schválení návrhu na rozdělení zisku r dle návrhu představenstva. 3. hlasovat u bodu č. 4. programu proti návrhu představenstva na schválení odměn členům představenstva a dozorčí rady. 4. hlasovat u bodu č. 5. a u bodu č. 6 programu proti zvýšení základního kapitálu (zvýšení základního kapitálu společnosti o Kč 1,956 mil. peněžitými vklady a o částku 4,021 mil. nepeněžitými vklady) s tím, že obchodní podíl města Pardubice klesne po dokončení procesu zvýšení základního kapitálu ze současných 3,66 % na 3,64 %. 5. hlasovat u bodu č. 7, č. 8 a č. 9 proti návrhům usnesení předloženým představenstvem, neboť nabývání vlastních akcií znějících na jméno není v zájmu všech akcionářů společnosti. 23. řádná schůze dne Strana 25 (celkem 27)

26 30. Diskuse Jaroslav Menšík - Na dotaz zastupitelů MOI požádal o informaci týkající se čištění tř. Míru. Reagovala H. Dvořáčková Budou vybráni tři dodavatelé, kteří budou soutěžit o to, kdo bude tř. Míru čistit. Na zářijovém zasedání ZmP bude řešeno financování čištění. - Požádal o svolání schůzky s J. Rychteckým a H. Dvořáčkovou na téma poskytnutí výměníku na uskladnění techniky pro potřeby MOI na Závodu Míru. - Předal H. Dvořáčkové nový projektový záměr na územní studii na Park Na Špici II. možnost umístění občerstvení + loděnice. Michal Zitko - Podal upřesňující vysvětlení k čl. 3 odst. 6 Obecného statutu a Jednacího řádu komisí, který byl zmiňován v rámci diskuse u bodu č Uvedl, že pokud MO vysloví nesouhlas se závěrem jednání komise, musí být starosta příslušného MO přítomen na tomto jednání, vyslovit svůj nesouhlas a musí to být uvedeno v zápise. Schůze byla ukončena ve 12:30 hodin Jména jsou uváděna bez titulů Pardubice Zpracovala: Petra Poulová (Organizační oddělení MmP) Počet stran zápisu 27. Originál zápisu včetně všech příloh, které podléhají ochraně osobních údajů a nemohou být na webových stránkách města zveřejněny, je možné občanům města Pardubic poskytnout na organizačním odd. MmP, Pernštýnské nám řádná schůze dne Strana 26 (celkem 27)

27 Ověřovatelé:. Jakub R Y C H T E C K Ý Dušan S A L F I C K Ý Martin C H A R V Á T primátor města Pardubic 23. řádná schůze dne Strana 27 (celkem 27)

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2019 od 8:00 hodin v kanceláři náměstka P. Kvaše, třída

Více

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne 23.01.2017 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Jména

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21.11.2014 od 15:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne 28.06.2018 od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Více

Zápis. ze 42. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. ze 42. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 42. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 07.03.2016 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VI. mimořádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici

Zápis. z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 02.03.2015 od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici Přítomni:

Více

Zápis ze 119. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 119. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 119. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 25.10.2018 od 10:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř.

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 51. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27. 1. 2009 od 11 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis. z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 08.06.2015 od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Přehled usnesení z 23. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 23. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 23. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 5. 10. 2015 v kanceláři

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z X. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 12. 10. 2011 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 11. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (11. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 25.

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis ze 46. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Zápis. z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 16.11.2015 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 72. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 12. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis ze 110. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v zasedací místnosti bytu č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 110. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v zasedací místnosti bytu č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 110. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2018 od 10:00 hodin v zasedací místnosti bytu č. 4, tř.

Více

Zápis ze 100. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin

Zápis ze 100. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 100. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 26.02.2018 od 10:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, třída

Více

Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 30. 1. 2017 v kanceláři

Více

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky

Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starostky Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 19. 11. 2018 v kanceláři

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

Zápis ze 112. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin

Zápis ze 112. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 112. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 23.07.2018 od 10:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, třída

Více

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 04.04.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 2. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 17. prosince 2014 v salonku DK

Více

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Zápis ze XLIV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice

Zápis ze XLIV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 15:00 hodin. ve Společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze XLIV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 20.09.2018 od 15:00 hodin ve Společenském sále radnice

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení ze 7. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 19.11.2018 od 17:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

Přehled usnesení z 57. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 57. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 57. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 9. 1. 2017 v kanceláři

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 16. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze VII. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 14.05.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 27. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17.12.2018 od 10:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Přítomni:

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 18.12.2014 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

1. Informativní zpráva - plnění a čerpání rozpočtu Městského obvodu Pardubice III k

1. Informativní zpráva - plnění a čerpání rozpočtu Městského obvodu Pardubice III k SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 21. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (21. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 19.

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z 14. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Přehled usnesení z 39. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 39. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Přítomni: Omluven: Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 39. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Hlasování 41 bez osobních údajů

Hlasování 41 bez osobních údajů HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 26.4.2018 16:02:31 00. Úvod Pardubáci 9 Pro Fraňková Štěpánka SPP 4 Pro Fülle Radim KSČM 5 Pro Hájek Jiří STAN 7 Pro Hubálková Marie KPP 8 Nepřítomen Štěpánek Vítězslav ODS 10

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

Zápis ze 116. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 116. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 116. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17.09.2018 od 10:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř.

Více

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 23.11.2017 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy radnice

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z 8. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017

Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017 Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017 Přítomni: Omluvena: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva Blažková,

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 60. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 27. června 2018 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

23. schůze RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE MATERIÁL URČENÝ PRO SCHŮZI RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 20. 5. 2019 Usnesení z 23. schůze Rady města Rychvald, dne 20. 05. 2019 Kontrola usnesení 23/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka 1 z 9 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 126. schůze Rady města Kolína konaná dne 08.01.2018 4387/126/RM/2018 Návrh na schválení programu jednání Rady města předložený program 126. schůze Rady města

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 35. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (35. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 21.

Více

1. Žádost Ivety Hrbkové o výpůjčku části p.p.č. 831/3, části p.p.č. 851/12 a části st.p.č k.ú. Pardubice

1. Žádost Ivety Hrbkové o výpůjčku části p.p.č. 831/3, části p.p.č. 851/12 a části st.p.č k.ú. Pardubice U S N E S E NÍ z 19. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 23. května 2016 od 13:00 hod v kanceláři starosty Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

108. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

108. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 108. schůze Rady města Rychvald, dne 04. 06. 2018 Kontrola usnesení 108/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 108/2. Rada města

Více

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 87. schůze Rady města Rychvald, dne 25. 09. 2017 Kontrola usnesení 87/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání kulturní komise 87/2. Rada města

Více

Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 2. 10. 2017 v kanceláři

Více

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXVIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 24.01.2018 od 16:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 14. 12. 2010 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 7. 12. 2015 v kanceláři

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 86. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 25.03.2014 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jindřich

Více

Zápis ze 104. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 104. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 104. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 23.04.2018 od 10:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř.

Více

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů

ZmP_21_06_2018_Hlasování_bez osobních údajů XLIII. zasedání ZmP dne 21.06.2018 Předsedá: Charvát Martin HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 21.6.2018 16:04:28 00. Úvod Brendl František Pardubáci 9 Nehlasoval Dolečková Ivana ANO 2011 2 Pro Dvořáčková Helena

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Z á p i s z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od 10.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající : I. náměstek primátora hl.m. Prahy RNDr. Tomáš

Více

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 9.12.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin. ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXIX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 22.02.2018 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 84. schůze Rady města Rychvald, dne 21. 08. 2017 Kontrola usnesení 84/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání sportovní komise 84/2. Rada města

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 59. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 19. 5. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 95. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 2. 1.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 95. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 2. 1. 1 z 6 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 95. schůze Rady městského obvodu která se konala 2. 1. 201713:00 (usn. č. 3972/95 - usn. č. 3981/95) Bc. Martin Bednář Ing. Hana Tichánková

Více

Zápis z 80. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 80. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 80. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 05.06.2017 od 8:00 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2017 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 41. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. června 2013 v zasedací místnosti

Více

Rada města Česká Kamenice

Rada města Česká Kamenice Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 13. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 17.06.2014 320/13/RM/2014 - pronájem pozemků Rada města schválila znění a uzavření smlouvy na pronájem pozemkové

Více

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž.

1. Vyjádření k projektové dokumentaci stavby Rodinný dům v ulici Na Hrázi 435. Usnesení R/8/2018 (rozprava: 3; hlasování: pro 4, proti -, zdrž. U S N E S E N Í z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 17. prosince 2018 od 16:00 hod v kanceláři starosty Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

75. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

75. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 75. schůze Rady města Rychvald, dne 09. 05. 2017 Kontrola usnesení 75/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Pořadové a organizační zabezpečení pro 14. zasedání

Více

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 3, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 31. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (31. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 14.

Více

Zápis. z 26. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 26. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 26. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 24.08.2015 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 26. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 63. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 3. září 2014 v zasedací místnosti

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 22. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 18. února 2016 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Zápis ze 3. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala od 10:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis ze 3. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala od 10:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 3. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala 03.12.2018 od 10:00 hodin ve společenském sále budovy radnice Přítomni:

Více

Z Á P I S z 5. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, dne 25. března 2019 od 15:00 hod

Z Á P I S z 5. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, dne 25. března 2019 od 15:00 hod Z Á P I S z 5. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 25. března 2019 od 15:00 hod v kanceláři starosty Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

U s n e s e n í z 15. schůze Rady města Chebu konané dne Usnesení RM č. 374/15/2016 mat. č. 394/2016 Schválení programu Rada města Chebu

U s n e s e n í z 15. schůze Rady města Chebu konané dne Usnesení RM č. 374/15/2016 mat. č. 394/2016 Schválení programu Rada města Chebu Č. j.: MUCH 65381/2016 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) U s n e s e n í z 15. schůze Rady města

Více

Hlasování 34 - bez osobních údajů

Hlasování 34 - bez osobních údajů HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 21.9.2017 14:05:08 00. Úvod Pardubáci 9 Nehlasoval ANO 2011 2 Pro ANO 2011 3 Pro Fraňková Štěpánka SPP 4 Pro Haas Karel ODS 6 Pro Hájek Jiří STAN 7 Pro Hubálková Marie KPP 8

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

113. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

113. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 113. schůze Rady města Rychvald, dne 10. 08. 2018 Kontrola usnesení 113/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 113/2. Rada města b

Více

28. schůze RM Rychvald

28. schůze RM Rychvald Usnesení z 28. schůze Rady města Rychvald, dne 05. 10. 2015 Kontrola usnesení 28/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 28/2. Rada města 1. Zápis ze 7. schůzky KPOZ

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 29. listopadu 2018 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více