PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2012-2013"

Transkript

1 PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE Září 3. slavnostní zahájení školního roku 2012/13 4. tradiční přednášku M. Šindelářové pod názvem Čas proměn se zájmem vyslechly dívky v 6. třídě. 13. třídní schůzky v I. A, B a v VI. A 17. se uskutečnilo vyhodnocení soutěže O nejkrásnější dýňové strašidýlko. Každoročně se soutěže účastní desítky žáků, kteří společně s rodiči vytváří zajímavé dýňové kreace se uskutečnil Seznamovací kurz pro šesťáky na Chatě Radost ve Vřesovicích. Žáci měli možnost pomocí soutěží a her poznat své nové spolužáky. K pohodě kurzu tentokrát přispělo i velmi pěkné teplé počasí, které umožňovalo výlet ke kapli sv. Klimenta i vycházky do podzimních Chřibů. 25. fandili žáci II. stupně fotbalistům do 17 let, kteří sehráli kvalifikační utkání ME s Ruskem. Říjen 3. Coca cola školského poháru se Nenkovicích úspěšně zúčastnili fotbalisté II. stupně a postupují do jarní části soutěže. Veletrh vzdělávání v Hodoníně navštívili vycházející žáci, aby se seznámili s konkrétní nabídkou studijních oborů středních škol okresu Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště a Brno a také poznali nově integrované školy. 4. se fotili prvňáčci. zahájil činnost Oříšek, kroužek sloužící předškolákům k snadnějšímu vstupu do ZŠ. Schůzky se konají vždy jednou za čtrnáct dnů ve čtvrtek. Děti budou zpívat, tančit, trénovat grafomotoriku, sportovat, vyrábět atd. Bližší informace na nebo plakátech. 16. přijel a besedoval se žáky cyklista Jan Bárta, jehož letošní sezona byla z říše snů. Odchovanec kyjovského oddílu Dacom Pharma vyšperkoval závodní akce účastí na Letní olympiádě v Londýně. Přivezl dětem ukázat nejrůznější poháry a medaile a též populární holínky, součást oblečení českých olympioniků. divadelní představení Vodníkův sen zhlédli v kulturním domě třeťáci a žáci II. A. 18. podzimní kolo ve sběru papíru přineslo do pokladny Občanského sdružení 7.520,-Kč za 7,52 t odevzdaného starého papíru. V průběžném pořadí tříd jsou na čele žáci V. A, II. A a III. A. Pořadí sběračů jednotlivých tříd a množství sesbíraného papíru dostali třídní učitelé a výsledky jsou vyvěšeny na hlavní nástěnce školy. 22. první lekci dopravní výchovy na DDM v Kyjově absolvovali druháci. 24. zvítězili mladší žáci v okrskovém turnaji v nohejbalu v Hodoníně a postoupili do okresního kola, starší žáci byli rozdílem jednoho bodu druzí. vybraní žáci ze 3. 5.tříd se v parku zúčastnili Běhu s trikolórou. Třetí místa získali chlapci i dívky 3. tříd, druhá místa obsadili chlapci 4. a dívky 4. a 5. tříd. Ve své kategorii zvítězili chlapci 5. tříd. 31. se uskutečnilo školní kolo Olympiády z jazyka českého. Soutěže se zúčastnilo 24 žáků osmých a devátých tříd. Vítěz, Filip Novák, VIII. B, postupuje do okresního kola.

2 Listopad 1. prvním divadelním předplatným školního roku ve Zlíně bylo představení Neklan.cz Ze starých pověstí českých. 9. v rámci prohloubení a zpestření znalostí o II. světové válce podnikli deváťáci exkurzi do muzea Sergeje Ingra ve Vlkoši. 13. se spisovatelem Janem Opatřilem besedovali v knihovně žáci II. A a B. 14. hodinový didaktickodivadelní pořad Jak rychtář oženil kata aneb veselé a poučné povídání o historii práva, soudnictví, zločinu a trestu zhlédli žáci od 4. do 9. třídy. 21. první lekci dopravní výchovy na DDM v Kyjově absolvovali čtvrťáci. 22. učitelé hodnotili chování a prospěch žáků na čtvrtletní pedagogické radě, po níž následovala schůze Občanského sdružení a třídní schůzky. volba budoucího povolání byla hlavním tématem besedy pro deváťáky, která se uskutečnila v jídelně školy. 23. Střední průmyslová škola stavební a umělecká v Hodoníně a její studijní obory byly představeny deváťákům. 3. místo obsadili starší žáci na okrskovém turnaji ve florbalu v Dambořicích. 27. Krtkovu olympiádu připravili páťáci pro předškoláky ze všech mateřských škol v Kyjově. Tělocvična byla vyzdobena obrázky této populární postavičky z kresleného seriálu Zdeňky Millera. Předškoláci se usilovně snažili plnit připravené úkoly. Odměnou jim byly medaile a drobné sladkosti. 28. Den řemesel, připravený žáky a pedagogy SOU Havlíčkova v Kyjově, navštívili deváťáci. Prosinec 3. téměř 30 sportovců se zúčastnilo školního kola Vánoční laťky ve skoku vysokém. Z každé kategorie postoupili dva nejlepší skokani do kyjovského kola. 4. druhé místo přivezli mladší žáci z okresního kola v nohejbalu. 5. Mikuláš společně s anděly a čerty navštívili všechny žáky školy. Hříšníci byli pokáráni a začerněni uhlím. Třídy si připravily říkanky nebo písničky, každý žák byl anděly obdarován malým čertíkem z loupáčkového těsta. za nákup plechových placek bylo na účet fondu Sidus odesláno celkem 1 700,- Kč. Peníze budou sloužit k obnově lékařských přístrojů dětských oddělení nemocnic. 6. byla uspořádána Vánoční laťka žáků kyjovských škol. Absolutním vítězem Vánoční laťky 2012 s historicky nejlepším výkonem 172 cm se stal Robin Němec ze ZŠ Újezd. 13. Vánoční vystoupení tanečního oboru ZUŠ Kyjov zhlédli žáci druhých, třetích a pátých tříd prvního stupně. 14. děti ze školní družiny vypouštěly u radnice balonky s přáníčkem tradičně zpívali na schodech koledy žáci I. stupně. 22. žáci II. stupně zpívali na schodech koledy. ve třídách se procvičovaly zásady civilní ochrany a pak se uskutečnily vánoční besídky.

3 Leden 9. podvečer plný her tentokrát s Krtečkem čekal na žáky tříd v zaplněné školní tělocvičně. Diváci tleskali dětem ze 2. třídy a jejich Krtčí show, soutěžním týmům rodičů s dětmi i protagonistům, kteří posléze poslali na trať k plnění úkolů téměř 80 dětí. Malý dárek v cíli a radostné pohledy zúčastněných byly odměnou dětem i všem organizátorům. 10. Starci na chmelu pobavili předplatitele Mětského divadla ve Zlíně. vítěz školního kola matematické olympiády pátých tříd Ondřej Krist, V. A, postupuje do okresního kola. 16. a 17. se uskutečnily dny otevřených dveří. 17. se konalo školní kolo Pythagoriády žáků osmých tříd, do okresního kola postupuje Jakub Moravanský, VIII. A. 17. a 18. přišla padesátka budoucích prvňáků k zápisu. Pro 14 z nich požádali rodiče o odklad školní docházky. 21. byl oceněn Ondřej Buček z V. A za úspěšnou výtvarnou práci v soutěži O poklad Langobardů, kterou organizovalo Masarykovo muzeum v Kyjově. 22. projednali pedagogičtí pracovníci klasifikaci a chování žáků na pedagogické radě. 28. bylo ukončeno školní kolo chemické olympiády. Do okresního kola postupují Romana Opatřilová a Jaroslav Souček, IX. A, a Libor Líčeník, IX. B. 30. podnikli žáci IV. B exkurzi do firmy Vetropack v Kyjově. - se uskutečnilo školní kolo recitační soutěže I. stupně. Do okresního kola postoupili v kategorii tříd Ester Sýkorová, I. A, a v kategorii tříd Filip Skřivánek, V. A. 31. byly odeslány výtvarné práce do soutěže Toulky za zvěří. rozdáním vysvědčení a přihlášek i zápisových lístků na střední školy vycházejícím žákům bylo ukončeno první pololetí školního roku 2012/13. Únor 5. se uskutečnilo školní kolo recitační soutěže II. stupně. Do okresního kola postoupili v kategorii tříd Marek Dlouhý, VI. A, a v kategorii tříd Filip Novák, VIII. B. 7. Filip Novák, VIII. B, se zúčastnil okresního kola olympiády v českém jazyce. 8. proběhlo školní kolo Pythagoriády žáků pátých tříd, do okresního kola postupuje Ondřej Krist, Iva Jedovnická, V. A, a Dita Daňová, V. B. 19. odborná firma seřídila lyžařské vázání sedmákům, kteří se přihlásili na lyžařský kurz. 20. absolvovali čtvrťáci dopravní výchovu na DDM v Kyjově. 21. třetím divadelním přestavením v Městském divadle ve Zlíně se stal Sen noci svatojanské. karnevalové veselí pro žáky školní družiny zorganizovaly jejich vychovatelky. 23. vítěz školního kola matematické olympiády Ondřej Krist, V. A, se zúčastnili okresního kola matematické olympiády. 24. odjeli sedmáci na lyžařský kurz v Javorníkách do Ski centra Kohútka. 25. se uskutečnilo školní kolo Pythagoriády žáků šestých tříd, do okresního kola postupuje Marek Dlouhý, VI. A. 26. vítězové školního kola recitační soutěže - Ester Sýkorová, I. A, Filip Skřivánek, V. A, Marek Dlouhý, VI. A,a Filip Novák, VIII. B - se zúčastnili okresního kola. 28. žáci VIII. A, B zhlédli film Schindlerův seznam v rámci projektu HOLOCAUST.

4 Březen 4. vítězové školního kola chemické olympiády Romana Opatřilová, Jaroslav Souček, oba IX. A, a Libor Líčeník, IX. B, se zúčastnili okresního kola chemické olympiády. 12. děti z družiny zkoušely v kyjovském muzeu zdobení kraslic. 13. se uskutečnilo školní kolo Pythagoriády žáků sedmých tříd. Žádný z dvaceti účastníků se neprobojoval do okresního kola. Piškvorkiádu nejlépe zvládli v kategorii ročníku Michaela Severinová z V. B a v kategorii ročníku Lukáš Habarta z VIII. A. 14. žáci IV. B navštívili představení divadla Reduta v Brně Papageno hraje na kouzelnou flétnu. 18. byla zahájena charitativní sbírka na vzdělání adoptované indické dívky Nagarathny. 19. začaly návštěvy předškoláků z kyjovských mateřských škol v prvních třídách. 20. se uskutečnila další část dopravní výchovy pro čtvrťáky na DDM v Kyjově. 21. poslední divadelní představení předplatitelů ve Zlíně bylo věnováno osudům světoznámých cestovatelů Zikmunda a Hanzelky. Představení Palubní deník Hanzelky a Zikmunda neslo motto Život je přesný součet náhod. Duben 3. druháci zahájili výuku plavání v bazénu ve Bzenci. 4. zvítězili chlapci třídy v 1.kole kopané v rámci Coca cola školského poháru. 17. příklady matematické olympiády v Hodoníně počítala K. Měsíčková, VII. B. zvukovou střelbu pro děti s hendikepem absolvovali v knihovně druháci. další lekci dopravní výchovy na DDM v Kyjově absolvovali čtvrťáci. 18. byla ukončena charitativní sbírka na vzdělání adoptované indické dívky Nagarathny celkovou sesbíranou částkou ,- Kč. Následně byl zaplacen příspěvek za rok ,-Kč. 19. na naší škole odehráli páťáci okrskové kolo ve vybíjené. 22. celý týden se děti zúčastňovaly aktivit Týdne s armádou pořádaného MÚ v Kyjově. Vyvrcholením soutěží, výstav vojenské výstroje a armádních prezentací pro mladší i starší děti se stala páteční přehlídka techniky a práce taktické skupiny Commandos a Vojenské policie. přijímací zkoušky na střední školy byly náplní práce deváťáků a též 4 zájemců o studium primy Klvaňova gymnázia. lekci dopravní výchovy na DDM v Kyjově absolvovali druháci. 25. ráno se uskutečnilo druhé kolo ve sběru starého papíru. Nejlepší žáci ve školním roce 2012/13 obdrželi věcné ceny od firmy Ekor. 1. Mrkus Matyáš II. A Blahynka Petr I. A Jedovnická Iva V. A Celkem se zúčastnilo 337 žáků. Za celý školní rok bylo nasbíráno kg papíru a na účet Občanského sdružení vloženo ,-Kč. Nejlepší tři třídy ve sběru byly odměněny dorty. 1. místo V. A (219 kg na žáka), 2. V. A (208 kg/žáka), 3. III. A (101 kg/žáka)

5 25. odpoledne proběhla pedagogická rada, schůze Občanského sdružení a třídní schůzky místo z Coca cola školského poháru v Břeclavi přivezli fotbalisti ročníku. 30. chlapci 4. a 5. tříd zvítězili v okrskovém kole Mc Donald s cupu v kopané a postoupili do dalšího kola. Květen 3. chlapci 1. až 3. tříd skončili v okrskovém kole Mc Donaldś cupu v kopané na čtvrtém místě. 6. se uskutečnilo focení tříd. 9. v okrskovém kole v malém florbalu skončili starší žáci na třetím místě. 10. exkurzi v muzeu a galerii v Hodoníně absolvovali páťáci. 13. osmáci si ověřili své znalostí SCIO testy. Výsledky z matematiky, českého jazyka a obecných studijních předpokladů dostane každý žák koncem školního roku 2012/ bronzové medaile přivezli žáci 4. a 5. ročníku z okresního kola Mc Donald s cupu v Hroznové Lhotě. okresní kolo Pythagoriády 5.r. absolvovali Iva Jedovnická, Ondřej Krist, V. A a Dita Daňová, V. B. 15. Pohár rozhlasu v atletice v Kyjově skončil 2. místem mladších dívek a 4. místem mladších chlapců. jízdami zručnosti ukončili dopravní výchovu žáci 4. tříd. 16. Pohár rozhlasu v atletice v Kyjově skončil 7. místem starších dívek a vítězstvím starších chlapců, kteří po 3 letech postoupili do krajského finále. 17. se před radnicí uskutečnil Květnový den Země. Děti prvního stupně navštívily všechny aktivity a žáci VIII. A se úspěšně prezentovali přehlídkou eko-modelů. 20. v rámci Dne Země se proběhla vernisáž keramických prací na téma Půda je živá. Vedoucí kroužků p.uč. Vlková a Müllerová vybraly na tuto soutěž práce svých žáků a získaly cenu poroty za profesionální zpracování a vedení díla. 21. složitou situaci měli atleti devátých tříd na krajském kole Poháru rozhlasu v Břeclavi. Přesto se v konkurenci sedmi škol Jihomoravského kraje neztratili a umístili se na velmi pěkném 4. místě, kdy medailové pozice obsadily sportovní školy. okresní kolo Pythagoriády 6. r. absolvoval Marek Dlouhý,VI. A prožili tři chladné dny v hlavním městě Praze žáci osmých tříd. 22. prvňáci a s ročním zpožděním i druhách byli Pasováni na čtenáře v Městské knihovně. 24. po vítězství v okrsku postoupili st. žáci do okresního kola malého fotbalu. 26. odjeli deváťáci na vodácký kurz na řeku Vltavu, který tentokrát provázela zima a déšť. 28. školní výlet do Skanzenu ve Strážnici a plavbu po Baťově kanále absolvovali žáci III. A a III. B. 31. oslava Dne dětí se letos nesla pod křídly Záchranného integrovaného systému. Děti si mohly nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet a osahat policejní, hasičský a sanitní vůz. Deštivé počasí se naštěstí umoudřilo, a tak přímo na místě byly předvedeny ukázky některých zásahů, např. stříhání hydraulickými nůžkami, zajištění pacienta do vakuové matrace či zatýkání pachatele. Ti odvážnější si pak osobně vyzkoušeli třeba resuscitaci na figuríně, nasazování pout nebo oblékání hasičské výstroje.

6 Červen 4. slavnostní vernisáží byla zahájena v Radniční galerii výstava prací žáků I.stupně Svět barev. 5. se odehrálo na naší škole okrskové kolo v malé kopané mladších žáků. 7. v Brně strávili školní výlet žáci IV. B. 10. Pirátská plavba v Hodoníně byla hlavní náplní školního výletu prvňáků. 12. Celý Kyjov čte dětem, akce pořádaná Městskou knihovnou v Kyjově, které se zúčastnili žáci třetích a čtvrtých tříd. 17. Moravský kras se stal místem školního výletu páťáků. 18. na kyjovském stadionu se uskutečnil závěrečný sportovní podnik školního roku Atletický den města Kyjova. 19. druháci ukončili výuku plavání v bazénu ve Bzenci. vycházka po Chřibech byla náplní školního výletu šesťáků. 20. pedagogická rada zhodnotila žákovský prospěch a chování. 21. skanzen ve Strážnici a plavba po Baťově kanále, II. A, B a cesta po regionálních muzeích, VII. B, ukončily školní výlety. 29. zazněly pochvaly pro žáky ze školního rozhlasu. Následovalo rozloučení deváťáků a odměnění hodinkami dvou z nich jako nejužitečnějších či nejlepších ve svých třídách. V IX. A dostal toto ocenění Romana Opatřilová a v IX. B David Válek. Pak už následovalo vydání vysvědčení a knižních odměn a tím i definitivní konec školního roku 2012/13.

PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015

PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015 PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015 Září 1. byl zahájen školní rok 2014/15. 5. v rámci sexuální výchovy vyslechly přednášku Marie Šindelářové pod názvem Čas proměn dívky v 6. třídách.

Více

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011-2012

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011-2012 PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011-2012 Září 1. slavnostní zahájení školního roku 2011/12 9. přednášku Marie Šindelářové pod názvem Čas proměn se zájmem vyslechly dívky v 6. třídách. 7. třídní

Více

Měsíční plán činností ZŠ Lipov

Měsíční plán činností ZŠ Lipov Měsíc: září Rok: 2014 1.9. všichni Slavnostní zahájení 24.9. 1. stupeň Koncert J. Uhlíře (Strážnice) 24.9. Šá + ž. Přespolní běh - okres (Hodonín) 29.9. Ve DVPP - ŠMP na škole (Hodonín) 30.9. Jv + 9. tř.

Více

SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009

SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009 SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009 NEJKRÁSNĚJŠÍ DÝŇOVÉ STRAŠIDLO 26. 9. 2008 Jako nejlepší ocenila porota: Tomáše a Jana Leciánovy, III. A a V. A, za Ženu a muže Davida a Libora Líčeníkovy, I. B a V.

Více

Akce základní školy ve školním roce 2018/2019 (předpoklad)

Akce základní školy ve školním roce 2018/2019 (předpoklad) Plánované akce MZŠ Velká nad Veličkou 2018/19 Akce základní školy ve školním roce 2018/2019 (předpoklad) Datum Název akce Pedagog Září 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku I.+ II.st. 3. 9. Zápis do

Více

PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2013-2014

PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2013-2014 PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2013-2014 Září 2. slavnostní zahájení školního roku 2013/14 6. přednášku Marie Šindelářové pod názvem Čas proměn se zájmem vyslechly dívky v 6. třídách a tentokrát

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2018/2019 ZÁŘÍ 2018 3. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. Fotografování prvňáčků 18. 9. Měsíční

Více

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2008-2009

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2008-2009 PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2008-2009 Září 1. slavnostní zahájení školního roku 2008/9 16. třídní schůzky v I. A, B 22. třídní schůzky v VI. A, B 25. třída V. A odjela do Brna, kde žáci

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2017/2018 ZÁŘÍ 4. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR 11. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 12. 9. Fotografování prvňáčků 19.

Více

Roční plán práce 2018/2019

Roční plán práce 2018/2019 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2018/2019 Září 2018 Slavnostní zahájení školního vyučování 3. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

Vyhodnocení Minimálního programu prevence Základní škola Vidče, šk. rok: 2014/2015

Vyhodnocení Minimálního programu prevence Základní škola Vidče, šk. rok: 2014/2015 Vyhodnocení Minimálního programu prevence Základní škola Vidče, šk. rok: 2014/2015 Ve školním roce 2014/2015 byla prevence rizikového chování na naší škole prováděna podle Minimálního programu prevence

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2016/2017 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Fotografování prvňáčků TU 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 20. 9. Měsíční porada všichni 20. 9. Třídní

Více

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 1. Termíny pedagogických rad Základní škola Vysoké Mýto, Javornického, přísp. organizace Litomyšlské Předměstí, Javornického 2, 566 01 Vysoké Mýto PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 02. 09. 2019 9:30

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE SRPEN KALENDÁŘ ŠNÍCH AKCÍ 2017-2018 Porada ředitelů ZŠ Organizační pedagogická rada,, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací pedagogická

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2011/2012 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 9. 18. 9 Seznamovací pobyt - Chorvatsko (V.ročník) Šmerdová 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 1.B, 2.r., 3.r. MŠ Kom,

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2018-2019 SRPEN Porada ředitelů ZŠ, HRA Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

1.čtvrtletní pedagogická rada

1.čtvrtletní pedagogická rada Pondělí 4.11. Městská policie 5.B 10.00-11.40 Mgr.Holcová Pondělí 4.11. SCIO testy v 9.A + 9.B Městská policie 8.00-9.40 5.A ve třídě 5.A 10.00-11.40 5.B ve třídě 5.A, Okresní knihovna ŠD 13.30-14.30 Výlet

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

Plán akcí na školní rok 2011/12

Plán akcí na školní rok 2011/12 Plán akcí na školní rok 2011/12 Září Fotografování prvňáčků 8. 9.2011 Ajax projekt Policie ČR - celoročně Evropský den jazyků 26.9. Sběr kaštanů a žaludů Varhanní koncert pro žáky 5.tříd Výuka na dopravním

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř.

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 10. 9. divadelní představení na

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2005/2006 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2015/2016 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 8. 9. Fotografování prvňáčků TU 14. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r., MŠ Kom 22. 9. Měsíční porada všichni

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2015-2016

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2015-2016 ZÁKLADNÍ ŠA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KALENDÁŘ ŠNÍCH AKCÍ 2015-2016 SRPEN Porada ředitelů ZŠ Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací pedagogická

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Profilace školy Naše škola se chce profilovat svým individuálním přístupem k žákům, zákonným zástupcům, vytvářet prostor

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1 Září 2. Zahájení školního roku 2013/2014 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 4. 6. Výlet studentů třídy O8.A do Prahy 5. Porada Třídní schůzky s rodiči žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Seznamovací

Více

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2010-2011

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2010-2011 PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2010-2011 Září 1. slavnostní zahájení školního roku 2010/11 6. přednášku Marie Šindelářové pod názvem Čas proměn se zájmem vyslechly dívky v 6. třídách 14. dívky

Více

Roční plán práce 2017/2018

Roční plán práce 2017/2018 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2017/2018 Září 2017 Slavnostní zahájení školního vyučování 4. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLICE NAD METUJÍ RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Porady, pedagogické rady, třídní schůzky Provozní porady 1. a 2. stupeň 1. pololetí 2. pololetí 09. 09. 2013 03.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Mimoškolní činnost probíhala v průběhu školního roku v těchto nepovinných předmětech: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Základy anglického jazyka Zdravotní

Více

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Roční plán akcí školní rok 2013/2014 Předpokládané akce, u nichž ještě není pevně stanoven termín, budou v tomto plánu uvedeny bez udání data v příslušném

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

Vyhodnocení minimálního preventivního programu 2016/2017

Vyhodnocení minimálního preventivního programu 2016/2017 Vyhodnocení minimálního preventivního programu 2016/2017 Základní škola UNESCO Uherské Hradiště Školní metodik prevence Mgr. Petr Kočíř Vyhodnocení MPP ZŠ UNESCO Uherské Hradiště za školní rok 2016/2017

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

V ý r o č n í z p r á v a za rok

V ý r o č n í z p r á v a za rok V ý r o č n í z p r á v a za rok 2017 1 Nadační fond Základní školy Ke Studánce 1050, Orlová Lutyně Nadační fond při Základní škole Ke Studánce 1050 předkládá každoroční výroční zprávu za uplynulý kalendářní

Více

ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN AKCÍ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN AKCÍ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN AKCÍ ŠKOLY SRPEN 2015 zahajovací 1. pedagogická rada 25. 8. školení ped. pracovníků: Školní modelové situace 31. 8 školení BOZP, PO dle jednotlivých součástí organizace 26. 8.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR Školní rok 2013/2014 Kronika Novým ředitelem Základní školy Bor se stal Mgr. Daniel Koblen. Školní rok byl zahájen 2.9.2013 s 340 žáky na dvou stupních, v 15 třídách. Ve všech ročnících

Více

- 3. 9. 10:15 divadlo nádvoří. - 4. 9. fotografování 1. tříd MF Dnes - 7. 9. třídní schůzky 1. třídy - 8. 9. třídní schůzky 2. 9. tř.

- 3. 9. 10:15 divadlo nádvoří. - 4. 9. fotografování 1. tříd MF Dnes - 7. 9. třídní schůzky 1. třídy - 8. 9. třídní schůzky 2. 9. tř. - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 3. 9. 10:15 divadlo nádvoří - 4. 9. fotografování 1. tříd MF Dnes - 7. 9. třídní schůzky 1. třídy - 8. 9. třídní schůzky 2. 9. tř. - 9. 9. třídní schůzky 2.

Více

Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014

Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014 Příloha č. 1 Základní škola a mateřská škola, Citonice, okres Znojmo, příspěvková organizace Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014 Část I. Základní charakteristika mateřské

Více

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská)

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) Měsíc Den Činnost Srpen 25. Pedagogická porada 25. 28. Opravné zkoušky a zkoušky v náhradním termínu Přípravné práce na nový školní rok 2014/2015

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Slavnostní zahájení školního roku :00 divadlo nádvoří roč :15 divadlo nádvoří tř

Slavnostní zahájení školního roku :00 divadlo nádvoří roč :15 divadlo nádvoří tř - - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 6. 9. 13:00 divadlo nádvoří 5. 9. roč. - 13. 9. 10:15 divadlo nádvoří 1. 4. tř. - 13. 9. třídní schůzky - 20. a 21. 9. BLESKOVÝ SBĚR PAPÍRU - 30. 9. dopravní

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2015/2016 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

2.1 Organizace školního roku. září 2018 Zahájení školního roku 2017/ Adaptační den pro žáky 1. ročníků

2.1 Organizace školního roku. září 2018 Zahájení školního roku 2017/ Adaptační den pro žáky 1. ročníků 2.1 Organizace školního roku září 2018 Zahájení školního roku 2017/2018 3. 9. 2018 Adaptační den pro žáky 1. ročníků 4. 9. 2018 Maturitní zkoušky podzimní termín 3. - 5. 9. 2018 písemné Závěrečné zkoušky

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické.

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1 Školáček 2. číslo Motto školy Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Je třeba si je zasloužit. Například slušným chováním. Školní rok 2015/2016

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Školní rok 2014/2015 byl slavnostně zahájen 1. září, tentokrát za deště. Do školy nastoupilo 120 žáků. Zahájení se zúčastnil také pan starosta, ing. Lubomír

Více

Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303

Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. Zpráva o činnosti v roce 2015 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková Finanční část

Více

Organizač ní zabezpeč ení š kolního roku 2013/2014

Organizač ní zabezpeč ení š kolního roku 2013/2014 Adresa:, 150 00 Praha 5 Organizač ní zabezpeč ení š kolního roku 2013/2014 Začátek školního roku pondělí 2. září 2013 Konec školního roku pátek 27. června 2014 Prázdniny (nevztahují se na MŠ) podzimní

Více

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2013/2014

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Základní škola Bukovany Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Název: Základní škola a mateřská škola Bukovany, okres Hodonín, příspěvková organizace Adresa školy: 696 31 Bukovany 132 IČO 70984042 Vedení

Více

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století)

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) září prosinec duben červen duben 1989/1990 Ředitelem školy byl jmenován Miroslav Horák. Po prázdninách byla otevřena nová učebna informatiky

Více

Základní škola Choltice

Základní škola Choltice Základní škola Choltice Máme za sebou ¾ školního roku 2013/2014. Dovolte nám, abychom Vás seznámili s děním na naší základní škole. Výuka probíhá dle vzdělávacího programu Učíme se pro život, v jedenácti

Více

Září. Příprava celoročního projektu Non Cinéma

Září. Příprava celoročního projektu Non Cinéma Září 1. Zahájení školního roku 2015/2016 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 8. Třídní schůzky pro rodiče žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Exkurze studentů třídy Č4.A do Prahy Seznamovací pobyt

Více

Organizace školního roku 2014-2015

Organizace školního roku 2014-2015 Organizace školního roku 2014-2015 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 O B R A Z O V Á P Ř Í L O H A školní rok 2017/2018 Publicita školy Gymnáziu se vrací krása Nové Přerovsko září 2017 Publicita školy

Více

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO)

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) šk. rok 2013-2014 ZŠ a MŠ Nerudova, České Budějovice V rámci EVVO bylo realizováno všestranné rozvíjení klíčových kompetencí v kontextu

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: skola@zstrmice.cz Webové stránky: www.zstrmice.cz CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní škola v Trmicích byla postavena

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE SRPEN KALENDÁŘ ŠNÍCH AKCÍ Porada ředitelů ZŠ Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací pedagogická rada

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Plán práce pro školní rok 2014/2015

Plán práce pro školní rok 2014/2015 Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 Česká republika Plán práce pro školní rok 2014/2015 Datum Den Od - do Akce - popis Doplňující informace / garant akce Srpen 25.8. Po 8:00 úvodní pracovní porada 26. 8. Út 9:00

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Nový školní rok byl slavnostně zahájen 2. září. Do školy nastoupilo 19 prvňáčků, celkem má škola 119 žáků. Již před zahájením školního roku vystupovali

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 PLÁN ŠKOLNÍHO ROKU Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace SRPEN 27.8. Po 8:00 úvodní porada 28.8. Út opravné zkoušky 29.-30.8. St- Čt školení - Seč 31.8. 8:00 pedagogická

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

žáků z toho spec. vyrovnávacích

žáků z toho spec. vyrovnávacích Základní škola T.G.Masaryka, příspěvková organizace Bílovská 78, 691 01 Moravský Žižkov a. Zřizovatel: Obec Moravský Žižkov, Bílovská 145, 691 01 Moravský Žižkov Ředitelka školy: Mgr. Irena Homolová Školní

Více

PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADENSTVÍ

PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADENSTVÍ tel.: 515322442-3, IČ: 70995087, e-mail: zsivancicka@zsivancicka.cz PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADENSTVÍ Školní rok 2018/2019-1 - tel.: 515322442-3, IČ: 70995087, e-mail: zsivancicka@zsivancicka.cz 1. Základní

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně.

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně. Červen 2007 BRANNÝ DEN Dne 1.června se konal tradiční branný den v Krčském lese. Celou akci připravily obě paní učitelky tělesné výchovy Z. Kopasová a B. Chadimová za pomoci žáků devátých tříd. V 8:00

Více

Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny)

Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny) Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny) Čt 22. září 2016 16:00 17:00 Seznámení zákonných zástupců s řády a důležitými směrnicemi školy, plán práce na školní rok 2016/2017. Út 15. listopad 2016 16:00

Více

Plán akcí ve školním roce 2008/2009 I.stupeň 1. a 2.třídy Září : Příprava a zahájení projektu Roční doby podzim Příprava programu pro práci s

Plán akcí ve školním roce 2008/2009 I.stupeň 1. a 2.třídy Září : Příprava a zahájení projektu Roční doby podzim Příprava programu pro práci s Plán akcí ve školním roce 2008/2009 I.stupeň 1. a 2.třídy Září : Příprava a zahájení projektu Roční doby podzim Příprava programu pro práci s předškoláky Zahájení výuky plavání Navázání spolupráce 1.a

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Zima

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Zima ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 13. O2. 2018 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Zima 2017-2018 Po podzimních prázdninách a informativní třídní schůzce

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

Plán práce školy na školní rok 2017/2018

Plán práce školy na školní rok 2017/2018 Plán práce školy na školní rok 2017/2018 1. Me sı c nı pla ny Září 6.9. 15,30 hod. schůzka s rodiči (seznámení s plány, organizací školního roku, informace k platbám) 14.9. Štafetový běh Emila Zátopka

Více

ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 PLÁN AKCÍ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 PLÁN AKCÍ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 PLÁN AKCÍ ŠKOLY SRPEN 2014 zahajovací 1. pedagogická rada 25. 8. workshop Mentoring nebo jen hodnocení? 27. 8 školení BOZP, PO dle jednotlivých součástí organizace 28. 8. příprava

Více

40. výročí školy. Pěvecká soutěž

40. výročí školy. Pěvecká soutěž 40. výročí školy 4. 10. 2014 se u příležitosti 40. výročí založení školy uskutečnilo setkání současných i bývalých zaměstnanců s vedením školy a města. V rámci oslav proběhl den otevřených dveří, kdy mohli

Více

Základní škola a Mateřská škola Uherské Hradiště, Palackého náměstí

Základní škola a Mateřská škola Uherské Hradiště, Palackého náměstí Základní škola a Mateřská škola Uherské Hradiště, Palackého náměstí Plán práce výchovného poradce pro školní rok 2012/2013 Září příprava dokumentace přijatých pro školní rok 2012/13 na SOU skupinová šetření

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2014/2015 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009 2010 Zpracovala: Mgr. Eva Motalová 1 OBSAH: 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2009/2010

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2009/2010 Základní škola Bukovany Výroční zpráva za školní rok 2009/2010 Bukovany, červenec 2010-1 - Charakteristika školy Škola je malotřídní integrované zařízení. Její součástí je mateřská škola a školní družina.

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Základní škola Oskol, Kroměříž, Mánesova 3861

Základní škola Oskol, Kroměříž, Mánesova 3861 Základní škola Oskol, Kroměříž, Mánesova 3861 www.zsoskol.cz skola@zsoskol.cz 573 331 188 O škole 418 žáků 12 tříd na 1. stupni 3 oddělení školní družiny 11 tříd na 2. stupni 36 pedagogických pracovníků

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2006/2007 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 Č.j. 77/2008/R Základní údaje Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN 561 66 Těchonín 4 IČO: 70985995 Tel.: 465 635

Více