PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2013-2014"

Transkript

1 PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE Září 2. slavnostní zahájení školního roku 2013/14 6. přednášku Marie Šindelářové pod názvem Čas proměn se zájmem vyslechly dívky v 6. třídách a tentokrát se i chlapci věnovali problematice dospívání. 10. třídní schůzky v VI. A, B, C se uskutečnily dva Adaptační kurzy pro šesťáky ve Vřesovicích na chatě Radost. Žáci měli možnost pomocí soutěží a her poznat své nové spolužáky. Seznamovali se s přírodními krásami v okolí chaty a vyrazili na Cimburk. Škoda, že počasí ukázalo svou méně vlídnou tvář a chladno a deštivo bylo každodenním průvodcem venkovních aktivit. 19. třídní schůzky v I. A, B 27. téměř čtyřicítka nádherných dýňových strašidýlek se vystavovala před školou v dalším ročníku této oblíbené soutěže. Všichni autoři byli odměněni sladkostmi a desítka nejúspěšnějších autorů dostala věcné ceny. se uskutečnily besedy Poprvé v knihovně pro žáky 2., 3. a 4. tříd. 30. byly odeslány výtvarné práce do soutěže organizované TV Slovácko v Kunovicích. Říjen 1. žáci třídy se zúčastnili poutavé besedy Šárky Kašpárkové a Michala Pogányho v rámci projektu Odznak všestrannosti olympijských vítězů. 2. Veletrh vzdělávání v Hodoníně navštívili vycházející žáci, aby se seznámili s nabídkou studijních oborů středních škol okresu Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště a Brno. 3. zahájil činnost Oříšek, kroužek sloužící předškolákům ke snadnějšímu vstupu do ZŠ. Děti se budou scházet při plnění aktivit s učitelkami I. stupně vždy první čtvrtek v měsíci až do ledna 2014 (viz odkaz projekty). 4. se uskutečnila v knihovně pro žáky pátých tříd beseda Co vymyslel pan Nobel? 11. žáci IV. A, B se zúčastnili v knihovně povídání na téma Báje a pověsti třídění především bio odpadu bylo náplní hodin pro všechny děti. Pracovníci Kyjovského Slovácka v pohybu vedli besedy poutavě a program vhodně přizpůsobili všem věkovým skupinám dětí. 19. Lucie Houšťová, VI. A, Viola Linzerová a Michaela Severinová, VI. B, byly vyhodnoceny a odměněny mezi nejlepšími výtvarnými pracemi v soutěži Televize Slovácko. Škola obdržela za celkové druhé místo poukaz pro 25 vybraných žáků k návštěvě ZOO Hodonín. 21. se uskutečnila dopravní výchova pro II. A, B na DDM v Kyjově. 22. proběhla další beseda v knihovně na téma To je horor! pro žáky VIII. A. 24. v podzimním kole sběru papíru bylo žáky celkem odevzdáno kg papíru. Průběžně si nejlépe vede třída III. B s průměrem 97 kg na žáka. Mezi jednotlivci je zatím nejlepší Josef Horáček, III. B (770 kg). Papír vykoupila firma Ekor za 8 720,- Kč. Peníze byly vloženy na účet Občanského sdružení.

2 25. v městském parku byl uspořádán další ročník Běhu s trikolórou. Soutěž byla opět vypsána pro čtyřčlenná samostatná družstva chlapců a dívek žáků ročníku. Třetí místa získali chlapci ze 4. třídy i dívky 4. a 5. tříd. Druhá místa obsadili chlapci z 5. a a dívky ze 3. tříd. Ve své kategorii zvítězily dívky 3. tříd ve složení Anna Račanská, Adéla Gazdová, III. B, Ester Kunovjánková a Klára Roháčová, III. A. 31. páťáci navštívili Vilu Tugendhat v Brně. Listopad 1. To je horor! další beseda v knihovně - tentokrát pro žáky VIII. B místo přivezli mladší chlapci z okrskového kola nohejbalového turnaje v Žarošicích. zahájila Pedagogicko-psychologická poradna v Kyjově naplňování projektu Diagnosticko-intervenční nástroje jako prevence školní neúspěšnosti a podpora žáků se speciálními vzdělávacími potřebami. Obecným cílem programu je zvyšování kvality vzdělávání, a to jak prostřednictvím vzdělávacího obsahu, tak změnou sociálního klimatu na škole. Testování se zúčastnili žáci ročníku, jejichž rodiče dali písemný souhlas místo přivezli starší chlapci z okrskového kola nohejbalového turnaje v Žarošicích. 12. a 13. proběhly ve škole návštěvní dny místo přivezli starší chlapci z okrskového kola ve velkém florbalu v Dambořicích. čtvrťáci zahájili dopravní výchovu na DDM v Kyjově. na čtvrtletní pedagogické radě jednali vyučující o prospěchu a chování žáků, následovalo zasedání Občanského sdružení a třídní schůzky. Závěr odpoledne vyplnila beseda o volbě povolání Kam dál v září uskutečnili exkurzi do zemědělského podniku sedmáci. 29. během tradičního sportovního dopoledne, organizovaného páťáky pro kyjovské mateřské školy, navštívilo školu téměř 140 předškoláků. Prosinec 2. proběhlo školní kolo Vánoční laťky ve skoku vysokém, kterého se zúčastnila téměř třicítka sportovců. 3. přivezli žáci třetí místo z okresního kola turnaje v nohejbalu. 5. žáci I. st. zhlédli pořad KOUZELNÉ VÁNOCE aneb Já nejsem Ježíšek, ale Kožíšek, s podtextem Kouzelnické Vánoce s Pavlem Kožíškem. na naší škole byla uspořádána Vánoční laťka žáků kyjovských škol. Absolutními vítězi Vánoční laťky 2013 se stali Eliška Blatová (135 cm) a Šimon Žák (158 cm), oba ze ZŠ Komenského. 6. navštívil žáky Mikuláš s anděly a čerty. Mikulášská družina, tvořená žáky IX. A a B, přistoupila ke své roli velmi zodpovědně. 11. a 13. zavítali žáci z naší družiny se svými vychovatelkami do všech kyjovských mateřských škol, kde děti na předvánočním setkání potěšili krátkým kulturním pásmem. 12. na Den řemesel odjeli žáci IX. A, B do SOU Havlíčkova v Kyjově. pokračovala dopravní výchova čtvrťáků na DDM v Kyjově.

3 13. předvánočním setkáním v kyjovských mateřských školách prezentovali práci školy žáci školní družiny. 18. odjeli přihlášení žáci na 1. předplatné Městského divadla ve Zlíně Divotvorný hrnec v překladu slavné české divadelní dvojice Voskovec + Werich. 18. až 20. zpívaly koledy na schodech školy děti I. stupně. 20. zpívali koledy na schodech i žáci II. stupně. Leden 6. druháci zahájili plavání v bazénu ve Bzenci. Celkem 10 lekcí bude probíhat v pondělky do konce března. 9. ukončil činnost Oříšek kroužek pro předškoláky. Všechny děti dostaly osvědčení. odjeli přihlášení žáci na 2. předplatné Městského divadla ve Zlíně - Hrabě Monte Carlo s podtitulem Dost riskantní komedie. 16.a 17. proběhly ve škole návštěvní dny pro nepříznivé sněhové podmínky byl odložen lyžařský kurz na Kohútce. 22. okresního kola matematické olympiády pro 5. ročník se zúčastnily Linda Račanská, Adéla Urcová a Hana Váhalová, V. A. 23. se uskutečnila další dopravní výchova žáků čtvrtých tříd na DDM Kyjov. Děti připravily pěkné obrázky na téma Kolo mých snů. pedagogická rada se zabývala prospěchem a chováním žáků za I. pololetí školního roku. 30. rozdáním vysvědčení bylo ukončeno I. pololetí šk. roku byly pololetní prázdniny. Únor 6. a 7. se uskutečnil zápis do prvních tříd. Celkem bylo zapsáno 59 dětí a dalších 9 rodičů požádalo o odklad školní docházky. 10. ve škole byla uspořádána školní kola matematické soutěže Pythagoriády, příklady počítali nejlepší matematici ze ročníku. 13. předplatitelé odjeli na 3. divadelní předplatné do Zlína, tentokrát byla uvedena hra podle knihy Williama Saroyana Tracyho tygr měli žáci jarní prázdniny. 27. dopravní výchova pro čtvrťáky na DDM v Kyjově se nesla podle žákovských příběhů a básniček s dopravní a zdravotní tématikou. Březen 1. soutěžili členové kroužku Roboti v Brně v programování vozidel z Lega. Tým obsadil 10. a 11. místo mezi mnohem zkušenější konkurencí třiceti dvou týmů českých i slovenských základních škol a gymnázií. 3. navštívila školu dramaturgyně České televize Ostrava ohledně projednání natáčení tohoto oblíbeného televizního pořadu Šikulové. 7. pracovnice Městské knihovny v Kyjově připravily pro I. B besedu Večerníčky nejen z knížky.

4 18. přednáška Moderní je nekouřit seznámila páťáky s problematikou kouření a s jejími zdravotními následky. 20. divadelní představení Námořnická historka v Městském divadle ve Zlíně zhlédli žáci III. B. 21. přednáška Egyptologie Mgr. Dulíkové dala nahlédnout žákům druhého stupně do tajemství starého Egypta. v další přednášce pro žáky I. stupně p. Cahlík předával nejnovější informace o správném čištění zubů. byly pro nepříznivé sněhové podmínky zrušeny hory na Kohútce. 27. čtvrťáci namalovali z každé skupiny 1 dopravní značku a pak pokračovali v dopravní výchově na DDM v Kyjově. abonenti zhlédli poslední divadelní předplatné. Nevšední kombinaci činohry, pantomimy a šansonu uvádí Městské divadlo ve Zlíně pod názvem Největší z Pierotů. 24. navštívili školu předškoláci z MŠ Střed a druháci ukončili výuku plavání. 26. děti z družiny realizovaly jarní setkání ve všech kyjovských mateřských školách. proběhly ukázkové hodiny anglického jazyka s rodilým mluvčím (III.A, B; VII.A) 31. přátelské utkání ve vybíjené sehráli žáci V. A, B s dětmi ZŠ J. A. Komenského. Duben 1. Prodanou nevěstu viděli v Janáčkově divadle v Brně žáci V. B. 4. přehlídku mysliveckých trofejí ulovené zvěře v MKS Kyjov navštívili žáci I. A, B, III. A, VI. A, B, C a VII. A. Zároveň byla zvláštní cenou oceněna Michaela Severinová, VI. B, za umístění v okresním kole soutěže Mé toulky za zvěří. 9. se uskutečnilo natáčení televizního programu ČT Ostrava Šikulové nás ve škole, kterého se zúčastnilo celkem 24 žáků. Pořad bude vysílán v neděli ČT:D v 11 h. 10. proběhlo okrskové kolo ( r.) ve vybíjené, kdy naše družstvo zvítězilo a postoupilo do okresního kola. 14. pokračovala dopravní výchova pro druháky rekonstrukce velké počítačové učebny 15. v jídelně vařil a vydával obědy Lukáš Pištělák z firmy LA Food. 16. před velikonočními svátky se uskutečnilo odložené kulturní představení projektu LiStOVáNí. Z knih Ztraceni v čase a Život k sežrání četli herci Lukáš Hejlík, Alan Novotný a Lenka Janíková. Děti měly možnost zakoupit si knihy za zvýhodněnou cenu. 22. a 23. se uskutečnila první kola přijímacího řízení na střední školy a do primy gymnázia. 24. pedagogická rada hodnotila prospěch a chování za 3. čtvrtletí školního roku, následovalo zasedání Občanského sdružení a třídní schůzky. v okresním kole ve vybíjené obsadili naši sportovci 4. místo. 28. přírodovědná exkurze zavedla šesťáky do ZOO v Hodoníně, kde společně absolvovali komentovanou prohlídku. 29. pořad Policie a zdravotníci dětem absolvovali na DDM v Kyjově žáci IV. A, B. 30. se sbíral papír v rámci jarního kola sběru. V podzimním kole sběru papíru bylo žáky celkem odevzdáno kg papíru. Za celý školní rok zvítězila třída III. B, která sesbírala průměrně 276 kg papíru. Mezi jednotlivci je nejlepším Josef Horáček, III. B (2 510 kg). Papír vykoupila firma Ekor za ,- Kč. Peníze byly vloženy na účet Občanského sdružení. Mc Donald s cup, kopanou ve Vlkoši, hráli mladší ( tř.) i starší žáci (4.-5. tř.)

5 Květen 5. ve sborovně vybírali třídní učitelé knihy pro nejlepší žáky ze svých tříd. 7. v Hodoníně se uskutečnilo okresní kolo matematické Pythagoriády r. starší žáci odehráli okresní kolo v malém florbalu v Rohatci, kde obsadili 3. místo. 11. byl odvysílán na ČT: D pořad Šikulové natočený na naší škole s našimi žáky. 13. žáci tříd vystoupili s kulturním programem v Domově seniorů v Kyjově. Městský stadion v Kyjově byl místem pořádání Pohár rozhlasu mladších a starších žáků, kterého se zúčastnily i naše atletické naděje. Nejlépe si vedli mladší chlapci ( tříd), kteří obsadili v konkurenci 11 škol pěkné 2. místo. 14. praktickými jízdami na kolech s povinným cyklistickým vybavením ukončili žáci dopravní výchovu. Po velkém úsilí nakonec všichni čtvrťáci získali Průkaz cyklisty. 15. proběhlo focení tříd. 16. osmáci začali psát SCIO testy z českého jazyka. Následovaly testy z matematiky a obecných studijních předpokladů. V rámci přípravy na přijímací zkoušky dostanou zúčastnění žáci na konci školního roku přehlednou brožuru o svých výsledcích i perspektivě dalšího studia na středních školách. 19. první školní výlet na ZŠ Dr. Joklíka zavedl osmáky do Prahy. konverzační hodiny anglického jazyka s rodilým mluvčím proběhly ve třetích, čtvrtých a pátých třídách. 21. v Městské knihovně v Kyjově byli žáci prvních tříd pasováni místostarostou města Antonínem Kuchařem na čtenáře a zároveň obdrželi průkaz čtenáře knihovny. starší žáci odehráli okrskové kolo turnaje v malé kopané v Žarošicích a obsadili 2. místo ze čtyř zúčastněných týmů. 22. děti z V. B navštívily v rámci výuky Muzeum T. G. Masaryka v Hodoníně. 23. některé třídy se zúčastnily před radnicí Bambiriády. 26. pro malý zájem byl zrušen vodácký kurz na Vltavě. 27. na školní výlet do Lednice odjely děti z I. A, II. B a III. A. Milotice zase navštívily děti z II. A. Červen 2. ke Dni dětí tentokrát žáci navštívili filmová představení. Menší děti viděly film Já, padouch 2 a větší děti film Noe. 4. Šiklův mlýn byl místem školního výletu V. A a šestých tříd. 6. děti ze IV. A uskutečnily celodenní přírodovědnou vycházku do okolí školy. 9. do Brna vlakem na školní výlety odjeli žáci V. B a IX. B. 12. sportovně zaměřený výlet do Brna absolvovali sedmáci. ZOO v Hodoníně se stalo cílem školního výletu I. B. kulturní vystoupení kyjovské ZUŠ viděli žáci VI. B. 13. do Archeoskanzenu v Modré odjeli na školní výlet čtvrťáci a III. B. žáci VI. A si vyzkoušeli své šikovné ruce na Řezbářském sympoziu v SOŠ ve Bzenci - Přívoze. akce Stromy a život v městském parku byla zpestřením výuky přírodovědy a vlastivědy pro žáky I. stupně. 16. další hodinu anglického jazyka s rodilým mluvčím absolvovali žáci tříd. 19. pedagogická rada hodnotila úsilí žáků v posledním čtvrtletí školního roku. 23. beseda tentokrát s revírníkem Ing. Kovarčíkem pro žáky třídy s názvem Les a jeho ochrana se stala dalším příspěvkem ekologické výchovy.

6 byli oceněni nejlepší žáci školy panem starostou. Letos vyučující vybrali Terezu Severinovou, Denisu Tymonovou a Marka Doležala; všichni IX. B, Denisu Macháčkovou; IX. A, Lindu Račanskou, Adélu Urcovou a Ondřeje Štanglera; všichni V. A byl zorganizován turnaj v kopané družstev tříd II.stupně. Kočovné divadlo hrálo pro děti I. A, B, II. B a III. A na zahradě MŠ Dr. Joklíka. 25. v rámci doplnění učiva civilní ochrany byla uskutečněna evakuace žáků a zaměstnanců z budovy školy. 27. zazněly pochvaly pro žáky ze školního rozhlasu. Následovalo rozloučení deváťáků a odměnění hodinkami dvou z nich jako nejužitečnějších či nejlepších ve svých třídách. V IX. A dostala toto ocenění Michaela Nováková a v IX. B Tereza Severinová. Pak už následovalo vydání vysvědčení a knižních odměn a tím i definitivní ukončení školního roku 2013/14. *** podrobnější výsledky soutěží najdete v sekci ŽÁCI VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ

PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015

PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015 PŘEHLED AKCÍ USKUTEČNĚNÝCH VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015 Září 1. byl zahájen školní rok 2014/15. 5. v rámci sexuální výchovy vyslechly přednášku Marie Šindelářové pod názvem Čas proměn dívky v 6. třídách.

Více

Akce základní školy ve školním roce 2018/2019 (předpoklad)

Akce základní školy ve školním roce 2018/2019 (předpoklad) Plánované akce MZŠ Velká nad Veličkou 2018/19 Akce základní školy ve školním roce 2018/2019 (předpoklad) Datum Název akce Pedagog Září 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku I.+ II.st. 3. 9. Zápis do

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Měsíční plán činností ZŠ Lipov

Měsíční plán činností ZŠ Lipov Měsíc: září Rok: 2014 1.9. všichni Slavnostní zahájení 24.9. 1. stupeň Koncert J. Uhlíře (Strážnice) 24.9. Šá + ž. Přespolní běh - okres (Hodonín) 29.9. Ve DVPP - ŠMP na škole (Hodonín) 30.9. Jv + 9. tř.

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2012-2013

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2012-2013 PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2012-2013 Září 3. slavnostní zahájení školního roku 2012/13 4. tradiční přednášku M. Šindelářové pod názvem Čas proměn se zájmem vyslechly dívky v 6. třídě. 13.

Více

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011-2012

PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011-2012 PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011-2012 Září 1. slavnostní zahájení školního roku 2011/12 9. přednášku Marie Šindelářové pod názvem Čas proměn se zájmem vyslechly dívky v 6. třídách. 7. třídní

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2017/2018 ZÁŘÍ 4. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR 11. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 12. 9. Fotografování prvňáčků 19.

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2018/2019 ZÁŘÍ 2018 3. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. Fotografování prvňáčků 18. 9. Měsíční

Více

Vyhodnocení Minimálního programu prevence Základní škola Vidče, šk. rok: 2014/2015

Vyhodnocení Minimálního programu prevence Základní škola Vidče, šk. rok: 2014/2015 Vyhodnocení Minimálního programu prevence Základní škola Vidče, šk. rok: 2014/2015 Ve školním roce 2014/2015 byla prevence rizikového chování na naší škole prováděna podle Minimálního programu prevence

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2016/2017 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Fotografování prvňáčků TU 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 20. 9. Měsíční porada všichni 20. 9. Třídní

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 1. Termíny pedagogických rad Základní škola Vysoké Mýto, Javornického, přísp. organizace Litomyšlské Předměstí, Javornického 2, 566 01 Vysoké Mýto PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 02. 09. 2019 9:30

Více

Roční plán práce 2018/2019

Roční plán práce 2018/2019 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2018/2019 Září 2018 Slavnostní zahájení školního vyučování 3. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2011/2012 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 9. 18. 9 Seznamovací pobyt - Chorvatsko (V.ročník) Šmerdová 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 1.B, 2.r., 3.r. MŠ Kom,

Více

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace 435 26 Bečov, č. 17, tel. 476 110 317, www.zsbecov.cz PROGRAM ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2015/2016 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009

SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009 SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009 NEJKRÁSNĚJŠÍ DÝŇOVÉ STRAŠIDLO 26. 9. 2008 Jako nejlepší ocenila porota: Tomáše a Jana Leciánovy, III. A a V. A, za Ženu a muže Davida a Libora Líčeníkovy, I. B a V.

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2018-2019 SRPEN Porada ředitelů ZŠ, HRA Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací

Více

Akce školy 2017/2018

Akce školy 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

2.1 Organizace školního roku. září 2018 Zahájení školního roku 2017/ Adaptační den pro žáky 1. ročníků

2.1 Organizace školního roku. září 2018 Zahájení školního roku 2017/ Adaptační den pro žáky 1. ročníků 2.1 Organizace školního roku září 2018 Zahájení školního roku 2017/2018 3. 9. 2018 Adaptační den pro žáky 1. ročníků 4. 9. 2018 Maturitní zkoušky podzimní termín 3. - 5. 9. 2018 písemné Závěrečné zkoušky

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2015/2016 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 8. 9. Fotografování prvňáčků TU 14. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r., MŠ Kom 22. 9. Měsíční porada všichni

Více

Plán práce školy na školní rok 2017/2018

Plán práce školy na školní rok 2017/2018 Plán práce školy na školní rok 2017/2018 1. Me sı c nı pla ny Září 6.9. 15,30 hod. schůzka s rodiči (seznámení s plány, organizací školního roku, informace k platbám) 14.9. Štafetový běh Emila Zátopka

Více

1.čtvrtletní pedagogická rada

1.čtvrtletní pedagogická rada Pondělí 4.11. Městská policie 5.B 10.00-11.40 Mgr.Holcová Pondělí 4.11. SCIO testy v 9.A + 9.B Městská policie 8.00-9.40 5.A ve třídě 5.A 10.00-11.40 5.B ve třídě 5.A, Okresní knihovna ŠD 13.30-14.30 Výlet

Více

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1 Září 2. Zahájení školního roku 2013/2014 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 4. 6. Výlet studentů třídy O8.A do Prahy 5. Porada Třídní schůzky s rodiči žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Seznamovací

Více

Roční plán. Školní rok

Roční plán. Školní rok Roční plán Školní rok 2016-2017 Září 1.9. Mše svatá na zahájení školního roku ve Strašnicích od 9:00 hodin 6.-9.9. Adaptační kurz primy A 7.9. Vědecký jarmark, II. ročník a sexta 13.9. Burza učebnic o

Více

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř.

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 10. 9. divadelní představení na

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VĚTŘNÍ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VĚTŘNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VĚTŘNÍ Pedagogicko-organizační záměry a provozně technické zajištění školního roku 2015 2016 ZŠ I.stupeň II.stupeň Celkem Počet žáků k 15. 9. 2015 200 134 334 Počet tříd

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Plán akcí na školní rok 2011/12

Plán akcí na školní rok 2011/12 Plán akcí na školní rok 2011/12 Září Fotografování prvňáčků 8. 9.2011 Ajax projekt Policie ČR - celoročně Evropský den jazyků 26.9. Sběr kaštanů a žaludů Varhanní koncert pro žáky 5.tříd Výuka na dopravním

Více

Roční plán práce 2017/2018

Roční plán práce 2017/2018 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2017/2018 Září 2017 Slavnostní zahájení školního vyučování 4. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Profilace školy Naše škola se chce profilovat svým individuálním přístupem k žákům, zákonným zástupcům, vytvářet prostor

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLICE NAD METUJÍ RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Porady, pedagogické rady, třídní schůzky Provozní porady 1. a 2. stupeň 1. pololetí 2. pololetí 09. 09. 2013 03.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2014/2015 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

Akce v rámci zdravé školy 2011-2012

Akce v rámci zdravé školy 2011-2012 Akce v rámci zdravé školy 2011-2012 ZÁŘÍ - ekologická exkurze - adaptační pobyt pro žáky 6. ročníků - Den s integrovaným záchranným systémem shlédnutí ukázek práce bezpečnostních a záchranných složek (Plaza)

Více

Plán práce pro školní rok 2014/2015

Plán práce pro školní rok 2014/2015 Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 Česká republika Plán práce pro školní rok 2014/2015 Datum Den Od - do Akce - popis Doplňující informace / garant akce Srpen 25.8. Po 8:00 úvodní pracovní porada 26. 8. Út 9:00

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2016/2017 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2013/2014

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Základní škola Bukovany Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Název: Základní škola a mateřská škola Bukovany, okres Hodonín, příspěvková organizace Adresa školy: 696 31 Bukovany 132 IČO 70984042 Vedení

Více

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Adresa: Nový Oldřichov 86, 471 13 Telefon: 487 767 515, 736

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2017/2018 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 PLÁN ŠKOLNÍHO ROKU Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace SRPEN 27.8. Po 8:00 úvodní porada 28.8. Út opravné zkoušky 29.-30.8. St- Čt školení - Seč 31.8. 8:00 pedagogická

Více

PŘEHLED. úkolů, termínů a akcí

PŘEHLED. úkolů, termínů a akcí 1 PŘEHLED úkolů, termínů a akcí ve školním roce 2016 2017 ZŠ Dolní Dobrouč 2 Pedagogické rady: zahajovací I. čtvrtletí I. pololetí III. čtvrtletí II. pololetí závěrečná 30. 8. (úterý) 16. 11. (středa)

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR Školní rok 2013/2014 Kronika Novým ředitelem Základní školy Bor se stal Mgr. Daniel Koblen. Školní rok byl zahájen 2.9.2013 s 340 žáky na dvou stupních, v 15 třídách. Ve všech ročnících

Více

PŘEHLED. úkolů, termínů a akcí

PŘEHLED. úkolů, termínů a akcí 1 PŘEHLED úkolů, termínů a akcí ve školním roce 2018 2019 ZŠ Dolní Dobrouč 2 Pedagogické rady: zahajovací I. čtvrtletí I. pololetí III. čtvrtletí II. pololetí závěrečná 31. 8. (pátek) 14. 11. (středa)

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2015-2016

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2015-2016 ZÁKLADNÍ ŠA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KALENDÁŘ ŠNÍCH AKCÍ 2015-2016 SRPEN Porada ředitelů ZŠ Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací pedagogická

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Vzdělávací program 1.1 Vzdělávací program pro MŠ Třemešná vzdělávací program platnost Zvířátka kolem nás Do roku 2014 2. Personální zajištění

Více

Organizace školního roku 2016/2017

Organizace školního roku 2016/2017 Organizace školního roku 2016/2017 1. pololetí SRPEN: Úvodní porada 24/8 - povinnosti a náplň v přípravném týdnu - organizace školního roku Školení BOZP pro pedagogické i nepedagogické pracovníky 25/8

Více

Organizace školního roku 2014 / 2015. Učební plán na školní rok ŠVP Cesty. 1. 2. 3. 4. 5. min.

Organizace školního roku 2014 / 2015. Učební plán na školní rok ŠVP Cesty. 1. 2. 3. 4. 5. min. Organizace školního roku 2014 / 2015 Učební plán na školní rok ŠVP Cesty min. hodin disponibilní hod. Český jazyk 9 10 8 7 7 35 6 Angličtina -- -- 3 3 3 9 0 Matematika 4 5 5 5 5 20 4 Prvouka 2 2 3 -- --

Více

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ)

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) Plánujeme: v MFC 4. 4. Pořad Chovejte se jako člověk (Cena: 30 35 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) 1. třídy v MFC 4. 4. 16. 4. 20. 4. Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí

Více

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 Měsíc Datum Čas Akce Garant Srpen 27.8. (Po) 8.30 9.00 28.8. (Út) 9.00 Po skončení prov. porady 29.8. (St) 9.00 10.00 - Nástup pedagogických pracovníků Pracovní doba na

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2018/2019 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Ústí nad Labem, příspěvková organizace DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Zahájení školního roku: pondělí 4. září 2006 Konec I. pololetí:

Více

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy.

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. Základní škola a Mateřská škola Lukavice,okres Rychnov nad Kněžnou Plán práce Školní rok 2015 2016 Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. V mateřské škole se vyučuje podle ŠVP Studánky

Více

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská)

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) Měsíc Den Činnost Srpen 25. Pedagogická porada 25. 28. Opravné zkoušky a zkoušky v náhradním termínu Přípravné práce na nový školní rok 2014/2015

Více

Střední škola zemědělská, Přerov, Osmek 47

Střední škola zemědělská, Přerov, Osmek 47 Organizace školního roku 2017/2018 1. pololetí SRPEN: Úvodní porada 28/8 - povinnosti a náplň v přípravném týdnu - organizace školního roku Zahájení práce v předmětových komisích srpen Příprava učeben

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Výroční zpráva školy školní rok 2008/2009 1 Výroční zpráva Základní školy a mateřské školy Mořina školní rok 2008/2009 Název a sídlo školy Základní škola a mateřská škola Mořina, Mořina 57, 267 17 Zřizovatel

Více

Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem. Rámcový plán práce. školní rok 2018/2019

Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem. Rámcový plán práce. školní rok 2018/2019 Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem Rámcový plán práce školní rok 2018/2019 Organizace školního roku Zahájení školního roku pondělí 3. září 2018 Podzimní prázdniny pondělí 29. října a úterý

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE SRPEN KALENDÁŘ ŠNÍCH AKCÍ 2017-2018 Porada ředitelů ZŠ Organizační pedagogická rada,, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací pedagogická

Více

Vyhodnocení minimálního preventivního programu 2016/2017

Vyhodnocení minimálního preventivního programu 2016/2017 Vyhodnocení minimálního preventivního programu 2016/2017 Základní škola UNESCO Uherské Hradiště Školní metodik prevence Mgr. Petr Kočíř Vyhodnocení MPP ZŠ UNESCO Uherské Hradiště za školní rok 2016/2017

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 30.9.2016 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2009/2010

Základní škola Bukovany. Výroční zpráva za školní rok 2009/2010 Základní škola Bukovany Výroční zpráva za školní rok 2009/2010 Bukovany, červenec 2010-1 - Charakteristika školy Škola je malotřídní integrované zařízení. Její součástí je mateřská škola a školní družina.

Více

Plán práce pro školní rok 2016/2017

Plán práce pro školní rok 2016/2017 Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 Česká republika Plán práce pro školní rok 2016/2017 Datum Den Od - do Akce - popis Doplňující informace / garant akce Srpen 26.8. 8.00 Úvodní pracovní porada všichni vyučující

Více

Roční program EVVO na školní rok (měsíční program)

Roční program EVVO na školní rok (měsíční program) Roční program na školní rok 2016-17 (měsíční program) aktivity cíle termín účast hodnocení zodpovídá plán aktualizace plánu na šk. rok 2015/16 Knihovna J. Drdy návštěva knihovny, společná četba Plavání

Více

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato Základní škola a Mateřská škola Dolní Třebonín Dolní Třebonín 81, 38201 V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013 /

Více

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011 A/ Zpráva o činnosti školy Základní škola Víchová nad Jizerou Víchová nad Jizerou 140

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2005/2006 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Zima

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Zima ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 13. O2. 2018 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Zima 2017-2018 Po podzimních prázdninách a informativní třídní schůzce

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Školní rok 2014/2015 byl slavnostně zahájen 1. září, tentokrát za deště. Do školy nastoupilo 120 žáků. Zahájení se zúčastnil také pan starosta, ing. Lubomír

Více

PŘEHLED. úkolů, termínů a akcí

PŘEHLED. úkolů, termínů a akcí 1 PŘEHLED úkolů, termínů a akcí ve školním roce 2017 2018 ZŠ Dolní Dobrouč 2 Pedagogické rady: zahajovací I. čtvrtletí I. pololetí III. čtvrtletí II. pololetí závěrečná 5. 9. (úterý) 15. 11. (středa) 24.

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Střední škola EDUCHEM, a. s., Okružní 128, Meziboří

Střední škola EDUCHEM, a. s., Okružní 128, Meziboří Střední škola EDUCHEM, a. s., Okružní 128, 435 13 Meziboří Zpravodaj 2018/2019 1 ZAMĚSTNANCI Bc. Pavel Prošek statutární ředitel Mgr. Helena Kripnerová ředitelka školy Kristýna Hrodková asistentka ředitelky

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

ŠKOLNÍ PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY

ŠKOLNÍ PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY ŠKOLNÍ PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY ZŠ a MŠ Vacov, Miřetice 38, Vacov, 384 86 2015/2016 Obsah: 1. Charakteristika školy... 3 2. Charakteristika EVVO... 4 3. Akce EVVO ve školním

Více

V ý r o č n í z p r á v a za rok

V ý r o č n í z p r á v a za rok V ý r o č n í z p r á v a za rok 2017 1 Nadační fond Základní školy Ke Studánce 1050, Orlová Lutyně Nadační fond při Základní škole Ke Studánce 1050 předkládá každoroční výroční zprávu za uplynulý kalendářní

Více

Organizace školního roku 2018/2019

Organizace školního roku 2018/2019 Organizace školního roku 2018/2019 1. pololetí SRPEN: Úvodní porada 27/8 - povinnosti a náplň v přípravném týdnu - organizace školního roku Školení zaměstnanců BOZP 27/8 Zahájení práce v předmětových komisích

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 www.zspelechovska.cz skola@zspelechovska.cz 191 žáků v 11 třídách 18 učitelů 2 vychovatelky ŠD 9 provozních zaměstnanců Nižší počet žáků individuální přístup

Více

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 I. Organizace provozu školy ve

Více