Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín"

Transkript

1 Č.j.: 759/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení: Mgr. V. Novotný, Mgr. J. Trnka a P. Hrubý. 2. Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: J. Fuka a Mgr. V. Trantina. 3. Obecní zastupitelstvo schvaluje předložený program jednání. 4. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu starosty obce o jednání rady Obce Milín za období od do Obecní zastupitelstvo schvaluje výroční zprávu kronikáře obce Milín za rok Obecní zastupitelstvo neschvaluje prodej pozemku p.č. 251/35 v k.ú. Milín o výměře 807 m Obecní zastupitelstvo schvaluje úpravu dokumentu Obce Milín: Zásady pro postup při nabízení pronájmu uvolněných obecních bytů v domě čp. 261Milín, který je součástí zápisu z jednání OZ. 8. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu Krajského úřadu Středočeského kraje o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Milín za rok Obecní zastupitelstvo pověřuje zastupitele J. Fuku a radu obce zjistit možnosti modernizace promítacího zařízení v místním kině, vyvolané tzv. digitalizací kin. 10. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci zástupce starosty o probíhajících jednáních ohledně schválení územního plánu. 11. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrh dělení pozemků parc.č.: 79/1 a 79/4 v k.ú. Stěžov dle zpracované územní studie zástavby v lokalitě Z_S2 ve Stěžově. 12. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci zástupce starosty o možnosti prodeje pozemků v lokalitě Z_S2 za cenu ,- Kč/m 2 a pověřuje ho zapracováním příjmu do rozpočtu Obce Milín na roky O způsobu prodeje bude rozhodnuto po schválení územního plánu. 13. Obecní zastupitelstvo schvaluje přípravu územních studií v lokalitách Z_M20 v Milíně a Z_R1 ve Rtišovicích. 14. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci zástupce starosty o akceptaci žádosti o podporu ze SFŽP ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí na projekt: Snížení energetické náročnosti základní školy Milín. 15. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrh rozpočtové změny č.3, rozpočtu Obce Milín na rok Obecní zastupitelstvo bere na vědomí rezignaci Petra Hrubého na členství v zastupitelstvu Obce Milín z důvodu změny trvalého bydliště. Vladimír Vojáček zástupce starosty Ing. Pavel Nekl starosta obce

2 Č.j.: 760/2012 Zápis z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin ve výstavní síni Centra volnočasových aktivit Milín Přítomni: Ing. P. Nekl, V. Vojáček, J. Fuka, V. Kalík, Ing. J. Růžička, Mgr. K. Křížek MBA, Mgr. V. Trantina, Mgr. J. Trnka, Mgr. V. Novotný, E. Vondrášek, P. Hrubý Omluveni: Ing. Z. Čedík, J. Baštýř, Bc. P. Zemanová Pozdní příchod oznámil: Mgr. J. Pižl Starosta obce zahájil jednání a přítomné zastupitele i veřejnost přivítal. Starosta obce přednesl návrh na složení návrhové komise: předseda Mgr. V. Novotný, Mgr. J. Trnka a P.Hrubý. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení: Mgr. V. Novotný, Mgr. J. Trnka a P. Hrubý. Starosta obce přednesl návrh na ověřovatele zápisu: J. Fuka a Mgr. V. Trantina. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: J. Fuka a Mgr. V. Trantina. Starosta obce přednesl návrh programu jednání, ve znění tak jak bylo oznámeno i na pozvánce. 1) Zpráva z jednání rady 2) Výroční zpráva kronikáře Obce Milín za rok ) Interpelace 4) Diskuse Starosta obce dal hlasovat o programu jednání.

3 Obecní zastupitelstvo schvaluje předložený program. Bod č. 1 schváleného programu Starosta obce seznámil zastupitele s prací rady obce za předcházející období od do Zápisy z jednání rady jsou zastupitelům k nahlédnutí na obecním úřadě. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu starosty obce o jednání rady Obce Milín za období od do Bod č. 2 schváleného programu Starosta obce přivítal na jednání kronikáře obce pana Jiřího Vostarka a předal mu slovo k přednesení výroční zprávy kronikáře. Jiří Vostarek okomentoval nejdůležitějších událostí roku 2011 v obci Mílín a jejich zápisu do kroniky obce. Stručný přehled práce kronikáře a událostí v roce 2011 je součástí zápisu. Starosta poděkoval panu Vostarkovi za celoroční práci a připomněl, že práce kronikáře byla v minulosti v našem regionu vždy dobře hodnocena. Obecní zastupitelstvo schvaluje výroční zprávu kronikáře obce Milín za rok Bod č. 3 schváleného programu:

4 Starosta obce přečetl žádost manželů Václava a Marie Havelkových o odkoupení části lesního pozemku i s lesním porostem ve vlastnictví Obce Milín do jejich vlastnictví. E. Vondrášek historicky obec nikdy obecní pozemky, ať už zemědělské nebo lesní neprodávala. Měla by i do budoucna jednat stejně. Ing. J. Růžička jenom pro oživení, proč jsme část toho samého lesa v minulosti prodali. V. Vojáček jednalo se o polovinu lesa, která byla ve vlastnictví rodiny Svatošů, kteří žijí v zahraničí. Obec od nich chtěla vykoupit pozemky za zdravotním střediskem. Dále s nimi jednali zahrádkáři užívající pozemky za blokem, kde je Březohorská pekárna a jednali s nimi i Maráškovi, kteří vlastnili stavební pozemek v sousedství zmiňovaného lesa. Právní zástupce rodiny Svatošových nám oznámil, že prodají veškeré pozemky jednou smlouvou a obec ať pozemky, které nepotřebuje, prodá dál zmiňovaným žadatelům. Domnívám se, že cca před dvěma lety jsme na jednom zastupitelstvu pozemky kupovali a do půl roku jak zahrádky, tak les byly zastupitelstvem prodány. Ing. Růžička děkuji a jsem také proto uvedené pozemky neprodávat. Všeobecný souhlas zastupitelů. Obecní zastupitelstvo neschvaluje prodej pozemku p.č. 251/35 v k.ú. Milín o výměře 807 m 2. Po předchozí omluvě pozdního příchodu přišel na jednání Mgr. J. Pižl. Starosta obce okomentoval žádost, kterou Obci Milín doručil starosta Sboru dobrovolných hasičů Milín. Žádá o možnost v budoucnu zajistit bydlení pro členy zásahové jednotky sboru v domě čp Starosta okomentoval stávající schválené zásady, kterými se obec řídí od roku 2006 a je proto nutné je novelizovat. Zástupce starosty doplnil, že v případě novelizace by bylo vhodné doplnit podmínky o zaměstnance obce a příspěvkových organizací. Přednesl návrh doplnění zásad v písm. a) o text: zaměstnanec Obce Milín a jí zřízených příspěvkových organizací nebo dobrovolný hasič zařazený do jednotky požární ochrany (JPO III.).

5 Obecní zastupitelstvo schvaluje úpravu dokumentu Obce Milín: Zásady pro postup při nabízení pronájmu uvolněných obecních bytů v domě čp. 261Milín. Starosta obce okomentoval jednání kontrolorů a auditorů Krajského úřadu, kteří provedli přezkoumání hospodaření Obce Milín. Závěr kontroly bude spolu se závěrečným účtem, který by měl být odsouhlasen zastupitelstvem do , vyvěšen na elektronické úřední desce Obce Milín a je k nahlédnutí v účtárně obecního úřadu. Je třeba konstatovat, že i tak náročné období jako změna účetní, kdy paní Vandasová odešla na mateřskou dovolenou a byla nahrazena paní Vopěnkovou, proběhlo bez problémů. Ocenění dobré práce je potřeba zdůraznit i z toho důvodu, že závěr kontroly byl se závěrem: Nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu Krajského úřadu Středočeského kraje o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Milín za rok Starosta obce požádal zastupitele J. Fuku, aby informoval o současných problémech, které nastávají v digitalizaci kin. J. Fuka kriticky shrnul postup distributorů a ministerstva kultury, které by se mělo starat o podporu i malých kin naší velikosti. V legislativě nikdo za zachování malých kin neudělal nikdo z úředníků nebo politiků nic. Současné možnosti rekonstruovat promítací zařízení v kinech se pohybují v rozsahu kolem 2, ,- Kč. Existuje jakási ne úplně kvalitní náhrada ve výši cca ,- Kč, ale v okolních kinech není nic takového odzkoušeno. A sami provozovatelé těchto kin nevědí, jak nastalou situaci budou řešit. Obecný názor zastupitelů rekonstrukci promítacího zařízení kina vůbec v rozsahu milionů neřešit. Pověřit vedoucího kina a zastupitele J. Fuku získat maximum informací o náhradě v rozsahu cca ,- Kč. Obecní zastupitelstvo pověřuje zastupitele J. Fuku a radu obce zjistit možnosti modernizace promítacího zařízení v místním kině, vyvolané tzv. digitalizací kin. Starosta předal slovo k okomentování dalšímu postupu prací na územním plánu obce zástupci starosty obce.

6 Zástupce starosty obce seznámil zastupitele s jednáním ohledně dokončení územního plánu. Od konce února t.r., kdy odešel vedoucí stavebního úřadu, se spolu s paní Melicharovou ze stavebního úřadu snažíme o dokončení územního plánu. Probíhají jednání o změně lokality ve Stěžově, vyjmutí lokality ve Rtišovicích, upřesnění lokality u Motocentra v Milíně a u autovrakoviště p. Beneše na Buku. Problémem je i dořešení a uvedení do stávajícího stavu sportovní střelnice na Kojetíně. Zde proběhlo geodetické vytýčení a příprava na její vyjmutí z lesního pozemku. Po vyřešení těchto záležitostí a jejich zapracování spol. Cityplan do návrhu územního plánu budeme čekat na vyjádření Krajského úřadu odd. životního prostředí a zemědělství. Po vydání jejich koordinovaného stanoviska, požádáme opět krajský úřad odd. koncepce a rozvoje o jejich stanovisko. Vždy na to mají lhůtu 30 dní. Pak bude možné svolat veřejné projednání a následně zastupitelstvo, které územní plán schválí. Bohužel bude celý proces ještě několik týdnů trvat. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci zástupce starosty o probíhajících jednáních ohledně schválení územního plánu. Na jednání se po předchozí omluvě dostavil zastupitel Mgr. J. Pižl. Zástupce starosty předal zastupitelům k nahlédnutí studii lokality navazující na bývalou školu ve Stěžově, kde by na obecních pozemcích měly být odděleny 4 pozemky pro výstavbu RD a souměrně přes silnici dalších 5 stavebních pozemků na soukromých pozemcích. O náklady s vypracováním studie a s geometrickým plánem se podělíme se soukromými majiteli, dle plochy stavebních pozemků. S tímto vyslovili souhlas. V. Kalík domnívám se, že pozemky o rozloze 1200 a více m 2 je moc. Dnes lidé kupují co možná nejmenší pozemky. V. Vojáček výměru pozemků jsme schválily už při projednávání návrhu územního plánu před cca 2 lety. Je nesmyslné to nyní měnit. Ing. Růžička a vycházeli jsme z toho, že se jedná o venkovské prostředí, kde jsou i stávající pozemky rozsáhlejší, jsem pro zachování výměry. V. Kalík nevím, jestli bude o takto velké pozemky zájem. Starosta obce zájem už je a menší pozemky budou k dispozici v Milíně

7 Bez další diskuse zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrh dělení pozemků parc. č.: 79/1 a 79/4 v k.ú. Stěžov dle zpracované územní studie zástavby v lokalitě Z_S2 ve Stěžově. Pro: 11 Proti: 1 Zdržel: 0 Ing. Růžička jenom k předcházejícímu bodu územního plánu, víme cenu, za kterou by bylo možné pozemky ve Stěžově prodat. Zástupce starosty domníváme se, že v rozsahu ,- Kč/m 2 bez jakýchkoli investic do inženýrských sítí. Starosta obce připomněl, že z výtěžku prodeje uvedených obecních pozemků bude hrazena rekonstrukce hasičské zbrojnice a společenské místnosti s příslušenstvím pro obyvatele Stěžova ve stávající hasičské zbrojnici Bez dalších připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci zástupce starosty o možnosti prodeje pozemků v lokalitě Z_S2 za cenu ,- Kč/m 2 a pověřuje ho zapracováním příjmu do rozpočtu Obce Milín na roky O způsobu prodeje bude rozhodnuto po schválení územního plánu. Zástupce starosty oznámil zastupitelům, že z důvodu časové náročnosti by bylo vhodné zahájit práce na zástavbových studiích v Milíně lokalitě Z_M20, kde jsme na minulém jednání odsouhlasily nabytí jednoho z pozemků od ZOD Milín a ve Rtišovicích lokality Z_R1, kde je to již několikaletý zájem vlastníků, ale obec v této lokalitě vlastní nevyhovující cesty. Finanční postup by byl stejný jako v případě Stěžova, i když zde nemáme žádnou ucelenou parcelu. Obecný názor proč se v tom tedy anganžovat Ing. Růžička je to v zájmu toho jak obec bude v budoucnu vypadat a územní plánování je jediný ze způsobů, kde může mít obec konečné slovo. Jsem pro, i když se pouze uhradí náklady a finančně to nebude žádný příjem.

8 Obecní zastupitelstvo schvaluje přípravu územních studií v lokalitách Z_M20 v Milíně a Z_R1 ve Rtišovicích. Starosta obce vyzval zástupce k okomentování dotačních záležitostí. Zástupce starosty seznámil zastupitele se skutečností akceptace žádosti o dotaci na zateplení budovy základní školy včetně tělocvičny. Akceptace znamená to, že žádost a projektová dokumentace byly Státním fondem životního prostředí zkontrolovány a bylo zjištěno, že obojí je bez formálních, finančních a obsahových vad. Žádost bude dále soutěžit s ostatními žádostmi, dle ekonomické výhodnosti. To znamená, že fond podpoří ty žádosti, které mají vyšší spoluúčast žadatele. Proto jsme i na jednom z předcházejících zastupitelstev odsouhlasili vyšší než povinnou finanční spoluúčast. Předpokládáme, že konečný výsledek zda obci bude dotace přiznána, se dozvíme snad v srpnu. Bez dotazů zastupitelů. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci zástupce starosty o akceptaci žádosti o podporu ze SFŽP ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí na projekt: Snížení energetické náročnosti základní školy Milín. Zástupce starosty dále okomentoval souhrnnou rozpočtovou změnu č.3. Materiál je součástí zápisu. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrh rozpočtové změny č.3, rozpočtu Obce Milín na rok Pro: 12 Proti: 1 Zdržel: 0 Starosta obce předal slovo zastupiteli P. Hrubému. P. Hrubý seznámil zastupitele se skutečností své změny trvalého pobytu, kdy se ze Stěžova stěhuje do Lazska a z toho důvodu již dle zákona nemůže vykonávat mandát zastupitele Obce Milín. Poděkoval všem zastupitelům za spolupráci.

9 Starosta obce poděkoval p. Hrubému za vykonanou práci v tomto i předešlém volebním období, jak za práci zastupitele tak i předsedy komise pro životní prostředí. Připomněl i jeho angažovanost v občanském sdružení Stěžov, které i díky němu vzniklo a vykonávalo společenskou a kulturní činnost a chránilo zájmy a životní prostředí všech obyvatel Stěžova. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí rezignaci Petra Hrubého na členství v zastupitelstvu Obce Milín z důvodu změny trvalého bydliště. Nehlasoval: 1 Starosta obce oznámil, že v tomto případě bude podle zákona postupně jednat s náhradníky z kandidátní listiny Volby pro Milín z roku 2010 v pořadí, které určily volby, tzn: Jiří Blažek, Petr Lazna, Ing. Vladimír Srbek. Každý z nich již v zastupitelstvu pracoval, a proto předpokládám, že zváží své možnosti zapojení se do práce v obecním zastupitelstvu. Do diskuse se přihlásil: Ing. Růžička měl jsem tři věci, územní plán byl již komentován. Další záležitost je informace, že již proběhlo položení el. vedení v osadě Buk, je škoda, že se neohlídalo zahájení prací. Bylo totiž přislíbeno protažení vedení veřejného osvětlení k zástavbě pod Janovským rybníkem, což se neuskutečnilo. Výhodu to snad má pouze v tom, že do budoucna obec ušetří za el. energii, kterou by světla spotřebovala. Další záležitost je otázka co se bude dít s nevyužitými prostorami po knihovně v čp Starosta obce jak již bylo dříve na zastupitelstvech řečeno, třetinu necháváme do budoucna pro využití místní organizaci svazu zdravotně postižených. Dále prozatím není rozhodnuto. Zástupce starosty navrhoval jsem přestěhování lékařů a místo jejich ordinací zřídit byty. Starosta obce jsem toho názoru, že bezbariérové byty by mohly být právě zde. Není jisté, že se zubní lékařka bude chtít stěhovat a zda vůbec v obci dětský lékař bude. Zástupce starosty tak nemusí jít o lékaře, ale vzhledem k umístění prostor na frekventovaném veřejném prostranství by měly sloužit pro služby obyvatelstvu. Nepřehledná diskuse se závěrem, že rada se bude touto problematikou zabývat. Ing. J. Růžička - poslední věc, kterou bych chtěl řešit po rezignaci p. Hrubého je místo předsedy komise životního prostředí. Už jsem to říkal na jednom z prvních jednání současného OZ, že tato pozice by byla pro mne vzhledem ke vzdělání (České

10 zemědělská univerzita, fakulta životního prostředí) víc odpovídající než pozice předsedy finančního výboru. Starosta obce zatím to vidím jako předčasné. Nemáme nového člena zastupitelstva a nevíme, kdo by mohl a chtěl funkci předsedy finančního výboru vykonávat. Bod č. 4 schváleného programu: Kronikář obce p. Vostarek pozval zastupitele k prohlídce dokumentů kroniky Obce Milín. Do diskuse občanů se nikdo nepřihlásil. Starosta obce požádal o závěrečné usnesení. Návrh na usnesení přednesl Mgr. V. Novotný. Hlasování o schválení usnesení: Nehlasoval: 1 Zapsal: Vladimír Vojáček Ověřovatelé zápisu: J. Fuka Mgr. V. Trantina

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 527/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 4. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní

Více

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 13. 6. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 28. 11. 2012 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín Č.j.: 702 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro

Více

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro

Více

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 21. ledna 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Vladimír Chadima,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu 27. 11. 2013 od 17.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Omluveni: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček,

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. L.Ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluvena: Kahounová

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 13/2012 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.12.2012 Přítomni: Omluven: p. Slanina Odřich, p. Grundmann Roland, ing. Grundmann

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 11. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 9. 5. 2016 v 17:30 hod. Městský dům ve Zbraslavi Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal:

Více

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 09.05.2018 ZO Tvrdonice schvaluje: Návrh usnesení č. 226: Zastupitelstvo obce Tvrdonice schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12 Obec Všesulov Zastupitelstvo obce Všesulov Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne 7.6.2016 od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12 Přítomni: M. Diepold (starosta obce),

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek (příchod v 18.20 hod), Jiří Beran, František Illek, Josef

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného 14.5.2015 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod. Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Vladimír Vališ, Josef Šnábl (od 18.11), František Illek, Jiří Beran,

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 26.8.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.04.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 11. prosince 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 11. prosince 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 11. prosince 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluven: Kahoun T.

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 11. 4. 2018 v zasedací místnosti OÚ Chyšky zasedání č. 2/2018 Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Č.j.: 424/2015 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 8. 4. 2015 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 424/2015 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 8. 4. 2015 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 424/2015 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 8. 4. 2015 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní

Více

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin Přítomní:

Více

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.09.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice

ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16.5. 2018 od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Ing. Miloš Růžička (příchod 18:25 hod),

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 5. května 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

U S N E S E N Í č. 2. /2014

U S N E S E N Í č. 2. /2014 U S N E S E N Í č. 2. /2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Sobětuchy, konaného dne 25. 3. 2014. A. Zastupitelstvo obce projednalo: 1. Kontrola usnesení a činnost rady a zastupitelstva. 2. Rozpočtová změna

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Obec Březiny Zastupitelstvo obce Březiny Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Místo jednání: Sál kulturního domu (býv. škola), Březiny

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 6/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 6/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 6/2016 ze dne 22. 6. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Ing. Marta Vančurová, Iva Blažková, Kateřina Teplá, Hana Popková, Jiří

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE ZÁPIS č. 20 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DUBČANY ze dne 27. 3. 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: Bc. Karel

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: 09.09.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 16.30 hodin dne 09.09.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března

Více

Z á p i s. o průběhu 41.. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově

Z á p i s. o průběhu 41.. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově Z á p i s o průběhu 41.. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 29. 9.. 2014 v budově OÚ v Neplachově Počet přítomných členů zastupitelstva: 6 (Blažek, Machová, Mizera, Kotnourová, Zasadil,

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Libčany ve volebním období 2014-2018 ze dne 21. 4. 2015 od 19.00 hod. Přítomni zastupitelé (viz. prezenční listina):,mgr. Jaroslava Slavíková, Hana Fejglová, Ing.

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu třicátého čtvrtého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 07.07.2009 v 19.00hod.v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více