Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 7. 12. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně"

Transkript

1 Č.j.: 1560/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve sloţení: Mgr. V. Novotný, Mgr. V. Trantina a P. Hrubý. 2. Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: Bc. Petra Zemanová a Ing. Jan Růţička. 3. Obecní zastupitelstvo schvaluje předloţený program jednání. 4. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o jednání rady Obce Milín za období od o do Obecní zastupitelstvo schvaluje přebytkový rozpočet Obce Milín na rok Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku č.p. 26/16 v k.ú. Konětopy u Příbramě o výměře 10 m 2 za cenu 200,- Kč za m 2 manţelům Suplinčákovým. 7. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku č.p. 944/3 v k.ú. Milín (část obce Buk) o rozloze 139 m 2 za 100,- Kč za m 2 p. Uhlířové. 8. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku č.p. 30/2 v k.ú. Milín o výměře 16 m 2 manţelům Týrovým za cenu 100,- Kč/m 2 za podmínky zřízení bezúplatného věcného břemene případného vedení uličního kanalizačního řadu. 9. Obecní zastupitelstvo schvaluje záměr odprodeje části pozemku p.č. 594/21 v k.ú. Milín v rozsahu, jak bylo navrţeno ţadatelem, za těchto podmínek: zřízení bezúplatného věcného břemene případného vedení uličního kanalizačního nebo vodovodního řadu a vyřešení odvodu sráţkových vod z komunikace, jestliţe dojde ke změně odtokových poměrů. 10. Obecní zastupitelstvo schvaluje zřízení věcného břemene ve prospěch RWE GAS NET, s.r.o. Ústí nad Labem na pozemcích 975/5, 958 a 110/11 ve vlastnictví obce Milín. Věcné břemeno se zřizuje za účelem vybudování plynárenského zařízení STL. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu ,- Kč. 11. Obecní zastupitelstvo schvaluje zřízení věcného břemene ve prospěch ČEZ Distribuce, a.s. Děčín na pozemku 964/1 ve vlastnictví Obce Milín za účelem vybudování distribuční soustavy. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu ,- Kč a za podmínky uloţení nové části jako zemního vedení a umoţnění rekonstrukce stávajícího zemního vedení veřejného osvětlení. 12. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zápis z dílčího přezkoumání hospodaření Obce Milín za rok Obecní zastupitelstvo bere na vědomí oznámení ministerstva zemědělství o přiznání dotace na akci propojení vodovodu Lešetice - Konětopy. 14. Obecní zastupitelstvo schvaluje darovací smlouvu o bezúplatném převodu movitého majetku (stolní počítač a informační interní kiosek s příslušenstvím popsaným v příloze zápisu, instalované v rámci projektu Střední Čechy on-line) od Středočeského kraje. 15. Obecní zastupitelstvo schvaluje změnu Zřizovací listiny Knihovny Dr. Emanuela Bořického Milín.

2 16. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci z Fondu Ţivotního prostředí a zemědělství krajského úřadu Středočeského kraje na projekt Rekonstrukce ČOV Milín II. etapa s tím, ţe Obec Milín garantuje poţadovanou finanční spoluúčast na financování uvedené akce tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. 17. Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č. 4 rozpočtu Obce Milín na rok 2011 a pověřuje radu obce po konzultaci s finančním výborem obce k provedení závěrečné rozpočtové změny č Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci ze Středočeského Fondu sportu, volného času a primární prevence na akci Rekonstrukce tělocvičny ZŠ Milín. Ţádost bude podána příspěvkovou organizací ZŠ Milín, okres Příbram a Obec Milín se zavazuje ke spolufinancování ve výši 1, ,- Kč z celkových předpokládaných nákladů ve výši 2, ,- Kč, resp. tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. 19. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek 2012 na akci Obnova kaple sv. Jana Nepomuckého v Kamenné u Příbramě, Obec Milín se dále zavazuje k financování uvedené akce tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. 20. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst 2012 na akci Oprava chodníků v Milíně. Obec Milín se dále zavazuje k financování uvedené akce tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. 21. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci o předpokládaném vyuţití prostor v čp. 261, které doposud slouţily Knihovně Dr. E. Bořického. Pro potřeby místní organizace Svazu tělesně postiţených bude vyčleněn rozsah cca 1/3 ploch a zbylé prostory je plánováno vyuţít pro ostatní sluţby a veřejné potřeby obyvatel. Vladimír Vojáček zástupce starosty Ing. Pavel Nekl starosta obce

3 Č.j.: 1561/2011 Zápis z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí KD Milín Přítomni: Ing. P. Nekl, V. Vojáček, J. Fuka, V. Kalík, Mgr. V. Novotný, E. Vondrášek, Ing. Z. Čedík, Ing. J. Růţička, Mgr. K. Kříţek MBA, Bc. P. Zemanová, Mgr. J. Piţl, Mgr. V. Trantina Omluveni: J. Baštýř, Mgr. J. Trnka Starosta obce zahájil jednání a přítomné zastupitele i veřejnost přivítal. Starosta obce přednesl návrh na sloţení návrhové komise: předseda Mgr. V. Novotný, Mgr. V. Trantina a P. Hrubý. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve sloţení: Mgr. V. Novotný, Mgr. V. Trantina a P. Hrubý. Starosta obce přednesl návrh na ověřovatele zápisu: Bc. Petra Zemanová a Ing. Jan Růţička. Návrh usnesení: Obecní zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu: Bc. Petra Zemanová a Ing. Jan Růţička. Starosta obce přednesl návrh programu jednání, ve znění tak jak bylo oznámeno i na pozvánce. 1) Zpráva z jednání rady 2) Rozpočet na rok 2012, rozpočtové změny 3) Prodej pozemků, věcná břemena 4) Interpelace 5) Diskuse Bez připomínek zastupitelů.

4 Obecní zastupitelstvo schvaluje předloţený program. Bod č. 1 schváleného programu Starosta obce seznámil zastupitele s prací rady obce za období do a připomněl, ţe zápisy z jednání rady jsou k nahlédnutí. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zprávu o jednání rady Obce Milín za období od o do Bod č. 2 schváleného programu Starosta obce předala slovo zástupci starosty obce k okomentování předloţeného návrhu rozpočtu obce na rok Zástupce starosty seznámil zastupitele s navrţeným rozpočtem a připomněl, ţe se jedná o rozpočet, ve kterém jsou především zahrnuty běţné neinvestiční výdaje a daňové příjmy. Investiční výdaje a dotační příjmy vţdy schvalujeme rozpočtovou změnou, po té kdy jsou podepsané dotační smlouvy nebo odsouhlaseny investiční akce podloţené rozpočty jednotlivých projektů. Návrh rozpočtu je přílohou zápisu. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje přebytkový rozpočet Obce Milín na rok Bod č. 3 schváleného programu: Starosta obce upozornil zastupitele na rozsáhlost bodu týkající se majetkoprávních vztahů.

5 Starosta obce okomentoval ţádost o odprodej části pozemku v Konětopech do vlastnictví manţelů Suplinčákových. Tato ţádost a záměr byly několikrát projednávány na předchozích jednání zastupitelstva. Bez diskuze a dotazů zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku č.p. 26/16 v k.ú. Konětopy u Příbramě o výměře 10 m 2 za cenu 200,- Kč za m 2 manţelům Suplinčákovým. Starosta okomentoval ţádost paní Uhlířové, majitelky historicky zaploceného pozemku v sousedství cesty na Buku. Cena za 1 m 2 byla spíše omylem navrţena 200,- Kč. Ing. Růţička upozornil na ten fakt, ţe doposud bylo u prodejů historicky zaplocených pozemků postupováno při stanovení ceny jednotně a to 100,- Kč/m 2. Po kratší diskusi více zastupitelů bylo toto potvrzeno a připomenuta nutnost projednat materiál finančního výboru týkající se cen pozemků k prodeji a k pronájmu, který byl předloţen na jednom z předešlých zastupitelstev. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku č.p. 944/3 v k.ú. Milín (část obce Buk) o rozloze 139 m 2 za 100,- Kč za m 2 p. Uhlířové. Starosta obce předal zástupci starosty k okomentování ţádost manţelů Týrových, kteří navrhují odprodej jednoho obecního pozemku jiţ zaploceného, druhá část ţádosti se týká pozemku, ze kterého by měla být oddělena část přímo související s jejich domem. Jedná se o pozemek v těsném sousedství komunikace, proto je třeba před jeho prodejem zváţit a případně smluvně ošetřit související technické záleţitosti. Případné náklady ponese, stejně jako se sepisem kupní smlouvy a vkladem do katasru nemovitostí kupující strana. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku č.p. 30/2 v k.ú. Milín o výměře 16 m 2 manţelům Týrovým za cenu 100,- Kč/m 2 za podmínky zřízení bezúplatného věcného břemene případného vedení uličního kanalizačního řadu.

6 Obecní zastupitelstvo schvaluje záměr odprodeje části pozemku p.č. 594/21 v k.ú. Milín v rozsahu, jak bylo navrţeno ţadatelem, za těchto podmínek: zřízení bezúplatného věcného břemene případného vedení uličního kanalizačního nebo vodovodního řadu a vyřešení odvodu sráţkových vod z komunikace, jestliţe dojde ke změně odtokových poměrů. Starosta obce okomentoval ţádost společnosti STROM, která je vlastníkem budovy v areálu Zemědělského druţstva a má poţadavek vůči společnosti RWE na provedení plynové přípojky. Projektovaná přípojka vede v obecní komunikaci, tedy po pozemcích obce. Bez dotazů zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje zřízení věcného břemene ve prospěch RWE GAS NET, s.r.o. Ústí nad Labem na pozemcích 975/5, 958 a 110/11 ve vlastnictví obce Milín. Věcné břemeno se zřizuje za účelem vybudování plynárenského zařízení STL. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu ,- Kč. Starosta přednesl další ţádost, tentokrát na provedení přípojky el.energie k pozemkům na Buku pod Jankovským rybníkem. Ing. J. Růţička - doporučil zastupitelstvu obce poţadovat po distribuční společnosti, aby nesla veškeré náklady spojené s touto stavbou, tedy i rekonstrukci venkovního el. vedení stávajícího pouličního osvětlení. Zástupce starosty - zemního vedení. vznesl poţadavek na realizaci nové části el. přípojky, jako Ostatní zastupitelé se nepřiklonili k poţadavku na rekonstrukci vedení osvětlení v reţii distributora, ale souhlasily s poţadavkem ing. Růţičky na umoţnění rekonstrukce i stávajícího zemního vedení v rozsahu nově stavěné části el. přípojky Obecní zastupitelstvo schvaluje zřízení věcného břemene ve prospěch ČEZ Distribuce, a.s. Děčín na pozemku 964/1 ve vlastnictví Obce Milín za účelem vybudování distribuční soustavy. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu ,- Kč

7 a za podmínky uloţení nové části jako zemního vedení a umoţnění rekonstrukce stávajícího zemního vedení veřejného osvětlení. Bod č. 4 schváleného programu: Starosta obce otevřel další bod programu a okomentoval kontrolu Středočeského kraje související s auditem za rok 2011, která proběhla v měsíci říjnu bez váţnějších připomínek. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí zápis z dílčího přezkoumání hospodaření Obce Milín za rok Dále okomentoval návrh Středočeského kraje na převod dvou počítačů do majetku obce. Zástupce starosty - jedná se o jeden stolní počítač umístěný v knihovně, jak stávající tak nové a o informační kiosek umístěný ve vstupní chodbě radnice. Počítače byly nainstalovány před cca 5 lety a slouţí a jsou vyuţívány pro bezplatný přístup na stránky Středočeského kraje a samozřejmě i do celé sítě INTERNETu. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje darovací smlouvu o bezúplatném převodu movitého majetku (stolní počítač a informační interní kiosek s příslušenstvím popsaným v příloze zápisu, instalované v rámci projektu Střední Čechy on-line) od Středočeského kraje. Starosta obce okomentoval změny ve zřizovací listině Knihovny Dr. E. Bořického, ke kterým došlo v důsledku jejího přestěhování do Centra volnočasových aktivit. Obecní zastupitelstvo schvaluje změnu Zřizovací listiny Knihovny Dr. Emanuela Bořického Milín.

8 Starosta obce seznámil zastupitele s moţností podat ţádost o dotaci na dokončení rekonstrukce ČOV Milín, kalového hospodářství. Předpokládaná výše dotace 90% při odhadované ceně cca 6, ,- Kč. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci z Fondu Ţivotního prostředí a zemědělství krajského úřadu Středočeského kraje na projekt Rekonstrukce ČOV Milín II. etapa s tím, ţe Obec Milín garantuje poţadovanou finanční spoluúčast na financování uvedené akce tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. Starosta obce předal slovo k dalším záleţitostem bodu interpelace zástupci starosty. V. Vojáček okomentoval zastupitelstvu jednotlivé změny v předloţeném dokumentu. Rozpočtová změna č. 4 je součástí zápisu z jednání OZ. Starosta obce poděkoval za informaci a poţádal o hlasování o rozpočtové změně č. 4. Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č. 4, rozpočtu Obce Milín na rok 2011 a pověřuje radu obce po konzultaci s finančním výborem obce k provedení závěrečné rozpočtové změny č.5. Zástupce starosty seznámil zastupitele s moţností podat ţádost o dotaci na rekonstrukci tělocvičny základní školy. Jedná se de facto o oprášení a aktualizaci ţádosti, kterou jiţ obec předkládal v roce Bohuţel je zde omezení, čerpání dotace, a to do výše 1 milionu Kč. To znamenalo, ţe bude zaţádáno pouze o spolufinancování opravy podlahy, stavby lezecké stěny, opravy obloţení a vymalování. Přesto jsou náklady odhadovány na cca 2,1 milionu korun. Mgr. V. Novotný, V. Kalík a další zastupitelé - na budově se, ale musí před tím opravit střecha a případně okna. Zástupce starosty - v dříve podávané ţádosti byla i výměna oken a dveří a oprava a zateplení střechy. Tyto rekonstrukční práce se v ţádném případě do limitu nevejdou a budeme doufat, ţe se je podaří zrealizovat při celkovém zateplení školních budov. Na

9 tuto celkovou akci bude v případě vypsání dotačního programu Operačního programu ţivotní prostředí podána ţádost o dotaci. Toto jsme jiţ zkoušely v roce 2010 z programu Zelená úsporám, který měl pro obce ten závěr, ţe nikdo nedostal nic, protoţe v programu pro ně nezbylo. V tomto případě bude potřeba zaktualizovat audit a vypracovat novou ţádost. Zástupce starosty - vzhledem k poţadavku, aby kaţdá účetní jednotka podávala pouze jednu ţádost o dotaci z fondů Středočeského kraje, bude ţádost podána základní školou. Připravena bude však Obcí Milín. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci ze Středočeského Fondu sportu, volného času a primární prevence na akci Rekonstrukce tělocvičny ZŠ Milín. Ţádost bude podána příspěvkovou organizací ZŠ Milín, okres Příbram a Obec Milín se zavazuje ke spolufinancování ve výši 1, ,- Kč z celkových předpokládaných nákladů ve výši 2, ,- Kč, resp. tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. Zástupce starosty - připomněl zastupitelům, ţe obec přijala do svého majetku torzo kapličky u Kamenné. V současné době je moţné poţádat o dotaci na její opravu. Předběţné náklady jsou vyčísleny na ,- Kč. Bez připomínek zastupitelů. Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek 2012 na akci Obnova kaple sv. Jana Nepomuckého v Kamenné u Příbramě, Obec Milín se dále zavazuje k financování uvedené akce tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. Zástupce starosty seznámil zastupitele s moţností podat ţádost o dotaci na opravu chodníků. Opět jsme jiţ obdobnou ţádost v uplynulých letech podávali, kdy jsme chtěli zrekonstruovat chodník v ulici Školní, coţ zůstává. Pro omezení, ţe se nesmí jednat o komunikace, musíme opustit záměr zrekonstruovat ulici Sokolskou a nesmí se jednat o výstavbu nových komunikací, nelze proto ţádat na výstavbu chodníku u hasičské zbrojnice a průjezd mezi ulicí Školní a U sila.

10 Obecní zastupitelstvo schvaluje podání ţádosti o dotaci ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst 2012 na akci Oprava chodníků v Milíně. Obec Milín se dále zavazuje k financování uvedené akce tak, aby bylo s poskytnutou dotací finančně kryto 100% nákladů na uvedené dílo. Starosta obce seznámil zastupitele s jednáním se zástupci Svazu tělesně postiţených, kteří projevili zájem o vyuţití části prostor po bývalé knihovně v čp Ze schůzky, kde byl přítomen i zástupce starosty vyšel závěr, ţe se v kaţdém případě pro potřeby STP vyčlení zhruba 1/3 prostor, která by měla slouţit jako sociální zařízení, kuchyňský kout kancelář pro jednání uţšího výboru a místnost pro individuelní rehabilitaci a nenáročné procedury. O zbylých 2/3 rozhodne zastupitelstvo po prohlídce objektu. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci o předpokládaném vyuţití prostor v čp. 261, které doposud slouţily Knihovně Dr. E. Bořického. Pro potřeby místní organizace Svazu tělesně postiţených bude vyčleněn rozsah cca 1/3 ploch a zbylé prostory je plánováno vyuţít pro ostatní sluţby a veřejné potřeby obyvatel. Bod č. 5 schváleného programu: Do diskuse občanů se nikdo nepřihlásil. Starosta obce poţádal o závěrečné usnesení. Návrh na usnesení přednesl Mgr. V Novotný. Hlasování o schválení usnesení: Zapsal: Vladimír Vojáček Ověřovatelé zápisu: Bc. Petra Zemanová Ing. Jan Růţička

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 527/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 4. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 790/2011 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 13. 6. 2011 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 742/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 3. 6. 2013 od 16.30 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro dnešní

Více

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín Č.j.: 1120 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 29. 9. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro

Více

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne od hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 1551/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 28. 11. 2012 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve

Více

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně

Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně Č.j.: 246/2013 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 20. 2. 2013 od 17.00 hodin v předsálí Kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 4. dne

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 4. dne zápis č. 4. Ze zasedání zastupitelstva městyse v Přídolí, konaného dne 3. 2. 2011 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: Irena Dadučová Ověřovatelé zápisu: Pavel Mittasch, Jan Vávra Řádné zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod.

Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod. Obec Svojšice Zastupitelstvo obce Svojšice Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod. Přítomni: starosta p. Šmejkal, členové: p. Frýda, p. Havlina,

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 27.6.2011 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 5/2011, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 5/2011, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 5/2011, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 5/2011 v 18.00 hod. Všechny

Více

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 1.dubna 2010 Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Blanka Chalupová Ověřovatelé zápisu: Jan Prokš Lubor Stránský Program: 1. Zápis

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.6. 2013 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne od hod.

Zápis č. 9/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne od hod. Zápis č. 9/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 16. 12. 2014 od 18.00 hod. Přítomni: starosta p. Šmejkal, členové: p. Alexandrová, p. Havlina, p. Pazderková, p. Polesný, p. Semerád.

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 24.1.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 5. Přítomni : Vítězslav

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 1/2012 v 17:30 hod. všechny

Více

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín

Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín Č.j.: 702 /2014 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 18. 6. 2014 od 16.30 hodin v v předsálí kulturního domu Milín 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi pro

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

99/2015 Program jednání 9. schůze Rady obce Velké Březno

99/2015 Program jednání 9. schůze Rady obce Velké Březno USNESENÍ z 9. schůze rady obce Velké, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně. Přítomni: Michal Kulhánek, Marie Dvořanová, Michal Šidák, Karel Turek, Jaromír Dvořák

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne18. 3. 2010

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne18. 3. 2010 Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne18. 3. 2010 Přítomni: 12 členů při zahájení Omluveni: P. Kroužil, MUDr. Vl. Podzimková Připomínky k zápisu ze dne 13. 1. 2010:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města M Ě S T O JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Příloha 5

Zápis ze zasedání zastupitelstva města M Ě S T O JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Příloha 5 JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Přítomni: Zápis č. 04/07 ze zasedání Zastupitelstva města Janské Lázně konaného dne 14. února 2007 v 19,00 hod. na RADNICI Zápis vyhotovila: M. Vojtěchová dne: 19.02.2007

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 14.12. 2010, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 9 členů omluveno: 0 členů

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

U S N E S E N Í. z 24. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod, konaného dne

U S N E S E N Í. z 24. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod, konaného dne U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod, konaného dne 16. 11. 2009 Zastupitelstvo Města Vyšší Brod I. B e r e n a v ě d o m í 1. Kontrolu usnesení ze zasedání ZM dne 7. 9. 2009 a

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 41/3/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 2. zasedání ZMě. 42/3/15. ZMě schvaluje program 3. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Zápis z 9. schůze rady obce Velké Březno, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně.

Zápis z 9. schůze rady obce Velké Březno, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně. Zápis z 9. schůze rady obce Velké Březno, která se konala ve středu 17. 6. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě ve Velkém Březně. Přítomni: Michal Kulhánek, Marie Dvořanová, Michal Šidák, Karel Turek, Jaromír

Více

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 5 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 8. 10. 2015 Zapsal : Josef Klíma 8. 10. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 8. 10. 2015

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 04. 12. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne 19. 12. 2016 1. Kontrola usnesení ze dne 20. 9. 2016 Souhlasí bez připomínek 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

3. veřejné zasedání Zastupitelstva města Příloha zápisu

3. veřejné zasedání Zastupitelstva města Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 22. 2. 2012 od 16,00 hodin

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne 22. 6. 2016 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 22. 6. 2016 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015 Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015 92/4/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 3. zasedání ZMě. 93/4/15. ZMě schvaluje program 4. zasedání ZMě takto: Program:

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

Určení zapisovatele : Jana Krotilová. Jednání řídil : Petr Halada

Určení zapisovatele : Jana Krotilová. Jednání řídil : Petr Halada Zápis z 9. jednání Zastupitelstva obce Kamýk nad Vltavou konaného dne 25. dubna 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kamýku nad Vltavou od 18,00 hodin. Přítomni: pp. Petr Halada, Svatava Lajbnerová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Borová konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Borová konaného dne v hodin Obec Borová Zastupitelstvo obce Borová Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Borová konaného dne 7.12.2017 v 18.00 hodin Přítomni: Pavel Jirka, Vladimír Homolka, Dana Školníková, Pavlína Škodová, Ing.

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne 11. 5. 2016 od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína pozn. zveřejněna je verze dokumentu upravená z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne 4. 4. 2016 Přítomni: J. Černý, M. David, V. Hamouz, A. Kratochvíl, M. Kratochvíl, A. Novotný, J. Švec, M. Velc Omluven:

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 11. 4. 2018 v zasedací místnosti OÚ Chyšky zasedání č. 2/2018 Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák.

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 10-2010 z 10. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 13. 9. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne 23. 5. 2016 Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: pí. Hajnová, p. Portele, p. Kobliha, p. Pokorný, Mgr. Baran, Bc. Lövl, p. Uzel p.

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 02. 2011

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 02. 2011 Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 02. 2011 Místo konání : Obecní úřad Stráţkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne 20.3.2019 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing.

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing. 1 Zápis č. 6/2014 z VI. volebního období zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice z veřejného zasedání konaného dne 25.9.2014 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková,

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z 1. jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z 1. jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 1-2010 z 1. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28. 1. 2010 od 17. 00 hodin

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Hřiměždice konané dne 15. 12. 2009 od 19,00hod. v zasedací místnosti OÚ čp.46.

Zasedání Zastupitelstva Obce Hřiměždice konané dne 15. 12. 2009 od 19,00hod. v zasedací místnosti OÚ čp.46. 1 Zasedání Zastupitelstva Obce Hřiměždice konané dne 15. 12. 2009 od 19,00hod. v zasedací místnosti OÚ čp.46. Č.j.7/09 Přítomni: Novák Jiří, Vacek František, Tulach Josef, Vacek Josef, Josef Sedláček,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 24. června 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Milan Kubík,

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Pro : 7 Proti : 0 Zdrţel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 7 Proti : 0 Zdrţel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.8.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián ZÁPIS č. 2/2009 Z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 24. března 2009 v budově OÚ v Mezouni. Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Josef Mezulián, Libor Valenta,

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

12. VÝPIS Z USNESENÍ

12. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 12. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 17.06.2008 336/2008 12. ZM V odvolává Ing. Petra Mrázka z funkce místostarosty,

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 18. 2. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více