Den matek - 6. třída. Den matek - 7. třída

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Den matek - 6. třída. Den matek - 7. třída"

Transkript

1

2 strana: 1 Den matek - 6. třída Mami, moc ti děkuji, že se o mě hezky staráš, všechno nej ke Dni matek. Eliška Mami, dnes je Den matek. Chtěla bych ti popřát a poděkovat, že se o mě staráš a pro mě a bráchu děláš co nejvíce. Všechno nejlepší! Peťa Ahoj mami, děkuji ti, že jsi na nás tak hodná. Petr Ahoj mami, dnes je Den matek, a proto ti děkuji, že jsi mým vzorem a že jsi mě vychovala. Děkuji ti za všechno, co jsi pro mě udělala. Mám tě moc ráda. Tvoje Kristýna Ahoj mami, děkuji ti za všechno, co pro mě děláš. Děkuji ti, že mi pomáháš. Kačka My Den matek neslavíme. Aleš Ahoj maminko, přeji ti krásný Den matek. Moc ti děkuji, že mi umožňuješ chodit na mažoretky, moc to pro mě znamená. Děkuji ti za vše, co pro mě děláš. Fredy Nechci nic psát. Dol. Přeji ti ke Dni matek za to, co pro mě děláš. Mám tě rád. Děkuji ti za můj život. Kamil Ahoj mami, dnes máš svůj svátek. Děkuji ti, že tady pro mě jsi. Tento den si užij a ať se vyplní tvá přání. Vše nejlepší ke Dni matek. Mám tě ráda. Daniela Den matek - 7. třída Milá maminko, přeji ti vše nejlepší ke Dni matek a děkuji ti, že jsi to se mnou vydržela tak dlouho. Děkuji. Brů. Milá maminko, chci ti říct, že tě mám ráda, a jelikož tento svátek neslavíme, tak jsem ti nemohla donést žádnou květinu. Hof. Ahoj mami, všechno nejlepší k svátku. Jan

3 strana: 2 Milá maminko, ať se ti daří celý tvůj život a ať jsi zdravá. Děkuji ti za tvoji výchovu a taky, že když jsem někdy k zabití, tak se to snažíš vzít s humorem. Všechno nejlepší ke Dni matek. Matěj Milá mami, chci ti poděkovat za to, že mi pomáháš a můžu se ti svěřit. Chci, abys věděla, že tě mám ráda. Mám s tebou dobré zážitky. Moc Den matek neslavíme, ale to je jedno. Pokaždé ti dám kytičku. Moc už nevím, co ti psát. Ale děkuji za to, co mi dáváš. Eva Milá maminko, všechno nejlepší k tvému svátku. Jsem rád, že se o mě staráš. Jsem moc rád, když za tebou přijdu s kytičkou a tobě se rozsvítí oči. Jiří Ahoj mami, vše nejlepší k svátku. Rostislav Milá maminko, všechno nejlepší k svátku. Ondřej Ahoj mamko, chtěl bych ti poděkovat, že jsi hodná a vydržíš se mnou. Zej. Ahoj mami, díky, že jsi mě vychovala a vychováváš dodnes. Václav Hodně štěstí ke Dni matek, mami, mám tě rád a za všechno, co jsi pro mě udělala, ti moc děkuji. Hodně štěstí a zdraví. Michal Ahoj mamko, dnes je Den matek a já pro tebe nic nemám. Včera jsi měla narozeniny, tak ti to snad stačilo. Jenom ti chci říct, že tě mám moc ráda a doufám, že ještě dlouho spolu budeme. Děkuji, že jsi mě vychovala. S tebou ty chvíle byly krásné, i když někdy jsme se nepohodly. Když jsem byla ve stresu nebo ve smutku, vždycky jsi mě utěšovala. Za to ti ještě jednou moc děkuji. Ahoj, tvoje milovaná dcera. Iveta Den matek - 9. třída Ahoj mami! Nev. V neděli byl Den matek, ani jsem o tom nevěděla, protože do kalendáře se skoro vůbec nedívám. A takové svátky moc neslavíme. Ad. Ahoj maminko! Jak se máš? Já dobře. Přeji krásný Den matek. Vojtěšek Ahoj mamko, přeji ti všechno nejlepší ke Dni matek. A neboj se, příští rok budeme slavit spolu. Tvoje Adélka Símónek Ahoj mami, v neděli byl Den matek. Promiň, že jsem na něj zapomněla. I když ti neříkám, že jsi ta nejlepší maminka, tak jí jsi. Děkuji ti. Skl.

4 strana: 3 Sebeobrana - 6. ročník Mně se to líbilo, protože nám půjčili do ruky pistoli....aleš S. Bylo to docela dobré, užitečné i vtipné....petr Líbilo se mi to moc. Byla to zábava. A kdyby po mně šli nějací chuligáni, tak vím, jak se chránit....peťa Bylo to super, hodně jsme se zasmáli....eliška Bylo to dobré, protože nám ukázali zbraň....dol. Sebeobrana byla dobrá a nejvíce se mi líbila Anna, která se rvala s panem policistou....kačka Sebeobrana byla super. Moc se mi to líbilo....fredy Moc se mi to líbilo. Ale nejlepší bylo, když měla jít na řadu nějaká holka. Nám se nechtělo, tak pan policista vybral sám pomocí obušku. Bylo to moc dobré...kiki Nebyla jsem tam....daniela Sebeobrana - 7. třída Bylo to super. Byl tam můj kamarád policista. Udělali to zábavnou formou....pok. Akce byla úžasná, poučná a zábavná....roman Bylo to super, bavilo mě to, byla i zábava. Akorát škoda, že to nevyšlo, abychom to měli i místo zemáku....zej. Líbilo....Rostislav Bylo to super, bavilo mě to, není co vytknout....honza Bylo to skvělé a zábavné. Vloni to ale bylo lepší....ivet Bylo to fakt dobré, moc se mi to líbilo. Ale nejvíc se mi líbilo, jak posílal zbraň....jiří Dnešní akce byla super. Ukazovali nám pistoli, ale nenabitou. Hodně jsme se pobavili....kadl. Moc se mi to líbilo, zvlášť když se posílala tamta pistole....michal Dnešní akce policistů se mi líbila. Zase jsem se naučila spoustu nových věcí. Bylo to super....přív. Městská policie se mi dost líbila, bylo to zajímavé. Ale kdyby mě vyvolali, tak bych se styděla. Když se přihlásil Honza, tak jsme se mu všichni smáli. Bylo to super. Aspoň jsme se zase něco naučili....kristýna Mně se to velmi líbilo, bylo to zábavné....hof. Akce se mi velmi líbila. Bylo to vtipné, poučili nás a naučili, jak se chovat a bránit. Vážně to bylo vtipné a moc se mi to líbilo....brů. Bylo to fajn....ondřej Policisté byli výborní. Hlavně to bylo vtipné a poučné....matěj

5 strana: 4 Dotazník - 6. třída Fredy Když uspějeme v mažoretkách. Že ztratím nejlepší kamarády. Když je někdo upřímný a není lakomý. Namyšlenost, lakota. Život je boj, tak ho bojuj! Moje story Vadí? Tak to sorry. Zakázala bych tablety, místo nich bych nechala tužky a sešity. Daniela Rodina, prázdniny. Když je člověk kamarádský a hodný. Když je člověk líný, prolhaný a pyšný. Važ si života. Zrušila bych praktika z ČJ a nahradila bych je třeba španělštinou. Když je člověk kamarádský a hodný. Když je člověk pyšný a horkokrevný. Nezměnila bych nic, akorát bychom mohli chodit plavat. Kiki Jízda na kole, zvířata. Že mi někdo umře v rodině. Aleš Když jsou prázdniny a nemusím do školy. Musím chodit do školy. Když je člověk hodný, kamarádský. Pyšnost, lenost.

6 Havlík Když je zábava a fotbal. Rodina, holky. Štědrost, chytrost. Výbušnost. Přestat pít alkohol, přestat kouřit. Za peníze si život nekoupíš! Zrušil bych praktika z ČJ a nahradil bych je počítači. Eliška Jízda na koních. Když je člověk pravdomluvný a štědrý. Když je člověk pyšný. Asi nic. Kačka Když jsem venku. Kamarádství. Když je někdo pyšný a zlý. strana: 5 2 hodiny tělocviku a zrušila bych praktika z ČJ. Petr Štědrost. Zloba. Nesuď knihu podle obalu. Zavést nepovinnou školní docházku. Dol Když není škola. Upřímnost. Namyšlenost. Mlč. Zrušil bych všechny předměty kromě tělocviku. Peťa Jízda na koni. Moje kočka. Když je člověk kamarádský, hodný. Nafoukanost, vlezlost. Nikdy to nevzdávej! Místo několika předmětů hodinu plavání nebo jízdu na koni.

7 strana: 6 Dotazník - 7. ročník Iveta Narozeniny, Vánoce, tedy být s rodinou a blízkými. Úmrtí blízkých. Hodný, milý, laskavý, důvěřivý, spolehlivý. Závist, pomlouvání. Být ten dobrý a ne se chovat jako blbeček a na něco si hrát. ČJ, AJ, NJ - zvýšit počet hodin. Pok. Zdraví mojí rodiny, dobré známky. Když je někdo z rodiny nebo kamarád nemocný. Dobročinnost a kamarádství. Když člověk lže a dělá špatné věci. Pořádně se uč. Zavedl bych více hodin cizích jazyků a informatiky. Matěj Rodina. Známky ve škole. Láska a vtipnost. Chamtivost a hrubost. Uč se, ať se ti daří. Více hodin pro fyziku a český jazyk. Jan Když jsem doma ze školy. Nic. Ať si dáváš bacha na lidi, protože jsou nečestní a zlí. Zrušil bych výtvarku a hudebku, je to ztráta času. Kristýna Moje rodina, mobil, zvířata a postel. Pavouci, fyzika, zeměpis, matematika. Šťastnost. Závislost, a že někdo pomlouvá. Nemusela by být chemie, fyzika i matematika jen na 20 minut. Robin Když dám gól. Když ve fotbale nedám tutovku. Když je někdo nesobecký, přátelský a vtipný. Když je někdo sobecký a neodbytný. Více hodin tělocviku a zrušil bych němčinu. Hof. Když se ke mně tulí moje kočka.

8 To, že se o sebe nemůžu postarat a že se nedostanu k práci, kterou chci. Laskavost. Náladovost. Jdi za svým snem. Zrušila bych němčinu, protože se to špatně vyslovuje a hrozně se mi to plete s angličtinou. Michal Když pomáhám tátovi. Upřímnost. Žárlivost. Více hodin češtiny, přírodopisu a fyziky. Nikola Všechno, co je k životu dobré a neškodí mu. Jestli se můj taťka někdy změní. Důvěra, věrnost, nepřetvařování, přirozenost. Přetvářka, nevěra. Co se děje, má se stát. Nic. Denis Dobrý vtip a dobrá hra. Škola a budoucnost. strana: 7 Čestnost a spravedlnost. Zloba a vztek. Pracuj! Trochu ubrat hodin, ale zvýšit hodiny TV. R. P. Když hraju fotbal. Když je člověk vtipný, kamarádský. Drbna. Hodně se uč, abys to dotáhnul daleko a byl šťastný. Zrušil bych výtvarku, protože ji v budoucnosti nepotřebuji. A dal bych víc hodin RV. Václav Rodiče a kamarádi. Kamarádství. Nervozita. Vykročit správnou nohou. Zrušil bych pracovní činnosti a dal bych více hodin hudebky, angličtiny a rodinné výchovy. Zej. Výhra sezóny, turnaje, zápasy ve fotbale. Když je někdo hodný.

9 strana: 8 Když se někdo ptá na blbosti. Uč se. Víc hodin tělocviku. R.F. Když jsem na brigádě a můžu něco dělat a nebýt doma. Ústav a sociální pracovnice. Že nikdo neřeší barvu pleti. Rasismus. Ať nekouří marihuanu. Zrušit fyziku, zeměpis a přírodopis. Kadl. Fotbal, hasiči. Že můj děda je v nemocnici a je na tom špatně měl narozeniny a ani nás nepoznává. Pohoda, kamarádství. Pomlouvání. Ať si jde za svým snem. Víc hodin TV, HV, Z, NJ, RV. Málo hodin PŘ a ČJ. Dotazník - 9. třída Duš. Přátelé a rodina. Trochu škola, jinak nic. Upřímnost, poctivost a tolerance. Zbabělost, falešnost a namyšlenost. Život je krátký, nedělej si starosti a užívej si ho! Nic, nechal bych ho tak, jak je. Matěj Výhra fotbalového zápasu, zábava, sporty. Bojím se toho, že jsem si špatně vybral střední školu. Bojím se toho, že mě to jednou nebude bavit. Humoru a vstřícnosti. Zloba, paličatost. Žij a nech žít. Dělat to, co nás baví. Změnil bych formu výuky, ať je to větší zábava, aby to děti víc bavilo. Staň. Kamarádi a rodina. Kdykoliv a kdekoliv můžu přijít o svoji rodinu. Důvěra, věrnost, hodný a veselý člověk. Odsuzování za vzhled a všeobecně. To, co se stalo dneska, zítra už bude jinak a za pár let na to zapomeneme. Netrápit se pro nic za nic. Zavedla bych zase fyzické tresty. Nev. Ona. Střední škola.

10 strana: 9 Smysl pro humor. Urážlivost, agresivita. Na každou svini jednou dojde Demokratické rozhodnutí žáků a studentů. Bau. Že zemřel Smígl v Pánu prstenů. Mozkomoři, klauni, zombie a smradlavé boty. Milosti a inteligence. Nafoukanost. Vybírej podle sebe, ne to, co ti řekne druhý. Méně výuky a delší přestávky. Sklen. Vidět rodiče, na kterých mi záleží, se smát, protože vím, že tím důvodem jsem já. Než se seznámím s novými spolužáky. Upřímnost. Lhaní. Jestli se utopíš, tak tě přetrhnu. Zrušila bych školu. Anebo zavedla, aby učitelé mohli mlátit děti, když si to žáci zaslouží. Fer. Mí kamarádi, a že odcházím. Známky. Když lidi nejsou falešní. Když ze sebe někdo dělá boha. Buď sám sebou, nenech se ovlivnit. Hlavně děti naučit číst, psát, počítat. Škola by začínala v 9, vynechal bych praktika z matiky i z češtiny, dal bych víc tělocviku, matiky a angličtiny. Povolil bych čepice, ať si každý nosí, co chce. Pavla Nějaký dárek a setkání s přáteli, které jsem dlouho neviděla. Jak se začlením na střední škole do společnosti. Věrnost, slušnost a upřímnost. Pesimismus, lhaní, podvádění a náladovost. Nestresuj se maličkostmi a dívej se na život s nadhledem. Dala bych větší důraz na jazyky, protože sama s nimi mám menší problém a v porovnání s ostatními nic moc nezvládám. Adéla Cesta ze školy, volno od školy, trávení volného času s kamarády nebo rodinou. Nemůžu zatím najít žádnou brigádu. Vážím si toho, že spousta lidí ti řekne pravdu do očí a nelžou ti. To, že lidi pomlouvají a roznášejí drby. Na každou svini se vaří voda. Dvakrát měř, jednou řež. Jestli se utopíš, tak tě přetrhnu. Učila bych je hrou.

11 strana: 10 Vojtěšek Být s kamarády venku, trávit čas na fotbale s týmem, vstřelit gól a vyhrát zápas. Že se stane něco mým přátelům a rodině. Štědrost, přátelství, bojovnost. Namyšlenost a zbabělost. Nikdy se neohlížejte zpět. Když chcete něco dokázat, máte sen, tak se od něj nenechte odradit. Nikdy neustupujte, i kdyby před vámi byla hora, zdolejte ji. Asi nic Ahoj strejdo, píšu ti, jak u nás probíhaly letos čarodějnice. Měli jsme sraz po 8. hodině večer před zámkem, odtud jsme šli v průvodu s dětmi na skalku, kde se pálila čarodějnice. Chvíli jsme čekali, než se rozhoří oheň. Pak jsme si opekli páreček, který jsme dostali od hasičů. Po 10. hodině jsme šli domů. Pěkně jsme si čarodějnice užili. Ahoj a měj se hezky. Kristýna Ahoj Baruško, už dlouho jsem ti chtěla napsat, ale nebyl čas. Teď už ho mám, a proto ti povyprávím, co jsme dělali o čarodějnicích. Začátek jsme s bratrem neviděli, přišli jsme až po zapálení. Ze začátku tam byla nuda, pak ale přišly kámošky, s kterými jsme se už nenudili. Bylo nás 11, a tak jsme blbli, až pár z nás spadlo na zem, protože jsme se strkali. Mě to moc a moc bavilo, já jsem totiž, jak říká máma, divoká. Zpívali jsme nahlas písničky. Myslím, že tyhle čarodějnice byly zatím nejlepší. Těším se, až k nám zase přijedeš. Zdraví tě Petruška

12 strana: 11 Školy, kam míří naši deváťáci: Jméno Dominik Jiří Robert Adéla Tomáš Adéla Eva Anna Vojtěch Matěj Pavla Přijat/a Elektronické počítačové systémy - SPŠ tech a SOU Třebíč Gymnázium J. Hradec Mechanik opravář motorových vozidel - SOUZ Dačice Kadeřník - OA, HŠ a JŠ Třebíč Mechanik seřizovač - SŠ tech. a ob. Dačice Veřejnosprávní činnost - Manažerská akademie Jihlava Cukrář - OA, HŠ a JŠ Třebíč Reprodukční grafik - OA, HŠ a JŠ Třebíč Obchodní akademie - GY, SPŠ, OA, JŠ Znojmo Hotelnictví a turismus - SOUSOŠ Znojmo Veřejnosprávní činnost - SŠOS a JŠ Tábor

13

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

Den Země. Proč tu jsme?

Den Země. Proč tu jsme? KVĚTEN strana: 2 2018 Den Země V pondělí 30. 4. se ve škole konala akce Den Země. Každá třída měla svou práci na školním pozemku. 6. třída dělala ohniště a připravovala vnitřek skleníku. 7. třída měla

Více

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017 Bylo to super! Skvělá lektorka, skvělé aktivity. Doporučuji. Velmi se mi líbily obě etické dílny. Přidala bych tam ještě nějaké hry. Paní Dana byla velmi sympatická a legrační. Nejvíce mě zaujaly Předsudky.

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N strana: 1 E_O-N V pátek 26.9. se šestka zúčastnila akce pořádané společností EON. Anička nám popsala, jak celá akce probíhala. V pátek jsme měli akci EON-trak. Chvíli jsme se učili a pak šli do EON-trucku.

Více

Byli jsme v divadle ANEB Malá lekce z etikety

Byli jsme v divadle ANEB Malá lekce z etikety Byli jsme v divadle ANEB Malá lekce z etikety Ve středu 20. listopadu 2013 navštívili žáci čtvrté až deváté třídy jesenické divadlo. Divadelní představení Trapas nepřežiju aneb Ten řízek nezvedej v podání

Více

Přednáška prvňáčkům 1.B o čištění zoubků. Veselé zoubky. přednáška společnosti drogerie DM

Přednáška prvňáčkům 1.B o čištění zoubků. Veselé zoubky. přednáška společnosti drogerie DM Přednáška prvňáčkům 1.B o čištění zoubků Veselé zoubky přednáška společnosti drogerie DM Davídek z 1.B se nám svěřil, jak se mu líbila přednáška o čištění zoubků. Ptala jsem se ho, jestli se mu akce líbila.

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné JÁ MOJE ŠKOLA TŘÍDA 1. Odpovídalo 14 žáků. ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Zakroužkujte odpověď: 1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné VZTAH KE ŠKOLE

Více

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky.

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky. Kategorie: Vybráno dotazníků: Návratnost: Co je pro tebe ve škole důležité? Naučit se co nejvíce. Vyhodnocení dotazníků 8.třída 2 95,2 % Motivace ke vzdělávání Určitě ano 2 6 3 Naučit se co nejvíce. Určitě

Více

2. prosince Celkové výsledky Minisčítání 2015 za Českou republiku. Vážený pane/vážená paní,

2. prosince Celkové výsledky Minisčítání 2015 za Českou republiku. Vážený pane/vážená paní, 2. prosince 2015 Celkové výsledky Minisčítání 2015 za Českou republiku Vážený pane/vážená paní, dovolte, abychom Vám poděkovali za účast Vašich pedagogů, žáků a studentů v projektu Minisčítání 2015. Od

Více

Ahoj z prázdnin. Letos jsem byl na dovolené s bratrancem a s rodiči v Turecku, kam jsme letěli letadlem z Prahy. Hotel byl velký a měl

Ahoj z prázdnin. Letos jsem byl na dovolené s bratrancem a s rodiči v Turecku, kam jsme letěli letadlem z Prahy. Hotel byl velký a měl Ahoj z prázdnin Jeden z mých nejlepších zážitků z letošních prázdnin byl týdenní pobyt s rodiči a sestrami v Chorvatsku na poloostrově Istria. Tento pobyt u moře byl předem plánovaný a do historického

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky.

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky. Vyhodnocení dotazníků Kategorie: Vybráno dotazníků: Návratnost: 7. třída 0 00,0 % Motivace ke vzdělávání Co je pro tebe ve škole důležité? Naučit se co nejvíce. Určitě ano 7 0 7 Naučit se co nejvíce. Určitě

Více

Náš zpravodaj Květen 2015

Náš zpravodaj Květen 2015 Květen 2015 5. a poslední vydání Poslední úvodní slovo Nastal květen, ten básní proslulý máj a zároveň lásky čas... A my vám s malou lítostí na srdci oznamujeme, že vydání, které si právě pročítáte, je

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Moje rodina

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Moje rodina Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Moje rodina Jméno a příjmení: Michaela Želichovská Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Roman Kotlář ml. Datum odevzdání: 23.

Více

1 NA CHALUPU, KAM NECHCI

1 NA CHALUPU, KAM NECHCI 1 NA CHALUPU, KAM NECHCI Za výzo jsem dostal od mámy a Richarda Nintendo. Chtěl jsem ho nechat doma, aby bylo jasný, že si mě za dárek, i když je suprovej, nemůžou koupit. Stejně to vymyslel on, mamka

Více

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny?

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Nikdo si mě za celý týden ani nevšiml. Jsem jen další nová studentka na nové škole. Přestoupila jsem z té minulé z toho důvodu, že se

Více

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné JÁ MOJE ŠKOLA vyhodnocení TŘÍDA 1.(odpovídalo 13 žáků) ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Zakroužkujte odpověď: 1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející VZTAH KE ŠKOLE 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné

Více

Byla to láska. Kytička milostné poezie. Obsah: Když jsem byla hodně malá. Pomalu vrůstám do tebe. Kdybych to dovedl. Byla to láska.

Byla to láska. Kytička milostné poezie. Obsah: Když jsem byla hodně malá. Pomalu vrůstám do tebe. Kdybych to dovedl. Byla to láska. Byla to láska Kytička milostné poezie Obsah: Když jsem byla hodně malá Pomalu vrůstám do tebe Kdybych to dovedl Byla to láska Magdaléna Štěpán Křivánek GRANO SALIS NETWORK 2004 www.granosalis.cz Když jsem

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 číslo: 98 Obsah: Slovo ředitele školy, První školní den, Naši prvňáčci Vyhodnocení sběru, bludiště a rozdíly Září 2017 TOCHOVICE

Více

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest?

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest? Rozhovor s... Zajímá nás i to, co se děje na prvním stupni. Proto jsme vyzpovídali paní učitelku Janásovou a paní učitelku Drštičkovou. Chtěli jsme hlavně vědět, jak se daří jim a jejich prvňáčkům. PANÍ

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně.

Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně. Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně. 18.1 Struktury Co bude k obědu/k večeři? Dejte mi míň masa. Můžu dostat víc knedlíků? Proč nechceš jíst vepřové? Nesmím jíst vepřové, protože jsem muslim. Olga se seznámila

Více

Fialová holčička ZŠ Kamenice Barbora Koppová

Fialová holčička ZŠ Kamenice Barbora Koppová Fialová holčička ZŠ Kamenice Barbora Koppová Seznámení s autorem: Na okraj bych se Vám ráda představila. Mé jméno je Barbora Koppová a bydlím nedaleko Prahy. Ke psaní jsem se dostala z povinnosti. Snažila

Více

Výborně! Těším se na setkání

Výborně! Těším se na setkání Výborně! Těším se na setkání zítra! Ahoj, jmenuji se Sema! Přišla jsem do Maďarska před několika měsíci, před nedávnem jsem začala řídit křesťanské společenství, které jsme založili s mými krajany. 143

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské.

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské. 1. kapitola (Petra) Stojím na chodbě budovy FSV UK a snažím se zorientovat v plánku. Nervózně si přitom pohrávám s propiskou. Náhle za sebou uslyším povědomý hlas: Honzo, kolikrát jsem ti říkal, že nechci,

Více

Vzkazovník středa 5. července

Vzkazovník středa 5. července Vzkazovník středa 5. července Od: Viktora Varmuži Pro: Maminka a tatínek Od: Zuzany Varkočkové Pro: Rodina Varkočkových Ahoj mami, tati a Báro. Včera jsme hráli běhací hry a šli jsme na Klíč (hora). Už

Více

rozměr 114 x 190 mm Pojď s námi ven, dnes je Tvůj velký den, cena: 18,97 Kč code: PRANI H 183 rozměr 114 x 190 mm

rozměr 114 x 190 mm Pojď s námi ven, dnes je Tvůj velký den, cena: 18,97 Kč code: PRANI H 183 rozměr 114 x 190 mm Blahopřání M33-033 Tvůj šťastný den je tady a já Ti přeji tolik štěstí, aby Ti vystačilo na celý rok. M33-067 Jeho snem byl zlatý píst, že vyhraje ho, byl si jist. Nejrychlejší na trati, věděl, že se neztratí.

Více

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam FAJN TROCHU OČISTNÉ ANO Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam se chtěl zamyslet nad možnými důsledky. Ve světle její reakce považoval za nutné to probrat detailněji. Nekaz to kouzlo, požádala

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

Úvodní slovo. Vaše Gába

Úvodní slovo. Vaše Gába KLUBÍČEK LEDEN 2014 Úvodní slovo Leden za kamna vlezem, jak se lidově říká a jelikož kamna již doma dávno nemáme,protože naše byty zdobí již moderní ústřední radiátory, tak se ohřejeme aspoň u nich a když

Více

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma:

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma: PŘÍLOHY Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice Dotazník k bakalářské práci na téma: Programy primární prevence a jejich vliv na žáky základních škol. Ve městě Litoměřice Milí žáci,

Více

Deník,,správnýho psa

Deník,,správnýho psa Deník,,správnýho psa Ne, ne, ne a ještě jednou ne! Neolíznu tě! A nekoukej tak na mě! Opakoval jsem, ale marně. Aneta se na mě pořád koukala svýma smutnýma očima a musím říct, že tohle jí jde fakt dobře.

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

Hádanka. Malý úkol na přemýšlení:

Hádanka. Malý úkol na přemýšlení: Hádanka Malý úkol na přemýšlení: Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou

Více

Co si vybavím, když se řeknou Vánoce?

Co si vybavím, když se řeknou Vánoce? strana: 1 Co si vybavím, když se řeknou Vánoce? 7. ročník Ivet: Vybaví se mi, že jsme s rodinou spolu a vybaví se mi dárky a cukroví. Budu slavit Vánoce, je to můj nejoblíbenější den v roce spolu s mými

Více

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5)

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5) Přílohy Příloha č.1 - Dotazník Ahoj kluci a holky, prosím o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník má šest stránek. U otázek zaškrtni vždy jen jednu variantu, pokud není uvedeno jinak. Dotazník je

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

M33-034 M33-033 M33-036 M33-041 M33-032 PRANI H 52 PRANI H 44. Tato přání jsou balena po 10 kusech. Krásné šaty, rudé vlasy, kdopak to sem míří asi.

M33-034 M33-033 M33-036 M33-041 M33-032 PRANI H 52 PRANI H 44. Tato přání jsou balena po 10 kusech. Krásné šaty, rudé vlasy, kdopak to sem míří asi. Blahopřání M33-031 Krásné šaty, rudé vlasy, kdopak to sem míří asi. Modré očka, hebká líčka, zaťukala princeznička. Hodně štěstí moje malá, hlavně ať jsi vždycky zdravá, veselá a usměvavá. Všechno nejlepší

Více

Školní Revue. Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč

Školní Revue. Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč Školní Revue Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč Toto zařízení je sociální službou (řídí se dle Zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách), kde pracují odborně vzdělaní pracovníci, kteří dbají na nejvyšší

Více

No, jednou jsem takhle poprvé snědla moc třešní a pak jsem to zapila vodou.

No, jednou jsem takhle poprvé snědla moc třešní a pak jsem to zapila vodou. 40.V Ý S T U P Eva, Bára (EVA s BÁROU stojí na lávce, hraje Bářin magnetofon) Mami, byla jsi taky někdy takhle zamilovaná? Nemyslím do táty, myslím úplně poprvé? První láska! Když jsi cítila, že je to

Více

Rady pro pokročilou duši

Rady pro pokročilou duši Rady pro pokročilou duši Richard Bach Příručka Mesiáše Rady pro pokročilou duši Nejlepší způsob, jak se vyhnout odpovědnosti, je říct: Mám odpovědnost. Tví přátelé tě během první minuty vašeho setkání

Více

Námluvy ve výchově. Danica Babicová

Námluvy ve výchově. Danica Babicová Námluvy ve výchově Danica Babicová Miriam Gutzerová Otázky: Jaké vlastnosti a chování se ti na druhých lidech líbí? Jaké vlastnosti a chování se ti líbí u žen? Jaké vlastnosti a chování se ti líbí u mužů?

Více

Ročník 1, číslo 4. Základní škola v Šenově

Ročník 1, číslo 4. Základní škola v Šenově Ročník 1, číslo 4 Základní škola v Šenově Už je tady! Ten nejkrásnější měsíc ve školním roce červen nás pomalu, ale jistě vede tam, kam se všichni těšíme na prázdniny Všem žákům i žáčkům naší školy přejeme

Více

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza MŮJ STRACH Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje.

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. Můj strach Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Vonásek k tabuli Milan Kocmánek & Leopold Králík

Vonásek k tabuli Milan Kocmánek & Leopold Králík 16 TÝDENÍK ZVLÁŠTNÍ VYDÁNÍ PROSINEC 2007 S šipkovanou se jděte vycpat, pane učiteli, my dneska hrajeme radši šikanovanou! To už je tenhle měsíc třetí poznámka. Tady asi pomůže jedině pořádný výprask. Kde

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 U následujících 12 tvrzení o vaší škole vyber, do jaké míry s nimi souhlasíš. 1. Výuka je u nás ve škole

Více

PŘÍLOHA Č. 6 DOTAZNÍK PRO ŽÁKY 9. TŘÍD Dotazník pro žáky 9. tříd ZŠ

PŘÍLOHA Č. 6 DOTAZNÍK PRO ŽÁKY 9. TŘÍD Dotazník pro žáky 9. tříd ZŠ PŘÍLOHA Č. 6 DOTAZNÍK PRO ŽÁKY 9. TŘÍD Dotazník pro žáky 9. tříd ZŠ Ahoj! Zjišťujeme, na jaké střední školy se žáci 9. tříd hlásí a k jakému povolání směřují. Budeme rádi za tvé odpovědi. Dotazník je anonymní.

Více

O ZUZANCE pro holčičky, kluky a jejich rodiče

O ZUZANCE pro holčičky, kluky a jejich rodiče O ZUZANCE pro holčičky, kluky a jejich rodiče Maminka: Zuzanko, jsi celý den zavřená v pokojíčku. Co tu pořád děláš? Zuzanka: Mám tady králíčka Mrkvičku. Podívej, mami! Maminka: Aha, tak až si vyhraješ,

Více

Bruslení Dneska nás pan vychovatel nechal spát do 9:00. Potom jsme měli snídani a pak jsme měli generální úklid, pan vychovatel nám k tomu půjčil

Bruslení Dneska nás pan vychovatel nechal spát do 9:00. Potom jsme měli snídani a pak jsme měli generální úklid, pan vychovatel nám k tomu půjčil Bruslení Dneska nás pan vychovatel nechal spát do 9:00. Potom jsme měli snídani a pak jsme měli generální úklid, pan vychovatel nám k tomu půjčil rádio. Filip pustil rádio a já myl skříň a taky jsem dal

Více

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba)

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) Čekám svůj den 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) 4. Čekám svůj den (P. Krejča / P. Vrba) 5. Nic víc (P. Janda / P. Vrba) 6. Na háku (M.

Více

PAPER DISNEY HURVÍNEK JOSEF LADA ČESKÁ TELEVIZE

PAPER DISNEY HURVÍNEK JOSEF LADA ČESKÁ TELEVIZE PAPER DISNEY HURVÍNEK JOSE LADA ČESKÁ TELEVIZE blahopřání do obálky pohlednice balicí papíry dárkové tašky dárkové krabičky rozety a stuhy omalovánky pexesa vystřihovánky dopisní papíry diplomy lampiony

Více

Co by chtěli změnit na Očku?

Co by chtěli změnit na Očku? Letos tvoří Očko 8. třída jsme velice kreativní a zábavní a doufáme, že se vám to bude líbit. A to jsme my: Kristýna Menšíková Hana Staniszová Lucie Válková Anna Šamajová Tereza Niemczyková Martina Berešová

Více

MINIMUM. náhradní rodinné péci PORADCE

MINIMUM. náhradní rodinné péci PORADCE PORADCE 1) Od rodičů nebo jiných blízkých osob můžeš být oddělen/a jen na základě rozhodnutí soudu a jsou-li k tomu zákonné důvody. Chci se probudit...... aha...... chci se probudit doma...... takže se

Více

Zájezd jižní Anglie

Zájezd jižní Anglie Zájezd jižní Anglie 13. 18. 5. 2019 Když mi byla nabídnuta možnost zorganizovat na naší škole výlet do Anglie, okamžitě jsem souhlasila. Věděla jsem, že máme ve škole spoustu žáků, které baví angličtina,

Více

Cesta ke hvězdám Oldřiška Zíková

Cesta ke hvězdám Oldřiška Zíková Cesta ke hvězdám Oldřiška Zíková Každý si pod pojmem cesta ke hvězdám představí něco jiného. Jeden si bude představovat chodník slávy v Los Angeles, další si sní o své cestě ke hvězdám a někdo úplně jiný

Více

10. číslo / 2015 prosinec 2015

10. číslo / 2015 prosinec 2015 10. číslo / 2015 prosinec 2015 2015 Rok se s rokem sešel a přípravy na Vánoce jsou v plném proudu. Školníček se vám pokusí zpříjemnit vánoční čas několika vzpomínkami, co jste před Vánocemi dělali ve škole,

Více

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí.

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. Jenom proto, že je hezky, každý čeká, že budete venku a skotačitˮ nebo tak něco. A když venku netrávíte každou vteřinu, hned

Více

ZAPOMENUTÝ VĚŠTEC. Moje 13. narozeniny - píše Maruška. Breaking News. a neb příbě hy z loňského roku. 7. třída ZŠ Vápenná

ZAPOMENUTÝ VĚŠTEC. Moje 13. narozeniny - píše Maruška. Breaking News. a neb příbě hy z loňského roku. 7. třída ZŠ Vápenná ZAPOMENUTÝ VĚŠTEC a neb příbě hy z loňského roku original stories since 2014 7. třída ZŠ Vápenná January 2016 Vážení čtenáři, v jubilejním, mírně opožděném 20 vydání Věštce si můžete přečíst, jak slavila

Více

vás v čase zimy a sněhových radovánek!!! -----------------------------------------------------------------------------------------------

vás v čase zimy a sněhových radovánek!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------- ZŠ SVATÉ ZDISLAVY V KOPŘIVNICI VYDÁVÁ ŠKOLNÍ ČASOPIS PRO ROK 2010/11 Smajlík 3. číslo Zdraví dravíme vás v čase zimy a sněhových radovánek!!! -----------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ČTĚTE NÁS!! ...a další články... Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři

ČTĚTE NÁS!! ...a další články... Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři !! ČASOPIS NIŽŠÍHO STUPNĚ WICHTERLOVA GYMNÁZIA ČTĚTE NÁS!! Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři a my vám odhalíme další literární a výtvarné

Více

Moje rodina, FH a já

Moje rodina, FH a já Moje rodina, FH a já Ahoj, já jsem Helena. Ráda tancuju, koukám na televizi a starám se o své dva křečky. Žiju s mamkou, tátou, bráchou a sestrou. Už od narození mám FH (familiární hypercholesterolemii).

Více

Klásk(n)oviny. ,,Časopis žáků ZŠ Zeleneč. - poslední číslo školního roku 2014 2015 věnované odcházejícím deváťákům. ,,Všechno krásné jednou končí

Klásk(n)oviny. ,,Časopis žáků ZŠ Zeleneč. - poslední číslo školního roku 2014 2015 věnované odcházejícím deváťákům. ,,Všechno krásné jednou končí Klásk(n)oviny,,Časopis žáků ZŠ Zeleneč - poslední číslo školního roku 2014 2015 věnované odcházejícím deváťákům,,všechno krásné jednou končí Zazvonil zvonec a školní docházky je konec. Takhle začínali...

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou.

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou. Jsem samotná matka Otevře dveře. Protože doma nemám se čtyřmi dětmi. Mistryně mi vždy dělala společnost, umožnila mi mnohokrát z něčeho se dostat. Speciálně chci poděkovat Mistryni. Není zač. Děkuji vám,

Více

2. Čisté víno (Sem tam)

2. Čisté víno (Sem tam) 1. Čekání na zázrak (Sem tam) H # 1. Už padá půlnoc, zní jen můj těžký krok, oblohou snáší se k zemi mráz, vítr ztichl, zbyl jenom úplněk, () i čas zůstal na chvíli stát. 2. jinak nic, pouze průhledný

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro 2016 Jen co děti zakončily jarní prázdniny karnevalem, čekalo je

Více

Televizní expert. Michael Sodomka

Televizní expert. Michael Sodomka Televizní expert Michael Sodomka AKT I Scéna 1 Prázdná hospoda, pouze hospodský stojí za barem, vchází druhý muž, Karlík, míří za hospodským. Nazdar! Čau, Karliku. Moc plno tu teda nemáš. No nemám. Co

Více

11. 12. 1995 se ve znamení STŘELCE narodil

11. 12. 1995 se ve znamení STŘELCE narodil Na tuto školu jsme nastoupili v roce 2002 Třídní učitelé během našich školních let : 1. tř.: p. uč. J. Sejková 2. tř.: p. uč. D. Nováková 3. 5. tř.: p. uč. H. Volfová 6. 7. tř.: p. uč. L. Švihel 8. 9.

Více

Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf

Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf Veronika Dvořáková 2017, OKTÁVA STRÁNKA 1 OBSAH: Tady to vše začalo... 3 1. ZÁKLADNÍ ŠKOLA... 4 1.1 První den v nové třídě, škole

Více

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná.

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Asi jsem si to jen zopakoval a připomněl, co to vlastně přesně

Více

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014 Jméno Martina Bábíčková, Ph.D. Datum 04.05.2014 Ročník 7. Vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor Informatika Tematický okruh Textový editor Téma klíčová slova Novinová strana

Více

Testování 7. tříd, 2007/2008, Potenciály

Testování 7. tříd, 2007/2008, Potenciály Souhrnné výsledky za školu OSP celkový průměrný výsledek za části testu třída počet žáků percentil skupinový percentil čistá úspěšnost průměrné skóre směrodatná odchylka skóre verbální analytická kvantitativní

Více

Souhrnné výsledky za školu

Souhrnné výsledky za školu Souhrnné výsledky za školu OSP celkový průměrný výsledek za části testu třída počet žáků percentil skupinový percentil čistá úspěšnost průměrné skóre směrodatná odchylka skóre verbální analytická kvantitativní

Více

Petra Soukupová. K moři

Petra Soukupová. K moři Petra Soukupová K moři Brno 2011 Petra Soukupová, 2007 Host vydavatelství, s. r. o., 2007, 2011 (elektronické vydání) ISBN 978 80 7294 420 0 Rodičům PETROVY DVĚ ŽENY 1/ Petr a Magda se potkávají Magda

Více

My tři králové jdeme k vám, štěstí, zdraví, vinšujem vám. Štěstí, zdraví, dlouhá léta, Kdo to může jít 6. ledna večer

My tři králové jdeme k vám, štěstí, zdraví, vinšujem vám. Štěstí, zdraví, dlouhá léta, Kdo to může jít 6. ledna večer My tři králové jdeme k vám, štěstí, zdraví, vinšujem vám. Štěstí, zdraví, dlouhá léta, Kdo to může jít 6. ledna večer Ahoj, holky a kluci, ano, je to tak, v letošním roce slavím své desáté narozeniny.

Více

Anketa pro žáky soubor otázek

Anketa pro žáky soubor otázek Anketa pro žáky soubor otázek Nabídka všech otázek nástroje pro základní školu MOTIVACE: Co je pro Tebe ve škole důležité? Co by Ti měla škola pomoci dosáhnout? naučit se co jvíce připravit se na přijímací

Více

PETROU ŠÁCHOVOU. A našel by se mezi vzpomínkami nějaký neobvyklý zážitek? Zážitků byla spousta. žádný zajímavý či neobvyklý mě teď asi nenapadá.

PETROU ŠÁCHOVOU. A našel by se mezi vzpomínkami nějaký neobvyklý zážitek? Zážitků byla spousta. žádný zajímavý či neobvyklý mě teď asi nenapadá. ROZHOVOR S... PETROU ŠÁCHOVOU Začneme celkem obvyklou otázkou. Jak vzpomínáš na naši školu? Na základní školu mám veselé i smutné vzpomínky.určitě převažují ty, které mě rozesmějí. Tyto chvíle se mi vybavují

Více

Obsluhoval jsem zlatou generaci

Obsluhoval jsem zlatou generaci PETRA NAHRADIL ÁDA Všichni mi říkají Áda. Tedy ti, co mě znají. Trenéři, hráči, lidi kolem hokeje, dokonce i v médiích jsem býval jmenovaný jako masér Áda Bílek. Místo skutečného křestního, jež bylo a

Více

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let)

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) JAOS povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) Kapitola I. Jak to začalo a jak to u nás vypadá? Proč zrovna já? Koukej, ať už jsi zpátky v regenerační komoře! řekl nějaký hlas, když

Více

HOSPIC SV. ŠTĚPÁNA V LITOMĚŘICÍCH

HOSPIC SV. ŠTĚPÁNA V LITOMĚŘICÍCH HOSPIC SV. ŠTĚPÁNA V LITOMĚŘICÍCH Přečtěte si jeden z mnoha hospicových příběhů. Příběh paní Dity se díky jejímu věku možná maličko liší od příběhů staříků a křehkých stařenek. Poselství však zůstává stejné:

Více

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče r. 2015 - Zdravotnický personál dělá vše pro to, aby pacient opět dostal chuť do života podle stávajících možností. - Dodržování doby návštěv. Ve 14 hod.

Více

Fantastický Svět Pana Kaňky

Fantastický Svět Pana Kaňky Fantastický Svět Pana Kaňky Adam Nehůdka je chlapec, jenž velmi rád četl knížky. Doma a ve škole se mu nikdy nic nedařilo, a tak byl poslán do Akademie pana Kaňky. Chodili tam chlapci, jejichž jména začínala

Více

U stárků: U mladší stárky:

U stárků: U mladší stárky: BORŠICKÉ HODY 2017 Mladší stárek: Vítám tě tu, boršický podstárku! Co to máš za buchlovskou frajárku? Samozřejmě zdravím i vás další, chasu, domácí i ty, co nejsou naši. Dnes z našeho domu nevycházím jako

Více

Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou

Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou 07. 02. 2017 21:48:03 Základní údaje Název výzkumu Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou Autor Iva Sieberová Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/a9l9v2e7f5y4r3t5i

Více

VŠEZNÁLKOVY NOVINY č. 1 Třídy 5.B MILÉ DĚTI, po krásných prázdninách jsou tady zase vaše noviny. Vítáme všechny prvňáčky a doufáme, že se vám naše noviny budou líbit. Můžete se těšit na básničku, křížovku,

Více

RSC Rock Solid Club solid rock pevná skála

RSC Rock Solid Club solid rock pevná skála 1 Čau děcka, já jsem Janka a jsem členem RSC klubu a chci vás s ním trochu seznámit. Zkratka RSC znamená Rock Solid Club a solid rock znamená v angličtině pevná skála. Každé úterý se scházíme u vás na

Více

Nadcházející události

Nadcházející události duben 2016 Školní zpravodaj Nadcházející události 12. května Americký den Úvodní slovo Jaro je tady a to definitivně. Zamilovaní měli možnost svoji lásku potvrdit polibkem pod rozkvetlou třešní, čarodějnice

Více

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Pracovní listy Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Zadání: Zapiš si všechna negativní přesvědčení, která máš nebo si myslíš, že máš o sebevědomí, v oblasti dosahování

Více

Velké a malé příběhy moderních dějin

Velké a malé příběhy moderních dějin Gabriela Juříčková Zpovídaní mé babičky Boženy Žižkové, narozené v roce 1939 Autorka: Gabriela Juříčková Už by nechtěla vrátit komunisty, přitom všude jinde pořád slyším, jak prý tehdy bylo líp. Datum

Více

květen 2018 Školní časopis číslo 3

květen 2018 Školní časopis číslo 3 květen 2018 Školní časopis číslo 3 Podávám ti, mámo, růži, Zkus se usmát, to ti sluší. Já mám mámu tuze krásnou, když se směje, všichni žasnou. Já mám mámu nejkrásnější, mému srdci nejmilejší. Milé maminky,

Více

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška Zůstatek ze šk.roku 2004/2005 0,- Příjmy: příspěvky žáků 4 440,- Sponzoři 2 800,- Zisky z akcí 1 388,- Obecní úřad + příspěvky na karneval 1 856,- 10 484,- výdaje: příspěvek na výlet (66 žáků) 1 650,-

Více

PEČUJETE? POJĎTE NA KÁVU.

PEČUJETE? POJĎTE NA KÁVU. Mobilní hospic Ondrášek Lidem, kteří se rozhodli postarat se o svého blízkého, nevyléčitelně nemocného, doma. PEČUJETE? POJĎTE NA KÁVU. Ahoj Lenko, slyšela jsem, že máte v domácím opatrování vážně nemocnou

Více

Přehled prospěchu 1. ročníku

Přehled prospěchu 1. ročníku Přehled. ročníku. pololetí školního roku 25/6 zpracováno dne: 28..26. Chv Chování 25 - - - - 25. Čj Český jazyk a literatura 23 2 - - - 25.8 Pu Prvouka 25 - - - - 25. M Matematika 23 2 - - - 25.8 Hv Hudební

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42 Obsah: Slovo ředitele školy. Tochováček má narozeniny. Co se do prosincového čísla nevešlo, co se stalo za 5 měsíců

Více

Augustínek. MŠ a ZŠ sv. Augustina: Škola všemi smysly, rozumem a srdcem

Augustínek. MŠ a ZŠ sv. Augustina: Škola všemi smysly, rozumem a srdcem Augustínek MŠ a ZŠ sv. Augustina: Škola všemi smysly, rozumem a srdcem Letní tábor ve Sv. Dobrotivé, 2012 Školní družina 2 Augustínek, 2012 VYCHOVÁVAT MÁ BÝT RADOST! Milí rodiče a přátelé naší školy sv.

Více