VÝROČNÍ ZPRÁVA. (kresba školy) KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA. (kresba školy) KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA (kresba školy) KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ

2 (znak školy) Ezechiel 34, a oni, dům izraelský, jsou mým lidem, je výrok Panovníka Hospodina. Budete mými ovcemi, ovcemi, které já pasu, vy lidé, a já vám budu Bohem, je výrok Panovníka Hospodina.

3 Počátkem moudrosti je nejupřímnější touha poučit se, a péče o poučení, to je láska k ní. (Mdr 6,17) Kdo hledá moudrost, nutně se setká s těmito slovy. Jsou zapsána ve velmi hluboké knize Starého zákona. Zní celkem vzato obyčejně a běžně. Obyčejné a běžné je něco, co se děje třeba i každý den a třeba i jen tak a potichu. Studentům i pedagogům je souzeno zcela obyčejně a běžně trávit mnoho času ve škole. A jsou tam proto, aby se dotýkali věcí a skutečností nástrojem poznání. Proto je škola krásná! Touha po poznání. Touha být poučen o všem, co je pro můj život potřebné, i o tom, co jej jen tak obyčejně dělá opravdu lidským a opravdu krásným. Touha použít všech prostředků k tomu, abych se naučil být člověkem. Ano i to se musí člověk učit. Touha poznat pravdu a zakusit krásu. Je něco opravdovějšího než tato lidská touha? A přece, nepotkáváš snad i Ty množství lidí, kteří tuto touhu neznají a nebo ji odložili s dětským šatem. Opustili ji a moudrost opustila je. Proč se tak často tváříme, že je nám už všechno jasné? Proč se tak málo ptáme po podstatě a smyslu věcí kolem nás? Proč jsme lidmi, kteří tak často přece už vědí své a nepotřebují už nic dalšího vědět, a tak celkem snadno a rychle soudí a třeba i odsoudí? Proč pro nás mají slova úplně jinou hodnotu a obsah než mají mít? Proč v nich není více pravdy? Ne, tato slova nejsou obyčejná a běžná. Nejsou, ale mají, mohou se jimi stát. Slovy života obyčejně a běžně plynoucího a krásného. Slovy, která znamenají nesmírně krásný, i když ne vždy snadný projev životaschopnosti lidské bytosti i celých generací. Co všechno by se měl člověk dozvědět? A co z toho by se měl dozvědět právě ve škole, právě teď? Není toho málo. Ale je to cesta k moudrosti, cesta k životu. Ať je i Tvojí nádhernou cestou! P.Norbert

4 PROFESORSKÝ SBOR Ředitelka: Mgr. Eva Hortová Zástupce: P. Mag. Andreas J. Brandtner, Opraem Zástupce: Mgr. Karel Rymeš Technický manažer: Ing. Stanislav Krejčí AJ NJ Německá konverzace L NJ AJ NV IVT Pedagogický sbor: Mgr. Marie Adamcová Mgr. Bohdana Březková Mgr. Karel Buchta Mgr. Věra Burešová Mgr. Eva Divišová Mgr. Ing. Václav Dosbaba Mgr. Markéta Dosbabová Ing. Miriam Dufková Mgr. Drahomír Havlíček Mgr. Dita Hejlová Mgr. David Hort Mgr. Michaela Hortová Mgr. Petr Chvátal Mgr. Jitka Chvátalová Mgr. Hana Chvátalová Mgr. Marta Karasová Mgr. Renata Kohoutková Mgr. Hana Kopecká Mgr. Božena Křečková Bohuslava Kudláčková Dagmar Michalová Mgr. Jiří Novotný Mgr. František Plhák Ing. Milada Vedralová Mgr. Marie Velebová ČJ D ČJ HV AJ NV AJ ČJ ČJ TV VV OV/ZSV ČJ VV Ch Bi ČJ D L NJ NJ TV AJ NJ ČJ D M TV M TV NJ OV/ZSV Z NJ M Z ČJ NJ Bi Ch Anglická konverzace M F Ch Bi Bi Bi OV/ZSV

5 UČEBNÍ PLÁN Týdenní hodinová dotace vyučovaných předmětů Osmiletý studijní obor I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. Čtyřletý studijní obor Český jazyk a literatura Cizí jazyk I (AJ nebo NJ) Cizí jazyk II (NJ nebo AJ) Latina Náboženská výchova Občanská výchova Základy společenských věd Dějepis Zeměpis Matematika Fyzika Chemie Biologie/geologie Informatika a výp. technika Estetická výchova (VV nebo HV) Tělesná výchova Odborný seminář 1 (volitelný) Odborný seminář 2 (volitelný) Odborný seminář 3 (volitelný) Celkem UČEBNÍ OSNOVY Výuka ve všech předmětech je realizována podle obecně platných učebních osnov pro gymnázia.

6 DŮLEŽITÉ AKCE VE ŠKOLNÍM ROCE Den církevních škol Slavnostní otevření a žehnání školy Návštěva studentů Pedagogického institutu ze Švýcarska v naší škole rozhovory s našimi studenty v hodinách němčiny, večerní setkání u táboráku Škola organizovala Běh 17. listopadu okresní kolo v přespolním běhu Koncert folkové zpěvačky Evy Henychové Účast na okresní přehlídce středních škol Didacta 2000 (vlastní stánek) Tercie na návštěvě své partnerské třídy v Albertus-Magnus- Gymnasium ve Vídni Den otevřených dveří s možností prohlídky celé školy a návštěvy vyučovacích hodin Zakončení jubilejního roku 2000 v kostele sv. Martina celodenní program s tříkrálovou scénkou Návštěva našich studentů v Mezinárodním teologickém institutu v rakouském Gamingu Lyžařský výcvikový kurz pro druhý ročník čtyřletého studia (Vítkovice Krkonoše) Lyžařský výcvikový kurz pro druhý ročník osmiletého studia (Vrbno pod Pradědem) Naše třída 1. A na seznamovací návštěvě v partnerské škole HAK Retz duben-květen Týdenní intenzivní kurzy cizích jazyků v rakouském Oberhöfleinu A hostila svou partnerskou třídu Obchodní akademie Retz Hostování pěveckého sboru Amherst College Choir ubytování v rodinách našich studentů, koncert v Zadní synagoze 7. a Benefiční koncerty vážné i moderní hudby, jejichž výtěžek byl použit na dostavbu podlahy v aule školy (bývalém refektáři kláštera) Burza učebnic Tématicky zaměřené kurzy pro všechny třídy v mládežnických centrech v Česku i Rakousku (jazykový, literárně historický, výtvarný, biologický, zdravotnický, turistický a vodácký kurz) (foto: Žehnání školy, Žehnání školy-vítání hostů )

7 DALŠÍ PARTNER NAŠÍ ŠKOLY V RAKOUSKU: HAK RETZ Handelsakademie a Handelsschule Retz je střední škola ekonomického typu (obchodní akademie) z rakouského příhraničí, kde se již řadu let vyučuje čeština jako volitelný cizí jazyk. Po zprostředkování zástupcem ředitelky KG a lektorem německého jazyka Mag. A. Brandtnerem se v listopadu sešly delegace obou škol pod vedením ředitelů Mag. Ewalda Fidessera (HAK) a Mgr. Evy Hortové (KG). Do spolupráce byl zapojen kolektiv prvního ročníku čtyřletého gymnázia a věkem odpovídající ročník partnerské školy, aby se vzájemné kontakty a přátelství mohly rozvíjet a prohlubovat po delší dobu. V březnu a květnu se studenti obou tříd vzájemně navštívili, prohlédli si školu a poznali působiště partnerské školy. Komunikace v cizím jazyce, jak se dohodli učitelé z obou škol již na první schůzce, by neměla být prvotním cílem, ale prostředkem k vytváření společných hodnot. Proto místo konverzačních cvičení z němčiny a češtiny se konaly týdenní pobytové workshopy v rakouském mládežnickém středisku v Oberhöfleinu. Divadelní, výtvarný, hudební, novinářský workshop a anglické divadlo s tanci vedli jak čeští, tak rakouští učitelé. Kurz historického tance si připravili sami studenti. V jednotlivých workshopech se sešli studenti z obou škol tak, aby při práci na zadaných projektech mohli a museli komunikovat v cizím jazyce. Každá skupina předvedla v závěrečný den pobytu výsledek své práce v rámci společného kulturního programu. (3 foto: Výtvarný workshop, Divadelní workshop, Hudební workshop )

8 ÚSPĚCHY NAŠICH STUDENTŮ V SOUTĚŽÍCH třída kolo soutěž Boris Kjulleněn 3. A 1. místo okresní Olympiáda v německém jazyce 3. místo krajské Olympiáda v německém jazyce Martin Fabík II. 1. místo okresní Pythagoriáda (matematika pro 7. ročníky) Štěpánka Nováková II. 2. místo okresní Pythagoriáda (matematika pro 7. ročníky) Viktor Růžička II. 1. místo okresní Zeměpisná olympiáda (pro 7. ročníky) Pavla Kroupová III. 1. místo okresní Pohár rozhlasu vrh koulí (st. žactvo) dívky IV. a V. kat. 1. místo okresní Běh 17. listopadu přespolní běh dívky III. kat. 2. místo okresní Pohár rozhlasu 2001

9 PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK Září Seznamovací a vyrovnávací týdenní pobyty pro první ročníky Poznávací zájezd do Velké Británie pro přihlášené studenty Listopad Středa 14. a čtvrtek účast na regionální přehlídce středních škol Didacta 2001 ve Fóru společně s naší partnerskou školou HAK Retz v Rakousku Prosinec Pondělí Den otevřených dveří Leden/únor Lyžařské výcvikové kurzy: sekunda: Karlovice Jeseníky (Praděd) 2. A: Vítkovice Krkonoše sexta: Vítkovice Krkonoše Duben Pobytové intenzivní kurzy němčiny a angličtiny s rodilými mluvčími v Rakousku (Franziskushof v Oberhöfleinu) Pondělí přijímací zkoušky do prvních ročníků osmiletého i čtyřletého gymnázia (čtvrtek druhé kolo do čtyřletého gymnázia) Květen Maturitní zkoušky od pondělí 27. do čtvrtka (písemná zkouška ) Červen Tématicky zaměřené pobytové kurzy (literární, historický, jazykový, výtvarný, sportovní a další) a výlety třídních kolektivů tradiční vítání prázdnin - mše sv., odpolední program, večerní táborák VE ŠKOLNÍ GALERII JSOU POŘÁDÁNY VÝSTAVY PŘÍSTUPNÉ I PRO VEŘEJNOST Výstavy ve školním roce 2000/2001: IKONY BORISE KLULLENĚNA JOSEF KREMLÁČEK: SVĚT OČIMA DĚTÍ HRANICE V NÁS (výstava ve spolupráci s partnerskou školou HAK Retz) (foto: Vystoupení studentů na vernisáži výstavy Hranice v nás )

10 V AULE ŠKOLY SE KONAJÍ KONCERTY A JINÁ VYSTOUPENÍ BĚHEM ROKU JSOU ORGANIZOVÁNY RŮZNÉ VÍKENDOVÉ AKCE, SPOLEČNÉ SPORTOVNÍ, JAZYKOVÉ A JINAK ZAMĚŘENÉ POBYTY PRO VYPLNĚNÍ VOLNÉHO ČASU STUDENTŮ. Prázdninové aktivity letní tábor hudební a výtvarný kurz sportovní kurzy jazykové kurzy Vše pod odborným vedením a dohledem.

11 Z PRACÍ NAŠICH STUDENTŮ Hranice v nás Vendula Březinová, 2. A Slovo hranice v nás vyvolává asociaci, při které si vybavíme hraniční přechody, závory, ostrá světla neustále blikající... Přechod do neznáma, napětí a zvědavost, cizí svět Představme si naši duši, či spíše mozek, myšlení rozdělené na dvě části. Lidé na nás působí nejrůznějším způsobem. Neustále nás někdo ovlivňuje, slyšíme jiné názory, jiné zkušenosti a zážitky, poznáváme lidi z jiných společenských vrstev, s jinou vizáží, toužíme tak poznat i ten jejich svět, cizí svět Chceme poznávat nové my teenageři hledáme sami sebe, a proto chceme mít z čeho si vybírat. Některé věci nás lákají například jen proto, že je slýcháváme pod pojmem ZÁKAZ nebo jinak slovem NESMÍŠ. Jak již přísloví říká: Zakázané ovoce chutná nejlépe. Netvrdím samozřejmě, že je špatné říkat NESMÍŠ a ZAKAZUJI TI, avšak tato slova by měla být pronášena přátelským tónem, s upřímným srdcem a s dostatečným vysvětlením. Alespoň dle mého názoru. Když nám někdo něco zakazuje ( nebo naopak přikazuje ), ať uvede příčinu, důvod. Proč je nám nepřístupný onen cizí svět... Nacházíme se ve svobodné zemi, ale, omezuje nás věk. Některé věci, jež provádíme s pocitem to bych dělat neměl za několik let budou naprosto běžné a nikdo se nad nimi nebude pozastavovat ani kroutit hlavou. A myšlenky se budou vracet zpět. Zpět k pocitům, kdy jsme dnes již běžné věci prováděli s pocitem určitého napětí i křečí doprovázených úlevou při úspěšném dořešení. Jak jsme poznávali cizí svět... Bariéry tedy budou někdy překročeny. (?) Jiný je však pohled na mezilidské vztahy. A to i vztahy mezinárodní. Rozlišný jazyk nebude myslím si tou hlavní překážkou. Mnohdy jsou hranice způsobeny například politikou či rasismem. Vezměme to z pohledu obyvatel České republiky. Proč bychom nemohli mít pěkný vztah například s Rómem, aniž by nás okolí odsuzovalo? A to nemluvím o partnerství mezi homosexuály. Toto by však bylo otázkou spíše víry a především tolerance! Opustíme nyní pouze naši republiku a zkusíme to obecně. Proč například na nejrůznějších soutěžích upřednostňují původ před výkony? Konkrétně tedy mezinárodní soutěže krásy jako je Miss World. Před soutěží je již jisté, že vyhrát nemůže ta a ta dívka z té a té země z důvodů politických! Zůstávají pouze holé věty, otázky a mnoho otazníků... Proč stále existují nějaké hranice a cizí svět..

12 Rajské zahrady pouště Jaroslava Lojdová, kvinta V minulosti tato klidná zelená zákoutí uprostřed vyprahlého písku skýtala azyl všem karavanám putujícím pouští. Zavlažovací systémy oáz, díky nimž se z těchto neobyvatelných končin stala velmi úrodná místa, jsou dodnes ukázkou lidského důvtipu. Pokud bychom hledali třeba v encyklopedickém slovníku přesnou definici oáz, našli bychom asi podobnou této: Oázy jsou místa v poušti kolem pramenů, jezírek a potůčků, obydlené, většinou s vegetací. Ale ve skutečnosti může tento přírodní zázrak vzniknout jen na místech, kde jsou hluboko pod povrchem zásoby vody, které se v určitém místě dostávají na povrch nebo v oblastech s umělým zavlažováním. Podle některých odborníků jsou však tyto oázy umělé, k pravým patří jenom ty, kde voda vyvěrá na povrch přirozeně, vlastním tlakem. První místa, jež člověk v poušti osídlil, byly úrodné oázy podél Eufratu a Tigridu ve starověké Mezopotámii a na Nilu v Egyptě. Staří Egypťané nazývali oázy,,ouhat, což znamená,,nádoba plná vody. V saharských oázách se dodnes využívá systému zavlažovacích kanálů, jehož autorem je matematik pocházející ze 13. století-ibn Chabat. K nejúrodnějším patří dodnes oázy egyptské, z nichž si zaslouží zmínku zejména Siva, jejíž pískové koupele jsou proslavené po celém světě a Baharíja, která patří k místům s nejvyšší teplotou na naší planetě. Nejdůležitějším a nejběžnějším zvířetem pouště a oáz býval osel, jenž za panování egyptských faraonů sloužil k přepravě nejrůznějších nákladů, jako například otroků, zlata, soli, prosa nebo koření. Později byl nahrazen velbloudem, který díky schopnosti vytvářet si vlastní zásoby vody, byl lépe přizpůsoben nepříznivému podnebí pouště. V pol. 20.století ale pronikla modernizace i do oáz a velbloud byl nahrazen terénním automobilem. Oázy sice ztratily svůj poetický ráz, ale život v nich se stal snesitelnější a lehčí V oázách se z plodin daří nejlépe palmě datlové, která je skvěle přizpůsobena suchému pouštnímu podnebí, jinak se zde pěstují i jiné kulturní plodiny, jako například citrusy, fíky, broskve, meruňky, různé druhy zeleniny, z obilovin pak především pšenice, ječmen a proso. Palma datlová má široké spektrum využití a její sladké víno nazývané,,glaghmi je opravdovou pochoutkou tamějších domorodců. Mezi nejtíživější problémy, s nimiž se musí obyvatelé dnešních oáz potýkat, patří nadměrné zatěžování půdy zemědělskými plodinami, postupné šíření pouště a zvyšující se slanost vodních zdrojů. Oázy jsou totiž křehké ekosystémy s omezenou faunou a většinou bývá velmi obtížné udržet v nich ekologickou rovnováhu. I proto skrývají pouště světa v místech bývalých oáz mnoho opuštěných vesnic, z nichž se ztratil vodní zdroj nebo které byly doslova zasypány pískovými dunami.

13 Prima - třídní profesor: Mgr. David Hort Přední řada (zleva): Eva Chalupská, Jana Klímová, Tereza Pecinová, Hana Vejmelková, Kateřina Kratochvílová, Kateřina Horká, Marie Lojdová, Alžběta Michálková Prostřední řada (zleva): Jan Kovář, Šárka Samuelová, Lucie Krejčová, Dagmar Šimečková, Libor Janek, Luboš Müller, Pavel Salák, Josef Bartoš, Eva Hlinková, Martina Picmausová, Hana Větrovcová, Lenka Svobodová Horní řada (zleva): Mgr. David Hort, Nikol Reslová, Jan Blažek, Lukáš Vrba, Jaroslav Jurka, Pavel Klíma, Miloslav Fic, Vojtěch Havel, Pavel Rašovský, Petr Volf, Alžběta Nečasová, Radka Doležalová

14 Sekunda - třídní profesorka: Mgr. Hana Kopecká Přední řada (zleva): Martin Bohuslav, Petr Šafránek, Ladislav Chloupek, Josef Lojda, Ondřej Kratochvíl, Vojtěch Široký, Václav Doležal, Martin Fabík Prostřední řada (zleva): Roman Hanák, Viktor Růžička, Monika Nováková, Andrea Weisserová, Eliška Doležalová, Marie Bíchová, Blanka Baksayová, Štěpánka Nováková, Tereza Pešková, Jiřina Malachová, Miroslava Jelečková, Mgr. Hana Kopecká Horní řada (zleva): Michal Hekerle, Jaroslav Rašovský, Soňa Machová, Monika Veselá, Anežka Paločková, Michaela Vybíralová, Ivo Hambálek, David Šťastný, Denisa Čermáková, Lucie Vejmělková

15 Tercie - třídní profesorka: Mgr. Marta Karasová Přední řada (zleva): Hana Solařová, Jaroslava Bobková, Lenka Chadimová, Hana Puková, Petra Chytková, Soňa Marková, Lucie Krejčí, Dina Velichová Prostřední řada (zleva): Matthew Fliss, Zbyšek Hamrla, Josef Scherrer, Kristýna Poláková, Monika Šabatová, Pavla Kroupová, Lenka Fabíková, Johana Obršlíková, Petra Jurová, Zuzana Pelánová, Lucie Kovářová, Mgr. Marta Karasová Horní řada (zleva): Mariana Kopecká, Lucie Janatová, Jana Kovářová, Michal Klíma, Jan Tůma, Martin Janíček, Roman Brúček

16 Kvarta - třídní profesorka: Mgr. Jitka Chvátalová Přední řada (zleva): Markéta Hrubanová, Lucie Hrubá, Ondřej Chudoba, Jan Spilka, Rudolf Vybíral, Mgr. Jitka Chvátalová, Antonín Malach Prostřední řada (zleva): Jaroslava Vaculíková, Jitka Pokorná, Irena Vlková, Iva Stříbrská, Václav Chlumský, Vladimír Paločko, Miloš Caha Horní řada (zleva): Zdeňka Jelečková, Kateřina Prášková, Kateřina Malíková, Ivana Matoušková, Petr Dostál, Jakub Forbelský, Milan Drbálek, Stanislav Klubal

17 Kvinta - třídní profesor: Mgr. Drahomír Havlíček Přední řada (zleva): Jaroslava Lojdová, Iva Kroupová, Zdeněk Lysák, Mgr. Drahomír Havlíček, Silvie Fexová, Marie Zhořová, Jana Bobková Prostřední řada (zleva): Erika Sikmundová, Petra Šourková, Lenka Mayerová, Jana Šelová, Šárka Brátková, Petra Dočekalová, Lenka Stavělová, Blanka Vošmerová, Petra Fortelná Horní řada (zleva): Petr Vybíral, Filip Benda, Jiří Chlubna, Petr Rašovský, Lukáš Janata, Hana Černá, Svatava Chromá, Markéta Jelínková

18 1. A - třídní profesorka: Mgr. Markéta Dosbabová Přední řada (zleva): Jana Křivánková, Marie Denemarková, Magda Budínová, Eliška Jurigová, Ladislava Chromá, Klára Němcová, Kateřina Havránková, Věra Nováková Prostřední řada (zleva): Mgr. Markéta Dosbabová, Dana Jará, Hana Leitnerová, Markéta Kalábová, Jitka Cardová, Zdeňka Šarounová, Kateřina Kosmáková, Ludmila Veselá, Kateřina Pavésková, Michaela Láníková, Štěpánka Pavlíčková, Aleš Mucha, David Jura, Lucie Břinková, Matthew Fliss Horní řada (zleva): Lucie Kourková, Lenka Ratkovská, Lucie Jirásková, Michaela Vejmelková, Martina Kasalová, Kamila Ryčková, Lucie Krejčí, Zuzana Buďová, Lenka Vidláková, Ondřej Vala

19 2. A - třídní profesorka: Ing. Miriam Dufková Přední řada (zleva): Marta Chvátalová, Silvie Trnková, Miluše Doláková, Jana Fafílková, Veronika Sedláková, Pavla Jarešová, Klára Skrobikowská, Jitka Vlasáková Prostřední řada (zleva): Ilona Nováčková, Pavla Ondráčková, Jitka Vošmerová, Jana Vrzalová, Romana Šellová, Hana Kabelková, Iva Dočekalová, Lenka Větrovská, Darina Svobodová, Lenka Oplatková, Ing. Miriam Dufková Horní řada (zleva): Marie Motáčková, Tomáš Neméth, Milan Stehlík, Miroslav Galaba (přestoupil na ISŠT), Ondřej Madeja, František Hofbauer, Jan Šplíchal

20 3. A - třídní profesorka: Mgr. Božena Křečková Přední řada (zleva): Pavla Pavlíčková, Jana Široká, Helena Chvátalová, Martina Oberreiterová, Mgr. Božena Křečková, Monika Pacholíková, Irena Obršlíková, Jana Vodová Prostřední řada (zleva): Petra Macurová, Tereza Karbašová, Jana Brátková, Marie Malachová, Zdeňka Černá, Martina Tomcová, Aneta Vitoušová, Veronika Vojtanová, Josef Sobotka Horní řada (zleva): Boris Kjulleněn, Igor Hruška, Jiří Karas, Vojtěch Zadražil, Petr Honč, Jana Volfová, Miroslav Brúček, Marek Veselý

21 4. A - třídní profesor: Mgr. Jiří Novotný Přední řada (zleva): Lenka Rousová, Michaela Horká, Zuzana Borůvková, Jana Pohlová, Mirka Doležalová, Jana Vrbová, Horní řada (zleva): Hoang Anh Nguyen, Kateřina Dobiášová, Lucie Šimůnková, Klára Doležalová, Věra Dostálová, Zuzana Mašková, Barbora Krausová, Marie Čapková, Petra Pochopová, Iva Vybíralová, Nikola Müllerová, Ilona Jakubová

22 DÁRCI KATOLICKÉHO GYMNÁZIA 1999/2000 Všem našim dárcům a dobrodincům vyslovujeme co nejsrdečnější poděkování. Děkujeme nejen za finanční pomoc, ale i za morální podporu a modlitbu.

23 ZHODNOCENÍ II. POLOLETÍ ŠKOLNÍHO ROKU Počet studentů Vyznamenaní Prospěli Neprospěli Prima Sekunda Tercie Kvarta Kvinta A A A A VÝSLEDKY MATURITNÍCH ZKOUŠEK 2001 Celkový počet maturantů: 20 Prospěli s vyznamenáním: 7 Prospěli: 10 Neprospěli: 3 Celkový průměrný prospěch: 2,24 Maturitní předmět Maturující studenti Výsledné známky Průměrný prospěch Český jazyk ,60 Anglický jazyk ,82 Německý jazyk ,00 Základy spol. věd ,50 Dějepis ,43 Zeměpis ,56 Matematika ,17 Fyzika ,00 Chemie ,00 Biologie ,88 Náboženská výchova ,00

24 NOVÍ STUDENTI VE ŠKOLNÍM ROCE Prima (osmiletý studijní obor) Bobková Anežka Bohuslavová Helena Bublanová Jana Bušková Jana Cejpek Pavel Gricová Kristýna Havlenová Adina Havránková Klára Horká Barbora Hromadová Barbara Kazatelová Karla Košelková Kateřina Kovář Stanislav Krejčová Jana Kubiš Tomáš Kudláčková Tereza Novák Jan Nováková Lucie Nováková Miroslava Paločko Vojtěch Pejchal Vít Pošvař Radek Sochna Radek Šabata Marek Šerpanová Michaela Tůma Jakub Valachová Věra Valová Aneta Veselý Marek Vítek Stanislav 1. A (čtyřletý studijní obor) Blažková Petra Dobešová Ilona Dokulilová Renata Dolejský Radim Doležalová Kamila Dvořáčková Hana Fruhwirtová Eva Fukal Jakub Hložková Hana Janega Pavel Jelínková Markéta Ježková Pavlína Kišová Eliška Klíma Josef Kolčavová Vladimíra Kousalíková Petra Krčmová Bohdana Macálková Eva Mansfeldová Jitka Nováková Marcela Pecinová Petra Pospíšil Přemysl Růžičková Eva Sedláková Běla Stejskalová Kristýna Suchá Lenka Svobodová Lenka Veselá Veronika Veverková Alena Zelingerová Iveta

25 POZVÁNÍ A NABÍDKY Katolické gymnázium je regionálním střediskem prodeje mezinárodních studentských průkazů (ISIC). Držitelům karty ISIC se poskytuje sleva na jízdném (i běžné denní dojíždění do školy), vstupném, při ubytování, stravování a nákupu zboží ve vybraných prodejnách. Cena je 200,- Kč (fotografii o rozměru 30 x 36 mm s sebou). Průkazy se vystavují na počkání ve školní prodejně AGNES. Vchod je z Otmarovy ulice vedle vstupu do kostela Proměnění Páně na Jejkově. Další sortiment prodejny: křesťanská literatura, kazety, liturgické předměty, drobné suvenýry a dárky, obrazy a ikony, školní potřeby. V pondělí 10. prosince 2000 pořádá Katolické gymnázium Den otevřených dveří. Veškerá veřejnost je co nejsrdečněji zvána k prohlídce školy a k návštěvě výuky.

26 Výroční zpráva Vydalo Katolické gymnázium Třebíč 2001 Pro tisk připravil Karel Rymeš Kresba na titulní straně Václav Dosbaba

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Gymnázium, Dačice, Boženy Němcové 213. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE

Gymnázium, Dačice, Boženy Němcové 213. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Gymnázium, Dačice, Boženy Němcové 213 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE název: Gymnázium, Dačice, Boženy Němcové 213 identifikátor zařízení: 600008347 IČO:

Více

Výsledky vzdělávání žáků ve školním roce 2014/2015

Výsledky vzdělávání žáků ve školním roce 2014/2015 Výsledky vzdělávání žáků ve školním roce 2014/2015 Na začátku školního roku 2014/2015 studovalo na Gymnáziu Ţidlochovice celkem 229 ţáků. Z toho však jeden ţák poţádal o přerušení studia. V průběhu prvního

Více

KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ

KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ VÝROČNÍ ZPRÁVA KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ 2001 2002 Ezechiel 34, 30-31...a oni, dům izraelský, jsou mým lidem, je výrok Panovníka Hospodina. Budete mými ovcemi, ovcemi, které já pasu, vy lidé, a já vám

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 6.N - sexta N (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: RNDr. Veronika Kvapilová Místopředseda: Mgr. Ivana Opálková Třídní: Mgr. Martin Šnévajs Místnost: A28 - kmenová 313

Více

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí 23. 5. 2011 dopoledne Martin Pavlík pr. - Anglický jazyk 8:20 8:35 Mgr. Miloš Sedlák / Ing. Dagmar Čadová / Josef Kolář pr. - Matematika 8:35 8:50 Mgr.

Více

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 1 Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 Třída: 4.F (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Zdeňka Rejmanová Místopředseda: Mgr. Dana Kudláčková Třídní: PaedDr. Josef Svoboda

Více

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium České Budějovice, Jírovcova 8 Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Soňa Hřídelová Místopředseda: Mgr. Miroslav Habrovanský Třídní: RNDr.Ing.

Více

Gymnázium Velké Meziříčí MATURITNÍ ZKOUŠKY

Gymnázium Velké Meziříčí MATURITNÍ ZKOUŠKY Gymnázium Velké Meziříčí MATURITNÍ ZKOUŠKY Třída: Ústní zkoušky SČ a profilové zkoušky: 20. května 23. května 2019 Předsedkyně maturitní komise: Mgr. Ludmila Prokešová Gymnázium Třebíč Místopředsedkyně:

Více

KOMISE RADY MĚSTA PRO VOLEBNÍ OBDOBÍ

KOMISE RADY MĚSTA PRO VOLEBNÍ OBDOBÍ Majetková komise Bc. Pavel Krčál, předseda Hana Máchalová PhDr. Emil Sedlák Ing. Pavel Průša Miroslav Prokeš Ing. Petr Hobl František Joura Petr Mikeš Vlasta Procházková Ing. Ludmila Veselá Bc. Dagmar

Více

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova)

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Ve školním roce 2008/2009 jsme na naší škole zaznamenali výrazný úspěch v oblasti českého jazyka a literatury (recitace) především u ţáků II. stupně. Mezi tyto

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu Rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán Volitelné předměty

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-10 1 280 Trutna Jan 2:14:21 23.22 2 191 Šilpach Dominik 2:39:15 19.59 3 308 Čermák David 2:50:38 18.28 4 328 Chytka Josef 5 228 Bednář Jaroslav ml. 3:09:40 16.45

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016 BOBR SPORT TOUR Terénní závod na kolech 2016 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE TLUSTOŠ Daniel 1:19:00 1. 14 15 16 STARÁ Elena 1:34:00 2.-3. 15 7 15 ŠOUSTAROVÁ Zuzana 1:34:00 2.-3. 9 1 15 LEMPERA Lukáš 1:35:00

Více

Komise ANJ Veronika SUCHÁ oktáva CAE cambridgeské zkoušky (listopad 2016) Tereza FRAIOVÁ oktáva FCE cambridgeské zkoušky (listopad 2016)

Komise ANJ Veronika SUCHÁ oktáva CAE cambridgeské zkoušky (listopad 2016) Tereza FRAIOVÁ oktáva FCE cambridgeské zkoušky (listopad 2016) Úspěchy studentů Bigy 2016/17 1.pololetí: Komise FYZ, ICT Bobřík informatiky Veronika HARVÁNKOVÁ tercie 1. místo v celostátním kole Přírodovědný klokan Michal VOSYKA kvarta 1. místo v okresním kole Komise

Více

Umístění Jméno a příjmení Čas běhu 1. Adéla Patůčková 21:74 2. Vendula Bartošková 22:21 3. Klára Hladíková 23:06

Umístění Jméno a příjmení Čas běhu 1. Adéla Patůčková 21:74 2. Vendula Bartošková 22:21 3. Klára Hladíková 23:06 Běh městem Hrotovice 2016 - výsledky Běh dívky rok narození 2011-2013 s rodiči a prarodiči 100 m 1. Adéla Patůčková 21:74 Vendula Bartošková 22:21 Klára Hladíková 23:06 Běh chlapci rok narození 2011-2013

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu Rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán Volitelné předměty

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 20. 5. 2019 dopoledne Sabina Horáková (4.C) sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Kristýna Šelemberková / Mgr. Zdeňka Šeráková / pr. - Biologie - ÚZ 9:10 9:25 Mgr. Markéta Dostálová

Více

Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011

Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011 Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011 Úspěchy žáků v celostátních kolech Celostátní kolo 16. ročníku Debatní ligy, 5. místo - tým žáků: Pavel Dostál kvarta a Kryštof Mráz kvarta a Vítek Švejda

Více

GYMNÁZIUM Omská 1300 100 00 Praha 10 - Vršovice

GYMNÁZIUM Omská 1300 100 00 Praha 10 - Vršovice GYMNÁZIUM Omská 1300 100 00 Praha 10 - Vršovice INFORMAČNÍ SERVIS Informace o studiu a o škole, podmínky přijímacího řízení, výroční zprávu o činnosti školy, inspekční zprávy atd. lze získat na oficiálních

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2004/2005. Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2004/2005. Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2004/2005 Základní charakteristika školy Název zřizovatele: Pardubický kraj Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice Zřizovací listina ze dne 17. 4. 2003. Č.j.

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky jaro 2017

Rozpis studentů u maturitní zkoušky jaro 2017 Gymnázium, Mimoň, Letná 263 Třída: 8. - oktáva (rok nástupu 2009) Termín: pátek 12. 5. 2017 dopoledne Předseda: Mgr. Milan Bárta Místopředseda: Mgr. Jana Munzarová Třídní: Mgr. Luboš Krejčí Místnost: učj

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 8. A - oktáva (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 16. 5. 2016, dopoledne Předseda: Mgr. Hana Novotná Místopředseda: Mgr. Dušan Drexler Třídní: Mgr. Bohdana Hellmichová Místnost: 305 Slavnostní zahájení:

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 23. 5. 2016 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Terezie Kerdová sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Dana Patočková / Mgr. Kristýna Tejnická

Více

Rozpis žáků k maturitní zkoušce

Rozpis žáků k maturitní zkoušce Třída: 4.A - Zdravotnický asistent (rok nástupu 2011) Třída: *4.A - Zdravotnický asistent (rok nástupu 2010) Termín: úterý 21. 4. 2015 dopoledne Předseda: Mgr. Zuzana Volná Místopředseda: Mgr. Štěpánka

Více

Pavla Blaumüllerová (4.A) Iveta Blažková (4.A) Eliška Brychtová (4.A) Marie Čermáková (4.A) Pavla Blaumüllerová (4.A) Iveta Blažková (4.

Pavla Blaumüllerová (4.A) Iveta Blažková (4.A) Eliška Brychtová (4.A) Marie Čermáková (4.A) Pavla Blaumüllerová (4.A) Iveta Blažková (4. Třída: 4.A (rok nástupu 2011) Třída: *4.A (rok nástupu 2010) Třída: *4.B (rok nástupu 2010) Třída: **4.B (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: Mgr. Magda Fenárová Místopředseda:

Více

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015

2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 2) Organizační zabezpečení školního roku 2014-2015 I. Charakteristika školy 1. Žáci a) počet žáků 396 1.st. 266 2.st. 130 b) počet tříd 19 z toho 1. stupeň 12 2. stupeň 7 c) počet oddělení školní družiny

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Kojetín, Svatopluka Čecha 683 Třída: 4. - 4.ročník (rok nástupu 2012) Termín: pondělí 23. 5. 2016 dopoledne Předseda: Mgr. Vladimír Böhm Místopředseda: PhDr. Taťána Dohnalová Třídní: Mgr. Marcela

Více

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do 1. ročníků čtyřletého cyklu Rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán Volitelné

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá-Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok )

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok ) Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2016-2017) Vybrané úspěchy studentů v celostátních kolech soutěží a olympiád Dějepisná soutěž v Chebu Michaela Kučerová (VIII.) 14. místo Dějepisná soutěž

Více

Účast studentů v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2015/16

Účast studentů v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2015/16 Účast studentů v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2015/16 Vybrané úspěchy studentů v celostátních kolech soutěží a olympiád Matematická soutěž Adama Riese Vojtěch Kysilka (I.) 1. místo Matematická

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Broumov, Hradební 218 Třída: 4.A - 4. A (rok nástupu 2014) Předseda: Mgr. Ivo Forejt Karolína Brandová pátek 25. 5. 2018 sp. - Anglický jazyk 9:15 9:35 pr. - Biologie 10:25 10:40 pr. - Výtvarná

Více

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42 Příkaz ředitelky č. 3/2011 Zajištění maturitní zkoušky oborů: 1. 64-42-M/036 Management obchodu tř. 4.M 2007-2011 Maturitní zkouška proběhne podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon), ve znění pozdějších

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky jaro 2016

Rozpis studentů u maturitní zkoušky jaro 2016 Gymnázium, Mimoň, Letná 263 Třída: 8. - oktáva (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 16. 5. 2016 dopoledne Předseda: Mgr. Eva Pazourková Místopředseda: Ing. Edita Veselá Třídní: Mgr. Martin Kuba Místnost:

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium a Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo Třída: P4.A - 4.A (rok nástupu 2012) Termín: pondělí 16. 5. 2016 dopoledne Předseda: Mgr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 2006 KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 2006 KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 2006 KATOLICKÉ GYMNÁZIUM TŘEBÍČ Obsah: 1. Základní údaje a charakteristika školy 2. Rozhodnutí o zařazení do sítě škol 3. Školská rada 4. Přehled oborů vzdělávání 5. Učební plán 6.

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600011097 Název školy: Zkušební místo: Název zkoušky: Anglický jazyk, základní - didaktický test Učebna dle informačního systému: 1 Místo konání (místnost) určené ředitelem

Více

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018)

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Počty účastníků ve školním roce 2017-2018 Školní kolo Okresní kolo Krajské kolo Ústřední kolo 347 83 49 9 Vybrané úspěchy studentů v celostátních

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Schůzka prvních ročníků

Schůzka prvních ročníků Schůzka prvních ročníků 19. 6. 2019 1. C (19 studentů) 1. D (18 studentů) třídní učitel: Mgr. Marek Simandl, D-OSZ simandl@gymrumburk.cz třídní učitel: Ing. Radka Pešíková, Bi-Ch pesikova@gymrumburk.cz

Více

Účast žáků v předmětových soutěžích - přehled výsledků

Účast žáků v předmětových soutěžích - přehled výsledků Účast žáků v předmětových soutěžích - přehled výsledků Uváděna 1. -10.místa v soutěžích podle dostupných výsledkových listin OLYMPIÁDA V ČESKÉM JAZYCE 1. kategorie Adam KABELA kvarta 2. místo v okresním

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína a Základní škola a mateřská škola Jana Pavla II. Hradec Králové Třída: 4.G - čtvrtá G (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 21. 5. 2012 dopoledne Předseda: RNDr. Lenka

Více

Maturitní komise Obor vzdělávání : M/005 Předškolní a mimoškolní pedagogika Jednotlivá maturitní zkouška Školní rok : 2011 / 2012

Maturitní komise Obor vzdělávání : M/005 Předškolní a mimoškolní pedagogika Jednotlivá maturitní zkouška Školní rok : 2011 / 2012 Střední pedagogická škola, Boskovice, Komenského 5, 680 11 Boskovice Maturitní komise Obor vzdělávání : 75 31 M/005 Předškolní a mimoškolní pedagogika Jednotlivá maturitní zkouška Školní rok : 2011 / 2012

Více

škola jméno disciplína ZŠ a MŠ Domamil ZŠ a MŠ Nové Syrovice ZŠ Bartuškova Třebíč A ZŠ Bartuškova Třebíč B ZŠ Benešova Třebíč ZŠ Havlíčkova A

škola jméno disciplína ZŠ a MŠ Domamil ZŠ a MŠ Nové Syrovice ZŠ Bartuškova Třebíč A ZŠ Bartuškova Třebíč B ZŠ Benešova Třebíč ZŠ Havlíčkova A Okresní kolo v plavání ZŠ - 2017/18 chlapci a dívky, kat II 30.11.2017 škola jméno disciplína ZŠ a MŠ Domamil 6x50m 03:58,4 20 113,00 ZŠ a MŠ Domamil Tomáš Ferdan P 01:09,3 11 David Řepa VZ 00:46,9 15

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium a Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo Třída: P4.C - 4.C (rok nástupu 2012) Termín: pondělí 23. 5. 2016 dopoledne Předseda: Mgr.

Více

Zápis z průběhu olympiády nebo soutěže

Zápis z průběhu olympiády nebo soutěže Zápis z průběhu olympiády nebo soutěže Dne: Předmět a kategorie Školní kolo/okrskové kolo Okresní kolo Krajské kolo Matematika MO kat. A 1. Miroslav Novotný není 49. Barbora Kottová 2. Barbora Kottová

Více

Roční plán. Školní rok

Roční plán. Školní rok Roční plán Školní rok 2016-2017 Září 1.9. Mše svatá na zahájení školního roku ve Strašnicích od 9:00 hodin 6.-9.9. Adaptační kurz primy A 7.9. Vědecký jarmark, II. ročník a sexta 13.9. Burza učebnic o

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Jan Plaček (4.B) sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Dana Patočková / Mgr. Lenka Václavíková

Více

Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích, U Zimního stadionu 1954/2, České Budějovice

Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích, U Zimního stadionu 1954/2, České Budějovice Gymnázium, Dačice, Boženy Němcové 213 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2005/2006 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE název: Gymnázium, Dačice, Boženy Němcové 213 identifikátor zařízení: 600008347 IČO:

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Kojetín, Svatopluka Čecha 683 Třída: V8. - oktáva (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 16. 5. 2016 dopoledne Předseda: Mgr. Eva Otáhalová Místopředseda: Mgr. Dagmar Juřenová Třídní: Mgr. Dana Dýmalová

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Rozpis studentů u maturitní zkoušky Lepařovo gymnázium Jičín, Jiráskova 30 Třída: 4.A - čtvrtá A (rok nástupu 2009) Předseda: Mgr. Lenka Zychová Místopředseda: RNDr. Jaroslav Šolc Třídní: PhDr. Hana Zikmundová

Více

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu okrsku 1 1 Adamcová Olga 22.04.1954 Nový Dům 29 1 2 Adamec Václav 04.07.1953 Nový Dům 29 1 3 Augsten Pavel 10.06.1944 Nový Dům 73 1 4 Augsten Petr 14.05.1981 Nový Dům 73 1 5 Augstenová Libuše 16.08.1943

Více

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52 Pavel Dvořák 7:52 1.místo v kategorii Dominik Papp 8:20 2.místo v kategorii Michaela Hlavatá 8:24 1.místo v kategorii Václav Novotný 8:26 3.místo v kategorii Dušan Pavelka 8:48 4.místo v kategorii Radek

Více

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let Rok 2010 - Top 20 50m volný způsob - 10 let 1 0:32,10 Kolman Václav 1984 1 0:31,30 Pažoutová Kristýna 1994 2 0:32,40 Černík Jan 1992 2 0:32,10 Hartmannová Tereza 1983 3 0:33,30 Hlinský Martin 1976 3 0:33,80

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:00 Denní vyhlášení výsledků: 12:05 Markéta Jirkovská pr. - Základy společenských věd 8:15 8:30 Mgr.,Ing. Zdeněk Maňák, Ph.D. / Mgr. Ilona

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Uherské Hradiště, Velehradská třída 218 Třída: 4.A čtvrtá A (rok nástupu 2011) Termín: pondělí 25. 5. 2015 dopoledne Předseda: Mgr. Rudolf Brucháček Místopředseda: Mgr. Tomáš Pavlica, Ph.D. Třídní:

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC,

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, Kategorie: Myšáci dívky Ročník: 2008 a mladší 1 6 Hrbáčková Johana SKI SKOL 2008 36,63 2 5 Urbánková Vanesa SKI Klub Hlinsko 2008 36,85 0,22 3 17 Čermáková Lucie SKI klub Victoria Brno 2008 37,81 1,18

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Český Brod, Vítězná 616 Třída: 4.4 - Čtvrtá A (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 27. 5. 2013 dopoledne Předseda: Mgr. Petr Hůla Místopředseda: Mgr. Markéta

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA REPUBLIKOVÉHO FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2005 Pořadí družstev - dívky

VÝSLEDKOVÁ LISTINA REPUBLIKOVÉHO FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2005 Pořadí družstev - dívky VÝSLEDKOVÁ LISTINA REPUBLIKOVÉHO FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2005 Pořadí družstev - dívky Pořadatel: ŠSK při DDM Žďár nad Sázavou, Dolní 3 Termín: 4., 5. listopadu 2005 Místo konání: lyžařský areál u SKI

Více

BTM dorostenci 2016/17 - průběžné pořadí Počet nejlepších započítaných hodnot: 2

BTM dorostenci 2016/17 - průběžné pořadí Počet nejlepších započítaných hodnot: 2 BTM dorostenci 2016/17 - průběžné pořadí BTM Sokol ČB 18.9. KŽT Soběsl. 6.11. KŽT Velešín 17.11. KP Pedagog 22.1. BTM Třeboň 5.3. BTM Orel 16.4. TOP Pedagog 7.5. Celkem Bodová hodnota Nasazovací BHT 852

Více

Schůzka prvních ročníků

Schůzka prvních ročníků Schůzka prvních ročníků 22. 6. 2017 1. C (19 studentů) 1. D (19 studentů) třídní učitel: Mgr. Miroslav Kvíz, Tv - Bi email: kviz@gymrumburk.cz třídní učitel: Mgr. Lukáš Melichar, Čj - OSZ email: melichar@gymrumburk.cz

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno.

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Cvičení z matematiky + SMA. Cvičení z matematiky. Mgr. TRUHLÁŘOVÁ Martina. Mgr. ORŠULÁK Tomáš. Skupina: Týdně hod.: 2

Cvičení z matematiky + SMA. Cvičení z matematiky. Mgr. TRUHLÁŘOVÁ Martina. Mgr. ORŠULÁK Tomáš. Skupina: Týdně hod.: 2 Cvičení z matematiky Mgr. TRUHLÁŘOVÁ Martina Počet žáků: 29 Třída(y): 3.A(17hv),3.B(17hv),7.0(17hv) 1. Balogová Adéla 3.A 2. Benešová Kristýna 3.A 3. Bokrová Andrea 3.B 4. Bubelová Kateřina 7.0 5. Budáková

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 8.8 - Oktáva A (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 22. 5. 2017 dopoledne Předseda: Mgr. Ilona Šestáková Místopředseda: Mgr. Markéta Kallupová Třídní: RNDr. Magda Kudrnáčová Místnost: 25-25 Slavnostní

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno.

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá-Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

PLŽ - 6.kolo HOR út :43 Výsledky OE2010 Stephan Krämer SportSoftware 2017

PLŽ - 6.kolo HOR út :43 Výsledky OE2010 Stephan Krämer SportSoftware 2017 Strana 1 D10 (18) 1,0 km 7 K 1 STH0851 Chrástová Barbora STH STH - SK Studenec 19:03 0:00 2 JIL0751 Malá Anežka JIL JIL - OK Jilemnice 22:55 +3:52 3 SJC0950 Havrdová Selina SJC SJC - Sportcentrum Jičín

Více

GYMNÁZIUM PELHŘIMOV VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

GYMNÁZIUM PELHŘIMOV VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY GYMNÁZIUM PELHŘIMOV VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2009-2010 Gymnázium Pelhřimov Jirsíkova 244 393 01 Pelhřimov tel. 565 324 428, fax 565 325 654 e-mail: gype@gymnazium-pe.cz www: http://www.gymnazium-pe.cz

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008789 Název školy: Gymnázium, Strakonice, Máchova 174 Zkušební místo: Gymnázium, Strakonice, Máchova 174 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600012751 Název školy: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Zkušební místo: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna

Více

Gymnázium Jiřího Ortena, Kutná Hora, Jaselská 932

Gymnázium Jiřího Ortena, Kutná Hora, Jaselská 932 Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:05 Denní vyhlášení výsledků: 12:10 Pavla Krtilová pr. - Anglický jazyk 8:15 8:30 Mgr. Štěpánka Králová / Mgr. Ladislav Douša / Martina

Více

Setkání s rodiči. 23. listopadu 2015. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN

Setkání s rodiči. 23. listopadu 2015. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Setkání s rodiči 23. listopadu 2015 Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Obsah setkání: Výsledky klasifikace - první čtvrtletí Bodovací systém - vyhodnocení Akce školy v uplynulém čtvrtletí

Více

PLŽ 2018 STH út :38 Startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Klub Start

PLŽ 2018 STH út :38 Startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Klub Start Strana 1 D10 (16) 79 8112770 Jakubcová Karolína SJC1050 SJC 3:00 123 2116482 Šimková Lucie STH0951 STH 6:00 81 2115013 Voborská Valerie SJC0852 SJC 9:00 20 2045230 Čivrná Eliška VRL0851 VRL 12:00 121 2124779

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky První české gymnázium Karlovy Vary, Národní 25 Třída: V8.A - oktáva A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 21. 5. 2018 dopoledne Předseda: PhDr. Ljuba Šleisová Místopředseda: Mgr. Jana Čermochová Třídní:

Více

1. KOMISE (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová. třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr.

1. KOMISE (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová. třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr. 1. KOMISE 28. 5.- 31. 5. 2012 (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová místopředseda:ing. Bc. Jaroslava Horová třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr. Miroslav Linhart 1. Kladenská soukromá

Více

O-sport E1 MČR na krátké trati 3,5 MHz VÝSLEDKOVÁ LISTINA

O-sport E1 MČR na krátké trati 3,5 MHz VÝSLEDKOVÁ LISTINA O-sport E1 MČR na krátké trati 3,5 MHz 8. 5. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA Limit: 90 minut kat.: D12 4 Tx délka tratě: 1. TOMÁŠKOVÁ Klára GBM0352 55:36 4 2. KLECOVÁ Johana FPA0452 61:46 4 3. HAŽMUKOVÁ Jarmila

Více

Výsledková listina 43. ročníku FO kategorie B - jihočeský region

Výsledková listina 43. ročníku FO kategorie B - jihočeský region Výsledková listina 43. ročníku FO kategorie A - jihočeský region 1. Richard Chudoba 4. A G Jírovcova, Č. B. 10 10 5 8 33 ÚSPĚŠNÝ 1. Jan Lazar septima G Máchova, Strakonice 8 10 7 8 33 ÚSPĚŠNÝ 3. František

Více

PLŽ 2018 STH út :41 Klubová startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Kategorie Start

PLŽ 2018 STH út :41 Klubová startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Kategorie Start Strana 1 0 Vakant 201 Vakant D10 45:00 202 Vakant D10 48:00 203 Vakant D12 35:00 204 Vakant D12 32:00 205 Vakant D14 51:00 206 Vakant D14 54:00 209 Vakant H12 65:00 210 Vakant H12 62:00 211 Vakant H12

Více

Pořadí kat. ZBP. Pořadí celkové. Body Top 5

Pořadí kat. ZBP. Pořadí celkové. Body Top 5 kat. MA: Muži do 39 Čabala Vojtěch m 1993 MA 1 6 76 76 30 21 25 Holub Pavel m 1980 MA 2 10 61 61 16 21 12 12 Soural Lukáš m 1982 MA 3 11 60 60 30 30 Blaha Daniel m 2002 MA 4 15 58 58 18 16 10 14 Hrdina

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 28. 5. 2018 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Jakub Loukotka sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Kristýna Weissová / Mgr. Dana Volfová

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Pierra de Coubertina, Tábor, Náměstí Františka Křižíka 860 Třída: 4.C (rok nástupu 2015) Třída: *4.C - 4.C (rok nástupu 2014) kom. 4.C Termín: pondělí 20. 5. 2019 dopoledne Předseda: Mgr. Petra

Více

Harmonogram absolutoria

Harmonogram absolutoria Vyšší odborná škola ekonomická v Mladé Boleslavi Vzdělávací program: Finanční řízení Školní rok: 2014/2015 Forma vzdělávání: denní Datum: 1.6.2015 Harmonogram absolutoria Příjmení a jméno Cimbálová Adéla

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 28. 5. 2018 dopoledne Petra Němečková sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Libuše Mikulecká / PaedDr. Jindra Bártová / pr. - Anglický jazyk - ÚZ 9:10 9:25 Mgr. Věra Voborová /

Více

Výsledky okresního kola 40. ročníku matematické soutěže Pythagoriáda

Výsledky okresního kola 40. ročníku matematické soutěže Pythagoriáda Výsledky okresního kola 40. ročníku matematické soutěže Pythagoriáda Okresní kolo matematické soutěže se konalo 18. května 2017 na Základní škole Jihlava, Nad Plovárnou. Žáci řešili po dobu jedné hodiny

Více

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Místo Start. č. Tanečník Tanečnice waltz cha-cha polka jive Suma 1. 2. 2 Cimr Tomáš Nováková Veronika XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX 20 1. 2. 16 Nepovím Filip Vašková Eliška

Více

13/2014/KČJ + KČL/maj. Státní závěrečné zkoušky

13/2014/KČJ + KČL/maj. Státní závěrečné zkoušky KATEDRA ČESKÉHO JAZYKA A KATEDRA ČESKÉ LITERATURY cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Více

1998/ IV. třída

1998/ IV. třída 1998/1999 - IV. třída Horní řada: Milan Palát, František Palát, František Novotný, Lubomír Fňukal, Martin Dobeš, Josef Šťáva, Leoš Jarý, Radek Jíra, Arnošt Vaněk, Bohumil Mencák Spodní řada: Luboš Křivánek,

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Trhové Sviny, Školní 995 Třída: 8.A - oktáva (rok nástupu 2006) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Helena Honnerová Místopředseda: Mgr. František Slípka Třídní: Mgr. Dagmar

Více

PŘEHLED UČEBNÍCH PLÁNŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

PŘEHLED UČEBNÍCH PLÁNŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 PŘEHLED UČEBNÍCH PLÁNŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 OBORY VZDĚLÁNÍ: a) 79-41-K/401 Gymnázium - všeobecné denní forma vzdělávání délka vzdělávání: 4 r. 0 m. Učební plán gymnázia se čtyřletým studijním cyklem

Více