Z Á P I S. z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice"

Transkript

1 Z Á P I S z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a zahájil zasedání konstatováním, že zasedání zastupitelstva města bylo řádně svoláno a vyhlášeno a že je přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva města, zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zápis z 25. zasedání ZM, který byl vystaven na MěÚ Sedlice, byl ověřen a nebyly podány žádné námitky, je tedy schválen. Starosta seznámil přítomné s návrhem programu jednání: Program: 1. Zahájení, volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise, kontrola plnění usnesení z posledního zasedání 2. Zpráva starosty 3. Majetkové záležitosti: změna rozpočtu roku 2016 cenová nabídka na dodávku a montáž dopravního značení nabídka prodeje akcií Recyklace odpadů a skládky Strakonice cenová nabídka projektové dokumentace vodovod Mužetice rozpočet na opravu čističky odpadních vod v Sedlici stanovení termínu pro podání žádostí o dotace zadání poptávky a stanovení výběrové komise na hřiště Mužetice vyhlášení poptávkového řízení na pořízení změny č. 1 Územního plánu Sedlice schválení doporučení hodnotící komise na hřiště Holušice dokončení průkazů energetické náročnosti budov oprava veřejného osvětlení v Sedlici cenová nabídka opravy střechy zimní zahrady ZŠ Schvalování smluv: Smlouva o dílo na opravu střechy ZŠ Smlouva o s E.ON o zřízení věcného břemene Kupní smlouva s ŘSD na nákup pozemků Dodatek č. 4 ke smlouvě se společností Čevak Smlouva o dílo hřiště Holušice Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo s firmou Casta Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města výpověď nájemní smlouvy rybník Čicha 4. Žádosti, připomínky a různé: žádost Svazku obcí Blatenska o podporu vydání knihy žádosti ZŠ a MŠ Sedlice o výjimky z počtu žáků žádost ZŠ a MŠ Sedlice o souhlas s přijetím daru žádost o pronájem části pozemku žádosti o prodej pozemků

2 žádost o prodej hasičské zbrojnice v Holušicích žádosti o přidělení bytu v DPS Sedlice 5. Diskuse 6. Usnesení a závěr 1. Zahájení Starosta města navrhl návrhovou komisi ve složení: p. Jiří Bláha, p. Zdeněk Baloušek hlasování: pro: 8 proti: 0 zdržel se: 2 Starosta města navrhl ověřovatele zápisu: p. Jana Bláhová, Ing. Jindřich Brožovský hlasování: pro: 8 proti: 0 zdržel se: 2 Průběh jednání: Kontrola zápisu a plnění usnesení z posledního zasedání bez závad 2. Zpráva starosty - dne se konala v Sedlici pouť nepříznivé počasí - dne 6.8. se konaly Krajkářské slavnosti s bohatým kulturním programem, účast krajkářek z Tiefenbachu - dne se konal tábor dětí ze Sedlice v Tiefenbachu - dne 4.9. uspořádal ČSV Sedlice akci Loučení s prázdninami poděkování, dobře připraveno - v Sedlici proběhlo jednání ohledně průtahu silnice I/20 Sedlicí účast ŘSD, Policie ČR, připravena prvotní studie průtahu - na dětském hřišti u mateřské školy byly obnoveny nátěry prvků - firma Almea provádí městu štěpkování dřeva a větví - dne proběhne vernisáž výstavy Sedlické krajky v Parlamentu ČR, ve 13,00 hod. od radnice odjíždí autobus 3. Majetkové záležitosti 1. Zastupitelstvo města bere na vědomí Rozpočtovou změnu č. 8 změna rozpočtu na rok 2016, která je tvořena rozpočtovým opatřením č. 8 ze dne schválenou starostou města z důvodu zvýšení příjmů ve výši ,-- Kč výtěžek z loterií, z důvodu zvýšení příjmů a výdajů ve výši ,-- Kč příjem a čerpání dotace z úřadu práce, zvýšení příjmů a výdajů ve výši ,-- Kč příjem a čerpání dotace Krajkářské slavnosti, z důvodu zvýšení výdajů ve výši ,-- Kč práce v lese, z důvodu zvýšení výdajů ve výši ,-- Kč opravy a udržování, z důvodu zvýšení výdajů ve výši ,-- Kč Krajkářské slavnosti. O bodu nebylo hlasováno. 2. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo na návrh finančního výboru Rozpočtovou změnu č. 9 změna rozpočtu na rok 2016, která je tvořena rozpočtovým opatřením č. 9 ze dne z důvodu zvýšení příjmů a výdajů ve výši ,-- Kč příjem a čerpání dotace z úřadu práce.

3 3. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo cenovou nabídku firmy PasProRea na opravu s doplnění dopravního značení ve městě za cenu ,-- Kč. 4. Zastupitelstvo města bere na vědomí nabídku společnosti Madeta a.s. České Budějovice na prodej akcií společnosti Recyklace odpadů a skládky a.s. Strakonice, o nákup město nemá zájem. 5. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo cenovou nabídku společnosti Čevak na zhotovení projektové dokumentace prodloužení vodovodu Mužetice za cenu ,-- Kč. 6. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Rozpočet Vystrojení ČSK Sedlice na čističce odpadních vod ve výši ,-- Kč předložený firmou Čevak. 7. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo termín pro podávání žádostí o dotaci z rozpočtu města na 31. října 2016, žadatelé předají zprávy o hospodaření do Zastupitelstvo města projednalo a schválilo zadání poptávkového řízení na akci Hřiště pro děti v místních částech na dodavatele prvků a zhotovení dětského hřiště v Mužeticích za přispění dotace z Programu obnovy venkova se spoluúčastí města ve výši minimálně 50 %. 9. Zastupitelstvo města po projednání stanovilo výběrovou komisi ve složení: p. Jiří Bláha, p. Zdeněk Baloušek, p. Vladimír Klíma, Ing. Jakub Herman, p. Hana Růžičková pro výběr dodavatele na akci Hřiště pro děti v místních částech. 10. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo vyhlášení poptávkového řízení na pořízení změny č. 1 Územního plánu Sedlice, která uvede do souladu územní plán se Zásadami územního rozvoje Jihočeského kraje. 11. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo doporučení výběrové komise na výběr dodavatele na zhotovení dětského hřiště v Holušicích firmu hřiště.cz, s.r.o. Brno. Hřiště bude zhotoveno za přispění dotace Ministerstva pro místní rozvoj s minimální spoluúčastí města ve výši 30 %, tj ,-- Kč. 12. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo dokončení průkazů energetické náročnosti budov města za cenu ,-- Kč. 13. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo cenovou nabídku firmy Hlaváč Elektro Bělčice na opravu veřejného osvětlení v Sedlici za cenu ,-- Kč.

4 14. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo cenovou nabídku firmy Proton Protivín na opravu střechy zimní zahrady Základní školy Sedlice za cenu ,-- Kč. 15. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Smlouvu o dílo č /2016 s firmou Proton Protivín na opravu střechy zimní zahrady Základní školy Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 16. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo smlouvu s firmou E.ON České Budějovice Smlouva č.: /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 17. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo nákup pozemků parc. č. 1950/9 o výměře 37 m 2 a parc. č. 1950/10 o výměře 3 m 2 vše v k.ú. Sedlice u Blatné a Kupní smlouvu s Ředitelstvím silnic a dálnic ČR na nákup uvedených pozemků a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 18. Zastupitelstvo města projednalo Dodatek č. 4 Smlouvy o nájmu vodovodu a kanalizace pro veřejnou potřebu a jiného vodohospodářského majetku obce Sedlice za účelem jeho správy a provozování uzavřené dne na pronájem AT stanice Sedlice a rozhodlo zveřejnit záměr pronájmu stanice. 19. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Smlouvu o dílo s firmou hřiště.cz, s.r.o. Brno na instalaci herních prvků na dětské hřiště v Holušicích a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 20. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0006/16/1006/DS s firmou Casta Písek na akci Oprava chodníků kolem ZŠ a MŠ Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 21. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města SK Nakama Shotokan Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu v plném znění. 22. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo výpověď nájemní smlouvy uzavřené s Českým rybářským svazem MO Blatná na pronájem rybníku Čicha na pozemku parc. č. 276 v k.ú. Mužetice z důvodu využití rybníku městem.

5 4. Žádosti, připomínky a různé 1. Zastupitelstvo města projednalo žádost Svazku obcí Blatenska o finanční podporu vydání knihy Pavla Sučka Povídání o důlních skřítcích Jakubovi, Janovi a Aloisovi z jižních Čech, ze zlatonosné oblasti mezi Kasejovicemi a Bělčicemi a s podporou nesouhlasí. 2. Zastupitelstvo města projednalo žádost ředitele Základní školy a Mateřské školy T. G. Masaryka Sedlice o výjimku z průměrného minimálního počtu žáků ve třídě základní školy a rozhodlo povolit výjimku z minimálního průměrného počtu žáků na jednu třídu ZŠ pro školní rok 2016/2017 v počtu 14,88 žáků s účinností od a úhradu zvýšených nákladů na vzdělávací činnost školy. 3. Zastupitelstvo města projednalo žádost ředitele Základní školy a Mateřské školy T. G. Masaryka Sedlice o výjimku z maximálního průměrného počtu žáků na jednu třídu mateřské školy a rozhodlo povolit výjimku z maximálního průměrného počtu žáků na jednu třídu MŠ pro školní rok 2016/2017 v počtu 28 žáků s účinností od Zastupitelstvo města projednalo a schválilo žádost o souhlas s nabytím majetku darem pro Základní školu a mateřskou školu T. G. Masaryka Sedlice dle rozpisu v žádosti. 5. Zastupitelstvo města projednalo žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1335/46 v k.ú. Sedlice u Blatné k umístění billboardu o velikosti 5,1x2,4 m a s pronájmem nesouhlasí. 6. Zastupitelstvo města bere na vědomí žádost o prodej části pozemku parc. č. 339 v k.ú. Holušice u Mužetic k umožnění přístupu k jeho pozemku a rozhodnutí odložilo na příští zasedání. 7. Zastupitelstvo města po zveřejnění záměru prodeje opětovně projednalo žádost společnosti Agro Sedlice a.s. o úplatný převod pozemku parc. č. st. 366/4 o výměře 7 m 2, vlastnický podíl ½ v k.ú. Sedlice u Blatné a rozhodnutí odložilo po zpracování znaleckého posudku na ceny obvyklé. 8. Zastupitelstvo města projednalo žádost společnosti Agro Sedlice a.s. o snížení kupní ceny prodávaných pozemků parc. č. 1692/87, 2090/2 a 1479/26 vše v k.ú. Sedlice u Blatné ze 150,-- Kč/m 2 na 130,-- Kč/m 2 a rozhodnutí odložilo po zpracování znaleckého posudku na ceny obvyklé. 9. Zastupitelstvo města po zveřejnění záměru prodeje opětovně projednalo prodej hasičské zbrojnice v Holušicích na pozemku parc. č. st. 68 o výměře 36 m 2 za cenu ,-- Kč a pozemku parc. č. 485/15 o výměře 148 m 2 vše v k.ú. Holušice u Mužetic a rozhodnutí odložilo po zpracování znaleckého posudku na cenu pozemku parc. č. 485/15.

6 10. Zastupitelstvo města projednalo Žádost o přidělení bytu v DPS Sedlice žadatelky z Prahy a schválilo přidělení bytu č Zastupitelstvo města projednalo Žádost o přidělení bytu v DPS Sedlice žadatelky ze Záhrobí a schválilo přidělení bytu č Zastupitelstvo města projednalo Žádost o přidělení bytu v DPS Sedlice žadatelky z Radomyšle a schválilo přidělení bytu č Zastupitelstvo města projednalo Žádost o přidělení bytu v DPS Sedlice žadatelky ze Zlína a přidělení bytu neschválilo z důvodu plné obsazenosti domu. 14. Zastupitelstvo města projednalo Žádost o přidělení bytu v DPS Sedlice žadatelky z Mirovic a přidělení bytu neschválilo z důvodu plné obsazenosti domu. 5. Diskuse - p. Hrdličková se dotazovala na úpravu plochy a přechodu na náměstí T. G. Masaryka v Sedlici před domy čp. 139 a 145 řeší se jako celek s komunikací I/20 viz zpráva starosty - p. Bejvl se dotazoval, co se s přechodem vyřeší hned, než bude průtah vše řeší projektant - p. Doubek poděkoval pracovníkům města za úklid trávy v Mužeticích - p. Míčka se dotazoval na řešení poškozeného zábradlí u autobusové zastávky u školy bude opraveno, jedná se o majetek RŠD - p. Kratochvíl se dotazoval na postup opravy ulic Havlíčkova a Jeronýmova příprava projektu - p. Bláhová požaduje na příští jednání ekonomické komise předložit veškerou korespondenci ohledně řešení přechodu na náměstí T. G. Masaryka před čp. 139 v Sedlici - p. Hrdličková se dotazovala z jakého důvodu při rekonstrukci základní školy došlo k zastřešení zimní zahrady aby nezatékala voda do pláště budovy - p. Mička upozornil na svícení ve výloze Sedlické krajky přes den - p. Mička se dotazoval na umístění košů na psí exkrementy budou umístěny do p. Šindelář se dotazoval na řešení ukládání papíru v Mužeticích s p. Kratochvílem bude projednána možnost vyvážení kontejnerů s papírem z Holušic a Mužetic - p. Baloušek upozornil na dokončení opravy zvonků a otevírání dveří v čp. 114 v Sedlici - p. Vágner požaduje řešit nádrž na vodu a opravu vrat na hřbitově - p. Šindelář upozornil na nezakrytou skruž mezi Mužeticemi a Dolem upozornit Agro Sedlice Zapsal: Ověřovatelé zápisu: Ing. Jiří Rod starosta města

7 Usnesení z 26. zasedání zastupitelstva města Sedlice, konaného od 18,00 hod. na MěÚ Sedlice Usnesení č. 326/2016 ke změně rozpočtu r Po projednání ZM schvaluje na návrh finančního výboru Rozpočtovou změnu č. 9 změna rozpočtu na rok 2016, která je tvořena rozpočtovým opatřením č. 9 ze dne z důvodu zvýšení příjmů a výdajů ve výši ,-- Kč příjem a čerpání dotace z úřadu práce. Usnesení č. 327/2016 k opravě dopravního značení. Po projednání ZM schvaluje cenovou nabídku firmy PasProRea na opravu a doplnění dopravního značení ve městě za cenu ,-- Kč. Usnesení č. 328/2016 k prodloužení vodovodu Mužetice. Po projednání ZM schvaluje cenovou nabídku společnosti Čevak na zhotovení projektové dokumentace prodloužení vodovodu Mužetice za cenu ,-- Kč. Usnesení č. 329/2016 k opravě ČOV. Po projednání ZM schvaluje Rozpočet Vystrojení ČSK Sedlice na čističce odpadních vod ve výši ,-- Kč předložený firmou Čevak. Usnesení č. 330/2016 k termínu žádání o dotace. Po projednání ZM schvaluje termín pro podávání žádostí o dotaci z rozpočtu města na 31. října 2016, žadatelé předají zprávy o hospodaření do Usnesení č. 331/2016 k dětskému hřišti v Mužeticích. Po projednání ZM schvaluje zadání poptávkového řízení na akci Hřiště pro děti v místních částech na dodavatele prvků a zhotovení dětského hřiště v Mužeticích za přispění dotace z Programu obnovy venkova se spoluúčastí města ve výši minimálně 50 %. Usnesení č. 332/2016 k výběrové komisi na dětské hřiště v Mužeticích. Po projednání ZM schvaluje výběrovou komisi ve složení: p. Jiří Bláha, p. Zdeněk Baloušek, p. Vladimír Klíma, Ing. Jakub Herman, p. Hana Růžičková pro výběr dodavatele na akci Hřiště pro děti v místních částech. Usnesení č. 333/2016 k pořízení změny č. 1 ÚP Sedlice. Po projednání ZM schvaluje vyhlášení poptávkového řízení na pořízení změny č. 1 Územního plánu Sedlice, která uvede do souladu územní plán se Zásadami územního rozvoje Jihočeského kraje. Usnesení č. 334/2016 k výběru zhotovitele dětského hřiště v Holušicích. Po projednání ZM schvaluje doporučení výběrové komise na výběr dodavatele na zhotovení dětského hřiště v

8 Holušicích firmu hřiště.cz, s.r.o. Brno. Hřiště bude zhotoveno za přispění dotace Ministerstva pro místní rozvoj s minimální spoluúčastí města ve výši 30 %, tj ,-- Kč. Usnesení č. 335/2016 k dokončení PENB. Po projednání ZM schvaluje dokončení průkazů energetické náročnosti budov města za cenu ,-- Kč. Usnesení č. 336/2016 k opravě VO v Sedlici. Po projednání ZM schvaluje cenovou nabídku firmy Hlaváč Elektro Bělčice na opravu veřejného osvětlení v Sedlici za cenu ,-- Kč. Usnesení č. 337/2016 k opravě střechy ZŠ. Po projednání ZM schvaluje cenovou nabídku firmy Proton Protivín na opravu střechy zimní zahrady Základní školy Sedlice za cenu ,-- Kč. Usnesení č. 338/2016 ke smlouvě s Proton Protivín. Po projednání ZM schvaluje Smlouvu o dílo č /2016 s firmou Proton Protivín na opravu střechy zimní zahrady Základní školy Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 339/2016 ke smlouvě s firmou E.ON. Po projednání ZM schvaluje smlouvu s firmou E.ON České Budějovice Smlouva č.: /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 340/2016 k nákupu pozemků od ŘSD. Po projednání ZM schvaluje nákup pozemků parc. č. 1950/9 o výměře 37 m 2 a parc. č. 1950/10 o výměře 3 m 2 vše v k.ú. Sedlice u Blatné a Kupní smlouvu s Ředitelstvím silnic a dálnic ČR na nákup uvedených pozemků a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 341/2016 k pronájmu ATS. Po projednání ZM schvaluje zveřejnění záměru pronájmu automatické tlakové stanice Sedlice. Usnesení č. 342/2016 ke smlouvě s firmou hřiště.cz. Po projednání ZM schvaluje Smlouvu o dílo s firmou hřiště.cz, s.r.o. Brno na instalaci herních prvků na dětské hřiště v Holušicích a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 343/2016 k dodatku ke smlouvě s firmou Casta. Po projednání ZM schvaluje Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0006/16/1006/DS s firmou Casta Písek na akci Oprava chodníků kolem ZŠ a MŠ Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 344/2016 ke smlouvě s SK Nakama Shotokan. Po projednání ZM schvaluje Smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města SK Nakama Shotokan Sedlice a pověřilo

9 starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 345/2016 k výpovědi nájemní smlouvy rybníku Čicha. Po projednání ZM schvaluje výpověď nájemní smlouvy uzavřené s Českým rybářským svazem MO Blatná na pronájem rybníku Čicha na pozemku parc. č. 276 v k.ú. Mužetice z důvodu využití rybníku městem. Usnesení č. 346/2016 k výjimce z počtu žáků ZŠ. Po projednání ZM schvaluje výjimku z minimálního průměrného počtu žáků na jednu třídu základní školy pro školní rok 2016/2017 v počtu 14,88 žáků s účinností od a úhradu zvýšených nákladů na vzdělávací činnost školy. Usnesení č. 347/2016 k výjimce z počtu žáků MŠ. Po projednání ZM schvaluje výjimku z maximálního průměrného počtu žáků na jednu třídu mateřské školy pro školní rok 2016/2017 v počtu 28 žáků s účinností od Usnesení č. 348/2016 k nabytí majetku darem. Po projednání ZM schvaluje žádost o souhlas s nabytím majetku darem pro Základní školu a mateřskou školu T. G. Masaryka Sedlice dle rozpisu v žádosti. Usnesení č. 349/2016 k žádosti o byt v DPS. Po projednání ZM schvaluje přidělení bytu č. 6 v Domě s pečovatelskou službou Sedlice žadatelce z Prahy. Usnesení č. 350/2016 k žádosti o byt v DPS. Po projednání ZM schvaluje přidělení bytu č. 8 v Domě s pečovatelskou službou Sedlice žadatelce ze Záhrobí. Usnesení č. 351/2016 k. Po projednání ZM schvaluje přidělení bytu č. 4 v Domě s pečovatelskou službou Sedlice žadatelce z Radomyšle. Starosta: Místostarosta:

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský, Ing.

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.5.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, p. Čeněk Prokopec 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne 19.10.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne 12.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva, v 18,07 hod. se dostavil p. David Vágner. Omluveni: ing.

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 22.4.2015od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.12.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman a pan

Více

Z Á P I S. ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne 3.10.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. Jiří Bláha, Ing. Jindřich

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.1.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.3.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Čeněk Prokopec 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne 28.11.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11členů zastupitelstva. 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a zahájil zasedání

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.6.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne 13.12.2016 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Omluveni: ing. Jakub Herman, p. František Doušek, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.1.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek 1. Zahájení Starosta města

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.4.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: MUDr. Jan Hlad, Ing. Jiří Rod, Mgr. Zdeněk Mikeš

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.3.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne 2.3.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jiří Bláha, Bc. Jana Bláhová 1. Zahájení Starosta

Více

Z Á P I S. z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.5.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jindřich Brožovský, p. František Doušek 1.

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11 členů zastupitelstva. Omluveni: 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.11.2014 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11 členů zastupitelstva. Omluveni: -- 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné

Více

Z Á P I S. z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.4.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. V 18,15 hod. se dostavil Ing. Jakub Herman. Omluveni: p.

Více

Z Á P I S. z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne 15.11.2016 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner, Ing. Jindřich

Více

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Z Á P I S z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne 28.7. 2016 od 19.00 h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Přítomni: Vejšický, Převrátil, Mašek, Šilha, Srbová, ing. Zeman

Více

Z Á P I S. z 42. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 42. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 42. zasedání ZM Sedlice konaného dne 28.3.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jindřich Brožovský, Ing. Jakub Herman, p.

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.1.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 14. 09.2016 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p.

Více

Zápis č. 6/2016. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 6/2016. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: Zápis č. 6/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 12. 12. 2016 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 5/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodi

Zápis č. 5/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodi Zápis č. 5/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 2. 11. 2016 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Z Á P I S 18. schůze Rady města Soběslavi, která se konala dne 16. července 2019 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města

Z Á P I S 18. schůze Rady města Soběslavi, která se konala dne 16. července 2019 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Z Á P I S 18. schůze Rady města Soběslavi, která se konala dne 16. července 2019 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Podle prezenční listiny, která je přiložena k zápisu. Členové rady:

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE Obec Bítovany Usnesení č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23.9.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Zastupitelstvo obce SCHVALUJE 1. Program zasedání 2. Návrhovou komisi ve složení :

Více

Zápis č. 4/2016. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích.

Zápis č. 4/2016. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích. Program: Zápis č. 4/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 5. 9. 2016 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

OBEC VCHYNICE. ZÁPIS č. 5/2008 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 20.října 2008 od hodin

OBEC VCHYNICE. ZÁPIS č. 5/2008 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 20.října 2008 od hodin OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice ZÁPIS č. 5/2008 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 20.října 2008 od 18.30 hodin Přítomni: Ing. Jana Chládková,

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 26. 8. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J.

Více

Zápis č. 4/2014. Počet přítomných členů zastupitelstva obce: 8 členů Omluveni: Ing. Vladimír Kohout, Martin Kopecký, Ing.

Zápis č. 4/2014. Počet přítomných členů zastupitelstva obce: 8 členů Omluveni: Ing. Vladimír Kohout, Martin Kopecký, Ing. Zápis č. 4/2014 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 13. 8. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Z Á P I S č.3/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.3/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.3/ 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.3. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 5. 8. 2019 Ověřovatelé: p. Jindřich Solovský, pí. Pavlína Dobrá Zapisovatel: pí. Dagmar Křupková Přítomni: doc. RNDr. Robert Prucek,

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Zápis č. 4/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 26. 8. 2015 od 17.30 hodin v Restauraci v Hlavně. Program: 1.

Zápis č. 4/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 26. 8. 2015 od 17.30 hodin v Restauraci v Hlavně. Program: 1. Zápis č. 4/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 26. 8. 2015 od 17.30 hodin v Restauraci v Hlavně Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů 3. Kontrola usnesení

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Sodomková, p. Schönbauer.

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan Zápis č. 1/2008/10 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 27. 2. 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie, Svoboda Miroslav,

Více

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 13.12.2010 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 19.50 hodin PŘÍTOMNI: NEPŘÍTOMEN: OMLUVENI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek,

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 19.12.2016 v 18:00 Ve Studené dne 20.12.2016 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 Program

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Zápis. 13) Podání žádosti o dotaci na akci: Rekonstrukce nevyužívané budovy č.p. 4 v obci Záboří.

Zápis. 13) Podání žádosti o dotaci na akci: Rekonstrukce nevyužívané budovy č.p. 4 v obci Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 3/2017 ze dne 31.5.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více