Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice"

Transkript

1 Z Á P I S z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jiří Bláha, Bc. Jana Bláhová 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a zahájil zasedání konstatováním nadpoloviční většiny členů zastupitelstva města, zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zápis z 19. zasedání ZM, který byl vystaven na MěÚ Sedlice, byl ověřen a nebyly podány žádné námitky, je tedy schválen. Starosta seznámil přítomné s návrhem programu jednání: Program: 1. Zahájení, složení slibu p. Doušek František, volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise, kontrola plnění usnesení z posledního zasedání 2. Zpráva starosty 3. Majetkové záležitosti: změna rozpočtu roku 2016 závěrečná zpráva o inventarizaci majetku města návrh na vyřazení majetku z inventarizace koncert duchovní hudby oprava hasičské zbrojnice úhrada části nákladů na dětskou okresní soutěž Plamen kácení a výsadba stromů v Sedlici Schvalování smluv: Dodatek č. 1 s Technickými službami Strakonice Smlouva o umělecké produkci Scénic Smlouva o dílo s firmou Timoris Projekt smlouvy na zápůjčku a darování radiostanic smlouva o dílo p. Prexl 4. Žádosti, připomínky a různé: žádost o směnu pozemků žádost o zpřístupnění vjezdu žádost o finanční příspěvek 5. Diskuse 6. Usnesení a závěr 1. Zahájení Po zahájení zasedání složil nově nastupující člen p. František Doušek svůj slib. Starosta města přečetl jmenovanému Slib členů zastupitelstva města Slibuji věrnost České republice.

2 Slibuji na svou čest a svědomí, že svoji funkci budu vykonávat svědomitě, v zájmu města a jeho občanů a řídit se Ústavou a zákony České republiky a požádal p. Františka Douška, aby složili svůj slib. Pan František Doušek složil slib starostovi města pronesením slova slibuji a jeho složení potvrdil podpisem pod text slibu na podpisovém archu. Starosta města navrhl návrhovou komisi ve složení: p. Baloušek, p. Doušek Starosta města navrhl ověřovatele zápisu: Ing. Brožovský, p. Vágner hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel se: 2 Průběh jednání: Kontrola zápisu a plnění usnesení z posledního zasedání bez závad 2. Zpráva starosty - uzavření knihovny plánovaná revize knihovního fondu - dne se konal masopustní průvod Bakus - dne jednání se zástupcem Národního památkového ústavu Č. B. - kácení stromů - v sobotu se uskuteční svoz nebezpečného odpadu - v průběhu měsíců červen až srpen proběhne v Sedlici hydrogeologický průzkum pro vybudování silničního obchvatu města - v sobotu se bude konat Zahájení jarní cyklistické sezóny 3. Majetkové záležitosti 1. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo na návrh finančního výboru Rozpočtovou změnu č. 1 změna rozpočtu na rok 2016, která je tvořena rozpočtovým opatřením č. 1 ze dne z důvodu zvýšení příjmů ve výši ,-- Kč příjem DPH, snížení příjmů ve výši 6 700,-- Kč úprava příspěvku ze státního rozpočtu na skutečnost, zvýšení výdajů ve výši ,-- Kč odvod pokladní hotovosti z výběru poplatků. 2. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Inventarizační zprávu Zápis o výsledku inventarizace města Sedlice za rok Zastupitelstvo města projednalo a schválilo návrh na vyřazení nepotřebného a nepoužitelného majetku dle návrhů jednotlivých dílčích inventurních komisí viz příloha. 4. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo úhradu části nákladů na koncert duchovní hudby pořádaný farností Sedlice ve spolupráci s městem Sedlice v kostele sv. Jakuba v Sedlici dne 22. května 2016 ve výši 5 000,-- Kč. 5. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo zadání zpracování projektové dokumentace na opravu hasičské zbrojnice SDH Sedlice ve variantě se sedlovou střechou.

3 6. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo úhradu části nákladů na dětskou okresní soutěž v hasičském sportu Plamen dne ve výši do 6 000,-- Kč. 7. Zastupitelstvo města projednalo nabídky na kácení stromů a náhradní výsadbu na náměstí T. G. Masaryka v Sedlici a rozhodlo kácení stromů na náměstí T. G. Masaryka v Sedlici zadat p. Kostohryzovi. hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel se: 2 p. Baloušek, Ing. Herman 8. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Dodatek č. 1/2016 ke Smlouvě o sběru, přepravě, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a pověřilo starostu města podpisem tohoto dodatku. Dodatek ke smlouvě byl zastupitelstvu města předložen v plném znění. 9. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo smlouvu Smlouva o umělecké produkci Scénic z.s. číslo 09/16 na vystoupení na akci Krajkářské slavnosti Sedlice 2016 dne a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 10. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo smlouvu Smlouva o dílo č s firmou Timoris Projekt a.s. na zpracování žádosti o dotaci Ministerstva pro místní rozvoj na projekt Dětské hřiště v Holušicích a následné řízení tohoto dotačního projektu a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel se: 2 p. Herman, p. Klíma 11. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo Smlouvu o výpůjčce s Hasičským záchranným sborem Jihočeského kraje na výpůjčku radiostanice vozidlové pro Sbor dobrovolných hasičů Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 12. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo smlouvu Darovací smlouva o převodu movitých věcí s Jihočeským krajem na darování 2 ks ručních analogových radiostanic pro Sbor dobrovolných hasičů Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 13. Zastupitelstvo města projednalo a schválilo smlouvu o dílo s p. Eduardem Prexlem na akci Obnova střešního pláště zámečku č.p. 1 v Sedlici a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Smlouva byla předložena zastupitelstvu města v plném znění. 4. Žádosti, připomínky a různé 1. Zastupitelstvo města po zveřejnění záměru města směnit pozemek opětovně projednalo a schválilo směnu pozemku parc. č. 1768/33 o výměře 317 m 2 ve vlastnictví města Sedlice za pozemek parc. č. 1893/2 o výměře 598 m 2, oba v k. ú. Sedlice u Blatné.

4 2. Zastupitelstvo města projednalo žádost o zpřístupnění vjezdu z komunikace v ulici Zahradní na soukromý pozemek čp. 399 a pověřilo Komisi výstavby a životního prostředí zjištěním stavu terénu a možností jeho úpravy. 3. Zastupitelstvo města opětovně projednalo převzetí záštity finančním příspěvkem ve výši 5 000,-- Kč na 7. ročník veřejně charitativního cyklotour Na kole dětem, který bude projíždět dne 8. června 2016 Sedlicí a rozhodnutí odložilo na příští zasedání. 5. Diskuse - p. Augustin se dotazoval na propadlý chodník v Nádražní ulici bude opraven zhotovitelem - p. Kratochvíl Agro Sedlice vozí hnůj a neuklízí znečištěnou vozovku bude projednáno s vedením Agro - p. Mička opětovně upozornil na stav chodníků před čp. 141 velká louže, boule, před čp. 167 a 113 bláto - p. Loučka požaduje opravu cesty v Mužeticích Komise ŽP a výstavby posoudit stav - p. Smetanová informovala o problémech se sousedem - p. Růžičková se dotazovala na posílení tlaku vodovodního řádu na Sídlišti 2 v Sedlici - p. Vágner se dotazoval, co přesně je třeba udělat k propojení vodovodní sítě z Husovy ulice na Sídliště 2 - p. Šindelář se dotazoval, kdy se budou vysazovat stromky za poražené dle počasí v březnu až dubnu - p. Charvát se dotazoval na termín konání Velikonoční výstavy ve dnech Zapsal: Ověřovatelé zápisu: Ing. Jiří Rod starosta města

5 Usnesení z 20. zasedání zastupitelstva města Sedlice, konaného dne od 18,00 hod. na MěÚ Sedlice Usnesení č. 238/2016 ke změně rozpočtu Po projednání ZM schvaluje na návrh finančního výboru Rozpočtovou změnu č. 1 změna rozpočtu na rok 2016, která je tvořena rozpočtovým opatřením č. 1 ze dne z důvodu zvýšení příjmů ve výši ,-- Kč příjem DPH, snížení příjmů ve výši 6 700,-- Kč úprava příspěvku ze státního rozpočtu na skutečnost, zvýšení výdajů ve výši ,-- Kč odvod pokladní hotovosti z výběru poplatků. Usnesení č. 239/2016 k inventarizační zprávě. Po projednání ZM schvaluje Inventarizační zprávu Zápis o výsledku inventarizace města Sedlice za rok Usnesení č. 240/2016 k vyřazení majetku. Po projednání ZM schvaluje návrh na vyřazení nepotřebného a nepoužitelného majetku dle návrhů jednotlivých dílčích inventurních komisí. Usnesení č. 241/2016 ke koncertu duchovní hudby. Po projednání ZM schvaluje úhradu části nákladů na koncert duchovní hudby pořádaný farností Sedlice ve spolupráci s městem Sedlice v kostele sv. Jakuba v Sedlici dne 22. května 2016 ve výši 5 000,-- Kč. Usnesení č. 242/2016 k opravě hasičské zbrojnice. Po projednání ZM schvaluje zadání zpracování projektové dokumentace na opravu hasičské zbrojnice SDH Sedlice ve variantě se sedlovou střechou. Usnesení č. 243/2016 k soutěži Plamen. Po projednání ZM schvaluje úhradu části nákladů na dětskou okresní soutěž v hasičském sportu Plamen dne ve výši do 6 000,-- Kč. Usnesení č. 244/2016 ke kácení stromů. Po projednání ZM schvaluje kácení stromů na náměstí T. G. Masaryka v Sedlici zadat p. Kostohryzovi. hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel se: 2 Usnesení č. 245/2016 k dodatku s TS Strakonice. Po projednání ZM schvaluje Dodatek č. 1/2016 ke Smlouvě o sběru, přepravě, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a pověřilo starostu města podpisem tohoto dodatku. Usnesení č. 246/2016 ke smlouvě soubor Scénic. Po projednání ZM schvaluje smlouvu Smlouva o umělecké produkci Scénic z.s. číslo 09/16 na vystoupení na akci Krajkářské slavnosti Sedlice 2016 dne a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy.

6 Usnesení č. 247/2016 ke smlouvě s Timoris. Po projednání ZM schvaluje smlouvu Smlouva o dílo č s firmou Timoris Projekt a.s. na zpracování žádosti o dotaci Ministerstva pro místní rozvoj na projekt Dětské hřiště v Holušicích a následné řízení tohoto dotačního projektu a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel se: 2 Usnesení č. 248/2016 ke smlouvě s HZS. Po projednání ZM schvaluje Smlouvu o výpůjčce s Hasičským záchranným sborem Jihočeského kraje na výpůjčku radiostanice vozidlové pro Sbor dobrovolných hasičů Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 249/2016 ke smlouvě s Jč krajem. Po projednání ZM schvaluje smlouvu Darovací smlouva o převodu movitých věcí s Jihočeským krajem na darování 2 ks ručních analogových radiostanic pro Sbor dobrovolných hasičů Sedlice a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 250/2016 ke smlouvě s p. Prexlem. Po projednání ZM schvaluje smlouvu o dílo s p. Eduardem Prexlem na akci Obnova střešního pláště zámečku č.p. 1 v Sedlici a pověřilo starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 251/2016 ke směně pozemku. Po projednání ZM schvaluje směnu pozemku parc. č. 1768/33 o výměře 317 m 2 ve vlastnictví města Sedlice za pozemek parc. č. 1893/2 o výměře 598 m 2, oba v k. ú. Sedlice u Blatné. Usnesení č. 252/2016 k žádosti o zpřístupnění vjezdu. Po projednání ZM schvaluje pověření Komise výstavby a životního prostředí zjištěním stavu terénu a možností jeho úpravy ke zpřístupnění vjezdu z komunikace v ulici Zahradní na soukromý pozemek čp Starosta: Místostarosta:

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.1.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.1.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek 1. Zahájení Starosta města

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 8. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.5.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, p. Čeněk Prokopec 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.12.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman a pan

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.6.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 22.4.2015od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne 12.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva, v 18,07 hod. se dostavil p. David Vágner. Omluveni: ing.

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský, Ing.

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.3.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 48. zasedání ZM Sedlice konaného dne 3.10.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. Jiří Bláha, Ing. Jindřich

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 6. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.3.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Čeněk Prokopec 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S. z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 29. zasedání ZM Sedlice konaného dne 13.12.2016 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Omluveni: ing. Jakub Herman, p. František Doušek, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 5. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.4.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: MUDr. Jan Hlad, Ing. Jiří Rod, Mgr. Zdeněk Mikeš

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11 členů zastupitelstva. Omluveni: 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Z Á P I S. z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 22. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.4.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. V 18,15 hod. se dostavil Ing. Jakub Herman. Omluveni: p.

Více

Z Á P I S. z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 27. zasedání ZM Sedlice konaného dne 19.10.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 23. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.5.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jindřich Brožovský, p. František Doušek 1.

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.11.2014 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11 členů zastupitelstva. Omluveni: -- 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne 28.11.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11členů zastupitelstva. 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a zahájil zasedání

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 26. zasedání ZM Sedlice konaného dne 21.9.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman 1. Zahájení Starosta města

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Z Á P I S. z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 28. zasedání ZM Sedlice konaného dne 15.11.2016 od 17,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner, Ing. Jindřich

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Zdeněk Leitner, František Kolář, Jaroslav Holický, Martin Rak, Josef Janů, Andrea Šívrová, Romana Šváchová,

Zdeněk Leitner, František Kolář, Jaroslav Holický, Martin Rak, Josef Janů, Andrea Šívrová, Romana Šváchová, OBEC OKROUHLÁ RADOUŇ ZÁPIS z 8. zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň, dne 05. 11. 2014 Zasedání zastupitelstva obce se konalo na obecním úřadu od 19:00 hod. Zasedání vedl starosta obce p. Zdeněk

Více

Zdeněk Leitner, Jaroslav Holický, František Kolář Romana Šváchová, Josef Janů, Tomáš Tuček, Martin Rak, Program zasedání:

Zdeněk Leitner, Jaroslav Holický, František Kolář Romana Šváchová, Josef Janů, Tomáš Tuček, Martin Rak, Program zasedání: OBEC OKROUHLÁ RADOUŇ ZÁPIS Č. 9/2018 z jednání ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň, dne 27. 10. 2018 Zasedání zastupitelstva obce se konalo na obecním úřadě od 16:30 hod. Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 26. 6. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 14.12. 2010, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 9 členů omluveno: 0 členů

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce ze dne 28.července 2015 Přítomen : Petr Elis,Mgr.Zdeněk Gajdoš, Bronislav Rezek, PhDr.Jiřina Rozsypalová Radek

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 11. 11. 2010 Přítomni : Josef Morávek Zuzana Prokšová Stanislav Vrtal Rostislav Mutl Přemysl Moravec Milan Machovec Zastupitelstvo

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

z 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. srpna 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. srpna 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. srpna 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Ing. Milan

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 5.11.2014, od 18.00 hodin v sále kulturního domu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bantice

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 7. 11. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59. Strana 1 Z A S T U P I T E L S T V O O B C E V O R T O V Á Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne 12.11.2010 od 18.00 hod. do 20.00 hod. KD Vortová 59. Č.j.11/2010/ ZO Vortová-

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Obec Nemojany, Nemojany 10, 683 03 Luleč, IČ: 00292125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne 01. 11. 2018 v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Přítomni:

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin.

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin. Stránka 1 z 7 Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 29.10.2018, od 17:30 hodin. Přítomni: Ing. Josef Krouza, Mgr. Milena Částková, Zuzana Šťastná, Lenka Bauerová,

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola Zápis Městys Chudenice ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 1.11.2018 v restauraci Stará škola 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 6/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 25. 11. 2016 od 18.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis č. 19 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 12.12.2017 od 17:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Bc. Stanislav Falář, Jana Mrázová, Stanislav Falář, Milada

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ:

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ: OBEC STUDNICE STUDNICE 2, 675 03 BUDIŠOV, IČ: 00378631 email: ou.studnice@pvtnet.cz, http://www.studnice-tr.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Studnice, konaného dne 10.11. 2010, od 18:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všelibice, které se konalo v pondělí 16. listopadu 2015 od 19 hodin v Kulturní místnosti ve Všelibicích.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne , od 17 hodin

ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne , od 17 hodin ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne 10.04.2018, od 17 hodin Přítomni: J. Klimeš, V. Klimeš, K. Lubrt, V. Volavka, M. Růžičková, V. Kopecká, Ing. J. Neužilová

Více

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum:

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: ,,,, v v ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: Začátek zasedání: Ukončení zasedání: 112018 2.11.2018 18.05 h 18.35 h Přítomni: F. Andres, V. Dlouhý,

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Zavlekov konaného dne v Zavlekově

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Zavlekov konaného dne v Zavlekově Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Zavlekov konaného dne 5.2.2016 v Zavlekově Zasedání bylo zahájeno v 19 00 hodin. Přítomni: Stanislav Johánek, Milan Kotlan, Karel Plánička, Tomáš

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne 03.11.2014 ve společenském domě Orlovna Šitbořice 1. Přestavení nově zvolených zastupitelů a složení slibu Ustavující zasedání ZO

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod.

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod. 1 OBECNÍ ÚŘAD JAROV ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne 7. 11. 2014 od 20 00 hod.. Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce (viz prezenční

Více

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 3. 2. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 3. 2. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 46/2014 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne ve školní jídelně ZŠ a MŠ Hradec nad Svitavou

Zápis č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne ve školní jídelně ZŠ a MŠ Hradec nad Svitavou Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne 8.11.2014 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Hradec nad Svitavou Program jednání: 1. Zahájení 2. Volba starosty 3. Volba

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Antoš Roman, Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav,

Více

Zápis č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 20:13 hod. Zápis č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 6. 4. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:05), Jiří Horák, Lenka Dunčková, Zdeněk Zachař,

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 19.2.2015 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 19.12.2016 v 18:00 Ve Studené dne 20.12.2016 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 Program

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Sadov Zastupitelstvo obce Sadov Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 10.11.2010, od 17:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2019. ze schůze zastupitelstva obce Babice konané v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích

Zápis č. 6/2019. ze schůze zastupitelstva obce Babice konané v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích Zápis č. 6/2019 ze schůze zastupitelstva obce Babice konané 3.6.2019 v 19:00 hod., v kanceláři OÚ v Babicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kolová, konaného dne 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kolová, konaného dne 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kolová, konaného dne 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kolová (dále též jako zastupitelstvo

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více