MA projekt, spol. s r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MA projekt, spol. s r.o."

Transkript

1 MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ IČO: tel./ fax: , mobil: info@maprojekt.cz, V Líbeznicích dne Věc: Dodatečné informace (v pořadí třetí) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Rozšíření kapacity ZŠ a ZUŠ Líbeznice, III. etapa PŘESTAVBA PŮDNÍCH PROSTOR Veřejný zadavatel: Obec Líbeznice Vážení uchazeči, zadavatel vydává k zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky dále uvedené dodatečné informace (v pořadí třetí). Zadavatel obdržel žádost o dodatečné informace. 1) Znění žádosti: Dotazy k akustickým obkladům k položce č. 155 z výkazu výměr v objektu 01 Nástavba ZŠ : 1/ Je k dispozici detail obkladu stropu a určení jeho rozsahu pokrývající strop (šikminy apod.)? Bez detailu a stanovení pokrytí plochy nelze přesně stanovit finanční nároky na realizaci. Obklad (skladba S.15A) je atypicky tvarovaný akustický obklad, jehož popis je uveden ve specifikacích skladeb (část D.1.2) a dále ve výtvarném řešení (část D.9). Vzhledem k jeho atypičnosti není detailnější popis technicky možný. 2/ V PBŘ není stanovena třída reakce na oheň a index šíření plamene po povrchu, a ani zmínka zda je nebo není na prostor kladen zvýšený požární nárok (např. shromažďovací prostor), máme tedy uvažovat materiál bez požadavku na třídu reakce na oheň a indexu šíření plamene po povrchu? Nejedná se o shromažďovací prostor, na materiál obkladu S.15A nejsou kladeny zvýšené požární nároky, dodavatelé mohou tedy uvažovat materiál s povrchovou úpravou bez třídy reakce na oheň a indexu šíření plamene. 2) Znění žádosti: Dotaz k položce č. 249 z výkazu výměr v objektu 01 Nástavba ZŠ : Akustická stěna označená T.12 má být součástí stavební, nebo prostorové akustiky (jaká je funkce této stěny)? Tato stěna je navržena jako součást prostorové akustiky sálu.

2 3) Znění žádosti: Předaný výkaz výměr neodpovídá vyhlášce č. 230/2012 Sb., 7, kde je uvedeno, že příslušná položka je uvedena s odkazem na příslušnou grafickou nebo textovou část dokumentace. Žádáme zadavatele o doplnění výkazu výměr. Předložený výkaz výměr je zpracován v souladu s 7 Vyhlášky č. 230/2012 Sb: 7 Výkaz výměr (1) Výkazem výměr se rozumí vymezení množství stavebních prací, konstrukcí, dodávek nebo služeb s uvedením postupu výpočtu celkového množství položek soupisu prací. (2) Postup výpočtu celkové výměry je uveden s popisem odkazujícím na příslušnou grafickou nebo textovou část dokumentace tak, aby umožnil kontrolu celkové výměry. (3) Výkaz výměr dané práce, materiálu nebo konstrukce, který se vztahuje k více položkám soupisu, může být uveden jednou a u dalších položek může být uvedena výměra pouze odkazem. Položky, které jsou blíže popsány v dokumentaci, jsou uvedeny včetně odkazů na příslušnou grafickou nebo textovou část dokumentace. Dále je na titulní stránce uvedena tato poznámka: Nedílnou součástí tohoto dokumentu jsou Specifikace technických standardů - viz část D.1.2. této projektové dokumentace. Pokud dodavatel ve výkazu výměr shledal některou z položek nevyhovující uvedené vyhlášce, je třeba takovou položku blíže konkretizovat. V opačném případě nemůže zadavatel požadavek uspokojit. 4) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 9 Ochrana stávajících inž. sítí na staveništi (uvedení výměry, specifikace sítí, o jakou ochranu se jedná panely?). Jedná se o položku preventivních opatření při manipulaci s těžkými břemeny, zejména působením zatížení od nákladní dopravy, manipulační techniky apod. Povinností dodavatele je vytyčení stávajících inženýrských sítí položka č.7. Předpokládá se ochranné opatření pomocí ŽB panelů v rozsahu do 150 m2. 5) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 14 VRN 014 (na které části dokumentace má být zpracována dodavatelská dokumentace). Proč má zhotovitel předávat 8 paré listinné podoby dodavatelské dokumentace. Rozsah a požadavky na vypracování dodavatelské dokumentace jsou popsány v kapitole Výrobní příprava a dále v kapitole Projektová dokumentace, dílenská a výrobní dokumentace v části D Specifikace technických standardů. Požadované množství je uvedeno z důvodu rozdělení mezi více subjektů, zejména investora, technický dozor investora, projektanta a další. Zadavatel má právo stanovit počet dle svých potřeb.

3 6) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 15 VRN 015. Uchazeč nepředává skutečné provedení DWG, pouze zakreslením do předané dokumentace. Zadavatel požaduje předání ve formátu DWG. 7) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 18 VRN 018 (přesný seznam vzorků a prototypů). Rozsah a požadavky na vzorky a prototypy jsou popsány v kapitole Prototypy a vzorky část D Specifikace technických standardů na str.3. 8) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o zaslání stavebního povolení. Stavební povolení vydané č.j 2094/16/SU/DPo zasíláme přílohou. 9) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 20.1, 20.2 a 20.3 (zaslání požadavků hygieny a investora). Vlivem atypické konstrukce svítidel si projektant (Atelier M1 architekti s.r.o.) vyhrazuje právo na kontrolu a korekci provedení při výstavbě. Z tohoto důvodu je také požadováno průběžné měření osvětlení. Vyjádření hygieny je součástí dokumentace (část E.1.4). 10) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 21 a č. 22 (výměry oprav). Výměry nelze stanovit, jelikož není stanoven způsob provádění a tudíž není možné odhadnout míru poškození. Rozsah poškození nechť uchazeč odhadne dle vlastních zkušeností s obdobnými stavbami při znalosti použití zamýšleného postupu (technologie výroby, mechanizace apod.). 11) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č a č Proč má uchazeč předkládat 3 verze, nestačí pouze jedna verze? Akustický obklad S.15A je atypickou konstrukcí. Vypracování prototypu a makety považujeme za nutnost. 12) Znění žádosti:

4 1/ Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č (přesné vyjmenování jednotlivých prvků, které máme předkládat). Rozsah a požadavky na vzorky a prototypy jsou popsány v kapitole Prototypy a vzorky část D Specifikace technických standardů na str.3. 2/ Dále ve výkazu výměr jsou dvě stejné položky se stejným číslem i popisem. Žádáme zadavatele o opravu výkazu výměr. Upravený výkaz výměr zasíláme v příloze. 13) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č (co má zadavatele na mysli strojní a nářaďové vybavení). Jedná se o vybavení potřebné k realizaci stavby. Jelikož není stanoven způsob provádění, není možné přesně stanovit, o jaké vybavení se jedná. Nechť dodavatel zváží dle vlastních možností, jaké konkrétní strojní a nářaďové vybavení bude pro realizaci potřebovat. 14) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o opravu výkazu výměr u přesunu hodnot prací PSV tak, aby si mohl % určit uchazeč sám. Přesun hmot prací PSV daný procentuálním podílem si může uchazeč upravit dle vlastní potřeby. 15) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č Obsahem položky je prohlídka konstrukce odborným způsobem včetně vypracování závěru a rozsahu oprav. 16) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o rozpis položky č. 268, kde bude samostatně uveden základ a samostatně montáž a dodávka schodiště (výměra v kg). Viz specifikace (část D.1.2). 17) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 316 (zaslání výkresu a určení referenčního výrobku). Viz specifikace (část D.1.2).

5 18) Znění žádosti: Žádáme zadavatele o přesnou specifikaci pol. č. 321 a 322 (zaslání výkresu a určení referenčního výrobku). Viz výtvarné řešení (část D.9). 19) Znění žádosti: Ve výkazu výměr uveřejněných v DI_II Část 01 MI pol, řádek 12 Náklady spojené se zajištěním bankovní záruky, se mají vyčíslit náklady na BZ. V SoD ani ZD nejsou bankovní záruky požadovány. Dotaz: Má uchazeč tuto položku nechat oceněnou nulou? Považujte prosím tuto položku za položku určenou pro vyčíslení nákladů na požadovanou jistotu a uveďte s tím spojené náklady. 20) Znění žádosti: U položek D.01-D.07 je požadován mechanicky otvíravý nadsvětlík s ruční pákou. Dle specializované firmy musí být toto uzavírání, vzhledem k požární odolnosti, uzamykatelné a nemůže se používat např. pro větrání a lze jej odemykat pouze pro servis. Pro dodržení požární odolnosti uzávěru lze nadsvětlík udělat i neotvíravý, pevný. Další variantou je elektropohon s kouřovým čidlem nebo napojení na EPS. Žádáme zadavatele o jasnou specifikaci otvíravého nadsvětlíku tak, aby odpovídal požárním požadavkům. U položek D.01-D.07 a D.08 je požadován nadsvětlík otvíravý s uzamykatelnou pákou. 21) Znění žádosti: V dodatečných informacích č. 1 zadavatel upravil znění návrhu smlouvy o dílo. Upravený text uvedený v těchto dodatečných informacích se mírně liší od textu uvedeného v jejich příloze návrhu smlouvy o dílo (bod a 10.2.). Má uchazeč při zpracování nabídky použit návrh smlouvy o dílo z přílohy dodatečných informací č. 1 nebo má upravit text této přílohy tak, aby přesně odpovídal textu uvedenému v samotných dodatečných informacích? Dodavatel použije znění stanovené v dodatečné informaci v pořadí první. Zadavatel v příloze této korespondence přikládá aktuálně platné znění smlouvy o dílo. 22) Znění žádosti: Dle bodu smlouvy o dílo pojištění by mělo být uzavřeno k datu účinnosti této smlouvy. Chápe uchazeč správně, že nemusí dokládat v nabídce kopii pojistné smlouvy jakožto přílohu č. 3 smlouvy o dílo? Ano, dodavatel chápe správně. Zadavatel bude pojistnou smlouvu kontrolovat před podpisem smlouvy, což se nevylučuje s platností pojistné smlouvy ke dni účinnosti, protože

6 platnost a účinnost smlouvy je předpokládána ke dni podpisu smlouvy. Zadavatel bude pojistnou smlouvu dále kontrolovat v průběhu plnění. 23) Znění žádosti: Domnívá se uchazeč správně, že příloha č. 4 smlouvy o dílo (projektová dokumentace) nebude vzhledem ke svému objemu v nabídce přiložena? Je dostačující, přiloží-li uchazeč k návrhu smlouvy o dílo jen list, kde bude uvedeno, že obsahem přílohy č. 4 smlouvy o dílo je projektová dokumentace, která je totožná s přílohou č. 4 zadávací dokumentace? Ano, dodavatel se domnívá správně. Zadavatel v tomto místě upozorňuje na znění Upozornění pro uchazeče na samém konci návrhu smlouvy o dílo, kde je platný postup předložení smlouvy v rámci nabídky uveden. 24) Znění žádosti: 1/ Žádáme Vás o opravu výkazu výměr dle zadávací PD. Ve výkazu materiálu ÚT v položce (řádku) Registr z HL TR PR 89*3,5; 2x2m je chyba v přepisu do výkazu viz červeně 2m, povrchová úprava PZn ve výkazu psán 1 ks ve skutečnosti na WC dívky a WC chlapci po 1 ks (půdorys 4. NP) tzn. správně dodávka a montáž 2 ks registru. Upravený výkaz výměr zasíláme v příloze. 2/ A dále žádáme o odstranění rozdílných popisů u topných těles mezi PD a výkazem výměr ve výkresu popis 57x3/137 ve výkazu 57x3/157. Upravený výkaz výměr zasíláme v příloze. 25) Znění žádosti: U podlahových konstrukcí ve skladbách xs.01 a xs.02 není ve skladbě podlah obsažena kročejová izolace. Mají být tyto skladby podlah takto zrealizovány, i když z akustického hlediska nevyhoví? Řešení je obdobné jako u stávajících stropních konstrukcí. Ano, tyto podlahy mají být takto zrealizovány. 26) Znění žádosti: Ve specifikaci klempířských výrobků je uveden pozinkovaný plech tl. 0,8 mm. Bude toto provedení finální, nebo bude mít pozink. plech ještě další úpravu? Další povrchová úprava se nepožaduje, jedná se o finální provedení. 27) Znění žádosti: Po kontrole zadávacích podkladů výkazu výměr Nové zadání obsahuje chybný vzorec na listu 01 M1 Pol v buňce BA 55 (nezapočítávají se buňky BA39 BA54), z toho důvodu se

7 chybně přenáší údaj do listu buňky E7 listu 01 M1 Rek. V listu 01 M1 Pol je chybný vzorec (součtový) v buňce G 1288, z toho důvodu se položky resp. jejich součiny na G1282 až G1287 nezapočítávají do ceny. Chyby lze v zadání opravit, nicméně zadávací podmínky toto neumožňují, proto žádáme o opravu výkazu výměr. Upravený výkaz výměr zasíláme v příloze. 28) Znění žádosti: Vzduchotechnika - mezi výkresovou dokumentací, TZ a výkazem výměr byly zjištěny rozpory. Pozice Výkaz výměr Kompaktní jednotka s popisem 300m3/h, 180Pa, ve výkresech a TZ 1.01 Kompaktní jednotka s popisem 650m3/h. Který údaj je správný? Jedná se o překlep ve výkazu výměr. Zařízení má mít výkon 650 m3/h. Upravený výkaz výměr zasíláme v příloze. 29) Znění žádosti: V předané dokumentaci k nabídce v části E. přílohy, dokladová část E.1 Závazná stanoviska, rozhodnutí, vyjádření dotčených orgánů chybí část E.1.3 Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje. Žádáme Vás o její doplnění. Přikládáme do přílohy této korespondence. 30) Znění žádosti: Zadávací dokumentace k nabídce neobsahuje Rozhodnutí Stavební povolení a případná další stanoviska a vyjádření dotčených organizací. Je možné o uvedené dokumenty zadávací dokumentaci doplnit? Viz dotaz č ) Znění žádosti: Třída energetické náročnosti budovy: B kdo bude na závěr k předání díla prokazovat splnění? Splnění bude prokázáno na základě certifikátů použitých výrobků prokazujících jejich tepelně technických vlastnosti. Certifikáty doloží dodavatel. 32) Znění žádosti: Kdo zajišťuje a hradí přemístění a následné zprovoznění stávajících satelitů, WI-Fi zařízení atd. přijímacích zařízení ze stávajících stožárů na nově budované? Přemístění a zprovoznění hradí dodavatel. Viz prvky Z.03 stožár pro kotvení stávající satelitní techniky a X.07 rozvaděč stávající satelitní techniky. Dodávka a montáž včetně propojovací kabeláže.

8 33) Znění žádosti: V položkovém rozpočtu je objekt 07 Měření a regulace. Avšak v projektové dokumentaci chybí projekt, který by tuto samostatnou část řešil. Ze samostatného výkazu není jasné, co všechno MaR spíná a ovládá (VZT, čerpadla atd.) a nelze tedy ocenit řídící systém. Dotaz: Může zadavatel blíže specifikovat tuto část projektu pro možnost ocenění dílu MaR? Projekt MaR je součástí dokumentace (část D.4 Vytápění). Zadavatel těmito dodatečnými informacemi prodlužuje: termín pro podání nabídek do středy do 10:00 hod. Termín pro otevírání obálek je stanoven v souladu s výše uvedeným prodloužením na středu od 10:00 hod. Termín pro žádosti o dodatečné informace se tímto prodlužuje do čtvrtka do 10:00 hod. Zadavatel dále upozorňuje v souvislosti se změnou termínu k podání nabídky na posun termínu k zahájení běhu navazující devadesátidenní zadávací lhůty a poskytnutí jistoty formou bankovní záruky, která musí být platná po celou dobu zadávací lhůty. Těmito dodatečnými informacemi upravená zadávací dokumentace je platná a předložené dodatečné informace je nutné akceptovat při zpracování nabídky. Příloha: DI_III_Priloha_5_SoD_podkroví_Líbeznice DI_III_Výkaz výměr U2 DI_III_ZŠ nástavba hasiči DI_III_ZŠ nástavba - stavba povolena DI_III_ZŠ nástavba - stavební povolení S pozdravem Mgr. Martina Zábranská Vrátná za administrátora veřejné zakázky

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Uchazeč Váš dopis zn.: Naše zn.: ev. č. 65280/2012 MUCL/49759/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Stavební práce budovy Agrodům Vyškov Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 518574 Ing.

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Dodatečná informace č. 12

Dodatečná informace č. 12 Dotaz uchazeče 1) ze dne 3.2.2015: Dodatečná informace č. 12 Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky strana, bod 15.2 Zadavatel píše, že nabídková cena bude prokázána Položkovými rozpočty, tj. oceněným

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového domu Dejvická 184/4

Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového domu Dejvická 184/4 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 27. 07. 2018 VZ4/OST/2018 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK)

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) SLZZ - Praha 7, Strojnická 935/27 - rekonstrukce vstupu a vstupní haly včetně výměny 2ks výtahů - realizace stavby Zadavatel touto

Více

2ks logo na reklamním poutači 1700x200(nápis) x800mm(logo PB) 1ks logo na vstupním portálu 3000x360(nápis) x590mm(logo PB)

2ks logo na reklamním poutači 1700x200(nápis) x800mm(logo PB) 1ks logo na vstupním portálu 3000x360(nápis) x590mm(logo PB) Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 1 Zadavatel: POWERBRIDGE spol. s r.o. Sídlo: Vintrovna 262/9, 664 41 Popůvky Zastoupený: Ing. Jitkou Břehovskou, jednatelkou

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Psychiatrická nemocnice

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestor IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na části : Část

Více

Evidenční číslo veřejné zakázky:

Evidenční číslo veřejné zakázky: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 dle ustanovení 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝSTAVBA DATOVÉHO CENTRA ZELENEČ Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. se

Více

OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA

OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA Obec Pazderna 739 51 Pazderna čp. 61 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE OBNOVA STŘEŠNÍ KRYTINY BUDOVY BÝVALÉ ŠKOLY V PAZDERNĚ KULTURNÍHO PRVKU DĚDICTVÍ VENKOVA Obsah

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace

Vysvětlení zadávací dokumentace Vysvětlení zadávací dokumentace Dodatečné informace č. 1 k Zadávací dokumentaci Zadavatel: Obec Šenov u Nového Jičína se sídlem: Dukelská 245, 742 42 Šenov u Nového Jičína IČ: 60798432 Název veřejné zakázky:

Více

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění.

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění. Žádost o poskytnutí dodatečných informací Žádám Vás tímto o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem s názvem zakázky Oprava a zateplení plášťů budov

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.: dle seznamu Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 15. 11. 2018 VZ8/OST/2018 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 6 k veřejné zakázce č. VZ/8/2018 Rekonstrukce

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Všem uchazečům o veřejnou zakázku Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Věc: Veřejná zakázka: REKONSTRUKCE AULY V OBJEKTU A, BA 01 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/457786/15/ZFUN/Měk Sp. zn.: S-SMO/259931/15/ZFUN/32 Profil zadavatele Vyřizuje: Ing. Petr Měkýš Telefon: +420 599 442 356 E-mail: pmekys@ostrava.cz

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/039397/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/289773/15/ZFUN/79 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

Podmínky a požadavky zadavatele

Podmínky a požadavky zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: " Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí - jih zhotovitel - Opatření na Vápenickém potoku" zpracovaná dle 44 zákona č.137/2006

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. V Praze dne 14. dubna 2014 DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIV.

DODATEČNÉ INFORMACE XIV. V Praze dne 14. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 425/PJ/OVZ/2015 dne: 12. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 5 K nadlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XVII.

DODATEČNÉ INFORMACE XVII. V Praze dne 21. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XVII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně ZŠ VELEŠÍN Družstevní č.p. 340 PSČ 382 32 tel. fax: 00420380331314 v y p i s u j e VÝZVU k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně Zakázka

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: OU - Stavební úpravy objektu S, dílčí část B, ul. Fráni Šráka 3, Ostrava - Mariánské

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

Rekonstrukce obřadní síně, ÚMOb Ostrava-Jih

Rekonstrukce obřadní síně, ÚMOb Ostrava-Jih Statutární město Ostrava městský obvod Ostrava-Jih úřad městského obvodu Vaše značka: Ze dne: Č. j.: JIH/ 002303/INV/Prch VZ 177.16 Sp. zn.: všem dodavatelům - zde - Vyřizuje: Telefon: Fax: E-mail: Bc.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu - 1 - OBEC VÁCLAVOV U BRUNTÁLU Horní Václavov 69, 793 41 Václavov u Bruntálu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení na realizaci akce Rekonstrukce veřejného osvětlení a místního rozhlasu Obec Václavov

Více

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ BYSONA s.r.o. Klimentská 1216/46, Nové Město, 110 00 Praha 1 Mobil: 603 534 539, email: jirka@bysona.cz Datová schránka: ufjehnw (preferovaný způsob zasílání písemností) V Praze dne 6. 4. 2016 Č.j.: Věc:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1010/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 933 ze dne 06.12.2016 Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. 2016/00703/OTSMI na realizaci stavby,, Stavební úpravy panelových domů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK

Více

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum.

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. V Ostravě dne 14.12.2011 Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce: KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Zpracováno dne : 25.3.2015.. Ladislav Novák, technik investiční výstavby 1. Dotaz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Domov pro seniory Loučka - dokončení protipožárních opatření dodávka stavby SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Domov pro seniory Loučka - dokončení protipožárních opatření dodávka stavby SVAZEK 4 Příloha č. 1086-16-P10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Domov pro seniory

Více

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ Věc: Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné

Více

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně ZŠ VELEŠÍN Družstevní č.p. 340 PSČ 382 32 tel. fax: 00420380331314 v y p i s u j e VÝZVU k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně Zakázka je veřejnou zakázkou

Více

Odborné učiliště a Praktická škola,

Odborné učiliště a Praktická škola, Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, tel. 499524139 Vyřizuje : J. Pilousová Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, dále jen zadavatel, vyhlašuje

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 1.1. Název veřejné zakázky: Tělocvična, ZŠ Dolní Břežany 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 512860 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Obec Dolní Břežany Sídlo:

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Oprava místních komunikací v Čížkrajicích Veřejný zadavatel: Obec Čížkrajice sídlo: Čížkrajice, 374 01 Čížkrajice IČO: 00581674 právní

Více

Malování prostor školní kuchyně

Malování prostor školní kuchyně Střední průmyslová škola na Proseku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1531/2013 Haniš/286 028 366 24.5.2013 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce malého rozsahu podle 12, odstavce

Více

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5 Vyzvaný zájemce: Výzva k podání nabídky podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu a podle Směrnice

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ Ing. Jaroslav Z i m a, Ph.D. vedoucí oddělení 4502 Ekologické škody

MINISTERSTVO FINANCÍ Ing. Jaroslav Z i m a, Ph.D. vedoucí oddělení 4502 Ekologické škody MINISTERSTVO FINANCÍ Ing. Jaroslav Z i m a, Ph.D. vedoucí oddělení 4502 Ekologické škody V Praze dne 07.05.2013 PID: MFCR3XFGAF Č.j.: MF-27250/2013/45-4502-14 Věc: Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu

vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU, OSTRAVA-ZÁBŘEH, příspěvková organizace Gurťjevova 8, Ostrava-Zábřeh 700 30 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna ležatých

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: Investice do chovu skotu Zakázka na stavební práce včetně dodávky a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Veřejné osvětlení Chodníky Obříství-Semilkovice Obříství Identifikační údaje zadavatele: Obec Obříství Svatopluka Čecha 40 277 42 Obříství IČ: 00237141 Osoba

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 Středočeská vědecká knihovna v Kladně, příspěvková organizace jako zadavatel podlimitní veřejné zakázky podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 003/PJ/OVZ/2017 dne: 30.01.2017 Věc: Vysvětlení/Změna zadávací dokumentace č. 1 K podlimitní veřejné zakázce

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

Výzva. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary, odbor majetku města Sídlo: Moskevská 2035/21, 361 20 Karlovy Vary IČ: 00254657 DIČ: CZ00254657

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Veřejná zakázka: Zadavatel: Způsob zadání: Modernizace Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy, Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu 1166 v rámci projektu

Více

MĚSTYS BRANKOVICE. PSČ 683 33, Náměstí 101, okres Vyškov

MĚSTYS BRANKOVICE. PSČ 683 33, Náměstí 101, okres Vyškov MĚSTYS BRANKOVICE PSČ 683 33, Náměstí 101, okres Vyškov Věc: Výzva k podání nabídky Vážená paní, Vážený pane, dovoluji si Vás v souladu s ustanovením 6 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Regenerace

Více

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v OBEC ROHOZNÁ 569 72 Rohozná 264 V Rohozné 14. 05. 2018 IČ 00277274 E-mail: info@rohozna.cz Výzva k zadání veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3., zákona č. 137/2006 Sb. Zadavatel: OBEC ROHOZNÁ

Více

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Bohuňovice dne 16. 7. 2015 Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice Výběrové řízení malého rozsahu Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9 GRANTIKA České spořitelny, a.s.. Jakubské nám. 127/5 60200 Brno Tel.: +420 542210148 Fax: +420 542210242 E-mail: bielak@grantikacs.com Vyřizuje: Ing. Roman Bielak Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o.

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o. Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9 Zadavatel: POWERBRIDGE spol. s r.o. Sídlo: Vintrovna 262/9, 664 41 Popůvky Zastoupený: Ing. Jitkou Břehovskou, jednatelkou

Více

Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části)

Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části) VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 v zadávacím řízení Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části) ZADAVATEL: Město Třeboň Sídlem: Palackého

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna oken dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona

Více

Výzva ke zpracování a podání nabídky

Výzva ke zpracování a podání nabídky Město LETOVICE Masarykovo náměstí 19, 679 61, IČO 280 518 Výzva ke zpracování a podání nabídky V souladu s ustanovením 12 odst. 6 zákona 137/2006 o veřejných zakázkách vyhlašujeme, za účelem zjištění cen

Více

"ZŠ Brno, Antonínská 3 - II. etapa rekonstrukce",

ZŠ Brno, Antonínská 3 - II. etapa rekonstrukce, "ZŠ Brno, Antonínská 3 - II. etapa rekonstrukce", uveřejněné v IS VZ US pod evidenčním číslem 358135, Statutární město Brno, Městská část Brnostřed,, zastoupený společností BRNOINVEST, spol. s r. o. obdržel

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje/linka Datum ÚMČP /2019/OURI/Neu J. Neubert/

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje/linka Datum ÚMČP /2019/OURI/Neu J. Neubert/ Stránka 1 / 7 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI STAROSTKA Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje/linka Datum ÚMČP17 004617/2019/OURI/Neu J. Neubert/ 724509241 25.3.2019 Výzva k podání nabídek. Zadavatel, Městská

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 614/MS/OVZ/2014 dne: 11. 9. 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU:

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: R, ", r "v, VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 26/20121RFP "Pardubice, tř. Míru - oprava, rekonstrukce a přístavba č.p. 60 a 450 úprava l.np pro KOH-I-NOOR" 1. Základní

Více

ZŠ A MŠ ŠTEFCOVA OPRAVA ŠKOLNÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ

ZŠ A MŠ ŠTEFCOVA OPRAVA ŠKOLNÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116043 v Hradci Králové

Více