U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC"

Transkript

1 U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC č.j.: 425/PJ/OVZ/2015 dne: 12. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 5 K nadlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: UPOL - Rekonstrukce objektu Křížkovského 10, Olomouc, zadávané v otevřeném řízení, uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek pod evid.č.: , Vám v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, sdělujeme následující dodatečné informace: Dotaz č.1: Technická zpráva objektu Křížkovského i příloha D Standardy dodávek se odkazuje na ztracené/obětované omítky, tyto ale nejsou nikde vykázány. Žádáme zadavatele o potvrzení, že obětované omítky nejsou součástí projektu a výkazu výměr. Zadavatel potvrzuje, že tzv. ztracené/obětované omítky jsou součástí projektu a soupisu prací, dodávek a služeb s výkazem výměr ( dále jen VV ), a jsou obsaženy v SO01 AMT00311, v dílu 6, položce 124 (původní, změna množství) a položce 519 (nová) a v SO01 AMT00312, v dílu 6, položkách 402,403 (nové). Dotaz č.2: Technická zpráva úpravy nádvoří se odkazuje na projektovou dokumentaci fontány D Tato dokumentace není součástí zadávací dokumentace. Žádáme zadavatele o její doplnění. Tento dotaz byl zodpovězen v dodatečné informaci č. 4 ze dne : U části projektové dokumentace IO Fontána došlo po vyhlášení veřejné zakázky ke změnám vyvolaným požadavky Národního památkového ústavu, územní pracoviště Olomouc a MMOl - odboru památkové péče, a to na základě záchranného archeologického průzkum lokality, který probíhal před vyhlášením zadávacího řízení. Vzhledem k neočekávaným archeologickým nálezům, jejich rozsahu a důležitosti byla svolána odborná archeologická komise, která konstatovala nutnost jejich ochrany a zachování, a to v době po vyhlášení veřejné zakázky. Tato skutečnost má za důsledek změnu polohy a tvaru fontány, která je v současné době projednávána s dotčenými orgány a projektována dle pokynů NPÚ a MMOl - odboru památkové péče. Upravená dokumentace IO Fontána vč. souvisejících podkladů (žb konstrukcí (pol.č.2), kamenných obkladů (pol.č.4), technologie (pol.č.1) a osvětlení (pol.č.6) bude po projednání s dotčenými orgány doplněna do projektové dokumentace a zadávací dokumentace. Prvek ZN.012 zůstává platný v části IO 01.1 Úprava nádvoří (pol.č. 91). Zadavatel na základě výše uvedeného sděluje, že v krátkém časovém horizontu vše dodatečnou informací doplní a souběžně v souladu se zákonem prodlouží lhůtu pro podání nabídek.

2 Dotaz č.3: Ve výkazu výměr záložka AMT00315 Fasáda, žádáme zadavatele o stanovení rozsahu položky č.5 štukatérské práce - odhad, upřesnit dle skutečnosti - komplet 1. Tuto položku nelze ocenit odhadem. Projektová dokumentace objektu SO01 stavební úpravy objektu v části D Technická zpráva popisuje na str. 17 až 19 v částech 4.12 a 4.13 způsob provedení opravy fasád vč. barevnosti vycházející z provedeného průzkumu. Členitost fasády je patrná v projektové dokumentaci na výkresech D až D Text položky č. 5 ve VV : Položka 5 K štukatérské práce - odhad, upřesnit dle skutečnosti je upraven v popisu a tato dodatečná informace v příloze obsahuje dokumenty upřesňující provádění prací průzkum fasád a návrh oprav z března 2015, tato příloha se stává nedílnou součástí přílohy č zadávací dokumentace. Dotaz č.4: V souvislosti s dotazem č.3 žádáme zadavatele o zaslání výpisu s tvarovým a rozměrovým řešením restaurovaných štukových prvků a fotodokumentaci, podle které bude možné tyto prvky viz. výpis D stavební úpravy nacenit. Např. položka U1.003 Restaurování štukové výzdoby stropu a stěn, doplnění na dalších částech stavby nelze bez této dokumentace ocenit. V příloze této dodatečné informace je doplnění specifikace restaurovaných štukových prvků vč. fotografií a popisu prováděných činností U1.001, U1.002 U1.003 U1.004 U1.005 U1.012 U2.004 U Dotaz č.5: Ve výkazu výměr jsme nenašli níže uvedené položky. Žádáme zadavatele o jejich doplnění. U1.006, U1.007, U1.008, U1.009, U1.010, U1.011, U1.012, U2.004, Položky U1.006, U1.007, U1.008, U1.009, U1.010, U1.011, U1.012, U2.004 popisují způsob provedení detailu při napojení stávající části podlahy na novou část nebo její úpravu při ukončení teracové podlahy. Množství prováděných prací a dodávek je zahrnuto v oddíle 773 podlahy z litého teraca: - SO01 Stavební úpravy objektu 1NP oddíl 773, položky 346 až SO01 Stavební úpravy objektu 2NP oddíl 773, položky 232 až SO01 Stavební úpravy objektu 3NP oddíl 773, položky 294 až 300. Dotaz č.6: U položky U3.003 Repas stávajícího provedení krčku mezi objekty žádáme o zaslání okótovaného půdorysu a řezu, ve kterém bude popsána skladba pláště a podlahový kanál.

3 V příloze této dodatečné informace je doplnění specifikace úpravy krčku vč. fotografií a popisu prováděných činností U3.003, tyto dokumenty se stávají nedílnou součástí přílohy č zadávací dokumentace Dotaz č.7: Ve výkaze výměr není vykázaná položka generálního klíče, který je dle PD požadován. Žádáme investora o doplnění položky do výkazu výměr. Systém generálního klíče je popsán v projektové dokumentaci v části D PSV D v poznámce osazené zámkové vložky budou v systému generálního klíče. Vložky vnitřních dveří budou provedeny jako bezpečnostní tř.3 dle ČSN P ENV 1627, průměrná dodávka klíčů je 5 ks/vložku. Termín průměrná dodávka klíčů 5 ks na vložku určuje, že zadavatel v průběhu realizace při vzorkování určí na základě přístupových práv konkrétní počet klíčů ke každé konkrétní vložce, nicméně celkový počet nepřekročí 5 ks na vložku krát počet vložek dodaných při realizaci díla. Ve VV každé části SO 01 je v oddílu 769 Dveře specifikována dodávka dveří vč. všech komponentů popsaných ve výpise v projektové dokumentaci, a tedy i systému generálního klíče. Dotaz č.8: V některých výkresech projektové dokumentace např. zámečnický prvek Z3.014 zábradlí a volná hrana vestavěné elevace jsou odkazy na interiér sedadla a háčky viz. interiér. Vzhledem k tomu, že výkaz výměr ani projektová dokumentace neobsahuje Interiér uchazeč nebude oceňovat sedadla a stoly v posluchárně aj. Žádáme investora o potvrzení. Zadavatel potvrzuje, že uchazeči v rámci nabídky nebudou oceňovat prvky interiér (sedadla a stoly) v posluchárně, které nejsou předmětem této veřejné zakázky. Odkazy slouží pouze pro zajištění koordinace mezi profesemi při samotné výstavbě. Dotaz č.9: Ve výkazu výměr oddíl Vytápění je uvedena položka č.20 Komínové těleso včetně dodávky a montáže individuálního komínového tělesa s komínovou vložkou určenou pro mokrý a přetlakový provoz z plazmově svařovaného nerezového plechy tl. 0,8 20 AMT00319 mm, tř s tepelnou izolací tl. 30 mm a pláštěm z leštěného nerezového kpl Kč plechy tl. 0,5 mm, tř vč. napojovacího T kusu, kontrolního kusu, lomů a kotevních prvků, součástí dodávky je revizní zpráva, výpočet spalinové cesty a prohlášení o shodě, DN400/470, délka komínového tělesa 25 m Dodávka nerezového komína je ale také ve stavební části oddíl 2.PP a 1.PP položka.č.42:

4 D+M třívrstvého 42 K kpl 1,000 0,00 přetlakového komína Žádáme zadavatele o opravu výkazu výměr stavební části. Zadavatel uveřejnil informaci k položce v dodatečné informaci č. 4 ze dne Položka 20 byla vypuštěna z dodávky v části D Vytápění a zůstane neobsazena, komín bude dodávkou stavební části. Dotaz č.10: Část : Úprava nádvoří - Fontána - V Technické zprávě D.2 IO.01 ÚPRAVY NÁDVOŘÍ na str.3 je uvedeno : Fontána není součástí této dokumentace, která je řešena samostatně ( viz D2.3.01). PD s názvem D není přiložena u zadání. Žádáme o zaslání PD na část fontána tak, aby mohl být naceněn výkaz výměr. / Technologie fontány kpl 1 rozpis?, izolace fontány jaká?, Žulové desky rozměry, tloušťka?, osvětlení kpl 1? atd. / Tento dotaz byl zodpovězen v dodatečné informaci č. 4 ze dne : U části projektové dokumentace IO Fontána došlo po vyhlášení veřejné zakázky ke změnám vyvolaným požadavky Národního památkového ústavu, územní pracoviště Olomouc a MMOl - odboru památkové péče, a to na základě záchranného archeologického průzkum lokality, který probíhal před vyhlášením zadávacího řízení. Vzhledem k neočekávaným archeologickým nálezům, jejich rozsahu a důležitosti byla svolána odborná archeologická komise, která konstatovala nutnost jejich ochrany a zachování, a to v době po vyhlášení veřejné zakázky. Tato skutečnost má za důsledek změnu polohy a tvaru fontány, která je v současné době projednávána s dotčenými orgány a projektována dle pokynů NPÚ a MMOl - odboru památkové péče. Upravená dokumentace IO Fontána vč. souvisejících podkladů (žb konstrukcí (pol.č.2), kamenných obkladů (pol.č.4), technologie (pol.č.1) a osvětlení (pol.č.6) bude po projednání s dotčenými orgány doplněna do projektové dokumentace a zadávací dokumentace. Prvek ZN.012 zůstává platný v části IO 01.1 Úprava nádvoří (pol.č. 91). Zadavatel na základě výše uvedeného sděluje, že v krátkém časovém horizontu vše dodatečnou informací doplní a souběžně v souladu se zákonem prodlouží lhůtu pro podání nabídek. Dotaz č.11: Kde je ve výkazu výměr sanační omítka vnitřní v 1.NP 280,8 m2 / popř. nepřístupné prostory / tak, jak je vyčísleno v části Sanace vlhkosti - Výměry? Zadavatel doplnil VV a uveřejnil informaci k omítkám vnitřním v části Sanace vlhkosti v dodatečné informaci č. 4 ze dne Dotaz č.12: Kde je ve výkazu výměr Tlaková injektáž z části sanace vlhkosti?

5 Tlaková injektáž je ve VV v části SO01 Stavební úpravy objektu elektroosmóza AMT00328, položka č. 9 K řadá dodatečná tlaková injektáž akrylát gely vč. utěsnění a DMTŽ pakrů, výměra 157,80 m2. Dotaz č.13: Ve výkazu výměr část 2.a 1PP pol č. 29 Mikropiloty - jsou rozdílné počty pilot ve vv a PD v.č.22 - statika. Bude opraven počet? Mikropiloty ve VV byly doplněny mikropiloty a podbetonování základů u strojovny VZT - sousední objekt Křížkovského 12. VV se touto dodatečnou informací doplňuje takto: 1. v soupisu prací a dodávek SO 01 AMT díl 1 pol. č 3, 4, 9 až13 změna množství - díl 2 pol. č. 22, 23, 24, 29 změna množství - díl 998 pol. č změna množství - díl nová položka. č v soupisu prací a dodávek SO 01 AMT díl 6 - pol.č.411, 412 nové položky - díl pol. č. 404 až 408 nové položky - díl 773 -pol. č.351, 352 změna množství v soupisu prací a dodávek SO 01 AMT díl 6 - pol. č.276 nová položka Dotaz č.14: Žádáme o upřesnění položek ve výkazu výměr Stavební úpravy 1NP pol.č.58 až 61 štuk a restaurování štukové výzdoby. / restaurátorský záměr, rozsah doplnění, / V příloze této dodatečné informace je doplnění specifikace restaurovaných štukových prvků vč. fotografií a popisu prováděných činností U1.001, U1.002 U1.003 U1.004 U1.005 U1.012 U2.004 U3.001, podklady se stávají nedílnou součástí přílohy č zadávací dokumentace. Dotaz č.15: Žádáme o upřesnění a jednoznačné určení pol.č.5 štukatérské práce v části AMT00315 Fasády kpl 1. Projektová dokumentace objektu SO01 stavební úpravy objektu v části D Technická zpráva popisuje na str. 17 až 19 v částech 4.12 a 4.13 způsob provedení opravy fasád vč. barevnosti vycházející z provedeného průzkumu. Členitost fasády je patrná v projektové dokumentaci na výkresech D až D Text položky č. 5 ve VV : Položka 5 K štukatérské práce - odhad, upřesnit dle skutečnosti je upraven v popisu a tato dodatečná informace v příloze obsahuje dokumenty upřesňující provádění prací průzkum fasád a návrh oprav z března 2015, tato příloha se stává nedílnou součástí přílohy č zadávací dokumentace

6 Dotaz č.16: Žádáme o přesný rozpis, co všechno patří do pol.č Z1.025 z výkresu č.z1.025 / výkaz výměr stav.část 1NP/. Obsahem položky č. 260 a prvku Z1.025 jsou všechny části a díly uvedené na výkrese podrobností. Výbava recepce je pojata jako komplet jedné dodávky sestávající z prvků kovových, skleněných a ostatních dle druhu vč. jejich dodávky, montáže a povrchových úprav. Dotaz č.17: Žádáme o upřesnění pol.č.63 Repase stávajícího krčku z výkazu výměr Sta.úpravy 3NP m2-1 V příloze této dodatečné informace je doplnění specifikace úpravy krčku vč. fotografií a popisu prováděných činností U Dotaz č. 18: Ve výkazu výměr úpravy 2.PP a 1.PP je následující položka u které je chybně uvedená měrná jednotka (kg) místo (t) 106 M dodání OK stropu nad tělocvičnou z IPE220+ IPE80 kg 6,433 0,00 0,00 vzájemně svařených vč. zákl. nátěru Zadavatel provedl opravu VV v části SO 01 Stavební úpravy objektu v položce 106, původní označení množství kg ve sloupci měrná jednotka bylo nahrazeno označením t (tuna). Dotaz č. 19: Zámečnický prvek ZO.009 Zakladačový regálový archivní systém není pro nacenění dostatečně specifikovaný, žádáme zadavatele o určení výšky, délky a počtu polic. Zadavatel doplnil popis zámečnický prvek Z0.009 Zakladačový regálový systém v dodatečné informaci č. 4 ze dne Dotaz č. 20: V katalogu PSV Úpravy nádvoří jsou položky ZN.016 až 017 zapuštěná rohožka včetně lemování a odvodnění. Dle popisu se jedná spíše o čistící rošt osazený v rámu. Žádáme zadavatele o detailnější specifikaci, tj. rozměry rámu, výšku rohože, způsob odvodnění plochy pod rohoží atd. Položka ZN.016 a ZN.017 je rohožka určená pro venkovní prostředí, polymerbetonový rám výšky 80mm s ochrannou hranou z pozinkované oceli, s úhelníkovým rámem z přírodního hliníku a čistící rohoží s gumovou výplní. Odvodněním je myšleno provedení vany s odtokovým otvorem, vsakování do drenážního podkladu pod rohožkou. Půdorysné rozměry rohožek jsou uvedeny ve výpisu, výška rohože 20 mm.

7 Dotaz č. 21: Ve výkazu výměr Úpravy nádvoří je položka níže počet 2 ks. V PD je pouze 1 ks. Žádáme zadavatele o opravu výkazu výměr. 87 K ZN.007 D+M bronzové reliefní pamětní desky 800/600 vč. kotvení viz výpis prvků kpl 2,000 0,00 Zadavatel provedl opravu VV v části IO 01 Úprava nádvoří u prvku ZN.007 v položce 87, původní označení množství 2 ve sloupci množství je nahrazeno množstvím 1 (jeden). V návaznosti na úpravy provedené touto dodatečnou informací, zadavatel předkládá nové znění přílohy č. 3.2 zadávací dokumentace (soupis prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a celková rekapitulace nabídkové ceny díla), která v plném rozsahu nahrazuje původní znění přílohy č. 3.2 zadávací dokumentace. S ohledem na charakter dodatečných informací, zadavatel touto dodatečnou informací prodlužuje tímto lhůtu pro podání nabídek a otevírání obálek s nabídkami, vše uvedené v Oznámení o zakázce, uveřejněném ve Věstníku veřejných zakázek pod evid. č a v čl a 11.2 zadávací dokumentace takto: Lhůta pro podání nabídek končí dne 18. prosince 2015 v 10 hodin Nabídky je možno podávat osobně či doporučeně poštou na adresu: Univerzita Palackého v Olomouci Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8, Olomouc, Česká republika kontaktní osoba: Mgr. Petra Jungová, a to v pracovních dnech od 8.00 do hod. po celou dobu běhu lhůty pro podání nabídek tak, aby byly doručeny do konce výše uvedené lhůty Místo a doba otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne 18. prosince 2015 v 10 hodin, jednací místnost č. 2 oddělení veřejných zakázek, Rektorát Univerzity Palackého v Olomouci, 1. patro (ochoz), Křížkovského 8, Olomouc, Česká republika. S pozdravem Mgr. Petra Jungová kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 426/PJ/OVZ/2015 dne: 18. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 424/PJ/OVZ/2015 dne: 11. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 446/PJ/OVZ/2015 dne: 11. prosince 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 10 K nadlimitní veřejné

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 190/PJ/OVZ/2014 dne: 09. dubna 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 433/PJ/OVZ/2015 dne: 30. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 8 K nadlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIV.

DODATEČNÉ INFORMACE XIV. V Praze dne 14. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

Název veřejné zakázky: Výstavba evakuačního výtahu, rekonstrukce EPS a počítačová síť Domov u Biřičky v Hradci Králové

Název veřejné zakázky: Výstavba evakuačního výtahu, rekonstrukce EPS a počítačová síť Domov u Biřičky v Hradci Králové Dodatečná informace č. 1 k zadávacím podmínkám podlimitní veřejné zakázky na stavební práce, zadávané v otevřeném řízení (ust. 27 zákona). Název veřejné zakázky: Výstavba evakuačního výtahu, rekonstrukce

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40 HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40 Č.j. HSOS- 11611-13/2015 Ostrava 21. ledna 2016 Vyřizuje: Ing. Ivana Řeháčková Tel.: 950 730 416 Přílohy: - E-mail:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 Identifikace zadavatele Obchodní firma/název: MEDIST zdravotní materiál s.r.o. Sídlo: Nemilská 2165/34, 789 01 Zábřeh IČ: 28566467 Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Josef

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec IČ: 467 47 885 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Mgr. Marie Křelinová DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 Zadavatel veřejné zakázky tímto podává podle

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název veřejné zakázky: Denní lázně BLISS DAY SPA Evidenční číslo VZ: 344537 Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Hodonín Sídlo: Masarykovo náměstí

Více

Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 123517/2015 Sp. zn.: S-JMK 37427/2015 Vyřizuje: Ing. Skalská Telefon: 541 652 160 Počet listů: 2 Počet příloh/listů:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 18 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 18 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: II/19018 Nýrsko Chodská ulice

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: II/19018 Nýrsko Chodská ulice naše č.j..: 5206/14/SÚSPK-P vyřizuje: Mgr. Štěpán Mátl tel.: 377 172 413 e-mail: stepan.matl@suspk.eu datum: 30.07.2014 dle rozdělovníku DODATEČNÉ INFORMACE č. 1 Změna zadávacích podmínek ZADAVATEL: Správa

Více

v užším řízení Městská část Praha 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b, 140 46 IČ 00063584, DIČ CZ00063584

v užším řízení Městská část Praha 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b, 140 46 IČ 00063584, DIČ CZ00063584 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM v užším řízení Relaxační centrum Kosmos stavební úpravy a změna užívání části stavby č.p. 1013, k.ú. Lhotka, Praha podle 21 odst. 1 písm. b) zákona č. 137/2006

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 1.1. Název veřejné zakázky: Tělocvična, ZŠ Dolní Břežany 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 512860 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Obec Dolní Břežany Sídlo:

Více

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Na základě dotazů z řad evidovaných uchazečů uvádíme následující dodatečné informace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice Zadavatel: Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice Sídlo: Podřipská 1, Horní Beřkovice, PSČ: 411 85 IČ: 00673552 DIČ: CZ00673552 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: MUDr. Jiří Tomeček, MBA, ředitel profil

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 11 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 11 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 11 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Veřejná zakázka: Zadavatel: Způsob zadání: Modernizace Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy, Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu 1166 v rámci projektu

Více

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR.

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR. V Ostravě dne 30.11.2011 Oznámení o dodatečných informacích č. 3 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Dostavba Teoretických

Více

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová zóna Krnov Červený dvůr II. etapa

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová zóna Krnov Červený dvůr II. etapa Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 28. 07. 2015 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD LABEM Mgr.Mandát/tel. 776882831 27. 5. 2014 Věc: Plavecký areál

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

11. Dle DI 1 bodu 13 bude doplněna specifikace výtahu GP. Bylo toto narovnáno v následujících DI?

11. Dle DI 1 bodu 13 bude doplněna specifikace výtahu GP. Bylo toto narovnáno v následujících DI? 1. Výrobky truhlářské, D 1, D5, D6, D7, D10, a jiné mají mít jakou zvukopohltivost? Db? Nedohledali jsme v PD (ani v části akustické studie). Pokud zvukotěsnost výplní otvorů neřeší oddíl Akustika, logicky

Více

Obec Horoměřice Dostavba objektů školských zařízení II. etapa DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Obec Horoměřice Dostavba objektů školských zařízení II. etapa DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Obec Horoměřice Dostavba objektů školských zařízení II. etapa. Zadavatel Název: Obec Horoměřice právní forma: územní samosprávný celek

Více

Horníkova 2485/34, 628 00 Brno - Líšeň Sladkého 13, Brno 617 00

Horníkova 2485/34, 628 00 Brno - Líšeň Sladkého 13, Brno 617 00 1. Specifikace všech klempířských prvků jedná se o žárově pozinkovaný plech tl. 0,6 mm, opatřený vrstvou měkčeného PVC. Musí být zajištěna dokonalá adheze mezi plechem a PVC vrstvou vhodně ošetřený plech,

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem dodavatelům dle přílohy Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 20. 10.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem dodavatelům dle přílohy Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 20. 10. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem dodavatelům dle přílohy Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 20. 10. 2015 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZY DODAVATELŮ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (30

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice a. s. - interní pavilon - dodávka stavby Evidenční číslo

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 Veřejná zakázka Přístavba pracoviště pro remotorizaci Zadavatel: AEROSERVIS, s.r.o. sídlem: Letiště Brno, Tuřany, 62700 IČ: 48533408 jehož jménem jedná: Ing.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690 Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 10. 2. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (5 a 6) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

Harmonogram postupu prací stavby: " Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně "

Harmonogram postupu prací stavby:  Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně Harmonogram postupu prací stavby: " Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně " Objekt Rok,měsíc, týden 08/2012 09/2012 10/2012 11/2012 12/2012 01/2013 02/2013 03/2013 Název 31 32 33 34 35 36 37 38

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIV.

DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Praze dne 29. dubna 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 113403/2012 Sp. zn.: S-JMK 114131/2010 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 8 Počet

Více

Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce

Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění s názvem Výstavba moštárny Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Středověká vesnice Vyškov 2014

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Středověká vesnice Vyškov 2014 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Středověká vesnice Vyškov 2014 Název zadavatele: HSD Consult, s.r.o. Jednající: Ing. Michalem Dědkem, jednatelem Sídlo zadavatele: Cukrovarská

Více

Nabídkový rozpočet s výkazem výměr

Nabídkový rozpočet s výkazem výměr 15.6.2016 Nabídkový rozpočet s výkazem výměr Zakázka Číslo zakázky Zakázka Klasifikace Fáze Komentář FAKULTA_HUMANITNICH_STUDII_UK_20160615_VDS_REVIZE_R.02 Založená nabídka Verze Zpracovatel verze Zodpovědná

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 161/PJ/OVZ/2016 dne: 17. 08. 2016 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 06.05.2015

KRYCÍ LIST SOUPISU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 06.05.2015 č É č á č ě ř í ř á á á ř ě č š í ř ř ě áž í á í í á í ě č é á í í á á ř é á ě č š í ř č é ě čí á ě ě ěř é č ř á í ž čí á í í í čí á ížá á ů á č é á ě čá í á á í é áž č í ář í á éí ě ě á í ž č ž š á í

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 299/PJ/OVZ/2013 dne: 13. června 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

Všem zájemcům o veřejnou zakázku

Všem zájemcům o veřejnou zakázku komplexní inženýrská činnost v investiční výstavbě zadávání veřejných zakázek, pořádání obchodních soutěží S Invest CZ s. r. o., Kaštanová 496/123a, 620 00 Brno, E mail: kudelkova@s-investcz.cz IČ: 25526171,

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-26528-17/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 26. listopadu 2014 Počet listů:

Více

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek)

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Praha 18. 6. 2015 Příloha č. 1 Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Výměna osvětlení v kancelářích objektu Na Perštýně 9/346, Praha 1 Předmět plnění: Výměna osvětlení v prostorách

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I Veřejná zakázka: Stavba nové budovy ZZS JmK ve Znojmě spisová značka zadavatele: ZJMKBZN0915 evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 521775

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

KRPJ-4364-14/ČJ-2015-1600VZ V Jihlavě dne: 13. 02. 2015

KRPJ-4364-14/ČJ-2015-1600VZ V Jihlavě dne: 13. 02. 2015 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE KRAJE VYSOČINA aru KRPJ-4364-14/ČJ-2015-1600VZ V Jihlavě dne: 13. 02. 2015 Veřejná zakázka: Realizace úspor energií Krajské ředitelství policie kraje Vysočina, Vrchlického 2627/46,

Více

infinity - progress o.s. 73998 Mosty u Jablunkova 316

infinity - progress o.s. 73998 Mosty u Jablunkova 316 infinity - progress o.s. 73998 Mosty u Jablunkova 316 Věc: Dodatečné informace č. 5 k veřejné zakázce Stavební práce projektu Interaktivní ekologické centrum Dolní Lomné I. a II. etapa Zadavatel: infinity

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

REKAPITULACE STAVBY. Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice. Stavba: Cena s DPH v CZK 0,00 0,00

REKAPITULACE STAVBY. Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice. Stavba: Cena s DPH v CZK 0,00 0,00 REKAPITULACE STAVBY Stavba: Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice Místo: Ohrazenice, ČR Datum: 05.12.2012 Zadavatel: IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: Vyplň údaj Vyplň

Více

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ optimalizováno pro tisk sestav ve formátu A4 - na výšku REKAPITULACE STAVBY Stavba: 1307 - Zateplení fasády a výměna oken přístavby školy SŠZE a SOU CHKT Kostelec nad Orlicí.ZKZ Místo: Kostelec nad Orlicí

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1) Identifikační údaje veřejné zakázky: Název: " Rozšíření průmyslové zóny

Více

KRYCÍ LIST SOUHRNU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 13.4.2015

KRYCÍ LIST SOUHRNU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 13.4.2015 KRYCÍ LIST SOUHRNU Název stavby V. ZŠ TŘINEC, KOPERNÍKOVA 969 - REKONSTRUKCE TĚLOCVIČNY JKSO 801 32 Název objektu SOUHRNNÁ REKAPITULACE STAVBY EČO Název části Místo Třinec IČ DIČ Objednatel Projektant

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

C.2. ke smlouvě o dílo číslo: 01579/2014/KŘ /dáiejen dodatek"/ Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava

C.2. ke smlouvě o dílo číslo: 01579/2014/KŘ /dáiejen dodatek/ Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSP00QECV8 EVROPSKÁ UNÍE C.2 ke smlouvě o dílo číslo: 01579/2014/KŘ /dáiejen dodatek"/ Veřejná zakázka č. 149/2015 K0SLE2SKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD Cm A ATK.U) Smluvní strany n^r A.AAAAf.$%- vkf-. odi..

Více

Trváte na tom, aby u veškerých otvorových výplní bylo použito středové těsnění, jak je uvedeno v Technické specifikaci výplní?

Trváte na tom, aby u veškerých otvorových výplní bylo použito středové těsnění, jak je uvedeno v Technické specifikaci výplní? Akce: DD Semily Dotaz : V technické specifikaci jsou uvedeny energetické a statické požadavky na výplně otvorů, neuvádí se požadavek na infiltraci. Přitom hygienické požadavky na vnitřní prostředí staveb,

Více

Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 119421/2015 Sp. zn.: S-JMK 37427/2015 Vyřizuje: Ing. Skalská Telefon: 541 652 160 Počet listů: 2 Počet příloh/listů:

Více

CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY

CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY Abras projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY V GASTRONOMICKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 96850/2014 dle rozdělovníku Sp. zn.: S-JMK 56741/2010 OINV Vyřizuje: Ing. Zavřelová Telefon: 541 652 306

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 18.3.2015 ZADAVATEL: Město Klobouky u Brna Sídlem: nám. Míru 169/1, 69172 Klobouky u Brna Jednající: Ing. Zdeněk Lobpreis, starosta města IČ: 00283258

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO ŘEDITELSTVÍ držitel akreditace DIAS a certifikace ISO 9001 Jihlavská 20, 625 00 Brno IČO: 652 697 05 MUDr. ROMAN KRAUS, MBA Sekretariát: Tel.:532 232 000 Naše zn.: 2017/118903/FNBRNO

Více

I. ORGANIZAČNÍ PROBLEMATIKA

I. ORGANIZAČNÍ PROBLEMATIKA Investor: Roli,Vojtík, Procházka, Pígl Projektant: - Zhotovitel: Sluše, Novák, Kalina, Vráblík den hod Příští kontrolní den bude - na základě dohody s TDI Bylo projednáno: 1 21.09.11 2 21.09.11 3 21.09.11

Více

Dotaz uchazeče č. 1: Budou nějak řešeny hydrogeologické podmínky okolo stavby projevující se upadáním terénu?

Dotaz uchazeče č. 1: Budou nějak řešeny hydrogeologické podmínky okolo stavby projevující se upadáním terénu? Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem MŠ Habrová č. p. 249, Třinec - zateplení objektu včetně výměny vnějších výplní otvorů Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 61 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 21344/213 Sp. zn.: S-JMK 143239/29 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 8 Počet příloh/listů:

Více

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Zodpovědný projektant: Ing. Luboš Knor Vypracoval: Ing. Daniela Kreisingerová Stupeň dokumentace:

Více

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby)

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) Ing. Miroslav Sekanina Zakázkové číslo: S-07/2013 projekční a inženýrská kancelář Počet listů: 7 Soukenická 2156, Uherský Brod PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) F. DOKUMENTACE OBJEKTŮ 1.

Více

Veselý bufet / 2015 / 07 / studie

Veselý bufet / 2015 / 07 / studie Veselý bufet / 2015 / 07 / studie 177 23 177 62 177 58 177 60 177 64 177 65 177 177 68 62 177 70 177 63 178 01 19 1334 177 69 177 69 177 68 177 68 S P O R T 177 71 Bednáøská 177 23 177 58 176 97 177 02

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU REKAPITULACE ČLENĚNÍ SOUPISU PRACÍ

KRYCÍ LIST SOUPISU REKAPITULACE ČLENĚNÍ SOUPISU PRACÍ KRYCÍ LIST SOUPISU KSO: Místo: Olomouc - Povel Datum: Zadavatel: Česká republika- Generální ředitelství cel Projektant: ateliér-r, spol.s.r.o. Poznámka: Cena bez DPH 0,00 DPH základní 21,00% ze 0,00 0,00

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 29. 4. 2015 bod programu: 7 věc: Plavecký areál Klíše dodatečné stavební práce 2 informace dopad na rozpočet: bez dopadu zpracoval: Lenka Matulová, odbor rozvoje

Více

4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016

4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016 4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016 Bod pořadu jednání: 104. Název : Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky veřejné zakázky Rekonstrukce objektu budovy E na kancelářský objekt stavební

Více

V bodu 10.4. (zadávací dokumentace) je uvedeno, že v seznamu stavebních prací uchazeč doloží realizaci:

V bodu 10.4. (zadávací dokumentace) je uvedeno, že v seznamu stavebních prací uchazeč doloží realizaci: V Ostravě dne 23.11.2011 Oznámení o dodatečných informacích č. 2 k zadávací dokumentaci Dne 21.10.2011 byla zveřejněná v Informačním systému o zadávání veřejných zakázek nadlimitní veřejná zakázka uveřejněním

Více

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy,

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Hodonín Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Město Hodonín Adresa: Národní třída 373/25,

Více

ZPRÁVA. Ing. Radek Novák

ZPRÁVA. Ing. Radek Novák D.1.1.A TECHNICKÁ ZPRÁVA Oprava hydroizolace spodní stavbyy bytového domu v ulici ŠKOLNÍ 669, Neratovice Odpovědný projektant: Ing. Radek Novák. Hlavní inženýr projektu: Ing. Arch Zdeněk Parduba. Profirevit

Více

VESTAVBA VÝTAHU Výkaz výměr

VESTAVBA VÝTAHU Výkaz výměr Novotný - stavební projekce Na Hutích 44, 466 01 Jablonec nad Nisou, tel. 483 311 254 projekce.novotny@seznam.cz 777 971 014 Penzion pro důchodce Tyršova č.p. 1346, Smržovka VESTAVBA VÝTAHU Výkaz výměr

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Dodatečná informace č. 36

Dodatečná informace č. 36 Dodatečná informace č. 36 VD Šance převedení extrémních povodní Veškeré dotazy se týkají objektu SO 71.4 Provozní budova stavební část Dotaz uchazeče 1) ze dne 2.3.2015: Odkaz T 07 ve schématu je mřížka,

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ ŠKOLY GASTRONOMIE A SLUŽEB, DVORSKÁ, LIBEREC - ODSTRANĚNÍ

Více

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Název veřejné zakázky: NÁRODNÍ CENTRUM ZAHRADNÍ KULTURY KVĚTNÁ ZAHRADA Zadavatel: Národní památkový ústav Zastoupený: Ing. Arch. Naděždou Goryczkovou Sídlo: Valdštejnské

Více

Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice TECHNICKÁ ZPRÁVA. na depozitář Krajské knihovny v Pardubicích XI.2012 3110-12-097

Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice TECHNICKÁ ZPRÁVA. na depozitář Krajské knihovny v Pardubicích XI.2012 3110-12-097 VYPRACOVAL: ZODP. PROJEKTANT: KONTROLOVAL: Radek Tušil Ing. Pavel Janda Ing. M. Procházka KRAJ: Pardubický INVESTOR: OBEC: Pardubice Krajská knihovna v Pardubicích PO Pk, Pernštýnské náměstí 77, Pce 53094

Více

"BALUO FTK UP v Olomouci Neředíně SO 02 Budova B

BALUO FTK UP v Olomouci Neředíně SO 02 Budova B Dodatečné informace č. 6 k zadávací dokumentaci pro veřejnou zakázku s názvem: "BALUO FTK UP v Olomouci Neředíně SO 02 Budova B Zadavatel ve smyslu zákona: Univerzita Palackého v Olomouci Fakulta tělesné

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 2. Mechanická odolnost a stabilita 3. Požární bezpečnost 4. Hygiena, ochrana zdraví a životního prostředí

Více

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO OBSAH obsah... 1 1) identifikační údaje stavby... 2 2) základní údaje charakterizující stavbu a její budoucí provoz... 3 3) stavebně technické řešení... 3 3.1 Přípravné práce... 3 3.2 Bourací práce...

Více

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace Název zakázky: Zateplení sportovní haly, Petřivalského 3 v Přerově Název dokumentace Zodpovědný projektant Ing. Volek Petr D.1.1 Architektonicko

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 8654/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Váňa Telefon: 541 651 244 Počet listů: 7 Počet příloh/listů:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XVII.

DODATEČNÉ INFORMACE XVII. V Praze dne 21. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XVII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 PROVOZNĚ TECHNICKÁ STUDIE REKONSTRUKCE PŮDNÍHO PROSTORU KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 číslo pare 15 Praha únor 2010 obsah: Textová část Průvodní a technická zpráva Výkresová část č. výkresu název měřítko formát

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

6/3.1 SOUPIS PRACÍ A VÝKAZ VÝMĚR PODLE STUPŇŮ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

6/3.1 SOUPIS PRACÍ A VÝKAZ VÝMĚR PODLE STUPŇŮ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE KALKULACE CEN STAVEBNÍCH RACÍ A MATERIÁLŮ Část 6, Díl 3, Kapitola 1, str. 1 6/3.1 SOUIS RACÍ A VÝKAZ VÝMĚR ODLE STUŇŮ ROJEKTOVÉ DOKUMENTACE Soupisy prací pro všechny stupně projektové dokumentace musí

Více

12 hod. Obecně k dotazům 4 až 19:

12 hod. Obecně k dotazům 4 až 19: Dodatečné informace Dotaz č. 1: V zadávací dokumentaci v článku IV. POŽADAVEK NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY je uvedeno: U každé souhrnné položky bude uvedena výše a sazba DPH zvlášť. Chápe uchazeč správně,

Více

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek Domov důchodců Borohrádek, Rudé armády 1, 517 24 Borohrádek vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529

Více

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami:

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: Domov důchodců V Podzámčí Říhova 365, Chlumec nad Cidlinou 503 51 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla DD v Chlumci nad Cidlinou Stavební úpravy objektu

Více