Pokyny k bonusovému programu "Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pokyny k bonusovému programu "Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2"

Transkript

1 Pokyny k bonusovému programu "Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2 Popis programu Bonusový program VOZIDLO společnosti SevenPoint2 je motivační odměnou nabízenou Členům, kteří dosáhnou pozice GOLD týmového vedoucího či vyšší pozice v plánu odměn společnosti SevenPoint2 a udrží si ji. Členové, kteří se do tohoto programu kvalifikují, obstarají si kvalifikační auto, řádně oznámí získání svého vozidla společnosti SevenPoint2, budou mít nárok na měsíční výplatu bonusů podle jejich pozice, objemu objednávek a plnění podmínek k bonusovému program VOZIDLA. Program VOZIDLA společnosti SevenPoint2 je určen k odměnění našich předních členů za jejich průběžné úsilí. Odměnou je možnost jezdit firemním vozidlem, které slouží také jako výtečný nástroj pro budování jejich podnikání v rámci společnosti SevenPoint2. Kvalifikační požadavky Za účelem kvalifikace do bonusového programu VOZIDLA společnosti SevenPoint2 musíte splnit následující požadavky: Musíte být Aktivním členem společnosti SevenPoint2. Musíte si zakoupit obchodní balíček, který je podmínkou účasti v programu. Musíte dosáhnout funkce GOLD týmového vedoucího nebo vyšší. Splnění těchto požadavků je prvním krokem k dosažení nároku na měsíční bonus z programu VOZIDLA. Podmínky Pokud máte zájem získávat bonus Elitního vozidla, prosím, zašlete svůj požadavek na účast v programu na adresu info@sevenpoint2.cz. Před zahájením výplaty bonusů jste povinni předat společnosti SevenPoint2 kompletní dokumentaci k dané obchodní transakci. Zasílejte, prosím, čitelné dokumenty naskenované ve vysoké kvalitě, jelikož kopírované dokumenty jsou mnohdy špatně čitelné. Dokument, který si nyní pročítáte obsahuje úplný popis programu. Před získáním nároku na účast v tomto programu a před podpisem a odesláním stránky s prohlášením společnosti SevenPoint2 si musíte tento dokument pečlivě prostudovat. Obstarání Vašeho ELITNÍHO VOZIDLA Ve spolupráci s Vaším vybraným prodejcem vyberte vozidlo, které chcete a přímo se s ním dohodněte na obchodních podmínkách. Vozidla splňující podmínky pro "Prémie na auto jsou následující: o Pokud jde o ojeté vozidlo, musí se jednat jakékoliv o vozidlo mladší 5 let, bílé barvy o Jedná se o pozice GOLD, PLATINUM a EMERALD. o Při získání pozice RUBY a vyšší budete na toto vozidlo dostávat bonus pozice EMERALD.

2 Vozidla splňující podmínky pro Klub elitních vozů jsou následující: o Musí se jednat o luxusní vozidlo, bílé barvy jedné z např. následujících značek; Audi, BMW, Cadillac, Infinity, Land Rover, Lexus či Mercedes. o Kromě barvy exteriéru neexistují žádná omezení ohledně modelu, funkcí a roku výroby kromě těch uvedených níže. o Ojetá vozidla jsou povolená pouze tehdy, když nejsou starší než 10 let o Platí pro pozice RUBY, DIAMANT a ČERNÝ DIAMANT Máte možnost si vozidlo koupit či pronajmout. o Neexistuje žádné omezení doby trvání pronájmu. o Koupí svého VOZIDLA získáte nárok na plnou částku měsíčního bonusu s ohledem na aktuální pozici za podmínky, že dosáhnete minimálně pozice GOLD týmového vedoucího nebo vyšší, a že si ji udržíte, a dále za podmínky, že budete stále majitelem vozidla. o Pronájmem získáte nárok na plnou částku měsíčního bonusu s ohledem na aktuální pozici pouze po dobu trvání Vašeho pronájmu. Pokud Váš pronájem skončí a Vy si své vozidlo nekoupíte, či nepronajmete/nekoupíte si jiné vozidlo, pak již nebudete mít nárok na plnou částku měsíčního bonusu. Opatření značkou o Po předložení veškerých dokumentů Vám společnost SevenPoint2 dodá Váš značkový balíček s následujícími předměty. Symbol společnosti SevenPoint2 (k umístění na zadní a boční části vozidla) Marketing a zhodnocení o Poté, co si obstaráte své VOZIDLO, Vás žádáme o jeho fotografii s Vámi a zhodnocení, abychom je mohli použít v připravovaném příspěvku společnosti SevenPoint2 pro tisk, internet a marketing. o Prosíme Vás o následující: Digitální fotografii Vás a Vašeho VOZIDLA zaslanou na adresu info@sevenpoint2.cz Krátké zhodnocení Vašeho pocitu při získání Vašeho nového ELITNÍHO VOZIDLA Jméno, pozici, město, stát DŮLEŽITÉ POUČENÍ K PROGRAMU Pročtěte si, prosím, následující důležité body týkající se Vaší účasti v tomto programu. o Smlouva, kterou uzavřete, bude sjednána mezi Vámi a finanční institucí prodejce. o Závazkem společnosti SevenPoint2 je poskytovat Vám měsíční bonusy podle pravidel programu, až převezmete své vozidlo a podepíšete a předáte řádně podepsanou stránku určenou k podpisu. o Společnost SevenPoint2 Vám nebude poskytovat rady ohledně Vaší schopnosti zaplatit nájemní smlouvu ani ohledně jiných podmínek jakéhokoliv pronájmu. Tato smlouva se týká pouze Vás a prodejce/pronajímatele. Společnost SevenPoint2 Vám důrazně doporučuje neuzavírat nájemní či kupní smlouvu, která pro Vás nebude finančně zcela výhodná. Chceme, abyste před uzavřením jakékoliv smlouvy byli Vy i Vaše rodina úplně připraveni na zodpovědnost spojenou s nezbytnou péčí a platbami. Výplaty bonusů Zahájení výplaty bonusů Podmínky pro plnou částku bonusu vozidla

3 o Plná částka bonusu "Prémie na auto činí GOLD 200, PLATINUM 400, EMERALD 500, bonus Klub elitních vozů činí RUBY 600, DIAMANT 700, ČERNÝ DIAMANT 900 /měsíc, dokud budete majitelem kvalifikačního vozidla, a dokud si udržíte pozici minimálně GOLD týmového vedoucího nebo vyšší. o První platba bude provedena po nabytí Vašeho vozidla, dodání kopie Vaší úplné kupní/nájemní smlouvy a předání řádně podepsaného Prohlášení. o Požadavky na objem Za každý měsíc, který dokončíte jako řádně kvalifikovaný Zlatý týmový vedoucí, či na vyšší pozici, obdržíte plnou částku bonusu s ohledem na danou pozici v měsíci. Bonusy se vyplácejí k 15. Každého měsíce jako součást našeho měsíčního cyklu provizí. Například bonus na základě Vaší lednové produktivity dostanete 15. února nebo kolem tohoto data (může dojít k úpravě vlivem víkendů a/nebo svátků). Upozorňujeme Vás, že společnost může výše uvedené podmínky dle svého uvážení změnit Úvěry & neuhrazené platby o Rozhodnutí pořídit si nové či ojeté vozidlo leží zcela na daném Členovi jednajícím s prodejcem či pronajímatelem. Veškeré smlouvy podepsané daným Členem jsou uzavřeny výhradně mezi tímto uvedeným Členem a prodejcem. Společnost SevenPoint2 neposkytuje záruku za žádné platby související s koupí či pronájmem a nemůže poskytovat ani rady ohledně Účastníkovy schopnosti financovat uvedené vozidlo. Převod o Výplaty bonusu VOZIDLA nelze převádět; avšak platby se budou provádět v souladu s výše popsaným programem v případě rodinného příslušníka či partnera sdílejícího stejnou domácnost jako osoba splňující podmínky programu VOZIDLA, která si obstarala bílé vozidlo opatřené značkou společnosti SevenPoint2. V tomto případě musí osoba, která si vozidlo pořídila, taktéž potvrdit převzetí a pochopení těchto pokynů. o Nelze uplatňovat více bonusových výplat na jedno vozidlo. Každý oprávněný GOLD týmový vedoucí musí mít své vlastní VOZIDLO, aby mohl získat maximální bonus. Ukončení nároku na plnou částku bonusu VOZIDLA V následujících situacích již nebudete mít nárok na plnou částku bonusu VOZIDLA: o Již nevlastníte, nebo nemáte pronajaté vozidlo, které jste si v souladu s podmínkami programu pořídli. o Již nepoužíváte vozidlo pořízené oprávněným členem Vaší domácnosti v souladu s podmínkami tohoto programu. o Již nejste aktivním Členem společnosti SevenPoint2 nebo prodáváte své Členství ve společnosti SevenPoint2

4 Prohlášení Níže podepsaný Člen společnosti SevenPoint2 ("Účastník ) má nárok na účast v programu VOZIDLA společnosti SevenPoint2, popsaného v přiložených pokynech k programu ("Pokyny k programu"). Účastník bere na vědomí a stvrzuje, že obdržel Pokyny k programu a svým podpisem Účastník dále bere na vědomí a stvrzuje následující: 1. Koupě či pronájem vozidla Účastníkem (v souladu s podmínkami Pokynů k programu) je podmínkou pro získání plné částky bonusu popsaného v Pokynech k programu. V případě, že Účastník si nezakoupí či nepronajme vozidlo v souladu s podmínkami Pokynů k programu, pak tento Účastník nebude mít nárok na výplatu plné částky bonusu popsané v těchto Pokynech k programu. A dále v případě, že si Účastník zakoupí či pronajme vozidlo, ale jeho kupní či nájemní smlouva je z jakéhokoliv důvodu ukončena, nebo pokud Účastník nesplní nějaké další požadavky popsané v Pokynech k programu, pak automaticky skončí i nárok Účastníka na výplatu této plné částky. Účastník musí tuto stránku podepsat a předložit, aby získal nárok na Měsíční příspěvek na vozidlo podle podmínek uvedených v tomto dokumentu. 2. Účastník chápe, že není povinen si kupovat či pronajímat vozidlo. Pokud si Účastník koupí či pronajme vozidlo, pak bere na vědomí, že bude vždy osobně zodpovědný za úhradu všech kupních či nájemních cen a/nebo případných jiných částek souvisejících s koupí či pronájmem vozidla. Účastník dále chápe, že společnost SevenPoint2 : (a) se nebude podílet na jednání ohledně Účastníkovy koupě či pronájmu vozidla; (b) nebude podepisovat (jménem nikoho) kupní či nájemní smlouvu, ani žádný jiný dokument související s Účastníkovou koupí či pronájmem vozidla; nebo (c) nebude nijak zodpovídat za finanční či jiné závazky související s Účastníkovo koupí či pronájmem vozidla. Jediným závazkem společnosti SevenPoint2 ohledně Účastníkovy koupě či pronájmu vozidla bude vyplácet Účastníkovi bonusy přímo Účastníkovi v částkách a lhůtách, které jsou popsány v Pokynech k programu. 3. Účastník si přečetl a zcela porozuměl významu a důsledkům Pokynů k programu a tohoto Prohlášení a projednal se svými právními a daňovými poradci případné otázky, které měl v souvislosti s Pokyny k programu či tímto Prohlášením a/nebo ekonomické, právní a daňové důsledky výše uvedeného. Podpis účastníka: Svědek:

5 Dodatek při vlastnění vozidla partnerem účastníka Níže podepsaná osoba je rodinným příslušníkem nebo partnerem ("Partner") výše podepsaného Člena společnosti SevenPoint2 ("Účastník") a sdílí s Účastníkem stejnou domácnost. Partner prohlašuje, že si svým jménem pořídil kvalifikační vozidlo, nebo prohlašuje, že zajistí platby za výše uvedeného Účastníka, který si obstaral kvalifikační vozidlo, a svým podpisem stvrzuje následující: 1. Jsem rodinným příslušníkem nebo partnerem výše podepsaného Člena společnosti SevenPoint2 a sdílím s Účastníkem stejnou domácnost. Pročetl/a jsem si a pochopil/a jsem výše uvedené pokyny k programu. 2. Ačkoliv prohlašuji, že jsem si pořídil/a schválené vozidlo svým jménem, nebo zajistila smlouvu schváleného vozidla za Účastníka, chápu, že nemám nárok na výplatu žádných bonusů ze strany společnosti SevenPoint2, a že pořízením schváleného vozidla, či zajištěním plateb za schválené vozidlo se stávám výlučně zodpovědným/zodpovědnou za veškeré podmínky smlouvy uzavřené mezi mnou a daným prodejcem. 3. Chápu, že pokud Účastník z jakéhokoliv důvodu přestane užívat pořízené vozidlo, pak bude s okamžitou platností ukončena výplata bonusů VOZIDLA uvedeného Účastníka a tato již nebude za žádných okolností obnovena. Podpis partnera účastníka: Svědek:

Za účelem kvalifikace do bonusového programu ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 musíte splnit následující požadavky:

Za účelem kvalifikace do bonusového programu ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 musíte splnit následující požadavky: Pokyny k bonusovému program ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 Popis programu Bonusový program ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 je motivační odměnou nabízenou Členům, kteří dosáhnou pozice

Více

Europe. Marketingový plán

Europe. Marketingový plán Europe Marketingový plán PRÉMIE Z PRVNÍCH NÁKUPŮ - NOVÍ OCHODNÍ PARTNEŘI Obchodní pozice Nové registrace Odměny z nových registrací * Týdenní * MO Měsíční ** PO Globální Partner ronz ilver ilver Elitní

Více

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami 1. DEDICATION s.r.o. IČ: 243 12 231 se sídlem Prokopova 156/11, 130 00,

Více

Aby se distributoři kvalifikovali na získání bonusu Lifestyle, musí dosáhnout postavení Sapphire nebo vyššího po dobu dvou po sobě jdoucích měsíců.

Aby se distributoři kvalifikovali na získání bonusu Lifestyle, musí dosáhnout postavení Sapphire nebo vyššího po dobu dvou po sobě jdoucích měsíců. Od roku 2008 nabízí společnost ORGANO svým distributorům něco, co není schopna nabídnout žádná jiná společnost: životní styl, který nemá nikde konkurenci. Životní styl OG to je svoboda, luxus a dosahování

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

FUTURENET. Marketingový plán nově od 05.08.2015

FUTURENET. Marketingový plán nově od 05.08.2015 FUTURENET Marketingový plán nově od 05.08.2015 2 Marketingový plán Obsah Start 10 možností výdělků: 1. Sociální Media Bonus 2. Nejlepší Sponzor Bonus 3. Multimediální Bonus 4. Odbyt Bonus 5. Přátelský

Více

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů Výpis královských bodů Vám nabízí níže uvedené informace, které mají význam pro Vaše podnikání Herbalife. Část 1 Část 2 Celkový čistý zisk / Souhrn plateb Zabezpečí Vám možnost rychle se přesvědčit o Vašich

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete financování bez navýšení nebo s dotovaným úročením.

Více

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

GDPR a informační memorandum jaké údaje o Vás zpracováváme a jak to děláme

GDPR a informační memorandum jaké údaje o Vás zpracováváme a jak to děláme GDPR a informační memorandum jaké údaje o Vás zpracováváme a jak to děláme Tento dokument poskytuje zákazníkům AB Auto Brejla s.r.o., Písnické zahrady 439, 142 00 Praha 4, IČO: 44265778 (dále AB Auto Brejla)

Více

Smlouva o investičním zprostředkování

Smlouva o investičním zprostředkování Smlouva o investičním zprostředkování Jméno a příjmení/firma: Rodné číslo/ič: Bydliště/Sídlo: Číslo OP/pasu: Telefon/fax: Email: Bankovní spojení: Jednající: Dále jen Zákazník a Investiční zprostředkovatel:

Více

Téma VI.2.1 Domácnost, rodina a finance 12. Nákup automobilu na leasing. Mgr. Zuzana Válková

Téma VI.2.1 Domácnost, rodina a finance 12. Nákup automobilu na leasing. Mgr. Zuzana Válková Téma VI.2.1 Domácnost, rodina a finance 12. Nákup automobilu na leasing Mgr. Zuzana Válková Leasing - definice Toužíte po novém nebo ojetém automobilu, ale nemáme na jeho pořízení dostatek peněz? Jednou

Více

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING CITROËN FINANCIAL SERVICES FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING NOVÉ I OJETÉ VOZY FYZICKÉ I PRÁVNICKÉ OSOBY psa_leaflet_a5_long_citroen_final3.indd 1 7.6.2011 14:18:34 CITROËN FINANCIAL

Více

VW POLO OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K VW POLO

VW POLO OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K VW POLO VW POLO OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K VW POLO Obsah I. Můžu si Polo koupit nebo pořídit na leasing? S 3 II. Můžu si Polo individuálně vybavit? S 3 III. Kolik vozidel Polo lze pořídit na leasing

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA 1. Kupující je povinen a oprávněn sám nebo se svými pracovníky a společníky používat koupený SW JÍDELNA pro svoji osobní resp. firemní potřebu výhradně dle

Více

WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ

WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ WOR(l)D, JE BUDOUCNOST Naši partneři jsou středem naší pozornosti. Vážíme si vás a proto

Více

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ 1. Seznamte se s projektem Než se rozhodnete byt koupit, důkladně vás seznámíme s projektem i vlastním postupem prodeje. Zodpovíme všechny vaše dotazy,

Více

FUTURENET Marketingový plán

FUTURENET Marketingový plán FUTURENET Marketingový plán 1 2 Marketingový plán Obsah Start 13 možností výdělků: 3 1. Nejlepší Sponzor Bonus 2. Sociální Media Bonus 3. Multimediální Bonus 4. Odbyt Bonus 5. Přátelský Bonus 6. Odpovídající

Více

MOTTEM KLUBU JE ENJOY YOUR LIFE. VŠECHNY SLUŽBY JSOU ZAMĚŘENY NA ŽIVOTNÍ STYL A MYSLÍM, ŽE SI NAJDEŠ SVÉ OBLÍBENÉ PODNIKY. powered by A POKUD NE...

MOTTEM KLUBU JE ENJOY YOUR LIFE. VŠECHNY SLUŽBY JSOU ZAMĚŘENY NA ŽIVOTNÍ STYL A MYSLÍM, ŽE SI NAJDEŠ SVÉ OBLÍBENÉ PODNIKY. powered by A POKUD NE... MOTTEM KLUBU JE ENJOY YOUR LIFE. VŠECHNY SLUŽBY JSOU ZAMĚŘENY NA ŽIVOTNÍ STYL A MYSLÍM, ŽE SI NAJDEŠ SVÉ OBLÍBENÉ PODNIKY. A POKUD NE... KOMPENZAČNÍ PLÁN TYPY ČLENSTVÍ Podle Vaší pozice v klubu se stanovuje

Více

FOREVERGREEN K O M P E N Z A Č N Í P L Á N

FOREVERGREEN K O M P E N Z A Č N Í P L Á N FOREVERGREEN K O M P E N Z A Č N Í P L Á N FOREVERGREEN KOMPENZAČNÍ PLÁN Kompenzační plán ForeverGreen je jednoduchý a vyplácí jedinečných 62% na komisním objemu a přes 87% z objemu prvních objednávek.

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015 č.j.: 361/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 338 ze dne 27.05.2015 Pronájem garážového stání č. 27.25, Sabinova 8/278, Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1.

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í :. resp. manželé :... a.. datum narození/r.č.:... bytem:.. (dále jen převodce, resp. převodci ) na straně jedné a Pan/í :.... resp. manželé :... a. datum narození/r.č.:.....

Více

Váš mistrovský. Plán Na Úspěch KOMPENZAČNÍ PLÁN

Váš mistrovský. Plán Na Úspěch KOMPENZAČNÍ PLÁN Váš mistrovský Plán Na Úspěch KOMPENZAČNÍ PLÁN VÁŠ MISTROVSKÝ PLÁN NA ÚSPĚCH ZAČÍNÁME Zda si chcete přivydělat pár stovek dolarů měsíčně nebo si přejete velký 5, 6 nebo 7 místný reziduální příjem, který

Více

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo

Více

Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník)

Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Smluvní strany: Objednatel: Mateřská škola a Speciálně pedagogické centrum

Více

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam:

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam: PODMÍNKY PRONÁJMU MANIPULAČNÍ TECHNIKY společnosti Simple Lift s.r.o., sídlem Kšírova 497/122, Horní Heršpice, 619 00 Brno, IČO 04352246, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně

Více

Kupní smlouva. na straně jedné (dále jen kupující ) na straně druhé (dále jen prodávající )

Kupní smlouva. na straně jedné (dále jen kupující ) na straně druhé (dále jen prodávající ) Kupní smlouva Zadavatel: Správa Národního parku a Chráněné krajinné oblasti Šumava, příspěvková organizace Sídlo:. máje 60, Vimperk, PSČ 85 0 IČ: 00587 DIČ: CZ00587 Statutární PhDr. Jan Stráský ředitel

Více

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné získání auta na družstevní

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

Kupní smlouva č. XXXXX uzavřená dle 409 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění,

Kupní smlouva č. XXXXX uzavřená dle 409 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, Kupní smlouva č. XXXXX uzavřená dle 409 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, mezi 1. Budget machines s.r.o. se sídlem Chotěšovská 680/1, 190 00 Praha 9 IČ: 24259292 zapsaná

Více

Nájemní smlouva. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Harviton Industrias s.r.o., IČ , místo podnikání Oldřichova 247/5, Praha 2

Nájemní smlouva. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Harviton Industrias s.r.o., IČ , místo podnikání Oldřichova 247/5, Praha 2 Nájemní smlouva Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Harviton Industrias s.r.o., IČ 03187632, místo podnikání Oldřichova 247/5, Praha 2 a dále jako,,pronajímatel'' na straně jedné 2...., r.č./ič:...

Více

Your Future Now je regionální evropský pobídkový program, který je

Your Future Now je regionální evropský pobídkový program, který je Your Future Now je regionální evropský pobídkový program, který je určen výhradně pro region EMEA. Oceňujeme usilovnou práci a odhodlání, s jakým se věnujete svému podnikání OG a s nadšením vás odměňujeme

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete z dvou typů financování a dotovaným úročením.

Více

Motivační programy Firmy Dr. Nona International, Ltd. pro rok 2013

Motivační programy Firmy Dr. Nona International, Ltd. pro rok 2013 Motivační programy Firmy Dr. Nona International, Ltd. pro rok 2013 I. PODPORA NIŽŠÍCH STATUSŮ Konzultantský bonus S přáteli je cesta kratší! Pociťte sílu síťového marketingu hned na začátku cesty! Využijte

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 123/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 103 ze dne 17.02.2016 Pronájem nebytového prostoru v budově Vinohradská 176/1513, Praha 3 firmě Ortopedie Praha 3 s.r.o. Rada městské

Více

Dohoda s koncovým uživatelem o používání software.

Dohoda s koncovým uživatelem o používání software. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Před stáhnutím, instalací, kopírováním anebo použitím si pozorně přečtěte níže uvedené podmínky používání produktu. INSTALACÍ, STÁHNUTÍM, KOPÍROVÁNÍM ANEBO POUŽITÍM SOFTWARE VYJADŘUJETE

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 532 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 532 ze dne č.j.: 585/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 532 ze dne 20.07.2016 Výběr dodavatele na vypracování studie k akci "Úprava veřejného prostoru - Koněvova, Pod Lipami, Osiková,

Více

První revshare světový program na sociální platformě.

První revshare světový program na sociální platformě. První revshare světový program na sociální platformě. Nápad na FutureNet 2012 Start FutureNet 2014 Nový vzhled stránek 2015 FUTUREADPRO START DUBEN 2016 REKLAMA ONLINE - POTENCIÁL Online reklamní trh roste

Více

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Zde je plné znění smlouvy: Pronajímatel: Domažlické městské lesy spol. s r.o. Tyršova 611, 344 01 Domažlice IČO: 26322994 a nájemce: a Trvalý pobyt: Číslo občanského průkazu:..

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

1.3. Pořadatel je poskytovatelem ceny ve smyslu ve smyslu 1780 českého občanského zákoníku.

1.3. Pořadatel je poskytovatelem ceny ve smyslu ve smyslu 1780 českého občanského zákoníku. PRAVIDLA SOUTĚŽE Spotřebitelská soutěž - léto 2014 I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Pořadatelem soutěže Spotřebitelská soutěž - léto 2014, dále uváděné jako Soutěž, je Publicis Sp. z o.o. se sídlem ve Varšavě

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU. čl.1. Odměny volených orgánů SVJ

VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU. čl.1. Odměny volených orgánů SVJ VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU čl.1 Odměny volených orgánů SVJ 1) Náklady na odměny volených orgánů SVJ jsou hrazeny ze záloh vlastníků a to podílem určeným stanovami. 2) Jednotliví členové volených orgánů mají

Více

Obchodní podmínky 1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele

Obchodní podmínky 1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele Obchodní podmínky Zaplacením objednávky on line kurzu Jsi značka souhlasí uživatel s níže uvedenými podmínkami a zavazuje se dodržovat pravidla v nich uvedená. 1. Obecná ustanovení 1.1. Poskytovatelem

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Marie Smetanová Most dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: AUREAS s.r.o. IČ: 06555802; spisová značka:

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli/y EURODRAŽBY.CZ a.s. se sídlem: Praha 8, Čimická 780/61, PSČ 181 00 IČ: 29135419 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Dohoda o složení základní zálohy na koupi bytové jednotky

Dohoda o složení základní zálohy na koupi bytové jednotky Dohoda o složení základní zálohy na koupi bytové jednotky číslo smlouvy: SLÁDEK GROUP, a.s. se sídlem Benešov, Jana Nohy 1441,PSČ 256 01 IČ: 46356886, DIČ: CZ46356886 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Obec Velká Kraš jako provozovatel koupaliště ve Velké Kraši zastoupená : Vlastou Kočí, starostkou

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů 1. KDO JSME A NA KOHO SE MŮŽETE OBRACET VE VĚCECH OCHRANY VAŠEHO SOUKROMÍ Vaše osobní údaje, které nám poskytnete za níže uvedenými účely, jsou zpracovávány naší společností

Více

Stavební bytové družstvo Plzeň - sever

Stavební bytové družstvo Plzeň - sever Stavební bytové družstvo Plzeň - sever SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU pan(í) manžel(ka) (dále jen převodce ) na straně jedné a pan(í) manžel(ka) (dále jen nabyvatel ) na straně druhé uzavřeli níže

Více

Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací

Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací Obsah 1. Pravidla používání Rezervačního systému...2 1.1. Registrace do RS...2 1.1.1. Registrace klubových členů...2 1.1.2.

Více

Obchodní podmínky. Obsah: 1.Obecná ustanovení. 2.Objednávka. 3.Cena zboží, pokuty, faktury. 4.Forma platby. 5.Způsob platby. 6.

Obchodní podmínky. Obsah: 1.Obecná ustanovení. 2.Objednávka. 3.Cena zboží, pokuty, faktury. 4.Forma platby. 5.Způsob platby. 6. Obchodní podmínky Obsah: 1.Obecná ustanovení 2.Objednávka 3.Cena zboží, pokuty, faktury 4.Forma platby 5.Způsob platby 6.Zabezpečení 7.Dodací podmínky 8.Garance 9.Odstoupení od smlouvy 10.Odpovědnost za

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely v souladu s ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, níže uvedené smluvní strany: Prodávající:

Více

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y Marketingový plán

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y Marketingový plán Plan Marketingowy Marketingový plán Marketingový plán 1. Sociální Média Bonus 2. Multimediální Bonus 3. Prodejní Bonus 4. Inzerentní prodejní Bonus 5. Přátelský Bonus 6. Odpovídající Bonus 7. Vedoucí Bonus

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vzdělávání zaměstnanců STAFIKO stav, s.r.o. Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.01446 Název zakázky: Zvýšení kvalifikace, odbornosti a dovednosti zaměstnanců Výběrové řízení

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY vydané ve smyslu 273 obchodního zákoníku

OBCHODNÍ PODMÍNKY vydané ve smyslu 273 obchodního zákoníku OBCHODNÍ PODMÍNKY vydané ve smyslu 273 obchodního zákoníku Prodávající: SAMPRO, s.r.o. Zapsaná v obchodním rejstříku v Hradci Králové, oddíl C, vložka 21507 Zastoupena: Pavlem Krajčírem jednatelem společnosti

Více

Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx

Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx Přehled výhod Následující dokument obsahuje přehled služeb a zvýhodnění, které Vám nabízíme v souvislosti

Více

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb.

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. PAPKON s.r.o. Cihelná ulice 776, Štětí 411 08 IČO :62739760 DIČ : CZ62739760

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

Smluvní strany: název organizace, spolku se sídlem. zastoupené.. IČ:.. č. účtu: dále jen příjemce na straně druhé

Smluvní strany: název organizace, spolku se sídlem. zastoupené.. IČ:.. č. účtu: dále jen příjemce na straně druhé Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z Programu pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Jablonné v Podještědí na podporu sportu a tělovýchovy pro rok 2017 Smluvní strany: Město Jablonné v Podještědí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: se sídlem: Mírové náměstí 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 75082136 DIČ: CZ75082136 (není plátcem DPH) zastoupená: Ing. Jiřím Šulcem, předsedou Regionální rady bankovní spojení: Česká spořitelna,

Více

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku http:// SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku Smluvní strany Společnost:, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Mírová

Více

Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky. Kampaň v rozhlase

Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky. Kampaň v rozhlase VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Pro zakázku malého rozsahu na služby zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, s názvem: Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky

Více

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC?

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? E-shop s ekopalivy BIOMAC najdete na adrese https://eshop.biomac.cz 1 REGISTRACE/PŘIHLÁŠENÍ ZÁKAZNÍKA Máte dvě možnosti nákupu 1. Registrovaný zákazník Díky registraci

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli/y EURODRAŽBY.CZ a.s. se sídlem: Praha 8, Čimická 780/61, PSČ 181 00 IČ: 29135419 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU ------------------------------------------------------------------------ Pan/í: /jméno a příjmení u manželů obou/ Datum nar.: Nová adresa: (dále jen převodce na straně

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva ) mezi: Thomayerova nemocnice Se sídlem: Vídeňská 800, 140 59 Praha

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

Č. 71/2016 NSV/3003/2016

Č. 71/2016 NSV/3003/2016 Nájemní smlouva Č. 71/2016 NSV/3003/2016 1. Město Česká Lípa zastoupené starostkou města Mgr. Romanou Žateckou se sídlem nám. T.G.Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428, DIČ:CZ00260428 Bankovní spojení:

Více

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB Příloha č. 2 OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB Tyto obecné podmínky jsou vydány společností Bestsport Arena a.s., se sídlem Českomoravská 2345/17, Praha 9 Libeň, s ohledem na Předpis č.

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s.

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. (účinné od 01/01/2017) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Licenční podmínky společnosti truconnexion, a.s., IČO: 25130331, se sídlem: Kosmonosy, Boleslavská 199, PSČ 29306

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor

Smlouva o nájmu nebytových prostor Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřena v souladu s ustanovením 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor,

Více

NÁKUPY NA SPLÁTKY. Obsah:

NÁKUPY NA SPLÁTKY. Obsah: NÁKUPY NA SPLÁTKY Obsah: > O nákupu na splátky > Výhody nákupu na splátky > Nákup na splátky je snadný, zabere vám pár minut > Podmínky pro získání úvěru a potřebné doklady > Pojištění schopnosti splácet

Více

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz.

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz. Obchodní podmínky Firma a fakturační adresa MUDr. Miroslava Muchová Gruzínská 515/9 625 00 Brno Česká republika IČ: 02991128 Číslo účtu: 2200596290/2010 FIO banka V případě registrace a nákupu na těchto

Více

Minimální doba nájmu u finančního leasingu hmotného majetku podle doby uzavření smlouvy

Minimální doba nájmu u finančního leasingu hmotného majetku podle doby uzavření smlouvy Minimální doba nájmu u finančního leasingu hmotného majetku podle doby uzavření smlouvy Smlouva o finančním leasingu byla uzavřena v době od 1. 1. 2008 do 31. 3. 2009 Zákonem o stabilizaci veřejných rozpočtů

Více

Kupní smlouva na byt. Upozornění: Tato smlouva bude brzy aktualizována na základě novely Občanského zákoníku. Děkujeme za pochopení.

Kupní smlouva na byt. Upozornění: Tato smlouva bude brzy aktualizována na základě novely Občanského zákoníku. Děkujeme za pochopení. Kupní smlouva na byt 0. SMLUVNÍ STRANY Jméno (doplňte), r. č. (doplňte), bytem v (doplňte), (dále jen Prodávající ) Upozornění: Tato smlouva bude brzy aktualizována na základě novely Občanského zákoníku.

Více

Marketingový plán společnosti Winalite International pro zahraniční trhy

Marketingový plán společnosti Winalite International pro zahraniční trhy Marketingový plán společnosti Winalite International pro zahraniční trhy 1. Způsoby vstupu do firmy Revidovaná verze z června 2011 Noví distributoři si mohou vybrat každou ze čtyř pozic / statusů: Stříbrný

Více

FRP cvičení Leasing

FRP cvičení Leasing FRP 3. 4. cvičení Leasing Slovo "leasing" bylo převzato do české terminologie z anglického slova, které v překladu znamená "pronájem". Jedná se o obchodní operaci leasingového pronajímatele (leasingová

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/xxx/2015

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/xxx/2015 Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/xxx/2015 Smluvní strany: Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Číslo: CZ.04.1.03/1.1.15.3/0046 Název programu: (JPD 3, OP RLZ,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva )

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH ( Rámcová smlouva ) uzavřená mezi Different money s.r.o., se sídlem Praha 6, Dejvice, Evropská 2690/17, PSČ 160 00, IČO:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ )

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) PODNÁJEMNÍ SMLOUVA mezi uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) společností Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem: Olšanská 2666/7, 130 00 Praha 3 IČO:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ):

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ): Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 409 zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku v platném znění I. Smluvní strany 1.1. Fakultní nemocnice Olomouc se sídlem: I. P. Pavlova 185/6, 779 00 Olomouc Nová

Více

založená rozhodnutím Dozorčí rady ze dne 23. srpna 2018

založená rozhodnutím Dozorčí rady ze dne 23. srpna 2018 INFORMATIVNÍ PŘEKLAD Z ANGLICKÉHO JAZYKA V PŘÍPADĚ ROZPORU JE ROZHODUJÍCÍ ANGLICKÉ ZNĚNÍ MONETA MONEY BANK, A.S. PRAVIDLA UPRAVUJÍCÍ POVINNOST K DRŽENÍ AKCIÍ založená rozhodnutím Dozorčí rady ze dne 23.

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Stavební bytové družstvo Chomutov, IČ: 00041955; DIČ CZ00041955 se sídlem v Chomutově, ul. Husova 2079, PSČ 430 03, zapsané dne 4.6.1963 do obchodního rejstříku vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem

Více