398/2 KN - vodní nádrž 363PK, 398/6 KN - odtok 326PK, 357PK, 2461/5KN, 358PK, 398/7KN -přítok. obec Mšecké Žehrovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "398/2 KN - vodní nádrž 363PK, 398/6 KN - odtok 326PK, 357PK, 2461/5KN, 358PK, 398/7KN -přítok. obec Mšecké Žehrovice"

Transkript

1 TP A Technická pomoc pro opravu/údržbu Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje stavby a stavebníka Název stavby: Oprava a odbahnění požární nádrže Krupá, p.p.č. 398/2 Název toku: není na toku Hydrologické pořadí: Kraj: Okres: Obec: Katastrální území: p.p.č.: Středočeský Rakovník Krupá Krupá 398/2 KN - vodní nádrž 363PK, 398/6 KN - odtok 326PK, 357PK, 2461/5KN, 358PK, 398/7KN -přítok Správce povodí: Investor: Povodí Vltavy, s.p., Praha obec Mšecké Žehrovice Projektant: Ing. Jiří Kubelka Třeskonice Žatec Tel , kubelkaj@seznam.cz ČKAIT A.2 Základní údaje A.2.1 A.2.2 A.2.3 Základní údaje charakterizující stavbu a její budoucí provoz Zájmové území se nachází JV okraji obce Krupá (RA) v lokalitě příjezdové cesty k FVE nad železniční tratí. Příjezd k lokalitě je po místních nezpevněných komunikacích. Údaje o současném využití a zastavěnosti území, pozemků V současné době jsou pozemky využívány jako vodní plocha, ostatní plocha a orná půda. Přehled uživatelů a provozovatelů Uživatelem i provozovatelem je investor.

2 A.2.4 k.ú. p.p.č. výměra parcely m2 Údaje o majetkoprávních vztazích vlastník Typ parcely druh pozemku Krupá 398/2 323 Obec Krupá nádrž KN Vodní plocha SJM Fric Jiří a Libuše, Pražská 2253, Rakovník přítok Ton Marek, Krupá 54 přítok PK 2461/ Obec Krupá přítok KN komunikace Ton Marek, Krupá 54 přítok PK 398/7 155 Obec Krupá přítok KN Ostatní plocha 398/6 135 Obec Krupá odtok KN Ostatní plocha Sviták Patrik, Betlémská 267/9, Praha Staré Město odtok PK PK Celkem A.3 Přehled průzkumných prací a informace o napojení na dopravní a technickou infrastrukturu. A.3.1 A.3.2 A.3.3 Geodetické zaměření Geodetické zaměření bylo provedeno v systému JTSK, výškově v Balt p.v.- Mapové podklady Základní vodohospodářská mapa 1:10.000, mapa KN 1:2.880, Přehled všech provedených průzkumů Historický a archivní průzkum Nebyly nalezeny žádné historické podklady, byl použit Pasport vodního díla II/2017 Stavebně technický průzkum Stavebně technický průzkum nebyl proveden projektantem. Byly převzaty podklady dodané investorem (jednoduchá technická zpráva a výkaz výměr). Dle sdělení investora je v maximální možné míře, s omezeními vyplývajícími z nemožnosti prohlídky pod povrchem terénu, zpracován záměr opravy MVN. Signální informace o nepřítomnosti podzemních sítí byly převzaty z reference investora. A.3.4 Základní informace o napojení na dopravní a technickou infrastrukturu Stavba nebude napojena místní infrastrukturu.

3 A.4 Informace o dodržení obecných požadavků na výstavbu Stavbu musí provádět osoba autorizovaná pro vodohospodářské stavby, specializace pro stavby hydrotechnické. Technologie výstavby musí odpovídat doporučením TNV, při dodržení všech podmínek BOZP. A.5 Údaje o splnění podmínek regulačního plánu, územního rozhodnutí a orgánů dotčených stavbou A.5.1 Údaje o splnění podmínek regulačního plánu Stavba nemá regulačním plánem určeny žádné podmínky. A.5.2 A.5.3 Informace o splnění podmínek uvedených v územním rozhodnutí Jedná se o historickou stavbu, která je opravována ve stávajících, nebo obdobných technických parametrech. Informace o splnění dalších požadavků orgánů dotčených stavbou Veškeré případné požadavky budou splněny k ohlášení o ukončení stavby. A.6 Související a podmiňující stavby, věcné a časové vazby a jiná opatření v dotčeném území Musí být respektována max. hladina vodní plochy nádrže. A.7 Předpokládané lhůty výstavby, popis postupu výstavby A.7.1 Předpokládané lhůty výstavby, zkušební provoz Předpokládaný termín výstavby je 4/ /2017. Stavba bude provedena v jedné etapě. A.7.2 Stručný popis postupu výstavby, uvádění do provozu Výkop, položení potrubí, zához zeminou, vyčištění nádrže, odvoz sedimentů, oprava zábradlí, vyčištění přívodního potrubí, rekonstrukce stavidla, terénní úpravy.

4 A.9 Výchozí podklady, přehled B Souhrnná technická zpráva B.1 Architektonické a stavebně technické řešení B.1.1 Zhodnocení staveniště B Současný stav staveniště, konstrukcí Přístup na staveniště bude z komunikace v majetku obce, dále po poli. B B.1.2 B.1.3 B B B B Výsledky stavebně historického průzkumu K lokalitě nebyly dohledány žádné záznamy o historických stavbách, nebo důlní činnosti. Urbanistické a architektonické řešení stavby Pozemní stavba Popis technického řešení stavby Zdůvodnění navrhovaného řešení stavby Technické řešení stavby bylo investorem zvoleno s ohledem na trvanlivost, cenu a vzhled jako pro něj nejvhodnější. Popis koncepce technického řešení Koncepce technického řešení je rekonstrukce trasy výpusti s jednoduchým výpustním objektem, odbahnění nádrže, oprava stavebních prvků, rekonstrukce stavidla. Stavba bude mít minimální nároky na dočasný zábor pozemku při provádění stavby. Jednotlivé části jsou řešeny v části zjednodušených výkresových dokumentací. Technologická zařízení Stavba nebude vybavena žádným technologickým zařízením Protokol o určení vnějších vlivů Vzhledem k charakteru stavby nebude protokol zpracováván.

5 B.1.4 B.1.5 B.1.6 Vyhodnocení průzkumu a měření, zpracování výsledků do projektové dokumentace Údaje o podkladech pro vytýčení stavby, geodetický polohový a výškový systém Polohové vytýčení stavby bude prováděno, provede se fixace stávajících pevných bodů. Výškopis bude odečten z fix bodu, který bude zřízen v blízkosti stavby. Seznam provozních souborů a stavebních objektů Pouze základní předmět PD B.2 Mechanická odolnost stavby Vzhledem k navrženým materiálům budou mít konstrukce běžnou odolnost před působením klimatických jevů. B.3 Požární bezpečnost Stavba nepředstavuje žádné požární riziko B.3.1 B.3.2 B.3.3 B.3.4 B.3.5 Zachování nosnosti a stability po určitou dobu Omezení rozvoje a šíření ohně a kouře ve stavbě Omezení šíření požáru na sousední stavbu Umožnění evakuace osob Umožnění bezpečného zásahu jednotek požární ochrany Nádrž není prioritně určena pro odběr požární vody.

6 B.4 Životní prostředí B.4.1 Vliv stavby na životní prostředí po dobu výstavby Po dobu výstavby bude bezprostřední okolí zatíženo zvýšeným hlukem. B.4.2 B Vliv stavby na životní prostředí a okolní pozemky Stavba nebude mít v budoucnu negativní vliv na ŽP, vliv na okolí se oproti stávajícímu stavu nezhorší. Ochrana ŽP před negativními účinky po dokončení stavby Po dokončení stavby nebude zapotřebí provádět žádnou ochranu před jejími negativními účinky.

7 B.5 Bezpečnost práce, ochrana zdraví, hygienické požadavky B.5.1 Podmínky po dobu výstavby je zpracováno v příloze E.1, kapitola 1.9 B.5.2 Podmínky BOZP po ukončení stavby Budou zapracovány do MPŘ, pokud bude vyžadován. B.6 Ochrana proti hluku Není zapotřebí přijímat opatření k ochraně proti hluku. B.7 Úspora energie a ochrana tepla B.8 Řešení přístupu a užívání stavby osobami s omezenou schopností pohybu a orientace B.9 Ochrana stavby před škodlivými vlivy vnějšího prostředí B.9.1 Agresivita prostředí (radon, agresivní podzemní voda) Radonový průzkum nebyl, vzhledem k charakteru stavby, prováděn. B.9.2 Seismicita, poddolovaná území, svážná území Lokalita se nenachází v žádném z území, kterého by se týkaly zvláštní podmínky pro zakládání a provozování stavby. B.10 Ochrana obyvatelstva Stavba nebude mít z tohoto hlediska negativní, nebo zhoršující vliv B.11 Inženýrské sítě a napojení na technickou infrastrukturu Stavba je a bude napojena na inženýrské sítě, resp. na technickou infrastrukturu uliční dešťové kanalizace. B.11.1 B.11.2 B B Napojení na dopravní systém, řešení dopravy Stavba bude přístupná z veřejné komunikace Terénní a sadové úpravy Terénní úpravy Terénní úpravy budou spočívat v doplnění zeminy, urovnání pláně a osetí travní směsí. Likvidace porostů, sadové úpravy Nebude prováděna likvidace žádného porostu, pro provedení prací postačí vyvětvení části stromové vegetace, tak aby nedocházelo k lámání větví mechanizací.

8 B.11.3 B B B B.11.4 B.11.5 B B B B.11.6 B.11.7 B.11.8 Odvodnění území včetně zneškodňování odpadních vod Odvedení srážkových vod. Srážkové vody budou odvedeny spolu s podzemními vodami odpadním systémem nádrží. Zneškodnění odpadních vod, odpadní vody se zde nevyskytují. Podzemní voda Podzemní voda není předmětem řešení PD, její přítok během stavby bude řešen výkopem směrem od rybníku, případně jímkováním a čerpáním. Zásobování pitnou a provozní vodou Zásobování energiemi Rozvod elektrické energie Teplo a palivo Ostatní energie Veřejné osvětlení Elektronické komunikace Přeložky podzemních a nadzemních vedení Nejsou zapotřebí. B.12 Výrobní a nevýrobní technologická zařízení Stavba nebude mít výrobní ani nevýrobní technologická zařízení

9 C Situace a koncepční schémata C.1 Koordinační situace (1:500 až 1:5000) C.2 Přehledná situace (1:5000 až 1:50000)

10 D Dokladová část D.1 Stanoviska, posudky a výsledky jednání - příloha D.1.2 Přehled dotčených pozemků - příloha Seznam dotčených pozemků Stavba 454/4, 456/2, 456/11 Katastrální situace s vyznačením dotčených pozemků KN 398/7 PK 326 PK 357 PK 358 KN 2461/5 D.2 Průkaz energetické náročnosti budovy podle zákona o hospodaření s energií D.3 Průzkumné práce Byl proveden historický a stavební průzkum stávajícího území (provedl investor).

11 E Zásady organizace výstavby E.1 Technická zpráva POV 1 Údaje o staveništi 1.1 Charakteristika staveniště Rozsah a stav staveniště Staveniště je vymezeno stávajícím obvodem průběhem trasy trubního vedení, pro provádění stavby není zapotřebí zasahovat do okolních pozemků Předpokládané úpravy staveniště, oplocení Úprava staveniště bude spočívat v úpravě terénu, poté budou veškeré práce probíhat uvnitř pozemků, do tělesa komunikace není zapotřebí zasahovat. Se zřízením oplocení staveniště se neuvažuje Trvalé deponie a mezideponie Se zřízením deponií a mezideponií se uvažuje v prostoru staveniště, nebo v jeho nejbližším okolí. Veškeré uvažované pozemky jsou v majetku investora Příjezdy a přístupy na staveniště Příjezd a přístup na staveniště je z veřejné komunikace, dále po přilehlém pozemku. 1.2 Významné sítě technické infrastruktury budované pro potřeby zařízení staveniště Nebudou zřizovány. 1.3 Napojení staveniště na zdroje vody, elektřiny, odvodnění staveniště Nebude zřizováno, případně si je zhotovitel zřídí v rámci zařízení staveniště dle svých potřeb a zvyklostí. 1.4 Úpravy z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví třetích osob, včetně nutných úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace Stavba svým charakterem není uzpůsobena pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace. 1.5 Uspořádání a bezpečnost staveniště z hlediska ochrany veřejných zájmů Stavba svým uspořádáním nebude představovat nebezpečí z hlediska ochrany veřejného zájmu. 1.6 Řešení zařízení staveniště včetně využití nových a stávajících objektů Zařízení staveniště bude řešeno hygienickým boxem, případně i buňkou pro zaměstnance. 1.7 Popis staveb zařízení staveniště vyžadujících ohlášení Stavba se nachází v intravilánu obce, případný zábor obecních pozemků je v zájmu investora, který je současně vlastníkem pozemků. K případnému zařízení staveniště nebude potřeba ohlášení.

12 1.8 Stanovení podmínek pro provádění stavby z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví Nařízení vlády č. 495/2001 Sb. (poskytování ochranných pomůcek) Nařízení vlády č.361/2003 Sb. (stanovení podmínek BOZP) Vyhláška č. 341/2002 Sb. (podm. provozu vozidel na poz.komunikacích) Vyhláška č. 447/2002 Sb. (hlášení závažných událostí, nehod a úrazů) Zákon č. 174/1968 Sb. ( o státním a odborném dozoru) Zákon č. 309/2006 Sb. ( o dalších požadavcích na BOZP ) Zákon č. 251/2005 Sb. ( o inspekci práce) Vyhl. č. 398/2009 Sb. 1.9 Podmínky pro ochranu životního prostředí při výstavbě Při provádění stavby nesmí dojít k havarijnímu znečištění povrchových ani podzemních vod, zvláště ne ropnými látkami. K ohrožení stromové, nebo keřové vegetace, dojde. Je třeba eliminovat poškození kořenových systémů, odírání kůry stromů a lámání větví. 2 Podmínky a nároky na provádění stavby 2.1 Lhůty výstavby Předpokládaná doba výstavby je max. 50 dní. 2.2 Časový postup výstavby: Výkopové práce 8 dní Stavební práce 42 dny E.2 Výkresová část POV příloha Celková situace, hranice staveniště, zařízení staveniště Situace napojovacích bodů, vjezdů a odvodnění: příloha

13 F Dokumentace stavebních objektů a provozních souborů F.1 Pozemní stavební objekty!!! Dle sdělení investora se v lokalitě nenacházejí podzemnítě správců veřejné infrastruktury!!! Přebytky z výkopu budou rozprostřeny v okolí výkopku, osetí travní směsí, bude provedeno v pruhu cca 2m. Hutnění zásypu výkopku zeminou povrstvách 0,3m na min. 93%PS F.1.1 Seznam stavebních objektů zahrnutých v části F.1 Stavba se nečlení na stavební objekty. Technická zpráva, níže uvedená, je dodaná investorem. Z TZ se odvíjí rozpočtová část, taktéž dodaná investorem. Na základě těchto podkladů byla dopracována zjednodušená dokumentace k ohlášení stavby. Projektant nenese rozpočtovou odpovědnost. Dodatek k TZ: Pro účely dotačního titulu, byla následně doplněna geodetická zaměření sedimentu v nádrži a provedení rozborů sedimentu a půdního pozadí. Oprava a odbahnění požární nádrže v obci Krupá Požární nádrž se nachází na pozemku p.č. 398/2 k.ú. Krupá. Její břehy a dno jsou zpevněny panely, které jsou v dobrém stavu a s jejich opravou ani výměnou se nepočítá. Po obvodu nádrže je do betonové nadezdívky osazeno zábradlí z ocelových trubek, které je též v dobrém stavu, a v rámci opravy nádrže bude pouze odstraněn starý nátěr a proveden nový (1x základní + 2x vrchní). Nádrž je zanesena sedimentem o průměrné výšce 50 cm. Nános bude z nádrže odstraněn pomocí nakladače, který bude do nádrže spuštěn pomocí jeřábu (nádrž nemá vybudovaný vjezd), a nákladními vozidly bude nános vyvezen do vzdálenosti cca 3 km. Zaoblené rohy nádrže jsou tvořeny betonovým opevněním, které je značně narušené. Proto bude betonové opevnění z rohů vybouráno a nahrazeno novým. Požární nádrž je napájena z okolo tekoucího Krupského potoka pomocí rozdělovacího objektu, který je dnes již zcela nefunkční, a nátokového potrubí (betonové trouby DN 300) o délce 30 m, které je značně zanesené naplaveninami z potoka. V rámci stavby bude vybudován nový rozdělovací objekt s dubovými hradítky, jejichž pomocí bude možné regulovat přítok vody do nádrže. Dále bude vyčištěno nátokové potrubí. Odpad z rybníka je tvořen v hrázi zapuštěným betonovým dvoudlužovým požerákem s odpadním potrubím (betonové trouby DN 300). Odpadní potrubí je uloženo cca 60 cm nade dnem nádrže, takže nádrž se nedá zcela vypustit a bude nutné ji před opravou vyčerpat. Požerák je v dobrém stavu a bude pouze povrchové upraven a opatřen novými dubovými dlužemi. Odpadní potrubí je zaneseno splaveninami. Navíc nad ním rostou náletové křoviny, proto je pravděpodobné, že potrubí bude ve spojích prorostlé kořeny. Z těchto důvodů je počítáno, že v rámci stavby bude odpadní potrubí v celé délce (12 m) odstraněno a nahrazeno novým (betonové trouby DN 300). V rámci stavby bude nutné z hlediska správné funkce požární nádrže opravit též koryto Krupského potoka a pročistit propustek pod místní komunikací. Začátek úpravy potoka je počítán ve vzdálenosti 40 m nad propustkem místní nezpevněné komunikace a konec úpravy 7 m pod výústním objektem z nádrže do potoka. Celková délka zamýšlené úpravy potoka činí 90 m. Úprava koryta bude spočívat v odstranění nánosu, v opevnění břehu a dna koryta při vyústění požární nádrže (délka úseku 3 m) a břehů a dna 5m nad a 5 m pod propustkem dlažbou z lomového kamene. Propustek o délce 5 m je tvořen jednou středovou řadou betonových trub DN 800 a dvěma krajními řadami betonových trub DN 500. V současné době je zcela zanesen splaveninami a voda jím pouze prosakuje. Proto budou splaveniny odstraněny. S jinou úpravou se nepočítá.

14 Při stavbě se nepočítá s kácením stromů, budou pouze odstraněny náletové křoviny, které narušují rozdělovací objekt a odpadní potrubí nádrže. Rozpočet je sestaven v době, kdy je nádrž napuštěná a není proto možné zcela posoudit poškození panelů, které tvoří opevnění břehů a dna. Proto je nutné kalkulovat s možným navýšením rozpočtových nákladů o 5%. Výpočet kapacitního otvoru pro dodržení MZP = Q330d

15

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu.

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. B. Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení : a) zhodnocení staveniště, u změny dokončené stavby též vyhodnocení současného stavu konstrukcí, stavebně historický

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ Identifikace stavby Účel stavby : REKONSTRUKCE VÝTAHU v objektu MěÚ Třebíč Místo stavby: Kraj: Charakter stavby: Stupeň: Investor: Projektant:

Více

OPRAVA A ODBAHNĚNÍ RYBNÍKA ŠEJBA

OPRAVA A ODBAHNĚNÍ RYBNÍKA ŠEJBA OPRAVA A ODBAHNĚNÍ RYBNÍKA ŠEJBA k.ú. Vojkovice u Židlochovic Dokumentace pro stavební povolení A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva Datum: 04/2011 Vypracoval: Bc. Dagmar Kabelová zakázky: 97/09

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Popis území stavby... 2 1.1 Charakteristika místa stavby... 2 1.2 Provedené průzkumy... 2 1.3 Stávající ochranná a bezpečnostní

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Seznam příloh B. Souhrnné technické zprávy: B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY B.3 PŘIPOJENÍ NA TECHNICKOU INFRASTRUKTURU B.4. DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ B.5 ŘEŠENÍ VEGETACE

Více

DSP Projektová dokumentace pro stavební povolení s detaily realizace dle vyhl. 499/2006 Sb.

DSP Projektová dokumentace pro stavební povolení s detaily realizace dle vyhl. 499/2006 Sb. DSP Projektová dokumentace pro stavební povolení s detaily realizace dle vyhl. 499/2006 Sb. A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje stavby a stavebníka Název stavby: Revitalizace MVN rybník Hředle Hydrologické

Více

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD:

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: A Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: Město Modřice ulice Chrlická Účelová komunikace podél Mlýnského náhonu, lávka a chodník pro pěší ulice

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 60. B - souhrnná technická zpráva Souhrnná

Více

ᆷ勗 a pa. č. ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗 a ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗 ᆷ南, p. č. ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᆷ南,ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᆷ南 ᆷ南ᆷ南ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南 p ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南,ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南ᆷ南ᆷ南, ᆷ南 ᆷ南, ᆷ南ᆷ南ᆷ南 ᆷ南ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南p ᒇ咷 p j ᆷ南 ᆷ南 D ᆷ南ᆷ南 p p l Z p.p j ᆷ南 ᆷ南 g. ᆷ南 l N ᆷ南, Čᆷ南ᒇ咷ᆷ南ᒇ咷 ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᒇ咷ᆷ南ᆷ南

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1. POPIS ÚZEMÍ STAVBY a) Charakteristika stavebního pozemku Stavba se nachází v nezastavěné části obce Kupařovice. b) Výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů Stavba

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ VRCHLABÍ, UL. DĚLNICKÁ B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval: Lukáš Jirásek str. 1 OBSAH 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 3 a) zhodnocení staveniště, u změny

Více

A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva

A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva Stavba : Stavebník : Rekonstrukce autobusové zastávky Na pozemku č.st. parc. 198 v k.ú. Mezouň Obec Mezouň Mezouň 72 267 18 Karlštejn Datum: říjen 2008 A.

Více

DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, Havlíčkův Brod Tel./fax.: , B. Souhrnná technická zpráva

DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, Havlíčkův Brod Tel./fax.: ,   B. Souhrnná technická zpráva DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, 580 01 Havlíčkův Brod Tel./fax.: 569 429 432, e-mail: drupos@iol.cz A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva C. Přehledná mapa E. Zásady organizace výstavby Název akce:

Více

DŘEVĚNÉ POVALOVÉ CHODNÍKY V LESE NA PARCELE parc.č. 2465 VE SVATOBOŘICÍCH - MISTŘÍNĚ

DŘEVĚNÉ POVALOVÉ CHODNÍKY V LESE NA PARCELE parc.č. 2465 VE SVATOBOŘICÍCH - MISTŘÍNĚ Ing.Vladimír Divácký, 696 04 Svatobořice Mistřín, Na Zelničkách 1254 tel.: 776 599 195, e-mail: vladimirdivacky@centrum.cz Akce: DŘEVĚNÉ POVALOVÉ CHODNÍKY V LESE NA PARCELE parc.č. 2465 VE SVATOBOŘICÍCH

Více

ČOV Sněžné Intenzifikace a doplnění kanalizace, DPS SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

ČOV Sněžné Intenzifikace a doplnění kanalizace, DPS SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 OBSAH: 1. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ... 3 2. MECHANICKÁ ODOLNOST A STABILITA... 5 3. POŽÁRNÍ BEZPEČNOST... 5 4. HYGIENA, OCHRANA ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. 1) Technická zpráva

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. 1) Technická zpráva Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův most přes Ondřejnici ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY na akci Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův most přes Ondřejnici ) Technická zpráva Stavba : Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS STAVBY Zhodnocení staveniště: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý, porostlý náletovými travinami, které budou před

Více

Těrlicko parc.č. 983/1,13, 1115/1,2 k.ú. Horní Těrlicko. Obec Těrlicko Májová 474/ Těrlicko IČ:

Těrlicko parc.č. 983/1,13, 1115/1,2 k.ú. Horní Těrlicko. Obec Těrlicko Májová 474/ Těrlicko IČ: Zak. č. 176/13/14 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Modernizace a revitalizace víceúčelového hřiště Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Těrlicko

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80

Více

A. - Průvodní zpráva

A. - Průvodní zpráva A. - Obsah: A.1. A.2. A.3. A.4. A.5. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace Seznam vstupních podkladů Údaje o území Údaje

Více

Ing. Jaromír Havlíček PROJKA, Nádražní 1936, Písek. Oprava obvodové zdi DPL Opařany na p.č. 29/1 k.ú. Opařany

Ing. Jaromír Havlíček PROJKA, Nádražní 1936, Písek. Oprava obvodové zdi DPL Opařany na p.č. 29/1 k.ú. Opařany Ing. Jaromír Havlíček PROJKA, Nádražní 1936, Písek Název akce: Oprava obvodové zdi DPL Opařany na p.č. 29/1 k.ú. Opařany Investor: Dětská psychiatrická léčebna Opařany, 391 61 Opařany 121 Stupeň: projekt

Více

3. NAPOJENÍ STAVENIŠTĚ NA ZDROJE VODY, ELEKTŘINY, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 4 5. USPOŘÁDÁNÍ A BEZPEČNOST STAVENIŠTĚ Z HLEDISKA OCHRANY VEŘEJNÝCH ZÁJMŮ 4

3. NAPOJENÍ STAVENIŠTĚ NA ZDROJE VODY, ELEKTŘINY, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 4 5. USPOŘÁDÁNÍ A BEZPEČNOST STAVENIŠTĚ Z HLEDISKA OCHRANY VEŘEJNÝCH ZÁJMŮ 4 strana 2 1. Informace o rozsahu a stavu staveniště, předpokládané úpravy staveniště, jeho oplocení, trvalé deponie a mezideponie, příjezdy a přístupy na staveniště 3 1.1. INFORMACE O ROZSAHU A STAVU STAVENIŠTĚ

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Datum: 11/2008 Vyhotovení: Vypracoval: Ing. Miloslav

Více

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail. Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: Akce: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.com Datum: A DSP 018 04/2015 12 x A4 - REKONSTRUKCE KOMUNIKACE NA VÝSLUNÍ V CHOTĚBOŘI PRŮVODNÍ

Více

E. Zásady organizace výstavby

E. Zásady organizace výstavby E. Zásady organizace výstavby Technická zpráva a) informace o rozsahu a stavu staveniště, předpokládané úpravy staveniště, jeho oplocení, trvalé deponie a mezideponie, příjezdy a přístupy na staveniště

Více

Rekonstrukce nádrže Slatina p.p.č. 1694/16

Rekonstrukce nádrže Slatina p.p.č. 1694/16 Rekonstrukce nádrže Slatina p.p.č. 1694/16 Investor : obec Slatina č.p. 50, 410 02 Lovosice Zpracovatel dokumentace : Ing. M. Jeřábek, Vodohospodářská kancelář INDORS Velká Dominikánská 10, Litoměřice

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA projektování a realizace staveb Sídlo: Na Luhách 14, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 273 05 350, DIČ: CZ27305350 Tel.: 475 511 441, Fax: 475 511 443 Email: info@specta.cz, Web: www.specta.cz AKCE: VÍCEÚČELOVÉ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430 zak. č.141/10/2011 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ Název stavby: Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Rekonstrukce Kulturního domu

Více

Průvodní zpráva. 3e - PROJEKTOVÁNÍ EKOLOGICKÝCH STAVEB s. r. o. VÝSTAVBA RYBNÍČKU WOPLAN V OPLANECH PRAŽSKÁ PELHŘIMOV OBSAH:

Průvodní zpráva. 3e - PROJEKTOVÁNÍ EKOLOGICKÝCH STAVEB s. r. o. VÝSTAVBA RYBNÍČKU WOPLAN V OPLANECH PRAŽSKÁ PELHŘIMOV OBSAH: 3e - PROJEKTOVÁNÍ EKOLOGICKÝCH STAVEB s. r. o. PRAŽSKÁ 455 393 01 PELHŘIMOV PROJEKTOVÁNÍ EKOLOGICKÝCH STAVEB s.r.o. EKOLOGIE EKONOMIKA ESTETIKA VÝSTAVBA RYBNÍČKU WOPLAN V OPLANECH A. Průvodní zpráva OBSAH:

Více

tel. : ,

tel. : , Investor : Město Podbořany, Mírová 615, 441 17 Podbořany, IČ 00265365 Datum : Projektant : Jiří Kotek Vypracoval : Jiří Kotek květen 2014 Stavební úřad : Podbořany Kraj : Ústecký Stupeň PD : Stavba : Oprava

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 1.1 ZHODNOCENÍ STAVENIŠTĚ: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý,

Více

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E CH N I C K Á Z P R Á V A

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E CH N I C K Á Z P R Á V A Stavebník: Obec Ludgeřovice, Markvartovická 48/52 Název akce: Zpevněné plochy podél ul. Vrablovecké mezi parc.č. 3611-3612 k.ú. Ludgeřovice Stupeň: Dokumentace pro vydání územního souhlasu (DUS) A. P R

Více

PŘÍPOJKA NN A STOŽÁR PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI V ULICI BRNĚNSKÁ, ŠLAPANICE DÚR + DSP

PŘÍPOJKA NN A STOŽÁR PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI V ULICI BRNĚNSKÁ, ŠLAPANICE DÚR + DSP PŘÍPOJKA NN A STOŽÁR PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI V ULICI BRNĚNSKÁ, ŠLAPANICE DÚR + DSP Průvodní zpráva byla zpracována v souladu s Přílohou č.1 k vyhlášce č.499/2006 Sb. a zákonem č.183/2006 Sb. (Stavební zákon).

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE: Modernizace víceúčelového hřiště Králíky) INVESTOR: Město Králíky, Velké náměstí 5, Králíky 561 69 PROJEKTANT: Ing. Jiří Dvořák Obsah B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA... 1 OBSAH...

Více

SMÍŠENÁ STEZKA ŠTERNBERK BABICE SO 01, SO 02, SO 03

SMÍŠENÁ STEZKA ŠTERNBERK BABICE SO 01, SO 02, SO 03 REGIONÁLNÍ AGENTURA PRO ROZVOJ STŘEDNÍ MORAVY MĚSTO Š T E R N B E R K SMÍŠENÁ STEZKA ŠTERNBERK BABICE SO 01, SO 02, SO 03 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ V PODROBNOSTECH PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY ZPRACOVATEL:

Více

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Arch. č. : 27/2015 Název stavby: Stavební a krajinářské úpravy zatáčky u mravenců Stupeň dokumentace: Jednostupňová projektová dokumentace ( DPS) Místo stavby: ZOO Praha, U Trojského zámku 120/3, Praha

Více

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ 158 SZ Vybrané činnosti ve výstavbě Vybrané činnosti ve výstavbě (1) Vybrané činnosti, jejichž výsledek ovlivňuje

Více

Zásady organizace výstavby

Zásady organizace výstavby Zásady organizace výstavby Stavba : Místo : místní komunikace v obci Pouzdřany Katastrální území : Pouzdřany (okres Břeclav); 726729 Investor : Obec Pouzdřany Zhotovitel dokumentace : Viadesigne s.r.o.

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.2 Seznam vstupních podkladů...2 A.3 Údaje o území... 2 A.3.a) Rozsah řešeného území...2 A.3.b)

Více

b) Stavebník Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Žďár nad Sázavou c) Objednatel Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Žďár nad Sázavou

b) Stavebník Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Žďár nad Sázavou c) Objednatel Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Žďár nad Sázavou A. Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje a) Označení stavby Realizační projektová dokumentace na 3 hospodářské sjezdy na pozemky na parc. č. 3338, 3490 (3488) a 3664 (3665) v k.ú. Uhřínov u Velkého Meziříčí

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území Příloha č. 2 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území okumentace obsahuje části: okumentace musí vždy obsahovat části až s tím, že rozsah jednotlivých

Více

Plán organizace výstavby POV

Plán organizace výstavby POV Plán organizace výstavby plán organizace výstavby (dále jen ) není zakotven v žádném právním předpise ZOV ve vyhlášce č. 499/2006 Sb. o dokumentaci staveb jsou legislativně upraveny zásady organizace výstavby

Více

A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE ZAHRADNÍ DŮM OPRAVA PLOCHÉ STŘECHY STUPEŇ Projektová dokumentace pro stavební povolení INVESTOR Dům kultury Teplice, Mírové náměstí 2950, Teplice A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA V Teplicích:

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva str. 1/6 B. Souhrnná technická zpráva Identifikace stavby : Název akce: Úpravy hlediště kinosálu Místo akce: Chotěboř, Tyršova 256, 583 01, Chotěboř Objednatel : CEKUS Chotěboř, Tyršova 256, 583 01 Chotěboř

Více

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ NÁZEV STAVBY; Odvodněni teras objektů č.p. 1324, 1325, Praha, Chodov MÍSTO STAVBY: K. Ü. Chodov, Č. P. 1324, 1325 STAVEBNÍK: Městská část Praha 11, Ocelfkova 672/1, 149

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12. Místo: Hausmannova 3014, k.ú.

STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12. Místo: Hausmannova 3014, k.ú. Stavba: STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12 Místo: Hausmannova 3014, k.ú. Modřany - Praha 4 Investor: MČ Praha 12 Písková 830/25 143 12 Praha 4 - Modřany

Více

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P. 332 AŽ 337 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Místo stavby : Ralsko Ploužnice č.p. 332 až 337 st.p.č. 56/1-4, 57/1-4, 58/1-4 Investor : Město Ralsko

Více

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.: , A. Průvodní zpráva

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.: , A. Průvodní zpráva Ing. Milan Bicera, autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ČKAIT:0101781 IČ:71785671 BEZBARIÉROVÉ ŘEŠENÍ VSTUPU U OBJEKTU DPS

Více

A.PRŮVODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA PARCELE 2582/1

A.PRŮVODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA PARCELE 2582/1 A.PRŮVODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA PARCELE 2582/1 A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě název stavby: Oprava opěrné zdi na parcele č. 2582/1 místo stavby: Parcela č.2582/1, Tábor Ústecká

Více

Obsah. Vodovod Lhota - Bezděkov. Souhrnná zpráva 031-08 B.

Obsah. Vodovod Lhota - Bezděkov. Souhrnná zpráva 031-08 B. Obsah 1 Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení stavby...2 1.1 Zhodnocení staveniště...2 1.2 Urbanistické a architektonické řešení stavby...2 1.3 Technické řešení stavby...2 1.4 Napojení

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce:

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce: vedoucí projektant zodp. projektant vypracoval kontroloval Ing. Pohořelý Ing. Pohořelý Šturcová Ing. Sedlák investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, 253 80 Hostivice akce: VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL

Více

REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ

REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA... REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ... PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY Investor Zodp. projektant Vypracoval Obec Dolní Podluží

Více

Projektová dokumentace pro ohlášení stavby podle 104 odst. 2 a) zákona 183/2006Sb. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY AKCE:

Projektová dokumentace pro ohlášení stavby podle 104 odst. 2 a) zákona 183/2006Sb. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY AKCE: PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY AKCE: Terénní úpravy a odvodnění pozemku dětského hřiště MÍSTO: Investor: Město, Zákostelní 720, PSČ: 391 11 Projektant: Ing. Martin Pobuda, Hraběcí 320, 391

Více

PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH

PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH 1 Obsah: 1 Identifikační údaje objektu... 3 1.1 Zadavatel... 3 1.2 Zhotovitel... 3 2 Základní údaje o stavbě... 3 2.1 Stručný popis návrhu stavby...

Více

A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě a) Název stavby: Moravské Bránice, Pod Starýma Dešťová kanalizace b) Místo stavby: k.ú Moravské B

A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě a) Název stavby: Moravské Bránice, Pod Starýma Dešťová kanalizace b) Místo stavby: k.ú Moravské B OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY A.1/ Identifikační údaje stavby:... 1 A.2/ Seznam vstupních podkladů... 3 A.3/ Údaje o území... 3 A.4/ Údaje o stavbě... 5 A.5/ Členění stavby na objekty a technická a technologická

Více

B souhrnná technická zpráva

B souhrnná technická zpráva B souhrnná technická zpráva AKCE: Plynovodní a vodovodní přípojka pro objekt č.p. 224 v Rousínově, ul. Tyršova INVESTOR: Město Rousínov, Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov MÍSTO STAVBY: Rousínov, k.ú.

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Dle vyhlášky 405/2017 Sb. Objednatel: Se sídlem: Zhotovitel: Místo podnikání (provozovna):

Více

Souhrnná technická zpráva OHL

Souhrnná technická zpráva OHL Projektová dokumentace pro ohlášení stavby podle 104 odst. 2 a) zákona 183/2006Sb. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY AKCE: Terénní úpravy a odvodnění pozemku dětského hřiště MÍSTO: Planá nad Lužnicí

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Renata Novotná, projektová a inženýrská kancelář Blahoslavova 93/17, 360 09 Karlovy Vary Mob.: 605 210 771, e-mail: rena.novotna@email.cz IČ: 61792829 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel

Více

DSP, ulice Potoční, Drásov OBSAH

DSP, ulice Potoční, Drásov OBSAH OBSAH 1 CHARAKTERISTIKA STAVENIŠTĚ 2 2 PRŮBĚH VÝSTAVBY 2 3 ZDROJE ENERGIÍ, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 2 4 VYZNAČENÍ UZAVÍRKY 2 5 PLOCHY ZAŘÍZENÍ STAVENIŠTĚ 2 6 BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI 3 7 REALIZACE

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZATEPLENÍ A STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 148 BEDŘICHOV B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval: ing. Miroslav Moţíš Počet stran dokumentu: 6 Jméno dokumentu: B.Souhrnná technická zpráva Špindlerův Mlýn

Více

503/2006 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ PŘEDMĚT ÚPRAVY

503/2006 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ PŘEDMĚT ÚPRAVY 503/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

KAMENNÝ KŘÍŽ p.č. st. 476 Bánov

KAMENNÝ KŘÍŽ p.č. st. 476 Bánov Ing. Josef Pivoda Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby Na Vrchovici 159 Zlín-Kudlov 760 01 tel. 606 109289 DOKUMENTACE OPRAV KAMENNÝ KŘÍŽ p.č. st. 476 Bánov Investor : Obec Bánov A.č. 08a/15 Květen

Více

OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA

OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA Dokumentace přikládaná k žádosti o vydání stavebního povolení A. B. E. ČÁST 1 Zadavatel ČÁST 2 : Zpracovatel : Tábor, listopad 2011 zak.

Více

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ Zodpovědný projektant Ing. arch. Václav Zůna Místo stavby Investor Projektant Petr Hradil p.p.č. 123,. k.ú Aš AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, 352 01, AŠ e-mail: vazu@post.cz

Více

Vyhláška o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření 503/2006 Sb.

Vyhláška o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření 503/2006 Sb. Vyhláška o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření 503/2006 Sb. Vyhláška ČÁST PRVNÍ - PŘEDMĚT ÚPRAVY 1 ČÁST DRUHÁ - ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ HLAVA I - ŽÁDOST O ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ

Více

Karlovy Vary Tuhnice, areál AC Start

Karlovy Vary Tuhnice, areál AC Start Karlovy Vary Tuhnice, areál AC Start Přípojka vodovodu TECHNICKÝ POPIS ZÁMĚRU příloha k žádosti o územní souhlas (dle vyhl.č. 503/2006 Sb.ve znění vyhl.č. 63/2013 příloha č.7) 1 OBSAH 1. Průvodní část...

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 171/12/13. Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 171/12/13. Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé 171/12/13 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé Místo stavby: Blanická 154/180 Zhotovitel projektových prací: ASA

Více

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě A Průvodní zpráva A. 1 Identifikační údaje A. 1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, Objekt: Veřejné osvětlení b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), Místo : k.ú.

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č Číslo stavby:

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č Číslo stavby: SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č. 292-13 Číslo stavby: Investor (objednatel): Projektant (zpracovatel): Zhotovitel stavby: CÚ Datum Krajská správa

Více

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 4 2.2.1 Urbanismus...

Více

DUIS S.R.O. Projektové a inženýrské služby Srbská 1546/21, B R N O ŽABČICE INTENZIFIKACE ČOV

DUIS S.R.O. Projektové a inženýrské služby Srbská 1546/21, B R N O   ŽABČICE INTENZIFIKACE ČOV Rev. č. Datum Schválil Stručný popis změn KOOPERACE V PROFESI PRO DUIS s.r.o. tel.: fax.: e-mail: Vypracoval: Projektant: Hl.ing.proj.: Tech. kont.: Ing. Vach DUIS S.R.O. Projektové a inženýrské služby

Více

STUDIE ROZŠÍŘENÍ VODOVODU OBCE HALENKOVICE

STUDIE ROZŠÍŘENÍ VODOVODU OBCE HALENKOVICE --------------------------------------------------- arekop, s.r.o. ------------------------------------------- 760 01 Zlín, Kvítková 1576, tel. 577 011 045-47 -------------------------------------------------

Více

BOHUŇOVICE - NAPOJENÍ NA CYKLOSTEZKU OLOMOUC ŠTERNBERK

BOHUŇOVICE - NAPOJENÍ NA CYKLOSTEZKU OLOMOUC ŠTERNBERK REGIONÁLNÍ AGENTURA PRO ROZVOJ STŘEDNÍ MORAVY OBEC B O H U Ň O V I C E BOHUŇOVICE - NAPOJENÍ NA CYKLOSTEZKU OLOMOUC ŠTERNBERK SO 201B PROPUSTEK KŘÍŽENÍ SE STEZKOU DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ V PODROBNOSTECH

Více

1. Identifikační údaje o plánované akci : VD Předměřice nad Labem, těžení říčního materiálu, ř. km 999, ,460

1. Identifikační údaje o plánované akci : VD Předměřice nad Labem, těžení říčního materiálu, ř. km 999, ,460 1. Identifikační údaje o plánované akci Název akce : VD Předměřice nad Labem, těžení říčního materiálu, ř. km 999,225 999,460 Vodní tok (IDVT), ř. km : Labe (10100002), ř. km 999,225 999,460 Místo stavby

Více

Revitalizace vodního toku. Legislativa, výkresová dokumentace

Revitalizace vodního toku. Legislativa, výkresová dokumentace Revitalizace vodního toku Legislativa, výkresová dokumentace Vyhláška 499/2006 Sb o dokumentaci staveb Dokumentace pro vydání rozhodnutí o UMÍSTĚNÍ STAVBY (příloha č. 1) Dokumentace pro vydání rozhodnutí

Více

Statutární město Ostrava, Úřad městského obvodu Vítkovice, Mírové náměstí 1, 703 79 Ostrava

Statutární město Ostrava, Úřad městského obvodu Vítkovice, Mírové náměstí 1, 703 79 Ostrava A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKACE STAVBY A.1.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY Akce : Místo stavby: Kraj : Stupeň : Druh stavby: Katastrální území, parcely: Investor,majitel a provozovatel : Hřiště U Nádraží

Více

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DIPROS s.r.o. Výtisk číslo : Plánská 5, 301 00 Plzeň Počet listů : 7 A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY : VÝSTAVBA NOVÉHO OPLOCENÍ U HŘBITOVA V BOLEVCI INVESTOR : SPRÁVA HŘBITOVŮ

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS. k.ú. Veltrusy,parc.č.125/142

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS. k.ú. Veltrusy,parc.č.125/142 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS k.ú. Veltrusy,parc.č.125/142 D.2. DOKUMENTACE TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ D. 2.1 KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA Vypracoval: Jan Cichra Kontroloval: Ing. Miroslav

Více

ZPRÁVA ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZPRÁVA ORGANIZACE VÝSTAVBY ZPRÁVA ORGANIZACE VÝSTAVBY Stavba : Měčín ČOV a kanalizace Místo : k.ú. Měčín Obec : Měčín Kraj : Plzeňský Pověř.obec : Stavebník : Stupeň PD : Klatovy Město Měčín, Farní 43, 340 37 Měčín DSP květen 2008

Více

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4 Obsah B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3 B.2.1 Účel užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 3 B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 3 B.2.3 Celkové

Více

Salvátorský rybník SALVÁTORSKÝ RYBNÍK. Číslo popisné 38 289 16 Přerov nad Labem Kontaktní osoba: Ing. Irena Gregárková - místostarostka

Salvátorský rybník SALVÁTORSKÝ RYBNÍK. Číslo popisné 38 289 16 Přerov nad Labem Kontaktní osoba: Ing. Irena Gregárková - místostarostka Salvátorský rybník Přerov nad Labem SALVÁTORSKÝ RYBNÍK PŘEROV NAD LABEM PRŮZKUM STAVU RYBNÍKU A POTRUBÍ VÝPUSTI Identifikační údaje: Název stavby: Salvátorský rybník Místo stavby: k. ú. Přerov nad Labem

Více

SEZNAM PŘÍLOH : 1. Seznam příloh a technická zpráva -- 5 A4. 2. Přehledná situace 1 : A4. 3. Situace - odvodnění 1 : A4

SEZNAM PŘÍLOH : 1. Seznam příloh a technická zpráva -- 5 A4. 2. Přehledná situace 1 : A4. 3. Situace - odvodnění 1 : A4 1 OPRAVA ODVODNĚNÍ Sádecká ulice, Řevnice SEZNAM PŘÍLOH : 1. Seznam příloh a technická zpráva -- 5 A4 2. Přehledná situace 1 : 1000 1 A4 3. Situace - odvodnění 1 : 250 4 A4 4. Vzorový řez odvodňovacím

Více

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/ Horní Slavkov. V... dne... Věc:

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/ Horní Slavkov. V... dne... Věc: Příloha č. 15 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/12 357 31 Horní Slavkov V... dne...... Věc: OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ podle ustanovení 128 zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

Oprava hlavníku drenážních vod na ul. Na Zámčiskách

Oprava hlavníku drenážních vod na ul. Na Zámčiskách Zak. č. : 2700/DPS-2015 Arch. č. : 2700/01 Statutární město Ostrava Městský obvod Stará Bělá Oprava hlavníku drenážních vod na ul. Na Zámčiskách Dokumentace pro provádění stavby A. Průvodní zpráva Hlavní

Více

5. Zajištění bezpečnosti provozu stavby při jejím užívání

5. Zajištění bezpečnosti provozu stavby při jejím užívání OBSAH 1. Popis stavby a) zdůvodnění výběru stavebního pozemku b) zhodnocení staveniště c) zásady urbanistického, architektonického a výtvarného řešení d) zásady technického řešení (zejména řešení dispozičního,

Více

Nový chodník v obci Zašová u nádraží

Nový chodník v obci Zašová u nádraží A - Průvodní zpráva Akce : Nový chodník v obci Zašová u nádraží Datum : 11/2014 Stupeň : DUR Vypracoval : Ing. Leoš Zádrapa A - Průvodní zpráva - DUR Strana 1 Obsah : A.1 Identifikační údaje 3 A.1.1 Údaje

Více

DOLNÍ LUKOVSKÝ RYBNÍK oprava hráze a bezpečnostního přelivu

DOLNÍ LUKOVSKÝ RYBNÍK oprava hráze a bezpečnostního přelivu DOLNÍ LUKOVSKÝ RYBNÍK oprava hráze a bezpečnostního přelivu v k.ú. Lukov u Zlína Dokumentace k realizaci stavby E. Zásady organizace výstavby Datum: 11/2012 Vypracoval: Ing. Marek Krčma Číslo zakázky:

Více

A. Průvodní zpráva Archlebov, ul. U Hrachůvky prodloužení stoky A9

A. Průvodní zpráva Archlebov, ul. U Hrachůvky prodloužení stoky A9 A. Průvodní zpráva Název stavby: Archlebov, ul. U Hrachůvky prodloužení stoky A9 Místo stavby : k. ú. Archlebov Investor : Obec Archlebov, Archlebov č.p. 2, 696 33 Archlebov Zodpovědný projektant: Ing.

Více

(PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ)

(PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ) Průvodní zpráva (PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ) Broumovské stavební sdružení s.r.o. Zodpovědný projektant Vypracoval Kreslil Ing. Jaroslav Šlapka Ing. Radim Mach Ing. Radim Mach Místo stavby Meziměstí Úřad Meziměstí

Více

A Průvodní zpráva. A.1 Identifikační údaje. St.p.č zastavěná plocha a nádvoří, Městys Jimramov, náměstí Jana Karafiáta 39, Jimramov

A Průvodní zpráva. A.1 Identifikační údaje. St.p.č zastavěná plocha a nádvoří, Městys Jimramov, náměstí Jana Karafiáta 39, Jimramov A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby : Posílení vodních zdrojů a zkapacitnění vodovodu v ě b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní

Více

±0,000=358,938 m n.m. Souřadnicový systém JTSK, výškový systém Bpv SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ VE ZLATNÍKÁCH Měřítko:

±0,000=358,938 m n.m. Souřadnicový systém JTSK, výškový systém Bpv SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ VE ZLATNÍKÁCH Měřítko: ±0,000=358,938 m n.m. Souřadnicový systém JTSK, výškový systém Bpv Sokolovská 16/45A, 186 00 Praha 8 - Karlín tel. +420 221 873 111, fax. +420 221 873 247 www.d-plus.cz d-plus@d-plus.cz Hlavní inženýr

Více

KOMPLEXNÍ REVITALIZACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ VE VÉSCE E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

KOMPLEXNÍ REVITALIZACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ VE VÉSCE E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY REGIONÁLNÍ AGENTURA PRO ROZVOJ STŘEDNÍ MORAVY O B E C D O L A N Y KOMPLEXNÍ REVITALIZACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ VE VÉSCE E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVEB ZPRACOVATEL: STAVEBNÍK:

Více