STOP KATALOG STREET WORKOUT SERIE NIPPUR REVOLUTION13 THINKING JUST CHOOSE NIPPUR RVL13.COM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STOP KATALOG STREET WORKOUT SERIE NIPPUR REVOLUTION13 THINKING JUST CHOOSE NIPPUR RVL13.COM"

Transkript

1 KATALOG STREET WORKOUT SERIE NIPPUR REVOLUTION13 STOP THINKING JUST CHOOSE NIPPUR RVL13.COM

2 KOMPLETNÍ REALIZACE ZA 3 TÝDNY

3 NIPPUR REVOLUTION 13 Proč si vybrat právě nás? Nippury jsou charakteristické kompaktním, prostorově nenáročným zpracováním, která zahrnují: různé typy hrazd, bradla, vertikální i horizontální žebřiny, držák na kruhy a další doplňky. Díky svému atraktivnímu vzhledu se hodí téměř kamkoli od městských parků, školních hřišť až po panelákové vnitrobloky. Máme více než 120 realizací po celé Evropě, přičemž každý park splňuje vysoké nároky našich zákazníků - kvalitní zpracování, líbivý design, barevné kombinace dle palety RAL, dodací lhůty v rozmezí 3 až 6ti týdnů, prostředky znesnadňující demontáž. Náš sofistikovaný systém dále nedovoluje protočení hrazd jako je tomu při objímkovém systému. Nepoužíváme ani plastové krytky, vše je pevně zavařeno a zajištěno v rámci originálního designu. Samotný název se, stejně jako u našich ostatních produktových řad, odvíjí od jména starodávného Sumerského města. Nippur bývalo významným obchodním uzlem, na který dohlížel bůh větru Enlil. Jde o naši střední, zdaleka nejoblíbenější sériovou řadu. Smysluplné uspořádání jednotlivých prvků předurčuje konstrukce Nippur ke kruhovým tréninkům či nácviku street workoutových prvků a zároveň poskytuje široké veřejnosti možnost k protažení po náročném pracovním dni. Nippury splnují nejpřísnější normy pro dětská hřiště a jsou plně certifikované dle nejpřísnějších kriterií TUV. Veškeré použité díly jsou z pevnostní oceli o minimální síle stěny 4mm. Povrchové úpravy jsou taktéž řešeny nejkvalitnějšími postupy, které současné technologie nabízejí. Pozink či komaxitové barevné úpravy jsou standardem. Veškeré statické propočty na zatížení dovolují mnohonásobně přetížit jednotlivé prvky, a to až 4x. Na vývoji a testování nových prvků s námi spolupracují i sportovní reprezentanti za Českou Republiku a Slovensko, jako jsou Adam Raw, Martin Viedeňský, Jan Kareš či Patrik Semerák.

4 NIPPUR LMAX m 2 počet stanovišť minimální velikost Nippur Park Size Lmax Tento obr střední třídy neponechá nikoho na pochybách o tom, že si v něm najde zalíbení opravdu každý. Dvoje kruhy, trojitá bradla, žebřiny rovné, nakloněné, vertikální i horizontální, poledance tyč a nespočet hrazd jsou ideálním hřištěm pro ženy i pro muže všech věkových kategorií. Nippur Lmax obsahuje všechny prvky ostatních parků a něco navíc. Poprvé představuje v základní sestavě například mikrorack, který je vhodný zejména k nácviku těžších streetworkoutových prvků. Pro kompletní vyžití doporučujeme sestavu doplnit o speciální lavice.

5 NIPPUR L m 2 počet stanovišť minimální velikost Nippur Park Size L+ Méně sice někdy znamená více, ale u parku Nippur L+ to rozhodně neplatí. Jako první totiž nabízí pravou poledance tyč a ke tréninku proto láká i ženy a dívky. Spolu s impozantním základem Nippuru L nabízí variabilitu, která předchází všechny ostatní svou universálností i počtem stanovišť, kterých je u této varianty až 31. Mezi tradiční doplňky parku L+ patří microrack a lavičky.

6 NIPPUR L m 2 počet stanovišť minimální velikost Nippur Park Size L Série Nippur L je kompaktní řešení, které obsahuje na 29 stanovišť a skýtá nespočet tréninkových variant. Se dvěma závěsy na kruhy, nakloněnými horizontálními žebříky a mnoha hrazdami je optimální variantou pro tréninky street workoutových komunit, ale využití nalezne například i v nejrůznějších atletických areálech. Svou velikostí zkrátka Lko předurčuje park k hromadným tréninkům a exhibicím.

7

8 NIPPUR M m 2 počet stanovišť minimální velikost Nippur Park Size M+ Není žádným překvapením, že Nippur M+ vychází ze stejného základu jako jeho předchůdce. Doplněním o další hrazdy však rozšiřuje své možnosti a to hned na 23 různých stanovišť. Nippury M+ mezi ostatními parky vynikají nabízeným poměrem ceny a výkonu. Vhodnými doplňky zůstávají lavice či stalky.

9 NIPPUR M m 2 počet stanovišť minimální velikost Nippur Park Size M Zlatá střední volba naší nabídky Nippur nabízí rozšíření v podobě segmentu tří nižších hrazd vhodných k nácviku složitých street workoutových prvků či propojení cviků na hrazdě a na zemi. Mko dokáže bez problému uspokojit až 17 cvičících zároveň. Konstrukčně vychází tato varianta vstříc zájemcům o calishenicu, freestyle i volnočasové protažení. Mezi vhodné doplňky patří lavice či stalky.

10

11 NIPPUR S m 2 počet stanovišť minimální velikost Nippur Park Size S+ Omezený rozpočet Vám při výběru Nippur S+ nebude na překážku. Základní park naší nabídky uspokojí až 13 zároveň cvičících sportovců. Všechny prvky jsou dynamicky propojeny, lze na něm tedy efektivně přejít z klasického workoutu k bar freestylu. Klasický čtvercový půdorys s bradly lze volně rozšířit o další prvky, jako jsou minirack či některá ze speciálních lavic.

12 REVOLUTION13 velké parky URUK URUK5 Uruk Park Size 5 Největší park naší nabídky představuje sen každého street-workoutera. Naleznete v něm nepřeberní množství hrazd, bradel, žebříků či lavic. Uruk 5 je všestrannou venkovní posilovnou, která zaručeně prověří Vaši kondici. Tento park je vhodný zejména do větších měst a sportovních areálů, kde bude plně využit jeho potenciál se 130+ stanovišti.

13 REVOLUTION13 velké parky URUK URUK4 URUK1 URUK3 URUK2 Uruk Park Větší města a větší komunity potřebují větší parky RVL13. Série Uruk přináší zejména více prostoru, freestylových i silových prvků a tím pádem i více možností. Parky Uruk jsou ideálním řešením pro pořádání regionálních soutěží nebo klubových tréninků. Jsou sice náročnější na prostor, ale za to nabízejí individuálnější přístup k požadavkům komunit.

14

15 REVOLUTION13 doplňkové segmenty/segmenty pro vozíčkáře PETUM BENCH DIP DOUBLE AB Rozšiřte svůj Nippur o originální doplňkové segmenty ze série Petum. Při konstrukci parků myslíme i na tělesně postižené, a tak naše parky mají bezbariérový přístup. Tři z našich doplňkových segmentů jsou přímo určené tělesně postiženým. BATTLE BAR STALKY VARIO DIP DVARAKA BAG HOLDER MINI RACK

16 REVOLUTION13 mobilní prvky a parky MOBILE Mobile Park Tato plnohodnotná outdoorová konstrukce se třemi hrazdami a dvojitými bradly má jednu obrovskou výhodu díky speciálním plátům a stabilizačním prvkům ji není třeba kotvit do země. Hodí se tak výborně na nejrůznější exhibice, tábory, sportovní akce, nebo třeba jen tak na zahradu u domu. Mikropark zabere pouhých 8m2, ale cvičit na něm může až pět osob zároveň! Mobile Bar Jan Kareš Edice Mobilní hrazda se vyznačuje především extrémní stabilitou a mobilitou. Hrazdu je možnéběhem pár minut kompletně demontovat a přemístit. Jak již je u všech výrobků RVL13 zvykem, zákazník si může vybrat z nespočtu barevných kombinací a hrazdu je možné doplnit o vaše jméno či logo. Povrchové úpravy jsou stejné jako u všech našich outdoorových parků, takže je zaručena dlouhá životnost a kvalita povrchu. Na této hrazdě bylo vytvořeno hned několik světových a guienessových rekordů a je hojně využívána profesionálními týmy na exhibicích a různých soutěžích po celé Evropě.

17 OTEVÍRACÍ EXHIBICE VYSTOUPENÍ REKORDY SOUTĚŽE

18

19 BARVY REKORD KONTAKT Povrchová úprava komaxit barevné kombinace dle palety RAL Jan Kareš Guinnessův rekord 6800 shybů na hrazdách RVL13 za 24hodin výrobce ENUMA ELIS S.R.O. divize RVL13 adresa LANNOVA 2061/18 PRAHA1 CZECH REPUBLIC web telefon

20 RVL13.COM

Venkovní fitness park

Venkovní fitness park Pořadové číslo projektu: 21 Název projektu: Venkovní fitness park Popis projektu: Navrhovatelka navrhuje výstavbu venkovního fitness parku obdélníkového tvaru o celkové rozloze 203 m 2. Venkovní fitness

Více

Petra Seifertová, Filip Vránek, Jiří Martinec, Ondřej Šejtka

Petra Seifertová, Filip Vránek, Jiří Martinec, Ondřej Šejtka Pořadové číslo projektu: 21 Název projektu: Malešický fitness park Popis projektu: Navrhovatelé navrhují výstavbu venkovního fitness parku obdélníkového tvaru o celkové rozloze 203 m2 v Malešickém parku.

Více

Přehled všech projektů najdete na: Street workout park Sunflower

Přehled všech projektů najdete na: Street workout park Sunflower Pořadové číslo projektu: 40 Název projektu: Street workout park Sunflower Popis projektu: Předkládaným návrhem je výstavba nového Street workout parku Sunflower. Zařízení pro cvičení je tvořeno ocelovou

Více

SPORT & POHYB katalog 2019

SPORT & POHYB katalog 2019 SPORT & POHYB katalog 2019 Obsah Workout Sestavy Hrazdy Žebřiny Fitness Crossfit Stroje Fitness pro děti Dětské prvky Prvky pro nejmenší Prvky pro handicapované Handicap Handicap pro děti Mobiliář Posezení

Více

FITPARK ČAKOVICE. zadávací dokumentace

FITPARK ČAKOVICE. zadávací dokumentace FITPARK ČAKOVICE zadávací dokumentace duben 2018 MČ Praha-Čakovice I. ÚVOD ZÁKLADNÍ INFORMACE K FIT PARKU: Umístění Plocha FIT PARKU se 4fitness stanicemi a běžeckou dráhou bude umístěna na parcele č.

Více

VŠEOBECNÉ INFORMACE O NAVRŽENÉM SYSTÉMU FITNESS PRVKŮ:

VŠEOBECNÉ INFORMACE O NAVRŽENÉM SYSTÉMU FITNESS PRVKŮ: Příloha č. 1 výzvy k vybudování Fitness parku Praha Slivenec Specifikace zakázky VŠEOBECNÉ INFORMACE O NAVRŽENÉM SYSTÉMU FITNESS PRVKŮ: URČENÍ ZAŘÍZENÍ Plocha o rozloze min. 200 m2 se 4 fitness stanicemi

Více

Přehled všech projektů najdete na: Workoutové hřiště v Malešicích. Malešice Kč. Schváleno

Přehled všech projektů najdete na: Workoutové hřiště v Malešicích. Malešice Kč. Schváleno Pořadové číslo projektu: 34 Název projektu: Workoutové hřiště v Malešicích Popis projektu: Návrh řeší vybudování workoutového hřiště s gumovým podkladem o rozloze 60 m2. Jedná se o systém kovových hrazd

Více

MODERNÍ A BEZPEČNÁ DĚTSKÁ HŘIŠTĚ PRO VAŠE DĚTI

MODERNÍ A BEZPEČNÁ DĚTSKÁ HŘIŠTĚ PRO VAŠE DĚTI 018 MODERNÍ A BEZPEČNÁ DĚTSKÁ HŘIŠTĚ PRO VAŠE DĚTI Kdo jsme? Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející česká firma, která vyrábí a dodává kompletní vybavení na dětská hřiště, které zahrnuje nerezové herní prvky,

Více

CELOKOVOVÁ DĚTSKÁ HŘIŠTĚ

CELOKOVOVÁ DĚTSKÁ HŘIŠTĚ CELOKOOÁ ĚTSKÁ HŘITĚ katalog Naše priority: hřiště na míru bezpečnost dlouhá životnost bezúdržbový provoz grafické návrhy odolnost proti vandalizmu poradenství pro vytvoření projekční studie terénní úpravy,

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Koncepce fitness programu FAKTORY

Koncepce fitness programu FAKTORY Koncepce fitness programu FAKTORY Představujeme Vám ojedinělý koncept funkčního cvičení venku v přírodě, který je určený pro širokou veřejnost různého věku s různou kondicí. Byl vytvořen ve spolupráci

Více

Technická zpráva SO-02 Fitness

Technická zpráva SO-02 Fitness Technická zpráva SO-02 Fitness Upozornění V souladu se zákonem č. 137 / 2006 Sb. v platném znění, 44, odst. 11, jsou výjimečně některé výrobky, konstrukční prvky, zařízení a sestavy uvedené v dokumentaci

Více

Žebřiny a hrazdy v nerezovém provedení.

Žebřiny a hrazdy v nerezovém provedení. 2.60 Zařízení pro šplh, lezení a cvičení vyrábíme z jádra zbaveného smrkového dřeva - frézovaná kulatina průměru 140 mm. Tlakově impregnováno bezchromovými prostředky. Svislé/nosné sloupy standardně s

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

HERKULES POSILOVACÍ STROJE. Katalog pro rok 2019

HERKULES POSILOVACÍ STROJE. Katalog pro rok 2019 Evropská Training s.r.o. Jiráskova 315 751 01 Tovačov Firma Evropská Training s.r.o. je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka C 44270. IČ: 28600151 DIČ: CZ28600151

Více

Faměrovo náměstí 29, 618 00 Brno d r ž i t e l c e r t i f i k á t u I S O 9 0 0 1

Faměrovo náměstí 29, 618 00 Brno d r ž i t e l c e r t i f i k á t u I S O 9 0 0 1 FLORA SERVIS Faměrovo náměstí 29, 618 00 Brno d r ž i t e l c e r t i f i k á t u I S O 9 0 0 1 venkovní FItnESS zařízení ObSAH: FITneSS zařízení SkuPIna 1.............. 4-11 FITneSS zařízení SkuPIna 2...............

Více

Factory. fitness program

Factory. fitness program ...jak být fit Jak pět stanic velké množství cviků komplexní procvičení celého těla tři úrovně obtížnosti cvičení pro každého bez ohledu na věk nebo kondici funguje využívání vlastní hmotnosti těla získání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku. FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku. FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm V Rožnově pod Radhoštěm dne 14.4.2016 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatel: KOMERČNÍ DOMY ROŽNOV,

Více

Technické specifikace prvků pro Přírodní venkovní tělocvičnu Fakulta tělesné výchovy a sportu

Technické specifikace prvků pro Přírodní venkovní tělocvičnu Fakulta tělesné výchovy a sportu Technické specifikace prvků pro Přírodní venkovní tělocvičnu Fakulta tělesné výchovy a sportu José Martího 31, 162 52 Praha 6 - Veleslavín Prvky pro venkovní tělocvičnu. Technické řešení: Dřevěné herní

Více

balkony pro vaše bydlení lodžie zábradlí stříšky

balkony pro vaše bydlení lodžie zábradlí stříšky www.pekstra.cz balkony pro vaše bydlení BALkony lodžie zábradlí stříšky Již 20 let působíme na evropském trhu. balkony a lodžie pro váš dům Nové balkony a lodžie Pekstra výrazně zvýší uživatelskou hodnotu

Více

Katalog pro rok 2019

Katalog pro rok 2019 Katalog pro rok 2019 *Níže uvedené ceny konstrukcí jsou bez DPH a nezahrnují cenu stavebních prací, betonáže, montáže, dopravy, dopadové plochy a cedule s provozním řádem. PŘEDSTAVENÍ A VIZE SPOLEČNOSTI

Více

Ocelové poklopy. Poklopy MITECH s. r. o

Ocelové poklopy. Poklopy MITECH s. r. o 2013 Ocelové poklopy Poklopy MITECH s. r. o Šachtové ocelové poklopy typ A1 Typ Vnitřní rozměr Hmotnost ( kg) Cena černý lak Cena žár. zink. A1200200 200x200 2 518,- Kč 628,- Kč A1300300 300x300 4,5 660,-

Více

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ TERASY A BALKÓNY FITNESS PRO KONĚ DOPLŇKOVÉ VÝROBKY

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ TERASY A BALKÓNY FITNESS PRO KONĚ DOPLŇKOVÉ VÝROBKY katalog 2016 Společnost MFL Group s.r.o. vyrábí výrobky z recyklovaného pryžového granulátu. Uplatnění nalézají zejména v těchto oblastech: DĚTSKÁ HŘIŠTĚ Pryžová dlažba na dětská hřiště je jeden z nejbezpečnějších

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE EFFEKT T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění profilu: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná ocelová T Kování:

Více

LEVNÉ SKARTOVACÍ STROJE

LEVNÉ SKARTOVACÍ STROJE LEVNÉ SKARTOVACÍ STROJE Skartovací stroje této kategorie jsou určeny pro nenáročné zákazníky. Mají atraktivní vzhled a dobrý poměr výkonu k ceně. Stroje mají standardní záruku 24 měsíců. HSM S5 Malý skartovací

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

KATALOG 2017 PRYŽOVÁ DLAŽBA

KATALOG 2017 PRYŽOVÁ DLAŽBA KATALOG 017 PRYŽOVÁ DLAŽBA Společnost MFL Group s.r.o. nabízí výrobky z recyklovaného pryžového granulátu. Uplatnění výrobky nalézají zejména v těchto oblastech: DĚTSKÁ HŘIŠTĚ Pryžová dlažba na dětská

Více

Svařovací a montážní stoly

Svařovací a montážní stoly 3D Racionálně svářet a montovat Svařovací a montážní stoly SMT a SST série Série SMT fix 3D-systémy svařovacích stolů série SST fix jsou ideální pracovní plochy pro účelnou výrobu svařovaných a lepených

Více

S o l u t i o n f o r y o u

S o l u t i o n f o r y o u VYROBENO V ČR M A D E I N C Z E C H S o l u t i o n f o r y o u $ P Chytré řešení městského parkování. ZÁKLADNÍ POPIS KONSTRUKCE A POUŽITÍ CAR TOWER je vertikální rotační parkovací systém, který představuje

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001 Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, červen 2007 PAVLÍNEK s.r.o. E-mail: obchod@pavlinek.cz

Více

Procházkova 430 517 41 Kostelec nad Orlicí

Procházkova 430 517 41 Kostelec nad Orlicí Procházkova 430 517 41 Kostelec nad Orlicí Tel: +420 494 323 575 Fax: +420 494 323 386 E-mail: tfa@tfa.cz www.tfa.cz Stavebními kameny pro vývoj upínacího systému USS jsou dlouholeté zkušenosti v oboru

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE více než 25let NA TRHU EFFEKT ECONOMIC T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění u: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná

Více

VITALpark WORKOUT ZAŘÍZENÍ

VITALpark WORKOUT ZAŘÍZENÍ VITALpark WORKOUT ZAŘÍZENÍ TROJITÁ HRAZDA Postavte se k jednotlivým hrazdám, uchopte horní tyč horními konče nami a přiahujte se. Pomocí nejnižší hrazdy se také můžete protahovat. Pokud budete cí t neo

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény Klasické bazény Přelivové bazény Samonosné bazény Výrobou plastových nádrží se zabýváme již od roku 1996. Vyzkoušeli jsme různé technologie svařování plastů a plastových polypropylenových desek. Z nasbíraných

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72 Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení 2 Více kvality pro váš domov Větší komfort bydlení snížené náklady na energie minimální náročnost na opravy a údržbu FINSTRAL vyrábí

Více

Lávka přes budovy. Lávka umožňující pohyb min 10 osob mezi budovami Zajištěná zábradlím, které bude splňovat nosnost pro kotvící body

Lávka přes budovy. Lávka umožňující pohyb min 10 osob mezi budovami Zajištěná zábradlím, které bude splňovat nosnost pro kotvící body Lávka přes budovy Lávka umožňující pohyb min 10 osob mezi budovami Zajištěná zábradlím, které bude splňovat nosnost pro kotvící body Imitace dvou helikoptér s lyžinami (reálné půdorysné rozměry kabiny

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

Technický katalog Systémy nosných ramen

Technický katalog Systémy nosných ramen Technický katalog Systémy nosných ramen 2 Různé úhly výhledu na stroj, vysoký nebo malý obsluhující pracovník, práce vsedě nebo vstoje se systémy nosných ramen Rittal optimálně realizujete interakci mezi

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dokumentace pro ohlášení stavby na akci:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Dokumentace pro ohlášení stavby na akci: TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro ohlášení stavby na akci: REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ S UMĚLÝM POVRCHEM V AREÁLU GYMNÁZIA VYSOKÉ MÝTO - ČÁST "B" WORKOUTOVÁ PLOCHA INVESTOR : GYMNÁZIUM Vysoké Mýto nám. Vaňorného

Více

KATALOG 2018 PRYŽOVÁ DLAŽBA

KATALOG 2018 PRYŽOVÁ DLAŽBA KATALOG 018 PRYŽOVÁ DLAŽBA Společnost SAPEKOR s.r.o. nabízí výrobky z recyklovaného pryžového granulátu. Uplatnění výrobky nalézají zejména v těchto oblastech: DĚTSKÁ HŘIŠTĚ Pryžová dlažba na dětská hřiště

Více

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla Nabídka omnimat ring Osvědčený řetěz s rychlou montáží s pevným kruhem Řetěz speciálně pro autobusy a lehké nákladní vozy Pokud se musí jet rychle dál, je

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou Perfektní spojení tvaru a funkce S TS 97 nabízí DORMA nejmenší dveřní zavírač s kluznou lištou pro oblast technického

Více

KATALOG HERNÍCH PRVKŮ A SESTAV DĚTSKÝCH HŘIŠŤ určených do veřejných prostor

KATALOG HERNÍCH PRVKŮ A SESTAV DĚTSKÝCH HŘIŠŤ určených do veřejných prostor KATALOG HERNÍCH PRVKŮ A SESTAV DĚTSKÝCH HŘIŠŤ určených do veřejných prostor PROČ HŘIŠTĚ OD NÁS Certifikované výrobky dle ČSN EN 1176/2009 Konstrukce s tesařskými spoji Kvalitní dílenské zpracování Důraz

Více

MODULÁRNÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY

MODULÁRNÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 7822DV Základní principy Jedná se o třítřídní jednopodlažní mateřskou školu, která bude používána na více místech a objekt je tedy navržen s důrazem na aplikovatelnost pro různě členěný terén, jak pro

Více

zapletená kola Základem kvalitního kola jsou účinné a spolehlivé výplety.

zapletená kola Základem kvalitního kola jsou účinné a spolehlivé výplety. 2018 zapletená kola Základem kvalitního kola jsou účinné a spolehlivé výplety. Nové trendy širších plášťů i ráfků s vyšší účinností a odolností. WER 26-29 " STING 26-29 " Zapletená kola s vnitřní roztečí

Více

HS Krnov, U požárníků 61/33, 749 01 Krnov. Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Technická specifikace

HS Krnov, U požárníků 61/33, 749 01 Krnov. Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Technická specifikace Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Technická specifikace Název akce: Vybavení posiloven Technické parametry posilovacích strojů: Rám a konstrukce: Jäcklová konstrukce min. tl.3mm x 70mm x 50mm Povrchová

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE 25let NA TRHU 100% KVALITA dle DIN EN 12608 EFFEKT T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění profilu: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70

Více

FACTORY. tuky, pot a krev

FACTORY. tuky, pot a krev FACTORY tuky, pot a krev FACTORY Pět cvičebních stanic ke kompletnímu procvičení celého těla cvičení pro každého bez ohledu na věk nebo kondici protažení a procvičení svalů celého těla získání tělesné

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

SILOVÁ PŘÍPRAVA ŠTĚPÁN POSPÍŠIL. 4. 11. 8.2012 Jilemnice

SILOVÁ PŘÍPRAVA ŠTĚPÁN POSPÍŠIL. 4. 11. 8.2012 Jilemnice SILOVÁ PŘÍPRAVA ŠTĚPÁN POSPÍŠIL 4. 11. 8.2012 Jilemnice ROZDĚLENÍ SILOVÝCH SCHOPNOSTÍ > statické > dynamické > absolutní (maximální síla) > výbušná síla > rychlá síla > vytrvalostní síla 2 VÝZNAM SILOVÉHO

Více

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s.

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. Lokální kreativní centrum a zóna pro život na sídlišti Černý Most Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. černý most Tradiční představa o životě na sídlišti je negativní. To platí také o pražském sídlišti

Více

Šplhací sestavy katalog

Šplhací sestavy katalog Váš dodavatel dětských hřišť a herních sestav Alestra - dětská hřiště Tišnovská 305 Kuřim 66434 Česká republika +420 774130014 info@alestra.eu Šplhací sestavy katalog Šplhací sestavy se poslední dobou

Více

hřiště s osobitým výrazem

hřiště s osobitým výrazem , 602 00 Brno kancelář a korespondence:, telefon: 541 215 300 - Stakato hřiště s osobitým výrazem Hřiště z akátového dřeva jsou výjimečná díky svému vzhledu i křivost dělají z každého typu unikát. Přirozená

Více

CSB - GRANITO. Technické údaje výrobku: Skladebné rozměry - tvar výrobku: Příklady vzorových skladeb: Řez hranou

CSB - GRANITO. Technické údaje výrobku: Skladebné rozměry - tvar výrobku: Příklady vzorových skladeb: Řez hranou CSB - GRANITO GS01 CSB - OBRUBNÍK CSB - SILNIČNÍ OBRUBNÍK H SILNIČNÍ H 2 GS01 Technické Dlažba je tvořena údaje sestavou výrobku: 117 nepravidelných kamenů poskládaných do mozaiky. Jedná se Univerzální

Více

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ - FRANTIŠEK SMITKA Tel.: OD PROJEKTU K DOTACI AŽ PO REALIZACI

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ - FRANTIŠEK SMITKA Tel.: OD PROJEKTU K DOTACI AŽ PO REALIZACI 11.200,- 38.900,- Drobné hrací prvky pro děti nejmenší - přehled našich výrobků na www.detskahriste-dhs.cz Sestavíme 3D návrh plochy hřiště Realizace provedeme dle návrhu Ocelové konstrukce a prvky zinkujeme

Více

Füllseiten Register - B.qxd :16 Seite 21 Technické informace 139

Füllseiten Register - B.qxd :16 Seite 21 Technické informace 139 138 Technické informace 139 Inovativní design a význam hry Herní vybavení zn. Stilum je navrženo a konstruováno pro velmi časté používání. Jedná se o inovativní návrhy příznivé pro děti, které zaručují

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

MEZZA STOW. Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce.

MEZZA STOW. Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce. MEZZA STOW Vysoce kvalitní mezaninová konstrukce. MEZZA STOW PODLAŽNÍ SYSTEM The Mezza-Stow system byl vyvinutý pro realizaci vícepodlažních systémů. Na rozdíl od klasických ocelových konstrukcí ho lze

Více

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding...

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Nabízíme klientům naše služby v oblasti pořádání firemních akcí (oslavy, reklamní kampaně, outdoorové akce či teambulding) a to se specializací

Více

dětské sportovní a zábavní sestavy dětské domácí prolézačky Houpání, šplhání a zábava na prolézačce celý den a za každého počasí

dětské sportovní a zábavní sestavy dětské domácí prolézačky Houpání, šplhání a zábava na prolézačce celý den a za každého počasí dětské sportovní a zábavní sestavy dětské domácí prolézačky Houpání, šplhání a zábava na prolézačce celý den a za každého počasí Klademe velký důraz na kvalitu a bezpečí dětských sportovních a zábavních

Více

Ceník profi stroje 2 018

Ceník profi stroje 2 018 Ceník profi stroje 2 018 Vážení zákazníci, dovolte, abych Vám v krátkosti představil společnost FITHAM. Firma byla založena v květnu 1995, jedna z prvních specializovaných prodejen s vybavením pro domácí

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001, OHSAS 18001 a dalších. Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, únor 2009 PAVLÍNEK

Více

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Standard Solution Vertical

Více

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE B A L K O N Y A L O D Ž I E Pekstra balkony a LODŽIE ozdobí každý dům Firma PEKSTRA je českou výrobní firmou, která se specializuje na poradenství, dodávky a servis spojený s výrobou a instalací balkonů

Více

Ceník sušáků na prádlo a držáků pro firmu Internetový ceník 2015

Ceník sušáků na prádlo a držáků pro firmu Internetový ceník 2015 Region: Šumperk Stará 205, 789 61, Bludov Vyhotovil: Baženov Okenní sušák PEVNÝ s předzahrádkou Sušák PEVNÝ 1,00m 3 069 Kč Sušák PEVNÝ 1,10m 3 374 Kč Sušák PEVNÝ 1,20m 3 683 Kč Sušák PEVNÝ 1,30m 3 989

Více

INŽENÝRSKÉ STAVBY OBČANSKÉ STAVBY AQUA RECYFIX PLUS. Funkční odvodnění S ochranou hrany stěn a atraktivním designem

INŽENÝRSKÉ STAVBY OBČANSKÉ STAVBY AQUA RECYFIX PLUS. Funkční odvodnění S ochranou hrany stěn a atraktivním designem INŽENÝRSKÉ STAVBY OBČANSKÉ STAVBY AQUA SPORT PLUS Funkční odvodnění S ochranou hrany stěn a atraktivním designem Ve zkratce Pro komerční prostory do třídy zatížení C 250 ve smyslu normy EN 1433 Rám z pozinkované

Více

Katalog obytných a sanitárních kontejnerů 2013

Katalog obytných a sanitárních kontejnerů 2013 Katalog obytných a sanitárních kontejnerů 2013 V PEGAS CONTAINER s.r.o. vyrábíme a montujeme: obytné kontejnery sanitární kontejnery speciální kontejnery stavby z obytných a sanitárních modulů a kontejnerů

Více

Cyklostojany. BEZOBSLUŽNÝ PROVOZ díky moderním možnostem uzamykání není nutná obsluha boxu další osobou

Cyklostojany. BEZOBSLUŽNÝ PROVOZ díky moderním možnostem uzamykání není nutná obsluha boxu další osobou CS - Boxy na kola - a - ZÁKLADNÍ SYSTÉM - Jedná se o uzavřený box, vyrobený ze silnostěnného ocelového materiálu. Jeho konstrukční detaily jsou navrženy tak aby odpovídaly vysokému stupni ochrany proti

Více

Venkovní trampolíny. Trampolínové sestavy. Trampolínová aréna.

Venkovní trampolíny. Trampolínové sestavy. Trampolínová aréna. Venkovní trampolíny Trampolínové sestavy Trampolínová aréna www.joslafitpark.com O trampolínách Trampolíny jsou navrženy pro venkovní veřejné prostory. Jsou určeny především pro dětská hřiště, školy, mateřské

Více

BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE 2BB. verze 0116

BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE 2BB. verze 0116 BIKE BOX 2BB verze 0116 1 - CO JE BIKE BOX - Jedná se o uzavřený box, vyrobený ze silnostěnného ocelového materiálu. Jeho konstrukční detaily jsou navrženy tak aby odpovídaly vysokému stupni ochrany proti

Více

HANDLING SYSTEM - JEŘÁBOVÉ APLIKACE ZÁVĚSNÉ OVLADAČE

HANDLING SYSTEM - JEŘÁBOVÉ APLIKACE ZÁVĚSNÉ OVLADAČE HANDLING SYSTEM - JEŘÁBOVÉ APLIKACE ZÁVĚSNÉ OVLADAČE ÚVOD ZÁVĚSNÉ OVLADAČE OBSAH Společnost EK-INDUSTRY, s.r.o. vznikla v roce 2010. odkupem distribuce produktů GIOVENZANA od společnosti B:ELECTRIC, kde

Více

Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název výzvy: OPVK - Ipo - Oblast podpory 1.1, výzva č. 53 Registrační číslo:

Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název výzvy: OPVK - Ipo - Oblast podpory 1.1, výzva č. 53 Registrační číslo: Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název výzvy: OPVK - Ipo - Oblast podpory 1.1, výzva č. 53 Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/53.0008 U DĚTÍ 4 5 třída VYTVOŘIT K POHYBU VZTAH

Více

56 DESIGNOVÉ RADIÁTORY HOTHOT

56 DESIGNOVÉ RADIÁTORY HOTHOT Retro Revolution horizontal ocelové radiátory z žebrových trubek Retro radiátory jsou oblíbeny architekty a interierovými designéry. Jejich předností je dlouhá životnost, variabilita a vysoká výhřevnost.

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

obousměrný rošt - eliminace deformací obkladu skrytý spoj s kluzným uložením desek dodatečná úprava spár dlouhá životnost technická podpora

obousměrný rošt - eliminace deformací obkladu skrytý spoj s kluzným uložením desek dodatečná úprava spár dlouhá životnost technická podpora HLINÍKOVÝ KONSTRUKČNÍ SYSTÉM PRO ODVĚTRANÉ FASÁDY Hliníkový systém pro montáž odvětraných fasád vyvinutý pro použití cementotřískových, vláknocementových, kompaktních a ostatních desek na bázi dřeva, kovu

Více

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Schüco ThermoSlide Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Zelená technologie pro modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken 2 Schüco ThermoSlide Perfektní propojení

Více

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Citroen Nemo Berlingo Jumpy Jumper

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Citroen Nemo Berlingo Jumpy Jumper bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Citroen Nemo Berlingo Jumpy Jumper bott vario Vestavba pro Váš Citroën 2 Rozhodli jste se pro vozidlo Citroen. Touto volbou jste si vytvořili perfektní základnu pro

Více

Gymnázium Havlíčkův Brod

Gymnázium Havlíčkův Brod Gymnázium Havlíčkův Brod TĚLESNÁ VÝCHOVA POHYBOVÉ A RELAXAČNÍ AKTIVITY SPORT Vyučující tělesné výchovy Richter Martin, Mgr. richter@ghb.cz Kučírková Gabriela, Mgr. kucirkova@ghb.cz Prchal Josef prchal@ghb.cz

Více

NOVA-B-1-V NOVA-BN. Jednořadá 1 Dvouřadá 2. Typ regulace H V. Lamely 1 A2 A4. Materiál nerez 2

NOVA-B-1-V NOVA-BN. Jednořadá 1 Dvouřadá 2. Typ regulace H V. Lamely 1 A2 A4. Materiál nerez 2 Mřížky a vyústky 1-1-H -1-V -2-H Vyústka do čtyřhranného potrubí - vyústka pozinková Jednořadá 1 Dvouřadá 2-2-V N - vyústka nerezová N Jednořadá 1 Dvouřadá 2 šrouby pružinami 1 2 Upínání 1 speciálním mechanismem

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

Ceník profi stroje 2 014

Ceník profi stroje 2 014 Ceník profi stroje 2 014 Vážení zákazníci, dovolte, abych Vám v krátkosti představil společnost FITHAM. Firma byla založena v květnu 1995, jako jedna z prvních specializovaných prodejen s vybavením pro

Více

NOVINKA. Série MY HÜPPE křídlové dveře. Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál.

NOVINKA. Série MY HÜPPE křídlové dveře. Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál. NOVINKA Série MY HÜPPE křídlové dveře Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál. Série MY HÜPPE křídlové dveře Detaily produktu Rohový vstup křídlové dveře e s pevnými segmenty Rohový

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

KATALOG NÁBYTKOVÝCH SESTAV

KATALOG NÁBYTKOVÝCH SESTAV KATALOG NÁBYTKOVÝCH SESTAV Protože si vážíme vaší náklonosti k našim produktům, připravili jsme pro vás katalog sestav Venezia a Elis. Spolu s tím máte možnost využít námi připravenou knihovnu počítačového

Více

OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM

OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM Obsah 1 OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM 2 Trimoterm Power 6 Trimoterm Perform 10 Trimoterm Sound 13 TYPY PANELŮ A PANELOVÝCH PROFILŮ TRIMOTERM 14 Typy panelů Trimoterm 16 Profilace

Více

DRT. Dopravníky řetězové akumulační. Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností

DRT. Dopravníky řetězové akumulační. Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností DRT Dopravníky řetězové akumulační Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností Dopravníky řetězové akumulační Jsou vhodné jak k samostatnému použití, tak pro zástavbu do větších

Více

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Mercedes-Benz Osobní vozidla Vito Sprinter

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Mercedes-Benz Osobní vozidla Vito Sprinter bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Mercedes-Benz Osobní vozidla Vito Sprinter bott vario Vestavba pro Váš Mercedes-Benz 2 Rozhodli jste se pro vozidlo Mercedes-Benz. Touto volbou jste si vytvořili perfektní

Více

NÁZEV TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY

NÁZEV TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY ČÍSLO SADY III/2 AUTOR/KA Mgr. Šárka Stříbrsnká TV - Posilování na různých nářadích a s různým náčiním číselné označení DUM NÁZEV TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY KLÍČOVÁ SLOVA FORMÁT (pdf, doc, ) 1. Posilování

Více

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám KLOMAX O k n a a d v e ř e v š e c h t y p ů E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám Solární systémy, tepelná čerpadla

Více

NOVA-C-1-V NOVA-C-2-V NOVA-CN. Jednořadá 1 Dvouřadá 2. Typ regulace 2 H V. Lamely 1 A2 A4. Provedení nerez 2. Montáž

NOVA-C-1-V NOVA-C-2-V NOVA-CN. Jednořadá 1 Dvouřadá 2. Typ regulace 2 H V. Lamely 1 A2 A4. Provedení nerez 2. Montáž Mřížky a vyústky 1-1-V -1-H -2-H -2-V Vyústka do kruhového potrubí - vyústka pozinková N - vyústka nerezová N Jednořadá 1 Dvouřadá 2 Jednořadá 1 Dvouřadá 2 Rozměry L x H Rozměry L x H Typ regulace R1 Typ

Více

Ceník sportovního náčiní 2011

Ceník sportovního náčiní 2011 Ceník sportovního náčiní Sportem k lepšímu myšlení Sportservis Zanap Milan Houžvička Keteňská 18, Praha 9 Tel: 281 925 952 www.sportservis-zanap.cz 4. května Ze služeb dále nabízíme: Nabízíme široký sortiment

Více

TECHNICKÝ LIST. GS01 CSB - OBRUBNÍK SILNIČNÍ H 25. Technické údaje výrobku: Skladebné rozměry - tvar výrobku:

TECHNICKÝ LIST.  GS01 CSB - OBRUBNÍK SILNIČNÍ H 25. Technické údaje výrobku: Skladebné rozměry - tvar výrobku: Technické údaje výrobku: Univerzální silniční obrubník je určen pro dopravní stavby, kde hlavním požadavkem je kvalita a vysoká životnost užitých konstrukcí a materiálů. Své uplatnění nachází především

Více

HVLP vzduchové nože. Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ Úvaly Česká republika. HVLP vzduchové nože

HVLP vzduchové nože. Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ Úvaly Česká republika. HVLP vzduchové nože Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ-250 82 Úvaly Česká republika Vzduchové nože jsou zařízení pro vytvoření vzduchového proudu, který je vysokou rychlostí vyfukován z úzké štěrbiny nože. Jako zdroje

Více

ZA ÍZENÍ H IŠ S.R.O. Projekt: Multifunkční sportoviště Těškovice Výkres: SO13.4, SO13.2 Vypracoval: Ing. Jakub Svoboda, 2/2009 M 1:200

ZA ÍZENÍ H IŠ S.R.O. Projekt: Multifunkční sportoviště Těškovice Výkres: SO13.4, SO13.2 Vypracoval: Ing. Jakub Svoboda, 2/2009 M 1:200 1 4 5 2 3 29960 5 3 4 7 6700 1 2 9 29960 6 6700 6 7 8 9 8 Projekt: Multifunkční sportoviště Těškovice Výkres: SO13.4, SO13.2 Vypracoval: Ing. Jakub Svoboda, 2/2009 M 1:200 Kůň Pes Slon Kohoutek Tuleň Motorka

Více

ČLÁNKOVÉ RADIÁTORY

ČLÁNKOVÉ RADIÁTORY ČLÁNKOVÉ RADIÁTORY WWW.ISAN.CZ ATOL ČLÁNKOVÉ RADIÁTORY Článkové radiátory ATOL se vyznačují vzhledem klasických litinových radiátorů. Díky praktickým oblým tvarům, snižujícím riziko úrazů, a elegantnímu

Více