Školní soutěž. Co je TEPfaktor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Školní soutěž. Co je TEPfaktor"

Transkript

1 Školní soutěž Co je TEPfaktor TEPfaktor je ideální místo pro: Školní výlet. Čeká zde na vás spousta zajímavých úkolů, kde v týmu až pěti osob zdoláváte pestrou variaci překážek zaměřenou na fyzičku, logiku, šikovnost a trpělivost. Prověříme vaší vytrvalost, souhru v týmu, odvahu, odhodlání a zápal pro hru. V TEPfaktoru platí doslova: BEZ TÝMU TO NEJDE! V TEPfaktoru je především cesta cílem, nejdůležitější je si užít zábavu, pobavit se, zažít netradiční akci, uvolnit se a zahrát si. Nemusíte se bát ani pavouků, klaustrofobie, nebo toho, že nejste sportovní typ. Herní úkoly si vyberete dle svého gusta a kondice bez nutnosti splnit vše. Záleží jen na vás, jakou strategii zvolíte a kde budete chtít začít a kde skončit. Herní úkoly můžete řešit v libovolném pořadí. Na každý úkol máte neomezený počet pokusů. Celá hra je řízena elektronicky, na zdolání každé překážky máte časový limit. Při neúspěšném plnění úkolu máte další šanci se pokusit o zdolání! TEPfaktor je inspirován pevností Boyard a celá hra je v tématu pirátů z Karibiku. Zdolávání každého úkolu doprovází napínavá tematická hudba. Kromě skvělé zábavy jsme pro vás připravili přes 300 m2 zastřešené pláže se samoobslužným barem. Ideální pro odpočinek, nebo divokou akci blízko Slap.

2 O soutěži TEPfaktor si připravil novinku pro školní výlety a školní akce. Novinkou je celostátní školní soutěž pro všechny základní školy. Žáci si budou moct vyzkoušet, jaké to je plnit úkoly na šikovnost, trpělivost, sílu a logiku. Čeká tu na vás 25 herních úkolů, které prověří, jak dokáží žáci v jedné třídě spolupracovat a být součást jednoho týmu. Celá soutěž bude organizována na dvě kola, první kolo bude kvalifikační a druhé již finálové, kde se proti sobě potkají vítězní zástupci nejlepších tříd proti sobě. Soutěž bude mediálně zviditelněna, budou na ni zástupci partnerských společností, kteří se podílí na soutěži svými sponzorskými dary pro vítězné týmy ve finálovém kole soutěže. Podmínky a pravidla Školní soutěž v TEPfaktoru bude probíhat ve dvou kolech. První, kvalifikační kolo soutěže a následné finálové kolo pro nejlepší školní týmy jednotlivých tříd. Přihlášení do soutěže je dobrovolné a není nutností, aby škola byla do soutěže v TEPfaktoru přihlášena. Školní soutěž má daná pravidla, kterými se škola v případě zájmu musí řídit a splnit veškeré podmínky soutěže. První kolo soutěže zúčastní se jej každá škola, která bude mít zájem se do soutěže přihlásit, ovšem přihlášení nemusí být povinností při účasti školního výletu do TEPfaktoru. V tomto kole se doba hry stanovila na 3h herního času. V prvním kole platí školní cena hry na 3h = 399,- Kč. To znamená, že škola přihlášena do soutěže bude mít nastaven čas své třídy na 3h, poté budou její herní čipy deaktivovány a zapíše se následně nejlepší čas herního týmu ze všech zúčastněných školních tříd dané třídy. Druhé kolo/finálové kolo do tohoto kola postupují tedy jen nejlepší třídy z daného školního ročníku a bude rozdělena na 4 skupiny. Finálová část je rozdělena takto: 1. nejlepší týmy 6. tříd 2. nejlepší týmy 7. tříd 3. nejlepší týmy 8. tříd 4. nejlepší týmy 9. tříd Třídy se ve finálový den zúčastní hry, která bude trvat pouze 2h herního času, následně se stanoví nejlepší tři týmy z daného ročníku. Na závěr dne tedy budeme znát nejlepší tři týmy ze šestých, sedmých, osmých a devátých tříd. Následovat bude slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen vítězům. Účast na finálovém kole v TEPfaktoru se již neplatí a pro žáky vybraných tříd budou připraveny hodnotné ceny, o které se ve finálový den bude soutěžit. Ceny do soutěže zajistí TEPfaktor.

3 V den finálového kola budou v TEPfaktoru zástupci i médií a bude následovat mediální výstup z tohoto dne. *pokud se škola nerozhodne soutěže zúčastnit, platí stejná školní cena, která je platná pro hru TEPfaktor dle ceníku pro školy. Pro úspěšné přihlášení do školní soutěže prosím postupujte dle instrukcí v přiloženém dokumentu a vyplňte správně přihlášku pro vaši třídu. Poté budete zapsáni do soutěže a vaše výsledky se zapíší a nejlepší tým se zúčastní finálového kola. První kolo bude tedy probíhat následovně: zúčastní se například 6. třída ze školy A, žáků zde bude soutěžit 30, vytvoří tedy 6 týmů po pěti žácích a po dobu 3h se budou snažit splnit co nejvíce úkolů, případně dokončit úplně všechny úkoly, které jsou v TEPfaktoru připraveny. Následně až škola A dokončí 3h hry, vytiskne se herní report všech týmů a z nich se vybere nejlepší pěti-členný tým, který poputuje do druhého/finálového kola. Současně může soutěžit 6. třída školy B která bude mít 20 žáků a budou tedy mít jen 4 týmy po pěti žácích, postup plnění herních úkolů a herní čas je stejný jak pro školu A tak pro školu B. Na konci bude vystaven herní report tedy jen čtyřem týmům a nejlepší tým školy B postupuju také do finálového kola. Stejně tak tento postup bude praktikován pro 7. třídy, 8. třídy i 9. třídy. Není překážkou, aby se v jeden den zúčastnili soutěže žáci více škol najednou, nebo aby se soutěže zúčastnila jedna škola se zástupci z více tříd. Příklad takovéto možnosti: 1. Do TEPfaktoru přijede škola A, která bude mít zástupce s sebou zástupce 7. třídy a 9. třídy. Žáků ze 7. třídy bude 25, vytvoří tedy 5 pěti-členných týmů, kdežto když 9. třída přijede v počtu čtyřiceti žáků, vytvoří tedy 8 týmů po pěti. Následně bude mít škola A zastoupení nejlepších týmů (stále platí, že do finálového kola postupuje pouze jeden tým o pěti žácích) ve finálovém kole jak z třídy sedmé, tak i deváté. 2. Druhou možností je že přijede škola A s 8. třídou a zároveň půjdou do hry zástupci školy B 9. třídy. Obě školy A i B budou mít stejný herní čas, stejná pravidla a i možnost obsazení ve finálovém kole soutěže v TEPfaktoru. Postoupí tedy nejlepší tým 8. třídy ze školy A, stejně tak jako postoupí do finálového kola nejlepší tým ze školy B. Takto to může být aplikováno i s více než dvěma školami současně. V jeden den může soutěži například 5 škol a pro všechny budou platit stejná pravidla, pokud budou tedy přihlášeny do školní soutěže a splní veškeré podmínky potřebné k možnosti pro účast v prvním soutěžním kole.

4 Postupový klíč Systém postupujících při kvalifikačním/prvním kole soutěže v TEPfaktoru 1. Do finálového kola soutěže postupuje celkově prvních 18 nejlepších týmů z 6., 7., 8., 9., tříd napříč školami, které se soutěže zúčastní. 2. Nejlepší třídní týmy se určí na základě splněných úkolů během herního času 3h, který je stanovený pravidly TEPfaktoru. 3. Každý herní úkol má za jeho splnění ještě přidělený a stanovený počet bodů. To znamená, že za každý splněný úkol se získá Z bodů. Důvod bodovacího systému je následující: může dojít k situaci, kdy počet splněných úkolů bude stejný u více tříd z jednotlivých škol. Například 8. třída školy XX bude mít splněno 19 úkolů z 25 možných. Druhá škola YY splní také 19 úkolů z 25 možných. V tuto chvíli bude poté stanoveno, na základě bodů za jednotlivé splněné úkoly, která z těchto dvou 8. tříd postoupí do finálového kola. 4. Ve finálovém kole bude hra rozdělena od 09:00 hodin dopoledne v některém pondělním termínu, kdy první jdou do hry na své 2 hodiny 6. třídy, následovat bude 2 hodinová hra žáků 7. tříd atd 5. Při postupovém klíči je tedy nutné být řádně přihlášen do soutěže a poté se vítězný tým zúčastní finálového kola. V případě, že se nebude moci finálového kola tým účastnit, bude na jeho místo dosazen tým náhradní, který splnil požadavky soutěže, ale do finálového kola se již nevešel na základě menšího splněných úkolů nebo menšího počtu bodů. 6. Kvalifikačního kola se může zúčastnit 18 škol, s jednotlivými třídami, tzn.: přijede škola A a během tohoto kola v termínu DD. MM. RRRR mohou přijet z této školy zástupci všech čtyřech tříd - (tj. 6.třída, 7.třída, 8.třída, 9.třída) a následně mít tedy ve finálovém kole zastoupení 4 týmů své školy v jednotlivých věkových kategoriích. V tom samém termínu můžou přijet další školy v zastoupení svých tříd. 7. Bodový systém: 4 kategorie úkolů = 5 základních úkolů v každé kategorii + 4 navazující úkoly prémiové Síla = 15 bodů max + 10 bodů prémiový úkol Zručnost = 15 bodů max + 10 bodů prémiový úkol Logika = 15 bodů max + 10 bodů prémiový úkol Trpělivost = 15 bodů max + 10 bodů prémiový úkol Maximálně je tedy možné získat celkem 100 bodů za všechny splněné úkoly tj. 20 základních a 4 úkoly prémiové. Symbol Jokera nahrazuje jakýkoliv ze základních úkolů na herní kartě. To znamená, že v případě nesplnění úkolu, je možné vybrat Jokera na daný úkol. Forma Jokera je následující Tým přijde za Pirátem (animátor) a požádá jej o náhradní otázku za úkol, který si vybral a který nemůže splnit. Joker má stejnou hodnotu bodů, jako je symbol, na který jej tým využije.

5 8. Prvním měřítkem je počet splněných úkolů, v případě shody následuje pro určení postupujícího získaný počet bodů za jednotlivé úkoly, které jsou přidělené k danému úkolu. Pokud by došlo i na tuto shodu, tak dochází k výběru postupujícího tak, že TEPfaktor bude losovat z těchto shodných školních týmů toho, jenž postoupí do finálového kola. 9. Účastníci soutěže souhlasí s tím, že si TEPfaktor vyhrazuje právo, v případě bodové shody dvou či více školních tříd, rozhodnout o postupujícím způsobem náhodného vylosování. 10. Ostatní pravidla hry jsou platná dle pravidel hry TEPfaktor, které jsou uvedeny jak na internetových stránkách, tak přímo na místě v Chotilsku.

6 Proč školní soutěž v TEPfaktoru Týmová, zábavná a dobrodružná hra luštění šifer, dobrodružství, tajemno, zdolávání překážek a velká výzva 300m2 pláže s možností občerstvení pro žáky prostory pro netradiční výuku až pro 100 žáků V TEPfaktoru dostaneme vaše děti od virtuálního světa počítačových her a televizí do prostředí, které jim nabídne možnosti se realizovat a spolupracovat v těchto kategoriích úkolů: Logické myšlení Trpělivost Zručnost Fyzická zdatnost To vše za pomoci týmové spolupráce Bez týmu to nejde! Naučíme děti bojovat v 25 úkolech za jejich kamarády, pomáhat slabšímu jedinci a nevzdávat se těsně před cílem. Prohloubíme v dětech sportovního ducha a to vše ve zdravém duchu soutěžení. Naučí se respektu, pokoře a úctě k vítězi.

7 Herní karta pro školní soutěž. Bodové rozložení na herní kartě za jednotlivé úkoly.

8 Hra: Úkoly se plní v týmu minimálně dvou a maximálně pěti osob. Spolupráce je nevyhnutelná. Při plnění úkolů si musíte pomáhat a spolupracovat. Výsledek splnění herního úkolu závisí na každém členu vašeho týmu. Bez týmu to nejde! Pokud by však náročnost herního úkolu byla pro vás příliš obtížná, jsme schopni vám snížit laťku tak, abyste si hru užili maximálně v rámci svých možností. Pravidla hry: 1. Rozdělte se do týmů. V jednom týmu maximum pět osob, minimum dvě osoby. Doporučujeme: Čím více osob v týmu, tím větší legrace! 2. Představte váš tým personálu, obdržíte týmový čip a herní kartu. 3. Každý úkol plní všichni členové týmu společně. 4. U dveří každého úkolu přiložte čip ke snímači, svítí li zeleně, je zde volno. Pokud červeně, je obsazeno. 5. Ihned po otevření dveří běží čas na splnění, čas je pokaždé jiný závisle na typu úkolu a počtu osob. Je jen na vás, najít správné řešení na splnění úkolu. 6. Úkoly plňte v libovolném pořadí, máte neomezený počet pokusů, ale vždy všichni členové týmu úkolů je volně přístupných, 4 zakódované, 1 finální výzva. 8. Pokud se úkol nepodaří splnit nebo vám vyprší čas, opusťte ihned herní prostor. Následně dojde k zhasnutí osvětlení v herním úkolu. 9. V některých úkolech najdete tlačítka na startu a v cíli. Všichni v týmu musí stisknout všechna tlačítka současně a podržet dlouze. 10. V herních úkolech je použita světelná signalizace: Modrá: Rozsvítí se po stisknutí tlačítek na startu. Nutné aktivovat! Zelená: Rozsvítí se po stisknutí tlačítek v cíli. Zvládli jste úspěšně herní úkol. Otevřete schránku s indicií. Červená: Vypršel vám čas nebo jste udělali chybu, opusťte herní prostor. 11. Pokud čeká u dveří na vstup jiný tým, má na daný úkol přednost. Prostřídejte se! 12. V herních úkolech s míčem apod, musíte dát stejný počet branek jako je počet členů vašeho týmu. 13. Nešlapte na červené podlahy a nedotýkejte se červených ploch. Zelené podlahy odlehčete. 14. V úkolech, kde se nacházejí podlahy černé, tak zvané překlápěcí, musí stát celý tým současně na začátku a po zdolání úkolu na konci. 15. Pokud úkol splníte úspěšně, otevřete schránku. Orazítkujte herní kartu na příslušný symbol. 16. Podle symbolů na dveřích získejte pět indicií. Následně těchto pět indicií slouží k otevření šestého, zakódovaného úkolu. 17. Indicie přeložte na čísla pomocí šifrovacích klíčů, které jsou rozmístěné v herní jeskyni. 18. Řiďte se barvami klíčů, které spárujete s barvami na herní kartě.

9 19. Po získání slovních nápověd v zakódovaných úkolech poskládejte slovo, kterým otevřete finální výzvu. 20. Pokud vám na některý úkol nestačí síly, můžete jej nahradit Jokerem. Máte jeden pokus. 21. Hlídejte si sami čas hry. Hra není časově omezena, kromě otevírací doby TEPfaktoru. 22. Nepoužívejte při řešení úkolů násilí, ale šikovnost a důvtip. 23. Nepřeceňujte své síly. TEPfaktor je na vlastní nebezpečí. Spolupracujte a pomáhejte si. 24. Odložte si prstýnky, řetízky a vše, co vás může omezovat v pohybu nebo zranit. 25. Rozehřejte se, rozhýbejte se, rozpalte se, rozkřičte se, zvedněte si TEP! 26. Za děti, žáky a studenty ručí rodiče, zákonný zástupce nebo pedagogický dozor. Cílem hry je řádně splnit všechny úkoly a otevřít truhlu s pokladem! Upozornění: Nedoporučujeme pro těhotné, epileptiky a slabší povahy. Zákaz vstupu do herních prostor pod vlivem alkoholu. Zákaz vnášení nápojů a občerstvení do herních prostor. Dbejte pokynů personálu. ZLOMTE VAZ!

Nabídka programů na hradě Šternberk

Nabídka programů na hradě Šternberk Nabídka programů na hradě Šternberk Následující nabídka programů je speciálně vytvořena pro příměstské tábory ASC UP 2012. Cena programu činí 170 Kč. Součástí programu je vždy prohlídka hradu (malý okruh)

Více

Soutěž. Základní informace

Soutěž. Základní informace Soutěž 5 důvodů, proč se přihlásit do soutěže U příležitosti jubilejního pátého ročníku soutěže jsme pro Vás připravili přehled pěti základních důvodů, proč se vyplatí se soutěže zúčastnit jako soutěžící:

Více

HERNÍ PLÁN BONUS JOKER II APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s.

HERNÍ PLÁN BONUS JOKER II APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s. HERNÍ PLÁN BONUS JOKER II APOLLO GAMES HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 10.7.2014 1.0 První naplnění Miroslav Lazarek 20.4.2015 1.1 Úprava textu Miroslav Lazarek 20.10.2015 1:2 Doplnění

Více

Novinky z MultiSportu

Novinky z MultiSportu M U L T I S P O R T V Č Í S L E C H Newsletter V ČR od roku 2010 Více než 580 partnerů (sportovních a relaxačních zařízení) Z toho cca 240 v Praze Nabídka v 87 městech po ČR Přes 40 různých sportovních

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019

PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019 PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019 ZÁKLADNÍ INFORMACE Tato soutěžní kategorie je určena studentům středních škol výukového programu JA TITAN v ČR. Soutěž je příležitostí pro ty z Vás, kteří se

Více

Herní řád soutěžního pořadu,,kde domov můj?

Herní řád soutěžního pořadu,,kde domov můj? Herní řád soutěžního pořadu,,kde domov můj? I. Soutěž a pořadatel soutěže 1. Pořad Kde domov můj? je vědomostní televizní soutěž, v níž soutěžící odpovídají na soutěžní otázky vztahující se zejména k České

Více

Pořadatelem soutěže MetalGate Massacre je MetalGate, Novodvorská 994/138, Praha 4,

Pořadatelem soutěže MetalGate Massacre je MetalGate, Novodvorská 994/138, Praha 4, 4. ročník soutěže metalových kapel MetalGate Massacre 2012 13 PRAVIDLA 1. POŘADATEL Pořadatelem soutěže MetalGate Massacre je MetalGate, Novodvorská 994/138, 142 21 Praha 4, www.metalgate.cz. 2. SPOLUPOŘADATELÉ

Více

Vyhlášení veřejného příslibu

Vyhlášení veřejného příslibu Vyhlášení veřejného příslibu Univerzita Palackého v Olomouci vyhlašuje ve smyslu ustanovení 2887a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů veřejný příslib odměny vypsáním

Více

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY PROPOZICE - JEDNOTLIVCI MÍSTA KONÁNÍ : BOWLING HOKNA, BOWLING BLANSKO, BOWLING MIKULOV VYPISOVATEL : REGIONÁLNÍ VÝBOR ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE ZAČÁTEK VŠECH MISTROVSTVÍ UVEDENÝCH V TĚCHTO PROPOZICÍCH

Více

VELKÁ MĚSTSKÁ OTÁZKA KUDY A KAM?

VELKÁ MĚSTSKÁ OTÁZKA KUDY A KAM? VELKÁ MĚSTSKÁ OTÁZKA KUDY A KAM? WWW.BRNOCONENI.CZ BRNO, CO NENÍ, JE TADY. UŽ ZASE! Právě držíte v ruce herní brožuru k druhému kolu hry, která je. Vážení občané, rádi bychom vám prezentovali strategické

Více

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série PROPOZICE TURNAJE Ještědská série 1. Platnost předpisů a řádů Ještědská serie se řídí: a) propozicemi turnaje b) základní pravidla hry vydané Českomoravskou bowlingovou asociací c) turnaj je zařazen do

Více

Hraj s námi a vyhraj!

Hraj s námi a vyhraj! Hraj s námi a vyhraj! Chcete si vyzkoušet sport, který vás může provázet celý život? Rádi soutěžíte a máte chuť si vydařený zážitek okořenit výhrou? Přijďte se pobavit na náš DEN Bav se golfem! DEN Bav

Více

HERNÍ PLÁN PANDORA APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s.

HERNÍ PLÁN PANDORA APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s. HERNÍ PLÁN PANDORA APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s. HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 10. 3. 2016 1.0 První naplnění Radoslav Hrčka 2 Herní plán Pandora OBSAH Historie revizí... 2 Obsah...

Více

Golf, sport, který spojuje

Golf, sport, který spojuje GAAN GOLF TOUR 2012 Golf, sport, který spojuje 2012 Existuje-li představa o ušlechtilém sportu, vždy gentlemanském, čestném a za všech okolností zábavném, je jím nepochybně golf. Lidé, kteří se aktivně

Více

Co je to Zlatá teniska?

Co je to Zlatá teniska? Co je to Zlatá teniska? Zlatá teniska je atletický víceboj pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet atletické disciplíny, pobavit se a strávit den s přáteli. Víceboj je určen především pro studenty VŠE,

Více

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ, BYSTRÉ ROČNÍK. AZ-kvíz. Jaroslav Jíra

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ, BYSTRÉ ROČNÍK. AZ-kvíz. Jaroslav Jíra ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ, BYSTRÉ 569 92 9. ROČNÍK AZ-kvíz Jaroslav Jíra ŠKOLNÍ ROK 2014/15 Prohlašuji, že jsem absolventskou práci vypracoval samostatně a všechny použité zdroje jsem řádně

Více

HERNÍ PLÁN MAD MECHANIC APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o.

HERNÍ PLÁN MAD MECHANIC APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HERNÍ PLÁN MAD MECHANIC APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 16. 4. 2012 1.0 První naplnění Karel Kyovský OBSAH Historie revizí... 2 Obsah... 3 Úvod... 4 Rozsah

Více

UNLOCK! ÚNIKOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ

UNLOCK! ÚNIKOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ UNLOCK! ÚNIKOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ Od 10 let 60 minut 1 až 6 hráčů KOMPONENTY DŮLEŽITÉ: PŘED ZAČÁTKEM HRY SI NEPROHLÍŽEJTE BALÍČEK KARET. Deseti-kartový výukový balíček Šedesáti-kartový balíček PŘEHLED HRY

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Technicko-soutěžní ustanovení

Technicko-soutěžní ustanovení HERNÍ FORMÁT I. LIGY OD SEZÓNY 2018/19 Technicko-soutěžní ustanovení 1. Účastníci soutěže Soutěže se účastní 16 družstev 2. Formát soutěže A. I. liga se hraje systémem každý s každým dvoukolově (základní

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

1) SMARTHOCKEY pořádají dne turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší

1) SMARTHOCKEY pořádají dne turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší 1) SMARTHOCKEY pořádají dne 18.-19.12.2019 turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší Místo turnaje: ZS Teplice Na Stínadlech 3282 415 01, Teplice Termín konání: 18.-19.12.2019 (8-20hod., 8-16:30hod.)

Více

Laser game. Návod ke hře. Manual ver. 1.1

Laser game. Návod ke hře. Manual ver. 1.1 Laser game Návod ke hře Manual ver. 1.1 Praha 01/2010 Khet je zábavná a snadno pochopitelná hra, protože se všemi figurami se na rozdíl od šachů pohybuje stejným způsobem. Cílem hry je osvětlení, zasažení

Více

SOUTĚŽNÍ AEROBIC MASTER CLASS

SOUTĚŽNÍ AEROBIC MASTER CLASS SOUTĚŽNÍ AEROBIC MASTER CLASS PRAVIDLA FISAF.cz PLATNOST OD 20. 1. 2019 Obsah 1 ÚVOD... 3 1. 1 Přihlašování závodníků... 3 2 VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 2. 1 Kategorie závodníků... 3 2. 2 SAMC startovné...

Více

Pravidla soutěže Office Arena 2018

Pravidla soutěže Office Arena 2018 Pravidla soutěže Office Arena 2018 www.soutezarena.cz Cíl soutěže Cílem soutěže je motivovat žáky základních a studenty středních škol všech krajů České republiky a Slovenské republiky k práci s moderními

Více

Nápověda ke způsobům identifikace osob uvedených v dotazníku AMLZ a k vložení elektronického podpisu

Nápověda ke způsobům identifikace osob uvedených v dotazníku AMLZ a k vložení elektronického podpisu Nápověda ke způsobům identifikace osob uvedených v dotazníku AMLZ a k vložení elektronického podpisu 1. Způsob identifikace osob V dotazníku dle AMLZ se musí některým z níže uvedených způsobů identifikovat

Více

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY 1.) Pro přihlášení účastníka do kroužku SVČ Odry na webových stránkách www.svcodry.cz zvolte v menu sekci KROUŽKY a klikněte na kroužek, o který máte zájem: 2.) U vybraného kroužku

Více

Návod k obsluze rozhraní RealTimeGPSLocator.com

Návod k obsluze rozhraní RealTimeGPSLocator.com Návod k obsluze rozhraní RealTimeGPSLocator.com 1 Přihlášení do rozhraní...1 1.1 Registrace nového uživatele...1 1.2 Přihlášení uživatele...2 2 Práce s rozhraním...2 2.1 Volba Úvod...3 2.2 Volba Nastavení...3

Více

Akce začíná registrací soutěžních kolektivů. Následně přechází v samotnou soutěž.

Akce začíná registrací soutěžních kolektivů. Následně přechází v samotnou soutěž. Pravidla soutěže 1. Organizátor Organizátorem akce je Seznam.cz, a.s., Radlická 608/2, Praha 5, PSČ 150 00, IČO: 261 68 685, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU MINDMAZE EVENTY Naše hry může hrát až 50 hráčů najednou. Poutavé a zábavné hry pro každou příležitost, pro kohokoli. 0 2 M I N D M A Z E T E A M B U I L D I N G N A M

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice E.ON Junior Cup 2015 P R O P O Z I C E turnaje kopané starších přípravek UMT Karlovy Vary-Drahovice Sobota 16.5.2015 Termín turnaje: Místo konání: Hrací plocha: sobota 16. května 2015. Plánovaná doba trvání

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

Nadcházející události

Nadcházející události Červenec - Srpen 2016 Školní zpravodaj Úvodní slovo Vážení rodiče, učitelé a přátele Waldorfu, poslední víkend před zahájením školního roku se konal adaptační pobyt rodin budoucích prvňáčků. Jeho vyvrcholením

Více

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY Budete si moci přizpůsobit tvar, formu a vzor znaku. Váš znak by měl do srdce soupeře vnést strach! Navíc, pokud se stanete význačným hráčem ADRENALYN

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉ ASOCIACE DISCGOLFU (ČADG)

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉ ASOCIACE DISCGOLFU (ČADG) SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉ ASOCIACE DISCGOLFU (ČADG) Část první Úvodní ustanovení Tento soutěžní řád stanovuje pravidla pro průběh discgolfových soutěží zaštítěných ČADG na území ČR a také pravidla pro reprezentaci

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008 JUNIOR CHANNEL STAR 2008 PRAVIDLA SERIÁLU SCHVÁLENA Praha, Zduchovice, 11.3.2008 K dnešnímu dni byla schválena pravidla seriálu Junior Channel Star 2008! Pravidla seriálu Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Více

RED GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě

RED GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě Herní plán vstup mincí 5, 10, 20, 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000, 2000 Kč případně 5000 Kč max. sázka na 1 hru: 5 Kč (5 kreditů) max. výhra: 750 Kč (750 kreditů) v jedné hře výherní podíl: 91

Více

Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo

Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo MAKRO Cash & Carry ČR, s.r.o. je hlavním organizátorem a garantem odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj. Soutěž je dvoukolová

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Příměstské tábory KC KAMPA 2013

Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Turnusy a program 1. turnus 8. 12. července 2013 2. turnus 15. 19. července 2013 3. turnus 19. 23. srpna 2013 4. turnus 26. 30. srpna 2013 Harmonogram dne Obecné informace

Více

Rozhýbejte naše děti na téma: Aby bylo pořád veselo

Rozhýbejte naše děti na téma: Aby bylo pořád veselo Rozhýbejte naše děti na téma: Aby bylo pořád veselo Charakteristika integrovaného bloku Spolupráce mezi mateřskými školami v Chebu Projekt zaměřený na posílení vzájemného vztahu mezi dětmi ze známé školky

Více

Manuál pro studenty při podávání žádostí

Manuál pro studenty při podávání žádostí Správa účelových zařízení VŠE v Praze Manuál pro studenty při podávání žádostí Obsah Podávání žádostí... 2 1. Přihlášení studentů VŠE... 2 2. Přihlášení studentů jiných škol (Registrace)... 2 3. Po přihlášení

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Nabízené programy a aktivity:

Nabízené programy a aktivity: Středisko volného času Fokus, Nový Jičín, příspěvková organizace K Nemocnici 23, 741 01 Nový Jičín IČ: 75089157, www.fokusnj.cz Tel : 556 710 088, fokusnj@fokusnj.cz Vy vybíráte, my realizujeme aneb programy

Více

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu.

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. Putování Středozemí Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. 2-4 hráči od 7 let čas neuveden obsahuje: 4x13 hracích kamenů s místy ve

Více

Dovednostní olympiáda

Dovednostní olympiáda Dovednostní olympiáda Ahoj a dobrý den, dovoluji si Vás oslovit s projektem KM KFS DOVEDNOSTNÍ OLYMPIÁDA, která si klade za cíl zvyšovat a zkvalitňovat v mladých hráčích na okresní, krajské i vyšší úrovni

Více

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů

Více

HERNÍ PLÁN MAD MECHANIC APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o.

HERNÍ PLÁN MAD MECHANIC APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HERNÍ PLÁN MAD MECHANIC APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 16. 04. 2012 1.0 První naplnění Karel Kyovský 23. 10. 2015 1.1 Změna v riziku Radoslav Hrčka 08. 01.

Více

Design: Wilfried a Marie Fort

Design: Wilfried a Marie Fort Pravidla hry Design: Wilfried a Marie Fort Obsah hry 30 dřevěných dílků (5 různých tvarů, každý v 6 barvách) 14 vodních kapek Příprava hry Umístěte dřevěné dílky na hromádku doprostřed hrací plochy. Vodní

Více

AUDIT HRAJ O ZEMI - TÉMA ŽIVOTNÍ CYKLUS VÝROBKU - METODICKÝ ÚVOD PRO UČITELE

AUDIT HRAJ O ZEMI - TÉMA ŽIVOTNÍ CYKLUS VÝROBKU - METODICKÝ ÚVOD PRO UČITELE AUDIT HRAJ O ZEMI - TÉMA ŽIVOTNÍ CYKLUS VÝROBKU - METODICKÝ ÚVOD PRO UČITELE Dostávají se Vám do ruky pracovní listy k soutěži o nejlepší ekologický audit, která je součástí projektu HRAJ O ZEMI. Projekt

Více

HERNÍ FORMÁT I. LIGY PRO OBDOBÍ

HERNÍ FORMÁT I. LIGY PRO OBDOBÍ HERNÍ FORMÁT I. LIGY PRO OBDOBÍ 2018 2021 Účastníci soutěže Soutěže se účastní 16 družstev Formát soutěže a organizátor utkání A. I. liga se hraje systémem každý s každým dvoukolově (základní část) s následnou

Více

Habermaaß-hra 5583. Moje první hra. Život na farmě. Figurky mláďata

Habermaaß-hra 5583. Moje první hra. Život na farmě. Figurky mláďata CZ Habermaaß-hra 5583 Moje první hra Život na farmě Figurky mláďata Vážení rodiče, gratulujeme k zakoupení hry z cyklu "Moje první hra - Farma". Učinili jste správné rozhodnutí a umožnili svému dítěti

Více

GIGA ((BANK)) TOUR 2019/2020 Pravidla šipky Soft

GIGA ((BANK)) TOUR 2019/2020 Pravidla šipky Soft GIGA ((BANK)) TOUR 2019/2020 Pravidla šipky Soft Giga ((BANK)) tour(dále jen Giga tour): je seriál turnajů zakončený finálovými turnaji s postupem do Velkého Finále o Zlatý pohár (muži) a Stříbrný pohár

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

Úvod. Tlačítka. Typ baterie

Úvod. Tlačítka. Typ baterie Math Professor Úvod Kalkulačka je určena dětem jako pomůcka k výuce matematiky. Pomáhá trénovat mozek k rychlejším výpočtům, budovat logické myšlení a zdokonalovat paměť. Tlačítka Stiskněte pro vstup do

Více

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Verze: 2.13 (19. 8. 2015) Vlastník: CEN7350_03 Jméno souboru: P24_manual_certifikat_hw Obsah Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24...

Více

Elektronická přihláška ke stravování

Elektronická přihláška ke stravování Elektronická přihláška ke stravování Elektronická přihláška ke stravování slouží pro efektivní registraci nového strávníka (Vašeho dítěte) ke stravování ve školní jídelně. Pomocí ní můžete zadat přes internet

Více

Návod pro použití služby hiddenprivacy k ochraně dat a bezpečné komunikaci města Hulín

Návod pro použití služby hiddenprivacy k ochraně dat a bezpečné komunikaci města Hulín Návod pro použití služby hiddenprivacy k ochraně dat a bezpečné komunikaci města Hulín Pořízení aplikace bylo spolufinancováno Evropskou unií v rámci projektu Posílení strategického řízení a efektivnosti

Více

Squash aréna LIBEREC LIGA jednotlivců 2. ročník - r. 2011 pro hráče amatéry i pokročilé pravidla

Squash aréna LIBEREC LIGA jednotlivců 2. ročník - r. 2011 pro hráče amatéry i pokročilé pravidla Squash aréna LIBEREC LIGA jednotlivců 2. ročník - r. 2011 pro hráče amatéry i pokročilé pravidla Všeobecné informace: 1. SQ Liga (dále jen SQL ) je klubová soutěž jednotlivců, kterou hrají muži a ženy

Více

Víkend plný her pravidla. Sobota. 1. Štafeta dvojic

Víkend plný her pravidla. Sobota. 1. Štafeta dvojic Víkend plný her pravidla Jedná se o novou formu her Sdružení Rozcestník. Soutěžit budeme jak v sobotu, tak i v neděli. Sobota bude více připomínat miniaturu klasických závodů a v neděli se uskuteční spousta

Více

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015 5. ročník mezinárodní, integrační akce BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015 projekt zaštiťují Ing. Petr Vokřál, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje Společný

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE JA MANAŽEREM NANEČISTO 2019

PROPOZICE SOUTĚŽE JA MANAŽEREM NANEČISTO 2019 PROPOZICE SOUTĚŽE JA MANAŽEREM NANEČISTO 2019 ZÁKLADNÍ INFORMACE Mezinárodní soutěž je určena studentům bakalářského a magisterského studia universit a vysokých škol v ČR a SK bez rozdílu věku a pohlaví.

Více

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PŘÍPRAVA NA HRU Každý hráč si připraví balíček s 20 kartami hrdinů a s 20 kartami zbraní. Do balíčku může dát maximálně 4 karty stejného typu (např. 4 Naftové rytíře

Více

Bowlingový turnaj s dotací ,-Kč. Informace: tel Adam Vondráček

Bowlingový turnaj s dotací ,-Kč. Informace:  tel Adam Vondráček Organizátor: Informace: Způsob přihlášení: BOWLINGZONE Pardubice Bowlingový turnaj s dotací 50.000,-Kč Osobně v herně, www.obsazovacky.cz nebo na e-mail info@bowlingzone.cz, tel. 725 828 477 Adam Vondráček

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

BLUE GAMES 300 MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě

BLUE GAMES 300 MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě Herní plán vstup mincí: 5, 10, 20, 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000, 2000 Kč případně 5000 Kč max. sázka na 1 hru: 2 Kč (2 kredity) max. výhra: 300 Kč (300 kreditů) v jedné hře výherní podíl:

Více

Projektový management-mp. Pořádání plaveckých závodů. Šmídová Barbora. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1

Projektový management-mp. Pořádání plaveckých závodů. Šmídová Barbora. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Projektový management-mp Pořádání plaveckých závodů Šmídová Barbora Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Úvod... 2 Současný stav... 2 Stanovený cíl... 2 Časová náročnost...

Více

Certifikační autorita PostSignum

Certifikační autorita PostSignum Certifikační autorita PostSignum Generování klíčů pomocí programu PostSignum Tool Plus verze 2.0.1 Uživatelská dokumentace Červenec 2011 Strana 1 (celkem 21) 1 Obsah 1 Obsah...2 2 Úvod...3 2.1 Informace

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD Obsah Obsah 1 PTV Map&Guide internet V2 Co je nového?... 3 1.1 Změna licenčních modelů... 3 1.1.1 Kmenoví zákazníci 3 1.1.2 Noví zákazníci 4 1.2 Nástroj pro

Více

PŘHLAŠOVÁNÍ NA ZÁVODY SAMC + ČSH + ČMP

PŘHLAŠOVÁNÍ NA ZÁVODY SAMC + ČSH + ČMP PŘHLAŠOVÁNÍ NA ZÁVODY SAMC + ČSH + ČMP Do registrace se dostanete kliknutím na tato tlačítka... Pokud se do systému přihlašujete poprvé, musíte se nejprve registrovat A vytvořit si tak profil, ze kterého

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR. Svaz motokrosu AČR

NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR. Svaz motokrosu AČR NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR PŘÍLOHA N 034 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V MOTOKROSU DRUŽSTEV VERZE 2015 N 034.1 VŠEOBECNÉ USTANOVENÍ.... 3 N 034.1.1 Všeobecné ustanovení.

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části tohoto řádu (dále Soutěžní řád mládeže ) se organizují

Více

Příměstský tábor je určen pro všechny děti ve věku 5-11 let, které se rády zapojují do různých ať už známých či méně známých aktivit.

Příměstský tábor je určen pro všechny děti ve věku 5-11 let, které se rády zapojují do různých ať už známých či méně známých aktivit. Proč příměstský tábor? Je to výborná varianta pro děti, které nejsou ještě příliš zvyklé na odloučení od rodičů. Zajistíme Vám hlídání po dobu vaši pracovní doby a nejen zabavíme vaše děti, ale naučíme

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

HERNÍ PLÁN SLOT BIRDS APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o.

HERNÍ PLÁN SLOT BIRDS APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HERNÍ PLÁN SLOT BIRDS APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 25. 02. 2012 1.0 První naplnění Miroslav Lazárek 31. 07. 2015 1.1 Změna obsahu-riziko Radoslav Hrčka

Více

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací.

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací. Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0 a 1. Předpokládejme P(X = 0) = 0,5. Co můžeme říci o EX? Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

BLUE GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě

BLUE GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě Herní plán vstup mincí 5, 10, 20, 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000, 2000 Kč případně 5000 Kč max. sázka na 1 hru: 5 Kč (5 kreditů) max. výhra: 750 Kč (750 kreditů) v jedné hře výherní podíl: 88

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části tohoto řádu (dále Soutěžní řád mládeže ) se organizují

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy rozděleny

Více

Manuál pro studenty při podávání žádostí

Manuál pro studenty při podávání žádostí Správa účelových zařízení VŠE v Praze Manuál pro studenty při podávání žádostí Obsah Podávání žádostí... 2 1. Přihlášení studentů VŠE... 2 2. Přihlášení studentů jiných škol (Registrace)... 2 3. Po přihlášení

Více

Hlavní pořadatel Mistrovství České republiky v deskových hrách Česká pedagogická komora, Václavkova 2, 160 00 Praha 6

Hlavní pořadatel Mistrovství České republiky v deskových hrách Česká pedagogická komora, Václavkova 2, 160 00 Praha 6 Hlavní pořadatel Mistrovství České republiky v deskových hrách Česká pedagogická komora, Václavkova 2, 160 00 Praha 6 Hlavní organizátor Krajského finále v deskových hrách v Plzeňském kraji Dům dětí a

Více

Manuál Meta IT s. r. o.

Manuál Meta IT s. r. o. Manuál Meta IT s. r. o. 1. Úvodem... 3 2. O systému ŠkolkIS... 3 3. Začínáme - webová aplikace... 4 4. Konfigurace osob... 5 5. Konfigurace systému... 5 6. Automatické odhlašování... 6 6.1 Přehled přiřazených

Více

MAMUTÍ DVOJBOJ WORK IT OUT!

MAMUTÍ DVOJBOJ WORK IT OUT! MAMUTÍ DVOJBOJ WORK IT OUT! WWW.BRNOCONENI.CZ BRNO CO NENÍ JE TADY. UŽ ZASE! Právě držíte v ruce herní brožuru k třetímu kolu hry která je. Vážení občané rádi bychom vám prezentovali strategické projekty

Více

GOLDEN BANK 300. Universe games, s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4. Herní plán

GOLDEN BANK 300. Universe games, s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4. Herní plán Herní plán vstup mincí: 2, 5, 10, 20 Kč případně 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000 Kč případně 2000, 5000 Kč max. SÁZKA na 1 hru : 2 Kč (2 kredity) max. výhra : 300 Kč (300 kreditů) v jedné hře

Více

Sbor dobrovolných hasičů Braník. školního kola výtvarné a literární soutěže r. 2015 na téma POŽÁRNÍ OCHRANA OČIMA DĚTÍ

Sbor dobrovolných hasičů Braník. školního kola výtvarné a literární soutěže r. 2015 na téma POŽÁRNÍ OCHRANA OČIMA DĚTÍ Sbor dobrovolných hasičů Braník ve spolupráci s Městskou částí Praha 4 PROPOZICE školního kola výtvarné a literární soutěže r. 2015 na téma POŽÁRNÍ OCHRANA OČIMA DĚTÍ I. Základní informace o soutěži Vyhlašovatelem

Více

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje projekt podporuje prof. Ing. Karel

Více

HLÍDEK MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ

HLÍDEK MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ OKRESNÍ KOLO SOUTĚŽE HLÍDEK MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ Informace pro soutěžní týmy Chrudim 9. května 2012 SOUTĚŽE HLÍDEK MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ Český červený kříž (dále ČČK) je občanské sdružení působící zejména

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min OBSAH KRABIČKY:

Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min OBSAH KRABIČKY: Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: 15 30 min OBSAH KRABIČKY: 24 žetonů rozdělených do 6 sad (každá po 4 žetonech). Každá sada obsahuje 3 žetony

Více

SAPES.CZ SALESIÁNSKÝ PLZEŇSKÝ EVIDENČNÍ SYSTÉM. Manuál pro používání systému a základní informace

SAPES.CZ SALESIÁNSKÝ PLZEŇSKÝ EVIDENČNÍ SYSTÉM. Manuál pro používání systému a základní informace SAPES.CZ SALESIÁNSKÝ PLZEŇSKÝ EVIDENČNÍ SYSTÉM Manuál pro používání systému a základní informace Evidenční systém Dobrý den, na následujících stránkách se můžete seznámit s návodem na používání našeho

Více

Czech Nature Photo Návod

Czech Nature Photo Návod Czech Nature Photo Návod Tento návod vás provede všemi úkony nutnými pro úspěšné přihlášení vašich fotogra?ií do soutěže Czech Nature Photo. Pokud narazíte na problém, který není v tomto dokumentu podchycen,

Více

KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ

KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ CELOSTÁTNÍ ODBORNÁ SOUTĚŽ KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III 21. února 2019-1 - PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA 21. února 2019 I. Propozice

Více

HERNÍ PLÁN HORUS EYE APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s.

HERNÍ PLÁN HORUS EYE APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s. HERNÍ PLÁN HORUS EYE APOLLO GAMES HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 08. 06. 2015 1.0 První naplnění Radoslav Hrčka 20. 06. 2015 1.1 Úprava v popisu Radoslav Hrčka 2 OBSAH Historie revizí...

Více

Vstupy a výstupy základní sady modulů

Vstupy a výstupy základní sady modulů Vstupy a výstupy základní ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Vstupy a výstupy základní moduly a jejich vstupy a výstupy.

Více