Nabídka produktů a služeb

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka produktů a služeb"

Transkript

1 Nabídka produktů a služeb NEWTON INFORMATION TECHNOLOGY, s.r.o. Politických vězňů 10, Praha 1 Tel.: Fax: obchodni@newtonit.cz Web:

2 O společnosti 1994 Založena společnost NEWTON Financial Management Group. Cílem bylo nabídnout nové služby pro efektivní řízení portfolií podniků. Tato činnost nezbytně vyžadovala informační zázemí, proto společnost vybudovala vlastní specializované oddělení pro shromažďování, třídění a analýzu relevantních informací získávaných ze všech dostupných zdrojů. Postupem času se elektronický archiv informačních zdrojů i počet odborníků rozšiřuje Možnosti profesionálního zpracování informací přesahují potřeby mateřské společnosti, proto je založena firma NEWTON I.T. jako jedna z dceřiných společností NEWTON Financial Management Group. Zabývá se shromažďováním, zpracováním, ukládáním, vyhledáváním a distribucí informací z médií v elektronické i tištěné podobě Je uveden do provozu elektronický archiv článků v plném znění, vytvořený ve spolupráci s redakcemi novin a časopisů. Je vytvořena databáze přepisů zpravodajských, publicistických a diskusních pořadů televize a rozhlasu V roce 1997 se ČTK stává strategickým a obchodním partnerem NEWTON I.T. Spojení informačních zdrojů obou společností umožňuje našim klientům pracovat v interně vyvinutém jednotném uživatelském prostředí s plnými texty většiny domácích tištěných nebo elektronicky vydávaných periodik, vybraných zahraničních periodik, přepisy zpravodajských a publicistických pořadů rozhlasových a televizních stanic a zpravodajstvím tiskové agentury NEWTON I.T. se stává leaderem na českém trhu v oblasti monitoringu médií Zahájen monitoring zpravodajství internetových serverů Jako jedna z prvních na světě spouští NEWTON I.T. vlastní webovou platformu pro práci s monitoringem médií Založena pobočka ve Slovenské republice Vzniká originální metodika pro produkt mediální analýzy Společnost NEWTON I.T. se stala členem FIBEP (Fédération Internationale des Bureaux d` Extraits de Presse), která sdružuje přes osmdesát nejvýznamnějších společností zabývajících se monitoringem médií z celého světa Rozvíjí se pobočka v Polsku, čímž společnost zaujímá v oblasti monitoringu médií a mediálních analýz dominantní postavení v rámci středoevropského regionu Technologická vyspělost firmy umožnila uvedení produktu nové generace MediaSearch Moderní profesionální nástroje v rukách kvalifikovaných specialistů.

3 Produkty a služby V čem Vám naše produkty a služby pomohou? Zjistíte, jaké informace jsou o Vámi sledované oblasti, o Vás, Vaší společnosti či konkurenci zveřejňovány v médiích. Umožníme Vám spatřit skryté souvislosti. Tyto cenné informace Vám pak poskytnou podklady pro kvalifikovanější rozhodování a zvýší ve svém důsledku Vaši konkurenční výhodu. Upozorní Vás na možné příležitosti a rizika. Monitoring médií Společnost NEWTON I.T. vytváří a spravuje elektronický archiv zpráv z domácích i zahraničních tištěných médií, plných přepisů zpravodajských, publicistických i diskusních pořadů z televize a rozhlasu, agenturního zpravodajství ČTK a zpravodajských internetových serverů. Plné texty z jednotlivých médií získáváme přímo od redakcí a vydavatelů na smluvním základě, a zpracováváme na jednotnou platformu archiv. Z tohoto denně aktualizovaného elektronického archivu v dohodnuté periodicitě připravujeme pro jednotlivé klienty individuální výběry relevantních zpráv, tzv. monitory. Jednorázově se pro klienty připravuje i monitoring z historických dat. Jejich retrospektiva sahá podle typu sledovaných médií až do roku Čas poskytování monitorů i jejich formu si klient volí plně podle svých potřeb. Aktuální data jsou k dispozici denně od 6:30 hod. Můžete volit z následujících forem produktů a služeb: Media monitoring dokument vybrané zprávy Vám zasíláme em Media Monitoring software nástroj pro další analýzu vybraných zpráv Internetový media monitoring výběr zpráv dostupný na Internetu Media monitoring Lotus Notes výběr zpráv v prostředí Lotus Notes Media monitoring PLUS anotace zpráv, denní přehledy témat, překladatelské služby MediaSearch mediální databáze on-line Mediální analýzy Na rozdíl od monitoringu médií, výběru relevantních zpráv na klientem zadané téma, představují mediální analýzy službu s vyšší informační hodnotou. Tyto analýzy ukazují hlubší souvislosti a pomáhají prostřednictvím nejnovějších technologií rozeznat chování médií k libovolnému subjektu. Jsou zpracovávány z hlediska času i prostoru, výstupem jsou informace kvantitativního i kvalitativního charakteru, které jsou pro snazší pochopení doplněny ilustrujícími grafy. Další služby Databáze hospodářských informací zprávy z tisku pouze s ekonomickou tematikou Český a Slovenský výběr denní komentovaný přehled hlavních zpráv z celostátních deníků Mediální výběry denní nebo týdenní specializované výběry nejdůležitějších zpráv z vybraných oborů Tender monitoring - přehled aktuálních výběrových řízení. Služby pro vydavatele Redakcím jednotlivých periodik nabízíme i tvorbu elektronických archivů, při jejichž budování máme značné zkušenosti. Elektronické archivy dostupné přes standardní webové rozhraní či na CD velmi dobře slouží jak pro vnitřní potřeby samotného vydavatele, tak i pro nejširší veřejnost. Je dobré vědět, co o Vás a Vaší konkurenci říkají média.

4 Media monitoring dokument Media monitoring dokument MMD představuje základní formu monitoringu médií. Zahrnuje přehled nalezených zpráv na Vámi specifikované téma doplněný o plné zdrojové texty se zvýrazněním klíčových slov, která zadané téma vystihují. Tato forma monitoringu médií je poskytována jako hotový dokument v elektronické i tištěné podobě ve formátu DOC, RTF, TXT či HTML souboru. Monitoring Vám doručíme v dohodnutou dobu jako přiložený soubor ve zvoleném formátu a na dohodnuté ové adresy Dokument obsahuje přehled zpráv a jejich plné znění Zvýraznění klíčových slov v textu usnadňuje orientaci Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství ČTK, internetové servery Popis produktu: Z médií přímo do Vašeho počítače.

5 Media monitoring software Kvalitativně vyšší formu práce s monitoringem médií představuje dodávka vybraných zpráv do softwarového prostředí, které umožňuje dále pohodlně s informacemi pracovat a tvořit tak vlastní přidanou hodnotu. Nabízená softwarová aplikace Media monitoring software MMS byla vyvinuta společností NEWTON I.T. a klientům je v rámci služby poskytována bezplatně. Software naplněný vybranými zprávami, při zachování všech jeho funkcí, Vám můžeme nabídnout i publikovaný na CD Media monitoring CD. Software umožňuje pohodlnou práci s vybranými zprávami, které je možné dále hodnotit, doplňovat o vlastní poznámky, filtrovat a třídit podle libovolných kritérií Ke každé zprávě lze doplnit vlastní či objednané anotace a překlady Zvýraznění klíčových slov v textu usnadňuje orientaci Software současně dovoluje uživatelům exportovat vlastní RTF a HTML výstupy nebo zprávy archivovat Individuální tematické výběry lze tisknout Databáze monitorovaných médií s kontaktními údaji je součástí aplikace Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství ČTK, internetové servery Popis produktu: Ukázka ke stažení: Nepostradatelný pomocník pro analytickou práci s informacemi.

6 Internetový media monitoring Internetový media monitoring IMM - je přes internet dostupná forma monitoringu médií. V rámci Internetu je pro Vás, na předem domluvené adrese, připraven výběr zpráv na individuálně dohodnutá témata. Tento moderní databázový systém umožňuje kvalitní, rychlou a spolehlivou práci s relevantními informacemi z médií, která se neliší od standardní práce v rámci webového prostředí. Je velmi vhodný jak pro velké společnosti či instituce, tak i pro několik málo uživatelů. Vše, co k práci s IMM potřebujete, je pouze připojení k Internetu a znalost přístupového jména a hesla. Monitoring médií dostupný odkudkoliv stačí znát přístupové jméno a heslo Pravidelná aktualizace bez zásahu uživatele Možnost integrace do firemních Intranetů Vybrané zprávy rozdělíme podle Vámi určených témat Úpravu přizpůsobíme Vašemu firemnímu designu Zprávy si můžete nechat posílat automaticky em podle Vámi zadaných kritérií Na přání Vám dodáme anglické anotace či překlady zpráv Zvýraznění klíčových slov v textu usnadňuje orientaci Vícejazyčné ovládání (česky, anglicky, slovensky, polsky) Databáze monitorovaných médií s kontaktními údaji je součástí aplikace Český / Slovenský výběr v systému ZDARMA Možnost implementace jiných mediálních výběrů Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství ČTK, internetové servery Popis produktu: Ukázka k vyzkoušení: (jméno: nato, heslo: demo) Váš monitoring dostupný odkudkoliv.

7 Media monitoring Lotus Notes Media monitoring Lotus Notes MML - je plně připravená aplikace s vybranými funkcemi Media Monitoring software. Výhodou tohoto řešení je možnost práce v síti včetně nastavení přístupových práv a využití všech obecných funkcí systému Lotus Notes. Databáze vybraných zpráv je umístěna na serveru společnosti NEWTON I.T. a pravidelně se klientům replikuje. Vybrané zprávy rozdělíme podle Vámi určených témat Dodávané zprávy lze dále hodnotit, doplňovat o vlastní poznámky, filtrovat a třídit podle libovolných kritérií Ke každé zprávě lze doplnit vlastní či objednané anotace a překlady Zvýraznění klíčových slov v textu usnadňuje orientaci Individuální tematické výstupy lze tisknout Databáze monitorovaných médií s kontaktními údaji je součástí aplikace Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství ČTK, internetové servery Popis produktu: Monitoring jako součást podnikových dokumentových databází.

8 Media monitoring PLUS Anotace Anotace, nebo-li krátký výstižný výtah nejpodstatnějších informací z jedné zprávy, slouží k rychlému a snadnému pochopení významu, který autor veřejnosti sděluje. Anotace šetří čas V kombinaci s překladem rychlý a účinný nástroj pro management, který preferuje jiný jazyk než češtinu Anotace jsou k dispozici v čase podle požadavku klienta Implementace do Internetového media monitoringu Denní přehledy Denní přehled je obsáhlejší anotace z více zpráv najednou. Umožňuje získat rychlý a komplexní obrázek o tom, co se o dané oblasti za jeden den v médiích vyskytlo. Denní přehledy Vám umožní získat komplexní pohled Denní přehledy Vám ušetří čas Překladatelské služby Potřebujete-li mít k dispozici i přeložené zprávy do cizích jazyků, využijte našich překladatelských služeb. Překládáme do a z českého, anglického, německého i francouzského jazyka, a to jak anotace, denní přehledy, tak i plná znění zpráv. Lze samozřejmě předem dohodnout, které zprávy nebo jaký typ zpráv pro Vás budeme překládat. Překládáme z a do českého, anglického, německého i francouzského jazyka Překládáme anotace, denní přehledy i plná znění zpráv Přeložené zprávy jsou k dispozici ještě týž den, kdy jsou zprávy uveřejněny Dle dohody nabízíme k překladu i mediální analýzy Rychlý a kvalitní přehled o Vámi sledované oblasti k dispozici i v cizím jazyce.

9 MediaReport Základní statistický přehled pro Váš Newton Media Monitoring. V přehledné tabulkové formě každý měsíc shrnuje nejdůležitější informace z vašich monitorovaných témat. MediaReport je praktické rozšíření vašeho Newton Media Monitoringu. Na jednom místě naleznete informace o počtu článků včetně jejich finanční hodnoty pomocí metody AVE. MediaReport poskytuje rychlý přehled o výsledcích vašich PR aktivit. MediaReport informuje o počtu článků a jejich hodnotě v jednotlivých skupinách médií i v konkrétních titulech. Pro koho je produkt určen: jako doplněk Newton Media Monitoringu je vhodný pro všechny odběratele tohoto produktu, pro všechny, kteří chtějí vyhodnocovat a měřit své PR aktivity. Technická specifikace Periodicita: Termín dodání: Způsob distribuce: Formát: měsíční vždy 2. pracovní den následujícího měsíce , vystavení na IMM (Internet Media Monitoring) sešit aplikace Excel Poznámka: MediaReport je rozšířením produktu Newton Media Monitoring. Nelze ho proto objednat samostatně. Popis produktu: znáte cenu informací

10 MediaSearch mediální databáze Pokud potřebujete online vyhledávat v našem archivu novin, časopisů a přepisů televizních a rozhlasových pořadů, oceníte možnost komfortního full-textové vyhledávání v databázi více než 600 tištěných zdrojích, ve zpravodajství stovek internetových serverů a přepisech téměř 30 televizních a rozhlasových stanic z České republiky, Slovenska a Polska. Historie vyhledávání sahá až do roku Aplikace je přístupná pomocí standardního internetového vyhledávače (např. Internet Explorer či Mozilla) a nevyžaduje žádné specializované vybavení. Spojení největšího a nejúplnějšího mediálního archivu, špičkové světové vyhledávací technologie a jednoduchého uživatelského rozhraní nabízí vysoký komfort obsluhy a rychlé a přesné výsledky. největší a nejúplnější mediální archiv rychlá a výkonná vyhledávací technologie jednoduchá obsluha bez potřeby specializovaných programů Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství, internetové servery Popis produktu: MediaSearch hledejte on-line!

11 Mediální analýzy Mediální analýza je strukturovaným a přehledným rozborem toho, jaký obraz vytvářejí média o sledovaném subjektu či problematice ve stanoveném časovém úseku. Je nadstavbou klasického monitoringu médií a rozebírá z různých hledisek chování médií vůči předmětu analýzy. Mapuje obsahovou, tematickou a časovou strukturu mediální prezentace určitého subjektu během stanoveného období na zvoleném vzorku médií. Subjektem analýzy přitom může být například společnost jako celek, nebo nějaká událost, osoba či místo. Mediální analýzy jsou vytvářeny dle individuálních požadavků klientů, kteří mají možnost výběru z desítek posuzovaných kritérií, jež odpovídají standardní mezinárodní metodice. Analýzu lze podobně jako monitoring vypracovávat pravidelně či jednorázově z historických dat. odhalí hlubší souvislosti upozorní na vývojové trendy potvrdí či vyvrátí Vaše hypotézy poskytne informace kvantitativního i kvalitativního charakteru usnadní strategické rozhodování Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství ČTK, internetové servery Popis produktu: Ukázka ke stažení: Mediální analýza Vám usnadní strategické rozhodování.

12 Služba včasného varování Chcete být včas informováni o důležitých zprávách či kauzách, které by neměly zůstat bez povšimnutí? Potřebujete být v časové výhodě, protože se od Vás očekává včasná adekvátní reakce? Zajistěte si denní zdroj aktuálních informací, využijte SLUŽBU VČASNÉHO VAROVÁNÍ! Individuální produkt, který Vám zajistí být vždy připraven na nečekané události. Hlavní výhody: rychlost odezvy (nalezení a odeslání informace) možnost včasné adekvátní reakce nedílná součást krizové komunikace alerty doručíme ve formě výstižné textové zprávy přímo na mobilní telefon mohou obsahovat hodnocení článku podle citového zabarvení vůči klientovi (negativní, pozitivní, neutrální) šetří Váš čas výběr provedeme za Vás slouží jako doplněk k monitoringu Ukázka zprávy: SMS č.1/3 (PF38)Motoristy ceka souboj titanu. Benzina predstavila novou strategii, expanzi planuje i Shell, OMV a Lukoil, konkurenci jsou i neznac. stanice. SMS č.2/3 (HN15)Cesko ma plan, jak resit krizove vypadky ropovodu. Zastupci vlady a statem ovladane spolecnosti Mero zahaji s firmou TAL jednani. SMS č. 3/3 (EU32)Cast Evropy zustala na několik dni bez dodavek ruske ropy. Pomuze Ingolstadt.

13 Varianty SVV: SVV standard SVV optimum SVV profi Krizová komunikace Časy zasílání ranní výběr (Po-Pá) do 8:00 do 8:00 do 7:00 do 7:00 ranní výběr (So) do 10:00 do 8:00 on-line TVR -- Po-Pá 7:00 17:00 Po-Pá 7:00 22:00 Po-Ne 0:00 24:00 on-line web -- Po-Pá 7:00 17:00 Po-Pá 7:00 22:00 Po-Ne 0:00 24:00 Forma zasílaných SMS hlavička, kde zpráva vyšla výstižná anotace hodnocení ano ano ano ano ano ano ano ano -- ano ano ano Rozesílání skupiny pro zasílání max. počet adres (čísel) ve skupině maximum zaslaných SMS zpráv na 1 číslo Sledovaná média Zdroje - základ Volitelné weby 1 až 2 až 3 až měsíčně 100 měsíčně 150 měsíčně 25 denně ano ano ano ano -- až 3 až 5 až 7 Doplňkové služby nahrávky měsíčně 2 denně.z médií přímo do vašeho mobilního telefonu

14 Internet média analyzér Potřebujete analyzovat data? Chcete mít možnost si velmi jednoduše připravit statistické i grafické výstupy? Nechcete být omezováni předem připravenými šablonami? Chcete data jednoduše sdílet se svými kolegy? Zajímá vás, jak je vaše komunikace s novináři účinná? Internet média analyzér je webová aplikace, která vám umožní interaktivní práci s daty. Příspěvky zde lze snadno ohodnotit, označit důležité informace a případně dále třídit do vlastních složek. Ke každému příspěvku můžete přidat poznámky ať už soukromé nebo veřejné. IMA vám umožní data analyzovat kvantitativně i kvalitativně a výstupy zobrazovat do přehledných tabulek a grafů. Vybrané příspěvky můžete kdykoliv vyexportovat v HTML nebo RTF formě a přímo z IMA zaslat na libovolnou adresu včetně vašeho komentáře. Systém navíc nabízí i databázi pro uchovávání kontaktů na novináře či redakce. Díky přímému propojení s příspěvky máte možnost sledovat, nakolik je vaše komunikace s médii efektivní. Při analýze dat v IMA rychle dojdete k výsledkům odhalíte mnohé souvislosti nebudete omezováni přednastavenými šablonami budete překvapeni, jak hluboce můžete data analyzovat můžete své výsledky rovnou rozesílat můžete ohodnotit jeden příspěvek k více tématům při jednom čtení si označíte důležité příspěvky můžete zařazovat příspěvky do vlastních témat budete mít přehled o aktivitách jednotlivých novinářů Popis produktu: můžete analyzovat hlouběji, než jste si kdy mysleli

15 Databáze hospodářských informací Databáze hospodářských informací DHI - poskytuje ucelený tematický soubor hospodářských i makroekonomických zpráv zaměřených na konkrétní ekonomické subjekty působící v České republice. Slouží ke sledování aktuálního stavu ekonomické situace jednotlivých společností, i jeho vývoje v čase. Produkt je určen především pro podnikatelskou sféru, finanční instituce, obchodníky na finančním trhu, poradenské firmy apod. Obsahuje pečlivý výběr plných znění aktuálních i historických zpráv z celostátních a regionálních periodik. Historická data sahají až do roku Praktická struktura tohoto produktu napomáhá velmi rychlému vyhledávání požadovaných dat, která je možné získat nejen pomocí fulltextového nástroje, názvu článku, autora, názvu periodika a obsahu, ale i přímo podle jména firmy. Do DHI se nezařazují duplicitní články publikované v jednotlivých médiích a některé méně významné zprávy. Databáze je dostupná přes Internet. Výběr zpráv s ekonomickou tématikou Informace o subjektech podnikajících v České republice Vyhledávání i podle názvu společností Databáze neobsahuje duplicitní informace Monitorovaná média Tištěná média - výběr, Obchodní věstník Popis produktu: Ukázka k vyzkoušení: Kvalitní výběr ekonomických informací o subjektech podnikajících v České republice.

16 Český a Slovenský výběr Naši analytici hodnotí a vybírají ty nejdůležitější zprávy a události z hlavních českých a slovenských deníků a vytvářejí pro vás komentovaný souhrn, který Vám zaručí rychlou a přesnou orientaci v aktuálních politických a ekonomických tématech. Český výběr - přináší každý pracovní den ráno rychlý aktuální přehled témat, kterým se věnují klíčové české deníky. Stovky jeho pravidelných odběratelů využívají možnost rychlé orientace v nejdůležitějších politických a ekonomických tématech. Český výběr vychází v české, anglické a německé mutaci. Slovenský výběr - zajímá-li Vás aktuální dění na Slovensku, nabízí Vám Slovenský výběr nejrychlejší orientaci na slovenské politické i ekonomické scéně. Nejdůležitější zprávy na jednom místě Komentovaný přehled toho nejdůležitějšího Jazykové mutace Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství, internetové servery Popis produktu: Ukázka: Český a Slovenský výběr - čtěte jen to nejdůležitější

17 Český oborový výběr Řešení pro všechny, kteří potřebují mít komplexní přehled o dění ve vybraných oborech. Každý pracovní den přináší Český oborový výběr přehled toho nejdůležitějšího, o čem média v daných odvětvích informují. oborově členěný anotovaný výběr nejdůležitějších zpráv ze všech typů médií (tisk, televize a rozhlas, agenturní zpravodajství, internet) aktuální denní přehledy a týdenní souhrny výběr z několika jazykových variant (česky, anglicky, německy, ) elektronická distribuce nástroj pro marketingové studie a formulaci strategických východisek Zpracovávané obory: automobilismus bankovnictví energetika farmacie nápoje telekomunikace Monitorovaná média dle Vašeho výběru Tištěná média, televize a rozhlas, zpravodajství ČTK, internetové servery Popis produktu: Český oborový výběr klíčové informace z Vašeho oboru

18 Znalostní monitoring Chcete získat informační převahu? Chcete, aby vzrostla Vaše moc a kompetence? Víte, že 95% zpravodajských informací pochází z monitoringu veřejných zdrojů? Chcete znát argumenty a umět je použít? Víte, že za pokrok současného světa vděčíme mezioborovému propojování? Víte, jak velkou přidanou hodnotu získáte z křížového vyhodnocování informací? Přidejte inteligenci Vašim řešením..., čtěte ZNALOSTNÍ MONITORING! Speciální, ručně zpracovávaný denní monitoring důležitých událostí a poznatků se zvýrazněním myšlenek a vodítek v textu. přispívá k osobnímu rozvoji dlouhodobého uživatele vychází spíše z potřeby vzdělávat a rozšiřovat znalosti než z pouhého informování přináší i novinky z vědy, filosofie, řízení, apod. umožňuje mezioborové propojování poznatků podporuje tvorbu originálních myšlenek a koncepcí recipienta přináší celé znění článku, avšak se zvýrazněnými myšlenkami odběrateli jsou lidé působící na důležitých pozicích v politice, státní správě či ve firmách... každodenní průvodce světem myšlenek a informací

19 Manažer monitoring Nesnášíte příručky typu: Manažerem snadno a rychle, Snadné řízení čehokoli, Bohatství a prosperita pro každého, Ředitelem zeměkoule bez nesnází?... Přesto chcete být významnými a ceněnými odborníky a vůdci? Co můžete udělat, aby Vám neujel vlak naložený novými trendy managementu a osobního růstu? Každý pátek si přečtěte Manažer monitoring! Odborníkem garantovaný výběr nejkvalitnějších článků z oblasti managementu: o řízení, HR, trendech, ekonomice, zákonech... zaručeně Vám nic podstatného neuteče nebudete ztrácet čas hledáním a výběrem potřebných informací nejdůležitější myšlenky v textu Vám zvýrazníme pomůžeme Vám budovat znalosti! Vybereme za Vás: z nejdůležitějších zdrojů aktuálně každý pátek v 15 hodin odpoledne... Váš partner ve světě znalostí.

20 Monitoring pro manažery krajů a měst Potřebujete se orientovat v otázkách týkajících se dotací, subvencí, legislativy a dalších oblastí politiky EU? Chcete mít centrální přehled informací o regionální politice a hospodářství v ČR? Zajistěte si MONITORING PRO MANAŽERY KRAJŮ A MĚST! Denní monitoring obsahující kvalifikovaný výběr informací politických, hospodářských, ekologických Soustředí se specielně na politiku EU, dotační politiku, politiku správy krajů a měst. poskytuje podstatné informace pro práci hejtmanů a primátorů, pro zastupitele a radní krajů a měst dlouhodobému odběrateli zaručuje nárůst jeho argumentační báze zohledněny významné zdroje pro dané kraje přináší plné znění článku se zvýrazněnými myšlenkami určeno pro manažery krajů a měst, hospodářské žurnalisty, ekonomické učitele, krajské hospodářské komory, pro sféru malých a středních podnikatelů Globální pohled na lokální problematiku

21 Hospodářský monitoring Nestíháte sledovat stěžejní informace z oblasti hospodářství, filosofie a politiky, ekologie apod.? Chcete se neustále vzdělávat a rozšiřovat si svoji argumentační bázi? Potřebujete získat komplexní pohled na vztahy v oblasti společensko hospodářského vývoje? Využijte HOSPODÁŘSKÝ MONITORING! Denní monitoring poskytující kvalitní informace o hospodářské politice ČR, podnikové sféře, regulační a soutěžní sféře, o komorách a institucích EU, o dotační politice EU v ČR rozvíjí a vzdělává dlouhodobému odběrateli zaručuje nárůst jeho argumentační báze poskytuje komplexitu vypovídá o hospodářské situaci a možnostech v zemi přináší plné znění článku se zvýrazněnými myšlenkami určeno pro manažery, hospodářskou diplomacii, hospodářské žurnalisty, ekonomické učitele, prognostiky, futurology... nositel cenných informací!

22 Tender monitoring Nemáte čas sledovat všechny informace o tenderech a veřejných zakázkách? Chcete snadno získat nové klienty? Potřebujete zajistit odbyt pro vaše výrobky nebo služby? Tender monitoring poskytuje okamžité informace o nových obchodních příležitostech. Denně sledujeme nejdůležitější portály a přinášíme přehled aktuálních výběrových řízení, poptávek a dražeb, které byste neměli opominout. Služba je určena nejen pro obchodní oddělení a nákupčí, ale bude praktickým pomocníkem i pro management. Možná implementace produktu do stávajících služeb klienta. Součástí ceny je libovolné množství odebraných informací. Monitorujeme nejaktivnější česká elektronická tržiště:. subvence.cz epoptavka.cz centrade.cz bonanza.cz b2bcentrum.cz Popis produktu: S Tender monitoringem vám neuteče žádná příležitost.

23 Služby pro vydavatele Pro potřeby vydavatelů periodického tisku NEWTON I.T. nabízí vytvoření elektronických archivů, a to jak pro usnadnění redakční práce, tak i pro případné zpřístupnění jednotlivých periodik v elektronické podobě široké veřejnosti. K dispozici jsou dvě podoby elektronických archivů. Archiv je přístupný přes Internet nebo s ovládacím softwarem nabízený na CD. V případě zájmu můžeme redakci poskytnout i vlastní redakční systém. Elektronické archivy titulů na webu Elektronické archivy titulů na CD Popis služeb: Ukázky: Elektronická podoba tištěných médií šetří Váš čas a náklady.

24 Monitorovaná média Tištěná média Česká a Slovenská republika a Polsko Na základě smluv s jednotlivými vydavateli společnost NEWTON I.T. vytváří elektronický archiv plných znění jednotlivých periodik. Denně do archivu přibývá několik tisíc zpráv. Díky této unikátní databázi je zajištěno, že veškeré informace, které klienti potřebují ke své činnosti, dostanou vždy řádně a včas. Převod článků z grafické podoby do tvaru vhodného k dalšímu zpracování se děje pomocí vlastního unikátního patentovaného postupu, který zajišťuje absolutní obsahovou shodu s původní tištěnou podobou. Celoplošné deníky včetně regionálních mutací Regionální deníky Časopisy ekonomické, odborné, počítačové, automobilové, společenské Celkem více než 850 titulů Tištěná média zahraniční média Podobně jako v případě monitoringu tištěných médií z České a Slovenské republiky a Polska, nabízíme v našich produktech i monitoring více než světových, zejména pak západoevropských a amerických titulů. Díky dlouholetému členství v mezinárodní organizaci zastřešující firmy zabývající se monitoringem a analýzami médií (FIBEP) můžeme operativně klasickým způsobem zajistit monitoring médií prakticky z každé země. Více než zahraničních titulů Televize a rozhlas Denně sledujeme zpravodajské, publicistické a diskusní pořady vybraných televizních a rozhlasových stanic, ze kterých pořizujeme přepisy jejich doslovného znění. 100 hodin doslovně přepsaného televizního vysílání denně 100 hodin doslovně přepsaného rozhlasového vysílání denně Agenturní zpravodajství ČTK, TASR Zpravodajství České tiskové kanceláře nabízí komplexní servis. Profesionální domácí i zahraniční zpravodajové získávají informace přímo na místě na parlamentních jednáních, na tiskových konferencích, při rozhovorech s politiky, státníky, ekonomy, manažery, experty, sportovci a umělci. Jsou vždy u všech významných událostí, sledují politický, ekonomický a společenský vývoj, kladou otázky těm, kteří za něj odpovídají a přinášejí o tom všem nekomentované a objektivní zprávy. Kompletní agenturní zpravodajství ČTK Agenturní zpravodajství TASR Internetové servery Podobně jako u tištěných periodik jsou na základě dohody s vydavateli zajištěny plné texty nejdůležitějších zpravodajských serverů v síti Internet. Více než 300 zpravodajských internetových serverů Aktuální seznam všech monitorovaných médií najdete na: Největší a unikátní rozsah mediálních zdrojů v České a Slovenské republice a v Polsku.

25 Další projekty Mediainfo.cz server umožňuje přístup k informacím o medializaci nejdůležitějších osobností z řad politiků a umělců (medializací se rozumí počet zmínek nebo vystoupení v médiích). Vedle toho publikuje ucelenou řadu tematických a obsahových analýz zpravodajských internetových serverů a televizního zpravodajství a publicistiky. zdarma aktuální informace o medializaci více než 800 osobností z řad politiků a umělců možnost vlastního výběru a porovnávání jednotlivých osobností pravidelné obsahové analýzy internetových serverů a televizního zpravodajství volně publikovatelné analýzy řady atraktivních témat informace založené na ověřených datech s jasnou metodikou zpracování Mediainfo.cz analytický web o českých médiích Headlines.cz Headlines.cz je pravidelně připravovaný internetový magazín, přehledně členěný do několika desítek témat, které pokrývají zájmy napříč celou společností. Obsahem tohoto magazínu je přesná elektronická podoba zpráv z tištěných médií - celoplošných deníků, vybraných ekonomických, politických či společenských týdeníků a dále plné přepisy vybraných pořadů z TV. Z těchto médií jsou pro web Headlines.cz vybírány pouze ty nejvýznamnější zprávy tak, aby nedocházelo duplicitě informací. Jednotlivá témata si můžete nechat posílat přímo do Vaší e- mailové schránky a tvůrcům webu nabízíme možnost velmi jednoduše a bezplatně umístit na svůj server. Vedle toho také nabízíme možnost vytvořit si individualizované téma. Headlines.cz internetový magazín pro širokou veřejnost Mediainfo mediální hitparáda a nejsledovanější kauzy týdne

26 Naši partneři Na základě obchodní spolupráce připravujeme Elektronický archiv deníku MF Dnes Deník Právo Elektronický archiv deníku Právo Časopis zahraničních zajímavostí Elektronický archiv týdeníku Týden Elektronický archiv týdeníku Respekt Týdeník Profit Elektronický archiv týdeníku The Prague Post Dále spolupracujeme APRA Asociace PR agentur PR klub INCOMA Je nám ctí podporovat tyto užitečné veřejné projekty Člověk v tísni Nadace Naše dítě linka bezpečí Nadace VIA Fórum dárců NROS Pomozte dětem Sananim Nadace pro transplantaci kostní dřeně Konto Bariéry Fond slepých - Brailcom Sdružení zdravotně postižených v ČR Vždy se snažíme pro Vás udělat maximum.

27 Reference Podniky T-Mobile Julius Meinl Sokolovská uhelná Vítkovice Plzeňský Prazdroj Philip Morris Finanční sektor Burza cenných papírů Česká asociace pojišťoven Českomoravská stavební spořitelna ČSOB Česká spořitelna Reklamní a PR agentury AC & C Axicom Best mediální společnost Donath Burson-Marsteller Virklis PR Státní a politické instituce Ministerstvo financí Ministerstvo pro místní rozvoj Ministerstvo spravedlnosti Ministerstvo vnitra Ministerstvo zahraničních věcí Ministerstvo dopravy a spojů Ministerstvo školství Ministerstvo životního prostředí Ministerstvo zdravotnictví Ministerstvo obrany Mediální oblast Bertelsmann Media Česká televize TV Nova Nevýdělečné organizace Informační centrum nadací Konto Bariéry Nadace Naše dítě NROS Pomozte dětem Sdružení pro pomoc mentálně postižených Skanska CZ a.s. Pražská teplárenská Pivovary Staropramen Metrostav Unilever ČEZ Hasičská vzájemná pojišťovna ING Nationale-Nederlanden Středisko cenných papírů Winterthur pojišťovna Komerční banka Ewing PR Hauska & Partner AMI Comunication Studio BEAM Ogilvy PR Kancelář prezidenta republiky Kancelář Senátu PČR ČSSD ODS KDU-ČSL US DEU Fond národního majetku Pozemkový fond ČR Česká pošta ÚOHS Ústavní soud Panorama Publishing Economia Ringier ČR Člověk v tísni Mise Podaná ruka Nadace pro transplantaci kostní dřeně Sananim Fond slepých - Brailcom Informace šité na míru Vašim potřebám.

28 Jaký produkt či službu zvolit? Potřebuji vědět vše, co o mně, naší společnosti či konkurenci říkají média? Je pro mne vhodný Media monitoring 1. Definuji téma, jako výčet klíčových slov, který co nejvíce téma vystihují 2. Volím vhodnou formu Stačí mi pouze dokument do svého u Media monitoring dokument Se svým výběrem zpráv chci pracovat analyticky Media monitoring software Potřebuji mít svůj monitoring i pro všechny kolegy Internetový media monitoring Využívám prostředí Lotus Notes Media monitoring Lotus Notes 3. Určuji periodicitu Denně Týdně Měsíčně Jednorázově 4. Nadefinuji, které okruhy médií mne zajímají Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství Internetové servery 5. Vybírám doplňkovou službu Potřebuji znát pouze to nejdůležitější z každé zprávy Anotace, Český výběr Zajímá mne souhrn toho nejpodstatnějšího k tématu České oborové výběry Potřebuji mít k dispozici i informace v cizím jazyku Překladatelské služby Nemám pevně stanovené téma, nebo si potřebuji občas něco sám rychle vyhledat? Využiji tedy MediaSearch mediální archiv on-line potřebuji si vyhledávat a zajímají mne zejména informace s ekonomickým zaměření? Uplatním DHI Databázi hospodářských informací Zajímá mne, proč se některé informace v médiích objevují, jak často a s jakým zabarvením, jak působím já nebo můj konkurent na veřejnost? Volím Mediální analýzu Kontaktujte nás profesionálně Vám poradíme a společně zvolíme vhodný produkt či službu a vybereme to nejlepší řešení, které Vás plně uspokojí. Uspokojíme všechny Vaše požadavky.

Jak lze zefektivnit monitoring médií

Jak lze zefektivnit monitoring médií Jak lze zefektivnit monitoring médií Pavel Maška www.anopress.cz www.facebook.com/anopress Anopress IT, a.s působí v ČR od roku 1997 jako dodavatel profesionálního monitoringu médií a mediálních analýz.

Více

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ Kontakt Pro: Národní síť Místních akčních skupin České republiky, z.s. Datum zpracování: 26. 6. 2015 Zpracoval: Petr Janovský T: +420 602 524 743 E: petr.janovsky@newtonmedia.cz

Více

PRODUKTY. Tovek Tools

PRODUKTY. Tovek Tools Analyst Pack je desktopovou aplikací určenou k vyhledávání informací, tvorbě různých typů analýz a vytváření přehledů a rešerší. Jsou vhodné pro práci i s velkým objemem textových dat z různorodých informačních

Více

PRODUKTY. Tovek Tools

PRODUKTY. Tovek Tools jsou desktopovou aplikací určenou k vyhledávání informací, tvorbě různých typů analýz a vytváření přehledů a rešerší. Jsou vhodné pro práci i s velkým objemem textových dat z různorodých informačních zdrojů.

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Průvodce webovou aplikací NewtonOne

Průvodce webovou aplikací NewtonOne Průvodce webovou aplikací NewtonOne NEWTON Media, a. s. Na Pankráci 1683/127 140 00 Praha 4 T: +420 225 540 201 obchodni@newtonmedia.cz www.newtonmedia.cz NEWTON Media, a. s. Průvodce aplikací NewtonOne

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství,

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? 6. 3. 2018 Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, zdravotnictví, živé vědy ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 51

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Tovek Tools. Tovek Tools jsou standardně dodávány ve dvou variantách: Tovek Tools Search Pack Tovek Tools Analyst Pack. Připojené informační zdroje

Tovek Tools. Tovek Tools jsou standardně dodávány ve dvou variantách: Tovek Tools Search Pack Tovek Tools Analyst Pack. Připojené informační zdroje jsou souborem klientských desktopových aplikací určených k indexování dat, vyhledávání informací, tvorbě různých typů analýz a vytváření přehledů a rešerší. Jsou vhodné pro práci s velkým objemem textových

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

PRODUKTY Tovek Server 6

PRODUKTY Tovek Server 6 Tovek Server je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených strukturovaných i nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně

Více

DATABÁZE DODAVATELŮ V OBLASTI ČISTÉ MOBILITY

DATABÁZE DODAVATELŮ V OBLASTI ČISTÉ MOBILITY DATABÁZE DODAVATELŮ V OBLASTI ČISTÉ MOBILITY FUTURE AGE, o.s. 20.09. 2012 CÍLE PROJEKTU DATABÁZE POSKYTOVAT AKTUÁLNÍ NABÍDKU VOZIDEL S ALTERNATIVNÍMI POHONY VČETNĚ POTŘEBNÉ INFRASTRUKTURY, KTERÉ LZE NAKOUPIT

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 11. 02. 2019 Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry CzechTrade 2018 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ MARKETINGOVÁ PODPORA

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 71 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

Jak úspěšně bojovat s ekonomickou krizí pomocí CI

Jak úspěšně bojovat s ekonomickou krizí pomocí CI Jak úspěšně bojovat s ekonomickou krizí pomocí CI Každá doba sebou přináší příležitosti a hrozby, ti úspěšní se s nimi dokážou vyrovnat. Nástroje pro Competitive Intelligence (CI) pomáhají identifikovat

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

Využití marketingu v podnikové knihovně

Využití marketingu v podnikové knihovně Využití marketingu v podnikové knihovně Tereza Šedivcová ČSOB, Praha, Česká republika tsedivcova@csob.cz INFORUM 2007: 13. konference o profesionálních informačních zdrojích Praha, 22.-24.5.2007 Prostředí

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČO: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne... 2012 Č. j. Věc:

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 72 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Deník SVOBODNÝ MONITOR:

Deník SVOBODNÝ MONITOR: www.svobodnymonitor.cz Deník SVOBODNÝ MONITOR: ZÁKLADNÍ INFORMACE a PŘEDPLATNÉ 2015 Deník SVOBODNÝ MONITOR = Internetový deník (www.svobodnymonitor.cz) = Mobilní verze (smartphone) = Tabletová verze (tablet)

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 26. 9. 2018 Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním sledovanost televize Provádíme elektronické měření sledovanosti televize (TV metry). Máme vlastní měřicí technologii a komplexní systém pro sběr, údržbu a zpracování dat. Náš tým odborníků má k dispozici

Více

Smlouva o dodávání monitoringu médií. č. VKV/OSTA-2016/1237

Smlouva o dodávání monitoringu médií. č. VKV/OSTA-2016/1237 Smlouva o dodávání monitoringu médií č. VKV/OSTA-2016/1237 Níže uvedení strany, Media Tenor, spol. s r. o., se sídlem Nádražní 923/118, Ostrava Moravská Ostrava, PSČ 702 00, IČ 259 01 800, jednající Ing.

Více

Nápověda 360 Search. Co je 360 Search? Tipy pro vyhledávání

Nápověda 360 Search. Co je 360 Search? Tipy pro vyhledávání 1 z 5 Nápověda 360 Search Co je 360 Search? 360 Search je metavyhledávač, který slouží k paralelnímu prohledávání všech dostupných informačních zdrojů prostřednictvím jednotného rozhraní. Nástroj 360 Search

Více

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Technologické centrum AV ČR Sdružení právnických osob založeno v roce 1994 Oddělení TC AV

Více

Prezentace. časopisu roku 2005, 2006 a 2007 v kategorii B2B. Vydává Economia, a.s. největší vydavatelství ekonomického a odborného tisku v ČR

Prezentace. časopisu roku 2005, 2006 a 2007 v kategorii B2B. Vydává Economia, a.s. největší vydavatelství ekonomického a odborného tisku v ČR Prezentace časopisu roku 2005, 2006 a 2007 v kategorii B2B Vydává Economia, a.s. největší vydavatelství ekonomického a odborného tisku v ČR Profil titulu REDAKČNÍ KONCEPT Aktuální zpravodajství, data,

Více

Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu

Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu Regionální turistické portály a zapojení podnikatelů do jejich nabídky www.slovacko.cz AVEDON destinační agentura regionu Slovácko Hospitality & Tourism

Více

Výzva. více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu. V Praze dne 14.10.2013 Č. j.

Výzva. více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu. V Praze dne 14.10.2013 Č. j. Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČO: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne 14.10.2013 Č. j. Věc:

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše Hlavní funkce Řízení portfolia projektů Podpora pro Demand Management a prioritizaci Podpora pro rozhodování při plánování releasů aplikací Přehled

Více

media akce konference reklama + + MEDIA KIT

media akce konference reklama + + MEDIA KIT MEDIA KIT kompetence Economia největšívydavatel ekonomického (Hospodářskénoviny, Ekonom) a odborného tisku v ČR (celkem 19 titulů); leader na mediálním trhu v segmentech marketing, management, logistika,

Více

Čtenáři týdeníku Marketing & Media

Čtenáři týdeníku Marketing & Media Čtenáři týdeníku Marketing & Media Profil titulu REDAKČNÍ KONCEPT Aktuální zpravodajství, rychlé a kvalitní zprávy zasazené do kontextu. Fakta důležitá pro každodenní rozhodování a detailní orientaci v

Více

Helios Easy. integrované řešení pro řízení

Helios Easy. integrované řešení pro řízení integrované řešení pro řízení Skupina ASSECO je jedním z nejvýznamnějších softwarových domů ve střední Evropě. Chcete držet své náklady více pod kontrolou? Potřebujete, aby vaše investice měly rychlou

Více

Prezentace projektu www.virtualnikolega.cz do systému vzdělávání zaměstnanců a spolupracovníků knihoven

Prezentace projektu www.virtualnikolega.cz do systému vzdělávání zaměstnanců a spolupracovníků knihoven Virtuální kolega Prezentace projektu www.virtualnikolega.cz a návrh implementace jeho nabídky: do systému vzdělávání zaměstnanců a spolupracovníků knihoven a jako nová služba pro návštěvníky knihoven na

Více

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz Vývoj moderních technologií při vyhledávání Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz INFORUM 2007: 13. konference o profesionálních informačních zdrojích Praha, 22. - 24.5. 2007 Abstrakt Vzhledem

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR

Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci. Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Možnosti pro vyhledávání inovací a partnerů pro zahraniční spolupráci Jiří JANOŠEC Technologické centrum AV ČR Technologické centrum AV ČR Sdružení právnických osob založeno v roce 1994 Oddělení TC AV

Více

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Modul msender message Sender Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Představení modulu msender je samostatně prodávaným modulem a rozšiřujícím doplňkem informačního systému Money S5. msender

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH

VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH 1. Základní informace 2. Přínos obcím 3. Vyhodnocování 4. Výsledky předchozích ročníků 5. Harmonogram 6. Kontakty 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Oficiální

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Ideální platforma pro Vaše internetové projekty.

Ideální platforma pro Vaše internetové projekty. Ideální platforma pro Vaše internetové projekty. Co je to Cloudia CMS? Cloudia CMS je nástroj pro efektivní vývoj a správu webových aplikací. Obsahuje řadu unikátních vlastností a sofistikovaných mechanismů,

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Zadávací podmínky. Název zakázky: Zadavatel. Zajištění medializace výstupů projektu Futura. Název žadatele: Respekt o.p.s.

Zadávací podmínky. Název zakázky: Zadavatel. Zajištění medializace výstupů projektu Futura. Název žadatele: Respekt o.p.s. Zadávací podmínky Název zakázky: Zadavatel Zajištění medializace výstupů projektu Futura Název žadatele: Respekt o.p.s. Právní forma: obecně prospěšná společnost Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Aktuální informace MMR Odboru regionální politiky

Aktuální informace MMR Odboru regionální politiky Aktuální informace MMR Odboru regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 18. 3. 2016 RSK Jihomoravského kraje Aktuální činnost MMR Odboru regionální politiky Průběžná komunikace se zástupci

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Co způsobuje stres podnikům a jejich manažerům? 1. Nemají dostatek financí na rozvoj

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 22. 2. 2018 Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby BUSINESSINFO UŽITEČNÉ INFORMACE A NOVINKY NEPOSTRADATELNÝ ON-LINE PRŮVODCE KAŽDÉHO

Více

B. PRŮZKUM WEBOVÝCH STRÁNEK VEŘEJNÉ SPRÁVY

B. PRŮZKUM WEBOVÝCH STRÁNEK VEŘEJNÉ SPRÁVY HLAVNÍ ZJIŠTĚNÍ B. PRŮZKUM WEBOVÝCH STRÁNEK VEŘEJNÉ SPRÁVY 1. INFORMACE NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH VEŘEJNÉ SPRÁVY Z průzkumu webových stránek v roce 2007 vyplývá, že všech 244 institucí veřejné správy zahrnutých

Více

#LOVCI

#LOVCI WWW.OFFICEHUNTERS.CZ #LOVCI A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY O NÁS Jsme realitní a konzultační společnost zaměřená na prodeje a pronájmy komerčních nemovitostí s mezinárodními

Více

Podmínky poskytování služeb českým exportérům v rámci programu Šance pro export

Podmínky poskytování služeb českým exportérům v rámci programu Šance pro export Podmínky poskytování služeb českým exportérům v rámci programu Šance pro export 1. Tyto zvláštní podmínky vydané Českou agenturou na podporu obchodu se sídlem Dittrichova 21, 12801 Praha 2, IČ: 00001171,

Více

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill.

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill. Ročenka Travel & Event Manager s HANDBOOK je určena všem manažerům, kteří mají na starosti marketing, získávání nových zákazníků a s tím spojené organizování firemních akcí a večírků, konferencí a kongresů.

Více

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva Tieto Future Office Přehled Země: Česká republika Odvětví: Samospráva Profil zákazníka: Magistrát města Plzeň je orgánem města Plzně, který plní jeho úkoly v oblasti územní samosprávy i státní správy na

Více

Komunikační plán Regionálního operačního programu NUTS 2 Severozápad Akční plán komunikace 2008

Komunikační plán Regionálního operačního programu NUTS 2 Severozápad Akční plán komunikace 2008 Komunikační plán Regionálního operačního programu NUTS 2 Severozápad Akční plán komunikace 2008 Verze 1.0 Obsah Zdůvodnění existence Akčního plánu komunikace.. 3 Administrativní zajištění Akčního plánu

Více

Partnerský certifikační program MB-Secure

Partnerský certifikační program MB-Secure Partnerský certifikační program MB-Secure Co je partnerský program MB-Secure Program MB-Secure je certifikační partnerský program výrobce Honeywell Security Group pro systémové integrátory a instalační

Více

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 Kč / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE DÍKY zápisu u nás? přístup k poptávkám

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

České internetové medicínské zdroje v Národní lékařské knihovně

České internetové medicínské zdroje v Národní lékařské knihovně České internetové medicínské zdroje v Národní lékařské knihovně Kateřina Štěchovská Národní lékařská knihovna, Praha stechovs@nlk.cz INFORUM 2005: 11. konference o profesionálních informačních zdrojích

Více

Centrum veřejných zakázek e-tržiště České pošty

Centrum veřejných zakázek e-tržiště České pošty Centrum veřejných zakázek e-tržiště České pošty www.centrumvz.cz Konference ISSS 8. dubna 2013 RNDr. Vít Příkaský Česká pošta a egovernment? Informační systém datových schránek (ISDS) Datový trezor (dlouhodobé

Více

Bibliografických manažerů je celá řada. Tento materiál popisuje práci s nástrojem zvaným EndNote Basic.

Bibliografických manažerů je celá řada. Tento materiál popisuje práci s nástrojem zvaným EndNote Basic. ENDNOTE BASIC Bibliografické, nazývané také citační nebo referenční, manažery jsou užitečné nástroje sloužící k vytváření osobních bibliografií, a to především pomocí jednoduchého stažení vybraných záznamů

Více

Pro malé i obří projekty

Pro malé i obří projekty Pro malé i obří projekty CO PŘINESE GULLIVER VÁM A VAŠIM UŽIVATELŮM Olga Čiperová, AiP Beroun s.r.o. GULLIVER CO JE TO? Gulliver je vyhledávací a prezentační rozhraní typu digitální knihovna. Zpřístupňuje

Více

Staňte se bodem zájmu!

Staňte se bodem zájmu! Nabídka služeb / 2011 Staňte se bodem zájmu! Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Identifikátor materiálu: ICT-1-03

Identifikátor materiálu: ICT-1-03 Identifikátor materiálu: ICT-1-03 Předmět Informační a komunikační technologie Téma materiálu Informační zdroje Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí informační zdroje. Druh

Více

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty)

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty) D L M Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Píšeme pro lidi v rozhodovacích pozicích s vlivem na společenské dění, politiku a ekonomiku. Oslovujeme čtenáře

Více

Představení a ceník inzerce L M

Představení a ceník inzerce L M Představení a ceník inzerce D L M Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Píšeme pro lidi v rozhodovacích pozicích s vlivem na společenské dění, politiku a

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Jana Trnková exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 4. 12. 2018 Ing. Jana Trnková exportní konzultant ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 50 ZASTOUPENÍ NA 5 KONTINENTECH EU 15 EVROPA A STŘEDNÍ ASIE 9 ASIE 13 AMERIKA 8 AFRIKA

Více

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz Internetový deník o přírodě a životním prostředí www.ekolist.cz O Ekolistu Ekolist.cz je internetový deník s dlouholetou tradicí. Klade si za cíl nestranně informovat o životním prostředí a přírodě především

Více

Řešení potřeb veřejné správy pomocí velkých i malých BI systémů. Tomáš Jindřich Pavel Bobkov 19.9.2013

Řešení potřeb veřejné správy pomocí velkých i malých BI systémů. Tomáš Jindřich Pavel Bobkov 19.9.2013 Řešení potřeb veřejné správy pomocí velkých i malých BI systémů Tomáš Jindřich Pavel Bobkov 19.9.2013 Agenda 1) Požadavky organizací veřejného sektoru 2) Porovnání standardních a specializovaných BI 3)

Více

EVROPSKÁ KOMISE GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO KOMUNIKACI EVROPSKÁ DOKUMENTAČNÍ STŘEDISKA PŘÍLOHA III POKYNY K DOHODĚ O PARTNERSTVÍ

EVROPSKÁ KOMISE GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO KOMUNIKACI EVROPSKÁ DOKUMENTAČNÍ STŘEDISKA PŘÍLOHA III POKYNY K DOHODĚ O PARTNERSTVÍ Ref. Ares(2018)3007463-08/06/2018 EVROPSKÁ KOMISE GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO KOMUNIKACI Komunikace s občany Kontakt s občany Brusel COMM.C.3.002/RCA EVROPSKÁ DOKUMENTAČNÍ STŘEDISKA PŘÍLOHA III POKYNY K

Více

Podpora podnikání v oblasti exportu

Podpora podnikání v oblasti exportu Podpora podnikání v oblasti exportu DITTRICHOVA 21 128 01 PRAHA 2 INFO@CZECHTRADE.CZ WWW.CZECHTRADE.CZ Ing. Dana Slavíková projektová manažerka Obsah: 1.CzechTrade 2.Služby pro podporu obchodu 3.Projekty

Více

MEDIA KIT. Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.]

MEDIA KIT. Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.] Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.] KDO JSME? Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická

Více

Vytvořeno pro Asociaci veřejně prospěšných organizací PROKÁZAT = ZMĚŘIT aneb může nezisková organizace obhájit svoji užitečnost?

Vytvořeno pro Asociaci veřejně prospěšných organizací PROKÁZAT = ZMĚŘIT aneb může nezisková organizace obhájit svoji užitečnost? Komunikace užitečnosti NNO navenek Vytvořeno pro Asociaci veřejně prospěšných organizací PROKÁZAT = ZMĚŘIT aneb může nezisková organizace obhájit svoji užitečnost? 2. května 2013 Dnešní program jak formulovat

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Výzva. více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu. V Praze dne 10. 10. 2014 Č. j.../2014

Výzva. více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu. V Praze dne 10. 10. 2014 Č. j.../2014 Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČ: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne 10. 10. 2014 Č. j..../2014

Více

j4bporadce.cz prezentace služby

j4bporadce.cz prezentace služby j4bporadce.cz prezentace služby GRANT ADVISOR, spol. s.r.o. Specializovaná společnost pracující v oboru dotačního poradenství - soustředíme se na: monitoring veřejné podpory a provoz informačních produktů

Více

Zařízení pro kontrolu výrobků

Zařízení pro kontrolu výrobků Zařízení pro kontrolu výrobků Školení Obsluha Manažeři zabezpečování jakosti Technici údržby Školení Využívejte svá zařízení naplno Školení ke kontrolním přístrojům Školení uživatelů Jistota a know-how

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Management informačních fondů

Management informačních fondů Management informačních fondů Akvizice Knihovnické procesy akvizice zpracování uchovávání zpřístupňování 1 2 Akvizice Akvizice získávání dokumentů, popř. informací do fondu knihovny budování fondu primárních,

Více

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz Projekt Nové SINPRO Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50 www.czechtrade.cz Úvod Prezentace projetu nové SINPRO Cíle projektu Rozdělení projektu do realizačních

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

www.cdc-monitoring.cz

www.cdc-monitoring.cz Monitoring sítí a serverů Dnešní požadavky na výkon ethernetových, wifi nebo jiných sítí, jejich serverů a aktivních prvků jsou velmi striktně nastaveny. Síť musí být koncipována tak, aby byla zaručena

Více

Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty

Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty Kulturně-mediální komise MČ Praha-Kolovraty vyhlašuje poptávku na dodavatele webu pro MČ Praha- Kolovraty. Nabídky na tuto poptávku je možné zasílat: - elektronicky

Více

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365 Microsoft Dynamics NAV 2015 Co je nového? Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy, který se snadno implementuje a používá. Zároveň je dostatečnou oporou pro všechny vaše obchodní ambice. Rychlejší

Více

Název: On-line tvorba webu Anotace:

Název: On-line tvorba webu Anotace: Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3712 Škola adresa: Základní škola T. G. Masaryka Ivančice, Na Brněnce 1, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Na Brněnce 1, Ivančice, okres Brno-venkov

Více

Business Suite for Notes

Business Suite for Notes Business Suite for Notes Systém BSFN byl vytvořen na základě zkušeností s podporou a řízením procesů v obchodní firmě. Během několika let existence na trhu se osvědčil u mnoha zákazníků. Z nejvýznamnějších

Více

Portofolio televizních kanálů

Portofolio televizních kanálů Portofolio televizních kanálů SAT Plus, s.r.o. upc express Společnost SAT Plus, s.r.o. se od svého založení věnuje projektům nízkonákladových televizních stanic a je majitelem licencí tří televizních kanálů,

Více

PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ ZDRAVÉHO MĚSTA ZNOJMA PRO ROK 2016

PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ ZDRAVÉHO MĚSTA ZNOJMA PRO ROK 2016 PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ ZDRAVÉHO MĚSTA ZNOJMA PRO ROK 2016 Plán zlepšování je nástroj, kterým Město Znojmo formuluje svoje cíle v oblasti rozvoje města, jichž chce v rámci projektu Znojmo zdravé město v roce 2016

Více