F.1 Technická zpráva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "F.1 Technická zpráva"

Transkript

1 Zenklova č.p.2, Praha 8 Architektonické stavebně technické řešení Technická zpráva Razítko a podpis (autorizační):

2 Účel objektu, architektonické, funkční a dispoziční řešení Předmětem projektu jsou drobné stavební úpravy za účelem změny užívání části stavby Sokolovny v Praze 8, Libni. Objekt Sokolovny se nachází v ulici Zenklova č.p. 2, č.or. 3. Původní účel užívání dotčené části stavby byla tělovýchova a posledních 30 let to byla sázková kancelář (cca 1978+) a antikvariát (do r. 2012). Záměrem navrhovaného řešení je upravit stávající prostory pro potřeby o.s. Apla, t.j. volnočasového centra s kapacitou 12 dětí ve věku 3-6 let a 4 dospělých, tj.max16lidí. Provozní doba : 7:30-18:00 Cílem projektu APLA ČR je propagace uplatňování takových postupů a metod při práci s osobami s PAS v České republice, které vyplývají ze standardů odsouhlasených správní radou a členskou základnou a garantují vědecký přístup k autismu. Dotčené prostory se nachází v prvním nadzemní podlaží objektu Libeňské sokolovny. Prostory jsou přístupné vlastním vchodem s číslem orientačním 3. Z ulice Zenklova je přístupný i vjezd do garáže nacházející se pozemku majitele objektu, kde bude zajištěno parkování pro personál. Vstup do podlaží je proveden pouze vchodem z ulice Zenklova. Provoz centra volnočasových aktivit je od provozu Sokolovny stavebně oddělen a je provozně nezávislý. Předmětem úprav je změna dispozice zmíněné části objektu a to vestavbou sociálních zařízení, úklidové komory a oddělením prostorů příčkami s dveřmi. Nejsou navrženy zásahy do nosných konstrukcí ani se nemění vnější vzhled objektu. Jedná se především o vestavby z lehkého příčkového zdiva (toalety, oddělení prostor), osazení dveří do dřevěných zárubní, provedení nášlapných vrstev podlah, provedení sádrokartonového podhledu se sdruženými světly a napojení se na stávající instalace vyvedené v daném prostoru (voda, kanalizace, elektřina). Navrhované úpravy umožní využití části stávajícího objektu k provozu tzv. dětské skupiny, tj. pro děti předškolního věku s PAS ( osoby s autismem ). Občanské sdružení Apla je zavázáno základními principy péče o osoby s autismem, jakožto vizualizaci, nácvik komunikace s vizuální podporou, odměnové systémy, sociálně komunikační nácviky, sdílení pozornosti, neverbální komunikaci, imitaci, sdílení emocí, senzorickou integraci, rozvoj vývojových oblastí, ABA. U malých dětí je velký důraz kladen na rozvíjení sociálně komunikačního chování kontakt, hra. Nově navržená dispozice zahrnuje změnu využití místností 1.03 na Hernu, 1.04 na Jídelnu. Nový stav obsahuje nově vzniklé prostory vzniklé vestavbou a to Toalety, 1.06 WC ženy, 1.07 WC muži, 1.08 Úklidová místnost, 1.09 Chodba, 1.10 WC personál, 1.11 Šatna personál. Statistické údaje Stávající zastavěná plocha Navrhovaná zastavěná plocha 120 m2 120 m2

3 Technické a konstrukční řešení A) Bourací práce Povrchy podlah - nevyhovující poškozená dlažba v prostoru bude vybourána a položena nová dlažba. Podkladní vrstvy budou lokálně vysekány pro položení připojovacího kanalizačního potrubí od WC a následně vyspraveny pro pokládku nové krytiny. Budou částečně vybourány stávající ocelové zárubně z let umístěné v nepůvodním příčkovém zdivu. Veškeré bourací práce budou probíhat po odpojení elektřiny směrem shora dolů, od částí nesených k nesoucím, vždy se zajištěním (podepřením) navazujících a podpíraných konstrukcí, jejichž stabilita nesmí být bouráním ohrožena. B) Zemní práce Nejsou dotčeny/řešeny touto stavbou. C ) Základy Nejsou dotčeny/řešeny touto stavbou. D) Svislé konstrukce Původní cihelné nosné zdivo nebude dotčeno stavebními úpravami. Vnitřní příčky budou provedeny z pórobetonových tvárnic Ytong šíře 100mm a 150mm. Budou provedeny vestavbou, tj. na sraz s konstrukcí nosných zdí tak, aby bylo možno příčkové zdivo kdykoliv v budoucnu bez poškození nosného zdiva odstranit. Vestavba bude provedena tak aby omítky byly zachovány pro budoucí možné odkrytí vybouráním příčkové vestavby při případné obnově kulturní památky. E) Vodorovné konstrukce Nosné vodorovné části stavby nejsou dotčeny touto stavbou. Stávající betonové mazaniny podlah budou vyspraveny, vyrovnány a položena nová pochozí vrstva podlah. E) Střecha Není dotčena/řešena touto stavbou. F) Výplně otvorů Okenní výplně - špaletová okna, renovace byla provedena v roce 2002 (barva Pearl Weiss), okna nebudou upravována. Okna budou opatřena mechanickou zarážkou proti samovolnému rozbití v důsledku průvanu. Okno v 1.04 bude opatřeno mechanickým ovládáním, aby bylo možno okno nad úrovní parapetu v +2,000m pohodlně ovládat, místnost větrat. Okno v 1.11 je částečně vyplněno výdechem stávající VZT objektu v tabuli horního okna. Výdech bude zachován a bude do něj zaústěn odtah nuceně odvětraných místností.

4 Výpis dveří 01 dvoukřídlé, asymetrické pravé 1200( )/ ruční výroba (kazetové) s dřevěnou obložkou - částečně prosklené - mosazné kování s klikou Alt Wien 02 dvoukřídlé, asymetrické pravé 1200( )/ ruční výroba (kazetové) s dřevěnou obložkou - plné - mosazné kování s klikou Alt Wien 03 jednokřídlé, levé 800/ ruční výroba (kazetové) s dřevěnou obložkou - plné - mosazné kování s klikou Alt Wien 04 posuvné, levé 800/ s vnějším závěsem, bílé 05 posuvné, levé 700/ s vnějším závěsem, bílé 06 jednokřídlé, pravé 700/ interiérové bílé - stávající ocelová zárubeň 07 jednokřídlé, pravé/levé 600/ interiérové bílé - ocelová zárubeň *) interiérové dveře: budou opatřeny nátěrem BALAKRYL Uni lesk, barva karamel 0650 a bílá Vchodové dveře - renovace dveří byla provedena v roce 2002 (fládrovací technika), dveře nebudou upravovány G) Úpravy povrchu Budou provedeny zavěšené podhledy Knauf se sdruženým osvětlením. Toto řešení umožní údržbu stávajících instalací vedených pod stropem. budoucí Původní omítky nebudou dotčeny. Pouze obnovena výmalba. Vestavba z lehkého příčkového zdiva YTONG bude natažena tenkovrstvou omítkou a lokálně obložena keramickým obkladem, výmalba Primalex bílý. Výmalba - nebude mechanicky odstraňována, škrábána, pouze obnovena nátěrem, Primalex bílá. Podlahy - podkladní vrstvy (mazaniny) budou penetrovány, vyrovnány stěrkou, položena dlažba nebo marmoleum. Staré dlažby z r budou demontovány a položena nová dlažba. V případě nesourodosti podkladní bet.mazaniny, bude provedena sanace podkladu (lokální vyspravení). Lokálně bude do podkladní roznášecí vrstvy vložen prostup pro připojovací kanalizační vedení (v místnostech 1.02, 1.04, 1.10, 1.11 ) nových toalet. Roznášecí vrstvy bet.mazaniny a podkladní vrstvy budou vysekány pro potřebný profil vedení, bude položeno vedení a bet.mazanina bude scelena a zarovnána do požadované výšky pro pokládku podlahové krytiny. Poloha vedení v podlaze bude stanovena po zahájení st.prací a sondáži stávajících vedení pod bet. mazaninou. Interiérové dveře - budou opatřeny nátěrem BALAKRYL Uni lesk, barva karamel 0650 a bílá Zárubně - U nových dveřních otvorů provedeny dřevěné obložky. Ostatní dveřní otvory v příčkovém zdivu budou opatřeny ocelovou zárubní (1.08) a posuvnými dveřmi (1.09,1.10). Dveře do šatny (1.11) budou osazeny do stávající ocelové zárubně.

5 Skladby podlah: Místnost č. Podlahová krytina 1.02, 1.01 P.01 - Keramická dlažba dlažba firmy TopTeramo - Mramora vzor 032 Dlažba Mramora / cementové lože / podklad-odstraněná nevyhovující dlažba 1.08, 1.09, 1.05 P.03 - Keramická dlažba Rako One Bílá Dlažba Rako / cementové lože / vyrovnávací potěr / podklad - stávající bet.mazanina 1.06, 1.07, 1.10 P.03 - Keramická dlažba Rako Color TWO ral Dlažba Mramora / cementové lože / podklad-odstraněná nevyhovující dlažba 1.03 P.02 - Marmoleum (odstín 38) Marmoleum - pásy / korková vrstva / vyrovnávací stěrka / podklad - stávající bet.mazanina 1.04, 1.11 P.02 - Marmoleum (odstín 35) Marmoleum - pásy / korková vrstva / vyrovnávácí stěrka / podklad - stávající bet.mazanina Podkladní vrstva bet.mazaniny bude penetrována, vyrovnána stěrkou. Pod dlažbou P.03 bude provedena hydroizolační stěrka. Lokálně bude do podkladní roznášecí vrstvy vložen prostup pro připojovací kanalizační vedení nových toalet. Roznášecí vrstva bet.mazaniny bude vysekána pro potřebný profil vedení, položeno vedení a bet.mazanina bude scelena a zarovnána do požadované výšky pro pokládku podl. krytiny. Dlažba bude položena do cementového lože / stavebního lepidla a opatřena soklem 5cm. H) Komunikace, zpevněné plochy Zůstávají stávající, není řešeno. Technické a konstrukční řešení objektu, jeho zdůvodnění ve vazbě na užití objektu a jeho požadovanou životnost Navržené technické řešení a stavební materiály splňují požadovanou životnost. Tepelně technické vlastnosti stavebních konstrukcí a výplní otvorů Nejsou navrženy nové stavební konstrukce s požadavky na tepelně technické vlastnosti. Drobné stavební úpravy neupravují tepelně technické vlastnosti objektu. Vliv navrhované stavby na zdraví a životní prostředí: Provoz řešené části objektu sokolovny a realizace drobných úprav nebude mít negativní vliv na zdraví a životní prostředí.

6 Osvětlení Při provozu centra zájmových aktivit budou dodrženy požadavky vyhlášky č.410/2005 MZCR. Dle požadavků ČSN , 2, 3. Bude provedeno kombinované denní svícení formou sdruženého osvětlení v podhledu. Stavebník se zavazuje provést sdružené osvětlení tak, aby byl splněn parametr osvětlenosti, tj. 500lx ve vyrovnávací rovině 0,45m nad podlahou. Měření osvětlenosti bude pro účel dodržení návrhových hodnot provedeno po dokončení realizace a doloženo HS Praha. Stravování Bude provedeno individuální stravování, výdejem jídla formou donášky od rodičů. Větrání a mikroklima č.místnosti Druh provozu/poznámka Způsob větrání Množství vzduchu (m3/h) 1.01 Zádveří Odkládání obuvi/ umístěn botník Přirozené, oknem Chodba Odkládání oděvu / umístěna šatna - skříně, věšáky Přirozené, oknem Herna Prostor pro pobyt / kombinované umělé osvětlení Přirozené, okny Jídelna / umístěna kuch.linka Přirozené okny, odtah digestoře Toalety / 2x dětský klozet, 2x dětské umyvadlo, 1x umyvadlo Nucený odtah, podtlakové WC Ženy / 1x klozet, umývátko Nucený odtah, podtlakové WC Muži / 1x klozet, umývátko Nucený odtah, podtlakové Úklid / 1x pohotovostní sprcha, 1xvýlevka Nucený odtah, podtlakové Chodba / 1x umyvadlo pro personál Nucený odtah, podtlakové WC Personal/ 1x klozet, 1x umyvadlo Nucený odtah, podtlakové Šatna Šatna / větratelná skříň pro čisté a venkovní oblečení Přirozené, oknem 120 Nucené odvětrání bude provedeno podtlakově odtahovými ventilátory zaústěnými v podhledu a odvedenými vedením v prostoru podhledu. Vyvedení odtahu bude provedeno výdechem ve výplni okna v místnosti 1.11, který je využíván stávajícím odtahem VZT administrativního provozu zázemí sokolovny. Bude využito stávajícího výdechu z objektu. Větrání okny bude prováděno dle podmínek stanovených 18 vyhlášky 410 / 2005 Sb. Vytápění Bude provedeno stávajícím ústředním vytápěním objektu. V místnostech toalet 1.05 bude vytápění řešeno elektrickým topným žebříkem. Návrhová teplota místností 1.01 Zádveří 20 C 1.02 Chodba 20 C 1.03 Herna C 1.04 Jídelna C 1.05 Toalety 18 C 1.06 WC Ženy 18 C 1.07 WC Muži 18 C 1.08 Úklidová místnost 18 C 1.09 Chodba 20 C 1.10 WC personal 18 C 1.11 Šatna personal 20 C Větrání a vytápění je navrženo dle požadavku vyhlášky č.410/2005 Sb. Příloha č.3. Hygiena Počet hygienických zařízení, jejich provoz, údržba a požadavky bude proveden dle požadavku vyhlášky 410/2005 Sb.Příloha č.1.

7 č.místnosti počet zařizovacích předmětů x dětská mísa, 2x dětské umyvadlo ve výšce 50cm, 1x umyvadlo x WC, 1x umývátko x WC, 1x umývátko x umyvadlo x WC, 1x umyvadlo Pro možnost sanitace místností Záchodu, WC kabin, Úklidu budou místnosti obloženy keramickým obkladem do výšky 1800mm od úrovně podlahy. Zásobování vodou Je provedeno napojením na stávající vodovod objektu sokolovny. Bude zajištěna kapacita min.60l pitné vody na den pro 1 dítě, tzn. 720l pitné tekoucí vody za den pro 12 dětí. Ohřev TUV bude proveden dvěma bojlery zavěšenými pod podhledem. Umístěny v místnostech 1.04 a Napojení stavby na dopravní a technickou infrastrukturu, Stávající napojení na dopravní a technickou infrastrukturu zůstává neměnné. Objekt je napojen na komunikaci Zenklova. Nové řešení nevyvolává novou potřebu napojení na dopravní infrastrukturu, kapacita dopravního napojení zůstává stejná. Doprava v klidu je řešeno na pozemku pronajímatele. Stávající odvod dešťových vod a jejich likvidace není řešenou stavbou ovlivněna. Veškeré inženýrské sítě kapacitně vyhovují novému provozu. Bude pouze provedeno nové napojení zařizovacích předmětů a spotřebičů na stávající inženýrské sítě objektu. Bude provedena případná sanace a obnova technicky nevyhovující části vedení. Ochrana stavby před škodlivými vlivy vnějšího prostředí Na stavbu nepůsobí škodlivé vlivy vnějšího prostředí. Vzhledem k rozsahu stavby nebylo provedeno radonové měření. S ohledem na rozsah stavebních úprav nebyly provedeny tech. průzkumy. Dodržení obecných požadavků na výstavbu Při projektování a realizaci budou dodržovány obecně technické požadavky na výstavbu. Pozn. : Součástí této technické zprávy je fotodokumentace skutečného stavu

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře.

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS m. č. 001 TECHNICKÉ PODLAŽÍ Technický popis stavebních činností I. PP úprava rozvodů ZTI částečná demontáž a montáž nových přípojek svislých

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE TECHNICKÁ ZPRÁVA A OBSAH: 1. Účel objektu...2 2. Architektonické a dispoziční řešení...2 3. Kapacita, podlahová plocha...2 4. Stavebně technické a konstrukční řešení...2 6. Fotodokumentace...3 STRANA 1

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele

D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele Stavebník: Základní škola a Mateřská škola Lišov Nová 611 Lišov 373 72 D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele Stavební úpravy hygienických zařízení ZŠ a MŠ Lišov, Lišov č.p. 611, katastrální

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavebník : SŠ - Prostřední Suchá Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Stupeň PD : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Číslo PD : 201501

Více

Stavební úpravy sociálního zázemí MŠ a ZŠ v Třebušíně. Projekt interiéru D. TECHNICKÁ ZPRÁVA

Stavební úpravy sociálního zázemí MŠ a ZŠ v Třebušíně. Projekt interiéru D. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavební úpravy sociálního zázemí MŠ a ZŠ v Třebušíně. Projekt interiéru D. TECHNICKÁ ZPRÁVA DATUM TISKU 20/2/2017 Obsah: 1.1 Architektonicko-stavební řešení... 1 a) Účel stavby. b) Zásady architektonického,

Více

D.1.1 Stavebně-architektonická část

D.1.1 Stavebně-architektonická část DOKUMENTACE PROVEDENÍ STAVBY REVITALIZACE KULTURNÍHO OBJEKTU č. p. 113 V OBCI DVORY TECHNICKÁ ZPRÁVA ČERVEN 2016 Vypracoval: Ing. Lukáš Návara Autorizováno: Ing. Lukáš Návara 1.1 Základní údaje o stavbě

Více

NEKVASILOVA 625/2, PRAHA 8 KARLÍN REKONSTRUKCE PARTERU A SPOLEČNÉHO VSTUPU ČÍSLO PŘÍLOHY: INDEX: D-1

NEKVASILOVA 625/2, PRAHA 8 KARLÍN REKONSTRUKCE PARTERU A SPOLEČNÉHO VSTUPU ČÍSLO PŘÍLOHY: INDEX: D-1 NEKVASILOVA 625/2, PRAHA 8 KARLÍN REKONSTRUKCE PARTERU A SPOLEČNÉHO VSTUPU ČÍSLO PŘÍLOHY: INDEX: D-1 SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 1.1.Zhodnocení

Více

D - TECHNICKÁ ZPRÁVA

D - TECHNICKÁ ZPRÁVA Tel: 465 323 929 Mob:733 129 879 bromach@seznam.cz, www.bromach.cz IČO 27467520 DIČ CZ27467520 Dobrovského 83, 563 01 Lanškroun D - TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval Jan ADAMEC Zodp. projektant Jan ADAMEC Kreslil

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

ZŠ Jiráskova, Benešov stavební úpravy části wc. stupeň dokumentace :

ZŠ Jiráskova, Benešov stavební úpravy části wc. stupeň dokumentace : stupeň dokumentace : dokumentace pro provádění stavby (rozsah a obsah dokumentace dle vyhl. č. 499/2006 Sb., příl. č. 6) místo stavby : ZŠ Jiráskova, Benešov stavebník : Město Benešov Masarykovo náměstí

Více

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F Rodinný dům - bez podlahových krytin (pouze WC + koupelna) - bez kuchyněké linky (pouze vývody), bez digestoře - bez dodávky světel (světelné vývody jsou zakončeny svorkovnicí) Venky - bez oplocení, bez

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY

stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY technická zpráva - stavební část DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVBY stavební úpravy MŠ Ostašovská stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY OSTAŠOVSKÁ Č.P. 100, LIBEREC XX - OSTAŠOV Vypracoval ing. Petr Trávníček počet

Více

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ Místo stavby : Libice nad Cidlinou čp.35, poz.18/1 Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Stupeň : Projektová dokumentace Z.č.

Více

BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY. A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva. D. Výkresová dokumentace

BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY. A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva. D. Výkresová dokumentace BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva D. Výkresová dokumentace říjen 2014 projektant: Ing. Karel Siuda A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH:

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

Tel. + fax : +420 476 754 905, 476 730 038, 476 111 006 e-mail: nordclima@nordclima.cz, projekce@nordclima.cz http ://www.nordclima.

Tel. + fax : +420 476 754 905, 476 730 038, 476 111 006 e-mail: nordclima@nordclima.cz, projekce@nordclima.cz http ://www.nordclima. NORDCLIMA CZ s.r.o. IČO : 63147963 DIČ : CZ63147963 U Bílého sloupu 2152 436 01 Litvínov Zaps. OR-KS Ústí nad Labem odd. C, vložka č. 9372 Tel. + fax : +420 476 754 905, 476 730 038, 476 111 006 e-mail:

Více

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN STAVEBNÍ OPRAVY A ÚPRAVY PROSTORU LABORATOŘÍ PRO KATEDRU CHEMIE Projekt pro výběr zhotovitele PROJEKT STAVBY Objednavatel : Projektant : Technická univerzita

Více

Oprava hygienického zařízení. v 1.podzem.podlaží budovy tělocvičny č.p.220 Zdíkov na parc.č. st.225 v k.ú. Zdíkov

Oprava hygienického zařízení. v 1.podzem.podlaží budovy tělocvičny č.p.220 Zdíkov na parc.č. st.225 v k.ú. Zdíkov Akce : Oprava hygienického zařízení v 1.podzem.podlaží budovy tělocvičny č.p.220 Zdíkov na parc.č. st.225 v k.ú. Zdíkov Investor : Obec Zdíkov Zdíkov 215, 384 72 Zdíkov IČ 00250872 A. Průvodní zpráva k

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 Dokumentace pro provedení stavby Paré D Dokumentace objektu D.1 Technická zpráva Dokument: 179-5.D1 Razítko Datum: 4/2014 Obsah zprávy A Účel objektu 3 B Zásady

Více

Oprava v kulturním zařízení

Oprava v kulturním zařízení OBEC SKÁLY Skály 61 39811 Protivín VÝZVA k předložení nabídky na stavební práce: Oprava v kulturním zařízení Ve smyslu zákona 137/2006 Sb. 1 OBSAH: 1. Identifikace zadavatele a místa určeného pro přijímání

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ TITULNÍ LIST 1 OBSAH : Identifikační údaje... 3 Základní údaje... 3 Úvod... 3 Popis stavby rozsah stavebních úprav... 3 Podklady pro zpracování... 4 Právní

Více

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky DOMY S GARANTOVANOU CENOU Dodávka domu na klíč Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení objektu na pozemek projekt napojení objektu na inženýrské sítě

Více

B.Souhrnná technická zpráva

B.Souhrnná technická zpráva B.Souhrnná technická zpráva B.1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení B.1.1. Zhodnocení staveniště Jedná se o stávající objekt zámku obklopeného parkem, který se nachází v severní

Více

TEXTOVÁ ČÁST. ŠATNA A WC v ZŠ Sudoměřice u Bechyně

TEXTOVÁ ČÁST. ŠATNA A WC v ZŠ Sudoměřice u Bechyně Ing. MARIE BUZKOVÁ projektování staveb, inženýrská činnost Novákova 384/II, 3 7 7 0 1 J i n d ř i c h ů v H r a d e c tel.:384 389 965,GSM:602 620 711,e-mail: mbuzkova@centrum.cz TEXTOVÁ ČÁST Stavba: Stavebník:

Více

D. Technická zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č.

D. Technická zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. 2157/9 DOKUMENTACE K STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ (OHLÁŠENÍ) INVESTOR: STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA HORNÍ

Více

F.1.1.1. Technická zpráva

F.1.1.1. Technická zpráva STAVBA: Zdroj tepla pro objekt Klíčova 7, Tržní 10, Brno List č. 1 Obsah : F.1.1.1.a. F.1.1.1.b. F.1.1.1.c. F.1.1.1.d. F.1.1.1.e. F.1.1.1.f. F.1.1.1.g. F.1.1.1.h. F.1.1.1.i. F.1.1.1.j. F.1.1.1.k. Účel

Více

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka 1. Standardy bytového domu a společných prostor KONSTRUKČNÍ SYSTÉM základy železobetonová základová deska na pilotech suterén železobetonový monolitický sloupový a stěnový skelet železobetonové nosné stěny

Více

D TECHNICKÁ ZPRÁVA

D TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR ZŠ SMETANOVA č.p. 745 - rekonstrukce sociálních zařízení CHOTĚBOŘ, SMETANOVA 745, PARC. Č. 1389, K.Ú. CHOTĚBOŘ MĚSTO CHOTĚBOŘ, TRČKŮ Z LÍPY 69,

Více

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Nová Valcha III.fáze Standardy provedení. Bytové domy 1/6. základy. podlaha 1.NP. podlaha 2.

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Nová Valcha III.fáze Standardy provedení. Bytové domy 1/6. základy. podlaha 1.NP. podlaha 2. Nová Valcha III.fáze Standardy Bytové domy Konstrukční řešení základy betonové monolitické pasy podlaha 1.NP železobetonová deska, Elastek 40, pěnový polystyren EPS 100 Stabil, bet. mazanina podlaha 2.NP

Více

Standard - dodávka k dokončení

Standard - dodávka k dokončení Standard - dodávka k dokončení Přehled obsadu standardu stavby k dokončení pro dřevostavby s garantovanou cenou. Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE TECHNICKÁ ZPRÁVA A OBSAH: 1. Účel objektu...2 2. Architektonické a dispoziční řešení...2 3. Kapacita, podlahová plocha...2 4. Stavebně technické a konstrukční řešení...2 5. Zhodnocení stávajícího stavu

Více

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu:

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu: Zadávací dokumentace "Adaptace prostor na zaměstnaneckou mateřskou školu" pro zhotovení projektové dokumentace ÚVN Praha 2014 Investor: Ústřední vojenská nemocnice Vojenské nemocnice 1200 Praha 6 169 02

Více

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 F1 Pozemní (stavební) objekty: Stavební část 1 - Technická zpráva 2 - Půdorys přízemí - stávající stav + bourací práce 3 - Přízemí - fotodokumentace

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Jan Pavlát. : SPORTOVNÍ HALA DUBÍ - oprava sociálního zařízení. Zakázkové číslo : S 05/15. : Město Dubí, Ruská 264, Dubí

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Jan Pavlát. : SPORTOVNÍ HALA DUBÍ - oprava sociálního zařízení. Zakázkové číslo : S 05/15. : Město Dubí, Ruská 264, Dubí Jan Pavlát Projektová činnost ve výstavbě Sídlo firmy Severní 1953, Teplice 415 01 Tel.: 775 099 340 Kancelář Tyršova 1007, Teplice 415 01 Email : jan.pavlat@post.cz Web : projekcepavlat.cz TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 k SoSBK č.. KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTŮ DOBŘEJOVICE, HOSTOUŇ, ŠKVOREC, VYSOKÝ ÚJEZD, HLUBOČINKA OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTU Písnice - Vrtilka OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka standard popis A) KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy Betonové

Více

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Úprava povrchů vnitřních

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Úprava povrchů vnitřních Konstrukční řešení základy nosné svislé konstrukce vodorovné konstrukce obvodové zdivo mezibytové zdivo příčky monolitické, železobetonová deska monolitické železobetonové zděné z keramického materiálu

Více

Technická zpráva k veřejné zakázce Oprava WC pro uživatele a koupelny

Technická zpráva k veřejné zakázce Oprava WC pro uživatele a koupelny Příloha č.3. Technická zpráva k veřejné zakázce Oprava WC pro uživatele a koupelny a WC pro zaměstnance, oprava přípravny těsta. Rozsah rekonstruovaných objektů v Domově pro seniory Strážnice, příspěvková

Více

Železobetonové stěny tl.220mm s porobetonovou přizdívkou nebo zděné stěny tl.300mm

Železobetonové stěny tl.220mm s porobetonovou přizdívkou nebo zděné stěny tl.300mm STANDARDY STAVEBNÍ ČÁST Svislé konstrukce Kombinovaný nosný železobetonový skelet s cihelnými vyzdívkami Obvodový plášť: kontaktní zateplovací systém + omítková vrstva (v úrovni parteru vnější stěna řešena

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

F.1.1.1 Technická zpráva

F.1.1.1 Technická zpráva 1.ZŠ v Sokolově, ul. Pionýrů 1614 Pavilon stravování a školní družiny Stavební úpravy a změna v užívání v části stavby školní družina F.1.1.1 Technická zpráva Projektant: Jana Heidlerová, Atletická 1997,

Více

I N V E S T I Č N Í Z Á M Ě R (IZ) na pořízení dlouhodobého majetku (v souladu se zřizovací listinou) organizace

I N V E S T I Č N Í Z Á M Ě R (IZ) na pořízení dlouhodobého majetku (v souladu se zřizovací listinou) organizace I N V E S T I Č N Í Z Á M Ě R (IZ) na pořízení dlouhodobého majetku (v souladu se zřizovací listinou) Název příspěvkové organizace Domov pro seniory Sokolnice, příspěvková organizace Název akce Rekonstrukce

Více

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ STUDIE Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: 2/38, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 22, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP,

Více

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 p.č. název položky MJ množství Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 2 Překlad nenosný do příčky

Více

Bytový dům PIEROT. Základní kvalitativní standard GG

Bytový dům PIEROT. Základní kvalitativní standard GG Bytový dům PIEROT Základní kvalitativní standard GG 1 BYTOVÉ JEDNOTKY Součástí standardů není: dodávka kuchyňské linky, digestoře, dřezové baterie dodávka spotřebičů kuchyňské linky (dodávají se pouze

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST REKONSTRUKCE ZTI MŠ Vybíralova č.p. 967 Investor: Úřad městské části Praha 14 Stavební část Obsah dokumentace: A. Technická zpráva B. Výkresová dokumentace S1. Půdorys 1.NP

Více

Popis standardního vybavení stavby:

Popis standardního vybavení stavby: Popis standardního vybavení stavby: Konstrukční systém základové poměry jsou složité a bude použito různých technologií, které se navzájem kombinují: základové pasy, piloty, stříkané stěny. Svislou nosnou

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

smlouvy mezi objednateli a dodavatelem

smlouvy mezi objednateli a dodavatelem Soupis prací, které jsou předmětem cenové nabídky dodavatele Příloha č. smlouvy mezi objednateli a dodavatelem 1. Práce bourací - vybourání stávajících, v projektu bourání označených, příček včetně odvozu

Více

Požárně bezpečnostní řešení

Požárně bezpečnostní řešení 1. Úvod Projektová dokumentace řeší úpravy v prostorách stávajícího objektu laboratoří archeologie a antropologie v Plzni, ul. Sedláčkova 36, 38, 40, Veleslavínova 27, 29. Stávající objekt je využíván

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

Příloha: Vymezení oprav a výše nákladů - OMM-83/201

Příloha: Vymezení oprav a výše nákladů - OMM-83/201 Příloha: Vymezení oprav a výše nákladů - OMM-83/201 č.b. 201 Předsíň - kuchyně, č. místnosti - 1 (linoleum, pvc, koberec, vinyl, marmoleum, korek, dlažba, pryskyřičné koberce, kamenné koberce atd.) původní

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU 1 Konstrukce Vrchní stavba Bytové příčky 2 Obálka budovy Fasáda Okna Balkony / Terasy Předzahrádky Stínění Zábradlí 3 Povrchy podlah Obytné místnosti Chodby / komory Společné

Více

Kuchyň 8,4 m 2. Sklad 8,7 m 2. Koupelna 1,5 m 2. WC 1,0 m x x190x x160. demontáž dřevěné obložky uchována pro opětovné použití

Kuchyň 8,4 m 2. Sklad 8,7 m 2. Koupelna 1,5 m 2. WC 1,0 m x x190x x160. demontáž dřevěné obložky uchována pro opětovné použití 1 310 3 490 360 1 110 195 3 490 360 150 1 080 190x150 + 12x190x190 + 190x160 1 050 demontáž dřevěné obložky uchována pro opětovné použití odstraněný keramický obklad v = 1 200 mm 2 250 600 Kuchyň 8,4 m

Více

ÚVOD. 1.6 CELKOVÉ PROVOZNÍ ŘEŠENÍ Celkové provozní řešení objektu se nemění. Objekt slouží pro účely rehabilitace v ústavu sociální péče.

ÚVOD. 1.6 CELKOVÉ PROVOZNÍ ŘEŠENÍ Celkové provozní řešení objektu se nemění. Objekt slouží pro účely rehabilitace v ústavu sociální péče. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva 1.ZŠ v Sokolově, ul. Pionýrů 1614 Pavilon stravování a školní družiny Stavební úpravy a změna v užívání v části stavby školní družina B. Souhrnná technická zpráva Projektant: Jana Heidlerová, Atletická

Více

Technická specifikace provedení a vybavení rodinného domu

Technická specifikace provedení a vybavení rodinného domu Technická specifikace provedení a vybavení rodinného domu Obsah Základové konstrukce...2 Svislé konstrukce...2 Vodorovné konstrukce...2 Úpravy povrchů...2 Vnitřní podlahy...2 Hydroizolace...3 Izolace střešní

Více

Projekt rodinného domu

Projekt rodinného domu Středoškolská technika 2019 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT Projekt rodinného domu Ondřej Šebek SPŠ Vlašim Komenského 41 Vlašim program: ArchiCAD 21 EDU vypracováno: III/2019

Více

Standardy bytového domu/společných prostor. Standardy bytu. Standardní vybavení. Standard MODERN II. 3-12

Standardy bytového domu/společných prostor. Standardy bytu. Standardní vybavení. Standard MODERN II. 3-12 STANDARD MODERN II. Standardy bytového domu/společných prostor 1 Standardy bytu 2 Standardní vybavení Standard MODERN II. 3-12 Standardy bytového domu / společných prostor Základy železobetonová základová

Více

Železobetonové stěny tl. 220mm s porobetonovou přizdívkou nebo zděné stěny tl. 300mm

Železobetonové stěny tl. 220mm s porobetonovou přizdívkou nebo zděné stěny tl. 300mm STANDARDY B STAVEBNÍ ČÁST Svislé konstrukce Kombinovaný nosný železobetonový skelet s cihelnými vyzdívkami Obvodový plášť: kontaktní zateplovací systém + omítková vrstva (v úrovni parteru vnější stěna

Více

Penzion pro důchodce Vrchlického č. p Vestavba výtahu

Penzion pro důchodce Vrchlického č. p Vestavba výtahu Novotný stavební projekce Na Hutích 44, 46601 Jablonec nad Nisou, tel. 483 311 254 projekce.novotny@seznam.cz 777 971 014 Penzion pro důchodce Vrchlického č. p. 1346 Vestavba výtahu Projekt pro stavební

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

Obecný popis rodinného domu EDC

Obecný popis rodinného domu EDC Obecný popis rodinného domu EDC Popis domu KLASIK EKONOMY HOLODUM Projektová dokumentace pro st.povolení/realizační Projektová dokumnetace skutečného provedení Vyřízení stavebního povolení/ohlášení stavby

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA MATEŘSKÁ ŠKOLA

TECHNICKÁ ZPRÁVA MATEŘSKÁ ŠKOLA 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA MATEŘSKÁ ŠKOLA Stavba: STAVEBNÍ ÚPRAVY MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEBÍČ, ul. CYRILOMETODĚJSKÁ 754/6 VÝMĚNA VÝPLNÍ OTVORŮ Místo: Třebíč Investor: Město Třebíč Vypracoval: Staprom CZ, spol. s r.o,

Více

Stavebně architektonická část (stavební řízení) Místo: Starý Kolín, ulice U Sokolovny, objekt č.p.152, par.č.st. 208, 195/1

Stavebně architektonická část (stavební řízení) Místo: Starý Kolín, ulice U Sokolovny, objekt č.p.152, par.č.st. 208, 195/1 1 STAVEBNÍ PROJEKCE ing. Milan Foršt, Ke Klejnarce 344, Starý Kolín 281 23, tel/fax:+420 321 764 285, mobil +420 603 728 439, e-mail:projekce.forst@quick.cz Stavebně architektonická část (stavební řízení)

Více

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU PŘÍLOHY 65 14 SEZNAM PŘÍLOH 1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU... 67 2 OCENĚNÍ NÁKLADOVOU METODOU... 91 3 POROVNÁVACÍ ZPŮSOB NEVYHLÁŠKOVÝ... 132 4 METODA PŘÍMÉHO POROVNÁNÍ... 148 5 OCENĚNÍ POZEMKŮ... 153

Více

Projektová dokumentace TECHNICKÁ POMOC

Projektová dokumentace TECHNICKÁ POMOC Projektová dokumentace TECHNICKÁ POMOC Stavební úpravy toalet a umývárny Investor: Město Studénka nám. Republiky 762 Zpracovatel: PROJECT WORK s.r.o. Panská 395 IČO: 292 95 548 Březen 2018 a) identifikace

Více

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94 SITUACE 89 88 90/1 87 P N 279/1 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 92/3 279/4 94 121/4 1:500 SITUACE 1. PŮDORYS 1 NP NÁVRH- DETAIL PŮDORYS 2 NP - DETAIL PŮDORYS 2 NP STÁVAJÍCÍ NÁVRH- DETAIL 730 1 420 (310)

Více

Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky

Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky Cena celkem 0,00 Celkem 79 nevyplněných položek Poř. Typ Alter. kód Popis MJ Výměra bez ztr. Ztratné Výměra Jedn. cena Cena SO_01: Stavební

Více

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: H&B stavreal, s.r.o. IČ:277 51 309 Újezd 390, 763 25 Újezd Radek Hlavička, 777 092 415 info@hbstavreal.cz www.hbstavreal.cz PARTNEŘI PROJEKTU:

Více

PROFESTA S.R.O. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Část D.1.1 a D.1.2. Rekonstrukce objektu č.p. 569, k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou; parc. č. st.

PROFESTA S.R.O. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Část D.1.1 a D.1.2. Rekonstrukce objektu č.p. 569, k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou; parc. č. st. PROFESTA S.R.O. Radošovice 86, Strakonice Část D.1.1 a D.1.2 TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje zakázky Investor: MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU, Husova 490, 46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou Název

Více

Katalog standardů MODŘANSKÝ HÁJ. Objekty F Objekty G

Katalog standardů MODŘANSKÝ HÁJ. Objekty F Objekty G Katalog standardů MODŘANSKÝ HÁJ Objekty F Objekty G Laminátová podlaha Quickstep Classic dub letitý světlešedý CLM 1405 (ilustrativní zobrazení) Laminátová podlaha Quickstep Classic dub bílý bělený CLM

Více

zóna 8 CITADELA - SPOLEČNÉ PROSTORY 3721271,60 Kč

zóna 8 CITADELA - SPOLEČNÉ PROSTORY 3721271,60 Kč Revitalizace části objektu Citadela Změna dokončené stavby, PKH 1720, Litvínov REKAPITULACE 1PP zóna 8 CITADELA - SPOLEČNÉ PROSTORY 3721271,60 Kč zóna 10 HUDEBNÍ KLUB 5641623,94 Kč zóna 11 LASER GAME 2765863,13

Více

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích Standardy Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích je řešen jako řadové rodinné domy o třech sekcích vždy po třech domech, celkem devět řadových domů. Řadové domy jsou buď třípodlažní (1-6)

Více

Kvalitativní požadavky objednatele

Kvalitativní požadavky objednatele Kvalitativní požadavky objednatele Průzkum radonový průzkum Izolace proti vodě spodní stavby dle výsledků radonového průzkumu Konstrukce Zdi zděné dozdívky z plných cihel pálených nové zdivo zdící bloky

Více

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY NÁZEV STAVBY: KANCELÁŘSKÉ PROSTORY V PODKROVÍ MÍSTO STAVBY: SEDLÁČKOVA 13, PLZEŇ Podklad pro výkaz výměr: PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY VÝKAZ VÝMĚR datum: 20.7.2014 Stavba: 0,00 Část: Poznámky Poznámky

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY VÝDEJNY JÍDLA A ZÁZEMÍ, ZŠ HORNÍ STAKORY, čp. 54, stp.č. 71, k.ú. KOSMONOSY

STAVEBNÍ ÚPRAVY VÝDEJNY JÍDLA A ZÁZEMÍ, ZŠ HORNÍ STAKORY, čp. 54, stp.č. 71, k.ú. KOSMONOSY STAVEBNÍ ÚPRAVY VÝDEJNY JÍDLA A ZÁZEMÍ, ZŠ HORNÍ STAKORY, čp. 54, stp.č. 71, k.ú. KOSMONOSY INVESTOR : MĚSTO KOSMONOSY DEBŘSKÁ 223 293 06 KOSMONOSY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ

Více

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ POPIS MATERIÁL/TYP/ZPRACOVÁNÍ REALIZACE ZÁKLADNÍ KONSTRUKCE OBJEKTU svislé konstrukce nosné cihelné zdivo svislé konstrukce nenosné (příčky) cihelné zdivo, tvárnicové

Více

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013)

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013) Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE Stavebně technické provedení (ver.16042013) Základy základové pasy z prostého betonu vyztužené sítí KARI betonové tvarovky ztraceného bednění + armatura

Více

omítnutí, štukování 2 m 2 instalace dveře plné 80 cm, vč. kování (klika) vyrovnávka podlahy betonem 3,6 m 2 strana 1

omítnutí, štukování 2 m 2 instalace dveře plné 80 cm, vč. kování (klika) vyrovnávka podlahy betonem 3,6 m 2 strana 1 SPECIFIKACE ZAKÁZKY Oprava sociálního zařízení v budově B Veřejná zakázka malého rozsahu Název subjektu: Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Identifikační číslo:

Více

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA SÚS PK - OS KLATOVY, ZA KASÁRNY 324, st.p.č. 2862, k.ú. KLATOVY

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA SÚS PK - OS KLATOVY, ZA KASÁRNY 324, st.p.č. 2862, k.ú. KLATOVY Zpracovatel: GREEN ENERGY INVESTMENTS s.r.o. Popelova 75 620 00 Brno ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA SÚS PK - OS KLATOVY, ZA KASÁRNY 324, st.p.č. 2862, k.ú. KLATOVY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ V Brně, červen 2013 D1

Více

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY K A T A L O G DŘEVOSTAVBY 2015 1 PROJEKT 101 / 3+kk 01 Zádveří: 2,75 m2 02 Koupelna+WC: 3,21 m2 zastavěná plocha: 58,6 m2 užitná plocha: 48,6 m2 obytná plocha: 42,6 m2 03 Pracovna: 9,17 m2 04 Obývací pokoj:

Více

REVITALIZACE BYTŮ HRDLOVSKÁ Č.P. 643, OSEK

REVITALIZACE BYTŮ HRDLOVSKÁ Č.P. 643, OSEK Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUACE STAVBY D. DOKLADOVÁ ČÁST E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY F. DOKUMENTACE STAVBY (OBJEKTŮ) 1) Stavební objekty SO REVITALIZACE

Více

- 2 - 1. ÚVOD 3. STAVEBNÍ FYZIKA

- 2 - 1. ÚVOD 3. STAVEBNÍ FYZIKA - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Fotodokumentace opravy chodeb ZŠ Jabloňany 2016

Fotodokumentace opravy chodeb ZŠ Jabloňany 2016 Fotodokumentace opravy chodeb ZŠ Jabloňany 2016 Příloha závěrečné zprávy čerpání dotace z Programu rozvoje venkova JMK 2016: Oprava podkladních vrstev podlah na chodbách (nové betony, hydro izolace), odstranění

Více

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA Diplomová práce školní rok 2011/2012 FA VUT Brno 1. Popis stavby a. Popis území Novostavba kostela s komunitním centrem je navrhována na pozemku nedaleko

Více

VNITŘNÍ ÚPRAVY TĚLOCVIČNY ZŠ PLHOV

VNITŘNÍ ÚPRAVY TĚLOCVIČNY ZŠ PLHOV TEL.: 0441/433158; FAX: 0441/433158 PROXION s.r.o., Hurdálkova 206, 547 01 Náchod VNITŘNÍ ÚPRAVY TĚLOCVIČNY ZŠ PLHOV STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P.1186 NÁCHOD PLHOV, PŘÍKOPY 1186 DOKUMENTACE PROVÁDĚNÍ STAVBY AST

Více

3. PŘÍČKY NAVRŽENÉ Z CIHELNÝCH TVAROVEK TL. 115. TECHNOLOGIE PŘESNÝCH TVAROVEK ZDĚNÝCH NA PĚNU.

3. PŘÍČKY NAVRŽENÉ Z CIHELNÝCH TVAROVEK TL. 115. TECHNOLOGIE PŘESNÝCH TVAROVEK ZDĚNÝCH NA PĚNU. STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ GAMA 1. ZÁKLADY OBVODOVÉ STĚNY OBJEKTU BUDOU ZALOŽENY NA ŽELEZOBETONOVÝCH ZÁKLADOVÝCH PASECH SE ZÁKLADOVOU SPÁROU V NEZÁMRZNÉ HLOUBCE, STŘEDNÍ ZDI JSOU ZALOŽENY

Více

STUDIE DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ OBJEKTU. č.p.455 ŠÁRKA, VEJPRTY

STUDIE DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ OBJEKTU. č.p.455 ŠÁRKA, VEJPRTY STUDIE DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ OBJEKTU č.p.455 ŠÁRKA, VEJPRTY Červenec 2013 O B S A H : 1. Úvod str. 3 2. Popis objektu str. 3 3. Stávající využití objektu str. 4 4. Budoucí využití objektu str. 5 5. Popis

Více

STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ

STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ BYTOVÝCH DOMŮ STAVBY 150 B.J. KARLOVY VARY - DRAHOVICE I. STANDARD VYBAVENÍ DŮM A A ) SPOLEČNÉ PROSTORY : SPOLEČNÉ GARÁŽE - 8 stání v 1.NP, nevytápěné s přirozeným větráním

Více

MODŘANSKÝ HÁJ OBJEKTY D

MODŘANSKÝ HÁJ OBJEKTY D Katalog standardů MODŘANSKÝ HÁJ OBJEKTY D Laminátová podlaha Quick step LocFloor dub klasický bílý lakovaný - LCF 047 Délka 1200 mm, šířka 190 mm, tloušťka 7 mm Soklová lišta QS 58 x 12 mm v barvě podlahy

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon C - Stavební

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon B - Stavební

Více

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky 608 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadlecek@azproject.

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky 608 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadlecek@azproject. AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky 608 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadlecek@azproject.cz Stavebník : Stavba : Místo stavby : Městský úřad: Kraj: MĚSTO KOLÍN,

Více