HIT SEZONY VÝCHODNÍ MORAVY aneb Partnerství jako základ efektivního řízení destinace PhDr. Dana Daňová

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HIT SEZONY VÝCHODNÍ MORAVY aneb Partnerství jako základ efektivního řízení destinace PhDr. Dana Daňová www.vychodni-morava.cz"

Transkript

1 HIT SEZONY VÝCHODNÍ MORAVY aneb Partnerství jako základ efektivního řízení destinace PhDr. Dana Daňová

2 Centrála cestovního ruchu Východní Moravy Aktivní prezentace regionu Východní Morava v České republice i v zahraničí. Zdroj informací a vydavatel turistických materiálů o Východní Moravě Zlínském kraji a jeho turistických oblastech Zlínsko a Luhačovicko, Slovácko, Kroměřížsko a Valašsko. Spolupráce subjektů ze soukromé i státní sféry působících v oblasti cestovního ruchu ve Zlínském kraji, realizace projektů vedoucích k posílení návštěvnosti turistických cílů a jejich atraktivity.!!

3

4 Destinaci dělá partnerství Největší ambicí Centrály cestovního ruchu Východní Moravy od jejího vzniku bylo a je efektivní propojení veřejného a privátního sektoru v cestovním ruchu. Princip partnerství je základní filozofií destinačního managementu Východní Moravy. Informovanost; koordinace; provázanost; společný tlak; společný zájem (růst návštěvnosti).

5

6 Výroční konference - ideální platforma pro vznik partnerství Krajský destinační management zde skládá účty za uplynulý rok a představuje plány pro rok stávající. Hodnotí se sezóna z pohledu vývoje návštěvnosti. Představují se novinky v oblasti projektových/dotačních možností. Nechybí exkurs do moderních trendů v marketingu. Tolik potřebná výměna nejlepších praxí! Aktéři CR si zde předávají své zkušenosti, zajímavosti z infrastruktury a služeb. Průměrná účast 130 hostů z veřejného a podnikatelského sektoru v takřka ideálním poměru 50/50! Výroční konference jako nosič HITU SEZÓNY.

7 HIT sezony Soutěž o HIT sezony je vyhlašována pro veřejný (neziskový) sektor a pro podnikatele, od roku Cílem soutěže je motivovat podnikatelské subjekty a organizace neziskového sektoru k přípravě atraktivní produktové nabídky významně podporující cestovní ruch na Východní Moravě. Motivovat k tvorbě zajímavých produktů a vytváření řetězce služeb v cestovním ruchu (partnerství). Hodnotí porota, v níž nejsou zástupci CCRVM. Základní kritéria: nejméně 3 noci ubytování, lokalizace produktu na území Zlínského kraje, partnerství, inovativnost, obchodovatelnost. Mediálními partnery soutěže jsou od počátku C.O.T. Media, s. r. o. a Turistika.cz, s. r. o.!!! Prestiž soutěži zajišťuje záštita generálního ředitele CzechTourismu ing. Rostislava Vondrušky.

8 Proč? Hledali jsme cestu k nastavení a prohloubení partnerství mezi aktéry CR v destinaci. Partnerství mezi veřejným a podnikatelským sektorem vnímáme jako jeden z pilířů efektivního fungování destinačního managementu. Cílem bylo vyprovokovat k tvorbě zajímavých produktů a tyto produkty mezi sebou propojit a díky tomu pak zvýšit konkurenceschopnost destinace. Naučit hráče v ČR spolu mluvit, znát se. VK a HIT položily základ základ mnoha obchodním vztahům mezi klíčovými hráči v regionu (společná nabídka, rozšíření stávající nabídky..) růst KONKURENCESCHOPNOSTI nabídky TR

9 Nezávislá porota - Nezávislost, důvěryhodnost, respekt k výsledku, nezpochybnitelnost. - Odborníci z marketingu, z cestovních kanceláří, odborných médií, vysokých škol více úhlů pohledu.! Jindřich Motýl (majitel marketingové agentury) Eva Frindtová (vydavatelka odborného tisku) Ivan Marek (majitel marketingové agentury) Jiří Pilnáček (majitel odborného portálu) Olga Jurášková (vedoucí katedry) Zuzana Tučková (vysokoškolská pedagožka) Robert Kohlmann (majitel CK) Petr Krč (majitel CK)

10 Podpora prodeje CCRVM vítězným produktům pro následující sezónu nabízí a zrealizuje: - PR kampaň; - vydala produktový leták; - zařadila mezi nosná témata kampaní ; - věnovala speciální prostor na svém webu a sociálních sítích; - propagovala na veletrzích, výstavách a při speciálních prezentacích; - k vítězům dovezla novináře, zástupce CK a TO.! Cílem HITu sezony není vítězství pro vítězství! Cílem je prodej! Konkurenceschopná nabídka destinace!

11 HIT SEZÓNY Za pět let existence soutěže odborná porota hodnotila celkem 69 produktů, z toho 35 z veřejného a 34 podnikatelského sektoru. Nejvíce přihlášených produktů bylo do HITu v roce 2014 (18), nejméně v roce 2013 (11). Kvalita produktů do letošního ročníku byla tak vysoká, že odborná porota dokonce vyhlásila i druhé a třetí místo v obou kategoriích! CCRVM oceňuje Nejlepší infrastrukturní počin v cestovním ruchu.

12 Poznatky k roku 2010 Produkt Seniorské léto je v obměnách v nabídce a.s. Lázně Luhačovice doposud. Valašská Bike tour v plném rozsahu se u CK neuplatnila, ale její části (např. vyjížďky s průvodcem) jsou součástí balíčků některých hotelů a jsou součástí Dnů horské cyklistiky na Valašsku. Naprostým fenoménem v nabídce akcí v TR Východní Morava se staly Slovácké slavnosti vína a otevřených památek! A YETTY patří v letní i zimní obměně k tomu nejúspěšnějšímu v nabídce Hostýnských vrchů.

13

14 Poznatky k roku 2011 Zelená dovolená byla zcela vyprodána fenomén návštěvy následníka britského trůnu v malebné vesničce Hostětín nezklamal. Medical wellness je v nabídce hotelu Alexandria dodnes a patří k nejlépe prodávaným produktovým balíčkům, totéž platí o Wellness pobytu v Beskydech. Myšlenka produktů vedla porotu k vyhlášení dvou HITů sezony. Přihlašovatelé se nakonec spojili a sestavili společnou nabídku, která uspěla v roce 2013.

15

16 Poznatky k roku 2012 Počátek spolupráce podnikatelských subjektů (Augustiniánský dům a Zámek Napajedla, Lázně Luhačovice a Resort Valachy). Vysoká aktivita Lázní Luhačovice a Resortu Valachy (HP Tronic Zlín) v počtu předložených produktů. Zapojení studentů UTB - Studentská práce Elišky Druhanové získala speciální ocenění poroty. V r byly vyhlášeny výsledky ankety hostů o nejlepší valašskou hospodu hospoda Kyčerka je dodnes na ocenění hrdá.

17 Poznatky k roku 2013 Pokračuje propojování nabídek veřejného a podnikatelského sektoru (např. Lázně Luhačovice, a.s. a obec Modrá Archeoskanzenem). HIT sezóny si v podnikatelském sektoru odnesla společná nabídka nejvýznamnějších hráčů v CR: Lázní Luhačovice, a.s., a HP Tronic Zlín (Resort Valachy). Ve veřejném sektoru zvítězila nabídka speciálních vzdělávacích projektů pro školní mládež.

18

19 Poznatky 2014 Rekordní počet přihlášek 18! Velmi dobrá kvalita přihlášených produktů tak dobrá, že kromě HITu SEZÓNY jsme v každé kategorii vyhlásili i 2. a 3. místo! Cílem je ještě větší motivace do dalších ročníků! Zpráva pro nás - krajský DM: i konference a soutěž o nejlepší produkt může být cestou k partnerství, diskusi a společnému zájmu na rozvoji CR v regionu/ destinaci potvrzení původní hypotézy!

20 Motto: Je chybou o destinačním managementu jen mluvit - destinačním managementem se musí ŽÍT!! PhDr. Dana Daňová Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s. nositelka ocenění Nejlepší destinační management ČR ( )

21

Veřejná podpora a její vliv na řízení a propagaci destinace

Veřejná podpora a její vliv na řízení a propagaci destinace Veřejná podpora a její vliv na řízení a propagaci destinace CCRVM, projektová historie Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s., realizovala v období let 2008 2015 projekty v celkové výši 130

Více

Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku. Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3.

Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku. Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3. Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3. května 2018 Základní koncepční dokumenty pro cestovní ruch Aktualizace

Více

Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava

Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy 2015 10. února 2015 Kongresové centrum REC GROUP Staré Město Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava Zdeněk

Více

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Konference CESTOVNÍM RUCHEM K POZNÁVÁNÍ A PROSPERITĚ Valašské Meziříčí 24. 2. 2011 Centrála cestovního ruchu Východní

Více

Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších moravských krajů v roce 2017

Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších moravských krajů v roce 2017 Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších moravských krajů v roce 2017 RNDr. Ivan Marek Bc. Nikola Bartoníčková Zdroje: ČSÚ návštěvnost v Hromadných ubytovacích zařízeních (HUZ) CCRVM návštěvnost

Více

European Destinations of Excellence EDEN. Ing. Rostislav Hošek Odbor cestovního ruchu

European Destinations of Excellence EDEN. Ing. Rostislav Hošek Odbor cestovního ruchu European Destinations of Excellence EDEN Ing. Rostislav Hošek Odbor cestovního ruchu Ročník 2009/2010 Hlavní téma: Voda turistický cíl a) Zhodnocení potenciálu u vodních ploch a přírodních vodních zdrojů

Více

Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších krajů v roce 2016

Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších krajů v roce 2016 Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších krajů v roce 2016 Dr. Ivan Marek m-ark Marketing a reklama s.r.o. Zdroje: ČSÚ návštěvnost v Hromadných ubytovacích zařízeních (HUZ) CCRVM návštěvnost

Více

TRIPY, SPOLUPRÁCE, CESTY K VÝSLEDKŮM MARKETINGOVÝ PLÁN Lidečko, 27.února 2018 Ing. Zdeněk Urbanovský

TRIPY, SPOLUPRÁCE, CESTY K VÝSLEDKŮM MARKETINGOVÝ PLÁN Lidečko, 27.února 2018 Ing. Zdeněk Urbanovský TRIPY, SPOLUPRÁCE, CESTY K VÝSLEDKŮM MARKETINGOVÝ PLÁN 2018 Lidečko, 27.února 2018 Ing. Zdeněk Urbanovský Studijní cesty (tripy) 2017 30 tripů pro 169 zástupců touroperátorů, cestovních kanceláří, dopravních

Více

Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ) Odborná konference Ostrava 1.3. 2012

Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ) Odborná konference Ostrava 1.3. 2012 Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ) Odborná konference Ostrava 1.3. 2012 1 1. Vytvoření prováděcího dokumentu v souladu s marketingovou strategií a AP 2011/2012 2. Institucionalizace

Více

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Podpora cestovního ruchu ve Zlínském kraji Starý Hrozenkov 14. 10. 2009 1. Pozice Centrály cestovního ruchu ve Zlínském kraji Centrála cestovního ruchu

Více

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky Marketing destinací Středn ední Morava a Jeseníky A.Křetínská Olomoucký kraj, oddělení cestovního ruchu Ing. H. Kotíková, Ph.D Katedra rekreologie FTK UP, Olomouc RNDr. I. Marek m-ark Marketing a reklama

Více

Aktivity ARR pro rozvoj cestovního ruchu

Aktivity ARR pro rozvoj cestovního ruchu Aktivity ARR pro rozvoj cestovního ruchu Destinační management a jeho přínosy pro rozvoj cestovního ruchu 20. 3. 2013 ARR realizuje projekty: - Stezka technických atraktivit (bez marketingu) - Destinační

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/10 Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání zpráv prostřednictvím MailFóra publikování aktualit databáze

Více

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 _ Organizační struktura agentury CzechTourism 15.5.2016 2 Odbor REGP a B2B Odbor REGP a B2B zajišťuje partnerství s regiony, státními i soukromými

Více

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 Strana 1 (celkem 7) Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 1. Komunikace, koordinace, spolupráce 1.1. Pravidelná jednání zástupců Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory,

Více

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006 Strana 1 (celkem 6) Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006 1. Komunikace, koordinace, spolupráce 1.1. Pravidelná jednání zástupců Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory,

Více

POZICE TECHNICKÝCH PAMÁTEK V NABÍDCE TURISTICKÉHO POTENCIÁLU

POZICE TECHNICKÝCH PAMÁTEK V NABÍDCE TURISTICKÉHO POTENCIÁLU POZICE TECHNICKÝCH PAMÁTEK V NABÍDCE TURISTICKÉHO POTENCIÁLU (STATISTIKY A TRENDY V INDUSTRIÁLNÍ TURISTICE) 1 TECHNICKÁ PAMÁTKA JE.. Stavba, technické zařízení nebo technické řešení jedinečné nebo zajímavé

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Střední Morava

Více

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 Destinační management turistické oblasti Jeseníky III Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 1 PROGRAM KONFERENCE Zahájení konference Mgr. Renata Ramazanová, předsedkyně Rady pro cestovní ruch Ing. Ivan

Více

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ Strategická vize Turistická oblast Ostravsko moderní centrum živé kultury, zábavy a sportu s unikátními industriálními atraktivitami nabízející

Více

Magni Cesty s příběhem

Magni Cesty s příběhem Cesty s příběhem Magni Cesty s příběhem ROZVOJ POZNÁVACÍHO A KULTURNÍHO CESTOVNÍHO RUCHU MĚST A REGIONŮ PRO DOMÁCÍ A ZAHRANIČNÍ TURISTY HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Ing. Marek Toušek

Více

Budoucnost cestovního ruchu v regionech. z pohledu krajské samosprávy

Budoucnost cestovního ruchu v regionech. z pohledu krajské samosprávy Budoucnost cestovního ruchu v regionech z pohledu krajské samosprávy Ing. Jindřich Ondruš předseda komise Rady Asociace krajů ČR pro cestovní ruch člen Rady Zlínského kraje Vznik krajů subjekty odpovídající

Více

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Konference Společně správným směrem spolupráce s partnery i médii Vyhodnocení činnosti v letech 2008 2009 a nástin další spolupráce Ostrava

Více

Tabulkové vyhodnocení vlivů. na životní prostředí

Tabulkové vyhodnocení vlivů. na životní prostředí Tabulkové vyhodnocení vlivů opatření prioritních os 1, 2 a 3 na životní prostředí Tabulka se vztahuje ke kapitole 7.3. textu vyhodnocení, v němž jsou také podrobně popsány metody hodnocení. V rámci legendy

Více

Kulturní a historické dědictví jako základní atribut národního uvědomění

Kulturní a historické dědictví jako základní atribut národního uvědomění Kulturní a historické dědictví jako základní atribut národního uvědomění Otrokovice 13. listopadu 2018 Ing. Zdeněk Urbanovský Partnerství, společně bez hranic Hlavní partner projektu Centrála cestovního

Více

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018 Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu Huť František, Sázava, 20. března 2018 PROGRAM 09:00 09:30 Prezence účastníků, snídaně 09:30 09:45 Přivítání, úvodní slovo, představení účastníků 09:45 10:00 Cestovní

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/14 Jihočeská centrála cestovního ruchu Možné oblasti spolupráce Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání

Více

NÁVRH MKT PLÁNU CCRVM PRO ROK 2018

NÁVRH MKT PLÁNU CCRVM PRO ROK 2018 NÁVRH MKT PLÁNU CCRVM PRO ROK 2018 Hlavní komunikační osy Komunikace bude probíhat ve dvou hlavních osách: první osa respektuje top nabídku kraje (kulturní turismus, UNESCO, lázeňství, wellness, cykloturistika,

Více

Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje Mgr. Vladimíra Vyhnálková

Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje Mgr. Vladimíra Vyhnálková Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje 2014-2020 Mgr. Vladimíra Vyhnálková Kdo tvoří koncepci cestovního ruchu Jihočeského kraje? Kdo ji píše? KOLEGIUM CESTOVNÍHO RUCHU poradní orgán hejtmana Jčk, rozšířené

Více

Karlovarský kraj problémová analýza

Karlovarský kraj problémová analýza Karlovarský kraj problémová analýza RNDr. Jan Vozáb, PhD Analýza rozvojových charakteristik a potřeb kraje Makroekonomický vývoj Internacionalizace ekonomiky Odvětvová specializace kraje Znalostní ekonomika

Více

ADONIS ZO ČSOP. projekty v cestovním ruchu. 29.10.2009, Dolní Kounice

ADONIS ZO ČSOP. projekty v cestovním ruchu. 29.10.2009, Dolní Kounice ADONIS ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu 29.10.2009, Dolní Kounice Základní informace o organizaci občanské sdružení s právní subjektivitou dle zákona č. 83/1990 nevládní nezisková organizace registrace

Více

Letos se jezdí k nám!

Letos se jezdí k nám! Role destinačního managementu v období ekonomické recese CCRVM nositelka ocenění Destinační management ČR (1993 2010) I. pololetí 2009 úbytek celkového počtu přenocování o 9,6 %, za celý rok pak pokles

Více

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Střední Morava Sdružení cestovního ruchu PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Více

Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska

Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska Projekt z integrovaného operačního programu, Prioritní osa 6.4. a, b. Národní podpora cestovní ruchu Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska ÚVOD uvedení do projektu ČR je významnou destinací

Více

Aktivity MMR ČR v rámci podpory rozvoje cestovního ruchu. Seminář Sdružení lázeňských míst České republiky 14. červen 2011, Lázně Bohdaneč

Aktivity MMR ČR v rámci podpory rozvoje cestovního ruchu. Seminář Sdružení lázeňských míst České republiky 14. červen 2011, Lázně Bohdaneč Aktivity MMR ČR v rámci podpory rozvoje cestovního ruchu Seminář Sdružení lázeňských míst České republiky 14. červen 2011, Lázně Bohdaneč Plán aktivit cestovního ruchu: - dříve Konsolidovaný plán podpory

Více

FAKULTA STROJNÍ ČVUT v Praze, Program SMART COMMUNITY s důrazem na technické vzdělávání. Míla Veselá, CEO TOP EXPO

FAKULTA STROJNÍ ČVUT v Praze, Program SMART COMMUNITY s důrazem na technické vzdělávání. Míla Veselá, CEO TOP EXPO FAKULTA STROJNÍ ČVUT v Praze, 22. 5. 2019 Program SMART COMMUNITY s důrazem na technické vzdělávání Míla Veselá, CEO TOP EXPO GLOBÁLNÍ TRENDY 2030: 75% obyvatel Země bude žít ve městech. Většina lidí bude

Více

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13 1. Síťování, destinační management Rozvoj kompetencí a podpora spolupráce (síťování) aktérů cestovního ruchu z veřejného, soukromého i neziskového sektoru v TO Opavské Slezsko. Organizace školení, seminářů

Více

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Předmětné aktivity byly definovány s ohledem na jejich očekávaný příspěvek k naplnění cílů projektu a

Více

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Aktivity a činnost SM-SCR

Střední Morava Sdružení cestovního ruchu Aktivity a činnost SM-SCR Aktivity a činnost SM-SCR Litovel, 25. 03. 2013 Mgr. Djamila Bekhedda Destinační management jedná se o soubor technik, nástrojů a opatření používaných při koordinovaném plánování, organizaci, komunikaci,

Více

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ Region soudržnosti NUTS II Střední Morava Model IPRM a IPRÚ IPRM-integrovaný plán rozvoje města Východiska na úrovni EU a ČR - Legislativa pro období 2007-2013 důraz na integrovaný přístup a tlak velkých

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti

VÝROČNÍ ZPRÁVA Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti Koruna Vysočiny, z.s., Kancelář managementu destinace se sídlem Příční 405, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem, IČ: 04415868

Více

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012 hotel Crowne Plaza Nové logo Praha 18. 6. 2010 Brána do Čech = 4 destinace Potlačit maximálně Ústecký kraj Aktualizace Strategie rozvoje CR v roce 2010 Iniciace

Více

Účast na akcích v prosinci

Účast na akcích v prosinci Účast na akcích v prosinci Fiets en Wandelbeurs Utrecht, Holandsko 9. 14. 1. 2018 Ve dnech 9. 1. 14. 1. 2018 se v prostorách výstaviště Jaarbeurs Utrecht uskutečnil mezinárodní veletrh cestovního ruchu

Více

7. ROČNÍK KONFERENCE , FEL ZČU v PLZNI VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY!

7. ROČNÍK KONFERENCE , FEL ZČU v PLZNI VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY! 7. ROČNÍK KONFERENCE 26. 3. 2019, FEL ZČU v PLZNI VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY! Hlavní prezentace 7. ročníku prof. Ing. Peter Staněk, CSc., evropský prognostik, poradce vlády ČR pro zahraničí a strategii ENERGETIKY,

Více

Integrovaná strategie rozvoje regionu Krkonoše

Integrovaná strategie rozvoje regionu Krkonoše Integrovaná strategie rozvoje regionu Krkonoše Pracovní skupina Cestovní ruch 18. 12. 2012 ISRR Krkonoše Cíl: analyzovat aktuální situace regionu Krkonoše identifikovat rozvojové problémy Krkonoš navrhnout

Více

Přehled činnosti za rok 2017

Přehled činnosti za rok 2017 Přehled činnosti za rok 2017 Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s. Lidečko, 27. února 2018 Obsah prezentace Veletrhy Marketingové kampaně Web, sociální sítě Public Relation Tiskoviny Další

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

Marketingová strategie

Marketingová strategie Marketingová strategie rozvoje cestovního ruchu turistické oblasti Valašsko na období let 2019 2022 1 2. Strategická část 2.1 Úvod Návrhová část Marketingové strategie rozvoje cestovního ruchu turistické

Více

Agentura CzechTourism pro regiony

Agentura CzechTourism pro regiony Agentura CzechTourism pro regiony Produkty 20 2 Obsah a načasov asování kampaní v roce 20 Komunikační téma Načasování Cílová skupina Destinace pro zamilované Studentská destinace Podzim Podzim Přeshraniční

Více

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České.

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České. Česko-saské Cestovní ruch Cestovní ruch v Národním parku České Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Cestovní ruch Michaela Andělová České o.p.s. Mgr. Richard Nagel Správa NP České Česko-saské Cestovní

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ing. Miroslav Kalous

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ing. Miroslav Kalous Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ing. Miroslav Kalous Ing. Miroslav Kalous Náměstek ministra Obsah prezentace Význam cestovního ruchu pro ČR Základní statistická data cestovního ruchu Podpora cestovního

Více

Letos se jezdí k nám! Role destinačního managementu v období ekonomické recese

Letos se jezdí k nám! Role destinačního managementu v období ekonomické recese Role destinačního managementu v období ekonomické recese I. pololetí 2009 úbytek celkového počtu přenocování o 9,6 % Došlo ke změně poměru mezi domácími hosty a zahraničními ve prospěch sektoru DCR (88:12).

Více

Regionální konference cestovního ruchu. Vinné sklepy Skalák 3.12.2015

Regionální konference cestovního ruchu. Vinné sklepy Skalák 3.12.2015 Regionální konference cestovního ruchu Vinné sklepy Skalák 3.12.2015 Kam u sousedů 5/ 2015 Projekty 2015 Projekt je zaměřen na propagaci tradičních folklórních akcí a na podporu spolupráce se sousedním

Více

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko modelový region pro turistiku v EU o Spolupráce dvou klíčových aktérů: Turistického

Více

Národní konference Venkov - Hospoda. 16.10.2014 Pavel Moulis

Národní konference Venkov - Hospoda. 16.10.2014 Pavel Moulis Národní konference Venkov - Hospoda 16.10.2014 Pavel Moulis HOSPODA - z historie Hospoda = pán domu Venkovské hospody neboli šenky jsou známy už z dob ranného středověku S rozvojem obchodu zájezdní hostince

Více

Trendy na straně domácí a zahraniční klientely. Ing. Rostislav Vondruška ČCCR - CzechTourism Hospitality & Tourism Summit Praha, 12.4.

Trendy na straně domácí a zahraniční klientely. Ing. Rostislav Vondruška ČCCR - CzechTourism Hospitality & Tourism Summit Praha, 12.4. Trendy na straně domácí a zahraniční klientely Ing. Rostislav Vondruška ČCCR - CzechTourism Hospitality & Tourism Summit Praha, 2.4.202 Světové trendy v cestovním ruchu 2 Trendy ve spotřebním chování /2

Více

Dovolená v Česku to letí! Kudy z nudy. základní údaje o projektu

Dovolená v Česku to letí! Kudy z nudy. základní údaje o projektu Dovolená v Česku to letí! Kudy z nudy základní údaje o projektu marketingové aktivity it v roce 2010 Základní fakta Rozvoj domácího cestovního ruchu se v posledních letech stává klíčovým pro regiony i

Více

1 PRIORITNÍ OBLASTI A OPATŘENÍ

1 PRIORITNÍ OBLASTI A OPATŘENÍ 1 PRIORITNÍ OBLASTI A OPATŘENÍ Splnění zvolených globálních a specifických cílů je podmíněno realizací řady aktivit. Jejich návrh je zpracován v následující kapitole, a to na 3 úrovních dle míry abstrakce/konkrétnosti:

Více

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY!

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY! 21. 5. 2019 Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY! motto konference : KVALITNÍ A BEZPEČNÁ INFRASTRUKTURA SPOLEČNOST 4.0 ZAMĚŘENÍ LETOŠNÍHO ROČNÍKU: SPOLEČNOST 4.0 KOMUNIKAČNÍ A KYBERNETICKÁ

Více

Nová Koncepce státní politiky cestovního ruchu v ČR na období 2014 2020 a návrhy aktuálních legislativních změn podporujících CR

Nová Koncepce státní politiky cestovního ruchu v ČR na období 2014 2020 a návrhy aktuálních legislativních změn podporujících CR Nová Koncepce státní politiky cestovního ruchu v ČR na období 2014 2020 a návrhy aktuálních legislativních změn podporujících CR II. Konference o cestovním ruchu a památkách ve městech, obcích a regionech

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Press trip Baroko, 11. 14. 10. Ve dnech 11. 14. 10. 2017 jsme připravili ve spolupráci s agenturou CzechTourism pro novináře z Dánska a Holandska presstrip

Více

Výsledky VII. ročníku ankety Kraj mého srdce za rok 2018

Výsledky VII. ročníku ankety Kraj mého srdce za rok 2018 Výsledky VII. ročníku ankety mého srdce za rok 2018 TISKOVÁ ZPRÁVA (Praha 11. 2. 2019) Pořadatelem ankety je tradičně redakce KAM po Česku, ve spolupráci s veletržní správou ABF EXPO PRAHA a pod záštitou

Více

Organizace a marketing turismu

Organizace a marketing turismu Organizace a marketing turismu září 2011 Ing. Šárka Tittelbachová Czech It -Institute for Stategic Studyies on Tourism, o.p.s. tittelbachova@czechit.cz Základní vymezení - pojmy Základní pojmy pro statistické

Více

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Bosonožská 9, 625 00 Brno

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Bosonožská 9, 625 00 Brno Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Bosonožská 9, 625 00 Brno AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací, výzkumné a vývojové činnosti pro rok 2010 Vysoká škola obchodní a hotelová (VŠOH) vypracovala

Více

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Strojírenské fórum Praha,

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Strojírenské fórum Praha, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Strojírenské fórum Praha, 23.3.2016 Obsah prezentace: Mistři řemesel nehledejte, vybírejte! Řemeslo v hledáčku mladých. ROK ŘEMESEL 2016: Historicky

Více

Marketingová podpora vinařské turistiky aktivitami Národního vinařského centra

Marketingová podpora vinařské turistiky aktivitami Národního vinařského centra Marketingová podpora vinařské turistiky aktivitami Národního vinařského centra Ing. Pavel Krška Národní vinařské centrum, o.p.s. Obsah prezentace Projekt podpory a propagace vinařské turistiky Certifikace

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 OBSAH: I. Základní charakteristika II. Realizované aktivity a) Projekty z evropských fondů b) Ostatní granty a dotace c) Prezentace pro veřejnost d) Spolupráce se subjekty cestovního

Více

Bliss [ká se] na lepší časy? Ing. Rostislav Vondruška ČCCR CzechTourism Konference SLM 6. 10. Karlovy Vary

Bliss [ká se] na lepší časy? Ing. Rostislav Vondruška ČCCR CzechTourism Konference SLM 6. 10. Karlovy Vary Bliss [ká se] na lepší časy? Ing. Rostislav Vondruška ČCCR CzechTourism Konference SLM 6. 10. Karlovy Vary Statistiky 1. pololetí 2010 - lázně Celkově vidíme nárůst u počtů hostů, a to o 5% oproti 1. pololetí

Více

Podpora tvorby produktů a marketingu cestovního ruchu v. regionech. Ing. Adéla Pilařová _ 28.4.2014

Podpora tvorby produktů a marketingu cestovního ruchu v. regionech. Ing. Adéla Pilařová _ 28.4.2014 Podpora tvorby produktů a marketingu cestovního ruchu v Ing. Adéla Pilařová _ regionech 28.4.2014 Obsah Strana 3 Informace o projektu Strana 5 Manuál pro tvorbu produktů Strana 7 Cílená propagace významných

Více

Turistická asociace Slovácko, z.s.

Turistická asociace Slovácko, z.s. Založena 9.12.2016 Zapsána do Spolkového rejstříku 3.1.2017 Členská základna: MAS Kyjovské Slovácko v pohybu, z.s. zastoupená Annou Čarkovou, Místní akční skupina Dolní Morava, z.s. zastoupená Josefem

Více

PRAHA. Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu

PRAHA. Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu 4.10.2012 PRAHA Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu Osnova prezentace Co se podařilo zrealizovat v oblasti podpory

Více

Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina

Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina 16.12.2011 1 Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Mojmírovce, 7. 12. 2011 16.12.2011 2 Stávající stav Strategie rozvoje cestovního ruchu v Kraji Vysočina na období 2008

Více

MIKROREGION SLEZSKÁ HARTA. turistická oblast středoevropského významu??

MIKROREGION SLEZSKÁ HARTA. turistická oblast středoevropského významu?? MIKROREGION SLEZSKÁ HARTA turistická oblast středoevropského významu?? Moravskoslezský kraj, okres Bruntál NízkýJeseník sestává z 13 obcí (Bruntál, Dlouhá Stráň, Horní Benešov, Leskovec nad Moravicí, Lomnice,

Více

Česká centrála cestovního ruchu

Česká centrála cestovního ruchu Česká centrála cestovního ruchu _ 27.4.2016 Organizační struktura agentury CzechTourism 27.4.2016 2 Produktové linky CzechTourism Základní produktové linky CzT: Aktivní turismus: - cyklistika, lyže, golf,

Více

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s.

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Přehled činnosti za rok 2014 Staré Město, 10. 2. 2015 Realizované projekty» Marketingová podpora domácího cestovního ruchu na VM 10/11 12/14, objem 37

Více

Marketingová podpora lázeňského cestovního ruchu

Marketingová podpora lázeňského cestovního ruchu Marketingová podpora lázeňského cestovního ruchu Obsah prezentace Nová organizační struktura CzechTourism Marketingové produkty Cílové trhy Marketingová podpora lázeňství Lázeňské statistiky v příjezdovém

Více

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA. Agentura Třeboňsko o.p.s.

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA. Agentura Třeboňsko o.p.s. AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA Agentura Třeboňsko o.p.s. Základní data společnosti 2 Název: Agentura Třeboňsko o.p.s. Sídlo: Lesní 158, 379 01 Třeboň www.trebonsko.com info@trebonsko.com Bankovní

Více

KRKONOŠE. Projekt všestranného rozvoje regionu

KRKONOŠE. Projekt všestranného rozvoje regionu KRKONOŠE 2020 Karkonosze Projekt všestranného rozvoje regionu Krkonoše včera a dnes Krkonoše jsou nejznámějším českým pohořím. Díky atraktivní přírodě a dobrým klimatickým podmínkám lákají dlouhodobě tisíce

Více

Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších krajů 2015

Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších krajů 2015 Rozhledna Vartovna Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších krajů 2015 Dr. Ivan Marek m-ark Marketing a reklama s.r.o. Zdroje: ČSÚ návštěvnost v Hromadných ubytovacích zařízeních (HUZ)

Více

ROZVOJ TURISTICKÉHO REGIONU ČESKOLIPSKO

ROZVOJ TURISTICKÉHO REGIONU ČESKOLIPSKO ROZVOJ TURISTICKÉHO REGIONU ČESKOLIPSKO Na realizaci projektu byla podána žádost o dotaci z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod (dále jen ROP SV), prioritní osy 13. 3 Cestovní ruch, oblasti

Více

Strategie řízení cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji

Strategie řízení cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji Strategie řízení cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Zpracoval(a): David Karčmář Datum: 26.4.2016 Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Cestovní ruch v Moravskoslezském

Více

Informace o projektech realizovaných z IOP odborem cestovního ruchu

Informace o projektech realizovaných z IOP odborem cestovního ruchu Informace o projektech realizovaných z IOP odborem cestovního ruchu Odbor cestovního ruchu bude v následujícím programovacím období realizovat v rámci IOP projekty zaměřené na kvalitu služeb v cestovním

Více

SYSTÉMOVÁ PODPORA ROZVOJE MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE ČR V RÁMCI ÚZEMÍ SPRÁVNÍCH OBVODŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ

SYSTÉMOVÁ PODPORA ROZVOJE MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE ČR V RÁMCI ÚZEMÍ SPRÁVNÍCH OBVODŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ SYSTÉMOVÁ PODPORA ROZVOJE MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE ČR V RÁMCI ÚZEMÍ SPRÁVNÍCH OBVODŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ O projektu Realizace projektu: prosinec 2013 červen 2015 Zapojeno celkem 185 z celkem 205

Více

Stanovisko Agentury Helptour k projektu Náboženský cestovní ruch (NCR) agentury Czechtourism

Stanovisko Agentury Helptour k projektu Náboženský cestovní ruch (NCR) agentury Czechtourism Stanovisko Agentury Helptour k projektu Náboženský cestovní ruch (NCR) agentury Czechtourism A. Vzhledem zejména k zhodnocení a porovnání připravovaných výstupů projektu NCR a projektu MAGNI, konkrétním

Více

PŘÍLOHA Č. 2 NÁVRHOVÉ ČÁSTI

PŘÍLOHA Č. 2 NÁVRHOVÉ ČÁSTI PŘÍLOHA Č. 2 NÁVRHOVÉ ČÁSTI MARKETINGOVÝ PLÁN NA LÉTA 2011-1014 Počet stran: 14 1 OBSAH 1 PLÁN ČINNOSTI PRO CÍLOVÉ TRHY A DLE JEDNOTLIVÝCH SPEC. CÍLŮ... 3 2 HODNOCENÍ A MĚŘENÍ ÚSPĚŠNOSTI MARKETINGOVÉHO

Více

Evropská kulturní stezka sv. Cyrila a Metoděje sdružení a jeho aktivity Kunovice, Martina Janochová

Evropská kulturní stezka sv. Cyrila a Metoděje sdružení a jeho aktivity Kunovice, Martina Janochová Evropská kulturní stezka sv. Cyrila a Metoděje sdružení a jeho aktivity 13.6.2018 Kunovice, Martina Janochová 31 certifikovaných stezek v Evropě Rada Evropy (47 států) Democracy www.coe.int Culture and

Více

komunikuje s institucemi a organizacemi

komunikuje s institucemi a organizacemi Mgr. Jan Matouš, provozovatel sekretariátu Asociace turistických informačních center ČR Asociace turistických informačních center ČR (zal. v r. 1994) 1) Zastupuje informační centra sdružená v asociaci,

Více

ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM

ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM ASOCIACE SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÝCH FIREM Žádný člověk není ostrovem, nikdo není sám pro sebe... www.spolecenskaodpovednostfirem.cz IMPLEMENTACE VZDĚLÁVÁNÍ O asociaci

Více

Proč je potřebná podpora maloobchodní sítě v ČR? Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Ministerstvo průmyslu a obchodu

Proč je potřebná podpora maloobchodní sítě v ČR? Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Ministerstvo průmyslu a obchodu Proč je potřebná podpora maloobchodní sítě v ČR? Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Ministerstvo průmyslu a obchodu Český venkov se vylidňuje jaké jsou Zhoršení zásobování a obslužnosti obyvatel (zboží

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Soutěžní přehlídka řemesel Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI

VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI Kde nás hledat? www.vychodni-morava.cz Témata Přehled o regionu Aktivní dovolená Lázně, wellness Novinky, zajímavosti, akce Kroměříž brána k Východní Moravě Praha Kroměříž

Více

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 vyhlášené Českou centrálou cestovního ruchu CzechTourism, Czech Film Commission a Asociací producentů v audiovizi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY NÁZEV A SÍDLO Název: Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj Sídlo: Pelnářova 302, 34401 Domažlice CÍLE A ÚČEL ZALOŽENÍ Cílem spolku a společným zájmem

Více

Vysočina Convention Bureau

Vysočina Convention Bureau Příloha Výroční zprávy Vysočina Tourism, příspěvkové organizace za rok 2016 Vysočina Convention Bureau Zpráva o činnosti za rok 2016 Vysočina Convention Bureau (dále také VCB ) je regionální kanceláří

Více

DOBRÉ PRAXE KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH

DOBRÉ PRAXE KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH 5I-PP1-09 DOBRÉ PRAXE KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH Tato dobrá praxe byla zdokumentována partnerem, které byl přidán kód č. PP1 5I-PP1-09 (Výše uvedený kód: pouze pro potřeby vedoucího partnera) 1. VŠEOBECNÉ

Více

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 1.3.2010 1 Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 Setkání u kulatého stolu na téma Jak dál rozvíjet cestovní ruch na Vysočině? Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Jihlava, 25. 2. 2010 1.3.2010

Více

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků?

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Konference Ostrava 10.12. 2009 Obsah prezentace aneb co se podařilo Kraj mnoha barev a příležitostí 2 Využití aktivit marketingové strategie v cestovním ruchu

Více

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. Agentura Třeboňsko o.p.s.

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. Agentura Třeboňsko o.p.s. 1 AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA Agentura Třeboňsko o.p.s. Základní data společnosti 2 Název: Agentura Třeboňsko o.p.s. Sídlo: Lesní 158, 379 01 Třeboň www.trebonsko.com Email: info@trebonsko.com

Více

v Pištíně dne

v Pištíně dne PROJEKT MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE OBCÍ PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ v Pištíně dne 10.9.2015 CZ.1.04/4.1.00/B6.00043 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem Partnerství pro rozvoj cestovního ruchu na území Pardubického kraje Základní informace o významu a aktivitách nově vznikající Destinační společnosti Východní Čechy Tento projekt je spolufinancován Evropským

Více