Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Zemní plyn

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Zemní plyn"

Transkript

1 Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: , fax: Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Zemní plyn dle ust. 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k otevřenému řízení dle 27 zákona Zpracoval: Ing. Ivan Mrkva Podpis: Datum: Schválil: Ing. Petr Koška, MBA Podpis Datum: Strana 1 (celkem 7)

2 Obsah zadávací dokumentace 1. Informace o zadavateli Kontaktní osoby Vymezení veřejné zakázky Předmět veřejné zakázky Předpokládaný odběr a časový průběh dodávek Variantní řešení a dílčí plnění Obchodní podmínky veřejné zakázky Doba a místo plnění veřejné zakázky Místo plnění Doba plnění Požadavky na prokázání kvalifikace Základní kvalifikační předpoklady Profesní kvalifikační předpoklady Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Technické kvalifikační předpoklady Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Základní hodnotící kritérium Elektronická aukce Způsob zpracování nabídky Způsob zpracování nabídkové ceny Celková nabídková cena Aukční jednotkové ceny Fakturační jednotkové ceny Podávání nabídek, zadávací lhůta a otevírání obálek Doručování nabídek Lhůta pro doručení nabídek Zadávací lhůta a datum otevírání obálek s nabídkami Další části zadávací dokumentace... 7 Strana 2 (celkem 7)

3 1. Informace o zadavateli Název: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Sídlo: Pekařská 53, Brno, IČ: DIČ: CZ Statutární orgán: Ing. Petr Koška, MBA, ředitel Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Brno-město Číslo účtu: /0100 IBAN: CZ SWIFT: KOMBCZPP 2. Kontaktní osoby Kontaktní osobou ve věcech technických je pí Marcela Strnadová, energetik, tel.: , fax: , marcela.strnadova@fnusa.cz. Kontaktní osobou ve věcech organizačních a současně osobou oprávněnou činit elektronické úkony je Ing. Ivan Mrkva, Odbor právních věcí, tel.: , fax: , ivan.mrkva@fnusa.cz. 3. Vymezení veřejné zakázky 3.1 Předmět veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je dodávka zemního plynu do odběrných míst zadavatele, (dále jen dodávka) dodavatelem s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zák. č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích (energetický zákon), v platném znění, vyhlášky č. 365/2009 Sb. o Pravidlech trhu s plynem v platném znění a ve smyslu vyhlášek Energetického regulačního úřadu v platném znění. 3.2 Předpokládaný odběr a časový průběh dodávek Předpokládaný celoroční odběr pro objekt Klinika plastické a estetické chirurgie je MWh, pro objekt Doléčovací a rehabilitační oddělení je MWh. Celkové předpokládané množství plynu pro obě odběrná místa je MWh + toleranční odchylka. Přepočet dodávek plynu na energetické jednotky je dle Technických pravidel TPG Doléčovací a rehabilitační oddělení, Zoubkova 0231/018, Brno Nový Lískovec č. odběr. místa Denní rezervovaná distribuční kapacita - 768,87 m 3 /den - typ měření C - Připojení: místní sít Charakter odběru Z2 střední odběratel Místní sít Množství energie obsažené v plynu v MWh Leden 176 Duben 85 Červenec 42 Říjen 95 Únor 154 Květen 60 Srpen 36 Listopad 130 Březen 120 Červen 40 Září 44 Prosinec 160 I.Q. 450 II.Q. 185 III.Q 122 IV.Q. 385 Rok celkem MWh Strana 3 (celkem 7)

4 Klinika plastické a estetické chirurgie Berkova, 1204/034, Brno Královo Pole č. odběr. místa Denní rezervovaná distribuční kapacita - 791,27 m 3 /den - typ měření C - Připojení: místní sít Charakter odběru Z1 střední odběratel Místní sít Množství energie obsažené v plynu v MWh Leden 188 Duben 85 Červenec 20 Říjen 110 Únor 165 Květen 55 Srpen 20 Listopad 160 Březen 118 Červen 32 Září 35 Prosinec 185 I.Q. 471 II.Q. 172 III.Q 75 IV.Q. 455 Rok celkem MWh Předpokládaná hodnota veřejné zakázky bez DPH: ,-Kč. 3.3 Variantní řešení a dílčí plnění Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Zadavatel nepřipouští dílčí plnění. 4. Obchodní podmínky veřejné zakázky Jakost plynu musí vždy odpovídat kvalitativním hodnotám uvedeným v příslušných technických předpisech ve znění platném ke dni dodání plynu. Zadavatel udělí plnou moc vítěznému dodavateli, aby za něj ve smyslu ust. 12 vyhlášky č. 524/2006 Sb., kterou se stanoví pravidla pro organizování trhu s plynem, ve znění pozdějších změn, jednal ve věcech zajištění distribuční kapacity pro výše uvedená odběrná místa. Zadavatel akceptuje 1 zálohu v měsíci ve výši 90% ceny sjednané měsíční dodávky. Platba bankovním inkasem. Doúčtování skutečné ceny bude uhrazeno na základě vystavené faktury daňového dokladu se splatností 100 kalendářních dnů. Fakturace bude prováděna měsíčně. Faktury musí splňovat veškeré náležitosti daňového a účetního dokladu. Závazek splatnosti je splněn odesláním částky z účtu zadavatele na účet dodavatele. Zadavatel není povinen odebrat od dodavatele zemní plyn v množství uvedeném v zadávací dokumentaci. Smlouva bude obsahovat sankci za pozdní platbu ze strany zadavatele ve formě úroku z prodlení ve výši 0,01 % z dlužné částky za každý započatý den prodlení a sankci za nerealizovanou dodávku zemního plynu ze strany dodavatele ve formě smluvní pokuty ve výši rovnající se rozdílu ceny mezi nasmlouvanou dodávkou a skutečně realizovanou dodávkou zemního plynu. Dodavatel souhlasí se zpřístupněním nebo zveřejněním všech náležitostí budoucích smluvních vztahů a jejich změn, které vyplynou z této veřejné zakázky. Dodavatel poskytne zadavateli a kontrolním a obdobným orgánům veškerou potřebnou součinnost a dokumentaci při výkonu kontrol týkajících se této veřejné zakázky a smluv a dodatků, které z ní vyplynou. Povinnost součinnosti zajistí dodavatel i u subdodavatelů, kteří se budou podílet na realizaci této veřejné zakázky. Dodavatel se zavazuje zachovávat mlčenlivost vůči třetím osobám o informacích získaných v souvislosti s plněním této veřejné zakázky. Jakékoli změny smlouvy budou možné pouze písemně formou dodatků. Smlouva bude obsahovat možnost ukončení výpovědí bez uvedení důvodů s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Dále bude smlouva obsahovat definici pojmů užitých ve smlouvě, způsob měření dodávky zemního plynu a odchylek a veškeré požadavky stanovené energetickým zákonem a jeho prováděcími předpisy. Strana 4 (celkem 7)

5 5. Doba a místo plnění veřejné zakázky 5.1 Místo plnění Klinika plastické a estetické chirurgie, Berkova 34, Brno, par. č. 2087/1,2087/3 k.ú. Doléčovací a rehabilitační oddělení, Zoubkova 18, Brno, par. č. 965/1,968/1 k.ú. 5.2 Doba plnění 2 roky, od do Požadavky na prokázání kvalifikace Dodavatel předloží doklady prokazující splnění kvalifikace v souladu s 51, 52 a 57 zákona. Zadavatel akceptuje i obdobné doklady dodavatelů z jiných členských států EU nebo EHP prokazující rovnocennou kvalifikaci. 6.1 Základní kvalifikační předpoklady Dodavatel prokáže základní kvalifikační předpoklady uvedené v 53 odst. 1 zákona předložením dokladů uvedených v 53 odst. 2 zákona. 6.2 Profesní kvalifikační předpoklady Dodavatel prokáže profesní kvalifikační předpoklady dle 54 zákona předložením výpisu z obchodního rejstříku ( 54 písm. a) zákona), který nesmí být starší 90 dnů a předložením licence na obchod se zemním plynem dle zákona č. 458/2000 Sb. o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích, ve znění pozdějších předpisů ( 54 písm. b) zákona). 6.3 Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Dodavatel prokáže ekonomické kvalifikační předpoklady dle 55 odst. 1 písm. a) zákona předložením pojistné smlouvy, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě v minimální výši 5 mil. Kč. Zadavatel bude akceptovat i takové potvrzení, ze kterého bude patrná požadovaná výše pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě. 6.4 Technické kvalifikační předpoklady Zadavatel nepožaduje 7. Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií 7.1 Základní hodnotící kritérium Hodnocení nabídek bude provedeno podle základního hodnotícího kritéria, kterým je nejnižší nabídková cena. 7.2 Elektronická aukce Pro hodnocení nabídek bude v souladu s 96 a násl. zákona použita elektronická aukce. Nabídky budou v elektronické aukci hodnoceny podle ceny. V elektronické aukci bude stanoven minimální rozdíl cenových podání aukčních hodnot ve výši 0,50 Kč a dále maximální rozdíl cenových podání ve výši 50 % cenového podání. Strana 5 (celkem 7)

6 Veškeré informace týkající se průběhu elektronické aukce a jejího nastavení budou uvedeny ve výzvě, která bude elektronicky odeslána všem nevyloučeným dodavatelům na kontaktní uvedený v krycím listu nabídky (viz příloha zadávací dokumentace). Dodavatelé jsou povinni vložit nabídkovou cenu z listinné nabídky do aukční síně v zadávacím kole v souladu s 97 odst. 5 věty druhé zákona. Elektronická aukce bude probíhat na e-aukčním portálu E-ZAK, jehož technické požadavky na dodavatele jsou uvedeny v uživatelské příručce a manuálu elektronického podpisu, které lze stáhnout zde: 8. Způsob zpracování nabídky Celá nabídka musí být v českém jazyce, musí být svázána do jednoho svazku a musí zejména obsahovat: Doklady k prokázání splnění kvalifikačních předpokladů. Vyplněný a statutárním zástupcem dodavatele podepsaný krycí list nabídky (viz příloha této zadávací dokumentace). Návrh smlouvy o sdružených službách dodávky plynu v souladu s obchodními podmínkami vymezenými touto zadávací dokumentací vč. cenového návrhu v rozsahu a členění stanoveném v čl. 9 této zadávací dokumentace. Návrh smlouvy a cenový návrh budou podepsány osobou oprávněnou za dodavatele jednat a opatřeny razítkem dodavatele. 9. Způsob zpracování nabídkové ceny Nabídková cena bude stanovena jako nejvýše přípustná a musí obsahovat veškeré náklady dodavatele nutné k realizaci veřejné zakázky. Podkladem pro stanovení ceny je také průměrný časový průběh odběru plynu za rok (čl. 3.2 této zadávací dokumentace). Zadavatel doporučuje dodavatelům stanovit cenu s ohledem na veškeré náklady a zisk a přitom zohlednit všechny okolnosti, které mohou mít vliv na výši ceny této nabídky. Dodavatel odpovídá za to, že jeho nabídka, a tedy nabídková cena, zahrnuje všechny práce, dodávky a služby vymezené v podmínkách soutěže a v zadávací dokumentaci. 9.1 Celková nabídková cena Dodavatel uvede celkovou cenu za předpokládaný celkový odběr po dobu platnosti smlouvy (čl. 5.2 této zadávací dokumentace). Tato nabídková cena bude součtem cen za dodávku a strukturování, za překročení rezervované kapacity, za přepravu a distribuci a za ekologickou daň. Celková nabídková cena bude doplněna do krycího listu nabídky. Celková nabídková cena bude uvedena v Kč bez DPH a s DPH. 9.2 Aukční jednotkové ceny Dodavatel dále uvede jednotkovou cenu za 1 MWh v Kč s DPH. Tato cena bude zahrnovat pouze dodávku plynu a strukturování. Tato cena bude aukční hodnotou a bude dodavatelem přenesena do aukční síně v zadávacím kole. 9.3 Fakturační jednotkové ceny Dodavatel také uvede jednotkovou cenu za 1 MWh v Kč bez DPH a s DPH. Tato nabídková cena bude součtem cen za dodávku a strukturování, za překročení rezervované kapacity, za přepravu a distribuci a za ekologickou daň. Tato cena musí korespondovat s cenou dle čl. 9.2 této zadávací dokumentace. Strana 6 (celkem 7)

7 10. Podávání nabídek, zadávací lhůta a otevírání obálek 10.1 Doručování nabídek Nabídku lze zadavateli doručit osobně nebo doporučeně poštou (při doručení poštou na obálku uvést neotevírat veřejná zakázka ) v řádně uzavřených obálkách označených názvem veřejné zakázky Zemní plyn a plnou adresou dodavatele na adresu: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Odbor právních věcí a kontroly, budova L, 1. patro, dv. č. 16, k rukám pí Hany Honkové, Pekařská 53, Brno Lhůta pro doručení nabídek Dle oznámení o zakázce zveřejněného v uveřejňovacím subsystému informačního systému o veřejných zakázkách Zadávací lhůta a datum otevírání obálek s nabídkami Dle oznámení o zakázce zveřejněného v uveřejňovacím subsystému informačního systému o veřejných zakázkách. 11. Další části zadávací dokumentace Krycí list nabídky Strana 7 (celkem 7)

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Antianemika dle ust. 44 a násl. zákona

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Plicní ventilátor

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Plicní ventilátor Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Plicní ventilátor dle ust. 44 a násl.

Více

Přístroj ultrazvukový diagnostický

Přístroj ultrazvukový diagnostický Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na dodávky Přístroj ultrazvukový diagnostický dle

Více

Hemokultivační automat

Hemokultivační automat Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Hemokultivační automat dle ust. 44 a

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské služby

FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské služby Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na služby FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Elektrická energie dle ust. 44 a násl.

Více

Stěhovací a manipulační práce

Stěhovací a manipulační práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Pekařská 53, 656 91 Brno, Česká

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Modernizace a obnova přístrojového vybavení

Více

Podlimitní veřejná zakázka na služby. Telefonní služby. Zadávací dokumentace

Podlimitní veřejná zakázka na služby. Telefonní služby. Zadávací dokumentace Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na služby Telefonní služby dle ust. 44 a násl.

Více

FNUSA - ICRC Box pro manipulaci buněk v hypoxii včetně inkubátoru

FNUSA - ICRC Box pro manipulaci buněk v hypoxii včetně inkubátoru Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

FNUSA - ICRC Speciální mikroskopy

FNUSA - ICRC Speciální mikroskopy Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Hemodiafiltry

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Hemodiafiltry Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Hemodiafiltry dle ust. 44 a násl. zákona

Více

FNUSA - ICRC Wide field fluorescenční mikroskop

FNUSA - ICRC Wide field fluorescenční mikroskop Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

FNUSA - ICRC - Atomová silová mikroskopie integrovaná

FNUSA - ICRC - Atomová silová mikroskopie integrovaná Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně

Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního kardiovaskulárního centra FN u sv. Anny v Brně Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na dodávky Modernizace a obnova přístrojového vybavení

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů

Více

FN u sv. Anny v Brně - ICRC Mrazící a chladicí boxy

FN u sv. Anny v Brně - ICRC Mrazící a chladicí boxy Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 Název akce ISPROFIN: FN u sv. Anny v Brně ICRC Číslo akce ISPROFIN:

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Zdravotnický mobiliář a vyšetřovací svítidla

Zdravotnický mobiliář a vyšetřovací svítidla Název akce ISPROFIN: FN u sv. Anny v Brně ICRC Číslo akce ISPROFIN: 235V11I000401 Veřejná zakázka je spolufinancována ze státního rozpočtu České republiky z dotace na akci ISPROFIN 235V11I000401 FN u sv.

Více

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice datum zveřejnění: 16.10.2013 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů) ke zjednodušenému podlimitnímu řízení dle 38 zákona č.

Více

Medicinální a technické plyny

Medicinální a technické plyny ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně Pekařská 53, 656 91 Brno, Česká

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Č.j.: 2016/051425/CNB/420

Č.j.: 2016/051425/CNB/420 Č.j.: 2016/051425/CNB/420 Odůvodnění veřejné zakázky na dodávky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Dodávky elektřiny a zemního plynu pro

Více

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi.

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi. Rada městské části Brno-Jundrov vypisuje výběrové řízení na Veřejnou zakázku malého rozsahu Sdružené služby dodávky zemního plynu pro období 1.1.2013 31.12.2013 1. Identifikační údaje zadavatele Statutární

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald MĚSTO RYCHVALD Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MeÚ-R//2018 - Bě Sp. zn.: MeÚ-R//2018/0 Vyřizuje: Ing. Běhal Radek Tel.: 596 543 039 Email: behal@rychvald.cz Datum: Výzva k

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Centrální zadavatel. Město Petřvald

Centrální zadavatel. Město Petřvald ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zadávacího řízení dle 27 zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb., v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Zadavatel:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na. dodávku výpočetní techniky pro Krajskou hygienickou stanici Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě

Veřejná zakázka malého rozsahu na. dodávku výpočetní techniky pro Krajskou hygienickou stanici Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Zveřejněno: 31.10.2011 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku výpočetní techniky pro Krajskou hygienickou stanici Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Zadávací dokumentace je zpracována v rozsahu

Více

FNUSA - ICRC - Laminární boxy

FNUSA - ICRC - Laminární boxy Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Městys Cerhenice (dále jen veřejná zakázka )

Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Městys Cerhenice (dále jen veřejná zakázka ) Zadávací dokumentace a výzva k účasti v elektronické aukci veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

v souladu s 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m

v souladu s 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m Vaše značka/ze dne Vyřizuje/linka Datum Ing. Miroslav Sommer 14.12.2010 Tel. 724 945 800 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky na služby s názvem "Poskytnutí komplexního servisu při vyhledávání

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Nemocnice s poliklinikou v Semilech

Nemocnice s poliklinikou v Semilech Zadávací dokumentace a výzva k účasti v elektronické aukci veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Identifikační údaje zadavatele Název zakázky: Studie proveditelnosti webových stránek Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A

Více

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Planá nad Lužnicí a jeho příspěvkové organizace pro r. 2015

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Planá nad Lužnicí a jeho příspěvkové organizace pro r. 2015 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Planá nad Lužnicí a jeho příspěvkové organizace pro r.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VMP - dodávka elektrické energie pro rok 2011 Zadavatel ve smyslu 2, odst. 2, písm.

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Infuzní roztoky

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Infuzní roztoky Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Infuzní roztoky dle ust. 44 a násl.

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1125/11 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 MOB: E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Zpracování ekonomické studie jako přílohy žádosti o dotaci k projektům Park Skleněnka, Obnova litinového zábradlí a Infocentrum

Zpracování ekonomické studie jako přílohy žádosti o dotaci k projektům Park Skleněnka, Obnova litinového zábradlí a Infocentrum ČÍSLO JEDNACÍ: MMHK/198186/2013 OE/Mach SPIS. ZNAČKA: SZ MMHK/198186/2013 VYŘIZUJE: Ing. Alena Machaňová TELEFON: 495 707 598 EMAIL: alena.machanova@mmhk.cz DATUM: 11.11. 2013 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) Obsah: 1. Zadavatel 2. Vymezení předmětu zakázky 3. Místo a termín plnění 4. Podmínky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Veřejná zakázka Poskytnutí komplexního servisu při vyhledávání a doporučení nejvhodnějšího uchazeče pro dodávky zemního plynu

Veřejná zakázka Poskytnutí komplexního servisu při vyhledávání a doporučení nejvhodnějšího uchazeče pro dodávky zemního plynu Česká republika - Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, organizační složka státu, se sídlem v Brně, Hroznová 2/63, PSČ 656 06, IČ 00020338, DIČ CZ00020338 jejímž jménem jedná RNDr. Jaroslav Staňa,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky realizované druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen zákon /

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky realizované druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen zákon / ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky realizované druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen zákon / Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Město Mikulov Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax:

Město Mikulov Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax: Město Mikulov Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00F487P* MUMIX00F487P Číslo jednací Vyřizuje V Mikulově dne 17.06.2016 MUMI 16020910 Miloslav Novotný

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Zadavatel rozhodl, že v souladu s 18 odst. 5 zákona není tato veřejná zakázka zadávána podle zákona.

Zadavatel rozhodl, že v souladu s 18 odst. 5 zákona není tato veřejná zakázka zadávána podle zákona. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace na zakázku

Zadávací dokumentace na zakázku Zadávací dokumentace na zakázku Jazykové vzdělávání zaměstnanců společnosti Léčebné lázně Jáchymov, a.s. Jazykové kurzy Německý jazyk. reg. číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.01601 Výběrové řízení není

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

*MVCRX00QS5MS* MVCRX00QS5MS prvotní identifikátor

*MVCRX00QS5MS* MVCRX00QS5MS prvotní identifikátor *MVCRX00QS5MS* MVCRX00QS5MS prvotní identifikátor ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČ: 0000 7064, DIČ: CZ00007064 zastoupená Zdeňkem Kroupou ředitelem odboru programového

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Stěhovací služby oddělení molekulární genetiky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás Město Semily Husova čp. 82 513 13 Semily IČ 00276111 www.semily.cz 2011-03-21 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem "Provedení kontroly spalinových cest dle

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva)

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Aktualizace průkazů energetické náročnosti budov 2. VYMEZENÍ PLNĚNÍ VEŘEJNÉ

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks MS Office Standard 2016 OLP NL Govt Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

FNUSA - ICRC Mikroskopy

FNUSA - ICRC Mikroskopy Název projektu OP VaVpI: FN u sv. Anny v Brně Mezinárodní centrum klinického výzkumu (FNUSA-ICRC) Číslo projektu: CZ.1.05/1.1.00/02.0123 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova 3240 Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě 41/2011 GP ZS) 1 Spisové číslo veřejné zakázky VZ/15/OSR/11

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek Telefon: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz Datum: 27.2.2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČ ASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Podlimitní veřejnou zakázku realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK )

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK ) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Česká republika, Vězeňská služba České republiky se sídlem Soudní 1672/1a, 140 67 Praha 4 tel. 244 024 570, fax. 244 024 575, IČ: 00212423, DIČ: CZ00212423, bankovní spojení ČNB Praha 1 č.ú. 2901881/0710

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka zemního plynu pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Centrální zadavatel: Název: Město Petřvald Sídlo:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.20/02.0037 Název projektu: Nebojme se cizích řečí Název

Více