A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH"

Transkript

1 Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Ostrava, květen 2004

2 OBSAH : 1. Bílá Čeladná Frýdlant nad Ostravicí Frýdlant nad Ostravicí - Lubno Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves Janovice Malenovice Metylovice Ostravice Pržno Pstruží Staré Hamry...27 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 2 VODING Hranice, spol. s r.o.

3 1. Bílá Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Bílá Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 7 Frýdlant nad Ostravicí 1.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Bílá je horská obec ve střední části Moravskoslezských Beskyd ve vzdálenosti cca 2 km od vodárenské nádrže Šance. Převážnou část obytné zástavby tvoří rodinné domy, které jsou rozptýleny kolem silnice, která vede z Velkých Karlovic přes Bílou na státní hranici se Slovenskem a dále do Turzovky.. Na katastru obce se nachází celá řada rekreačních objektů a zařízení. Obcí protéká potok Bílá Ostravice Podklady - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresku Frýdek-Místek, VODING, 4/1997; - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO Ostrava 10/ Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 46,28 45,90 44,10 BSK 5 kg/den 24,14 23,90 22,95 NL kg/den 23,92 23,70 22,65 CHSK kg/den 48,28 47,90 45,90 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 3 VODING Hranice, spol. s r.o.

4 Významní producenti odpadních vod Na území obce se nenachází žádný větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod V centru obce Bílá je vybudována jednotná kanalizační síť. Tato kanalizace je z betonových trub DN 300 v délce m (majetek SmVaK Ostrava a.s., provozovatel RS Frýdek-Místek). Od stávající celnice je vybudován výtlak v délce cca 200 m (čerpací stanice u celnice). Kanalizace je ve špatném technickém stavu- velký přítok balastních vod. Kanalizace je ukončena čistírnou odpadních vod HYDROVIT 500-S. Odtok je do Bílé Ostravice. ČOV je ve správě SOU Lesnické - na smlouvu provozuje SmVaK Ostrava a.s. Malé domovní ČOV jsou vybudovány v místní části Hlavatá pro kolibu Ebeka, další je pak pro rekreační středisko Baraní na Konečné, do které jsou svedeny celní úřad, služebna hraničního přechodu a chata Súkenická. Dešťové vody jsou odváděny z části jednotnou kanalizací a dále systémem propustků a příkopů do potoka Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu S přihlédnutím k velikosti sídla, charakteru obytné zástavby a výši investičních nákladů na vybudování nové splaškové kanalizace doporučujeme řešit likvidaci odpadních vod přímo u zdroje stávajícím způsobem. V případě požadavku na biologické čištění odpadních vod z jednotlivých objektů lze využít stávající septiky či žumpy pro osazení malých domovních ČOV Časový harmonogram Výstavba ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: 1.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace Stoková síť IN (mil. Kč) ČOV Celkem 0,00 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 4 VODING Hranice, spol. s r.o.

5 2. Čeladná Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Čeladná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 7 Frýdlant nad Ostravicí 2.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Čeladná leží v oblasti Moravskoslezských Beskyd v okrese Frýdek - Místek. Většina území obce je hornatá, pokryta lesy a loukami. Čeladnou protékají dvě řeky Čeladenka a Ondřejnice. V roce 2001 byla v Čeladná ukončena výstavba centra obce s bydlením a službami. Mimo zmíněnou centrální část tvoří obytnou zástavbu obce převážně rodinné domy. Na katastru obce se nachází celá řada rekreačních objektů a zařízení. Za zmínku stoji areál golfového hřiště a nemocnice Čeladná. Zájmové území se nachází v Chráněné krajinné oblasti Beskydy Podklady - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresku Frýdek-Místek, VODING, 4/1997; - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 10/ Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 338,40 336,00 324,00 BSK 5 kg/den 187,20 186,00 180,00 NL kg/den 203,85 202,80 197,25 CHSK kg/den 374,40 372,00 360,00 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 5 VODING Hranice, spol. s r.o.

6 Významní producenti odpadních vod Mimo zmíněné rekreační zařízení a areál nemocnice na katastru obce se nenachází žádny větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod V obci Čeladná je vybudována soustavná splašková kanalizace oddílné stokové soustavy. Dešťové vody jsou odváděny systémem příkopů, propustků a krátkými úseky původní dešťovou kanalizací do recipientu. Celková délka stokové sítě je cca m, profil kanalizace je DN DN 400 mm. Kmenová stoka A je dotažena k areálu nemocnice Čeladná a je ukončena na hranice katastru obce Kunčice pod Ondřejníkem. Čistírna odpadních vod se nachází na severním okraji obce. Jedná se o mechanickobiologickou ČOV - Hydrovit 500S s kapacitou 500 m 3 /den. V blízkosti ČOV se nachází plocha určena ÚP pro výstavbu průmyslové zóny. Odtok je zaústěn do Čeladenky. V obci je rozmístěno též několik lokálních ČOV pro likvidaci odpadních vod z areálu rekreačních středisek. Okrajové části obce nejsou odkanalizované. Likvidace splaškových odpadních vod z jednotlivých objektů obytné zástavby probíhá lokálně přímo u zdroje. Splaškové odpadní vody se převážně akumulují v septicích a žumpách. Ty mají přepady zaústěny do povrchových příkopů případně trativodů, kterými odpadní vody odtékají spolu s ostatními vodami do recipientu Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu Pro odkanalizování stávající zástavby nenapojené na stokovou síť v povodí ČOV je navrženo vybudovat celkem m splaškové kanalizace o profilu DN 300 mm. S ohledem na plánované napojení na stokovou síť části obce Kunčice pod Ondřejníkem a obce Pstruží (výhled po roce 2015) je navržena rekonstrukce (rozšíření) stávající technologické linky ČOV Časový harmonogram Rekonstrukce ČOV: 2010 Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: 2.3. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť 25,37 ČOV 9,10 Celkem 34,47 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 6 VODING Hranice, spol. s r.o.

7 3. Frýdlant nad Ostravicí Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Frýdlant nad Ostravicí Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Frýdlant Číslo a název obce s rozšířenou působností 7 Frýdlant nad Ostravicí 3.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Město Frýdlant nad Ostravicí se nachází v jižní části okresu Frýdek - Místek cca 10 km od okresního města. Ze západní, jižní a východní strany je zájmové území obklopeno hřebeny Beskyd. Díky své geografické poloze bývá často nazýván vstupní bránou do Moravskoslezských Beskyd. Město je složeno ze tří místních částí: Frýdlant, Lubno a Nová Ves. Kostru komunikačního systému města tvoří státní silnice II/ 484 Ostravice - Turzovka. Hlavním recipientem je řeka Ostravice, která protéká středem města z jihu na sever a tvoří východní hranici urbanizované části města. Dopravní koridor rozděluje město na západní a východní část. V západní části se nachází převážná část obytné zástavby, občanské vybavenosti a průmyslu. Ve východní části na úpatí Ondřejníka je soustředěna chatová zástavba a zástavba rodinných domků Podklady - Město Frýdlant nad Ostravicí, územní plán, Urbanistický atelier Zlín, 1994; - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresku Frýdek - Místek, VODING Hranice, 4/1997; - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO Ostrava 10/2002; - Frýdlant nad Ostravicí, Rekonstrukce a rozšíření kanalizační sítě, včetně ČOV, Hydroprojekt Ostrava, KONEKO spol. s r.o. Ostrava 7 VODING Hranice, spol. s r.o.

8 3.3. Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 1118, , ,04 BSK 5 kg/den 530,52 544,20 612,48 NL kg/den 507,81 520,30 582,94 CHSK kg/den 1061, , , Významní producenti odpadních vod K větším průmyslovým podnikům na území města patří Ferrum s.r.o. - slévárna a strojírenský závod, Norma MB s.r.o. - výroba nádobí, Stavodom s.r.o. - stavební činnost a Heman s.r.o. - čajové směsi. Průmyslové areály mají vybudovanou oddílnou kanalizaci a vlastní ČOV - neutralizační stanici, deemulgační stanici, biologické septiky, resp. lapáky. Splaškové odpadní vody jsou společně s komunálními odpadními vodami likvidované na ČOV města Frýdlant nad Ostravicí Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod V centrální části města Frýdlant nad Ostravicí je vybudovaná soustavná jednotná kanalizační síť, která odvádí splaškové a částečně dešťové vody na mechanicko - biologickou ČOV. Čistírna odpadních vod je situována na hranici obytné zástavby v severní části území. Odpad z ČOV je zaústěn do řeky Ostravice. Celková délka stávající stokové sítě je cca m, z toho cca m kanalizace je v majetku SmVaK Ostrava a.s. Stávající stoková síť je tvořena betonovým, železobetonovým, kameninovým a PVC potrubím o profilu DN DN1000. Část stokové sítě je ve špatném technickém stavu. Stávající ČOV byla uvedena do provozu v roce Technologická linka ČOV nebyla navržena na zvýšené odstranění dusíku ani fosforu. V roce 1995 byla provedena částečná rekonstrukce ČOV. V rámci stavby byla provedena rekonstrukce mechanického předčištění včetně usazovací nádrže, rekonstrukce kessenerů, dosazovací nádrže a objektů kalového hospodářství. Provoz a údržbu stávající kanalizace a ČOV zajišťují pracovníci SmVaK Ostrava, a.s., RS Frýdek - Místek. Okrajové části města nejsou odkanalizované. Likvidace splaškových odpadních vod z jednotlivých objektů obytné zástavby probíhá lokálně přímo u zdroje. Splaškové odpadní vody se převážně akumulují v septicích a žumpách. Ty mají přepady zaústěny do povrchových příkopů případně trativodů, kterými odpadní vody odtékají spolu s ostatními vodami do recipientu Ostravice Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu Pro odkanalizování stávající zástavby nenapojené na stokovou síť v povodí ČOV je navrženo vybudovat celkem m splaškové kanalizace o profilu DN 300 mm. Dále v centrální části města je navržena rekonstrukce stávající technický nevyhovující kanalizace o profilu DN DN 800 mm, celkem cca m. Dále je navržena rekonstrukce biologického stupně ČOV, která zajistí vyšší stupeň čištění odpadních vod a to nejen v ukazateli BSK 5 ale i ukazatelích N CELK. a P C. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 8 VODING Hranice, spol. s r.o.

9 V rámci stavby bude vybudována nová aktivační nádrže s technologií dlouhodobé aktivace s nitrifikací a denitrifikací a oddělenou regenerací kalu. Tím se splní potřebná účinnost na snížení organického znečištění vyjádřeného a zvýšené odstranění dusíku. Součástí stavby je výstavba nové kruhové dosazovací nádrže a rozšíření kalového hospodářství Časový harmonogram Rekonstrukce ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť 67,35 ČOV 29,50 Celkem 96,85 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 9 VODING Hranice, spol. s r.o.

10 4. Frýdlant nad Ostravicí - Lubno Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Frýdlant nad Ostravicí Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Lubno Číslo a název obce s rozšířenou působností 07 Frýdlant nad Ostravicí 4.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Základní údaje o obci Počet obyvatel Obec Místní část obce Místní část města je položena v blízkosti severovýchodní části městské zástavby. Zástavba je umístěna podél místní komunikace. Katastrální území obce leží na okraji Chráněné krajinné oblasti Beskydy. Územím protéká potok Lubénka, pravostranný přítok řeky Ostravice Podklady - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 12/2002; - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresu Frýdek-Místek, VODING,4/1997; - ÚP města Frýdlant nad Ostravicí urbanistický ateliér Zlín Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 101,92 104,30 116,32 BSK 5 kg/den 55,96 57,20 63,16 NL kg/den 60,26 61,40 66,86 CHSK kg/den 111,92 114,30 126,32 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 10 VODING Hranice, spol. s r.o.

11 Významní producenti odpadních vod Na území obce se nenachází žádný větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod Místní část Frýdlantu nad Ostravicí - Lubno nemá v současnosti vybudovaný systém veřejné kanalizace. Odpadní vody jsou likvidovány v septicích s přepadem do recipientů popř. v bezodtokových jímkách s následným vyvážením. Dešťové vody jsou odváděny systémem příkopů a propustků vodotečí Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu S ohledem na charakter a roztroušené zástavby a velikost zdroje znečištění doporučujeme řešit likvidaci odpadních vod ve výhledu do roku 2015 stávajícím způsobem. V případě požadavku na biologické čištění odpadních vod z jednotlivých objektů lze využít stávající septiky či žumpy pro osazení malých domovních ČOV Časový harmonogram Výstavba ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: 4.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť ČOV Celkem 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 11 VODING Hranice, spol. s r.o.

12 5. Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Frýdlant nad Ostravicí Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Nová Ves Číslo a název obce s rozšířenou působností 7 Frýdlant nad Ostravicí 5.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Základní údaje o obci Počet obyvatel Obec Místní část obce Nová Ves je místní části města Město Frýdlant nad Ostravicí. Obytná zástavba, kterou tvoří převážně rodinné domy se rozkládá na pravém břehu řeky Ostravice, která tvoří přirozenou hranici mezí městem a jeho místní části Podklady - Město Frýdlant nad Ostravicí, územní plán, Urbanistický atelier Zlín, Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresku Frýdek - Místek, VODING Hranice, 4/1997; - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 10/ Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 161,56 164,20 177,64 BSK 5 kg/den 88,78 90,10 96,82 NL kg/den 95,72 96,90 103,09 CHSK kg/den 177,56 180,20 193,64 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 12 VODING Hranice, spol. s r.o.

13 Významní producenti odpadních vod Na území místní části se nenachází žádny větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod Nová Ves nemá v současnosti vybudovaný systém veřejné kanalizace. Likvidace splaškových odpadních vod z jednotlivých objektů obytné zástavby probíhá lokálně přímo u zdroje. Splaškové odpadní vody se převážně akumulují v septicích a žumpách. Ty mají přepady zaústěny do povrchových příkopů případně trativodů, kterými odpadní vody odtékají spolu s ostatními vodami do recipientu Morávka Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu Pro odkanalizování stávající zástavby je navržena výstavba splaškové kanalizace oddílní stokové soustavy. Celková délka stokové sítě je cca m, profil kanalizace je jednotný DN 300 mm. Navržená stoková síť bude ukončena v čerpací stanice s kapacitou 10 l/s, která zajisti transport odpadních vod do jednotné kanalizace města Frýdlant nad Ostravicí. Likvidace odpadních vod je navržena na ČOV Frýdlant Časový harmonogram Rekonstrukce ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: 5.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť 18,19 ČOV Celkem 18,19 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 13 VODING Hranice, spol. s r.o.

14 6. Janovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Janovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 07 Frýdlant nad Ostravicí 6.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Janovice se nachází jihozápadně od Frýdku-Místrku, ve vzdálenosti cca 5 km. Zástavba obce je soustředěna okolo místní komunikace, která v obci končí. Územím obce protéká potok Říčka (povodí Ostravice) Podklady - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 12/2002; - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresu Frýdek-Místek, VODING,4/1997; - ÚP SÚ Janovice - Archplan Ostrava Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 214,34 214,70 216,50 BSK 5 kg/den 109,67 109,90 110,75 NL kg/den 105,01 105,20 106,00 CHSK kg/den 219,34 219,70 221,50 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 14 VODING Hranice, spol. s r.o.

15 Významní producenti odpadních vod Na území obce se nenachází žádný větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod Obec Janovice nemá v současnosti vybudovaný systém veřejné kanalizace. Odpadní vody jsou po individuálním předčištění vypouštěny do místních vodotečí. Část rodinných domků má vybudovány bezodtokové jímky s následným vyvážením. Dešťové vody jsou odváděny systémem příkopů a propustků do vodotečí Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu S ohledem na velikost a charakter zástavby doporučujeme řešit likvidaci odpadních vod ve výhledu do roku 2015 stávajícím způsobem. V případě požadavku na biologické čištění odpadních vod z jednotlivých objektů lze využít stávající septiky či žumpy pro osazení malých domovních ČOV Časový harmonogram Výstavba ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: 6.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť ČOV Celkem 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 15 VODING Hranice, spol. s r.o.

16 7. Malenovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Malenovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 7 Frýdlant nad Ostravicí 7.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Malenovice se nachází na okraji Moravskoslezských Beskyd pod Lysou horou. Leží na východ od města Frýdlant nad Ostravicí ve vzdálenosti cca 3 km. Obytná zástavba, kterou tvoří převážně rodinné domky je značně rozptýlená kolem místních komunikací a potoků Satina a Sibudov. Na katastru obce se nachází řada rekreačních objektů Podklady - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresku Frýdek-Místek, VODING, 4/1997; - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO Ostrava 10/ Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 88,87 88,40 85,75 BSK 5 kg/den 53,19 52,90 51,63 NL kg/den 64,43 64,20 63,00 CHSK kg/den 106,37 105,90 103, Významní producenti odpadních vod Na území obce se nenachází žádný větší producent odpadních vod. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 16 VODING Hranice, spol. s r.o.

17 Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod Obec Malenovice nemá v současnosti vybudovanou soustavnou síť veřejné kanalizace. Odpadní vody jsou po individuálním předčištění v prostých septicích a žumpách vypouštěny do povrchových příkopů a trativodů, které odvádějí odpadní vody do potoka. Část zástavby má vybudované bezodtokové jímky s následným vyvážením. U hotelu Petr Bezruč je vybudovaná ČOV typu MONOBLOK. Dešťové vody jsou odváděny systémem příkopů a propustků do místních potoků Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu S přihlédnutím k velikosti sídla a charakteru obytné zástavby doporučujeme řešit likvidaci odpadních vod přímo u zdroje stávajícím způsobem. V případě požadavku na biologické čištění odpadních vod z jednotlivých objektů lze využít stávající septiky či žumpy pro osazení malých domovních ČOV. Jako další alternativu doporučujeme využití stávajících septiků (žump) pro mechanické předčištění odpadních vod s následným dočištěním na zemních (půdních) filtrech Časový harmonogram Výstavba ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: 7.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace Stoková síť IN (mil. Kč) ČOV Celkem 0,00 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 17 VODING Hranice, spol. s r.o.

18 8. Metylovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Metylovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 7 Frýdlant nad Ostravicí 8.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Metylovice se nachází na úpatí Moravskoslezských Beskyd a je předurčena především pro agroturistiku. Na katastru obce se nachází mimo jiné masív Ondřejníku se svým vrcholem Solárkou 964 m. Obytnou zástavu obce tvoří rodinné domy a adaptované zemědělské usedlostí. Severním okrajem obce protéká říčky Olešná Podklady - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresku Frýdek - Místek, VODING Hranice, 4/1997; - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 10/2002; - Kanalizace Metylovice - Paseky, ing. Pochobradský,projekt, 1991; - Kanalizace Metylovice 3. Stavba, ing. Bezecný,studie, Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 204,40 206,50 217,00 BSK 5 kg/den 107,20 108,30 113,50 NL kg/den 107,23 108,20 113,00 CHSK kg/den 214,40 216,50 227,00 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 18 VODING Hranice, spol. s r.o.

19 Významní producenti odpadních vod V zájmovém území se nenachází žádny větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod Obec Metylovice je rozdělena na lokalitu Paseky, kde je vybudovaná splašková kanalizace v délce m, DN 300, která je napojena na stokovou síť města Frýdlant n.o. Zbývající část obce nemá v současnosti vybudovaný systém veřejné kanalizace. Likvidace splaškových odpadních vod z jednotlivých objektů obytné zástavby probíhá lokálně přímo u zdroje. Splaškové odpadní vody se převážně akumulují v septicích a žumpách. Ty mají přepady zaústěny do povrchových příkopů případně trativodů, kterými odpadní vody odtékají spolu s ostatními vodami do recipientu Ostravice Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu V lokalitě Kopaniska je navržena výstavba nové splaškové kanalizace oddílné stokové soustavy. Celková délka navržené stokové sítě je m, profil kanalizace je jednotný DN 300. Navržena kanalizace bude ukončena v ČS s kapacitou 5 l/s, která zajisti transport odpadních vod do stávající kanalizace lokality Paseky. Profil výtlačného řadu je DN 100, délka výtlaku 550 m. Likvidace odpadních vod je navržena na ČOV města Frýdlant nad Ostravicí. V severozápadní části obce je navržena výstavba splaškové kanalizace, celkem m. S ohledem na spádové poměry bude navržena stoková síť napojena na kanalizaci obce Palkovice, která zajisti transport odpadních vod na ČOV města Frýdku-Místku. Podmiňující investici je realizace splaškové kanalizace na území obce Palkovice Časový harmonogram Rekonstrukce ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: 8.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť 71,55 ČOV Celkem 71,55 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 19 VODING Hranice, spol. s r.o.

20 9. Ostravice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Ostravice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 7 Frýdlant nad Ostravicí 9.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Ostravice na stejnojmenné řece, se nachází pod Lysou horou, asi 5 km jižně od Frýdlantu nad Ostravicí. V obci je soustředěn dřevařský průmysl. V letech zde byla postavena místní železniční dráha. V posledních letech se Ostravice stala základnou pro pěší turistiku v oblasti Beskyd. Zvláště je východiskem pro pěší tůry na Lysou horu, Smrk. V okolí obce jsou také vyznačeny trasy pro příznivce horské cyklistiky. Na jižní hranici obce byla v letech vybudována údolní nádrž Šance, která je zásobníkem pitné vody pro Ostravskou aglomeraci. Na katastru obce se nachází celá řada rekreačních objektu K největším patří hotel Odra - rekreační a rehabilitační středisko, vodoléčba, termální krytý bazén atd. V obci je několik horských hotelů a dobře vybavených rekreačních středisek Podklady - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresku Frýdek - Místek, VODING Hranice, 4/1997; - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO Ostrava 10/2002; - Kanalizace splašková Ostravice, DÚŘ, LANDING a spol. s.r.o., 4/2003 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 20 VODING Hranice, spol. s r.o.

21 9.3. Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 474,32 474,60 476,00 BSK 5 kg/den 277,16 277,30 278,00 NL kg/den 325,73 325,90 326,50 CHSK kg/den 554,32 554,60 556, Významní producenti odpadních vod K významným firmám patří Lesy Frýdek-Místek, a. s., divize Ostravice a Beskydské pily a.s. V obou případech likvidace odpadních vod probíhá na lokálních podnikových ČOV Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod V obce Ostravice není v současné době vybudovaný systém veřejné kanalizace. Likvidace splaškových odpadních vod z jednotlivých objektů obytné zástavby probíhá lokálně přímo u zdroje. Splaškové odpadní vody se převážně akumulují v septicích a žumpách. Ty mají přepady zaústěny do povrchových příkopů případně trativodů, kterými odpadní vody odtékají spolu s ostatními vodami do recipientu Ostravice. Dešťové vody jsou odváděny systémem příkopů a propustků, respektive krátkými úseky dešťové kanalizace do recipientu. Výjimku tvoří dvě lokality, Bučkovice a pod hasičskou zbrojnicí kde jsou v provozu dvě lokální ČOV DČB 16 s kapacitou 2x 240 EO Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu Dle stávající koncepce je navrženo v maximální míře využit stávající kapacity k likvidace odpadních vod z celého zájmového území. Proto území obce je z hlediska odkanalizování rozděleno na tři části: Lokalita Bučkovice - zde je navržena intenzifikace stávající ČOV 1 - DČB 16 s cílem zvýšit kapacitu s původních 240 na 500 EO. Součástí návrhu jsou úpravy na stávající kanalizace. Lokalita Centrum - zde je navržena výstavba splaškové kanalizace, celkem m kanalizačních stok o profilu DN 300 mm a intenzifikace stávající ČOV 2 - DČB u hasičské zbrojnice na 1000 EO. Lokalita Ulice - zde je navržena výstavba cca m splaškové kanalizace o profilu DN 300 mm. Likvidace odpadních vod je navržena na ČOV Časový harmonogram Rekonstrukce ČOV: 2006 Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: KONEKO spol. s r.o. Ostrava 21 VODING Hranice, spol. s r.o.

22 9.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť 58,68 ČOV 10,00 Celkem 68,68 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 22 VODING Hranice, spol. s r.o.

23 10. Pržno Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Pržno Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 07 Frýdlant nad Ostravicí Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obe s pržno se zozkládá podél komunikace z Frýdlantu do Frýdku-Místku, ve vzdálenosti cca 3 km od Frýdlantu. Obcí prochází železniční trať z F-M do Frýdlantu. Územím protéká řeka Ostravice. Kromě bytové zástavby se na území obce nachází provozovna závodu Strojobal Podklady - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 12/2003; - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresu Frýdek-Místek, VODING,4/1997; - ÚP obce Pržno - AVA agrourbanistický atelier Praha 1996; Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 97,44 100,20 114,00 BSK 5 kg/den 49,92 51,30 58,20 NL kg/den 47,91 49,20 55,50 CHSK kg/den 99,84 102,60 116,40 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 23 VODING Hranice, spol. s r.o.

24 Významní producenti odpadních vod Na území obce se nenachází žádný větší producent odpadních vod, kromě závodu Strojobal, který má vlastní ČOV Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod V obci Pržno není v současnosti vybudovaný systém veřejné kanalizace. Odpadní vody jsou sváděny do bezodtokových jímek resp. jsou individuálně předčištěny a vypouštěny podmokem nebo přímo do vodotečí. Závod Strojobal (průmyslové vody) má vybudovanou vlastní ČOV. Dešťové vody jsou odváděny částečně dešťovou kanalizací a z části systémem příkopů a propustků Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu S ohledem na charakter a velikost zástavby doporučujeme řešit likvidaci odpadních vod ve výhledu do roku 2015 stávajícím způsobem. V případě požadavku na biologické čištění odpadních vod z jednotlivých objektů lze využít stávající septiky či žumpy pro osazení malých domovních ČOV Časový harmonogram Výstavba ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť ČOV Celkem 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 24 VODING Hranice, spol. s r.o.

25 11. Pstruží Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Pstruží Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 07 Frýdlant nad Ostravicí Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Pstruží se nachází jihozápadně od Frýdlantu. Obytná zástavba je velmi zozptýlená kolem místních komunikací. Na území obce se nachází řada rekreačních objektů. Území obce je odvodňováno několika bezejmenými vodotečemi i do řeky Ostravice. Okrajem území prochází železniční trať z Frýdlantu do Frenštátu Téměř veškerá zástavba obce je tvořená rodinnými domky a rekreačními objekty Podklady - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 12/2002; - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresu Frýdek-Místek, VODING,4/ ÚP SÚ obce Pstruží - AVA agrourbanistický atelier Praha Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 109,50 107,40 96,90 BSK 5 kg/den 59,25 58,20 52,95 NL kg/den 62,38 61,40 56,60 CHSK kg/den 118,50 116,40 105,90 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 25 VODING Hranice, spol. s r.o.

26 Významní producenti odpadních vod Na území obce se nenachází žádný větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod V obci Pstruží není v současnosti vybudovaný systém veřejné kanalizace. Odpadní vody jsou po individuálním předčištění vypouštěny do recipientů. Část rodinných domků má vybudovány bezodtokové jímky s následným vyvážením. Dešťové vody jsou odváděny příkopy a propustky Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu S ohledem na charakter roztroušené zástavby doporučujeme řešit likvidaci odpadních vod ve výhledu do roku 2015 stávajícím způsobem. V případě požadavku na biologické čištění odpadních vod z jednotlivých objektů lze využít stávající septiky či žumpy pro osazení malých domovních ČOV Časový harmonogram Výstavba ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace Stoková síť IN (mil. Kč) ČOV Celkem 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 26 VODING Hranice, spol. s r.o.

27 12. Staré Hamry Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Staré Hamry Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 07 Frýdlant nad Ostravicí Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Staré Hamry se nachází na pravém břehu konce vodárenské nádrže Šance. Celá hornatá oblast katastrálního území je součástí CHKO Beskydy. Zástavba je tvořená domky a rekreačními objekty. Do katastru obce přísluší i vzdálené objekty rekreačních a obytných budov na Grúni Podklady - Regionální plány implementace Směrnice Rady 91/271/EHS, KONEKO, 12/2003; - Program rozvoje vodovodů a kanalizací okresu Frýdek-Místek, VODING,4/1997; - ÚP obce Staré Hamry - Urbanistické středisko Ostrava ; - Kanalizace a ČOV Staré Hamry - EKO ; - Staré Hamry - kanalizace a rekonstrukce ČOV Samčanka - ing. Kopecký Odvedení a čištění odpadních vod Položka napojených na kanalizaci obyv napojených na ČOV obyv Spec. produkce. odp. vod obyvatelstva l/(os.den) Produkce odpadních vod m 3 /den 104,94 104,70 103,50 BSK 5 kg/den 59,97 59,90 59,25 NL kg/den 68,41 68,30 67,75 CHSK kg/den 119,94 119,70 118,50 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 27 VODING Hranice, spol. s r.o.

28 Významní producenti odpadních vod Na území obce se nenachází žádný větší producent odpadních vod Popis současného stavu odkanalizování a čištění odpadních vod V centrální části obce Staré Hamry - Samčance je vybudována veřejná kanalizace. Jedná se o oddílnou (splaškovou) kanalizaci v délce 700 m, DN 300, materiál PVC - hladké, kamenina. Tato kanalizace je ukončena mechanicko-biologickou ČOV typu Monoblok. Součástí technologické linky je hrubé čištění, biologické čištění s následnou chlorací na odtoku z biologie. Odtok je zaústěn do potoka Červík - přítok vodárenské nádrže Šance. Tato kanalizace a ČOV je v majetku SmVaK Ostrava a.s. v provozování RS Frýdek-Místek. Pro ozdravovnu Bílý Kříž je vybudována lokální ČOV s kapacitou se zaústěním do drenážního podmoku. Další malá ČOV je budována u Hotelu Charbulák na Grůni. V ostatních částech obce Staré Hamry jsou odpadní vody likvidovány individuálně pomocí septiků popř. bezodtokových jímek s následným vyvážením. Dešťové vody jsou odváděny systémem příkopů a propustků Popis odkanalizování a čištění odpadních vod ve výhledu S ohledem na charakter roztroušené zástavby doporučujeme řešit likvidaci odpadních vod ve výhledu do roku 2015 stávajícím způsobem. V případě požadavku na biologické čištění odpadních vod z jednotlivých objektů lze využít stávající septiky či žumpy pro osazení malých domovních ČOV Časový harmonogram Výstavba ČOV: Výstavba kanalizace: Rekonstrukce kanalizace: Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů a kanalizací byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Specifikace IN (mil. Kč) Stoková síť ČOV Celkem 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 28 VODING Hranice, spol. s r.o.

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Jablunkov text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Kopřivnice text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Bílovec text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Kravaře text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Frýdek-Místek text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Třinec text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Havířov text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

ŽÁDOST O ZMĚNU PLÁNU ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (PRVKÚK) 1)

ŽÁDOST O ZMĚNU PLÁNU ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (PRVKÚK) 1) Krajský úřad Moravskoslezského kraje odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117 702 18 Ostrava ŽÁDOST O ZMĚNU PLÁNU ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (PRVKÚK) 1) 1. Předmět

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Huzová Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_019_01_05010 Název obce: Huzová Kód obce (IČOB): 597414 (597414) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Mrsklesy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_027_01_10015 Název obce: Mrsklesy Kód obce (IČOB): 554944 (554944) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rájec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_020_01_13888 Název obce: Rájec Kód obce (IČOB): 540854 (540854) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stará Libavá Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stará Libavá Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Stará Libavá Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_021_03_15378 Název obce: Norberčany Kód obce (IČOB): 597686 (597686) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Holice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Holice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v i Holice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_07_04122 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH

A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tážaly. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tážaly. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_018_02_07211 Název obce: Kožušany-Tážaly Kód obce (IČOB): 503304 (503304) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název ORP3: Olomouc

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Norberčany. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Norberčany. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancován pro Norberčany + Trhavice Norberčany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_021_01_10477 Název obce: Norberčany Kód obce (IČOB):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sedm Dvorů Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sedm Dvorů Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Sedm Dvorů Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_020_05_09911 Název obce: Moravský Beroun Kód obce (IČOB): 597678 (597678) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Véska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Véska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Nová Véska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_021_02_10603 Název obce: Norberčany Kód obce (IČOB): 597686 (597686) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nedvězí Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nedvězí Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Nedvězí Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_13_10235 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nemilany Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nemilany Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Nemilany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_14_10310 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondrášov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondrášov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Ondrášov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_020_04_09910 Název obce: Moravský Beroun Kód obce (IČOB): 597678 (597678) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chromeč. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chromeč. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Chromeč Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_012_01_05422 Název obce: Chromeč Kód obce (IČOB): 569305 (569305) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2020 (7111)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vilémov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vilémov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vilémov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_020_01_18200 Název obce: Vilémov Kód obce (IČOB): 568961 (568961) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH

A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.2 POPISY KANALIZACÍ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranice IV-Drahotuše Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranice IV-Drahotuše Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hranice IV-Drahotuše Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_008_04_41436 Název obce: Hranice Kód obce (IČOB): 513750 (513750) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Orlová text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Krakořice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_04_00067 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velká Bystřice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_042_01_17828 Název obce: Velká Bystřice Kód obce (IČOB): 505609 (505609) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy kanalizací: Bruntál text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Citov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Citov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Citov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_007_01_01785 Název obce: Citov Kód obce (IČOB): 512982 (512982) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Určice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_064_01_17472 Název obce: Určice Kód obce (IČOB): 590126 (590126) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Skřípov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_018_01_14892 Název obce: Skřípov Kód obce (IČOB): 590002 (590002) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchonice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchonice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Suchonice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_035_01_15927 Název obce: Suchonice Kód obce (IČOB): 569771 (569771) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Hradečná. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Hradečná. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Nová Hradečná Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_004_01_41377 Název obce: Nová Hradečná Kód obce (IČOB): 552381 (552381) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Luká. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Luká. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Luká Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_010_01_08868 Název obce: Luká Kód obce (IČOB): 503622 (503622) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubá Voda Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubá Voda Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hrubá Voda Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_013_02_04859 Název obce: Hlubočky Kód obce (IČOB): 502146 (502146) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stříbrnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stříbrnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Stříbrnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_046_01_15774 Název obce: Stříbrnice Kód obce (IČOB): 552887 (552887) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vysoká Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_009_04_18802 Název obce: Hustopeče nad Bečvou Kód obce (IČOB): 513768 (513768) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Víska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_008_11_03719 Název obce: Kód obce (IČOB): 503444 (503444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hlásnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hlásnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hlásnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_004_01_05053 Název obce: Hlásnice Kód obce (IČOB): 552330 (552330) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hněvkov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hněvkov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hněvkov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_026_03_04005 Název obce: Zábřeh Kód obce (IČOB): 541354 (541354) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Ondřejovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_04_19315 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Daskabát Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_007_01_02476 Název obce: Daskabát Kód obce (IČOB): 552445 (552445) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Úsov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Úsov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Úsov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_014_01_17478 Název obce: Úsov Kód obce (IČOB): 541222 (541222) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Véska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Véska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Véska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_008_03_18098 Název obce: Dolany Kód obce (IČOB): 501646 (501646) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Droždín Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Droždín Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Droždín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_04_03263 Název obce: Olomouc Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dalov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dalov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dalov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_02_02455 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VII-Trnávka Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VII-Trnávka Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): VII-Trnávka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7104_009_05_41452 Název obce: Kód obce (IČOB): 514705 (514705) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1988 (7104) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bergov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bergov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Bergov Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_023_02_18378 Název obce: Vlčice Kód obce (IČOB): 541346 (541346) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062 (7102)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kojetín II-Popůvky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kojetín II-Popůvky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_016_02_41446 Název obce: Kojetín Kód obce (IČOB): 514055 (514055) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lošov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lošov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lošov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_12_08687 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrov nad Desnou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrov nad Desnou. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno pro Petrov nad Desnou, Terezín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_027_03_11979 Název obce: Sobotín Kód obce (IČOB): 540986

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Olomouckého kraje A. NÁZEV OBCE Ruda nad Moravou Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: Název obce: Kód obce (IČOB): 7111_026_01_14322

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vsisko Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vsisko Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vsisko Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_043_03_18697 Název obce: Velký Týnec Kód obce (IČOB): 505650 (505650) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE. A.1 Členění obce B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI B.2 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE. A.1 Členění obce B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI B.2 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ A. NÁZEV OBCE Lidmaň Mapa A: Území obce Přehledová mapka Číslo obce PRVK: 400 Kód obce PRVK: 0613.010.400.00 Kód obce (IČOB): 08372 (561100) Číslo ORP3 (ČSÚ): 010 (6110) Název ORP3: Pelhřimov Kód OPOU2

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipinka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipinka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lipinka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_002_01_08410 Název obce: Lipinka Kód obce (IČOB): 540005 (540005) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Babice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Babice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Babice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_001_01_00066 Název obce: Babice Kód obce (IČOB): 552356 (552356) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Veveří Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Veveří Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Veveří Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_019_03_05011 Název obce: Huzová Kód obce (IČOB): 597414 (597414) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Šumvald. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Šumvald. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Šumvald Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_006_01_16451 Název obce: Šumvald Kód obce (IČOB): 505218 (505218) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kokory. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kokory. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kokory Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_017_01_06797 Název obce: Kokory Kód obce (IČOB): 514152 (514152) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Loučka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_009_01_00460 Název obce: Loučka Kód obce (IČOB): 552038 (552038) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Seloutky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_055_01_17471 Název obce: Seloutky Kód obce (IČOB): 506770 (506770) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Újezd. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Újezd. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velký Újezd Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_044_01_17979 Název obce: Velký Újezd Kód obce (IČOB): 505668 (505668) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velký Týnec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_043_01_17978 Název obce: Velký Týnec Kód obce (IČOB): 505650 (505650) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rybníček Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rybníček Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rybníček Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_008_03_17374 Název obce: Újezd Kód obce (IČOB): 505501 (505501) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Blatec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Blatec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Blatec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_002_01_00520 Název obce: Blatec Kód obce (IČOB): 500801 (500801) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Niva Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_038_01_10466 Název obce: Niva Kód obce (IČOB): 589772 (589772) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Palonín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Palonín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Palonín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_009_01_11747 Název obce: Palonín Kód obce (IČOB): 540595 (540595) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Horní Lipová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Horní Lipová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Lipová Lázně Horní Lipová Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_011_03_08465 Název obce: Lipová-lázně Kód obce (IČOB):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Topolany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_25_16776 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drahany. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drahany. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Drahany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_016_01_03152 Název obce: Drahany Kód obce (IČOB): 589462 (589462) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Myslechovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Myslechovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Myslechovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_008_04_03716 Název obce: Litovel Kód obce (IČOB): 503444 (503444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křemačov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křemačov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Křemačov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_007_02_07572 Název obce: Kód obce (IČOB): 540471 (540471) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kyžlířov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_020_04_07880 Název obce: Potštát Kód obce (IČOB): 517101 (517101) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lupěné. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lupěné. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Lupěné Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_017_02_10311 Název obce: Nemile Kód obce (IČOB): 553476 (553476) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno pro Bohdíkov, Raškov, Komňátka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_002_01_00622 Název obce: Bohdíkov Kód obce (IČOB): 525804

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Leština Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_015_01_08052 Název obce: Leština Kód obce (IČOB): 537713 (537713) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Trhavice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Trhavice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancován pro Trhavice + Norberčany Trhavice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_021_04_10478 Název obce: Norberčany Kód obce (IČOB):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kocourovec Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kocourovec Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kocourovec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_030_02_13410 Název obce: Přáslavice Kód obce (IČOB): 552411 (552411) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

Bohdalec. Obec Bohdalec se nachází jižně od města Nové Město na Moravě, ve vzdálenosti cca 10 km. Rozsah zástavby je v rozmezí 548 581 m n.m..

Bohdalec. Obec Bohdalec se nachází jižně od města Nové Město na Moravě, ve vzdálenosti cca 10 km. Rozsah zástavby je v rozmezí 548 581 m n.m.. A. NÁZEV OBCE Mapa A: Území obce Přehledová mapka Bohdalec Číslo obce PRVK: 682 Kód obce PRVK: 0615.015.682.00 Kód obce (IČOB): 00602 (595284) Číslo ORP3 (ČSÚ): 015 (6115) Název ORP3: Žďár nad Sázavou

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Týneček Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Týneček Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Týneček Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_26_17241 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Pňovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Pňovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Pňovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_015_01_12285 Název obce: Pňovice Kód obce (IČOB): 552160 (552160) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Filipová Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Filipová Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Filipová Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_018_02_08706 Název obce: Loučná nad Desnou Kód obce (IČOB): 540226 (540226) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobylá nad Vidnavkou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobylá nad Vidnavkou. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_010_01_06740 Název obce: Kobylá nad Vidnavkou Kód obce (IČOB): 557218 (557218) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kelčice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kelčice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kelčice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_069_01_18552 Název obce: Vranovice-Kelčice Kód obce (IČOB): 590177 (590177) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Bušínov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Bušínov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dolní Bušínov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_026_02_07448 Název obce: Zábřeh Kód obce (IČOB): 541354 (541354) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chabičov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chabičov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Chabičov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_03_05054 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drahanovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drahanovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Drahanovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_010_01_03147 Název obce: Drahanovice Kód obce (IČOB): 501751 (501751) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Brodek u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_01_01270 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE. A.1 Členění obce B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI. Svratka Mapa A: Území obce Přehledová mapka

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE. A.1 Členění obce B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI. Svratka Mapa A: Území obce Přehledová mapka A. NÁZEV OBCE Svratka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Číslo obce PRVK: 720 Kód obce PRVK: 0615.015.720.00 Kód obce (IČOB): 16156 (596868) Číslo ORP3 (ČSÚ): 015 (6115) Název ORP3: Žďár nad Sázavou Kód

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mladějovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mladějovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mladějovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_012_01_09697 Název obce: Mladějovice Kód obce (IČOB): 552348 (552348) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mikulovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mikulovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Mikulovice Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_012_01_09441 Název obce: Mikulovice Kód obce (IČOB): 540382 (540382) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Špičky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_027_01_16295 Název obce: Špičky Kód obce (IČOB): 570061 (570061) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most

CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most CZ051.3505.5105.0096 Dlouhý Most.0096.01 Dlouhý Most Změna 2010 identifikační číslo obce 02666 kód obce 02666 PODKLADY 1. Údaje o počtu obyvatel obce ze sčítání lidu z r. 2001 ze Statistického úřadu 2.

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Bochoř Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_003_01_00672 Název obce: Bochoř Kód obce (IČOB): 512532 (512532) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rožmitál Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rožmitál Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rožmitál Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_06_19317 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Polkovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Polkovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Polkovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_034_01_12548 Název obce: Polkovice Kód obce (IČOB): 516899 (516899) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slavonín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slavonín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v i Slavonín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_23_15038 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkova Lhota. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkova Lhota. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Radkova Lhota Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_038_01_13802 Název obce: Radkova Lhota Kód obce (IČOB): 517321 (517321) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Moravičanech Mitrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_008_03_03131 Název obce: Moravičany Kód obce (IČOB): 540480

Více