Aby bylo možné zpracovat nabídku,prosíme o doplnění chybějících údajů v zadání.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Aby bylo možné zpracovat nabídku,prosíme o doplnění chybějících údajů v zadání."

Transkript

1 Nadlimitní veřejná zakázka s názvem Zajištění komunikačních aktivit na zvýšení povědomí o Českém systému kvality služeb uveřejněná ve Věstníku veřejných zakázek pod evidenčním číslem Č.j.: 13877/ Odpovědi na dotazy ze dne č. 1 obracíme se na vás s žádostí o doplňující informace k zadání veřejné zakázky s názvem Zajištění komunikačních aktivit na zvýšení povědomí o Českém systému kvality služeb Aby bylo možné zpracovat nabídku,prosíme o doplnění chybějících údajů v zadání. USB flash disk potisk loga na kovovém výklopu, plnobarevné logo ČSKS (speciální verze) Prosíme o informaci, zda zadavatel myslel speciální verzí loga ČSKS pro USB flash disk logo uvedené v manuálu na str. 11. kde je uvedeno: Minimální velikost pro ofsetový a digitální tisk je 6 mm na výšku. Ano, zadavatel požaduje minimální velikost loga speciální verzi, která je o velikosti 6 mm na výšku, jak je uvedeno v Logo manuálu ČSKS na straně 11. Propisovací tužka počet dělitelný 3 se rozumí 3x 2000 kusů tj kusů? Tužka zobrazená v Manuálu jako Varianta 1 je šedá nebo stříbrná? Ano, zadavatel požaduje výrobu 3x2000 kusů propisovacích tužek. Tužka zobrazená v Manuálu jako varianta 1 je šedé barvy.

2 Placka z druhé strany placky je umístěna lišta s logy IOP + EU + MMR v plnobarevném provedení. Na druhé straně placky je špendlík, opravdu zadavatel požaduje loga tisknout ke špendlíku? Velikost log na placku o průměru 32 mm neumožňuje kvalitní soutisk barev. Ano, zadavatel požaduje tisknout loga na druhou stranu placky ke špendlíku, umožňuje však rozdělení log tak, že loga nemusejí být v řadě, ale můžou být např. 2 loga v řadě vedle sebe a jedno logo níže. Deštníky Je výběr barvy deštníku na uchazeči? V případě, že ne, prosíme o specifikaci barvy deštníku. Zadavatel požaduje deštníky ve světlé barvě, tj. v takové, aby vyniklo logo. Samolepící bločky Listy budou oboustranně potištěny dle specifikace tisku 4/4 nebo se jedná o jednostranný tisk dle textu? Zadavatel požaduje jednostranný potisk listů. Bloky A5 bude blok s přebalem a podlepený kartonem? Zadavatel požaduje výrobu bloku bez přebalu, podlepený kartonem.

3 Diář Jaký má být formát diáře? Kolik kusů pro rok 2014 a kolik kusů pro rok 2015? Zadavatel požaduje formát diáře 105x148mm. Pro rok 2014 požaduje zadavatel vyrobit 600 ks, pro rok ks. Hrací karty Hrací karty 54 listové ve vlastním designu. Myslí tím zadavatel, že budou karty budou oboustranně potištěny vlastní grafikou (to znamená, že se bude vytvářet zcela nová grafika obou stran karet) dle specifikace tisku 4/4, nebo se jedná o jednostranný vlastní tisk pouze loga na rubovou stranu karet a vrchní strana karet bude standardní běžně používaná? Zadavatel požaduje, aby dodavatel natiskl zadní stranu karet (rub) rastrem dle specifikace zadávací dokumentace dle čl , na přední straně karet (líc) bude standardně vyobrazena hodnota a barva karty. Papírová taška Zadavatel požaduje velikost A4. Prosíme o upřesnění, zda zadavatel trvá na čistém formátu A4 (do kterého se materiály A4 nevejdou) nebo může být taška o něco větší, aby se tam materiály A4 vešly. Zadavatel požaduje formát papírové tašky o něco větší než je formát A4, aby se do ní vešly materiály A4. Desky s chlopní Není upřesněn formát, předpokládáme, že se jedná o desky na dokumenty A4.

4 Ano, zadavatel požaduje desky s chlopní na dokumenty formátu A4. č. 2 Kapitola ) Prosíme o jednoznačnou odpověď na náš dotaz, je možné vytisknout celý požadovaný náklad tiskovin najednou a zadavateli ho vydávat po požadovaných 300 kusech dle jeho potřeb v jednotlivých etapách, nebo se každá požadovaná tiskovina bude skutečně vyrábět vždy jen po 300 kusech? Což znamená například u brožur DL, které mají celkový náklad kusů, se budou 83x připravovat tisková data a 83x půjdou do výroby (v první etapě 53x, ve druhé etapě 30x). (tisk po 300 kusech zvýší neúměrně náklady na výrobu). na dotaz č. 2 Zadavatel požaduje tištění a odběr propagačních předmětů v minimálním počtu 300 ks v nepravidelných intervalech v závislosti na potřebách plynoucích z realizace projektu, viz čl Fáze a průběh plnění předmětu veřejné zakázky, Tab. 3 Dílčí plnění realizační fáze. Znamená to, že zadavatel před vlastním výtiskem dodavateli upřesní počet tiskovin, který bude tisknout (zda požaduje 300 ks nebo více), nebo zda může jednotlivé tiskoviny vytisknout najednou v rámci dílčí fáze veřejné zakázky. č Požadované náklady nejsou ve většině případů dělitelné 300. Jaké bude přesně rozdělení u tiskovin v jednotlivých etapách, jejichž náklad není dělitelný 300. na dotaz č. 3 Zadavatel požaduje tištění a odběr propagačních předmětů v minimálním počtu 300 ks, zbyde-li náklad nedělitelný 300, zadavatel ho nechá začlenit do poslední objednávky. č Technická specifikace u plakátů je v zadání na oboustranný tisk (4/4), plakáty jsou však standardně jednostranné (4/0) Požaduje zadavatel opravdu oboustranný tisk?

5 na dotaz č. 4 Zadavatel požaduje pro tisk plakátů jednostranný tisk, tj. 4/0. Zadavatel tímto opravuje požadavek uvedený v zadávací dokumentaci. č Technická specifikace u áček na stůl je v zadání na oboustranný tisk (4/4), áčka jsou však standardně jednostranná (4/0), vnitřní strana není viditelná. Požaduje zadavatel opravdu oboustranný tisk, když v manuálu áčko vypadá na jednostranný tisk. na dotaz č. 5 Zadavatel požaduje pro výtisk áček jednostranný tisk, tj. 4/0. Zadavatel tímto opravuje požadavek uvedený v zadávací dokumentaci. Odpovědi na dotazy ze dne č. 1 Obracíme se na vás s žádostí o doplňující informace k zadání veřejné zakázky s názvem Zajištění komunikačních aktivit na zvýšení povědomí o Českém systému kvality služeb stříbrný odznak s upínací jehlou s bezpečnostním ukončením, délka jehly 40 mm - kulatý tvar o rozměru 15 mm se stříbrným podkladem a s dvoubarevným logem ČSKS (základní verze) o výšce 12 mm. Při výšce loga 12 mm má logo na šířku 16,6 mm, takže odznak nemůže být kulatý o průměru 15 mm. Prosíme o sdělení přesných rozměrů. Deštníky na dotaz č. 1 Stříbrný odznak Zadavatel požaduje logo o výšce 12 mm (základní verze) a šířku loga přizpůsobit tak, aby se logo na odznak vešlo, aby byl dodržen princip čitelnosti a rozeznatelnosti a aby nedošlo k deformování loga, viz Logo manuál strana 15. Deštník délka 89 cm, 8dílná kostra, délka drátů 60 cm, průměr 104 cm, kovová tyčka.

6 č. 2 Při přípravě grafického řešení jsme narazili na celou řadu nesrovnalostí, kdy požadované rozměry nelze aplikovat, a potisky v požadovaných rozměrech se nedají vyrobit. Prosíme upřesnit rozměry u jednotlivých materiálů. Post It bločky V zadání pro bločky je definovaná do pravého dolního rohu k webové adrese ještě lišta s logy o výšce 10 mm - v tom případě vychází její šířka na 118 mm, když budeme počítat, že by měla přijít do pravého dolního rohu vedle webových stránek, tak při rozumném odsazení + odsazení od kraje 5 mm by musela být šířka bločku min 153 mm (víc než šířka A5 formátu) Uvedený min. formát je 68 x 74 mm. Nejširší běžně používaný formát bločků má šířku jen 127 mm. Má se vyrábět blok, jehož šířka je větší než A5? Zadavatel požaduje výrobu bločků o rozměru min. 68x74 mm, loga povinné publicity IOP + EU + MMR budou mít výšku 10mm, přičemž dodavatel přizpůsobí velikost bločku a šířku písma formátu bločku tak, aby byl dodržen princip čitelnosti a rozeznatelnosti a aby nedošlo k deformování loga, viz Logo manuál strana 15. Linkovaný blok V zadání je min. velikost A5 V zadání pro linkovaný blok požadováno logo (speciální verze) o výšce 12 mm a vedle lišta s logy IOP + EU + MMR o stejné výšce - to dohromady přesahuje šířku stránky formátu A4. Na A4 se vše vejde, pokud se zmenší proklady mezi logy, na A5 v žádném případě. Jak má být skutečně velký blok, případně loga? Zadavatel požaduje formát bloku s linkovaným papírem min. rozměru A5. Logo ČSKS a lišta s logy IOP + EU + MMR budou mít výšku 12 mm. Dodavatel přizpůsobí šířku písma formátu bloku tak, aby byl dodržen princip čitelnosti a rozeznatelnosti log a aby nedošlo k deformování log. Zakládací desky Dolů na přední stranu by měla přijít lišta s logy IOP + EU + MMR o velikosti (předpokládáme výšku) 19 mm odsazenou zleva i zprava 20 mm od kraje a zdola 15 mm od kraje. V případě dodržení výšky 19 mm má šířku větší, než je šířka celé přední strany desek. Předpokládáme, že desky jsou určené na formát papírů A4... Prosíme o správnou specifikaci rozměrů

7 Uchazeč má zřejmě na mysli Desky s chlopní. Ano, zadavatel požaduje desky na formát papíru A4. Sada vizitkáře a kuličkového pera Na přední stranu krabičky by mělo přijít logo o šířce 37 mm a 12 mm na výšku. To neodpovídá ani jedné z verzí loga! Standardní má při výšce 12 mm šířku 16,5 mm a naopak při šířce 37 mm výšku 27 mm. Speciální verze loga má při šířce 37 mm výšku jen 10 mm, při výšce 12 mm pak šířku 45 mm. Jaký rozměr máme dodržet? Zadavatel požaduje logo ČSKS o výšce 12 mm (základní verze). USB flash disk Na zadní stranu otočného výklopu by měla přijít lišta s logy IOP + EU + MMR. Šířka potisku na výklopu (krytce) je cca. 25 mm - to vychází výška log asi 2 mm. V těchto rozměrech je to nevyrobitelné. Prosíme u upřesnění rozměrů. Zadavatel požaduje dodržení potisku log o výšce 6 mm (speciální verze), přičemž dodavatel přizpůsobí šířku písma formátu USB Flash disku tak, aby byl dodržen princip čitelnosti a rozeznatelnosti log a aby nedošlo k deformování log. Hrací karty v kovové krabičce Na spodní stranu krabičky se má na střed umístit lišta s logy IOP + EU + MMR o výšce 15 mm - v tom případě vychází šířka na 176 mm. Rozměry krabičky jsou jen 69 x 95 mm! Potisknutelná plocha bude přibližně ještě 1 cm menší, cca. 60 x 85 mm. Velikost log vychází při této šířce na 7 mm, výška písmenek v logách na 0,8-1,2 mm. Velikost písma je pro výrobu problematická, opravdu je se bude tisknout v této velikosti. Zadavatel požaduje přizpůsobit šířku log rozměrům krabičky tak, aby byl dodržen princip čitelnosti a rozeznatelnosti log a aby nedošlo k deformování log. Deštníky Co zadavatel míní, že lišta s logy má být vytištěna na zapínání deštníku? Zadavatel požaduje vytištění log na zapínání deštníku, které bude našito na vrchní straně pláště deštníku.

8 Placky 32 mm zadní strana placky je profilovaná, opravdu zadavatel požaduje potisk na profilovanou zadní stranu se špendlíkem? Je to technicky neproveditelné i s ohledem na velikost log, která by se měla vejít na velmi malou plochu, takže by byla ve velikosti několika milimetrů, a v této velikosti je plnokrevný tisk nereálný. Ano, zadavatel požaduje potisk na zadní stranu se špendlíkem. Zadavatel požaduje přizpůsobit rozměr log rozměrům krabičky tak, aby byl dodržen princip čitelnosti a rozeznatelnosti log a aby nedošlo k deformování log. Odpovědi na dotazy ze dne č. 1 U odznaku je uveden jako materiál slitina cínu, ale ta je pro tento typ odznaku nevyhovující je příliš měkká, používá se mosaz nebo tombak. Opravdu zadavatel trvá na slitině cínu? Zadavatel požaduje výrobu odznaku z materiálu tombak. Zadavatel tímto opravuje požadavek na materiál uvedený v zadávací dokumentaci.

Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants

Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Ukázka detailní specifikace některých propagačních předmětů s tím, že obrázky jsou pouze ilustratorní (nefinální)!!! 1. Kovová cedule s

Více

Podpora sociálně-právní ochrany na Krajském úřadě Jihomoravského kraje

Podpora sociálně-právní ochrany na Krajském úřadě Jihomoravského kraje Příloha smlouvy č. 1.4. Kupující: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Odbor sociálních věcí KrÚ JMK Při potisku všech reklamních předmětů je nutné dodržet pravidla vizuální identity u povinných

Více

Příloha č. 1. Souhrnná cenová tabulka Dílčí plnění Cena bez DPH DPH Cena s DPH Cena celkem z toho: Koš č. 1 Koš č. 2 Koš č. 3 Koš č.

Příloha č. 1. Souhrnná cenová tabulka Dílčí plnění Cena bez DPH DPH Cena s DPH Cena celkem z toho: Koš č. 1 Koš č. 2 Koš č. 3 Koš č. Příloha č. 1 Požadavky zadavatele: Dodavatel publicity předloží návrh řešení jednotlivých materiálů a předmětů k odsouhlasení zadavateli. Texty do příloh, letáků, plakátů CD a tiskových zpráv zadavatel

Více

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty V Brně dne 20. 5. 2011 č. j. MU/32854/2011/RMU Dodatečná informace I Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty Zadavatel

Více

PŘÍLOHA 1: Část I Vytištění a grafická úprava učebních textů. Ad a) Tisk a grafické úpravy učebních textů, pracovních listů, pracovních sešitů a testů

PŘÍLOHA 1: Část I Vytištění a grafická úprava učebních textů. Ad a) Tisk a grafické úpravy učebních textů, pracovních listů, pracovních sešitů a testů PŘÍLOHA 1: Ad a) Tisk a grafické úpravy učebních textů, pracovních listů, pracovních sešitů a testů Cena Maximální celková cena všech čtyř částí bez DPH: 798 291,67 Kč Maximální celková cena všech čtyř

Více

Rozpis předpokládaného plnění pro koše 1 4

Rozpis předpokládaného plnění pro koše 1 4 Rozpis předpokládaného plnění pro koše 1 4 Poptávané služby Forma zajištění služby Požadovaný počet Prezentace ROS k editorům a veřejnosti (koš služeb č. 1) 1 Pronájem prezentačního Pronájem stánku, typ:

Více

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by KATALOG REKLAMNÍCH TISKOVIN 2 0 1 8 / 1 9 Design by LEPENÉ KOSTKY Lepené kostky 9 x 9 x 4,5 cm 9 x 9 x 9 cm potisk na boční strany otvor na pero 450 listů 900 listů 80 g ofset po jednom kusu do fólie podle

Více

Věcná část dokumentace k veřejné zakázce Komunikační kampaň v rámci projektu Úprava informačního systému ODok

Věcná část dokumentace k veřejné zakázce Komunikační kampaň v rámci projektu Úprava informačního systému ODok Věcná část dokumentace k veřejné zakázce Komunikační kampaň v rámci projektu Úprava informačního systému ODok 1 Cíl a účel Cílem realizace komunikační kampaně (dále též jen Projekt ) je vytvoření pozitivního

Více

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60 Post-ity 150.595 Post-It bločky Photo - pět bločků s 50-ti listy ve velikosti 127 x 74,5 mm. Se stojánkem ve vašem designu (od 1000 ks). Rozměr: 12,7 x 74 cm. Technologie potisku: digitální tisk. Plocha

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky 3VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: IT/889/11 VYŘIZUJE: Ing. Aleš Tuček, CSc. TEL.: +420 377195565 FAX: +420 377195208 MOB: +420 724572558 E-MAIL: ales.tucek@plzensky-kraj.cz

Více

Seznam propagačních předmětů, včetně vymezení požadovaného potisku, resp. grafického označení

Seznam propagačních předmětů, včetně vymezení požadovaného potisku, resp. grafického označení Příloha č. 1 výzvy k podání nabídek Seznam propagačních předmětů, včetně vymezení požadovaného potisku, resp. grafického označení Číslo polož ky 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Specifikace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 10. 11. 2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 10. 11. 2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 10. 11. 2014 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena: Robinem Povšíkem,

Více

Dotazy k zakázce MUNI propagační předměty 001-2011-05-02

Dotazy k zakázce MUNI propagační předměty 001-2011-05-02 Veřejná zakázka Propagační předměty 001-2011 zadávaná v dynamickém nákupním systému pro standardní propagační předměty dle 95 zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, Dodatečná informace

Více

Příručka k informačním a komunikačním předpisům

Příručka k informačním a komunikačním předpisům Příručka k informačním a komunikačním předpisům Program na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko 2014 2020 v rámci cíle Evropská územní spolupráce Kód CCI: 2014TC16RFCB017

Více

Č.j. PPR-11885-97/ČJ-2011-0099EC Praha 6.1.2012 Počet listů: 6 emailem

Č.j. PPR-11885-97/ČJ-2011-0099EC Praha 6.1.2012 Počet listů: 6 emailem POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-11885-97/ČJ-2011-0099EC Praha 6.1.2012 Počet listů: 6 emailem Dle uchazečů, kteří byli osloveni nebo projevili zájem + zveřejnění na

Více

Požadavek trička dámská ,00 Kč ,00 Kč

Požadavek trička dámská ,00 Kč ,00 Kč podklady pro VŘ propagační předměty Projekt: Reg. č. Kontaktní osoba: Kontakt: MENDELU SCIENCE POPULARIZATION CZ.1.07/2.3.00/35.0008 PhDr. Šabartová, Ing. Brettschneiderová kl. 5191, 5199, sabartova@mendelu.cz,

Více

Příloha č. 7 ZD Realizace publikací o fondech EU Technická specifikace publikací. Technická specifikace Část I Základní publikace

Příloha č. 7 ZD Realizace publikací o fondech EU Technická specifikace publikací. Technická specifikace Část I Základní publikace Všechny publikace budou zpracovány kromě tištěné podoby, která je specifikována pro každou publikaci níže, rovněž do dvou elektronických verzí ve formátu pdf. Elektronická verze ve větším rozlišení bude

Více

Manuál vizuální komunikace

Manuál vizuální komunikace Manuál vizuální komunikace Obsah Logotyp...2 Základní, plnobarevná varianta loga...3 Pozitivní a negativní barevná varianta loga...4 Pozitivní a negativní černobílá varianta loga...5 Polotónová černobílá

Více

Dodatečná informace č. 2

Dodatečná informace č. 2 Údolní 39, 602 00 Brno Telefon: 542 542 111 Fax: 542 542 112 E-mail: podatelna@ochrance.cz Web: www.ochrance.cz V Brně dne 24.7. 2014 Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám ze dne 16. 07. 2014

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů Zadavatel NÁZEV: Ministerstvo práce a sociálních věcí SÍDLO: Na Poříčním Právu 1, Praha 2 IČ: 00551023 ZASTOUPENÝ: Mgr. Martin Žárský

Více

MANUÁL VIZUÁLNÍHO STYLU. projekt Recyklohraní

MANUÁL VIZUÁLNÍHO STYLU. projekt Recyklohraní MANUÁL VIZUÁLNÍHO STYLU projekt Recyklohraní úvod Jednotný vizuální styl je způsob komunikace projektu s veřejností. Podoba stylu vytváří jeho identitu. Dobrý vizuální styl zvyšuje povědomí o existenci

Více

13313.Z 13314.O 41011.T

13313.Z 13314.O 41011.T 42272.R Leo nalepovací stojánek s černě píšicím kuličkovým perem 85 120 45 mm ks 1-287 288+ 1 152+ 2 880+ Kč 30,80 26,90 25,30 24,50 42270.B 13313.Z 13311.R 13312.M Zásobník na sponky s magnetem jako držák

Více

Specifikace předmětu plnění a cenová nabídka

Specifikace předmětu plnění a cenová nabídka Příloha č. 3 smlouvy - Zboží s logem 25. výročí PČR k dodání do 5. 5. 216 Specifikace předmětu plnění a cenová nabídka pořadové číslo položky 1 2 Název artiklu Hodinky kapesní - 18ks - Klasické kapesní

Více

USB disky. USB disky BEST. novinka SELLER

USB disky. USB disky BEST. novinka SELLER novinka 23 70 83 390 08 09 01 48 150.708 USB disk Milan - matný anodizovaný hliníkový obal s USB v lesklé chromové vrchní části. USB v obalu drží magnet. Ve všech běžných kapacitách do 64 GB. Dostupný

Více

Odbor cestovního ruchu. Zadávací dokumentace

Odbor cestovního ruchu. Zadávací dokumentace Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor cestovního ruchu Zadávací dokumentace Projekt Prioritní osa Aktivita: Národní systém kvality služeb cestovního ruchu v České republice 4a Národní

Více

Manuál. společnosti QCM, s.r.o. jednotného vizuálního stylu. Manuál jednotného vizuálního stylu společnosti QCM, s.r.o

Manuál. společnosti QCM, s.r.o. jednotného vizuálního stylu. Manuál jednotného vizuálního stylu společnosti QCM, s.r.o Webové aplikace a design Tvorba a správa webového obsahu Linux prodej, podpora, řešení Network management & IT security Manuál jednotného vizuálního stylu společnosti QCM, s.r.o. QCM, s.r.o. Rybkova 1,

Více

CENÍK PRODUKTŮ platný od 01/2015

CENÍK PRODUKTŮ platný od 01/2015 CENÍK PRODUKTŮ platný od 01/2015 OBSAH: 1. LETÁKY... strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY A5 strana 4 1.3 LETÁKY A4 strana 5 1.4 LETÁKY A3 strana 5 1.5 LETÁKY DL strana 5 1.6 PŘÍPLATKY ZA PAPÍR

Více

Banner / cappa deska 21 Papírové desky 22 Diář s ražbou 23 Blok A6, A4 24 Dřevěná tužka Koh-i-noor 26 Dřevěná propiska FSC 27 Hrnek 28 Šňůrka Lanyard

Banner / cappa deska 21 Papírové desky 22 Diář s ražbou 23 Blok A6, A4 24 Dřevěná tužka Koh-i-noor 26 Dřevěná propiska FSC 27 Hrnek 28 Šňůrka Lanyard 2010/10 Obsah Logotyp MŽP STANDARD 4 Logotyp MŽP EXPANDED 5 Ochranné pole a minimální velikost loga 6 Barevné provedení CMYK 7 Barevné provedení Pantone 368 a K 8 Barevné provedení pro řezanou grafiku

Více

Příručka k informačním a komunikačním předpisům

Příručka k informačním a komunikačním předpisům Příručka k informačním a komunikačním předpisům Program na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko 2014 2020 v rámci cíle Evropská územní spolupráce Kód CCI: 2014TC16RFCB017

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Identifikační údaje zadavatele. Telefon: Fax:

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Identifikační údaje zadavatele. Telefon: Fax: MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX010QD9Y* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 22279/2012 Sp. zn.: KŘ/5449/2012/Mül 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Radmila Müllerová Odbor. Odbor

Více

Příloha č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Technicko-organizační zajištění vzdělávacího programu a) Zajištění školících prostor... 1 b) Zajištění lektorů... 1 c) Zajištění občerstvení pro účastníky...

Více

Příručka k informačním a komunikačním předpisům

Příručka k informačním a komunikačním předpisům Příručka k informačním a komunikačním předpisům Program spolupráce na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko 2014 2020 v rámci cíle Evropská územní spolupráce Kód

Více

Propagace stavebních činností na majetku kraje Vysočina prostřednictvím informačního panelu STAVÍME PRO VÁS

Propagace stavebních činností na majetku kraje Vysočina prostřednictvím informačního panelu STAVÍME PRO VÁS Propagace stavebních činností na majetku kraje Vysočina prostřednictvím informačního panelu STAVÍME PRO VÁS Úvod 1 Tento dokument přináší přehledné informace o požadavcích na propagaci stavebních činností

Více

Příloha č. 2 Veřejná zakázka malého rozsahu "Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb" Specifikace kancelářských potřeb. Množství /ks, bal.

Příloha č. 2 Veřejná zakázka malého rozsahu Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb Specifikace kancelářských potřeb. Množství /ks, bal. Příloha č. 2 Veřejná zakázka malého rozsahu "Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb" Specifikace kancelářských potřeb Název Množství /ks, bal./ Cena v Kč (bez DPH) DPH v Kč Cena v Kč (vč. DPH)

Více

LOGO MANUÁL. V4 Trust Czech Presidency of the Visegrad Group 2015/2016

LOGO MANUÁL. V4 Trust Czech Presidency of the Visegrad Group 2015/2016 LOGO MANUÁL V4 Trust Czech Presidency of the Visegrad Group 2015/2016 Obsah Úvod 3 Konstrukce loga, ochranná zóna 4 Definice barev 5 Povolené varianty loga 6 Použití loga bez doprovodného textu 7 Použití

Více

PRŮVODCE PRAVIDLY PUBLICITY v projektech spolufinancovaných z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

PRŮVODCE PRAVIDLY PUBLICITY v projektech spolufinancovaných z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost PRŮVODCE PRAVIDLY PUBLICITY v projektech spolufinancovaných z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Obsah Publicita v projektech, základní pravidla, další zdroje informací str. 3-5 Závazný balíček

Více

GRAFICKÝ MANUÁL I. ČESKÁ GOLFOVÁ FEDERACE. II. CZECH REPUBLIC reprezentace III. CZECH GOLF FEDERATION

GRAFICKÝ MANUÁL I. ČESKÁ GOLFOVÁ FEDERACE. II. CZECH REPUBLIC reprezentace III. CZECH GOLF FEDERATION GRAFICKÝ MANUÁL L O G O T Y P Ů I. II. CZECH REPUBLIC reprezentace III. CZECH GOLF FEDERATION 01 1. PLATNÁ POUZE VERTIKÁLNÍ VARIANTA ZÁKLADNÍHO U GRAFICKÁ PODOBA ZÁKLADNÍHO U SYMBOL U DODATEK U 2. U BEZ

Více

Příloha č. 1 - Podrobná specifikace a požadovaný rozsah plnění

Příloha č. 1 - Podrobná specifikace a požadovaný rozsah plnění Příloha č. 1 - Podrobná specifikace a požadovaný rozsah plnění Část 1: Publicita projektu Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností : Propagační předměty Propagační předměty Specifikace

Více

1 02 Značka. Základní provedení. Základní provedení značky je barevné, umístěné na bílém poli. Součástí základního provedení není slovní určení.

1 02 Značka. Základní provedení. Základní provedení značky je barevné, umístěné na bílém poli. Součástí základního provedení není slovní určení. 1 02 Značka Základní provedení Základní provedení značky je barevné, umístěné na bílém poli. Součástí základního provedení není slovní určení. Základními barvami značky jsou modrá (PANTONE 653) a červená

Více

Propagační předměty OPPA a OPPK

Propagační předměty OPPA a OPPK DODATEČNÉ INFORMACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ DATUM: 5. 4. 2012 Tyto dodatečné informace zadavatel poskytuje na základě dotazů potenciálních dodavatelů, které zadavatel obdržel k 3.

Více

Barvy loga: Červená Pantone 187 C, Modrá Pantone 647 C, Šedá Pantone 7534 C

Barvy loga: Červená Pantone 187 C, Modrá Pantone 647 C, Šedá Pantone 7534 C Příloha č. 2 k č.j.: PPR-1402-5/Čj-2015-990656 Podpořeno grantem z Norska Technické specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Logo norway grants bude umístěno na propagačních předmětech přesně

Více

Nabídka reklamních a dárkových předmětů s Valentýnskou tématikou

Nabídka reklamních a dárkových předmětů s Valentýnskou tématikou Nabídka reklamních a dárkových předmětů s Valentýnskou tématikou Mentolky S907578 Srdce plné mentolek Cena: 15,50 Kč/ks Rozměr: 7,8x4,8 cm Minimální množství: 100ks klíčenka S907575 Matná kovová klíčenka

Více

GRAFICKÝ LOGO MANUÁL

GRAFICKÝ LOGO MANUÁL GRAFICKÝ LOGO MANUÁL OBSAH Základní varianta loga logo 01 4 Základní varianta loga doplněná o slogan logo 02 5 Inverzní barevná varianta loga logo 01 6 Monochromatická varianta loga doplněná o slogan logo

Více

Grafický manuál značky. DY-THA rail

Grafický manuál značky. DY-THA rail Grafický manuál značky DY-THA rail Obsah Úvod 1 Značka 2 Základní barevná varianta 2.1 Inverzní barevná varianta 2.2 Černobílá pozitivní varianta 2.3 Černobílá inverzní varianta 2.4 Grafická definice a

Více

Stolní kalendář 30 listů (10x30 cm, barevnost 2/2 a 4/4)

Stolní kalendář 30 listů (10x30 cm, barevnost 2/2 a 4/4) Oboustranný malý kalendářík s laminem 74 A7 Tisk na papír o hmotnosti 250 g/m 2 plná oboustranná barevnost bez přímých barev Pantone s oboustrannou laminací Kalendařík A7, papír 250g, barevnost 4/4, lamino

Více

LIFESTYLE KOLEKCE. Life is bluetiful. Dacia Lifestyle Collection - Květen

LIFESTYLE KOLEKCE. Life is bluetiful.   Dacia Lifestyle Collection - Květen Life is bluetiful. www.dacia.cz Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován na základě předvýrobních a prototypových

Více

Dodatečné informace. k nadlimitní veřejné zakázce na služby s názvem. Konferenční servis

Dodatečné informace. k nadlimitní veřejné zakázce na služby s názvem. Konferenční servis Dodatečné informace k nadlimitní veřejné zakázce na služby s názvem Konferenční servis Zadavatel Název: Fond dalšího vzdělávání Sídlo: Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 Právní forma: příspěvková organizace

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Tisk a dodávku reprezentačních, propagačních a školících materiálů

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Tisk a dodávku reprezentačních, propagačních a školících materiálů Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na Tisk a dodávku reprezentačních, propagačních a školících materiálů Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové

Více

Č.j. (poskytovatele) IOP: CZ.1.06/4.1.00/13.08126 CZ.1.06/4.1.00/13.08127 Č.j: 13877/2013-54 Číslo V CES: Číslo úkolu : RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

Č.j. (poskytovatele) IOP: CZ.1.06/4.1.00/13.08126 CZ.1.06/4.1.00/13.08127 Č.j: 13877/2013-54 Číslo V CES: Číslo úkolu : RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO Č.j. (poskytovatele) IOP: CZ.1.06/4.1.00/13.08126 CZ.1.06/4.1.00/13.08127 Č.j: 13877/2013-54 Číslo V CES: Číslo úkolu : RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem:

Více

Bloky a samolepicí bločky. SPEED-IT samolepicí bločky aromatizované bločky SPEED-IT papírové bloky kapesníky obaly

Bloky a samolepicí bločky. SPEED-IT samolepicí bločky aromatizované bločky SPEED-IT papírové bloky kapesníky obaly Bloky a aromatizované bločky papírové bloky kapesníky obaly 269 Rozměr: 51 4 mm Listů: 25 lístků 4,90 Kč 00036 0003 00038 00039 00040 000 0008 0009 00080 6,50 Kč 00094 00095 00096 0009 00098 6,90 Kč Rozměr:

Více

Rozsah a specifikace zakázky

Rozsah a specifikace zakázky Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na poskytování tiskařských služeb pro realizaci projektu Iniciativy společenství Equal: IQ servis systém pro úspěšné uplatnění Romů na trhu práce Obecné zadání:

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 614/MS/OVZ/2014 dne: 11. 9. 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Identifikační údaje zadavatele: Obchodní firma/název: Technická univerzita v Liberci Sídlo: Studentská 1402/2, 461 17 Liberec IČ: 46747885 Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Mgr. Marie Křelinová

Více

Společnost B&B Polygrafie

Společnost B&B Polygrafie Společnost B&B Polygrafie Naše společnost se dlouhodobě specializuje zejména na obalový a reklamní materiál v pivovarnictví. V tomto interaktivním dokumentu bychom Vám rádi představili nabídku našich služeb

Více

Bez správně připravených tiskových dat není možné zahájit výrobu.

Bez správně připravených tiskových dat není možné zahájit výrobu. MALONÁKLADOVÝ TISK Protože naším cílem je bezchybně a profesionálně vyrobená zakázka, je nutné před předáním zakázky do výroby tisková data řádně připravit ve správném druhu souboru, ve správném barevném

Více

VIZUÁLNÍ STYL. Jednotícími prvky vizuálního stylu značky V-podlahy je ikona z loga, typografie, barevnost a pruhovanost.

VIZUÁLNÍ STYL. Jednotícími prvky vizuálního stylu značky V-podlahy je ikona z loga, typografie, barevnost a pruhovanost. 2 VIZUÁLNÍ STYL Jednotícími prvky vizuálního stylu značky V-podlahy je ikona z loga, typografie, barevnost a pruhovanost. Cílem vizuálního stylu je působit sjednoceně. Vytvořit u cílové skupiny myslovou

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na nákup služby pro tisk brožur a lisování CD nosičů, pro realizaci akcí projektu H/R/D/I Equal, který je součástí projektu DO IT FOR YOU. Číslo projektu: EQUAL/2/3;

Více

ODZNÁČKY. Zakázková výroba zaoblených odznaků s kovovým špendlíkem - pazeta a epoxidovým potiskem. Individuální tvar a grafika. Maximální rozměr 9cm².

ODZNÁČKY. Zakázková výroba zaoblených odznaků s kovovým špendlíkem - pazeta a epoxidovým potiskem. Individuální tvar a grafika. Maximální rozměr 9cm². 05 AP718030 ODZNÁČKY Zakázková výroba zaoblených odznaků s kovovým špendlíkem - pazeta a epoxidovým potiskem. Individuální tvar a grafika. Maximální rozměr 9cm². Minimální odběr: 100 kusů 05 AP718036 LANYARDY

Více

Obecné zadání: Zadavatelem zakázky je: IQ Roma servis, o. s. Cejl 49, Brno 602 00 IČ: 65341511 Poštovní adresa: Hybešova 41, Brno 602 00

Obecné zadání: Zadavatelem zakázky je: IQ Roma servis, o. s. Cejl 49, Brno 602 00 IČ: 65341511 Poštovní adresa: Hybešova 41, Brno 602 00 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na výrobu propagačních předmětů pro realizaci projektu Iniciativy společenství Equal: IQ servis systém pro úspěšné uplatnění Romů na trhu práce Obecné zadání: IQ

Více

Dodatečná informace II. Veřejná zakázka Propagační předměty 003-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty

Dodatečná informace II. Veřejná zakázka Propagační předměty 003-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty V Brně dne 13. 7. 2011 č. j. MU/43556/2011/RMU Dodatečná informace II Veřejná zakázka Propagační předměty 003-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty Zadavatel

Více

CENÍK MATURITNÍCH SKLENIČEK

CENÍK MATURITNÍCH SKLENIČEK CENÍK MATURITNÍCH SKLENIČEK Betty... Florence... Gala... Angela... Zetta... Ellen... Star 0,5l... Star 0,25l... Šik 0,5l... Šik 0,3l... Long 0,5l... 116 Kč 139 Kč 139 Kč 140 Kč 135 Kč 140 Kč 135 Kč 145

Více

CENOVÉ KALKULACE A SIMULACE

CENOVÉ KALKULACE A SIMULACE Evropský hospodářský a sociální výbor V Bruselu dne 3. srpna 0 OPRAVA OTEVŘENÉ VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDEK č. EESC/COMM/0/0 Pomoc s různými komunikačními a informačními iniciativami a činnostmi Veřejný zadavatel:

Více

Power banky. záložní zdroj energie

Power banky. záložní zdroj energie Power banky záložní zdroj energie O co se jedná? Používáte telefon či tablet? Co Vám poskytují? Je to komunikace se světem, získávání informací na internetu, poslouchání hudby či pro pořizování Vašich

Více

Logo a jeho konstrukce, ochranná zóna

Logo a jeho konstrukce, ochranná zóna 1 Manuál jednotného vizuálního stylu Ministerstvo dopravy Obsah 1 Logo Písmo 2 Tiskoviny 3 Prezentace 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Logo a jeho konstrukce, ochranná zóna Logo v barevném a černobílém provedení Specifikace

Více

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg Sladká reklama Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg 90411.B 1 barva 341,60 316,40 294,00 273,00

Více

PIERRE CARDIN. Od roku 1991 působí Pierre Cardin jako čestný ambasador UNESCO a od roku 2009 jako vyslanec dobré vůle organizace FAO OSN.

PIERRE CARDIN. Od roku 1991 působí Pierre Cardin jako čestný ambasador UNESCO a od roku 2009 jako vyslanec dobré vůle organizace FAO OSN. C O L L E C T I O N 1 7 / 1 8 PIERRE CARDIN Legendární francouzský návrhář, designér a inovátor Pierre Cardin. Vystudovaný architekt začínal svou kariéru módního návrháře po druhé světové válce u renomovaného

Více

Příloha č. 1. Soupis předmětu a počtu kusů dodávky. Kancelářské potřeby a tiskopisy. číslo položky

Příloha č. 1. Soupis předmětu a počtu kusů dodávky. Kancelářské potřeby a tiskopisy. číslo položky Příloha č. 1 Soupis předmětu a počtu kusů dodávky Kancelářské potřeby a tiskopisy číslo položky název položky balení 1 Aktovka s přihrádkami A4, 6 přihrádek, 33,0x24,0x2,7 cm ks 2 Archivační kontejner

Více

GRAFICKÝ MANUÁL PRO PROJEKT ČISTÉ MĚSTO

GRAFICKÝ MANUÁL PRO PROJEKT ČISTÉ MĚSTO GRAFICKÝ MANUÁL PRO PROJEKT 1.1 logotypu slouží k vytvoření jednotného grafického a komunikačního stylu. Jednotný grafický styl vzniká použitím základních prostředků vizuální komunikace, kterými jsou logotyp,

Více

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Třináctilistové barevné nástěnné kalendáře, rozměr listů 210x297 mm, podloženo pevným kartonem, vazba do spirály, očko na zavěšení. Tyto kalendáře

Více

*MVCRX02NU0FD* MVCRX02NU0FD prvotní identifikátor

*MVCRX02NU0FD* MVCRX02NU0FD prvotní identifikátor *MVCRX02NU0FD* MVCRX02NU0FD prvotní identifikátor odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 38599-39/VZ-2015 Praha 23. října 2015 Dodatečné informace č.

Více

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele.

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele. Č.j.: 1921/2014-RSL Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na služby Zpracování e-learningu a webového portálu, Evidenční číslo ve VVZ: 485319 Zadavatel obdržel dne 16.

Více

Specifikace dodávky GŘ OL - znak a medaile

Specifikace dodávky GŘ OL - znak a medaile Příloha č. 1 ZD Technická specifikace Specifikace dodávky Uvedená technická specifikace stanoví požadovanou kvalitu zboží. Pokud je použita obchodní firma nebo název či specifické označení zboží, které

Více

NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce

NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce S132900 modrá S132901 červená S132902 šedá propisovací tužka včetně zvýrazňovače rozměry: 142 x 8 mm základní cena od 300 ks: 8,20 Kč/ks S132941 6 voskovek v papírové

Více

COPYSHOP RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY

COPYSHOP RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY COPYSHOP Firma Verso CZ s.r.o. je vybavena nejmodernější technikou na zpracování dokumentů. Naše stroje umožňují nejen možnost digitálního černobílého a barevného kopírování, ale také tisku ze souborů

Více

ZADÁNÍ pro předkladatele nabídek

ZADÁNÍ pro předkladatele nabídek Fond soudržnosti Evropský fond pro regionální rozvoj Evropská unie Investice do vaší budoucnosti ZADÁNÍ pro předkladatele nabídek na realizaci zakázky Zpracování grafického manuálu pro jednotnou prezentaci

Více

1. LOGO MĚSTA 3. MERKANTILNÍ TISKOVINY

1. LOGO MĚSTA 3. MERKANTILNÍ TISKOVINY Design manuál OBSAH 1. LOGO MĚSTA 1.1 LOGO Velikost loga Konstrukce loga Ochranná zóna 1.2 BAREVNOST LOGA Logo na základním barevném podkladu Logo na různobarevném podkladu 1.3 ZAKÁZANÉ VARIANTY LOGA 1.4

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB CENÍK PRACÍ A SLUŽEB uvedené ceny včetně příslušné daně z přidané hodnoty ( DPH ) platnost ceníku od 1. června 2014 KOPÍROVÁNÍ TISK do rozměru SRA3 (320mm x 450 mm) (PDF, PLT, DWG, CRD, PSD, AI, DOCX,

Více

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY Firma Verso CZ s.r.o. je vybavena nejmodernější technikou na zpracování dokumentů. Naše stroje umožňují nejen možnost digitálního černobílého a barevného kopírování, ale také tisku ze souborů a digitalizaci

Více

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ ODBOČ ZDE PROMO AKCE PROMO DNES VEČER OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ platný od 06/2018 OBSAH: 1. LETÁKY...strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY DL strana 4 1.3 LETÁKY A5 strana 5 1.4 LETÁKY A4 strana 5

Více

1 Úvod Národní institut dětí a mládeže společně s Ministerstvem školství mládeže a tělovýchovy od 1. dubna 2009 realizují národní projekt s názvem: Klíče pro život Rozvoj klíčových kompetencí v zájmovém

Více

06 označení projektů a jejich výstupů

06 označení projektů a jejich výstupů 06 označení projektů a jejich výstupů Označení projektů představuje jednu z veřejností výrazně vnímaných aplikací vizuálního stylu. Slouží k označení projektů podporovaných z ROP Střední Čechy. Důsledné

Více

HELLO MY NAME IS OBÁLKA

HELLO MY NAME IS OBÁLKA HELLO MY NAME IS OBÁLKA info@obalkapraha.cz Ahoj! Jmenuji se OBÁLKA a jsem v Praze nová. Moje nejstarší sestra pochází z Londýna. Mé další sourozence dnes najdete v mnoha evropských metropolích, např.

Více

Regionální operačnl program NUTS II Severovýchod Investice do vaši budoucnosti Spoíuřmancováno Evropskou urut

Regionální operačnl program NUTS II Severovýchod Investice do vaši budoucnosti Spoíuřmancováno Evropskou urut / Regionální operačnl program NUTS II Severovýchod Investice do vaši budoucnosti Spoíuřmancováno Evropskou urut l Evropského fondu pro regionální rozvoj Město Rokytnice V Orlických horách, náměstí Jindřicha

Více

Zadavatel: E.ON Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice 7, České Budějovice IČO:

Zadavatel: E.ON Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice 7, České Budějovice IČO: Zadavatel: E.ON Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice 7, 370 01 České Budějovice IČO: 280 85 400 Veřejná zakázka: Elektroměry pro domácnosti II Evidenční číslo VZ: Z2018-010620

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci se sídlem Studentská 1402/2, 461 17 Liberec, IČ: 467 47 885 (dále jen zadavatel ), po posouzení veškerých předběžných nabídek doručených ve lhůtě

Více

Značkové kovové pero Santini Č. karty 133

Značkové kovové pero Santini Č. karty 133 Značkové kovové pero Santini Č. karty 133 Značkové kovové kuličkové pero Santini v jednoduchém elegantním stylu. Vhodné jako dárek pro obchodní partnery a zástupce spolupracujících organizací. Materiál:

Více

KALENDÁŘE, DIÁŘE, PF KARTY

KALENDÁŘE, DIÁŘE, PF KARTY 279 302 KALENDÁŘE, DIÁŘE, PF KARTY nástěnné a stolní kalendáře, obaly na kalendáře, diáře, zápisníky, PF karty 280 NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE SCENIC 159. 00 UN-022 List: 68x33 cm, Kalendář: 68x39 cm Potisk: 672x55

Více

Samolepící bloček je velmi oblíbený a užitný předmět. každý lístek může být opatřen až plnobarevným potiskem

Samolepící bloček je velmi oblíbený a užitný předmět. každý lístek může být opatřen až plnobarevným potiskem SPEED-IT bločky Proč SPEED IT?? Samolepící bloček je velmi oblíbený a užitný předmět můžete být se svým logem stále na očích každý lístek může být opatřen až plnobarevným potiskem možno vyseknout do libovolného

Více

Barevnost CMYK. 95/36/95/35-77/4/68/10 CMYK 0/0/0/85 Pantone 7540 C ORACAL 073 CMYK 95/36/95/35 ORACAL 613

Barevnost CMYK. 95/36/95/35-77/4/68/10 CMYK 0/0/0/85 Pantone 7540 C ORACAL 073 CMYK 95/36/95/35 ORACAL 613 Grafický manuál Obsah Barevnost 1 Logotyp plnobarevná verze pozitivní 2 plnobarevná verze negativní 3 černobílá verze pozitivní 4 černobílá verze negativní 5 jednobarevná verze šedá / zelená 6 užití na

Více

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 stolní kalendáře Canon imagepress C1+ Digitální barevný tisk s novými efekty KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 1-5 kusů: 480,- Kč/ks 6-9 kusů: 470,-

Více

Obecné zadání: Zadavatelem zakázky je: o.s. IQ Roma servis Cejl 49, Brno 602 00 IČO: 65341511 Poštovní adresa: Hybešova 41, Brno 602 00

Obecné zadání: Zadavatelem zakázky je: o.s. IQ Roma servis Cejl 49, Brno 602 00 IČO: 65341511 Poštovní adresa: Hybešova 41, Brno 602 00 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na poskytování tiskařských služeb pro realizaci projektu Iniciativy společenství Equal: IQ servis systém pro úspěšné uplatnění Romů na trhu práce Obecné zadání:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM: Propagační materiál

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM: Propagační materiál ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM: Propagační materiál Název programu: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost Operační program Evropská územní spolupráce Rakousko

Více

Příloha č. 1 Veřejná zakázka malého rozsahu "Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb" Specifikace kancelářských potřeb. Množství /ks, bal.

Příloha č. 1 Veřejná zakázka malého rozsahu Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb Specifikace kancelářských potřeb. Množství /ks, bal. Příloha č. 1 Veřejná zakázka malého rozsahu "Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb" Specifikace kancelářských potřeb Název Množství /ks, bal./ Cena v Kč (bez DPH) DPH v Kč Cena v Kč (vč. DPH)

Více

Publicita. Proč je publicita tolik důležitá?

Publicita. Proč je publicita tolik důležitá? Proč je publicita tolik důležitá? Publicita Petra Vodičková, Společný technický sekretariát zvýšení povědomí o evropských projektech zlepšení image Evropské unie kvalitní přeshraniční projekty dobrovolná

Více

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ ODBOČ ZDE PROMO AKCE PROMO DNES VEČER OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ platný od 08/2016 OBSAH: 1. LETÁKY... strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY DL strana 4 1.3 LETÁKY A5 strana 5 1.4 LETÁKY A4 strana 5

Více

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 3. ÚIV, Praha Tisk materiálů. v otevřeném řízení

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 3. ÚIV, Praha Tisk materiálů. v otevřeném řízení Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 3 ze dne 20. 1. 2010 Nadlimitní veřejná zakázka na služby Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále

Více

Manuál vizuálního stylu CENTROPROJEKT a.s. (v0.1) Zpracovalo Modest Studio modeststudio.cz / +420 725 792 827

Manuál vizuálního stylu CENTROPROJEKT a.s. (v0.1) Zpracovalo Modest Studio modeststudio.cz / +420 725 792 827 Manuál vizuálního stylu CENTROPROJEKT a.s. (v0.1) Zpracovalo Modest Studio modeststudio.cz / +420 725 792 827 Redesign logotypu a symbolu spočívá především v nezbytně nutném stanovení čistější varianty

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: CENIA, česká informační agentura životního prostředí IČO: 45249130 Sídlo/místo podnikání:

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 477/PJ/OVZ/2014 dne: 25. července 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 2 K podlimitní veřejné

Více

CORPORATE IDENTITY MANUAL

CORPORATE IDENTITY MANUAL CORPORATE IDENTITY MANUAL BEST SOLUTIONS FOR YOUR BUSINESS 1 Obsah Značka... 1 Užití značky v textu ve slovní podobě... 1.1 Umístění na síti... 1.2 Konstrukce... 1.3 Ochranný prostor... 1.4 Minimální rozměry...

Více