Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa"

Transkript

1 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č /2015 MUCL/42823/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon: Počet listů dokumentu: 10 Počet příloh/počet listů příloh: 6 Datum: Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Zadavatel město Česká Lípa, zastoupené odborem rozvoje, majetku a investic, Vás vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby vedené pod č. 022/2015: Nákup systému webových stránek pro město Česká Lípa 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky 1.1. Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je dodávka, implementace a následná podpora systému webových stránek pro město Česká Lípa (dále jen SWS) včetně dodávky kompletních webhostingových služeb pro dodaný redakční systém. Tento systém je určen pro potřeby města a využíván bude organizačními složkami města, tedy městským úřadem a městskou policií s možností následného budoucího rozšíření na další organizace města. SWS bude sloužit k předávání informací veřejnosti pomocí internetu s dostupností i přes mobilní zařízení aplikací tomu určenou. Součástí zakázky je i návrh vizuálního vzhledu stránek min. ve 3 variantách, které respektují platný manuál jednotného vizuálního stylu města Česká Lípa. Žádný HW není požadován a ani není součástí veřejné zakázky. Součástí zakázky není ani zajištění doménových jmen. V současnosti je používán redakční systém společnosti Advice.CZ s. r. o. a tří dalších subjektů. Redakční systém, který je předmětem VZ, by měl nahradit uvedené systémy v konečném členění do čtyř samostatných subwebů: město a úřad, elektronické městské noviny, turistický portál a Městská policie Česká Lípa.

2 1.2. Součástí plnění veřejné zakázky je: vytvoření návrhu grafického vzhledu webových stránek s návrhem vizuálního rozlišení jednotlivých subwebů; kompletní implementace: - nasazení redakčního systému na webhosting dodavatele - zprovoznění zkušebního prostředí - školení uživatelů a administrátorů - předprodukční a testovací provoz - poskytnutí uživatelského návodu v elektronické podobě - nasazení vybraného grafického vzhledu - zahájení ostrého provozu SWS MČL následná podpora a webhosting k dodanému systému webových stránek města Česká Lípa; další práce na rozvoji systému Podmínky pro plnění předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v těchto přílohách, které jsou nedílnou součástí zadávacích podmínek: Příloha č. 1 - podrobný popis předmětu VZ včetně specifikace minimálního plnění Příloha č. 2 - rozpis nabídkové ceny Příloha č. 3 - návrh smlouvy o dílo Příloha č. 4 - návrh servisní smlouvy 2. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Dodavatel je oprávněn po zadavateli požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám (dále jen dodatečné informace). Případné dotazy ohledně zadávacího řízení mohou dodavatelé uplatnit nejpozději do 17. června 2015 písemně na adrese zadavatele, případně prostřednictvím datové schránky či el. poštou na adresu forsterova@mucl.cz. V případě, že uchazeč využije k odeslání požadavku elektronickou poštu, opatří žádost elektronickým podpisem nebo zároveň zašle originál žádosti písemně na adresu zadavatele nebo prostřednictvím datové schránky. Na žádosti zaslané v rozporu s uvedenými pokyny nebude brát zadavatel zřetel. Zadavatel zveřejní dodatečné informace, vyvolané případnými dotazy dodavatelů na internetových stránkách města Česká Lípa v sekci veřejné zakázky na a to nejpozději do 19. června 2015.

3 3. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí ,- Kč bez DPH tj ,- Kč včetně DPH. 4. Doba a místo plnění zakázky 4.1. Zahájení plnění veřejné zakázky: do 3 dnů od podpisu smlouvy Předpokládaná doba plnění smlouvy o dílo: do Jednotlivé dílčí etapy kompletní implementace budou respektovat zejména tyto termíny: Zahájení zkušebního provozu: nejpozději do Předložení grafického návrhu nejpozději do Dílčí akceptace systému bez grafického vzhledu a zahájení předprodukčního provozu dle bodu 2.5 přílohy 1. této výzvy: nejpozději do Nasazení vybraného vizuálního vzhledu: nejpozději do Zahájení ostrého provozu nejpozději do V případě, že nebude z objektivních důvodů dodržen předpokládaný termín podpisu smlouvy o dílo do , budou termíny uvedené ve smlouvě adekvátně posunuty. Předpokládaná doba plnění servisní smlouvy: Servisní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou. Počátek účinnosti servisní smlouvy je ode dne následujícího po datu podpisu akceptačního protokolu o ukončení etapy zkušebního provozu. Zadavatel vychází z předpokladu, že doba užívání uchazečem nabízeného řešení SWS MČL bude minimálně 8 let Místem plnění veřejné zakázky je sídlo zadavatele Česká Lípa. 5. Požadavky na kvalifikaci uchazeče 5.1. K hodnocení bude přijata nabídka uchazeče, který splní kvalifikační předpoklady a ve své nabídce doloží: a) doklady o oprávnění k podnikání ve vztahu k předmětu VZ ; b) výpis z obchodního rejstříku, je-li do něj zapsán; c) čestné prohlášení, že uchazeč nemá splatné závazky vůči zdravotním pojišťovnám, u nichž jsou pojištěni jeho zaměstnanci, nemá splatné závazky na sociálním pojištění, nemá daňové nedoplatky a není v prodlení s plněním povinností ve smyslu věcném i finančním vůči městu Česká Lípa; d) zadavatel požaduje, aby uchazeč v uplynulých 3 letech realizoval zakázky obdobného charakteru, přičemž za obdobnou zakázku zadavatel považuje nasazení a provoz systému webových stránek pro územní samosprávné celky. V době podání nabídky musí být tyto systémy v ostrém provozu. Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu bude doloženo seznamem min. 3 obdobných realizovaných zakázek, ve kterém bude uveden název zakázky, doba plnění, finanční objem zakázky a kontakty na objednatele, u kterých bude možno si informace ověřit.

4 5.2. Doklady uvedené v bodech 5.1 písm. a) a b), budou v nabídce doloženy v prosté kopii. Ostatní doklady uvedené v bodech písm. c) a d) budou v nabídce doloženy v originále nebo v ověřené kopii, datovány a podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče V případě, že uchazeč využije k prokázání splnění části kvalifikace (vyjma kvalifikace dle bodu 5.1 písm. b) výpis z obchodního rejstříku) subdodavatele, bude součástí nabídky uchazeče zároveň smlouva uzavřená s takovým subdodavatelem, z níž bude vyplývat závazek subdodavatele k plnění předmětu zakázky alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokazuje splnění kvalifikace. Smlouva se subdodavatelem bude v nabídce uvedena v originále a bude podepsána oběma smluvními stranami Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat předložení originálů nebo ověřených kopií dokladů prokazujících splnění kvalifikace od vítězného uchazeče před podpisem smlouvy Nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů či nesplnění kvalifikačních podmínek zadavatele bude mít za následek vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení. 6. Další zadavatelem požadované podmínky a doklady 6.1. Pokud uchazeč hodlá na část plnění předmětu veřejné zakázky využít subdodavatele, uvede v nabídce seznam předpokládaných subdodavatelů, který bude obsahovat identifikační údaje subdodavatele, dále specifikaci a předpokládaný rozsah části předmětu veřejné zakázky, kterou hodlá uchazeč prostřednictvím subdodavatele plnit Zadavatel požaduje, aby uchazeč plnil předmět zakázky minimálně v objemu 30% vlastními silami (doloží prohlášením o vlastním podílu na VZ) Zadavatel požaduje, aby uchazeč v nabídce předložil závazné prohlášení, že souhlasí s uveřejněním základních údajů o svojí nabídce a se zveřejněním celého znění smlouvy včetně všech případných dodatků, pokud s ním bude smlouva uzavřena na základě výsledku zadávacího řízení Součástí nabídky bude technický a uživatelský popis nabízeného řešení systému webových stránek Města Česká Lípa prokazující splnění požadavků zadavatele Nabízený systém musí splňovat požadavky minimálního plnění specifikované v příloze č. 1 této výzvy, což uchazeč potvrdí podpisem prohlášení o splnění požadavků minimálního plnění (příloha č. 5 této výzvy), ve kterém zároveň vybere typ licenčního modelu systému webových stránek Doklady dle bodu 6.1., 6.2. a 6.3. budou v nabídce doloženy v originále, datovány a podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče Nesplnění požadavků zadavatele či nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů bude důvodem k vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení.

5 7. Způsob hodnocení nabídek 7.1. Základním hodnotícím kritériem pro přidělení veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky, přičemž zadavatel stanovuje níže uvedená dílčí hodnotící kritéria a jejich váhy: 1. Výše celkové nabídkové ceny bez DPH 75% 2. Celková cena za 4 roky podpory provozu bez DPH (webhostingové služby, servisní práce) 25% Celkovou nabídkovou cenou se rozumí celková cena uvedená v rozpisu nabídkové ceny tj. vyplněné příloze č. 2 této výzvy. Celkovou cenou za 4 roky podpory se rozumí součet položek 2 a 3 tabulky č. 1 v rozpisu nabídkové ceny (Příloha č. 2 této výzvy) Popis způsobu hodnocení: Hodnocení kritéria č. 1 Celková nabídková cena bez DPH - nejvyšší počet bodů (100) získá nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Ostatní nabídky získají bodovou hodnotu přepočtenou jako poměr nejnižší nabídkové ceny k hodnocené nabídkové ceně, tento poměr pak bude násoben 100. Poté budou vypočtené bodové hodnoty vynásobeny příslušnou váhou kritéria, tzn. hodnotou 0,75. Výsledkem bude bodová hodnota nabídky v daném kritériu. Hodnocení kritéria č. 2 Celková cena za 4 roky podpory provozu bez DPH - nejvyšší počet bodů (100) získá nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Ostatní nabídky získají bodovou hodnotu přepočtenou jako poměr nejnižší nabídkové ceny k hodnocené ceně, tento poměr pak bude násoben 100. Poté budou tyto bodové hodnoty vynásobeny příslušnou váhou kritéria, tzn. hodnotou 0,25. Výsledkem bude bodová hodnota nabídky v daném kritériu. Pro hodnocení nabídek dle obou dílčích hodnotících kritérií platí tento matematický vzorec: nejnižší nabídková cena (nejnižší cena za podporu provozu) Počet bodů = 100x x 0,75(0,25) nabídková cena hodnocené nabídky (cena za podporu provozu) Součet vážených bodů za všechna dílčí kritéria určí pořadí uchazeče v celkovém hodnocení. Nejvhodnější nabídkou bude nabídka, která získá nejvyšší celkový počet vážených bodů. Pro hodnocení je stanovena bodovací stupnice vážených bodů. V případě, že více uchazečů získá stejný celkový počet vážených bodů, rozhodne o výsledném pořadí nejnižší celková nabídková cena Na základě výběru nejvhodnější nabídky v tomto zadávacím řízení a v souladu s usnesením Rady města Česká Lípa bude s vybraným uchazečem uzavřena smlouva o dílo na dodávku softwaru a servisní smlouva za webhosting, podporu provozu a údržbu systému Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky bude sděleno všem uchazečům, jejichž nabídky byly hodnoceny, a to nejpozději v termínu do

6 8. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny 8.1. Nabídková cena bude stanovena v české měně pro celý rozsah předmětu plnění veřejné zakázky definovaný touto výzvou a v souladu s rozpisem nabídkové ceny přílohou č. 2 (tabulka č. 1 položka č. 4) této výzvy jako nejvýše přípustná, zahrnující veškeré náklady nutné ke kompletní realizaci předmětu zakázky dle zadávacích podmínek Nabídková cena musí být zpracována do tabulek, které jsou součástí rozpisu nabídkové ceny dle přílohy č. 2 této výzvy, v členění na cenu bez DPH, samostatně vyčíslené DPH platné k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek a cenu včetně DPH Nabídková cena musí být platná po celou dobu plnění předmětu zakázky, a to bez ohledu na případný pozdější termín uvedení nabízeného řešení SWS MČL do ostrého provozu Zadavatel upozorňuje, že do rozpisu nabídkové ceny dle přílohy č. 2 této výzvy uchazeč doplní u každé předepsané položky pouze cenu. V rozpisu nabídkové ceny nesmí uchazeč provádět žádné změny v obsahu jednotlivých položek, v předepsaném množství ani nesmí žádnou položku do rozpisu nabídkové ceny přidat či z něho odebrat. Jakékoliv změny obsahu či v množství definovaném zadavatelem v položkách rozpisu nabídkové ceny, vyjma doplnění ceny, budou mít za následek vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení V případě nejasností v zadávacích podmínkách může uchazeč uplatnit právo na dodatečné informace dle bodu 2 této výzvy. 9. Smluvní a platební podmínky 9.1. Smluvní, obchodní a platební podmínky zadavatele jsou uvedeny v návrhu smlouvy o dílo a v návrhu servisní smlouvy (přílohy č. 3 a 4 této výzvy). Do návrhů smluv uchazeč doplní pouze svoje identifikační údaje, odpovědnou osobu, nabídkovou cenu a číslo pojistné smlouvy. Jiné změny návrhu smlouvy zadavatel nepřipouští a budou důvodem k vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení Návrhy smluv včetně příloh budou podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Nedoložení návrhů smluv podepsaných osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče bude důvodem pro vyloučení uchazeče z další účasti uchazeče v zadávacím řízení. 10. Požadavky na zpracování a obsah nabídky Zadavatel požaduje, aby nabídka byla zpracována v písemné formě v českém jazyce a byla podepsána osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče Zadavatel doporučuje, aby nabídka byla v úvodu opatřena Krycím listem nabídky (viz. Příloha č. 6 této výzvy). Případné nesplnění tohoto požadavku však nebude považováno za nesplnění zadávacích podmínek V případě rozporu mezi údaji uvedenými v Krycím listu nabídky a údaji uvedenými v návrzích smluv platí údaje uvedené v návrhu smlouvy.

7 10.4. Nabídka bude zpracována v následující struktuře: 1. Krycí list nabídky (příloha č. 6 této výzvy) 2. Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů dle bodu 5 této výzvy 3. Popis nabízeného řešení systému webových stránek města Česká Lípa dle bodu 6.4. této výzvy 4. Podepsaný návrh smlouvy o dílo včetně příloh (příloha č. 3 této výzvy) 5. Podepsaný návrh servisní smlouvy včetně příloh (příloha č. 4 této výzvy) 6. Prohlášení o splnění požadavků minimálního plnění včetně výběru licenčního modelu (příloha č. 5 této výzvy) 7. Cenová nabídka uchazeče (vyplněná příloha č. 2 této výzvy) 8. Seznam předpokládaných subdodavatelů dle bodu 6.1 této výzvy (pokud je uchazeč hodlá využít) 9. Prohlášení uchazeče, že bude plnit min. 30% předmětu VZ vlastními silami dle bodu 6.2 této výzvy 10. Prohlášení uchazeče souhlas s uveřejněním dle bodu 6.3 této výzvy 11. Doklad o poskytnutí jistoty dle bodu této výzvy 12. Prohlášení uchazeče k vrácení jistoty dle bodu této výzvy Nedoložení kteréhokoliv z výše uvedených dokladů (vyjma Krycího listu nabídky) může mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení Nedoložení návrhu smlouvy o dílo či servisní smlouvy bude mít za následek vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení Uchazeč nabídku odevzdá ve vytištěné, pevně spojené podobě, kdy všechny stránky nabídky budou očíslovány vzestupnou číselnou řadou, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů nabídky. Veškeré části nabídky budou tvořit jeden celek. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy Nabídka bude předána zadavateli ve dvou písemných vyhotoveních, z nichž jedno bude označeno jako originál a druhé jako kopie a v jednom elektronickém vyhotovení Elektronické vyhotovení nabídky bude předloženo na CD nosiči a bude obsahovat minimálně následující dokumenty: a) návrh smlouvy o dílo; b) návrh servisní smlouvy; c) rozpis nabídkové ceny; d) podepsané prohlášení o splnění požadavků minimálního plnění Všechny dokumenty budou uvedeny ve formátu PDF. Návrhy smluv včetně příloh budou dále uvedeny v editovatelném formátu MS WORD. 11. Lhůta pro podání nabídek Nabídky mohou uchazeči podávat nejpozději do 24. června 2015 do 9:00 hodin.

8 12. Místo a způsob podání nabídek Nabídky se podávají písemně, v řádně uzavřené obálce opatřené na uzavření označením obchodní firmy nebo názvem uchazeče a razítkem či podpisem. Obálka musí být označena názvem veřejné zakázky Systém webových stránek města Česká Lípa a nápisem Zadávací řízení - Neotevírat. Na nabídku podanou po uplynutí lhůty pro podání se pohlíží tak, jako by nebyla podána. Zadavatel bezodkladně vyrozumí dodavatele o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. 13. Zadávací lhůta Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, počíná dnem následujícím po skončení lhůty pro podání nabídek a trvá do 31. srpna Další práva a podmínky zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu zadávacího řízení toto řízení zrušit nebo odmítnout všechny předložené nabídky, a to i bez udání důvodu. Případné zrušení zadávacího řízení bude sděleno všem uchazečem, kteří podali nabídku Uchazeči předávají své nabídky bezplatně, z jejich předání nemohou vůči zadavateli uplatňovat žádné nároky včetně nároku na jejich vrácení s výjimkou vzorků vložených do nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat doplňující informace a vysvětlení k podané nabídce uchazeče Zadavatel si vyhrazuje právo doplnit či upravit zadávací dokumentaci v průběhu lhůty pro podání nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo snížit rozsah předmětu zakázky v průběhu realizace Veškeré údaje uvedené v nabídce budou ke dni podání nabídky platné V případě jakékoli změny v poměrech vybraného uchazeče týkajících se prokázané kvalifikace, k nimž dojde v období do uzavření smlouvy o dílo, je uchazeč povinen každou takovou změnu nejpozději do 5 pracovních dnů ode dne, kdy nastala, oznámit písemně zadavateli Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit a prověřit údaje uvedené jednotlivými uchazeči v nabídkách Zadavatel si vyhrazuje právo v případě nejasností požádat uchazeče o vysvětlení nabídky nebo přizvat uchazeče na jednání hodnotící komise za účelem vysvětlení jeho nabídky Zadavatel nepřipouští podání variantní nabídky Zadavatel nehradí náklady na účast v zadávacím řízení.

9 Jakékoliv porušení, nesplnění nebo nedodržení zadávacích podmínek ze strany uchazeče či uvedení nepravdivých údajů a informací v nabídce bude důvodem k vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení Vybraný dodavatel je povinen poskytnout součinnost při uzavření smlouvy tak, aby smlouva mohla být uzavřena nejdéle do 5 pracovních dnů ode dne doručení Výzvy k součinnosti při uzavření smlouvy. V případě, že vybraný dodavatel neposkytne součinnost k uzavření smlouvy ve výše uvedené lhůtě, je zadavatel oprávněn vyzvat k uzavření smlouvy druhého případně třetího dodavatele v pořadí nebo zadávací řízení zrušit Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. 15. Jistota: Zadavatel požaduje, aby uchazeč k zajištění plnění svých povinností vyplývajících z účasti v zadávacím řízení poskytl zadavateli jistotu ve výši 4.000,- Kč, a to složením jistoty na účet zadavatele vedený u KB Česká Lípa, č. ú /0100. Jako variabilní symbol uvede uchazeč číselnou řadu složenou z čísla veřejné zakázky a IČ uchazeče, v tomto případě 022xxxxxxxx Uchazeč vloží do nabídky doklad o poskytnutí peněžní jistoty tj. kopii výpisu z účtu uchazeče, na kterém je uvedena částka odpovídající výši požadované jistoty, která je prokazatelně odečtena ve prospěch účtu zadavatele, případně kopii hotovostní pokladní stvrzenky o složení finančních prostředků na účet zadavatele Uchazeč doloží ve své nabídce rovněž prohlášení uchazeče podepsané osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče případně za uchazeče, ve které uvede platební symboly pro vrácení peněžní jistoty v následujícím pořadí: číslo účtu pro vrácení peněžní jistoty, kód banky, název banky, adresa pobočky banky, příp. variabilní symbol Jistotu uvolní zadavatel: a) uchazečům umístěným na prvních třech místech do 5 pracovních dnů po uzavření smlouvy; b) ostatním hodnoceným uchazečům do 5 pracovních dnů po odeslání rozhodnutí resp. oznámení o výběru nejvhodnější nabídky; c) uchazečům, kteří byli ze zadávacího řízení vyloučeni do 5 pracovních dnů po odeslání rozhodnutí o vyloučení; d) pokud bylo zadávací řízení zrušeno, všem uchazečům do 5 pracovních dnů ode dne odeslání oznámení o zrušení zadávacího řízení Odmítne-li vybraný uchazeč uzavřít smlouvu, připadá složená jistota v celé výši zadavateli.

10 16. Identifikační údaje zadavatele město Česká Lípa se sídlem nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa zastoupen: Mgr. Romanou Žateckou - starostkou města kontaktní osoba: Ing. Jana Försterová, tel. č , forsterova@mucl.cz ID DS: bkfbe3p IČ: DIČ:CZ Za správnost: Mgr. Jolana Nebřenská v.r. vedoucí odboru rozvoje, majetku a investic Ing. Jana Försterová v.r. referent veřejných zakázek Přílohy: č. 1 - Podrobný popis předmětu VZ vč. specifikace minimálního plnění č. 2 - Rozpis nabídkové ceny č. 3 - Návrh smlouvy o dílo č. 4 - Návrh servisní smlouvy č. 5 - Prohlášení o splnění požadavků minimálního plnění č. 6 - Krycí list nabídky

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 21258 /2015 MUCL/17167/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 61165/2015 MUCL/50900/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 49844 /2015 MUCL/41181/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 35283/2015 MUCL/28733/2015 Vyřizuje: Ing.

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.80883 /2014 MUCL/161013/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 50476/2015 MUCL/41712/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele -

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele - Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 86608/2017

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Dům dětí a mládeže Libertin, Česká Lípa, Škroupovo nám. 138, příspěvková organizace Tel.: 487823404, www.libertin.cz Č.j.: DDM CL /12/19 IČ: 70200815 Datum: 19.3.2019 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 55346/2015 MUCL/45865/2015 Vyřizuje:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 66506/2014 MUCL/149819/2014 Vyřizuje:

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum:

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum: Městský úřad Česká Lípa Odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Skartační znak/lhůta: 91.1/V.10 Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: MUCL/19704/2019 Počet stran: 8 Počet

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.27773 /2014 MUCL/119192/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91440/2017

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 78852/2017

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91246/2014 MUCL/169261 /2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce VZMR II. kategorie zadávaná dle metodiky OPŽP Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Název veřejné

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MUCL/41866/2018 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon: 487 881

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 3092/2015 MUCL/2412/2015 Vyřizuje: Martina

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ).

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ). MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: MMB/ 0254110 /2016/OI Ing. Elena Gregorová 542 174 174

Více

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví tímto vyzývá k podání nabídky

Více

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení Zadavatel: Česká republika Název veřejné zakázky: Uzavření rámcové Ministerstvo zemědělství smlouvy na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně na podporu nové webové platformy

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 2/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku služby: Grafické a tiskové služby Počet stran

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zakázka: Přístavba a stavební úpravy OÚ KUNKOVICE, č.p. 30 Zadavatel: Druh zakázky: veřejná zakázka na stavební práce Způsob zadání: veřejná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídek. Dodávka dopravního automobilu pro SDH Smržov, místní část Hubíles

Výzva k podání nabídek. Dodávka dopravního automobilu pro SDH Smržov, místní část Hubíles Výzva k podání nabídek Název zakázky: Dodávka dopravního automobilu pro SDH Smržov, místní část Hubíles Předmět zakázky: Předmětem zakázky je dodávka zásahového a dopravního automobilu (DA-L1Z) pro SDH

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu. Zadavatel:

Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu. Zadavatel: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ:

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví tímto vyzývá k podání nabídky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Výzva k podání nabídek. Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, Brno - Líšeň

Výzva k podání nabídek. Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, Brno - Líšeň Výzva k podání nabídek Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň Vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky VŘ Informační a ekonomický software 1 Identifikační

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Teplo Těšín Rozvody tepla z kotelny Jablunkovská 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Muzeum a Pojizerská galerie Semily Husova 2, 513 01 Semily IČ: 00085839 * tel.: 481 622 528 * email: muzeum@muzeumsemily.eu Č.j.: MZ-01-2011/02 Semily, 20. června 2011 Počet listů: 6 OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor Zastoupený: Ing. Lenkou Horejskovou místostarostkou města IČ: 00253014 DIČ: CZ00253014 NÁZEV

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více