Houpací lůžko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Houpací lůžko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý"

Transkript

1 OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Houpací lůžko Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str Stavební plány str Doba stavby Celková doba stavby: cca 20 hodin (bez fáze schnutí) Konstrukce lůžka: Rám lůžka: Dokončení: cca 9,5 hodiny cca 5 hodin cca 5,5 hodiny Rozměry Šířka: Výška: Hloubka: mm mm mm

2 Houpací lůžko 2 Pokud je Vám Vaše zahradní dětská houpačka malá nebo Vám přijde hollywoodská houpačka moc maloměšťácká, možná byste měli popřemýšlet o houpacím lůžku. V tomto speciálním lůžku nemusíte totiž snít jen o samotě, ale výborně si poležíte i ve dvou či ve třech. A kromě toho umí se svými čtyřmi silnými sloupy udělat velký dojem. Kdo se nebojí stavět svépomocí, bude odměněn pohodlným místečkem, které mu bude každý závidět. Zde si totiž můžete odpočinout, číst si, podřimovat, slunit se, prostě dělat vše, co Vás baví, a ještě se při tom jemně pohupovat. Navíc lze v tomto lůžku v létě samozřejmě i spát pod hvězdnou oblohou a nechat si při tom zdát o moři... Tipy a triky! Perfektní pozice. Jelikož velké sloupky houpacího lůžka se musí pevně zabetonovat do země, je důležité najít v zahradě správné místo k jeho instalaci. Jednak na něj musí dopadat sluneční paprsky, ale také musí být skryto před zraky sousedů či chráněno před hlukem silničního provozu. Je nutno dbát také na to, aby důležité body v zahradě zůstaly dostupné i pro vozidla (karavan, přívěs, atd.). Správné zabetonování. Pro svislé a přesné zabetonování zemních kotev je nutno postavit nosný rám kompletně na zvolenou pozici v zahradě. Pak jej pomocí žebříků nebo lešení zvedněte za horní příčné nosníky a vyrovnejte pomocí vodováhy tak, aby zemní kotvy volně visely v otvorech v zemi. Otvory je nutno následně vyplnit rychlobetonem a nechat vytvrdit. Trávník zavlažte. Nejen v zimě, ale i při dlouho trvajících deštích je nutné sejmout ložnou plochu postele. Díky karabinkám to ve dvou není žádný problém. Jedině tak se totiž dostane déšť i na trávník pod lůžkem, který pak zůstane pěkně zelený. Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

3 Seznam materiálů: Houpací lůžko 3 Pol. Počet Název Rozměry v mm Materiál Vaše potřeby 1 16 dřevěné hranoly, opěry x x mm 2 4 dřevěné hranoly, příčné nosníky, dlouhé x x mm 3 4 dřevěné hranoly, příčné nosníky, dlouhé 40 x x mm 4 4 dřevěné hranoly, příčné nosníky, krátké x x mm 5 4 dřevěné hranoly, příčné nosníky, dlouhé 40 x x mm smrk / jedle 6 4 dřevěné hranoly, příčné nosníky, krátké x x mm 7 4 dřevěné hranoly, příčné nosníky, dlouhé x x mm 8 4 výplně x 120 x 30 mm 9 1 plocha na ležení 2020 x mm OSB deska 10 4 lano mm Ø 10 mm, konopné lano 11 8 matice s očkem M10 poznikované podložky, průměr Ø 35 mm Ø 35 mm 13 8 kloboučkové matice M závitové tyče M10 x 145 mm 15 8 šroubovací karabiny pozinkované hadicové spony, průměr Ø mm 17 8 lanové očnice, na lano pro 10 mm lano 18 8 vruty do dřeva 6 x 1 mm 19 8 vruty do dřeva 5 x 100 mm zápustná hlava 20 1 matrace x 1.0 mm Příslušenství Ochranná lazurovací barva na dřevo v barevném odstínu podle vaší volby, voděodolné lepidlo na dřevo Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

4 Seznam nářadí: Houpací lůžko 4 Nářadí Příslušenství Doma nakoupit půjčit si Kapovací pila Stolní okružní pila výškově nastavitelný řez Vrchní frézka, frézovací hlava pro rovné frézování; kopírovací kroužek Přímočará pilka hrubý pilový list Akumulační šroubovák sada bitů Vrtačka, vrták do dřeva 10 mm Vodováha 12 šroubovacích svěrek Pilka na železo Kladivo Gumová palička Dláto Štětec nebo váleček na barvu Příložný úhelník Skládací metr 2 kozy Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

5 Montážní návod: Houpací lůžko 5 Konstrukce lůžka Krok 1 Upozornění: Pro stabilitu kostry postele je nutné dřevěné hranoly pečlivě sklížit s nosnými trámy. Lepené plochy předem očistěte od prachu a mastnot, abyste dosáhli optimální lepicí síly. 30 min. Pokročilý Dřevěné hranoly konstrukce přiřízněte kapovací pilou podle montážního výkresu. Krok 2 Krok 2a 20 min. Pokročilý Dřevěné hranoly opěr přiložte přesně k sobě a označte. Krok 3 Krok 3a 80 min. Pokročilý Stolní okružní pilou a přímočarou pilkou vyřízněte ve všech 16 dřevěných hranolech opěr drážky pro příčné trámky. Tip: Nezapomeňte započítat rozměr řezu, aby trámky následně dobře do sebe zapadly. Takto vypadají přiříznuté dřevěné hranoly.

6 Montážní návod: Houpací lůžko 6 Krok 4 Krok 5 min. Začátečník Slepte po dvou vždy dva první hranoly a stáhněte je svěrkou. Dbejte na správnou polohu vyříznutých částí! 40 min. Začátečník Podpěry poté po dvojicích nalepte na sebe. Krok 6 Krok 7 30 min. Pokročilý Stáhněte svěrákem a nechejte dostatečně zpevnit. Pilou děrovkou přiřízněte šablonu pro drážky příčných trámků. Tip: Proveďte pro jistotu u zbytkového kusu dřeva zkušební vyfrézování. Krok7a Krok 8 >5 min. Pokročilý Tak vypadá hotová šablona. Na nosném trámku si vyměřte a vyznačte přesnou polohu. Potom položte šablonu na spojené trámky a pomocí dvou šroubů zabezpečte proti sklouznutí.

7 Montážní návod: Houpací lůžko 7 Krok 9 Krok 9a 40 min. Pokročilý Krok za krokem horní frézkou vyřízněte drážky tak,... Krok 9b Krok 10 < 5 min. Začátečník... až budou všechny hotové. Nyní odstraňte šablonu. Krok 10a Krok min. Začátečník Vypadá to dobře! Hrany opatrně začistěte ostrým truhlářským dlátem.

8 Montážní návod: Houpací lůžko 8 Krok 12 Krok13 30 min. Pokročilý Pilou děrovkou si teď vyřízněte šablonu pro vyfrézování drážek pro upevnění k zemi. 30 min. Pokročilý Šablonu přiložte přesně na trámek a upevněte ji. Krok 13a Krok min. Začátečník Drážky vyřízněte v několika krocích. Nasuňte kotevní kolík, vyznačte si otvory a... Krok 15 Krok min. Pokročilý... svisle provrtejte vrtákem o délce 10 mm. Tip: Pokud budete vrtat ze dvou stran, trefíte bezpečně protilehlé označení. 10 min. Začátečník Přesnou práci zkontrolujte zkušebním zasunutím kolíku.

9 Montážní návod: Houpací lůžko 9 Krok 17 Krok min. Pokročilý Vyvrtejte otvory pro matice s očkem pro upevnění nosných lanek. Tip: Položte všechny trámky na sebe, abyste je mohli označit. Označte s pomocí dlouhé latě - všechny vrtané otvory tak budou přesně ve stejné výši. 30 min. Pokročilý Obloukovou pilou na kov odřízněte podle výkresu správnou délku tyče se závitem M10. Tip: Po uříznutí očistěte místa řezů pomocí jemného pilníku na závity, aby se nechaly matice snadněji našroubovat. Krok 19 Krok min. Začátečník Utáhněte matice s očkem, podložkami a kloboučkové matice. Krok 20a 40 min. Pokročilý Ve správné vzdálenosti od sebe položte na zem paralelně 2 podpěry a oba dlouhé příčné nosníky přitlučte kladivem. Oba připevněné příčné nosníky zajistěte šroubem. Zajistěte oba spojené příčné nosníky pomocí šroubu. Takto vypadají upevněné příčné nosníky. Tip: S pomocníkem je montáž snazší. Krok 20b

10 Montážní návod: Houpací lůžko 10 Krok 21 Krok 21a 40 min. Pokročilý Se dvěma pomocníky obě části zdvihněte a do stojících podpěr zatlučte oba krátké příčné nosníky. 10 min. Začátečník Vlepte desky mezi příčky (oranžový kruh). Rám lůžka Krok 22 Upozornění: Aby se po náhlém dešti nehromadila v rámu postele voda, můžete do OSB desky vyvrtat malé otvory, kterými bude moci voda odtékat. 30 min. Pokročilý Dvěma řezy stolní obloukovou pilou vyřízněte rohy z dřevěných hranolů. Krok 23 Krok min. Začátečník 30 mzin. Pokročilý Pak hranoly podle montážního výkresu slepte a stáhněte svěrákem. Nechejte dobře spojit. Rámový trámek seřízněte kapovací pilou na pokos 45.

11 Montážní návod: Houpací lůžko 11 Krok 25 Krok min. Pokročilý Takto vypadá konec rámového trámku. Tři rámové trámky slepte klihem na dřevo. Krok 26a Krok min. Pokročilý Poté sešroubujte v rozích. Přiřízněte desku OSB podle montážního výkresu na správný rozměr a zasuňte ji do drážky rámového trámku. Krok 28 Krok min. Pokročilý Nasaďte čtvrtý trámek rámu na desku OSB, slepte a sešroubujte. 15 min. Pokročilý Vyznačte si a vyvrtejte otvory pro matice s očkem pro zavěšení.

12 Montážní návod: Houpací lůžko 12 Krok 30 Krok 31 min. Začátečník Matice s očkem a podložkami sešroubujte s tyčemi se závitem a kloboučkovými maticemi. Zkraťte lanka a pomocí očnic a hadicových spon je provizorně upevněte. 30 min. Pokročilý Délku lanek můžete jemně upravit pomocí dvou vodováh tak, aby lehátko viselo vodorovně. Pak utáhněte pevně hadicové spony. Dokončení Krok 32 Upozornění: Pečlivá a trvalá ochrana je důležitá zejména v zimním období. Nátěr lazurovací barvou je nutno každoročně kontrolovat a podle potřeby obnovovat. 120 min. Pokročilý Zabetonujte pouzdra do země: 1. Vyměřte si na základu body a vodováhou zkontrolujte vodorovnou polohu. 2. Vyberte zeminu a otvory vyplňte rychlocementem. 3. Na správná místa a do správné výšky nasaďte kotevní kolíky. 4. Zafixujte a nechejte zatuhnout beton. Tip: Šablona - např. ze střešních latí - Vám usnadní správné usazení a správnou nivelaci zemních kotev. Krok min. Začátečník Podstavec lehátka uložte na kotevní kolíky a pevně sešroubujte.

13 Montážní návod: Houpací lůžko 13 Krok 34 Krok min. Začátečník Podstavec zejména řezné hrany - natřete lazurovacím lakem na ochranu dřeva před vlivy povětrnosti. Tip: Je-li lůžko ze dřeva Bangkirai, měl by se použít dřevný olej. 30 min. Začátečník Lazurou, resp. olejem na dřevo impregnujte i rám lůžka. Krok 36 min. Začátečník Na matraci natáhněte vybraný povlak a lůžko event. doplňte o polštářky. Tip: Jako ochranu proti slunci můžete také použít sluneční clonu z lehké propustné látky s háčky.

14 Stavební plány: Houpací lůžko 14

15 Stavební plány: Houpací lůžko 15

16 1620 Stavební plány: Houpací lůžko Měřítko 1:10 Maßstab 1: Maßstab Měřítko 1:10 1:10

17 Stavební plány: Houpací lůžko Maßstab Měřítko 1:10 1: Maßstab Měřítko 1:10 1: , Maßstab Měřítko 1:10 1:10

18 120 Stavební plány: Houpací lůžko 18 30

19 R5 240 Stavební plány: Houpací lůžko Měřítko 1:10 Maßstab 1:10

20 20 20 Stavební plány: Houpací lůžko Maßstab Měřítko 1:10 1: Měřítko 1:10 Maßstab 1:10

21 20 20 Stavební plány: Houpací lůžko Maßstab Měřítko 1:10 1: Měřítko 1:10 Maßstab 1:10

Nadzemní jezírko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby

Nadzemní jezírko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Nadzemní jezírko Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

Květinový strom. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr Koruna:

Květinový strom. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr Koruna: OBI návod na vlastní výrobu 1 Květinový strom Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr:

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr: OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Zatravněná stolička Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 8 Stavební plány str.

Více

Bylinková stěna. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Začátečník. Obsah. Doba výroby. Rozměry Šířka:

Bylinková stěna. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Začátečník. Obsah. Doba výroby. Rozměry Šířka: OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Bylinková stěna Stupeň obtížnosti: Začátečník Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba výroby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

Portoforte 170. Montážní návod

Portoforte 170. Montážní návod Portoforte 170 Montážní návod Stav 03/2012 Montážní návod přístřešku pro - Portoforte 170 Hlavní rozměry: Na vyobrazených nákresech vidíte všechny hlavní rozměry přístřešku. Kromě toho jsou zde nakresleny

Více

44 Pracovní návody: Pergola PERGOLA S UPEVNĚNÍM KE STĚNĚ

44 Pracovní návody: Pergola PERGOLA S UPEVNĚNÍM KE STĚNĚ 44 Pracovní návody: Pergola PERGOLA S UPEVNĚNÍM KE STĚNĚ Pracovní návody: Pergola 45 Materiál 2 betonové kotvy, 2 stojny 210/9/9 cm, 2 vaznice 12 14 cm, max. délka cca 350 cm, krokve 8 12 cm. Nástroje

Více

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí,

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí, OBI Návod Udělej si sám 1 Zahradní vozík Náročnost: Pro pokročilé Obsah Úvod/Tipy a triky, str. 2 Seznam materiálu, str. 3 Seznam nářadí, str. 4 Návod k výrobě, str. 5 8 Plánek, str. Doba výroby Celková

Více

Stěna z pórobetonových cihel

Stěna z pórobetonových cihel OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Stěna z pórobetonových cihel Stupeň obtížnosti: Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Prosím ke stolu Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Tento konferenční stolek to má v sobě: Má zapuštěný podnos, takže můžete hosty pohostit různými pamlsky.

Více

Ptačí krmítko pro balkón a zahradu

Ptačí krmítko pro balkón a zahradu Ptačí krmítko pro balkón a zahradu Expedice do říše zvířat. Krmítko Malí i velcí pozorovatelé přírody již brzy budou moci objevovat svět před vlastními balkónovými dveřmi. 1 Úvod S tímto krmítkem pro zpěvavé

Více

Cvičná branková stěna přesná trefa

Cvičná branková stěna přesná trefa Cvičná branková stěna přesná trefa Přesná trefa! Cvičná branková stěna Střílení na branku bude od teď nejen ve sportovním zpravodajství, ale také u vás na zahradě. 1 Úvod Cvičná branková stěna už je pro

Více

Vyvýšené lůžko do dětského pokoje

Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Klasický dětský sen Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Ať už vaše dítě sní o rytířském hradu nebo pohádkovém zámku s nápaditým vyvýšeným lůžkem se dětské sny stanou skutečností.

Více

NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE

NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE 1. Střešní okna je možné instalovat do střech se sklonem v rozmezí od 20 do 90 stupňů. Střešní okno může být umístěno v jakémkoliv

Více

NÁVOD K OBSLUZE NÁSTĚNNÝ DRŽÁK NA TV M01214

NÁVOD K OBSLUZE NÁSTĚNNÝ DRŽÁK NA TV M01214 NÁVOD K OBSLUZE NÁSTĚNNÝ DRŽÁK NA TV M01214 Děkujeme, že jste si zakoupili nástěnný držák na televizor a LCD monitory. Před sestavením a používáním držáku si prosím pečlivě prostudujte následující návod.

Více

Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn

Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn Minikára pro malé závodníky Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků. 1. Úvod Je to sice jenom minikára, ale zato je vybavená několika

Více

Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz

Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz Strana 1 / 6 Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz Krok po kroku Zde je místo pro vaše poznámky Demontáž stojícího WC 1. krok Nejprve uzavřete rohový ventil na splachovací nádržce a nádržku vypusťte

Více

Zahradní sprcha. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Základní znalosti. Doba stavby Celková doba výroby: cca 13 hodin.

Zahradní sprcha. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Základní znalosti. Doba stavby Celková doba výroby: cca 13 hodin. OBI návod na vlastní výrobu 1 Zahradní sprcha Stupeň obtížnosti: Základní znalosti Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 9 Stavební plány str.

Více

Dopadová plocha. Kačenka 140 cm

Dopadová plocha. Kačenka 140 cm Dopadová plocha Kačenka 140 cm Obsah dodávky : Pro věžičku 4 ks noha průměr 9 cm / 235 cm nebo 250 cm 1 ks předmontovaná podesta 2 ks bariera plná 2 ks bariera průlez 1 ks skluzavka 4 ks spodní díl pískoviště

Více

Návod - Jak zabudovat střešní okno

Návod - Jak zabudovat střešní okno Strana 1 / 5 Návod - Jak zabudovat střešní okno Krok po kroku Zde je místo pro vaše poznámky 1. krok Příprava montážního otvoru Střešní okno zabudujte nejlépe do výšky 1,85 2,20 m od horní hrany okna k

Více

NÁVOD K OBSLUZE DRŽÁK NA TV M02022

NÁVOD K OBSLUZE DRŽÁK NA TV M02022 NÁVOD K OBSLUZE DRŽÁK NA TV M02022 Děkujeme za nákup tohoto produktu, doufáme, že s ním budete spokojeni. Pro správné a bezpečné zacházení si před montáží a používáním pečlivě prostudujte tento návod.

Více

[NÁVOD K MONTÁŽI OPLOCENÍ WPC DUOFUSE]

[NÁVOD K MONTÁŽI OPLOCENÍ WPC DUOFUSE] 2015 Stavebniny hrou [NÁVOD K MONTÁŽI OPLOCENÍ WPC DUOFUSE] Zásady před započetím montáže, seznam prvků a nářadí, zásady montáže, vyměření plotu, vlastní stavba Duofuse plotový systém z hladkých desek

Více

Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky

Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky Přečtěte si před započetím prací Potřebné nástroje lepicí/těsnící materiál svinovací metr imbusový klíč, 5 x 2 mm vrták, 15 mm vrtačka vodováha

Více

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz Návod k montáži pro profesionály NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 INDEX Spodní část stavby Výběr materiálu Pokládka spodní konstrukce Pokládka spodní konstrukce

Více

schválení projektantem 1 kn PROPASIV Block Heavy 1 PROPASIV Block Heavy 1

schválení projektantem 1 kn PROPASIV Block Heavy 1 PROPASIV Block Heavy 1 Pro kotvení středně těžkých venkovních prvků (zavětrování pergoly bez zastřešení, satelity a antény, solární kolektory, tepelná čerpadla, ) bez tepelného mostu. - Venkovní konstrukce kotvena do montážního

Více

Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu

Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu Obsah: S. 2-3........... Důležité informace S. 3........... Potřebné nářadí S. 4........... Příprava skla DORMOTION L S. 4........... Rozsah dodávky

Více

Robert Bosch GmbH. Nástěnná skříňka

Robert Bosch GmbH. Nástěnná skříňka Nástěnná skříňka Organizační talent Nástěnná skříňka Sbohem, nepořádku! Pro všechno, co se rádo někde povaluje nebo poletuje kolem, je nástěnná skříňka ideální k uložení. 1 Úvod Skříně, zásuvky, police

Více

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché.

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché. Psací stůl Einstein Opravdu chytrá kombinace: Tvé zcela individuální pracoviště, které Ti dá inspiraci na dobré nápady. Bedny pod lakovanou lepenou dřevěnou deskou nejsou určeny pro uschování těžkých předmětů,

Více

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek Montáž a obsluha dveřního zámku ABUS TSS550 I. Obsah balení II. Všeobecná upozornění III. Možnosti použití TSS550 IV. Nářadí pro montáž V. Nastavení směru uzamykání VI.

Více

Doporučený postup pro uložení menšího dřevěného domku na zemní vruty

Doporučený postup pro uložení menšího dřevěného domku na zemní vruty Doporučený postup pro uložení menšího dřevěného domku na zemní vruty Před vlastní montáží si až do konce přečtěte tento návod a pokyny k údržbě. Menší dřevěné domky z naší nabídky (do plochy cca 10 m 2

Více

Šroub M6x20 mm (1) Šroub M5x20 mm (1) Šroub M5x20 mm. Montážní patice

Šroub M6x20 mm (1) Šroub M5x20 mm (1) Šroub M5x20 mm. Montážní patice CZ Stropní/nástěnný držák reproduktoru Solight 1MR1 pokyny k instalaci POZOR Před instalací si přečtěte instalační pokyny. Tento držák reproduktoru je určen pouze k zavěšení malých reproduktorů, které

Více

BEZOBLOŽKOVÁ POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE EASY

BEZOBLOŽKOVÁ POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE EASY BEZOBLOŽKOVÁ POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE EASY PŘEDMONTÁŽ BEZOBLOŽKOVÉHO POUZDRA EASY obr. 1 Vložte dvě ploché rohové pravoúhlé spojky "Y"do příslušných otvorů vertikálního sloupku pouzdra, vložte spojku

Více

Návod k montáži. Montážní sada pro uložení na vlnité desky - montáž na šikmou střechu. 6301 9308 04/2002 CZ Pro odbornou firmu

Návod k montáži. Montážní sada pro uložení na vlnité desky - montáž na šikmou střechu. 6301 9308 04/2002 CZ Pro odbornou firmu 60 908 04/00 CZ Pro odbornou firmu Návod k montáži Montážní sada pro uložení na vlnité desky - montáž na šikmou střechu Před montáží pečlivě pročtěte Předmluva K tomuto návodu Tento montážní návod obsahuje

Více

Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru

Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Hezká z obou stran Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Všechno má sice své dvě strany. Avšak u tohoto kusu nábytku je jedna hezčí než druhá. Tak tedy dejme

Více

DRUHY NÁŘADÍ. METR ROZKLÁDACÍ dřevěný, plastový, kovový měření + orýsování (kov, plast, dřevo)

DRUHY NÁŘADÍ. METR ROZKLÁDACÍ dřevěný, plastový, kovový měření + orýsování (kov, plast, dřevo) DRUHY NÁŘADÍ METR ROZKLÁDACÍ dřevěný, plastový, kovový měření + orýsování (kov, plast, dřevo) měří s přesností na 1mm METR SVINOVACÍ ocelový měření + orýsování (kov, dřevo, plast) měří s přesností na 1mm

Více

Secupoint Varianta A. Bezpečnostní systém pro ploché střechy podle EN 795 MONTÁŽNÍ NÁVOD VARIANTA A

Secupoint Varianta A. Bezpečnostní systém pro ploché střechy podle EN 795 MONTÁŽNÍ NÁVOD VARIANTA A Secupoint Varianta A ŠROUB DO BETONU d=9mm BET / ŽELBET KCE MIN 130 MIN 85 ŠROUB DO BETONU d=9mm BET / ŽELBET KCE střešní konstrukce Dodržujte stavební předpisy Na nebo pro upevnění zátěže Je dovoleno

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR 1/100 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR 1/100 S 63 64 Spytihněv č.p. 56, okres Zlín tel.:+420 5 110 311, fax:+420 5 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 00 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR

Více

Modulové schody BERLIN - se zábradlím

Modulové schody BERLIN - se zábradlím Modulové schody BERLIN - se zábradlím - Montážní návod - Montáž schodů provádějte v pořadí odshora dolů. Každý schod (schodišťový modul) je možné navýšit o 4 cm. Před započetím montáže, vypočtěte výšku

Více

Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod

Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod Montáž schodů provádějte v pořadí odshora dolů. Každý schod (schodišťový modul) je možné navýšit o 3 cm. Před započetím montáže, vypočtěte výšku schodu

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN

MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN Nejprve překontrolujte obsah balení podle materiálového listu! Mějte pochopení pro to, že případnou reklamací se můžeme zabývat pouze tehdy, když díly nebudou smontované! Za pomoci

Více

Montážní manuál. Vodorovná výplň

Montážní manuál. Vodorovná výplň Vodorovná výplň Montážní manuál Roudnice 208 50327 Lhota pod Libčany IČO: 05561345 DIČ: CZ05561345 Mobil: +420 720 967 608; +420 604 106 260; Tel.:+420 491 611 418 www.hkzazbradli.cz info@hkzabradli.cz

Více

Houpačka se skluzavkou

Houpačka se skluzavkou Houpačka se skluzavkou Obsah dodávky : 2 ks noha průměr 9 cm / 250 cm 1 ks předmontovaný žebřík průměr 9 cm / 250 cm 1 ks předmontovaný protikus průměr 9 cm / 250 cm 1 ks břevno průměr 9 cm / 250 cm 1

Více

Montážní návod. Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze

Montážní návod. Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze Montážní návod Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze 01-2019 Obsah 1. Použití..... 2 2. Základní parametry... 2 3. Montáž.....3 3.1. Montáž filtru.. 3 3.2. Montáž vodního

Více

Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA. Jednomístná houpačka SWING - 1 -

Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA. Jednomístná houpačka SWING - 1 - Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA Jednomístná houpačka SWING mm - 1 - Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. V PŘÍPADĚ CHYBĚJÍCÍCH NEBO ROZBITÝCH DÍLŮ, PROSÍM KONTAKTUJTE PRODEJCE. PARTS, PLEASE

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90)

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90) 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50,

Více

Art. no. 3711120 ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI. Přední strana: PŘÍPRAVA TERÉNU

Art. no. 3711120 ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI. Přední strana: PŘÍPRAVA TERÉNU ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI Art. no. 3711120 Přední strana: bok: výška: 3,0 m 2,18 m 2,1 m 2280 PŘÍPRAVA TERÉNU - TERÉN PRO KŮLNU MUSÍ BÝT ROVNÝ. DOPORUČUJEME, ABY KŮLNA BYLA POSTAVENA NA BETONOVOU DESKU

Více

TECHNICKÉ LISTY VÝKRESY OBSAH KAPITOLY SCHODIŠŤOVÉ STUPNĚ EUROPANEL

TECHNICKÉ LISTY VÝKRESY OBSAH KAPITOLY SCHODIŠŤOVÉ STUPNĚ EUROPANEL VÝKRESY ČÍSLO NÁZEV H.1 SCHÉMA KONSTRUKCE SCHODIŠTĚ H.2 KONSTRUKCE STUPNĚ H.3 ÚPRAVA VÝŠKY STUPNĚ H.4 MONTÁŽ JEDNOTLIVÝCH STUPŇŮ H.5 MONTÁŽ JEDNOTLIVÝCH STUPŇŮ (DETAIL) H.6 SCHODIŠTĚ PŘÍMÉ H.7 SCHODIŠTĚ

Více

Solarpark Montážní návod

Solarpark Montážní návod Solarpark Montážní návod page 1 1 2 3 Montážní systém Hilti Solarpark Montážní návod Normy a technické vyhlášky Montážní systém Hilti Solarpark splňuje vyjmenované normy: DIN 18800: Navrhování a provádění

Více

Robert Bosch GmbH. Puristické umyvadlo

Robert Bosch GmbH. Puristické umyvadlo Puristické umyvadlo Bezchybná věc Puristické umyvadlo Puristický design v koupelně je v módě. Právem, a toto umyvadlo to dokazuje: Neboť méně znamená více! 1 Úvod Dočista geniální nápad: S naším umyvadlem

Více

Montáž garnýže a dveří

Montáž garnýže a dveří Montáž garnýže a dveří ZAJIŠTĚNÍ PODMÍNEK PRO MONTÁŽ Před zahájením montážních prací zajistěte stavební připravenost místa montáže (teplota, vlhkost a další) dle podmínek stanovených v PLÁNU ZAJIŠTĚNÍ

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře HSE ve zdi jdoucí (použitelné jako pravé nebo levé) Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře před zdí Pro posuvné dveře

Více

Návod k sestavení FÓLIOVNÍKU RB

Návod k sestavení FÓLIOVNÍKU RB Návod k sestavení ÓLIOVNÍKU RB /UNIVERZÁLNÍ/ - K objednanému modelu fóliovníku RB obdržíte dle jeho skutečné velikosti a množství dílů vlastní návod. oto ilustrační Komplet fóliovníku obsahuje : Profilové

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75 S NSKDS 1/90 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75 S NSKDS 1/90 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75

Více

Elegantní konzola na TV, DVD & Co.

Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Vkusné jeviště Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Jednoduchá, plochá, praktická: Tato konzola to má nejen v sobě, ale také na sobě. Perfektní místo pro vaši televizi.

Více

1. Tyto montážní instrukce mohou být reprodukovány a/nebo distribuovány pouze s písemným a explicitním souhlasem společnosti Sela

1. Tyto montážní instrukce mohou být reprodukovány a/nebo distribuovány pouze s písemným a explicitním souhlasem společnosti Sela Pokyny k sestavení Nová souprava Sela Snare Cajon - cajon se struněním. Nově v této soupravě naleznete vyndavací Sela Snare System strunění, které Vám přináší další zvukové možnosti. Prosíme, použijte

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS Krbová vložka: Malvik Certifikát: E 30 00449 09 ze dne 15. 5. 2009 Vydal: Strojírenský zkušební ústav, s. p., notifikovaná osoba 1015 Hudcova 56b, 621

Více

MULTI MAMMUT Kování pro vysoké zatížení

MULTI MAMMUT Kování pro vysoké zatížení TECHNIKA V POHYBU www.maco.eu MONTÁŽNÍ POKYNY MULTI MAMMUT Kování pro vysoké zatížení Použití výlučně pro Odborný provoz! Ne pro koncové uživatele! OTOČNÁ A OTOČNĚ-SKLOPNÁ KOVÁNÍ Legenda / zkratky Výška

Více

Dopadová plocha. Věž-podesta 125cm bez střechy

Dopadová plocha. Věž-podesta 125cm bez střechy Dopadová plocha Věž-podesta 125cm bez střechy Obsah dodávky : 4 ks noha průměr 9 cm / 235 cm nebo 250 cm 1 ks předmontovaná podesta 2 ks bariera plná 2 ks bariera průlez 1 ks skluzavka 4 ks spodní díl

Více

INTERIÉROVÁ ROLETA LUNA

INTERIÉROVÁ ROLETA LUNA INTERIÉROVÁ ROLETA LUNA 1. MONTÁŽ DO OKENNÍHO KŘÍDLA: OBJEDNACÍ ROZMĚRY (ROZMĚRY HOTOVÉ ROLETY): šířka rolety Š = šířka od levého vrcholu zasklívací lišty k pravému vrcholu zasklívací lišty a to nahoře,

Více

Minikára pro malé závodníky. Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn. Minikára Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků.

Minikára pro malé závodníky. Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn. Minikára Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků. Minikára pro malé závodníky Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn. Minikára Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků. 1 Úvod Je to sice jenom minikára, ale zato je vybavená

Více

Rozšířitelná zábrana s dvojitým upevněním a zamykáním tlakem shora

Rozšířitelná zábrana s dvojitým upevněním a zamykáním tlakem shora Rozšířitelná zábrana s dvojitým upevněním a zamykáním tlakem shora ŠÍŘK Nastavitelná od 69,5 do 06,5 cm VÝŠK Od horní hrany k podlaze 75 cm DŮLEŽITÉ NÁVOD PEČLIVĚ PROČTĚTE DODRŽUJTE. USCHOVEJTE PRO UDOUCÍ

Více

Vánoční písmena. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Začátečnické. Obsah. Doba stavby Celková doba výroby: cca 3 hodin

Vánoční písmena. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Začátečnické. Obsah. Doba stavby Celková doba výroby: cca 3 hodin OBI návod na vlastní výrobu 1 Vánoční písmena Stupeň obtížnosti: Začátečnické Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 13 Stavební plány str. 14

Více

Poznámka: Zkontrolujte přiložené montážní příslušenství (háček pro krycí desku dvířek, šroub)

Poznámka: Zkontrolujte přiložené montážní příslušenství (háček pro krycí desku dvířek, šroub) Poznámky Před montáží myčky si pečlivě přečtěte tento návod. Pokud tak učiníte, lépe poznáte způsoby připojení přívodní a vypouštěcí hadice, napájecího kabelu a zvolíte optimální polohu pro umístění myčky.

Více

Montážní návod posuvně parkovacího systému SLF 300

Montážní návod posuvně parkovacího systému SLF 300 Montážní návod posuvně parkovacího systému 1 1. Montáž kolejnice a parkovacích segmentů Hlavní kolejnice může být kotvena přímo do stropu nebo do odpovídající ocelové nosné konstrukce. Ke spojení kolejnice

Více

RAUVOLET metallic-line Montážní návod

RAUVOLET metallic-line Montážní návod RAUVOLET metallic-line Montážní návod 1 Popis systému: 3 5 2 1 Standardní roletový set RAUVOLET obsahuje veškeré komponenty potřebné k výrobě roletové skříňky. Při použití standardního korpusu lze snadno

Více

Střešní vzpěry k domkům ARROW RBK6586, RBK10610, RBK1012, RBK1014 návod na montáž

Střešní vzpěry k domkům ARROW RBK6586, RBK10610, RBK1012, RBK1014 návod na montáž Střešní vzpěry k domkům ARROW RBK6586, RBK10610, RBK1012, RBK1014 návod na montáž www.lanitgarden.cz Pokud si při montáži nebudete vědět rady volejte náš HOT LINE Po Pá.. 8 16 hod mob 739 661 428 Před

Více

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 2x Ekopanel E60 včetně roštu rozměry: tloušťka šířka délka

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 2x Ekopanel E60 včetně roštu rozměry: tloušťka šířka délka Popis PŘÍČKA E2 I - instalační samonosná příčka pro nenosné účely Skladba tl. 120+X - Ekopanel E60 - dřevěný rošt tl. X - Ekopanel E60 Doporučené použití Omezení - příčky včetně technických rozvodů a instalací

Více

Myčky na nádobí. Návod k montáži MI61010E

Myčky na nádobí. Návod k montáži MI61010E Myčky na nádobí Návod k montáži MI61010E Poznámky Před montáží myčky si pečlivě přečtěte tento návod. Pokud tak učiníte, lépe poznáte způsoby připojení přívodní a vypouštěcí hadice, napájecího kabelu a

Více

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď Nářadí potřebné pro montáž: vrtačka, vrták pro hmoždinky o průměru 8mm imbusový klíč 4 a 3 mm křížový šroubovák střední velikosti normální šroubovák

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis 09102012 Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis Krbová vložka: Jonava III Certifikát obestavby: RRF 40 12 3013 ze dne 06. 08. 2012 Vydal: Rhein-Ruhr Feuerstätten Prüfstelle Im Lipperfeld 34

Více

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 2x Ekopanely 60/1200 rozměry: tloušťka šířka délka

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 2x Ekopanely 60/1200 rozměry: tloušťka šířka délka Popis PŘÍČKA E2 A akustická samonosná příčka pro nenosné účely Skladba tl. 120+X (X dle zvolené akustické izolace) Ekopanely E60 dřevěný rošt + akustická izolace tl. X Ekopanely E60 Doporučené použití

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/100 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/ S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/100 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/ S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/100-75 S PSKDS 1/100

Více

Vrstvená polička. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé. Doba stavby Celková doba výroby: cca 12 hodin

Vrstvená polička. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé. Doba stavby Celková doba výroby: cca 12 hodin OBI návod na vlastní výrobu 1 Vrstvená polička Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 6 Stavební plány str. 7

Více

Kotvící sada k domkům ARROW AK100 - rohové kotvy do betonu návod na montáž

Kotvící sada k domkům ARROW AK100 - rohové kotvy do betonu návod na montáž Kotvící sada k domkům ARROW AK100 - rohové kotvy do betonu návod na montáž www.lanitgarden.cz Pokud si při montáži nebudete vědět rady volejte náš HOT LINE Po Pá.. 8 16 hod mob 739 661 428 Před montáží

Více

www.palis.cz www.palis.eu PALISgym ČIKITA+

www.palis.cz www.palis.eu PALISgym ČIKITA+ PALISgym ČIKITA+ NÁVOD K MONTÁŽI sestavy PALISgym typ Čikita+ Rozbalte stavebnici a zkontrolujte její úplnost. Stavebnice PALISgym typ Čikita+ obsahuje tyto komponenty: Věž se střechou 4 ks sloupek 90

Více

Návod na montáž nosné konstrukce na rovnou střechu a do terénu (30-60 )

Návod na montáž nosné konstrukce na rovnou střechu a do terénu (30-60 ) Návod na montáž nosné konstrukce na rovnou střechu a do terénu (30-60 ) A1264 1 1/2012 Obsah 1. Uspořádání kolektorových polí... 3-4 2. Kompenzační soubor... 5 3. Přeprava kolektorů na střechu......6 4.

Více

Palác v oblacích. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Doba stavby Celková doba výroby: cca 14 hodin

Palác v oblacích. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Doba stavby Celková doba výroby: cca 14 hodin OBI návod na vlastní výrobu 1 Palác v oblacích Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 7 Stavební plány str. 8 17

Více

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Tento nový typ kompozitu WPC je směsí dřeva s HDPE a přídavných látek. Je vyráběn extrudací za vysokého tlaku a teploty. Přestože obsahuje přírodní

Více

HIERO SPRCHOVÝ PANEL SE SPRCHOVOU ZÁSTĚNOU

HIERO SPRCHOVÝ PANEL SE SPRCHOVOU ZÁSTĚNOU MONTÁŽNÍ NÁVOD HIERO SPRCHOVÝ PANEL SE SPRCHOVOU ZÁSTĚNOU TEiKO spol. s r.o. 763 64 Spytihněv č.p. 576, Zlínský kraj tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 http:// www.teiko.cz, e-mail: teiko@teiko.cz

Více

NÁVOD: POSTAVTE ZAHRADNÍ DOMEK ČI TERASU VE SVAHU

NÁVOD: POSTAVTE ZAHRADNÍ DOMEK ČI TERASU VE SVAHU NÁVOD: POSTAVTE ZAHRADNÍ DOMEK ČI TERASU VE SVAHU Máte-li svažitý pozemek, na kterém byste rádi postavili zahradní domek rychle, bez betonu a bez zničené zahrady, máme pro vás řešení! Pomocí zemních vrutů

Více

Drobné dárky utužují přátelství, a platí. Adventní kalendář na kolečkách HOBBY

Drobné dárky utužují přátelství, a platí. Adventní kalendář na kolečkách HOBBY Adventní kalendář na kolečkách Pro děti je prosinec měsícem velkého těšení na Vánoce, stromeček a dárky. S adventním kalendářem, který pro ně má na každý den nějaký dáreček nebo dobrotu, to utíká rychleji

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Captain

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Captain PALIS GYM Captain Věž s podestou ve výšce 125 cm, 2x věž s podestou ve výšce 140cm s lezecí stěnou skluzavkou a střechou na jedné vyšší věži, se žebříkem na druhé vyšší věži, houpačkový modul Obr. 1 Vyobrazení

Více

www.aco.cz ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor

www.aco.cz ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor ACO Self www.aco.cz Zhodnocení domu, dvoru a zahrady ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor pína zûstane venku 2 Systém ACO Self Rohožky

Více

Houpačka se skluzavkou Míša

Houpačka se skluzavkou Míša Houpačka se skluzavkou Míša Obsah dodávky : 2 ks noha průměr 9 cm / 250 cm 1 ks předmontovaný žebřík průměr 9 cm / 250 cm 1 ks předmontovaný protikus průměr 9 cm / 250 cm 1 ks břevno průměr 9 cm / 250

Více

Návod k obsluze nástěnný držák na tv

Návod k obsluze nástěnný držák na tv Návod k obsluze nástěnný držák na tv Děkujeme, že jste si zakoupili nástěnný držák na televizor a LCD monitory. Před sestavením a používáním držáku si prosím pečlivě prostudujte následující návod. Pokud

Více

Návod k instalaci a montáži. Držák TV pro velkou obrazovku. Výr. č.: 970045

Návod k instalaci a montáži. Držák TV pro velkou obrazovku. Výr. č.: 970045 Návod k instalaci a montáži Držák TV pro velkou obrazovku Výr. č.: 970045 Nejprve Vám chceme poděkovat za Váš nákup. Obsah balení Označení Množství Popis 1 1 Nástěnná upínací deska 2 1 Levé upínací rameno

Více

Jak si udělat romantické zahradní loubí

Jak si udělat romantické zahradní loubí Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Jak si udělat romantické zahradní loubí Jak si udělat romantické zahradní loubí Loubí je vlastně taková otevřená pergola, pod kterou lze posedět

Více

Montážní návod 08/2011. Skalní kotva 15,0. Č. výrobku 581120000. Odborníci na bednení ˇ

Montážní návod 08/2011. Skalní kotva 15,0. Č. výrobku 581120000. Odborníci na bednení ˇ 08/2011 Montážní návod 999415015 cs Skalní kotva 15,0 Č. výrobku 581120000 Popis výrobku Skalní kotva 15,0 slouží k jednostrannému ukotvení bednění v betonu. Vícenásobné použití skalní kotvy a dočasné

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Train

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Train PALIS GYM Train Věž s podestou ve výšce 125 cm se skluzavkou, žebříkem a střechou, s prolézacím válcem a lezecími stěnami v nižší části, houpačkový modul Obr. 1 Vyobrazení Vašeho hřiště Obr. 2 Dopadová

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120

Více

Platnost od 22. 9. 2002

Platnost od 22. 9. 2002 NÁVOD NA MONTÁŽ A INSTALACI KOUPELNOVÝCH SESTAV Platnost od 22. 9. 2002 VAGNERPLAST spol. s r.o., Velké Přítočno 2, 273 51 Unhošť Tel. : 00420 / 312 816 111, fax : 00420 / 312 688 815 Internet :http://www.vagnerplast.cz

Více

CARIBONI BI-ME. Bimetalické trolejové napájecí vedení měď-ocel. Montážní pokyny a údržba. 1. Montážní pokyny

CARIBONI BI-ME. Bimetalické trolejové napájecí vedení měď-ocel. Montážní pokyny a údržba. 1. Montážní pokyny CARIBONI BI-ME Bimetalické trolejové napájecí vedení měď-ocel Montážní pokyny a údržba 1. Montážní pokyny 1.1. Montáž fázových trolejí Fázové troleje se montují na izolátory. Izolátory připevněte k ocelovým

Více

Vybavení, nástroje a nářadí Třetí část veřejné zakázky

Vybavení, nástroje a nářadí Třetí část veřejné zakázky 1 Vybavení, nástroje a nářadí Třetí část veřejné zakázky Projekt: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/44.0006 1) dláto

Více

Návod pro montáž sauny

Návod pro montáž sauny Návod pro montáž sauny INSTRUKCE K MONTÁŽI Prosím pročtěte si tyto instrukce před zahájením montáže. Výška všech saun typu Variant je 2030 mm (+ nastavitelné nožičky 20-40 mm). Minimální požadovaná výška

Více

Návod na montáž a střešních oken Solara KLASIK

Návod na montáž a střešních oken Solara KLASIK Návod na montáž a střešních oken Solara KLASIK Okno instalujte do sklonu střechy 20-90 k vodorovné rovině. Při nižším sklonu je nutné použít pomocný zdvihový rám. Do střechy osazujte kompletní okno, není

Více

VNITŘNÍ VYHŘÍVÁNÍ RUKOJETÍ HEAT DEMON - METRICKÉ NÁVOD K INSTALACI

VNITŘNÍ VYHŘÍVÁNÍ RUKOJETÍ HEAT DEMON - METRICKÉ NÁVOD K INSTALACI VNITŘNÍ VYHŘÍVÁNÍ RUKOJETÍ HEAT DEMON - METRICKÉ NÁVOD K INSTALACI Tato univerzální sada je určena pro typy motocyklů, které mají řídítkovou tyč uvnitř dutou (tzn. nic nebrání umístění topných těles dovnitř

Více

Návod k montáži a obsluze okenního zámku ABUS FKS 208

Návod k montáži a obsluze okenního zámku ABUS FKS 208 Návod k montáži a obsluze okenního zámku ABUS FKS 208 Tento návod je rozdělen do následujících kapitol: I. Všeobecné informace II. Možnosti použití III. Obsah balení a seznam dílů IV. Nářadí V. Návod k

Více

opřete se o nás KATALOG NEREZOVÉHO ZÁBRADLÍ

opřete se o nás KATALOG NEREZOVÉHO ZÁBRADLÍ opřete se o nás KATALOG NEREZOVÉHO ZÁBRADLÍ SLOUPKY sloupek s bočním kotvením, oblý držák skla, sklo CONNEX (5 5 2) float čirý, dřevěné madlo, orientační cena za 1 bm od 9 600, Kč bez DPH sloupek s horním

Více

POSTAVTE SI NA SVÉ ZAHRADĚ DŘEVĚNÝ DOMEK I BEZ BETONOVÝCH ZÁKLADŮ

POSTAVTE SI NA SVÉ ZAHRADĚ DŘEVĚNÝ DOMEK I BEZ BETONOVÝCH ZÁKLADŮ POSTAVTE SI NA SVÉ ZAHRADĚ DŘEVĚNÝ DOMEK I BEZ BETONOVÝCH ZÁKLADŮ Máte-li na svém pozemku vybrané místo, kde byste rádi postavili zahradní domek rychle, bez betonové desky a bez zničené zahrady, máme pro

Více

Dveřní závora ABUS PR2600. Návod k montáži a obsluze

Dveřní závora ABUS PR2600. Návod k montáži a obsluze Dveřní závora ABUS PR2600 Návod k montáži a obsluze 1 Obsah I. Obsah balení Jednotlivé části II. Všeobecné informace III. Možnosti použití dveřní závory PR2600 IV. Nářadí potřebné pro montáž V. Návod na

Více