O NÁS WEBDESIGN PORADENSTVÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O NÁS WEBDESIGN PORADENSTVÍ"

Transkript

1 PRODUKTY A SLUŽBY

2 O NÁS ARTEMIS WEBDESIGN působí na trhu WEB řešení již od roku Nabízí komplexní služby z oblasti WEB prezentací a aplikací, provádí konzultace v oblasti webdesignu, aplikační architektury i internetového marketingu. Mezi základní činnosti patří: WEBDESIGN Kvalitní WEB a kvalitní WEB DESIGN patří k jednomu z atributů úspěšné společnosti. Nabízíme našim zákazníkům profesionální služby převážně formou dlouhodobé spolupráce. Základem je vytvoření WEB prezentací a aplikací s průběžným rozvojem funkčností podle aktuálních potřeb. Kvalitní grafické a aplikační provedení projektů vytváří z WEB prezentace důležitý marketingový nástroj, který návštěvníkům pomáhá vytvořit příznivý dojem z Vaší činnosti a v záplavě internetových stránek je dovede přímo k Vám. Důležitým znakem WEB prezentací je i aktuálnost informací a jejich forma. Redakční systém GAIA, který jsme vyvinuli na základě požadavků z dlouhodobé spolupráce s mnoha klienty, umožní uživatelům rychlé a jednoduché změny a obohacuje stránky o interaktivní obsah, jako jsou ankety, chaty, soutěže, hry, fóra atd... Jednoduchost a přehlednost redakčního systému umožňuje redakční práci i uživatelům bez zkušeností s webdesignem. PORADENSTVÍ Dlohodobé zkušenosti v oblasti IT jsme schopni nabídnout formou poradenství a konzultací. Spolupracujeme s našimi klienty zvláště v oblastech: Optimalizace WEB prezentací pro vyhledávače (SEO) Poradenství v oblasti marketingových kampaní Poradenství v oblasti personálního managementu Poradenství v oblasti systémů péče o zákazníky Návrh a tvorba aplikací na míru, které řeší specifické agendy klienta Poradenství v oblastech aplikačního a procesního zajištění řízení vzahů se zákazníky a analýz dat a reportingu. Kvalitu naší práce si mohly ověřit desítky klientů a partnerů. S většinou z nich spolupracujeme již několik let.

3 SLUŽBY 1. DYNAMICKÝ WEB Dynamické webové stránky jsou dneš již standardem pro prezentace ve všech oblastech. Výhodou dynamických webových stránek je uložení informací v databázi a jejich on-line generování při prohlížení návštěvníky pomocí skriptovacích jazyků. Dynamické stránky doplňujeme o redakční systém GAIA, který umožní uživatelům jednoduchým způsobem aktualizovat obsah stránek. Redakční systém se skládá ze stavebních bloků (contentů), které uzpůzobujeme podle potřeb zákazníků a neustále doplňujeme o nové technologie a použití. V rámci realizace dynamických stránek dodáváme nejen klasické informační stránky, ale i rozsáhlejší portály doplněné o rozšířené funkčnosti. 2. REDAKČNÍ SYSTÉM GAIA Varianty redakčního systému GAIA včetně realizace webové prezentace Dále uvedené varianty konfigurací redakčního systému GAIA počítají s průběžným financováním na základě dlouhodobé spolupráce. Toto financování se vyznačuje nulovými nebo minimálními vstupními náklady na pořízení webové prezentace a stálým měsíčním poplatkem GAIA ALFA Pokud jste soukromá osoba, živnostník nebo malá společnost a máte pouze základní požadavky na webovou prezentaci, pak máme pro Vás připravenu ALFA variantu redakčního systému GAIA. Již v této základní variantě Vám redakční systém poskytne: základní konfiguraci víceúrovňovou navigaci administraci textových a grafických informací jako jsou texty, obrázky, linky, downloady souborů a další... vytváření fotogalerií 2.2. GAIA BETA Pokud je pro Vás webová prezentace důležitým obchodním a marketingovým nástrojem a máte tedy větší nároky na její obsah, pak je jsme pro Vás připravili variantu BETA redakčního systému GAIA. Tato rozšířená varianta redakčního systému Vám poskytne: rozšířenou konfiguraci víceúrovňovou navigaci neomezený počet jazykových mutací fulltextové vyhledávání administraci textových a grafických informací jako jsou texty, obrázky, linky, downloady souborů a další... vytváření fotogalerií, videogalerií, hudebních galerií, či obecné seznamy informací. podporu hromadného zpracování seznamů pomocí exportů a importů z MS Excel zpracování formulářů a anket podporu interaktivních prvků jako jsou komentáře ke článkům a využívání RSS kanálů

4 2.3. GAIA GAMA Pro ty, kteří chtějí návštěvníkům svých webových stránek poskytnout vysoký komfort, interaktivní přístup a rozsáhlé informace je připravena poslední standardní GAMA varianta redakčního systému GAIA. Mimo funkčností zmíněných ve variantě BETA poskytuje následující vlastnosti: elektronický obchod komunitní interaktivní prvky - fóra, chaty, hry, blogy, soutěže správu registrovaných návštěvníků zpracování hromadné ové korespondence zpracování map a adresářů kalendáře, programy a další informační prvky 2.4. GAIA DOMINO Pokud Vám nevyhovuje žádná z umevedých variant, připravíme pro Vás funkčnosti webové prezentace a konfiguraci redakčního systému GAIA na míru. Sami můžete v našem konfigurátoru sestavit svůj vlastní redakční systém podle požadovaných funkčností a prvků včetně rámcové ceny v několika variantách. 3. ELEKTRONICKÝ OBCHOD (E-SHOP) Stále více lidí v dnešní době používá internet pro výběr vhodného dodavatele podle různých kriteríí. I když si nakonec daný výrobek koupí v kamenném obchodě, mnoho informací mohou nalézt v elektronických obchodech a tyto jsou jim dobrým vodítkem. Zpravidla bývá elektronický obchod součástí webové prezentace, která je postavena na dynamickém modelu. Standardní elektronický obchod, který realizuje naše společnost může obsahuje následující funkčnosti, ať už základní, nebo i rozšířené oproti jiným řešením. Seznam funkčností: seznam výrobků n-vrstvá architektura kategoríí dynamické kategorie vyhledání podle více kriteríí nákupní košík různé ceny dle skupin návštěvníků - zákazníků bonusové a slevové programy naplnění základním sortimentem z databáze, XLS, CSV, TXT systém exportů a importů dat z a do XLS (MS Excel) sledování stavu objednávek na úrovni návštěvníka i administrátora Elektronický obchod je otevřená modulární část standardních webových stránke a může být doplněna o specifické funkčnosti.

5 4. GRAFICKÉ NÁVRHY Je pryč doba, kdy grafické návrhy web stránek, firemních materiálů, prezentací, vizitek a jiných marketingových předmětů byly doménou amatérů. V dnešní době je kvalitní design, kterým se společnost prezentuje svým zákazníkům a partnerům jedním z klíčových atributů jejího obchodního úspěchu. Naše společnost Vám nabízí komplexní grafické zpracování nejen WEB prezentací a e-shopů, ale i jiných marketingových materiálů a předmětů včetně zpracování grafického manuálu. Z hlediska tvorby WEB prezentací je důležité dodržení i pravidel validity a čistoty kódu a připravit tak stránky pro snadné vyhledání generickými vyhledávači a jeho optimalizace. 5. SEO - OPTIMALIZACE PRO VYHLEDÁVAČE Optimalizace webových stránek pro vyhledávače (zkratka SEO z angl. Search Engine Optimization, někdy nesprávně označovaná jako Search Engine Optimalization) je velice účinná metoda, jak dostat Vaše internetové stránky do českých, slovenských i do světových vyhledávačů na nejvyšší místa, na přední pozice, před konkurenční odkazy. Pomocí SEO - optimalizace pro vyhledávače, někdy nazývané pozicování nebo optimalizace webu, k Vám můžeme nasměrovat cílené návštěvníky z internetových vyhledávačů (například Google, nebo Jyxo používané ve fulltextu Atlas.cz, nebo Seznam.cz), kteří přímo prahnou po tom, co hledají, a pokud se jim nabídnete jako první, ještě před konkurencí, přijdou právě k Vám, na Vaše webové stránky, které mírně upravíme - zoptimalizujeme CO VŠECHNO SEO - OPTIMALIZACE PRO VYHLEDÁVAČE DOKÁŽE? Optimalizace pro vyhledávače Vám zajistí přední umístění Vašich stránek ještě před konkurencí, na předních pozicích. To způsobí, že budete mít kvalitní a cílené návštěvníky. Je mnohem lepší mít 10 návštěvníků, kteří přijdou na Vaše stránky s tím, že toto přesně hledají (nemusíte je přemlouvat k nákupu), než když přijde 1000 návštěvníků a hned zase odejdou. Čeho lze pomocí SEO - optimalizace pro vyhledávače dosáhnout: zvýší se návštěvnost zvýší se počet cílených návštěvníků zvýší se konkurenceschopnost zvýší se zisky přes internetové stránky zvýší se kvalita webových stránek zvýší se pozice na vyhledávačích sníží se náklady na získání zákazníka budování značky na internetu zlepší se přístupnost a použitelnost přiláká nové návštěvníky, kteří web nemohli najít 5.2. ŠKOLENÍ SEO V červenci roku 2009 jsme prošli důkladným SEO školením u firmy Díky tomuto školení vám budeme moci prokazovat ještě lepší a kvalifikovanější služby v oblasti SEO.

6 6. WEB HOSTING Každá webová stránka, aby byla přístupná přes internet potřebuje být umístěna na webovém serveru. Ne každý si může dovolit vlastnit a provozovat takový server, protože se zde předpokládá několik vlastností: na serveru je nainstalován program webserver a další podpůrné programy pro skriptování, ukládání dat, správu ů atd... server je umístěn na páteřní sítí s rychlým přístupem k webovému obsahu server precuje nepřetržitě s minimem výpadků (například z důvodů údržby) server vyžaduje nepřetržitý dohled, zálohování a administraci Ne každý, kdo chce vlastnit webovou stránku, elekotronický obchod (e-shop) nebo provozovat interaktivní internetovou aplikaci si může takové zařízení včetně zajišťujícího personálu dovolit. Pro své zákazníky poskytujeme prostor na internetovém serveru uvedených vlastností. V případě dlouhodobé spolupráce nabízíme tuto službu zdarma. Službu poskytujeme výhradně našim klientům z oblasti webových prezentací a proto zaručujeme optimální konfiguraci uzpůsobenou potřebám redakčního systému Gaia a individuální přístup k potřebám webové prezentace. Pro zajištění hostingu využíváme služeb partnerské společnosti Gringo. 7. DLOUHODOBÁ SPOLUPRÁCE Webové prezentace nejlépe plní svůj marketingový účel, pokud jsou informace na stránkách aktuální, rychle reagují na poptávku zákazníků a odpovídají nejnovějším trendům v oblasti webdesignu. V rámci dlouhodobé spolupráce nabízíme našim klientům nejen výrobu WEB prezentací, ale i jejich průběžný rozvoj, aktualizace a optimalizaci. Výhodou pro klienta jsou nulové počáteční náklady na pořízení webových stránek a pevná měsíční částka za veškeré výše jmenované služby. Standardně nabízíme tyto služby v rámci DLOUHODOBÉ SPOLUPRÁCE: Příprava grafického designu Návrh datového obsahu prezentace Programování dynamických stránek Poskytnutí redakčního systému Gaia Školení v používání redakčního systému Průběžný rozvoj funkčností Aktualizace obsahu Hosting prezentace i ových schránek Podrobné statistiky Optimalizace obsahu a struktury pro vyhledávače (SEO)

7 8. INTERNETOVÉ KAMPANĚ 8.1. PARTNERSKÉ PROGRAMY MAFRA Bližší informace ohledně možnosti reklamy Vaší společnosti formou článku na portálu idnes.cz a vizitky firmy v rámci Partnerského programu v médiích společností MAFRA a.s. Partnerstvím získáváte: Prezentaci napříč českým internetem za zvýhodněné ceny Hlavní přínosy služby spočívají v publikaci článku o Vaší společnosti na portálu idnes.cz v požadované rubrice s týdenní bannerovou podporou. Partnerství zahrnuje také internetovou reklamu napříč českým internetem a internetovým zpravodajstvím (portály idnes.cz, lidovky.cz, IDOS, Google, Seznam.cz) v kombinaci s tištěnou reklamou v MF DNES Prezentace formou článku na idnes.cz hlavním přínosem článku je jeho umístění na nejdůvěryhodnějším českém médiu a tím i dohledatelnost Vaší firmy na předních pozicích českých vyhledavačů článek je po dobu jednoho roku zpětně dohledatelný na idnes.cz článek je umístěn v rubrice dle přání klienta v sekci Firemní články, která je promována v bannerech příslušné rubriky k článku je zdarma týdenní bannerová podpora v rubrice dle přání klienta článek je optimalizovaný pro vyhledávače (Google, Tiscali, Centrum atd.), kde se zviditelníte s brandem idnes.cz díky umístění článku na tomto portále budete dohledatelní na předních pozicích formát: znaků, 3 fotografie s klikem na Váš web, až 3 odkazy v textu článek lze pojmout jako recenzi Vaší společnosti a služeb, příp. se prezentovat formou rozhovoru Internetová reklama na následujících portálech při vyhledávání na portálu Tiscali.cz aidnes.cz v modrém poli po pravé straně v článcích na zpravodajských portálechidnes.cz a lidovky.cz vpravo pod anketou při hledání na největším českém vyhledavači spojů IDOS - jizdnirady.cz(horní banner) kliky jsou realizovány také prostřednictvím klikové kampaně na portálech Google a Seznam Vizitka společnosti v katalogu firem TOPkontakt.cz dohledatelná z homepage portálu idnes.cz a Tiscali.cz na klíčová slova a přednostní výpisy dohledatelná v katalogu v sekcích a na zvolená klíčová slova Partnerské zvýhodnění cen tištěné inzerce reklamní tisk o velikosti 5,5 x 6 cm ve zvoleném regionálním vydání sobotních novin za zvýhodněných podmínek. možnost přikoupení dalších reklamních tisků v celorepublikovém sobotním vydání novin MF Dnes za zvýhodněných podmínek PARTNERSTVÍ GOLD 3 články na idnes dohledatelné z portálu idnes a předních českých vyhledavačů dohledatelnost na 12 klíčových slov a 3 sekce z portálu idnes a Tiscali dohledatelnost na 3 přednostní výpisy se směrováním na stránky klienta garance min IMP vizitky firmy na portálu idnes v požadované rubrice kliků na Vaše www stránky z portálů idnes, Seznam a Google týdenní odkaz na článek v Selfboxu příslušné rubriky (modrý box vpravo vedle článku) 1x reklamní tisk o vel. 5,5 x 6 cm v celorepublikovém sobotním vydání MF DNES

8 PARTNERSTVÍ SILVER 2 články na idnes dohledatelné z portálu idnes a předních českých vyhledavačů dohledatelnost na 8 klíčových slov a 2 sekce z portálu idnes a Tiscali dohledatelnost na 2 přednostní výpisy se směrováním na stránky klienta garance min IMP vizitky firmy na portálu idnes v požadované rubrice kliků na Vaše www stránky z portálů idnes, Seznam a Google týdenní odkaz na článek v Selfboxu příslušné rubriky (modrý box vpravo vedle článku) 8x reklamní tisk o velikosti 5,5 x 6 cm v požadovaném regionálním vydání sobotní MF DNES PARTNERSTVÍ BRONZE 1 článek na idnes dohledatelný z portálu idnes a předních českých vyhledavačů dohledatelnost na 4 klíčová slova a 1 sekci z portálu idnes a Tiscali dohledatelnost na 1 přednostní výpis se směrováním na stránky klienta garance min IMP vizitky firmy na portálu idnes v požadované rubrice kliků na Vaše www stránky z portálů idnes, Seznam a Google týdenní odkaz na článek v Selfboxu příslušné rubriky (modrý box vpravo vedle článku) 5x reklamní tisk o velikosti 5,5 x 6 cm v požadovaném regionálním vydání sobotní MF DNES 8.2. MOŽNOST PREZENTACE VAŠÍ SPOLEČNOSTI NA PORTÁLU IDOS Určeno: pro firmy podnikající a poskytující služby v rámci daného okresu či města. Cílení: oslovuje uživatele, kteří hodlají cestovat právě do regionu, ve kterém Vaše firma působí. Umístění na portálu IDOS na výsledné stránce vyhledání vlakového, autobusového nebo MHD spojení, kde cílová stanice je Vámi zakoupený okres nebo město. na stránce výsledků hledání v pravé části, ve sloupci. Přínos pro Vás zobrazení loga firmy nebo fotografie produktu či služby s krátkým popiskem. jediným klikem je klient na Vašich webových stránkách. reklama se zobrazí i při tisku vyhledaných spojů, čímž se firma dostane uživatelům ještě více do podvědomí. V tištěné podobě prezentace obsahuje především kontaktní informace. obsah zobrazení se dá libovolně aktualizovat, v praxi to znamená například prezentaci aktuálních, akčních produktů nebo služeb, např. výstavy, oslavy, slevy.

9 8.3. EXKLUZIVNÍ INTEXTOVÁ REKLAMA NA PORTÁLU IDNES.CZ Tento druh reklamy je orientován na obsah, který navštěvuje více než 50 % unikátních uživatelů internetu. V případě portálu idnes.cz a lidovky.cz se jedná o 3,7 milionu unikátních uživatelů. Základem kampaně je exkluzivní zobrazování pouze jedné firmy a jejich zadaných produktů formou bannerové prezentace pod zvolenými slovy, která budou v článcích na portálech idnes.cz a lidovky.cz zeleně/modře zvýrazněna a 2x podtržena. Názorná prezentace služby je v příloze. Velkou výhodou služby je variabilita zobrazování produktů, tzn. je možné si zadat a upravovat přes klientský servis (či klientské rozhraní) neomezené množství produktů nebo různých vizitek firmy a přidělovat jim prioritu zobrazování dle aktuální situace (akční nabídka, podpora prodeje nových produktů). Cílem je podpořit image firmy a dostat se do podvědomí potenciálních zákazníků formou krátkého sdělení, které se objevuje pod vybranými slovy. Čtenář je tak zaujat nejdříve obrázkem a krátkým textem a na Vaše stránky již směřuje s povědomím o tom, co děláte a jaké nabízíte produkty BĚHEM ROKU SI MŮŽETE VYDAT 4 FIREMNÍ ČLÁNKY NA NEJDŮVĚRYHODNĚJŠÍM PORTÁLU IDNES.CZ Výhody prezentace formou článku na idnes.cz hlavním přínosem článku je jeho umístění na nejdůvěryhodnějším českém médiu a tím i dohledatelnost Vaší firmy na předních pozicích českých vyhledavačů článek je po dobu jednoho roku zpětně dohledatelný na idnes.cz článek je umístěn v rubrice dle přání klienta v sekci Firemní články, která je promována v bannerech příslušné rubriky k článku je zdarma týdenní bannerová podpora v rubrice dle přání klienta článek je optimalizovaný pro vyhledávače (Google, Tiscali, Centrum.cz atd.), kde se zviditelníte s brandem idnes.cz zvýšení PAGE RANK Vašich stránek, z důvodů odkazů ve firemních článcích na Vaše stránky díky umístění článku na tomto portále budete dohledatelní na předních pozicích článek lze pojmout jako recenzi Vaší společnosti a služeb, případně se prezentovat formou rozhovoru článek můžete publikovat kdykoliv, dle Vašich potřeb během roku Týdenní bannerová podpora: Za týden Vám garantujeme zobrazení Vašeho odkazu na článek na portálu idnes.cz. 9. PERSONÁLNÍ ROZVOJ A MARKETING 9.1. MARKETING + PR MARKETINGOVÁ STRATEGIE: Popis: Sestavení dle oboru zákazníka a velikosti společnosti. Podstatným faktorem je doba společnosti na trhu, její produkt a plánované výdaje na reklamu a PR. Obsahuje koncepci a kombinace vhodného PR a dalších marketingových nástrojů. Tato volba je vhodná pro začínající podnikatele vzhledem k její ceně. Doba provedení: Doba je závislá na složitosti koncepce, oboru a plánovaného rozpočtu. Dle zkušeností se doba na vytvoření a schválení strategie pohybuje mezi 2 týdny až 2 měsíci. Výhody: Flexibilita služby, kladený důraz na úsporu nákladů (jak finančních tak i lidských zdrojů), čisté zaměření na obor klienta, individuální přístup poradce, profesionalita nehledě na velikost klienta

10 MARKETINGOVÝ PLÁN + KONKRÉTNÍ ROZPOČET: Popis: Konkrétní a cíleně sestavený marketingový plán dle zadaného rozpočtu. Zcela individuální přizpůsobení potřebám klienta. Přehledný plán na ½ roku, 1 rok, nebo 2 roky. Doba provedení: 1 týden až 1 měsíc dle velikosti rozpočtu a složitosti. Výhody: Podrobná znalost jak Českého tak i zahraničního trhu a celého spektra zákazníků a jejich potřeb. Zaměření na výsledek. Profesionalita a kvalita provedení. Výkon reklamy vs. přínos. Optimalizace dle oboru a cílení na určitou skupinu DIRECT MARKETING SPECIALIZACE: Popis: Zaměření na úzce vymezenou skupinu potenciálních klientů. Důraz na personifikované oslovení. Důraz na systém bez nevyžádaného oslovení. Vždy specifická a individuální příprava. Přesné zaměření a důraz na výsledek. Doba provedení: Doba přípravy se zpravidla pohybuje mezi 1 měsícem až 3 měsíci. Doba realizace se pohybuje od 2 měsíců až po dobu 1 roku. Záleží na objemu a velikosti cílové skupiny. Výhody: Spolupráce na tvorbě materiálů, cenové rozpočty s cílem minimalizovat náklady, specifické cílení, personifikované oslovení, koncepce materiálů a jejich rozložení ŠKOLENÍ ŠKOLENÍ TOP MANAGEMENTU, VEDENÍ SPOLEČNOSTI: Popis: Individuální školení managementu, zahrnující komunikaci v týmu, řešení stresových situací, předvídání stresových situací, motivace, koučink zaměstnanců, řešení problémových zaměstnanců. Doba provedení: Školení probíhá v sídle klienta či na jiném individuálním místě. Samotné školení typu face to face je v rozsahu 2-4 hodin v jeden den + školení zahrnuje konzultační podporu a doškolení v rámci 3 navazujících měsíců. Doba přípravy je cca 1-2 týdny. Výhody: Zaměření na obor klienta, přizpůsobení velikosti firmy, počtu zaměstnanců, typu a kultuře společnosti. Flexibilita poradce. Přehledné a kvalitní materiály.

11 ŠKOLENÍ MANAŽERŮ SPOLEČNOSTI Popis: Individuální školení manažerů, zahrnující komunikaci v týmu, řešení stresových situací, předvídání stresovým situacím, motivace, delegace úkolů, plánování času, kompetence. Doba provedení: Školení probíhá v sídle klienta či na jiném individuálním místě. Samotné školení typu face to face je v rozsahu 2-3 hodin v jeden den + školení zahrnuje konzultační podporu a doškolení v rámci 3 navazujících měsíců. Doba přípravy je cca 2-3 týdny. Výhody: Zaměření na obor klienta, velikost firmy, počet zaměstnanců, typ a kulturu společnosti. Flexibilita poradce. Přehledné a kvalitní materiály. Zaměření na výsledek ŠKOLENÍ OBCHODNÍKŮ: Popis: Individuální školení obchodníků, zahrnující komunikaci s klientem, strategii telefonování, plánování času, zvládání námitek, typologie osobnosti z pohledu klienta, technika ice-break, adaptační strategie. Doba provedení: Školení probíhá v sídle klienta či na jiném individuálním místě. Samotné školení typu face to face je v rozsahu 2-3 hodin v jeden den + školení zahrnuje konzultační podporu a doškolení v rámci 3 navazujících měsíců. Doba přípravy je cca 1-2 týdny. Výhody: Zaměření na obor klienta, velikost firmy, počet zaměstnanců, typ a kulturu společnosti. Flexibilita poradce. Přehledné a kvalitní materiály ŠKOLENÍ PERSONALISTŮ: Popis: Specifické školení zaměřené na vedení pohovorů, image personalisty, přípravu pohovoru, materiály k pohovoru, plánování lidských zdrojů, základy koučinku a motivace, plánování času v kooperaci s operativními manažery. Rozbory uchazečů a sestavování profilu. Typologie lidí. Doba provedení: Školení probíhá v sídle klienta či na jiném individuálním místě. Samotné školení typu face to face je v rozsahu 5-6 hodin ve dvou dnech + školení zahrnuje konzultační podporu a doškolení v rámci 3 navazujících měsíců. Doba přípravy je cca 1-3 týdny. Možno individuálně dle požadavků doobjednat asistenci při pohovoru a následný výběr vhodného kandidáta. Výhody: Zaměření na obor klienta, velikost firmy, počet zaměstnanců, typ a kulturu společnosti. Schopnost personalisty rozpoznat toho pravého. Profesionální přístup k uchazečům. Vysoká úspěšnost. Přehledné pracovní materiály ŠKOLENÍ PRO TELESALES: Popis: Individuální školení oborově zaměřené na daný produkt, strategie prodeje po telefonu, úvodní pracovní skript hovoru, motivační návrhy, typologie lidí zaměřená na prodej po telefonu. Doba provedení: Školení probíhá v sídle klienta či na jiném individuálním místě. Samotné školení typu face to face je v rozsahu 2-4 hodin v jeden den + školení zahrnuje konzultační podporu a doškolení v rámci 3 navazujících měsíců. Doba přípravy je cca 1 měsíc. Výhody: Zaměření na obor klienta, velikost firmy, počet zaměstnanců, typ a kulturu společnosti. Flexibilita poradce. Přehledné a kvalitní materiály. Zaměření na výkon a výsledky. Zachování dobrého jména společnosti při maximálním objemu oslovených klientů.

12 9.3. IMAGE TVORBA SPRÁVNÉ IMAGE PRO VEDENÍ SPOLEČNOSTI: Popis: Jedná se o specifickou službu, která má za cíl z běžného šéfa společnosti, udělat charizmatického, skvěle vypadajícího leadera, který umí komunikovat s podřízenými a nešéfuje jim, ale vede je. Zlepšení komunikačních dovedností a výřečnosti. Doba provedení: Školení v základu trvá zhruba 3-4 hodiny, a na nové image je potřeba pravidelně pracovat po dobu alespoň 6 měsíců, tak aby leader dostal nové správné návyky a tyto návyky si vžil a zautomatizoval. Výhody: Individuální přístup, přizpůsobení kultuře firmy, zaměřenost na jednoduchost a na výkon. Praktické rady a doporučení ověřená z praxe a skutečně fungující TVORBA SPRÁVNÉ IMAGE PRO OBCHODNÍKY, OBCH. ZÁSTUPCE, APOD.: Popis: Jde o službu zaměřenou na segment lidí, kteří mají ve firmě nestarosti přímý obchod. Každý den se setkávají se zákazníkem a potřebují ho oslovit nejen svými znalostmi a komunikačními dovednostmi, ale především svou vizáží a svým perfektním chováním se schopností přizpůsobit se. Doba provedení: Školení v základu trvá zhruba 3-4 hodiny, a na nové image je potřeba pravidelně pracovat po dobu alespoň 6 měsíců. Výhody: Individuální přístup, přizpůsobení kultuře firmy, zaměřenost na jednoduchost a na výkon. Praktické rady a doporučení ověřená z praxe a skutečně fungující. Dokonalá image od A do Z INTERIM: INTERIM SOUHRNNĚ: Popis: Jedná se o takzvaného létajícího manažera. Když si firma chce najmout interim manažera je to z pravidla z těchto důvodů: nutnost restrukturalizace firmy, potřeba rozjetí nového projektu, dočasné řízení firmy apod. Interim je manažer, který v relativně krátké době analyzuje daný problém, najde nejefektivnější řešení a následně ho úspěšně aplikuje. Takový manažer je ve firmě jen po nezbytně dlouhou dobu, případně může nad daným projektem udržovat po nějakou dobu odborný dohled a zastřešovat koučink klíčových zaměstnanců.

13 Doba provedení: Interim manažer zpravidla ve firmě působí od několika měsíců po několik let. Doba působnosti je individuální dle potřeb a rozsahu řešeného projektu Výhody: Rychlé se přizpůsobení novým podmínkám, nezaujatost vůči podniku, žádné citové vazby na zaměstnance, znalost obdobných problémů, kreativita řešení, krátkodobost působení, čisté zaměření na výsledek, profesionalita EXTERNÍ PERSONÁLNÍ ČINNOST: Popis: Jedná se o externí personalistiku pro firmy jakékoliv velikosti. Součástí je tvorba optimálního inzerátu, selekce CV uchazečů, vedení pohovorů, sestavení profilu vhodného kandidáta, doporučení vhodného kandidáta, sestavení komunikace s novými zaměstnanci, příprava jejich plánu jejich prvního dne, pomoc při propouštění zaměstnanců, plány školení, motivační harmonogram. Doba provedení: Tato služba je z pravidla dlouhodobá a provází společnost od jejího vzniku po celou dobu působnosti. Je samozřejmě možné tuto službu využívat jen pro vytyčené úkoly jako např. přijmutí zaměstnance apod. Výhody: Úspora nákladů na zaměstnance, profesionalita, preciznost, variabilita, zaměření na výkon, individualita KOUČINK, TRÉNINK KOUČOVÁNÍ A TRÉNOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ, TRENÉRŮ A VEDENÍ Popis: Služba je učena pro dlouhodobý rozvoj osobností společnosti, tak aby společnost nestagnovala a lidé se dlouhodobě rozvíjeli. Jde o spolupráci dlouhodobou zaměřenou na pravidelný posun lidí k vytyčenému cíli, motivaci a osobnímu rozvoji. Služba je určena všem lidem ve firmě a zejména vedení společnosti. Doba provedení: Zcela individuálně dle potřeb a chuti společnosti rozvíjet sebe a své zaměstnance. Na jednoho člověka připadá doba zhruba 1 hodina týdně. Výhody: Neustálý rozvoj osobností ve firmě, hladké dosahování cílů, předcházení konfliktům ve firmě, stabilita a profesionalita celého týmu, dosahované výsledky při dlouhodobé spolupráci.

14 MICROSOFT DYNAMICS CRM Microsoft Dynamics CRM je komplexní řešení pro řízení zákaznických vztahů, které poskytuje veškeré nástroje a funkce potřebné pro vytvoření a udržení dobrého přehledu o zákaznících, od prvního kontaktu, přes prodej až po následnou péči o klienta. S moduly Prodej, Marketing a Servis Microsoft Dynamics CRM nabízí funkce a možnosti k lepšímu zacílení nových zákazníků, správě marketingových kampaní, řízení obchodních aktivit a řešení a eskalaci servisních případů. Microsoft Dynamics CRM umožňuje udržovat zákaznické informace na jednom místě, podporuje týmovou práci a pomáhá v plnění úkolů v rámci nastavených firemních procesů. MODUL MARKETING V MICROSOFT DYNAMICS CRM Pomoc při prezentaci jednotného a profesionálního obrazu společnosti vůči zákazníkům Nový modul Marketing v řešení Microsoft Dynamics CRM 3.0 vám umožňuje zvýšit produktivitu klíčové skupiny zaměstnanců - marketingového oddělení. Členové marketingového oddělení nyní mají nástroje, které jim pomáhají vytvářet, organizovat a replikovat marketingové iniciativy v různých prodejních kanálech. Pracovníci mohou přidělovat, plánovat a sledovat aktivity marketingových kampaní a měřit jejich účinnost. Modul marketing umožňuje efektivně integrovat prodejní, marketingové a servisní postupy a prezentovat zákazníkům jednotný profesionální obraz společnosti. MODUL PRODEJ V MICROSOFT DYNAMICS CRM Microsoft Dynamics CRM Prodej pomáhá obchodním týmům i obchodníkům řídit proces generování nových obchodních příležitostí a sledování obchodních případů, měřit a vytvářet kvalifikované obchodní předpovědi a efektivně nastavuje proces komunikace se zákazníky. Výsledkem je zrychlení obchodních procesů, vyšší procento uzavřených obchodů a zvýšení věrnosti zákazníků. MODUL SERVIS V MICROSOFT DYNAMICS CRM Microsoft CRM Servis poskytuje mimořádné funkce služeb zákazníkům a dovoluje zvýšit kapacitu pro zpracování požadavků bez nutnosti přijímat další zaměstnance. Microsoft CRM Servis pomáhá Vašim lidem sledovat požadavky zákazníků, spravovat požadavky na podporu a servis od prvního kontaktu až po úspěšné vyřešení. Tím vám umožňuje poskytovat zákazníkům stálou a efektivní podporu a tím zvyšovat jejich spokojenost.

15 PORTFOLIO FIREMNÍ STRÁNKY Jedna z významných oblastí webdesignu jsou pro nás firemní klienti. Pro ně realizujeme výrobu, provoz i dlouhodobý rozvoj WEB stránek a elektronických obchodů. Našimi klienty jsou například: APIN - významný prodejce osvětlovací techniky - B9 - brněnský architektonický atelier - BARVY BONUS - obchodní společnost s barvami - BERNARD - známý český rodinný pivovar - BUSINESS MEDIA - vydavatel oborových časopisů - ČESKÁ VODA - služby v oblasti vodohospodářství - FIALA - velkoobchod cukrářskými surovinami a potřebami - FIRMA 6P - umělecká agentura známého českého baviče a moderátora Petra Novotného - HALLA PLUS - významný prodejce osvětlovací techniky - HASAP - poskytovatel služeb a poradenství v oblasti gastronomie - HYBERNIA - provozovatel nejnovějšího pražského muzikálového divadla - CHARLET CRISTALL - penziony v Alpách, kde působí sledovaný Doktor z hor - KONSEPTI - centrum moderního nábytkového designu MOTORPRESTIGE - prodejce motocyklů PH STAV - obchod se stavebním materiálem - PRO-SERV - konzultační společnost - TELEFONICA - O2 - největší telekomunikační společnost v Čechách - TOKEN PRODUCTS - české zastoupení korejského výrobce cyklopotřeb - VEOLIA - největší společnost na českém vodohospodářském trhu - VESTE - výrobce profesních oděvů -

O nás. Kvalitu naší práce si mohly ověřit desítky klientů a partnerů. S většinou z nich spolupracujeme již několik let.

O nás. Kvalitu naší práce si mohly ověřit desítky klientů a partnerů. S většinou z nich spolupracujeme již několik let. nabídka 2009 O nás ARTEMIS WEBDESIGN působí na trhu WEB řešení již od roku 2001. Nabízí komplexní služby z oblasti WEB prezentací a aplikací, provádí konzultace v oblasti webdesignu, aplikační architektury

Více

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu Nejnavštěvovanější server českého internetu 24.6.2005 Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznamu využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 % uživatelů internetu

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony emailových schránek

Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony emailových schránek Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 %, měsíčně 80 % uživatelů internetu Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony

Více

Olga Rudikova 2. ročník APIN

Olga Rudikova 2. ročník APIN Olga Rudikova 2. ročník APIN Redakční (publikační) systém neboli CMS - content management system (systém pro správu obsahu) je software zajišťující správu dokumentů, nejčastěji webového obsahu. (webová

Více

Co je Seznam.cz. Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu. Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech

Co je Seznam.cz.  Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu. Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 %, měsíčně 80 % uživatelů internetu Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu

Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu Regionální turistické portály a zapojení podnikatelů do jejich nabídky www.slovacko.cz AVEDON destinační agentura regionu Slovácko Hospitality & Tourism

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 Kč / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE DÍKY zápisu u nás? přístup k poptávkám

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

ČESKÉSTAVBY.cz. portál o stavbě, zahradě a bydlení PŘEDSTAVENÍ PORTÁLU MOŽNOSTI INZERCE CENÍK INZERCE

ČESKÉSTAVBY.cz. portál o stavbě, zahradě a bydlení PŘEDSTAVENÍ PORTÁLU MOŽNOSTI INZERCE CENÍK INZERCE portál o stavbě, zahradě a bydlení PŘEDSTAVENÍ PORTÁLU MOŽNOSTI INZERCE CENÍK INZERCE Internetový portál o stavbě, zahradě a bydlení. 2.000.000 unikátních návštěvníků ročně PROČ INZEROVAT NA SERVERU? vysoká

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ ING. PAVEL CIMBÁLNÍK

WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ ING. PAVEL CIMBÁLNÍK WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ ING. PAVEL CIMBÁLNÍK PROJEKT KNIHOVNÍHO WEBU WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ 11/6/2017 2 PROJEKT KNIHOVNÍHO WEBU Jak mít

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Redakční systémy 1. pro správu obsahu

Redakční systémy 1. pro správu obsahu > Analýzy a poradenství > Internetové prezentace a portály > Internetové obchody > Servis a správa webu > Intranety, firemní portály Redakční systémy pro správu obsahu Penframe CMS je uživatelsky přívětivý

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

Zaměření portálu. Vážení zákazníci,

Zaměření portálu. Vážení zákazníci, Zaměření portálu Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit ojedinělý tematický portál SPEKTRUM ZDRAVÍ a nabídnout speciální reklamní balíčky, které Vám pomohou získat nové zákazníky, umožní propagaci

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Obsah Strana Ceník CMS 2 Ceník E-SHOP 3 Ceník BAZAR 4 Ceník Webhosting 5 Ceník Služby 5 1 CMS W1000 Základ

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Nabídka spolupráce stručný přehled t, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Pro Centre, s.r.o. Ing.Jana Bíšková Jednatelka společnosti E mail : jana.biskova@procentre.eu

Více

Ceník služeb platný od 1.4.2012

Ceník služeb platný od 1.4.2012 Ceník služeb platný od 1.4.2012 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

Název: On-line tvorba webu Anotace:

Název: On-line tvorba webu Anotace: Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3712 Škola adresa: Základní škola T. G. Masaryka Ivančice, Na Brněnce 1, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Na Brněnce 1, Ivančice, okres Brno-venkov

Více

1. Registrace v katalogu firem

1. Registrace v katalogu firem OBSAH 1. Registrace v katalogu firem 2. Zveřejňování nabídek práce a realit 3. Zobrazování slevových kuponů 4. Zobrazování pozvánek/akcí 5. Fotoreportáže 6. Soukromá inzerce 7. Reklamní kampaně internetovým

Více

/ 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

/ 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE nové zakázky, klienty a kontakty na ně

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.fotogaleriekoupelny.cz... 3 Reklama na www.fotogaleriekoupelny.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR

Více

Nová média a oslovení mládeže

Nová média a oslovení mládeže Nová média a oslovení mládeže Sociální sítě účinný moderní marketingový a komunikační nástroj Nikola Samková, 27. 11. 2016 Sociální sítě Jedná se o službu na internetu. Registrovaným členům umožňuje vytvářet

Více

Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018

Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018 Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018 3 dobré důvody, proč inzerovat u nás 1/ máme největší databázi a fórum registrovaných strojařů a čtenářů 2/ máme nejnavštěvovanější web Portál profesionálů STROJIRENSTVI.CZ

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč Prezentace portálu o bydlení, stavebnictví a realitách v České republice CE MEDIA ONLINE a.s. patří mezi největší poskytovatele obsahu o bydlení v České a Slovenské republice. Společnost úspěšně provozuje

Více

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÉ KURZY Nabízíme: INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP PROGRAMY NA KLÍČ Význam má takové vzdělávání, které reaguje na zcela konkrétní potřeby. Kurzy v oblasti : sociálně

Více

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu O projektu Kamzasportem.cz je služba provozovaná internetovým serverem Ronnie.cz, který je nejvlivnějším médiem

Více

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry CzechTrade 2018 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ MARKETINGOVÁ PODPORA

Více

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz Profesionální internetové stránky dostupné pro každého více než 100 spokojených uživatelů www.web360.cz Název dokumentu: Ceník, představení aplikace Web360 Zpracoval: David Brtník Verze: 2, ze dne 2.12.2009

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop Nová webová prezentace rozšířená o e-shop.

Více

Podnikáte a chcete mít vlastní internetový obchod? Je to mnohem jednodušší a levnější než si myslít e.

Podnikáte a chcete mít vlastní internetový obchod? Je to mnohem jednodušší a levnější než si myslít e. Podnikáte a chcete mít vlastní internetový obchod? Je to mnohem jednodušší a levnější než si myslít e. popis produktu Návrh a cíl e-commerce řešení ( eshop) pro elektronické obchodování typu B2C a B2B

Více

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Využijte dotace z projektu POVEZ na vzdělávání vašich zaměstnanců Projekt POVEZ = kvalitně proškolení zaměstnanci bez starostí pro

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy Profil serveru zlin.cz Nejsledovanější regionální informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Strojírenské časopisy a weby

Strojírenské časopisy a weby Strojírenské časopisy a y MEDIAKIT 2019 STROJIRENSTVI.CZ je casopis s nejvetším em pro všechny strojare 3 dobré důvody, proč inzerovat u nás 1/ Budujeme největší český strojírenský Na portálu Strojirenstvi.cz

Více

Reklama na serveru Ronnie.cz

Reklama na serveru Ronnie.cz Reklama na serveru Ronnie.cz Nabídka platná od 1. července 2008 do 31. prosince 2008 Následující dokument shrnuje základní reklamní možnosti serveru Ronnie.cz. Tato nabídka platí pro stávající i nově zavedené

Více

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření 503M012.N01 11/09/2012 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb Popis služby MiniNET.cz Služba MiniNET cz zpřístupní velmi efektně a profesionálně všechny důležité informace o Vás a Vaší činnosti v celosvětové síti Internet pomocí vlastní webové prezentace. Jestliže

Více

kreativní marketingová agentura

kreativní marketingová agentura C E N Í K S L U Ž E B Skenování a digitalizace dat Scan s automatickým podávačem Digitalizace ČB scan A3 4,0 Kč/str. bez DPH. Digitalizace ČB scan A4-A5 1.8 Kč/str. bez DPH. Digitalizace COLOR scan A3

Více

Produktový list Letáky

Produktový list Letáky Produktový list Letáky O službě Kupi.cz je největší český server s nabídkou akcí a letáků z maloobchodních řetězců. Kupi nyní rozdistribuuje přes 2,5 miliónů unikátních letáků měsíčně, uživatelé si prohlédnou

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

www.bydleniprokazdeho.cz

www.bydleniprokazdeho.cz Reklamní formáty na portále BYDLENÍ PRO KAŽDÉHO Firemní zápisy Firemní profil - firemní prezentace zařazené v jednotlivých sekcích dle svého zaměření - skládá se z anotace ve výpisu firem (cca 300 znaků

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

TOP Czech. Úvodem 1/10

TOP Czech. Úvodem 1/10 TOP Czech Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika řešení vývoje, provozu a údržby online multimediálního projektu TOP-Czech.com poskytující moderní obchodní a informační řešení pro všechny

Více

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce:

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Reklamní pozice na www.internationalartgallery.org a www.poradanivystav.cz Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Průměrně každý návštěvník na stránkách stráví cca

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

Praha6.cz. Správa moderního portálu

Praha6.cz. Správa moderního portálu Praha6.cz Správa moderního portálu Praktické detaily Ochrana emailů před roboty. Formát např.: jméno{zavináč}praha6{tečka}.cz Účinné a praktické, ale chce to použít včas (ještě před kompromitací emailové

Více

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o.

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. NABÍDKOVÝ DOKUMENT efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. CO UMÍME A DOKÁŽEME Analýzy - provedeme analýzy přístupnosti, použitelnosti a návštěvnosti, abyste mohli posoudit, jak je Váš internetový

Více

Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ

Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ Doc. Ing. Libor Čapek, Ph.D. Mgr. Luboš Kopecký Přerov 24. října 2012 Strana 1 26. červenec 2012 Co je Českáchemie.cz? českáchemie.cz = součást projektu Partnerství pro chemii

Více

Úvod do on-line marketingu

Úvod do on-line marketingu Úvod do on-line marketingu Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře co je on-line marketing možnosti,výhody a rizika on-line marketingu pozice on-line marketingu v marketingovém mixu stanovení cílů a měření

Více

Pryč jsou ty doby, kdy bylo nutné kvůli každé malé úpravě webových stránek shánět odborníka, který

Pryč jsou ty doby, kdy bylo nutné kvůli každé malé úpravě webových stránek shánět odborníka, který Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Pryč jsou ty doby, kdy bylo nutné kvůli každé malé úpravě webových stránek shánět odborníka, který měl potřebné znalosti jazyka HTML a jiných

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

Studie webů automobilek

Studie webů automobilek Studie webů automobilek červen 2006 [manažerské shrnutí] Obsah Obsah... 1 Manažerské shrnutí... 2 Kvalita obsahu a použitelnost webu... 3 Základní nedostatky negativně ovlivňují použitelnost většiny webů...

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty)

Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Co máme za sebou (ceny a projekty) D L M Jsme nezávislé vydavatelství cílící na čtenáře s vlivem, moderní byznys a instituce. Píšeme pro lidi v rozhodovacích pozicích s vlivem na společenské dění, politiku a ekonomiku. Oslovujeme čtenáře

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb.

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb. O nás Internetová prezentace je často první vizitkou Vaší společnosti, se kterou se setkává potenciální zákazník či případný obchodní partner. Kvalitní prezentaci nestačí však pouze vytvořit. Prezentace

Více