Převodník analogových dveřních stanic do IP

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Převodník analogových dveřních stanic do IP"

Transkript

1 Převodník analogových dveřních stanic do IP Převodník slouží pro převod čtyřvodičového video vrátníku do Wifi a umožňuje zjistit, kdo zazvonil na vaši dveřní stanici odkudkoliv z vašeho smartphonu nebo jiných inteligentních zařízení. Provádí konverzi analogového videotelefonu na IP vrátného Obousměrnou audio komunikaci Podporuje monitorování, odemykání a komunikaci přes smartphony Podpora systému ios / Android mobilních telefonů a tabletů Podporuje P2P připojení a souběžné streamování až do 5 smartphonů Připojení prostřednictvím kabelu, nebo Wi Fi sítě Otevírání elektromagnetického zámku Není nutné konfigurovat router Možnost záznamu snímků a videosekvencí Nastavení doby otevření zámku

2 Systémový diagram Univerzální ID načte z QR kódu ze zadní strany přístroje Výchozí přihlašovací údaje Jméno: Admin Heslo:

3 Standardní zapojení Dveřní stanice, Videotelefon, IP Converter Zapojení dveřní stanice IP Converter

4 Instalační a Uživatelský manuál IP Converter pro čtyřvodičový video systém OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI Tento uživatelský manuál je dodáván bez záruky vhodnosti pro účel využití jiný než pro převod čtyřvodičových analogových dveřních stanic Commax. Tato publikace může obsahovat technické nepřesnosti nebo překlepy. PROHLÁŠENÍ O ZÁRUCE Dodavatel nenese žádnou odpovědnost vůči žádné straně nebo jakékoliv jiné osoby, v rámci nezabezpečeného monitorovaní soukromých prostor. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE 1 2 Přečtěte si tyto pokyny a uložte je na bezpečném místě pro budoucí použití. Naleznete veškeré práce spojené s instalací tohoto produktu kvalifikovanému servisnímu technikovi. Nepracujte s přístrojem mimo jeho specifikovanou teplotu, vlhkost nebo pod jiným napětím. Bezpečně instalujte zařízení na svislých plochách (pevné stěny / dveře), které nejsou náchylné k vibracím nebo nárazu. Instalujte zařízení v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla, jako jsou radiátory, ohřívače vzduchu. Neinstalujte IP Konvertor v blízkosti zařízení spotřební elektroniky, například stereo přijímače / zesilovače a televizorů. 1.1 Součást balení IP Converteru 1.2 Specifikace Vnitřní nebo externí anténa (3dBi nebo 6dBi nebo 10dBi)IP Converter 4 Pin linka Napájení externí přepínání (DC 12V) 10 ~ + 60 C, Síťové rozhraní 10 / 100M pro povrchovou montáž Video systém PAL / NTSC, Pohotovostní stav 200 ma max. pracovní status 400 ma max.

5 1.4 Podmínky instalace IP Converteru * Vyhněte se instalaci zařízení v blízkosti silného záření, např. elektro motoru a výtahu. * Údržba by měla být dodržena kvalifikovaným technikem. * Vyhněte se tvrdému chvění, rázu, jinak by se vnitřní přesné komponenty poškodily. * Neinstalujte IP Convertor do venkovního prostředí * Vypněte před instalací napájení. Pro upevnění použijte šrouby a plastové hmoždinky. Chcete li nainstalovat převaděč IP, postupujte podle následujících kroků, jak je uvedeno níže: 2.5 Schéma zapojení K IP Convertoru může uživatel připojit pouze jednu dveřní stanici.

6 2.6 Popis IP Converter 1 ANT (volitelná) Pro připojení externí antény použít vodič s vhodným konektorem 2 SET Tlačítko slouží pro vytvoření Acess pointu a umožní přímé spojení Convertoru s mobilním telefonem. Stiskněte toto tlačítko a neuvolňujte, dokud se nerozsvítí LED (AP) na čelním panelu 3 LED dioda se rozsvítí, když přístroj přistupuje k datům nebo síťi 4 Napájení Přístroj má volitelné napájení s externí / vestavěným zdrojem 5 AP ledka Indikátor AP bude blikat v módu AP; v průběhu restartu kontrolka zhasne pracovní režim, pohotovostní režim kontrolka svítí. 6 Power led Indikátor napájení když je přístroj zapnutý, kontrolka svítí 7 Ethernet vstup konektor RJ / 100M 8 Outdoor vstup pro připojení venkovní dveřní stanice s kamerou 9 Indoor vstup pro připojení vnitřní jednotky videotelefonu 10 DC napájení DC 12V (dle aktuálního modelu je možnost zvolit zdroj interní/externí 3. Připojení zařízení do sítě Prostřednictvím kabelové sítě nebo bezdrátové sítě (volitelné) A. Uživatel může připojit převodník IP přes síťový kabel, těmito kroky: 1. Připojte síťový kabel k převodníku IP. 2. Připojte venkovní dveřní stanici do outdoor konektoru, připojte Indoor konektor k vnitřní jednotce videotelefonu. 3. Připojte napájecí adaptér do elektrické zásuvky a IP konvertor se zapne. 4. Během zapojení se rozsvítí AP ledka, chvíli počkejte, až zhasne a zaslechnete praskavý zvuk.

7 1.5 Možnosti zapojení Funkce Monitoring Hovořit Odemknout Zavěsit IP Convertor s funkcí wifi může pracovat v bezdrátovém režimu. Pokud uživatel nechce připojit kabel k přístroji tak musí spustit funkci AP (set) a pomocí telefonu a mobilní aplikace nastaví IP Convertor. Pokud se uživatel připojí síťovým kabelem do převodníku lze nastavit IP parametry pro WIFI přes webový prohlížeč. Pokud uživatel nechce připojit přístroj kabelem tak lze IP Convertor připojit pomocí WIFI sítě. A. Instalace sytému v mobilním telefonu ( kabelové připojení IP Converteru ): Krok 1. Stáhněte si aplikaci na chytrý telefon s operačním systémem Android MobileEyeDoor+ z přiloženého CD nebo přes Google Play nebo prostřednictvím App Store na iphone / ipad se systémem IOS Aplikace MobileEyeDoor+ FREE 3,70MB e stažení MobileEyeDoor nejnovější verze souboru APK App Name: MobileEyeDoor Název balíčku: com.gooclient.mobileeyedoor.plus Kategorie: Média a video Developer: ABC CCTV Verze: Datum vydání: Počet stažení: 7,2 miliónu Instalace: 10,000 50,000 Vyžaduje Android: 2.2 a vyšší Rychlost: 3.1 / 5 (128) Krok 2. Připojte převodník IP converter datovým kabelem k Routeru, následuje připojení telefonů ke stejné síť pomocí WiFi. Krok 3. Spusťte aplikaci MobileEyeDoor+. Klikněte na + pro přidání nového zařízení. Existují tři způsoby, jak přidat zařízení: a) Scan QR Códu, b) Manuálně, c) Vyhledávání na lokální síti Krok 4. vyplňte správné informace o zařízení v příslušných polích. Výchozí uživatelské jméno a heslo je "Admin" a " (dodržujte správnou velikost a počet písmen a číslic) Krok 5. Po úspěšném přidání zařízení, bude zařízení zobrazeno na hlavní obrazovce mobilu. Uživatel může aktivovat funkci alarmu push u aktuálního zařízení. Krok 6. Nyní si uživatel může zobrazit kameru dveřní stanice v mobilu, odemknout, komunikovat, ukládat fotky a vstupovat do programu IP Convertoru.

8 B. Instalace sytému v mobilním telefonu (bezdrátové připojení IP Converteru ): Krok 1. Stáhněte si aplikaci na chytrý telefon s operačním systémem Android MobileEyeDoor+ z přiloženého CD nebo přes Google Play nebo prostřednictvím App Store na iphone / ipad se systémem IOS Aplikace MobileEyeDoor+ FREE 3,70MB e stažení MobileEyeDoor nejnovější verze souboru APK App Name: MobileEyeDoor Název balíčku: com.gooclient.mobileeyedoor.plus Kategorie: Média a video Developer: ABC CCTV Verze: Datum vydání: Počet stažení: 7,2 miliónu Instalace: 10,000 50,000 Vyžaduje Android: 2.2 a vyšší Rychlost: 3.1 / 5 (128) Krok 2. Spusťte aplikaci MobileEyeDoor+. Klikněte na + pro přidání nového zařízení Zde je nutné vybrat "Konfigurace a přidání nového bezdrátového zařízení" Krok 3. Stiskněte setovací tlačítko na boku IP Converteru, nepovolujeme tlačítko, (dokud AP ledka svítí) po uvolnění tlačítka se přístroj restartuje a automaticky přejde do režimu AP. Počkat na okamžik, kdy je slyšet zapraskání to znamená, že zařízení se úspěšně spustí a přejde do režimu AP. V režimu AP bude AP ledka blikat. Krok 4. na Device WIFI s rozhraní kliknutím do Manual Setting vstoupíme do nastavení WiFi sítí telefonu pro zobrazení dostupných sítí, pokud je UID (IPdoor.) připojen je uveden na seznamu dostupných sítí. Vyberte připojení a mobil bude připojen k IP Convertoru. Krok 5. návrat do Device WIFI s rozhraní a přejděte k dalšímu kroku (Next). Bezdrátový router se zobrazí v seznamu (Lokální Wifi síť). Vyberte jeden a klikněte na něj, pokud je zapnuta funkce heslo, zadejte ve vyskakovacím okně správné heslo, vstupte IP Converter se automaticky restartuje a bude připojen k bezdrátovému WIFI routeru, po startu při připojování praská znovu. Krok 6. vyplňte správné informace o zařízení v příslušných polích. Výchozí uživatelské jméno a heslo je "Admin" a " (dodržujte správnou velikost a počet písmen a číslic) Krok 7. návrat k WLAN nastavení na mobilním telefonu a zvolit WIFI router, ke kterému je IP converter připojen Krok 8. Po úspěšném přidání zařízení, bude zařízení zobrazeno na hlavní obrazovce mobilu. Uživatel může aktivovat funkci alarmu push u aktuálního zařízením. Krok 9. Nyní si uživatel může zobrazit kameru dveřní stanice v mobilu, odemknout, komunikovat, ukládat fotky a vstupovat do programu IP Convertoru. C. funkce alarm Push vyzvánění dveřní stanice na mobilním telefonu. uživatel musí nastavit funkci alarm Push pro každé připojené zařízení samostatně. Funkci alarm Push lze ovládat pouze u aktivního zařízení. Chcete li aktivovat alarm Push funkci, musíte se ujistit, že telefon i IP Convertor jsou připojeni na síti. Poznámka: funkce alarmu Push je funkční, pouze pokud je zařízení přidáno UID typem Některé modely umožňují prohlížení obrázků a videí z funkce Pusch alarm na SD kartě. (Popisovaný typ nemá slot na SD kartu)

9 Postup bezdrátového připojení IP Converteru V režimu talk stisknutím tlačítka bude aktivováno sluchátko telefonu, video je vypnuto a během této doby je spuštěna duplexní obousměrná komunikace. Stiskněte li a podržíte tlačítko mluvit, bude aktivován reproduktor telefonu. Video a audio jsou zpuštěné a během této doby je možná jednosměrná komunikace.

HD inteligentní IP server WiFi, P2P

HD inteligentní IP server WiFi, P2P HD inteligentní IP server WiFi, P2P Návod k obsluze Výhody produktu: Universální možnost připojení libovolných kamer s RCA konektory Jednoduché nastavení www.spyshops.cz Stránka 1 Ovládání přes smartphone

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW Full HD 1080P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW Full HD 1080P 1526361903 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0029-5 Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového

Více

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1559553308 VÝROBNÍ ČÍSLO eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu. Stačí

Více

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1557744476 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned

Více

2vodičový kit pro video interkom. Uživatelská příručka

2vodičový kit pro video interkom. Uživatelská příručka 2vodičový kit pro video interkom Uživatelská příručka OBAH 1 Popis vzhledu... 3 1.1 Vnitřní stanice... 3 1.2 Dveřní stanice... 3 1.3 Video/audio distributor... 4 2 Instalace... 4 2.1 Systémový rámec...

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1516778124 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

Univerzální návod pro. WIFI-IP Kamerové moduly,hodiny,kamery atd.

Univerzální návod pro. WIFI-IP Kamerové moduly,hodiny,kamery atd. Univerzální návod pro WIFI-IP Kamerové moduly,hodiny,kamery atd. ( vhodný pro iphone / android / stolní počítač) Obrázky a náhledy se mohou lišit v závislosti konkrétního modelu a aplikace 1 Provozní pokyny

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1526364818 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu.

Více

Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA

Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA Děkujeme za zakoupení produktu CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA z řady SECTRON Smart Home. POPIS PRODUKTU OBSAH BALENÍ PRVNÍ SPUŠTĚNÍ KONFIGURACE ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ A DOTAZY 6 TECHNICKÉ

Více

Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu

Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu Bezpečnostní upozornění Zařízení neinstalujte poblíž zdroje vody, abyste zamezili nebezpečí požáru nebo úrazu elektrickým proudem. Přístroj není vhodné umístit blízko

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS10XXT

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS10XXT Instalační příručka pro NAS servery řady AS10XXT Obsah Obsah balení... 3 Instalace hardwaru... 4 Instalace pevných disků... 4 Napájení, připojení a první zapnutí... 7 Instalace softwaru... 8 CD Instalace...

Více

A-LINK IPC2. Pan-Tilt MPEG4/MJPEG Síťová Kamera. Průvodce rychlým nastavením

A-LINK IPC2. Pan-Tilt MPEG4/MJPEG Síťová Kamera. Průvodce rychlým nastavením A-LINK IPC2 Pan-Tilt MPEG4/MJPEG Síťová Kamera Průvodce rychlým nastavením 1 Začínáme Obsah balení Zkontrolujte obsah balení, zda obsahuje všechny uvedené díly. V případě, kdy nějaká ze součástí chybí

Více

Dahua Bullet Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua Bullet Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua Bullet Wi-Fi kamera Stručná příčurka Dahua Bullet Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Kamera 1 Stručná příručka 1 1 šroubový balíček

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51 Instalační příručka pro NAS servery řady AS50/51 Obsah balení Obsah balení AS5002T, AS5102T AS5104T, AS5104T NAS Napájecí kabel Napájecí adaptér RJ45 síťový kabel 2 2 Šroubky pro montáž 3.5 HDD 8 16 Šroubky

Více

Upozornění před instalací

Upozornění před instalací Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Neumisťujte síťovou kameru do blízkosti zdrojů tepla, například televizoru nebo trouby. Chraňte

Více

Vítejte v ControlCam

Vítejte v ControlCam Vítejte v ControlCam Uživatelský manuál 1. Instalace Namontujte a připojte venkovní stanici na zeď jako je na obrázku pod textem. Screws Back case Plas c wall plug System Wiring Screws Screws Plas c wall

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62 Instalační příručka pro NAS servery řady AS61/62 Obsah balení Model AS6102T AS6104T AS6202T AS6204T x1 x1 x1 x1 Kabel k adaptéru x1 x1 x1 x1 AC Adaptér x2 x2 x2 x2 RJ45 Network kabel x8 x16 x8 x16 Šroubky

Více

Dahua Dome Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua Dome Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua Dome Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Zařízení 1 Stručná příručka 1 Instalační mapa 1 Šroubový balíček 1 Napájecí adaptér 1 Klíč

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Stereo kabel RCA do RCA (2 m) 3,5 mm stereo mini zástrčka do kabelu RCA (2 m) Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel

Více

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

IP kamera NCC800 NCC800WL. Instalační průvodce

IP kamera NCC800 NCC800WL. Instalační průvodce IP kamera NCC800 NCC800WL Instalační průvodce 1. Nejprve stanovte typ zařízení. 2. Pokud je zařízení možné napájet pomocí PoE (Power over Ethernet), jednoduše připojte kameru pomocí Ethernet kabelu. 3.

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Zesilovací bezdrátový přehrávač streamované hudby Česky 4 PŘIPOJENÍ ZVUKU

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI Rollei Historyline 98 Používání funkce Wi-FI Používání funkce Wi-Fi Pomocí funkce Wi-Fi můžete ihned přenést fotografie a videa z fotoaparátu do jiných chytrých zařízení (Telefony, tablety s Android či

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW Full HD 1080P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW Full HD 1080P 1526363152 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0022-1 Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

Stručný průvodce instalací

Stručný průvodce instalací QIG_NETIO4_cz_Layout..04 7: Stránka Stručný průvodce instalací Děkujeme, že jste zakoupili výrobek společnosti KOUKAAM a.s. Před jeho prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento krátký návod. Předejdete

Více

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601?

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Před samotnou instalací NVR záznamového zařízení a IP kamer si, prosím, přečtěte pozorně Instalační a uživatelský manuál pro *H5601. Převážně dbejte

Více

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), NODE 2 a všechny další produktové názvy a slogany

Více

Dahua série A Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua série A Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua série A Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Zařízení 1 Rychlý návod 1 Napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Deska pro rychlou instalaci

Více

Aplikace Pro icam. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: ,

Aplikace Pro icam. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: , Aplikace Pro icam Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Stažení aplikace a připojení

Více

Dahua série A Wi-Fi PT kamera. Stručná příručka

Dahua série A Wi-Fi PT kamera. Stručná příručka Dahua série A Wi-Fi PT kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Zařízení 1 Stručná příručka 1 Napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Deska pro rychlou

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

IP kamery DIGITUS Plug&View

IP kamery DIGITUS Plug&View IP kamery DIGITUS Plug&View Stručný průvodce instalací Obsah balení 1 IP kamera Plug&View 1 napájecí zdroj s kabelem 1 kabel s ethernetem 1 stručný průvodce instalací 1 disk CD s nástroji 1 odnímatelná

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

Video dveřní telefon UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Video dveřní telefon UŽIVATELSKÝ MANUÁL Video dveřní telefon Model: CP-UVK-A701 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Venkovní jednotka Vzhled a popis venkovní jednotky je zobrazen na obrázcích níže: Pohled zepředu Pohled zezadu Název Popis A LED přísvit Poskytuje

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno.

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno. Stručná příručka 1 Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno. 2 3 Obsah balení 4 Kamera Arlo Q Plus Kabel micro USB 2.0 Adaptér PoE TOP deska pro montáž na stěnu Napájecí adaptér

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Vložte pevný disk

Více

WDC10 InstaShow Upgrade firmwaru SOP

WDC10 InstaShow Upgrade firmwaru SOP WDC10 InstaShow Upgrade firmwaru SOP Ver 1 Date: 2017/11/28 Upgrade firmwaru/upgrade ovladače Před provedením upgradu firmwaru/ovladače se prosím ujistěte, že máte nejnovější verzi firmwaru. Pokud si nejste

Více

log in AHD_DVR Průvodce rychlým startem První část: základní operace

log in AHD_DVR Průvodce rychlým startem První část: základní operace AHD_DVR Průvodce rychlým startem Tato řada produktů je určena pro bezpečnostní oblasti sledované v digitálním monitorovacím zařízení. Použitý vestavěný operační systém LINUX, umožňuje systému stabilní

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

Vigilance Full HD Outdoor PoE Mini Bullet kamera DCS-4703E Stručný návod k instalaci

Vigilance Full HD Outdoor PoE Mini Bullet kamera DCS-4703E Stručný návod k instalaci Vigilance Full HD Outdoor PoE Mini Bullet kamera DCS-4703E Stručný návod k instalaci Tento návod na instalaci obsahuje základní pokyny pro instalaci síťové kamery DCS-4703E ve vaší síti. Další informace

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Průvodce rychlou instalací Wi-Fi směrovače pro Pevný internet DSL. Zyxel VMG bezdrátový N300 xdsl modem

Průvodce rychlou instalací Wi-Fi směrovače pro Pevný internet DSL. Zyxel VMG bezdrátový N300 xdsl modem Průvodce rychlou instalací Wi-Fi směrovače pro Pevný internet DSL Zyxel VMG1312 - bezdrátový N300 xdsl modem Obsah 1. Obsah balení 3 2. Zapojení a základní nastavení směrovače 4 1. Jak zapojit směrovač

Více

Dahua série K Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua série K Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua K Série Wi-Fi kamera - Stručná příručka Dahua série K Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení zařízení 1 Stručná příručka 1 Napájecí adaptér

Více

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2 Bezdrátový 11ag AP Příručka k rychlé instalaci (návod k obsluze) Verze 1.2 1 i4 Portfolio s.r.o. Obsah 1. Před instalací... 3 2. Instalace hardware... 4 3. Konfigurace nastavení TCP/IP vašeho počítače...

Více

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W 10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W This guide describes the basic functions of PZ8111/21/11W/21W. All detailed information is described in the user s manual. Upozornění před instalací Když

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), PULSE FLEX a všechny další produktové názvy a slogany

Více

Vigilance 3 Megapixel H.265 venkovní dome

Vigilance 3 Megapixel H.265 venkovní dome Vigilance 3 Megapixel H.265 venkovní dome kamera DCS-4633EV Tento návod na instalaci obsahuje základní pokyny pro instalaci síťové kamery DCS-4633EV ve vaší síti. Další informace o používání kamery viz.uživatelská

Více

Dveřní videotelefon CP-VK70TS-VP

Dveřní videotelefon CP-VK70TS-VP UŽIVATELSKÁ A INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Dveřní videotelefon CP-VK70TS-VP Venkovní jednotka CP-VK70TS-VP Rozměr venkovní jednotky: 57 x 134 x 34 mm (š x v x h) Č. NÁZEV 1 Kryt pro ochranu proti vodě 2 LED pomocné

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

WiFi spínač ovládaný telefonem. Sonoff Pasiv 12V

WiFi spínač ovládaný telefonem. Sonoff Pasiv 12V WiFi spínač ovládaný telefonem Sonoff Pasiv 12V WiFi modul Sonoff Pasiv 12V je určen k ovládání externích spotřebičů vzdáleně přes internet. Využívá Cloud systému pro jednoduché připojení do WiFi sítě

Více

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), POWERNODE 2 a všechny další produktové názvy a slogany

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

ZyXEL VMG8823. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8823-B50. Budoucnost je úžasná. Ready?

ZyXEL VMG8823. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8823-B50. Budoucnost je úžasná. Ready? ZyXEL VMG8823 Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8823-B50 Budoucnost je úžasná. Ready? Máte v balení všechno? Šedý kabel (DSL/PHONE) Žlutý (WAN/LAN) ethernet kabel Návod ke snadné

Více

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál 05-2014 / v1.0 1 I. Informace o produktu I-1. Obsah balení Smart Plug Switch Zkrácený instalační manuál CD s rychlým instalačním průvodcem I-2. Přední panel

Více

Dahua C série Wi-Fi kamera Stručná příručka

Dahua C série Wi-Fi kamera Stručná příručka Dahua série C Wi-Fi kamera Stručná příručka Version 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení zařízení 1 Stručná přiručka 1 napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Železná deska (pro

Více

Aplikace gdmss, idmss V

Aplikace gdmss, idmss V Aplikace gdmss, idmss V3.46.000 DAHUA VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:00 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

Wifi-Link Uživatelská příručka 2.1.0

Wifi-Link Uživatelská příručka 2.1.0 Wifi-Link Uživatelská příručka 2.1.0 OBSAH 1. Specifikace 2. Zapojení 3. Konfigurace 4. Použití 1. SPECIFIKACE Napájecí napětí: 3.3V - 15V Hmotnost: 7g Rozměry: 21x32x5.5mm Dosah: až 50 m Módy: AP, AP+Client,

Více

Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p

Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

OBSAH 1. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ 1 2. SPECIFIKACE 1 3. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 1 4. TECHNICKÉ ŘEŠENÍ 2 5. NÁVOD K OBSLUZE 4 6. JAK POUŽÍVAT APLIKACI 7

OBSAH 1. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ 1 2. SPECIFIKACE 1 3. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 1 4. TECHNICKÉ ŘEŠENÍ 2 5. NÁVOD K OBSLUZE 4 6. JAK POUŽÍVAT APLIKACI 7 Poznámka Společnost nezodpovídá za jakékoli problémy způsobené internetem, Wi-Fi routerem a inteligentními zařízeními. Pro další informace se obraťte původního poskytovatele. OBSAH 1. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ

Více

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ NÁVOD K POUŽITÍ POPIS - Wi-Fi stereo zesilova č. Výkon 2x 20W RMS do 4 Ω. - Umožňuje vytvoření multiroom zvukového systému, který umožňuje ovládání více zesilova čů a různých

Více

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV Průvodce rychlou instalací DN-70310 1. Informace o produktu Děkujeme, že jste si vybrali bezdrátový box pro streamování televizního signálu DIGITUS Wireless TV. Produkt

Více

Eurosat CS INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Ver 1.0 (2015-1-21) HD001. meteo stanice se skrytou kamerou a wifi

Eurosat CS INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Ver 1.0 (2015-1-21) HD001. meteo stanice se skrytou kamerou a wifi INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD Ver 1.0 (2015-1-21) HD001 meteo stanice se skrytou kamerou a wifi Před instalací a použitím tohoto přístroje si prosím pozorně přečtěte tento návod k obsluze. Bezpečnostní

Více

EW-7416APn V2 & EW-7415PDn Průvodce instalací pro Macintosh

EW-7416APn V2 & EW-7415PDn Průvodce instalací pro Macintosh EW-7416APn V2 & EW-7415PDn Průvodce instalací pro Macintosh 09-2012 / v2.0 0 Začínáme Předtím, než začnete tento přístupový bod používat, prosím zkontrolujte, zda v balení nechybí žádná položka a pokud

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o.

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o. WiFi NVR set Uživatelský manuál V1.0.2 Prohlášení Děkujeme, že jste si zakoupili produkt naší společnosti. V případě potřeby podpory nás kdykoliv kontaktujte. Tento uživatelský manuál je vhodný pro wifi

Více

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 1 78-706# Instrukce pro rychlou instalaci 1. Začínáme Úvod 2 Spuštění kamery Připojte videokameru k dodanému adaptéru. Blikající modrá LED znamená spuštění webové

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

WiFi HD kamera v kapesníčcích

WiFi HD kamera v kapesníčcích WiFi HD kamera v kapesníčcích Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: HD širokoúhlá kamera Možnost připojení přes WiFi i IP Snadná instalace www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Rychlý start pokud nechcete číst

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Připojte monitor

Více

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze 1. Základní údaje 1.1 Popis produktu 1.2 Přední strana kamery 1.3 Zadní strana kamery a popis portů 2. Připojení kamery k počítači 3. Nastavení kamery

Více

Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T

Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T Instalační příručka pro NAS servery řady AS6XXT 1. Obsah balení Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T Obsah balení AS-602T AS-604T AS-606T AS-608T NAS Napájecí kabel 1 1 1 1 Adaptér 1 Ne

Více

Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps

Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps Česky Nastavení Wifi-opakovače v opakovacím módu Tato příručka popisuje kroky, které je třeba dodržovat, pro správné nastavení Vašeho přístroje Gembird

Více

Wi-Fi HD kamera Zetta ZN62

Wi-Fi HD kamera Zetta ZN62 Wi-Fi HD kamera Zetta ZN62 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Připojte

Více

4P S. Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN <BRP069A42> Instalační návod

4P S. Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN <BRP069A42> Instalační návod 4P359542-2S Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN Instalační návod Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN Instalační návod Domovská stránka: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Více

P-870HN-5xb. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n VDSL2 se 4 porty

P-870HN-5xb. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n VDSL2 se 4 porty Bezdrátová brána 802.11n VDSL2 se 4 porty Výchozí nastavení: IP adresa: http://10.0.0.138 Uživatelské jméno: admin Heslo: admin Instalační příručka Vydání 1, 7/2011 Copyright 2011. Všechna práva vyhrazena.

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka ZMODO NVR KIT Instalační příručka KROK 1 1. Zkontrolujte si obsah balení ZMODO NVR Kitu: NVR server 4 x IP kamera Napájecí adaptéry pro IP kamery LAN kabel CD se softwarem Příručka ( ke stažení na www.umax.cz)

Více

Uživatelský manuál Akční kamera

Uživatelský manuál Akční kamera Uživatelský manuál Akční kamera Obsah Poznámky Seznam dílů Popis Instalace Jak používat vodotěsné pouzdro Instalace baterie a zapnutí/vypnutí Nabíjení baterie a připojení k počítači Připevnění k držáku

Více

Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem

Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem Sonoff Basic Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem Záruční a pozáruční servis výrobků: www.chytrevypinace.cz Mikuláškovo nám. 6, 62500,

Více

CZ Uživatelský manuál

CZ Uživatelský manuál Uživatelský manuál GOXTREME LIVE 360 9 9 7 1 9 7 1 1.Zapnutí vypnutí 6. Tlačítko reset 2. Spoušť fotoaparátu 7. Kontrolka LED 3. Tlačítko záznamu videa 8. Slot mikro SD karty 4. WiFi zapnuto/vypnuto 9.

Více

NWA1100. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátový přístupový bod Business 802.11g. Výchozí přihlašovací údaje IP adresa: http://192.168.1.

NWA1100. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátový přístupový bod Business 802.11g. Výchozí přihlašovací údaje IP adresa: http://192.168.1. Bezdrátový přístupový bod Business 802.11g Výchozí přihlašovací údaje IP adresa: http://192.168.1.2 Heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci Firmware v1.00 Červenec 2008 Vydání 1 Copyright ZyXEL Communications

Více

ZÁKLADY. Spoušť/ tlačítko výběru Mikrofon Slot mikro SD paměťové karty Kontrolka nabíjení. Rozhraní mikro USB Zapnutí/tlačítko režim Objektiv

ZÁKLADY. Spoušť/ tlačítko výběru Mikrofon Slot mikro SD paměťové karty Kontrolka nabíjení. Rozhraní mikro USB Zapnutí/tlačítko režim Objektiv UŽIVATELSKÝ MANUÁL UPOZORNĚNÍ 1. Svou kameru vždy chraňte před pády, nárazy a dopady. 2. Zajistěte, aby kamera byla umístěna v dostatečné vzdálenost od zdrojů silného magnetického pole jako jsou elektrické

Více

NWD310N. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátový PCI adaptér N. Verze 1.00 Vydání 1 Říjen 2007. Copyright 2007. Všechna práva vyhrazena.

NWD310N. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátový PCI adaptér N. Verze 1.00 Vydání 1 Říjen 2007. Copyright 2007. Všechna práva vyhrazena. Bezdrátový PCI adaptér N Příručka k rychlé instalaci Verze 1.00 Vydání 1 Říjen 2007 Copyright 2007. Všechna práva vyhrazena. Obsah Základní informace...1 1 Instalace softwaru...1 2 Instalace hardwaru...4

Více

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R)

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Bezdrátový router N150 (N150R) Ochranné známky Značky a názvy výrobků jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky příslušných vlastníků. Informace mohou být změněny bez

Více

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací EW-7438APn Průvodce rychlou instalací 07-2013 / v1.0 I. Informace o výrobku I-1. Obsah balení - Přístupový bod EW-7438APn - Disk CD s vícejazyčným průvodcem rychlou instalací a uživatelskou příručkou -

Více

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál B Series Waterproof Model IP Kamera Uživatelský manuál Obsah 1 ÚVODEM... 3 2 VZHLED A ROZHRANÍ... 3 3 PŘIPOJENÍ KE KAMEŘE Z VAŠÍ LAN SÍTĚ... 4 4 PŘIPOJENÍ KAMERY PŘES WAN ROZHRANÍ... 8 5 DALŠÍ NASTAVENÍ...

Více

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru.

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. Samotný výrobek je konstruován podle nejnovějšího automobilového designu, lehký,

Více