Prémiová vrata. GSW 40-L. Sekční vrata CarTeck pro život

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Prémiová vrata. GSW 40-L. Sekční vrata CarTeck pro život"

Transkript

1 Prémiová vrata. GSW 40-L. Sekční vrata CarTeck pro život S bezpečností, designem a komfortem

2 2 Úvod Po již 80 letech na trhu je společnost Teckentrup dnes jedním z předních dodavatelů dveří a vrat pro průmysl. To z nás učinilo specialisty pro zvláště robustní bezpečnostní technologie. Vyspělé Know-how na nejmodernějším stavu techniky, to poskytuje základ pro zvláště vysokou spolehlivost i našich garážových sekčních vrat. Kvalita: Made in Germany. Abychom zajistili tento vysoký standard a zároveň dbali na svoji odpovědnost za životní prostředí a trvalou udržitelnost, nechali jsme se včas certifikovat podle norem ISO pro řízení kvality a energie. Proto to pro rekonstrukce i novostavby znamená: Garážová vrata? S jistotou od Teckentrup. Kai Teckentrup Meinolf Funkenmeier Jörg Vogelsang Jednatel/vlastník Jednatel Jednatel

3 Úvod 3 Vyspělé zkušenosti. S jistotou Teckentrup.

4 4 Předmluva Ať průmyslový nebo soukromý vlastník nemovitosti: Kdo staví novostavbu nebo provádí rekonstrukci své budovy, musí se moci spolehnout na řešení osvědčená v praxi na technologie, které se optimálně přizpůsobí daným skutečnostem stavby. To platí i v oblasti garážových vrat. Společnost Teckentrup nabízí se svými sekčními vraty GSW 40-L zcela profesionální výrobek, který vám otevře maximální flexibilitu při zařizování Vašeho domu. O to se postarají individuální konstruk- ční velikosti a vysoká variabilita vzhledů, povrchů, barev, skleněných prvků a ozdob. Jakkoliv plánujete svoji novostavbu nebo rekonstrukci s GSW 40-L máte vhodné řešení.

5 Obsah 5 Pro rekonstrukce. A novostavby. Obsah GSW 40-L Předmluva 4 Prosklení Pro novostavby 6 Barvy Pro rekonstrukce 7 Ozdoby Montážní situace 8-9 Masivní dřevo Výrobní kvalita Vedlejší dveře / vložené dveře Obnovitelnost Kvalita 52 Bezpečnost Evropská kompetence 53 Záruka Patenty, technologie Komfortní řešení Výkonnostní vlastnosti Online konfigurátor Přehled modelů Přehled vzhledů 22 Přehled povrchů 23 Montážní rozměry / velikosti vrat Montážní rozměry / velikosti dveří Vzhledy vrat Přehled výrobků 63 Příklad použití Drážka Příklad použití Střední drážka Příklad použití Bez drážky Příklad použití Kazeta

6 6 Pro novostavby DO 5,5 METRŮ DO 3 METRŮ + PRO KAŽDOU MONTÁŽNÍ SITUACI + VÍCE MÍSTA PŘED GARÁŽÍ A V NÍ + ŠIRŠÍ PRŮJEZD 1 Přesné rozměry Ať rekonstrukce nebo novostavba GSW 40-L se ideálně začlení do každé montážní situace. Umožňují to šířky vrat až 5,5 m a výšky vrat až 3 m. Ryzí prémiová vrata: Přesná, prvotřídně zpracovaná a komfortní.

7 Pro rekonstrukce 7 12 důvodů pro prémiová vrata GSW 40-L. Garážová vrata jsou nákup pro život. Při novostavbě nebo rekonstrukci. 2 Více místa před garáží a v ní Stará garážová výkyvná vrata pryč a potom? Náš tip: Rozhodněte se pro moderní sekční vrata. Potřebují o mnoho méně místa při otevírání a zavírání. Tak získáte oproti výkyvným vratům větší parkovací plochu před garáží a v ní a můžete svůj vůz odstavit přímo před vraty. Výkyvná vrata Sekční vrata předtím potom 3 Snadné parkování Moderní auta jsou dnes širší než ještě před 20 lety a znesnadňují při starých výkyvných vratech zajíždění a vyjíždění. Nezřídka jsou také následkem poškození laku. Se sekčními vraty CarTeck získáte po straně nový prostor, neboť odpadá místo beroucí páková mechanika výkyvných vrat.

8 8 Montážní situace Pro každý vkus správné řešení. Stávající garáž a nová vrata jde to dohromady? A jak! O to se postarají rafinovaná řešení pro rekonstrukce. 4 Řešení pro rekonstrukce Nezávisle na tom, jaká panuje stavební situace Teckentrup nabízí speciální sady pro upevnění a clonění, s nimiž lze vaše nová sekční vrata bez problémů zamontovat. Naše zárubně se přizpůsobí každé stavební situaci, naše clony s šířkami 85 a 120 mm překryjí štěrbiny mezi zárubní a stěnou a naše speciální úhelníky skryjí popraskané zdivo. Tím vznikají perfektní řešení, která rovněž často učiní nákladné následné práce zedníků nebo malířů zbytečnými.

9 Montážní situace 9 + VZHLEDOVĚ STEJNÁ ZÁRUBEŇ + VZHLEDOVĚ STEJNÁ VRATA + VZHLEDOVĚ STEJNÁ CLONA + VZHLEDOVĚ STEJNÉ BARVY Nezáleží, jaký tvar má průjezd Vašich vrat: Prémiová vrata GSW 40-L se flexibilně přizpůsobí Vašim požadavkům - ostatně i u garáží s velmi nízkým překladem.

10 10 Výrobní kvalita Přesně vyrobené - a proto vzhledově perfektní. Rovnoměrné rozložení drážek a skryté přechody sekcí zaručují harmonický vzhled vrat. Teckentrup 5 Rovnoměrné přechody panelů Běžná vrata U mnoha konkurenčních vrat vede odlišný vzhled drážek a dělicích spár mezi sekcemi k neharmonickému celkovému dojmu.

11 Výrobní kvalita 11 a b c d e f g h + SKRYTÉ PŘECHODY PANELŮ + ROVNOMĚRNÉ ROZLOŽENÍ + STEJNÉ VÝŠKY PANELŮ 40 mm + ROBUSTNÍ VRATOVÉ KŘÍDLO STABILNÍ A TEPELNĚ IZOLOVANÁ 6 Prvotřídní zpracování Naše vratová křídla se skládají z různých vrstev, které jim darují mimořádnou odolnost a životnost: a Uzavřená konečná povrchová vrstva b Vysoce účinná základní barva c Antikorozní galvanické zušlechtění d Speciální ocel e Antikorozní galvanické zušlechtění f Vysoce účinná základní barva g Ochranný lak na zadní straně h Vysoce stabilní jádro ze speciální pěny s integrovanou tepelnou izolací

12 12 Obnovitelnost Ochrání Váš majetek po celý život. S GSW 40-L nemají vítr a počasí žádnou šanci. Účinnější ochrana pro Vaše auto i pro Vaši budovu. 7 Antikorozní ochrana 8 Speciální plastový prvek odděluje svislé zárubně od podlahy. Ať po přeháňce nebo při plíživé vlhkosti konstrukce zajišťuje, aby byla patní oblast neustále větraná, rychle vysychala a tak byla trvale chráněná proti korozi. Trvalá povrchová ochrana Pozinkované zárubně garážových vrat mají vysoce kvalitní konečnou povrchovou vrstvu. Tak jsou účinně chráněné proti vnějším vlivům a i po mnoha letech stále tak dekorativní jako první den.

13 Obnovitelnost 13 OUTDOOR + ANTIKOROZNÍ OCHRANA + DOKOLA TĚSNÉ 9 V zavřeném stavu vrata zcela utěsní svislá zárubňová těsnění, těsnění překladu, mezilehlá těsnění a podlahová těsnění. Tím je garáž optimálně chráněná proti nárazovému dešti a vnikající vlhkosti.navíc zajišťuje 40 mm silné vratové křídlo optimální tepelnou izolaci a minimalizovanou energetickou ztrátu.

14 14 Bezpečnost Patentovaná ochrana proti sevření prstů chrání před zraněními. Volitelná světelná závora zajišťuje ještě vyšší bezpečnost. + OCHRANA PROTI SEVŘENÍ PRSTŮ + BOČNÍ OCHRANA PROTI ZÁSAHU + VOLITELNÁ SVĚTELNÁ ZÁVORA + OCHRANA PROTI VLOUPÁNÍ TICHÝ CHOD VÍCE BEZPEČÍ PRO RODINU

15 Bezpečnost 15 Po stránce bezpečnosti myšleno na vše. Sekční vrata spojují maximální bezpečnost obsluhy s ochranou proti vloupání - pro osoby a hodnoty. 10 Tichý chod vrat Až do detailu vypilované konstrukce, jako třeba vodicí kolečka ze speciálního plastu, zajišťují tiché otevírání a zavírání. Drnčící výklopná vrata patří minulosti. 11 Ochrana proti vloupání Sekční vrata CarTeck a příslušné pohony zajišťují větší ochranu před neoprávněným přístupem. To je důležité zvláště tehdy, když jsou v garáži uložené hodnoty nebo existuje přímý přechod z garáže do domu. 12 Bezpečnost obsluhy Nevzhledné odkryté torzní pružiny jsou pasé. U sekčních vrat CarTeck jsou tažné pružiny vedené v zapouzdřených pružinových kanálech nahoře pod stropem. Pružiny jsou dimenzované tak, aby bezúdržbově vyrovnávaly hmotnost vrat a zaručovaly rovnoměrný chod vrat. Pro zvýšené nároky s velmi mnoha pohyby vrat za den doporučujeme naše speciální vysoce výkonné pružiny se zárukou výrobce 10 let.

16 16 Záruka 350 kilo. 1 záruka. Ne, nestavíme pokaždé na panely našich sekčních vrat Harleye. Avšak chceme-li Vám ukázat vysokou stabilitu a kvalitu povrchu našich výrobků, zajisté. Robustnost, díky níž budete mít ze svých garážových vrat dlouho radost. Slibujeme. Proto naše jedinečná 5-bodová záruka Teckentrup.

17 Záruka 17 5-TI BODOVÁ ZÁRUKA 5 let záruka výrobce na vodicí kladky, závěsy, lanové kladky, lana a standardní pružiny, 10 záruka výrobce na vysoce výkonné pružiny. 10 let záruka výrobce na panely proti rezavění zevnitř ven. 10 let záruka výrobce na oddělení oceli od pěny. 10 let záruka výrobce na vady materiálu a zpracování všech nepohyblivých částí zárubní, které jsou prokazatelně nepoužitelné nebo v použitelnosti výrazně omezené. 10 let záruka výrobce na těsnění u podlahy, mezitěsnění, boční těsnění a překladové těsnění proti hnilobě. Úplné znění záručních ustanovení naleznete na naší domovské stránce

18 18 Komfortní řešení Designový ruční vysílač SH4-D black Černý designový ruční vysílač je sériově přiložený k pohonům CarTeck 20.2 a Pohyb stisknutím tlačítka. Teckentrup nabízí velké množství pevně nainstalovaných a mobilních vysílačů pro uvedení Vašich garážových vrat do pohybu. Spolehlivé bezpečnostní technologie chrání před přístupem neoprávněných osob. Designový ruční vysílač SH4-D white Potřebujete-li druhý designový ruční vysílač, žádný problém. Objednejte si např. bílý 4kanálový vysílač vč. pouzder v ušlechtilém dárkovém balení! Více o našich designových ručních vysílačích na:

19 Komfortní řešení 19 Optimální souhra. Znamenitá kombinace: Ruční vysílač se špičkovým designem, pohony se špičkovým výkonem. Vrata ve větrací poloze. Inteligentní technika pohonu Naše nové vratové pohony nabízejí mnoho předností komfortu a bezpečnosti: Tak se neustále mění kód obsluhy jako u online bankovnictví. To navíc zvyšuje ochranu proti vloupání. Navíc mají naše pohony automatické omezení síly, které vratové křídlo při nárazu na překážku zastaví a tu zpětným chodem přímo znovu uvolní. V případě potřeby zajišťuje větrací poloha vyschnutí garáže. A v neposlední řadě je do řízení integrovatelná volitelná světelná závora. Náš tip: Poptejte se po našem prospektu pohonů s dalším atraktivním příslušenstvím! Podrobné informace naleznete v našem prospektu pohonů.

20 20 Online konfigurátor Klidné plánování. Online konfigurátor.

21 Online konfigurátor 21 Tak krátká cesta k vratům Vašich snů ještě nikdy nebyla! Jednoduše si na sestavte vše zcela podle svých přání. Online konfigurátor Vás v jednoduchých krocích provede fascinujícím světem vytváření garážových vrat. Ať vzhledy, povrchy, barvy, skleněné prvky a ozdoby pouhými několika kliknutími si sestavíte svá požadovaná vrata. Poté si je můžete začlenit do fotografie Vaší garáže a nechat je na sebe působit. Sami, ve dvou nebo s rodinou a v klidu. Nechte se inspirovat. Přejete-li si ke své konfiguraci nabídku, zašlete nám jednoduše poptávku. V krátké době obdržíte nabídku našich odborných partnerů ve Vaší blízkosti. Film k vratům. Podívat se nyní.

22 22 Přehled vzhledů Vzhledy Vzhledy CarTeck ovlivňují působení Vašich nových garážových vrat na dálku. Vzhled Drážka Vzhled Střední drážka Vzhled Bez drážky Vzhled Kazeta

23 Přehled povrchů 23 Povrchové ztvárnění: První krok k požadovaným vratům. Spojením vzhledu a mikrostruktury povrchu vytvoříte garážová vrata se zcela vlastním charakterem. woodgrain stucco mikroprofilované hladké Tyto čtyři vysoce kvalitní povrchy poskytují vratovému křídlu jeho optický ráz. woodgrain stucco mikroprofilované hladké Povrch s půvabností kresby dřeva. Zrnitá struktura povrchu připomíná ušlechtilou stěnovou omítku. Jemné linkování harmonizuje ideálně s moderními architektonickými styly. Čistá estetika, která upouští od každé struktury povrchu.

24 24 Vzhledy vrat Vzhled vrat, architektura ovlivňuje. Povrchy, vzhledy, barvy: Vše by mělo být vzájemně optimálně sladěné a harmonicky se doplňovat. 1 Drážka 2 Střední drážka

25 Vzhledy vrat 25 Vzhledy rozvíjejí vedle barvy nejsilnější působení na pozorovatele na dálku. Z toho důvodu by se měly vědomě sladit se stylem Vašeho domu. Vratové křídlo bez drážky se hodí k vysoce moderní fasádě s jasnými liniemi, zatímco vratové křídlo s kazetou harmonizuje spíše s klasickým stavebním stylem. Máte na výběr. RAL podle výběru 3 Bez drážky 4 Kazeta

26 26 Příklad použití drážky Drážka. Ztvárnění s liniemi.

27 Přístřešek se sekčními vraty CarTeck GSW 40-L, drážka Příklad použití drážky 27

28 28 Příklad použití drážky Drážka. Uplatněná rozmanitost. Drážkovaný vzhled s rovnoměrným rozložením po celém vratovém křídle nabízí mnoho možností ztvárnění. Ryzí životní styl. Esteticky náročná garážová vrata jsou dnes součástí moderního životního stylu.

29 Příklad použití drážky 29 Drážkovaný vzhled s klasickým dřevěným dekorem Zlatý dub se harmonicky začlení do rustikálního stavebního stylu. U hladkých, homogenních fasád nabízí drážkovaný vzhled dráždivý kontrast.

30 30 Příklad použití střední drážky Střední drážka. Decentní akcenty.

31 Příklad použití střední drážky 31 Místo pro dva. Více aut v garáži vyžaduje i více pohybů vrat. Naše robustní sekční vrata to zvládnou s lehkostí.

32 32 Příklad použití střední drážky Střední drážka. Uplatněná rozmanitost. Se střední drážkou položíte decentní akcenty na povrch vratového křídla. U velkých ploch velmi širokých garážových vrat dostává ztvárnění zvláštní význam.

33 Příklad použití střední drážky 33 Prostřednictvím barevného ztvárnění nabízejí GSW 40-L a orámování oken harmonický celkový dojem. S šířkou vratového křídla přibývá i jeho hmotnost. Naše nová generace pohonů pohybuje Vašimi sekčními vraty CarTeck s přesně přizpůsobeným výkonem. Ručním vysílačem řídíte svá nová sekční vrata CarTeck pohodlně z dálky.

34 34 Příklad použití bez drážky Bez drážky. Nadčasová elegance.

35 Příklad použití bez drážky 35 CarTeck GSW 40-L, vratové křídlo bez drážky, hladké, moderní barva TT 703

36 36 Příklad použití bez drážky Bez drážky. Uplatněná rozmanitost. Ať rekonstrukce nebo novostavba sekční vrata CarTeck se přizpůsobí každé architektuře.

37 Příklad použití bez drážky 37 Stejnorodé. Zde se zasadí oboje garážová vrata barevně optimálně do celkového vzhledu. Moderní linie. Zde bylo po stránce barvy vrat a domovní fasády dosaženo vědomého kontrastu. Ať rekonstrukce nebo novostavba k vnějšímu ztvárnění patří i sekční vrata CarTeck.

38 38 Příklad použití kazety Kazeta. Klasicky krásná. Stylové prvky oken se zde nacházejí znovu v prosklení s křížovými příčkami kazetových vrat.

39 Příklad použití kazety 39

40 40 Příklad použití kazety Kazeta. Uplatněná rozmanitost. Kazeta neovlivňuje pouze garážová vrata, nýbrž i celkový vzhled domu. Individuální styl Ražby kazet vratového křídla se nehodí pouze ke klasickým stavebním stylům, nýbrž jako i v tomto případě k dřevěné fasádě.

41 Příklad použití kazety 41 Sekční vrata CarTeck získávají rovnoměrným uspořádáním kazet harmonický celkový dojem. Zároveň lze vzor znamenitě spojit s našimi atraktivními skleněnými prvky. Středomořský styl. Dráždivý vzhled kazet ve spojení s lehce nakloněnou střechou zprostředkovává pocit života ve Středomoří. Dodáváme tyto klasiky s elegantním a odolným povrchem woodgrain

42 42 Prosklení Průhledné ztvárnění. Skleněné prvky. Skleněné prvky nejen pouštějí světlo do garáže. Spoluovlivňují také rozhodujícím způsobem celkovou architekturu Vašeho domu. Ať harmonické navázání nebo jako vědomý kontrast sladěné s fasádou, vedlejšími dveřmi, okny nebo vstupními dveřmi spoluovlivňují skleněné prvky rozhodujícím způsobem celkovou architekturu Vašeho domu. Sklo je jako všechny komponenty extrémně robustní a odolné proti poškrábání a jiným mechanickým vlivům. I rozmanitost typů skla nenechá žádná přání nesplněná. Vyberte si ze tří plastových dvojitých tabulí odolných proti poškrábání čiré, s krystalickou strukturou nebo satinované.

43 Prosklení 43 Světlá rozmanitost. Skleněné prvky. Obdélník 1 Obdélník 2* Křížová příčka 7 atraktivních typů ztvárnění s bílým polyuretanovým rámem. K dostání ve vzhledech drážky, střední drážky, bez drážky, kazety. * ne ve vzhledu Kazeta Několikanásobná příčel Kosočtvercová příčka Hliníkový prosvětlovací pás Čtverec 1* Čtverec 2* Dodatečné tvary prosklení s bílým polyuretanovým rámem jsou na výběr ve vzhledu Bez drážky. Obdélník 3 Kruhové prosklení (i v nerezové oceli) ODOLNÉ PROTI POŠKRÁBÁNÍ

44 44 Barvy Život je pestrý. Naše paleta barev také. Naše paleta barev je tak pestrá jako život. Bez diskuze, v každém případě naleznete svůj oblíbený odstín. Naše paleta Vám otevře všechny prostory pro ztvárnění, pro barevné sladění garážových vrat s fasádou, okenními rámy nebo domovními dveřmi.

45 Barvy 45 Existuje mnoho hledisek, podle nichž vybíráte barvu svých garážových vrat: Přizpůsobíte je barevně okenním a dveřním rámům. Nebo se zaměříte na barevné ztvárnění fasády. Nebo zvolíte podle své chuti a nálady svoji oblíbenou barvu. Velký výběr 15 moderních barev, barvy RAL dle výběru a rovněž atraktivní dřevěné dekory. Sériově dostává vratové křídlo zvenku bílou barvu (RAL 9016) a zevnitř šedobílou (RAL 9002). Červená RAL 3000 Ocelová modř RAL 5011 Mechová zeleň RAL 6005 Jedlová zeleň RAL 6009 Antracitově šedá RAL 7016 Světle šedá RAL 7035 Křemenná šedá RAL 7039 Šedá RAL 7040 Sépiově hnědá RAL 8014 Krémová bílá RAL 9001 Černá RAL 9005 Bílý hliník RAL 9006 Šedý hliník RAL 9007 Šedý odstín TT 703* Hnědý odstín TT 8014* Dřevěné dekory Zlatý dub Tmavý dub Mahagon Winchester Pro rychle se rozhodující: Paleta barev Vám ukáže 15 barev a 4 dřevěné dekory, které jsou v současnosti moderní. Kromě toho se však můžete také rozhodnout pro téměř každou jinou barvu RAL. * Barevné odstíny s částicemi slídy a oxidu železa

46 46 Ozdoby Šperk pro garážová vrata. Ozdoby. Naše ozdobné prvky z ušlechtilé oceli Vám nabídnou více možností ztvárnění Vašich garážových vrat. Individuální design I bez skleněných prvků se vratové křídlo může stát místem individuálního designu. Neboť sekční vrata GSW 40-L Bez drážky a s hladkým povrchem umožňují ztvárnění se stylovými ozdobami z ušlechtilé oceli. K tomu máte k dispozici velké rozpětí náročných motivů. Ozdoby se navíc ideálně hodí k vytvoření optické jednotnosti garážových vrat a vedlejších dveří. Tak dáte celku Vaší fasády individuální tvář s charakterem.

47 Ozdoby 47 H1 Design #1 H10 Design #10 H11 Design #11 H101 Design #101 H2 Design #2 H20 Design #20 H22 Design #22 H202 Design #202 DESIGN

48 48 Masivní dřevo Pro individualisty. Vrata GSH z masivního dřeva. Sekční vrata z pravého dřeva představují velkou míru hodnoty.

49 Masivní dřevo 49 Sekční vrata CarTeck GSH z masivního dřeva v kazetovém vzhledu. Masivní dřevo neošetřené Masivní dřevo borovice Masivní dřevo smrk Masivní dřevo týk Masivní dřevo ořech Masivní dřevo Pro individualisty se zvláštní slabinou pro pravé dřevo jsme vyvinuli sekční vrata GSH. Vyberte si mezi druhy dřeva tuzemského smrku/jedle a tsugy kanadské a zkombinujte je s našimi různými vzhledy. Na ochranu před povětrnostními vlivy a UV zářením jsou všechna dřeva k dispozici také v barevných odstínech borovice, smrk, týk, ořech atd.

50 50 Vedlejší dveře / vložené dveře Větší komfort. Vedlejší a vložené dveře. Vedlejší a vložené dveře Vám umožní pohodlný přístup ke garáži i bez otevření vrat. Ať jízdní kolo nebo trakař - díky vedlejším dveřím garáže nestojí nebráněnému průchodu nic v cestě.

51 Vedlejší dveře / vložené dveře 51 Je-li u Vašich garážových vrat druhý přístup nebo jej plánujete, objednejte si zrovna vzhledově stejné vedlejší dveře. Využijte volitelné 3-bodové zajištění a chraňte své hodnoty v garáži ještě účinněji. Neexistuje-li druhý přístup, ukazují se vložené dveře ryzí alternativou a ochrání navíc před ztrátou tepla, neboť se pokaždé nemusejí otevírat celá vrata. Integrovaný přístup. Vložené dveře ve vratovém křídle usnadní přístup osob.

52 52 Kvalita Kvalita Made in Germany Již více než 80 let doma ve východním Vestfálsku vyrábí podnik od roku 1990 i v Großzöberitzu (Sachsen-Anhalt). Naše garážová vrata Carteck jsou vyráběna na vysoce moderních výrobních zařízeních. S našimi více než 900 nejlépe vzdělanými zaměstnanci v našich lokacích ve Verlu a Großzöberitzu představujeme vývoj a výrobu výrobků Made in Germany. Používáme výhradně prvotřídní materiály, staráme se o přesnou výrobu s vysoce moderním strojovým parkem a provádíme soustavné kontroly kvality v rámci našeho řízení kvality podle DIN EN ISO V roce 2012 jsme zavedli integrované systémy řízení s prvky životní prostředí (DIN EN ISO 14001), energie (DIN EN ISO 50001) a rovněž práce a zdraví (BS OH- SAS 18001). Tak můžeme stavět na trvale udržitelné výrobě a zvláště vysokém standardu podnikové bezpečnosti práce a ochrany zdraví.

53 Evropská kompetence 53 V Evropě doma. Mezinárodní kompetence. Přední místo společnosti Teckentrup v Evropě má dobrý důvod: Jsme již mnoho let aktivní na nejrůznějších trzích a známe velmi dobře jejich zvláštní požadavky. Naše CarTeck Sekční vrata pro soukromé zákazníky profitují z rozsáhlého Know-how z průmyslové oblasti sekčních vrat. Proto se můžete např. s ohledem na mechanické požadavky, tepelnou izolaci nebo bezpečnost obsluhy úplně a zcela spolehnout na naši kvalitu. V celé Evropě. Spojujeme kvalitu Made in Germany s evropskou kompetencí do neporazitelné přednosti: Kdekoliv plánujete svůj projekt, můžete se spolehnout na výkonnost celoevropsky předního výrobce vysoce kvalitních dveří a vrat.

54 54 Patenty, technologie Láska k detailu. Patenty, technologie Ochrana tepelná i proti dešti / překladové těsnění V uzavřeném stavu jsou vrata mezi překladovou zaslepovací lištou a horním panelem vrat kompletně těsná. Tím je garáž optimálně chráněná proti nárazovému dešti a vnikající vlhkosti. Obráceně nemá teplo šanci unikat. 2 Ochrana materiálu / boční těsnění Koncept těsnění zde nalézá své pokračování. Pružné těsnicí chlopně na bočních okrajích přebírají i zde dvojí funkci izolace a těsnění. A v neposlední řadě zajišťují ochranu povrchu vrat.

55 Patenty, technologie 55 3 Mnohostranný talent / těsnění u podlahy Těsnění u podlahy z elastického gumového profilu EPDM v sobě spojuje hned čtyři přednosti: Je odolné proti hnilobným procesům, zůstává i při nízkých teplotách stále pružné, vyrovnává nerovnosti podlahy a chrání před chladem a vlhko 4 Antikorozní ochrana / distanční držák Speciální, skrytě umístěný plastový prvek odděluje svislé zárubně od podlahy. Ať po přeháňce nebo při plíživé vlhkosti konstrukce zajišťuje, aby patní oblast neustále dostávala vzduch, rychle vysychala a tak byla trvale chráněná proti korozi. 5 Technologie s profilem / pružinový kanál Zvláštní profilování plechů pružinového kanálu zajišťuje ve spojení se speciálními plastovými kluzáky velmi lehký a tichý chod sekčních vrat. Na přání Vám dodáme speciální vysoce výkonné pružiny se zárukou výrobce 10 let. Zapouzdřené provedení pružinového kanálu zabraňuje vniknutí nečistoty a zvyšuje navíc životnost. 6 Dvojité zabezpečení / vícepružinový systém Vícepružinový systém optimálně vyrovnává hmotnost vrat v každé situaci. Dvojitá bezpečnostní lana stále spolehlivě drží vrata i při prasknutí lana nebo pružiny. Tím zůstává zajištěn bezvadný provoz sekčních vrat: Lze je otevřít i zavřít i v případě nouze. 7 Klidný chod vrat / držáky kladek Excentrické držáky koleček jsou patentem z dílny Teckentrup. Sestávají ze speciálního plastu odolného proti opotřebení. Zajišťují bezúdržbovou funkci, zároveň tlumí chod vratových koleček a přispívají tak spolu s profilovaným pružinovým kanálem ke klidnému a sotva slyšitelnému chodu vrat.

56 56 Výkonnostní vlastnosti 4 Povrchy 4 19 Moderní barvy/ dřevěné dekory 200 GSW 40-L Vzhledy přes Možnosti ztvárnění Barvy RAL 11 8 Prosklení ozdoby Výkonnostní vlastnosti Tepelná izolace (DIN EN ISO 12428) Propustnost vzduchu (DIN EN 12426) Zatížení větrem (DIN EN 12424) Těsnost vůči nárazovému dešti (DIN EN 12425) Chování při hoření (DIN EN 4102) Lamela: UD = 0,56 W/m2K Vratové křídlo bez prosklení: UD = 0,95 W/m2K Vložené dveře: UD = 1,48 W/m2K* * 10 m 2 plocha vrat bez prosklení Třída 2 Třída 3 Třída 2 Prvek vratového křídla tř. stavebního materiálu B2 (normálně hořlavý)

57 Výkonnostní vlastnosti 57 Svoboda volby. Výkonnostní vlastnosti GSW 40-L. Přehled GSW 40-L Vzhledy Drážka a střední drážka Bez drážky Kazeta Povrchy woodgrain stucco hladké woodgrain stucco mikroprofilované mikroprofilované hladké woodgrain 15 moderních barev x x x x x x x x x 4 dřevěné dekory x x x cca 200 barev RAL x x x x x x x x x Varianty prosklení Designové ozdoby Ochrana proti vloupání Ochrana proti sevření prstů sériově sériově sériově sériově sériově sériově 4stranné těsnění sériově sériově sériově Vícenásobný pružinový kanál Vysoce výkonné pružiny sériově sériově sériově volitelně volitelně volitelně Antikorozní ochrana sériově sériově sériově Vícepružinový dvojlankový systém Patentovaný excentrický držák koleček sériově sériově sériově sériově sériově sériově Vložené dveře volitelně volitelně - Vedlejší dveře volitelně volitelně volitelně Kování volitelně volitelně volitelně Pohony CarTeck CarTeck 20.2, resp. CarTeck 40.2 Designový ruční vysílač černý Designový ruční vysílač bílý + 4 pouzdra sériově sériově sériově volitelně volitelně volitelně Světelná závora volitelně volitelně volitelně

58 58 Přehled modelů Vaše možnosti. Přehled modelů. Vzhledy Šířka vrat až 5,5 m a výšky vrat až 3 m ve spojení se čtyřmi různými vzhledy tak najdete v každém případě vrata svých snů. Na přání dodáme vzhledově stejné vnější dveře. (zvláštní rozměry na vyžádání) Vzhled Drážka Vzhled Střední drážka Vzhled Bez drážky Vzhled Kazeta Povrchy Nabízíme různé struktury povrchu, z nichž každá rozvine své vlastní estetické působení. woodgrain stucco mikroprofilované hladké Dřevěné dekory Pro každého, kdo chce spojit teplý půvab dřeva s přednostmi izolovaného vratového křídla, jsou naše dřevěné dekory první volbou. Zlatý dub Tmavý dub Mahagon Winchester

59 Přehled modelů 59 RAL podle výběru Červená RAL 3000 Ocelová modř RAL 5011 Mechová zeleň RAL 6005 Jedlová zeleň RAL moderních barev a barvy RAL dle výběru tak máte všechny možnosti barevného ztvárnění. Všechny povrchy mají finální povrchovou vrstvu a proto jsou od prvního dne optimálně chráněné. Antracitově šedá RAL 7016 Světle šedá RAL 7035 Křemenná šedá RAL 7039 Šedá RAL 7040 Sépiově hnědá RAL 8014 Krémová bílá RAL 9001 Černá RAL 9005 Bílý hliník RAL 9006 Šedý hliník RAL 9007 Šedý odstín TT 703* Hnědý odstín TT 8014* * Barevné odstíny s částicemi slídy a oxidu železa Masivní dřevo Neošetřené Borovice Smrk Týk Pro všechny, kteří milují ryzí dřevo. Naše vrata z masivního dřeva typu GSH vykazují vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Ořech

60 60 Velikosti vrat / stavební rozměry Montážní rozměry. Velikosti vrat a dveří. Prosíme o dodržení následujících údajů i rozměrů, kvůli zaručení přesné montáže a precizní, spolehlivé funkce garážových sekčních vrat CarTeck. H Stavební hloubka s pohonem (viz tabulka) P V B Světlá šířka = objednací rozměr 82,5 82,5 B Světlá šířka (= objednací rozměr) Světlá šířka je vzdálenost mezi hotovým levým a pravým okrajem otvoru. Myslete při plánování příp. na nanesení omítky. V P Světlá výška (= objednací rozměr) Světlá výška odpovídá vzdálenosti od horního okraje hotové podlahy ke spodnímu okraji překladu. Myslete při plánování příp. také na zmenšení vzdálenosti nanesením mazaniny nebo asfaltu. Výška překladu U velmi velkých vrat zajišťují zesílené držáky koleček trvalou funkci. Tím se zvyšuje výška překladu o 25 mm (viz označení v tabulce ). Vybavení Výška překladu Světlá výška průjezdu s pohonem s pohonem ruční ovládání ruční ovládání 120 mm 240 mm 240 mm 240 mm kompletně volná - standardní provedení kompletně volná - speciální provedení se zarážkou vrat 125 mm prodloužení držáků horních koleček kompletně volná - speciální provedení se zarážkou vrat cca 25 mm - standardní provedení ruční ovládání ruční ovládání 120 mm 120 mm cca 80 mm cca 150 mm - speciální provedení se zarážkou vrat - speciální provedení

61 Velikosti vrat / stavební rozměry 61 V S Šířka (mm) Doporučený pohon: H Stavební hloubka 3320 mm 3570 mm 4070 mm UPOZORNĚNÍ: U vrat s ručním ovládáním se zmenšuje stavební hloubka. Dotažte se odborného prodejce. U sekčních vrat s pohonem platí: Výška vrat plus délka cca 1070 mm udává potřebnou stavební hloubku. Jednoduchý výpočet. Přesto je jak při rekonstrukci, tak při nové stavbě třeba respektovat mnoho dalších rámcových podmínek. Proto byste měli nejprve kontaktovat prodejce Teckentrup, který provede zaměření a rád Vám poradí i v případě dalších dotazů ohledně Vašich nových garážových sekčních vrat. V tabulce uvedené rozměry slouží pro orientaci. Samozřejmě se individuálně vyrábějí všechny dílčí rozměry. Jakkoliv se pro jakou velikost a šířku vrat rozhodnete vratové křídlo a pohon musí být vzájemně sladěné.

62 62 Velikosti dveří / stavební rozměry Výška dveří 2500 mm 2375 mm 2250 mm 2125 mm 2000 mm 1875 mm Výška sekcí 493 mm 469 mm 556 mm 523 mm 493 mm 469 mm * Rozměr x (Klika) 935 mm 1140 mm 1035 mm 985 mm 935 mm 1140 mm * Výška kliky: Hodnota závislá na systémové ose Montáž za otvor otevíravé pouze dovnitř zobrazení akt. křídla DIN vlevo, chodb. křídlo, DIN vpravo zrcadlově Světlý rozměr otvoru mm = RAM Montáž do otvoru otevíravé dovnitř nebo ven zobrazení akt. křídla DIN vlevo, chodb. křídlo, DIN vpravo zrcadlově Světlý rozměr otvoru - 10 mm = RAM Světlý rozměr otvoru - 40 mm = Světlá průchodná šířka Světlý rozměr otvoru Světlý rozměr otvoru mm = Světlá průchodná šířka Světlý rozměr otvoru Světlý rozměr otvoru mm = RAM Manžetová hranová závora Světlý rozměr otvoru - 10 mm = RAM Manžetová hranová závora Světlý rozměr otvoru - 40 mm = Světlá průchodná šířka Světlý rozměr otvoru Světlý rozměr otvoru mm = Světlá průchodná šířka Světlý rozměr otvoru Montáž za otvor otevíravé pouze dovnitř Pozor: Vnější rozměr rámu = Objednací rozměr Montáž do otvoru otevíravé dovnitř nebo ven zobrazení Světlý rozměr otvoru + 50 mm = RAM Světlý rozměr otvoru - 20 mm = Světlá průchozí výška Světlý rozměr otvoru Světlý rozměr otvoru - 10 mm = RAM Světlý rozměr otvoru - 80 mm = Světlá průchozí výška Světlý rozměr otvoru

63 Spektrum výrobků 63 Účelné doplnění. Kvalitní dveře pro domov. Kdo provádí rekonstrukci nebo staví, potřebuje zpravidla dveře s různými funkcemi. Jako jeden z celoevropsky předních výrobců dveří a vrat nabízíme kvalitní dveře, které učiní Váš domov bezpečnějším. Nabízíme: Bezpečnostní dveře Požárně odolné dveře Kouřotěsné dveře Víceúčelové dveře Vnitřní dveře Informujte se rovněž na: cz.teckentrup.biz

64 Teckentrup. Vždy ve Vaší blízkosti. Další země: Egypt Arménie Indie Írán Izrael Kazachstán Omán Jižní Afrika Thajsko Trondheim Helsinky Sankt Petersburg Gävle Tallinn Moskva Oslo Stockholm Stavanger Kristiansand Göteburg Ahus Malmö Riga Vilnius Minsk Kopenhagen Hamburg Berlín Küstrin Poznaň Kyjev Belfast Dublin Bolton Manchester London Amsterdam Haaksbergen VERL Brusel Lucemburk Maintal Landau Freiburg Dessau/Großzöberitz Aichach Praha Bratislava Steyr Vídeň Budapešť Klagenfurt Oradea Cluj Timisoara Bukurešť Paříž Basilej Montbeliard Wettingen Bern Turín Kaltern Lubljana Záhřeb Banja Luka Split Sofie Soluň Istanbul Ankara Atény Mungia Barcelona Kypr Porto Madrid Valencie Palma de Mallorca Tunis Lisabon Zafra Loja Tenerife cz.teckentrup.biz Razítko prodejce Technické změny vyhrazeny. 00/09/15 (CZ) Vyobrazení výrobků v tomto prospektu je třeba chápat jako příklady. Vybavením proto neodpovídají bezpodmínečně standardní nabídce.

Kvalitní vrata. GSW 40-M. Sekční vrata pro život

Kvalitní vrata. GSW 40-M. Sekční vrata pro život Kvalitní vrata. GSW 40-M. Sekční vrata pro život S bezpečností, designem a komfortem 2 Předmluva Ať průmyslový nebo soukromý vlastník nemovitosti: Kdo nově staví nebo renovuje svoji budovu, musí se moci

Více

Funkce a design. Průmyslová sekční vrata. Spolehlivost a dlouhá životnost

Funkce a design. Průmyslová sekční vrata. Spolehlivost a dlouhá životnost Funkce a design. Průmyslová sekční vrata. Spolehlivost a dlouhá životnost Nyní ještě větší rozmanitost 2 Úvod Společnost Teckentrup již více než 80 let na trhu je v celé Evropě jedním z předních dodavatelů

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.03.2012 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat / křídlo vrat 3 4 Typ dveří / dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE

Více

Garážová sekční vrata

Garážová sekční vrata Garážová sekční vrata Montážní data: stav k 1.6.2008 Obsah Obsah Strana LTE 0, drážka S, Woodgrain 3 LTE 0, drážka M, Woodgrain LTE 0, kazeta S, Woodgrain 5 LTE 0, kazeta M, Woodgrain 6 EPU 0, drážka M,

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.05.2011 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat/křídlo vrat 3-4 Typ dveří/dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE 40,

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.07.2014 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat / křídlo vrat 3 4 Typ dveří / dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE

Více

Obsah. Přehled obsahu

Obsah. Přehled obsahu Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.06.2009 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat/křídlo vrat 3-4 Typ dveří/dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE 40,

Více

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 VÍCE POHODLÍ A BEZPEČNOSTI Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 Více místa před garáží a v garáži Skvělý vzhled pro novostavby a renovace Bezpečné podle aktuální evropské normy Snadná a rychlá montáž Sekční

Více

// LPU 40 nyní s kazetou C. Garážová sekční vrata

// LPU 40 nyní s kazetou C. Garážová sekční vrata // LPU 40 nyní s kazetou C Garážová sekční vrata Montážní data: stav k 1.5.2007 Obsah Obsah 2 LTE 40, drážka S, Woodgrain 3 LTE 40, drážka M, Woodgrain 4 LTE 40, kazeta S, Woodgrain 5 LTE 40, kazeta M,

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE GARÁŽOVÁ VRATA RSD01 Specifikace výrobku Šířka vrat: 2 000 3 000 mm; Výška vrat: 1 800 2 800 mm. Sekční vrata RSD 01 jsou určena k instalaci

Více

Zabudovávací data. pro průmyslová sekční vrata Platná od 1. dubna 2010

Zabudovávací data. pro průmyslová sekční vrata Platná od 1. dubna 2010 c g Zabudovávací data pro průmyslová sekční vrata Platná od 1. dubna 2010 f n P c r e p 1. Obsah 1. Obsah..................................................................... 2 2. Všeobecné pokyny............................................................

Více

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se!

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se! Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03 spolehněte se! Značková kvalita, bezpečný a spolehlivý provoz Sestava torzních pružin v kombinaci s lanovými bubny zajišťuje snadnou manipulaci

Více

Vedlejší dveře NT 80 Thermo. Průmyslová sekční vrata Hloubka 42 mm

Vedlejší dveře NT 80 Thermo. Průmyslová sekční vrata Hloubka 42 mm Vedlejší dveře NT 80 Thermo Průmyslová sekční vrata Hloubka 42 mm Montážní údaje: stav 01.04.2015 Obsah Přehled obsahu Strana Popisy výrobků 4 5 Přehled technických údajů 6 7 Přehled druhů kování 8 9 SPU

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

Sekční vrata GSW 40-M OD FIRMY TECKENTRUP

Sekční vrata GSW 40-M OD FIRMY TECKENTRUP Sekční vrata GSW 40-M OD FIRMY TECKENTRUP GARÁŽOVÁ VRATA V KLASICKÝCH POVRCHOVÝCH ÚPRAVÁCH WOODGRAIN NEBO STUCCO, V MNOHA BAREVNÝCH ODSTÍNECH, TAKÉ S PROSKLENÍM 40 mm vysoce stabilní a tepelně izolující

Více

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19.

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19. Mernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a Hörmann Garážová vrata s pohonem 19.490 Kč * 24.990 Kč * Boční díl 11.000 Kč * *Cena se rozumí bez montáže a bez DPH. Váš autorizovaný prejce pro

Více

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06. 6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! jen 54.998 Kč * Týdny domovních dveří Hörmann 2013 Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.2013 Značková kvalita společnosti

Více

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM GARÁŽOVÁ VRATA Dodáváme garážová vrata od roku 1991. Dbáme na dobrou spolupráci s našimi partnery. Klademe důraz na moderní styl a dizajn. Zaměřujeme se na přesnost, spolehlivost a bezpečnost. O FIRMĚ

Více

// Prosklení ze syntetické hmoty DURATEC s nejvyšší odolností proti poškrábání. Průmyslová sekční vrata

// Prosklení ze syntetické hmoty DURATEC s nejvyšší odolností proti poškrábání. Průmyslová sekční vrata // Prosklení ze syntetické hmoty DURATEC s nejvyšší odolností proti poškrábání Průmyslová sekční vrata Montážní data: platná od..00 Obsah Obsah - Přehled druhů kování - SPU 0 Vratové křídlo z dvoustěnných

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma!

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Od 1. 9. 2009 2009 Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Veškeré uvedené rozměry vrat jsou skutečným rozměrem dodaných výrobků! ( není to rozměr stavebního otvoru ) V případě, že dojde

Více

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett 01Specifikace výrobku šířka od 2 000 do 3 000 mm výška od 1 800 do 2 800 mm Parametry

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Vizitka Vašeho domu přesně podle Vašich přání Věděli jste, že člověk za život...... stráví šest let u domácího jídelního stolu?... se 540 000 krát zasměje?...

Více

Rozšíření rozsahu velikostí pro hřídelový pohon WA 300

Rozšíření rozsahu velikostí pro hřídelový pohon WA 300 Rozšíření rozsahu velikostí pro hřídelový pohon WA 00 Průmyslová sekční vrata Montážní údaje: stav 01.07.01 Obsah Přehled obsahu STRANA Popisy výrobků 4 5 Přehled technických údajů 6 7 Přehled druhů kování

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou Perfektní spojení tvaru a funkce S TS 97 nabízí DORMA nejmenší dveřní zavírač s kluznou lištou pro oblast technického

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 72 TS 71

Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 72 TS 71 Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 7 TS 7 DORMA TS 73V DORMA TS 83 Komfortní Gleitschienendveřní Türschließersystem zavírače Univerzální, vysoce kvalitní dveřní zavírače se snadnou

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace. ThermoLine. Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody

Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace. ThermoLine. Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody // Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace ThermoLine Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody Vstupní dveře z oceli Kvalitě značky Hörmann můžete důvěřovat Vstupní dveře se dodávají

Více

Certifikovaná kvalita - Made in Germany. Výklopná vrata Berry. Nejvíce kupovaná garážová vrata v Evropě

Certifikovaná kvalita - Made in Germany. Výklopná vrata Berry. Nejvíce kupovaná garážová vrata v Evropě Certifikovaná kvalita - Made in Germany Výklopná vrata Berry Nejvíce kupovaná garážová vrata v Evropě Vlastní ztvárnění Garážová vrata pro vysoké architektonické nároky Jen u firmy Hörmann S motivem 905

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 1.3.2013 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat / křídlo vrat 3 4 Typ dveří / dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE 40,

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Vrata a domovní dveře roku

Vrata a domovní dveře roku Vrata a domovní dveře roku Modernizujte nyní a ušetřete až 30 % * RenoDoor Kč 26 990,- ** RenoMatic Drážka M, s pohonem Kč 20 990,- ** RenoMatic a RenoDoor Akční nabídka pro modernizace * V porovnání s

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

Výklopná vrata Berry. Nejvíce kupovaná garážová vrata v Evropě

Výklopná vrata Berry. Nejvíce kupovaná garážová vrata v Evropě Výklopná vrata Berry Nejvíce kupovaná garážová vrata v Evropě MOTIV 905 PRO ZTVÁRNĚNÍ DLE POŽADAVKŮ TAVBY Exkluzivní provedení vrat motivem 905 ztvárníte čelo garáže zcela podle svých představ a osobního

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 542 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 542 jsou sekční vrata pro použití ve skladech, logistických centrech a všech druzích výrobních závodů. Design

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE SEKČNÍ GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA JIMI TORE SOUČÁST VAŠEHO DOMU Firma JIMI TORE s.r.o. sídlící v Kroměříži - městě s významnými památkami UNESCO se zabývá výrobou sekčních garážových a průmyslových vrat

Více

Vše od jednoho dodavatele, evropského výrobce č. 1

Vše od jednoho dodavatele, evropského výrobce č. 1 Vše od jednoho dodavatele, evropského výrobce č. 1 Přehled programu Garážová vrata Pohony Dveře Zárubně Průmyslová vrata Nakládací technika Výklopná vrata Berry Více než 13 milionů instalací Výklopná vrata

Více

stylos H 260 Plastová okna

stylos H 260 Plastová okna Plastová okna 08 09 Kvalita, která přesvědčí... Nejmodernější technika pro váš dům Funkčnost v každém detailu Zešikmení profilů u systému stylos působí opticky velmi harmonicky. Systém je vhodný pro instalaci

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Garážová vrata Hörmann

Garážová vrata Hörmann Garážová vrata Hörmann Garážová vrata Hörmann jsou zárukou německé preciznosti a kvality. Rodinná firma Hörmann se pyšní dlouholetou tradicí výroby garážových vrat a pevným čelním místem na trhu vratové

Více

ISO sekční vrata. Výrobek firmy ALPHA Deuren International BV.

ISO sekční vrata. Výrobek firmy ALPHA Deuren International BV. ISO sekční vrata Výrobek firmy ALPHA Deuren International BV. Bau muster Zertifizierung geprüft Vše v jednom Moderní koncepce vrat vysoká kvalita optimální technika široká paleta barev výrobek pro každý

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.07.2015 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat / křídlo vrat 3 4 Typ dveří / dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE

Více

Vítejte v Novofermu! Automatické vratové systémy v privátním sektoru

Vítejte v Novofermu! Automatické vratové systémy v privátním sektoru 1 Vítejte v Novofermu! Automatické vratové systémy v privátním sektoru Typy garáží U nás vždy optimální řešení Ať už sekční vrata se vzhledem padnoucím ke stylu domu. Nebo výklopná vrata jako úsporné řešení

Více

Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila!

Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila! Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila! Domovní dveře bez prosklení bez bočního dílu Garážová vrata s pohonem 31.999 Kč * 21.499 Kč * Sekční garážová vrata RenoMatic 2019 včetně pohonu ProLift

Více

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory Série TK 02 Série TK U hluboko zmrazených výrobků nesmí být během skladování a při přepravě přerušen chladicí řetězec. To vyžaduje enormní spotřebu

Více

Rolovací mříž RollMatic. Kompaktní konstrukce optimální pro uzávěry prodejen s těsnými prostorovými poměry

Rolovací mříž RollMatic. Kompaktní konstrukce optimální pro uzávěry prodejen s těsnými prostorovými poměry Rolovací mříž RollMatic Kompaktní konstrukce optimální pro uzávěry prodejen s těsnými prostorovými poměry Přesvědčivá technika Dokonale vzájemně sladěné detaily Kompaktní konstrukce se dvěma variantami

Více

SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST

SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA Penely V-Line; Povrch hladký; Barva RAL 9006; boční vchodové dveře. Panely M-Line; Povrch hladký; PVC zlatý dub. Panely kazeta; Povrch

Více

GEZE ActiveStop Nový komfort dveří

GEZE ActiveStop Nový komfort dveří GEZE ActiveStop Nový komfort dveří BEWEGUNG MIT SYSTEM 2 4 Dveře dokážou více, než si myslíte. GEZE ActiveStop Vstupujte do svých pokojů pohodlněji než kdykoliv předtím: Tlumič dveří GEZE ActiveStop zajistí

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett Vrata Yett vše, co očekáváte od garážových vrat PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Slovo Yett pochází ze staroangličtiny a znamená doslova vrata přičemž

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 242 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 242 jsou sekční vrata pro použití např. v prodejnách automobilů, požárních stanicích, ve všech případech,

Více

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72 Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení 2 Více kvality pro váš domov Větší komfort bydlení snížené náklady na energie minimální náročnost na opravy a údržbu FINSTRAL vyrábí

Více

Novinky stavební veletrh Bau 2015 Privátní oblast

Novinky stavební veletrh Bau 2015 Privátní oblast Novinky stavební veletrh Bau 2015 Privátní oblast ThermoPro / ThermoPro Plus Nové motivy s ušlechtilou ocelí ThermoPro / ThermoPro Plus 2 nové motivy s ušlechtilou ocelí - drážka Motiv 015 Motiv 025 pro

Více

Vedlejší dveře NT 80 Thermo

Vedlejší dveře NT 80 Thermo Vedlejší dveře NT 80 Thermo Průmyslová sekční vrata Hloubka 67 mm Montážní údaje: stav 01.04.2015 Obsah Strana Popis výrobku - 4 Výplň hliníkových rámů 4 Přehled technických údajů 5 Přehled druhů kování

Více

Obsah. Strana. Detailní vybavení křídla vrat a kování s příklady instalace lze vyhledat v této příručce.

Obsah. Strana. Detailní vybavení křídla vrat a kování s příklady instalace lze vyhledat v této příručce. Průmyslová sekční vrata DPU Montážní údaje: stav 01.07.2011 Obsah Strana Popis výrobku 3 Přehled technických údajů 4 Výplň hliníkových rámů 4 Přehled druhů kování 5 DPUs torzní pružinovou hřídelí Křídlo

Více

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Renovační program Roto Výměna starých střešních oken Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Uvažujete o výměně střešního okna? Důvodů k výměně střešních oken je

Více

Sekční garážová vrata Yett

Sekční garážová vrata Yett Sekční garážová vrata Yett Vrata Yett vše, co očekáváte od garážových vrat Pěkný vzhled Teplo Spolehlivost Bezpečí Krása v detailech Sekční garážová vrata Nabídka panelů a příslušenství Slovo Yett pochází

Více

Rolovací mříž RollMatic. Kompaktní konstrukce optimální pro uzávěry prodejen s těsnými prostorovými poměry

Rolovací mříž RollMatic. Kompaktní konstrukce optimální pro uzávěry prodejen s těsnými prostorovými poměry Rolovací mříž RollMatic Kompaktní konstrukce optimální pro uzávěry prodejen s těsnými prostorovými poměry Přesvědčivá technika Dokonale vzájemně sladěné detaily Kompaktní konstrukce se dvěma variantami

Více

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled Nerušený výhled Kompletní sortiment pro velkoplošné prvky 2 TECHNIKA V POHYBU Novinky pro zvedací posuvné dveře Díky kováním od společnosti MACO využíváte kompletní sortiment nejvyšší kvality v jednom.

Více

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS Vrata pro robotická pracoviště Série MS EFA-SRT -MS Výhody EFA-SRT -MS jedním pohledem: Bezpečnostní komponenty schváleny dle směrnice 2006 / 42 / ES Použití jako pohyblivé oddělující ochranné zařízení

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

Dobré věci mají svou hodnotu.

Dobré věci mají svou hodnotu. Dobré věci mají svou hodnotu. A naštěstí si ji udržují. Dveře s přirozenou elegancí. ELEGANT Obsah Otázka stylu? Elegantní řešení. Cottage 4 Charakter 8 CT54 CA01 Kvalita je stále v módě. Kdo má svůj styl

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

let záruka Garážová vrata www.vrata-trido.cz

let záruka Garážová vrata www.vrata-trido.cz let záruka Garážová vrata www.vrata-trido.cz 04/2010 VÝSUVNÁ sekční garážová vrata za otvor Spolehlivé, prostorově úsporné a estetické řešení s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi a výhodnou cenou.

Více

VRATA GARÁŽOVÁ VÝROBKY PRO DŮM

VRATA GARÁŽOVÁ VÝROBKY PRO DŮM VRATA GARÁŽOVÁ VÝROBKY PRO DŮM JEDINEČNÁ NABÍDKA NA TRHU PALETA MOŽNOSTÍ VYJÁDŘETE SEBE VÍCE NEŽ 200 ODSTÍNŮ RAL VÍCE NEŽ 40 FÓLIÍ 2 Z nabídky KRISPOL si vyberou i nejnáročnější zákazníci. Naše nabídka

Více

Garážová vrata SegMeNTOvá

Garážová vrata SegMeNTOvá Garážová vrata segmentová Vítejte ve světě garážových vrat WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o

Více

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata Sekční garážová vrata Montážní údaje: stav 01.09.2010 Obsah Přehled obsahu Strana Typ vrat/křídlo vrat 3-4 Typ dveří/dveřní křídlo 4 LTE 40, drážka S, Woodgrain 5 LTE 40, drážka M, Woodgrain 6 LTE 40,

Více

Roth plochý kolektor Heliostar 218... hightech s

Roth plochý kolektor Heliostar 218... hightech s Roth Heliostar nyní též s menší plochou... pro každé použití správná velikost Po úspěšném uvedení na trh kolektoru Roth Heliostar s inovovanou polykarbonátovou vanou je nyní k dodání nově ve dvou různých

Více

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově // Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech Vnitřní dveře Velký program pro všechny úseky v budově 2 S vnitřními dveřmi Hörmann můžete v budově bezpečně plánovat Hörmann Vám nabízí pro novostavby

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN STYL A DESIGN SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN Skryté zárubně Filomuro jsou vyrobeny z hliníkové slitiny a jsou vhodné jak do sádrokartonových tak i zděných příček. Patentovaná konstrukce skryté

Více

Systém navíjecí rolety:

Systém navíjecí rolety: Systém navíjecí rolety: * Použití Systém je určený pro použití v existujících budovách. Navíjecí roleta je umístěna v hliníkovém boxu, který je připevněný ke stěně, nebo v okenním otvoru. V tomto případě

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

Průmyslová sekční vrata

Průmyslová sekční vrata Průmyslová sekční vrata VÝROBKY PRO PODNIKÁNÍ KRISPOL VRATA PRO NÁROČNÉ KRISPOL SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO PODNIKÁNÍ Společnost KRISPOL je předním evropským výrobcem vrat, oken a dveří a lídrem v oblasti technologických

Více

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem 6 moderních motivů Domovní dveře Comfort Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem Protože tady jste doma Pohoda začíná u domovních dveří Domovní dveře plní více funkcí: chrání,

Více

Garážové dveře. Dvoukřídlé dveře s hliníkovým rámem a panelovými výplněmi

Garážové dveře. Dvoukřídlé dveře s hliníkovým rámem a panelovými výplněmi Garážové dveře Dvoukřídlé dveře s hliníkovým rámem a panelovými výplněmi Garážové dveře Snadný přístup do garáže a vedlejších budov Díky garážovým dveřím můžete z garáže pohodlně a jednoduše vyzvednout

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

{ P. Sekcní vrata pro vetsí komfort a bezpecnost! Více místa. Skvûl vzhled. Bezpeãná. Lehká a rychlá. Made by Hörmann

{ P. Sekcní vrata pro vetsí komfort a bezpecnost! Více místa. Skvûl vzhled. Bezpeãná. Lehká a rychlá. Made by Hörmann S E K â N Í G R Á Î O VÁ V R T _ Made by Hörmann 5P 5P 5P { P Sekcní vrata pro vetsí komfort a bezpecnost! Více místa Skvûl vzhled Bezpeãná Lehká a rychlá _ Made by Hörmann Elegantní, bezpec e ení, které

Více

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků Roto Patio ROTO PATIO KOVÁNÍ SPLŇUJÍCÍ NEJVYŠŠÍ NÁROKY Kompetence stavebního kování Roto: Naše jméno je v odborném

Více

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat 1 2 Bezpečný Spolehlivý Jen u firmy Hörmann Zajištění proti zvednutí Lupiči to mají u automatických garážových vrat

Více

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Patio Life PATIO LIFE ZVYŠUJE KOMFORT OBSLUHY A MÍRU ZABEZPEČENÍ Okna a dveře otevírají prostory a zároveň nabízí ochranu. Kování je přitom

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI

VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI www.siebau.cz VELKÝ program pro neomezené MOŽNOSTI Bezpečnostní balíček zdarma ke každé garáži * Garáže Halové systémy Garážová stání Zahradní domky Materiálové kontejnery SIEBAU Garáže Nová generace SIEBAU

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

Teckentrup Protipožární dveře T 30. Ocelově tvrdá ochrana v požárně nebezpečných situacích

Teckentrup Protipožární dveře T 30. Ocelově tvrdá ochrana v požárně nebezpečných situacích Teckentrup Protipožární T 30 Ocelově tvrdá ochrana v požárně nebezpečných situacích Podnik Teckentrup Závody: Hlavní správa Verl-Sürenheide Závod Großzöberitz Závod Gütersloh Založení: 1932 Firemní filozofie:

Více

Garážová sekční vrata GSW 40

Garážová sekční vrata GSW 40 Garážová sekční vrata GSW 40 OD FIRMY TECKENTRUP EXTRA TŘÍDA KVALITNÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT Z OCELI, HLINÍKU NEBO DŘEVA O T V Í R Á M E V R A T A A D V E Ř E P O K R O K U Sekční vrata CarTeck MAXIMUM DESIGNU

Více

Dorazové těsnění ve schránce proti průvanu poklop s 50 mm izolací zabraňující tepelným ztrátám.

Dorazové těsnění ve schránce proti průvanu poklop s 50 mm izolací zabraňující tepelným ztrátám. DŘEVĚNÉ EXTRA 3 dílné skládací půdní schody Světlá výška: do 262 cm rozměry 112x60 a 112x70, do 285 cm ostatní rozměry Rozměr stavebního otvoru délka x šířka (v cm): 112x60, 112x70, 120x60, 120x70,130x60,

Více

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE www.dom.aluprof.eu 1 PANELOVÉ DVEŘE EKOdům z ALUPROF Vchodové dveře již dávno nejsou jen ochranou domova před chladem, deštěm, hlukem či nezvanými hosty. Mohou být

Více