Úspěšná a perspektivní budoucnost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úspěšná a perspektivní budoucnost"

Transkript

1

2

3 Úspěšná a perspektivní budoucnost Všechny společnosti, a zejména přepravní a logistické, stojí v současné době před důležitými výzvami - provozní náklady prudce rostou, zákazníci vyžadují čím dál širší paletu služeb a čím dál specializovanější služby. To vše se odehrává v kontextu přísného legislativního rámce a velké konkurence. Proto se také čím dál více proaktivních společností rozhoduje pro profesionální řízení flotily, které umožňuje lepší využití vozového parku, lepší přehled o řidičích a optimalizaci přepravních služeb. Právě na tyto nároky se soustředí naše know-how. Společnost Transics má dlouhodobou zkušenost ve Vašem odvětví. Lépe než kdokoli jiný rozumíme, jakým výzvám každodenně čelíte. Výzkumný tým společnosti Transics je největší a nejvýkonnější tým v oblasti palubní informatiky určené pro přepravní společnosti. Dokonale známe Vaše potřeby. Navrhujeme Vám novátorská technologická řešení, která zvýší operativnost a výkonnost Vašeho podniku.

4 Flexibilní a rychlá integrace do vašeho známého prostředí back office Obsáhlá knihovna služeb založených na internetových aplikacích firmy Transics umožňuje rychlé a flexibilní propojení jejího systému řízení vozového parku s existujícími aplikacemi správy dopravy společností, které jsou poskytovány jedním z více než 50 softwarových integrátorů nebo vaším interním oddělením IT. Toto pevné spojení poskytuje automatickou výměnu zpráv, plánovací funkce, doby a místa údržby v reálném čase bez dvojnásobného sběru dat. Transics je jedničkou na evropském trhu špičkových řešení v oblasti řízení vozového parku. Naše systémy používají přepravní a logistické společnosti po celé Evropě a podniky všech velikostí, které si chtějí zajistit prosperitu v budoucnosti.

5

6

7 Jasný pohled na Vaše podnikání Transics nabízí inovativní produkty a služby, jejíchž cílem je optimalizovat pracovní postupy přepravních společností. Transics Vám nabízí jasnou vizi Vašich aktivit pomocí výkonných pomocných rozhodovacích nástrojů. Můžete tak proaktivně identifikovat příležitosti ke zlepšení - účinnější plánování, konkurenceschopnější kontrola nákladů, a v důsledku toho i vyšší marže atd. Je třeba si uvědomit, že optimalizace přerůstá organizační hranice podniku. Proto společnost Transics jednoznačně sází na jednotnou a transparentní spolupráci s Vašimi zákazníky a subdodavateli. Otevřené informační platformy nám umožňují každému, jak řidičům, tak provozovatelům a dalším zúčastněným stranám, nabídnout široké možnosti pro optimální harmonizaci naší spolupráce.

8 Profesionální řešení pro transparentní řízení flotily Kancelářský software TX-CONNECT: inovativní informační platforma Systém TX-CONNECT umožňuje snadnou komunikaci nejen mezi řidiči, provozovateli a manažery, ale také komunikaci se subdodavateli a se zákazníky. Všichni mají k dispozici informace v reálném čase. Mohou sledovat dobu jízdy a odpočinku, kontrolovat práci personálu a řídit několik flotil současně. Rentabilní řízení flotily pomocí jedné jediné aplikace, která se bez nejmenších problémů zapojí do Vašeho systému řízení dopravy. Dodržujte právní normy díky řešení správy digitálních tachografů all-in-one Dopravní společnosti vybavené TX-MAX palubním počítačem si mohou rozšířit software back office TX-CONNECT o produkt TX-SOCIAL. Tento modul zajišťuje s cílem dodržovat předpisy proaktivní čtení a archivaci karet řidičů i paměti digitálních tachografů. Společnosti si tak s předstihem mohou připravit prostředky na krytí eventuelních pokut, které musí zaplatit kvůli přestupkům v dobách řízení nebo odpočinku.

9 Inteligentní spolujezdec Palubní počítač TX-MAX funguje jako ideální spolujezdec pro vaše řidiče. Jeho technologie a rozšířené funkce zaručují kvalitativní podporu pro každodenní aktivity řidičů a plánovačů: Navigace zohledňující specifika nákladní dopravy: vyhýbá se centrům měst a zbytečně proježděné kilometry jsou do značné míry zredukovány. Komunikace pomocí GPRS: optimální pokrytí po celé Evropě za měsíční paušální poplatek. Zpracování dat z digitálních tachografů: zobrazení zbývajícího času jízdy pro řidiče i společnost. Palubní skener dokumentů: urychlení fakturace a okamžitá dostupnost přepravních dokladů. Monitorování teploty: kontrola potravinového řetězce od farmy až po vidličku s nezávislými senzory teploty nebo propojení se zařízeními na zaznamenávání teploty od renomovaných prodejců. TX-SMART: jednoduchá a transparentní integrace vašich subdodavatelů do dodavatelského řetězce Mobilní řešení firmy Transics umožňuje dopravním společnostem flexibilní spolupráci s jejich subdodavateli. Dochází k transparentní výměně pozic nákladních automobilů, plánování objednávek a zpráv, jako kdyby se jednalo o vlastní řidiče a nákladní automobily.

10

11 TX-ECO: řízení vozového parku zaměřené na šetrné a ekologické chování Ve spolupráci se vzdělávacím institutem Key Driving Competences společnost Transics vyvinula ekologická řešení pro přepravu: TX-ECO je globální školící technologie založená na průběžném sledování chování řidičů. Náš školící přístup se zakládá na individuálním a každodenním monitoringu. Měření Každodenní zpětná vazba řidiči Neustálé sledování a rozvoj Školení Trendy a hlášení Výsledek tohoto dlouhodobého přístupu: trvalé snížení průměrné spotřeby paliva o minimálně 7 % měsíčně na jedno vozidlo (což představuje 250 EUR/měsíc/vozidlo).

12 Unikátní a komplexní řešení, nesčetné výhody Zlepšení operativnosti společnosti Transics pomáhá harmonizovat činnost všech Vašich spolupracovníků a obchodních partnerů - zprostředkovává snadnou komunikaci mezi řidiči a sídlem společnosti. Umožňuje zpřístupnění celé Vaší logistiky nebo její části Vašim klientům a subdodavatelům. Snížení nákladů Díky systému Transics máte v reálném čase k dispozici údaje o geografické poloze a prostojích Vašich nákladních vozů i o práci a stylu jízdy řidičů (včetně údajů z tachografů). To umožňuje spravedlivé platové ohodnocení řidičů, lepší využití flotily a snížení počtu zbytečných kilometrů. Díky paušálnímu poplatku za evropský telekomunikační systém GPRS navíc dosáhnete snížení nákladů na komunikaci. Lepší služby zákazníkům Transics nabízí nástroje, které Vám umožní přesné dodržení termínů smluv: elektronická potvrzení o dodání v reálném čase, sledování a analýza dodacích lhůt, statistiky a ukazatele výkonnosti - vše potřebné pro splnění Vašich kritérií na kvalitu služeb.

13 Splnění legislativních požadavků a záruka bezpečnosti Transics Vám a Vašim řidičům pomáhá vyhovět legislativním požadavkům - palubní počítač Transics v reálném čase odesílá údaje z tachografů. Řidiči a provozovatel tak mohou neustále sledovat předepsanou dobu jízdy a odpočinku. Funkce TX-ON-BOARD GEOFENCING palubního počítače Vaše řidiče při vjezdu na místo nakládky či vykládky informuje o zvláštních předpisech, které je zde nutné dodržovat. Motivace zaměstnanců Transics Vám usnadní administrativní úkony a zvýší spokojenost personálu díky uživatelsky příjemnému rozhraní dostupnému v mateřském jazyce řidičů či provozovatelů a díky možnosti personalizace systému v závislosti na jejich požadavcích. Systém je integrován s ostatními aplikacemi užívanými ve společnosti, jako jsou například programy pro výpočet mezd, řízení dopravy nebo plánování. Úspory paliva a ochrana životního prostředí Palubní počítač v reálném čase monitoruje spotřebu paliva a styl jízdy Vašich řidičů. Z těchto údajů pak software Transics generuje jasné a srozumitelné analytické výstupy (zprávy), které jsou cennou pomůckou při schvalování vhodných opatření a které zajistí úspory paliva a snížení emisí CO 2.

14

15 Vaše výzvy znamenají příležitost Společnost Transics zná úkoly, s nimiž se každý den vyrovnáváte. Vaše potřeby stojí u zrodu našich řešení. Naše špičkové systémy řízení flotily nabízejí širokou škálu pokročilých funkcí, které značně usnadňují každodenní provoz nejen Vaší společnosti, ale i společností Vašich zákazníků a subdodavatelů. Vy se tak můžete soustředit na to nejdůležitější - na strategii Vaší společnosti. Moji řidiči jsou nadšení. palubní počítač TX-MAX je uživatelsky příjemný, intuitivní a maximálně spolehlivý. Jedná se o skutečně špičkovou technologii. Alain Debergue, generální ředitel, Translocad, Francie (52 nákladních vozů) Základ je vidět a vědět, kde se nacházejí naše kamiony a jestli jsou připraveny k nakládce či vykládce. Díky softwaru TX-CONNECT máme kdykoli k dispozici informace o každém našem vozidle. Gustavo Chaos, systémový ředitel, Setram, Španělsko (300 nákladních vozů) Zatímco dříve jsme kladli důraz jen na naše přepravní a logistické aktivity, dnes zjišťujeme, že doplňkové služby nabírají na důležitosti. Díky systémům společnosti Transics můžeme koncovému zákazníkovi poskytnout vyčerpávající informace týkající se přepravy jeho zboží. Ivo Marechal, výkonný ředitel, Groep H. Essers, Belgie (1000 nákladních vozů) Řešení společnosti Transics nám umožnila shromáždit údaje o spotřebě paliva a využít je ke zlepšení stylu jízdy našich řidičů, což vedlo k významnému snížení spotřeby. Wolter Jr Koops, výkonný ředitel, Wolter Koops, Nizozemsko (400 nákladních vozů)

16 Společnost Transics International SE byla založena v roce 1991 a zabývá se vývojem a prodejem špičkových řešení v oblasti řízení flotily pro odvětví přepravy a logistiky. Díky dlouholeté zkušenosti, rozvinutému výzkumu a vývoji a neustálému zájmu o potřeby svých klientů je společnost Transics ve svém oboru jedničkou na evropském trhu. Společnost Transics má své hlavní sídlo v belgickém městě Ypres, ale aktivně působí po celé Evropě. Od roku 2007 je kótovaná na burze Euronext Brussels (TRAN). Další informace o společnosti Transics a jejích řešeních: TRANSICS INTERNATIONAL Ter Waarde 91, B-8900 Ieper, Belgie Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) info@transics.com

3. Očekávání a efektivnost aplikací

3. Očekávání a efektivnost aplikací VYUŽÍVANÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ V ŘÍZENÍ FIREM Ota Formánek 1 1. Úvod Informační systémy (IS) jsou v současnosti naprosto nezbytné pro úspěšné řízení firem. Informačním ním systémem rozumíme ucelené softwarové

Více

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC Oficiální dodavatel pilotního projektu e-cmr v Beneluxu Náskok před ostatními Náskok před ostatními TransFollow digitalizuje nákladní listy, čímž celý řetězec

Více

STARÁME SE O VÁS. MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann.

STARÁME SE O VÁS. MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann. STARÁME SE O VÁS MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann. Zapomeňte vše, co jste potřebovali vědět o údržbě. My na vás nezapomeneme nikdy. Tlak na náklady

Více

Management času FleetBoard Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu.

Management času FleetBoard Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu. A Daimler company Transparentnost již od prvního kilometru pro optimální plánování provozu. 2014 Driver and logistics management Daimler FleetBoard 1 To se vyplatí. Ekonomicky, efektivně a transparentně

Více

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Role technologií v čisté mobilitě 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Obsah 1. Trendy v oblasti automotive a monitoringu vozidel 2. Řešení O2 Car Control a reference 3. Obchodní příležitosti.

Více

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Náš zákazník Jaguar Land Rover Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Outsourcing reklamy. Pro obchodní a marketingová oddělení je v dnešní době stále více důležité udržet náklady na minimu.

Více

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom.

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom. 23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ WORKsmart -Eco Pečujte o životní prostředí i svůj zisk www.tomtom.com/business Let s drive business Obsah 2 Jak ekologické je vaše podnikání? 3 Optimalizace využití vozidel

Více

11/2017.

11/2017. 11/2017 www.webdispecink.cz OBSAH ČÍSLA Akce vzdálené stahování dat z digitálních tachografů 3 Novinka Komunikace s řidiči přečtení zprávy 4 Novinka Komunikace s řidiči virtuální složky 5 Novinka Komunikace

Více

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění 2.0 Software pro vyhodnocení dat z tachografu jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění v souladu se zákony Splňuje zákonné požadavky Přesný seznam

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 Vaše cesta k operativnímu leasingu Page 2 Dceřinná společnost LeasePlan Corporation V České republice od roku 1995 (obchodně od 1996) Certifikát

Více

Vzdělávací projekt České logistické asociace 2017 s podporou ESF

Vzdělávací projekt České logistické asociace 2017 s podporou ESF Vzdělávací projekt České logistické asociace 2017 s podporou ESF Vážení obchodní přátelé, letošní vzdělávací projekt České logistické asociace, který je v plné míře financován z prostředků Evropského sociálního

Více

Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o. Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře

Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o. Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře Introductory summary: Mondelez Czech Republic s.r.o. disponuje i v oblasti POS a marketingových materiálů velmi

Více

6. EKONOMICKÉ PŘÍNOSY VMS

6. EKONOMICKÉ PŘÍNOSY VMS 6. EKONOMICKÉ PŘÍNOSY VMS FMS umožňuje sledování celého řetězce od objednávky, dále sledování zásilky až po její doručení. Díky přesným a rychlým informacím lze účinně sledovat a řídit silniční vozidlový

Více

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel Obsah 1. Co je fleet management? 2. Potřebujeme fleet management? 3. Aktuální situace v ČR 4. Interně nebo externě? 5. Závěr 2 Co

Více

Propojení s budoucností

Propojení s budoucností 01 CZ Propojení s budoucností Inteligentní řízení průtoku Industry 4.0 Bezpečná správa dat iconn Digitální platforma pro systémy stlačeného vzduchu Konektivita. Transparentnost. Efektivita. Indus Služba

Více

Vize ERRAC do roku 2050 Rail 2050 Vision Ing. Jaroslav Vašátko

Vize ERRAC do roku 2050 Rail 2050 Vision Ing. Jaroslav Vašátko k projektu Foster Rail Vize ERRAC do roku 2050 Rail 2050 Vision Ing. Jaroslav Vašátko Úvod Vize 2050 byla prezentována na plenárním zasedání ERRAC dne 23.11.2017. Jde o vizi budoucího železničního systému

Více

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2013

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2013 Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2013 1 Obsah dokumentu Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. Úvod...3 Přehled karet standardů kvality...4 Jednotlivé karty standardů kvality...5 1. Plnění

Více

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM ANALÝZA A NÁVRH OPTIMALIZACE VAŠICH DOKUMENTŮ REDUKCE NÁKLADŮ NA TISK ÚSPORA ČASU A

Více

NOVÁ ŘADA AUTOKLÁVŮ PRO STERILIZACI ZATÍŽENÍ TYPU B

NOVÁ ŘADA AUTOKLÁVŮ PRO STERILIZACI ZATÍŽENÍ TYPU B ONYX B ŘADA AUTOKLÁVŮ ONYX! TEN PRAVÝ AUTOKLÁV PRO VEŠKERÉ VAŠE POTŘEBY! ONYX B 5.0 - Art. AB015ZXY ONYX B 7.0 - Art. AB012ZXZ ONYX B 8.0 - Art. AB017ZXZ Autokláv je klíčovým zařízením v každém zdravotnickém

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

City Distribution. Jan Polter. DACHSER Czech Republic a.s. Obchodní a marketingový ředitel

City Distribution. Jan Polter. DACHSER Czech Republic a.s. Obchodní a marketingový ředitel Jan Polter DACHSER Czech Republic a.s. Obchodní a marketingový ředitel großflächiges Bild Dabbawallas v Bombaji Urbanizace a její důsledky Stále přibývá omezení přístupu do center měst. V současné době

Více

Infolab. Efektivní IT řešení. www.tachospeed.cz. Nabídka řešení

Infolab. Efektivní IT řešení. www.tachospeed.cz. Nabídka řešení Infolab. Efektivní IT řešení Nabídka řešení Obsluha digitálních a analogových tachografů. Evidence a vyhodnocení pracovní doby řidičů. Kontrolní sestavy přestupků a pokuty v zahraničí. Vyúčtování cestovních

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2013 - vyhodnocení

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2013 - vyhodnocení 2013 - vyhodnocení 1 Obsah dokumentu Úvod...3 Přehled karet standardů kvality...4 Vyhodnocení plnění jednotlivých standardů kvality...5 1. Plnění jízdního řádu vlaků InterCity RegioJet...5 2. Vypravené

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání.

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. SEND Objednávejte leteckou přepravu rychleji než kdykoli předtím. Změna je ve vzduchu Získávání nabídek, provádění rezervací a sledování zásilek představuje

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Podnik společnosti Daimler AG. Menší spotřeba větší flexibilita pro váš vozový park dodávkových vozidel!

Podnik společnosti Daimler AG. Menší spotřeba větší flexibilita pro váš vozový park dodávkových vozidel! Podnik společnosti Daimler AG Menší spotřeba větší flexibilita pro váš vozový park dodávkových vozidel! Plus pro chladné matematické talenty. Systém FleetBoard znamená velkou podporu pro váš management

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím ERP systém ERP systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2012

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2012 Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2012 Obsah dokumentu Úvodem...3 Přehled karet standardů kvality...4 Jednotlivé karty standardů kvality...5 1. Plnění jízdního řádu vlaků InterCity RegioJet...6

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 1 VÝZNAM ZASÍLATELSTVÍ. ZÁKLADNÍ POJMY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl

Více

TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA. SVA skupiny dopravní telematika

TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA. SVA skupiny dopravní telematika TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA SILNIČNÍ DOPRAVA SVA skupiny dopravní telematika SVA skupiny dopravní telematika - Inteligentní dopravní systémy obsah: Popis současného stavu Popis cílového stavu včetně hlavních

Více

Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika Martin Řehák, Praha

Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika Martin Řehák, Praha Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika 2018 Martin Řehák, Praha 5.4.2018 Agenda 1. Motivace k optimalizaci a řízení flotil 2. Linde Fleet plan 3. Linde Connect 4. Dispozice vs. typ manipulační

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím callcentrum UNiQ Callcentrum Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

BMW FUTURE MOBILITY DEVELOPMENT CENTER (FMDC) Mikroregion Sokolov východ, Katharina Will, Petr Pospisil

BMW FUTURE MOBILITY DEVELOPMENT CENTER (FMDC) Mikroregion Sokolov východ, Katharina Will, Petr Pospisil BMW (FMDC) Mikroregion Sokolov východ, 19.3.2019 Katharina Will, Petr Pospisil BMW PŘEHLED PROJEKTU Společnost BMW AG má záměr rozšířit síť svých vývojových a testovacích areálů. Za tímto účelem hodlá

Více

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management ELO Analytics ELO Analytics Enterprise Content Management www.elo.com ELO ECM Suite 10 ELO Analytics pro správu informací ELO Analytics vám umožňují zhodnotit a pochopit veškerá data vaší společnosti na

Více

Standardy kvality společnosti RegioJet, a. s. Vyhodnocení za rok vyhodnocení

Standardy kvality společnosti RegioJet, a. s. Vyhodnocení za rok vyhodnocení Standardy kvality společnosti RegioJet, a. s. 2015 vyhodnocení 1 Obsah dokumentu OBSAH DOKUMENTU... 2 ÚVOD... 3 PŘEHLED KARET STANDARDŮ KVALITY... 4 VYHODNOCENÍ PLNĚNÍ JEDNOTLIVÝCH STANDARDŮ KVALITY...

Více

Role logistiky v ekonomice státu a podniku 1

Role logistiky v ekonomice státu a podniku 1 Obsah KAPITOLA 1 Role logistiky v ekonomice státu a podniku 1 Úvod 2 Definice logistického řízení 2 Vývoj logistiky 5 Systémový přístup/integrace 8 Role logistiky v ekonomice 10 Role logistiky v podniku

Více

TERMIS VÁM DÁVÁ PLNOU KONTROLU!

TERMIS VÁM DÁVÁ PLNOU KONTROLU! ADMINISTRACE TEPELNÉ SÍTĚ Dohled v reálném čase a preventivní opatření SPOLEHLIVÉ DODÁVKY TEPLA PRO MILIONY DOMÁCNOSTÍ TERMIS VÁM DÁVÁ PLNOU KONTROLU! Výzvy budoucnosti - již dnes! Zde jsou požadavky,

Více

Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU. Ing. Miloš Krejčí

Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU. Ing. Miloš Krejčí Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU Ing. Miloš Krejčí 22522@mail.vsfs.cz ŘÍZENÍ OBCHODU 1.Podnik a jeho struktura. Obchod a jeho role v podniku. Činnosti v rámci obchodu. Řízení obchodu. Trh a konkurence.

Více

vstříc novým zítřkům!

vstříc novým zítřkům! Z minulosti od první až po čtvrtou generaci: stále než 100 letou tradicí od převozu nákladů rodinná společnost, s více koňskými povozy až k 4600 přepravním jednotkám od původního konceptu k evropskému

Více

Logistika v údržbě. Logistika - definice

Logistika v údržbě. Logistika - definice Logistika v údržbě Řízení zásob náhradních dílů a toků materiálu Logistika - definice Logistika představuje integraci materiálového a informačního toku jedná se o integrující vědu (Filkenstein 1988) Logistika

Více

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992 Profil společnosti optimální cestou k cíli est. 1992 SGM Group SGM Route a.s. SGM Vysočina spol. s.r.o. SGM Třinec s.r.o. SGM CB s.r.o. Historie 1992 založení společnosti SGM Třinec 2008 akvizice NH Roadtrans,

Více

TAK TROCHU JINÁ IBM Global Business Services

TAK TROCHU JINÁ IBM Global Business Services TAK TROCHU JINÁ IBM Global Business Services ZMĚNA JE JAKO DRAVÁ ZVĚŘ. JSTE NA TO PŘIPRAVENI? NABÍZÍ: 3 1 2 ZMĚNA JE JAKO DRAVÉ ZVÍŘE. JSTE NA TO PŘIPRAVENI? IBM Global Business Services Vám může pomoci

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

SMART GRID SYSTEM TECHNOLOGIE PRO ANALYTIKU A SPRÁVU ENERGETICKÝCH SÍTÍ. Představení společnosti Analyzátor sítě

SMART GRID SYSTEM TECHNOLOGIE PRO ANALYTIKU A SPRÁVU ENERGETICKÝCH SÍTÍ. Představení společnosti Analyzátor sítě ENERTIG SMART GRID SYSTEM TECHNOLOGIE PRO ANALYTIKU A SPRÁVU ENERGETICKÝCH SÍTÍ Představení společnosti Analyzátor sítě www.enertig.cz Kdo jsme Jsme česká společnost dodávající na trhy v České, Polské

Více

MOBILITA S PÉČÍ. Představení projektu CareDriver. Petr Slavík ŠKODA AUTO DigiLab

MOBILITA S PÉČÍ. Představení projektu CareDriver. Petr Slavík ŠKODA AUTO DigiLab MOBILITA S PÉČÍ Představení projektu CareDriver Petr Slavík ŠKODA AUTO DigiLab 22.11.2018 2 ŠKODA AUTO DigiLab, P. Slavík, 22.11. 2018 ŠKODA AUTO JAKO POSKYTOVATEL MOBILITY Přinášíme bezpečnější, spolehlivější,

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Tisková zpráva. Nová řešení Scania spojují řidiče a dopravce s jejich vozidly. Scania Fleet Management

Tisková zpráva. Nová řešení Scania spojují řidiče a dopravce s jejich vozidly. Scania Fleet Management Tisková zpráva Nová řešení Scania spojují řidiče a dopravce s jejich vozidly Aplikace Scania pro monitorování vozového parku Cílem je palivová hospodárnost Špičkové technologie pro podporu řidiče Osobní

Více

P R Ů M Y S L O V Ý M A R K E T I N G

P R Ů M Y S L O V Ý M A R K E T I N G P R Ů M Y S L O V Ý M A R K E T I N G 4 ZS, akad.rok 2014/2015 Průmyslový marketing - VŽ 1 Marketingové strategie ZS, akad.rok 2014/2015 Průmyslový marketing - VŽ 2 Klasifikace marketingových strategií

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím skladová evidence Skladová evidence UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme

Více

Organizační výstavba podniku

Organizační výstavba podniku Organizační výstavba podniku Posláním organizování je vymezit a hospodárně zajistit plánované i jiné nezbytné činnosti lidí při plnění cílů a dalších potřeb firmy nebo její části. Formou sdružování činností

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Obsah 2 Známe váš svět, jsme jeho součástí 4 Správné řešení pro vaše mezinárodní podnikání 6 Standardní řešení s jedinečnými výhodami 8 Jedno globální

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE Vám přináší efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku: Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel Provádění oprav a pravidelného

Více

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ www.simplesystem.cz Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C 2 Nakupujte zboží kategorie C snadno rychle & transparentně 3 Fakta, která vás přesvědčí: Nákupní

Více

Centrum pro rozvoj dopravních systémů

Centrum pro rozvoj dopravních systémů Centrum pro rozvoj dopravních systémů SMART CITY VŠB - TU Ostrava Září 2013 Témata 1. Představení centra RODOS 2. První výstupy centra RODOS pilotně provozované systémy Centrum pro rozvoj dopravních systémů

Více

1. Úvod. Tabulka 1.1. Srovnání množství a výkonů přepraveného zboží v závislosti na druhu dopravy v ČR.

1. Úvod. Tabulka 1.1. Srovnání množství a výkonů přepraveného zboží v závislosti na druhu dopravy v ČR. 1. ÚVOD Česká republika má vzhledem ke své poloze ve středu Evropy důležitou úlohu v mezinárodní dopravě. Rok 2004 pro nás byl zlomový díky našemu vstoupení do EU a v dopravě se to projevilo podle očekávání

Více

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete.

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Bezpečnost Vašeho zboží? -> U nás priorita č. 1. Vozidla včas na nakládce? -> U nás vždy. Přišlo Vám zboží dříve, než jste očekávali? -> My Vám

Více

MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA. Prezentace společnosti

MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA. Prezentace společnosti MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA Sídlo společnosti BRETH TRANS s.r.o. Jeremiášova 947 Praha 5 155 00 2 Historie společnosti Počátky společnosti sahají do roku 1994, kdy byla založena původní firma nesoucí

Více

MD logistika a.s. aktuální rizika vývozu z pohledu logistických firem. Ing. Robert Kuchar, Praha

MD logistika a.s. aktuální rizika vývozu z pohledu logistických firem. Ing. Robert Kuchar, Praha MD logistika a.s. aktuální rizika vývozu z pohledu logistických firem Ing. Robert Kuchar, generální ředitel a předseda představenstva Praha 31.5.2017 Centrála společnosti MD logistika, a.s. Křičenského

Více

Téma dizertační práce - Strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh

Téma dizertační práce - Strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh Téma dizertační práce - Strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh - Spolupráce při stanovování dlouhodobé strategie ŠKODA AUTO pro čínský trh se zaměřením na produktový management - Analýza současné pozice ŠKODA

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

Centrum pro rozvoj dopravních systémů

Centrum pro rozvoj dopravních systémů Centrum pro rozvoj dopravních systémů Martin Hájek VŠB - TU Ostrava Březen 2013 Témata 1. Představení centra RODOS 2. Řízení dopravy při modernizaci D1 výstupy centra Centrum pro rozvoj dopravních systémů

Více

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Náš zákazník Henkel Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Shrnutí Přeprava zboží z různých míst v Evropě zákazníkům v Bulharsku, Rumunsku, Srbsku nebo Chorvatsku po nejjednodušší trase, v různých

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Úspěšná logistická strategie exportéra Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Agenda Základní představení DHL Express Customer Operations Department COG Nestandardní

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Dopravní společnost působící na trhu od r. 1990 190 zaměstnanců, 135 vlastních provozovaných motorových vozidel + přípoje Strategický cíl =

Dopravní společnost působící na trhu od r. 1990 190 zaměstnanců, 135 vlastních provozovaných motorových vozidel + přípoje Strategický cíl = Dopravní společnost působící na trhu od r. 1990 190 zaměstnanců, 135 vlastních provozovaných motorových vozidel + přípoje Strategický cíl = poskytovat zákazníkům produkt požadované kvality s maximálním

Více

Barometr CVO 2008. 21.května 2008. Tisková konference, Praha, hotel Adria Prezentuje Jiří Solucev, obchodní ředitel Arval CZ

Barometr CVO 2008. 21.května 2008. Tisková konference, Praha, hotel Adria Prezentuje Jiří Solucev, obchodní ředitel Arval CZ Barometr CVO 2008 21.května 2008 Tisková konference, Praha, hotel Adria Prezentuje Jiří Solucev, obchodní ředitel Arval CZ Kontext a cíle ARVAL zahájil výzkum Corporate Vehicle Observatory v roce 2003

Více

Logistika. Ilona Šilhartová. StaproAKORD

Logistika. Ilona Šilhartová. StaproAKORD Logistika Ilona Šilhartová StaproAKORD Logistika - popis Komplexní logistika léčiv a materiálu - od příjmu komodit na sklad až po výdej v čase potřeby Řešení provozu: 1/centrálních skladů - léků (nemocniční

Více

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. Vyhodnocení za rok 2014. Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2014 - vyhodnocení

Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. Vyhodnocení za rok 2014. Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2014 - vyhodnocení Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. 2014 - vyhodnocení 1 Obsah dokumentu Standardy kvality společnosti RegioJet, a.s. Úvod...3 Přehled karet standardů kvality...4 Vyhodnocení jednotlivých karet

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Chytré město pro 21. století

Chytré město pro 21. století Chytré město pro 21. století Listopad, 2016 Fujitsu Technology Solutions Filip Snášel Fujitsu Globální ICT společnost Přes156 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa Technologický lídr Téměř dvě miliardy

Více

Zadání. Audity a dokumentace SDP

Zadání. Audity a dokumentace SDP Audity a dokumentace SDP PharmDr. Jiří Sova Kvalifikovaná osoba plnosortimentního velkoobchodu Zadání Audit kvality a správné distribuční praxe a potřebná dokumentace Dokumentace v rámci SDP - tvorba,

Více

Aplikace na čipových kartách

Aplikace na čipových kartách Aplikace na čipových kartách Systémy dodávané pro veřejnou a státní zprávu ISSS 2007 Hradec Králové, 2. dubna 2007 Jiří Hrdina ISCRD Informační systém centrálního registru dopravců (ISCRD) Aplikace na

Více

VoltTerra základní informace

VoltTerra základní informace VoltTerra základní informace VoltTerra je operační systém pro elektromobilitu - Nabízí veškeré softwarové end-to-end funkcionality pro e- mobilitu - Realizuje v jednotlivých dobíjecích bodech různé obchodní

Více

Náš zákazník Hilti. Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby

Náš zákazník Hilti. Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby Náš zákazník Hilti Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby Dodávka speciálního zboží v krátkých dodacích termínech Výchozí bod: dva sklady v Rakousku a Německu. Cíl: tisíce zákazníků v Rakousku,

Více

Jak financovat ICT projekty z EU fondů. Martin Dolný 6.-7.4.2009

Jak financovat ICT projekty z EU fondů. Martin Dolný 6.-7.4.2009 Jak financovat ICT projekty z EU fondů Martin Dolný 6.-7.4.2009 Současná situace v čerpání EU fondů Pomalé čerpání Menší zájem, obava z komplikovanosti systému Krize Redefinice dotačních priorit Zneužívání

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Národní akční plán čistá mobilita Strategie EK k čisté mobilitě

Národní akční plán čistá mobilita Strategie EK k čisté mobilitě Národní akční plán čistá mobilita Strategie EK k čisté mobilitě Veletrh AMPER - Perspektivy e-mobility X Směry a trendy vývoje vozidel, infrastruktury a legislativy 20. března 2018 Časový plán NAP CM Schválení

Více

Úspory a ekologie ve vozovém parku nadnárodní společnosti Siemens, s.r.o. 2015 Všechna práva vyhrazena. siemens.cz

Úspory a ekologie ve vozovém parku nadnárodní společnosti Siemens, s.r.o. 2015 Všechna práva vyhrazena. siemens.cz Ivo Hykyš, Head of Fleet Management Úspory a ekologie ve vozovém parku nadnárodní společnosti siemens.cz Obsah Představení flotily Siemens 3 Potenciál k úsporám 6 Motivační program pro řidiče 7 Závěr 14

Více

Školení v rámci zemědělské a lesnické činnosti 2014

Školení v rámci zemědělské a lesnické činnosti 2014 Vindex JIH, s.r.o. Platnéřská 191 110 00 Praha IČO: 25173278 Název projektu: Školení v rámci zemědělské a lesnické činnosti 2014 Číslo projektu: 13/0181310b/131/000199 Financováno z Programu Rozvoje Venkova

Více

Analýza datové komunikace ve vozidlech MHD

Analýza datové komunikace ve vozidlech MHD 6. ročník středoevropského veletrhu autobusů, hromadné dopravy, garážové a servisní techniky CZECHBUS 22-24.11.2016 Analýza datové komunikace ve vozidlech MHD Ing. Ivo Herman, CSc. Příspěvek se zabývá

Více

Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott

Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott Abbott Diagnostics Europe Radek Sluka 25.října 2018 Olomouc LABAUTO ADD-25102018CZ_Sluka ALINITY Clinical Chemistry Immunoassay Hematology

Více

Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT

Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT Společnost založena v roce 1991, sídlo v Pardubicích 120 stálých zaměstnanců Zaměřena na: systémovou integraci v oblasti pokročilého zpracování

Více

ICT pro veřejnou správu

ICT pro veřejnou správu ICT pro veřejnou správu Systémová integrace od T-Systems. Dr. Petr Fořt, T-Systems Czech Republic a.s. 1 Obsah T-Systems mezinárodní systémový integrátor procesů a systémů veřejné správy T-Systems Vize

Více

KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2016

KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2016 KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2016 Katalog vzdělávacích akcí Textilního zkušebního ústavu, s.p. Nabídka seminářů... 3 1. Nové požadavky normy ISO 9001... 4 2. Nové požadavky normy ISO 14001...

Více

Školení řidiču Scania. Ceská ˇ republika

Školení řidiču Scania. Ceská ˇ republika Školení řidiču Scania Ceská ˇ republika Kateřina Hanzlíková, jednatelka společnosti EUROFRIGO Trucking, s.r.o. Systém Ecolution jsme si poprvé vyzkoušeli při testování nových tahačů EURO 6. Na základě

Více