Směrnice pro poskytování grantů na kulturu a sport na rok 2015 MĚSTO TŘINEC. Jablunkovská 160, Třinec. Směrnice S120/2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Směrnice pro poskytování grantů na kulturu a sport na rok 2015 MĚSTO TŘINEC. Jablunkovská 160, 739 61. Třinec. Směrnice S120/2014"

Transkript

1 Označenĺ dokumentu: S/20/2014 Skartačnízn.: AJ5 Účinnostod: Typ dokumentu: směrnice Revize/datum: Učinnost do: Stav dokumentu: platný Zveřejnění na www: ano Počet stran/příloh: 9/4 MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, Třinec Směrnice pro poskytování grantů na kulturu a sport na rok 2015 Směrnice S120/2014 S/20/2014 Strana 1(celkem 9)

2 Revize (změny): Revize č. Popis změny Datum revize Provedl 1 Formálnĺ úpravy změna formy dokumentu. 2 Změna znění bodu Přidání bodu S/20/2014 Strana 2(celkem 9)

3 ČlánekiÚčel.4 Článek 2 Působnost.4 Článek 3 Výklad pojmů a zkratek 4 Článek 4 Postup Vyhlášení dotačního programu Podávání a příjem žádostí Schvalování Poskytnutí grantu Povinnosti přĺjemce Vyúčtování grantu Kontrola a sankční ujednání 8 Článek 5 Vymezení odpovědnosti 8 Článek 6 Schválení a účinnost 9 Článek 7 Přílohy 9 S/20/2014 Strana 3 (celkem 9)

4 Článek I Učel 1.1. Stanovení jednotných a závazných podmínek pro žadatele a příjemce veřejné finanční podpory poskytované z rozpočtu poskytovatele. Článek 2 Působnost 2.1. Právnická či fyzická osoba žádající o grant na kulturu a sport Předpokladem poskytnutí příspěvku je vyrovnání veškerých závazků vůči městu Třinec včetně jím zřizovaných organizací, státnímu rozpočtu, včetně správy sociálního zabezpečení, státním fondům, zdravotním pojišt ovnám, dále to, že není proti žadateli vedeno insolvenční řízení, není na majetek žadatele vedena exekuce, žadatel nevede s městem soudní spor. Tuto skutečnost potvrzuje žadatel svým podpisem na formuláři Žádosti o finanční příspěvek (grant) z rozpočtu města Třince Grant podle těchto směrnic nelze poskytnout: o politickým stranám a politickým hnutím podle zákona č. 424/1991 Sb., o sdružování v politických stranách a hnutích, ve znění pozdějších předpisů, o příspěvkovým organizacím podle zákona č. 250/2000 Sb., jejichž zřizovatelem je město Třinec, o organizačním složkám města, o orgánům města Na poskytnutí příspěvku není právní nárok a důvody neudělení tohoto příspěvku se jednotlivým uchazečům nesdělují. Tabulka č. 1 Článek 3 Výklad pojmů a zkratek směrnice gran žadatel poskytovatel dotační program schvalovatel rada města zastupitelstvo města komise ŠKaTv smlouva zpracovatel činnost akce vyhlášený dotační program z rozpočtu města Třince účelové finanční prostředky pro kulturu a sport nebo příspěvek nebo dotace fyzická či právnická osoba město Třinec tematická oblast vyhlášená Radou města Třince rada města, zastupitelstvo města, starosta města Rada města Třince Zastupitelstvo města Třince komise pro poskytování účelových prostředků pro kulturu a sport, sestavené z odborníků z oblasti kultury, sportu a vzdělávání a zástupců města odbor školství, kultury a tělovýchovy, Městského úřadu Třinec smlouva o poskytnutí rantu tvůrce normy odbor ŠKaTv pravidelná celoroční aktivita jednorázová aktivita S/20/2014 Strana 4 (celkem 9)

5 Článek 4 Postup 4.1. Vyhlášení dotačnĺho programu Pro aktuální kalendářní rok 2015 vyhlásila Rada města Třince dotační program na poskytování grantů na kulturu a sport v těchto oblastech: mimořádné kulturní a sportovní akce zaměřené na reprezentaci a propagaci města Třince v rámci České republiky a v zahraničí projekty z oblasti kultury a sportu s výchovnými aspekty, zaměřené na děti a mládež rozvoj neprofesionální umělecké a sportovní činnosti, podpora činnosti občanských iniciativ a neziskových organizací v oblasti kultury a sportu projekty zaměřené na obohacení kulturního a sportovního života všech skupin obyvatel Třinecka Podávání a příjem žádostí Zádost o grant může podat každá právnická a fyzická osoba lx ročně, která si žádost podá v souladu s touto směrnicí ve stanoveném termínu, viz Čl bod Jeden žadatel může podat max. 1 žádost na celoroční činnost a max. 3 žádosti na jednorázovou akci v kultuře a sportu Tiskopis žádosti si mohou žadatelé vyzvednout na odboru SKaTy Městského úřadu Třinec, nebo si jej mohou stáhnout z internetových stránek města Třince V případě předložení většího počtu žádostí žadatelem, než stanoví směrnice, budou všechny tyto žádosti z dané oblasti vyřazeny Zádosti předložené poskytovateli jakýmkoli jiným způsobem než stanoveným včl bod , doručené na jiné adresy nebo žádosti předložené po termínu uzávěrky budou z dalšího posuzování vyloučeny Předepsanou a nedílnou součástí žádosti o příspěvek je čestné prohlášení týkající se podpory de minimis dle nařízení Komise (EU) Č. 1407/2013 ze dne , o použití článků 107 a 108 Smlouvy o fungování Evropské unie na podporu de minimis, zveřejněného v Ustředním věstníku EU L 352/1 dne (viz formulář žádosti o grant). Finanční prostředky nelze poskytnout, pokud by jejich poskytnutím byla překročena výše hranice podpory de minimis Zadatel souhlasí se zařazením do databáze poskytovatele a zveřejněním svého jména (názvu firmy), dotačního titulu a výše poskytnutého grantu na internetových stránkách města Třince. Zároveň souhlasí s možností uveřejnění termínu své akce na webových stránkách městského informačního centra Schvalování Rada města jmenuje pro aktuální kalendářní rok personální obsazení komise pro poskytování účelových prostředků pro kulturu a sport, sestavené z odborníků z oblasti kultury, sportu a vzdělávání a zástupců města (dále jen komise ) Po schválení grantů příslušnými orgány města, zveřejní odbor ŠKaTv na svých webových stránkách seznamy všech žadatelů, kterým byl grant poskytnut či neposkytnut a s příjemcem grantu uzavře smlouvu o poskytnutí grantu Odbor ŠKaTv vyrozumí žadatele o přidělení nebo zamítnutí příspěvku písemnou formou nejpozději do 14 dnů po schválení příspěvku zastupitelstvem města. S/20/2014 Strana 5 (celkem 9)

6 4.4. Poskytnutĺ grantu Příspěvek bude příjemci poskytnut jednorázově formou o bezhotovostního převodu na jeho bankovní účet do 90 dnů po podpisu srn louvy. o žadatelům bez bankovního účtu hotovostně v pokladně Městského úřadu Třinec Povinnosti přĺjemce Vyplněné a podepsané žádosti žadatelé odevzdají ve stanoveném termínu, tj. do 22. prosince 2014 do 16:00 hod., na podatelnu MěU Třinec, Jablunkovská 160, PSC o V případě zaslání poštou je rozhodující datum poštovního razítka. o Zádost nelze zasílat em, faxem Formulář žádosti musí být vyplněn v souladu s podmínkami, které jsou vyhlášeny k dotačnímu programu a které jsou závazné po celou dobu platnosti dotačního programu Nedílnou součástí žádosti jsou tyto doklady: doklad o právní subjektivitě žadatele o u organizací zapsaných v obchodním rejstříku - fotokopie výpisu z obchodního rejstříku nebo živnostenský list, příp. zápis do jiné evidence o u občanského sdružení, spolku nebo neziskové organizace s registrací Ministerstva vnitra - fotokopie stanov, včetně aktuálních dodatků a změn, doklad o volbě či jmenování statutárního zástupce žadatele (např. jmenovací dekret, usnesení z ustavujícího zasedání či valné hromady, pokud toto nevyplývá ze stanov, apod.), fotokopie smlouvy s peněžním ústavem s číslem účtu u peněžního ústavu, kam má být poskytnutý příspěvek poukázán Pokud u žadatelů, kteří v předchozím roce obdrželi grant z rozpočtu města nedošlo ke změnám v předložených dokumentech (viz bod ), týkajících se poskytnutého grantu, mohou tito žadatelé doložit k žádosti o grant pouze Cestné prohlášení (viz Příloha č. 1 těchto směrnic), místo dokumentů vyjmenovaných v bodu Odkud projekt předložený žadatelem neobsahuje všechny stanovené náležitosti dle článku 4.5. této směrnice. o je přípustné její doplnění do 7 kalendářních dnů od výzvy na odstranění nedostatků. o při nedoplnění, odbor SKaTy doporučí komisi žádost k vyřazení Příjemce finančního příspěvku při propagaci akce uvede město Třinec jako přispěvatele, a pokud má k dispozici upoutávku (letáček, plakát), doručí ji odboru ŠKaTv Vyúčtování grantu Příspěvky jsou poskytovány účelově a jejich použití musí být ve stanoveném termínu dle smlouvy doloženo vyúčtováním (předložením příslušných účetních dokladů) Po ukončení projektu je příjemce povinen zpracovat a předložit odboru SKaTy závěrečné vyúčtování projektu, a to v termínu uvedeném ve smlouvě. Předlohu formuláře pro vyúčtování příspěvku poskytne odbor SKaTy příjemci spolu se smlouvou. S Strana 6 (celkem 9)

7 smlouvy. uloženy u žadatele projektu, k nahlédnutí kontrolním orgánům, tj. pracovníkům interního auditu MěU Třinec. smlouvy. rozčlenit cenu za ubytování a stravování zvlášt Při prokazování oprávněnosti cestovních dokladů musí být doložen účel cesty (např. přihláška do soutěže, potvrzení pořadatele akce, pozvánka na akci nebo leták o akci). o K vyúčtování cestovních nákladů spojených s přepravou osob zajišt ované přepravcem budou k vyúčtování přijímány faktury za přepravu a jízdenky. o V případě vyúčtování cestovních nákladů spojených s použitím osobního vozidla, předloží příjemce náležitosti dle platných právních předpisů (např. S Strana 7 (celkem 9) o Originály všech účetních dokladů týkající se uvedeného projektu budou z čeho byla odvozena částka na faktuře a zda je to v souladu s účelem K vyúčtování budou přijímány pouze kopie originálních účetních dokladů, ve kterých bude rozepsáno množství zboží nebo služeb, počet jednotek, cena za jednotku a celková cena, případně tyto podrobnosti budou příjemcem o Příjemce doloží k vyúčtováni kopie originálních účetních dokladů o Přemce je povinen v rámci závěrečného vyúčtování projektu prokázat finančního příspěvku rozvedeny v komentáři k vyúčtování, aby bylo zřejmé, v kalendářním roce) řeší individuálně odbor SKaTy, dle ustanovení ve poskytovateli skutečnost, že náklady byly prokazatelně a jednoznačně hotovostní platbě (např. paragony) nebo bezhotovostní platbě (např Změny termínu vyúčtování (v souvislosti se zrněnou termínu konání akce smlouvě na základě písemné žádosti podané před termínem konání akce dle V případě vrácených nebo nevyčerpaných příspěvků je nutno doložit doklad o předloží návrh na řešení, případně žádost o změnu smlouvy. Odbor SKaTy Při neuskutečnění projektu nebo v případě nevyužití schváleného a to do 30 dnů ode dne, kdy se příjemce dozvěděl o nekonání akce, s uzavřenou smlouvou, neprodleně informuje odbor SKaTy a současně Pokud příjemce zjistí, že není schopen využít příspěvek v souladu ve sportovních, uměleckých a podobných soutěžích pro děti a mládež, které o pohoštění, stravování, dary (s výjimkou věcných cen v soutěžích, zejména vynaloženy v přímé souvislosti s realizací projektu a v souladu se smlouvou Termíny vyúčtování grantů budou stanoveny jednotlivě u každé smlouvy. vrácení (výpis z banky, příp. příjmový pokladní doklad z pokladny MěÚ). finančního příspěvku v plné výši, musí být finanční prostředky vráceny: o leasingové splátky a splátky finančních závazků, úroky z úvěru, o splácení pokut a penále, závazky z minulých let, o odpisy z majetku, o mzdové náklady vč. odvodů. faktury), a s tím související výpisy z bankovních účtů. o nákup dlouhodobého hmotného majetku a opravy, o dotace jiným právnickým nebo fyzickým osobám, nejpozději však do termínu vyúčtování projektu. použití prostředků specifikovaným ve smlouvě. o hotovostně do pokladny MěU Třinec, zajistí projednání v orgánech města Z poskytnutého grantu nelze hradit: o zpět na účet města Třince nebo jsou součástí projektu), o Jednotlivé prvotní doklady budou označeny textem Dotace Třinec- číslo o V případě předložení dokladu za ubytování je povinen příjemce příspěvku

8 250/2000 Sb. Článek 5 Vymezení odpovědnosti 5.1. Povinnosti poskytovatele Za věcnou správnost směrnice odpovídá odbor ŠKaTv Odbor SKaTy zodpovídá za vyhlášení a zveřejnění dotačního programu v místním tisku a kabelové televizi Odbor SKaTy zodpovídá za předání podkladů kvyvěšení na úřední desce odboru W. S120/2014 Strana 8 (celkem 9) 262/2006 Sb., zákoník práce), nebo vnitřní směrnici organizace o poskytování cestovních náhrad Pokud příjemce vede účetní evidenci, zavazuje se vést použití příspěvku analyticky odděleně V případě, že příjemci oprávněně vznikne nárok na odpočet daně z přidané hodnoty v souladu s ustanovením 72 a 73 zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, předloží k vyúčtování projektu poskytovateli částku bez DPH Neinvestiční grant je možné použít do konce kalendářního roku a nelze jej převádět do roku následujícího Dan z přidané hodnoty vztahující se k uznatelným nákladům je uznatelným nákladem, pokud příjemce není plátcem této daně nebo pokud mu nevzniká nárok na odpočet této daně Při udělení věcného daru v hodnotě nad 1000 Kč musí příjemce k vyúčtování doložit podepsaný doklad o převzetí Kontrola a sankční ujednání V případě použití grantu v rozporu se stanoveným účelem sjednaným ve smlouvě nebo při prodlení s vyúčtováním je poskytovatel oprávněn od smlouvy odstoupit a příjemce grantu je povinen poskytnutý grant vrátit poskytovateli na jeho účet, a to nejpozději do 30 dnů od stanoveného termínu vyúčtování, jinak bude finanční částka vymáhána soudní cestou Odbor SKaTy a útvar interního auditu MěU Třinec jsou oprávněny kontrolovat správnost použití poskytnutých finančních prostředků. o Bude-li zjištěno, že příspěvek není řádně používán a podmínky smlouvy nejsou plněny, navrhne odbor SKaTy postup směřující k nápravě, případně k odnětí příspěvku a jeho vrácení Zjistí-li pracovník odboru SKaTy u provádění kontrol vyúčtování nedostatky, vyzve příjemce dotace k jejich nápravě. o Odstranění nedostatků vyúčtování provede příjemce dotace v termínu max. 14 dnů od data vyúčtování. o V případě nedodržení termínu k odstranění nedostatků se dále postupuje dle či. 4.7 bod Utvar interního auditu MěU Třinec, v souladu se zákonem č. 320/2001 Sb., si vyhrazuje právo provést kontrolu hospodaření s veřejnými prostředky z poskytnutého finančního příspěvku, zejména soulad účelu použití finančních prostředků se smlouvou, a požadovat při kontrole předložení všech potřebných účetních a jiných dokladů Příjemce příspěvku je povinen neprodleně oznámit odboru ŠKaTv každou změnu, která je pro plnění smlouvy podstatná Nedodržení podmínek smlouvy a směrnic a nedodržení nebo porušení podmínek vyhlášeného dotačního programu budou poskytovatelem klasifikovány jako porušení rozpočtové kázně podle 22 odst. 2 zákona č.

9 5.1.4 Odbor W zodpovídá za vyvěšení dotačního programu na úřední desce města Za řádné vyplněné žádosti zodpovídá žadatel Odbor SKaTy zodpovídá za zpracování smlouvy a její věcnou správnost Za formálně-právní stránku smlouvy o grantu odpovídá právní oddělení Za splnění účelu čerpaných finančních prostředků a za pravdivosti správnost závěrečného finančního vyúčtování zodpovídá statutární zástupce Odbor ŠKaTv zodpovídá za kontrolu úplnosti a formální správnosti předložených účetních dokladů a dodržení účelovosti použitých finančních prostředků Odbor SKaTy zodpovídá za vyhotovení písemné Zprávy o stavu vyúčtování finančních příspěvků z rozpočtu města Třince za uplynulý kalendářní rok Odbor ŠKaTv zodpovídá za předložení výše uvedené zprávy komisi Odbor ŠKaTv zodpovídá za archivování došlých žádostí včetně jejich příloha žadatelům se žádosti nevracejí. Článek 6 Schválení a účinnost 6.1. Tyto směrnice byly schváleny na 139. schůzi Rady města Třince usnesením č. 2014/5087 dne a nabývají účinnosti dnem schválení Dnem účinnosti těchto směrnic se ruší směrnice č. 13/2013 Zásady pro program Podpora v oblasti kulturních a sportovních aktivit z rozpočtu města Třince na rok Zpracoval: Ing. Vladimíra Kacířová Schválil: RNDr. Věra Palkovská Datum: Podpis: Podpis: ĺ / Článek 7 Přílohy Příloha č. 1 Příloha č. 2 Příloha č. 3 Příloha č. 4 čestné prohlášení čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis formulář žádosti o grant z rozpočtu města Třince v oblasti zájmových aktivit v kultuře na rok 2015 jednorázovou akci a činnost formulář žádosti o grant z rozpočtu města Třince na sportovní aktivity na rok 2015 jednorázovou akci a činnost S/20/2014 Strana 9 (celkem 9)

10 Příloha č. 1 ke směrnici č. 20/2014 Čestné prohlášenĺ Čestně prohlašujeme, že nedošlo ke změnám v dokumentech přiložených k žádosti o grant z rozpočtu města Třince z loňského roku (přesný název organizace dle stanov nebo statutu žadatele) V platnosti zůstává: (adresa žadatele a IČ) číslo registrace žadatel (např. u Ministerstva vnitra ČR, v obchodním rejstříku apod.) smlouva o zřízení běžného účtu číslo účtu u peněžního ústavu statutární zástupce (jméno a příjmení) Toto čestné prohlášení nahrazuje povinnost odevzdat požadované přílohy k žadatele. identifikaci Jsem seznámen s tím, že pokud by byly uváděné skutečnosti nepravdivé, budu čelit všem následným postupům v souladu se zákony CR, zejména povinnosti vrátit poskytnutý příspěvek včetně penále. V Třinci dne: razítko žadatele a podpis statutárního orgánu

11 Příloha č. 2 ke směrnici č. 20./2014 Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis óif,odní jméno I Jméno žadatele Sídlo I Adresa žadatele IČ I Datum narození 1. Žadatel prohlašuje, že jako účetní období používá kalendářní rok. hospodářský rok (začátek konec ). V případě, že během předchozích dvou účetních období došlo k přechodu z kalendářního roku na rok hospodářský anebo opačně, uved te tuto skutečnost vypsáním účetních období, která byla použita (např ; ): 2. Podniky 1 propojené s žadatelem o podporu Žadatel o podporu se považuje za propojený 2 s jinými podniky, pokud i tyto subjekty mezi sebou mají některý z následujících vztahů: a) jeden subjekt vlastní více než 50 % hlasovacích práv, která náležejí akcionářům nebo společníkům, v jiném subjektu; b) jeden subjekt má právo jmenovat nebo odvolat více než 50 % členů správního, řídícího nebo dozorčího orgánu jiného subjektu; c) jeden subjekt má právo uplatňovat více než 50% vliv v jiném subjektu podle smlouvy uzavřené s daným subjektem nebo dle ustanovení v zakladatelské smlouvě nebo ve stanovách tohoto subjektu; d) jeden subjekt, který je akcionářem nebo společníkem jiného subjektu, ovládá sám, v souladu s dohodou uzavřenou s jinými akcionáři nebo společníky daného subjektu, více než 50 % hlasovacích práv, náležejících akcionářům nebo společníkům, v daném subjektu. Subjekty, které mají s žadatelem o podporu jakýkoli vztah uvedený pod písm. a) až d) prostřednictvím jednoho nebo více dalších subjektů, se také považují za podnik propojený s žadatelem o podporu. Do výčtu podniků propojených přímo či zprostředkovaně se žadatelem o podporu se zahrnují osoby zapsané v základních registrech v souladu se zákonem č. 111/2009 Sb., o základních registrech, ve znění pozdějších předpisů. Žadatel prohlašuje, že LI není ve výše uvedeném smyslu propojen s jiným podnikem. LI j ve výše uvedeném smyslu propojen s následujícími podniky: 1 2 Za podnik lze považovat podnikatele definovaného v zákoně Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Bližší informace o propojeném podniku naleznete v METODICKÉ PŘíRUČCE k aplikaci pojmu jeden podnik z pohledu pravidel podpory de minimis. 1

12 Příloha Č. 2 ke směrnici Č. 20./20 14 Obchodní jméno SĺdloiAdresa lčidatum narozenĺ podnikuljméno a příjmení 3. Žadatel prohlašuje, že podnik (žadatel) v současném a 2 předcházejících účetních obdobích LI nevznikl spojením podniků či nabytím podniku. vznikl spojením (fúzí splynutím 3) níže uvedených podniků: nabytím (fúzí sloučením 4) převzal jmění níže uvedeného/ých podniku/ů: Obchodní jméno podniku Sídlo IČ Výše uvedené změny spočívající ve spojení či nabytí podniků jsou již zohledněny v Centrálním registru podpor malého rozsahu. nejsou zohledněny v Centrálním registru podpor malého rozsahu. 4. Žadatel prohlašuje, že podnik (žadatel) v současném a 2 předcházejících účetních obdobích nevznikl rozdělením (rozštěpením nebo odštěpením 5) podniku. vznikl rozdělením níže uvedeného podniku: Obchodní jméno podniku Sídlo IČ a převzal jeho činnosti, na něž byla dříve poskytnutá podpora de minimis použita 6. Podniku (žadateli) byly přiděleny následující (dříve poskytnuté) podpory: Datum poskytnutí Poskytovatel Částka v Kč Výše uvedené změny spočívající v rozdělení podniků jsou již zohledněny v Centrálním registru podpor malého rozsahu. LI nejsou zohledněny v Centrálním registru podpor malého rozsahu. Viz 62 zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, ve znění pozdějších předpisů. Viz 61 zákona č. 125/2008 Sb. Viz 243 zákona č. 125/2008 Sb. 6 Pokud by na základě převzatých činností nebylo možné dříve poskytnuté podpory de minimis rozdělit, rozdělí se podpora poměrným způsobem na základě účetní hodnoty vlastního kapitálu nových podniků k datu účinku rozdělení (viz Čl. 3 odst. 9 nařízení č. 1407/2013, Č. 1408/2013 a nahrazujícího nařízení č. 875/2007). 2

13 podpisu Příloha Č. 2 ke směrnicí Č. 20./ Žadatel níže svým podpisem potvrzuje, že výše uvedené údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně; se zavazuje k tornu, že v případě změny předmětných údajů v průběhu administrativního procesu poskytnutí podpory de minimis bude neprodleně informovat poskytovatele dané podpory o změnách, které u něj nastaly; souhlasí se zpracováním svých osobních údajů obsažených v tomto prohlášení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění p. p., za účelem evidence podpor malého rozsahu v souladu se zákonem č. 215/2004 Sb., o úpravě některých vztahů v oblasti veřejné podpory a o změně zákona o podpoře výzkumu a vývoje, ve znění p. p. Tento souhlas uděluji správci a zpracovateli Třinec, pro všechny údaje obsažené v tomto prohlášení, a to po celou dobu 10 let ode dne udělení souhlasu. Zároveň si je žadatel vědom svých práv podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 7, kterým je Město Třinec, Jablunkovská 160, Datum a místo Jmeno a podpis. osoby oprávněné zastupovat žadatele Razítko (pokud je soucasll podpisu zadatele) Správcem je koordinační orgán ve smyslu zákona č. 215/2004 Sb., o úpravě některých vztahů v oblasti veřejné podpory a o změně zákona o podpoře výzkumu a vývoje, ve znění p. p., zpracovatelem je poskytovatel podpory de minimis. 3

14 KULTURA Žádost o finanční příspěvek (grant) z rozpočtu města Třince v oblasti zájmových aktivit v kultuře na rok 2015 na každou akci nebo činnost musí být vypsán samostatný formulář žádosti; O NA JEDNORÁZOVOU AKCI jeden žadatel múže podat max. 1 žádost na celoroční činnost a max. 3 žádosti na O NA CELOROČNÍ ČINNOST jednorázovou akci A. ÚDAJE O ŽADATELI Žadatel (přesný název): Registrace (kým, dne, čj.): Právní forma (obč.s.,s.r.o..) Právní statut: Ľ] právnická osoba Ľ] fyzická osoba podnikající Ľ] fyzická osoba nepodnikajici IČ: rodné čĺslo u fyzické osoby nepodnikající DlČ: Bankovní spojení: čĺsloúčtu: 1. / Sídlo žadatele: Kontaktní adresa: Statutární zástupce (jméno, příjmen( titul.): Telefon:. Osoba odpovědná za realizaci projektu:... Telefon: www stránky žadatele: Přesný název projekt u: B. ŮDAJE O PROJEKTU Působnost: E mezinárodní Ľ] celostátní Ľ] krajská L regionální I )RÁZOVÁAKCE I CELOROČNÍČINNOST Termĺn konání: Místo realizace: Určeno pro: Popis projektu: Ľ] děti Nelze vyplňovat pro AKCI a ČINNOST současně, vyplňte pouze jednu možnost: Ľ] mládež Ľ] dospělé Ľ] veřejnost Místo výkonu činnosti Četnost schůzek Členská základna (počty): Výše členských příspěvků: (na osobu za rok) děti mládež (3-14 let) : (15-20 let) I.1 I_ dospěli Využíváte Materiálovou základnu Zázemí Popis projektu: v případě nedostatku místa použijte samostatný list papíru jako přilohu V případě nedostatku místa použijte samostatný list papíru jako přílohu Žádost o finančnípříspé vek (grant) Odbor školstv( kultury a tělovýchovy, Městský úřad Třinec

15 C. ROZPOČET A ZDROJE FINANCOVÁNÍ PROJEKTU 1. Celkové rozpočtové náklady na akci/činnost (celkové náklady, neien požadované od města Třince) Specifikujte očekávané náklady Očekávaný zdroj řinancování Kalkulace v Kč Celkové náklady I komentář k financování (pro případné upřesněn,): 2. Zdroie financování (plánované): Rozpočet celkem: KČ tj. 0% nákladů Vlastní finanční spoluúčast: tj. z toho p/ano vano příjmy: z toho z ostatních zr/roll, (např. sponzoring. Požadováno od města Třince: tj. 0% D. ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ b Prohlašuji, že k dnešnímu datu mám vyrovnány veškeré závazky vůči městu Třinec, včetně jím zřizovaných organizací, státnímu rozpočtu, včetně správy sociálnĺho zabezpečení, státním fondům, zdravotnĺm pojišťovnám. D prohlašuji, že není proti mně vedeno insolvenční řízeni, není na můj majetek vedena exekuce, a nevedu s městem soudní spor. Prohlašuji, že po započtení částky požadované po městě Třinec díe této žádosti (podpory de minimis), součet všech mých podpor de minimis (od různých poskytovateíů na různé účeíy) za dobu posledních tři let nepřesáhne částku 200 tis. EUR, V souíadu s nařízením Komise (EU) č. 1407/2013 ze dne , O použiti článků 107 a 108 Smlouvy o tungování Evropské unie na podporu de minimis. Souhlasím se zařazenĺm do databáze poskytovatele a zveřejněním svého jména (názvu tirmy), dotačního titulu a výše poskytnuté dotace na internetových stránkách města Třince. Prohlašuii. že všechna údaie mnou vvnlněné lanu nravdivé a únlné. Podmínky pro udělování grantů Z rozpočtu města Třince jsou stanoveny ve směrnici města Třince Č. 20ĺ2014 Směrnice pro poskytování grantů na kulturu a sport na rok 2015 které jsou zveřejněny na internetových stránkách města Třince Nedílnou součástí této žádostije příloha Č. 1. Čestné prohlášení- viz Směrnice pro poskytování grantů ka kulturu a spod na rok Počet příloh: V Třinci dne: razítko a podpis statutárního zástupce předkládajícího subjektu Žádost doručte prostřednictvím podatelny Městského úřadu Třinec odboru školstv( kultu,y a tělovýchovy Městského úřadu v Třinci, Jabíunkovská 160, Třinec nejpozději do 22. prosince 2014 do 16:00 hod. Žádost o finančnípříspěvek (grant) 2 Odbor školstv( kultu,y a tělovýchovy, Městský úřad Třinec

16 F - W SPORT Žádost o finanční příspěvek (grant) z rozpočtu města Třince na sportovní aktivity na rok 2015 O NA JEDNORÁZOVOU AKCI na každou akci nebo činnost musíbýt podán samostatný formulář žádosti ; jeden žadatel může podat max. I žádost na celoroční činnost a max. 3 žádosti na O NA CELOROCNI CINNOST jednorázovou akci A. ÚDAJE O ŽADATELI Žadatel (přesný název): Registrace (kým, dne. Č.].): Právní forma (obč.s.,s.r.o..) Právní statut: D právnická osoba LI fyzická osoba podnikající ič:. rodné Číslo u fyzické osoby fyzicka. osoba nepodnikajici nepodnikalici [j plátce DPH DIČ:. Bankovní spojení:!: čĺslo účtu:. Sídlo žadatele: Kontaktní adresa: Statutární zástupce (jméno, přijmeni titul): Telefon: Osoba odpovědná za realizaci projektu:. Telefon: www stránky žadatele: B. ÚDAJE O PROJEKTU Působnost: D mezinárodní LI celostátní LI krajská U regionální Termin konani Misto realizace JEDNOR4Á AKCE CELOROČNÍ ČINNOST Nelze vyplňovat pro AKCI a ČINNOST současně, vyplňte pouze jednu možnost: Misto vykonu činnosti Četnost schuzek Určeno pro. D děti D mládež LI dospělé D veřejnost... deti Popis projektu: Členská základna (počty): I mládež! dospěli (3-14 let) : (15-20 let).1 I.. I - (na osobu/rok) Využíváte Materiálovou základnu Zázemí Popis projektu: D V případě nedostatku místa poute samostatný list papínj Jako přílohu - vpřípadě nedostatku místa použijte samostatný list papíru jako přílohu Žádost o finančnípříspě vek (grant) Odbor školstv( kultury a tělovýchovy, Městský úřad Třinec

17 C. ROZPOČET A ZDROJE FINANCOVÁNÍ PROJEKTU 1. Celkové rozpočtové náklady na akci/čínnost (celkové náklady, nejen požadované od města Třince) Specifikujte očekávané náklady Očekávaný zdrnj financování Kalkulace v KČ Celkové náklady DI komentář k financování (pro případně upřesněni): 2. Zdroje financovánĺ (plánované): Rozpočet celkem: KČ tj. 0% nákladů Vlastní finanční spoluúčast:. tj. z toho plánované př(jmy: z toho z ostatních.zdrojú (např. sponzo,lng): Požadováno od města Třince: I I tj. 0% D. ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ Prohlašuji, že k dnešnímu datu mám vyrovnány veškeré závazky vůči městu Třinec, včetně jím zřizovaných organizaci, státnímu rozpočtu, včetně správy sociálního zabezpečení, státním fondům, zdravotním pojišťovnám. D prohlašuji, že není proti mně vedeno insolvenčni řĺzení, neni na můj majetek vedena exekuce, a nevedu s městem soudní spor. Prohlašuji, že po započtení částky požadované po městě Třinec dle této žádosti (podpory de minimis), součet všech mých podpor de minimis (od různých poskytovatelů nerůzné účely) za dobu posledních tří let nepřesáhne částku 200 tis. EUR, v souladu s nařízením Komise (EU) č. 1407/2013 ze dne , o použiti článků 107a 108 Smlouvy o fungování Evropské unie na podporu de minimis. Souhlasím se zařazením do databáze poskytovatele a zveřejněním svého jména (názvu firmy), dotačního titulu a výše poskytnuté dotace na internetových stránkách města Třince. Prohlašuji, že všechny údaje mnou vyplněné jsou pravdivé a úplné. Podmínky pro udělování grantů z rozpočtu města Třince jsou stanoveny ve směrnici města Třince č. 20/2014 Směrnice pro poskytování grantů na kulturu a sporý na rok 2015, které jsou zveřejněny na internetových stránkách města Třince Nedílnou součástí této žádostije příloha Č. 1. čestné prohlášení- viz Směrnice pro poskytování grantů ka kulturu a sport na rok Počet příloh: V Třinci dne: razítko a podpis statutárního zástupce předkládajícího subjektu Žádost doručte prostřednictvím podatelny Městského úřadu Třinec odboru školství, kultury a tělovýchovy Městského úřadu v Třinc( Jablunkovská 160, Třinec nejpozději do 22. prosince 2014 do 16:00 hod. Žádost o finančnípříspěvek (grant) 2 Odbor školství, kultury a tělovýchovy, Městský úřad Třinec

Zásady pro program Podpora v oblasti kulturních a sportovních aktivit z rozpočtu města Třince na rok 2014

Zásady pro program Podpora v oblasti kulturních a sportovních aktivit z rozpočtu města Třince na rok 2014 MĚSTO TŘINEC Zásady pro program Podpora v oblasti kulturních a sportovních aktivit z rozpočtu města Třince na rok 2014 Účinnost od: 18.11.2013 Účinnost do: 31.12.2014 Schváleno: Radou města Třince dne

Více

Město Česká Lípa Žádost o dotaci na podporu cestovního ruchu v roce 2016 Název žadatele:

Město Česká Lípa Žádost o dotaci na podporu cestovního ruchu v roce 2016 Název žadatele: 1/7 Město Žádost o dotaci na podporu cestovního ruchu v roce 2016 Název žadatele: Sídlo: IČ, DIČ, ev. č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku místa na

Více

1. Dotace na uspořádání akce: Název pořádané akce: 2. Dotace na činnost (doba, v níž bude dosaženo účelu rok 2017): Oblast činnosti:

1. Dotace na uspořádání akce: Název pořádané akce: 2. Dotace na činnost (doba, v níž bude dosaženo účelu rok 2017): Oblast činnosti: Žádost o dotaci z programu města Česká Lípa pro oblast dětí, mládeže a vzdělávání, podoblast rozvoj školních i mimoškolních aktivit pro děti a mládež v roce 2017 Název žadatele: Sídlo: (při nedostatku

Více

ÚSTECKÝ KRAJ. Zásady pro používání finančních prostředků z Fondu vodního hospodářství Ústeckého kraje ZMĚNA Č. 1/2014. Příloha č.

ÚSTECKÝ KRAJ. Zásady pro používání finančních prostředků z Fondu vodního hospodářství Ústeckého kraje ZMĚNA Č. 1/2014. Příloha č. Příloha č. 1 ÚSTECKÝ KRAJ Zásady pro používání finančních prostředků z Fondu vodního hospodářství Ústeckého kraje ZMĚNA Č. 1/2014 Na základě usnesení Zastupitelstva Ústeckého kraje č. XX/XX/2014 ze dne

Více

Příloha č. 7 Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis - vzor. Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis

Příloha č. 7 Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis - vzor. Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis Příloha č. 7 Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis - vzor Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis Obchodní jméno / Jméno žadatele Sídlo / Adresa žadatele IČ / Datum

Více

Žádost o dotaci z programu na činnost v oblasti prevence kriminality v roce 2015 Název žadatele :

Žádost o dotaci z programu na činnost v oblasti prevence kriminality v roce 2015 Název žadatele : Město Česká Lípa Žádost o dotaci z programu na činnost v oblasti prevence kriminality v roce 2015 Název žadatele : Sídlo: IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: Je-li žadatelem právnická

Více

Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele :

Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele : Město Česká Lípa Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele : Sídlo: IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku

Více

Příloha č. XY výzvy k předkládání žádostí o podporu z OP VVV. Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis dle Nařízení č.

Příloha č. XY výzvy k předkládání žádostí o podporu z OP VVV. Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis dle Nařízení č. Příloha č. XY výzvy k předkládání žádostí o podporu z OP VVV Čestné prohlášení žadatele o podporu v režimu de minimis dle Nařízení č. 1407/2013 Obchodní jméno / Jméno žadatele Sídlo / Adresa žadatele IČ

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ INDIVIDUÁLNÍ INVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÁ LÍPA

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ INDIVIDUÁLNÍ INVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÁ LÍPA ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ INDIVIDUÁLNÍ INVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÁ LÍPA I. Informace o žadateli Jméno a příjmení / název Datum narození / IČO Adresa trvalého bydliště / sídlo Korespondenční adresa

Více

Dotační program města Česká Lípa pro oblast památkové péče v roce 2016

Dotační program města Česká Lípa pro oblast památkové péče v roce 2016 Žádost o dotaci na obnovu památkově hodnotných nemovitostí na území městské památkové zóny pro rok 2016 Název / jméno žadatele: Sídlo / adresa: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku místa na

Více

Sídlo dle registrace (místo podnikání, trvalý pobyt): IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: RČ:

Sídlo dle registrace (místo podnikání, trvalý pobyt): IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: RČ: Město Česká Lípa Žádost o dotaci z programu v oblasti sportu 2017 v kategorii V. Dotace na podporu sportovců jednotlivců v kategorii dospělých, veteránů a neregistrovaných dospělých sportovců Název (jméno)

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 PROGRAM NA PODPORU SPORTU V OLOMOUCKÉM KRAJI V Dotační program ROCE 2019 Dotační titul Sběr žádostí: od: 18. 1. 2019 do: 1. 4. 2019 Název činnosti: VZOR - NESLOUŽÍ

Více

Čestné prohlášení za účelem poskytnutí dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje

Čestné prohlášení za účelem poskytnutí dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje Čestné prohlášení za účelem poskytnutí dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje Název dotačního programu: Kód programu: Podpora přípravy projektových záměrů RIS3 Královéhradeckého kraje 17SMAC01 Název

Více

Přihláška na veletrh v rámci projektu SVV 2013 2014 THAI WATER (Bangkog, Thajsko) 03. 06. června 2015

Přihláška na veletrh v rámci projektu SVV 2013 2014 THAI WATER (Bangkog, Thajsko) 03. 06. června 2015 Příloha č. 3 Přihláška na veletrh v rámci projektu SVV 2013 2014 THAI WATER (Bangkog, Thajsko) 03. 06. června 2015 Základní informace o společnosti: Název podnikatelského subjektu / profesní organizace:

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 1983 ze dne 15.8.2017 k revokaci usnesení Rady hl. m. Prahy č. 2712 ze dne 1. 11. 2016 k návrhu na zrušení Zásad pro

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Název programu: Podpora podnikání v Moravskoslezském

Více

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or.

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or. PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října 117 70218 Ostrava kraj Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program na podporu zdraví a zdravého životního stylu v roce 2019 Dotační titul Podpora

Více

Hodnotící formulář. Název programu

Hodnotící formulář. Název programu Hodnotící formulář Název programu Program vodohospodářských akcí 2019 (PVA) Název projektu Žadatel (počet obyvatel) Požadovaná výše dotace (% z celkového rozpočtu projektu).. Kč (.%) Celkové způsobilé

Více

Přihláška do projektu DESIGN PRO KONKURENCESCHOPNOST

Přihláška do projektu DESIGN PRO KONKURENCESCHOPNOST Přihláška do projektu DESIGN PRO KONKURENCESCHOPNOST 2013-2014 Základní informace o společnosti: Název podnikatelského subjektu / profesní organizace: IČ: Plátce DPH*: ANO / NE DIČ: Sídlo firmy: Adresa

Více

Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Evidenční číslo: Název programu: Finanční nástroj JESSICA II OBECNÁ ČÁST Název projektu:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program na podporu zdraví a zdravého životního stylu v roce 2018 Dotační titul 1.

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Podpora soutěží propagujících podnikatele Sběr žádostí: od: 21. 1. 2019 do: 7. 2. 2019 Název akce/činnosti:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU SPORTOVNÍ ČINNOSTI V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Podpora celoroční

Více

Žádost o finanční podporu z dotačního programu Podpora památek místního významu v Jihomoravském kraji v roce 2019

Žádost o finanční podporu z dotačního programu Podpora památek místního významu v Jihomoravském kraji v roce 2019 !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu Podpora památek místního významu v Jihomoravském kraji v roce 2019 Evidenční číslo: Kontrolní součet: x7nzr Datum doručení: Dotčený odbor: Odbor

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Kód programu: RRC/06/2019 Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo:

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. č. orientační

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. č. orientační Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: 2019 Název dotačního programu: Odvětví: Název projektu: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO

Více

Žádost o finanční podporu z dotačního programu pro oblast protidrogových aktivit v roce 2019

Žádost o finanční podporu z dotačního programu pro oblast protidrogových aktivit v roce 2019 !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu pro oblast protidrogových aktivit v roce 2019 Evidenční číslo: Kontrolní součet: N6Vi/ Datum doručení: Dotčený odbor: Odbor školství Žadatel Název

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE. OBECNÁ ČÁST Evidenční číslo:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE. OBECNÁ ČÁST Evidenční číslo: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Název programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Kód dotačního programu: PPA NM 2019 Název projektu: Žadatel:

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova Příloha č. 1. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2019 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Program na podporu aktivit v oblasti životního prostředí a zemědělství 2018 Podpora akcí zaměřených na oblast životního

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program pro vzdělávání v paliativní péči v roce 2019 Dotační titul Podpora odborného

Více

Žádost o finanční podporu z dotačního programu na činnost národnostních menšin pro rok 2019

Žádost o finanční podporu z dotačního programu na činnost národnostních menšin pro rok 2019 !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu na činnost národnostních menšin pro rok 2019 Evidenční číslo: Kontrolní součet: gc6bb Datum doručení: Dotčený odbor: Odbor školství Žadatel Název

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Název programu: Program na podporu stáží žáků a

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: 2019 Název a kód programu: Název titulu a kód titulu: Název projektu: Identifikátor služby Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ

Více

!!VZOR!! Žadatel. Sídlo. Evidenční číslo: Kontrolní součet: mkbng. Datum doručení:

!!VZOR!! Žadatel. Sídlo. Evidenční číslo: Kontrolní součet: mkbng. Datum doručení: !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu v oblasti využití volného času dětí a mládeže v roce 2019 Rozvoj materiálně technické základny mimoškolních zájmových aktivit dětí a mládeže v roce

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: Odvětví: Název projektu: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora

Více

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2016 (dále jen program )

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2016 (dále jen program ) PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2016 (dále jen program ) I. OBECNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA 1. Tento program slouží pro stanovení

Více

Provázat s obecnou částí - vyplní se automaticky. vyplní žadatel

Provázat s obecnou částí - vyplní se automaticky. vyplní žadatel PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Úprava lyžařských běžeckých tras v Moravskoslezském kraji

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program na podporu zdraví a zdravého životního stylu v roce 2017 Dotační titul

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program na podporu poskytovatelů paliativní péče v roce 2019 Dotační titul DT 1 Podpora

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU SPORTU V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2018 Sběr žádostí: od: 19. 1. 2018 do:27. 4. 2018 Název akce

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul Program na podporu sportovní činnosti v Olomouckém kraji v roce 2018 Titul 2 - Sběr žádostí: od: 19. 10. 2017 do: 3. 11. 2017 Název

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 1653 ze dne 27.6.2017 k revokaci usnesení Rady HMP č. 2712 ze dne 1.11.2016 k návrhu na zrušení Zásad pro partnerství

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul 1. Údaje o žadateli PROGRAM OBNOVY VENKOVA OLOMOUCKÉHO KRAJE 2019 PODPORA BUDOVÁNÍ A OBNOVY INFRASTRUKTURY

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program pro vzdělávání ve zdravotnictví v roce 2019 Dotační titul Sběr žádostí: od:

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ ČINNOSTI, OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A NA DALŠÍ AKCE ZVLÁŠTĚ

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul 1. Údaje o žadateli Sběr žádostí: od: 1. 3. 2018 do:18. 5. 2018 Název akce / projektu: VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ!!! Právní statut:

Více

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2017 (dále jen Program )

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2017 (dále jen Program ) PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2017 (dále jen Program ) I. OBECNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA 1. Tento program slouží pro stanovení

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 1.2.2019 do: 28.2.2019 Název akce: 1. Údaje o žadateli Program na podporu cestovního

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. mobil: webová stránka: Osoby s podílem v žadateli: Ano Ne

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. mobil: webová stránka: Osoby s podílem v žadateli: Ano Ne Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: 2019 Název a kód programu: Název titulu a kód titulu: Název projektu: Identifikátor služby Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační program Program pro vzdělávání ve zdravotnictví v roce 2017 Dotační titul - Název akce

Více

Mobil Telefon Bankovní spojení žadatele - majitele účtu - / předčíslí účtu číslo účtu kód banky. ulice č. popisné č.

Mobil Telefon Bankovní spojení žadatele - majitele účtu - / předčíslí účtu číslo účtu kód banky. ulice č. popisné č. Žádost o finanční podporu z dotačního programu Podpora boje proti suchu, zadržení vody v krajině a následná péče o zeleň na území Jihomoravského kraje v roce 2019 (zkratka DP RSK ) Evidenční číslo: Kontrolní

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST Kód programu Název programu:

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA ČÁST A SPOLEČNÁ USTANOVENÍ I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ II. 1. Poskytování a použití dotací se řídí obecně závaznými předpisy, zejména: zákonem

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 5. 4. 2018 do: 23. 4. 2018 Název akce / projektu: VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. mobil: webová stránka: Osoby s podílem v žadateli: Ano Ne

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. mobil: webová stránka: Osoby s podílem v žadateli: Ano Ne Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: 2019 Název programu: Název titulu a kód titulu: Název projektu: Identifikátor služby Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE

Více

Čl. I. Úvodní ustanovení

Čl. I. Úvodní ustanovení KARLOVARSKÝ KRAJ RADA KRAJE PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE - ODBOR ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

Více

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE Z ROZPOČTU V ROCE 2017 (dále jen program )

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE Z ROZPOČTU V ROCE 2017 (dále jen program ) PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE Z ROZPOČTU V ROCE 2017 (dále jen program ) I. OBECNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA 1. Tento program slouží ke stanovení podmínek pro

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Kód programu: ŠMS/V Evidenční

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX01WTX1Z* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2018 Evidenční

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo: č.

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo: č. Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program Kód programu Název programu: Název dotační

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Příloha č. 1 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) pro rok 2018 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu environmentálního

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Kód programu: RRC/8/2019 Dotace pro rok: 0 Evidenční číslo: Název

Více

Pravidla Programu podpory environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji pro rok 2015

Pravidla Programu podpory environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji pro rok 2015 Pravidla Programu podpory environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji pro rok 2015 Čl. I. Úvodní ustanovení 1) Příspěvkem se pro účely těchto pravidel rozumí účelová dotace na neinvestiční

Více

Dotační program Podpora celoročního provozu sportovní organizace a sportovní činnosti na rok 2019

Dotační program Podpora celoročního provozu sportovní organizace a sportovní činnosti na rok 2019 Příloha č. 5 Strana: 1/3 Dotační program Podpora celoročního provozu sportovní organizace a sportovní činnosti na rok 2019 Účel dotace Podpora činnosti subjektů v oblasti sportovní organizace se poskytuje

Více

Město Luby. Čl. I. Úvodní ustanovení

Město Luby. Čl. I. Úvodní ustanovení Město Luby nám.5. května 164 tel.: 354 420 410 351 37 Luby tel./fax.: 354 420 419 IČO 00254053 e-mail: starosta@mestoluby.cz PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH

Více

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK z dotačního programu Podpora rozvoje venkova Jihomoravského kraje pro rok 2019

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK z dotačního programu Podpora rozvoje venkova Jihomoravského kraje pro rok 2019 Ev. číslo PID PODACÍ RAZÍTKO Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK z dotačního programu Podpora rozvoje venkova Jihomoravského kraje pro rok 2019 Dotčený odbor: Odbor regionálního rozvoje Kontrolní

Více

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Brna pro vyhlášené programy

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Brna pro vyhlášené programy Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Brna pro vyhlášené programy ve znění změn a doplnění schválených na schůzi RMB č. R7/087 konané dne 8. 11. 2016 a ve znění změn a doplnění schválených na

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce/činnosti: 1. Údaje o žadateli Právní statut: Fyzická osoba: datum narození:

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ z rozpočtu města Žlutice v oblasti kultury, sportu a společenského života Zastupitelstvo města Žlutice (dále jen zastupitelstvo města) se usneslo na těchto Pravidlech pro

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 1653 ze dne 27.6.2017 k revokaci usnesení Rady HMP č. 2712 ze dne 1.11.2016 k návrhu na zrušení Zásad pro partnerství

Více

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ MIMOŘÁDNÝCH DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA TIŠNOVA. Článek 1 Úvodní ustanovení

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ MIMOŘÁDNÝCH DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA TIŠNOVA. Článek 1 Úvodní ustanovení ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ MIMOŘÁDNÝCH DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA TIŠNOVA Článek 1 Úvodní ustanovení Mimořádná dotace z rozpočtových prostředků Města Tišnova je v souladu s těmito zákony a dalšími předpisy: a)

Více

Článek 1 Důvod a účel podpory

Článek 1 Důvod a účel podpory 1/5 Město vyhlašuje dotační program na rok 2017 - na účel stanovený zvláštním právním předpisem tj. na 108/2006 Sb. Správcem dotačního programu je odbor sociálních věcí a zdravotnictví. Článek 1 Důvod

Více

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK z dotačního programu Podpora včelařství v Jihomoravském kraji pro rok 2019

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK z dotačního programu Podpora včelařství v Jihomoravském kraji pro rok 2019 Ev. číslo PID PODACÍ RAZÍTKO Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK z dotačního programu Podpora včelařství v Jihomoravském kraji pro rok 2019 Dotčený odbor: Odbor regionálního rozvoje Kontrolní součet:

Více

P r o h l á š e n í k žádosti o odstranění tvrdosti

P r o h l á š e n í k žádosti o odstranění tvrdosti P r o h l á š e n í k žádosti o odstranění tvrdosti Plátce (žadatel) : (jméno a příjmení fyzické osoby, název právnické osoby) Adresa (sídlo) : IČ: RČ: Statutární zástupce právnické osoby:.. V souvislosti

Více

Město Česká Lípa Žádost o dotaci v oblasti sportu na rok 2015

Město Česká Lípa Žádost o dotaci v oblasti sportu na rok 2015 Město Česká Lípa Žádost o dotaci v oblasti sportu na rok 2015 - celoroční činnost sportovní organizace vykazující v členské základně sportovce do 18 let Název žadatele: Sídlo dle registrace: Je-li žadatelem

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 21. 1. 2019 do: 4. 2. 2019 Název akce/činnosti: VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ!!! 1. Údaje

Více

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů I.

Více

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Smlouva o poskytnutí finanční dotace pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název programu: Název titulu

Více

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice OBEC ŽELEŠICE Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice Účinnost od: 7.2.2014 Zástupce obce - poskytovatele: Ing. Jiří Kvasnička, starosta obce Želešice 1 Článek I Základní

Více

Zásady pro poskytování dotací a grantů

Zásady pro poskytování dotací a grantů Zásady pro poskytování dotací a grantů Zásady pro poskytování dotací a grantů fyzickým a právnickým osobám z rozpočtu města Vyškova upravují v návaznosti na zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Kadaně na činnost a projekt pro ostatní žadatele

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Kadaně na činnost a projekt pro ostatní žadatele Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Kadaně na činnost a projekt pro ostatní žadatele čl. I Úvod 1. Tento program je výzvou k podávání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kadaně na

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK č. 9/2017

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK č. 9/2017 Město Nejdek náměstí Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Telefon 353 240 111 ZASTUPITELSTVO MĚSTA PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK č. 9/2017 Zpracoval Vydal Alena Kynclová, vedoucí OE Zastupitelstvo

Více

MĚSTO TURNOV ANTONÍNA DVOŘÁKA 335 DOTAČNÍ STATUT MĚSTA TURNOV

MĚSTO TURNOV ANTONÍNA DVOŘÁKA 335 DOTAČNÍ STATUT MĚSTA TURNOV MĚSTO TURNOV ANTONÍNA DVOŘÁKA 335 DOTAČNÍ STATUT MĚSTA TURNOV 1. Preambule 1.1. Dotační statut města Turnov upravuje poskytování dotací, které jsou určeny na všestranný rozvoj území města a potřeb jeho

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul PROGRAM OBNOVY VENKOVA OLOMOUCKÉHO KRAJE 2019 PODPORA ZPRACOVÁNÍ ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACE Sběr žádostí:

Více

Rozpracovaná žádost. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Rozpracovaná žádost. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Olomoucký kraj Jeremenkova 40a 77911Olomouc PID žádosti Rozpracovaná žádost Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Individuální dotace z rozpočtu

Více

Adresa (sídlo): IČ: RČ: Statutární orgán:

Adresa (sídlo): IČ: RČ: Statutární orgán: PROHLÁŠENÍ k žádosti o odstranění tvrdosti ve smyslu 53a zák. č. 48/1997 Sb., ve znění pozdějších předpisů Označení plátce (jméno a příjmení fyzické osoby, název právnické osoby): Adresa (sídlo): IČ: RČ:

Více

Město Frýdlant nad Ostravicí

Město Frýdlant nad Ostravicí Město Frýdlant nad Ostravicí Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Frýdlant nad Ostravicí v působnosti oddělení sociálních věcí (dále jen Zásady) Zásady pro poskytování dotací právnickým a fyzickým

Více

Město Rokytnice nad Jizerou

Město Rokytnice nad Jizerou Město Rokytnice nad Jizerou ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ (GRANTŮ) Z ROZPOČTU MĚSTA ROKYTNICE NAD JIZEROU na kulturní a sportovní akce, volnočasové aktivity, vzdělávání, činnost zájmových

Více

VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE NA ROK 2019 na účel stanovený zvláštním právním předpisem

VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE NA ROK 2019 na účel stanovený zvláštním právním předpisem VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE NA ROK 2019 na účel stanovený zvláštním právním předpisem dotace poskytovatelům sociálních služeb na účel vymezený zákonem č. 108/2006

Více

Dotační program města Česká Lípa pro oblast dětí, mládeže a vzdělávání, podoblast vzdělávání dospělých v roce 2017

Dotační program města Česká Lípa pro oblast dětí, mládeže a vzdělávání, podoblast vzdělávání dospělých v roce 2017 Dotační program města pro oblast dětí, 1/12 Město vyhlašuje dotační program pro oblast dětí, mládeže a vzdělávání, podoblast vzdělávání. Správcem dotačního programu je odbor organizační, oddělení školství

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Liberec

Více

M Ě S T O J A B L U N K O V

M Ě S T O J A B L U N K O V M Ě S T O J A B L U N K O V Zásady pro poskytování účelových neinvestičních dotací z rozpočtu města na projekty a aktivity v kulturní a sportovní oblasti Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Dotace poskytované podle

Více

Dotační program Podpora aktivit v sociální oblasti v MČ Brno Královo Pole

Dotační program Podpora aktivit v sociální oblasti v MČ Brno Královo Pole Dotační program Podpora aktivit v sociální oblasti v MČ Brno Královo Pole Poskytovatelem dotací je MČ Brno-Královo Pole. Dotace z rozpočtu MČ Brno-Královo Pole jsou poskytovány na základě Zákona č. 250/2000

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

Žadatel. Sídlo. ulice č. popisné č. orientační. okres. obec kód ORP pošta PSČ. Ev. číslo PID PODACÍ RAZÍTKO

Žadatel. Sídlo. ulice č. popisné č. orientační. okres. obec kód ORP pošta PSČ. Ev. číslo PID PODACÍ RAZÍTKO Ev. číslo PID PODACÍ RAZÍTKO Žádost o finanční podporu z dotačního programu Podpora přípravy rekonstrukcí historických sportovních zařízení tělocvičných jednot a obcí v Jihomoravském kraji v roce 2019

Více

Zásady pro poskytování finanční podpory z rozpočtu obce Sopotnice

Zásady pro poskytování finanční podpory z rozpočtu obce Sopotnice Obec Sopotnice Sopotnice 273 561 15 Sopotnice Zásady pro poskytování finanční podpory z rozpočtu obce Sopotnice I. Úvodní ustanovení 1. Tyto zásady upravují jednotný procesní postup a podmínky poskytování

Více