3/2015. Vánoční akce pro regiony. I s malou firmou sehrajete velké inzertní divadlo na domovské stránce Seznam.cz.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "3/2015. Vánoční akce pro regiony. I s malou firmou sehrajete velké inzertní divadlo na domovské stránce Seznam.cz."

Transkript

1 3/2015 Vydáno Vánoční akce pro regiony. I s malou firmou sehrajete velké inzertní divadlo na domovské stránce Seznam.cz. Inzerovat na domovské stránce Seznam.cz není jen výsada velkých korporací s kolosálními výdaji na reklamu. Existují cesty, jak svou propagaci na nejnavštěvovanější stránku českého internetu dostat i se skromnějšími rozpočty. Máte menší firmu s regionálním dosahem a rádi byste své zákazníky oslovili právě tímto způsobem? Pak rozhodně čtěte dál, protože pro vás máme speciální vánoční nabídku, která vám to umožní v podstatě za hubičku a v roční době, kdy se rozhodně vyplatí být vidět! Seznam.cz podporuje firmy v regionech, a proto jim na sváteční období od 21. prosince do 10. ledna nabízí výhodné balíčky inzerce na své domovské stránce. Jste menší podnikatel a potřebujete zaujmout především své lokální publikum? Pak je pro vás výhodné cílit svoji propagaci na jednotlivé kraje. Přesně to vám akční balíčky umožňují z nabídky si lze vybrat až dva kraje, jejichž obyvatelům se reklama bude zobrazovat přímo na domovské stránce, hned pod přihlášením do u. Můžete tak oslovit až stovky tisíc lidí přesně v místech, která jsou pro vaše podnikání klíčová. Klára Slavíková specialistka nových médií Klára má v Seznamu na starosti především správu sociálních sítí, ale je současně i tou, která dává dohromady tento newsletter. Pokud je uvedena jako autorka některého z článků, vězte, že pravému autorovi nedovolila podepsat se jeho přílišná skromnost.

2 Reklamní pozice pomůže zviditelnit a podpořit vaši značku a budovat její image, ale také zvýšit prodeje a získat nové kontakty. Předmětu sdělení se meze nekladou, může se jednat třeba o povánoční slevové akce, poděkování klientům, zaměstnancům, odběratelům či dodavatelům nebo tematické firemní PF. Pokud si nevíte s tvorbou reklamního banneru rady, máme pro vás jako bonus služby profesionálního grafika v hodnotě 2000 Kč zdarma. Přičtěte k tomu slevu za prostor samotný a výsledkem jsou ušetřené statisíce. Nejen na konci, ale i v průběhu kampaně jsou samozřejmostí statistiky a zpětná vazba s tipy a doporučeními pro případná zlepšení. Tak na co ještě čekáte, kontaktujte nás ( co nejrychleji, protože nabídka je platná jen do vyprodání plochy.

3 Webové stránky pro živnostníky zdarma na jeden rok. Už je máte? Kdo v dnešní době nemá webové stránky, jako by nebyl. Seznam.cz si je toho vědom, a proto chce pomoci malým firmám a živnostníkům v profesionalizaci jejich podnikání. Jste řemeslník, zedník, kadeřnice nebo jiný drobný podnikatel, kterému prezentace na internetu chybí? Seznamte se s Mikroweby, službou, jejímž prostřednictvím si sami jednoduše ve třech krocích vytvoříte vlastní webové stránky. První rok je navíc vše zdarma! O co jde? Ve výhodném balíčku Mikrowebů na Firmy.cz ( dostanete webové stránky s hostingem, doménou, přehlednou statistikou o návštěvnosti webu a až s pěti ovými adresami v originálním tvaru jakykolivtext@nazevdomeny.cz. Zpoplatnění přichází až po roce. A to navíc nemusíte platit za službu spojenou s vaší novou webovou stránkou, stačí totiž investovat alespoň 500 Kč do libovolné služby společnosti Seznam.cz. Simona Pecková PR Specialistka Společně s Táňou Lálovou se starám o produktovou komunikaci Seznam.cz. Odpovím vám na dotazy týkající se našich služeb a jejich aktuálního vývoje. Na starosti mám také partnerskou spolupráci na konferencích a dalších akcích.

4 Jak na to? Jediné, co potřebujete, je, aby vaše firma byla evidována v katalogu Firmy.cz. Pokud tomu tak není, stačí ji tam jednoduše a zcela zdarma přidat. Poté už si zvolíte vhodnou doménu a vybere ze třech vzhledů podle svého vkusu. Stránky jsou navíc napojeny na službu Mapy.cz, a proto lidem při rozkliknutí mapky u kontaktu vyskočí Mapy.cz s možností rovnou si naplánovat cestu do vaší provozovny. A pokud máte na své podnikání pozitivní ohlasy, proč je nevyužít? Můžete si totiž zvolit, zda chcete na svých stránkách zveřejnit recenze, které jste získali na Firmy.cz.

5 Proč je dobré do toho jít? Ačkoliv jsou dnes webové stránky klíčovým faktorem každého podnikání, nemá je zhruba 26 % firem a živnostníků zapsaných na Firmy.cz. Vůbec nejčastěji chybí v on-line světě kadeřnické salóny, praktičtí lékaři pro dospělé, stomatologové, firmy podnikající v nákladní silniční dopravě, účetní, advokáti, tesaři, pokrývači, klempíři a autoservisy. Přitom právě webová prezentace může být tou zásadní konkurenční výhodou a krokem, který podnikání nastartuje tím správným směrem. A stojí to jen tři jednoduché kroky

6 S Mapy.cz se neztratíte ve světě ani v české závěji I když většina z vás asi už uložila turistickou výbavu k zimnímu spánku, zbývá alespoň čas pořádně prostudovat vychytávky, které si pro vás připravily Mapy.cz. Nově si díky turistické mapě celého světa totiž můžete plánovat i zahraniční výlety pěšky či na kolech a s off-line mapami evropských států se neztratíte ani při toulkách starým kontinentem. Pro ty, kteří milují zimu a nechtějí promarnit ani centimetr prašanu, je k dispozici již tradičně zimní mapa celé republiky s tuzemskými lyžařskými středisky. Takže pěkně popořádku: Mapy.cz spustily turistickou mapu světa ( s cyklotrasami a s funkcí plánování. Najdete v ní turistická a cykloturistická značení i nejpodrobnější zoomy tak, jak jste je dosud znali z České republiky. V mapě všech evropských států je navíc stínovaný reliéf terénu, díky kterému si rychle uděláte představu o tom, kde terén stoupá nebo jak je členitý, a snadno tak naplánujete trasu přesně šitou na míru vaší fyzické kondici.

7 Po Evropě už jen s mobilem v kapse Tím však expanze za hranice nekončí. Majitelé mobilních telefonů s operačním systémem Android si mohou teď stáhnout mapy jednotlivých států Evropy a mít je k dispozici bez připojení k internetu ( Aplikace umí najít vaši aktuální polohu, čili se snadno zorientujete, ať už jste v Bretani či ve Splitu.

8 Užijte si zimu naplno se zimní mapou A teď něco pro ty, kdož se chystají přezimovat doma. Ačkoliv Martin letos na bílém koni nepřijel a počasí se tváří, že nám hodlá servírovat spíš jarní teploty, milovníci sněhu a zimních radovánek možná už teď občas přepínají na zimní mapu a sledují zpravodajství ze ski areálů obsahující informace o délce sjezdovek, počtu vleků či lanovek, aktuální teplotě, výšce sněhu či záběry z webkamer. Všechna střediska na mapě v tuto chvíli překvapivě svítí červeně na znamení toho, že zatím nejsou v provozu. Podobně to funguje i s běžkařskými tratěmi. Ostatně můžete se o tom přesvědčit na počítači i v mobilní aplikaci Mapy.cz a těšit se na první sněhovou nadílku s námi.

9 Co se děje v Seznamu Seznam představuje novou domovskou stránku ( Nejnavštěvovanější stránka českého internetu se změnila. Výsledkem je odlehčený design vycházející z původních atributů neodmyslitelně spjatých se Seznamem či customizace stránky bez nutnosti přihlášení. Změna vyvolala velkou vlnu reakcí uživatelů. Na nový vzhled a funkce domovské stránky si mohli zájemci přepnout v rámci testovací fáze již od března tohoto roku. Po více než půlročním testování jsme na začátku října vypnuli starou verzi pro všechny uživatele, a tak byl přechod dokončen úplně. Zboží.cz: Genderové stereotypy na internetu neplatí. Muži jsou spíše pečliví sběrači, ženy intuitivní lovkyně ( Podle výzkumu společnosti Seznam.cz a dat z portálu Zboží.cz jsou to muži, kdo při výběru zboží projevují sběračské vlastnosti a ženy se často chovají jako lovkyně. Muži tráví výběrem zboží na internetu hodně času, téměř polovina (47 %) si při brouzdání konkrétní produkt teprve vybírá. Více v infografice. Hry.cz v novém: Vše důležité o hrách nyní na jednom místě ( Hry.cz představují zcela nový koncept. Namísto pouhého zprostředkování on-line hraní se proměňují v místo, kde si každý vybere tu nejlepší hru, a to pro jakoukoliv platformu. Dříve byl problém najít dobrou hru, protože jich byl nedostatek. V současnosti vzniká každý měsíc řádově stovka nových her a udržet si o nich přehled je pro běžného člověka takřka nemožné. Nově mu to na Hry.cz usnadní redakce složená z odborníků na slovo vzatých. Původní podoba Her pro věrné fanoušky zůstává zachována na duelovky.cz. Můj věštec: mobilní aplikace věštící budoucnost ( Aplikace je dostupná pro Android a ios a zatím je v testovací fázi. V základním režimu nabízí několik typů horoskopů zdarma, ale také funkce navíc pro zájemce, kteří chtějí informace do hloubky. Podle ohlasů a toho, jak budou lidé aplikaci v testovacím provozu používat, ji plánuje Seznam.cz postupně rozvíjet a ladit. Věděli jste, že Býci a Berani patří k nejpravidelnějším čtenářům svých horoskopů? Naopak Střelci svůj horoskop kontrolují nejméně ze všech znamení.

3/2015. Tahák pro e-shopy: jak na Produktové inzeráty?

3/2015. Tahák pro e-shopy: jak na Produktové inzeráty? 3/2015 Vydáno 12. 11. Tahák pro e-shopy: jak na Produktové inzeráty? Sklik nepřestává inovovat. Na podzim spustil jednu z nejvýznamnějších novinek za poslední roky. Produktové inzeráty jsou nový efektivní

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o.

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Představení RAZAT STYLE s.r.o. Náplní společnosti je především prodej superpotravin, doplňků stravy a kosmetiky. Klient je provozovatel internetového obchodu

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

Případová studie Knihy Dobrovský

Případová studie Knihy Dobrovský Případová studie Knihy Dobrovský Představení firmy Knihy Dobrovský Rodinná firma KNIHY DOBROVSKÝ prodává knihy spokojeným zákazníkům již 26 let. Dnes mají 26 prodejen ve 14 městech ČR a nabízejí téměř

Více

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o.

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Představení firmy Autobazar DAVO CAR Autobazar DAVO CAR s.r.o. působí na trhu s ojetými vozy již 16 let. Společnost zajišťuje nejen kompletní servis při nákupu

Více

Případová studie PRAMOS a.s.

Případová studie PRAMOS a.s. Případová studie PRAMOS a.s. Společnost PRAMOS za více jak 20 let své existence nasbírala bezpočet zkušeností s výrobou, prodejem či montáží oken. Svou maximální péčí a individuálním přístupem ke každému

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce:

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Reklamní pozice na www.internationalartgallery.org a www.poradanivystav.cz Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Průměrně každý návštěvník na stránkách stráví cca

Více

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Obsah prezentace Technologie pro hledání aktivního trávení volného času (výletů, zajímavostí a akcí) Cílová skupina lidí

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie a lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Produktový list Letáky

Produktový list Letáky Produktový list Letáky O službě Kupi.cz je největší český server s nabídkou akcí a letáků z maloobchodních řetězců. Kupi nyní rozdistribuuje přes 2,5 miliónů unikátních letáků měsíčně, uživatelé si prohlédnou

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Vánoce zvyšte své tržby

Vánoce zvyšte své tržby L L OPTIMALIZOVÁNO i pro mobily a tablety Vážení obchodní partneři, Představení projektu dovolujeme si Vám představit projekt Vánoční-dárky.cz, který navštěvují lidé se zájmem o nákup vánočních dárků přes

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 Vážení zájemci o e-shopy a aktivní e-shopaři, dovolte nám představit nejnovější verzi našeho chytrého e-shopu Clevero označenou jako 9.0. Níže v tomto dokumentu

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Představení cestovní kanceláře Delfín travel Cestovní kancelář Delfín travel má 15letou historii a je lídrem na trhu seniorských zájezdů. Jejich služby

Více

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU Vytvoříme Vám internetovou prezentaci na portálu www.itrinec.cz, s doménou 3.řádu, např. www.nabytek.itrinec. cz, www.autoopravna.itrinec.cz,

Více

Easy Magazine Media Kit

Easy Magazine Media Kit # 1 EASY MEDIA KIT Easy Magazine Media Kit Independence, Freedom & Hangover Since 2010 14 # 2 EASY MEDIA KIT Easy Easy Magazine je svěží, mladý a neotřelý časopis, který zaujme atraktivním designem a příjemným

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

Zaměření portálu. Vážení zákazníci,

Zaměření portálu. Vážení zákazníci, Zaměření portálu Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit ojedinělý tematický portál SPEKTRUM ZDRAVÍ a nabídnout speciální reklamní balíčky, které Vám pomohou získat nové zákazníky, umožní propagaci

Více

Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018

Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018 Strojírenské časopisy a weby MEDIAKIT 2018 3 dobré důvody, proč inzerovat u nás 1/ máme největší databázi a fórum registrovaných strojařů a čtenářů 2/ máme nejnavštěvovanější web Portál profesionálů STROJIRENSTVI.CZ

Více

1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele

1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele 1/2014 Vydáno 20. 1. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele V dubnu změní nejnavštěvovanější český on-line katalog Firmy.cz zcela zásadně jak svůj design, tak obchodní model. Firemní zápisy

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Řešení zviditelnění Vaší firmy nebo produktu, pro online a média marketing Podpora oblastní charity v regionu JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Proč tento produkt? Konkurenční boj se odehrává v hlavách

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč Prezentace portálu o bydlení, stavebnictví a realitách v České republice CE MEDIA ONLINE a.s. patří mezi největší poskytovatele obsahu o bydlení v České a Slovenské republice. Společnost úspěšně provozuje

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz Internetový deník o přírodě a životním prostředí www.ekolist.cz O Ekolistu Ekolist.cz je internetový deník s dlouholetou tradicí. Klade si za cíl nestranně informovat o životním prostředí a přírodě především

Více

O portálu octaviaclub.cz

O portálu octaviaclub.cz reklama na správné adrese.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo

Více

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Využití internetu a sociálních sítí v rámci semináře Zásady správného obhospodařování zemědělské půdy (13/018/1310b/164/000699) Struktura prezentace Nový jednotný

Více

Sanoma Online. přehled produktů září 2012

Sanoma Online. přehled produktů září 2012 Sanoma Online přehled produktů září 2012 kafe.cz Komunitní ženský web (kavárna), kam ženy chodí diskutovat, sdělovat své starosti a radosti. Cílová skupina: ženy 25-45 let Relaunch webu: září 2011» Kafe.cz

Více

Multimediaexpo.cz - Ceník reklamy - léto 2014

Multimediaexpo.cz - Ceník reklamy - léto 2014 Multimediaexpo.cz - Ceník reklamy - léto 2014 Multimediaexpo.cz je jednoznačně největší českou multimediální encyklopedií na Internetu, která je postavena na nejmodernější interaktivní technologii Web

Více

Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun

Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun 03/2013 Vydáno 26. 8. Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun Marta Jurková manažer obchodního týmu senior Vede tým 9 lidí na pobočce ve Zlíně. V Seznam.cz pracuje již 2 roky. Od

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE..... Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo pro bannerovou nebo textovou reklamu. Více než 55 000 unikátních návštěvníků

Více

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM KRKONOŠE REGIONCARD ojedinělý projekt zaměřený na marketing celého regionu včetně polské strany cílem je přilákat nové klienty a navýšit počet dní

Více

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 Kč / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE DÍKY zápisu u nás? přístup k poptávkám

Více

Případová studie EXIM tours

Případová studie EXIM tours Případová studie EXIM tours Představení firmy EXIM tours Cestovní kancelář EXIM tours je členem Asociace cestovních kanceláří České republiky. Svou činnost zahájila letní sezónou 1993 a v současnosti je

Více

Mediainfo základní údaje reklamní plochy

Mediainfo základní údaje reklamní plochy Mediainfo základní údaje reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější regionální informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu

Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu Kdo se v sezoně 2011/12 staral ve vašem klubu o marketing? Marketingový ředitel ing. Jan Kratochvíl a pak já. Od příští sezony bude

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

1. Registrace v katalogu firem

1. Registrace v katalogu firem OBSAH 1. Registrace v katalogu firem 2. Zveřejňování nabídek práce a realit 3. Zobrazování slevových kuponů 4. Zobrazování pozvánek/akcí 5. Fotoreportáže 6. Kam na oběd 7. Soutěže 8. Soukromá inzerce 9.

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům?

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? Nejdříve je třeba si uvědomit, že všichni zájemci a vaši potenciální zákazníci nejsou ve stejné fázi nákupu. Někteří teprve uvažují o tom, že si něco

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. Octavia Club je ideální místo

Více

Případová studie Kampaň Active 24

Případová studie Kampaň Active 24 Klient Active 24 nás oslovil s požadavkem na rozsáhlejší reklamní kampaň. Active 24 doposud komunikoval velmi napřímo, prvoplánově a bez nějaké hlubší myšlenky. Skutečnost, že poskytuje webhosting, přenášel

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

MeteoTV. televizní informační kanál o počasí

MeteoTV. televizní informační kanál o počasí MeteoTV televizní informační kanál o počasí Informace o počasí počasí jak ho neznáte jedna z nejvyhledávanějších informací vůbec potřebná pro veškeré oblasti lidského života práce, sport, doprava, zdraví,

Více

Produktový list. Mobilní reklama

Produktový list. Mobilní reklama Produktový list Mobilní reklama O službě Seznam na mobil je projekt, který zpřístupňuje oblíbené služby Seznam.cz v mobilních zařízeních. K dispozici je aktuálně celkem 23 mobilních služeb, které uživatelé

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď em na: nebo telefonicky:

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď  em na: nebo telefonicky: CENÍK REKLAMY Jsme jako Vy! Hladoví po informacích z našeho okolí. Informací ověřených, analytických, pravdivých, do hloubky se nořících, ale i těch odpočinkových. Naším hlavním krédem je dodávat vlastní,

Více

Vás a Vaši společnost

Vás a Vaši společnost Accelerate your business Určeno pro: Vás a Vaši společnost Potřebujete něco z následujícího? Zvýšit prodej vašich výrobků a produktů Prodávat do zahraničí a stále vše řídit z jednoho místa Být více a lépe

Více

Největší portál veletrhů a výstav na síti

Největší portál veletrhů a výstav na síti Největší portál veletrhů a výstav na síti Portál www.veletrhyavystavy.cz, je největší databází domácích a zahraničních veletrhů na českém internetu. Jednoduchá orientace a přehledná grafika z něj dělá

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

Strojírenské časopisy a weby

Strojírenské časopisy a weby Strojírenské časopisy a y MEDIAKIT 2019 STROJIRENSTVI.CZ je casopis s nejvetším em pro všechny strojare 3 dobré důvody, proč inzerovat u nás 1/ Budujeme největší český strojírenský Na portálu Strojirenstvi.cz

Více

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy Profil serveru zlin.cz Nejsledovanější regionální informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie

Více

banery / PR články / balíčky / testování ceník

banery / PR články / balíčky / testování ceník banery / PR články / balíčky / testování ceník bannery 2 3 1 Banner 4 1. Homepage - statický i náhodně zobrazující se Homepage - statický 2 000 Kč 2. Banner vedle článku - statický i náhodně Homepage -náhodně

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Reklama v rozhodování firmy. Reklamní výdaje a jejich účinnost. Praktické rozhodování o reklamních výdajích. Volba optimální reklamní technologie. Reklama v různých tržních strukturách. Efekty reklamy

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz Internetový deník o přírodě a životním prostředí www.ekolist.cz O Ekolistu Ekolist.cz je internetový deník s dlouholetou tradicí. Klade si za cíl nestranně informovat o životním prostředí a přírodě především

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

Internet není jen pro mladé aneb život on-line seniorů

Internet není jen pro mladé aneb život on-line seniorů 1/2014 Vydáno 20. 1. Internet není jen pro mladé aneb život on-line seniorů Česká populace nezadržitelně stárne. Tato skutečnost se promítá i do internetového světa, kde počet seniorů roste rychleji než

Více

Nabídka pro prezentaci

Nabídka pro prezentaci Nabídka pro prezentaci zpravodajské portály Vážení obchodní klienti, zpravodajské portály ze skupiny patří mezi nejsledovanějšími seriózními zpravodajskými weby v daných regionech. Portál Naše Jablonecko

Více

Návrh spolupráce emimino.cz 2018

Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Oslovte svou cílovou skupinu jednoduše a efektivně. Snažící se otěhotnět Těhotné ženy Matky s dětmi Zdroj: Netmonitor, leden 2017 Proč my? O emimino.cz Typická uživatelka

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

5/2014. Využijte nárůstu hledanosti u trendy dotazů. Prozradíme vám, jaké to budou

5/2014. Využijte nárůstu hledanosti u trendy dotazů. Prozradíme vám, jaké to budou 5/2014 Vydáno 17. 9. Využijte nárůstu hledanosti u trendy dotazů. Prozradíme vám, jaké to budou Firmy.cz jsou ideálním nástrojem pro vyhledání kontaktních informací na firmu, instituci či službu v jakémkoli

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

Pokročilé funkce (pokr.)

Pokročilé funkce (pokr.) Co je Kompas Slev? Kompas Slev je moderním portálem umožňujícím uživatelům listovat letákovými nabídkami obchodníků a využívat různé pokročilé funkce. Historie: 7/2012 prvotní nápad ohledně projektu letáků

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více