Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 25. 3. 2013"

Transkript

1 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne Zahájení: 18:00 hod. Přítomní: Dle prezenční listiny Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem. Předsedající přivítal všechny přítomné a konstatoval, že bylo svoláno v souladu se zákonem 128/2000 Sb., zákon o obcích v platném znění. Přítomno je 9 členů zastupitelstva (viz příloha zápisu č. 1), zasedání zastupitelstva je usnášeníschopné. Bod 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Jmenován zapisovatel: Marie Jelínková Volby ověřovatelů zápisu: Usnesení č. 1/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje ověřovatele zápisu paní Annu Chalupníkovou a pana Aleše Adamce Pro 7, zdržel se 2, přijato. Bod 2 Program viz pozvánka Zástupci SDH Věžnice požádali, zda by bod č. 13 mohl být přesunut jako první bod jednání. Usnesení č. 2/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje program zasedání dle přílohy zápisu č. 2 Pro 9 Bod 3 Kontrola usnesení z minulých zasedání Usnesení č. 6/2011 Povodňový plán, pracuje se na něm, je nainstalován měřič hladiny (stav hladiny bude možné sledovat na internetu). Byl přidělen záložní zdroj na Obecní úřad. Během dubna 2013 se bude montovat rozhlas poslední položka povodňového plánu. Obyvatelstvo bude v případě ohrožení informováno pomocí SMS na jejich mobilní telefony. Usnesení č. 21,22/2011 prodeje pozemku - nejsou podepsané smlouvy. Usnesení č. 51,60/2011 Naučná stezka, zateplení ZŠ Věžnice - nerealizuje se. Usnesení č. 70/2011 veřejné osvětlení - nedodány smlouvy firmou ČEZ. Usnesení č. 5, 6/2012 nedodáno zaměření. Usnesení č. 8/2012 dohoda s p. Jarošem, další projednání v dnešním programu. Usnesení č. 31, 32/2012 vrt HV, projekt kanalizace splněno. Usnesení č. 33/2012 Přírodní zahrada - probíhá, dne 4.5. bude workshop Výsadba živých staveb. Usnesení č. 40, 42, 44, 45/2012 splněno. Usnesení č. 53/2012 splněno, viz bod programu. Usnesení č. 56/2012 stavba kabin plněno. Usnesení č. 60/2012 pokácení lípy u Kuncových č. 6 - objednaná firma, má povolení ke kácení i v dubnu Usnesení č. 29/2012 zaměstnání brigádníků splněno. Usnesení č. 61, 62, 63, 64, 65, 66,/2012 splněno. Usnesení č. 67/2012 usnesení předáno MAS Českomoravské pomezí o.p.s. Usnesení č. 68/2012 příspěvek MAS odeslán.

2 Usnesení č. 69/2012 projekt MAS Českomoravské pomezí o.p.s. Osvojování dovedností, animace a provádění byl podán. Usnesení č. 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76/2012 splněno. Usnesení 3/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice bere na vědomí kontrolu usnesení z minulých zasedání. Pro 8, zdržel se 1. Bod 4 Stavba nové požární zbrojnice Hasiči požádali obec o to, že by si hasičskou zbrojnici sami postavili s tím, že by obec platila pouze materiál a odborné práce. Obec by také platila dozor a osobu, která by dohlížela nad stavbou (stavbyvedoucího). V letošním roce by si troufli udělat základy (základovou desku). V příštím roce pak hrubou stavbu, střechu a podle finanční situace by se pokračovalo dále. Pochopitelně bychom se snažili získat nějaké dotace. Není vypracován položkový rozpočet, který by se nechal zpracovat. Musí se sestavit harmonogram prací. p. Adamec: Proč se pasuje klubovna na obchod? Nebylo by lepší ji postavit na volné ploše? Ing. Málek: Projekt byl plánován nad prodejnou, aby se obchod začlenil do kompozice návsi. p. Adamec: Bylo by finančně výhodnější stavět vedle. Vyšla by podstatně levněji. MUDr. Wasserbauer: Střecha je nedávno opravená, proto není důvod stavět na střeše obchodu. Ing. Málek: Projekt vypracoval architekt, aby se změnila tvář prodejny a aby projekt splňoval kritéria dotace na zateplení. MUDr. Wasserbauer: Objekt postavit pod obchod. J. Tecl: Informoval jsem se na stavebním úřadě ohledně této stavby. Jakmile je vydáno stavební povolení, musí stavět firma. MUDr. Wasserbauer: Budova bude majetkem obce? Ing. Málek: Ano. p. Adamec: Bylo by dobré tento bod odložit na další zastupitelstvo. Ing. Málek: Vzniká otázka, jestli udělat položkový rozpočet a nový projekt. MUDr. Wasserbauer: Jistě je lepší udělat nový projekt za cca Kč a ušetřit i milióny na stavbě, než stavět podle stávajícího projektu, který je finančně naddimenzovaný. p. Adamec: Bylo by nejlépe, aby se sešli zástupci SDH a obce. Sdělili si nové požadavky na nový projekt. Usnesení 4/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice vítá iniciativu SDH Věžnice a souhlasí s jejich záměrem postavit hasičskou zbrojnici svépomoci. Starostu obce pověřuje přípravou variantního návrhu projektu, včetně položkového rozpočtu na obě varianty. Toto připraví v součinnosti s SDH Věžnice a veškeré materiály budou předloženy na pracovním jednání zastupitelstva obce. Pro 9. Bod 5 Rozpočtové opatření č. 3/2012 Viz samostatný materiál. Celkové příjmy jsou poníženy o Kč, celkové výdaje jsou poníženy o Kč. Usnesení 5/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje rozpočtové opatření č. 3/2012, které provedl starosta obce k Příloha zápisu č. 3.

3 Bod 6 Rozpočtové opatření č. 1/2013 Viz samostatný materiál. Celkové příjmy povýšeny o Kč, celkové výdaje povýšeny o Kč. Usnesení 6/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje rozpočtové opatření č.1/2013. Příloha zápisu č. 4. Bod 7 Prodej pozemků Zastupitelstvo schválilo záměr prodat st. parcelu 6/5 o výměře 4 m2 p. Kuncovi v loňském roce. Jelikož se jednalo pouze o záměr, musíme tento prodej schválit. Jedná se o pozemek, který je zastavěn verandou u domu čp. 6. P. Kunc nabízí za pozemek 20 Kč/m2. Usnesení 7/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje prodej pozemku p. č. 6/5 v k. ú. Horní Věžnice panu Janu Kuncovi, Věžnice 113 za dohodnutou kupní cenu 20,- Kč/m2. Pro 9. P. Hamouz podal žádost na pronájem pozemku č.p a části 994/1. Vede zde obecní vodovod. Ve smlouvě se musí ošetřit věcné břemeno na tuto skutečnost. MUDr. Wasserbauer: Nejsem proti tomu. Měl by se odsouhlasit pronájem s návrhem nájemní smlouvy. P. Kárník podal žádost o odkup pozemku části parcely 994/1 o výměře cca 37 m2 a části parcely č. 130/1 o výměře cca 135 m2 v k. ú. Dolní Věžnice. Usnesení 8/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje záměr prodat část pozemku p. č. 130/1 a část pozemku p. č. 994/1 oba v k. ú. Dolní Věžnice. Bod 8 Nákup pozemků Viz samostatný materiál. Manželé Jarošovi přistoupili na navrhovanou cenu 75 Kč/m2. Jedná se o pozemky p.č. 1003/5 ostatní plocha o výměře 378 m2 a st.p.č. 115 zastavěná plocha o výměře 26 m2 v k. ú. Horní Věžnice, na kterých stojí rezervoár v horní části obce. Usnesení 9/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje nákup pozemků p. č. 1003/5 ostatní plocha o výměře 378 m2 a st. p. č. 115 zastavěná plocha o výměře 26 m2 v k.ú. Horní Věžnice od manželů Jarošových za dohodnutou kupní cenu Kč. Bod 9 Nákup zahradního traktůrku Sportovní klub Věžnice požádal obec o příspěvek na nákup traktůrku na sečení hřiště. Obecní traktor není schopen hřiště posekat na požadovanou výšku. Vzhledem k tomu, že se s obecním traktorem seče náves a ostatní plochy není v silách obce zajistit kvalitní posečení i hřiště. Navíc obecní sekačka při nastavení na 2 cm není schopna posekat hřiště, aniž by ho nepoškodila (hřiště není absolutně rovné a držáky sekačky pak dělají v trávníku rýhy).

4 Sportovní klub má tři mužstva, v plánu je další mužstvo dorostenců. p. Adamec: Traktůrek by byl v majetku obce nebo sportovců? MUDr. Wasserbauer: Může se využít i jinak, než jen na hřiště. Koupit lepší traktor, aby vydržel déle. Pokud bude obce, mohla by se zřídit komise pro výběr a určit limit prostředků na nákup. Usnesení 10/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje komisi na nákup traktůrku ve složení Aleš Adamec, Jaroslav Kunc, Ing. Jan Štohanzl a Bohuslav Chalupník. Pro 9, zdržel se 1, schváleno. Usnesení 11/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje nákup traktůrku do maximální výše 100 tisíc Kč. Bod 10 Nákup hřiště Obec Věžnice má se Sportovním klubem Věžnice (dříve TJ Sokol Věžnice) uzavřenou smlouvu u budoucí kupní smlouvě na nákup pozemku p.č. 366/2 o výměře m2 v k. ú. Horní Věžnice. Jedná se o hřiště. Dodatkem smlouvy jsme prodloužily termín na uzavření smlouvy do konce roku Nyní je potřeba vyjasnit, za jakých podmínek hřiště přijmeme do našeho vlastnictví, co se stavbami na hřišti. Kdo se o ně bude starat, ošetřovat veškerý inventář na hřišti. Navrhujeme zaujmout stanovisko, zda hřiště vzít do správy či nikoliv. Na základě toho uzavřít kupní smlouvu na hřiště bez staveb a inventáře. Druhou smlouvou povolit sportovnímu klubu inventář hřiště s tím, že si za něj zodpovídá sám klub. Pochopitelně veškerá rizika by nesl sportovní klub. Druhá smlouva by řešila i využití hřiště. Ing. Málek: Je třeba ujasnit, kdo ponese odpovědnost za inventář. Ošetřit to kupní smlouvou. Je na zvážení, zda smlouvu má vypracovat právník nebo zřídit komisi pro přípravu smlouvy. MUDr. Wasserbauer: Co nutí obec, aby hřiště kupovala? Jiné obce se snaží, aby hřiště nebylo v jejich majetku. Pokud by se uvažovalo o nákupu, je třeba zlegalizovat stávající stavby. Máme rok na to, aby se dalo vše do souladu se zákonem. I když koupíme hřiště, budeme dál vyplácet příspěvek na činnost. B. Chalupník: Ptal jsem se např. v Polné, jak mají ošetřeno užívání hřiště s městem. Smlouvu na využití nemají. Záměr pro prodej obci byl, že obec bude mít možnost čerpat lépe dotace, když bude hřiště v jejím majetku. MUDr. Wasserbauer: Měli bychom si říct, jestli obec stojí o nákup hřiště a poté vytvořit pracovní skupinu, která připraví podklady pro převod. Usnesení 12/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje komisi ve složení MUDr. Stanislav Wasserbauer, Ing. Antonín Kunc, Ing. Josef Málek a dva členové výboru Sportovního klubu Věžnice, která připraví podklady k dalšímu jednání zastupitelstva obce ohledně převodu hřiště na obec. Pro 9, schváleno Bod 11 Rozšíření zásahové jednotky Obce Věžnice Hasiči požádali obec o rozšíření zásahové jednotky obce Věžnice o dva nové členy. Hasiči od loňského roku mají motorovou pilu a jsou tím pádem zařazeni do krajského zásahového systému. V případě živelné pohromy musí jednotka zasáhnout. Protože nemají hasiči dostatek lidí se zkouškami a odbornou znalostí na motorovou pilu, chtějí zásahovou jednotku rozšířit o dva nové členy. Ti budou mít zkušenosti s pilou a budou mít také zkoušky. Vybavení pro nové dva hasiče sbor má. Jednalo by se pouze o dokoupení helmy, která by se koupila ze schváleného příspěvku na rok Usnesení 13/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje navýšení zásahové jednotky obce Věžnice o dva členy.

5 Bod 12 Přihláška do soutěže vesnice roku Viz samostatný materiál. Příspěvek činí 830 Kč. Přihláška do soutěže je prezentací obce. Jedná se o připravení přihlášky. MUDr. Wasserbauer: Nemyslím si, že Věžnice se může něčím pochlubit. Nemá šanci na umístění. Ing. Málek: Jde hlavně o prezentaci obci. V minulém roce na setkání starostů přihlášených vesnic jsme si vyměnili zkušenosti. Usnesení 14/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje přihlášku obce Věžnice do soutěže Vesnice roku. Pro 5, proti 3, zdržel se 1, schváleno. Bod 13 Příspěvek na mažoretky Viz samostatný materiál Paní Malinová požádala o příspěvek na akci Mažoretek. Usnesení 15/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje příspěvek ve výši Kč občanskému sdružení Mažoretky Šlapanov. Zároveň bude provedeno rozpočtové opatření navýšení 6171, pol o částku Kč. Bod 14 Informace z obecního úřadu Oprava veřejného prostranství Připravuje se výběrové řízení na rozšíření akce o veřejnou zeleň. Je třeba stanovit komisi pro výběrové řízení. Usnesení 16/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje výběrovou komisi na doplňující výběrové řízení na úpravu veřejné zeleně ve složení Aleš Adamec, Marie Paříková, Ing. Antonín Kunc, Jaroslav Kunc, pan Pohořelý a náhradníky Mgr. Marii Štohanzlovou, Annu Chalupníkovou a Ing. Jana Štohanzla. Dotace a) Program obnovy venkova výměna oken. Dotace se bude teprve schvalovat na Zastupitelstvu Kraje. V dubnu bychom mohli zaslat firmám požadavek nabídek. b) MA 21 dotace se bude teprve schvalovat na Zastupitelstvu Kraje. V rámci akce Čistá Vysočina bude úklid podél hlavních silnic ve Věžnici. c) Přírodní zahrada proběhne workshop Výsadba z vrbiček. Dotazníky na MAS od 18. hod v hostinci proběhne akce Kulatý stůl diskuse na rozvoj obce Věžnice. Sběr železa proběhne v obci sběr železa (SDH) a zároveň budou připraveny kontejnery na nebezpečný odpad.

6 Pouť došlo k posunutí termínu pouti v obci na Na mši je pozván pan kardinál Duka. Byla pozvána Šumavanka, bavič Petr Jablonský, country kapela Znamení, Mažoretky Šlapanov, Babinec, na večer skupina BURN. Výdaje odhaduji cca na Kč, pódium si půjčíme z Polné. Svěcení opravené Klábenešovy kapličky Je návrh termínu Po vysvěcení plánované sousedské posezení. Převod pozemků ve vlastnictví obce do roku 1949 jednáme s úřady, termín podání žádosti o převod je do konce března. Jde o cca 3 ha od Pozemkového úřadu, cca 0,5 ha od Lesů ČR. Usnesení č. 17/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice bere na vědomí informaci z obecního úřadu přednesenou starostou obce. Bod 14 Rozprava členů zastupitelstva obce MUDr. Wasserbauer: Podle přehledu nákladů a výnosů za rok 2012 je ekonomická činnost hluboko v mínusu. M. Jelínková: Od roku 2012 obce účtují odpisy majetku čistička, vodovod, traktor. Odpisy se účtují do nákladů, tím vznikla vysoká ztráta. MUDr. Wasserbauer: Může obec dotovat hospodářskou činnost z hlavní činnosti? M. Jelínková: Hospodářskou činnost dotovat z hlavní činnosti lze. p. Gabriel: Čistění struhy na louce číslo parcely 138. Louka je ze struhy podmáčená, špatně se sem zajíždí traktorem. Přes léto zde vyroste vysoká tráva, která lehne a již nejde posíct. Je třeba vodu tekoucí do struhy, svést do kanalizace. Ukončení schůze ve 20:30 hod.

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 22. 4. 2013 Zahájení: 19:00 hod. Přítomní: Dle prezenční listiny Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 24. 6. 2013

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 24. 6. 2013 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 24. 6. 2013 Zahájení: 19:00 hod. Přítomní: Dle prezenční listiny Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem.

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Láz (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 Omluveni: 2 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová Komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 8. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 2. 2017 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.04

Více

Jednání zastupitelstva obce Věžnice 27.6. 2012

Jednání zastupitelstva obce Věžnice 27.6. 2012 Jednání zastupitelstva obce Věžnice 27.6. 2012 Zahájení: 19:35 Přítomni: Dle prezenční listiny devět zastupitelů. Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem, předsedající

Více

Z ÁPIS č. 1 /2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice.

Z ÁPIS č. 1 /2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice. 1/10 Z ÁPIS č. 1 /2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne 19.3.2018 v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice. Starosta obce Mgr. Petr Ducháček zahájil zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 12.2.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17.3.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 9. 9. 2011 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne 20.3.2019 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.11. 2013 v 19 hodin Termín: středa 27. 11. 2013 od 19 hodin v budově hasičárny v Boru Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na listopad

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 17. 12. 2014, od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3.

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3. Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne 3.12.2017 Zastupitelstvo obce Jitkov (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 17:00 starostou obce Petrem Kubátem (dále jen jako předsedající).

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 5.11.2012 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 2. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 10.3. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 08/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 08/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 08/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 1. 11. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 08/2017

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 4. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 279/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 7. 10. 2015 od 19 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 7. 10. 2015 od 19 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 7. 10. 2015 od 19 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2. 9. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne 2.12.2013 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu zahájení zasedání dne 2.12. 2013 v 17.30 hodin počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 11. 2011 v 19.00 hod. Počet přítomných členů dle

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 6.11.2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 13 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 12/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav, Pichová

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 18.25 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2012, od 20:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2012, od 20:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2012, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Jednání zastupitelstva obce Věžnice 25. 4. 2012

Jednání zastupitelstva obce Věžnice 25. 4. 2012 Jednání zastupitelstva obce Věžnice 25. 4. 2012 Zahájení: 18:00 Přítomni: Dle prezenční listiny devět zastupitelů. Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem, předsedající

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 30. 03. 2010 které se konalo dne 24. 3. 2010 Jednání zastupitelstva se konalo ve velké

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

ČJ OÚ Těchobuz: 0000097/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz konaného dne 14.4.2005 v 19.00 Přítomní členové zastupitelstva: Marcela Faktorová, Pavel Hájek, Ludvík Kadlec, Simona Tomanová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více