Dodatečné informace č. 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace č. 1"

Transkript

1 Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce Regionální muzeum v Dobromilicích V Brně dne Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se k výše uvedené veřejné zakázce. Dotaz č. 1: V tabulce truhlářských výrobků jsou pod odkazy č.1/t a 2/T uvedeny plné dveře do ocelových zárubní není zřejmé, zda mají být provedeny jako dveře typové, nebo pohledově provést jako odkazy 3/T, 5/T. Dále není zřejmé, zda provést např. jako fólie či dýha. Ve výkazu výměr není nátěr zárubní k pol. 1/T a 2/T. Dodatečná informace č. 1: 1 Dveře budou typové, hladké, plné, provedení dýha. Nátěr zárubní řešeno dodatkem VV, který je přílohou č.1 této dodatečné informace. Dotaz č. 2: Odkazy v tabulce truhlářských výrobků 3/T-8/T není upřesněno materiálové provedení. Dodatečná informace č. 2: Prvky budou ze smrkového masivu, plošná výplň překližka odýhovaná + zdobné lišty. Dotaz č. 3: Odkazy v tabulce truhlářských výrobků 1/T-15/T, 20/T není upřesněn typ kování-materiál. Dodatečná informace č. 3: Materiál kování mosaz

2 Dotaz č. 4: Odkazy v tabulce truhlářských výrobků 16/T-19/T kuch. linky a koupellnové desky není zřejmé materiálové provedení, má být oceněno včetně nerez dřezů, umyvadel, baterií Dodatečná informace č. 4: Koupelnová deska laminátová dřevotříska tl.38mm s nalisovaným postformingem HPL laminát tl.1,0m, čelní hrana zesílena širší pohledová část Kuchyňská deska laminátová dřevotříska tl.28mm s nalisovaným postformingem HPL laminát tl.1,0mm Dřezy, umývadla, baterie součást ZI Dotaz č. 5: Položka ve výkazu výměr č.263 repase zábradlí stříšky při dnešní prohlídce objektu, bylo zjištěno, že je ve značně zdevastovaném stavu. Chybí cca polovina sloupků výplně zábradlí, rozteč stávajících sloupků nevyhovuje platným normám do 120 mm. Jakým způsobem má tato repase být provedena, respektive nebude lépa provést jako nové. Dodatečná informace č. 5: 2 V současnosti uvažovat repasi zábradlí, chybějící prvky doplnit do původního řešení. Dotaz č. 6: Položka ve výkazu výměr č. 54 pohled východní v celkovém součtu není obsažena výměra 22,85x6,50x2=297,05m2 v této příplatkové položce jsou řešeny výměry bosáží (nut), které nejsou zohledněny v položce č.53. Položky č.53 a 54 nezohledňují příplatek za bosáže (nuty). Dodatečná informace č. 6: Dotaz č. 7: Ve výkazu výměr chybí povrchová úprava nátěr na vnější straně sanační omítce soklu. Dodatečná informace č. 7:

3 Dotaz č. 8: Ve výkazu výměr jsou uvažovány vnitřní i vnější VPC omítky v tloušťce 20,25mm. Po dnešní prohlídce objektu máme pochybnosti o navržených tloušťkách omítek ve výkazu výměr. Totéž se týká sanačních omítek, kde je ve výkazu výměr vyrovnávací vrstva pouze 20mm. Bude se řešit až po otlučení omítek dle skutečného stavu? Dodatečná informace č. 8: Řešeno dodatkem VV, který je přílohou č.1 této dodatečné informace, skutečná tl.omítek a rozsah bude řešen po otlučení omítek původních dle skutečného stavu. Dotaz č. 9: Položka ve výkazu výměr č.44 je zde uvažována VPC omítka na SDK pohledu. Podel technologického předpisu se musí provést minerální omítka vč. penetrace, což je značně nákladné. Výkaz výměr se odkazuje na skladbu f která končí SDK pohledem bez určení povrchové úpravy. Nebude stačit malba? Dodatečná informace č. 9: Podhled bude opatřen vhodným typem omítky na sádrokarton 3 Dotaz č. 10: Položka č.53 ve výkazu výměr je uvedena omítka vnějších stěn hladká, mělo by být řešeno jako VPC omítka štuková pod nátěr. U těchto vnějších omítek je doporučeno vtlačení výztužné síťoviny do jádrové omítky, z důvodu možného vytváření prasklin. V rozborových položkách omítek hladkých i štukových není zahrnut postřik pod jádrovou omítku, který by měl být u vnějších omítek prováděn s ohledem na stávající smíšené zdivo (kámen + cihla) Dodatečná informace č. 10: Dotaz č. 11: Oddíl 775 podlahy skládané ve výkazu výměr v m.č.101-průjezd je ve výkresu č.2 uvedena plocha 14,37m2, což odpovídá položce č.270 tohoto oddílu. Podle kót ve výkresu č.2 je výměra -6,60x4,02=26,53m2. Dodatečná informace č. 11:

4 Dotaz č. 12: Dle PD má být provedena oprava litého teraca z 10%, výměna vlysů z 10% a palubové podlahy z 20%, tyto položky nejsou ve výkazu výměr řešeny. Není rovněž řešena případná povrchová úprava těchto stávajících podlah. Dodatečná informace č. 12: Dotaz č. 13: Položka ve výkazu výměr č.265 je dodávka dlaždic 50/50cm, což je velkoformátová dlažba s cenovým příplatkem za realizaci. Také cena těchto materiálů je cenově nákladnější oproti běžnému standartu. Uvažovat tento velkoformátový rozměr? Dodatečná informace č. 13: velkoformátový rozměr uvažovat. Dotaz č. 14: 4 Položka ve výkazu výměr č.274 dodávka obkladaček 25/50cm cena materiálu dtto jako u dlažby. Dodatečná informace č. 14: velkoformátový rozměr uvažovat. Dotaz č. 15: Ve výkazu výměr není zahrnuta podle skladby konstrukcí parozábrana u všech SDK pohledů, dále ve výkazu výměr chybí tepelná izolace tl cm v m.č.101. Dodatečná informace č. 15: Dotaz č. 16: Dle technické zprávy bet. schodiště do sklepa má být pouze očištěno, doplněny spáry cementovou směsí. Při dnešní prohlídce bylo zjištěno, že schodiště je cca z 40% rozpadlé.

5 Opravy a repase schodiště a zábradlí, včetně povrchových úprav z 1PP až na půdu nejsou vůbec obsahem, výkazu výměr. Dodatečná informace č. 16: Dotaz č. 17: Upozorňujeme na nevhodnou povrchovou úpravu na stříšce nad vstupem dle řezu B-B, kde je konečná povrchová úprava 2x hydroizolační stěrka (např. MAPLESTIC SMART) Dodatečná informace č. 17: Ošetřený betonový povrch opatřit penetrací a polyuretanovým elastickým nátěrem. Dotaz č. 18: Upozorňujeme na rozpor v položce č.115 přebetonování PVC segmentů- ve VV 40mm, skladba konstrukcí 70mm. Co platí? 5 Dodatečná informace č. 18: Platí tl.70mm. Dotaz č. 19: Ve výkazu výměr chybí odvětrávací systém Iglů: Vysekání a zapravení drážek pro PVC potrubí, montáž a dodávka PVC potrubí, bourání otvorů pro drenážní potrubí přes základy. Dodatečná informace č. 19: Dotaz č. 20: Ve výkazu výměr chybí zápravky rýh a otvorů po hrubých rozvodech řemesel. Dodatečná informace č. 20:

6 Dotaz č. 21: Rozpor mezi PD a VV v materiálu u obsypů nopové folie po obvodu budovy. VV pol. č.9 uvažuje se zásypem z kameniva, podle řezu je v převážné míře zásyp řešen zeminou. Toto má i značný vliv na cenu oddílu-zemní práce. Dodatečná informace č. 21: Dotaz č. 22: Rozpor mezi PD a VV soubor ZTI pol.č. 129 zápustná umyvadla ve výkazu výměr 1ks, v PD 3ks. Dodatečná informace č. 22: Zápustná umyvadla budou 3ks. Dotaz č. 23: 6 Rozpor mezi PD a VV soubor ZTI pol.č. 136 baterie ve VV je 6ks umyvadlových stojánkových, dle PD jsou 4ks umyvadlové stojánkové, 2ks dřezové stojánkové a 2ks baterií k výlevkám. Dodatečná informace č. 23: V dokumentaci jsou 4x umývadlo (z toho 1x pro imob.), 2x dřez, 2x výlevka tomu bude odpovídat počet a typ baterie. Dotaz č. 24: Ve výkazu výměr nejsou zahrnuty doplňky pro invalidní WC a umyvadlo. Dodatečná informace č. 24: Dotaz č. 25: Podle souhrnné technické zprávy má být provedeno sociální zařízení (koše, štětky, držáky apod.) kdo bude dodávat toto zařízení?

7 Dodatečná informace č. 25: Není dodávka stavby. Dotaz č. 26: Může zadavatel upřesnit počet požadovaných čerpadel v čerpací jímce? Připomínám, že vnitřní průměr šachty je 1000 mm. Dodatečná informace č. 26: V jímce bude jedno čerpadlo Dotaz č. 27: Může zadavatel upřesnit počet požadovaných čerpadel v čerpací jímce? Připomínám, že vnitřní průměr šachty je 1000 mm. Dodatečná informace č. 27: V jímce bude jedno čerpadlo 7 Dotaz č. 28: Demontáž,montáž a dodávka parapetních desek - chybí ve výkaze výměr. Dodatečná informace č. 28: Demontáž oken provést včetně parapetů, dodávka a montáž oken bude včetně parapetních desek. Dotaz č. 29: Je součástí dodávky plastových oken paropropustná a parotěsná páska? Dodatečná informace č. 29: Těsnění oken by mělo být včetně parotěsné í paropropustné pásky. Dotaz č. 30: Počet dveří 3/T je ve výpise truhlářských výrobků uveden počet 2 ks a ve výkaze výměr 1 ks.

8 Dodatečná informace č. 30: Počet dveří 3/T - platí 2ks Dotaz č. 31: Dřevěná podlaha v tabulce PD a ve výkazu výměr je uvedeno množství 14,37 m2 (rozměr průjezdu je 6,6x4,02m) Dodatečná informace č. 31: Patří výměra 26,53m 2 Dotaz č. 32: Ve výpise truhlářských výrobků a ve výkaze výměr nejsou uvedeny šířky rámových zárubní. Dodatečná informace č. 32: Šířka rámových zárubní -150mm 8 Dotaz č. 33: Položka ve výkaze výměr číslo 292 poplatek za uložení na skládce - množství 65 t suti? Dodatečná informace č. 33: Dotaz č. 34: V návrhu smlouvy o dílo k zakázce "Regionální muzeum v Dobromilicích" je značná chyba, v bodě XIV. Záruka za jakost máte uvedeno : 120 ( slovy: šedesát) měsíců na stavební část díla 48 ( slovy: dvacetčtyři) měsíců na dodávky a služby Dodatečná informace č. 34: Zadavatel na základě rozhodnutí zastupitelstva trvá na stanovené délce záruky.

9 Dotaz č. 35: Výkaz výměr neobsahuje svislý přesun suti. Dodatečná informace č. 35: Dotaz č. 36: Dle výkresu skadby podlah a,b je finální podlaha řešena z OSB desek s povrchovou omývatelnou úpravou. Tento materiál s omyvatelnou úpravou se dle naších dostupných informací nevyrábí. Je možná bližší specifikace materiálu? Ve výkazu výmšr v pol.č.157 je podlaha z OSB desek tl.22mm bez povrchové úpravy, která není v žádné jiné položce výkazu výměr řešena. Dodatečná informace č. 36: Pokud se desky neseženou s povrchovou úpravou, bude provedeno přebroušení, napenetrování a opatření transparentním lakem. 9 Dotaz č. 37: naše firma má zájem se zúčastnit otevřeného řízení na veřejnou zakázku Regionální muzeum v Dobromilicích. Tímto bych se Vás chtěla dotázat, jestli je možné zaslat přílohy zadávací dokumentace (a-d) ve formátu *.doc. Na profilu zadavatele jsou tyto přílohy pouze ve formátu *.pdf, který nelze vyplnit. Dodatečná informace č. 37: Dokumenty se poskytují pouze ve formátu.pdf, uchazeč si dokumenty vytiskne a vyplní rukou. Dotaz č. 38: V části D.4. Přípojka plynu je v technické zprávě uvedeno V obci je vybudovaná STL plynovodní síť a jedna větev PE vede v krajnici místní obslužné komunikace. Při dotazu na plynárnách nám však bylo sděleno, že v předmětné části je STL plynovodní řad z ocelového potrubí. Může zadavatel upřesnit materiálové provedení a dimenzi trubního vedení STL plynovodního řadu na který se bude napojovat plynovodní přípojka? Dodatečná informace č. 38: Napojení přípojky bude na STL plynovod ocel DN 50

10 Dotaz č. 39: V části D.1.4d elektro je požadována dodávka a montáž svítidel. Může zadavatel zaslat účastníkům soutěže Knihu svítidel? Dodatečná informace č. 39: Zadavatel zveřejňuje knihu svítidel, která je přílohou č.2 této dodatečné informace Dotaz č. 40: V zadávacím rozpočtu části Zdravotně technické instalace jsou položky požadující dodávku a montáž umyvadel : Umyvadlo keramické připevněné na stěnu šrouby bílé bez 128 K krytu na sifon 550 mm Umyvadlo akrylátové se zápachovou uzávěrkou 800x K mm Dle výkresové části PD je však požadováno : 1NP UI umyvadlo pro imobilní..1 ks 2NP U1 umyvadlo diturvitové..3 ks soubor 1,000 soubor 1, Může zadavatel upřesnit počet požadovaných umyvadel? Máme nacenit pouze počet požadovaný v zadávacím rozpočtu? Dodatečná informace č. 40: K počtu umyvadel 1x umyvadlo pro imobilní, 3x umyvadlo předsíň WC Dodatečná informace č. 41: Zveřejněním dodatku VV se předpokládaná hodnota veřejné zakázky upravuje na Kč bez DPH. Zadavatel z tohoto důvodu prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do do 10:00. Všechny ostatní skutečnosti zůstávají v platnosti a vážou se na provedenou změnu.

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Regionální muzeum v Dobromilicích V Brně dne 02.02.2015 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se k výše uvedené

Více

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné.

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Dodatečné informace Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Domníváme se, že množství u této položky je chybné. Žádáme tedy

Více

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli Název: Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zakázka: SKP: Zúčastněné firmy Dodavatel: Projektant: Investor: Údaje o akci Název: BD Třeb Založeno: 17.12014 Aktualizace: 4.2015

Více

Položkový rozpočet. Zakázka: Oprava WC a chodeb v čp. 82 v Rovečném. Cena celkem: Popis: Rozpis ceny HSV PSV MON Vedlejší náklady Ostatní náklady

Položkový rozpočet. Zakázka: Oprava WC a chodeb v čp. 82 v Rovečném. Cena celkem: Popis: Rozpis ceny HSV PSV MON Vedlejší náklady Ostatní náklady Položkový rozpočet Zakázka: Oprava WC a chodeb v čp. 82 v Rovečném Zhotovitel: IČO: DIČ: Objedna... Obec Rovečné IČO: 00295281 Rovečné 82 DIČ: 592 65 Rovečné Vypracoval: Ing. Jan Eisner Rozpis ceny MON

Více

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 p.č. název položky MJ množství Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 2 Překlad nenosný do příčky

Více

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY LABORATOŘÍ MÍSTO STAVBY: VELESLAVINOVA, PLZEŇ Podklad pro výkaz výměr: PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY VÝKAZ VÝMĚR datum: 15.7.2014 Stavba: 0,00 Část: Poznámky Poznámky Strana

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet: 10001200 REVITAL.PROSTOR ÚSTAV 423 INVESTICE Název objektu : JKSO : S02 REVITAL PROSTOR ÚSTAV 423, INVESTICE Název stavby : SKP : 10001200 REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B

Více

Položkový rozpočet. Oprava společenského sálu Podbořanský Rohozec. Zakázka: Cena celkem: Popis:

Položkový rozpočet. Oprava společenského sálu Podbořanský Rohozec. Zakázka: Cena celkem: Popis: Položkový rozpočet Zakázka: Oprava společenského sálu Podbořanský Rohozec Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: Obec Podbořanský Rohozec 6 IČO: DIČ: 00556408 44101 Podbořanský Rohozec Vypracoval: Rozpis ceny

Více

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře.

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Rekonstrukce WC a sociálního zařízení v MŠ Pod Smrkem. Místo: Vysoké Mýto Datum:

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Rekonstrukce WC a sociálního zařízení v MŠ Pod Smrkem. Místo: Vysoké Mýto Datum: KRYCÍ LIST ROZPOČTU JKSO: CC-CZ: Projektant: Zpracovatel: Poznámka: 28791193 CZ28791193 Náklady z rozpočtu Ostatní náklady Cena bez DPH 2 830,00 115 673,76 DPH základní 21,00% ze snížená 15,00% ze Cena

Více

Slepý rozpočet. prostupy kanalizace:3 3,00 9+4 13,00

Slepý rozpočet. prostupy kanalizace:3 3,00 9+4 13,00 Díl: 3 Svislé a kompletní konstrukce 1 310237251R00 Zazdívka otvorů pl. 0,25 m2 tl. zdi do 45 cm kus 3,00 0,00 0,00 2 317121033RT2 3 317121033RT5 prostupy kanalizace:3 3,00 9+4 13,00 kus 13,00 0,00 0,00

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon B - Stavební

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon C - Stavební

Více

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 DODATEČNÁ INFORMACE č. 12 Zadavatel: Ústav struktury a mechaniky hornin

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon A - Stavební

Více

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY NÁZEV STAVBY: KANCELÁŘSKÉ PROSTORY V PODKROVÍ MÍSTO STAVBY: SEDLÁČKOVA 13, PLZEŇ Podklad pro výkaz výměr: PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY VÝKAZ VÝMĚR datum: 20.7.2014 Stavba: 0,00 Část: Poznámky Poznámky

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE 23 Odbor majetku města Název zakázky: Stavební úpravy v bytových jednotkách č. 19 a 22 v domě č.p. 1144 na ulici Alšova v Kopřivnici o velikosti 1+1 BYT Č. 19 A)

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky

Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky Cena celkem 0,00 Celkem 79 nevyplněných položek Poř. Typ Alter. kód Popis MJ Výměra bez ztr. Ztratné Výměra Jedn. cena Cena SO_01: Stavební

Více

Slepý rozpočet stavby

Slepý rozpočet stavby Slepý rozpočet stavby Stavba: 1250 Rekonstrukce balkonů Líšeň Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: 60167 Statutární město Brno Dominikánské náměstí 1 Brno IČO: 44992785 DIČ: CZ44992785 Vypracoval: Základ

Více

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL Všem uchazečům VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA DATUM 11703/2015-900000-090 Mgr. Carbolová/261332570 25. 02. 2015 Dodatečná informace Veřejná zakázka na stavební práce zadaná v otevřeném řízení

Více

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k VZ MR č. P15V00000180 ÚDRŽBA A OPRAVY KANALIZACE OBJEKTŮ MĚSTA LITVÍNOVA

Více

OZN. NA ÚČEL MÍSTNOSTI STĚNY STROP POZNÁMKA VÝKR. NOVÁ JÁDROVÁ VÁPENOCEMENTOVÁ OMÍTKA, VNITŘNÍ BÍLÁ OMYVATELNÁ

OZN. NA ÚČEL MÍSTNOSTI STĚNY STROP POZNÁMKA VÝKR. NOVÁ JÁDROVÁ VÁPENOCEMENTOVÁ OMÍTKA, VNITŘNÍ BÍLÁ OMYVATELNÁ 01.01 SCHODIŠTĚ 5,29 OPUKA STĚNY OPATŘIT SANAČNÍ OMÍTKOU DO VÝŠKY +-0,00, NAD TOUTO ÚROVNÍ NOVÉ VÁPENOCEM. JÁDRO OMÍTKY, STĚNY KOMPLETNĚ PŘEŠTUKOVAT, DO VÝŠKY 1,5M NAD PODLAHOU OPATŘIT OMYVATEPNÝM OTĚRUVZDORNÝM

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.: dle seznamu Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 08. 11. 2017 VZ9/OST/2017 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 2 k veřejné zakázce č. VZ/9/2017 MŠ Vokovická

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava a modernizace čtyř volných bytů o velikosti 1+2 na ul. 8. března, Slezská Ostrava

Více

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, Litvínov odbor nakládání s majetkem

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, Litvínov odbor nakládání s majetkem Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k VZ MR č. P15V00000179 ÚDRŽBA A OPRAVY VODOINSTALACE A TOPENÍ OBJEKTŮ

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Stavba: 15/0 Položkový rozpočet stavby Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: IČO: DIČ: Vypracoval: Základ pro sníženou DPH: 15 % 0,00 CZK Snížená DPH 15 % 0,00 CZK Základ pro základní DPH: 21 % 248 144,61

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet 1281 Varianta č.1 - jednoduchá JKSO Objekt Název objektu SKP 1 Varianta č.1 - jednoduchá Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 128 Rekonstrukce sborového domu Náklady

Více

D - TECHNICKÁ ZPRÁVA

D - TECHNICKÁ ZPRÁVA Tel: 465 323 929 Mob:733 129 879 bromach@seznam.cz, www.bromach.cz IČO 27467520 DIČ CZ27467520 Dobrovského 83, 563 01 Lanškroun D - TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval Jan ADAMEC Zodp. projektant Jan ADAMEC Kreslil

Více

POSTUP ZPRACOVÁNÍ ROZPOČTU

POSTUP ZPRACOVÁNÍ ROZPOČTU POSTUP ZPRACOVÁNÍ ROZPOČTU Zemní práce sejmutí ornice podsklepená část rozšíření jámy a pracovní prostor nepodsklepená část výkop jámy podsklepená část rozšíření jámy nepodsklepená část (pro podkladní

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

Standard - dodávka k dokončení

Standard - dodávka k dokončení Standard - dodávka k dokončení Přehled obsadu standardu stavby k dokončení pro dřevostavby s garantovanou cenou. Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení

Více

Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce

Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění s názvem Výstavba moštárny Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 113403/2012 Sp. zn.: S-JMK 114131/2010 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 8 Počet

Více

Smlouva o dílo - dodatek č. 1. Havarijní stav podlah a souvisejícího vybavení MŠ Bobková

Smlouva o dílo - dodatek č. 1. Havarijní stav podlah a souvisejícího vybavení MŠ Bobková Smlouva o dílo - dodatek č. 1 č. j. 0400/2018/01/1050 Havarijní stav podlah a souvisejícího vybavení MŠ Bobková mezi: ^Jázev: Městská část Praha 14 Sídlo: Bratří Venclíků 1073, 198 21 Praha 9 IČO: 00231312

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková OBSAH A., B. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ

Více

MŠ Laudova Laudova 1030/3 a 1031/1 Praha 6 - Řepy

MŠ Laudova Laudova 1030/3 a 1031/1 Praha 6 - Řepy MŠ Laudova Laudova 1030/3 a 1031/1 Praha 6 - Řepy Vypracoval: Datum: Rekonstrukce páteřních rozvodů vody a přivedení potrubí pro sociálních zařízení rekonstrukce rozvodu vody v předávací stanici Oprava

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11 , Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček,

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí odd. 4501 Příprava realizace ekologických závazků Letenská 15, 118 10 Praha 1 Telefon:

Více

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky DOMY S GARANTOVANOU CENOU Dodávka domu na klíč Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení objektu na pozemek projekt napojení objektu na inženýrské sítě

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny.

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny. Výkaz výměr Příloha č. 3 Výkaz výměr Místnost č. S 13: Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Cena v Kč bez DPH Výše DPH v Kč Cena v Kč vč. DPH Odstranění stávající podlahové krytiny, včetně ekologické

Více

Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. SMLDEU-24-86/2016, uzavřené dne Stavební úpravy čp. 502, Stavidlový vrch

Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. SMLDEU-24-86/2016, uzavřené dne Stavební úpravy čp. 502, Stavidlový vrch Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. SMLDEU-24-86/2016, uzavřené dne 13.10.2016 Stavební úpravy čp. 502, Stavidlový vrch který uzavřely smluvní strany: Správa Krkonošského národního se sídlem: IČ: DIČ: zastoupená:

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35 , Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček,

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková OBSAH A., B. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ , Ing. arch. Milena Švaříčková Č. 33 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Č. 33 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Č. 33 Ing. arch.

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava volných bytů 34A, 36A, 38A, 10C a 19C v domě Hladnovská 757/119a, Ostrava- Muglinov

Více

Krycí list rozpočtu. Název stavby: Druh stavby: Rekonstrukce mateřského centra rekonstrukce. Lokalita: Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel:

Krycí list rozpočtu. Název stavby: Druh stavby: Rekonstrukce mateřského centra rekonstrukce. Lokalita: Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel: Krycí list rozpočtu Název stavby: Druh stavby: Lokalita: rekonstrukce Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel: Projektant: Zhotovitel: Zpracoval: 8013913 Mraveniště-ZŠ Říčany, Bezručova 94 Ing.arch. V. Drobný,

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Název zakázky: Brněnská 1462 oprava bytových jednotek č. 56, 57 a 61. Kydlinovská 1521, Hradec Králové IČ:

Název zakázky: Brněnská 1462 oprava bytových jednotek č. 56, 57 a 61. Kydlinovská 1521, Hradec Králové IČ: Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace Kydlinovská 1521, 500 02 Hradec Králové, telefon 495 774 111 e-mail info@snhk.cz, www.snhk.cz IČ 64811069, DIČ CZ64811069, Bankovní spojení 27-315020217/0100

Více

v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Oprava střechy nad 7.oddělením,oprava verandy 9. oddělení,oprava WC pro personál na 9. oddělení a oprava chodníku před budovou Ds Domov u rybníka Víceměřice, příspěvková organizace

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTU Písnice - Vrtilka OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka standard popis A) KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy Betonové

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

PROJEKT : INVESTOR : DATUM :

PROJEKT : INVESTOR : DATUM : PROJEKT : STAVEBNÍ ÚPRAVA ZÁHRADNÍHO DOMKU, HOSTIVICE INVESTOR : PROJEKTANT ČÁSTI : DATUM : NÁZEV VÝKRES : MĚŘÍTKO : STUPEŇ PROJEKTU : FORMÁT : ČÍSLO VÝKRESU : Technická zpráva Předložená projektová dokumentace

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Pokyny pro vyplnění Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým pozadím. Jedná se o tyto údaje : - údaje o firmě - jednotkové ceny položek zadané na maximálně dvě desetinná místa

Více

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc. 1562 Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část P.č. Montáž Dodávka Cena Celkový součet 5 617 851 7 476

Více

provedené práce na 8ZŠ které nebyly zahrnuty v rozpočtu /učební pavilon-soc,zařízení

provedené práce na 8ZŠ které nebyly zahrnuty v rozpočtu /učební pavilon-soc,zařízení provedené práce na 8ZŠ které nebyly zahrnuty v rozpočtu /učební pavilon-soc,zařízení Dodavatel: IČO: 88888169 DIČ: David Muller vodoinstalaterství Kosmova 2757 44001 Louny Odběratel. IČ: 0 CZ9406152899

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

2015_120_T_DODATEK Stavební úpravy se změnou užívání objektu č.p na Ortenově nám etapa TŘÍDY

2015_120_T_DODATEK Stavební úpravy se změnou užívání objektu č.p na Ortenově nám etapa TŘÍDY REKAPITULACE STAVBY Kód: 2015_120_T_DODATEK KSO: CC-CZ: Místo: Ortenovo nám. 1505/37, 170 00 Praha 7 Datum: 24.2.2016 Zadavatel: Městská část Praha 7, nábř. Kpt. Jaroše 1000,17000 IČ: DIČ: Uchazeč: IČ:

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE TECHNICKÁ ZPRÁVA A OBSAH: 1. Účel objektu...2 2. Architektonické a dispoziční řešení...2 3. Kapacita, podlahová plocha...2 4. Stavebně technické a konstrukční řešení...2 5. Zhodnocení stávajícího stavu

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Objekt: Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku Místo: Datum: 23.07.2014 Objednavatel: Statutární město

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

D.1.1_ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ

D.1.1_ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ 15 Stavba : RODINNÝ DŮM_novostavba,Habrůvka č.par.287/1 Objekty stavební : SO 01 _RODINNÝ DŮM -novostavba zast.plocha 134,00 m2 SO 02 _HOSPODÁŘSKÝ PŘÍSTŘEŠEK zast.plocha 24,00 m2 SO 03 _SJEZD připojení

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem. Stavba: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015

KRYCÍ LIST SOUPISU. Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem. Stavba: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015 KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem KSO: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015 CC-CZ: Zadavatel: SVJ domů č.p.2493-2496, Pod Holým vrchem,470 01 ČL Uchazeč: Projektant:

Více

Odpověď GP na doplňující informace č.1

Odpověď GP na doplňující informace č.1 Odpověď GP na doplňující informace č.1 Akce: Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1.stupeň, Rumburk Dne 31.5.2016 a dne 1.6.2016 byla GP doručena žádost o poskytnutí doplňujících informací ze strany uchazeče ve

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 75775/2018 Sp. zn.: S-JMK 38729/2018 OINV Vyřizuje: Mgr. Jana Zezulová Telefon: 541 651 178 Počet listů:

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Vodárenská věž - stará, oprava fasády a výměna oken 77,40

Vodárenská věž - stará, oprava fasády a výměna oken 77,40 Příloha č. 3 - výkaz výměr Poř. Alter. kód Popis MJ výměra Jcen Cena J/hmot. Hmotn. Vodárenská věž - stará, oprava fasády a výměna oken 77,40 0062: Omítky vnější 77,40 1. 622325203/R Oprava vnějších ploch

Více

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS m. č. 001 TECHNICKÉ PODLAŽÍ Technický popis stavebních činností I. PP úprava rozvodů ZTI částečná demontáž a montáž nových přípojek svislých

Více

Dotaz č. 2: Objekt č. 4- Stavební objekt U položky č. 178 Dveře vnitřní se zvýšenou odolností je ve výkazu výměr uvedeno celkové množství 3 Ks.

Dotaz č. 2: Objekt č. 4- Stavební objekt U položky č. 178 Dveře vnitřní se zvýšenou odolností je ve výkazu výměr uvedeno celkové množství 3 Ks. MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Č.j.: MV-18161-12/PO-PSM-2014 V Praze 17. února 2015 Počet listů:

Více

Cenová nabídka. Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších

Cenová nabídka. Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších Cenová nabídka Objednatel: SVJ Fantova 9,9,9 Zhotovitel: Jan Šugár WISNIOWSKI ČECHY,Útulná 0/,Praha 0 Akce: BD ul. Fantova 9 9, Praha Stodůlky Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Pokyny pro vyplnění Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým pozadím. Jedná se o tyto údaje : - údaje o firmě - jednotkové ceny položek zadané na maximálně dvě desetinná místa

Více

Zápis z kontrolního dne č.2 na akci "Nástavba MŠ Ratibořická, zateplení a výměna oken" konaného dne 29.7.2014 v MŠ Ratibořická

Zápis z kontrolního dne č.2 na akci Nástavba MŠ Ratibořická, zateplení a výměna oken konaného dne 29.7.2014 v MŠ Ratibořická Zápis z kontrolního dne č.2 na akci "Nástavba MŠ Ratibořická, zateplení a výměna oken" konaného dne 29.7.2014 v MŠ Ratibořická 1) Účastníci jednání: technický dozor stavebníka Ing. Kejmar Radek - tel.

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Pokyny pro vyplnění Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým pozadím. Jedná se o tyto údaje : - údaje o firmě - jednotkové ceny položek zadané na maximálně dvě desetinná místa

Více

Víceměřice 32, Nezamyslice u Prostějova IČ: Mgr. Bc. Marcelou Burovou, ředitelkou

Víceměřice 32, Nezamyslice u Prostějova IČ: Mgr. Bc. Marcelou Burovou, ředitelkou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Oprava sociálního zázemí v ordinaci, oprava sociálního zázemí u společenské místnosti a skladovacího prostoru, oprava zastřešení přístavby hl. budovy a oprava žehlírny-prádelna,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Bc. Petr Málek Komenského 89, Plaňany IČO tel.:

Bc. Petr Málek Komenského 89, Plaňany IČO tel.: AKCE : Stavební úpravy domu čp.85 Par.č. 51/1 Starý Kolín STAVEBNÍK : Obec Starý Kolín Náměstí 117 281 23 Starý Kolín ČÁST : Architektonicko stavební část D.1.1a) Technická zpráva Revize R0 26.2.2018 Důvod

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Oprava v kulturním zařízení

Oprava v kulturním zařízení OBEC SKÁLY Skály 61 39811 Protivín VÝZVA k předložení nabídky na stavební práce: Oprava v kulturním zařízení Ve smyslu zákona 137/2006 Sb. 1 OBSAH: 1. Identifikace zadavatele a místa určeného pro přijímání

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: sekr/614/2011 č.ev. 1827/2011 I.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

Knihovna standardů Zak. č.: U-120613 DOMIA ART s.r.o. Barvičova 4, Brno e-mail: info@domiaart.cz tel.: 543 23 66 11

Knihovna standardů Zak. č.: U-120613 DOMIA ART s.r.o. Barvičova 4, Brno e-mail: info@domiaart.cz tel.: 543 23 66 11 STAVBA: Rekonstrukce bytového domu Klíčova7, Tržní 10, Brno List č.1 KNIHOVNA STANDARDŮ PRVKŮ STAVEBNÍ ČÁSTI STAVBA: Rekonstrukce bytového domu Klíčova7, Tržní 10, Brno List č.2 Obsah 1. Svislé konstrukce...

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o.

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o. Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9 Zadavatel: POWERBRIDGE spol. s r.o. Sídlo: Vintrovna 262/9, 664 41 Popůvky Zastoupený: Ing. Jitkou Břehovskou, jednatelkou

Více

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ Místo stavby : Libice nad Cidlinou čp.35, poz.18/1 Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Stupeň : Projektová dokumentace Z.č.

Více