Rozhodnuti 0 umisteni stavby pod zn.: 1412/08/SU/HJ ze dne a oploceni na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice"

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozhodnuti 0 umisteni stavby pod zn.: 1412/08/SU/HJ ze dne 24. 11. 2008. a oploceni na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice""

Transkript

1 Obecni urad Sokolnice okres Brno-venkov, PSC stavebni urad v, VEREJNA, v VYHLASKA Rozhodnuti 0 umisteni stavby pod zn.: 1412/08/SU/HJ ze dne "Gantz a oploceni na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice" Podklady pro vydani rozhodnuti jsou k nahh~dnuti na Stavebnim Made v Sokolnicich - Po a St od hod. a od hod v llredni dny O. t1o-tjnu.a.. Toto rozhodnuti musi byt vyveseno po dobu 15ti dnll na Ufedni desce WU ~~:&aa.a na webovych strankach obce. Po sejmuti vrat'te, prosim, na SU Sokolnice. vyveseno na Medni desce:

2 Obecni urad Sokolnice, okres Brno-venkov, pst stavebnf urad ROZHODNUTI Obecni urad Moutnice Cislo dopor. Do!lodne: 1// oivqj Zpracovatel: G.j.: aflf/4i ~ ; Ukladac[ znak: prnoha:, Stavebnf urad Sokolnice, prislusny podle 13 zakona c. 183/2006 Sb., v platnem znenf (dale jen stavebnf zakon), projednal zadost manzeh'\ Vladimiry a Roberta Ostrovskych, Moutnice 339, Moutnice 0 vydanf uzemnfho rozhodnuti a stavebniho povolenf na stavbu nazvanou "Gantz a oploceni na pozemku p.c. 37, ku. Moutnice" se znamymi Llcastnfky rfzenf. manzelum Vladimire, nar a Robertu, nar Ostrovskym, Moutnice 339, Moutnice "Ganiz a oploceni na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice" Pro umisteni stavby se stanovf tyto podminky: I. Stavba bude umistena na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice, na hranici s pozemkem p.c. 33, k.li.moutnice, ve vzdalenosti 13,9 m za rodinnym domem. II. Pudorysny rozmer stavby bude 7,1 x 4,7 m a celkova vyska stavby bude 3,3 m. III. Celkova vyska stavby garaze bude 3,2 m. IV. Uroveii podlahy v pfizemi bude v urovni podlahy stavajici garaze. V. Oploceni dvora ze tri stran na pozemku p.c. 37, k.ll.moutnice bude umfsteno na hranici s pozemky p.c. 33 a 39, k.u. Moutnice. VI. Z tfeti strany bude oddelovat dvllr od zalu ady a bude umisteno v kolinem smeru na hranice sousednfch pozemku ve vzdalenosti 21 m od stavaj iciho rodinneho domu. VII. Celkova delka oploceni bude 38,2 m a tloust'ka 0,1 m. VIII. Celkova vyska stavby bude 2,2 m.

3 rozhodnuti zn.: 1412/08/SU/HJ Strana 2 (celkem 5) Dne pozadaii manzeie VIadimira a Robert Ostrovskych, Moutnice 339, Moutnice 0 vydani uzemniho rozhodnuti a stavebniho povoleni na stavbu nazvanou "Ganiz a oploceni na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice". Stavebni urad rozhodi 0 spojeni Llzemniho a stavebniho fizeni usnesenim ze dne a tehoz dne zahajeni spojeneho uzemniho a stavebniho fizeni vsem znamym ucastnikum rizeni a soucasne nafidii vefejne ustni jednani, ktere se konalo dne prubehu mistniho setreni byi sepsan protokoi. Soucasne stavebni urad poucii ucastniky rizeni 0 tom, ze k pozdeji podanym namitkam nebude prihlednuto. Okruh ucastniku uzemniho rizeni byl stanoven die 85, odst. 1,2 stavebniho zakona. V souladu s timto ustanovenim stavebni urad priznal postaveni ucastnika rizeni stavebnikum, viastnikum sousednich pozemku a obci. DIe posouzeni se stavba nedotyka pray a pravem chranenych zajmu majiteiu ostatnich nemovitosti. V fizeni nebyly uplatneny namitky. Navrh byi doiozen stanoviskem Obce Moutnice. Umisteni stavby je v souiadu se schvalenym uzemnim pianem obce Moutnice, VyhIasky c. 07/1996 a vyhovuje obecnym technickym pozadavkum na vystavbu stanovenym vyhi. c. 137/1998 Sb. v platnem zneni. Stavebni urad Sokoinice, prisiusny podie 13 stavebniho zakona a dale podle 115 tehoz vydava zakona manzeium VIadimire, nar a Robertu, nar Ostrovskym, Moutnice 339, Moutnice "Gantz a oploceni na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice"

4 rozhodnutf zn.: 14 I 2/08/SU/HJ Strana 3 (celkem 5) Stavba bude obsahovat: - pfistavbu pfizemni nepodsklepene ganize s plochou strechou, Pro provedeni stavby se stanovi tyto podminky: 1. Ganiz bude navazovat na st<ivajicf stavbu ganize ve dvore za rodinnym domem, se kterou bude provozne spojena. 2. Vnejsi omitky budou v barye bile. 3. Vyplne OtvOrllbudou plastove v barye bile. 4. Sti'echa bude plocha navazujicf na plochou strechu stavajicf garaze. 5. Krytina bude plechova. 6. DeSt'ove vody budou svedeny na vlastni pozemek. 7. Stavba nebude vytapena. 8. Elektroinstalace bude napojena na vnitrni rozvody el. energie rodinneho domu. 9. Oploceni bude z plnych cihel do I profilu, ktere budou tvorit nosne pilii'e. 10. Vnejsi omitka bude v barye bile. 11. Sirka vrat bude 1,5 m. 12. Sti'iSktl zdi bude tvoht piech se spadem na vlastni pozemek. 13. Stavba bude provedena podle dokumentace, overene ve stavebnim i'izeni, ktera je soucasti tohoto rozhodnuti. Pripadne zmeny nesmi byt provedeny bez predchoziho povolenf stavebniho uradu. 14. Ph provadeni stavby je nutno doddovat predpisy tykajicf se bezpecnosti prace a technickych zafizeni, zejmena narizeni vlady c. 591/2006 Sb. a 362/2005 Sb., 0 bezpecnosti prace a technickych zai'izenich pri stavebnich pracfch a db<it0 ochranu zdravi osob na stavenisti. 15. Pri stavbe budou dodrzena ustanoveni vyhl.c. 137/1998 Sb., v platnem znenl 16. Zhotovitel (dodavatel) stavby musi pro stavbu pouzft jen vyrobky, ktere maji takove vlastnosti, aby po dobu predpokladane existence stavby byla ph bezne uddbe zarucena pozadovana mechanicka pevnost a stabilita, pozarni bezpecnost, hygienicke pozadavky, ochrana zdravf a zivotnfho prostredf, bezpecnost pri uzivani, ochrana proti hluku a uspora energie. 17. Provedeni stavby musi vyhovovat ust. vyhl.c. 369/2001 Sb., 0 obecnych technickych pozadavcfch zabezpecujicfch uzivani staveb osobami s omezenou schopnosti pohybu a orientace. 18. Stavebnik zajisti vytyceni prostorove polohy stavby odborne zpusobilymi osobami, vysledky mereni musi byt overeny Ui'edne opravnenymi zememehckymi inzenyry. 19. Stavba bude provedena dodavatelsky. Die 153 zakona c. 183/2006 Sb., 0 uzemnim planovani a stavebnim radu, ve zneni pozdejsich predpisll musi byt ph provadeni stavby zabezpeceno odborne vedeni realizace stavby stavbyvedoucfm, ktery je osobou autorizovanou. 20. Budou dodrzeny pozadavky pozarne bezpecnostniho reseni stavby ze srpna 2008 zpracovane Stanislavem Jungou. 21. Pred zahajenim stavby umisti stavebnik na viditelnem miste u vstupu na staveniste Stitek 0 povoleni stavby a ponecha jej tam az do dokoncenf stavby, pripadne do vydani kolaudacniho souhlasu. 22. Kontrolnf prohlidka bude provedena po vyhotoveni zakladove spary, uzavrene hrube stavby a po dokonceni stavby v souladu s predlozenym planem kontrolnich prohlidek. Stavebnik je povinen oznamit stavebnimu Ui'adu nejmene s tydennim predstihem termin kontrolni prohlidky.

5 rozhodnuti zn.: 1412/08/SLJ/HJ Strana 4 (celkem 5) 23. Stavba bude ukoncena v terminu do Po dokonceni stavby poda stavebnik navrh na vydani souhlasu s uzivanim stavby, jinak se v pripade uzivani stavby vystavuje sankcim podle stavebniho zakona. 25. Ke kontrolni prohlidce pred uzivanim predlozi investor revizni zpravy elektroinstalace a hromosvodu, doklady 0 overeni pozadovanych vlastnosti pouzitych vyrobku a zafizeni, prohlaseni osoby provadejici odborne vedeni realizace stavby, ze stavba byla provedena podle projektove dokumentace overene ve stavebnim rizeni a byly pouzity stavebni materialy, technologie a opatfeni predepsane ve stavebnim povoleni a geometricky plan se zamerenim novostavby. Dne pozadali manzele Vladimira a Robert Ostrovskych, Moutnice 339, Moutnice 0 vydani uzemniho rozhodnuti a stavebniho povoleni na stavbu nazvanou "Garaz a oploceni na pozemku p.c. 37, k.u. Moutnice". Stavebni urad rozhodl 0 spojeni uzemniho a stavebniho rizeni usnesenim ze dne a tehoz dne zahajeni spojeneho uzemniho a stavebniho fizeni vsem znamym ucastniklllll fizeni a soucasne nafidil verejne ustni jednani, ktere se konalo dne prubehu mistniho setfeni byl sepsan protokol. Soucasne stavebni urad poucil ucastniky fizeni 0 tom, ze k pozdeji podanym namitkam nebude pfihlednuto. Navrh byl dolozen stanoviskem Obce Moutnice. Okruh ucastnikll stavebniho fizeni byl stanoven die 109, odst. 1 stavebniho zakona. V souladu s timto ustanovenim stavebni urad priznal postaveni ucastnika rizeni stavebnikum a viastnikum sousednich pozemku a staveb na nich. Die posouzeni se stavba nedotyka pray a pravem chranenych zajmu majitelu ostatnich nemovitosti. Stavebni urad prezkoumal predlozenou zadost z hledisek uvedenych v ust. III stavebniho zakona a zjistil, ze umistenim a uskutecnenim stavby nejsou ohrozeny verejne zajmy ani nepfimerene omezena Ci ohrozena prava a opravnene zajmy ucastniku. Upozoriiujeme, na povinnost investora - dojde-li k nepredvidanym archeologickym nalezum - nahlasit tuto skutecnost prislusnemu stavebnimu uradu a Archeologickemu ustavu. Stavebni urad v prubehu fizeni neshledal duvody, ktere by branily povoleni stavby a proto jak je uvedeno ve vyroku. rozhodl, Stavebni povoleni pozbyva platnosti, jestlize do dvou let ode dne, kdy nabylo pravni moci, nebude stavba zahajena.

6 rozhodnutf zn.: 1412/08/SLJ/HJ Strana 5 (celkem 5) Proti tomuto rozhodnuti je mozno se odvolat podill1im u stavebniho uradu Sokolnice ke Krajskemu uradu Jihomoravskeho kraje do patnacti dnu ode dne oznameni rozhodnuti - v takovem poctu stejnopisu, aby jeden zustal spravnimu organu a ostatni mohly by-t predany kazdemu ucastniku ffzeni - ve kterem se uvede v jakem rozsahu se rozhodnuti napada a dale namitany rozpor s pravnimi predpisy nebo nespravnost rozhodnuti nebo ffzeni, jez mu predchazelo. Nepoda-li ucastnik potfebny pocet stejnopisu, vyhotovi je spnivni organ na jeho naklad. -;; Za vydani uzemniho rozhodnuti a stavebniho povoleni byl investorovi vymeren spravni poplatek ve vysi 300,- Kc, die zakona c. 634/2004 Sb. ve zneni pozdejsich zmen 0 spravnich poplatcich, v platnem zneni. Spravni poplatek byl uhrazen. Obdrzi ucastnici uzemniho fizeni: Vladimira Ostrovska, Moutnice 339, Moutnice Robert Ostrovska, Moutnice 339, Moutnice Obec Moutnice, Moutnice 277,66455 Moutnice Ostatni Llcastnici uzemniho fizeni, kterym bude doruceno vefejnou vyhlaskou: Vladimir Jahelka, Moutnice 151, Moutnice Moutnice Slavata Schneeweissova, Moutnice 151, Moutnice Moutnice Zdenek Jahelka, Kaliste 10, Kaliste Jakub Hrdy, Moutnice 71, Moutnice Milan Hrdy, Moutnice 71,66455 Moutnice Eva Ostrovska, Moutnice 97, Moutnice Obdrzi ucastnici stavebniho fizeni: Vladimira Ostrovska, Moutnice 339, Moutnice Robert Ostrovska, Moutnice 339, Moutnice Vladimir Jahelka, Moutnice 151, Moutnice Moutnice Slavata Schneeweissova, Moutnice 151, Moutnice Moutnice Zdenek Jahelka, Kaliste 10, Kaliste Jakub Hrdy, Moutnice 71, Moutnice Milan Hrdy, Moutnice 71, Moutnice Eva Ostrovska, Moutnice 97, Moutnice Obec Moutnice, Moutnice 277, Moutnice Dale obdrii: ",pis

Obeeni urad Sokolniee okres Brno-venkov, PSC 664 52 stavebni urad. Uzemnf rozhodnuti a stavebni povoleni pod zn.: Zn.:310/08/SU/HJ ze dne 5.5.

Obeeni urad Sokolniee okres Brno-venkov, PSC 664 52 stavebni urad. Uzemnf rozhodnuti a stavebni povoleni pod zn.: Zn.:310/08/SU/HJ ze dne 5.5. Obeeni urad Sokolniee okres Brno-venkov, PSC 664 52 stavebni urad v, VEREJNA, v VYHLASKA Uzemnf rozhodnuti a stavebni povoleni pod zn.: Zn.:310/08/SU/HJ ze dne 5.5. 2008 "PHstavba dvorniho khdla stavajieillo

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í Obecní úřad Sokolnice, okres Brno-venkov, PSČ 664 52 s t a v e b n í ú ř a d Sp. zn.: 1121/11/SÚ/HJ V Sokolnicích dne 10. 8. 2011 Č.j.: 1390/11 Vypraveno dne: S T A V E B N Í P O V O L E N Í Stavební úřad

Více

Rozhodnuti 0 umisteni stavby pod zn.: 597/09/SU/AV ze dne 16.6.2009

Rozhodnuti 0 umisteni stavby pod zn.: 597/09/SU/AV ze dne 16.6.2009 Obecni urad Sokolnice okres Brno-venkov, pst 664 52 stavebni urad v, VEREJNA, v VYHLASKA Rozhodnuti 0 umisteni stavby pod zn.: 597/09/SU/AV ze dne 16.6.2009 Podklady pro vyclani rozhodnuti jsou k nahlednuti

Více

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad. Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12.

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad. Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12. Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad v, VEREJNA, v VYHL ASKA Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12.2009 na stavbu nazvanou "Rodinná dům a garáž

Více

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková,tel.533 304 557 e-mail.: kozakova@slapanice.cz

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 21.3.2011 Telefon: 318 822 742, linka 141 R O Z H O D N U T Í Dne 10.2.2011 podala paní Martina Firstová,

Více

rozhodnutí - L.Brunclík,72, Konárovice

rozhodnutí - L.Brunclík,72, Konárovice rozhodnutí - L.Brunclík,72, Konárovice Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 287, fax: +420 321 748 217 e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz

Více

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ Úřad městyse Březno stavební úřad Březno č.p. 13, 294 06 Březno Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno 8.10.2010 Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Jaroslav Hruška 326 399 732 326 399 180 brezno.su@brezno.cz ROZHODNUTÍ

Více

Rozhodnutí-stavba garáže p.č.107/25 Jestřábí Lhota

Rozhodnutí-stavba garáže p.č.107/25 Jestřábí Lhota Rozhodnutí-stavba garáže p.č.107/25 Jestřábí Lhota Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 287, fax: +420 321 748 217 e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Odbor výstavby a životního prostředí Havlíčkova 136, 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 509 111, fax: 494 534 440, e-mail: e-podatelna@rychnov-city.cz Rychnov nad Kněžnou,

Více

Ujezdni urad vojenskeho ujezdu Libava

Ujezdni urad vojenskeho ujezdu Libava Ujezdni urad vojenskeho ujezdu Libava Namesti 2, Libava - Mesto Libava, 785 01 posta Sternberk, IDDS gibb3m2 Telefon: 973423 160, fax: 973 423 156, e-mail: uuvu.libava@kr-olomoucky.cz www.vojujezd-libava.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Obecní úřad v Proseči

Obecní úřad v Proseči Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 272-4/2010-330/R V Proseči dne 30.9.2010 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O

Více

Spis.zn.: OSÚŽP/773/09Sa Č.j.: OSÚŽP/1029/09 Nejdek, dne 14.9.2009 Vyřizuje/kl. : Satýnek Petr / (137) E-mail: p.satynek@nejdek.

Spis.zn.: OSÚŽP/773/09Sa Č.j.: OSÚŽP/1029/09 Nejdek, dne 14.9.2009 Vyřizuje/kl. : Satýnek Petr / (137) E-mail: p.satynek@nejdek. M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N E J D E K ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Náměstí Karla IV. 239, 362 21 Nejdek, Karlovarský kraj telefon 353 240 111, fax 353 925 726 Spis.zn.: OSÚŽP/773/09Sa Č.j.:

Více

Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad

Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad nám. Míru 21, 753 66 Hustopeče nad Bečvou tel.: 581 626 111, fax: 581 626 021, e-mail: posta@ihustopece.cz Č.j.: 2301/2009-332/2-7 V Hustopečích nad Bečvou

Více

Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad

Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad 257 68 Dolní Kralovice, tel. 317 856 364 e-mail:stavebniuraddk@tiscali.cz Č.j.: Vyřizuje: Výst./82/891/2012 Jindřiška Kadlečková Dolní Kralovice dne 31.7.2012

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 291/12/V/Pa Ve Kdyni, dne 11.10.2012 Vyřizuje: E-mail: Palečková, 379 413 528 paleckova@radnice.kdyne.cz Výroková

Více

Jméno a adresa: Miroslav TEREŠKO, Žalkovice 80, nar MUDr. Jitka TEREŠKOVÁ, Žalkovice 80, nar ROZHODNUTÍ

Jméno a adresa: Miroslav TEREŠKO, Žalkovice 80, nar MUDr. Jitka TEREŠKOVÁ, Žalkovice 80, nar ROZHODNUTÍ Odbor výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č. j. MCH 7753/2011 spzn: 7011/2011/OVŽP V Chropyni 21.12.2011 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jiří Pospíšil Jana Kovaříková Jméno a adresa:

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková,tel.533 304 557 e-mail.: kozakova@slapanice.cz

Více

ROZHODNUTÍ. Staňkov dne Spis. zn.: 2173/2012/SÚ Č.j.: CJ 304/2013/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín

ROZHODNUTÍ. Staňkov dne Spis. zn.: 2173/2012/SÚ Č.j.: CJ 304/2013/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 2173/2012/SÚ Č.j.: CJ 304/2013/SÚ

Více

ú z e m n í r o z h o d n u t í

ú z e m n í r o z h o d n u t í Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I, e-podatelna: posta@mukolin.cz tel.: +420 321 748 231, fax: +420 321 748 217, e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz sídlo odboru:

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD Adresa: Vyřizuje: Telefon: Fax: E-mail: Počet stran dokum.: Počet listů příloh: Spisový znak: nám. J.M.Marků č.p. 12, Lanškroun - Vnitřní Město, 563 16 Lanškroun

Více

Rozhodnutí - stavba zděné kolny u rd č.p. 448 ul.čapkova Sendražice

Rozhodnutí - stavba zděné kolny u rd č.p. 448 ul.čapkova Sendražice Rozhodnutí - stavba zděné kolny u rd č.p. 448 ul.čapkova Sendražice Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 231, fax: +420 321 748 217 e-mail:

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad nám. Svobody 1, 664 47 Střelice SPIS. ZN.: STAV/0647/2010/Ka Č. J.: 1258/2010 - SU VYŘIZUJE: Ing. Kabadelova TEL.: 547 427 422 E-MAIL: stavebni@streliceubrna.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Městský úřad Rajhrad, stavební úřad I. stupně 664 61 Rajhrad, Masarykova 32, tel.: 547 426 819; fax: 547 230 140; GSM: 608 958 351 e-mail: podatelna@rajhrad.cz; http://www.rajhrad.cz; ID datové schránky:

Více

Odůvodnění. Toto rozhodnutí platí 2 roky ode dne nabytí právní moci.

Odůvodnění. Toto rozhodnutí platí 2 roky ode dne nabytí právní moci. Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I, e-podatelna: posta@mukolin.cz tel.: +420 321 748 231, fax: +420 321 748 217, e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz sídlo odboru:

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í A S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í A S T A V E B N Í P O V O L E N Í o d b o r v ý s t a v b y Kupkovo náměstí 247, 517 73 Opočno tel.: 494 669 628, fax: 494 668 338 e mail: stavebni@mu.opocno.cz Č.j.: MUO 347/2012/OV/DŠ/2 10. dubna 2012 Spisový znak: 253 Skartační znak:

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí 9. května 2, 680 11 Boskovice SPIS. ZN.: SMBO 2966/2010/STAV/horec Č.J.: DMBO 5549/2010 VYŘIZUJE: Ing. Slavoj Horečka

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 564/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300752

Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300752 Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300752 Nám. Klášterní 125 Fax:515300759 672 11 Moravský Krumlov E-mail: jurankovao@mkrumlov.cz SZn: SMUMK 1330/2012 VÚP/Ju

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 6247/11-Ho Unhošť 8.2.2012 Č.j.: 0725/12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem SPOLEČNÉ ROZHODNUTÍ

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem SPOLEČNÉ ROZHODNUTÍ Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Č. j.: VÚP/9042-11/1483-2011/wah Dvůr Králové nad Labem, dne 3. května 2011

Více

na stavbu "STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU KASEJOVICE č.p. 282 umístěnou na pozemku parc.č. st. 392 v k.ú. Kasejovice.

na stavbu STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU KASEJOVICE č.p. 282 umístěnou na pozemku parc.č. st. 392 v k.ú. Kasejovice. Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 Doručenkou! Pan Josef Pěček a paní Kateřina Pěčková Kasejovice 282 33544 Kasejovice Č.j. 508/2009/Výst.

Více

H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, H A B R Y tel.: fax:

H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, H A B R Y tel.: fax: M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, 582 81 H A B R Y tel.:569 441 217 fax: 569 441 229 e-mail: habry@iol.cz www.habry.cz Č.j.výst.328.3/145/2012 V Habrech dne 9.května

Více

*s00nx00mvak1* S 0 0 N X 0 0 M V A K 1

*s00nx00mvak1* S 0 0 N X 0 0 M V A K 1 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H U S T O P E Č E S T A V E B N Í Ú Ř A D Dukelské nám. 2/2, 693 17 Hustopeče 519 441 011 e-mail: stavebni@hustopece-city.cz *s00nx00mvak1* S 0 0 N X 0 0 M V A K 1 Č.j. MUH/ 13500/12/19

Více

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143, 336 01 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: MUBlov 14839/10 V Blovicích, dne 1.12.2010 Č.j.: MUBlov 17379/10/ST/Kra Vyřizuje: Krausová

Více

Ú Ř A D M Ě S T Y S E N Á M Ě Š Ť N A H A N É stavební úřad nám. T.G. Masaryka 100, Náměšť na Hané

Ú Ř A D M Ě S T Y S E N Á M Ě Š Ť N A H A N É stavební úřad nám. T.G. Masaryka 100, Náměšť na Hané Ú Ř A D M Ě S T Y S E N Á M Ě Š Ť N A H A N É stavební úřad nám. T.G. Masaryka 100, 78344 Náměšť na Hané SPIS. ZN.: 3373/2012/Pa VYŘIZUJE: Pavla Palátová TEL.: 585952254, 585757813 E-MAIL: stavebni@namestnahane.cz

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í.

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Č.j.: MBE 33364/2011/VÝST-Sm V Berouně dne 19. července 2011 Spis zn.: 997/2011/VÝST Vyřizuje: Smetanová Monika, tel.: 311654251, e-mail.: vyst1@muberoun.cz Žadatel: Ing. Petr Sarnovský, 31.01.1978, Jeremenkova

Více

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÁ ROLE, Chodovská 236, 362 25 Nová Role odbor životního prostředí a výstavby, tel. 353 176 311, fax. 353 951 778 ČÍSLO JEDNACÍ.: OŽPV/1574/09/Kf VYŘIZUJE: Kaufmannová/linka 321 NOVÁ ROLE

Více

Stavebník : Pan Jaromír Heidenreich, nar , trvale bytem Bujesily 2, Kralovice ROZHODNUTÍ

Stavebník : Pan Jaromír Heidenreich, nar , trvale bytem Bujesily 2, Kralovice ROZHODNUTÍ Městský úřad, stavební odbor nám. K. Šternberka čp. 363, 338 28 Radnice Č.j. : MěÚ 658/2013 Vyřizuje: Hana Brabcová Radnice, dne: 11.9.2013 Telefon: 371740815 Stavebník : Pan Jaromír Heidenreich, nar.

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst. 824/2008/slez/330-5 Bakov nad Jizerou, dne: 28.5.2008 Vyřizuje: Petr Slezák E-mail: slezak@bakovnj.cz Telefon: 326

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 742/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Obecní úřad Dolany, odbor výstavby - stavební úřad 783 16 Dolany u Olomouce Č.j. SSP/62/10/Ve v Dolanech 9.3.2010 Oprávněná úřední osoba pro vyřízení a podepisování : M. Večeřová Tel. 585396242 Fax: 585396404

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor dopravy Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk, Plzeňský kraj Tel: 371519711 Fax: 371591422 IČO: 00256986 e-mail: podatelna@urad-nepomuk.cz Č.j.: DOP/3123/2015-Čas V Nepomuku

Více

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í Městský úřad Nový Knín stavební úřad nám. Jiřího z Poděbrad 1, 262 03 Nový Knín Spis.zn.: MUNKsp/190/2013/STAV Nový Knín, dne 18.6.2013 Č.j.: MUNK/1707/2013/STAV-Čer Vyřizuje: Červená Iveta Telefon: 318

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E R O Z H O D N U T Í

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E R O Z H O D N U T Í O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 756/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 s t a v e b n í ú ř a d Sp. zn.:288/11/sú/eh V Sokolnicích dne 10. 10. 2011 Č.j.

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 s t a v e b n í ú ř a d Sp. zn.:288/11/sú/eh V Sokolnicích dne 10. 10. 2011 Č.j. Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 s t a v e b n í ú ř a d Sp. zn.:288/11/sú/eh V Sokolnicích dne 10. 10. 2011 Č.j.:1760/11 Vypraveno dne: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U

Více

Žadatel : Petr ŠÍMA Ivana ŠÍMOVÁ nar nar Ostrolovský Újezd 60 Ostrolovský Újezd 60 Trhové Sviny Trhové Sviny

Žadatel : Petr ŠÍMA Ivana ŠÍMOVÁ nar nar Ostrolovský Újezd 60 Ostrolovský Újezd 60 Trhové Sviny Trhové Sviny Městský úřad Borovany stavební úřad Žižkovo náměstí 107, Borovany 373 12 Vyřizuje : Ing. Tamara Hlávková Tel : 387 001 343 E-mail : stavebni@borovany-cb.cz Fax : 387 981 550 Datum : 25.1. 2012 Č.j. : S

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NYMBURK Odbor výstavby

MĚSTSKÝ ÚŘAD NYMBURK Odbor výstavby MĚSTSKÝ ÚŘAD NYMBURK Odbor výstavby Náměstí Přemyslovců 163, 288 28 Nymburk Sp.zn.: Č.j.: 110/43336/2011 110/48019/2011/Val Vyřizuje: Valdmanová Jitka Tel.: 325 501 454 Dne 19.8.2011 Šárka Dvořáková Jižní

Více

Městský úřad ve Rtyni v Podkrkonoší stavební odbor

Městský úřad ve Rtyni v Podkrkonoší stavební odbor SZ-Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Městský úřad ve Rtyni v Podkrkonoší stavební odbor Hronovská 431, 542 33Rtyně v Podkrkonoší 2012/2249/Bí 2013/0138/stav Karel Bíman 499 787 015 Dne: 14. ledna 2013 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 Pan Martin Bajza a paní Jana Bajzová Kasejovice 266 K A S E J O V I C E 335 44 Č.j. 735/2007/Výst.

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/11-4858/2011-746/HH Rousínov, dne 11. října 2011 Oprávněná úřední

Více

R O Z H O D N U T Í. 2) Na základě 92 stavebního zákona vydává

R O Z H O D N U T Í. 2) Na základě 92 stavebního zákona vydává Č.j.: MBE 27987/2011/VÝST-Sm V Berouně dne 15. června 2011 Spis zn.: 801/2011/VÝST Vyřizuje: Smetanová Monika, tel.: 311654251, e-mail.: vyst1@muberoun.cz Žadatel: Josef Jupa, nar. 25.4.1969, Chyňava č.p.422,

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

ROZHODNUTÍ. Váš dopis č.j. : Ze dne: Dle rozdělovníku. Jitka Stulíková. V Horažďovicích, dne:

ROZHODNUTÍ. Váš dopis č.j. : Ze dne: Dle rozdělovníku. Jitka Stulíková. V Horažďovicích, dne: M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H O R A Ž Ď O V I C E odbor výstavby a územního plánování tel.: 376 547 542, fax: 376 547 529, e-mail: jstulikova@muhorazdovice.cz Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Váš dopis č.j.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 0457/13/Kr/roz Zliv, dne 5.8.2013 Vyřizuje: Král VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí Územní

Více

V Rajhradě Č.j.: 2128/11-Ca Vyřizuje: Ing. A. Chromá, Ph.D. tel.: VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

V Rajhradě Č.j.: 2128/11-Ca Vyřizuje: Ing. A. Chromá, Ph.D. tel.: VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Rajhrad, stavební úřad I. stupně 664 61 Rajhrad, Masarykova 32, tel.: 547 426 819; fax: 547 230 140; GSM: 608 958 351 e-mail: podatelna@rajhrad.cz; http://www.rajhrad.cz; ID datové schránky:

Více

Počet listů: Příloh/listů: Datum: 26.03.2013. Rozhodnutí

Počet listů: Příloh/listů: Datum: 26.03.2013. Rozhodnutí Městský úřad Kolín Odbor výstavby stavební úřad Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I, e-podatelna: posta@mukolin.cz tel.: +420 321 748 231, fax: +420 321 748 217, e-mail: stavebni.urad@mukolin.cz sídlo odboru:

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í A S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í A S T A V E B N Í P O V O L E N Í o d b o r v ý s t a v b y Kupkovo náměstí 247, 517 73 Opočno tel.: 494 669 628, fax: 494 668 338 e mail: stavebni@mu.opocno.cz VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Č.j.: MUO 1529/2011/OV/DŠ/2 12. října 2011 Spisový znak:

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1674/1676/2012 Milín, dne: 15.3.2013 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z

Více

R O Z H O D N U T Í. v y d á v á

R O Z H O D N U T Í. v y d á v á MĚSTSKÝ ÚŘAD ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM odbor výstavby a životního prostředí Náměstí č. 8 262 42 Rožmitál pod Třemšínem Č.j: 02642/08/STAV/911-Ha Rožmitál pod Třemšínem dne 9.2.2009 Č.j: 02643/08/STAV/912-Ha

Více

Spis. zn.: Výst. 5767/11-Ho Unhošť /12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: ROZHODNUTÍ

Spis. zn.: Výst. 5767/11-Ho Unhošť /12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax:   ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 5767/11-Ho Unhošť 6.1.2012 Č.j.: 0104/12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-1318/2008-355/PJ Rousínov, dne 7. dubna 2008 Oprávněná úřední

Více

ÚŘAD MĚSTYSE ŠTĚCHOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD

ÚŘAD MĚSTYSE ŠTĚCHOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD ÚŘAD MĚSTYSE ŠTĚCHOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Tel. 242 413 661, Hlavní 3, 252 07 Štěchovice Spis. zn.: St.3734/13/So Ve Štěchovicích, dne 18.11.2013 Č.j: 4633/13/SUS/DSo Vyřizuje: Ing. D. Sommerová ROZHODNUTÍ

Více

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 240/2012/SÚ Č.j.: CJ 473/2012/SÚ

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, Rousínov, tel , fax.: ,

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, Rousínov, tel , fax.: , Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-6172/2008-1403/VLJ Rousínov, dne 18. listopadu 2008 Oprávněná

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby Rudolfov, Hornická 11/1 ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby Rudolfov, Hornická 11/1 ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1 Značka: Vyřizuje: Tel.: Datum: Sp. zn.:měú/ov/1864/2012/we Ing. Zdeněk Werner 777265736 14.11.2012 Č.j.: MěÚ/4409/2012/Wer e-mail: stav.urad3@rudolfov.cz

Více

R O Z H O D N U T Í STAVEBNÍ POVOLENÍ

R O Z H O D N U T Í STAVEBNÍ POVOLENÍ Městský úřad Třeboň Odbor územního plánování a stavebního řádu Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň II, tel. 384 342 166 fax. 384 723 505 email: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz www.mesto-trebon.cz Č.j. METR

Více

URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD. Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE ROZHODNUTI

URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD. Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE ROZHODNUTI Obecní úřad Buková u Příbramě Došlo:.ev./ 4)/3 Číslo jednací: ~., v v URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD v Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE telefon: 318692151 fax: 318 692 516 e-mail: stavebni.urad@jince.cz

Více

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň.

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň. Č.j.: MBE 18781/2010/VÝST-Čp V Berouně dne 14. července 2010 Spis zn.: 602/2010/VÝST Vyřizuje: Miroslava Čepelová, tel.: 311654254, e-mail.: vyst7@muberoun.cz R O Z H O D N U T Í Městský úřad Beroun, odbor

Více

Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 R O Z H O D N U T Í

Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 R O Z H O D N U T Í Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Stavební úřad v Kamýku nad Vltavou, jako stavební úřad příslušný podle ustanovení

Více

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby Č.J: Výst. 379/09/Po Ve Žlebech, dne: 13.5.2009 Vyřizuje: Miloslava Poštová tel.: 327 398 225 Stavebník: Výroková část : ROZHODNUTÍ Stavební úřad, jako

Více

Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad

Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad náměstí T. G. Masaryka 89, 75131 Lipník nad Bečvou Spisová značka: MU/18537/2007/SU/VLC Lipník nad Bečvou, dne 18.10.2007 Č.j.: MU/22787/2007/ Skartační znak:

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 770/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst. 19456/92-F/2010/H Trhové Sviny, dne 13.8.2010 Vyřizuje : Jana Kokejlová 23902/10/Hoh Telefon : 386 301 426 E.ON

Více

Městský úřad Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Městský úřad Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou ČÍSLO JEDNACÍ: MUTnS - 5684/2013 SPISOVÁ ZNAČKA: Výst.9425/2012/Ha Městský úřad Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou ODBOR VÝSTAVBY VYŘIZUJE: TELEFON: E-MAIL: Mgr. Martina Havránková

Více

Městský úřad Fryšták odbor výstavby, nám. Míru 43, Fryšták

Městský úřad Fryšták odbor výstavby, nám. Míru 43, Fryšták Městský úřad Fryšták odbor výstavby, nám. Míru 43, 763 16 Fryšták Č. j.: MUF-OV-3330/2016-KUD/793 Fryšták 04. 01. 2017 Počet listů: 3 Počet příloh: 8 počet listů příloh: 25 Doporučeně na doručenku Vilém

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E S T A V E B N Í Ú Ř A D nám. Svobody 1, 664 47 Střelice Fax. : 547 427 423 Pavel Tichý Hlavní 73 664 46 PRŠTICE (adresa pro doručení : Ořechovská 303, 664 46 Prštice)

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1173/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1173/2012 Milín, dne: 12.11.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L

Více

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Jirkov Stavební úřad a životní prostředí

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Jirkov Stavební úřad a životní prostředí Městský úřad Jirkov Stavební úřad a životní prostředí nám. Dr.E.Beneše 1, Jirkov 431 11 tel.: 474 616411 fax.: 474 616421 Č.j.: H/11/7981/HUBZ Jirkov, dne 13.05.2010 Oprávněná úřední osoba: Zdeňka Hubálková

Více

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN odbor stavební úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín IV

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN odbor stavební úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín IV MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN odbor stavební úřad Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín IV Číslo jednací: OSU/98686/2014/ed Spisová zn.: OSU/84277/2014 Vyřizuje: Eva Dudková Telefon: 412 591 252 e-mail: stavebni@mmdecin.cz

Více

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška Č.j.: Výst./43970/2011/Ty (MURA/52451/2011) Vyřizuje: Václava Tyčová Tel: 313 259 148 Výroková část: MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313

Více

Mestský úrad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 rdds: 8bqb4gk, e-podate1na: posta@musumperk.

Mestský úrad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 rdds: 8bqb4gk, e-podate1na: posta@musumperk. Mestský úrad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 rdds: 8bqb4gk, e-podate1na: posta@musumperk.cz Sp.zn.: 16833/2010 VYS/ROKO C.j.: MUSP 37354/2010 Šumperk, dne

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í Městský úřad Frýdek-Místek, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek stavební úřad Č.j.: SÚ/1764/06/Jo Frýdek-Místek 7. června 2006 Vyřizuje:Ing. Jonas Č. tel. 558609250 E-mail: jonas.richard@frydekmistek.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Odbor výstavby - stavební úřad Husova č.p. 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Odbor výstavby - stavební úřad Husova č.p. 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Odbor výstavby - stavební úřad Husova č.p. 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou Vyřizuje: Ing. Lucie Müllerová Č.j.: MU/ /2011 Telefon: 488 880 924, 603 415

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD V DESNÉ stavební úřad

MĚSTSKÝ ÚŘAD V DESNÉ stavební úřad MĚSTSKÝ ÚŘAD V DESNÉ stavební úřad 468 61 Desná v J.h., Desná II, Krkonošská 318, Tel. 483 337 943-4, Fax. 483 337 953, e-mail : su@mesto-desna.cz Č.j. : MUDESNA/2959/2012/379/SU V Desné dne : 25.2.2013

Více

Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, Ždírec nad Doubravou ROZHODNUTÍ

Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, Ždírec nad Doubravou ROZHODNUTÍ Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, 582 63 Ždírec nad Doubravou NAŠE ZNAČKA: MŽ/1157/2013 6 118/2013/S P VYŘIZUJE: Zdeněk Pleva TELEFON: 569 694 436 E MAIL: pleva.z@zdirec.cz DATUM:

Více

MĚSTSKÝ URAD MĚLNÍK odbor výstavby a rozvoje nám. Míru 1,PSČ Mělník ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ URAD MĚLNÍK odbor výstavby a rozvoje nám. Míru 1,PSČ Mělník ROZHODNUTÍ Obecnf úřad Malý Újezd MĚSTSKÝ URAD MĚLNÍK odbor výstavby a rozvoje nám. Míru 1,PSČ 276 50 Mělník...~ 08.. 2011 ".I d. "\hy CI:lIO Je nacl pn o. Spis.zn: Čj. Vyřizuje: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst.23801l1/M

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 4530/11-Ho Unhošť 9.11.2011 Č.j.: 5391/11/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

I. Vydává podle 79 a 92 stavebního zákona a 9 vyhlášky č.503/2006 Sb., rozhodnutí o umístění stavby:

I. Vydává podle 79 a 92 stavebního zákona a 9 vyhlášky č.503/2006 Sb., rozhodnutí o umístění stavby: Městský úřad Planá odbor výstavby a územního plánování náměstí Svobody 1, 348 15 Planá Naše čj.: 6526/2013/08/VUP-UR1519,SP5516 Vyřizuje: Majerová email: majerova@muplana.cz tel.: 374752925 fax.: 374752929

Více

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD -

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Spis.zn.: MUHO 11448/2016/ŽPSÚ/Lo Holice Č.j.: MUHO/17487/2016 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Spis.zn.: MUHO 11448/2016/ŽPSÚ/Lo Holice Č.j.: MUHO/17487/2016 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ Městský úřad Holice *muhoss00639109* Odbor životního prostředí a stavební úřad Holubova 1, 534 14 Holice Tel.: 466 741 211, fax: 466 741 206 Spis.zn.: MUHO 11448/2016/ŽPSÚ/Lo Holice 22.9.2016 Č.j.: MUHO/17487/2016

Více

Stavební úpravy v ZŠ Kunštát přístavba v proluce v 3.nadzemním podlaží. rozhodnutí o umístění stavby. stavební povolení

Stavební úpravy v ZŠ Kunštát přístavba v proluce v 3.nadzemním podlaží. rozhodnutí o umístění stavby. stavební povolení Městský úřad Kunštát, stavební odbor 679 72 Kunštát, Náměstí Krále Jiřího106 tel. 516 462 114, fax. 516 462 172 e-mail : spanel@kunstat-mesto.cz Č.j. : 267/08/II/1/Šp V Kunštátě dne 16.4.2008 Vyřizuje:

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í Ú Ř A D M Ě S T Y S E J I N C E S T A V E B N Í Ú Ř A D Čsl. dělostřelců 172 262 23 JINCE telefon: 318 692 151 fax: 318 692 516 e-mail: stavebni.urad@jince.cz www.jince.eu Spis. zn.: 1574/12/Tů Č.j. :

Více