VYMEZENí PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNí A PODÁNí NABíDEK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYMEZENí PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNí A PODÁNí NABíDEK"

Transkript

1 ~ --- ~ tj I " Městská nemocnice v Litoměřicích telefon lůsti } fax DI~ I~ bankovní spojení číslo účtu wwwstránky : : : info@nemocnice-it.g : C2oo : : Komerční banka, a.s. - Litoměřice : /0100 : nemocnice-li.cz Vyřizuje: Ing Miroslav Janošík vereine.zakazky@nemocnice-it.cz V Litoměřicích: Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky v souladu s 6 a 12 odst. 3 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) č.j.or-01/2012 Zadavatel Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, Litoměřice, IČ , zastoupený: Inq.vladirnirem Kestřánkem, MBA, Vás jako uchazeče o veřejnou zakázku malého rozsahu na "Dodávku artroskopické sestavy (věže)" vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace. VYMEZENí PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNí A PODÁNí NABíDEK A. VYMEZENí PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A JEHO TECHNICKÁ SPECIFIKACE A.1 Vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je dodávka artroskopické sestavy pro COS Městské nemocnice v Litoměřicích, doprava na místo určení včetně balení, jejich uvedení do provozu, poskytnutí záručního a pozáručního servisu, zaškolení personálu zadavatele, dodávka průvodní technické dokumentace v jazyce českém a ujištění o shodě v souladu se zákonem 22/1997 a příslušných nařízení vlády ( návod k obsluze v českém jazyce v papírové a elektronické podobě, doklady prokazující shodu). A.2 Základní technická specifikace zařízení Viz příloha č.1 B. Doba a místo plnění zakázky Místem plnění veřejné zakázky je Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická ul. 18, Litoměřice, pracoviště COS, chirurgický pavilon. Zadavatel požaduje, aby předmět veřejné zakázky byl rii.~~ončen a předán nejpozději do _ REGISTOREO Verze: 03 Strana 1 (celkem 7)

2 c. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů zájemce Uchazeč je povinen prokázat splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídky. Kvalifikaci splní uchazeč, který prokáže: a) splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53, odst. 1 zákona, - splnění základních kvalifikačních předpokladů prokáže uchazeč způsobem dle odstavce 2 62 zákona, tj. předložením čestného prohlášení a příslušných seznamů. Z obsahu čestného prohlášení a z příslušných seznamů musí být zřejmé, že dodavatel splňuje základní kvalifikační předpoklady dle odstavce 1 53 zákona. b) splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle 54, písmo a) a b) zákona, - splnění profesních kvalifikačních předpokladů prokáže uchazeč, který předloží: dle 54 písmeno a) zákona výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán dle 54 písmeno b) zákona doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci c) splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů podle 55 odst. 1, písmo a) zákona - splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů prokáže zájemce, který předloží: dle 55 odstavec 1 písmeno a) zákona pojistnou smlouvu, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě. Uchazeč předloží platnou pojistnou smlouvu nebo certifikát. Minimální úroveň pro splnění tohoto kvalifikačního předpokladu je pojistná částka ve výši 5 mil. Kč. II lili REGJSTERED d) splnění technických kvalifikačních předpokladů podle 56 odst. 1, písmo a) a f) zákona - splnění technických kvalifikačních předpokladů prokáže uchazeč, který předloží: dle 56 odstavec 1 písmeno a) zákona seznam významných dodávek realizovaných uchazečem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby plnění. Uchazeč předloží formou čestného prohlášení seznam s tabulkou obsahující název zakázky, typ dodaných artroskopických sestava jejich výrobce, název objednatele, místo plnění, dobu plnění, celkový finanční objem a kontaktní osobu objednatele včetně telefonního spojení. Minimální úroveň pro splnění tohoto předpokladu jsou 3 zakázky obdobného charakteru a rozsahu. dle 56 odstavec 1 písmeno f) zákona doklad prokazující shodu požadovaného výrobku - Prohlášení o shodě. Verze: 03 Strana 2 (celkem 7)

3 Pravost a stáří dokladů: Uchazeč předkládá dle 57 odstavec 1 kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace s tím, že zadavatel může po zájemci požadovat před uzavřením smlouvy předložení originálů nebo ověřených kopií dokladů prokazujících splnění kvalifikace. V takovém případě je uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva podle 82, povinen je předložit. Dle 57 odstavec 2 zákona nesmějí být doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů. D. Kriteria hodnocení nabídek Zadavatel bude při hodnocení nabídek postupovat v souladu s 6 zákona. Základním hodnotícím kritériem je ekonomická výhodnost nabídky. Dílčí hodnotící kritéria: 1) cena 2) technické parametry a ekonomika provozu 3) záruky za jakost v měsících 4) záruční a pozáruční servis Údaje týkající se dílčích hodnotících kritérií musí být uvedeny v návrhu smlouvy. E. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny včetně platebních podmínek 1. Nabídková cena Zájemci v nabídce navrhnou cenu plnění veřejné zakázky ve struktuře: * po položkách bez DPH v Kč * cena dodávky celkem v Kč bez DPH * DPH v Kč * cena dodávky celkem v Kč vč. DPH Cena v Kč bez DPH bude cenou nejvýše přípustnou 2. Platební podmínky Zadavatel předpokládá, že veřejná zakázka bude zájemcem fakturována po jejím řádném dokončení a odevzdání zadavateli. Úhrada ve výši 100% bude provedena do 120 dnů. 11 Em MGIS D Verze: 03 Strana 3 (celkem 7)

4 F. Ostatní podmínky Zadavatel požaduje, že součástí návrhu smlouvy bude závazek dodavatele na likvidaci přístrojů po skončení jeho životnosti. Zadavatel požaduje, že součástí návrhu smlouvy bude závazek dodavatele, že v zarucru a pozáruční době bude v případě poruchy přístrojů, kterou nebude možno odstranit na místě do 48 hodin od nahlášení, po dobu opravy zajištěno bezplatné zapůjčení náhradních přístrojů obdobné technické specifikace. Uchazeč předložením nabídky zároveň souhlasí s tím, že případně uzavřená smlouva o dílo mezi ním a zadavatelem může být zadavatelem uveřejněná na jeho webových stránkách. Uchazeč se předložením nabídky zavazuje, že po dobu minimálně 10 let od předání díla bude zajišťovat servisní činnost a dodávky náhradních dílů. Zadavatel si vyhrazuje právo odborné medicínské instruktáže předmětu veřejné zakázky z důvodu ověření technických parametrů předmětu veřejné zakázky. G. Lhůta a místo pro podání nabídky Nabídky je možno podat osobně nebo poštou doporučeně na adresu: Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, Litoměřice, k rukám Ing. Vladimíra Kestřánka, MBA, pověřeného vedením Měst.N v Litoměřicích. Nabídky se podávají v písemné formě v jednom vyhotovení v českém jazyce, v uzavřené obálce opatřené na uzavření razítkem uchazeče a označené "Výzva - artroskopická sestava". Neotevírat. Nabídky lze podat nejpozději v termínu do úterý do hod na sekretariát ředitele. H. Další požadavky na zpracování nabídek Zájemce použije závazně pořadí dokumentů specifikované v následujících bodech: II &II REGISTERED Krycí list nabídky, kde budou uvedeny následující údaje: název veřejné zakázky, základní identifikační údaje zadavatele a zájemce, nejvýše přípustná nabídková cena v členění podle zadávací dokumentace, datum a podpis osoby oprávněné za uchazeče jednat Doklady prokazující splnění kvalifikace Návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat za zájemce. Návrh smlouvy musí respektovat všechny podmínky v souladu se zadávací dokumentací a nabídkou. Uvedení rozdílných hodnot či podmínění některých ustanovení je důvodem k vyřazení nabídky z dalšího hodnocení. Jako příloha návrhu smlouvy bude cenová nabídka s položkovým rozpisem předmětu smlouvy v rozsahu dle technické specifikace požadované zadavatelem Návrh smlouvy o provádění servisu (cena a podmínky záručního a pozáručního servisu) Ostatní části, které tvoří nabídku. Verze: 03 Strana 4 (celkem 7)

5 Městská nemocnice v Utoměřicích I. Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo všechny nabídky odmítnout, redukovat nebo rozdělit dodávku na etapy dle možnosti financování, případně veřejnou zakázku zrušit. Předložené nabídky zadavatel nevrací. Zadavatel má právo ověřit si informace uvedené v nabídkách, jakož i informace o uchazečích a rovněž vyžadovat doplňující informace před hodnocením nabídek. Ing. Vladimír Kestřánek, MBA Pověřený vedením MěN v Litoměřicích Přílohy zadávací dokumentace: Příloha Č. 1 ZD - základní technická specifikace Příloha Č. 2 ZD - krycí list nabídky zařízení m_ UGlST..., Verze: 03 Strana S (celkem 7)

6 Příloha č.1 Požadavky na artroskopickou sestavu pro COS musí splňovat minimálně následující parametry: Předmětem veřejné zakázky je dodávka artroskopického systému této specifikace: Artroskopická věž s příslušenstvím Endoskopická kamera HD s rozlišením min.1280x I024 - tříčipová, možnost ovládání funkcí pomocí tlačítek na kamerové hlavě, paměťová místa pro uživatelská nastavení kamery, digitální anti-moiré filtr digitální zoom individuální nastavení barev, automatické nastavení bílé, elektronická clona, výstupy: lx DVI - digita1 1280x1024, 2x S-video, 2x B C composite, lx analog HD-RGB. Kamerová hlava se šikmo vyvedeným kabelem s ovládacími tlačítky. Optický ZOOM objektiv Medicínský monitor LeD s úhlopříčkou min. 19" BNC, S-Video vstup, RGB vstup a digitální vstup DV dle IEEE 1394, pozorovací úhly (nahoru/dolu/vpravo/vlevo) (89 /89 /89 /89 ) Světelný zdroj XENON 300W s mechanickou regulací clony, napojení světlovodných kabelů různých značek bez použití adaptérů. Záznamové zařízení s klávesnicí pro pacientská data pro medicínské použití s USB flash diskem nebo externím HDD - LCD monitor- velikost úhlopříčky 6,3 cm - možnost záznamu video sekvencí ve formátu MPEG2, MPEG I - jednoduchá obsluha, možnost ovládání z tlačítka kamerové hlavy - formáty záznamu stabilních obrázků JPEG, BMP TIFF - rozlišení: 1024x768, 800x600, 640x480 pixel - videovstupy: S VHS, B C Klávesnice omyvatelná pro medicínské účely _ ""GllTERED Verze: 03 Strana 6 (celkem 7)

7 Vozík na endoskopickou sestavu umožňující ergonomické a přehledné uspořádání všech přístrojů, držák na 2 oplachovací vaky, uzemňovací kabely pro vyrovnání potenciálu, oddělovací transformátor, síťové zásuvky pro všechny přístroje, zásuvky na příslušenství min. 2 brzděná kolečka - nejlépe nerezové provedení Pohyblivé rameno pro uchycení klávesnice záznamového zařízení. Artroskopická optika lks Průměr 4mrn, úhel pohledu 30,délka cca 175mm, safuové sklíčko na distál ním konci autoklávovatelná Sterilizační koš na optiku (kovový) 1ks Trokarová pochva s tupým mandrénem lks Jednoduchý systém upevnění optiky - nejlépe automatický uzávěr, 2 otočné kohouty 11 _ REGlSTEW> Verze: 03 Strana 7 (celkem 7)

8 KRycí LIST NABíDKY 1. Veřejná zakázka OR 01/2012 dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Název: DODÁVKA ARTROSKOPICKÉ SESTAVY 2. Základní identifikační údaje 2.1. Zadavatel Název: Sídlo: Městská nemocnice v Litoměřicích Žitenická 18 Litoměřice, Tel./fax: , fax IČ: DIČ: Osoba oprávněná zadavatele: jednat jménem mjanosik@nemocníce-it.cz CZ Ing.Miroslav Janošík Kontaktní osoba: Ing.Miroslav Janošík Tel./fax: mjanosik@nemocnice-it.cz 2.2. Uchazeč Název: Sídlo/misto Dodnlkání: Tel.lfax: IČ: DIČ: SDlsová značka v obchodním rejstříku: Osoba oprávněná Jednat za uchazeče: Kontaktní osoba: Tel./fax: Cena celkem bez DPH: 3. Nabldková cena "nejvý~ e připustná" Samostatně DPH (sazba 9 %): Samostatně DPH lsazba 19 %): Cena celkem včetně DPH: 4. Měna, ve které je nabldkova cena v bodu 3. uvedena CZK 5. Oprávněná osoba za uchazeče jednat Podpis oprávněné osoby Titul, jméno, příjmení Funkce

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

1 z 5. Uchazeč VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

1 z 5. Uchazeč VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v L I T O M Ě Ř I C Í CH Žitenická ul. 18, 412 01 L i t o m ě ř i c e tel.416723131, 723111, fax 735566, e-mail: verejne.zakazky@nemocnice-lt.cz IČO 00830488, DIČ CZ00830488 Doporučeně

Více

UCHAZEČ. VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE: V LITOMĚŘICÍCH 0280a-f/2008/Vys 19. května 2008

UCHAZEČ. VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE: V LITOMĚŘICÍCH 0280a-f/2008/Vys 19. května 2008 telefon :+420 416 723 375 fax :+420 416 73 56 19 E-MAIL : lvysoudil@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ 00 830 488 IČO : 00 830 488 bank.spojení : KB Litoměřice číslo účtu : 24 734-471/0100 www stránky : www.nemocnice-lt.cz

Více

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK A. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A JEHO TECHNICKÁ SPECIFIKACE

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK A. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A JEHO TECHNICKÁ SPECIFIKACE telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

Vyřizuje: Ing Miroslav Janošík V Litoměřicích:

Vyřizuje: Ing Miroslav Janošík   V Litoměřicích: telefon (ústředna) :+420416 723111 fax :+420416 723100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www stránky

Více

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, 412 01 Litoměřice telefon (ústředna) :+420 416 723 131 fax :+420 416 723 530 e-mail : mjanosik@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení

Více

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, 412 01 Litoměřice telefon (ústředna) :+420 416 723 131 fax :+420 416 723 530 e-mail : mjanosik@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení

Více

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, 412 01 Litoměřice telefon (ústředna) :+420 416 723 131 fax :+420 416 723 530 e-mail : mjanosik@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení

Více

l 'chazeč VYMEZENí PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNí A PODÁNí NABíDEK

l 'chazeč VYMEZENí PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNí A PODÁNí NABíDEK Městská nemocnice v Litoměřicích Žitenická 18, 412 01 L1TOMĚŘICE telefon fax E-MAIL DIČ IČO bank.spojení číslo účtu www stránky :+420416 723 133.+420416723530 J. prchhk :r>'nemoenlcf -It.cz Cl00830488.00830488

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM Zadavatel: SLUŽBY MĚSTA BZENCE, příspěvková organizace, KASÁRNA 500 696 81 BZENEC IČ: 71217151

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel:

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby dle pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP NUTS II Severovýchod Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Ve Špindlerově Mlýně dne 15.02.2012

Více

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus V Praze dne 23. 06. 2014 Čj.: 568-65/2014 - ÚVN Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus Ústřední vojenská nemocnice Vojenská

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA Praha 1, Alšovo nábřeží 6, PSČ 110 00 Tel. 221 771 111, fax 222 320 006, IČO: 00638749 E-mail voszaszs@szspraha1.cz Webové stránky www.szspraha1.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy 2. termín Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská 295, 354 91 Lázně Kynžvart,

Více

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater V Praze dne 05. 05. 2014 Čj.: 568-29/2014 - ÚVN Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje poptávku na dodání přístroje pro

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006 Sb., o

Více

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace technická specifikace Základní informace o zakázce: Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

\..- NÁRODNf PAMÁTKOVÝ ÚSTAV

\..- NÁRODNf PAMÁTKOVÝ ÚSTAV \..- Název veřejné zakázky: Zadavatel: Sídlem: IČ: Zastoupen: Kontaktní adresa: Telefon: Technický dozor stavebníka na akci "Generální oprava střech zámku a obnova fasád zámku Žleby - IV. etapa (vnější

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VYBAVENÍ ONKOLOGICKÉHO POKOJE Zadávací řízení je zahájeno ve smyslu 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny V Troubelicích dne: 13. 6. 2013 Výzva k podání nabídky (včetně zadávací dokumentace) Zadavatel: Zastupuje: ELEKTROINSTALACE VRZAL s.r.o. Troubelice 59, PSČ 783 83 IČ: 285 82 161 Vojtěch Vrzal, jednatel

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Dodávka zdravotnické techniky II. v rámci projektu - 75903 - Vybavení Kombinovaného zdravotně-sociálního zařízení v

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/972866-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, Londýnská 34, 120 00 www.londynska.cz, internet@londynska.cz tel: 224 254 784

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, Londýnská 34, 120 00 www.londynska.cz, internet@londynska.cz tel: 224 254 784 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 002/2013 1. Zadavatel Název: Základní škola, Praha 2, Londýnská 34 Adresa: Londýnská 782/34, 120 00 Praha 2 IČ:

Více

ZADAVATEL: NÁZEV ZAKÁZKY :

ZADAVATEL: NÁZEV ZAKÁZKY : VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY ( dále jen Zadávací dokumentace ) v souladu s Metodikou zadávání zakázek financovaných ze zdrojů evropské unie a v souladu s Doplňujícím výkladem k postupu pro zadávání zakázek

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Městská nemocnice s poliklinikou Uh. Brod, s.r.o. Partyzánů 2174, 688 01 Uherský Brod Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) dle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Stálá muzejní expozice Příroda pro budoucnost reg. č. projektu CZ.1.14/3.2.00/05.01603 ZADAVATEL: Muzeum

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). ázev zakázky: Klášter Sázava oprava

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko MUHLX00ECW6N Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, 539 23 Hlinsko Č.j.: Hl - 3989 /2019/ODP Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Tel.: 469

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 Sídlem: Průběžná 116 3900 Tábor-Čekanice Zastoupený: Mgr. Hanou Dolejší IČ:

Více

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM Datum 3.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

1 z 6. Uchazeč VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

1 z 6. Uchazeč VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v L I T O M Ě Ř I C Í CH Žitenická ul. 18, 412 01 L i t o m ě ř i c e tel. 416 723 131, 416 723 111, fax 416 723 530, e-mail: verejne.zakazky@nemocnice-lt.cz IČ 00830488, DIČ CZ00830488

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Přístavba kotelny k bytovému domu STAVEBNÍ PRÁCE 21.06.2018

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 34692/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Ing. Vladimír Saifr

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) čj. 041/PB/OVZ/2015 Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

DODAVATEL VSTUPNÍHO AUDITU, DALŠÍCH SLUŽEB A POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S GDPR PRO MĚSTO KOJETÍN

DODAVATEL VSTUPNÍHO AUDITU, DALŠÍCH SLUŽEB A POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S GDPR PRO MĚSTO KOJETÍN Město Kojetín tajemník městského úřadu Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU DODAVATEL VSTUPNÍHO AUDITU,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka plynových varných kotlů do školní kuchyně

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

VÝZVA. k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

VÝZVA. k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Evidenční číslo zakázky: LDN 004/2017VZMR Zadavatel - Léčebna dlouhodobě

Více

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY:

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Základní škola a mateřská škola Jílové, okres Děčín, příspěvková organizace 407 01 Jílové, Školní ul. 287 tel.: 412 550 267 email:zsjilovedc@zsjilovedc.cz Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) Obsah: 1. Zadavatel 2. Vymezení předmětu zakázky 3. Místo a termín plnění 4. Podmínky

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Sociální služby města Třince, příspěvková organizace 73961 Třinec - Dolní Líštná, Habrová 302 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Dodávka kamerového, požárního a bezdrátového

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 2011-03 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3287 ZŠ Bulharská a peníze

Více

3. Magnetoterapeutický přístroj přenosný, 2 aplikátory, destička A1HF a zádový A3HF, brašna

3. Magnetoterapeutický přístroj přenosný, 2 aplikátory, destička A1HF a zádový A3HF, brašna Datum 1.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

Výzva. k předložení nabídky. Rekonstrukce povrchu podlahy ve velkém sále sokolovny. a podmínky výběrového řízení na dodavatele realizace stavby

Výzva. k předložení nabídky. Rekonstrukce povrchu podlahy ve velkém sále sokolovny. a podmínky výběrového řízení na dodavatele realizace stavby Výzva k předložení nabídky a podmínky výběrového řízení na dodavatele realizace stavby Rekonstrukce povrchu podlahy ve velkém sále sokolovny Výběrové řízení 1/6 15. 9. 2019 1. Výzva k předložení nabídky

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 V Praze dne 1. 8. 2016 Čj.: 5779/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 Zadávací dokumentace

Více